abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 13 mei 2021 @ 12:27:18 #1
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199402354


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Ok. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt gentroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  donderdag 13 mei 2021 @ 12:27:49 #2
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199402360
It’s the Musk here
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  donderdag 13 mei 2021 @ 12:28:09 #3
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_199402362
Elon neukt crypto eigehandig de kont. Onleuk.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 13 mei 2021 @ 12:28:49 #4
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199402370
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 12:28 schreef Mani89 het volgende:
Elon neukt crypto eigehandig de kont. Onleuk.
smart munnie haalt hier voordeel uit
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199402372
Wat is zoiets als picoin dan, minen via je telefoon, daar is een tel toch helemaal niet goed voro?
pi_199402374
#jesuisBTC
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 mei 2021 @ 12:30:30 #7
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199402398
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 12:25 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Je probeert de markt te timen voor marges van 10%...
Uhhh, nee.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199402423
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 12:29 schreef Fugue het volgende:
#jesuisBTC
Als je me nooit meer met Among Us ziet weet je dat ik door Elon mn Ziggo niet meer kon betalen
pi_199402437
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 12:32 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Als je me nooit meer met Among Us ziet weet je dat ik door Elon mn Ziggo niet meer kon betalen
Als je me nooit meer op FOK! ziet weet je dat ik door Elon mijn iPhone moest verkopen om de huur te betalen
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 13 mei 2021 @ 12:49:37 #10
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199402645
Is deze actie van musk ook tegen de ongeschreven regels van crypto?
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  donderdag 13 mei 2021 @ 12:50:36 #11
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199402657
Blijf nog lekker in m'n Mazda rondtuffen, dat zal Musk leren.
Huilen dan.
  donderdag 13 mei 2021 @ 12:51:13 #12
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199402665
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 12:49 schreef Mortaxx het volgende:
Is deze actie van musk ook tegen de ongeschreven regels van crypto?
Over hoeveel ruggen van mensen hebben we het nu????
Huilen dan.
  donderdag 13 mei 2021 @ 12:51:53 #13
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199402673
quote:
8s.gif Op donderdag 13 mei 2021 12:50 schreef Isdatzo het volgende:
Blijf nog lekker in m'n Mazda rondtuffen, dat zal Musk leren.
Net 1100 tesla besteld.

Zeg ik morgen weer af

:6
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  donderdag 13 mei 2021 @ 12:53:05 #14
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199402682
De totale cryptomarkt - inclusief bitcoin - is nog maar evengroot als 1 bedrijf: Apple.

We are still early. Bron:

https://www.telegraaf.nl/(...)der-dan-geheel-apple
  donderdag 13 mei 2021 @ 12:54:07 #15
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199402696
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 12:49 schreef Mortaxx het volgende:
Is deze actie van musk ook tegen de ongeschreven regels van crypto?
Elke financiele markt werkt op goed vertrouwen. Of denk je dat een eurobiljet intrinsieke waarde heeft?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199402745
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 12:53 schreef Plots het volgende:
De totale cryptomarkt - inclusief bitcoin - is nog maar evengroot als 1 bedrijf: Apple.

We are still early. Bron:

https://www.telegraaf.nl/(...)der-dan-geheel-apple
We are still early, tvp 2045
pi_199402759
Alleen Ada blijft fier overeind in dit bloedbad
blablablabla
pi_199402817
FEG extra in de problemen doordat ze in hun begindagen een samenwerking hebben aangekondigd met een token die de Chinese president belachelijk maakt (een samenwerking die nooit is doorgegaan) en nu verbannen zijn van Chinese exchanges _O-
  donderdag 13 mei 2021 @ 13:06:39 #19
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199402875
Ook mogelijke oorzaak dip op de beurs:

https://nos.nl/artikel/23(...)-maken-belegger-bang
pi_199402910
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 13:06 schreef Plots het volgende:
Ook mogelijke oorzaak dip op de beurs:

https://nos.nl/artikel/23(...)-maken-belegger-bang
Aandelen gaan al een paar maanden zijwaarts.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199402971
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 13:06 schreef Plots het volgende:
Ook mogelijke oorzaak dip op de beurs:

https://nos.nl/artikel/23(...)-maken-belegger-bang
"Stijgende rente is goed n minder goed nieuws. Het zal de spaarrente wellicht opkrikken, maar ook geld lenen voor een huis duurder maken. Aan de andere kant zal een hogere hypotheekrente de oververhitte huizenmarkt wat afkoelen doordat het de huizenprijzen drukt."

:9 Ik vind niet ongunstig.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 mei 2021 @ 13:20:36 #22
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199403088
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 13:12 schreef viceversa het volgende:

[..]

"Stijgende rente is goed n minder goed nieuws. Het zal de spaarrente wellicht opkrikken, maar ook geld lenen voor een huis duurder maken. Aan de andere kant zal een hogere hypotheekrente de oververhitte huizenmarkt wat afkoelen doordat het de huizenprijzen drukt."

:9 Ik vind niet ongunstig.
Eindelijk :9

Zelfs al is lage rente leuk, je koopt wel een huis te midden van een bubbel. Als het een keer mis gaat, hallo 2008, dan sta je ook flink onder water.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 mei 2021 @ 13:22:43 #23
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199403120
Maar dit is goed nieuws voor Bitcoin, die daling slaat eigenlijk nergens op.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199403197
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 13:22 schreef Nattekat het volgende:
Maar dit is goed nieuws voor Bitcoin, die daling slaat eigenlijk nergens op.
Geldt voor bitcoin dan niet hetzelfde als voor de beurs? Namelijk dat rente ongunstig is. Het wordt weer aantrekkelijker om geld op de bank te laten staan.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 mei 2021 @ 13:31:02 #25
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199403222
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 13:29 schreef viceversa het volgende:

[..]

Geldt voor bitcoin dan niet hetzelfde als voor de beurs? Namelijk dat rente ongunstig is. Het wordt weer aantrekkelijker om geld op de bank te laten staan.
Inflatie -> je bankrekening wordt minder waard

Het verleden heeft ook aangetoond dat Bitcoin en de beurs negatief gecorreleerd aan elkaar zijn.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199403270
Alts houden zich goed staande. Ik ben in sats juist gestegen.
pi_199403279
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 13:31 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Inflatie -> je bankrekening wordt minder waard

Het verleden heeft ook aangetoond dat Bitcoin en de beurs negatief gecorreleerd aan elkaar zijn.
Ik snap het principe van rente en inflatie gewoon niet denk ik. Moet maar eens wat econ boeken lezen.
pi_199403333
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 13:34 schreef Gehrman het volgende:
Alts houden zich goed staande. Ik ben in sats juist gestegen.
Ik zie anders alleen maar rode cijfers
pi_199403335
wel mooi om te zien dat die hont en hont-kopie aan het afsterven zijn.
pi_199403339
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 13:20 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Eindelijk :9

Zelfs al is lage rente leuk, je koopt wel een huis te midden van een bubbel. Als het een keer mis gaat, hallo 2008, dan sta je ook flink onder water.
Als starter kan je het eigenlijk niet goed doen. Of je koopt een ontzettend duur huis, of je huurt voor veel geld.
  donderdag 13 mei 2021 @ 13:39:12 #31
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199403347
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 13:35 schreef viceversa het volgende:

[..]

Ik snap het principe van rente en inflatie gewoon niet denk ik. Moet maar eens wat econ boeken lezen.
Hij snapt het zelf ook niet dus geen zorgen.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199403351
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 12:58 schreef Elan het volgende:
Alleen Ada blijft fier overeind in dit bloedbad
:7
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199403355
Hoe kan je makkelijk de waarde in sats zien van je gehele porto?
"This is your life and it's ending one minute at a time." - Tyler Durden
"Sand is overrated. It's just tiny, little rocks." - Joel
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 mei 2021 @ 13:40:34 #34
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199403376
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 13:35 schreef viceversa het volgende:

[..]

Ik snap het principe van rente en inflatie gewoon niet denk ik. Moet maar eens wat econ boeken lezen.
Inflatie is het gevolg van schulden die afgekocht worden met vers gemijnd geld, want die schulden blijven gelijk. Hogere rente is het gevolg van inflatie, omdat dat zekerheid biedt dat het uitgeleende geld niet minder waard is als het terugbetaald wordt.
Hogere rente zorgt er dan weer voor dat lenen minder aantrekkelijk wordt, wat de economie niet ten goede komt en kan leiden tot een tweede huizenmarktcrash.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199403411
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 13:39 schreef Gremen het volgende:
Hoe kan je makkelijk de waarde in sats zien van je gehele porto?
In binance staat dit er automatisch boven...
pi_199403446
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 13:40 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Inflatie is het gevolg van schulden die afgekocht worden met vers gemijnd geld, want die schulden blijven gelijk. Hogere rente is het gevolg van inflatie, omdat dat zekerheid biedt dat het uitgeleende geld niet minder waard is als het terugbetaald wordt.
Hogere rente zorgt er dan weer voor dat lenen minder aantrekkelijk wordt, wat de economie niet ten goede komt en kan leiden tot een tweede huizenmarktcrash.
Interessant. Ik wacht voorzichtig af wat het met de huizenmarkt gaat doen.
pi_199403448
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 13:38 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Ik zie anders alleen maar rode cijfers
In dollars ja maar in sats sta ik +5%.
pi_199403452
Rip doggycoin
pi_199403587
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 13:45 schreef viceversa het volgende:

[..]

Interessant. Ik wacht voorzichtig af wat het met de huizenmarkt gaat doen.
Zou mooi zijn als dat effect heeft ;(
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199403700
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 13:34 schreef Gehrman het volgende:
Alts houden zich goed staande. Ik ben in sats juist gestegen.
sinds wanneer kan je met sats betalen ?
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199403716
Man, wat zijn het leuke dagen als je net in de crypto bent gestapt, maar we houden vol, gewoon vasthouden!

Die Elon zal nu wel lekker in de dip kopen want alles stijgt toch weer binnenkort, lekker geld vangen.

Baal wel een beetje om nano, liggen twijfelen maar had er genoeg geld ingestoken voor deze maand, wou wachten tot volgend maand, explodeert die.
pi_199403735
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 14:02 schreef Predator40 het volgende:

[..]

sinds wanneer kan je met sats betalen ?
Je kunt er een Tesla mee kopen. Onee wacht.
pi_199403900
twitter
pi_199403925
Toch maar even net wat BNB bijgekocht, stond lekker laag, kon het niet laten.
pi_199403974
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 13:40 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Inflatie is het gevolg van schulden die afgekocht worden met vers gemijnd geld, want die schulden blijven gelijk. Hogere rente is het gevolg van inflatie, omdat dat zekerheid biedt dat het uitgeleende geld niet minder waard is als het terugbetaald wordt.
Hogere rente zorgt er dan weer voor dat lenen minder aantrekkelijk wordt, wat de economie niet ten goede komt en kan leiden tot een tweede huizenmarktcrash.
Oorzaak-gevolg tussen rente en inflatie is tegenwoordig echter een ander verhaal door de kunstmatig lage (soms zelfs negatieve rente) en het oneindig geldscheppen door de FED en ECB. Inflatie zou normaal gesproken allang plaats moeten vinden en de rentes zouden veel hoger moeten liggen.
What Would Goku Do
pi_199404006
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 13:03 schreef FundsAreSafu het volgende:
FEG extra in de problemen doordat ze in hun begindagen een samenwerking hebben aangekondigd met een token die de Chinese president belachelijk maakt (een samenwerking die nooit is doorgegaan) en nu verbannen zijn van Chinese exchanges _O-
Lekker dan, die ATH die ik gister niet kon pakken door problemen op het Binance netwerk zal voorlopig niet aangetikt worden.
What Would Goku Do
pi_199404015
quote:
10s.gif Op donderdag 13 mei 2021 14:14 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199404025
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 13:03 schreef FundsAreSafu het volgende:
FEG extra in de problemen doordat ze in hun begindagen een samenwerking hebben aangekondigd met een token die de Chinese president belachelijk maakt (een samenwerking die nooit is doorgegaan) en nu verbannen zijn van Chinese exchanges _O-
winnieh de pooh heeft wel iets te veel te vertellen in crypto land heb ik het idee
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  donderdag 13 mei 2021 @ 14:26:19 #49
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199404039
quote:
16s.gif Op donderdag 13 mei 2021 14:25 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

winnieh de pooh heeft wel iets te veel te vertellen in crypto land heb ik het idee
Laatst ook Biden die de boel liet kelderen.

Eindelijk grote ogen op crypto, geweldig _O_
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199404219
quote:
16s.gif Op donderdag 13 mei 2021 13:55 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Zou mooi zijn als dat effect heeft ;(
Voor huisjesmelkers zal het in ieder geval minder aantrekkelijk worden om in vastgoed te investeren.
pi_199404398
Dip is alweer voorbij, stelde weinig voor.
  donderdag 13 mei 2021 @ 14:55:08 #52
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_199404539
SEAL ICO van vorige bull, geeft geld terug aan ICO investors. Mooi gebaar, had ik niet meer verwacht.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_199404581
twitter
  donderdag 13 mei 2021 @ 14:57:12 #54
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199404584
quote:
10s.gif Op donderdag 13 mei 2021 14:14 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
Hahahaaaa, wat een held ook!
pi_199404817
Tijd voor een paar groene kaarsen.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199404869
quote:
9s.gif Op donderdag 13 mei 2021 14:23 schreef viagraap het volgende:

[..]

Lekker dan, die ATH die ik gister niet kon pakken door problemen op het Binance netwerk zal voorlopig niet aangetikt worden.
Lijkt mee te vallen, inmiddels alweer x3 gegaan sinds het absolute dieptepunt. Lijpe graph
quote:
16s.gif Op donderdag 13 mei 2021 14:25 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

winnieh de pooh heeft wel iets te veel te vertellen in crypto land heb ik het idee
Gelukkig kunnen we samen een vuist maken omdat iedereen er uit liefde voor de tech inzit en niet voor het geld :)
pi_199405115
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 14:56 schreef viceversa het volgende:
[ twitter ]
pi_199405296
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 14:16 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:
Toch maar even net wat BNB bijgekocht, stond lekker laag, kon het niet laten.
Ik heb bijna alles in BNB, zit juist te kijken om wat om te zetten in BTC. :')
pi_199405307
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 15:09 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]

Lijkt mee te vallen, inmiddels alweer x3 gegaan sinds het absolute dieptepunt. Lijpe graph
[..]

Gelukkig kunnen we samen een vuist maken omdat iedereen er uit liefde voor de tech inzit en niet voor het geld :)
Right
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199405317
Schiet de ADA vuurpijl maar af Elon _O_
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199405767
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 14:03 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:
Man, wat zijn het leuke dagen als je net in de crypto bent gestapt, maar we houden vol, gewoon vasthouden!

Die Elon zal nu wel lekker in de dip kopen want alles stijgt toch weer binnenkort, lekker geld vangen.

Baal wel een beetje om nano, liggen twijfelen maar had er genoeg geld ingestoken voor deze maand, wou wachten tot volgend maand, explodeert die.
als je er NET in bent gestapt ben je eigenlijk al te laat.....
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199405801
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 13:03 schreef FundsAreSafu het volgende:
FEG extra in de problemen doordat ze in hun begindagen een samenwerking hebben aangekondigd met een token die de Chinese president belachelijk maakt (een samenwerking die nooit is doorgegaan) en nu verbannen zijn van Chinese exchanges _O-
worden alweer gerelist....was complete onzin ook
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199405828
quote:
10s.gif Op donderdag 13 mei 2021 14:55 schreef ssjgoku het volgende:
SEAL ICO van vorige bull, geeft geld terug aan ICO investors. Mooi gebaar, had ik niet meer verwacht.
zou Cpchain ook moeten doen...chinese kut scammers, ik ging er een paar maanden geleden uit op 1.2 cent...en nu is het nog steeds 1.2 cent hahaha

en Rewardmob ook....
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199406137
ada sell ordertje op 2 usd
pi_199406358
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 14:26 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Laatst ook Biden die de boel liet kelderen.

Eindelijk grote ogen op crypto, geweldig _O_
Na de Joe Biden FUD is alles x10 gegaan.

Prima, er komt dus nog een x10 aan na Elon Musk FUD _O-

Net een bag ETH en BNB's gekocht in dit dipje, helemaal prima.

[ Bericht 1% gewijzigd door Erasmus op 13-05-2021 16:21:46 ]
pi_199407168
Waar kun je die ICP kopen buiten Coinbase om? Heb nu wel genoeg exchanges en wallets om bij te houden.
What Would Goku Do
pi_199407197
Mede moonpirates, even upvoten aub

http://www.reddit.com/r/C(...)trict_sr=1&type=link
Alpha kenny one
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 mei 2021 @ 17:07:50 #68
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199407295
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 17:00 schreef falling_away het volgende:
Mede moonpirates, even upvoten aub

http://www.reddit.com/r/C(...)trict_sr=1&type=link
Upvote gemacht
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199407369
Ik ben om met je moonpirate, had toch nog wat binance over. Casino's liggen me niet omdat niemand geduld met je heeft bij de leukere spellen maar dit is een kolfje naar mijn hand.
What Would Goku Do
pi_199407374
quote:
10s.gif Op donderdag 13 mei 2021 17:12 schreef viagraap het volgende:
Ik ben om met je moonpirate, had toch nog wat binance over. Casino's liggen me niet omdat niemand geduld met je heeft bij de leukere spellen maar dit is een kolfje naar mijn hand.
Met 'wat binance' bedoel ik 0,nogwat natuurlijk ben geen whale.
What Would Goku Do
pi_199407528
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 15:52 schreef Predator40 het volgende:

[..]

als je er NET in bent gestapt ben je eigenlijk al te laat.....
Misschien, misschien niet. Markt is nog groeiende, staat nog in de kinderschoenen, lees toch geregeld andere verhalen. Ok misschien heb ik niet het geluk dat ik voor 100 euro 1 miljoen ADA coins heb kunnen oppikken, maar er zullen hier en daar nog wat kansjes komen. En voor een zakcentje in de toekomst bij te verdienen moet ik toch eens een gokje wagen, met hard werken schiet het ook niet op.
pi_199407846
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 15:30 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Schiet de ADA vuurpijl maar af Elon _O_
En we zijn vertrokken.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199408057
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 17:20 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Misschien, misschien niet. Markt is nog groeiende, staat nog in de kinderschoenen, lees toch geregeld andere verhalen. Ok misschien heb ik niet het geluk dat ik voor 100 euro 1 miljoen ADA coins heb kunnen oppikken, maar er zullen hier en daar nog wat kansjes komen. En voor een zakcentje in de toekomst bij te verdienen moet ik toch eens een gokje wagen, met hard werken schiet het ook niet op.
Zo sta ik er ook in ja. Gokje wagen met een paar coins. Zou het kutter vinden dat ik net zoals Bitcoin in het verleden niet zou hebben genvesteerd en het gaat naar de maan,dan dat ik mn inleg kwijt ben.
pi_199408127
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 14:56 schreef viceversa het volgende:
[ twitter ]
Wat een walgelijke en wanhopige shill poging is dit _O-

twitter


Dit plaatje :')!
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_199408271
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 17:37 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]

En we zijn vertrokken.
Ik denk dat ze vergeten zijn om te tanken voor vertrek. :+
pi_199408361
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 17:51 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Zo sta ik er ook in ja. Gokje wagen met een paar coins. Zou het kutter vinden dat ik net zoals Bitcoin in het verleden niet zou hebben genvesteerd en het gaat naar de maan,dan dat ik mn inleg kwijt ben.
Elke dag zie je wel tips waar in te investeren, en alsof die mensen die er al jaren inzitten nu geen euro meer inleggen. Overal lees ik dat dit de beste tijd is om te investeren, de markt gaat niet meer weg, steeds meer bedrijven, banken en ook regeringen hebben er oren naar. Staat nog in de kinderschoenen zoals ik al zei, en Binance en pancakeswap hadden niet voor niets recent issues door de grote drukte, steeds meer mensen stappen in, markt groeit hard.
pi_199408616
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 18:18 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Elke dag zie je wel tips waar in te investeren, en alsof die mensen die er al jaren inzitten nu geen euro meer inleggen. Overal lees ik dat dit de beste tijd is om te investeren, de markt gaat niet meer weg, steeds meer bedrijven, banken en ook regeringen hebben er oren naar. Staat nog in de kinderschoenen zoals ik al zei, en Binance en pancakeswap hadden niet voor niets recent issues door de grote drukte, steeds meer mensen stappen in, markt groeit hard.
Een aandelenmarkt groeit in principe ook altijd, helaas zitten daar ook slechte jaren bij en kan het 10 jaar duren totdat je weer op het punt staat waarop je hebt ingekocht.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199408763
Vandaag voor het eerst short gegaan, op EOS. :+
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199408943
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 17:57 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Wat een walgelijke en wanhopige shill poging is dit _O-

[ twitter ]

Dit plaatje :')!
Doet mij denken aan tokens die zichzelf shillen bij Binance en zich vervolgens afvragen waarom ze niet gelist worden.

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 13-05-2021 19:03:19 ]
pi_199409068
Ohja we zaken nog even wat verder naar beneden
pi_199409071
hmmmm BNB/BSC fud vanuit de USA?
u.s justice dept. en binance ?

https://www.forexlive.com(...)ept-and-irs-20210513
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  donderdag 13 mei 2021 @ 19:36:23 #82
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_199409348
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 14:47 schreef Jed1Gam het volgende:
Dip is alweer voorbij, stelde weinig voor.
OK
pi_199409361
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 19:13 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Ohja we zaken nog even wat verder naar beneden
Ik kijk volgende week wel weer een keer ;(
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 mei 2021 @ 19:37:04 #84
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199409362
Wat is TRU nou weer allemaal aan het doen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 13 mei 2021 @ 19:39:57 #85
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199409410
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 19:36 schreef KingRoland het volgende:

[..]

OK
Wat doe jij hier
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199409472
Thursday bloody ascension day
Alpha kenny one
  donderdag 13 mei 2021 @ 19:43:40 #87
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_199409474
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 19:39 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Wat doe jij hier
Gaat jou niks aan kreng
  donderdag 13 mei 2021 @ 19:43:57 #88
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_199409477
Slettenbak
  donderdag 13 mei 2021 @ 19:43:58 #89
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199409478
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 19:37 schreef Nattekat het volgende:
Wat is TRU nou weer allemaal aan het doen.
Niks. Of zie jij meer dan ik?
Huilen dan.
  donderdag 13 mei 2021 @ 19:45:05 #90
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199409492
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 19:13 schreef Predator40 het volgende:
hmmmm BNB/BSC fud vanuit de USA?
u.s justice dept. en binance ?

https://www.forexlive.com(...)ept-and-irs-20210513
Goed verhaal, lekker kort.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199409497
Rollercoaster.gif
pi_199409510
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 19:43 schreef KingRoland het volgende:
Slettenbak
Hey vriend

Warm bad hier
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 mei 2021 @ 19:46:29 #93
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199409512
quote:
7s.gif Op donderdag 13 mei 2021 19:43 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Niks. Of zie jij meer dan ik?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 13 mei 2021 @ 19:46:54 #94
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199409518
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 19:46 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Hey vriend

Warm bad hier
Waarom begroet je mij nooit
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199409520
quote:
14s.gif Op donderdag 13 mei 2021 19:45 schreef fathank het volgende:

[..]

Goed verhaal, lekker kort.
kneusje....
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  donderdag 13 mei 2021 @ 19:48:55 #96
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199409545
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 19:46 schreef Nattekat het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Mooie postzegel pik, maar als ik TRU/ETH zo bekijk dan zie ik weinig bijzonders.
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 mei 2021 @ 19:51:04 #97
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199409574
quote:
7s.gif Op donderdag 13 mei 2021 19:48 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Mooie postzegel pik, maar als ik TRU/ETH zo bekijk dan zie ik weinig bijzonders.
ETH is gewoon aan het crashen dus.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 mei 2021 @ 19:52:54 #98
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199409604
Toch wel mooi om gelijk te krijgen _O_

Beetje jammer dat Bitcoin gewoon lekker mee is gaan doen :N
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199409616
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 19:13 schreef Predator40 het volgende:
hmmmm BNB/BSC fud vanuit de USA?
u.s justice dept. en binance ?

https://www.forexlive.com(...)ept-and-irs-20210513
Sluit wel aan bij de eerdere geruchten dat de VS afdeling van Binance geen liquiditeit heeft.
What Would Goku Do
pi_199409625
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 19:52 schreef Nattekat het volgende:
Toch wel mooi om gelijk te krijgen _O_

Beetje jammer dat Bitcoin gewoon lekker mee is gaan doen :N
Heb je gelijk als alles dipt?
What Would Goku Do
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 mei 2021 @ 19:55:20 #101
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199409641
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 19:54 schreef viagraap het volgende:

[..]

Heb je gelijk als alles dipt?
Nee, als Ethereum dipt :Y
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199409661
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 19:55 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Nee, als Ethereum dipt :Y
Bitcoin op dit moment meer dan ETH
Alpha kenny one
pi_199409666
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 19:55 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Nee, als Ethereum dipt :Y
Dus je hebt geen gelijk?
What Would Goku Do
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 mei 2021 @ 19:57:36 #104
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199409673
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 19:56 schreef falling_away het volgende:

[..]

Bitcoin op dit moment meer dan ETH
Nee, gaat gelijk op.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 13 mei 2021 @ 20:02:06 #105
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199409734
Alles naar de klote :)
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  donderdag 13 mei 2021 @ 20:02:36 #106
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199409741
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 19:57 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Nee, gaat gelijk op.
Dan dipt eth toch helemaal niet slimmerik.
Huilen dan.
pi_199409748
Bijna weer inkooptijd :9
Vakman pur sang
pi_199409769
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 19:57 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Nee, gaat gelijk op.
Op dit moment, BTC -11.11% en ETH -9.9%
Alpha kenny one
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 mei 2021 @ 20:05:23 #109
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199409780
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:04 schreef falling_away het volgende:

[..]

Op dit moment, BTC -11.11% en ETH -9.9%
Gaan we nou echt moeilijk doen over een procentpunt }:|
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 13 mei 2021 @ 20:07:59 #110
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199409814
Jezus wat een wijven he, wie zijn al die papieren handen captain gaylords die nu verkopen?
pi_199409826
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:07 schreef Apekoek het volgende:
Jezus wat een wijven he, wie zijn al die papieren handen captain gaylords die nu verkopen?
#stackingsats #bearmarketsurvivor
  donderdag 13 mei 2021 @ 20:09:07 #112
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_199409829
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:05 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Gaan we nou echt moeilijk doen over een procentpunt }:|
:’) hetzelfde als je een 5.4 staat voor een tentamen en je moeilijk gaat lopen doen over 0.1 punt. Daalt gewoon veel meer dan eth
  donderdag 13 mei 2021 @ 20:09:43 #113
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199409840
Typisch de mensen die de zeepjes rapers zouden zijn wanneer ze in de gevangenis zouden zitten.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 mei 2021 @ 20:10:30 #114
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199409854
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:09 schreef KingRoland het volgende:

[..]

:’) hetzelfde als je een 5.4 staat voor een tentamen en je moeilijk gaat lopen doen over 0.1 punt. Daalt gewoon veel meer dan eth
5.45 is nog steeds voldoende 8-)
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199409875
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:07 schreef Apekoek het volgende:
Jezus wat een wijven he, wie zijn al die papieren handen captain gaylords die nu verkopen?
geen idee.....ik had al verkocht toen alles nog steeg hahaha
en nu het daalt verkoop ik niet.
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  donderdag 13 mei 2021 @ 20:12:05 #116
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_199409878
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:10 schreef Nattekat het volgende:

[..]

5.45 is nog steeds voldoende 8-)
Wordt naar beneden afgerond hoor bij 2 decimalen
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 mei 2021 @ 20:12:54 #117
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199409891
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:12 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Wordt naar beneden afgerond hoor bij 2 decimalen
Op de middelbare school werkte dat niet zo :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 13 mei 2021 @ 20:12:55 #118
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199409894
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:07 schreef Apekoek het volgende:
Jezus wat een wijven he, wie zijn al die papieren handen captain gaylords die nu verkopen?
homofielen zijn het
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  donderdag 13 mei 2021 @ 20:13:15 #119
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199409904
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:10 schreef Nattekat het volgende:

[..]

5.45 is nog steeds voldoende 8-)
Waar dan?
Huilen dan.
  donderdag 13 mei 2021 @ 20:14:35 #120
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_199409927
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:12 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Op de middelbare school werkte dat niet zo :P
@Mortaxx zit nog steeds op de middelbare die kan ons daar veel meer input op geven. Verklaart ook meteen zijn waardeloze kennis mbt crypto.
pi_199409930
net bijgekocht
Gino ♥
  donderdag 13 mei 2021 @ 20:15:10 #122
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_199409936
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:14 schreef Tjacka het volgende:
net bijgekocht
Maat
  donderdag 13 mei 2021 @ 20:16:44 #123
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199409968
Michael Saylor Gaat los op twitter :D
pi_199410044
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 19:46 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Waarom begroet je mij nooit
Tot morgen
pi_199410052
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:12 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Wordt naar beneden afgerond hoor bij 2 decimalen
Big 4 minstens 8 gemiddeld
pi_199410074
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:15 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Maat
denk altseason broer
Gino ♥
pi_199410124
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 18:36 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]

Een aandelenmarkt groeit in principe ook altijd, helaas zitten daar ook slechte jaren bij en kan het 10 jaar duren totdat je weer op het punt staat waarop je hebt ingekocht.
Klopt, daarom doe ik het ook voor de lange termijn en we zien wel waar het schip strand. En buiten het financile interesseert mij de techniek ook wel.
pi_199410272
Heb in blinde paniek alles verkocht
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  Moderator donderdag 13 mei 2021 @ 20:43:38 #129
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199410300
quote:
16s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:41 schreef FlippingCoin het volgende:
Heb in blinde paniek alles verkocht
@Apekoek was gisteren zo verstandig volledig in fiat te gaan.
Gelukkig heb ik gisteren naar hem geluisterd :)
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_199410335
blijft maar zakken
Gino ♥
pi_199410339
ik geloof niet dat de hele markt is ingericht op elon fucking musk
Gino ♥
pi_199410354
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:45 schreef Tjacka het volgende:
ik geloof niet dat de hele markt is ingericht op elon fucking musk
Binance FUD:

twitter
pi_199410363
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:43 schreef onlogisch het volgende:

[..]

@:Apekoek was gisteren zo verstandig volledig in fiat te gaan.
Gelukkig heb ik gisteren naar hem geluisterd :)
Wachten op 199 sats maat? (Lol)
pi_199410374
En van je ZAKKA ZAKKA ZAKKA
pi_199410380
Wat Cardano ingeruild voor eth en ltc, hopelijk trekt het weer bij.
.
pi_199410381
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:46 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Binance FUD:

[ twitter ]
oioioi
Gino ♥
  donderdag 13 mei 2021 @ 20:50:12 #137
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199410404
Welke zal ik bijkopen?
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199410408
Tsja en toch, iedereen die nu denkt dat ze dit voorspeld hebben overschatten zichzelf nogal. Zonder die tweet van ome Musk was de stijging gewoon doorgegaan. Dit is geen traditionele 'crash' zoals in 2018 bijv.

Overigens, wie 4 of 5 weken geleden een ETH heeft gekocht voor 1800 Euro had sindsdien bijna 100% winst.. dat het nu even 10 - 20 % zakt is toch niet zo dramatisch?

Ik hou gewoon vast maar heb een auto sell gezet op het bedrag van mijn inleg.. geen winst dan maar ook geen verlies, maar ik verwacht niet dat dit punt gehaald wordt. Zeker niet de komende weken / maanden. Het is meer een safety voor het geval dat Musk weer aan het tweeten gaat in onze nacht.
Alpha kenny one
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 mei 2021 @ 20:51:17 #139
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199410421
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:46 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Binance FUD:

[ twitter ]
Hahahahahahaahahahahahahahahaha _O- _O-

Binance :r
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 mei 2021 @ 20:51:40 #140
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199410426
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:48 schreef Fer het volgende:
Wat Cardano ingeruild voor eth en ltc, hopelijk trekt het weer bij.
BTC ingeruild voor Cardano.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199410443
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:51 schreef Nattekat het volgende:

[..]

BTC ingeruild voor Cardano.
:'( :'(
Gino ♥
pi_199410455
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:51 schreef Nattekat het volgende:

[..]

BTC ingeruild voor Cardano.
Net na die tweet van zojuist? :?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199410456
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:46 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Binance FUD:

[ twitter ]
All your funds are Safu - CZ $1.9B
  donderdag 13 mei 2021 @ 20:54:13 #144
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199410460
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:46 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Binance FUD:

[ twitter ]
Is dit allemaal gecordineerd ofzo? Godverdomme weer
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199410473
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:51 schreef Nattekat het volgende:

[..]

BTC ingeruild voor Cardano.
Daar twijfelde ik dus begin van de week over. Ik ben zo overtuigd van Cardano, waarom zou ik niet al mijn btc inruilen en Max op ADA gaan.

Maar is het nu een beetje te laat voor.
.
pi_199410474
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:46 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Binance FUD:

[ twitter ]
Binance us?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  donderdag 13 mei 2021 @ 20:55:18 #147
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199410476
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:43 schreef onlogisch het volgende:

[..]

@:Apekoek was gisteren zo verstandig volledig in fiat te gaan.
Gelukkig heb ik gisteren naar hem geluisterd :)
Tja jammer dat het een grap was, achteraf een prima timing geweest. Maar goed, dippen en weer verder gaan
  donderdag 13 mei 2021 @ 20:57:01 #148
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199410504
Hele portfolio x4 in een dag dankzij deze fud.

Moet er wel bij zeggen dat het wat gezakt was dus ook allemaal relatief
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199410536
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:51 schreef Nattekat het volgende:

[..]

BTC ingeruild voor Cardano.
Ada cardano de vechain killerrr jahaaa
pi_199410539
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:54 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Is dit allemaal gecordineerd ofzo? Godverdomme weer
Was vorige keer ook, de whales verkochten precies op de top. Vitalik, Charlie Lee en toen donderde de boel in elkaar.

Retailers mogen lekker bagholden.
Nu enkel nog de tether-knal en het feest is compleet. _O_
pi_199410589
Is toch maar kut geld.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199410606
Binance Faces Probe by U.S. Money-Laundering and Tax Sleuths

https://www.bloomberg.com(...)n=socialflow-organic

Binance-bazen
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 mei 2021 @ 21:06:23 #153
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199410632
Dit is gewoon letterlijk de zomer van 2017 :')

Iedereen helemaal in paniek, en een maand later waren we verdubbeld _O_
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199410652
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:03 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Is toch maar kut geld.
Scheelt weer vermogensbelasting aftikken

MIEN VATTE ZE NIE @Wopke
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 mei 2021 @ 21:10:03 #155
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199410690



Zoek de verschillen
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199410710
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:06 schreef Nattekat het volgende:
Dit is gewoon letterlijk de zomer van 2017 :')

Iedereen helemaal in paniek, en een maand later waren we verdubbeld _O_
zit er aan te denken om er flink wat extra fiat in te pompen maar ben ook beetje zenuwachtig
Gino ♥
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 mei 2021 @ 21:13:14 #157
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199410717
En als je ze gevonden hebt, kijk dan voor de grap even naar hoe die dip er uit zag als je naar het grote plaatje kijkt.

100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199410737
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:51 schreef Nattekat het volgende:

[..]

BTC ingeruild voor Cardano.
Coins die kopen die >+10% op 24 uur staan :')
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 mei 2021 @ 21:15:48 #159
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199410750
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:14 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Coins die kopen die >+10% op 24 uur staan :')
Was een grapjuh }:|
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199410794
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:15 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Was een grapjuh }:|
Ik schrok al van: waarom koop je de dip niet ;(
  donderdag 13 mei 2021 @ 21:18:17 #161
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199410799
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:10 schreef Nattekat het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Zoek de verschillen
In zo'n koersverloop kan je precies zien wat je wil zien. Voorspellende waarde: nul.
Huilen dan.
pi_199410817
Wel mooi dat wat oude koop orders geactiveerd werden. BTC op 40k euro. Was vergeten dat ik hem had ingesteld :)
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 mei 2021 @ 21:19:43 #163
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199410827
quote:
7s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:18 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

In zo'n koersverloop kan je precies zien wat je wil zien. Voorspellende waarde: nul.
Je kan er moeilijk omheen dat de twee grafieken wel heel erg veel gelijkenissen hebben :{w

Zelfs het verschil tussen begin en eind is exact gelijk: 600%.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 13 mei 2021 @ 21:21:49 #164
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199410875
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 19:46 schreef Predator40 het volgende:

[..]

kneusje....
Ah jochie toch..

Begint het spannend te worden ?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199410897
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:06 schreef Nattekat het volgende:
Dit is gewoon letterlijk de zomer van 2017 :')

Iedereen helemaal in paniek, en een maand later waren we verdubbeld _O_
Februari 2018 ......
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199410948
Waar maken we ons druk om, over 2 jaar staat Moonpirate op 10 cent en zijn we allemaal miljonair
Alpha kenny one
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 13 mei 2021 @ 21:25:51 #167
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199410949
geen ruzie maken!


[ Bericht 43% gewijzigd door GGMM op 13-05-2021 21:46:29 ]
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 mei 2021 @ 21:26:10 #168
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199410952
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:23 schreef Predator40 het volgende:

[..]

Februari 2018 ......
Immer wensdenken ;)

Persoonlijk vind ik het echt totaal onvergelijkbaar met die situatie. Wat er ook gebeurt, het is geen februari 2018.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199410977
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:26 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Immer wensdenken ;)

Persoonlijk vind ik het echt totaal onvergelijkbaar met die situatie. Wat er ook gebeurt, het is geen februari 2018.
Dat praat je jezelf aan :)
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  donderdag 13 mei 2021 @ 21:28:09 #170
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199410987
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:25 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

[Warning] geen ruzie maken![/Warning]
Heb je even geholpen.
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 mei 2021 @ 21:31:07 #171
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199411032
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:27 schreef Predator40 het volgende:

[..]

Dat praat je jezelf aan :)
Nee. Je vergelijkt een correctie na een stijging van 4000% en een parabolische curve waar je u tegen zegt met een situatie na 600% stijging en een stabilisatie die al een aantal weken aan de gang is. Totaal onvergelijkbaar.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199411038
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:51 schreef Nattekat het volgende:

[..]

BTC ingeruild voor Cardano.
Nee he.... :(
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_199411041
quote:
17s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:28 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Heb je even geholpen.
Ik dacht al hoe kan die papoea dat :D
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 13 mei 2021 @ 21:32:32 #174
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199411052
quote:
17s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:28 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Heb je even geholpen.
Ben nu net een echte mod!
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199411056
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:25 schreef falling_away het volgende:
Waar maken we ons druk om, over 2 jaar staat Moonpirate op 10 cent en zijn we allemaal miljonair
_O_
  donderdag 13 mei 2021 @ 21:34:13 #176
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199411081
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:25 schreef falling_away het volgende:
Waar maken we ons druk om, over 2 jaar staat Moonpirate op 10 cent en zijn we allemaal miljonair
Dan ben ik miljardair/triljonair
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199411082
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:26 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Immer wensdenken ;)

Persoonlijk vind ik het echt totaal onvergelijkbaar met die situatie. Wat er ook gebeurt, het is geen februari 2018.
Als Nattekat dit zegt zie ik beren op de weg :o
What Would Goku Do
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 mei 2021 @ 21:36:21 #178
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199411118
quote:
12s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:34 schreef viagraap het volgende:

[..]

Als Nattekat dit zegt zie ik beren op de weg :o
Het kan ook de situatie van begin 2019 zijn. Van 10k rustig beren naar 7,5k, flinke crash naar 5k en daarna in n ruk naar 60k.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199411134
quote:
12s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:34 schreef viagraap het volgende:

[..]

Als Nattekat dit zegt zie ik beren op de weg :o
Juist....
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  donderdag 13 mei 2021 @ 21:37:35 #180
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199411138
quote:
12s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:34 schreef viagraap het volgende:

[..]

Als Nattekat dit zegt zie ik beren op de weg :o
Ik moet eigenlijk ook zeggen dat ik er minder vertrouwen in krijg als ik zijn optimisme zie
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199411147
Ik ga maar eens even m'n ADA van Binance afhalen.
pi_199411149
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:36 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Het kan ook de situatie van begin 2019 zijn. Van 10k rustig beren naar 7,5k, flinke crash naar 5k en daarna in n ruk naar 60k.
het kan elke situatie zijn behalve die van feb/maart 2018......sure
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  Moderator donderdag 13 mei 2021 @ 21:40:02 #183
18653 crew  D.
pi_199411171
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:15 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Was een grapjuh }:|
*opgelucht adem haalt
pi_199411172
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:38 schreef Gehrman het volgende:
Ik ga maar eens even m'n ADA van Binance afhalen.
gaat door het dak
Gino ♥
pi_199411181
Is er al bekend hoeveel miljard er weer rekt gegaan is op btc-up 100x margins?
.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 mei 2021 @ 21:40:38 #186
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199411182
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:38 schreef Predator40 het volgende:

[..]

het kan elke situatie zijn behalve die van feb/maart 2018......sure
feb/maart 2018 is een correctie na een parabolische stijging van 1000 naar 20000. We zijn niet parabolisch gestegen, Bitcoin doet al 3 maanden bijna niks.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator donderdag 13 mei 2021 @ 21:42:33 #187
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199411207
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:40 schreef Nattekat het volgende:

[..]

feb/maart 2018 is een correctie na een parabolische stijging van 1000 naar 20000. We zijn niet parabolisch gestegen, Bitcoin doet al 3 maanden bijna niks.
Bitcoin is zo hard aan het tanken. Die slaat de maan over maar gaat gelijk naar Saturnus.
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_199411310
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:38 schreef Gehrman het volgende:
Ik ga maar eens even m'n ADA van Binance afhalen.
Maar dat gedoe is toch met binance us? :?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199411375
quote:
16s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:47 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Maar dat gedoe is toch met binance us? :?
Geloof van wel maar ik wil m'n ADA staken.
pi_199411386
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:51 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Geloof van wel maar ik wil m'n ADA staken.
Waar ga jij dat staken?
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199411403
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:52 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]

Waar ga jij dat staken?
Ik gebruik nu Adalite via m'n Ledger. Zit nog even te kijken bij welke pool ik ga staken.
pi_199411424
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:51 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Geloof van wel maar ik wil m'n ADA staken.
Ah oke. :P ^O^
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199411455
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:53 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Ik gebruik nu Adalite via m'n Ledger. Zit nog even te kijken bij welke pool ik ga staken.
Check, staat bij mij ook maar op Binance te staan.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 13 mei 2021 @ 21:57:22 #194
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199411466
Op binance kun je ook staken
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  donderdag 13 mei 2021 @ 22:42:17 #195
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199412124
Saylor en Musk momenteel in een twitter battle :D
  Moderator donderdag 13 mei 2021 @ 22:45:15 #196
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199412165
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 22:42 schreef Apekoek het volgende:
Saylor en Musk momenteel in een twitter battle :D
Draadje?
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_199412190
Vakman pur sang
pi_199412259
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 21:34 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Dan ben ik miljardair/triljonair
Hoe ging dat bij andere nieuwe coins eigenlijk die doorgestoomd zijn tot >10 cent.. begonnen die niet zo laag als MoonPirate of zijn daar ook honderden mensen miljardair door geworden?
Alpha kenny one
  donderdag 13 mei 2021 @ 22:54:57 #199
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199412312
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 22:52 schreef falling_away het volgende:

[..]

Hoe ging dat bij andere nieuwe coins eigenlijk die doorgestoomd zijn tot >10 cent.. begonnen die niet zo laag als MoonPirate of zijn daar ook honderden mensen miljardair door geworden?
Lager aantal munten in omloop.
  donderdag 13 mei 2021 @ 22:55:42 #200
82546 Apekoek
terrorhenk
  donderdag 13 mei 2021 @ 23:00:37 #201
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199412392
twitter
pi_199412415
Elon zal wel gezeik hebben gekregen met de aandeelhouders van Tesla.
pi_199412416
Zou Tesla moeten bijbetalen voor een carbon tax als ze bitcoin accepteren?
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 13 mei 2021 @ 23:03:47 #205
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199412423
Vraag me af of elon weet hoe de stroom voor zijn autootjes wordt gegenereerd
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199412758
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 23:02 schreef viceversa het volgende:
[ twitter ]
Ja no shit. De zeer welgestelde klasse waar hij uit voortgekomen is houd zulke dingen al lang genoeg tegen.

Goed je kunt het niemand persoonlijk aanrekenen dat diegene rijk geboren is natuurlijk.
What Would Goku Do
pi_199412762
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 23:03 schreef Mortaxx het volgende:
Vraag me af of elon weet hoe de stroom voor zijn autootjes wordt gegenereerd
Dat weet hij heel goed, ik zou hem op dat vlak niet onderschatten.

Stroom kan je groen en met lage CO2-uitstoot opwekken en dat aandeel kan je vergroten.
Tesla ontwikkelt en produceert systemen/producten om zowel klein- als grootschalig energie te bufferen. En dan bedoel ik niet alleen vechicle-to-grid maar ook powerwalls en hun grote accuparken.

Brandstofauto's rijden momenteel op fossiele brandstoffen, hebben een laag rendement en daarnaast is er veel energie nodig om 1 liter brandstof te raffineren. Berekeningen gaan uit van zo'n 0,5 tot 1kWh.

Alleen al op de energie die nodig is om 1 liter benzine of diesel te produceren, kan een elektrische auto 3 tot 6km rijden...

De situatie wat betreft stroom voor Nederland:



[ Bericht 1% gewijzigd door TheFreshPrince op 13-05-2021 23:34:22 ]
  donderdag 13 mei 2021 @ 23:32:02 #208
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199412788
Ed9t
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199412808
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 23:29 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Dat weet hij heel goed, ik zou hem op dat vlak niet onderschatten.

Stroom kan je groen en met lage CO2-uitstoot opwekken en dat aandeel kan je vergroten.
Tesla ontwikkelt en produceert systemen/producten om zowel klein- als grootschalig energie te bufferen. En dan bedoel ik niet alleen vechicle-to-grid maar ook powerwalls en hun grote accuparken.

Brandstofauto's rijden momenteel op fossiele brandstoffen, hebben een laag rendement en daarnaast is er veel energie nodig om 1 liter brandstof te raffineren. Berekeningen gaan uit van zo'n 0,5 tot 1kWh.

Alleen al op de energie die nodig is om 1 liter benzine of diesel te produceren, kan een elektrische auto 3 tot 6km rijden...

De situatie wat betreft het opwekken van stroom voor Nederland:

[ afbeelding ]
Hoezo 0% zonne energie?
Oh 0,2 op het geheel van 100, zo weinig? :D
Vakman pur sang
pi_199412826
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 23:34 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Hoezo 0% zonne energie?
Oh 0,2 op het geheel van 100, zo weinig? :D
Volgens mij is dat al 6,5% inmiddels, zal eens zoeken. Grafieken op het internet zijn soms wat antiek of misschien heb ik er 1 voor Belgi gevonden ofzo :+
pi_199412856
Wind op land en biomassa is wss het minst goede idee.

Wind op zee lijkt me prima, kan je ook veel grootschaliger aanpakken.



bron: https://solarmagazine.nl/nieuws-zonne-energie/i23259/6-6-procent-van-elektriciteit-in-nederland-afkomstig-van-zonnepanelen-ruim-kwart-van-stroom-is-duurzaam

twitter


Een vergelijkbaar project in Australi verdient zich in een paar (!) jaar terug.

[ Bericht 15% gewijzigd door TheFreshPrince op 13-05-2021 23:48:37 ]
pi_199412886
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 23:29 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
De situatie wat betreft stroom voor Nederland:

[ afbeelding ]
En wat betreft Bitcoin, ik hoorde dat het voor 80% op groene energie draait?
pi_199412896
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 23:38 schreef TheFreshPrince het volgende:
Wind op land en biomassa is wss het minst goede idee.

Wind op zee lijkt me prima, kan je ook veel grootschaliger aanpakken.

[ afbeelding ]

bron: https://solarmagazine.nl/nieuws-zonne-energie/i23259/6-6-procent-van-elektriciteit-in-nederland-afkomstig-van-zonnepanelen-ruim-kwart-van-stroom-is-duurzaam
Kolen en aardgas kan ook vuil of behoorlijk duurzaam zijn.
Moderne kolencentrales & gas filteren zowat alles en we kunnen CO2 afvangen bv. Maar dat heeft geen sexyness meer lijkt het.
Vakman pur sang
pi_199412908
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 23:41 schreef Gehrman het volgende:

[..]

En wat betreft Bitcoin, ik hoorde dat het voor 80% op groene energie draait?
Dat mijnen gaat natuurlijk voor 90% in China in oude kippenschuren.
Vakman pur sang
pi_199412910
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 23:41 schreef Gehrman het volgende:

[..]

En wat betreft Bitcoin, ik hoorde dat het voor 80% op groene energie draait?
Nee, dat geloof ik niet. Het zou wel kunnen dat het deels op overcapaciteit van centrales draait.
Maar als je een goede bron hebt voor die groene energie dan herzie ik dat.
pi_199412935
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 23:42 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Kolen en aardgas kan ook vuil of behoorlijk duurzaam zijn.
Moderne kolencentrales & gas filteren zowat alles en we kunnen CO2 afvangen bv. Maar dat heeft geen sexyness meer lijkt het.
Uiteraard kan dat, de vraag is: doe je het en is dat afvangen en opslaan ook op lange termijn betrouwbaar / veilig.
Hetzelfde voor de productie van grijze, groene of blauwe waterstof.

Niet dat ik een toekomst zie voor waterstof als het gaat om hEV of energieopslag (hoge verliezen bij omzetten, lastig op te slaan, lastig te transporteren, tankinstallaties zijn duur).

Maar goed, dat verhaal van centrale opslag maakt het verhaal voor de elektrische auto inderdaad ook weer wat gunstiger. Het is nu eenmaal makkelijker om de uitstoot bij een centrale af te vangen dan bij miljoenen uitlaten die 749 tot 835 gram CO2 uitstoten per opgestookte liter brandstof.

[ Bericht 9% gewijzigd door TheFreshPrince op 13-05-2021 23:53:28 ]
pi_199412949
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 23:43 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Nee, dat geloof ik niet. Het zou wel kunnen dat het deels op overcapaciteit van centrales draait.
Maar als je een goede bron hebt voor die groene energie dan herzie ik dat.
Ik was benieuwd of jij er meer info over hebt :P Die 80% zag ik toevallig op crypto twitter voorbijkomen.
pi_199412982
quote:
9s.gif Op donderdag 13 mei 2021 23:45 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Ik was benieuwd of jij er meer info over hebt :P Die 80% zag ik toevallig op crypto twitter voorbijkomen.
Nee, geen info over.
  donderdag 13 mei 2021 @ 23:52:01 #219
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199412999
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 23:41 schreef Gehrman het volgende:

[..]

En wat betreft Bitcoin, ik hoorde dat het voor 80% op groene energie draait?
Als die energie van het net komt valt dat niet te zeggen natuurlijk. Je zou ook kunnen zeggen dat zolang er nog een deel fossiel is, je met bitcoin voorkomt dat dit deel afgestoten kan worden (los van allerlei technische aspecten).
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199413011
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 23:52 schreef LXIV het volgende:

[..]

Als die energie van het net komt valt dat niet te zeggen natuurlijk. Je zou ook kunnen zeggen dat zolang er nog een deel fossiel is, je met bitcoin voorkomt dat dit deel afgestoten kan worden (los van allerlei technische aspecten).
Ik vermoed dat niemand weet welke energie er op welke plekken wordt gebruikt om bitcoin draaiende te houden.
Vakman pur sang
pi_199413016
Dogecoin komt op Coinbase
  Moderator vrijdag 14 mei 2021 @ 00:51:22 #222
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199413447
twitter


Hij begint nu wel door te slaan h :')
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
  vrijdag 14 mei 2021 @ 01:00:11 #223
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199413516
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 00:51 schreef onlogisch het volgende:
[ twitter ]

Hij begint nu wel door te slaan h :')
13% omhoog
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199413622
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 01:00 schreef Quotidien het volgende:

[..]

13% omhoog
twitter


[ Bericht 49% gewijzigd door #ANONIEM op 14-05-2021 01:40:52 ]
pi_199413671
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 23:41 schreef Gehrman het volgende:

[..]

En wat betreft Bitcoin, ik hoorde dat het voor 80% op groene energie draait?
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 23:43 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Dat mijnen gaat natuurlijk voor 90% in China in oude kippenschuren.
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 23:43 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Nee, dat geloof ik niet. Het zou wel kunnen dat het deels op overcapaciteit van centrales draait.
Maar als je een goede bron hebt voor die groene energie dan herzie ik dat.
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 23:52 schreef LXIV het volgende:

[..]

Als die energie van het net komt valt dat niet te zeggen natuurlijk. Je zou ook kunnen zeggen dat zolang er nog een deel fossiel is, je met bitcoin voorkomt dat dit deel afgestoten kan worden (los van allerlei technische aspecten).
quote:
1s.gif Op donderdag 13 mei 2021 23:53 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ik vermoed dat niemand weet welke energie er op welke plekken wordt gebruikt om bitcoin draaiende te houden.
https://finance.yahoo.com(...)ining-180300738.html (artikel uit 2019)

https://coinshares.com/re(...)ct-of-bitcoin-mining (artikel uit 2021)

https://old.reddit.com/r/(...)_powered_by/gxxux8x/ (meer links en info)

[ Bericht 2% gewijzigd door Ronald-Koeman op 14-05-2021 02:06:16 ]
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_199414330
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 01:40 schreef Gehrman het volgende:

[..]

[ twitter ]
Nee, dit is het voordeel gebruiken van een big coin. Doge is nu zo groot, het is nu erg lucratief om nuttige functies alsnog in te bouwen.

Hetzelfde geldt voor BSC. Dat zal ook niet zomaar stil blijven terwijl de andere coins ontwikkelen. Dat zal zijn voorsprong ook willen behouden.
.
pi_199414359
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 23:43 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Nee, dat geloof ik niet. Het zou wel kunnen dat het deels op overcapaciteit van centrales draait.
Maar als je een goede bron hebt voor die groene energie dan herzie ik dat.
Musk zelf kwam met deze bronnen:

twitter
pi_199414364
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 00:51 schreef onlogisch het volgende:
[ twitter ]

Hij begint nu wel door te slaan h :')
In de lijn der verwachting. Dacht dat hij met een eigen crypto zou komen, close enough.
  vrijdag 14 mei 2021 @ 08:49:05 #230
366734 dimmak
bitcoin
pi_199414544
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 00:51 schreef onlogisch het volgende:
[ twitter ]

Hij begint nu wel door te slaan h :')
Dit is wel heel triest. :')

Ondertussen de maker van Doge:

twitter
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199414618
iemand die een yubikey gebruikt voor binance ?
ik wil er wat gaan staken nml, levert meer op dan bij de banken.
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  vrijdag 14 mei 2021 @ 09:07:14 #232
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199414658
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 08:49 schreef dimmak het volgende:

[..]

Dit is wel heel triest. :')

Ondertussen de maker van Doge:

[ twitter ]
Wow wat een soap
pi_199414659
Elon Musk.... wat een legende _O_ _O-
Facts don't care about your feelings
  vrijdag 14 mei 2021 @ 09:13:25 #234
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199414684
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 09:07 schreef YoshiBignose het volgende:
Elon Musk.... wat een legende clown :')
Ftfy
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 14 mei 2021 @ 09:13:48 #235
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199414685
quote:
Toch nog wat zinnigs tussen alle onzin ^O^
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 14 mei 2021 @ 09:16:31 #236
476957 Ciclon
San Lorenzo de Almagro
pi_199414701
Geen Doge op Bitvavo, iemand enig idee waarom niet?
pi_199414702
quote:
7s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 09:13 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Ftfy
DE CLOWN BEN JIJ, DE LEGENDE IS MUSK!!!!!!!!!! _O_ _O_ _O_

En zie iedereen janken op twitter prachtig. Als ze allemaal geld verdienen houden ze hun smoel en is er niks aan de hand :')
Facts don't care about your feelings
  vrijdag 14 mei 2021 @ 09:25:24 #238
366734 dimmak
bitcoin
pi_199414781
Ik vind de cycle repeat wel leuk van Bitcoin om te volgen met de vraag of deze uit gaat komen. Al weken kijk ik naar een dip waarvan ik elke keer dacht; die komt toch nooit na al dat aangestamp rond die 1 biljoen marketcap. Maar dan toch zie je ineens een bende FUD om de hoek komen kijken.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199414782
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 09:16 schreef Ciclon het volgende:
Geen Doge op Bitvavo, iemand enig idee waarom niet?
Omdat Bitvavo gewoon kut is.....popi jopi NL exchange voor noobs
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  vrijdag 14 mei 2021 @ 09:26:32 #240
476957 Ciclon
San Lorenzo de Almagro
pi_199414791
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 09:25 schreef Predator40 het volgende:

[..]

Omdat Bitvavo gewoon kut is.....popi jopi NL exchange voor noobs
Dat laatste zeker :p
pi_199414792
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 09:25 schreef dimmak het volgende:
Ik vind de cycle repeat wel leuk van Bitcoin om te volgen met de vraag of deze uit gaat komen. Al weken kijk ik naar een dip waarvan ik elke keer dacht; die komt toch nooit na al dat aangestamp rond die 1 biljoen marketcap. Maar dan toch zie je ineens een bende FUD om de hoek komen kijken.
altijd hetzelfde, zagen we in 2018 ook zovaak......
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199414808
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 09:26 schreef Ciclon het volgende:

[..]

Dat laatste zeker :p
Ik heb alleen accounts op binance en kucoin en om bepaalde coins aan te kopen/verkopen op bibox ( (8> ), bitmax en Bitforex.....Bitforex is wel de meest bagger exchange van allemaal.

Bitvavo hoor ik alleen de buurman over.....

[ Bericht 3% gewijzigd door Predator40 op 14-05-2021 09:37:24 ]
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199414968
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 09:29 schreef Predator40 het volgende:

[..]

Ik heb alleen accounts op binance en kucoin en om bepaalde coins aan te kopen/verkopen op bibox ( (8> ), bitmax en Bitforex.....Bitforex is wel de meest bagger exchange van allemaal.

Bitvavo hoor ik alleen de buurman over.....
En een enkele verdwaalde user op FOK!
pi_199415003
Eindelijk mijn ath uit 2017/18 bereikt.

Met een grote shitcoin, maar het doel heiligt de middelen I guess.
pi_199415044
Bitvavo > bittrex, en dat laatste zetten jullie in het beginnerstopic. :{
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199415065
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 09:53 schreef ijs. het volgende:
Eindelijk mijn ath uit 2017/18 bereikt.

Met een grote shitcoin, maar het doel heiligt de middelen I guess.
de shit/memecoins waar ik blind ben ingestapt hebben mij gered.......

alhoewel ik met NFT's mijn verlies ook allang heb goed gemaakt.
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199415184
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 09:59 schreef Predator40 het volgende:

[..]

de shit/memecoins waar ik blind ben ingestapt hebben mij gered.......

alhoewel ik met NFT's mijn verlies ook allang heb goed gemaakt.
Vind die haat van puristen ook wel mooi. Alsof die niet in BTC of ETH zijn gestapt om winst te pakken.

Ja maar de fundamentals!
  vrijdag 14 mei 2021 @ 10:09:39 #248
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199415198
twitter


Michael SaylorGOD
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199415350
Twijfelachtige business ethics van Amerikaanse zakenmannen die goede dingen voor de hele wereld verpesten wordt wel een leidmotief zo.
What Would Goku Do
pi_199415485
quote:
10s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 10:09 schreef fathank het volgende:
[ twitter ]

Michael SaylorGOD
:')

Schimmige praktijken.

image.png
  vrijdag 14 mei 2021 @ 10:40:52 #251
366734 dimmak
bitcoin
pi_199415622
quote:
10s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 10:09 schreef fathank het volgende:
[ twitter ]

Michael SaylorGOD
Aandelen verkopen voor Bitcoin _O_
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 14 mei 2021 @ 10:41:10 #252
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199415626
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 10:31 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

:')

Schimmige praktijken.

[ afbeelding ]
Inb4 'dit is goed voor Bitcoin, fiatwaarde van stonks zijn irrelevant'
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199415679
:o

twitter
pi_199415709
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 10:44 schreef Tourniquet het volgende:
:o

[ twitter ]
Dima zijn eerste keer
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 14 mei 2021 @ 10:48:44 #255
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199415727
quote:
10s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 10:47 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Dima zijn eerste keer
Soooooow
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  vrijdag 14 mei 2021 @ 11:01:29 #256
366734 dimmak
bitcoin
pi_199415876
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 10:44 schreef Tourniquet het volgende:
:o

[ twitter ]
Evengoed 10 minuten volgehouden. _O_
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199415941
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 10:44 schreef Tourniquet het volgende:
:o

[ twitter ]
Een Moonshot dus
  vrijdag 14 mei 2021 @ 11:37:07 #258
366734 dimmak
bitcoin
pi_199416346


Als reactie op Adam Back. :') :') :')
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator vrijdag 14 mei 2021 @ 11:59:45 #259
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199416639
twitter


Kleine glimlach
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_199416675
Elon Musk is de nieuwe McAfee.
pi_199416732
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 12:02 schreef Gehrman het volgende:
Elon Musk is de nieuwe McAfee.
Die heeft toch ook op zijn flikker gekregen voor manipulatie?
pi_199416822
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 12:07 schreef Smack10 het volgende:

[..]

Die heeft toch ook op zijn flikker gekregen voor manipulatie?
Elon ook voor de aandelingmarkt.. maar de cryptomarkt is niet gereguleerd, dus hij mag tweeten en manipuleren wat hij wil.
Alpha kenny one
pi_199416906
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 12:14 schreef falling_away het volgende:

[..]

Elon ook voor de aandelingmarkt.. maar de cryptomarkt is niet gereguleerd, dus hij mag tweeten en manipuleren wat hij wil.
Uhmm McAfee is aangeklaagd toch voor manipuleren crypto.

https://www.wired.com/sto(...)d-dumps-ico-schemes/
pi_199417063
quote:
10s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 10:47 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Dima zijn eerste keer
HAHAHAHAHAHA
dima even zijn vechain chip genjecteerd gelijk ?

of zou @fathank hem gedwongen hebben ?

[ Bericht 12% gewijzigd door Predator40 op 14-05-2021 12:37:33 ]
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199417180
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 12:14 schreef falling_away het volgende:

[..]

Elon ook voor de aandelingmarkt.. maar de cryptomarkt is niet gereguleerd, dus hij mag tweeten en manipuleren wat hij wil.
Denk niet dat dat mag. En het belastingstelsel werkt daar anders met traden en verkopen. Dus als hij zijn trades aanpast aan zijn tweets denk ik niet dat hij daarmee weg komt.
pi_199417232
Matic *O*
pi_199417329
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 12:40 schreef viceversa het volgende:
Matic *O*
Het nieuwe en verbeterde vechain van 2021, duurt niet lang meer of vechain word ingehaald door Matic :D
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  vrijdag 14 mei 2021 @ 12:48:19 #268
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199417378
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 12:29 schreef Predator40 het volgende:

[..]

HAHAHAHAHAHA
dima even zijn vechain chip genjecteerd gelijk ?

of zou @:fathank hem gedwongen hebben ?
Je bent er maar druk mee vriendje.

Liefde :*
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 14 mei 2021 @ 12:52:42 #269
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199417433
CZ heeft Musk ontvolgd:

twitter


twitter
pi_199417758
Lijkt GTST wel joh. :')
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 14 mei 2021 @ 13:16:56 #271
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199417832
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 10:44 schreef Tourniquet het volgende:
:o

[ twitter ]
Murica!
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199418154
Musk word vanzelf een keer op het matje geroepen.......manipulatie ten top
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199418380
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 13:35 schreef Predator40 het volgende:
Musk word vanzelf een keer op het matje geroepen.......manipulatie ten top
Die presenteert over een tijdje de oplossing, 100% groene mining voor bitcoin via de Powerwall of iets dergelijks.

Die man is niet gek, al denken veel van wel. :')
  FOK!fotograaf vrijdag 14 mei 2021 @ 13:53:14 #274
364681 over_hedge
pi_199418409
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 13:35 schreef Predator40 het volgende:
Musk word vanzelf een keer op het matje geroepen.......manipulatie ten top
Tja misschien als internet stopt met hem als soort god te zien en niet meteen een hype te maken van alles wat hij zegt dan zou die wat minder invloed hebben op de markt.
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  vrijdag 14 mei 2021 @ 13:57:54 #275
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199418457
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 13:35 schreef Predator40 het volgende:
Musk word vanzelf een keer op het matje geroepen.......manipulatie ten top
Boeit hem geen ruk, dan koopt hij die mat en flikkert ie hem weg.
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199418600
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 13:35 schreef Predator40 het volgende:
Musk word vanzelf een keer op het matje geroepen.......manipulatie ten top
Waarom is het manipulatie? Tesla mag toch het gebruik van bitcoin stoppen? En Musk mag toch met dogecoin om tafel? Het probleem is dat mensen zo makkelijk te manipuleren zijn :') blijkbaar is de waarde van de munt hier zo erg afhankelijk van... nou dat zegt genoeg over hoe betrouwbaar het is.

quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 12:37 schreef viceversa het volgende:

[..]

Denk niet dat dat mag. En het belastingstelsel werkt daar anders met traden en verkopen. Dus als hij zijn trades aanpast aan zijn tweets denk ik niet dat hij daarmee weg komt.
Hij is de rijkste man op aarde... denk je nou werkelijk dat hij nog probeert ff wat centjes te pakken met crypto? Dat boeit hem echt geen fuck. Voor hem is die dogecoin n grote grap. Voor andere mensen hun spaargeld :') wie is er dan dom bezig.
Facts don't care about your feelings
pi_199418614
  vrijdag 14 mei 2021 @ 14:09:08 #278
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199418621
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 14:07 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Waarom is het manipulatie?
🤔
Huilen dan.
  vrijdag 14 mei 2021 @ 14:26:13 #279
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199418847
Mijn coins gaan omhoog. Veel waardestijging. Meer nullen voor de komma. Ik ben blij.

quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:52 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Kishu
x3 vanaf moment van posten en ik verwacht nog een forse stijging.

[ Bericht 14% gewijzigd door Quotidien op 14-05-2021 14:35:45 ]
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  vrijdag 14 mei 2021 @ 14:28:18 #280
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199418878
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 09:07 schreef YoshiBignose het volgende:
Elon Musk.... wat een legende _O_ _O-
Lekker slobberen
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  vrijdag 14 mei 2021 @ 14:29:18 #281
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199418893
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 09:50 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

En een enkele verdwaalde user op FOK!
@Leonos ga je dit accepteren
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  vrijdag 14 mei 2021 @ 15:08:33 #282
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199419420
Wil nog 1000,- ergens in stoppen :9
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  vrijdag 14 mei 2021 @ 15:12:47 #283
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199419468
Dan doe je dat toch :? .
Huilen dan.
  vrijdag 14 mei 2021 @ 15:24:37 #284
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199419626
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 15:12 schreef Isdatzo het volgende:
Dan doe je dat toch :? .
Bedankt

Wachtte op goedkeuring van een Papoea’tje
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  vrijdag 14 mei 2021 @ 15:54:45 #285
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_199420015
Zo blij dat ik een aanzienlijk percentage van mijn portfolio in Matic heb gestopt vorige maand. O+
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 14 mei 2021 @ 17:00:16 #286
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199420716
twitter


Piraten _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 14 mei 2021 @ 17:14:10 #287
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199420879
M'n porto kruipt weer richting een ath :)
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199420967
Wat een rollercoaster he jongens

[ Bericht 20% gewijzigd door #ANONIEM op 14-05-2021 17:19:27 ]
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 14 mei 2021 @ 17:20:05 #289
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199420980
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 17:19 schreef Fugue het volgende:
Wat een rollercoaster he jongens
Lijkt onze relatie wel
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199421025
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 14:07 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Hij is de rijkste man op aarde... denk je nou werkelijk dat hij nog probeert ff wat centjes te pakken met crypto? Dat boeit hem echt geen fuck. Voor hem is die dogecoin n grote grap. Voor andere mensen hun spaargeld :') wie is er dan dom bezig.
Dat is toch wat ik zeg? Denk niet dat hij de prijs manipuleert voor personal gain. Anders zou hij daar ook niet mee wegkomen. Maar hij geniet wel van de aandacht en hype.
pi_199421031
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 17:20 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Lijkt onze relatie wel
Daar zou ik nooit zoveel instoppen als in ETH tho
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 14 mei 2021 @ 17:29:39 #292
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199421107
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 17:00 schreef fathank het volgende:
[ twitter ]

Piraten _O_
Wat moeten we stemmen?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 14 mei 2021 @ 17:30:56 #293
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199421123
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 17:23 schreef Fugue het volgende:

[..]

Daar zou ik nooit zoveel instoppen als in ETH tho
Pff ben toch wel meer waard dan die drie tientjes
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199421175
Polkadot heeft er eindelijk weer eens zin in vandaag.
What Would Goku Do
pi_199421188
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 17:30 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Pff ben toch wel meer waard dan die drie tientjes
Meh
pi_199421443
Wie heeft er de ballen gehad om te kopen in de dip?
Facts don't care about your feelings
  FOK!fotograaf vrijdag 14 mei 2021 @ 17:51:17 #297
364681 over_hedge
pi_199421467
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 17:50 schreef YoshiBignose het volgende:
Wie heeft er de ballen gehad om te kopen in de dip?
Neem aan veel mensen uit dit topic
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_199421496
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 17:50 schreef YoshiBignose het volgende:
Wie heeft er de ballen gehad om te kopen in de dip?
Beetje maar ik heb geen ballen
  vrijdag 14 mei 2021 @ 18:04:06 #299
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199421633
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 17:50 schreef YoshiBignose het volgende:
Wie heeft er de ballen gehad om te kopen in de dip?
All in gegaan op een coin die op -95% stond.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199421656
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 17:53 schreef Fugue het volgende:

[..]

Beetje maar ik heb geen ballen
Genoeg vrouwen hoor met beste ballen >:)
Facts don't care about your feelings
pi_199421681
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 18:06 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Genoeg vrouwen hoor met beste ballen >:)
Oh ja nee ik ben vrij plat verder
pi_199429077
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 14:29 schreef Quotidien het volgende:

[..]

@:leonos ga je dit accepteren
Zeker niet, rapportage is opgemaakt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')