abonnement Unibet Coolblue
  Moderator donderdag 8 april 2021 @ 21:48:40 #1
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198923771

Jaa, het komt er weer aan hoor: de Premier League of Darts! Vorig jaar moest de PL midden in maart onderbroken worden door de pandemie waar we inmiddels allen gewend aan zijn geraakt. In september werd de Premier League in een lege zaal afgewerkt waarbij alle speelrondes in dagen na elkaar werden gespeeld, wat uiteindelijk een redelijk intense strijd opleverde voor de bovenste plekken. Er waren ook weer negen contenders, maar dit was niet zo'n groot succes als afgelopen jaar dus laten we het daar niet over hebben. Meervoudig winnaar en titelverdediger van Gerwen eindigde na een giga vormdip op de zesde plek, en de andere titelfavoriet Price eindigde slechts vijfde. Smith, Gurney en Cross eindigden op de onderste drie plekken en speelden nauwelijks een rol van betekenis. De bovenste vier plekken gingen enigszins verrassend naar respectievelijk Durrant, Wright, Aspinall en Anderson, waarbij debutanten Durrant en Aspinall de finale mochten spelen, die gewonnen werd door Durrant. Duzza, die in de reguliere competitie na Taylor en vGerwen als derde speler aller tijden bovenaan was geëindigd, mag dus dit jaar zijn titel gaan verdedigen.

Ook dit jaar wordt het toernooiverloop beïnvloed door de aanhoudende pandemie, zeker als het toernooi wordt gespeeld in het land van de gevreesde Britse mutatie. Gelukkig heeft hun Boris een duidelijke stip aan de horizon gegeven en gaan zij in juni de economie weer volledig open gooien, maar in april zullen de eerste negen speelrondes nog wel zonder publiek gespeeld gaan worden. De tweede fase is nog onduidelijk wat hiermee gedaan gaat worden, ik verwacht wel op zeker dat de finale met publiek gespeeld gaat worden dit jaar.

Wie doen er mee?

Gerwyn Price
Het voelt ergens vreemd aan om van Gerwen niet meer als de nummer 1 van de wereld aan te stippen, maar inmiddels is de ranglijst veranderd en is Price de nieuwe koploper. Gerwyn won afgelopen seizoen de Grand Prix, de World Series of Darts Finals en niet onbelangrijk het WK en is nu de onbetwiste wereldkampioen en aanvoerder van de Order of Merit. Het afgelopen WK kreeg ik ondanks zijn eindwinst toch het idee dat Price niet optimaal gooide, Dolan en Gurney kwamen zelfs tot een beslissende leg tegen hem die Price mocht beginnen, dat maakte in beide partijen het verschil. The Iceman is natuurlijk wel één van de beste spelers van de wereld, alhoewel hij dit nog niet in een Premier League heeft laten zien. Price heeft ook wel toegegeven dat de intensiteit van de toernooivorm hem vaak zwaar valt. Na kansloze degradatie in zijn debuutjaar eindigde hij afgelopen twee seizoenen als vijfde, dit jaar zal Price met niets minder genoegen moeten nemen dan met de eindwinst.

Glen Durrant
Ook titelverdediger van de Premier League is van Gerwen inmiddels niet meer: dat is Glen Durrant. Durrant heeft zich sinds zijn overstap van de BDO twee jaar geleden buitengewoon ontwikkeld en bekroonde dit afgelopen seizoen met een winst in de Premier League. Hij was de eerste speler na Taylor en van Gerwen die bovenaan eindigde in de reguliere competitie, overleefde in de play-offs matchdarts van Anderson en versloeg vervolgens in de finale Aspinall om zijn eerste majorwinst bij te kunnen schrijven. Durrant keert dit jaar uiteraard terug maar de verwachtingen zijn niet bepaald hoog gespannen. Kort na zijn PL-winst kreeg Durrant te maken met het coronavirus en zijn herstel is sindsdien stroef verlopen. In de afgelopen majors kwam dat steeds op een vroege uitschakeling te staan voor Duzza, met vaak lage gemiddeldes. Het is te hopen dat Durrant zijn niveau weet op te krikken anders is hij dit jaar een absolute favoriet om te degraderen.

Michael van Gerwen
Drievoudig wereldkampioen, vijfvoudig Premier League winnaar, en bijna zeven jaar de onbetwiste nummer 1 van de wereld, maar afgelopen jaar veranderde alles. ‘Mighty’ Michael van Gerwen won ‘maar’ twee majors, verloor zijn nummer 1 plek aan Price (en zal dit jaar naar alle verwachting ook ingehaald gaan worden door Peter Wright) en de Premier League werd een debacle. Na maar liefst zeven jaar op een rij in de reguliere competitie bovenaan te eindigen, vertoonde vGerwen vorig jaar een dramatische vorm wat hem op een zesde plek kwam te staan.Ook het WK werd een teleurstelling, na een 0-5 nederlaag in de kwartfinale tegen een ontketende Chisnall. De groene sloopkogel gaat op jacht naar eerherstel, en de Premier League lijkt de ideale plek hiervoor. Net als afgelopen jaar is van Gerwen de enige Nederlander die meedoet aan het toernooi.

Nathan Aspinall
Aspinall heeft de afgelopen jaren onze harten veroverd met zijn fanatisme en liet afgelopen seizoen zien zich te kunnen meten met de grootste spelers, waardoor hij zelfs de finale van de Premier League wist te halen waarin hij tekort kwam. Verder had the Asp echter een matig seizoen. Vaak werd hij al uitgeschakeld in één van de eerste rondes op de ranked majors, met als hoogtepunt maar één kwartfinale op de Grand Slam of Darts. Het WK was ook geen succes, waar Vincent van der Voort te sterk bleek in ronde drie. De gemiddelden van Aspinall zijn nooit laag geweest maar zijn algemene niveau moet wel omhoog om ook dit jaar een kanshebber te zijn voor de play-offs.

Peter Wright
Terwijl vorig jaar zijn jaar had moeten worden als wereldkampioen, veranderde veel door de pandemie. Het begon nog goed met winst op de Masters, maar daarna had Peter Wright die leeft voor het publiek het ontzettend zwaar. Zijn algemene niveau lag over het algemeen hoog, maar in lege zalen had Wright het moeilijk om zich absoluut op te pompen. Hij wist nog wel succes te boeken door het EK te winnen (ook het enige toernooi in de pandemie wat nog met publiek werd gespeeld) maar op het WK wist Gabriel Clemens hem al in de derde ronde in een beslissende leg te verslaan. In de Premier League strandde Wright in de halve finales tegen Aspinall afgelopen seizoen. Ook dit jaar is de verwachting dat Snakebite in de Premier League bovenin zal meespelen maar hij zal dan echt nog een periode zonder publiek het beste uit zichzelf moeten halen.

Gary Anderson
Prijzen wist Gary afgelopen seizoen niet te winnen, maar succes had de Schotsman wel afgelopen halfjaar op de belangrijkste majors. Zijn terugkeer in de Premier League werd afgesloten met een vierde plek en de finales van de World Matchplay en zelfs het WK werden gehaald. Wel moet gezegd worden dat veel van Andersons tegenstanders vaak niet hun hoogste niveau haalden op die toernooien, waardoor Anderson soms zelfs tot zijn eigen verbazing doorstroomde naar de latere fases. In de finales waren respectievelijk vdBergh en Price dan ook veel te sterk. Anderson gooit bij vlagen nog steeds bijzonder goed en is als hij pijnvrij blijft in staat om vrij consistent gemiddelden rond de 100 te halen, wat voor de Premier League uitstekend is. Minimaal een play-off plek zal het doel moeten zijn.

Rob Cross
Cross zal 2020 als dartsjaar snel willen vergeten. Het jaar verliep dramatisch voor Voltage, met vroege uitschakelingen op alle ranked majors. Alleen de World Series of Darts Finals en de World Cup met Michael Smith verliepen nog goed, Cross haalde op beide toernooien een finaleplek, verder was het weinig soeps. Op het WK afgelopen jaar was Dirk van Duijvenbode in de eerste ronde te sterk. De Premier League liep ook niet goed, en in de eerste fase eindigde Cross zelfs onderaan met slechts zes punten, waardoor hij degradeerde. De enige reden dat Cross nog meedoet aan de Premier League is zijn prijzengeld van 2019, waardoor hij nu nog vierde staat op de Order of Merit en dus een vrijstelling krijgt. Cross zal een veel beter jaar moeten draaien, in de Premier League om niet te degraderen en in het reguliere seizoen om geen vrije val te maken naar beneden.

Dimitri van den Bergh
Onze favoriete dansende Belg heeft zijn definitieve doorbraak beleefd in 2020. Hij had een buitengewoon goed seizoen en wist op ontzettend veel majors minimaal de kwartfinale te halen. Terwijl Dimitri zich nog op het nippertje plaatste voor de World Matchplay afgelopen zomer (waar hij debuteerde) wist hij daar Aspinall, Cullen, Lewis, Durrant en Anderson aan de zegekar te binden waardoor hij met zijn eerste major naar huis ging. In het restant van het jaar bleef Dimitri bijzonder goed gooien, met name op de Grand Slam waar James Wade in de halve finale zijn opmars stuitte. Het WK werd echter een teleurstelling voor de Dreammaker, aangezien Chisnall bij de laatste 16 hem met een wereldpartij wist te verschalken. Gemiddeld genomen gooide Dimitri nog steeds bijna al zijn wedstrijden boven de 100, waardoor ik hem normaal gesproken als één van de favorieten voor de play-offs zou beschouwen op zijn Premier League debuut, ware het niet dat Dimitri afgelopen seizoen zijn kruisband scheurde, waar hij onlangs aan is geopereerd. Het is nog maar de vraag in hoeverre Dimitri is hersteld aankomende april als hij zijn debuut mag maken.

Jose de Sousa
Debutant nummer twee is Jose de Sousa. Al langer getipt door de kenners als één van de spelers die wel eens op de ranglijst zou kunnen gaan opklimmen, maar dat het zo snel zou gaan met The Special One had niemand verwacht. De enige Portugees op de Pro Tour verraste iedereen al door een Euro Tour te winnen, maar hij bekroonde een fantastisch seizoen zelfs met winst op de Grand Slam of Darts, waar hij in de finale veel te sterk was voor James Wade. Hierdoor is er ook een plekje vrijgemaakt voor Jose in de Premier League. Het is nog afwachten of Jose zich ook op dit niveau kan meten met de absolute top van het darten, maar ik (net als @DutchSuomiFan1992 ) heb er zeker vertrouwen in dat hij ook hier hoge ogen kan gooien.

Johnny Clayton
Toen de tiende plek na het WK nog niet werd bekendgemaakt werden veel namen genoemd voor die plek. Smith en Gurney die vorig jaar nog meededen aan de Premier League, Chisnall en Bunting die op het WK ijzersterk presteerden, Wade en King die vorig jaar finales haalden op ranked majors, allemaal waardige kandidaten. Uiteindelijk werd gewacht tot na de Masters, waaraan dit jaar acht spelers meer dan normaal mee mochten doen, en Clayton was één van die acht. Met waanzinnig hoge gemiddeldes gooide Clayton het toernooi van zijn leven en zo staat hij na zijn eerste majorwinst (tweede als je de World Cup van vorig jaar meetelt) ineens in de Premier League. Dat was óók weer niet de bedoeling eigenlijk, maar goed. Clayton is al jaren een behoorlijke speler op de vloer alhoewel de Welshman nooit echt onze harten heeft gestolen. Hij zal het zwaar gaan krijgen op de Premier League en vermoedelijk al blij zijn als hij de eerste shifting weet te overleven, alhoewel daar met de matige vorm van Cross en Durrant zeker kansen voor liggen.


Speeldagen
De eerste fase spelen we zonder publiek in twee weken tijd. Dat worden weer heerlijke intense weken dus heb er best wel zin in.



@:El-Stinho en @:wimderon boycotten normaal gesproken dit toernooi dus verwacht geen denderende activiteit hier.

Het gaat weer een feestje worden.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  donderdag 8 april 2021 @ 21:49:09 #2
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198923788
Weer een 9 darter, wat een weelde :)
Makkelijk tweede.
pi_198923811
twitter


@fetX @De_Kraam
pi_198923815
Weer het negertje gemist.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_198923819
Prumjur liek doet zijn naam eer aan. Oonlie de best of de best.
pi_198923828
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 21:50 schreef De_Kraam het volgende:
Weer het negertje gemist.
STUK VOOR STUK.
  donderdag 8 april 2021 @ 21:50:25 #7
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198923832
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 21:49 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Weer een 9 darter, wat een weelde :)
Gelukkig maakte Gossé nu geen rekenfout.
pi_198923840
twitter
pi_198923847
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 21:50 schreef Zipportal het volgende:

[..]

STUK VOOR STUK.
En boerderijhoofd scoort.

ALTIJD TEGEN MIJ.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_198923857
De sausa.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_198923863
twitter
pi_198923903
Een negertje zonder publiek is geen negertje.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_198923912
Gossee zit ze me daar een partijtje te raken. Jammer dat ie niet kan rekenen
  Heeft over alles een mening 2022 donderdag 8 april 2021 @ 21:54:54 #14
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198923942
Zo, even een appeltje :9
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_198923971
quote:
6s.gif Op donderdag 8 april 2021 21:54 schreef Dr_Flash het volgende:
Zo, even een appeltje :9
Dit gelooft niemand.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  donderdag 8 april 2021 @ 21:56:30 #16
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198923993
quote:
6s.gif Op donderdag 8 april 2021 21:54 schreef Dr_Flash het volgende:
Zo, even een appeltje :9
Met beslag omhuld, uit de frituur?
  Heeft over alles een mening 2022 donderdag 8 april 2021 @ 21:56:30 #17
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198923995
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 21:55 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]

Dit gelooft niemand.
Niet mijn probleem :s)
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_198924007
Rijpe appelen.
  Heeft over alles een mening 2022 donderdag 8 april 2021 @ 21:57:30 #19
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198924018
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 21:56 schreef AllesKaputt het volgende:

[..]

Met beslag omhuld, uit de frituur?
MIJNE JONAGOLD :( DIKKE TEEF!! :(

Wel net eerst een halve doos kaassouffleetjes op natuurlijk. Maar nog steeds hommer.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_198924042
quote:
10s.gif Op donderdag 8 april 2021 21:57 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

MIJNE JONAGOLD :( DIKKE TEEF!! :(

Wel net eerst een halve doos kaassouffleetjes op natuurlijk. Maar nog steeds hommer.
Klinkt als het dieet van Braddie.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
  donderdag 8 april 2021 @ 21:58:58 #21
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198924059
quote:
10s.gif Op donderdag 8 april 2021 21:57 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

MIJNE JONAGOLD :( DIKKE TEEF!! :(

Wel net eerst een halve doos kaassouffleetjes op natuurlijk. Maar nog steeds hommer.
Appelflap een optie?
  Moderator donderdag 8 april 2021 @ 21:59:03 #22
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198924063
quote:
10s.gif Op donderdag 8 april 2021 21:57 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

MIJNE JONAGOLD :( DIKKE TEEF!! :(

Wel net eerst een halve doos kaassouffleetjes op natuurlijk. Maar nog steeds hommer.
Gezonde maaltijden vullen doorgaans beter
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_198924084
The Asp met een inzinking.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_198924126
quote:
80s.gif Op donderdag 8 april 2021 21:59 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Gezonde maaltijden vullen doorgaans beter
Bepaal jij niet.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
  donderdag 8 april 2021 @ 22:01:53 #25
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198924138
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 21:51 schreef De_Kraam het volgende:

[..]

En boerderijhoofd scoort.

ALTIJD TEGEN MIJ.
Even gekeken in het topic

Alleen maar krijsend autisme van tong en roland

Ik blijf hier in dit warme bad :)
Makkelijk tweede.
  donderdag 8 april 2021 @ 22:02:09 #26
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198924146
quote:
80s.gif Op donderdag 8 april 2021 21:59 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Gezonde maaltijden vullen doorgaans beter
Hoeveel hectare sla moet je eten om gevuld te zijn?
  Redactie Sport / Supervogel donderdag 8 april 2021 @ 22:02:10 #27
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_198924148
Sossa _O_
pi_198924191
Koekoek.
pi_198924212
quote:
6s.gif Op donderdag 8 april 2021 21:54 schreef Dr_Flash het volgende:
Zo, even een appeltje :9
vies smal
U MAD?
  Heeft over alles een mening 2022 donderdag 8 april 2021 @ 22:05:00 #30
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198924232
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:04 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

vies smal
Dat zal zo'n vaart nog niet lopen.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_198924284
Wat een afzwaaiers zeg.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Heeft over alles een mening 2022 donderdag 8 april 2021 @ 22:06:28 #32
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198924294
godver :(
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_198924306
de druk ! de druk van de Premjur Liek!
U MAD?
pi_198924308
Erg jammer.
  donderdag 8 april 2021 @ 22:06:38 #35
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198924309
De druk. De druk van.
  Heeft over alles een mening 2022 donderdag 8 april 2021 @ 22:06:55 #36
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198924324
daar is de 10e _O_
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_198924358
11. *O* *O* *O*
pi_198924363
Sossa blijft volhouden aan z'n kapsel voor 12 jarigen eind jaren 90.
U MAD?
pi_198924369
Klompvoet weer uit de boeken. Erg mooi.
pi_198924392
:)
  Heeft over alles een mening 2022 donderdag 8 april 2021 @ 22:09:16 #41
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198924427
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:07 schreef de_boswachter het volgende:
Sossa blijft volhouden aan z'n kapsel voor 12 jarigen eind jaren 90.
In zijn hoofd staat hier "voor 47 jarigen eind jaren 21" dus dan klopt het gewoon ^O^
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_198924540
De Sousa lijkt me naast Durrant de belangrijkste degradatiekandidaat
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_198924554
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:11 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]

Ik ook.
:D
  donderdag 8 april 2021 @ 22:11:33 #44
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198924556
Zo nu weer het warme bad in.

Prima 6-6 dit. De Sousa had wel moeten winnen hoor
Makkelijk tweede.
  donderdag 8 april 2021 @ 22:11:41 #45
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198924563
Oei Djosee
  Heeft over alles een mening 2022 donderdag 8 april 2021 @ 22:12:08 #46
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198924584
Stuk leukere pot dan ik verwacht had iig ^O^
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_198924589
Die Laidol reclames kunnen echt niet.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_198924613
zouden jullie die blonde Lidl milf doen?
U MAD?
pi_198924636
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:12 schreef de_boswachter het volgende:
zouden jullie die blonde Lidl milf doen?
Leuk gleufdiertje.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Heeft over alles een mening 2022 donderdag 8 april 2021 @ 22:13:21 #50
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198924641
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:12 schreef De_Kraam het volgende:
Die Laidol reclames kunnen echt niet.
Eens.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_198924689
Scherpen, man man man
Het beste adres voor al uw primeurs!
  donderdag 8 april 2021 @ 22:14:26 #52
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198924694
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:12 schreef de_boswachter het volgende:
zouden jullie die blonde Lidl milf doen?
Ik zie alleen een Gilf :?
pi_198924711
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

1-1
  FOK!fotograaf donderdag 8 april 2021 @ 22:14:49 #54
842 Zorro
Z
pi_198924726
Erg leuk.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  FOK!fotograaf donderdag 8 april 2021 @ 22:15:53 #55
842 Zorro
Z
pi_198924784
Toch handig dat futbol24. Snel genoeg om de herhaling te kunnen zien en smakelijk te lachen
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  donderdag 8 april 2021 @ 22:15:57 #56
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198924787
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:14 schreef Zipportal het volgende:
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

1-1
FEEST
Makkelijk tweede.
  donderdag 8 april 2021 @ 22:16:26 #57
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198924803
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:14 schreef Zipportal het volgende:
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

1-1
De Onscherpe _O-
pi_198924808
Scherpen kan niet keepen.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
  FOK!fotograaf donderdag 8 april 2021 @ 22:16:40 #59
842 Zorro
Z
pi_198924814
Waarschijnlijk is Neuer zijn grote voorbeeld.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  donderdag 8 april 2021 @ 22:17:56 #60
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198924865
Armoedig presentatieduo, het moet gezegd.
  donderdag 8 april 2021 @ 22:18:54 #61
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198924896
quote:
5s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:17 schreef Kopiko het volgende:
Armoedig presentatieduo, het moet gezegd.
Zodra de camera op ze staat, is het niet best meer nee.
  Heeft over alles een mening 2022 donderdag 8 april 2021 @ 22:19:07 #62
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198924904
quote:
5s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:17 schreef Kopiko het volgende:
Armoedig presentatieduo, het moet gezegd.
Dit is zes lichtjaar beter dan Piet Pleeborstel
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Heeft over alles een mening 2022 donderdag 8 april 2021 @ 22:20:21 #63
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198924961
Deeset.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 8 april 2021 @ 22:22:09 #64
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198925045
quote:
85s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:19 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Dit is zes lichtjaar beter dan Piet Pleeborstel
Kun je nagaan hoe armoedig het in die gevallen is.
  Heeft over alles een mening 2022 donderdag 8 april 2021 @ 22:30:39 #65
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198925308
uienleg :{
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_198925353
MVG is weer aan het MVG'en
U MAD?
  donderdag 8 april 2021 @ 22:32:38 #67
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198925360
Wade _O_
  FOK!fotograaf donderdag 8 april 2021 @ 22:32:47 #68
842 Zorro
Z
pi_198925371
Tiem Jeems!
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_198925448
Gerwen aan het hoesten. Ik eis een coronatest
U MAD?
  Heeft over alles een mening 2022 donderdag 8 april 2021 @ 22:35:16 #70
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198925466
dit wordt vroeg naar bed zo :(
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 8 april 2021 @ 22:35:30 #71
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198925477
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:34 schreef de_boswachter het volgende:
Gerwen aan het hoesten. Ik eis een coronatest
Preventief ruimen. Geen risico met Brabanders.
pi_198925514
quote:
8s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:35 schreef Dr_Flash het volgende:
dit wordt vroeg naar bed zo :(
hoezo is toch nog een pot
U MAD?
  donderdag 8 april 2021 @ 22:36:32 #73
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198925516
Jaaa 4-1 _O_ _O_
pi_198925524
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:36 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

hoezo is toch nog een pot
Karin Krappen doet niet mee hoor
Het beste adres voor al uw primeurs!
  donderdag 8 april 2021 @ 22:37:09 #75
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198925534
Nou nou nou nou nou Maikul
  donderdag 8 april 2021 @ 22:37:10 #76
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198925537
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:34 schreef de_boswachter het volgende:
Gerwen aan het hoesten. Ik eis een coronatest
Klomphoest.
Meestal dodelijk.
  Heeft over alles een mening 2022 donderdag 8 april 2021 @ 22:37:30 #77
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198925544
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:36 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

hoezo is toch nog een pot
Ja dat wordt net zulke chanante oogbalkanker als gisteren -O-
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_198925588
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:37 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Ja dat wordt net zulke chanante oogbalkanker als gisteren -O-
chananter dan Hugo de Jonge kan het toch niet worden
Het beste adres voor al uw primeurs!
  donderdag 8 april 2021 @ 22:39:42 #79
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198925610
_O_ Classic Wade _O_
  donderdag 8 april 2021 @ 22:40:19 #80
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198925629
ja dit is zo’n typische wade overwinning
Makkelijk tweede.
  FOK!fotograaf donderdag 8 april 2021 @ 22:42:37 #81
842 Zorro
Z
pi_198925699
Price eruit door corona. Van Gerwen: *O*

Wade: Hold my beer.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_198925716
Sow Wade staat lekker te speren zo af en toe
U MAD?
  Heeft over alles een mening 2022 donderdag 8 april 2021 @ 22:43:39 #83
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198925734
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:43 schreef de_boswachter het volgende:
Sow Wade staat lekker te speren zo af en toe
Zal wel van Barry Hearn op z'n ballen gehad hebben na de afgelopen twee dagen.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 8 april 2021 @ 22:45:28 #84
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198925827
HEER-LIJ-KE partij _O_
  donderdag 8 april 2021 @ 22:45:29 #85
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198925828
WADED
pi_198925839
dat ongemakkelijke handje schudden steeds :')
U MAD?
pi_198925850
MvG doet eigenlijk niet zoveel anders dan anders, maar wordt er nu wel voor afgestraft.
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_198925851
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:43 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Zal wel van Barry Hearn op z'n ballen gehad hebben na de afgelopen twee dagen.
Berrie is druk met WK Snooker
U MAD?
  donderdag 8 april 2021 @ 22:46:10 #89
466281 WismutVeilchen83
Gelderlander is ook schuld!
pi_198925854
MachineGod _O_
Rini dankjewel.
  donderdag 8 april 2021 @ 22:46:24 #90
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198925867
vGerwen trapt weer in Wade

ajax verliest

Een drama avond voor Nederlandse sporters
Makkelijk tweede.
  Heeft over alles een mening 2022 donderdag 8 april 2021 @ 22:46:27 #91
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198925872
slappelulavond zo. Ik ga "Duzza en de Brienenoord" niet meer kijken. Morgen vroeg op. Voor t laatst naar kantoor. Spullen inleveren.

Doei allen :W
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 8 april 2021 @ 22:46:39 #92
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198925881
Maar Dimigod is koploper!!!!!!!!
Makkelijk tweede.
pi_198925887
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:45 schreef de_boswachter het volgende:
dat ongemakkelijke handje schudden steeds :')
Als die pisvlek wint uitbundig juichen en de camera's opzoeken. Nu weer een dom duimpje.
pi_198925969
quote:
82s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:46 schreef Dr_Flash het volgende:
slappelulavond zo. Ik ga "Duzza en de Brienenoord" niet meer kijken. Morgen vroeg op. Voor t laatst naar kantoor. Spullen inleveren.

Doei allen :W
:W
pi_198925982
quote:
82s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:46 schreef Dr_Flash het volgende:
slappelulavond zo. Ik ga "Duzza en de Brienenoord" niet meer kijken. Morgen vroeg op. Voor t laatst naar kantoor. Spullen inleveren.

Doei allen :W
waarom voor het laatst op kantoor? Weer terug de febriek in?
U MAD?
  donderdag 8 april 2021 @ 22:49:36 #96
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_198925994
quote:
5s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:37 schreef Kopiko het volgende:

[..]

Klomphoest.
Meestal dodelijk.
Mervin Kinkhoest
  donderdag 8 april 2021 @ 22:50:04 #97
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198926017
quote:
82s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:46 schreef Dr_Flash het volgende:
Voor t laatst naar kantoor. Spullen inleveren.
... en dan :?
  donderdag 8 april 2021 @ 22:50:13 #98
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_198926024
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:45 schreef de_boswachter het volgende:
dat ongemakkelijke handje schudden steeds :')
Nog steeds? Is wade nog autistischer dan Stephan van der Zwan?
  donderdag 8 april 2021 @ 22:50:42 #99
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_198926046
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:46 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
vGerwen trapt weer in Wade

ajax verliest

Een drama avond voor Nederlandse sporters
Gras is groen.
  Heeft over alles een mening 2022 donderdag 8 april 2021 @ 22:50:47 #100
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198926050
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:49 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

waarom voor het laatst op kantoor? Weer terug de febriek in?
op weg naar een nieuwe baan :)
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 8 april 2021 @ 22:51:13 #101
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198926072
Nou nog heel even kijken naar Barney Durrant en dan kunnen we het weer afsluiten
Makkelijk tweede.
pi_198926095
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:50 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

op weg naar een nieuwe baan :)
lijkt me niks
U MAD?
  donderdag 8 april 2021 @ 22:52:15 #103
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198926128
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:50 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

op weg naar een nieuwe baan :)
Van harte!

Ga zelf ook morgen mijn contract opzeggen van mijn bijbaan. Concurrent heeft mij het dubbele salaris aangeboden. Dan is de keuze snel gemaakt :)
Makkelijk tweede.
  Heeft over alles een mening 2022 donderdag 8 april 2021 @ 22:52:48 #104
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198926167
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:51 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

lijkt me niks
Vrouwenhandel geeft zo'n gezeik he. En de bijstand schiet ook niet op. Dus ja dan moet je wat he.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_198926192
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH. Groene mongool.
  donderdag 8 april 2021 @ 22:53:09 #106
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198926193
dimaggigewonnielategebeure
  donderdag 8 april 2021 @ 22:54:32 #107
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198926262
RTL G Live
  donderdag 8 april 2021 @ 22:59:06 #108
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198926425
Flying Scotsman - From The Bridge Flying Duzza
  donderdag 8 april 2021 @ 23:05:05 #109
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198926613
Dur checkt :?
  donderdag 8 april 2021 @ 23:05:16 #110
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198926620
he een leg
Makkelijk tweede.
  donderdag 8 april 2021 @ 23:05:55 #111
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198926638
Durrant gooit overigens weer steady 85 gemiddeld

Beeney zou het niet beter doen
Makkelijk tweede.
  FOK!fotograaf donderdag 8 april 2021 @ 23:18:41 #112
842 Zorro
Z
pi_198926901
Het loopt niet echt bij Klen.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  donderdag 8 april 2021 @ 23:20:47 #113
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198926939
quote:
6s.gif Op donderdag 8 april 2021 23:18 schreef Zorro het volgende:
Het loopt niet echt bij Klen.
Zelfs bij Lucille Werner loopt het beter.
  donderdag 8 april 2021 @ 23:21:52 #114
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198926949
Nou dat was het weer. Gando heeft zijn bonuspuntjes weer gepakt
Makkelijk tweede.
  donderdag 8 april 2021 @ 23:22:39 #115
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198926963
zzzzzzzzzzz

Wel leuk dat MvG waded werd en de 999999999 van Djosé natuurlijk.
  donderdag 8 april 2021 @ 23:40:27 #116
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_198927265
Shrek :')
  donderdag 8 april 2021 @ 23:41:21 #117
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_198927281
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:46 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
vGerwen trapt weer in Wade

ajax verliest

Een drama avond voor Nederlandse sporters
@Lenny_Leonard @PSVCL & ik zijn het hier niet mee eens.
  donderdag 8 april 2021 @ 23:44:29 #118
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_198927328
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 23:05 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Durrant gooit overigens weer steady 85 gemiddeld

Beeney zou het niet beter doen
Beeney drinkt niet meer, maar ook niet minder.
pi_198927462
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 22:46 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
vGerwen trapt weer in Wade

ajax verliest

Een drama avond voor Nederlandse sporters
Een drama voor Noord-Holland en Noord-Brabant.

Niet mijn probleem.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
  vrijdag 9 april 2021 @ 00:06:02 #120
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198927619
quote:
0s.gif Op donderdag 8 april 2021 23:41 schreef fetX het volgende:

[..]

@:lenny_leonard @:psvcl & ik zijn het hier niet mee eens.
@PSVCL :')

De mening van @Lenny_Leonard en van jou neem ik wel serieus dus ik sluit mij bij jullie aan.
Makkelijk tweede.
  vrijdag 9 april 2021 @ 09:24:10 #121
466281 WismutVeilchen83
Gelderlander is ook schuld!
pi_198929381
Vanavond pakt MachineGod weer 2 puntjes en staat ie er weer helemaal bij :)
Rini dankjewel.
  Moderator vrijdag 9 april 2021 @ 17:18:51 #122
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198934951
Vanavond geen negendarters jongens
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_198935485
The A-Team nu.

Ter info.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Heeft over alles een mening 2022 vrijdag 9 april 2021 @ 18:16:14 #124
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198935511
quote:
80s.gif Op vrijdag 9 april 2021 17:18 schreef Tagliano het volgende:
Vanavond geen negendarters jongens
Nee ga ff de schuur schilderen of zo :{w

* Dr_Flash duwt Tagliano het topic uit :P
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Heeft over alles een mening 2022 vrijdag 9 april 2021 @ 18:16:33 #125
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198935514
Viergangendiner genot allen :7 *)

Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_198935521
quote:
6s.gif Op vrijdag 9 april 2021 18:16 schreef Dr_Flash het volgende:
Viergangendiner genot allen :7 *)

[ afbeelding ]
Boh _O_
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  vrijdag 9 april 2021 @ 18:35:09 #127
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198935691
quote:
6s.gif Op vrijdag 9 april 2021 18:16 schreef Dr_Flash het volgende:
Viergangendiner genot allen :7 *)

[ afbeelding ]
Vlamboyant _O_
  Heeft over alles een mening 2022 vrijdag 9 april 2021 @ 18:36:12 #128
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198935702
quote:
5s.gif Op vrijdag 9 april 2021 18:35 schreef Kopiko het volgende:

[..]

Vlamboyant _O_
Hoop wel dat deze enigszins minder brisant zijn dan die Topking bommen.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_198937055
Ik ben momenteel een paar honderd meter verwijderd van Teun de Boer.
  Moderator vrijdag 9 april 2021 @ 19:54:44 #130
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198937114
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 april 2021 19:52 schreef DutchSuomiFan1992 het volgende:
Ik ben momenteel een paar honderd meter verwijderd van Teun de Boer.
Mogen we je aanraken
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Heeft over alles een mening 2022 vrijdag 9 april 2021 @ 19:55:02 #131
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198937117
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 april 2021 19:52 schreef DutchSuomiFan1992 het volgende:
Ik ben momenteel een paar honderd meter verwijderd van Teun de Boer.
Zo zo. Ik ook van Dirk van den Broek. En nu? :?
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator vrijdag 9 april 2021 @ 19:55:35 #132
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198937135
KOERT
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  vrijdag 9 april 2021 @ 19:55:42 #133
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198937136
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 april 2021 19:52 schreef DutchSuomiFan1992 het volgende:
Ik ben momenteel een paar honderd meter verwijderd van Teun de Boer.
Happn aangeslingerd :?
pi_198937157
quote:
80s.gif Op vrijdag 9 april 2021 19:54 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Mogen we je aanraken
Dat mag. Ik mag hem helaas niet aanraken aangezien ik het stadion niet in mag.
  Moderator vrijdag 9 april 2021 @ 19:56:48 #135
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198937161
En Roland _O_

Dit wordt een heer-lijk avondje
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_198937170
quote:
5s.gif Op vrijdag 9 april 2021 19:55 schreef Kopiko het volgende:

[..]

Happn aangeslingerd :?
Nee, Excelsior - NEC aangeslingerd.
pi_198937185
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 april 2021 19:55 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Zo zo. Ik ook van Dirk van den Broek. En nu? :?
Is dat ook een dartscommentator?
  Heeft over alles een mening 2022 vrijdag 9 april 2021 @ 19:58:20 #138
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198937197
Hoeveel legs gaat Duzza pakken tegen Wade?
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Heeft over alles een mening 2022 vrijdag 9 april 2021 @ 19:59:19 #139
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198937216
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 april 2021 19:57 schreef DutchSuomiFan1992 het volgende:

[..]

Is dat ook een dartscommentator?
Wat hoef je daar nou helemaal voor te kunnen dan? :?
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  vrijdag 9 april 2021 @ 20:01:13 #140
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198937250
Koert _O_
  vrijdag 9 april 2021 @ 20:05:07 #141
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198937346
Magjealleenmaarjezelfverwijten
pi_198937353
Bruine drol.
  vrijdag 9 april 2021 @ 20:05:54 #143
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198937369
Wordt z'n kop nou steeds platter en breder??
  Moderator vrijdag 9 april 2021 @ 20:07:26 #144
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198937408
Asp :D
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator vrijdag 9 april 2021 @ 20:12:58 #145
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198937522
Wat karig van McDonald trouwens
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator vrijdag 9 april 2021 @ 20:15:31 #146
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198937571
Goed meegelezen Zjaks

Misschien omdat er eentje is overleden daar
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  vrijdag 9 april 2021 @ 20:16:08 #147
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_198937586
De afzwaaiers van Gerrie altijd :')
  Moderator vrijdag 9 april 2021 @ 20:17:04 #148
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198937606
Goedzo Zjaks _O_
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Heeft over alles een mening 2022 vrijdag 9 april 2021 @ 20:18:23 #149
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198937630
geen danseresjes omdat prins Philip is overleden. Oke ik denk er dingen van. Mag vast niet.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  vrijdag 9 april 2021 @ 20:18:43 #150
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198937633
LEVE DE REPUBLIEK
  Heeft over alles een mening 2022 vrijdag 9 april 2021 @ 20:20:36 #151
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198937659
clayton Rekenwerken inc. Failliet.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Heeft over alles een mening 2022 vrijdag 9 april 2021 @ 20:21:22 #152
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198937667
godverdomme wat een moordvoer zijn die chilli cheese nugets zeg _O_ morgen nog 30 dozen halen
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  vrijdag 9 april 2021 @ 20:23:39 #153
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198937694
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 april 2021 20:21 schreef Dr_Flash het volgende:
godverdomme wat een moordvoer zijn die chilli cheese nugets zeg _O_ morgen nog 30 dozen halen
Ter ere van die dooie prins!
  vrijdag 9 april 2021 @ 20:24:58 #154
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_198937710
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 april 2021 20:21 schreef Dr_Flash het volgende:
godverdomme wat een moordvoer zijn die chilli cheese nugets zeg _O_ morgen nog 30 dozen halen
Hebbie zo'n grote vriezer?
  Heeft over alles een mening 2022 vrijdag 9 april 2021 @ 20:25:36 #155
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198937717
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 april 2021 20:24 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Hebbie zo'n grote vriezer?
koop ik die er ook bij O+
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  vrijdag 9 april 2021 @ 20:29:18 #156
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_198937764
Gesjook
  Heeft over alles een mening 2022 vrijdag 9 april 2021 @ 20:31:28 #157
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198937788
ja hij zit erin *O*
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Heeft over alles een mening 2022 vrijdag 9 april 2021 @ 20:33:33 #158
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198937815
gaat best hard dit
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  vrijdag 9 april 2021 @ 20:33:57 #159
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_198937821
Kleetun wordt ook echt elke dag dikker :{

Jemig wat een bowlingbal
  Heeft over alles een mening 2022 vrijdag 9 april 2021 @ 20:35:41 #160
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198937844
netjes hor ouwe muurtjesstuukker
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  vrijdag 9 april 2021 @ 20:35:53 #161
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198937849
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 april 2021 20:33 schreef Frozen-assassin het volgende:
Kleetun wordt ook echt elke dag dikker :{

Jemig wat een bowlingbal
Daar zijn minstens 30 dozen chili cheese nuggets ingegaan.
  vrijdag 9 april 2021 @ 20:37:04 #162
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_198937865
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 april 2021 20:35 schreef AllesKaputt het volgende:

[..]

Daar zijn minstens 30 dozen chili cheese nuggets ingegaan.
Per dag
  vrijdag 9 april 2021 @ 20:38:46 #163
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198937885
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 april 2021 20:24 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Hebbie zo'n grote vriezer?
Die dooie prins zou erin passen.
  Moderator vrijdag 9 april 2021 @ 20:38:55 #164
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198937886
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 april 2021 20:37 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Per dag
Dr_Flash kan ons vertellen of het dan inderdaad zo hard gaat
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Heeft over alles een mening 2022 vrijdag 9 april 2021 @ 20:46:32 #165
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198938012
quote:
80s.gif Op vrijdag 9 april 2021 20:38 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Dr_Flash kan ons vertellen of het dan inderdaad zo hard gaat
nounou nou is die schuur al klaar? :P
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator vrijdag 9 april 2021 @ 20:47:51 #166
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198938030
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 april 2021 20:46 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

nounou nou is die schuur al klaar? :P
Ik woon in een appartementje :{w
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Heeft over alles een mening 2022 vrijdag 9 april 2021 @ 20:49:07 #167
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198938055
quote:
80s.gif Op vrijdag 9 april 2021 20:47 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Ik woon in een appartementje :{w
en waar was je de afgelopen dagen dan? :o
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_198938060
Ik blijf gefascineerd door het lichaam van Clayton. Hoe kan je zo'n buiten proportionele buik hebben.
KLB en DRT is een topcombinatie
  Heeft over alles een mening 2022 vrijdag 9 april 2021 @ 20:50:03 #169
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198938077
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 april 2021 20:49 schreef spleeh het volgende:
Ik blijf gefascineerd door het lichaam van Clayton. Hoe kan je zo'n buiten proportionele buik hebben.
kun je van Wright ook zeggen
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator vrijdag 9 april 2021 @ 20:51:12 #170
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198938095
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 april 2021 20:49 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

en waar was je de afgelopen dagen dan? :o
Gisteren keek ik foeballe

Dag daarvoor sloeg ik alleen Clayton over
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Heeft over alles een mening 2022 vrijdag 9 april 2021 @ 20:53:06 #171
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198938124
quote:
80s.gif Op vrijdag 9 april 2021 20:51 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Gisteren keek ik foeballe

Dag daarvoor sloeg ik alleen Clayton over
Hmm hmm.

Hmm.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  vrijdag 9 april 2021 @ 20:55:53 #172
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198938171
Is Zjak ongesteld? Wat een gezeur...
  Moderator vrijdag 9 april 2021 @ 20:57:09 #173
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198938194
Dit is wel ongenadige trilpijlenaids
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator vrijdag 9 april 2021 @ 21:03:48 #174
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198938338
Godver Zjak :') :D
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  vrijdag 9 april 2021 @ 21:04:34 #175
312039 K_uit_h
Kinderpindakaas!
pi_198938354
poinggggg
  Heeft over alles een mening 2022 vrijdag 9 april 2021 @ 21:05:30 #176
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198938370
PLOINGGG O+
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Heeft over alles een mening 2022 vrijdag 9 april 2021 @ 21:06:56 #177
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198938398
oh jee directeurtje doet weer moeilijk
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  vrijdag 9 april 2021 @ 21:17:01 #178
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198938610
Wel erg dooie boel zo
  Heeft over alles een mening 2022 vrijdag 9 april 2021 @ 21:18:37 #179
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198938643
ploing
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_198938886
Net op tijd om w/ af te zien gaan tegen neeten :)
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  vrijdag 9 april 2021 @ 21:38:35 #181
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198938999
Beetje respect voor de hoogheid, jij gepeupel!
pi_198939141
MVG ziet er met de dag slechter en slechter uit. Zou ie slapen? Die kringenom z'n ogen _O- Zou wel eens een foto van maandag en vandaag van z'n hoofd willen zien. Maandag oogde hij fris maar vandaag :')
U MAD?
pi_198939168
We stevenen af op een gelijkspel.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  vrijdag 9 april 2021 @ 21:51:33 #184
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198939210
Camaan Naathaan
pi_198939211
Issie weer aan het schreeuwen als een mongool, walgelijk
U MAD?
pi_198939222
Puddingbeurt van neeten.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_198939237
The Asp ontsnapt.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Heeft over alles een mening 2022 vrijdag 9 april 2021 @ 21:54:04 #188
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198939244
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 april 2021 21:53 schreef Neef_Wuppie het volgende:
The Asp ontsnapt.
WEER ja. Klotekutjoch
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  vrijdag 9 april 2021 @ 21:54:31 #189
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198939249
Terecht gelijkspel
Makkelijk tweede.
  Moderator vrijdag 9 april 2021 @ 22:00:41 #190
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198939357
Erg goed punt van Koert
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  vrijdag 9 april 2021 @ 22:02:51 #191
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198939391
makmueiguhleenmarkwaluknemun
  Moderator vrijdag 9 april 2021 @ 22:12:27 #192
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198939550
95.4 voor Dur, wat is hier gaande
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  vrijdag 9 april 2021 @ 22:12:59 #193
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198939558
quote:
80s.gif Op vrijdag 9 april 2021 22:12 schreef Tagliano het volgende:
95.4 voor Dur, wat is hier gaande
Beginnersgeluk
  vrijdag 9 april 2021 @ 22:19:32 #194
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198939648
Arme Dur... met z'n eerste twee pijlen 114 gooien op 110 _O-
  Moderator vrijdag 9 april 2021 @ 22:19:38 #195
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198939650
Dur is zelfs zo goed dat ie 110 in twee pijltjes doodgooit _O_
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  vrijdag 9 april 2021 @ 22:22:15 #196
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198939700
Durrant in de premier league doet mij een beetje denken aan Feyenoord in de champions league

Behalve dan dat Feyenoord niet het jaar ervoor de CL had gewonnen maar dat zijn details
Makkelijk tweede.
  Moderator vrijdag 9 april 2021 @ 22:25:36 #197
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198939755
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 april 2021 22:22 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Durrant in de premier league doet mij een beetje denken aan Feyenoord in de champions league

Behalve dan dat Feyenoord niet het jaar ervoor de CL had gewonnen maar dat zijn details
Leicester in dat seizoen nadat ze kampioen werden lijkt me een aardige
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_198939838
Durrant had vorig jaar smerig veel geluk
zat boven zijn expected legs :{
You're Fucking Out, I'm Fucking In
  vrijdag 9 april 2021 @ 22:31:56 #199
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198939840
quote:
80s.gif Op vrijdag 9 april 2021 22:25 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Leicester in dat seizoen nadat ze kampioen werden lijkt me een aardige
Mwah die wonnen nog wel eens wat en haalden zelfs nog kwartfinale CL

Durrant is gewoon van een veel lager niveau dan de rest. Gaat nog zwaar worden om een punt te halen (alhoewel hier echt zijn kans ligt)
Makkelijk tweede.
  Moderator vrijdag 9 april 2021 @ 22:33:38 #200
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198939867
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 april 2021 22:31 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Mwah die wonnen nog wel eens wat en haalden zelfs nog kwartfinale CL

Durrant is gewoon van een veel lager niveau dan de rest. Gaat nog zwaar worden om een punt te halen (alhoewel hier echt zijn kans ligt)
Op het einde wel, in de competitie bungelden ze toen tweederde van het jaar doodleuk rond degradatie

Maar Durrant is wel een aanzienlijk stuk minder dan de rest ja
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  FOK!fotograaf vrijdag 9 april 2021 @ 22:33:48 #201
842 Zorro
Z
pi_198939870
Durrant was daar een soort van mad
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  vrijdag 9 april 2021 @ 22:33:49 #202
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198939871
Deze wedstrijd wordt opgedragen aan de overleden dooie prins.
  vrijdag 9 april 2021 @ 22:37:16 #203
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198939914
quote:
80s.gif Op vrijdag 9 april 2021 22:33 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Op het einde wel, in de competitie bungelden ze toen tweederde van het jaar doodleuk rond degradatie

Maar Durrant is wel een aanzienlijk stuk minder dan de rest ja
Zou mij niks verbazen als ie zonder punten blijft, misschien krijgt ie nog Cross te pakken op judgement night maar meer verwacht ik niet
Makkelijk tweede.
  Heeft over alles een mening 2022 vrijdag 9 april 2021 @ 22:39:20 #204
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198939941
durrant gaat echt dingen stuk maken vanavond. Glasbakken door bushokjes tiefen en zo
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  vrijdag 9 april 2021 @ 22:41:30 #205
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198939966
Hou op Scholten, die gast heeft 11 legs in 5 wedstrijden gehaald _O- die wil gewoon thuis in bed liggen
Makkelijk tweede.
  vrijdag 9 april 2021 @ 22:46:39 #206
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198940034
Leverworst. Zijn er nog "mensen" hier die dat eten?
  Moderator vrijdag 9 april 2021 @ 22:47:47 #207
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198940047
Dat je als Belg even op je rouwtapeje drukt en vervolgens op je hart en dan nog even bewust naar de camera wijst haalt de afgelopen week opgebouwde sympathie zo weer weg
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Heeft over alles een mening 2022 vrijdag 9 april 2021 @ 22:49:35 #208
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198940068
quote:
80s.gif Op vrijdag 9 april 2021 22:47 schreef Tagliano het volgende:
Dat je als Belg even op je rouwtapeje drukt en vervolgens op je hart en dan nog even bewust naar de camera wijst haalt de afgelopen week opgebouwde sympathie zo weer weg
huh wat ik zit naar Feather vs Wade te kijkem
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator vrijdag 9 april 2021 @ 22:51:19 #209
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198940094
D
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 april 2021 22:49 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

huh wat ik zit naar Feather vs Wade te kijkem
Dimitri maakte er nogal een act van dat hij zo begaan is met het overlijden bla bla

Als je het mij vraagt tenminste
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Heeft over alles een mening 2022 vrijdag 9 april 2021 @ 22:53:11 #210
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198940123
quote:
80s.gif Op vrijdag 9 april 2021 22:51 schreef Tagliano het volgende:
D
[..]

Dimitri maakte er nogal een act van dat hij zo begaan is met het overlijden bla bla

Als je het mij vraagt tenminste
Oh niet gezien maar dat moet ie niet overdrijven idd. Wordt heel snel heel ongeloofwaardig
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  vrijdag 9 april 2021 @ 22:56:47 #211
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198940177
Zjak is ook republikein.
  Moderator vrijdag 9 april 2021 @ 22:59:16 #212
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198940218
:D
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator vrijdag 9 april 2021 @ 23:01:53 #213
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198940264
Sossa sloopwerken Limitada
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_198940273
Gewoon.
  vrijdag 9 april 2021 @ 23:03:07 #215
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_198940299
quote:
80s.gif Op vrijdag 9 april 2021 22:47 schreef Tagliano het volgende:
Dat je als Belg even op je rouwtapeje drukt en vervolgens op je hart en dan nog even bewust naar de camera wijst haalt de afgelopen week opgebouwde sympathie zo weer weg
:D Dat is juist wat dartsen zo mooi maakt.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  Moderator vrijdag 9 april 2021 @ 23:04:13 #216
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198940318
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 april 2021 23:03 schreef AFCNiels het volgende:

[..]

:D Dat is juist wat dartsen zo mooi maakt.
Ja daar zit ook wat in

Ik vond hem de afgelopen week weer net effe wat prettiger overkomen zonder al dat getreuzel en die gedoetjes en acts, daar is ie wel weer vrolijk aan begonnen
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  vrijdag 9 april 2021 @ 23:05:40 #217
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_198940351
quote:
80s.gif Op vrijdag 9 april 2021 23:04 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Ja daar zit ook wat in

Ik vond hem de afgelopen week weer net effe wat prettiger overkomen zonder al dat getreuzel en die gedoetjes en acts, daar is ie wel weer vrolijk aan begonnen
Jammer dat hij verliest, ik had graag de tekst gehoord "Ik draag deze overwinning op aan Prins George"
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  vrijdag 9 april 2021 @ 23:07:49 #218
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_198940390
Het kan nog!
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
pi_198940401
Ai.
  Moderator vrijdag 9 april 2021 @ 23:08:50 #220
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198940408
Zooooo dat was een aardige choke
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_198940414
WOEDEND.
  vrijdag 9 april 2021 @ 23:14:11 #222
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198940493
alles vlakbij elkaar

Clayton bovenaan ;(
Makkelijk tweede.
  vrijdag 9 april 2021 @ 23:15:00 #223
419487 Wertha
Friendly, but fierce.
pi_198940514
BELGENACT AFGESTRAFT

  vrijdag 9 april 2021 @ 23:15:20 #224
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198940517
Jammer Dimi
Makkelijk tweede.
  Moderator vrijdag 9 april 2021 @ 23:15:53 #225
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198940529
Clayton staat maar op drie puntjes van degraderen om het positief te bekijken
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Heeft over alles een mening 2022 vrijdag 9 april 2021 @ 23:18:37 #226
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198940577
het schuift allemaal in elkaar *O*
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Heeft over alles een mening 2022 vrijdag 9 april 2021 @ 23:19:17 #227
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198940584
oh jee er is en probleem met de elleboog van sousa
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  FOK!fotograaf vrijdag 9 april 2021 @ 23:21:11 #228
842 Zorro
Z
pi_198940610
quote:
80s.gif Op vrijdag 9 april 2021 23:15 schreef Tagliano het volgende:
Clayton staat maar op drie puntjes van degraderen om het positief te bekijken
En waar degradeert ie dan precies naar toe?
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Heeft over alles een mening 2022 vrijdag 9 april 2021 @ 23:24:04 #229
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198940644
quote:
6s.gif Op vrijdag 9 april 2021 23:21 schreef Zorro het volgende:

[..]

En waar degradeert ie dan precies naar toe?
NAAR TOP OSS JONGUH K*nkerdit en k*nkerdat
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_198940650
  vrijdag 9 april 2021 @ 23:40:39 #231
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_198940849
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 april 2021 23:24 schreef Zipportal het volgende:
[ afbeelding ]
Hopelijk weer negentje.
  vrijdag 9 april 2021 @ 23:55:43 #232
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198940997
Yannick helaas niks bijgedragen deze week
Makkelijk tweede.
  zaterdag 10 april 2021 @ 06:31:14 #233
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_198942161
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 april 2021 22:46 schreef AllesKaputt het volgende:
Leverworst. Zijn er nog "mensen" hier die dat eten?
Bakleverworst is bazenvoedsel _O_
  zaterdag 10 april 2021 @ 09:35:12 #234
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198942999
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 april 2021 06:31 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Bakleverworst is bazenvoedsel _O_
Je smult dan vast ook van balkenbrij en bakbloedworst?
  FOK!fotograaf zaterdag 10 april 2021 @ 10:44:34 #235
842 Zorro
Z
pi_198943601
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 april 2021 23:24 schreef Zipportal het volgende:
[ afbeelding ]
Ik vind het triest voor Durrant dat het zo slecht gaat, daarom gun ik hem maandag wel een overwinning :)
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  zaterdag 10 april 2021 @ 10:59:58 #236
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_198943772
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 april 2021 09:35 schreef AllesKaputt het volgende:

[..]

Je smult dan vast ook van balkenbrij en bakbloedworst?
balkenbrij weet ik alleen nog van vroeger dat we dat maakten met varkenspoten en zo :D Kan me herinneren dat ik het wel lekker vond. Bloedworst alleen van keer vakantie ergens. Wel prima.
  zaterdag 10 april 2021 @ 12:58:31 #237
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198945145
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 april 2021 10:59 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

balkenbrij weet ik alleen nog van vroeger dat we dat maakten met varkenspoten en zo :D Kan me herinneren dat ik het wel lekker vond. Bloedworst alleen van keer vakantie ergens. Wel prima.
Ik nuttig mijn vleesafval dan toch liever uit de frituur, met mayo en curry en uitjes.
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 10 april 2021 @ 12:59:35 #238
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_198945158
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 april 2021 10:59 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

balkenbrij weet ik alleen nog van vroeger dat we dat maakten met varkenspoten en zo :D Kan me herinneren dat ik het wel lekker vond. Bloedworst alleen van keer vakantie ergens. Wel prima.
:r
pi_199071575
Present.
  maandag 19 april 2021 @ 16:04:49 #240
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199071591
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 16:03 schreef Zipportal het volgende:
Present.
+1
  maandag 19 april 2021 @ 19:55:52 #241
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199074906
Marcel M. is ook present.
  Moderator maandag 19 april 2021 @ 20:01:51 #242
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_199074981
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 april 2021 23:24 schreef Zipportal het volgende:
[ afbeelding ]
Op1?
What can change the nature of a man?
  Moderator maandag 19 april 2021 @ 20:19:29 #243
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199075273
Hallo lieve dartsvrienden
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  maandag 19 april 2021 @ 20:26:11 #244
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_199075374
Weinig animo vanavond denk ik.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  maandag 19 april 2021 @ 20:34:51 #245
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199075520
quote:
10s.gif Op maandag 19 april 2021 20:26 schreef AFCNiels het volgende:
Weinig animo vanavond denk ik.
Boer zoekt vrouw ofzo?
  Moderator maandag 19 april 2021 @ 20:39:49 #246
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199075648
"Cross gooit de triples in deze leg, Anderson niet"

180 Anderson
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  maandag 19 april 2021 @ 20:55:09 #247
419487 Wertha
Friendly, but fierce.
pi_199075949
The boys are back in town
  maandag 19 april 2021 @ 20:56:46 #248
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199075979
Ik ben er
  maandag 19 april 2021 @ 21:05:46 #249
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199076139
Come on Wade!
  Moderator maandag 19 april 2021 @ 21:07:38 #250
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199076182
Sossagenot op 265 lekker op de 20 gaan
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  maandag 19 april 2021 @ 21:08:20 #251
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199076197
Pijnlijk

De Sossa _O_
  maandag 19 april 2021 @ 21:08:37 #252
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199076209
JoséDeus
  maandag 19 april 2021 @ 21:21:23 #253
419487 Wertha
Friendly, but fierce.
pi_199076499
Djossa ^O^
  maandag 19 april 2021 @ 21:34:02 #254
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199076767
Oh de ranzige diknek is er :r
  maandag 19 april 2021 @ 21:35:04 #255
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199076788
Ik verzoek Dimi om een andere walk-on te bedenken
  Moderator maandag 19 april 2021 @ 21:44:23 #256
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199077041
Clayton inmiddels een breakje achter

Erg leuk
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  maandag 19 april 2021 @ 21:45:41 #257
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199077055
quote:
80s.gif Op maandag 19 april 2021 21:44 schreef Tagliano het volgende:
Clayton inmiddels een breakje achter

Erg leuk
Fake news
  Moderator maandag 19 april 2021 @ 21:46:43 #258
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199077072
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 21:45 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Fake news
Weet je dit heel zeker
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  maandag 19 april 2021 @ 21:47:17 #259
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199077082
quote:
80s.gif Op maandag 19 april 2021 21:46 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Weet je dit heel zeker
Ik heb er geen actieve herinnering aan
  maandag 19 april 2021 @ 21:48:58 #260
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199077118
Kutkleetun
  Moderator maandag 19 april 2021 @ 21:49:47 #261
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199077130
Kolere

Toch wel een niveautje
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator maandag 19 april 2021 @ 21:50:17 #262
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199077136
_O-
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  maandag 19 april 2021 @ 21:50:57 #263
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199077152
ERG MOOI
  maandag 19 april 2021 @ 21:57:47 #264
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199077263
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 21:50 schreef Frozen-assassin het volgende:
ERG MOOI
  maandag 19 april 2021 @ 21:58:56 #265
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199077283
twitter

Belgjes hebben schone dagen.
pi_199077444
weer reklaam

sterf
U MAD?
  maandag 19 april 2021 @ 22:08:43 #267
419487 Wertha
Friendly, but fierce.
pi_199077475
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 21:58 schreef AllesKaputt het volgende:
[ twitter ]
Belgjes hebben schone dagen.
Moet hij weten.
pi_199077515
Maikel kan er geen klote meer van

6-6
U MAD?
  maandag 19 april 2021 @ 22:16:18 #269
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_199077575
Als je dit niet wint, dan kun je er wel mee ophouden.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  maandag 19 april 2021 @ 22:16:41 #270
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199077582
Ja! Glenneman! De Ommekeer is daar!
  maandag 19 april 2021 @ 22:17:11 #271
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199077592
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 22:16 schreef AllesKaputt het volgende:
Ja! Glenneman! De Ommekeer is daar!
en een beurt van 30
  Moderator maandag 19 april 2021 @ 22:17:29 #272
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199077601
quote:
10s.gif Op maandag 19 april 2021 22:16 schreef AFCNiels het volgende:
Als je dit niet wint, dan kun je er wel mee ophouden.
Geldt dat voor Durrant of MvG
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  maandag 19 april 2021 @ 22:18:58 #273
194695 franklop
Fran knock
pi_199077633
Einde tijdperk Durrant!

(eerste post hier pas dit jaar? :o)
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator maandag 19 april 2021 @ 22:19:34 #274
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199077641
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 22:18 schreef franklop het volgende:
Einde tijdperk Durrant!

(eerste post hier pas dit jaar? :o)
Dit valt me tegen frank

Nou is er ook niet heeeeeel veel darten op tv geweest dit kalenderjaar
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  maandag 19 april 2021 @ 22:20:19 #275
194695 franklop
Fran knock
pi_199077652
quote:
80s.gif Op maandag 19 april 2021 22:19 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Dit valt me tegen frank

Nou is er ook niet heeeeeel veel darten op tv geweest dit kalenderjaar
Ja sorry, verhuizing enzo.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_199077728
Dit is vrij matig.
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
  maandag 19 april 2021 @ 22:23:56 #277
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_199077734
quote:
80s.gif Op maandag 19 april 2021 22:17 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Geldt dat voor Durrant of MvG
Van Gerwen.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
pi_199077825
81 om 82.
  Moderator maandag 19 april 2021 @ 22:29:32 #279
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199077838
IT STILL CAN
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_199077857
ik ben die van Gerwen zo moe
U MAD?
  maandag 19 april 2021 @ 22:35:46 #281
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199077940
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 22:30 schreef de_boswachter het volgende:
ik ben die van Gerwen zo moe
Ja dito.
  maandag 19 april 2021 @ 22:38:07 #282
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199077981
Durrant is walgelijk andermaal
  maandag 19 april 2021 @ 22:48:38 #283
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199078152
Wat was dit een belachelijk slechte wedstrijd
Makkelijk tweede.
  maandag 19 april 2021 @ 22:56:32 #284
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199078245
Ranzige trilpijlen :r
  maandag 19 april 2021 @ 22:56:52 #285
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199078252
Wright speelt met trilpijlen

Ik ben voor Aspinall
Makkelijk tweede.
  Moderator maandag 19 april 2021 @ 23:03:02 #286
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199078339
Dat ludieke poinkje hebben ze nu gelukkig achterwege gelaten
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  maandag 19 april 2021 @ 23:04:04 #287
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199078354
quote:
80s.gif Op maandag 19 april 2021 23:03 schreef Tagliano het volgende:
Dat ludieke poinkje hebben ze nu gelukkig achterwege gelaten
De technicus die dat geflikt heeft is verbannen naar Rottemerplaat.
  Moderator maandag 19 april 2021 @ 23:23:18 #288
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199078601
"Er is niets veranderd, dus het veld schuift alleen maar dichter in elkaar"

Hier ga ik even een nachtje over slapen
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  maandag 19 april 2021 @ 23:28:23 #289
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199078646
quote:
80s.gif Op maandag 19 april 2021 23:03 schreef Tagliano het volgende:
Dat ludieke poinkje hebben ze nu gelukkig achterwege gelaten
Dat vond ik twee keer best grappig.

De veertig keer daarna niet
Makkelijk tweede.
  dinsdag 20 april 2021 @ 10:57:31 #290
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199081364
V'navund:

quote:
Glen Durrant – José de Sousa
Rob Cross – Dimitri Van den Bergh
Nathan Aspinall – Jonny Clayton
Peter Wright – James Wade
Michael van Gerwen – Gary Anderson
Zin an Kerrie-Klompvoet _O_

PS: gisteren toch niet present ivm microsoft-update die mijn budget-laptop voor zes uur lamlegde -O-
  dinsdag 20 april 2021 @ 20:14:18 #291
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199089173
2 gratis punten voor Djooseee
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 20:15:20 #292
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199089207
Joe :W

Gisteren vergeten, sowwy :@
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator / KerstCrewQuizWinner dinsdag 20 april 2021 @ 20:23:42 #293
39237 crew  H_T
2733
pi_199089394
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 20:15 schreef Dr_Flash het volgende:
Joe :W

Gisteren vergeten, sowwy :@
Wat wordt de snack van de dag?
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 20:25:01 #294
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199089431
Jose op D17 _O_
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 20:25:19 #295
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199089436
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 20:23 schreef H_T het volgende:

[..]

Wat wordt de snack van de dag?
niks denk. Net gegeten
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  dinsdag 20 april 2021 @ 20:26:15 #296
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_199089459
Ik gun Durrant de overwinning. Dit was tot nu toe nogal zielig.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 20 april 2021 @ 20:30:27 #297
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199089504
Ik vond die opkomst vrij spijtig :@ "REIGNING AND DEFENDING PREMMELIEK CHAMPION" "THREE TIMES CHAMPIONS OF THE WOOOOOOOOOOOOOORLD"

Terwijl je kansloos, hopeloos en puntloos onderaan staat :')
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_199089576
Present. @fetX @Coco
pi_199089583
Oei.
  dinsdag 20 april 2021 @ 20:34:24 #300
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_199089584
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 20:33 schreef Zipportal het volgende:
Present. @:fetx @:coco
Warme groep. Hele warme groep.
pi_199089590
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 20:34 schreef fetX het volgende:

[..]

Warme groep. Hele warme groep.
Bijna weer een 9-darter.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')