Er is niet een hele skippybal voor nodig. Vaak genoeg de platte geadviseerd voor óp de zitting. Ook makkelijk bij flexibele werkplekken.quote:Op vrijdag 2 april 2021 20:26 schreef z80 het volgende:
[..]
Al eens gekeken naar een andere stoel op het werk. Ik heb nu een zit/sta stoel die alle kanten op kan bewegen. Je bent dus onbewust constant bezig in balans te blijven. Daar werd en wordt mijn onderrug toch wel heel erg blij van. Een skippybal werkt ook goed. Ziet er niet uit en is even wennen.
Heb ik!quote:Op vrijdag 2 april 2021 20:26 schreef z80 het volgende:
[..]
Al eens gekeken naar een andere stoel op het werk. Ik heb nu een zit/sta stoel die alle kanten op kan bewegen. Je bent dus onbewust constant bezig in balans te blijven. Daar werd en wordt mijn onderrug toch wel heel erg blij van. Een skippybal werkt ook goed. Ziet er niet uit en is even wennen.
quote:Op vrijdag 2 april 2021 19:01 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Waarom niet?
Tot dusver blijkt uit alle onderzoeken dat het pas volledig werkt na twee blootstellingen. Met alleen als aanpassing de groep die de COVID blootstelling (lees: besmetting) heeft gehad.
Ik dacht misschien dat ze daar ook mee gingen stoppen nu ze weer gestopt zijn met AstraZenica.quote:
Wij eten 1 bordje elk.quote:Op vrijdag 2 april 2021 20:28 schreef AnneX het volgende:
Oh ja...wat ik al langer wilde weten van jullie met 2 pp huishoudens.
Als je hebt gekookt en opschept, verdeel je dan evenveel over de 2 borden voor jou en met name mannelijke partner? ( vanwege cal. intake verschil man/vrouw).
Ja, ik schep op in de keuken en dan eten we ons bord leeg aan tafel.
Heb ik ookquote:Op vrijdag 2 april 2021 20:30 schreef AnneX het volgende:
[..]
Er is niet een hele skippybal voor nodig. Vaak genoeg de platte geadviseerd voor óp de zitting. Ook makkelijk bij flexibele werkplekken.
https://convet.nl/balkuss(...)-sit/disc-o-sit.html Zoiets. Ook vaak gebruikt voor hyperbeweeglijke kinderen, om energie wat ‘kwijt’ te raken bij taken aan tafel.
Evenveel op ieders bord?quote:Op vrijdag 2 april 2021 20:33 schreef Blues het volgende:
[..]
Wij eten 1 bordje elk.
Als we over hebben invriezen of als het niet de moeite is weg
Ja, en dat is w.s. minder dan de meesten. Wij zijn echt kleine eters.quote:Op vrijdag 2 april 2021 20:37 schreef AnneX het volgende:
Evenveel op ieders bord?
Indien over, dan is het voor lunch volgende dag.
Oh ja zeker! Ben er al maanden mee bezig. Op werk met nieuwere adviezen van nieuwe arbo dame.(deed ook mensendieck en wat jij bent, naam kwijt )quote:Op vrijdag 2 april 2021 20:38 schreef AnneX het volgende:
M.a.w. het advies van Zet is al in werking.
Ik eet bijna evenveel als mijn lief. Meestal schep ik net als jij op in de keuken en zet volle borden op tafel. Hij vaak een heel klein beetje meer dan ik.quote:Op vrijdag 2 april 2021 20:28 schreef AnneX het volgende:
Oh ja...wat ik al langer wilde weten van jullie met 2 pp huishoudens.
Als je hebt gekookt en opschept, verdeel je dan evenveel over de 2 borden voor jou en met name mannelijke partner? ( vanwege cal. intake verschil man/vrouw).
Ja, ik schep op in de keuken en dan eten we ons bord leeg aan tafel.
Een centimeter of 10 aan stro. Viel me nog mee. Ik heb van dat hele gladde haar en nooit klitten maar zelfs mijn haar heeft grenzen blijkbaar.quote:
Fijn is dat hèquote:Op vrijdag 2 april 2021 21:12 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Een centimeter of 10 aan stro. Viel me nog mee. Ik heb van dat hele gladde haar en nooit klitten maar zelfs mijn haar heeft grenzen blijkbaar.
Het is zo lekker om door mijn haar te gaan nu
Absolute favoriet hier, dat. Verschillende soorten spek(jes) ook, en soms een braadworstje ofzoquote:Op vrijdag 2 april 2021 21:17 schreef Lucky_Strike het volgende:
Over avondeten gesproken! Wij aten net voor het eerst captains dinner en dat was echt lekker zeg. Met mosterd, zilverui, augurk, zelfgemaakte appelmoes en piccalilly. De piccalilly was de grote winnaar der smaakcombinaties. En dat is mooi want ik heb nog 5 potjes piccalilly staan.
Het is wel een multi-interpretabel gerecht inderdaad. En makkelijk want met alleen houdbare producten. Goedkoop ook.quote:Op vrijdag 2 april 2021 21:22 schreef fietsie het volgende:
[..]
Absolute favoriet hier, dat. Verschillende soorten spek(jes) ook, en soms een braadworstje ofzo
Mijn schoonmoeder is de aanstichter hier meestal; haar achtergrond van een eiland, en als kind van een scheepskapitein maakt dat het daar een "zondagse maaltijd" was, die vooral vanaf 't schip bekend was.quote:Op vrijdag 2 april 2021 21:29 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Het is wel een multi-interpretabel gerecht inderdaad. En makkelijk want met alleen houdbare producten. Goedkoop ook.
Ik ken het uit CUL. J kende het ook niet.quote:Op vrijdag 2 april 2021 21:30 schreef fietsie het volgende:
[..]
Mijn schoonmoeder is de aanstichter hier meestal; haar achtergrond van een eiland, en als kind van een scheepskapitein maakt dat het daar een "zondagse maaltijd" was, die vooral vanaf 't schip bekend was.
Oooh Foto van gemaakt?quote:Op vrijdag 2 april 2021 21:25 schreef Tele6 het volgende:
@:Candaasje iemand heeft hier bij het station een slinger langs een hek gemaakt van alle zwerfafval-mondkapjes. Best indrukwekkend
Ja. Capucijners met ui, spek en soms worst en/of prei. En dan met allerlei houdbaar spul, van zoetzure bietjes tot stroop.quote:Op vrijdag 2 april 2021 21:34 schreef Blues het volgende:
Is dat met die capucijners aapjes Captainsdinner?
Ik heb het 1x gehad in een restaurant, gerund door een Terschellinger, als buffet En toen werd er Grolsch Het Kanon bij geserveerd om het "weg te spoelen".quote:Op vrijdag 2 april 2021 21:37 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ja. Capucijners met ui, spek en soms worst en/of prei. En dan met allerlei houdbaar spul, van zoetzure bietjes tot stroop.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |