abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 21 april 2021 @ 12:50:21 #76
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199097144
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 12:39 schreef luxerobots het volgende:

[..]

TechnoCat komt ook niet op mij over als iemand met een goede baan, iemand die veel werkt en iemand die wil dat als hij eenmaal thuiskomt, vrouwlief met een warme maaltijd klaarstaat.

Dit zinnetje is ook wel opvallend:
[..]

Hij komt meer op mij over als een gefrustreerde man die sjekkies draait en die door gebrek aan succes zeikt over de Nederlandse vrouw van tegenwoordig.
Hij werkt sinds januari bij de IND.

WGR / Subsidieverzoek uitzendbureau machtiging weigeren
The love you take is equal to the love you make.
pi_199097236
Ik ben een man, ik ben groot, sterk en sport heel veel. Ik kan zonder problemen meer dan 100kg voor meerdere herhalingen boven mijn hoofd houden. Ik verdien meer dan mijn partner en ik ben technischer aangelegd.

Als ik de kots van TS lees komen er vooral twee sterke gevoelens naar boven. Ik observeer dat de chronisch ontevreden man vaak een wegwerpmens is. Ontevreden dat ze niet mee kunnen komen op social/emotioneel/financieel gebied. En dan hun oplossing zoeken in hoe het vroeger ging. Terwijl ze helemaal niet goed weten hoe het daadwerkelijk vroeger gingen. Ze horen daar verhalen over en verlangen terug naar een tijd die nooit heeft bestaan.

Ten tweede wakkert dit soort troep in de vorm van een openingspost bij mij het vuur aan om mij alleen maar harder in te zetten voor de gelijkwaardigheid van vrouwen in elk denkbaar opzicht. Het liefst op zo’n manier dat TS zich nog meer benadeeld voelt. “Straks krijgen die hoeren ook nog even veel geld voor dezelfde hoeveelheid werk als ik!” Ik gun het je van harte.

Ik zal over mijn hart strijken en TS ook nog een oplossing aandragen: Als het je hier niet bevalt, en dingen zitten je dwars. Je ziet een oplossing in een ander land. Haal haar dan niet hier naar toe, ga dan lekker daar naar toe. Dan hoef ik niet het risico te lopen ooit zo’n absoluut wanstaltige vertoning te moeten aanschouwen.
  woensdag 21 april 2021 @ 13:04:28 #78
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_199097294
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 12:15 schreef Dizorn het volgende:

[..]

Ik denk dat de vorige quote beter snapte wat ik bedoelde hiermee. Ik vind niet dat je gelijkwaardigheid onderuit haalt als de (grootste) verdiener meer te zeggen heeft over de financiën, al is het alleen maar omdat hij/zij beter weet hoeveel geld er binnen komt etc. Ik zou persoonlijk ook absoluut niet snel overstappen naar een gezamenlijke rekening, niet omdat ik mezelf belangrijker of meer waard vind, maar omdat ik vind dat ik de belangrijke mening heb over waar ik mijn eigen geld aan uitgeef. Net als mijn partner vooral moet beslissen wat ze met haar geld doet, daar moet ik bijzonder weinig over te zeggen hebben.

Situatie wordt inderdaad anders met kinderen in het spel, maar dat is dan juist iets waar je afspraken over maakt voor het zover is.

Semi-gerelateerd vind ik dus ook 50/50 kosten splitten niet altijd eerlijk. Als ik 2x zoveel verdien, waarom zou ik dan niet meer geld inleggen omdat ik het makkelijker kan missen / het is relatief minder duur. Andersom is niet voorgekomen (behalve met mijn ouders dan :+) maar dan zou ik dat ook logisch vinden. Maar dit telt eigenlijk ook voor vrije tijd en huishouden bijvoorbeeld, stel je gaat parttime werken om meer thuis te zijn, is het toch ook logisch dat je meer tijd in het huishouden stopt (en/of zorg voor de kinderen)?

Maargoed, ik denk dat jij eerder nare gedachten danwel ervaringen hebt met mannen die inderdaad denken de baas te zijn puur omdat ze een piemel hebben. Ik heb dat nooit zo ervaren of gevonden en was ook niet van plan dat ooit af te dwingen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik hoef ook niet alles op een gezamenlijke rekening, maar ik vind het wel een beetje makkelijk om te stellen dat degene die meer verdient ook meer zeggenschap zou hebben over het geld.
Wat als de een nou een fors inkomen heeft maar de ander een behoorlijk vermogen? En dat dat vermogen in het (gezamenlijke) huis zit? Hoezo zou dan nog steeds gelden dat degene die het meest verdient meer te zeggen zou hebben (over de manier waarop het uitgegeven mag/kan worden)?

Overigens is het ook nogal een aanname dat de grootste verdiener beter weet hoeveel er binnenkomt en hoeveel eruit gaat. Degene die de financiën regelt zal dat over het algemeen het beste weten, en ik zou niet weten waarom dat degene zou moeten zijn die het meeste verdient.

Bij mijn ouders was dat in ieder geval niet zo, mijn vader wist alleen maar wat hij verdiende omdat hij op het werk de loonstrookjes moest ondertekenen, maar verder regelde mijn moeder altijd alles, hij had amper een idee van hoeveel er binnenkwam en hoeveel waaraan uitgegeven werd. Hij had pre-pinpas ook echt nooit geld bij zich als hij ergens heen ging was het van "Heb je geld bij je?" "Jawel...." "Maak je portemonnee eens open?" En dan zat er 5 gulden in ofzo :') Pakte mijn moeder weer een briefje van ƒ 25 zodat hij niet zonder geld kwam te zitten.

Hij hoefde nooit ergens iets te betalen, het interesseerde hem ook niet. Was alleen maar druk met werken en daar kon hij geen geld uitgeven.
Hij betaalde geen rekeningen, had geen flauw idee van bijvoorbeeld de kosten voor GWL, hij deed alleen jaarlijks de belastingaangifte, de rest regelde mijn moeder.

Oh, en je aannames over mijn ervaringen kun je gewoon voor je houden, die zijn nogal dom en misplaatst....

[ Bericht 1% gewijzigd door Leandra op 21-04-2021 13:09:48 ]
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_199097338
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 12:50 schreef Grublit het volgende:

Ik zal een paar voorbeelden noemen: samen beslissingen nemen, elkaar helpen, samen kinderen opvoeden, elkaars vertrouweling zijn in alles wat je doormaakt en voelt, vertrouwen!
En dat kan niet als er een leider is?

Btw in ELK relatie heeft ALTIJD één de overhand, of de man of de vrouw. Er is ALTIJD een dominantere. Jullie kunnen wel mooie visies geven van precies 50/50, maar das fantasie.

quote:
Ik ben momenteel alleen, maar juist op zoek naar dit soort dingen. Voorwaarde daarvoor is dus een vrouw die naast aantrekkelijk ook vooral matcht op intellectueel gebied en levensopvattingen, voorkeuren. En dus zelfstandig is, zodat ze juist haar eigen mening en opvattingen heeft.
Oh boy....zucht
pi_199097373
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:07 schreef BookFreak het volgende:

[..]

En dat kan niet als er een leider is?

Btw in ELK relatie heeft ALTIJD één de overhand, of de man of de vrouw. Er is ALTIJD een dominantere. Jullie kunnen wel mooie visies geven van precies 50/50, maar das fantasie.
[..]

Oh boy....zucht
Hoe lang heb je al een relatie met je onderdanige partner? Of speelt deze zich vooral hypothetisch af?
pi_199097438
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 09:27 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Kritiek prima, en ik heb de kritiek nu zelf terug bekritiseerd.
Je kritiek is ongegrond, want het heeft geen betrekking op de situatie zoals ie plaatsvindt. Je geeft dus kritiek op een door jou verzonnen situatie.
  woensdag 21 april 2021 @ 13:16:46 #82
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_199097439
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:07 schreef BookFreak het volgende:

[..]

En dat kan niet als er een leider is?

Btw in ELK relatie heeft ALTIJD één de overhand, of de man of de vrouw. Er is ALTIJD een dominantere. Jullie kunnen wel mooie visies geven van precies 50/50, maar das fantasie.
[..]

Oh boy....zucht
Het probleem is alleen dat jij het een issue vindt als die "leider" de vrouw is.

Denk je nou echt dat in die gezinnen waar papa nooit thuis is omdat hij CEO van weet ik wat voor groot bedrijf is en hij 80 uur per week werkt, dat de vrouw daar de zaken niet gewoon regelt die geregeld moeten worden? Dat ze voor ieder wissewasje aan haar man vraagt of het kan?

Dat kun je vergeten, dat soort mannen hebben helemaal geen tijd voor allerlei zaken, die laten werkelijk het hele huishouden aan hun vrouw over en hebben het niet eens door als de vaatwasser of wasmachine vervangen is.
Iemand die het hele huishouden bestiert, zorgt dat de rekeningen betaald worden en wat er allemaal meer nodig is om het huishouden te runnen is in principe de leider, ongeacht het feit dat iemand anders de (meeste) centen binnenbrengt.

Je bent de leider van een huishouden omdat je het werkelijk leidt, niet omdat je af en toe vanaf de zijlijn eens een meninkje over iets roept terwijl je feitelijk geen idee hebt wat er speelt in het huishouden.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_199097475
Ik heb een Thaise vrouw, maar ik begrijp niet zo goed waarom je hier zo nodig een topic moet openen dat ZO-Aziatische vrouwen nou zoveel beter zouden zijn dan Westerse vrouwen. Het één is echt niet beter dan het ander, want je zult tegen een hoop dingen, voornamelijk cultuurverschillen, aanlopen. Gezien je denigrerende houding tegenover vrouwen hoop ik dat dat flink pijn zal doen.
  woensdag 21 april 2021 @ 13:28:07 #84
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_199097582
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:07 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Oh boy....zucht
Wat wil je eigenlijk met deze zinloze opmerkingen zeggen? Ik ben het overigens volledig met diegene eens. Ik zou echt geen relatie kunnen hebben die zo ongelijkwaardig is dat je nooit eens samen om dezelfde soorten dingen kunt lachen, eens inhoudelijke discussies kunt hebben en een verbinding op niveau hebt. Ik vind het juist belangrijk bij een vrouw dat ze ook haar eigen leven kan leiden en ook een leven buiten "ons" heeft.
Don't let my username fool you...
  woensdag 21 april 2021 @ 13:52:27 #85
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_199097911
Ik denk dat als je insteek is ergens anders een vrouw te halen omdat bv je mening zo is over Nederlandse vrouwen je vooral bedrogen uit gaat komen.
Vrouwen uit andere landen zijn ook mondig en willen ook het liefste redelijk zelfstandig zijn. Die kennen de noodzaak daarvan vaak zelfs nog beter dan de gemiddelde Nederlandse vrouw.

Je ziet dan ook het verschil wel.
Er zijn mannen met buitenlandse vrouwen. Die gewoon verliefd zijn geworden, ze houden misschien van dat land/die regio, of die cultuur. Maar vonden gewoon iemand die bij ze paste.
Die mannen hoor je zelden zo negatief over westerse vrouwen en hebben meestal succesvolle relaties met die buitenlandse vrouwen.

En er zijn mannen opzoek naar een soort ideaalbeeld, maar vanuit een negatieve insteek.
Die lopen steeds tegen allerlei problemen aan. Daar krijg je topics van over hoe het toch niets werd. Ze weg was op de dag dat ze hier mocht blijven of wel geneukt, maar mijn portemonnee is leeg.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_199098001
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:07 schreef BookFreak het volgende:

[..]

En dat kan niet als er een leider is?

Btw in ELK relatie heeft ALTIJD één de overhand, of de man of de vrouw. Er is ALTIJD een dominantere. Jullie kunnen wel mooie visies geven van precies 50/50, maar das fantasie.
[..]

Oh boy....zucht
_O-
Liefde is: elkaar de ruimte geven om beslissingen te nemen. Als de een er helemaal strak op gaat dat hij/zij de chef boodschappen is: prima. En de ander neemt de lead in opvoeding: prima. Je vult elkaar aan in taken/verantwoordelijkheden waar je het sterkst in bent.

En dan als laatste: ik voel me mannelijk genoeg zonder de baas te zijn over een vrouw. Sterker nog: op mijn werk heb ik een leidersrol en sta ik min. 40u per week aan om besluiten te nemen en mensen aan te sturen. In mijn laatste en langste relatie werkte zij minder en nam ze meer initiatief in ons prive leven. Iemand als jij zal hebben gezegd: zij is dominanter en heeft de broek aan. Ik zou je dan uitlachen.
pi_199098136
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:16 schreef Leandra het volgende:

Denk je nou echt dat in die gezinnen waar papa nooit thuis is omdat hij CEO van weet ik wat voor groot bedrijf is en hij 80 uur per week werkt, dat de vrouw daar de zaken niet gewoon regelt die geregeld moeten worden? Dat ze voor ieder wissewasje aan haar man vraagt of het kan?
Heh??? Hoezo moet je voor alle details wat aan je man vragen? Jij beschrijft nu zaken die je zelf verzonnen hebt en aan mij wil toeschrijven.

quote:
Dat kun je vergeten, dat soort mannen hebben helemaal geen tijd voor allerlei zaken, die laten werkelijk het hele huishouden aan hun vrouw over en hebben het niet eens door als de vaatwasser of wasmachine vervangen is.
Ik ben juist met dit eens! De man hoeft zich niet te bemoeien met allerlei details over het huishouden, logisch! Daarom is die huisvrouw daar! Hij heeft haar 'aangesteld' daar als Minister van Huishouden zei ik eerder. Hooguit keert zij naar hem over grote issues waar grote aankopen gedaan moeten worden bv.

quote:
Iemand die het hele huishouden bestiert, zorgt dat de rekeningen betaald worden en wat er allemaal meer nodig is om het huishouden te runnen is in principe de leider, ongeacht het feit dat iemand anders de (meeste) centen binnenbrengt
Hij is de leider over het hele gezin. Zij is als sub-leider aangesteld over een sektor/district. Huishouden is haar takenpakket. Zijn takenpakket is geld verdienen daar buiten.

quote:
Je bent de leider van een huishouden omdat je het werkelijk leidt, niet omdat je af en toe vanaf de zijlijn eens een meninkje over iets roept terwijl je feitelijk geen idee hebt wat er speelt in het huishouden.
Je hebt me echt verkeerd begrepen dus.
pi_199098156
Je bent gewoon een zielige troll.
pi_199098178
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:28 schreef Metalfreak het volgende:

Ik ben het overigens volledig met diegene eens. Ik zou echt geen relatie kunnen hebben die zo ongelijkwaardig is dat je nooit eens samen om dezelfde soorten dingen kunt lachen, eens inhoudelijke discussies kunt hebben en een verbinding op niveau hebt.
Dat jij zijn verzonnen fantasie verhaal gelooft is al lachwekkend. Ik denk dat jullie beide mijne vorige posts maar eens moeten lezen want je zit echt hélemaal in de verkeerde richting.
  woensdag 21 april 2021 @ 14:14:47 #90
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199098204
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 14:12 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Dat jij zijn verzonnen fantasie verhaal gelooft is al lachwekkend. Ik denk dat jullie beide mijne vorige posts maar eens moeten lezen want je zit echt hélemaal in de verkeerde richting.
Dus nu ga JIJ anderen betichten van ‘verzonnen fantasie verhalen’?

Oh dear, de stuiptrekkingen van een troll. De wanhopige frontale aanval.
The love you take is equal to the love you make.
pi_199098271
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 14:12 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Dat jij zijn verzonnen fantasie verhaal gelooft is al lachwekkend. Ik denk dat jullie beide mijne vorige posts maar eens moeten lezen want je zit echt hélemaal in de verkeerde richting.
Waarom ga je niet gewoon terug in je moslimland wonen en daar je vrouwen slaan omdat er een man naar haar keek :')

Want je bent overduidelijk niet compatible met westerse normen en waarden.
pi_199098325
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 14:20 schreef Solid-Snake het volgende:

Want je bent overduidelijk niet compatible met westerse normen en waarden.
Ik dacht we in een vrije rechtsstaat leefden en er niet zoiets bestaat als vaste normen en waarden? Ga je nu jouw subjectieve normen en waarden (die jij de westerse noemt) opleggen aan normen en waarden die afwijkend zijn dan die van jou?
  woensdag 21 april 2021 @ 14:26:51 #93
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_199098349
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 14:09 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Heh??? Hoezo moet je voor alle details wat aan je man vragen? Jij beschrijft nu zaken die je zelf verzonnen hebt en aan mij wil toeschrijven.
[..]

Ik ben juist met dit eens! De man hoeft zich niet te bemoeien met allerlei details over het huishouden, logisch! Daarom is die huisvrouw daar! Hij heeft haar 'aangesteld' daar als Minister van Huishouden zei ik eerder. Hooguit keert zij naar hem over grote issues waar grote aankopen gedaan moeten worden bv.
[..]

Hij is de leider over het hele gezin. Zij is als sub-leider aangesteld over een sektor/district. Huishouden is haar takenpakket. Zijn takenpakket is geld verdienen daar buiten.
[..]

Je hebt me echt verkeerd begrepen dus.
Grote aankopen zoals een wasmachine of auto? Hmmz.... ik zou niet weten waarom mijn man daar meer over te zeggen zou moeten hebben dan ik.
Een auto zou wel overlegd worden omdat het een grote uitgave is, maar niet omdat ik het niet zelf kan beslissen.
Andersom moet hij het trouwens ook niet in zijn hoofd halen om zonder overleg een andere auto te kopen.

Overigens gaat het bij ons meer van "de wasmachine is stuk, ik ga een nieuwe bestellen" maar in plaats van "wasmachine" zou dat ook "boor" of "laserwaterpas" kunnen zijn, dat hoef ik echt niet te overleggen, dat kan ik prima zelf regelen. En nee, hij hoeft ook geen inspraak te hebben in het soort wasmachine, boor of laserwaterpas.

Ik kan ze gebruiken ook, zowel de wasmachine als de boor en laserwaterpas.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_199098488
Onbegrijpelijk hoe het ene beeld kennelijk het andere uitsluit.
Dat gejank over zogenaamd moderne westerse waarden is best relatief kijkend naar bepaalde wetgeving en gebruiken. Alsof we in Nederland niet net zo goed bedekter rond liepen en nog lopen in bepaalde kringen. Sjaaltjes en hoedjes op buiten en als je naar de kerk gaat. Pas in 1991 werd verkrachting binnen het huwelijk strafbaar gesteld. De crime passionel werd pas begin 1970 strafbaar in Frankrijk.
De SGP heeft nog tot vrij recent vrouwen kunnen weren van de kieslijst. Pas in 2013 heeft een vrouw zich kandidaat gesteld. Nederland heeft tot op heden geen vrouwelijke premier gehad. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld het islamitische Pakistan, zie Benazir Bhuto.
pi_199098517
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 14:26 schreef Leandra het volgende:
Grote aankopen zoals een wasmachine of auto? Hmmz.... ik zou niet weten waarom mijn man daar meer over te zeggen zou moeten hebben dan ik.
Een auto zou wel overlegd worden omdat het een grote uitgave is
Omdat het zijn geld is? En omdat, zoals je zelf zegt, het een grote aankoop is?

quote:
Andersom moet hij het trouwens ook niet in zijn hoofd halen om zonder overleg een andere auto te kopen.
Hoezo niet? Het is toch zijn geld? Hij kan lekker doen wat hij wil ermee. Als hij met jou consulteert en overlegd voor een aankoop van een auto, mooi meegenomen. Maar als hij zonder jou te hebben overlegd een auto koopt, waarom ben je dan boos? Is het misschien omdat je je gepasseerd voelt, wat leiders niet leuk vinden....hmmm

quote:
Overigens gaat het bij ons meer van "de wasmachine is stuk, ik ga een nieuwe bestellen"
Ja, jij wil duidelijk demonstreren dat je de baas bent (met iemand anders geld). Het was me al duidelijk.

quote:
maar in plaats van "wasmachine" zou dat ook "boor" of "laserwaterpas" kunnen zijn, dat hoef ik echt niet te overleggen, dat kan ik prima zelf regelen. En nee, hij hoeft ook geen inspraak te hebben in het soort wasmachine, boor of laserwaterpas
You're the bosss, yes sir!
  woensdag 21 april 2021 @ 14:42:10 #96
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_199098531
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 14:12 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Dat jij zijn verzonnen fantasie verhaal gelooft is al lachwekkend. Ik denk dat jullie beide mijne vorige posts maar eens moeten lezen want je zit echt hélemaal in de verkeerde richting.
Leg eens in normale woorden uit wat je bedoelt dan, in plaats van steeds met nietszeggende dooddoeners te komen die helemaal niets zeggen.
Don't let my username fool you...
pi_199098588
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:10 schreef Hiddendoe het volgende:
Ik wil ook best wel fatsoenlijk hier over praten, maar het valt niet mee als ik lees dat jij Nederlandse vrouwen zeikwijven vindt die constant lopen te zeuren.
Mijn indruk van jou is die van een man die niks moet hebben van mondige vrouwen, die het liever gaat zoeken in een cultuur waar de vrouwen nog echt 'vrouwen' zijn.
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:11 schreef Lienekien het volgende:
Wat een gelul weer, over Nederlandse vrouwen.
Wat een zeikerige reacties weer. TS heeft bij nader inzien dus toch helemaal gelijk.
pi_199098590
leuk zo'n draadje "back to the fifties" :D

ik ben in ieder geval blij dat mijn buitenlandse vrouw gelijkwaardig aan me is, dat we samen beslissingen nemen, dat we samen het huis opruimen, dat we samen ons werk doen, en dat we samen een biertje drinken.

dat geleuter over "de leider" is om kotsmisselijk van te worden.
pi_199098647
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 14:42 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Leg eens in normale woorden uit wat je bedoelt dan, in plaats van steeds met nietszeggende dooddoeners te komen die helemaal niets zeggen.
Die gast suggereerde dat traditionele vrouwen geen eigen mening zouden hebben en intellectueel minder zijn dan westerse vrouwen. Wat helemaal nergens op slaat.

Als je in een team werkt met een leider, betekent het niet dat de andere leden geen mening hebben en dom zijn. Nee, het betekent dat zij bij meningsverschillen met de leider overleggen, adviseren, corrigeren, discussiëren op een relaxte manier. Maar het eindbesluit ligt nog altijd bij de leider. Een goede leider luistert en denkt mee, maar hij hakt de knoop door wat hij denkt dat het beste is. En een traditionele vrouw heeft vrede met die rol. Die is niet op zoek naar concurrentie.
pi_199098675
Vrouwen komen van Venus, kijk hoe ze hun planeet hebben achtergelaten:


Is het niet toevallig dat op het moment dat vrouwen hier op aarde stemrecht kregen het met de aarde ook bergafwaarts ging op het gebied van milieu, klimaat, enz.

Je ziet het ook in films dat zodra de man naar zijn vrouw luistert alles meteen in de soep loopt en de man een afschuwelijke dood sterft.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')