abonnement Unibet Coolblue
pi_199630386
quote:
0s.gif Op woensdag 26 mei 2021 09:51 schreef hoatzin het volgende:

[..]

Want?
Reistijden..
Kids are like farts in that way. They never seem to bother the owner as much as they bother everyone else.
  woensdag 26 mei 2021 @ 17:54:03 #27
338319 ZarB
Piña colada
pi_199630665
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 april 2021 19:26 schreef ems. het volgende:

[..]

Mijn persoonlijke ervaring is dat ook Nederlandse vrouwen gewoon mensen zijn en dat die onderling nou eenmaal verschillen. Dat Nederlandse vrouwen zich zus en zo zouden gedragen is exact hetzelfde soort domme generalisatie als dat Aziatische chicks het allemaal voor geld doen.

Ik denk dat mensen die op een van bovenstaande manieren denken er goed aan doen om de zelfreflectie-kaart tevoorschijn te halen en te concluderen dat ze zelf misschien gewoon niet zo interessant zijn.
Vooral dat laatste. Ook opvallend dat het meerdere mannen uit 1 familie betreft. Klinkt eerder als een genetische blinde vlek voor zichzelf dan problematische Nederlandse vrouwen. Maar ook snap ik het concept "ik moet en zal een vrouw" niet. In plaats van dat je de liefde gewoon ergens wilt tegenkomen. Ik vind het heel instrumenteel en enigszins narcistisch.
Just skip all the layers and go straight to the crazy!
pi_199696220
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 00:02 schreef TechnoCat het volgende:
Hoi luitjes, ik kreeg het verzoek een deeltje 2 te starten omdat het 1e vol zat. :-)

Deel 1:
R&P / Filipijnse vrouw naar Nederland halen (optie 2 - fatsoen kun je doen)

Goed, waar ging dit om. Voor mij persoonlijk, en ik zal er geen doekjes om winden was het schier onmogelijk om een juiste vrouw hier in Nederland te vinden. Ik was daarin niet de enige. Mijn neef, na zijn scheiding, heeft ook ellenlang gezocht maar kon maar niet tot iemand komen die een beetje fatsoen had of zelfs gewoon een babbeltje. Tevens, mijn vader is een paar jaar terug ook vrijgezel geworden en zelfs die beste man lukt het maar niet om een leuke vrouw te vinden. Ze wijzen hem al voorbaat af zonder hem iets te vragen, dat is toch gewoon erg? En wat ik, en deze twee anderen allemaal met elkaar gemeen hebben: Is het feit dat we alle drie vinden dat over het algemeen daten met een Nederlandse zo goed als onmogelijk is, of we weten ze allemaal niet te vinden.

Uit de ervaringen van ons allemaal is gebleken dat die paar Nederlandse vrouwen die we troffen, hoe vriendelijk we ook waren, ons zonder al te veel na te denken constant zo aan de kant schoven en je kon zo vriendelijk en hoffelijk zijn als je wou, maar uiteindelijk het mocht allemaal niet baten. Als je als Nederlandse man het niet volledig gemaakt hebt in je leven, met een goed betaalde baan en er uitziet als Leonardo di Caprio dan kun je het wel vergeten.

Het was mijn neef die als 1e de stap zette om de te kieskeurige, te veeleisende Nederlandse vrouw een rug toe te draaien en op zoek te gaan naar een partner die gelijk met je is. Een partner waarmee je op gelijkwaardig niveau door het leven kunt, zonder dat je op je tenen hoeft te lopen ivm het gemiddelde ego gedrag van de Nederlandse vrouw. Laat ik even wel even vooropstellen dat echt niet alle vrouwen in Nederland zo zullen zijn, maar het is wel zo als je dit zo vaak overkomt dat je niet tot nauwelijks tot dating komt met een Nederlandse vrouwen, door een, wat ik al eerder noemde, een schots en scheve verhouding op dating sites en het feit dat de vrouwen hier weten dat ze alle keus hebben, dat het dan gewoon een keer ophoud.

En ik heb dan berichten gelezen over dat je dan als Nederlandse man een loser bent omdat je dan zgn een makkelijk vrouwtje wilt zoeken in een ander land. Ik denk eerder andersom. Wij, de groep mannen die dit doen, laten juist ballen zien door niet het gedrag van in ons ogen veel te veeleisende Nederlandse vrouw te accepteren en ze simpelweg de bons te geven en verder kijken over de landsgrens. Kijk ik bv. naar mijn andere neef, die heeft wel twee dames (twee, inderdaad, een open relatie met 2 vrouwen), maar ik zie gewoon hoe hij gebukt gaat onder het ontiegelijke gedram, geclaim en gezeur van die beide vrouwen. En als hij al bij mij op visite is staat die telefoon van hem roodgloeiend. Die neef heeft naar mijn mening geen leven, en hij zelf ook met directe woorden tegen mij gezegd "Ach, ik ga gewoon mee met flow om problemen te voorkomen", met andere woorden, hij accepteert alles en gaat geen discussie aan, omdat hij die toch niet kan winnen. Moet hij weten, ik hoef zulke type vrouwen niet.

Mijn andere neef heeft dus nu inmiddels al 3 jaar een relatie met een Filipijnse dame. Het is inderdaad waar dat er nogal een stigma aan hangt als je gaat daten met een Filipijnse vrouw, zeker als ze aanzienlijk jonger dan je is (meer dan 20 jaar). Echter, in mijn optiek heb ik nu de perfecte match gevonden, een dame, 36 jaar oud, dus maar 8 jaar jonger dan ik, geheel zelfstandig, woont op zichzelf, is niet financieel afhankelijk, maar, en ik benadruk de MAAR in dit verhaal, wel een vrouw die heel graag een duurzame fijne relatie wil en zij heeft haar redenen om niet met een Filipijn te daten. Fair enough lijkt me. Ik heb eerder gedate met een Mexicaanse, dat is niet echt lekker afgelopen, dat was een gevalletje, 200% jaloezie, sarcasme en beschuldigingen van vreemdgaan die allemaal uit de lucht gegrepen waren en op die manier heb ik de 'latina' leren kennen. Van wat ik op internet had gelezen over deze groep kwam in 1 op 1 compleet naar voren in dit verhaal. Dat wil ik dan ook zo snel mogelijk achter mij laten.

In dit topic wil ik graag wat taboes doorbreken voor allicht andere mannen die tegen hetzelfde probleem aanlopen, namelijk de te veeleisende Nederlandse vrouw. Nee, je bent geen mislukkeling, je bent juist sterk door je te verzetten tegen dit soort type vrouwen en je toont juist veel respect als je juist aangeeft dat je een goed hart hebt, respect hebt, en als het gevoel wederzijds is. En er zijn genoeg Filipijnse vrouwen die wel degelijk graag een fatsoenlijke relatie willen. Natuurlijk moet je opletten voor de oplichters, maar oplichters vind je overal, in de Filipijnen, China, Rusland, de VS en natuurlijk ook hier in Nederland. Mijn advies betreffende het daten met een Filipijnse vrouw:
- Registreer je op www.filipinocupid.com (nee ik ben geen affiliate) en betaal netjes voor een maand de premium optie. Reden hiervoor is, dat op deze site relatief weinig oplichters komen en het aanbod is zeer groot. Ook de moderatie op deze site is strikt en het is een oprechte degelijke site.
- Neem de tijd, wordt niet op slag verliefd vanwege een enkele goed uitziende foto
- Let op haar reacties, zodra ze over een "defecte telefoon" of "zieke familielid" begint en er geen geld voor heeft, laat het varen.
- Wees oprecht in je eigen profiel, zeg precies wie jij bent en wat je zoekt en ook wat je niet zoekt. Wil je geen kinderen, weer eerlijk en zet het er neer. Je zult nog steeds bericht krijgen van alleenstaande moeders maar wijs hun op jouw oprechte wens dat je bv. geen kinderen wilt. Dat is jouw recht, en als jij dat netjes overbrengt, geen man overboord.
- Het is raadzaam om in je profiel aan te geven, dat je wel iemand zoekt die de Engelse taal goed beheerst, zowel in schrijven, praten, lezen en verstaan. Ook een beetje fatsoenlijke internetverbinding is een must als je wilt beeldbellen. Immers zonder beide opties kun je niet tot nauwelijks een relatie opbouwen.
- Je mag misschien dan wel praten met een Filipijnse dame, maar ga niet de 'superieure' Nederlander uithangen, uit het 'supermoderne ultratechnologische' Europa bla bla, maar wees gewoon een normaal persoon en ga zeker niet direct bij zo'n vrouw wijzen op haar 'sexy' looks. Zelfs serieuze Filipijnse vrouwen zitten daar niet op te wachten. Praat over normale onderwerpen. Immers, de langer je de tijd neemt om iemand te leren kennen de groter de kans is dat zij ook jou serieus neemt.
- Je kunt er gif op innemen dat jij als Nederlander veel berichten zult ontvangen. Voel je niet verplicht op iedereen te reageren, het zou natuurlijk wel mooi zijn, en ook respectvol, ook als je geen interesse hebt, omdat dit gewoon even te zeggen.

Dus nogmaals, daten met een Filipijnse vrouw, ik denk gewoon, als je de JUISTE treft, dan zit je gebakken gebeiteld en heb je een hele fijne partner voor de rest van je leven. En nogmaals, voel je niet zwak als je geen Nederlandse vrouw kunt vinden, want dat ligt niet aan jou, dat ligt aan onze maatschappij, immers waarom hebben wij zo'n woningnood hier? Is simpelweg door de individualisering van de gehele maatschappij dat met name het gemiddelde gedrag van de Nederlandse vrouw (niet ten goede) heeft veranderd. Ikzelf ben van mening dat iemand die ver gaat, half de wereld over reist, oceanen over gaat, puur voor een lieve vrouw, dat zijn de bikkels, dat zijn de mannen die geen behoefte hebben aan de mirakels van een Nederlandse vrouw.

Ik zal later even kijken of ik nog wat quotes kan doen uit het vorige topic, heb nog geen tijd gehad om het helemaal door te lezen. :-)
Dus je zocht als man die vrij weinig te bieden had een meegaande dame, die meeging in het weinige wat jij te bieden had. En omdat jouw geld er in ieder geval voor zorgt dat zij (en haar familie) minder hoeft te werken of minder financieel te lijden heeft denk jij dat het helemaal snor zit en post jij iets relationeels bij de topic filosofie en levensbeschouwing? Want je ziet er vermoedelijk niet uit (kun je niks aan doen), bent niet bijzonder intelligent of grappig (kun je niks aan doen) en zag een mogelijkheid een h#@R in bed te kopen en een prinses in de keuken? En je wil andere mannen die pech hadden qua looks en competenties, maar die in elk geval wel een klein beetje geld over hadden een zelfde mogelijkheid bieden? Joh, mijn zegen heb je...ja...ik ben liever single dan met een man die een verzorger zoekt en slaafs in de slaapkamer wil, voor een paar kruimels die ik gelukkig hier zelf ook wel bij elkaar kan scharrelen...maar ik denk wel...arme vrouw...blijkbaar heeft zij het financieel zo slecht dat ze meegaat in zo’n armoedige constructie...bedoel, als jij echt een hart in je donder had voelde je medelijden omdat het haar financieel zo slecht ging. Maar dat doe je dus niet. Je gebruikt de financiële mazzel die je hebt omdat je toevallig in het juist land geboren bent. En daarmee buit je een vrouw uit. Ik snap niet hoe mannen als jij überhaupt nog slapen kunnen. Maar jij moet met jezelf leven en ik gelukkig niet.
  maandag 31 mei 2021 @ 18:06:52 #29
137134 Iblardi
Non semper idem
pi_199696991
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 16:43 schreef BeauCis het volgende:

[..]

bedoel, als jij echt een hart in je donder had voelde je medelijden omdat het haar financieel zo slecht ging. Maar dat doe je dus niet.
Mwah, ik vind je wel erg veroordelend. Het kan best zijn dat er voor haar andere motieven dan pure romantische liefde meespelen (dat weet ik verder niet), maar volgens TS is ze financieel niet afhankelijk, en als dat waar is valt het met het uitbuiten wel mee, lijkt me.
pi_199697157
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 18:06 schreef Iblardi het volgende:

[..]

Mwah, ik vind je wel erg veroordelend. Het kan best zijn dat er voor haar andere motieven dan pure romantische liefde meespelen (dat weet ik verder niet), maar volgens TS is ze financieel niet afhankelijk, en als dat waar is valt het met het uitbuiten wel mee, lijkt me.
Je hebt gelijk, ik zou dit soort mannen door de wringer willen halen en las wellicht niet alles even goed, want grumbl...maar dan vraag ik me wel af wat haar motivatie is en wanneer alles wel zuiver is...waarom haar ras dan relevant is.
pi_199697236
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 18:19 schreef BeauCis het volgende:

[..]

Je hebt gelijk, ik zou dit soort mannen door de wringer willen halen en las wellicht niet alles even goed, want grumbl...maar dan vraag ik me wel af wat haar motivatie is en wanneer alles wel zuiver is...waarom haar ras dan relevant is.
Zou slechts de liefde relevant zijn zou er geen topic zijn over het specifiek naar NL halen van een vrouw met erbij het bashen van Nederlandse dames...want dan is iedereen slechts een individu...en maakt de locatie waar de wieg stond sowieso al niet uit. Hooguit is dan de info over hoe je een liefde die niet uit je eigen land komt hier kunt krijgen.
  vrijdag 4 juni 2021 @ 18:12:10 #32
475382 TechnoCat
Be patient or become one
pi_199745386
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 16:43 schreef BeauCis het volgende:

[..]

Dus je zocht als man die vrij weinig te bieden had een meegaande dame, die meeging in het weinige wat jij te bieden had.
Je neemt een verkeerde aanname aan, dat ik 'weinig' te bieden zou hebben, namelijk je focust hier alleen maar op het financiële plaatje en niet op persoonlijkheid.
quote:
En omdat jouw geld er in ieder geval voor zorgt dat zij (en haar familie) minder hoeft te werken of minder financieel te lijden heeft denk jij dat het helemaal snor zit en post jij iets relationeels bij de topic filosofie en levensbeschouwing?
En nu heb ik ineens wel wat te bieden? Je spreekt jezelf helemaal tegen. Afgezien van dat, en dat heb ik al een paar keer genoemd, deze Filipijnse dame is (financieel) onafhankelijk, maar heeft niet dezelfde gemiddelde mentaliteit dat de Nederlandse dames hebben, en dat trekt mij aan.
quote:
Want je ziet er vermoedelijk niet uit (kun je niks aan doen), bent niet bijzonder intelligent of grappig (kun je niks aan doen) en zag een mogelijkheid een h#@:r in bed te kopen en een prinses in de keuken? En je wil andere mannen die pech hadden qua looks en competenties, maar die in elk geval wel een klein beetje geld over hadden een zelfde mogelijkheid bieden? Joh, mijn zegen heb je...ja...ik ben liever single dan met een man die een verzorger zoekt en slaafs in de slaapkamer wil, voor een paar kruimels die ik gelukkig hier zelf ook wel bij elkaar kan scharrelen...maar ik denk wel...arme vrouw...blijkbaar heeft zij het financieel zo slecht dat ze meegaat in zo’n armoedige constructie...bedoel, als jij echt een hart in je donder had voelde je medelijden omdat het haar financieel zo slecht ging. Maar dat doe je dus niet. Je gebruikt de financiële mazzel die je hebt omdat je toevallig in het juist land geboren bent. En daarmee buit je een vrouw uit. Ik snap niet hoe mannen als jij überhaupt nog slapen kunnen. Maar jij moet met jezelf leven en ik gelukkig niet.
Deze gehele reactie is al een volledige bevestiging van hetgeen dat ik niet zoek en het is uitermate dieptriest hoe ver jij hier gaat om je eigen ego maar te strelen. Als je denkt dat je mij er mee hebt, denk opnieuw. Ik weet hoe mijn situatie nu is, en die is 100% prima. Jij doet het overkomen alsof jij de superieure persoon bent door mij trachten neer te halen als een zwak individu en refereren naar 'geluk'. We kunnen het ook andersom draaien, jij hebt geluk dat je niet in een moslimland bent geboren want daar hebben vrouwen het aanzienlijk moeilijker en krijgen ze gewoon klappen als ze niet luisteren. Niet dat ik daar mee eens ben, maar denk even verder voordat je dit soort kinderachtige uitspraken doet.
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 18:19 schreef BeauCis het volgende:
Je hebt gelijk, ik zou dit soort mannen door de wringer willen halen en las wellicht niet alles even goed, want grumbl...maar dan vraag ik me wel af wat haar motivatie is en wanneer alles wel zuiver is...waarom haar ras dan relevant is.
PM me maar even je adres, dan kom ik wel even bij je langs en dan mag je precies doen wat je graag wilt doen. Maar niet janken als ik dan jouw nek omdraai, want ik kots op 'wijven' zoals jij, ego trippers, feministen eerste klas. Ga elders lopen janken en laat een ander in z'n waarde.
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 18:06 schreef Iblardi het volgende:

[..]

Mwah, ik vind je wel erg veroordelend. Het kan best zijn dat er voor haar andere motieven dan pure romantische liefde meespelen (dat weet ik verder niet), maar volgens TS is ze financieel niet afhankelijk, en als dat waar is valt het met het uitbuiten wel mee, lijkt me.
Dat valt inderdaad echt te beamen je 1e aanname, mamma mia, en dat bedoel ik nu aangaande NL vrouwen. Maar om terug te komen op het onderwerp, de gedachtegang is simpel. Ik heb om redenen geen behoefte aan Nederlandse vrouwen (hier zie je al eentje), aangezien ze naar mijn mening te veeleisend zijn en al zijn er genoeg mannen die noodgedwongen maar meegaan in dit spelletje ben ik daar niet zo eentje van. Ik kan niet leven met zulke type mensen. Dan kom ik vervolgens in een cultuur (mede dankzij mijn neef) waar men een hele andere kijk heeft op relaties en onderling respect. Vanuit mijn perspectief gaat het niet om geld, het gaat niet om 'macht dmv geld', het gaat mij puur om onderling respect voor elkaar, liefde voor elkaar en gelijkheid op normaal niveau. Hier in Nederland is dit volledige doorgeschoten naar mijn mening. En ja, deze dame van 36 heeft een fatsoenlijke baan, kan zichzelf prima redden, maar ze hebben ook hun redenen waarom ze Europese of Amerikaanse mannen interessanter vinden dan hun eigen landgenoten. Vrouwen uit Oekraïne en Rusland bv zeggen vaak dat ze liever niet een man van hun eigen land willen omdat deze vaak alcoholist zijn en wat de Filipijnen betreft hebben Filipijnse mannen vaak ook nog wel eens hun handjes te los en worden ze beschouwd als lui. En dan speelt uiterlijk ook een rol mee, laten we eerlijk zijn. Ze vinden onze blauwe ogen, blond haar en bleke huid mooi (dat is hun keuze), en ik vind vooral hun lange zwarte haar weer mooi, maar wat ik wel vooral 'mooi' vind is hun persoonlijkheid.

Het gaat prima momenteel, we hebben goed contact, dagelijks contact. Ik heb net mijn vaccinatie gehad dus zodra de Filipijnen open gaan voor (gevaccineerde) toeristen dan kan ik die kant op gaan.

[ Bericht 17% gewijzigd door TechnoCat op 04-06-2021 18:27:01 ]
pi_199746379
Wow, ik had gelijk en jij bewijst het hier. Qua persoonlijkheid en fysiek voorkomen heb jij weinig te bieden. Ik vermoedde het, jij bevestigt het. De inhoud van je portemonnee boeit alleen jou wat. Daarmee kon jij kennelijk een volgens jouw woorden ‘financieel onafhankelijke’ dame kopen. Jij post zelf je verhaaltje, dan kun je tegengas verwachten. Wilde je dat niet had je het niet moeten posten. Kun je wel een potje gaan dreigen, heb ik alleen maar meer medelijden met die arme vrouw die je gekocht hebt. Geeft aan dat je naast gebrek aan looks en inhoud ook niet te beroerd bent een vrouw te slaan, of de nek om te draaien. Intens triest heerschap. Hoe kun je praten over een ander in de waarde laten wanneer je dat in je originele post zelf duidelijk niet doet. Ik daag je uit...geef die dame gewoon lekker je geld, zonder voorwaarden...kijken of ze jou dan nog wil. Gok van niet, en vermoed dat jij dat zelf ook weet. En met die wetenschap moet jij verder leven. Fijn leven verder.
pi_199751002
Gelukkig zal zij er, zodra ze in Nederland is, snel genoeg achter komen wat voor slechte deal ze gesloten heeft. Zodra de verblijfsvergunning binnen is, en/of de ring om haar vinger zit ben jij weer uit beeld. Moet je weer verder winkelen naar een arme dame die bereid is even lief te doen in de hoop op een beter financieel leven in een land waar ze meer kansen denkt te hebben.
  zondag 6 juni 2021 @ 15:14:53 #35
475382 TechnoCat
Be patient or become one
pi_199769190
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 19:38 schreef BeauCis het volgende:
Wow, ik had gelijk en jij bewijst het hier. Qua persoonlijkheid en fysiek voorkomen heb jij weinig te bieden. Ik vermoedde het, jij bevestigt het. De inhoud van je portemonnee boeit alleen jou wat. Daarmee kon jij kennelijk een volgens jouw woorden ‘financieel onafhankelijke’ dame kopen. Jij post zelf je verhaaltje, dan kun je tegengas verwachten. Wilde je dat niet had je het niet moeten posten. Kun je wel een potje gaan dreigen, heb ik alleen maar meer medelijden met die arme vrouw die je gekocht hebt. Geeft aan dat je naast gebrek aan looks en inhoud ook niet te beroerd bent een vrouw te slaan, of de nek om te draaien. Intens triest heerschap. Hoe kun je praten over een ander in de waarde laten wanneer je dat in je originele post zelf duidelijk niet doet. Ik daag je uit...geef die dame gewoon lekker je geld, zonder voorwaarden...kijken of ze jou dan nog wil. Gok van niet, en vermoed dat jij dat zelf ook weet. En met die wetenschap moet jij verder leven. Fijn leven verder.
Nee, het zijn types zoals jij die onze maatschappij zo creëren zoals het nu is. Individualistisch, feministische vrouwen die denken dat alles kunnen 'flikken' en zeggen, en laat ik wel stellen, je hebt gewoon het recht van meningsuiting maar door te stellen dat je iemand "door de wringer" wilt halen is niet bepaald meer een mening, dat is gewoon een verkapte rant en totaal niet inhoudelijk, en dan kijk je raar op dat je daar een reactie op krijgt?
Net als al die andere feministen die flink klappen krijgen na herhaaldelijk uitdagen en provoceren van een man. Hoor ze dan eens janken, YouTube staat vol met dit soort filmpjes. Leef je uit zou ik zeggen :

Die vrouw daar in de Filipijnen respecteer ik, jou totaal niet. En jouw verhaal, jouw mening, zijn allemaal leugens. Ik heb niemand -gekocht- , ze wil niet eens geld , wat weet jij van mijn 'looks'? en hoe belangrijk is het uiterlijk? Is iemand meer of minder waard door 'uiterlijk'? Zijn we niet allemaal gewoon een mens? Maar ach, ik wil me niet eens verder uitlaten, en helemaal niet met figuren zoals jij. Door figuren zoals jij zoeken steeds meer Westerse mannen hun ware liefde buiten Nederland, want op zeurende, ego trippende feministen zoals jij zitten we niet meer te wachten. Ik ben happy met de vrouw die ik getroffen heb en zij is happy met mij.

En hierbij maak ik ook tevens een eind aan dit topic omdat het verder nergens meer over gaat. Als er verder praktische andere zaken aan het licht komen dan zijn daar weer andere subforums voor, dus bij deze. :-)
Voor de rest ieder ander bedankt voor zijn of haar input en zodra de Filipijnen weer open gaan voor buitenlandse reizigers ga ik er heen, m'n covid vaccinatie heb ik net gehad afgelopen dinsdag en heb ook maar een vaccinatie nodig.
  woensdag 9 juni 2021 @ 12:21:42 #36
335476 oppiedoppie
My mind is my small universe..
pi_199805414
Hoe is dan de pilipijnse kijk op relaties en respect voor elkaar anders dan dat het zou zijn met 'de Nederlandse vrouw', vraag ik me dan af.
To BG or not to BG!
pi_199811346
"Kijk naar dit youtubefilmpje en zie het als bewijs dat mijn sociale onaantrekkelijkheid niet aan mij ligt maar een feministen" 8-)
Conscience do cost.
pi_199811454
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 16:43 schreef BeauCis het volgende:

[..]

Dus je zocht als man die vrij weinig te bieden had een meegaande dame, die meeging in het weinige wat jij te bieden had. En omdat jouw geld er in ieder geval voor zorgt dat zij (en haar familie) minder hoeft te werken of minder financieel te lijden heeft denk jij dat het helemaal snor zit en post jij iets relationeels bij de topic filosofie en levensbeschouwing? Want je ziet er vermoedelijk niet uit (kun je niks aan doen), bent niet bijzonder intelligent of grappig (kun je niks aan doen) en zag een mogelijkheid een h#@:r in bed te kopen en een prinses in de keuken? En je wil andere mannen die pech hadden qua looks en competenties, maar die in elk geval wel een klein beetje geld over hadden een zelfde mogelijkheid bieden? Joh, mijn zegen heb je...ja...ik ben liever single dan met een man die een verzorger zoekt en slaafs in de slaapkamer wil, voor een paar kruimels die ik gelukkig hier zelf ook wel bij elkaar kan scharrelen...maar ik denk wel...arme vrouw...blijkbaar heeft zij het financieel zo slecht dat ze meegaat in zo’n armoedige constructie...bedoel, als jij echt een hart in je donder had voelde je medelijden omdat het haar financieel zo slecht ging. Maar dat doe je dus niet. Je gebruikt de financiële mazzel die je hebt omdat je toevallig in het juist land geboren bent. En daarmee buit je een vrouw uit. Ik snap niet hoe mannen als jij überhaupt nog slapen kunnen. Maar jij moet met jezelf leven en ik gelukkig niet.
Jeetje jij hebt ook issues juffie. :o
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  Mooiste FOK!fotoboek van de vrouwen 2022 dinsdag 15 juni 2021 @ 16:03:03 #39
165264 Puzzie
C'est La Fucking Vie
pi_199897506
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 16:43 schreef BeauCis het volgende:

[..]

Dus je zocht als man die vrij weinig te bieden had een meegaande dame, die meeging in het weinige wat jij te bieden had. En omdat jouw geld er in ieder geval voor zorgt dat zij (en haar familie) minder hoeft te werken of minder financieel te lijden heeft denk jij dat het helemaal snor zit en post jij iets relationeels bij de topic filosofie en levensbeschouwing? Want je ziet er vermoedelijk niet uit (kun je niks aan doen), bent niet bijzonder intelligent of grappig (kun je niks aan doen) en zag een mogelijkheid een h#@:r in bed te kopen en een prinses in de keuken? En je wil andere mannen die pech hadden qua looks en competenties, maar die in elk geval wel een klein beetje geld over hadden een zelfde mogelijkheid bieden? Joh, mijn zegen heb je...ja...ik ben liever single dan met een man die een verzorger zoekt en slaafs in de slaapkamer wil, voor een paar kruimels die ik gelukkig hier zelf ook wel bij elkaar kan scharrelen...maar ik denk wel...arme vrouw...blijkbaar heeft zij het financieel zo slecht dat ze meegaat in zo’n armoedige constructie...bedoel, als jij echt een hart in je donder had voelde je medelijden omdat het haar financieel zo slecht ging. Maar dat doe je dus niet. Je gebruikt de financiële mazzel die je hebt omdat je toevallig in het juist land geboren bent. En daarmee buit je een vrouw uit. Ik snap niet hoe mannen als jij überhaupt nog slapen kunnen. Maar jij moet met jezelf leven en ik gelukkig niet.
Oei wat een aannames :)
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_199897521
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 16:43 schreef BeauCis het volgende:

[..]

Dus je zocht als man die vrij weinig te bieden had een meegaande dame, die meeging in het weinige wat jij te bieden had. En omdat jouw geld er in ieder geval voor zorgt dat zij (en haar familie) minder hoeft te werken of minder financieel te lijden heeft denk jij dat het helemaal snor zit en post jij iets relationeels bij de topic filosofie en levensbeschouwing? Want je ziet er vermoedelijk niet uit (kun je niks aan doen), bent niet bijzonder intelligent of grappig (kun je niks aan doen) en zag een mogelijkheid een h#@:r in bed te kopen en een prinses in de keuken? En je wil andere mannen die pech hadden qua looks en competenties, maar die in elk geval wel een klein beetje geld over hadden een zelfde mogelijkheid bieden? Joh, mijn zegen heb je...ja...ik ben liever single dan met een man die een verzorger zoekt en slaafs in de slaapkamer wil, voor een paar kruimels die ik gelukkig hier zelf ook wel bij elkaar kan scharrelen...maar ik denk wel...arme vrouw...blijkbaar heeft zij het financieel zo slecht dat ze meegaat in zo’n armoedige constructie...bedoel, als jij echt een hart in je donder had voelde je medelijden omdat het haar financieel zo slecht ging. Maar dat doe je dus niet. Je gebruikt de financiële mazzel die je hebt omdat je toevallig in het juist land geboren bent. En daarmee buit je een vrouw uit. Ik snap niet hoe mannen als jij überhaupt nog slapen kunnen. Maar jij moet met jezelf leven en ik gelukkig niet.
noet gelezen

jezus gebruik alineas
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_199906491
Wat gaan jullie doen als de emancipatie bij die Filipijnse vrouwen toe slaat?
Cindy De Vuyst
pi_199971388
quote:
0s.gif Op woensdag 9 juni 2021 12:21 schreef oppiedoppie het volgende:
Hoe is dan de pilipijnse kijk op relaties en respect voor elkaar anders dan dat het zou zijn met 'de Nederlandse vrouw', vraag ik me dan af.
NL vrouwen zijn feministen, en dat botst met "de man". Feminisme gaat niet samen met een gezond gezin stichten.

Veel vrouwen in de Filipijnen of andere niet-westerse landen zijn nog niet feministisch.
pi_199971465
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juni 2021 07:35 schreef einzeinz het volgende:
Wat gaan jullie doen als de emancipatie bij die Filipijnse vrouwen toe slaat?
Dan gaan de Filippijnse vrouw als feministische wijven neergezet worden en gaan de gefrustreerde mannetjes op zoek naar de volgende groep dames die nog graag in de keuken wilt staan en hun semi slaaf kan zijn. Ik gok op Thailand.
pi_199971500
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 19:38 schreef BeauCis het volgende:
Wow, ik had gelijk en jij bewijst het hier. Qua persoonlijkheid en fysiek voorkomen heb jij weinig te bieden. Ik vermoedde het, jij bevestigt het. De inhoud van je portemonnee boeit alleen jou wat. Daarmee kon jij kennelijk een volgens jouw woorden ‘financieel onafhankelijke’ dame kopen. Jij post zelf je verhaaltje, dan kun je tegengas verwachten. Wilde je dat niet had je het niet moeten posten. Kun je wel een potje gaan dreigen, heb ik alleen maar meer medelijden met die arme vrouw die je gekocht hebt. Geeft aan dat je naast gebrek aan looks en inhoud ook niet te beroerd bent een vrouw te slaan, of de nek om te draaien. Intens triest heerschap. Hoe kun je praten over een ander in de waarde laten wanneer je dat in je originele post zelf duidelijk niet doet. Ik daag je uit...geef die dame gewoon lekker je geld, zonder voorwaarden...kijken of ze jou dan nog wil. Gok van niet, en vermoed dat jij dat zelf ook weet. En met die wetenschap moet jij verder leven. Fijn leven verder.
wow.... jij lijkt me een nare vrouw. Hopelijk nog geen kids? Want vind het altijd sneu kinderen uit gebroken gezinnen. Wat een issues heb jij zeg _O-
U MAD?
pi_199971529
Wijzen naar mannen met losse handjes en dan vervolgens zelf dreigen iemands nek om te draaien. Deze TS komt er wel, klinkt inderdaad als puik relatiemateriaal. Waarom zou hij toch nog single zijn? _O-
pi_199971534
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 08:49 schreef Basp1 het volgende:

[..]

Dan gaan de Filippijnse vrouw als feministische wijven neergezet worden en gaan de gefrustreerde mannetjes op zoek naar de volgende groep dames die nog graag in de keuken wilt staan en hun semi slaaf kan zijn. Ik gok op Thailand.
En gelijk hebben ze. Welke kerel wil nou een relatie met een feminist/mannelijke vrouw? Das vragen om problemen.
pi_199971550
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 09:02 schreef BookFreak het volgende:

[..]

En gelijk hebben ze. Welke kerel wil nou een relatie met een feminist/mannelijke vrouw? Das vragen om problemen.
Dat is dan waarschijnlijk de reden dat er zoveel incels hier rond slingeren. Wat is er mis met een zelfstandige vrouw. Zijn jullie bang om een relatie te hebben die op gelijkheid gebaseerd is. :D
pi_199971568
Ik heb ook geen relatie, maar om nou helemaal een dame uit de Filipijnen te gaan halen gaat me te ver, ik heb daar toch wat dubieuze gevoelens over.\
Ik heb toch de indruk dat zulke dames iemand zoeken om in het westen terecht te komen, man vinden, eenmaal in westen gesetteld, man dumpen en mooi hier blijven.
Ik veroordeel TS niet maar ik denk dat hij in een val loopt
pi_199971578
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 09:05 schreef Basp1 het volgende:
Dat is dan waarschijnlijk de reden dat er zoveel incels hier rond slingeren
Dat krijg je ervan als vrouwen zich als mannen gedragen.

quote:
Wat is er mis met een zelfstandige vrouw.
Je kan het beter omschrijven als mannelijke vrouwen. Wat er mis is is het volgende:

-mannen zijn leiders
-vrouwen zijn volgers
-feministen zijn leiders
-mannen en feministen botsen

quote:
Zijn jullie bang om een relatie te hebben die op gelijkheid gebaseerd is. :D
Het gaat niet om gelijkheid, maar om macht en ideologie verspreiding (links marxistische troep). Waarom zijn er geen vrouwenquota bij banen als stratenmaker?
pi_199971582
quote:
0s.gif Op zondag 20 juni 2021 09:05 schreef Basp1 het volgende:

[..]

Dat is dan waarschijnlijk de reden dat er zoveel incels hier rond slingeren. Wat is er mis met een zelfstandige vrouw. Zijn jullie bang om een relatie te hebben die op gelijkheid gebaseerd is. :D
gelijkheid is iets heel anders dan arrogantie. De 'wij hebben geen man nodig' attitude. Om zich dan vervolgens met een plastic Amsterdammertje te masturberen denkend aan een dikke vleespik en gespierde six-pack fuckboi.
U MAD?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')