abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:17:11 #1
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199092732


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Ok. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt gentroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Huilen dan.
pi_199092765
Achteraf is een V50 voor 14 BTC wel wat aan de dure kant.
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:21:25 #3
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199092781
Dacht dat je een Lancer had :? .
Huilen dan.
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:22:39 #4
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199092797
Nee, wacht. Ik weet het wel!
Huilen dan.
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:22:43 #5
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199092798
Vechain naar de 1 dollar!
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:23:21 #6
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199092807
Corolla hybride of zo?
Huilen dan.
pi_199092813
quote:
7s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:21 schreef Isdatzo het volgende:
Dacht dat je een Lancer had :? .
Nope, een blauwe V50 2.4 5-cilinder.

Zoiets als deze, in die kleur iig.

pi_199092821
quote:
11s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:23 schreef Isdatzo het volgende:
Corolla hybride of zo?
Ja, sinds afgelopen zomer idd een Corolla 2.0 Hybrid Touring Sports 8-)

Over een jaar of 2-3 wel eens naar een EV kijken ofzo.
Aanbod wordt steeds leuker.
pi_199092857
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:22 schreef hmmmz het volgende:
Vechain naar de 1 dollar!
EOY?
pi_199092925
Je hebt altcoins en alscoins
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:33:10 #11
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199092931
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:26 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

EOY?
Veel eerder!
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 april 2021 @ 23:52:28 #12
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199093126
Goed, mijn volgende salaris gaat ook naar Bitcoin, dus nog heel even wachten met weer terug naar 7k c_/

En dan ga ik van de winst een airco kopen w/
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199093156
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:20 schreef TheFreshPrince het volgende:
Achteraf is een V50 voor 14 BTC wel wat aan de dure kant.
Nooit teveel sats voor een V50 _O_
  woensdag 21 april 2021 @ 00:29:51 #14
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199093371
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:52 schreef Nattekat het volgende:
Goed, mijn volgende salaris gaat ook naar Bitcoin, dus nog heel even wachten met weer terug naar 7k c_/

En dan ga ik van de winst een airco kopen w/
btc op 7k wil ik ook wel ja.
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_199093504


ANI NUTS PEACH KEBAB APALCA |:)

#ShitcoinCasino

[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 21-04-2021 00:58:30 ]
  woensdag 21 april 2021 @ 07:52:51 #16
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199094209
twitter


Stay safe boys
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199094314
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:20 schreef TheFreshPrince het volgende:
Achteraf is een V50 voor 14 BTC wel wat aan de dure kant.
:D
Dan heb ik het niet slecht gedaan met net geen 4BTC voor een V70
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199094333
Gister voor het eerst coins gekocht en verkocht om eens ermee te spelen.
Maar merk wel dat het lastig voor me is, vooral nu dat ik iederen X minuten de koers wil checken.

En het 1 groot casino lijkt te zijn.
pi_199094515
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 08:08 schreef recursief het volgende:

[..]

:D
Dan heb ik het niet slecht gedaan met net geen 4BTC voor een V70
_O-

Bazenauto's, die V70's _O_
pi_199094523
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 08:11 schreef Kickinalfa het volgende:
Gister voor het eerst coins gekocht en verkocht om eens ermee te spelen.
Maar merk wel dat het lastig voor me is, vooral nu dat ik iederen X minuten de koers wil checken.

En het 1 groot casino lijkt te zijn.
Als je echt iets wil opbouwen zou ik iedere 3 maand voor een vast bedrag in bitcoin stoppen en daar niet aankomen.
Dan demp je ook forse stijgingen / dalingen.
pi_199094527
Alt season back on *O*
pi_199094968
Iemand nog ingekocht op WSB op Pancakeswap ?
pi_199095056
quote:
99s.gif Op woensdag 21 april 2021 09:39 schreef Roypsv het volgende:
Iemand nog ingekocht op WSB op Pancakeswap ?
Klein bedragje erin gestopt.
  woensdag 21 april 2021 @ 09:52:24 #24
36431 bleiblei
Toogmakker:copyright:
pi_199095068
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 08:08 schreef recursief het volgende:

[..]

:D
Dan heb ik het niet slecht gedaan met net geen 4BTC voor een V70
Mijn target is nu om met een beetje inleg een V90 Hybrid T8 binnen te halen :') .
Zit nu op 2 wielen en een cupholder ;( . Dus het moet nog wel een keer of 10 over de kop voordat we er zijn.

Merk wel dat ik alleen maar verliezen pak zodra ik afwijk van ETH, VET en ADA.
BNB, EGLD, ONE en DOT waren niet de beste moves :X .
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 10:09:26 #25
42184 crew  DaMart
pi_199095230
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 09:52 schreef bleiblei het volgende:

[..]

Mijn target is nu om met een beetje inleg een V90 Hybrid T8 binnen te halen :') .
Zit nu op 2 wielen en een cupholder ;( . Dus het moet nog wel een keer of 10 over de kop voordat we er zijn.

Merk wel dat ik alleen maar verliezen pak zodra ik afwijk van ETH, VET en ADA.
BNB, EGLD, ONE en DOT waren niet de beste moves :X .
BNB lijkt anders weer in de lift te zitten.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_199095294
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 09:51 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Klein bedragje erin gestopt.
Ja ik ook, kreeg gisteren wel een kleine hartverzakking toen bleek dat er een scammer tussen zat.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 21 april 2021 @ 10:30:42 #27
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199095450
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 10:09 schreef DaMart het volgende:

[..]

BNB lijkt anders weer in de lift te zitten.
Iedereen die daar in zit zoek ik persoonlijk op om de handen van af te hakken.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199095527
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 09:52 schreef bleiblei het volgende:

[..]

Mijn target is nu om met een beetje inleg een V90 Hybrid T8 binnen te halen :') .
Zit nu op 2 wielen en een cupholder ;( . Dus het moet nog wel een keer of 10 over de kop voordat we er zijn.

Merk wel dat ik alleen maar verliezen pak zodra ik afwijk van ETH, VET en ADA.
BNB, EGLD, ONE en DOT waren niet de beste moves :X .
Nice, ook wel een paar keer naar gekeken. Mooie bak :)
pi_199095532
Ik zit diep in BNB :7
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199095546
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 10:35 schreef recursief het volgende:
Ik zit diep in BNB :7
Heb er nog maar 100 op het moment maar evengoed kan dat nog wel een leuk bedrag worden.
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 10:37:04 #31
42184 crew  DaMart
pi_199095554
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 10:30 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Iedereen die daar in zit zoek ik persoonlijk op om de handen van af te hakken.
Mijn Moonshot is inmiddels al x500 gegaan, dus ik heb inmiddels genoeg BNB om beveiliging in te huren :+.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_199095557
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 10:36 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Heb er nog maar 100 op het moment maar evengoed kan dat nog wel een leuk bedrag worden.
Dat is al een leuk bedrag :P
Facts don't care about your feelings
  Moderator / Redactie Sport woensdag 21 april 2021 @ 10:38:06 #33
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199095573
quote:
10s.gif Op woensdag 21 april 2021 10:37 schreef DaMart het volgende:

[..]

Mijn Moonshot is inmiddels al x500 gegaan, dus ik heb inmiddels genoeg BNB om beveiliging in te huren :+.
Dat is geen BNB. Je gebruikt die verachtelijke chain wel, maar ik zie het voor nu door de vingers.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 21 april 2021 @ 10:39:46 #34
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199095603
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 10:35 schreef recursief het volgende:
Ik zit diep in BNB :7
Hier met die handen
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199095667
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 10:36 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Heb er nog maar 100 op het moment maar evengoed kan dat nog wel een leuk bedrag worden.
Dat is wel een V50, dus 14BTC. Toch?
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  woensdag 21 april 2021 @ 10:50:34 #36
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199095756
quote:
99s.gif Op woensdag 21 april 2021 10:15 schreef Roypsv het volgende:

[..]

Ja ik ook, kreeg gisteren wel een kleine hartverzakking toen bleek dat er een scammer tussen zat.
Je verwacht het niet :D
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  woensdag 21 april 2021 @ 10:56:18 #37
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199095826
quote:
14s.gif Op woensdag 21 april 2021 07:52 schreef fathank het volgende:
[ twitter ]

Stay safe boys
Yep, pas op met Safemoon

twitter
Please sir. When moon? When Mustang?
  woensdag 21 april 2021 @ 11:35:40 #38
36431 bleiblei
Toogmakker:copyright:
pi_199096271
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 10:09 schreef DaMart het volgende:

[..]

BNB lijkt anders weer in de lift te zitten.
Ja, maar dan moet je ze weer niet verkopen ;( .
Ik had ze eruit gegooid met 20% verlies om EGLD te kopen, domme beslissing. Ach, ik zie het als leergeld 8-) .
pi_199096323
quote:
3s.gif Op woensdag 21 april 2021 10:56 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Yep, pas op met Safemoon

[ twitter ]
Het enige wat ik op de Explorer zie is dat 40% op een dood adres zit en de rest verspreid zit. Zie ik dit verkeerd? En verkopen jullie trouwens op bitmart of pancake ivm de grote verschillen?
pi_199096386
quote:
3s.gif Op woensdag 21 april 2021 10:56 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Yep, pas op met Safemoon

[ twitter ]
Facts don't care about your feelings
pi_199096505
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 11:41 schreef tgev het volgende:

[..]

Het enige wat ik op de Explorer zie is dat 40% op een dood adres zit en de rest verspreid zit. Zie ik dit verkeerd? En verkopen jullie trouwens op bitmart of pancake ivm de grote verschillen?
Trust wallet, en dan pancake. Geen problemen mee gehad. Twee keer iets gekocht en weer verkocht.
  woensdag 21 april 2021 @ 12:03:38 #42
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199096547
Wanneer gaan we weer stijgen???
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_199096574
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 12:03 schreef hmmmz het volgende:
Wanneer gaan we weer stijgen???
:?

Octa _O_
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199096575
quote:
3s.gif Op woensdag 21 april 2021 10:56 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Yep, pas op met Safemoon

[ twitter ]
Veel FUD, krijg je met alles wat moon gaat. Devs zitten op een punt dat als ze een rugpull doen ze behoorlijk wat jaartjes mogen brommen.
pi_199096657
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 12:05 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Veel FUD, krijg je met alles wat moon gaat. Devs zitten op een punt dat als ze een rugpull doen ze behoorlijk wat jaartjes mogen brommen.
En los daarvan, die War on Rugs is zelf ook een stel boeven.

Hadden het lef om RFI uit te maken voor een scam en ondertussen een kloon van dat project te promoten.

Maar goed, gewoon uitkijken met waar je in investeert. En zelfs dan word je wel een keer gerugged.
pi_199096740
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 12:10 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

En los daarvan, die War on Rugs is zelf ook een stel boeven.

Hadden het lef om RFI uit te maken voor een scam en ondertussen een kloon van dat project te promoten.

Maar goed, gewoon uitkijken met waar je in investeert. En zelfs dan word je wel een keer gerugged.
Het is alleen jammer dat poocoin daarin is meegegaan en er een nu een dikke warming staat wanneer je de safemoon charts bekijkt.
pi_199096746
Gewoon PYR op je chest laten kletteren.
  woensdag 21 april 2021 @ 12:34:12 #48
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199096928
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 12:05 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]

:?

Octa _O_
Neo en Vet?
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_199096978
play stupid games win stupid prizes _O_
pi_199097078
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 12:05 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]

Octa _O_
_O_
pi_199097080
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 10:30 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Iedereen die daar in zit zoek ik persoonlijk op om de handen van af te hakken.
Niks mis met BNB toch, of zie ik dat verkeerd :7
pi_199097084
quote:
14s.gif Op woensdag 21 april 2021 12:38 schreef aTypisch het volgende:
play stupid games win stupid prizes _O_
Leuke chart op VET/BTC 1W trouwens

Maar @onlogisch hodled liever
pi_199097098
BNB van Binance naar Trust Wallet zetten (voor pancakeswap). Network: BEP2 of BEP20? :?
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_199097114
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 12:47 schreef Black-Death het volgende:
BNB van Binance naar Trust Wallet zetten (voor pancakeswap). Network: BEP2 of BEP20? :?
Bep20. Eventueel even filmpjes kijken op YouTube. Daar staat het goed uitgelegd
pi_199097120
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 12:48 schreef tgev het volgende:

[..]

Bep20. Eventueel even filmpjes kijken op YouTube. Daar staat het goed uitgelegd
Thnx gaan we doen
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_199097135
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 12:17 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Het is alleen jammer dat poocoin daarin is meegegaan en er een nu een dikke warming staat wanneer je de safemoon charts bekijkt.
Najah, laten we hopen dat het nieuws over nieuwe exchanges dit gaat goedmaken.
pi_199097201
Gisteren voor 2.5k wat coin gekocht.
Koers zal vanaf nu wel hard bergafwaarts gaan dus.
blablablabla
pi_199097221
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 12:55 schreef Elan het volgende:
Gisteren voor 2.5k wat coin gekocht.
Koers zal vanaf nu wel hard bergafwaarts gaan dus.
bitcorn?
pi_199097229
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 12:45 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Leuke chart op VET/BTC 1W trouwens

Maar @:onlogisch hodled liever
moet hij weten
pi_199097233
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 12:55 schreef Elan het volgende:
Gisteren voor 2.5k wat coin gekocht.
Koers zal vanaf nu wel hard bergafwaarts gaan dus.
Welke coin
Facts don't care about your feelings
pi_199097240
quote:
14s.gif Op woensdag 21 april 2021 12:57 schreef aTypisch het volgende:

[..]

bitcorn?
BTC en ETH
blablablabla
pi_199097256
ik loop achter, maar hoe kan dit??

twitter
pi_199097258
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 12:59 schreef Elan het volgende:

[..]

BTC en ETH
Saai
Facts don't care about your feelings
pi_199097281
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 13:29 schreef Plots het volgende:

[..]

Gewoon nog ff holden en bijhouden wat Safemoon doet.
jaaaaa elkaar de financile vernieling in praten

dit is volgens de regels, maar scams een scam noemen niet

GENOT
pi_199097312
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:01 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Saai
Is voor de lange termijn spaarpotje met hopelijk wat rendement, ga niet traden en weet ook niks van altcoins.
blablablabla
  woensdag 21 april 2021 @ 13:08:30 #66
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199097344
quote:
14s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:03 schreef aTypisch het volgende:

[..]

jaaaaa elkaar de financile vernieling in praten

dit is volgens de regels, maar scams een scam noemen niet

GENOT
Safemoon is geen scam. WOR probeert FUD te creeren. Net als jij. Eigenlijk zou dat door mods hier moeten worden aangepakt.

Pancakeswap heeft een storing omdat het zo druk is sinds gister. En anders is dit gewoon een correctie na de extreme stijging van gister. Bijna alles daalt atm. Zelfs Ubix.

RFI is trouwens echt een goede geweest. De naam RFI kom je momenteel nog steeds veel tegen bij veel nieuwe coins.
pi_199097401
quote:
14s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:01 schreef aTypisch het volgende:
ik loop achter, maar hoe kan dit??

[ twitter ]
They told me this time it would be different.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 21 april 2021 @ 13:15:36 #68
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199097420
Safemoon doet mij enorm denken aan zo'n ouderwetse pump and dump coin.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199097429
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:15 schreef Nattekat het volgende:
Safemoon doet mij enorm denken aan zo'n ouderwetse pump and dump coin.
Joh :D
Water is nat enzo.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 21 april 2021 @ 13:16:43 #70
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199097437
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:16 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Joh.
H, niet iedereen hier is daar nog van overtuigd :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199097442
Welke BNB shitcoin moeten we vandaag kopen?
pi_199097455
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:06 schreef Elan het volgende:

[..]

Is voor de lange termijn spaarpotje met hopelijk wat rendement, ga niet traden en weet ook niks van altcoins.
prima keuzes maat
zou zelf alleen BTC doen, maar als je dan toch smerig wil zijn dan maar met ETH
pi_199097467
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:08 schreef Plots het volgende:

[..]

Safemoon is geen scam. WOR probeert FUD te creeren. Net als jij. Eigenlijk zou dat door mods hier moeten worden aangepakt.

Pancakeswap heeft een storing omdat het zo druk is sinds gister. En anders is dit gewoon een correctie na de extreme stijging van gister. Bijna alles daalt atm. Zelfs Ubix.

RFI is trouwens echt een goede geweest. De naam RFI kom je momenteel nog steeds veel tegen bij veel nieuwe coins.
wow zlfs Ubix?
pi_199097469
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:16 schreef Nattekat het volgende:

[..]

H, niet iedereen hier is daar nog van overtuigd :P
Betekent niet dat er geen geld aan te verdienen is. Je moet alleen uitstappen tijdens de pump en niet tijdens de dump.
pi_199097479
quote:
14s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:03 schreef aTypisch het volgende:

[..]

jaaaaa elkaar de financile vernieling in praten

dit is volgens de regels, maar scams een scam noemen niet

GENOT
Je bent hier wel een beetje de "one trick pony" aan het worden.
Bitcoin topic = bitcoin
Cryptocurrencies slowchat = alles, ook shitcoins
pi_199097491
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:19 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Je bent hier wel een beetje de "one trick pony" aan het worden.
er is mij wel eens verteld dat dit forum noob friendly moet zijn

dat is het niet met deze troep
pi_199097538
quote:
6s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:20 schreef aTypisch het volgende:

[..]

er is mij wel eens verteld dat dit forum noob friendly moet zijn

dat is het niet met deze troep
Gelukkig ben jij er om ze te waarschuwen :+

Geld verliezen aan een shitcoin is een prima les.
Geld verdienen aan een shitcoin is een leuke ervaring :+
pi_199097640
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 10:30 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Iedereen die daar in zit zoek ik persoonlijk op om de handen van af te hakken.
Ach als Etherium een geldwagen is, dan is Bsc er ook een, maar dan het pantser vervangen met karton, zodat hij lichter en sneller is. Met extra gaten zodat mensen er sneller in en uit kunnen stappen.

Ieders keuze als je erin wil zitten toch?
.
pi_199097672
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:08 schreef Plots het volgende:

[..]

Safemoon is geen scam. WOR probeert FUD te creeren. Net als jij. Eigenlijk zou dat door mods hier moeten worden aangepakt.
Dude, wake up and smell the coffee.
pi_199097696
Safemoon :')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199097964
De miljoen komt steeds dichterbij
  woensdag 21 april 2021 @ 14:17:49 #82
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199098242
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:56 schreef Dimachaerus het volgende:
De miljoen komt steeds dichterbij
Lekker maat

Cash je dan alles uit?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199098251
Lama. Was al gepost.

[ Bericht 90% gewijzigd door #ANONIEM op 21-04-2021 14:19:31 ]
pi_199098314
twitter


(lol)
pi_199098330
quote:
14s.gif Op woensdag 21 april 2021 14:23 schreef aTypisch het volgende:
[ twitter ]

(lol)
_O-
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 21 april 2021 @ 14:50:46 #86
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199098631
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:32 schreef Fer het volgende:

[..]

Ach als Etherium een geldwagen is, dan is Bsc er ook een, maar dan het pantser vervangen met karton, zodat hij lichter en sneller is. Met extra gaten zodat mensen er sneller in en uit kunnen stappen.

Ieders keuze als je erin wil zitten toch?
Deze vind ik echt geniaal :D
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199098719
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:56 schreef Dimachaerus het volgende:
De miljoen komt steeds dichterbij
Van 1 naar 2 dollar gegaan?
pi_199098905
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:32 schreef Fer het volgende:

[..]

Ach als Etherium een geldwagen is, dan is Bsc er ook een, maar dan het pantser vervangen met karton, zodat hij lichter en sneller is. Met extra gaten zodat mensen er sneller in en uit kunnen stappen.

Ieders keuze als je erin wil zitten toch?
de geldwagen van iritirium rijdt alleen wel op wielen waarvan de bestuurders bij de start al wisten dat het niet op zou schalen
pi_199098911
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:08 schreef Plots het volgende:

[..]

Safemoon is geen scam. WOR probeert FUD te creeren. Net als jij. Eigenlijk zou dat door mods hier moeten worden aangepakt.

Pancakeswap heeft een storing omdat het zo druk is sinds gister. En anders is dit gewoon een correctie na de extreme stijging van gister. Bijna alles daalt atm. Zelfs Ubix.

RFI is trouwens echt een goede geweest. De naam RFI kom je momenteel nog steeds veel tegen bij veel nieuwe coins.
zeker
pi_199099008
En Safemoon gaat weer door. Devs hebben de LP waar ze toegang tot hadden gelocked.
pi_199099038
quote:
14s.gif Op woensdag 21 april 2021 14:17 schreef fathank het volgende:

[..]

Lekker maat

Cash je dan alles uit?
No man. Sowieso nooit alles uitcashen.

Wil dit jaar wel huisgeld uitcashen maar even kijken hoe de markt de komende maanden gaat.
  woensdag 21 april 2021 @ 15:25:59 #92
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199099082
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 15:20 schreef MaximumRush het volgende:
En Safemoon gaat weer door. Devs hebben de LP waar ze toegang tot hadden gelocked.
Dan is de heisa van Waronrugs niet voor niks geweest...
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199099187
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 15:20 schreef MaximumRush het volgende:
En Safemoon gaat weer door. Devs hebben de LP waar ze toegang tot hadden gelocked.
Lijkt idd weer te herstellen. Ben wel gefascineerd door wat het verder nog gaat doen. Als het een volgende Doge wordt lach ik me ziek.
pi_199099460
Gebruiken jullie eigenlijk een app als Trust Wallet oid voor hold'en van BTC of ETH etc?
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_199099490


[ Bericht 98% gewijzigd door #ANONIEM op 21-04-2021 15:57:08 ]
pi_199099497
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 15:50 schreef Black-Death het volgende:
Gebruiken jullie eigenlijk een app als Trust Wallet oid voor hold'en van BTC of ETH etc?
Hardware wallet.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199099615
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 15:50 schreef Black-Death het volgende:
Gebruiken jullie eigenlijk een app als Trust Wallet oid voor hold'en van BTC of ETH etc?
Metamask en een hardware wallet als Ledger Nano.
pi_199099648
Tevens had ik geen idee dat hier Safemoon shillers te vinden zouden zijn, rofl.
pi_199099652
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 15:50 schreef Black-Death het volgende:
Gebruiken jullie eigenlijk een app als Trust Wallet oid voor hold'en van BTC of ETH etc?
Nog niet, daarvoor trade ik teveel en is het bedrag mij niet hoog genoeg. Misschien over een tijd.
pi_199099661
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 16:05 schreef viceversa het volgende:

[..]

Nog niet, daarvoor trade ik teveel en is het bedrag mij niet hoog genoeg. Misschien over een tijd.
Funds are safu
pi_199099698
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 16:05 schreef viceversa het volgende:

[..]

Nog niet, daarvoor trade ik teveel en is het bedrag mij niet hoog genoeg. Misschien over een tijd.
Zolang jij je funds niet onnodig op een (betrouwbare) CEX laat staan dan nodig, prima.
pi_199099741
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 16:05 schreef Erasmus het volgende:
Tevens had ik geen idee dat hier Safemoon shillers te vinden zouden zijn, rofl.
Heb het hier ooit genoemd toen de marketcap $28.000 was en ik net was ingestapt :P

2 week later (in stapjes) tot de 2500x inleg uitgecasht :+
  Moderator / Redactie Sport woensdag 21 april 2021 @ 16:14:17 #104
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199099784
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 16:11 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Heb het hier ooit genoemd toen de marketcap $28.000 was en ik net was ingestapt :P

2 week later (in stapjes) tot de 2500x inleg uitgecasht :+
Heb je mazzel gehad dat ik niet mee deed.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199100463
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 16:14 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Heb je mazzel gehad dat ik niet mee deed.
_O-
pi_199100469
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 16:14 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Heb je mazzel gehad dat ik niet mee deed.
Het zou me verbaasd hebben als je in een BNB token gestapt was.
pi_199100516
twitter


gaming, such wow
pi_199100589
quote:
14s.gif Op woensdag 21 april 2021 17:15 schreef aTypisch het volgende:
[ twitter ]

gaming, such wow
Met paarse wapentjes achter een nft'tje? Jahaa moen
pi_199100640
quote:
14s.gif Op woensdag 21 april 2021 17:15 schreef aTypisch het volgende:
[ twitter ]

gaming, such wow
wat een shitproject

na 10 jaar met deze shit komen
pi_199100643
gaat net zo hard dood als dat andere muh lightning fps shootertje wat laatst hier gepost werd
pi_199100761
Alts gaan lekker vandaag.
pi_199100813
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 17:50 schreef Gehrman het volgende:
Alts gaan lekker vandaag.
ETH op naar een nieuwe ATH _O_
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 18:25:50 #113
42184 crew  DaMart
pi_199101071
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 17:56 schreef viceversa het volgende:

[..]

ETH op naar een nieuwe ATH _O_
Ik had niet gedacht dat mijn sell order zo snel zou worden aangetikt :D.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  Moderator / Redactie Sport woensdag 21 april 2021 @ 19:21:25 #114
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199101734
Ethereum heeft gehoord over mijn inleg en rent snel weg voor ik mijn Bitcoins om kan zetten :+
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 21 april 2021 @ 19:21:52 #115
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199101738
quote:
14s.gif Op woensdag 21 april 2021 18:25 schreef DaMart het volgende:

[..]

Ik had niet gedacht dat mijn sell order zo snel zou worden aangetikt :D.
Ethereum verkopen :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 19:26:34 #116
42184 crew  DaMart
pi_199101802
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 19:21 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ethereum verkopen :')
Alleen driekwart van wat ik recent verkocht had. Resterende kwart is weee gratis ETH :+.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  Moderator / Redactie Sport woensdag 21 april 2021 @ 19:27:44 #117
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199101816
Ik hodl tot de ATH tov Bitcoin.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  woensdag 21 april 2021 @ 19:29:27 #118
131603 Afwazig
Serious business
pi_199101844
UBX behoorlijk rekt. Uiteindelijk een goede keuze die eruit te gooien vooralsnog
  woensdag 21 april 2021 @ 20:28:22 #119
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199102809
Wie wil er nou nog naar het casino als je Pancakeswap hebt?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199102829
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 19:27 schreef Nattekat het volgende:
Ik hodl tot de ATH tov Bitcoin.
Deze man weet
pi_199102831
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 19:29 schreef Afwazig het volgende:
UBX behoorlijk rekt. Uiteindelijk een goede keuze die eruit te gooien vooralsnog
Ik heb nog een beetje, maar dit is een mooi voorbeeld van op tijd er winst uit trekken. Ik had meer kunnen hebben maar ik ben vooral blij dat ik er een paar BTC uit heb kunnen halen.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  Moderator / Redactie Sport woensdag 21 april 2021 @ 20:34:55 #122
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199102898
Hopelijk volgt Bitcoin na mijn salaris, ik wil die airco c_/
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199103034
Vandaag de magische crypto wallet grens van de 6 nullen bereikt _O_ _O_ _O_
  Moderator / Redactie Sport woensdag 21 april 2021 @ 21:00:10 #124
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199103226
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 20:45 schreef F.Sinatra het volgende:
Vandaag de magische crypto wallet grens van de 6 nullen bereikt _O_ _O_ _O_
*O*

Nu ik nog
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  FOK!fotograaf woensdag 21 april 2021 @ 21:00:48 #125
842 Zorro
Z
pi_199103232
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 20:45 schreef F.Sinatra het volgende:
Vandaag de magische crypto wallet grens van de 6 nullen bereikt _O_ _O_ _O_
Heb ik allang.
Jammer dat dat ook voor het eerste cijfer geldt.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kmmert sich dodrmm.
D piss hchstens e " Zet " en der Schnie
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 21 april 2021 @ 21:05:46 #126
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199103329
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 20:45 schreef F.Sinatra het volgende:
Vandaag de magische crypto wallet grens van de 6 nullen bereikt _O_ _O_ _O_
Lekker maat, moet het nog met een 0 minder doen
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_199103455
Nog niet gecasht. Dus kan morgen weg zijn :o :')
  Moderator / Redactie Sport woensdag 21 april 2021 @ 21:26:32 #128
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199103693
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:05 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Lekker maat, moet het nog met een 0 minder doen
Bekijk het maar zo; je hebt er weer n meer dan ik.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199103914
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 20:45 schreef F.Sinatra het volgende:
Vandaag de magische crypto wallet grens van de 6 nullen bereikt _O_ _O_ _O_
De eerste zes nullen komen een stuk makkelijker dan de zevende.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199104177
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 20:45 schreef F.Sinatra het volgende:
Vandaag de magische crypto wallet grens van de 6 nullen bereikt _O_ _O_ _O_
gefeliciteerd
pi_199104186
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:00 schreef Nattekat het volgende:

[..]

*O*

Nu ik nog
Zou mooi zijn. Dan zitten wij allemaal op de 9 nullen |:)
  Moderator / Redactie Sport woensdag 21 april 2021 @ 22:00:49 #132
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199104201
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:59 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Zou mooi zijn. Dan zitten wij allemaal op de 9 nullen |:)
Oh, je gaat mee doen met MINA?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  woensdag 21 april 2021 @ 22:01:03 #133
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199104206
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:12 schreef F.Sinatra het volgende:
Nog niet gecasht. Dus kan morgen weg zijn :o :')
Alles in coins zonder liquiditeit?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 21 april 2021 @ 22:02:06 #134
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199104225
quote:
14s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:01 schreef fathank het volgende:

[..]

Alles in coins zonder liquiditeit?
Wife changing money or bust squad
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  woensdag 21 april 2021 @ 22:40:51 #135
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199104963
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 20:45 schreef F.Sinatra het volgende:
Vandaag de magische crypto wallet grens van de 6 nullen bereikt _O_ _O_ _O_
Welkom bij de club !
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_199105428
net voor 7500 euro een NFT gekocht
pi_199105624
Juist voor 50% uit OCTA teruggetrokken, voelt toch niet helemaal juist meer na vanavond. Even zien hoe t verder loopt maar de eigen investering is in ieder geval safe :)
pi_199106661
quote:
14s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:01 schreef fathank het volgende:

[..]

Alles in coins zonder liquiditeit?
Ja. Nog wel.
pi_199106799
Nou de eerste dagen zijn geen succes.
Dacht ga het eens proberen met een minimaal bedrag van 100 eur, daar is nu nog 80 van over :P
pi_199106922
Is Safemoon al een euro?
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
  donderdag 22 april 2021 @ 08:14:55 #141
62913 Blik
The one and Only!
pi_199106951
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 07:39 schreef Kickinalfa het volgende:
Nou de eerste dagen zijn geen succes.
Dacht ga het eens proberen met een minimaal bedrag van 100 eur, daar is nu nog 80 van over :P
Just HODL, denk dat bijna niemand op dit moment een groen portfolio heeft
pi_199106956
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 08:08 schreef Black-Death het volgende:
Is Safemoon al een euro?
Bij mij wel.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199106972
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 07:39 schreef Kickinalfa het volgende:
Nou de eerste dagen zijn geen succes.
Dacht ga het eens proberen met een minimaal bedrag van 100 eur, daar is nu nog 80 van over :P
Slechte week gekozen inderdaad. Maar de bull market is nog niet voorbij (denk ik), dus er valt nog geld te verdienen. Maar wel belangrijk dat je niet verkoopt bij een dip.
  donderdag 22 april 2021 @ 08:35:05 #144
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199107055
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 20:45 schreef F.Sinatra het volgende:
Vandaag de magische crypto wallet grens van de 6 nullen bereikt _O_ _O_ _O_
Poah lekker man! $1000,00 _O_
Please sir. When moon? When Mustang?
  donderdag 22 april 2021 @ 08:43:50 #145
62913 Blik
The one and Only!
pi_199107104
quote:
12s.gif Op donderdag 22 april 2021 08:35 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Poah lekker man! $1000,00 _O_
Niet in sats denken :D

0,000001 btc
pi_199107143
quote:
10s.gif Op woensdag 21 april 2021 17:33 schreef Dimachaerus het volgende:
gaat net zo hard dood als dat andere muh lightning fps shootertje wat laatst hier gepost werd
Lightnite

Al dood verklaren voordat er berhaupt een release is. :') Zuur ventje ben je ook.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199107288
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 08:50 schreef dimmak het volgende:

[..]

Lightnite

Al dood verklaren voordat er berhaupt een release is. :') Zuur ventje ben je ook.
Waarom duurt het zo fakking lang om een simpele shootertje te maken?

Vulcanforged heeft zich in een halfjaar tijd van 1 game ontpopt tot in potentie de grootste NFT dApp gaming accelerator ecosysteem. Met 10 ontwikkelde games, (mobile)wallet met 1 inlog waar je alles mee kan, fiat onramp komt eraan, 20+ third party games in de pijplijn etc

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 22-04-2021 09:07:39 ]
pi_199107299
quote:
13s.gif Op donderdag 22 april 2021 09:06 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Waarom duurt het zo fakking lang om een simpele shootertje te maken?

Vulcanforged heeft zich in een halfjaar tijd van 1 game ontpopt tot in potentie de grootste NFT dApp gaming accelerator ecosysteem. Met 10 ontwikkelde games, wallet waar je alles mee kan, fiat onramp komt eraan, 20+ third party games in de pijplijn etc
Ben je niet een klein beetje biased pik? Waarom weer meteen willen vergelijken? Volgens mij zijn er genoeg spellen waarbij het langer duurt om te ontwikkelen. :') Overigens is de game gewoon te spelen, maar de globale release moet nog komen.

[ Bericht 2% gewijzigd door dimmak op 22-04-2021 09:15:38 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199107559
quote:
12s.gif Op donderdag 22 april 2021 08:35 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Poah lekker man! $1000,00 _O_
Dat zijn 5 nullen :')
Facts don't care about your feelings
pi_199107792
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 09:07 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ben je niet een klein beetje biased pik? Waarom weer meteen willen vergelijken? Volgens mij zijn er genoeg spellen waarbij het langer duurt om te ontwikkelen. :') Overigens is de game gewoon te spelen, maar de globale release moet nog komen.
Duke Crypto Forever bijvoorbeeld, daar werken ze al 11 jaar aan.
pi_199107854
Een halve BTC opteren voor lending, snap het niet helemaal. Wat levert dat nou op? En wat zijn de risicos?
pi_199107988
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 09:07 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ben je niet een klein beetje biased pik? Waarom weer meteen willen vergelijken? Volgens mij zijn er genoeg spellen waarbij het langer duurt om te ontwikkelen. :') Overigens is de game gewoon te spelen, maar de globale release moet nog komen.
Omdat games op BTC/ETH gewoon dom is als je er een play2earn model erin wil stoppen gezien de gasfees. En als je er geen p2e model inzet waarom dan een game ontwikkelen op blockchain? Dat spelletje zou trouwens prima kunnen draaien binnen het vulcanforged ecosysteem.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 22-04-2021 10:18:41 ]
pi_199108028
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:15 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Omdat games op BTC/ETH gewoon dom is als je er een play2earn model erin wil stoppen gezien de gasfees. En als je er geen p2e model inzet waarom dan een game ontwikkelen op blockchain?
Je praat zoals gewoonlijk weer poep.

De NFT's in de game zijn op het Liquid netwerk en betalingen lopen via Lightning netwerk. Er wordt verder geen game ontwikkeld "op blockchain" de verdiensten zijn in Bitcoin. En dat is volkomen logisch, want wie wil er nou geen satjes? :)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199108040
Tering welke whale is er weer bitcoin aan het dumpen dan :')
pi_199108086
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:18 schreef dimmak het volgende:

[..]

Je praat zoals gewoonlijk weer poep.

De NFT's in de game zijn op het Liquid netwerk en betalingen lopen via Lightning netwerk. Er wordt verder geen game ontwikkeld "op blockchain" de verdiensten zijn in Bitcoin. En dat is volkomen logisch, want wie wil er nou geen satjes? :)
Dood spel dus, leuk hobbyprojectje verder.. Het had een beter leven kunnen hebben binnen het vulcanforged ecosysteem.

[ Bericht 16% gewijzigd door #ANONIEM op 22-04-2021 10:24:25 ]
pi_199108115
Linkje naar de marketplace van lightnite trouwens?
pi_199108145
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:22 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Dood spel dus, leuk hobbyprojectje verder.. Het had een beter leven kunnen hebben binnen het vulcanforged ecosysteem.
:')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199108153
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:18 schreef dimmak het volgende:

[..]

Je praat zoals gewoonlijk weer poep.

De NFT's in de game zijn op het Liquid netwerk en betalingen lopen via Lightning netwerk. Er wordt verder geen game ontwikkeld "op blockchain" de verdiensten zijn in Bitcoin. En dat is volkomen logisch, want wie wil er nou geen satjes? :)
dima snapt niet dat er proof of concepts/kleine projectjes zijn die geen eigen poeptoken uitgeven

muh bloktsjeen, muh ECOSYSTEM
pi_199108165
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:18 schreef dimmak het volgende:
En dat is volkomen logisch, want wie wil er nou geen satjes?
Deze smerige entitelde btc maxi attitude, bah.

Daar denken deze filipino's anders over.

The NFT Game That Makes Cents for Filipinos During COVID
pi_199108175
quote:
10s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:29 schreef aTypisch het volgende:

[..]

dima snapt niet dat er proof of concepts/kleine projectjes zijn die geen eigen poeptoken uitgeven

muh bloktsjeen, muh ECOSYSTEM
Als ik alleen maar btc had zoals hier agressief wordt gepropageerd was ik nu niet miljonair in dollars.

muh bitcoin freedum muh fruhdum uughhh uhuhuee

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 22-04-2021 10:31:16 ]
pi_199108190
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:28 schreef dimmak het volgende:

[..]

:')
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:25 schreef Dimachaerus het volgende:
Linkje naar de marketplace van lightnite trouwens?


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 22-04-2021 10:32:02 ]
  donderdag 22 april 2021 @ 10:32:44 #162
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199108198
quote:
14s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:30 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Als ik alleen maar btc had zoals hier agressief wordt gepropageerd was ik nu niet miljonair in dollars.
Stop nou eens met opscheppen man :')

Probeer je PYR nou maar te verkopen, dan heb je met geluk nog een ton over _O-

Als je die waarde in BTC had, dan kon je de coins ook echt verkopen ipv miljonair zijn in low liquidity coins
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_199108201
quote:
5s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:31 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

[..]

Misschien zelf eens wat moeite doen naar onderzoek zodat je geen 24/7 poep praat?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199108207
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:33 schreef dimmak het volgende:

[..]

Misschien zelf eens wat moeite doen naar onderzoek zodat je geen 24/7 poep praat?
Ik kan niks vinden als ik zoek op lightnite marketplace.

Als ik zoek op vulcanforged marketplace eerste hit.

Dat zegt eigenlijk al genoeg...
pi_199108230
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:33 schreef dimmak het volgende:

[..]

Misschien zelf eens wat moeite doen naar onderzoek zodat je geen 24/7 poep praat?
lekker laten gaan
  donderdag 22 april 2021 @ 10:37:20 #166
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199108241
Ouderwets gezellig weer O+ .
Huilen dan.
pi_199108251
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:37 schreef Isdatzo het volgende:
Ouderwets gezellig weer O+ .
best wel hoor

wat is jouw favoriete recente ontwikkeling in de wereld van bitcoin? :)

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 22-04-2021 10:38:46 ]
pi_199108290
ik kijk erg uit naar taproot, kun je weer meer dingen doen met je bitcorn :)

MuSig2: Boosting privacy and efficiency of multisig transactions
CoinSwap: Disguising mixed coin transactions
Point Time Lock Contracts: Making Lightning More Private
Discrete log contracts (DLCs)

https://www.coindesk.com/(...)-technology-software

Om een ban te voorkomen: maar safemoon en vulkanchain pokemonkaarten zijn ook cool hoor! echt prachtig die ontwikkelingen daar!!!

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 22-04-2021 10:41:58 ]
  donderdag 22 april 2021 @ 10:43:09 #169
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199108305


400k PYR verkopen geeft je een slippage van 78.51% _O-

$785k verprutsen om van je "miljoen dollar portfolio" $215k over te houden _O_

Pro trader man, daar kunnen alle andere mensen hier nog wat van leren ^O^
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_199108319
quote:
3s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:43 schreef Rossdale het volgende:
[ afbeelding ]

400k PYR verkopen geeft je een slippage van 78.51% _O-

$785k verprutsen om van je "miljoen dollar portfolio" $214.49k over te houden _O_

Pro trader man, daar kunnen alle andere mensen hier nog wat van leren ^O^
Ik snap niet waarom je zo zit te hameren op de lage liquiditeit van een dex? Er staan 3 exchanges op de planning waarvan de eerste met een paar weekjes komt.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 22-04-2021 10:45:01 ]
pi_199108321
quote:
3s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:43 schreef Rossdale het volgende:
[ afbeelding ]

400k PYR verkopen geeft je een slippage van 78.51% _O-

$785k verprutsen om van je "miljoen dollar portfolio" $215k over te houden _O_

Pro trader man, daar kunnen alle andere mensen hier nog wat van leren ^O^
prima optie als je winst hebt gemaakt

prijs laten crashen en wegwezen
pi_199108324
quote:
3s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:43 schreef Rossdale het volgende:
[ afbeelding ]

400k PYR verkopen geeft je een slippage van 78.51% _O-

$785k verprutsen om van je "miljoen dollar portfolio" $215k over te houden _O_

Pro trader man, daar kunnen alle andere mensen hier nog wat van leren ^O^
Zulke coins heb ik ook wel gehad.
Verspreid over een week verkopen, dan is de slippage maar zo'n 50% :P
(en hopen dat de koers ondertussen niet crasht)
  donderdag 22 april 2021 @ 10:45:29 #173
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199108332
quote:
5s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:44 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Ik snap niet waarom je zo zit te hameren op de lage liquiditeit van een dex? Er staan 3 exchanges op de planning waarvan de eerste met een paar weekjes komt.
Laat hem :D
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  donderdag 22 april 2021 @ 10:46:17 #174
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199108342
quote:
3s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:32 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Stop nou eens met opscheppen man :')

Probeer je PYR nou maar te verkopen, dan heb je met geluk nog een ton over _O-

Als je die waarde in BTC had, dan kon je de coins ook echt verkopen ipv miljonair zijn in low liquidity coins
Iemand hier is echt flink mad.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_199108384
Binancegod

Binance under the lens of European regulators for stock token offering: Report

https://www.theblockcrypt(...)stock-token-offering
  donderdag 22 april 2021 @ 10:51:34 #176
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199108419
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:44 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Zulke coins heb ik ook wel gehad.
Verspreid over een week verkopen, dan is de slippage maar zo'n 50% :P
(en hopen dat de koers ondertussen niet crasht)
Haha dit ja :)
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 10:51:38 #177
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199108420
Kijk, dat je een lekkere winst maakt op een scamcoin is n ding, maar dat je vervolgens doet alsof het de beste uitvinding ooit is en dat iedereen een dwaas is omdat ze niet mee deden is gewoon triest.

Aan de beginners die meelezen; doe niet mee aan die onzin als je niet bereid bent om keihard op je bek te gaan. Dergelijke scamcoins kunnen net zo hard de grond in donderen als dat ze de lucht in gaan.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 22 april 2021 @ 10:53:21 #178
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199108443
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:51 schreef Nattekat het volgende:
Kijk, dat je een lekkere winst maakt op een scamcoin is n ding, maar dat je vervolgens doet alsof het de beste uitvinding ooit is en dat iedereen een dwaas is omdat ze niet mee deden is gewoon triest.

Aan de beginners die meelezen; doe niet mee aan die onzin als je niet bereid bent om keihard op je bek te gaan. Dergelijke scamcoins kunnen net zo hard de grond in donderen als dat ze de lucht in gaan.
Noem je $PYR met een werkende beta nou een scamcoin? Geen wonder dat je een armzalige bedelaar bent die voor altijd arm zal blijven.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_199108447
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:51 schreef Nattekat het volgende:
Kijk, dat je een lekkere winst maakt op een scamcoin is n ding, maar dat je vervolgens doet alsof het de beste uitvinding ooit is en dat iedereen een dwaas is omdat ze niet mee deden is gewoon triest.

Aan de beginners die meelezen; doe niet mee aan die onzin als je niet bereid bent om keihard op je bek te gaan. Dergelijke scamcoins kunnen net zo hard de grond in donderen als dat ze de lucht in gaan.
PYR een scamcoin noemen en dan zelf in bondly zitten.
pi_199108451
PYR = Poor Yield Result
pi_199108472
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:53 schreef TheFreshPrince het volgende:
PYR = Poor Yield Result
PYR = Planning Your Retirement

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 22-04-2021 10:55:35 ]
pi_199108482
quote:
10s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:53 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Noem je $PYR met een werkende beta nou een scamcoin? Geen wonder dat je een armzalige bedelaar bent die voor altijd arm zal blijven.
Werkende beta = dood hobbyproject volgens de maatstaven van dima
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199108489
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:55 schreef dimmak het volgende:

[..]

Werkende beta = dood hobbyproject volgens de maatstaven van dima
Linkje naar de marketplace dan? Ik wil wel even kijken
pi_199108490
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:55 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

PYR = Planning Your Retirement
Mijn retirement is 3 jaar geleden al ingegaan :P
pi_199108495
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:55 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Mijn retirement is 3 jaar geleden al ingegaan :P
Netjes, netjes. Ik ga je volgen binnen een paar maandjes.
pi_199108500
quote:
10s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:56 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Netjes, netjes. Ik ga je volgen binnen een paar maandjes.
Ik gun het je!
pi_199108506
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:55 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Mijn retirement is 3 jaar geleden al ingegaan :P
die van mijn ouders dit jaar :)

satoshigod
pi_199108508
Pick Your Region
Play Your Role
Plunder Your Rivals
Pump Your Returns
Plan Your Retirement
Play Your Respects
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 10:57:46 #189
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199108520
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:53 schreef TheFreshPrince het volgende:
PYR = Poor Yield Result
Wie was ook al weer Safemoon aan het shillen? o|O
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199108523
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:55 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Linkje naar de marketplace dan? Ik wil wel even kijken
https://play.lightnite.io/login Ga naar Light Nite store in je dashboard. ;)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199108530
quote:
6s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:56 schreef aTypisch het volgende:

[..]

die van mijn ouders dit jaar :)

satoshigod
Hoe kan je precies met pensioen in satoshi's? Oww wachttt ze hebben toch die satjes maar uitgecasht in keiharde euros hea.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 10:58:54 #192
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199108532
quote:
10s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:53 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Noem je $PYR met een werkende beta nou een scamcoin? Geen wonder dat je een armzalige bedelaar bent die voor altijd arm zal blijven.
Leg mij maar eens uit waarom die token moet bestaan en wat het z'n waarde geeft in een paar zinnen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199108537
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:58 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Leg mij maar eens uit waarom die token moet bestaan en wat het z'n waarde geeft in een paar zinnen.
1 woord.

Play2Earn.
pi_199108543
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:58 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Leg mij maar eens uit waarom die token moet bestaan en wat het z'n waarde geeft in een paar zinnen.
marketplace
NFT's
pokemonkaarten
plekjes kopen in een online wereld
avontuur met verhaal

echt prachtige games
pi_199108553
soon moon, nieuwe marktleider van NFT's

hallo ze hebben in 6 maanden al dit!
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 11:01:07 #196
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199108566
Dat moment wanneer Typisch een betere beschrijving geeft van een token dan de shiller zelf _O-
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199108573
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:01 schreef Nattekat het volgende:
Dat moment wanneer Typisch een betere beschrijving geeft van een token dan de shiller zelf _O-
had ik er ook nog bij moeten zetten dat je daar cht geen eigen token voor nodig hebt

je hoeft daarvoor echt geen geld te creren
pi_199108580
quote:
10s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:01 schreef aTypisch het volgende:

[..]

had ik er ook nog bij moeten zetten dat je daar cht geen eigen token voor nodig hebt

je hoeft daarvoor echt geen geld te creren
Je praat weer poep zoals gewoonlijk.
pi_199108581
je moet wel een token in het leven roepen om dit te bouwen als je gewoon je development wil funden
pi_199108588
quote:
9s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:02 schreef aTypisch het volgende:
je moet wel een token in het leven roepen om dit te bouwen als je gewoon je development wil funden
Dit is gewoon pertinent niet waar.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 11:03:45 #201
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199108597
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:02 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Je praat weer poep zoals gewoonlijk.
De whitepaper (zo ver je het een whitepaper kan noemen en geen verkooppraatje) geeft zelf letterlijk toe dat al hun systemen prima werkten zonder die token.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199108613
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:03 schreef Nattekat het volgende:

[..]

De whitepaper (zo ver je het een whitepaper kan noemen en geen verkooppraatje) geeft zelf letterlijk toe dat al hun systemen prima werkten zonder die token.
:D
linkje?
pi_199108621
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:03 schreef Nattekat het volgende:

[..]

De whitepaper (zo ver je het een whitepaper kan noemen en geen verkooppraatje) geeft zelf letterlijk toe dat al hun systemen prima werkten zonder die token.
Klopt. Maar in plaats van maandelijks vtho te betalen om te spelen verdien je nu maandelijks PYR.

Dus hoe zou dit moeten werken zonder token?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 11:05:45 #204
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199108627
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:57 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Wie was ook al weer Safemoon aan het shillen? o|O
2500x omhoog in de eerste 2,5 weken vanaf de launch is toch een prima rendement?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 11:07:45 #206
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199108648
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:05 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

2500x omhoog in de eerste 2,5 weken is toch een prima rendement?
Een gebroken klok heeft twee keer per dag gelijk :+
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199108661
quote:
There are innumerable use-cases for PYR, and will slowly replace VET as the
marketplace token of choice

(lol)
pi_199108666
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:07 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Een gebroken klok heeft twee keer per dag gelijk :+
Het was overigens niet echt een "shill":

quote:
0s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 11:15 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Voor wie nog eens een triljoen tokens wil bezitten heb ik nog een leuke shitcoin gevonden:

https://www.reddit.com/r/CryptoMoonShots/comments/lyts1d/100_rugfree_launched_on_dxsale_and_lp_locked_on/

Absoluut geen investeringsadvies maar aangezien alles op BSC zo'n beetje moon gaat, ook geen giga risico :P

Ga er vanuit de je gerugged wordt, kan het alleen maar meevallen :D

aTypisch is al ingestapt hoorde ik uit betrouwbare kringen! O-)
En jouw reactie was:

quote:
0s.gif Op maandag 8 maart 2021 11:38 schreef Nattekat het volgende:
Ik hou vast aan mijn principes :(

Niet dat ik veel keus heb, aangezien Bittrex geen scamcoins heeft, maar h.
Principes kosten geld.
pi_199108669
quote:
6s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:08 schreef aTypisch het volgende:

[..]

There are innumerable use-cases for PYR, and will slowly replace VET as the
marketplace token of choice

(lol)
Wat probeer je te zeggen?
  donderdag 22 april 2021 @ 11:10:50 #210
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199108676
Ik vind het zo mooi dat een figuur als Nattekat een week geleden nog keihard loopt te janken dattie alleen maar in kutprojecten zit en geen rendement pakt, en vervolgens op het orgel gaat over het bestaansrecht van een willekeurige andere coin die gewoon gebacked is door een legitiem project.

Dan heb je het gewoon simpelweg niet begrepen en wil je geen geld verdienen in de bullmarkt.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_199108681
die fucking whitepaper is niet eens goed uitgelijnd joh

het is trouwens geen whitepaper maar een spreekbeurtje :D
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 11:11:28 #212
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199108683
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:09 schreef TheFreshPrince het volgende:
Principes kosten geld.
Bondly ook -O-
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199108686
quote:
10s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:10 schreef Scorpie het volgende:
Ik vind het zo mooi dat een figuur als Nattekat een week geleden nog keihard loopt te janken dattie alleen maar in kutprojecten zit en geen rendement pakt, en vervolgens op het orgel gaat over het bestaansrecht van een willekeurige andere coin die gewoon gebacked is door een legitiem project.

Dan heb je het gewoon simpelweg niet begrepen en wil je geen geld verdienen in de bullmarkt.
"Nattekat" is een act om ons op een dwaalspoor te brengen.
Ondertussen is hij multimiljonair door n of ander kuttoken op BSC :P
pi_199108690
ze weten het wel mooi te verpakken

ik snap wel dat mensen onder de indruk zijn van die mooie plaatjes en coole kleuren!
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 11:12:48 #215
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199108695
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:11 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

"Nattekat" is een act om ons op een dwaalspoor te brengen.
Ondertussen is hij multimiljonair door n of ander kuttoken op BSC :P
Ik beroep me op mijn zwijgrecht.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 22 april 2021 @ 11:13:14 #216
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199108699
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:05 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Klopt. Maar in plaats van maandelijks vtho te betalen om te spelen verdien je nu maandelijks PYR.

Dus hoe zou dit moeten werken zonder token?
Joh het vrij simpel uit te leggen voor de middelmatige no-brain leken hiero; is er een token nodig? Nee, de games hadden anders ontworpen kunnen worden waarbij er geen token nodig zou zijn. Maar deze games hebben nu eenmaal wel een design met een token, en daar zit genoeg waarde in (Play2Earn, Marketplace, NFT's etc etc) waardoor het de drijvende factor gaat worden achter het hele ecosystem.

Kan je wel lopen meesmuilen dat het niet nodig is een coin te hebben, maar dan wil je het ook gewoon niet begrijpen.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  donderdag 22 april 2021 @ 11:14:05 #217
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199108712
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:11 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

"Nattekat" is een act
Dat is hij zeker.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 11:14:40 #218
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199108720
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:13 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Joh het vrij simpel uit te leggen voor de middelmatige no-brain leken hiero; is er een token nodig? Nee, de games hadden anders ontworpen kunnen worden waarbij er geen token nodig zou zijn. Maar deze games hebben nu eenmaal wel een design met een token, en daar zit genoeg waarde in (Play2Earn, Marketplace, NFT's etc etc) waardoor het de drijvende factor gaat worden achter het hele ecosystem.

Kan je wel lopen meesmuilen dat het niet nodig is een coin te hebben, maar dan wil je het ook gewoon niet begrijpen.
De games werken nu al zonder token.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199108722
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:11 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Bondly ook -O-
Lijkt me nog geen hopeloze zaak.

Maar ben zelf ingestapt rond de $0,10 tot $0,15 en uitgestapt op ~$0,70

Dat is wel een beetje het punt, ik kan wel eens een project noemen met een interessante instapkoers maar dat wil niet zeggen dat ik het uitstapmoment kan voorspellen :P
pi_199108730
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:13 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Joh het vrij simpel uit te leggen voor de middelmatige no-brain leken hiero; is er een token nodig? Nee, de games hadden anders ontworpen kunnen worden waarbij er geen token nodig zou zijn. Maar deze games hebben nu eenmaal wel een design met een token, en daar zit genoeg waarde in (Play2Earn, Marketplace, NFT's etc etc) waardoor het de drijvende factor gaat worden achter het hele ecosystem.

Kan je wel lopen meesmuilen dat het niet nodig is een coin te hebben, maar dan wil je het ook gewoon niet begrijpen.
Longterm kan dat ook helemaal niet joh. Zo'n token kan geen monetaire waarde dragen in n buiten de games , dat gaat scheef lopen als er niet wordt ingegrepen in-game of in het tokenmodel (extra tokens uitgeven bijvoorbeeld).

Voor de korte termijn kan zo'n PYR-token wel een mooi gokje zijn, maar doe nou niet alsof het een levensvatbaar idee is voor een ecosysteem op basis van de currency PYR.
pi_199108732
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:14 schreef Nattekat het volgende:

[..]

De games werken nu al zonder token.
ja maar je kunt je kaartjes echt niet kopen met ETH of BTC!
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 11:16:13 #222
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199108737


Hoe lang geleden is die MINA ICO ook al weer? :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 22 april 2021 @ 11:16:37 #223
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199108746
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:14 schreef Nattekat het volgende:

[..]

De games werken nu al zonder token.
Ja, en ze worden nog beter met een token. Have fun staying poor, plebs.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_199108747
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:13 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Joh het vrij simpel uit te leggen voor de middelmatige no-brain leken hiero; is er een token nodig? Nee, de games hadden anders ontworpen kunnen worden waarbij er geen token nodig zou zijn. Maar deze games hebben nu eenmaal wel een design met een token, en daar zit genoeg waarde in (Play2Earn, Marketplace, NFT's etc etc) waardoor het de drijvende factor gaat worden achter het hele ecosystem.

Kan je wel lopen meesmuilen dat het niet nodig is een coin te hebben, maar dan wil je het ook gewoon niet begrijpen.
Ook al is er wl een token nodig, is het alsnog niet nodig om er zelf 1 te creren. Zie Lightnite bijv. doet met Bitcoin. Dat is ook het begin van deze discussie, dima die Lightnite (een project zonder fundig in de vorm van token creatie) afbrand terwijl hij dan op de proppen komt met een n of ander project die geld creren dmv een token. Dan ben je gewoon een flapdrol. Prima dat PYR bestaat en dat je er geld mee pakt, maar pretendeer dan niet alsof je het wiel hebt uitgevonden en jouw shitcoin de toekomst is.
Uitvinder van de biersmiley.
  donderdag 22 april 2021 @ 11:17:34 #225
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199108766
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:16 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ook al is er wl een token nodig, is het alsnog niet nodig om er zelf 1 te creren.
Wat dat betreft moeten we allemaal gewoon lekker een bitcoin maximalist zijn toch? Elke andere coin heeft geen enkel bestaansrecht, want je kan simpelweg inprikken op BTC.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_199108770
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:17 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Wat dat betreft moeten we allemaal gewoon lekker een bitcoin maximalist zijn toch? Elke andere coin heeft geen enkel bestaansrecht, want je kan simpelweg inprikken op BTC.
doe anders de volgende keer gewoon niet mee als je alleen maar standaard spul roept :)
pi_199108776
Ik snap niet hoe vulcanforged zou kunnen draaien op BTC. Zou iemand mij dat kunnen uitleggen?
pi_199108784
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:17 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Wat dat betreft moeten we allemaal gewoon lekker een bitcoin maximalist zijn toch? Elke andere coin heeft geen enkel bestaansrecht, want je kan simpelweg inprikken op BTC.
Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. Ik ben een maxi, maar ik verwacht niet dat iedereen hier maxi is. Maar elke discussie doden zonder te kijken naar fundamentals is gewoon achterlijk.
Uitvinder van de biersmiley.
  donderdag 22 april 2021 @ 11:18:52 #229
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199108785
quote:
10s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:15 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Longterm kan dat ook helemaal niet joh. Zo'n token kan geen monetaire waarde dragen in n buiten de games , dat gaat scheef lopen als er niet wordt ingegrepen in-game of in het tokenmodel (extra tokens uitgeven bijvoorbeeld).

Voor de korte termijn kan zo'n PYR-token wel een mooi gokje zijn, maar doe nou niet alsof het een levensvatbaar idee is voor een ecosysteem op basis van de currency PYR.
Ik heb flashbacks naar 2017 toen ik met iemand over de monetaire waarde van $BTC sprak _O-

"HeT kAn NoOiT eEn CuRrEnCy wOrDeN hURrr Durrrrr"
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  donderdag 22 april 2021 @ 11:19:47 #230
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199108795
quote:
14s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:17 schreef aTypisch het volgende:

[..]

doe anders de volgende keer gewoon niet mee als je alleen maar standaard spul roept :)
Pardon, de koning van de One Trick BTC Pony's gaat mij erop aanspreken dat ik standaard spul roep? GTFO ontzettende slappe tosti dat je er bent _O- mi gado hahhahahahahaha
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_199108797
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:18 schreef Dimachaerus het volgende:
Ik snap niet hoe vulcanforged zou kunnen draaien op BTC. Zou iemand mij dat kunnen uitleggen?
Je kan prima lagen over bitcoin leggen. Wordt al gedaan.
pi_199108801
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:18 schreef Dimachaerus het volgende:
Ik snap niet hoe vulcanforged zou kunnen draaien op BTC. Zou iemand mij dat kunnen uitleggen?
Ik betwijfel of je kan uitleggen hoe Vulcanforged draait "op PYR". Dus uitleggen hoe het kan draaien "op BTC" is nutteloos.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199108802
quote:
10s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:18 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Ik heb flashbacks naar 2017 toen ik met iemand over de monetaire waarde van $BTC sprak _O-

"HeT kAn NoOiT eEn CuRrEnCy wOrDeN hURrr Durrrrr"
je hebt gelijk

PYR en BTC zijn prima te vergelijken, mooi dat je dit er bij haalt
  donderdag 22 april 2021 @ 11:20:41 #234
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199108806
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:18 schreef Dimachaerus het volgende:
Ik snap niet hoe vulcanforged zou kunnen draaien op BTC. Zou iemand mij dat kunnen uitleggen?
"Er IS GeeN ANderE cOIN NodIg"
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_199108819
ik ga wat anders doen

have fun!
pi_199108824
quote:
99s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:21 schreef aTypisch het volgende:
ik ga wat anders doen

have fun!
Wat doe je zoal als je hier niet post? :P
pi_199108833
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:22 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Wat doe je zoal als je hier niet post? :P
niet spelen met mijn priv

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 17% gewijzigd door #ANONIEM op 22-04-2021 11:23:52 ]
  donderdag 22 april 2021 @ 11:22:55 #238
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199108835
quote:
99s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:21 schreef aTypisch het volgende:
ik ga wat anders doen

have fun!
Uitstekend plan, ik kan je het boek "Crypto for Dummies" aanraden, zodat je niet dezelfde fouten maakt als @Nattekat.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 11:25:00 #239
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199108854
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:22 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Uitstekend plan, ik kan je het boek "Crypto for Dummies" aanraden, zodat je niet dezelfde fouten maakt als @:Nattekat.
Ik ben al maanden de dips aan het kopen, gaat helemaal prima tot nu toe. Soms moet je fouten maken om te leren.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199108860
quote:
10s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:10 schreef Scorpie het volgende:
Ik vind het zo mooi dat een figuur als Nattekat een week geleden nog keihard loopt te janken dattie alleen maar in kutprojecten zit en geen rendement pakt, en vervolgens op het orgel gaat over het bestaansrecht van een willekeurige andere coin die gewoon gebacked is door een legitiem project.

Dan heb je het gewoon simpelweg niet begrepen en wil je geen geld verdienen in de bullmarkt.
Hahaha, en dan de hele tijd haten op Binance God. Zit je nou in crypto om geld te verdienen of niet. :')

"Ik hOu vAst aAN mIJn pRinCiPes"
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 11:26:22 #241
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199108870
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:14 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Lijkt me nog geen hopeloze zaak.

Maar ben zelf ingestapt rond de $0,10 tot $0,15 en uitgestapt op ~$0,70

Dat is wel een beetje het punt, ik kan wel eens een project noemen met een interessante instapkoers maar dat wil niet zeggen dat ik het uitstapmoment kan voorspellen :P
Ik kijk vooral naar de prijs tov Ether. En dat is inmiddels al meer dan gehalveerd sinds ik gekocht heb -O-

Ik heb wel het idee dat die announcement van Binance de ETH token heel erg pijn doet.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199108892
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:16 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ook al is er wl een token nodig, is het alsnog niet nodig om er zelf 1 te creren. Zie Lightnite bijv. doet met Bitcoin. Dat is ook het begin van deze discussie, dima die Lightnite (een project zonder fundig in de vorm van token creatie) afbrand terwijl hij dan op de proppen komt met een n of ander project die geld creren dmv een token. Dan ben je gewoon een flapdrol. Prima dat PYR bestaat en dat je er geld mee pakt, maar pretendeer dan niet alsof je het wiel hebt uitgevonden en jouw shitcoin de toekomst is.
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:16 schreef dimmak het volgende:
(een project zonder fundig in de vorm van token creatie)
Kijk, je snapt er dus niks van. Doe voortaan beter onderzoek voordat je onzin loopt te praten.

Vulcanforged is een project op Vechain. Een halfjaar geleden is de landsale geweest. Hiermee is 1 miljoen dollar opgehaald voor 10k plots 100 dollar p/s. Het enige wat je met dit stukje grond kon doen is bouwen verder niks, en is ook gemarket als zodanig binnen Vechain. ​En je moest maandelijks betalen om te spelen.1 miljoen dollar was alles wat ze nodig hadden qua funding om de spellen en marketplace e.d. te ontwikkelen.

Het idee van PYR token is slechts 2 maanden oud ofzo en is ook niet nodig voor funding.
pi_199108897
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:20 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ik betwijfel of je kan uitleggen hoe Vulcanforged draait "op PYR". Dus uitleggen hoe het kan draaien "op BTC" is nutteloos.
Vulcanforged draait niet op PYR. Zoals ik al zei; doe beter onderzoek eerst voordat je gaat shittalken.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 22-04-2021 11:29:56 ]
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 11:29:16 #244
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199108901
Oh, mijn id verficatie op Coinlist is gewoon stilletjes afgekeurd, en dat geven ze niet eens aan :')

Toch wel triest dat je niet eens je BSN mag afdekken.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199108935
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:19 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Je kan prima lagen over bitcoin leggen. Wordt al gedaan.
Ja snap ik. PYR is een token op matic L2. Maar hoe maak je er een play2earn spel van zonder eigen token?

20% van de total supply van PYR (50m) wordt maandelijks uitgekeerd naar de spelers.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 11:42:53 #246
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199109031
En nu binnen 20 minuten geverifieerd :')

Ik vrees dat ik zo stom ben geweest om de afkeuring niet te zien op de dag zelf.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199109080
quote:
10s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:28 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

[..]

Kijk, je snapt er dus niks van. Doe voortaan beter onderzoek voordat je onzin loopt te praten.

Vulcanforged is een project op Vechain. Een halfjaar geleden is de landsale geweest. Hiermee is 1 miljoen dollar opgehaald voor 10k plots 100 dollar p/s. Het enige wat je met dit stukje grond kon doen is bouwen verder niks, en is ook gemarket als zodanig binnen Vechain. ​En je moest maandelijks betalen om te spelen.1 miljoen dollar was alles wat ze nodig hadden qua funding om de spellen en marketplace e.d. te ontwikkelen.

Het idee van PYR token is slechts 2 maanden oud ofzo en is ook niet nodig voor funding.
Het boeit me verder ook niet wat PYR of Vulcanforged doen. Het gaat er mij om dat je een project afschiet zonder goede argumenten en daar je eigen project tegenover zet wat totaal niet vergelijken is. Lightnite is een game, Vulcanforged is een ecosysteem voor games om te gebruiken als ze p2e willen implementeren.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199109090
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:48 schreef dimmak het volgende:

[..]

Het boeit me verder ook niet wat PYR of Vulcanforged doen. Het gaat er mij om dat je een project afschiet zonder goede argumenten en daar je eigen project tegenover zet wat totaal niet vergelijken is. Lightnite is een game, Vulcanforged is een ecosysteem voor games om te gebruiken als ze p2e willen implementeren.
Lightnite is toch bedoeld om satjes te vergaren?
pi_199109101
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:49 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Lightnite is toch bedoeld om satjes te vergaren?
Lightnite is een game waarmee je satjes mee kan verdienen ja.
Uitvinder van de biersmiley.
  donderdag 22 april 2021 @ 14:07:19 #250
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199110342
@Nattekat

Moonpirate is de nieuwe Safemoon, 5 dagen geleden gelaunched

gooi je principes overboord en koop overmorgen die airco
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199110385
quote:
10s.gif Op donderdag 22 april 2021 14:07 schreef fathank het volgende:
@:Nattekat

Moonpirate is de nieuwe Safemoon, 5 dagen geleden gelaunched

gooi je principes overboord en koop overmorgen die airco
Daar krijg je toch ook rum bij als ze de maan halen?
Uitvinder van de biersmiley.
  donderdag 22 april 2021 @ 14:12:54 #252
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199110417
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 14:10 schreef dimmak het volgende:

[..]

Daar krijg je toch ook rum bij als ze de maan halen?
Rum, de maan en piraten wat wil je nog meer

lijkt me een garantie voor minimaal x1000 vanaf hier
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199110448
De huidige top post op /r/Cryptocurrency is zeker het lezen waard voor sommigen hier.

https://old.reddit.com/r/(...)cam_coins_beware_of/
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_199110522
quote:
4s.gif Op donderdag 22 april 2021 14:15 schreef Ronald-Koeman het volgende:
De huidige top post op /r/Cryptocurrency is zeker het lezen waard voor sommigen hier.

https://old.reddit.com/r/(...)cam_coins_beware_of/
Ik heb Rocketmoon, Moonpirate, WSB en XDOG.
pi_199110598
Morgen is de Refinable IDO en launch op PCS. Een NFT marketplace gebacked door Binance.

Ik ga er wat BNB in stoppen. Alles wat Binance aanraakt doet het meestal wel goed.
pi_199110665
quote:
10s.gif Op donderdag 22 april 2021 14:07 schreef fathank het volgende:
@:Nattekat

Moonpirate is de nieuwe Safemoon, 5 dagen geleden gelaunched

gooi je principes overboord en koop overmorgen die airco
Waarom staat die niet op coinmarketcap?
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
  donderdag 22 april 2021 @ 14:37:11 #257
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199110679
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 14:36 schreef Black-Death het volgende:

[..]

Waarom staat die niet op coinmarketcap?
Geen idee ik werk daar niet
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199110693
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 14:36 schreef Black-Death het volgende:

[..]

Waarom staat die niet op coinmarketcap?
Is nog vrij nieuw. Meestal duurt dat een tijdje.
Chart: https://charts.bogged.fin(...)E477a174b164c39f4C66
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 14:40:00 #259
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199110723
quote:
10s.gif Op donderdag 22 april 2021 14:07 schreef fathank het volgende:
@:Nattekat

Moonpirate is de nieuwe Safemoon, 5 dagen geleden gelaunched

gooi je principes overboord en koop overmorgen die airco
Hoe simpel is het om aan die coin te komen?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 14:41:18 #260
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199110735
Ik weet niet eens meer welke zwarte magie ik heb ingezet om aan Bondly te komen :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 22 april 2021 @ 14:42:51 #261
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199110750
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 14:40 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Hoe simpel is het om aan die coin te komen?
via pancakeswap

dus wallet aanmaken, bnb kopen, versturen naar je wallet via BSC en dan swappen op pancakeswap

Laat maar weten als het gelukt is. Dan verkoop ik alles _O-
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 22 april 2021 @ 14:44:47 #262
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199110773
Ohja, dit is geen serieus advies. Pancakeswap is voor mij een casino, het huis wint altijd.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 14:48:47 #263
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199110807
quote:
14s.gif Op donderdag 22 april 2021 14:42 schreef fathank het volgende:

[..]

via pancakeswap

dus wallet aanmaken, bnb kopen, versturen naar je wallet via BSC en dan swappen op pancakeswap

Laat maar weten als het gelukt is. Dan verkoop ik alles _O-
Bestaat er ook een website waar ik net als voor ETH gewoon een paper wallet kan genereren? En bij voorkeur eentje die Metamask niet op een zwarte lijst heeft staan.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199110822
quote:
14s.gif Op donderdag 22 april 2021 14:42 schreef fathank het volgende:

[..]

via pancakeswap

dus wallet aanmaken, bnb kopen, versturen naar je wallet via BSC en dan swappen op pancakeswap

Laat maar weten als het gelukt is. Dan verkoop ik alles _O-
Dit dus. Is niet moeilijk

Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
  donderdag 22 april 2021 @ 14:51:05 #265
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199110824
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 14:48 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Bestaat er ook een website waar ik net als voor ETH gewoon een paper wallet kan genereren? En bij voorkeur eentje die Metamask niet op een zwarte lijst heeft staan.
Heb je al metamask? Die kun je gewoon gebruiken om met BSC te connecten.

https://academy.binance.c(...)-binance-smart-chain
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 14:57:52 #266
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199110889
quote:
14s.gif Op donderdag 22 april 2021 14:51 schreef fathank het volgende:

[..]

Heb je al metamask? Die kun je gewoon gebruiken om met BSC te connecten.

https://academy.binance.c(...)-binance-smart-chain
Ik heb Metamask, maar het komt op mij over als een extensie die niets anders doet dan op de achtergrond mee helpen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199110924
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 14:57 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik heb Metamask, maar het komt op mij over als een extensie die niets anders doet dan op de achtergrond mee helpen.
Metamask kan je aan BSC koppelen, moet je in dropdown even switchen als je van ETH naar BSC wil of weer terug.

https://academy.binance.com/nl/articles/connecting-metamask-to-binance-smart-chain

Samenvatting:

- kies in de drop down van Metamask "Custom RPC"
- vul daar onderstaande waarden in:

1
2
3
4
5
Network Name: Binance Smart Chain
New RPC URL: https://bsc-dataseed.binance.org/
ChainID: 56
Symbol: BNB
Block Explorer URL: https://bscscan.com

En daarna kan je bij "create account" een BSC wallet aanmaken in Metamask.
  donderdag 22 april 2021 @ 15:04:35 #269
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199110933
Nattekat aan de Chinese troep? Wat is dit dan :o .
Huilen dan.
pi_199110946
quote:
10s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:04 schreef Isdatzo het volgende:
Nattekat aan de Chinese troep? Wat is dit dan :o .
Het moment om te verkopen is voor ons aangebroken.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 15:06:38 #271
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199110955
quote:
10s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:04 schreef Isdatzo het volgende:
Nattekat aan de Chinese troep? Wat is dit dan :o .
Dit is mijn manier om de Chinese troep te saboteren
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199110970
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:06 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dit is mijn manier om de Chinese troep te saboteren
_O-
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 15:09:02 #273
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199110974
Beetje jammer alleen dat die troep niet op Bittrex staat, mag ik weer een fortuin gaan uitgeven aan fees.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199110982
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:09 schreef Nattekat het volgende:
Beetje jammer alleen dat die troep niet op Bittrex staat, mag ik weer een fortuin gaan uitgeven aan fees.
Daarom gebruiken ze ook BSC ipv ETH, lage fees. ;)
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 15:10:45 #275
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199110988
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:10 schreef dimmak het volgende:

[..]

Daarom gebruiken ze ook BSC ipv ETH, lage fees. ;)
Ik heb het over withdraw fees; er zijn zat alternatieven om coins over en weer te sturen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 15:13:06 #276
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199111008
Jezus wat staat Ethereum hoog _O- _O_

Heb al een tijdje niet gezien hoe veel mijn portfolio waard was.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199111010
  donderdag 22 april 2021 @ 15:17:31 #278
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199111081
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:05 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Het moment om te verkopen is voor ons aangebroken.
Eergister al 70% van m'n piraatjes naar veilige haven gebracht. Met een beetje mazzel zijn er meer Nattekatjes en gaat die 30% ook nog een beetje renderen *) .
Huilen dan.
pi_199111086
pi_199111095
:') _O- _O- _O-
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 15:18:36 #281
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199111100
Zojuist 40% van mijn Ethers ingeruild voor BTC :@
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 22 april 2021 @ 15:21:47 #282
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199111155
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:18 schreef Nattekat het volgende:
Zojuist 40% van mijn Ethers ingeruild voor BTC :@
Oke, bedankt. Ga ik het tegenovergestelde doen.
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 15:22:45 #283
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199111176
quote:
6s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:21 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Oke, bedankt. Ga ik het tegenovergestelde doen.
75% van mijn portfolio bestaat nog uit Ethereum.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 15:25:50 #284
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199111220
Bitcoins verzonden naar Binance, jullie hebben nog een half uur om het schip te verlaten.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199111254
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:18 schreef Nattekat het volgende:
Zojuist 40% van mijn Ethers ingeruild voor BTC :@
Nu ga je Bitcoin ook nog eens de vernieling in helpen? ;(
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 15:31:05 #286
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199111301
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:28 schreef dimmak het volgende:

[..]

Nu ga je Bitcoin ook nog eens de vernieling in helpen? ;(
Mijn "help Nattekat aan een airco" inleg zat al in Bitcoin, en Ethereum is zo keihard gestegen dat ik toch een beetje ga spreiden nu :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 22 april 2021 @ 15:31:41 #287
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199111312
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:31 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Mijn "help Nattekat aan een airco" inleg zat al in Bitcoin, en Ethereum is zo keihard gestegen dat ik toch een beetje ga spreiden nu :P
Ik vond je leuker toen je nog gewoon ETH-maxi was :@ .
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 15:34:36 #288
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199111344
quote:
6s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:31 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Ik vond je leuker toen je nog gewoon ETH-maxi was :@ .

Het deel dat ik verkocht heb ik wegens dit.


Maar ik zal altijd dit in mijn achterhoofd houden, ETH-maxi voor altijd _O_
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 22 april 2021 @ 15:36:47 #289
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199111368
twitter

Nou Dima, lekker uitcashen jong.


Binnenkort is PYR nog goedkoper te rugpullen op BSC _O_
Please sir. When moon? When Mustang?
  donderdag 22 april 2021 @ 15:36:51 #290
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199111370
Kunnen we niet een potje voor nattekat opzetten?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  donderdag 22 april 2021 @ 15:38:13 #291
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199111385
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:36 schreef Quotidien het volgende:
Kunnen we niet een potje voor nattekat opzetten?
Nattepot? :o
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_199111436
quote:
3s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:38 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Nattepot? :o
Dat is 1 pot nat.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 15:44:33 #293
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199111472
De BNB is gekocht. Ik herhaal: de BNB is gekocht.

En ik snap niks van de interface van Binance, hoe de fuck kan ik crypto opnemen? _O-
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199111486
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:44 schreef Nattekat het volgende:
De BNB is gekocht. Ik herhaal: de BNB is gekocht.

En ik snap niks van de interface van Binance, hoe de fuck kan ik crypto opnemen? _O-
Weg principes. :D
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199111495
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:44 schreef Nattekat het volgende:
De BNB is gekocht. Ik herhaal: de BNB is gekocht.

En ik snap niks van de interface van Binance, hoe de fuck kan ik crypto opnemen? _O-
Jij bent echt een karikatuur van jezelf.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 15:46:48 #296
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199111498
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:45 schreef dimmak het volgende:

[..]

Weg principes. :D
Neenee, dit is allemaal bedoeld om BNB te saboteren door het Wetcat syndrome in te zetten.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 22 april 2021 @ 15:47:14 #297
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199111506
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:44 schreef Nattekat het volgende:
De BNB is gekocht. Ik herhaal: de BNB is gekocht.

En ik snap niks van de interface van Binance, hoe de fuck kan ik crypto opnemen? _O-
Withdraw.

Niet.
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 15:49:40 #298
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199111541
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:47 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Withdraw.

Niet.
}:|

The address does not match the currently selected network, it is recommended that you switch to another network.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199111545
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:45 schreef dimmak het volgende:

[..]

Weg principes. :D
Geld > Principes
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_199111547
Bijna
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199111548
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:49 schreef Nattekat het volgende:

[..]

}:|

The address does not match the currently selected network, it is recommended that you switch to another network.
Andere netwerk pakken toch?
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_199111552
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:49 schreef Nattekat het volgende:

[..]

}:|

The address does not match the currently selected network, it is recommended that you switch to another network.
Bep20?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')