abonnement Unibet Coolblue
  maandag 26 april 2021 @ 00:02:31 #1
475382 TechnoCat
Be patient or become one
pi_199159585
Hoi luitjes, ik kreeg het verzoek een deeltje 2 te starten omdat het 1e vol zat. :-)

Deel 1:
R&P / Filipijnse vrouw naar Nederland halen (optie 2 - fatsoen kun je doen)

Goed, waar ging dit om. Voor mij persoonlijk, en ik zal er geen doekjes om winden was het schier onmogelijk om een juiste vrouw hier in Nederland te vinden. Ik was daarin niet de enige. Mijn neef, na zijn scheiding, heeft ook ellenlang gezocht maar kon maar niet tot iemand komen die een beetje fatsoen had of zelfs gewoon een babbeltje. Tevens, mijn vader is een paar jaar terug ook vrijgezel geworden en zelfs die beste man lukt het maar niet om een leuke vrouw te vinden. Ze wijzen hem al voorbaat af zonder hem iets te vragen, dat is toch gewoon erg? En wat ik, en deze twee anderen allemaal met elkaar gemeen hebben: Is het feit dat we alle drie vinden dat over het algemeen daten met een Nederlandse zo goed als onmogelijk is, of we weten ze allemaal niet te vinden.

Uit de ervaringen van ons allemaal is gebleken dat die paar Nederlandse vrouwen die we troffen, hoe vriendelijk we ook waren, ons zonder al te veel na te denken constant zo aan de kant schoven en je kon zo vriendelijk en hoffelijk zijn als je wou, maar uiteindelijk het mocht allemaal niet baten. Als je als Nederlandse man het niet volledig gemaakt hebt in je leven, met een goed betaalde baan en er uitziet als Leonardo di Caprio dan kun je het wel vergeten.

Het was mijn neef die als 1e de stap zette om de te kieskeurige, te veeleisende Nederlandse vrouw een rug toe te draaien en op zoek te gaan naar een partner die gelijk met je is. Een partner waarmee je op gelijkwaardig niveau door het leven kunt, zonder dat je op je tenen hoeft te lopen ivm het gemiddelde ego gedrag van de Nederlandse vrouw. Laat ik even wel even vooropstellen dat echt niet alle vrouwen in Nederland zo zullen zijn, maar het is wel zo als je dit zo vaak overkomt dat je niet tot nauwelijks tot dating komt met een Nederlandse vrouwen, door een, wat ik al eerder noemde, een schots en scheve verhouding op dating sites en het feit dat de vrouwen hier weten dat ze alle keus hebben, dat het dan gewoon een keer ophoud.

En ik heb dan berichten gelezen over dat je dan als Nederlandse man een loser bent omdat je dan zgn een makkelijk vrouwtje wilt zoeken in een ander land. Ik denk eerder andersom. Wij, de groep mannen die dit doen, laten juist ballen zien door niet het gedrag van in ons ogen veel te veeleisende Nederlandse vrouw te accepteren en ze simpelweg de bons te geven en verder kijken over de landsgrens. Kijk ik bv. naar mijn andere neef, die heeft wel twee dames (twee, inderdaad, een open relatie met 2 vrouwen), maar ik zie gewoon hoe hij gebukt gaat onder het ontiegelijke gedram, geclaim en gezeur van die beide vrouwen. En als hij al bij mij op visite is staat die telefoon van hem roodgloeiend. Die neef heeft naar mijn mening geen leven, en hij zelf ook met directe woorden tegen mij gezegd "Ach, ik ga gewoon mee met flow om problemen te voorkomen", met andere woorden, hij accepteert alles en gaat geen discussie aan, omdat hij die toch niet kan winnen. Moet hij weten, ik hoef zulke type vrouwen niet.

Mijn andere neef heeft dus nu inmiddels al 3 jaar een relatie met een Filipijnse dame. Het is inderdaad waar dat er nogal een stigma aan hangt als je gaat daten met een Filipijnse vrouw, zeker als ze aanzienlijk jonger dan je is (meer dan 20 jaar). Echter, in mijn optiek heb ik nu de perfecte match gevonden, een dame, 36 jaar oud, dus maar 8 jaar jonger dan ik, geheel zelfstandig, woont op zichzelf, is niet financieel afhankelijk, maar, en ik benadruk de MAAR in dit verhaal, wel een vrouw die heel graag een duurzame fijne relatie wil en zij heeft haar redenen om niet met een Filipijn te daten. Fair enough lijkt me. Ik heb eerder gedate met een Mexicaanse, dat is niet echt lekker afgelopen, dat was een gevalletje, 200% jaloezie, sarcasme en beschuldigingen van vreemdgaan die allemaal uit de lucht gegrepen waren en op die manier heb ik de 'latina' leren kennen. Van wat ik op internet had gelezen over deze groep kwam in 1 op 1 compleet naar voren in dit verhaal. Dat wil ik dan ook zo snel mogelijk achter mij laten.

In dit topic wil ik graag wat taboes doorbreken voor allicht andere mannen die tegen hetzelfde probleem aanlopen, namelijk de te veeleisende Nederlandse vrouw. Nee, je bent geen mislukkeling, je bent juist sterk door je te verzetten tegen dit soort type vrouwen en je toont juist veel respect als je juist aangeeft dat je een goed hart hebt, respect hebt, en als het gevoel wederzijds is. En er zijn genoeg Filipijnse vrouwen die wel degelijk graag een fatsoenlijke relatie willen. Natuurlijk moet je opletten voor de oplichters, maar oplichters vind je overal, in de Filipijnen, China, Rusland, de VS en natuurlijk ook hier in Nederland. Mijn advies betreffende het daten met een Filipijnse vrouw:
- Registreer je op www.filipinocupid.com (nee ik ben geen affiliate) en betaal netjes voor een maand de premium optie. Reden hiervoor is, dat op deze site relatief weinig oplichters komen en het aanbod is zeer groot. Ook de moderatie op deze site is strikt en het is een oprechte degelijke site.
- Neem de tijd, wordt niet op slag verliefd vanwege een enkele goed uitziende foto
- Let op haar reacties, zodra ze over een "defecte telefoon" of "zieke familielid" begint en er geen geld voor heeft, laat het varen.
- Wees oprecht in je eigen profiel, zeg precies wie jij bent en wat je zoekt en ook wat je niet zoekt. Wil je geen kinderen, weer eerlijk en zet het er neer. Je zult nog steeds bericht krijgen van alleenstaande moeders maar wijs hun op jouw oprechte wens dat je bv. geen kinderen wilt. Dat is jouw recht, en als jij dat netjes overbrengt, geen man overboord.
- Het is raadzaam om in je profiel aan te geven, dat je wel iemand zoekt die de Engelse taal goed beheerst, zowel in schrijven, praten, lezen en verstaan. Ook een beetje fatsoenlijke internetverbinding is een must als je wilt beeldbellen. Immers zonder beide opties kun je niet tot nauwelijks een relatie opbouwen.
- Je mag misschien dan wel praten met een Filipijnse dame, maar ga niet de 'superieure' Nederlander uithangen, uit het 'supermoderne ultratechnologische' Europa bla bla, maar wees gewoon een normaal persoon en ga zeker niet direct bij zo'n vrouw wijzen op haar 'sexy' looks. Zelfs serieuze Filipijnse vrouwen zitten daar niet op te wachten. Praat over normale onderwerpen. Immers, de langer je de tijd neemt om iemand te leren kennen de groter de kans is dat zij ook jou serieus neemt.
- Je kunt er gif op innemen dat jij als Nederlander veel berichten zult ontvangen. Voel je niet verplicht op iedereen te reageren, het zou natuurlijk wel mooi zijn, en ook respectvol, ook als je geen interesse hebt, omdat dit gewoon even te zeggen.

Dus nogmaals, daten met een Filipijnse vrouw, ik denk gewoon, als je de JUISTE treft, dan zit je gebakken gebeiteld en heb je een hele fijne partner voor de rest van je leven. En nogmaals, voel je niet zwak als je geen Nederlandse vrouw kunt vinden, want dat ligt niet aan jou, dat ligt aan onze maatschappij, immers waarom hebben wij zo'n woningnood hier? Is simpelweg door de individualisering van de gehele maatschappij dat met name het gemiddelde gedrag van de Nederlandse vrouw (niet ten goede) heeft veranderd. Ikzelf ben van mening dat iemand die ver gaat, half de wereld over reist, oceanen over gaat, puur voor een lieve vrouw, dat zijn de bikkels, dat zijn de mannen die geen behoefte hebben aan de mirakels van een Nederlandse vrouw.

Ik zal later even kijken of ik nog wat quotes kan doen uit het vorige topic, heb nog geen tijd gehad om het helemaal door te lezen. :-)
pi_199159620
Je was toch bezig een mexicaanse hierheen te halen?
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  maandag 26 april 2021 @ 00:15:20 #3
348749 dikkedaniel
a.k.a. Big Dick Daniel (BDD)
pi_199159699
haal een Afrikaanse vrouw met goeie hangtieten met van die ringen erdoor
"Zou Je Haar Geven?? :P"
pi_199159701
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 00:05 schreef marsan het volgende:
Je was toch bezig een mexicaanse hierheen te halen?
Boh burritos :9 :9~
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  maandag 26 april 2021 @ 00:15:26 #5
475382 TechnoCat
Be patient or become one
pi_199159702
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 00:05 schreef marsan het volgende:
Je was toch bezig een mexicaanse hierheen te halen?
Je zegt het goed, 'was', maar na een jaar van geklier van onmetelijke jaloezie, spookbeelden, beschuldigingen en een hoop sarcasme heb ik het maar opgegeven. De Mexicanse dame kwam overigens ook promptverloren tussendoor destijds, ik kreeg normaliter niet gauw bericht van het "westelijke" halfrond. Maar ja, in 1e instantie leek het allemaal wel leuk en aardig. Tijd vertelt je uiteindelijk alles.
pi_199159705
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 00:15 schreef dikkedaniel het volgende:
haal een Afrikaanse vrouw met goeie hangtieten met van die ringen erdoor
Of van die ringen om de nek? Ziet er wel leuk uit. _O_
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199159726
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 00:15 schreef TechnoCat het volgende:

[..]

Je zegt het goed, 'was', maar na een jaar van geklier van onmetelijke jaloezie, spookbeelden, beschuldigingen en een hoop sarcasme heb ik het maar opgegeven. De Mexicanse dame kwam overigens ook promptverloren tussendoor destijds, ik kreeg normaliter niet gauw bericht van het "westelijke" halfrond. Maar ja, in 1e instantie leek het allemaal wel leuk en aardig. Tijd vertelt je uiteindelijk alles.
Ah idd. Dat met dr jaloezie staat me ook nog wel bij ja. Gedoe op facebook enzo toch?
Naja ben je beter af zonder dan met he. Hopelijk meer succes met de filipijnse.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_199159970
Lijkt me ook wel wat :)
Cindy De Vuyst
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 maandag 26 april 2021 @ 07:07:48 #9
74056 crew  ToT
pi_199160497
Ik ben getrouwd met een Filipijnse en we hebben een super lief zoontje samen. :)
Ik heb in eigen land meerdere vriendinnen gehad, maar telkens voelde het gewoon niet goed.
Ook wat relaties met dames uit wat andere landen gehad tot ik mijn huidige echtgenote dus tegenkwam.
In eigen land was e onderwijzeres, dus ze had een goed inkomen en heeft een goed stel hersens en is dus niet zomaar een vrouwtje dat voor het geld hier naar toe kwam. Sterker nog; ze zou bij de VN gaan werken en naar arme landen gaan om daar kinderen te gaan helpen. Ze had in de eerste instantie geeneens zin om zich in een westers land te gaan settelen.

Echter komen we hier in Nederland wel dames uit haar land tegen die totaal geen respect voor hun echtgenoot hebben en vinden dat die alleen goed is om de portemonnee te trekken.
In toeristische gebieden zijn ze sneller wat arroganter en niet op hun mondje gevallen.
Stadse dames zijn sneller zo, op het platteland zijn ze vaak wat meer bescheiden, maar daar moet je ook weer opletten dat het ontwikkelingsniveau een beetje goed is; sommige mannen hier dromen er misschien van om een lief dom poppetje deze kant op te halen, maar de meesten raken daar snel door gefrustreerd. "Het ziet er prachtig uit op de bank, maar je hebt er verder niks aan", zeg maar. :P
Gebrek aan ontwikkeling levert ook weer andere problemen op; je moet alles voor die ander regelen en als je iets wat zij niet kan verkeerd doet zit je dagenlang met een knorrige dame opgescheept.

Oftewel; ga niet over één nacht ijs. Kijk of diegene wel écht bij jou past. Je steekt er een hoop geld in om elkaar te kunnen zien en waarschijnlijk ook veel tijd omdat je elkaar meerdere keren wil zien voor je uiteindelijk de stap gaat nemen. Zelf vond ik het daarom belangrijk om al vroeg over toekomstige zaken te praten; kinderwensen, verwachtingen qua werk en inkomen, gezamenlijke kosten enz.

En op die datingsites is een groot deel trouwens fake van de site zelf om je geïnteresseerd te houden en een flink deel is ook alleen op je geld uit. Toch zitten er ook echt wel goede tussen! :Y
pi_199160704
Je zal eerst zeker moeten zijn dat je haar hier heen kan halen, dus heb je genoeg inkomen en is dat stabiel voor de komende jaren? Weet ook dat de IND een slechte en rommelige organisatie is die overbelast is geraakt door de binnenkomst van vluchtelingen.

Het is gebruikelijk dat jouw partner haar familie financieel wil/moet ondersteunen, elke maand 150 á 200 euro moet je dus kunnen missen en je moet het niet erg vinden dat men dit als pensioen ziet. Dit is vaak ook voor de ouders van zo'n meisje de rede dat ze hun dochter met een buitenlander willen zien trouwen, want welke ouder ziet zijn kind graag naar de andere kant van de wereld verhuizen... daar moet iets tegenover staan.

Voor ons is het leuk om naar Azië te gaan, we hebben vaak al veel van de wereld gezien. Maar deze vrouwen kunnen in een shock raken als ze hier komen, zeker als ze in een boerengat terecht komen waar niets te beleven is.
pi_199182462
Dat gelul over Nederlandse vrouwen en dat je een bikkel bent als je er eentje uit het buitenland trekt _O-

Prima verder. Doen wat je niet laten kan. Maar klinkt allemaal wel beetje incellig.
Conscience do cost.
pi_199182563
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 april 2021 18:56 schreef ems. het volgende:
Dat gelul over Nederlandse vrouwen en dat je een bikkel bent als je er eentje uit het buitenland trekt _O-

Prima verder. Doen wat je niet laten kan. Maar klinkt allemaal wel beetje incellig.
Nederlandse vrouwen kijken dwars door ons heen, net of we lucht zijn.
pi_199182833
quote:
99s.gif Op dinsdag 27 april 2021 19:06 schreef Mr.Ping het volgende:

[..]

Nederlandse vrouwen kijken dwars door ons heen, net of we lucht zijn.
Mijn persoonlijke ervaring is dat ook Nederlandse vrouwen gewoon mensen zijn en dat die onderling nou eenmaal verschillen. Dat Nederlandse vrouwen zich zus en zo zouden gedragen is exact hetzelfde soort domme generalisatie als dat Aziatische chicks het allemaal voor geld doen.

Ik denk dat mensen die op een van bovenstaande manieren denken er goed aan doen om de zelfreflectie-kaart tevoorschijn te halen en te concluderen dat ze zelf misschien gewoon niet zo interessant zijn.
Conscience do cost.
  zaterdag 1 mei 2021 @ 18:42:45 #14
475382 TechnoCat
Be patient or become one
pi_199235250
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 00:19 schreef marsan het volgende:

[..]

Ah idd. Dat met dr jaloezie staat me ook nog wel bij ja. Gedoe op facebook enzo toch?
Naja ben je beter af zonder dan met he. Hopelijk meer succes met de filipijnse.
Klopt, ik werd beschuldig van chatten met andere vrouwen terwijl ik gewoon artikelen en posts aan het lezen was in de Cities Skylines groep, of Facebook. Ik was 'online' dus was ik aan het chatten en flirten met andere vrouwen, waar haar gedachtegang. Heb het even volgehouden, maar uiteindelijk laten varen. Ik kan tenminste wel zeggen dat ik een keer in Mexico Stad en Acapulco ben geweest.

En de huidige Filipijnse dame is een verademing, totaal geen jaloezie, veel begripvoller, begrijpt ook dat ik zelf dingen wil doen en tot dusver gaat dat super top uitstekend. Alle papieren zijn rond, ze hoeft nu alleen nog maar de visa aan te vragen en dan dan komt ze voor een maand deze kant op. :-)
quote:
99s.gif Op maandag 26 april 2021 07:45 schreef Mr.Ping het volgende:
Je zal eerst zeker moeten zijn dat je haar hier heen kan halen, dus heb je genoeg inkomen en is dat stabiel voor de komende jaren? Weet ook dat de IND een slechte en rommelige organisatie is die overbelast is geraakt door de binnenkomst van vluchtelingen.
De IND speelt in 1e instantie geen rol omdat ze eerst hier heen komt op een toeristenvisum. Mij kost het niets en ze heeft meer dan genoeg eigen vermogen om hier gedurende een maand te kunnen blijven. Pas zodra je een MVV gaat aanvragen komt de IND in beeld, en hé, laat ik daar nu toevallig net werken, dus ik weet hoe het één en het ander daar gaat. Inderdaad niet altijd van een leien dakje. Ik kan en mag mij daar niet te veel over uitweiden, immers dat is bedrijfsgeheim.
quote:
Het is gebruikelijk dat jouw partner haar familie financieel wil/moet ondersteunen, elke maand 150 á 200 euro moet je dus kunnen missen en je moet het niet erg vinden dat men dit als pensioen ziet. Dit is vaak ook voor de ouders van zo'n meisje de rede dat ze hun dochter met een buitenlander willen zien trouwen, want welke ouder ziet zijn kind graag naar de andere kant van de wereld verhuizen... daar moet iets tegenover staan.
Mijn huidige vriendin (in spé) heeft haar vader niet meer, en de overige familie leden zitten er wel warmpjes bij, dus het zou prima kunnen. Zij wil zelf ook graag hier een baan hebben. Haar officiële baan is Kwaliteits Inspecteur van opgenomen telefonisch contact tussen klanten en medewerkers van een bedrijf cq. callcenters. Zijn moet controleren of de werknemers de instructies goed opvolgen, netjes blijven tegen de klant etc. We kennen het riedeltje allemaal wel. "Dit gesprek kan worden opgenomen voor professionele doeleinden". In ieder geval verwacht ik wel dat zij hier uiteindelijk wel een baan kan vinden. En mocht het mij ook nog eens lukken om dit huis te kopen dan worden de maandlasten lager en met 2 gecombineerde lonen zit je gewoon gebakken. Dan kunnen we 4x per jaar naar de Filipijnen op vakantie. :-)

quote:
Voor ons is het leuk om naar Azië te gaan, we hebben vaak al veel van de wereld gezien. Maar deze vrouwen kunnen in een shock raken als ze hier komen, zeker als ze in een boerengat terecht komen waar niets te beleven is.
Idd, dat is iets wat mij wel soms bezighoud, maar ik blijf er op wijzen dat Nederland maar een klein landje is en dat je in de auto binnen 10 minuten in een middelgroot dorp bent. 15 minuten vanaf mijn huis heb je Veendam, een dorp/stad van bijna 30.000 inwoners en dan ietsje verder 15-20 minuten heb je Winschoten en Hoogezand, dorpen van resp. 20.000 en 40.000 inwoners en dan de stad Groningen, bereikbaar in ongeveer 30 minuten. De meeste mensen kennen de stad Groningen wel. :-)

Maar ze zegt zelf ook, het lijkt haar heerlijk om lekker landelijk te leven, in frisse lucht, ruimte, rust, dus dat zit wel goed denk ik. :-)

[ Bericht 56% gewijzigd door TechnoCat op 01-05-2021 18:54:58 ]
pi_199260976
Van mij mag jij de liefde vinden waar je wil. En mag iedereen dat zo vinden. Ik blijf het wel raar vinden om specifiek iemand te zoeken uit een specifiek land. Zelf zou ik mij toch druk maken of de motieven dan wel zuiver zijn vanuit beide kanten. In Nederland heb je heel veel verschillen tussen vrouwen, ook tussen mannen. Generaliserende uitspraken over vrouwen doen werkt natuurlijk niet, maar er is wel een 'gemiddelde' merkbaar. Als dé 'Nederlandse vrouw' je niet aanstaat begrijp ik dat een mens dan verder kijkt. Maar wat ik dan niet snap is dat er niet eerst gekeken wordt binnen de bredere Europese Unie, of je daar via internetdating een match kunt vinden. Dat je wel een specifiek land hebt komt dan denk ik doordat je in hoge mate jezelf aangetrokken voelt tot vrouwen met een uiterlijk van dergelijke komaf?

Zelf vind ik de gemiddelde Nederlandse vrouw ook niet aantrekkelijk. Maar goed ik heb er ook maar eentje nodig die mij wel aanstaat. Die ik al een tijdje gevonden heb. Dat er geen 1tje tussen die meerdere miljoenen tussen zit lijkt mij vreemd.

Bij mij zit er ongemak, maar ik wens mensen in zo'n situatie die zo de liefde hopen te vinden veel succes.
pi_199261053
  donderdag 6 mei 2021 @ 12:02:21 #17
475382 TechnoCat
Be patient or become one
pi_199300309
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 13:44 schreef TserrofEnoch het volgende:
Van mij mag jij de liefde vinden waar je wil. En mag iedereen dat zo vinden. Ik blijf het wel raar vinden om specifiek iemand te zoeken uit een specifiek land.
Er is niets specifieks aan, het is allemaal voortgekomen uit een toeval situatie waarbij mij NEEF juist die 1e stap heeft gezet, omdat hij tegen dezelfde problemen aanliep en ik dacht bij mijzelf, waarom ook niet?
quote:
Zelf zou ik mij toch druk maken of de motieven dan wel zuiver zijn vanuit beide kanten. In Nederland heb je heel veel verschillen tussen vrouwen, ook tussen mannen. Generaliserende uitspraken over vrouwen doen werkt natuurlijk niet, maar er is wel een 'gemiddelde' merkbaar.
Ja, dat blijft altijd een grijs gebied in de liefde, ongeacht waar je het zoekt. Liefde is niet gegarandeerd, ook een Filipijnse, een Russische, een Nederlandse en zelfs een Mexicaanse kunnen allemaal tegenvallen of de ideale droomvrouw zijn, dat weet je niet.
quote:
Als dé 'Nederlandse vrouw' je niet aanstaat begrijp ik dat een mens dan verder kijkt. Maar wat ik dan niet snap is dat er niet eerst gekeken wordt binnen de bredere Europese Unie, of je daar via internetdating een match kunt vinden. Dat je wel een specifiek land hebt komt dan denk ik doordat je in hoge mate jezelf aangetrokken voelt tot vrouwen met een uiterlijk van dergelijke komaf?
Het is denk ik net als met computers, auto's etc, iedereen heeft zo z'n voorkeur. Genoeg mensen hier die geen Renault rijden, of totaal geen Mercedes zouden willen, maar bv. zweren bij een VW of Audi, noem maar wat. Waarom ga je liever naar de ene kapper dan de andere? Of voordat je online iets koopt ga je eerst reviews lezen. Ik denk dat het met dating net zo is, dat als het in NL niet echt wil lukken omdat je tegen bepaalde zaken aan loopt dat je dan verder kijkt. Internet maakt de wereld kleiner en brengt verschillende culturen dichter bij elkaar. Stap in het vliegtuig en in minder dan een dag ben je aan de andere kant van de wereld. Als je daar beter kunt slagen, dan waarom niet?
quote:
Zelf vind ik de gemiddelde Nederlandse vrouw ook niet aantrekkelijk. Maar goed ik heb er ook maar eentje nodig die mij wel aanstaat. Die ik al een tijdje gevonden heb. Dat er geen 1tje tussen die meerdere miljoenen tussen zit lijkt mij vreemd.
"Aantrekkelijk" is relatief, er zijn zat Nederlandse vrouwen die er super mooi uitzien, maar daar is bij deze groep het gedrag dan ook 100% ook naar. Die weten gewoon dat ze beauty queens zijn en stellen onmogelijke eisen. En natuurlijk zullen er ook wel vrouwen zijn die wat gematigder zijn, maar tot dusver kom ik die nauwelijks tegen.
quote:
Bij mij zit er ongemak, maar ik wens mensen in zo'n situatie die zo de liefde hopen te vinden veel succes.
Ongemak zul je altijd ervaren als je eenmaal de liefde probeert, ongeacht hoe, met wie, waar en wanneer. Vandaar ook mijn andere TS over vrouwen in Nederland, dat niet 'alle' vrouwen zo zijn, maar dat er wel een bepaalde trend zichtbaar is, en daar ga ik zelf niet in mee.
pi_199377757
quote:
0s.gif Op maandag 26 april 2021 00:15 schreef TechnoCat het volgende:

[..]

Je zegt het goed, 'was', maar na een jaar van geklier van onmetelijke jaloezie, spookbeelden, beschuldigingen en een hoop sarcasme heb ik het maar opgegeven. De Mexicanse dame kwam overigens ook promptverloren tussendoor destijds, ik kreeg normaliter niet gauw bericht van het "westelijke" halfrond. Maar ja, in 1e instantie leek het allemaal wel leuk en aardig. Tijd vertelt je uiteindelijk alles.
Heb ook 4 jaar met een Caribische gedate, pfff. Geen doen. Leuk zo'n temperament, maar om mee samen te leven extreem vermoeiend.
pi_199407907
Vind het wel bijzonder dat je niet in staat bent om in Nederland een leuke vrouw te vinden. Of je eisen zijn belachelijk hoog (in verhouding tot wat je te bieden hebt) of je bent een oerslechte (cucky) flirt.
pi_199410049
Tjah een vrouw wil toch meer dan alleen maar een lieve man? Lijkt net alsof je denkt dat als je maar lief en hoffelijk genoeg bent ze je wel willen. Dat ze in het buitenland je wel willen heeft ook niet als reden dat Nederlandse vrouwen niet bereikbaar zijn (daarom hebben zoveel mensen wel gewoon een relatie) maar dat je een gouden ticket bent voor hen vanwege het land waarin ze wonen. Voor hen is 'lief zijn' wel genoeg omdat er ook financieel gewin bij komt. Is niet dat ze anders zijn dan Nederlandse vrouwen ofzo wat dat betreft... niks mis met Nederlandse vrouwen

quote:
en ze simpelweg de bons te geven
Ja nadat jullie allemaal de bons kregen van vrouwen. Wat een omdraaipraat dit zeg. En wat een 'ballen' hebben jullie inderdaad zeg :D

[ Bericht 24% gewijzigd door #ANONIEM op 13-05-2021 20:22:55 ]
  zondag 16 mei 2021 @ 13:58:10 #21
475382 TechnoCat
Be patient or become one
pi_199449975
quote:
0s.gif Op donderdag 13 mei 2021 20:21 schreef Phoenyx-God het volgende:
Tjah een vrouw wil toch meer dan alleen maar een lieve man?
Ah oke, dus hij moet ook een kloothommel zijn, een naargeestig figuur, je het leven soms zuur maken, egoïstisch denken, ook gewoon je partner links laten liggen? Lees nu eens goed wat je schrijft. Waar komt het woord "liefde" uit? Ik kan deze gedachte niet volgen, willen vrouwen dan geen lieve mannen? Dan zijn die betreffende vrouwen zelf ook niet helemaal 100% koffiezuiver.
quote:
Lijkt net alsof je denkt dat als je maar lief en hoffelijk genoeg bent ze je wel willen. Dat ze in het buitenland je wel willen heeft ook niet als reden dat Nederlandse vrouwen niet bereikbaar zijn (daarom hebben zoveel mensen wel gewoon een relatie) maar dat je een gouden ticket bent voor hen vanwege het land waarin ze wonen. Voor hen is 'lief zijn' wel genoeg omdat er ook financieel gewin bij komt. Is niet dat ze anders zijn dan Nederlandse vrouwen ofzo wat dat betreft... niks mis met Nederlandse vrouwen
Jammer voor jouw redenering maar de Filipijnse dame die ik nu date is financieel geheel onafhankelijk en heeft haar leven verder goed op een rijtje. Alleen de juiste man ontbreekt nog voor haar. En ja, zij waardeert het enorm dat er iemand kan zijn die 'lief' is, voor hun is het juist een verademing in plaats van al die seksmaniakken en andere idioten waar zij weer niets aan had op de datingsite.
[quote
Ja nadat jullie allemaal de bons kregen van vrouwen. Wat een omdraaipraat dit zeg. En wat een 'ballen' hebben jullie inderdaad zeg :D
[/quote]
Klopt, en die kaatsen goed terug. :)
pi_199450912
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 13:58 schreef TechnoCat het volgende:

[..]

Ah oke, dus hij moet ook een kloothommel zijn, een naargeestig figuur, je het leven soms zuur maken, egoïstisch denken, ook gewoon je partner links laten liggen? Lees nu eens goed wat je schrijft. Waar komt het woord "liefde" uit? Ik kan deze gedachte niet volgen, willen vrouwen dan geen lieve mannen? Dan zijn die betreffende vrouwen zelf ook niet helemaal 100% koffiezuiver.
[..]

Nou ja even alleen maar hier op reageren. Ik zal het je uitleggen.

Ik zeg

quote:
Tjah een vrouw wil toch meer dan alleen maar een lieve man?
Jij maakt daarvan

quote:
Ah oke, dus hij moet ook een kloothommel zijn, een naargeestig figuur, je het leven soms zuur maken, egoïstisch denken, ook gewoon je partner links laten liggen? Lees nu eens goed wat je schrijft
Nee, als je niet alleen maar lief bent kan je ook bijvoorbeeld knap zijn, leuke hobbies hebben, intelligent zijn, een goede baan hebben, goede financien, sociaal zijn (vrienden en familie hebben), bepaalde eigenschappen allebei hebben...

Ik zeg niet dat ze niet lief hoeven te zijn, maar lief zijn is nou niet bepaald veel/genoeg. Iedereen kan wel lief zijn om het zo maar te zeggen, dat is geen kunst

Dus nee ze hoeven geen kloothommel te zijn etc. etc. de zaken die ik noem gaat het meer om.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 16-05-2021 14:45:57 ]
pi_199451496
Ts woont in oude Pekela?
Kids are like farts in that way. They never seem to bother the owner as much as they bother everyone else.
  woensdag 26 mei 2021 @ 09:51:53 #24
130830 hoatzin
begint, eer ge bezint...
pi_199623518
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 15:11 schreef Bzzzzt het volgende:
Ts woont in oude Pekela?
Want?
pi_199623579
Ik blij dit lezen als een Nederlandse vrouwen zijn kut en willen me niet incel topic. Kan je het over fatsoen hebben maar het druipt er gewoon vanaf.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')