FOK!forum / Showbizz, Celebs en Gossip / [LULGATE #55] De eerste foto van Zwans en Zwoeloe
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 18:11
Ze gaan toch niet trouwen dus!

andre-hazes-en-monique-westenberg-elkaar.jpg

April 2018

André Hazes en Monique Westenberg zijn uit elkaar
SPOILER
André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg zijn uit elkaar. Dat hebben ze zondagavond bekendgemaakt.
Geruchten dat het koppel uit elkaar is, gingen al langer. De 24-jarige Hazes en 40-jarige Westenberg waren bijna vier jaar samen en werden in 2016 de ouders van zoon André.

Verschillende entertainmentbladen, waaronder Story en Privé, meldden afgelopen week dat de relatie voorbij is. Hazes zou in een villa in Nieuwersluis zou wonen, terwijl Westenberg nog op het woonwagenterrein in Rotterdam woont.

Hazes bevestigde de geruchten zondagavond aan Shownieuws en zei dat het "niet zo lekker gaat" tussen de twee. "Dat vinden we allebei heel kut, maar dat is nu eenmaal zo. Ik denk dat er gewoon te veel is gebeurd. We hebben zoveel meegemaakt in korte tijd. En ik ben misschien ook een beetje verdwaald geraakt in deze wereld. Ik vind mijn werkleven gewoon heel erg leuk."

"Dat botst gewoon. Ik heb dingen verpest", aldus de zanger, die verder niet op details ingaat.

Drukke schema
Volgens Westenberg is de breuk vooral te wijten aan het drukke schema van Hazes. "Ik merk aan hem dat hij die druk niet zo aan kan, ik denk niet dat hij dat zelf doorheeft." Het stel zou het afgelopen jaar al gekampt hebben met veel spanning.

"Hij heeft weinig tijd voor het gezin", aldus Westenberg. "De situatie is nu dat André ervoor gekozen heeft ergens anders te gaan wonen. Ik denk dat het eigenlijk allemaal een beetje te veel aan het worden is. Zijn agenda is ontzettend volgepropt. Hij heeft nauwelijks tijd voor zichzelf, laat staan voor zijn gezin."

"Normaal neem je pauze van je werk als je die druk hebt. Alleen in Andrés geval is het onmogelijk om pauze van zijn werk te nemen en kiest hij ervoor pauze van zijn gezin te nemen."

Hazes en Westenberg zijn wekelijks te zien in een realitysoap bij SBS6, die eerder is opgenomen. In de aflevering van 2 mei komt de breuk voorbij, laat SBS aan NU.nl weten. Het stel is ook te zien in een reclame van een energieleverancier. Of die nu wordt geschrapt, is niet bekend.

9 november 2019

André Hazes bevestigt breuk met Monique
SPOILER
Met verdriet bevestigt André Hazes dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn. Dat laat zijn management middels een statement aan Shownieuws weten.

De breuk dateert al van enige maanden geleden. ”Zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan. Dat mocht helaas alleen niet zo zijn. Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit.”

De twee gaan nog altijd goed door één deur. ”Houden van is er nog genoeg en zal er altijd blijven. Hun voornaamste levensdoel is het geluk van André Hazes Jr. en daar zal alles om blijven draaien.”

De geruchten over relatieproblemen tussen het stel doen al enkele weken de ronde, waarna André in september bevestigde dat er spanningen zijn en dat hij en Monique niet meer samenwonen. Hierover vertelde André destijds aan Shownieuws. ”Ik woon echt, als ik een steen zou pakken en heel hard zou gooien, dan zou ik hem door de ruit gooien. Ik ben gewoon in de buurt en ik moet daar ook zo snel mogelijk kunnen zijn. Dat gaat super.”

Maar zijn liefde voor Monique is nog altijd dik aanwezig. Het is vooral zijn werk wat het soms lastig maakt. “Ik ben wel veranderd sinds het succes. En dat is deels positief, maar voor mijn gezinsleven negatief. Want ik kan me focussen op mijn werk, daar ben ik goed in. Maar dan vergeet ik soms wel even thuis.” André weet niet of hij en Monique nog weer bij elkaar gaan komen.

André is zich er van bewust dat hij niet altijd even makkelijk in de omgang is. “Ik ben gek op mijn leven. En ik ben blij dat ik dat met haar mag delen. Maar af en toe ben ik een lul. Ik ben niet de makkelijkste om mee te leven“, sluit hij af.

Toch besloten de twee eind september samen op gezinsvakantie te gaan met zoontje Andre Jr. In Bonaire beleefden ze een prachtige tijd en adopteerden ze zelfs hondje Frenkie.

Ook was de hele familie Westenberg vorige maand aanwezig bij de Ahoy-concerten van André. ”Zo genoten gisteravond met deze mensen waar ik van hou. Kijk oma’tje genieten van haar “kleinzoon”. En de trots die op papa’s gezicht staat als hij naar zijn schoonzoon kijkt, maar kijk ook in de ogen van de andere vader… die kijkt naar een zaal vol mensen, mensen die daar voor één persoon zijn gekomen. Zijn ZOON,” schreef Monique vol trots bij de foto’s op Instagram.

Zo genoten gister avond met deze mensen waar ik van hou. Kijk oma’tje genieten van haar “kleinzoon”. En de trots die op papa’s gezicht staat (foto 8) als hij naar zijn schoonzoon kijkt, maar kijk ook in de ogen van de andere vader… die kijkt naar een zaal vol mensen, mensen die daar voor één persoon zijn gekomen. Zijn ZOON ????

Het is niet de eerste keer dat de twee hun relatie verbreken. In april vorig jaar waren de twee ook kort uit elkaar. Reden voor de breuk was toen Andrés drukke werkleven. Na een vakantie samen besloten ze er toch weer voor te gaan en verruilden ze het Rotterdamse woonwagenkamp voor een riante villa in Berkel en Rodenrijs.

André en Monique leerden elkaar in 2014 via Facebook kennen. In eerste instantie moest de 16 jaar oudere Monique niks van ‘jochie’ André weten, maar de zanger gaf niet op. Uiteindelijk besloot ze hem toch een kans te geven en ging ze met hem uiteten. De vonk sloeg over en de twee kregen in juni van dat jaar een relatie.

Anderhalf jaar later werd bekendgemaakt dat Monique in blijde verwachting is. Op 25 oktober 2016 werd hun liefde bekroond met de geboorte van zoon André Jr.
Bericht van Monique op haar Instagram
SPOILER
Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij.
Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben.
De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen.
Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker.
Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken.
Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.

10 november 2019


SPOILER
[Q]‘Bridget is nieuwe liefde André Hazes!’

BRIDGET MAASLAND, afgelopen zaterdag 45 geworden, is de nieuwe liefde van ANDRÉ HAZES (25). Aan PRIVÉ wordt dat nieuws bevestigd door een bron rond de zanger, een van de weinige insiders die van dit grote geheim op de hoogte is.

André liet afgelopen weekend middels een persbericht weten dat het, na enkele onstuimige maanden, nu echt over en uit is tussen hem en MONIQUE WESTENBERG – de moeder van zijn zoon ANDRÉ. Wie de vrouw is voor wie hij nu gevoelens heeft, bevestigt hij tegenover RTL Boulevard; wat niet verwonderlijk is, aangezien dit hún presentatrice BRIDGET MAASLAND is.

Monique leek van deze ingrijpende verandering in haar leven, op dat moment, nog maar nauwelijks op de hoogte. Monique plaatste op social media een foto van Dré met daarbij een hartje. Een deel van Nederland had toen echter al kennisgenomen van het nieuws dat namens André met zijn fans werd gedeeld: dat de relatie na bijna vijf jaar nu echt over was.

Hierbij lijkt Bridget dus een grote rol te spelen.

André en zij kennen elkaar al jaren. Zij is een verklaard fan van André en zijn muziek. Dat hij en zij eerder de gelegenheid te baat namen om elkaar beter te leren kennen, is een hardnekkig gerucht dat in de showbizz al langer de ronde deed.[/q]

[Q]Bridget Maasland bevestigt relatie André Hazes

Bridget Maasland en André Hazes zijn inderdaad een setje. Het management van de presentatrice bevestigt dat de twee een beginnende relatie hebben en elkaar ’meer dan gewoon leuk vinden’.

De 45-jarige Bridget en de twintig jaar jongere André kennen elkaar ’nog maar net’, volgens Bridgets manager, hoewel er in de showbizz ook een hardnekkig gerucht gaat dat hij en zij eerder de gelegenheid te baat namen om elkaar beter te leren kennen. Volgens de manager nemen de twee de komende periode rustig de tijd om te kijken hoe de relatie zich ontwikkelt.

Een insider bevestigde eerder op de zondag aan Privé dat Bridget Maasland André’s nieuwe liefde is. Dit beaamde hij zelf in een verklaring aan RTL Boulevard. „Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen”, zo stelde hij. „Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.”

17d7dd48-03c9-11ea-a374-02d2fb1aa1d7.png

Zaterdag werd bekend dat de relatie tussen André en zijn ex Monique Westenberg (41) definitief op de klippen was gelopen. De zanger sprak van „een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan.” De twee hebben zoontje André Jr. (3), voor wie ze samen blijven zorgen.

Monique liet zaterdag al doorschemeren dat André gevoelens heeft voor een andere vrouw ’waar hij een tijdje contact mee heeft’. „Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker”, stelde ze.[/q]
uqiBWCx.png

hJnRDLq.jpg

17 februari 2020


André en Bridget maken bekend dat hun relatie over is (mede mogelijk gemaakt door ons O-) ). Onder andere de media en alle negatieve reacties krijgen de schuld.

SPOILER
[quote]André Hazes en Bridget Maasland zijn alweer uit elkaar

Door LAURA GOMMANS
17/02/2020
Na een zeer intense relatie van drie maanden hebben Bridget Maasland (45) en Andre Hazes (26) alweer een punt achter hun liefdesverhaal gezet.

Bridget en André zetten punt achter hun relatie
"Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten," hebben ze laten weten aan RTL Boulevard. In november maakten de twee bekend contact met elkaar te hebben, en vanaf dat moment ging het in sneltreinvaart. Er werd er van de Instagram-daken geschreeuwd hoe ze de liefde in elkaar hadden gevonden. Bridget noemde André vorige maand nog 'de liefde van haar leven' in een emotionele post op Instagram. Alle verliefde posts en de aandacht die daarmee gegenereerd werd, is uiteindelijk dus wat hun relatie de das omdeed.

Valentijnsdag
Rondom Valentijnsdag was het opvallend dat de zo openlijk verliefde Bridget en André geen uitgebreide odes aan elkaar brachten op social media, waardoor velen zich afvroegen of het stel nog wel samen was.

Begin november maakte André Hazes bekend dat hij wegging bij Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje Dré. Monique wist kort daarop te melden dat de breuk te maken had met een andere vrouw. Enkele dagen later verschenen de eerste verliefde foto's van Bridget en André op Instagram.

We'll say it louder for the people in the back: het is verstandig om eerst een paar maandjes privé te kijken of die spannende nieuwe date écht relatiemateriaal is, voordat je alles op social media deelt. Je leeft, je leert. We wensen Bridget en André echter veel sterkte en succes toe in de toekomst.[/quote]
https://www.glamour.nl/ni(...)maasland-uit-elkaar/

28 februari 2020:


André bevestigt dat hij en Monique weer samen zijn.

SPOILER
[quote]André Hazes tegen Monique: ik ben voor altijd de jouwe
Updated 28 feb. 2020
27 feb. 2020 in ENTERTAINMENT

Nadat Privé eerder al met een foto wist te onthullen dat André weer bij hun huis in Berkel en Rodenrijs is gesignaleerd, lijkt het erop dat de zanger donderdagavond bevestigt dat hij en Monique Westenberg weer een stel zijn.

Ⓒ ANP KIPPA
Bij een foto, waarop te zien is dat Monique hem vasthoudt tijdens een romantisch diner in een restaurant in Rotterdam, deelt hij een songtekst van het nummer Faithfully. ,,Ze zeggen dat de weg geen plek is om een familie te starten. Onder de streep is het jou en mij. En van een muzikant houden, gaat niet altijd op de manier die normaal is. Maar girl, blijf bij mij. Ik ben voor altijd de jouwe.” De Engelstalige tekst komt uit een liedje van de band Journey. In de tekst komt ook een zinsnede voor dat een relatie met een muzikant niet altijd is hoe het zou moeten zijn.

Kortstondige romance
Na zijn romance met Bridget Maasland, die officieel nog geen honderd dagen heeft geduurd, werd 17 februari bekend dat ze een punt achter hun kortstondige relatie hebben gezet.

Vlak daarvoor waren zowel André, Monique én Bridget op Curaçao. André had hier een optreden en eerder was al gepland dat Monique en zijn zoontje André daarheen zouden gaan. Later is Bridget ook naar de exotische bestemming afgereisd. Maar wat een romantisch liefdestripje had moeten worden, lijkt uiteindelijk het einde van hun relatie te hebben betekend.

Foto’s van het gezellige samenzijn van André met zijn gezinnetje, waarbij hij Monique hartelijk omhelsde, zouden bij Bridget niet goed gevallen zijn. Uitgerekend op Valentijnsdag kon André zijn spullen ophalen bij Bridgets huis in Amsterdam.

Vorig jaar november maakte het management van André Hazes bekend dat hij en Monique Westenberg uit elkaar waren. Monique reageerde destijds als door een wesp gestoken, liet weten dat de verklaring niet namens haar was en dat er een andere vrouw in het spel zou zijn. Ondanks dat zij geen naam noemde, maakte Privé al snel bekend dat het André gevallen was voor Bridget.
[/quote]
https://www.telegraaf.nl/(...)voor-altijd-de-jouwe
233?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

giphy.gif

12 december 2020:

André vraagt Monique ten huwelijk:

fzuxmrqaaj82_wd1280.jpg

De reactie van Bridget:

14 februari 2021:

Monique plaatst een foto van ezeltje Dré (ook wel bekend als An4), die zij en André hebben geadopteerd:

ezel.png


10 maart 2021


quote:
André Hazes en Monique Westenberg opnieuw uit elkaar
10 maart 2021 07:29

Er is opnieuw een showbizzbom gebarsten. 'Story' meldt dat André Hazes (27) en zijn verloofde Monique Westenberg (43) opnieuw uit elkaar zijn. Volgens het weekblad bevestigt een betrouwbare bron dat André hun woning heeft verlaten en dat de breuk dit keer definitief is. 'De Telegraaf' meldt dat het management van de zanger de breuk zou hebben bevestigd. Het management van Monique bevestigt de breuk aan RTL Boulevard.

André vroeg Monique ten huwelijk op 12 december van vorig jaar, waar heel Nederland uiteindelijk van mee kon genieten. Dat deed hij in het Wereldmuseum in Rotterdam. Het aanzoek was een bijzonder moment, gezien de twee eerder dat jaar niet meer samen waren. André vond zijn geluk eerder bij presentatrice Bridget Maasland. Na zijn relatie met Bridget kwam André in rustiger vaarwater terecht en probeerde hij het rustiger aan te doen. Niet meer het leven van een popster, maar het leven van een vader die er wilde zijn voor zijn vierjarige zoon André Junior.

André en Monique waren kort geleden nog op Bonaire, om te genieten van een werkvakantie. Volgens Story is de bom vlak daarna gebarsten. Wat de reden van de breuk is, is volgens het magazine nog niet bekend. Naar verwachting zouden Monique en hun zoon in het huis blijven wonen en zou André al vertrokken zijn. Hoofdredacteur Guido den Aantrekker vertelt vandaag in de Veronica Inside-Ochtendshow van Wilfred Genee een 'zeer goede bron dichtbij André en Monique te hebben'.

"We hadden al een tijdje in de gaten dat het niet zo lekker liep", vertelt Guido daar verder over. "Ook was Monique niet aanwezig bij het concert in het Ziggo Dome. In ons vak wil dat wel wat zeggen", vertelt Guido. Toen de Story later die avond paparazzi Edwin Smulders op het huis van André en Monique afstuurde, bleek dat André daar niet had geslapen, beweert Guido. De hoofdredacteur zegt 'redelijk zeker' te zijn van zijn zaak.

Het management van de zanger laat aan RTL Boulevard weten: "Alles heeft hij eraan gedaan om het thuis goed te houden. Hij was weer vaker thuis en de band met kleine André ging ook stukken beter. Tot enkele weken geleden. Er kwamen toch weer meer spanningen. Hierdoor ook weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan."
SPOILER: Verklaring Monique op Instagram:
[quote]

Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan. Het afgelopen jaar was het gelukkigste jaar van onze zeven jaar samen. Vanaf 12 december zaten wij op een roze wolk en daar heb ik tot aan twee weken geleden opgezeten. De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet. Het vergt ontzettend veel kracht van mij om zonder dit zelf een plekje te kunnen geven, rechtop te blijven staan in deze hectiek.

Aan mij nu de grote taak om onze zoon anders op te voeden en de cirkel te doorbreken. Opgroeien in een veilige, stabiele en liefdevolle omgeving.

Ik wens voor André rust in zijn hoofd en hart zodat er ruimte ontstaat van binnen om zijn patronen en daarmee zijn ongelukkig zijn, te kunnen doorbreken.

Voor nu vraag ik om respect voor mij en mijn zoon om hier samen doorheen te komen.

Liefs ?[/quote]
Al snel komen er geruchten op gang dat André vreemd is gegaan met Sarah van Soelen:

Vignet_SarahvanSoelen.jpg

SPOILER: Voor DEZE vrouw verliet Dre Monique
[quote]Voor DEZE vrouw verliet Dre Monique
Door: Eva Steins
11-03-2021
De breuk tussen Dre Hazes en Monique is definitief. Via een verklaring op zijn Instagram heeft de zanger bekend haar te hebben verlaten. En déze vrouw staat hem met open armen op te wachten...

Er werd direct al gespeculeerd dat Dre een nieuwe vlam zou hebben waarvoor hij zijn verloofde opzij had gezet. Eerder vielen de namen van Welmoed Sjitsma en Karen Damen, met wie Dre een vurige klik had.

'Sterke klik'
Zijn nieuwe vlam is Sarah van Soelen, een influencer en personal trainer. Dit laat Dre weten via een verklaring op zijn Instagram.

In een 'moeilijke periode' met Monique vond Dre veel steun bij Sarah, onthult hij. ,,Hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap", aldus de zanger. ,,Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb."

Maar is het tot nu toe echt alleen nog maar bij een vriendschap gebleven? De geruchten zeggen wat anders...

'Tweede telefoon'
De geruchtenmolen draait op volle toeren en de ene na het andere verhaal komt bovendrijven. Zo zou naar Dre's zeggen 'de bom op Bonaire gebarsten' zijn. Volgens geruchten heeft Dre al langer een verhouding met Sarah, en kwam Monique daar op Bonaire via een pijnlijke weg achter.

Roddelaccount Juicechannel plaatst het gerucht dat Sarah en Dre al een langere tijd een affaire hebben. Dit zou volgens het kanaal ontstaan zijn in de sportschool, waar zij beiden sporten.

De affaire zou door Monique zijn ontdekt toen zij na hun vlak na Bonaire een tweede telefoon in Dre's bagage vond. Daarop zouden gesprekken hebben gestaan tussen Dre en Sarah die een affaire van hem zouden bevestigen.

Volgens het account zijn de geruchten van hun affaire de wereld in geholpen door Sarah's broer, die zijn mond voorbij gepraat heeft. Sarah en Dre wonen op een steenworp afstand van elkaar.

Rozen
Ook luidden de geruchten dat Dre zijn minnares verrast zou hebben met een flinke bos bloemen. Hij zou haar een maand geleden honderd rozen hebben opgestuurd. Toevallig genoeg plaatste Sarah rond die tijd inderdaad een foto waarop zij gelukzalig poseert met een enorme bos rozen...

,,Zo maak je me de gelukkigste persoon op aarde", schrijft Sarah bij de foto.
[/quote]
00sarahrozen..jpg?resize=702%2C506&ssl=1


Al snel gaan de geruchten dat Sarah zwanger is:

Zwanger.png
mocktail.png

De Donkey Duck:
badeendje-ezel.jpg

quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 10:13 schreef letmehearyouscream het volgende:
Kleine samenvatting van het Sapkanaal:
*Mo vond op Bonaire de tweede telefoon van André, toen barstte de bom.
*In het begin van de relatie met Mo heeft André niet alleen in het slipje van B lopen voelen, maar ook in die van van Soelen. En dat rijmt.
*Mo had toen vermoedens maar ze hebben zich er met een vaag verhaal uitgeluld.
* Daarna heeft Sarah vaker een luisterende mossel geboden.
*Het hele dorp Bergschenhoek weet ervan en de broer van Sarah heeft zich versproken. Daarnaast schijnt ze zelf nogal op te scheppen.
Ondertussen op de Insta van Bridget:

Bridget.png

De covers eerste week
SPOILER
f74fc107f8aab6de4ed7cdaa5c8606c9.png

fd2a4876a5d46f20d3a7f5221236cf22.png

9c0ad9e0736192816a0bbfe2b75bbf79.jpg

Cover201946.jpg

?hl=nl

giphy.gif
Met dank aan rubbereend:
De meest toepasselijke liedjes bij de André Hazes-soap

veIJO3c.jpg

De diverse instagrams:

AH6: https://instagram.com/andrehazes
Monique: https://instagram.com/moniquenoell
Bridget: https://instagram.com/bridgetmaasland
Sarah: https://www.instagram.com/sarahvansoelen/

Voor de laatste nieuwtjes:
Het sapkanaal: https://instagram.com/juicechannel_?igshid=1ur1kqsa79swg
Roddelkoning Fawry: https://www.instagram.com/fawrynotsawry/
Roddelloog: https://www.instagram.com/roddelloog/

giphy.gif


Biografie Adreen;

https://www.ad.nl/show/bi(...)ille-jeugd~a5e0cf30/
https://www.ad.nl/show/bi(...)terallures~a840b4e9/
https://www.ad.nl/show/bi(...)adrenaline~a3229193/
https://www.ad.nl/show/bi(...)-het-einde~ae866642/
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 18:12
Het duurde even maar dan heb je wat .

:o is niet goed gegaan kan iemand het goed maken alsjeblieft?

[ Bericht 29% gewijzigd door LagerthaQueenOfKatte op 24-03-2021 18:52:41 ]
aeaeaewoensdag 24 maart 2021 @ 18:16
quote:
1s.gif Op woensdag 24 maart 2021 18:12 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
https://www.instagram.com(...)?igshid=vmqogvmz0mw0

Het duurde even maar dan heb je wat .

:o is niet goed gegaan kan iemand het goed maken alsjeblieft?
Is privé account
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 18:16
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 16:57 schreef letmehearyouscream het volgende:
Story meldt dat Sarah en Rachel elkaar ontmoet hebben en dat het er gemoedelijk aan toe ging. Dit wilden ze buiten het oog van de camera's doen omwille van Mo.
Yeah right.
En dat je het überhaupt een overweging vindt om het al dan niet voor de camera te doen....
En dat voor een vriendin ?
Heeft hij al eens aan zijn zus gedacht die kwal.
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 18:18
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 18:16 schreef aeaeae het volgende:

[..]

Is privé account
De foto staat op de insta van Roddelloog :D
letmehearyouscreamwoensdag 24 maart 2021 @ 18:24
In de OP ermee

CMzw4REBov45O3MnBbJsg01ydwNPIjtK7w8YzQ0

Hmmm doet het niet

https://www.instagram.com(...)g01ydwNPIjtK7w8YzQ0/
Michelleewoensdag 24 maart 2021 @ 18:24
http://imgur.com/gallery/giyJXGt
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 18:26
quote:
Yesssssss *O* *O* *O* *O* snel gegaan hé _O-
Michelleewoensdag 24 maart 2021 @ 18:27
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 18:26 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Yesssssss *O* *O* *O* *O* snel gegaan hé _O-
Ja wie had dit verwacht :P
Michelleewoensdag 24 maart 2021 @ 18:29
Ik weet alleen niet van wie deze foto komt. Het is niet van de insta van sarah
Messinawoensdag 24 maart 2021 @ 18:45
De OP is inmiddels 3 volle minuten scrollen, kan er niet wat in een spoilertje? :@ :*
ootjekatootjewoensdag 24 maart 2021 @ 18:51
Kan iemand die foto ff plaatsen? Ben niet nieuwsgierig 🧐
DustinHendersonwoensdag 24 maart 2021 @ 18:51
quote:
Wie had dat gedacht,
van een Mo tattoo in je nek, naar zuigzoen van een eendenbek
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 18:51
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 18:29 schreef Michellee het volgende:
Ik weet alleen niet van wie deze foto komt. Het is niet van de insta van sarah
Ik zag de foto op roddelloog
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 18:51
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 18:51 schreef Poppejans het volgende:

[..]

Wie had dat gedacht,
van een Mo tattoo in je nek, naar zuigzoen van een eendenbek
_O-
Michelleewoensdag 24 maart 2021 @ 19:01
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 18:51 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Ik zag de foto op roddelloog
Ja ik bij Fawry. Maar meer, wie heeft deze origineel geplaatst? Andre heeft het gezien dat deze foto viraal is gegaan, kwam net langs bij fawry
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 19:02
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 19:01 schreef Michellee het volgende:

[..]

Ja ik bij Fawry. Maar meer, wie heeft deze origineel geplaatst? Andre heeft het gezien dat deze foto viraal is gegaan, kwam net langs bij fawry
Weet ik niet, zal wel iemand zijn die de.foto heeft gemaakt of Sarah of Raggel
letmehearyouscreamwoensdag 24 maart 2021 @ 19:07
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 18:26 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Yesssssss *O* *O* *O* *O* snel gegaan hé _O-
Ik denk dat André oprecht denkt dat hij het rustig aan heeft gedaan als er een week zat tussen het verbreken van zijn relatie met Powervrouw en het steken van zijn tampeloeris tussen de airbags van van Soelen.
letmehearyouscreamwoensdag 24 maart 2021 @ 19:08
quote:
1s.gif Op woensdag 24 maart 2021 19:02 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Weet ik niet, zal wel iemand zijn die de.foto heeft gemaakt of Sarah of Raggel
Foto is gedeeld via de 3 witches-groepsapp van Raggel, Sarah en Bridget.
mailywoensdag 24 maart 2021 @ 19:13
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 18:51 schreef ootjekatootje het volgende:
Kan iemand die foto ff plaatsen? Ben niet nieuwsgierig 🧐
#7 ^O^
bloempje-moiwoensdag 24 maart 2021 @ 19:26
q6zDIIB.jpeg
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 19:31
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 19:08 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Foto is gedeeld via de 3 witches-groepsapp van Raggel, Sarah en Bridget.
:o echt?
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 19:32
quote:
Hij liegt net zo goed als vileda van Gaalen
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 19:33
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 19:07 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Ik denk dat André oprecht denkt dat hij het rustig aan heeft gedaan als er een week zat tussen het verbreken van zijn relatie met Powervrouw en het steken van zijn tampeloeris tussen de airbags van van Soelen.
_O-
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 19:36
Ik lees net bij shownieuws dat andre de foto zelf heeft gelekt. :r tuurlijk hij wilt los gaan met foto's plaatsen leuk voor kleine dre. Denkt die gast nu helemaal niet na?
Michelleewoensdag 24 maart 2021 @ 19:39
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 19:36 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
Ik lees net bij shownieuws dat andre de foto zelf heeft gelekt. :r tuurlijk hij wilt los gaan met foto's plaatsen leuk voor kleine dre. Denkt die gast nu helemaal niet na?
Ik denk serieus dat hij denkt dat er genoeg tijd tussen heeft gezeten.
Deisyywoensdag 24 maart 2021 @ 19:40
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 19:39 schreef Michellee het volgende:

[..]

Ik denk serieus dat hij denkt dat er genoeg tijd tussen heeft gezeten.
En doorrrrr.....
AgnesGruwoensdag 24 maart 2021 @ 19:52
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 19:08 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Foto is gedeeld via de 3 witches-groepsapp van Raggel, Sarah en Bridget.
Wat?! :D :o
mailywoensdag 24 maart 2021 @ 19:57
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 19:32 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Hij liegt net zo goed als vileda van Gaalen
Vileda _O- _O-
mailywoensdag 24 maart 2021 @ 19:57
quote:
10s.gif Op woensdag 24 maart 2021 19:40 schreef Deisyy het volgende:

[..]

En doorrrrr.....
Hij is toch al de lul dus ja ... _O_
ootjekatootjewoensdag 24 maart 2021 @ 19:58
Je ziet toch zo dat André die foto zelf maakt. Triest figuur is het, nog erger dan zijn eigen pa.
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 20:17
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 19:58 schreef ootjekatootje het volgende:
Je ziet toch zo dat André die foto zelf maakt. Triest figuur is het, nog erger dan zijn eigen pa.
Ja echt veel erger. Hij heeft vandaag een mega haard gekocht voor zijn nieuwe huis. En een post van Vileda van Gaalen geliked :r
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 20:18
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 19:39 schreef Michellee het volgende:

[..]

Ik denk serieus dat hij denkt dat er genoeg tijd tussen heeft gezeten.
Wat is zijn iq? :D
ootjekatootjewoensdag 24 maart 2021 @ 20:19
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 20:18 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Wat is zijn iq? :D
Serieus? Max 65
ootjekatootjewoensdag 24 maart 2021 @ 20:32
quote:
1s.gif Op woensdag 24 maart 2021 20:17 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Ja echt veel erger. Hij heeft vandaag een mega haard gekocht voor zijn nieuwe huis. En een post van Vileda van Gaalen geliked :r
Haha, die reacties eronder.
-river-woensdag 24 maart 2021 @ 20:34
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 18:26 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Yesssssss *O* *O* *O* *O* snel gegaan hé _O-
Nee nee, zij troost hem omdat MO berichten van een man kreeg :+
Vrienden aan mijn hoela o|O
-river-woensdag 24 maart 2021 @ 21:02
Er gebeurt nu hetzelfde als toen met Bridgeslet, alles draait om hem en hij heeft schijt aan Mo en A3.
ootjekatootjewoensdag 24 maart 2021 @ 21:22
Ik geloof er niets van dat Mo zat te flirten met een ander. Binnen twee weken heeft hij een ander.
Zo diep zat dr liefde blijkbaar niet.
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 21:36
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 20:19 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Serieus? Max 65
:D :P _O- _O-
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 21:38
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 21:22 schreef ootjekatootje het volgende:
Ik geloof er niets van dat Mo zat te flirten met een ander. Binnen twee weken heeft hij een ander.
Zo diep zat dr liefde blijkbaar niet.
Ik ook niet . Hij zag Sarah en wilde Sarah. Dat had Vileda ook zij zag ouwe dre en wilde oude dre
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 21:39
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 20:32 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Haha, die reacties eronder.
Sommige reacties lig ik in een deuk. Sommige denk ik vriendin wat zeg je allemaal :D
-Springwoensdag 24 maart 2021 @ 21:41
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 19:39 schreef Michellee het volgende:

[..]

Ik denk serieus dat hij denkt dat er genoeg tijd tussen heeft gezeten.
onjNbXN.jpg
Michelleewoensdag 24 maart 2021 @ 21:46
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 21:38 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Ik ook niet . Hij zag Sarah en wilde Sarah. Dat had Vileda ook zij zag ouwe dre en wilde oude dre
Ik geloof ook niet dat monique een ander had. Die vrouw is helemaal gek van andre, waarom zou ze anders al dat gedoe met bridget hebben geaccepteerd?
-river-woensdag 24 maart 2021 @ 21:47
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 21:38 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Ik ook niet . Hij zag Sarah en wilde Sarah. Dat had Vileda ook zij zag ouwe dre en wilde oude dre
Zo is dat.
-river-woensdag 24 maart 2021 @ 21:49
Hoe kan je in hemelsnaam zo snel verliefd worden op een ander, ik zal dat nooit begrijpen.
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 21:54
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 21:46 schreef Michellee het volgende:

[..]

Ik geloof ook niet dat monique een ander had. Die vrouw is helemaal gek van andre, waarom zou ze anders al dat gedoe met bridget hebben geaccepteerd?
Daarom ook . Ik heb begrepen uit het verhaal van André dat Monique wel heel erg wantrouwig was . Maar ja dat wist ze toen zij hem terug nam.
Michelleewoensdag 24 maart 2021 @ 21:54
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 21:49 schreef -river- het volgende:
Hoe kan je in hemelsnaam zo snel verliefd worden op een ander, ik zal dat nooit begrijpen.
Ik ook niet. Lijkt mij ook vreselijk om zo ingewisseld te worden. Maar ik denk dat dit allang speelde
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 21:55
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 21:49 schreef -river- het volgende:
Hoe kan je in hemelsnaam zo snel verliefd worden op een ander, ik zal dat nooit begrijpen.
Ik snap dat ook niet en gelijk is alles all in the family
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 21:56
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 21:54 schreef Michellee het volgende:

[..]

Ik ook niet. Lijkt mij ook vreselijk om zo ingewisseld te worden. Maar ik denk dat dit allang speelde
Hij had met valentijn nog een hele dure armband gekocht.
Michelleewoensdag 24 maart 2021 @ 21:56
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 21:54 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Daarom ook . Ik heb begrepen uit het verhaal van André dat Monique wel heel erg wantrouwig was . Maar ja dat wist ze toen zij hem terug nam.
Ik zou ook wantrouwend zijn. Even naast dat ik hem nooit terug zou nemen. Iemand die mooi weer en opeens is hij weg zonder dat je zelf door had dat het slecht ging.
-river-woensdag 24 maart 2021 @ 22:07
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 21:56 schreef Michellee het volgende:

[..]

Ik zou ook wantrouwend zijn. Even naast dat ik hem nooit terug zou nemen. Iemand die mooi weer en opeens is hij weg zonder dat je zelf door had dat het slecht ging.
Een huwelijksaanzoek, een tattoo en twee weken later een ander. Ik snap er niets van, wat moet de brein van die jongen een chaos zijn.
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 22:07
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 21:56 schreef Michellee het volgende:

[..]

Ik zou ook wantrouwend zijn. Even naast dat ik hem nooit terug zou nemen. Iemand die mooi weer en opeens is hij weg zonder dat je zelf door had dat het slecht ging.
Wat denk je voor kleine dre. Papa nu weer met een andere vrouw terwijl hij wist dat ze gingen trouwen en hij de ringen mocht dragen. Dan ga je als moeder toch stuk. En zwans denkt maar aan 1 ding . Foto's posten. Ik snap er echt niets van
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 22:08
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:07 schreef -river- het volgende:

[..]

Een huwelijksaanzoek, een tattoo en twee weken later een ander. Ik snap er niets van, wat moet de brein van die jongen een chaos zijn.
Het is maar goed dat wij het niet begrijpen anders zouden wij zijn zoals hem ;(
-river-woensdag 24 maart 2021 @ 22:08
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:07 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Wat denk je voor kleine dre. Papa nu weer met een andere vrouw terwijl hij wist dat ze gingen trouwen en hij de ringen mocht dragen. Dan ga je als moeder toch stuk. En zwans denkt maar aan 1 ding . Foto's posten. Ik snap er echt niets van
Die gast zal toch onderhand wel weten wat hij aanricht.
ootjekatootjewoensdag 24 maart 2021 @ 22:19
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:08 schreef -river- het volgende:

[..]

Die gast zal toch onderhand wel weten wat hij aanricht.
Nee want hij wilde een betere vader zijn voor zijn zoon dan André senior. Hoe mogelijk verpest hij het tegelijkertijd XXL

Weet iemand wat voor geestelijke ziekte hij heeft?
carorowoensdag 24 maart 2021 @ 22:23
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:08 schreef -river- het volgende:

[..]

Die gast zal toch onderhand wel weten wat hij aanricht.
Nee joh! Alles draait om hem, de hielenlikkers om hem heen versterken dat. Die denkt geen seconde na over de schade die hij anderen berokkend.
Hij is Antwee, de koning in zijn hoofd.
En dan hij heeft nu toch lang genoeg gewacht? Met zijn tijdsbesef hé, begrijp me goed ;) niet dat ik dat vind!
Phoebsterwoensdag 24 maart 2021 @ 22:25
Wat mij dan weer opvalt aan De Foto: hij kijkt naar de camera, zij naar zichzelf :s)
-river-woensdag 24 maart 2021 @ 22:25
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:19 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Nee want hij wilde een betere vader zijn voor zijn zoon dan André senior. Hoe mogelijk verpest hij het tegelijkertijd XXL

Weet iemand wat voor geestelijke ziekte hij heeft?
Ik denk een ernstige vorm van narcisme.
Phoebsterwoensdag 24 maart 2021 @ 22:26
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:19 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Nee want hij wilde een betere vader zijn voor zijn zoon dan André senior. Hoe mogelijk verpest hij het tegelijkertijd XXL

Weet iemand wat voor geestelijke ziekte hij heeft?
Hij is een fantastische vader. Laatst nog piemels gekleid :{w
-river-woensdag 24 maart 2021 @ 22:26
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:23 schreef caroro het volgende:

[..]

Nee joh! Alles draait om hem, de hielenlikkers om hem heen versterken dat. Die denkt geen seconde na over de schade die hij anderen berokkend.
Hij is Antwee, de koning in zijn hoofd.
En dan hij heeft nu toch lang genoeg gewacht? Met zijn tijdsbesef hé, begrijp me goed ;) niet dat ik dat vind!
Het zal de vader van je kind zijn -O-
-river-woensdag 24 maart 2021 @ 22:27
quote:
1s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:26 schreef Phoebster het volgende:

[..]

Hij is een fantastische vader. Laatst nog piemels gekleid :{w
Ook zoiets raars, wat zal die jongen daar later mee gepest worden.
Luke83woensdag 24 maart 2021 @ 22:28
quote:
1s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:25 schreef Phoebster het volgende:
Wat mij dan weer opvalt aan De Foto: hij kijkt naar de camera, zij naar zichzelf :s)
Ik vind die foto vreselijk. Ik zie er zo duidelijk in dat Sarah dol op hem is, en hij is dol op de aandacht. Nee, zit geen enkele liefde in zijn blik.
vencodarkwoensdag 24 maart 2021 @ 22:28
quote:
1s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:26 schreef Phoebster het volgende:

[..]

Hij is een fantastische vader. Laatst nog piemels gekleid :{w
Grapje toch?
vencodarkwoensdag 24 maart 2021 @ 22:30
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:28 schreef Luke83 het volgende:

[..]

Ik vind die foto vreselijk. Ik zie er zo duidelijk in dat Sarah dol op hem is, en hij is dol op de aandacht. Nee, zit geen enkele liefde in zijn blik.
Die blik zit in zijn broek. :Y
Foshizzle79woensdag 24 maart 2021 @ 22:33
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:19 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Weet iemand wat voor geestelijke ziekte hij heeft?
Hij lijdt iig aan grootheidswaanzin. :{
Phoebsterwoensdag 24 maart 2021 @ 22:34
quote:
1s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:28 schreef vencodark het volgende:

[..]

Grapje toch?
Tenzij hij meteen gebruik van de situatie heeft gemaakt door het verhaal van de bloemetjes en bijtjes uit te leggen, vind ik er weinig vaderlijks aan. Dit doen kinderen onderling. Maar hij vond het nog leuker dan die kleine ook 8)7
vencodarkwoensdag 24 maart 2021 @ 22:36
quote:
1s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:34 schreef Phoebster het volgende:

[..]

Tenzij hij meteen gebruik van de situatie heeft gemaakt door het verhaal van de bloemetjes en bijtjes uit te leggen, vind ik er weinig vaderlijks aan. Dit doen kinderen onderling. Maar hij vond het nog leuker dan die kleine ook 8)7
Maar dit is echt gebeurt dus?
Wat een puber. :')
Phoebsterwoensdag 24 maart 2021 @ 22:36
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:28 schreef Luke83 het volgende:

[..]

Ik vind die foto vreselijk. Ik zie er zo duidelijk in dat Sarah dol op hem is, en hij is dol op de aandacht. Nee, zit geen enkele liefde in zijn blik.
Ik zie er een uitdaging in. "Kom maar op met jullie haat". Maar misschien projecteer ik :@ Liefde of zelfs vriendschap/affectie zie ik niet in die blik.
ChipsZak.woensdag 24 maart 2021 @ 22:38
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:27 schreef -river- het volgende:

[..]

Ook zoiets raars, wat zal die jongen daar later mee gepest worden.
Ik vind André echt een debiel en dat piemels kleien was niet om aan te zien, maar denk je echt dat A3 15 jaar later gepest gaat worden met dat korte filmpje?

Ik denk dat-ie er vrijwel niks over hoort. Als hij ook in de media komt wellicht wel een keer. Maar ik geloof echt niet dat dit zo’n enorme indruk heeft gemaakt op de mensheid dat A3 op latere leeftijd ontzettend gepest gaat worden hiermee.

Verder is André natuurlijk alles wat je niet wilt zijn en was het piemels kleien een van de dieptepunten in zijn relatie met A3 wmb, :r. Dat zal maar je humor zijn. Man man man.
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 22:38
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:08 schreef -river- het volgende:

[..]

Die gast zal toch onderhand wel weten wat hij aanricht.
Ik denk met een iq van 65. Neuh. Kijk eens naar zijn moeder toch ook bikkel hard.
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 22:40
quote:
1s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:33 schreef Foshizzle79 het volgende:

[..]

Hij lijdt iig aan grootheidswaanzin. :{
Nou dan zit je er niet ver naast. Hij vergelijkt zich met Brad Pitt en met Elvis dus :Y grootheidswaanzin
vencodarkwoensdag 24 maart 2021 @ 22:41
Dit is dan de vader van je kind. _O-
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 22:42
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:25 schreef -river- het volgende:

[..]

Ik denk een ernstige vorm van narcisme.
Zo moeder zo zoon
Phoebsterwoensdag 24 maart 2021 @ 22:44
quote:
1s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:36 schreef vencodark het volgende:

[..]

Maar dit is echt gebeurt dus?
Wat een puber. :')
https://www.shownieuws.nl(...)herenigd-met-zoontje

Inspirerend ^O^
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 22:44
quote:
1s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:28 schreef vencodark het volgende:

[..]

Grapje toch?
Nee nee play dooh piellies gemaakt. En dat was leuk ja knikker djarrr vond het ook zo hilarisch
-river-woensdag 24 maart 2021 @ 22:44
Antiek is ook zo, tijdens het leven moest ze niets meer van die ouwe weten en na zijn dood is hij ineens weer haar grote liefde.
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 22:46
quote:
1s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:41 schreef vencodark het volgende:
Dit is dan de vader van je kind. _O-
Maar ga er maar aan staan papa altijd weg , papa weer thuis papa weer weg . Kleine dre had toen met Bridget toch een tik mee gekregen. Als andre thuis kwam schoenen uit anders was hij bang dat hij weer weg ging
-river-woensdag 24 maart 2021 @ 22:48
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:46 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Maar ga er maar aan staan papa altijd weg , papa weer thuis papa weer weg . Kleine dre had toen met Bridget toch een tik mee gekregen. Als andre thuis kwam schoenen uit anders was hij bang dat hij weer weg ging
Hoe bezorg je je kind verlatingsangst, hij had nooit terug naar Mo moeten gaan.
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 22:48
quote:
1s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:36 schreef Phoebster het volgende:

[..]

Ik zie er een uitdaging in. "Kom maar op met jullie haat". Maar misschien projecteer ik :@ Liefde of zelfs vriendschap/affectie zie ik niet in die blik.
Weet je wat ik zie?
Dat is bij beide een triomfantelijke blik
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 22:49
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:48 schreef -river- het volgende:

[..]

Hoe bezorg je je kind verlatingsangst, hij had nooit terug naar Mo moeten gaan.
Nee idd dan was Monique al veel verder als dat ze nu is.
Foshizzle79woensdag 24 maart 2021 @ 22:49
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:40 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Nou dan zit je er niet ver naast. Hij vergelijkt zich met Brad Pitt en met Elvis dus :Y grootheidswaanzin
Met Elvis ja ??? _O- Hoe dan????? Hahaha, alhoewel, als ie de vadsige en aan pillen verslaafde Elvis bedoelt, dan kan ik het nog een beetje snappen. 😁
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 22:50
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:44 schreef -river- het volgende:
Antiek is ook zo, tijdens het leven moest ze niets meer van die ouwe weten en na zijn dood is hij ineens weer haar grote liefde.
Geld niet meer niet minder
LagerthaQueenOfKattewoensdag 24 maart 2021 @ 22:51
quote:
1s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:49 schreef Foshizzle79 het volgende:

[..]

Met Elvis ja ??? _O- Hoe dan????? Hahaha, alhoewel, als ie de vadsige en aan pillen verslaafde Elvis bedoelt, dan kan ik het nog een beetje snappen. 😁
:'( nee helaas de mooie jonge elvis . De volgende keer als hij weer die foto in zijn verhaal post bewaar ik hem
Foshizzle79woensdag 24 maart 2021 @ 22:57
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:51 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

:'( nee helaas de mooie jonge elvis . De volgende keer als hij weer die foto in zijn verhaal post bewaar ik hem
Really??? Misschien een idee voor 'm om eens de coke-resten van z'n spiegels thuis af te vegen, dan kan er weer een keer goed in gekeken worden. 😎
ootjekatootjewoensdag 24 maart 2021 @ 23:07
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:25 schreef -river- het volgende:

[..]

Ik denk een ernstige vorm van narcisme.
Volgens mij is het meer dan dat, hij is nu ook zo overtuigd van zichzelf.

Post twee weken geleden die maffe foto van zijn periode met Bridget, met zijn zwarte ogen en nagellak. Vind die zelf uiteindelijk ook vreemd ofzo. Nu weer Brad Pitt en Elvis.

In het najaar dat doorgeslagen breed zijn....

En hij is fan van James Momoa, :(
Vreemd dat is de meest liefdevolle en attente bekende man. Die vereerd zijn vrouw en moeder van hun kinderen al jaren.
Foshizzle79woensdag 24 maart 2021 @ 23:13
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 23:07 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Volgens mij is het meer dan dat, hij is nu ook zo overtuigd van zichzelf.

Post twee weken geleden die maffe foto van zijn periode met Bridget, met zijn zwarte ogen en nagellak. Vind die zelf uiteindelijk ook vreemd ofzo. Nu weer Brad Pitt en Elvis.

In het najaar dat doorgeslagen breed zijn....

En hij is fan van James Momoa, :(
Vreemd dat is de meest liefdevolle en attente bekende man. Die vereerd zijn vrouw en moeder van hun kinderen al jaren.
Jason Momoa was vanaf zijn tienerjaren al half geobsedeerd door Lisa Bonet. Weet niet hoe "gezond" dat uiteindelijk is. 😊
Taigawoensdag 24 maart 2021 @ 23:26
quote:
1s.gif Op woensdag 24 maart 2021 23:13 schreef Foshizzle79 het volgende:

[..]

Jason Momoa was vanaf zijn tienerjaren al half geobsedeerd door Lisa Bonet. Weet niet hoe "gezond" dat uiteindelijk is. 😊
Ik krijg bij die twee altijd het plaatje in mijn hoofd van een banaan en een hamster...
ootjekatootjewoensdag 24 maart 2021 @ 23:33
quote:
1s.gif Op woensdag 24 maart 2021 23:13 schreef Foshizzle79 het volgende:

[..]

Jason Momoa was vanaf zijn tienerjaren al half geobsedeerd door Lisa Bonet. Weet niet hoe "gezond" dat uiteindelijk is. 😊
Ik vond dat filmpje dat hij haar eerste auto terug had gevonden had opgeknapt geweldig 🥰

Die man krijgt zoveel vrouwelijke aandacht maar hij heeft alleen maar oog voor zijn vrouw.

En daar is André dus fan van, het sukkeltje.
ootjekatootjewoensdag 24 maart 2021 @ 23:33
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 23:26 schreef Taiga het volgende:

[..]

Ik krijg bij die twee altijd het plaatje in mijn hoofd van een banaan en een hamster...
_O-
-river-woensdag 24 maart 2021 @ 23:39
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 23:33 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Ik vond dat filmpje dat hij haar eerste auto terug had gevonden had opgeknapt geweldig 🥰

Die man krijgt zoveel vrouwelijke aandacht maar hij heeft alleen maar oog voor zijn vrouw.

En daar is André dus fan van, het sukkeltje.
Misschien omdat zijn vrouw 12 jaar ouder is.
Foshizzle79woensdag 24 maart 2021 @ 23:42
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 23:26 schreef Taiga het volgende:

[..]

Ik krijg bij die twee altijd het plaatje in mijn hoofd van een banaan en een hamster...
Huh ? 😁 wat moet ik me daarbij voorstellen? 😂
ootjekatootjewoensdag 24 maart 2021 @ 23:46
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 23:39 schreef -river- het volgende:

[..]

Misschien omdat zijn vrouw 12 jaar ouder is.
Waarschijnlijk omdat ze twee zielen, een gedachte zijn.
vencodarkdonderdag 25 maart 2021 @ 00:05
quote:
1s.gif Op woensdag 24 maart 2021 23:42 schreef Foshizzle79 het volgende:

[..]

Huh ? 😁 wat moet ik me daarbij voorstellen? 😂
Hij is heel lang en zij heel klein.
Do the math. :D
Foshizzle79donderdag 25 maart 2021 @ 00:08
quote:
1s.gif Op donderdag 25 maart 2021 00:05 schreef vencodark het volgende:

[..]

Hij is heel lang en zij heel klein.
Do the math. :D
Aha 8-)
ootjekatootjedonderdag 25 maart 2021 @ 01:05
quote:
1s.gif Op donderdag 25 maart 2021 00:08 schreef Foshizzle79 het volgende:

[..]

Aha 8-)
:Y
DustinHendersondonderdag 25 maart 2021 @ 07:26
quote:
1s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:28 schreef vencodark het volgende:

[..]

Grapje toch?
andreandre1.webp

"Kijk Andrie, we gaan nu kleien waar papa altijd mee denkt"
letmehearyouscreamdonderdag 25 maart 2021 @ 10:03
Scherpe volgers hebben opgemerkt dat de foto van Zwandre en Zoeloe al redelijk oud is. Dit zagen ze aan de kleur nagels :') het vermoeden is dat de foto van half februari dateert.
Michelleedonderdag 25 maart 2021 @ 11:32
Er komt nu ook een anonieme bron bij Fawry vertellen dat die al jaren geleden Mo en Zoeloe ruzie heeft zien hebben.
Deisyydonderdag 25 maart 2021 @ 11:42
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 10:03 schreef letmehearyouscream het volgende:
Scherpe volgers hebben opgemerkt dat de foto van Zwandre en Zoeloe al redelijk oud is. Dit zagen ze aan de kleur nagels :') het vermoeden is dat de foto van half februari dateert.
:D
mailydonderdag 25 maart 2021 @ 11:44
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 11:32 schreef Michellee het volgende:
Er komt nu ook een anonieme bron bij Fawry vertellen dat die al jaren geleden Mo en Zoeloe ruzie heeft zien hebben.
Vileda?
letmehearyouscreamdonderdag 25 maart 2021 @ 11:48
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 11:32 schreef Michellee het volgende:
Er komt nu ook een anonieme bron bij Fawry vertellen dat die al jaren geleden Mo en Zoeloe ruzie heeft zien hebben.
Grote Mensenjaren of Andréjaren? Want André komt ook al jaaaaaaaren bij de familie over de vloer terwijl hij ze iets langer dan een jaar kent.

[ Bericht 0% gewijzigd door letmehearyouscream op 25-03-2021 13:07:03 ]
mascara-klodderdonderdag 25 maart 2021 @ 11:50
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 11:48 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Grote Mensenjaren of Andréjaren? Want André komt ook al jaaaaaaaren bij de familie over de vloer teren hij ze iets langer dan een jaar kent.
:D
AgnesGrudonderdag 25 maart 2021 @ 11:50
Wie is Vileda?
mascara-klodderdonderdag 25 maart 2021 @ 11:52
quote:
10s.gif Op donderdag 25 maart 2021 11:50 schreef AgnesGru het volgende:
Wie is Vileda?
Rachel. Moet grappig zijn ofzo.
Michelleedonderdag 25 maart 2021 @ 11:52
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 11:52 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Rachel. Moet grappig zijn ofzo.
Oh ik dacht de moeder van Rachel
ootjekatootjedonderdag 25 maart 2021 @ 12:03
Hopla

https://www.ditjesendatje(...)or-aan-rachel-hazes/

En alles stiekem want anders komt Monique erachter... om het vervolgens zelf te melden aan de bladen. 8)7
Leandradonderdag 25 maart 2021 @ 12:07
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 12:03 schreef ootjekatootje het volgende:
Hopla

https://www.ditjesendatje(...)or-aan-rachel-hazes/

En alles stiekem want anders komt Monique erachter... om het vervolgens zelf te melden aan de bladen. 8)7
En ook overal en in ieder interview maar weer over die ene karma post beginnen te janken hè, je krijgt steeds meer het idee van wat voor achterlijkheid Monique mee om heeft moeten gaan.
LagerthaQueenOfKattedonderdag 25 maart 2021 @ 12:13
quote:
1s.gif Op donderdag 25 maart 2021 11:44 schreef maily het volgende:

[..]

Vileda?
Vileda heeft gelekt naar story het vals sekreet.
mailydonderdag 25 maart 2021 @ 12:16
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 12:13 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Vileda heeft gelekt naar story het vals sekreet.
:o
LagerthaQueenOfKattedonderdag 25 maart 2021 @ 12:17
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 12:07 schreef Leandra het volgende:

[..]

En ook overal en in ieder interview maar weer over die ene karma post beginnen te janken hè, je krijgt steeds meer het idee van wat voor achterlijkheid Monique mee om heeft moeten gaan.
Als er zoiets wordt gezegd over raggel wat heeft zij dan in godsnaam allemaal gezegd en gedaan. Voor andre zo goed werd opgevangen door de familie van Monique.
LagerthaQueenOfKattedonderdag 25 maart 2021 @ 12:18
quote:
1s.gif Op donderdag 25 maart 2021 12:16 schreef maily het volgende:

[..]

:o
:Y zij heeft de info doorgespeeld aan Story zodat die op jacht zijn gegaan.
ootjekatootjedonderdag 25 maart 2021 @ 12:19
Videla is een merk met schoonmaakproducten zoals zemen.
ootjekatootjedonderdag 25 maart 2021 @ 12:20
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 12:07 schreef Leandra het volgende:

[..]

En ook overal en in ieder interview maar weer over die ene karma post beginnen te janken hè, je krijgt steeds meer het idee van wat voor achterlijkheid Monique mee om heeft moeten gaan.
We kunnen zo wel makkelijk zien wie de bron is, van het lekken.
Leandradonderdag 25 maart 2021 @ 12:21
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 11:52 schreef Michellee het volgende:

[..]

Oh ik dacht de moeder van Rachel
De moeder van Rachel was Friedel, was omdat ze al jaren geleden overleden is.
Phoebsterdonderdag 25 maart 2021 @ 12:23
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 12:03 schreef ootjekatootje het volgende:
Hopla

https://www.ditjesendatje(...)or-aan-rachel-hazes/

En alles stiekem want anders komt Monique erachter... om het vervolgens zelf te melden aan de bladen. 8)7
Die foto... ;(
Screenshot-20210325-122212-2.jpg
Leandradonderdag 25 maart 2021 @ 12:23
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 12:19 schreef ootjekatootje het volgende:
Videla is een merk met schoonmaakproducten zoals zemen.
En een beruchte oud-president van Argentinië.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Jorge_Videla

Rachel had Monique jaren geleden ook vast wel een vliegreisje willen aanbieden.
Fascinationdonderdag 25 maart 2021 @ 12:23
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 12:07 schreef Leandra het volgende:

[..]

En ook overal en in ieder interview maar weer over die ene karma post beginnen te janken hè, je krijgt steeds meer het idee van wat voor achterlijkheid Monique mee om heeft moeten gaan.
Ik denk dat André tijdens de relatie met haar in zijn beste doen was. Ze heeft geprobeerd er wat van te maken, maar hij is gewoon een aso die wil zuipen en zichzelf kapot maken.
Pleun2011donderdag 25 maart 2021 @ 12:24
Ik zag deze week weer eens een foto voorbij komen van Hazes sr met zijn brede bolle toet. Roxanne lijkt, helaas voor haar, sprekend op haar vader. Maar André Eijk totaal niet.
mailydonderdag 25 maart 2021 @ 12:26
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 12:23 schreef Leandra het volgende:

[..]

En een beruchte oud-president van Argentinië.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Jorge_Videla

Rachel had Monique jaren geleden ook vast wel een vliegreisje willen aanbieden.
_O-
mailydonderdag 25 maart 2021 @ 12:27
quote:
1s.gif Op donderdag 25 maart 2021 12:23 schreef Phoebster het volgende:

[..]

Die foto... ;(
[ afbeelding ]
Je zag het maar in de familie krijgen :X
Phoebsterdonderdag 25 maart 2021 @ 12:28
Vileda: van de zemen, oa bij Blokker en Bol te krijgen
Videla: van de vliegreisjes, alleen via Argentijnse kanalen te krijgen
Leandradonderdag 25 maart 2021 @ 12:31
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 12:24 schreef Pleun2011 het volgende:
Ik zag deze week weer eens een foto voorbij komen van Hazes sr met zijn brede bolle toet. Roxanne lijkt, helaas voor haar, sprekend op haar vader. Maar André Eijk totaal niet.
Subtiel.
Maar als je ziet hoe zijn kind dan weer het evenbeeld van zijn vader is dan is er eigenlijk geen twijfel dat hij ook een kind van zijn vader moet zijn.

Anders zou An3 niet zo op An1 lijken.
Pleun2011donderdag 25 maart 2021 @ 12:34
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 12:31 schreef Leandra het volgende:

[..]

Subtiel.
Maar als je ziet hoe zijn kind dan weer het evenbeeld van zijn vader is dan is er eigenlijk geen twijfel dat hij ook een kind van zijn vader moet zijn.

Anders zou An3 niet zo op An1 lijken.
Oh ja daar heb je een punt. Moet bekennen dat het beeld van An3 niet in mijn hoofd zit, zo goed volg ik deze soap niet.
Leandradonderdag 25 maart 2021 @ 12:35
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 12:34 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Oh ja daar heb je een punt. Moet bekennen dat het beeld van An3 niet in mijn hoofd zit, zo goed volg ik deze soap niet.
Het kind is zo het spiegelbeeld van zijn opa dat het eigenlijk niet anders kan.
Of, om in jouw termen te spreken: dat Eijk niet kan.
mailydonderdag 25 maart 2021 @ 12:37
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 12:19 schreef ootjekatootje het volgende:
Videla is een merk met schoonmaakproducten zoals zemen.
Nee, Vileda :+
ootjekatootjedonderdag 25 maart 2021 @ 12:41
quote:
1s.gif Op donderdag 25 maart 2021 12:37 schreef maily het volgende:

[..]

Nee, Vileda :+
Inderdaad.
ootjekatootjedonderdag 25 maart 2021 @ 13:02
quote:
1s.gif Op donderdag 25 maart 2021 12:23 schreef Phoebster het volgende:

[..]

Die foto... ;(
[ afbeelding ]
Die tieten passen toch niet bij een jonge vrouw, die hangen zonder steun op haar navel.
Phoebsterdonderdag 25 maart 2021 @ 13:07
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 13:02 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Die tieten passen toch niet bij een jonge vrouw, die hangen zonder steun op haar navel.
Ze ziet er uit als een 50-jarige waar aan geknutseld is.
Michelleedonderdag 25 maart 2021 @ 13:43
Ik heb ergens ook het gevoel dat ze meelezen, Zoeloe plaatst nu een foto op instagram met haar nagels met daarbij de tekst "Betere bronnen"
DustinHendersondonderdag 25 maart 2021 @ 14:16
quote:
1s.gif Op donderdag 25 maart 2021 12:23 schreef Phoebster het volgende:

[..]

Die foto... ;(
[ afbeelding ]
Janice-m15.jpg
mootiedonderdag 25 maart 2021 @ 14:19
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 12:19 schreef ootjekatootje het volgende:
Videla is een merk met schoonmaakproducten zoals zemen.
Vileda
Sunshine1982donderdag 25 maart 2021 @ 14:24
quote:
1s.gif Op donderdag 25 maart 2021 12:23 schreef Phoebster het volgende:

[..]

Die foto... ;(
[ afbeelding ]
Wat een wanstaltig ding heeft ze aan.
Simone010donderdag 25 maart 2021 @ 14:26
Het zullen vast boze tongen zijn die het beweren, maar er wordt flink geroddeld in Hillegersberg..die kabouter ging al vreemd met Zoeloe voor breuk nr 1 met Mo, tijdens zijn relatie met Bridget en tijdens zijn tweede relatie met Mo. Zoeloe wipte ondertussen rond met half Hillegersberg en heeft al geprobeerd een spaak in menig huwelijk te steken. Ik weet niet maar als ik Raggel was zou ik voorlopig maar even niet met uitgestoken armen dat mokkeltje ontvangen, half Hillie heeft al in dat potje liggen roeren. Er komt nog veel meer bagger naar boven de komende weken...Die ouders zijn net zo gek als Friedel destijds.
Michelleedonderdag 25 maart 2021 @ 14:47
Meer bagger! Ik wil meer bagger!
AgnesGrudonderdag 25 maart 2021 @ 15:09
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 14:26 schreef Simone010 het volgende:
Het zullen vast boze tongen zijn die het beweren, maar er wordt flink geroddeld in Hillegersberg..die kabouter ging al vreemd met Zoeloe voor breuk nr 1 met Mo, tijdens zijn relatie met Bridget en tijdens zijn tweede relatie met Mo. Zoeloe wipte ondertussen rond met half Hillegersberg en heeft al geprobeerd een spaak in menig huwelijk te steken. Ik weet niet maar als ik Raggel was zou ik voorlopig maar even niet met uitgestoken armen dat mokkeltje ontvangen, half Hillie heeft al in dat potje liggen roeren. Er komt nog veel meer bagger naar boven de komende weken...Die ouders zijn net zo gek als Friedel destijds.
Wat een paupers :D
LagerthaQueenOfKattedonderdag 25 maart 2021 @ 16:29
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 14:47 schreef Michellee het volgende:
Meer bagger! Ik wil meer bagger!
_O-
LagerthaQueenOfKattedonderdag 25 maart 2021 @ 16:29
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 14:26 schreef Simone010 het volgende:
Het zullen vast boze tongen zijn die het beweren, maar er wordt flink geroddeld in Hillegersberg..die kabouter ging al vreemd met Zoeloe voor breuk nr 1 met Mo, tijdens zijn relatie met Bridget en tijdens zijn tweede relatie met Mo. Zoeloe wipte ondertussen rond met half Hillegersberg en heeft al geprobeerd een spaak in menig huwelijk te steken. Ik weet niet maar als ik Raggel was zou ik voorlopig maar even niet met uitgestoken armen dat mokkeltje ontvangen, half Hillie heeft al in dat potje liggen roeren. Er komt nog veel meer bagger naar boven de komende weken...Die ouders zijn net zo gek als Friedel destijds.
Wat een vieze vent is die Hazes en maar schijnheilig doen voor de camera de vrouw van mijn leven. :r
#ANONIEMdonderdag 25 maart 2021 @ 17:13
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:19 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Nee want hij wilde een betere vader zijn voor zijn zoon dan André senior. Hoe mogelijk verpest hij het tegelijkertijd XXL

Weet iemand wat voor geestelijke ziekte hij heeft?
Hij zit in het B cluster: ik denk borderline (for sure) en narcisme
ootjekatootjedonderdag 25 maart 2021 @ 17:14
quote:
1s.gif Op donderdag 25 maart 2021 17:13 schreef An_0_Niem het volgende:

[..]

Hij zit in het B cluster: ik denk borderline (for sure) en narcisme
Het lijkt me meer dan een grote vorm van narcisme inderdaad.
ootjekatootjedonderdag 25 maart 2021 @ 17:21
Cluster B-persoonlijkheidsstoornissen
Antisociale-persoonlijkheidsstoornis: een aanhoudend patroon van gebrek aan respect voor de rechten van anderen en schending daarvan.
Borderline-persoonlijkheidsstoornis: een aanhoudend patroon van instabiliteit in intermenselijke relaties, zelfbeeld en emoties, en duidelijke impulsiviteit.
Histrionische-persoonlijkheidsstoornis (voorheen: theatrale): een aanhoudend patroon van excessieve emotionaliteit en aandacht vragend gedrag.
Narcistische-persoonlijkheidsstoornis: een aanhoudend patroon van grandiositeit, behoefte aan bewondering en een gebrek aan empathie.

Dit komt wel erg overeen met André..
Het gemak waarmee hij Monique eerst de hemel in prijst met die extreme verloving en haar vervolgens zo aan de kant zet, en direct doorgaat met zijn nieuwe leven... bizar.
#ANONIEMdonderdag 25 maart 2021 @ 17:31
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 22:48 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Weet je wat ik zie?
Dat is bij beide een triomfantelijke blik
Klopt. Ze zijn maar wát trots op zichzelf :r
Phoebsterdonderdag 25 maart 2021 @ 17:32
Ik heb Bridget nooit echt gemogen maar ergens zou ik het "leuk" vinden als zij en Mo eens samen zouden gaan zitten. Soort First Wives Club :7
Als die twee de handen ineenslaan, is Antwee de volgende met een inzinking.

#durftedromen

Edit: inzinkingen zijn niet om mee te spotten, please neem het met een korreltje zout :*

[ Bericht 22% gewijzigd door Phoebster op 25-03-2021 17:34:29 (Nuance) ]
ChipsZak.donderdag 25 maart 2021 @ 17:45
Moeten we ook nu elke pagina gaan speculeren over André’s mentale toestand? :+

Niemand kan hem op afstand diagnosticeren. Sommige mensen zijn gewoon impulsieve, vreemdgaande lullen, daar hoeft niet per definitie een stoornis aan te hangen. Ook niet als jij het zelf niet begrijpt. Het kan, maar hoeft niet. Dus om hier nou met ‘zekerheid’ een labeltje of twee rond te gooien met de halve DSM erbij, ik weet niet.
#ANONIEMdonderdag 25 maart 2021 @ 17:55
quote:
17s.gif Op donderdag 25 maart 2021 17:45 schreef ChipsZak. het volgende:
Moeten we ook nu elke pagina gaan speculeren over André’s mentale toestand? :+

Niemand kan hem op afstand diagnosticeren. Sommige mensen zijn gewoon impulsieve, vreemdgaande lullen, daar hoeft niet per definitie een stoornis aan te hangen. Ook niet als jij het zelf niet begrijpt. Het kan, maar hoeft niet. Dus om hier nou met ‘zekerheid’ een labeltje of twee rond te gooien met de halve DSM erbij, ik weet niet.
Daar heb je gelijk in.
Zelf heb ik autisme en ik wil graag alles kunnen verklaren. Maar sommige mensen zijn gewoon niet aardig en horken, ook al gaat dat er bij mij moeilijk in.
ChipsZak.donderdag 25 maart 2021 @ 17:58
quote:
1s.gif Op donderdag 25 maart 2021 17:55 schreef An_0_Niem het volgende:

[..]

Daar heb je gelijk in.
Zelf heb ik autisme en ik wil graag alles kunnen verklaren. Maar sommige mensen zijn gewoon niet aardig en horken, ook al gaat dat er bij mij moeilijk in.
Helaas zijn de meeste Hazessen gewoon vals en naaien ze je waar je bij staat (in geval van Antwee zowel letterlijk als figuurlijk), :r.

Wees blij dat je het niet begrijpt, O+.
Incadonderdag 25 maart 2021 @ 18:02
Dre denkt dat hij nu een grote man is met die wijven ondertussen lacht iedereen hem uit.
mascara-klodderdonderdag 25 maart 2021 @ 18:07
quote:
17s.gif Op donderdag 25 maart 2021 17:45 schreef ChipsZak. het volgende:
Moeten we ook nu elke pagina gaan speculeren over André’s mentale toestand? :+

Niemand kan hem op afstand diagnosticeren. Sommige mensen zijn gewoon impulsieve, vreemdgaande lullen, daar hoeft niet per definitie een stoornis aan te hangen. Ook niet als jij het zelf niet begrijpt. Het kan, maar hoeft niet. Dus om hier nou met ‘zekerheid’ een labeltje of twee rond te gooien met de halve DSM erbij, ik weet niet.
Amen to that _O_
mascara-klodderdonderdag 25 maart 2021 @ 18:09
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 18:02 schreef Inca het volgende:
Dre denkt dat hij nu een grote man is met die wijven ondertussen lacht iedereen hem uit.
hij zou eens verplicht een topic of wat hier mee moeten lezen :D
vencodarkdonderdag 25 maart 2021 @ 18:10
quote:
17s.gif Op donderdag 25 maart 2021 17:45 schreef ChipsZak. het volgende:
Moeten we ook nu elke pagina gaan speculeren over André’s mentale toestand? :+

Niemand kan hem op afstand diagnosticeren. Sommige mensen zijn gewoon impulsieve, vreemdgaande lullen, daar hoeft niet per definitie een stoornis aan te hangen. Ook niet als jij het zelf niet begrijpt. Het kan, maar hoeft niet. Dus om hier nou met ‘zekerheid’ een labeltje of twee rond te gooien met de halve DSM erbij, ik weet niet.
Goed gezegd. :)
Simone010donderdag 25 maart 2021 @ 18:17
quote:
Daar kan je op wachten hoor! De strontkar staat op ontploffen bij de Zoeloe's
Simone010donderdag 25 maart 2021 @ 18:18
quote:
1s.gif Op donderdag 25 maart 2021 16:29 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Wat een vieze vent is die Hazes en maar schijnheilig doen voor de camera de vrouw van mijn leven. :r
Een akelig narcistisch mannetje is het.
Simone010donderdag 25 maart 2021 @ 18:19
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 18:02 schreef Inca het volgende:
Dre denkt dat hij nu een grote man is met die wijven ondertussen lacht iedereen hem uit.
Je moet voor de gein eens die filmpjes met Bridget in Italie terugkijken, hij liep haar gewoon uit te lachen terwijl hij met Zoeloe aan het appen was...
PoesInDoosdonderdag 25 maart 2021 @ 18:38
https://www.linda.nl/nieu(...)SDnrfW3uAbiT-rb5fmUs
Foshizzle79donderdag 25 maart 2021 @ 18:44
quote:
Vanwege haar relatie met Dré kreeg ze dus gewoon doodsbedreigingen :o
Bizar! Wat een mongolen. 8)7
PoesInDoosdonderdag 25 maart 2021 @ 18:47
quote:
1s.gif Op donderdag 25 maart 2021 18:44 schreef Foshizzle79 het volgende:

[..]

Vanwege haar relatie met Dré kreeg ze dus gewoon doodsbedreigingen :o
Bizar! Wat een mongolen. 8)7
Bridget was een tijdje vijand van de Staat leek het wel :N
Foshizzle79donderdag 25 maart 2021 @ 18:49
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 18:47 schreef Declan-Harp het volgende:

[..]

Bridget was een tijdje vijand van de Staat leek het wel :N
Ik zie al zo het type vrouw voor me dat zoiets doet vanwege hun obsessie met de Hazes-clan. :r
Ericrdonderdag 25 maart 2021 @ 18:54
Roggel beroerde de knakworst van Big Dre toen ze 12 was of zo. Die zal Shaka (Zulu) alleen maar waarderen om haar acties.
AgnesGrudonderdag 25 maart 2021 @ 18:55
quote:
1s.gif Op donderdag 25 maart 2021 18:49 schreef Foshizzle79 het volgende:

[..]

Ik zie al zo het type vrouw voor me dat zoiets doet vanwege hun obsessie met de Hazes-clan. :r
Ja, je had ooit het programma Fans. Daarin werd een fan van Thomas Berge gevolgd, ik moet gelijk aan zo’n persoon denken.
Foshizzle79donderdag 25 maart 2021 @ 18:57
quote:
1s.gif Op donderdag 25 maart 2021 18:55 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

Ja, je had ooit het programma Fans. Daarin werd een fan van Thomas Berge gevolgd, ik moet gelijk aan zo’n persoon denken.
Nou ! Is dus precies wat ik bedoelde en voor me zag! 😁 hahaha
PoesInDoosdonderdag 25 maart 2021 @ 18:59
quote:
1s.gif Op donderdag 25 maart 2021 18:55 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

Ja, je had ooit het programma Fans. Daarin werd een fan van Thomas Berge gevolgd, ik moet gelijk aan zo’n persoon denken.
Ik faal
AgnesGrudonderdag 25 maart 2021 @ 19:00
quote:
1s.gif Op donderdag 25 maart 2021 18:57 schreef Foshizzle79 het volgende:

[..]

Nou ! Is dus precies wat ik bedoelde en voor me zag! 😁 hahaha
THOOOMMMMAAAASSS!!! AAAANNDRRRÉÉÉÉ!
AgnesGrudonderdag 25 maart 2021 @ 19:02
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 18:59 schreef Declan-Harp het volgende:

[..]

Ik faal
https://www.dumpert.nl/item/462361_a27dc1d1
Foshizzle79donderdag 25 maart 2021 @ 19:02
quote:
10s.gif Op donderdag 25 maart 2021 19:00 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

THOOOMMMMAAAASSS!!! AAAANNDRRRÉÉÉÉ!
Echt sneuer dan sneu , zal maar je moeder/vrouw/zus zijn ! 8)7
Taigadonderdag 25 maart 2021 @ 19:15
quote:
10s.gif Op donderdag 25 maart 2021 19:00 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

THOOOMMMMAAAASSS!!! AAAANNDRRRÉÉÉÉ!
Whahahahhaa!!! Man man man...wat een programma was dat..
Foshizzle79donderdag 25 maart 2021 @ 19:19
quote:
_O- hopeloze gevallen O+
PoesInDoosdonderdag 25 maart 2021 @ 19:29
quote:
Ja prachtig _O_
In de Corry Konings aflevering zit een ex-collega van mij, die is ook niet helemaal 100 :')
Stepperollerdonderdag 25 maart 2021 @ 19:44
quote:
Ging nog even Googlen, kwam ik dit tegen: https://soundcloud.com/us(...)l-loves-thomas-berge
Die stem _O-
Foshizzle79donderdag 25 maart 2021 @ 19:45
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 19:44 schreef Stepperoller het volgende:

[..]

Ging nog even Googlen, kwam ik dit tegen: https://soundcloud.com/us(...)l-loves-thomas-berge
Die stem _O-
Die kop ook ! :o _O-
Stepperollerdonderdag 25 maart 2021 @ 19:47
3.jpg
Foshizzle79donderdag 25 maart 2021 @ 19:48
quote:
Toch het toppunt van een geil wijf :P
AgnesGrudonderdag 25 maart 2021 @ 20:01
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 19:44 schreef Stepperoller het volgende:

[..]

Ging nog even Googlen, kwam ik dit tegen: https://soundcloud.com/us(...)l-loves-thomas-berge
Die stem _O-
_O-
Simone010donderdag 25 maart 2021 @ 20:12
quote:
1s.gif Op donderdag 25 maart 2021 18:44 schreef Foshizzle79 het volgende:

[..]

Vanwege haar relatie met Dré kreeg ze dus gewoon doodsbedreigingen :o
Bizar! Wat een mongolen. 8)7
Misschien zat Zoeloe daar wel achter want die verwachte al dat Dre Mo voor haar zou verlaten.
Foshizzle79donderdag 25 maart 2021 @ 20:23
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 20:12 schreef Simone010 het volgende:

[..]

Misschien zat Zoeloe daar wel achter want die verwachte al dat Dre Mo voor haar zou verlaten.
Wie weet, diegenen zijn iig duidelijk psychisch niet in orde. :N
mailydonderdag 25 maart 2021 @ 20:53
quote:
Uit 2009 ... en vandaag al meer dan 90 keer bekeken :+
praadjedonderdag 25 maart 2021 @ 20:57
Bridget heeft een Youtube interview gegeven waarin ze natuurlijk wel even moest benoemen dat ze door de man met wie ze vorig jaar samen was ten huwelijk was gevraagd :r

Foshizzle79donderdag 25 maart 2021 @ 21:11
quote:
17s.gif Op donderdag 25 maart 2021 20:57 schreef praadje het volgende:
Bridget heeft een Youtube interview gegeven waarin ze natuurlijk wel even moest benoemen dat ze door de man met wie ze vorig jaar samen was ten huwelijk was gevraagd :r

Groot gelijk eigenlijk, laat ff zien wat voor betekenis dreetje hecht aan iemand ten huwelijk vragen. }:|
praadjedonderdag 25 maart 2021 @ 21:13
quote:
1s.gif Op donderdag 25 maart 2021 21:11 schreef Foshizzle79 het volgende:

[..]

Groot gelijk eigenlijk, laat ff zien wat voor betekenis dreetje hecht aan iemand ten huwelijk vragen. }:|
Ja nu je het zo zegt heb je inderdaad gelijk ja. Zo had ik het nog niet bekeken. Dus Bridget is nu officieel ook een powervrouw :Y
Andromachedonderdag 25 maart 2021 @ 21:13
quote:
17s.gif Op donderdag 25 maart 2021 17:45 schreef ChipsZak. het volgende:
Moeten we ook nu elke pagina gaan speculeren over André’s mentale toestand? :+

Niemand kan hem op afstand diagnosticeren. Sommige mensen zijn gewoon impulsieve, vreemdgaande lullen, daar hoeft niet per definitie een stoornis aan te hangen. Ook niet als jij het zelf niet begrijpt. Het kan, maar hoeft niet. Dus om hier nou met ‘zekerheid’ een labeltje of twee rond te gooien met de halve DSM erbij, ik weet niet.
ChipsZak, lieverd, het is hier SHO. We doen hier net als in Den Haag, waarheidsvinding en integriteit zijn van ondergeschikt belang. :7 Het moet hier geen Viva worden waar de mods je een ban geven bij de minste vorm van kritiek op een celeb.
Foshizzle79donderdag 25 maart 2021 @ 21:15
quote:
17s.gif Op donderdag 25 maart 2021 21:13 schreef praadje het volgende:

[..]

Ja nu je het zo zegt heb je inderdaad gelijk ja. Zo had ik het nog niet bekeken. Dus Bridget is nu officieel ook een powervrouw :Y
Nouuu...zover zou ik weer niet willen gaan.. :P hahaha
Leandradonderdag 25 maart 2021 @ 21:27
quote:
1s.gif Op donderdag 25 maart 2021 18:55 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

Ja, je had ooit het programma Fans. Daarin werd een fan van Thomas Berge gevolgd, ik moet gelijk aan zo’n persoon denken.
En dat soort figuren hebben Rachel opgevoed, geen wonder dat ze als puber ingezet kon worden om het huwelijk van André te saboteren, het zou me niet eens verbazen als ze haar zoon bijna net zo verafgoodt omdat hij ook zijn zoon is.

[ Bericht 0% gewijzigd door Leandra op 26-03-2021 14:00:12 ]
letmehearyouscreamdonderdag 25 maart 2021 @ 22:26
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 21:27 schreef Leandra het volgende:

[..]

En dat soort figuren hebben Rachel opgevoed, geen wonder dat ze als puber ingezet kon worden om het huwelijk van André te saboteren, het zou me niet eens verbazen als ze haar bijna net zo verafgoodt omdat hij ook zijn zoon is.
Nou, die slagers waren eng en verrot, die deelnemers van Fans waren volgens mij op het randje van verstandelijk beperkt. Zelfs zo erg dat ik als SHO-er die echt niet vies is van wat onethische bagger, het eigenlijk niet verantwoord vond dat deze mensen geportretteerd werden.
Woonbootjesdonderdag 25 maart 2021 @ 23:25
Op YouTube een gesprek met Bridget bij Robbert Rodenburg ook over Andre
mailydonderdag 25 maart 2021 @ 23:32
quote:
Uit 2009, al meer dan 240 keer bekeken vandaag ...
chufidonderdag 25 maart 2021 @ 23:37
verkeerde topic
ootjekatootjevrijdag 26 maart 2021 @ 00:59
quote:
1s.gif Op donderdag 25 maart 2021 23:32 schreef maily het volgende:

[..]

Uit 2009, al meer dan 240 keer bekeken vandaag ...
Marga is wel Nederlands Kampioen sip kijken, :D
Respect!
ChipsZak.vrijdag 26 maart 2021 @ 06:46
quote:
1s.gif Op donderdag 25 maart 2021 21:13 schreef Andromache het volgende:

[..]

ChipsZak, lieverd, het is hier SHO. We doen hier net als in Den Haag, waarheidsvinding en integriteit zijn van ondergeschikt belang. :7 Het moet hier geen Viva worden waar de mods je een ban geven bij de minste vorm van kritiek op een celeb.
Dat weet ik ook wel. Maar als je de halve DSM erbij gaat slepen en daarbij echt serieus bezig bent (en niet op de SHO-manier) is dat imo wel weer anders. Voornamelijk omdat er sowieso al veel te makkelijk met labels wordt gestrooid (denk aan dat iedereen tegenwoordig wordt uitgemaakt voor autist, borderliner, narcist, etc.). Mensen kunnen blijkbaar gewoon geen zelfingenomen lul meer zijn zonder dat er serieus (en dat is hier het keyword) op afstand gediagnosticeerd gaat worden. Dàt is mijn euvel. Er super serieus mee aan de slag gaan; dat is imo geen SHO meer.

Voor de rest zie je mij nooit iets in SHO serieuzer of rationeler maken dan het is en neem ik de roddels, hoe onlogisch sommige ook zijn, ook gewoon voor waarheid aan want :7 ‘t is SHO. Je ziet me nergens pleiten voor een Viva-foruminsteek of een ban.
ootjekatootjevrijdag 26 maart 2021 @ 08:26
quote:
17s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 06:46 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

Dat weet ik ook wel. Maar als je de halve DSM erbij gaat slepen en daarbij echt serieus bezig bent (en niet op de SHO-manier) is dat imo wel weer anders. Voornamelijk omdat er sowieso al veel te makkelijk met labels wordt gestrooid (denk aan dat iedereen tegenwoordig wordt uitgemaakt voor autist, borderliner, narcist, etc.). Mensen kunnen blijkbaar gewoon geen zelfingenomen lul meer zijn zonder dat er serieus (en dat is hier het keyword) op afstand gediagnosticeerd gaat worden. Dàt is mijn euvel. Er super serieus mee aan de slag gaan; dat is imo geen SHO meer.

Voor de rest zie je mij nooit iets in SHO serieuzer of rationeler maken dan het is en neem ik de roddels, hoe onlogisch sommige ook zijn, ook gewoon voor waarheid aan want :7 ‘t is SHO. Je ziet me nergens pleiten voor een Viva-foruminsteek of een ban.
quote:
17s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 06:46 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

Dat weet ik ook wel. Maar als je de halve DSM erbij gaat slepen en daarbij echt serieus bezig bent (en niet op de SHO-manier) is dat imo wel weer anders. Voornamelijk omdat er sowieso al veel te makkelijk met labels wordt gestrooid (denk aan dat iedereen tegenwoordig wordt uitgemaakt voor autist, borderliner, narcist, etc.). Mensen kunnen blijkbaar gewoon geen zelfingenomen lul meer zijn zonder dat er serieus (en dat is hier het keyword) op afstand gediagnosticeerd gaat worden. Dàt is mijn euvel. Er super serieus mee aan de slag gaan; dat is imo geen SHO meer.

Voor de rest zie je mij nooit iets in SHO serieuzer of rationeler maken dan het is en neem ik de roddels, hoe onlogisch sommige ook zijn, ook gewoon voor waarheid aan want :7 ‘t is SHO. Je ziet me nergens pleiten voor een Viva-foruminsteek of een ban.
Je bent dus serieus van streek omdat ik me onder andere afvroeg wat voor ziektebeeld iemand heeft die zich zo gedraagt als André?

Ok
LagerthaQueenOfKattevrijdag 26 maart 2021 @ 08:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 08:26 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]


[..]

Je bent dus serieus van streek omdat ik me onder andere afvroeg wat voor ziektebeeld iemand heeft die zich zo gedraagt als André?

Ok
Het gedrag wat andre laat zien zal bij veel mensen wel de wenkbrauwen doen fronzen. Ik vraag mij ook af hoe kan een persoon zo iets doen zo tegenstrijdig. Maar wij zullen het niet weten omdat wij niet zijn zoals andre. Thank God _O_
ChipsZak.vrijdag 26 maart 2021 @ 08:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 08:26 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]


[..]

Je bent dus serieus van streek omdat ik me onder andere afvroeg wat voor ziektebeeld iemand heeft die zich zo gedraagt als André?

Ok
Van streek nog wel? Als jij deze posts wil classificeren als ‘serieus van streek’ vind ik dat helemaal prima, :').

Ok
ChipsZak.vrijdag 26 maart 2021 @ 08:39
Mensen toch, ik wist niet dat ik zoveel gevoelens naar boven zou halen.

Ik vroeg me enkel af of het nou echt nodig was om tot in detail serieus een geestesstoornis uit te pluizen voor Antwee met de DSM erbij.

Ik roep niet op tot een ban, tot een Viva-forum of dat kritiek niet meer zou mogen (waar komt dàt überhaupt vandaan?)

Ik vroeg me alleen af of dit nou echt nodig was (en heb uiteengezet waarom ik dat vond).
mascara-kloddervrijdag 26 maart 2021 @ 08:41
quote:
17s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 08:39 schreef ChipsZak. het volgende:
Mensen toch, ik wist niet dat ik zoveel gevoelens naar boven zou halen.

Ik vroeg me enkel af of het nou echt nodig was om tot in detail serieus een geestesstoornis uit te pluizen voor Antwee met de DSM erbij.

Ik roep niet op tot een ban, tot een Viva-forum of dat kritiek niet meer zou mogen (waar komt dàt überhaupt vandaan?)

Ik vroeg me alleen af of dit nou echt nodig was (en heb uiteengezet waarom ik dat vond).
ben het helemaal met je eens hoor.

Helemaal dat je dan straks weer mensen hier hebt die denken dat het echt zo is omdat het hier een keer gepost is.

En er dan weer 3 pagina's nodig zijn om het uitleggen dat dit van een random user in dit topic kwam.
girlnextdoor.vrijdag 26 maart 2021 @ 09:07
Je kunt er wel allerlei psychische ziektes bij halen, volgens mij is dit gewoon een gevolg van zijn verknipte jeugd onder het juk van de zeemleren lap, en de enige herinnering die hij heeft aan zijn pa zijn niet zo leuk dacht ik. Tel daar bij dat Friedelgeval op de dr eigen dochter aan André hoereerde. Antwee heeft gewoon niet het beste voorbeeld gehad.
ootjekatootjevrijdag 26 maart 2021 @ 09:30
quote:
17s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 08:35 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

Van streek nog wel? Als jij deze posts wil classificeren als ‘serieus van streek’ vind ik dat helemaal prima, :').

Ok
Ik vraag me gewoon af wat André heeft, aangezien ik zijn gedrag van de afgelopen jaren zeer extreem vind.
En dat in combinatie met bekend zijn...

En net zoals we praten over die opgespoten lippen, moet dat gedrag toch ook bespreekbaar zijn?
-river-vrijdag 26 maart 2021 @ 09:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 09:30 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Ik vraag me gewoon af wat André heeft, aangezien ik zijn gedrag van de afgelopen jaren zeer extreem vind.
En dat in combinatie met bekend zijn...

En net zoals we praten over die opgespoten lippen, moet dat gedrag toch ook bespreekbaar zijn?
Trek het je niet aan :*
Duderinnetjevrijdag 26 maart 2021 @ 09:47
quote:
17s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 08:35 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

Van streek nog wel? Als jij deze posts wil classificeren als ‘serieus van streek’ vind ik dat helemaal prima, :').

Ok
Ootje zegt het nog diplomatiek. Ik heb het even opgezocht en zie dat je een burnout hebt.

Sterkte. ;(
ChipsZak.vrijdag 26 maart 2021 @ 10:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 09:47 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Ootje zegt het nog diplomatiek. Ik heb het even opgezocht en zie dat je een burnout hebt.

Sterkte. ;(
:D

[ Bericht % gewijzigd door Ole op 26-03-2021 16:32:12 ]
Scary_Maryvrijdag 26 maart 2021 @ 10:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 09:50 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Jezus moet dit zo?
Waarom zou het over celebs wel allemaal moeten kunnen, maar onderling niet?
LagerthaQueenOfKattevrijdag 26 maart 2021 @ 10:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 09:51 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Het is zeker niet mijn intentie om iemand te kwetsen ofzo, verre van. En blijkbaar ligt het onderwerp wat gevoelig.
O+
LagerthaQueenOfKattevrijdag 26 maart 2021 @ 10:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 10:42 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Waarom zou het over celebs wel allemaal moeten kunnen, maar onderling niet?
Dat staat nergens dat ik dat zeg ik vind het gewoon te hard uitvallen naar iemand die haar mening heeft en die in dit topic dat schrijft waar het ook voor is.
Magicavrijdag 26 maart 2021 @ 10:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 10:42 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Waarom zou het over celebs wel allemaal moeten kunnen, maar onderling niet?
Dat kan in r&p :P
Dit is sho!
letmehearyouscreamvrijdag 26 maart 2021 @ 12:14
Wat een gezelligheid.
Even een rondje socials. Sarah heeft weer een foto geplaatst met wanstaltige kleding, een Guccivariant van een North Face-jas. Volgens mij is zij zo'n type dat denkt dat als het van een dergelijk label is, het mooi is. Dat is het enige label waar ik het over ga hebben hoor.

André is met zijn beperkte neef op weg naar een HZH-meeting, zou het gezellig met mams en zus zijn?
En Monique is nog stil...
ootjekatootjevrijdag 26 maart 2021 @ 12:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 12:14 schreef letmehearyouscream het volgende:
Wat een gezelligheid.
Even een rondje socials. Sarah heeft weer een foto geplaatst met wanstaltige kleding, een Guccivariant van een North Face-jas. Volgens mij is zij zo'n type dat denkt dat als het van een dergelijk label is, het mooi is. Dat is het enige label waar ik het over ga hebben hoor.

André is met zijn beperkte neef op weg naar een HZH-meeting, zou het gezellig met mams en zus zijn?
En Monique is nog stil...
Zou ze gaan skiën? Het is hier 13 graden...
LagerthaQueenOfKattevrijdag 26 maart 2021 @ 12:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 12:14 schreef letmehearyouscream het volgende:
Wat een gezelligheid.
Even een rondje socials. Sarah heeft weer een foto geplaatst met wanstaltige kleding, een Guccivariant van een North Face-jas. Volgens mij is zij zo'n type dat denkt dat als het van een dergelijk label is, het mooi is. Dat is het enige label waar ik het over ga hebben hoor.

André is met zijn beperkte neef op weg naar een HZH-meeting, zou het gezellig met mams en zus zijn?
En Monique is nog stil...
Wanneer moet dat gaan plaats vinden?
herverwijderdvrijdag 26 maart 2021 @ 12:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 12:14 schreef letmehearyouscream het volgende:
Wat een gezelligheid.
Even een rondje socials. Sarah heeft weer een foto geplaatst met wanstaltige kleding, een Guccivariant van een North Face-jas. Volgens mij is zij zo'n type dat denkt dat als het van een dergelijk label is, het mooi is. Dat is het enige label waar ik het over ga hebben hoor.

André is met zijn beperkte neef op weg naar een HZH-meeting, zou het gezellig met mams en zus zijn?
En Monique is nog stil...
Die jas is wel echt :') ja
Ccr8mSU.png
Stepperollervrijdag 26 maart 2021 @ 12:49
quote:
81s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 12:47 schreef herverwijderd het volgende:

[..]

Die jas is wel echt :') ja
[ afbeelding ]
Ze heeft aan het touwtje getrokken voor als je in een lawine komt.
-river-vrijdag 26 maart 2021 @ 12:51
quote:
81s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 12:47 schreef herverwijderd het volgende:

[..]

Die jas is wel echt :') ja
[ afbeelding ]
Verschrikkelijk inderdaad :r
Phoebstervrijdag 26 maart 2021 @ 12:55
Ik kwam er laatste achter dat de helft van die spiegelfoto's niet voor een spiegel wordt gemaakt, maar gewoon met een extra camera/door iemand anders :') En ik me maar afvragen wat voor spiegels die mensen allemaal thuis hebben en op wat voor vreemde plekken :')
Dit lijkt me ook zo'n foto die niet uit een spiegel is.
letmehearyouscreamvrijdag 26 maart 2021 @ 12:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 12:42 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Wanneer moet dat gaan plaats vinden?
Geen idee, voor de familie van zoelen is de hele Vip-vleugel alvast gereserveerd. Als dank voor hun steun, zowel mentaal als vleselijk.
ootjekatootjevrijdag 26 maart 2021 @ 13:05
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 12:55 schreef Phoebster het volgende:
Ik kwam er laatste achter dat de helft van die spiegelfoto's niet voor een spiegel wordt gemaakt, maar gewoon met een extra camera/door iemand anders :') En ik me maar afvragen wat voor spiegels die mensen allemaal thuis hebben en op wat voor vreemde plekken :')
Dit lijkt me ook zo'n foto die niet uit een spiegel is.
Sylvie Meis had er gisteren ook eentje, leek wel een paspop met telefoon.
Marsenalvrijdag 26 maart 2021 @ 13:10
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 12:55 schreef Phoebster het volgende:
Ik kwam er laatste achter dat de helft van die spiegelfoto's niet voor een spiegel wordt gemaakt, maar gewoon met een extra camera/door iemand anders :') En ik me maar afvragen wat voor spiegels die mensen allemaal thuis hebben en op wat voor vreemde plekken :')
Dit lijkt me ook zo'n foto die niet uit een spiegel is.
Ja ik wil graag een selfie maar ik wil niet de foto zelf maken, logisch toch
Taigavrijdag 26 maart 2021 @ 13:13
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 12:55 schreef Phoebster het volgende:
Ik kwam er laatste achter dat de helft van die spiegelfoto's niet voor een spiegel wordt gemaakt, maar gewoon met een extra camera/door iemand anders :') En ik me maar afvragen wat voor spiegels die mensen allemaal thuis hebben en op wat voor vreemde plekken :')
Dit lijkt me ook zo'n foto die niet uit een spiegel is.
Wat ik nooit begrijp is, waarom kijken ze nooit in de camera? Altijd naar de telefoon. Terwijl je toch in de spiegel naar de camera kan kijken?
mailyvrijdag 26 maart 2021 @ 13:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 13:13 schreef Taiga het volgende:

[..]

Wat ik nooit begrijp is, waarom kijken ze nooit in de camera? Altijd naar de telefoon. Terwijl je toch in de spiegel naar de camera kan kijken?
Dat iedereen maar ziet hoe 'n grote telefoon ze hebben.
Taigavrijdag 26 maart 2021 @ 13:21
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 13:17 schreef maily het volgende:

[..]

Dat iedereen maar ziet hoe 'n grote telefoon ze hebben.
Ik bedoel, als ze nu via de spiegel in de lens van haar telefoon kijkt, dan maak je toch een veel leukere foto?

Of ben ik nu gewoon een oud wijf aan het worden... :D
herverwijderdvrijdag 26 maart 2021 @ 13:22
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 12:55 schreef Phoebster het volgende:
Ik kwam er laatste achter dat de helft van die spiegelfoto's niet voor een spiegel wordt gemaakt, maar gewoon met een extra camera/door iemand anders :') En ik me maar afvragen wat voor spiegels die mensen allemaal thuis hebben en op wat voor vreemde plekken :')
Dit lijkt me ook zo'n foto die niet uit een spiegel is.
Ik ben verbaasd, maar toch ook weer niet.
Simone010vrijdag 26 maart 2021 @ 13:36
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 18:54 schreef Ericr het volgende:
Roggel beroerde de knakworst van Big Dre toen ze 12 was of zo. Die zal Shaka (Zulu) alleen maar waarderen om haar acties.
Terwijl Friedel even voordeed hoe het moest.
letmehearyouscreamvrijdag 26 maart 2021 @ 13:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 13:36 schreef Simone010 het volgende:

[..]

Terwijl Friedel even voordeed hoe het moest.
Oh ja, André heeft die moeder vast ook even mee gepakt. Is een seniorversie van Sarah en bovendien meer zijn normale doelgroep qua leeftijd.
ootjekatootjevrijdag 26 maart 2021 @ 13:56
Zeer goede samenvatting over André.

https://www.ditjesendatjes.nl/open-brief-aan-andre-hazes/
mailyvrijdag 26 maart 2021 @ 14:10
quote:
Nou, vind je? .....

quote:
Je bent de meest populaire en talentvolle zanger van Nederland.
Niet mee eens.
letmehearyouscreamvrijdag 26 maart 2021 @ 14:10
Mwah, dat statement van Monique had wellicht wijze woorden, maar ze waren mijns inziens ook nogal manipulatief van aard. Ze heeft de schrijver van het stukje in elk geval goed ingepakt ermee.
ootjekatootjevrijdag 26 maart 2021 @ 14:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 14:10 schreef maily het volgende:

[..]

Nou, vind je? .....
[..]

Niet mee eens.
Niet mijn muziek, maar wie dan wel?
mailyvrijdag 26 maart 2021 @ 14:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 14:11 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Niet mijn muziek, maar wie dan wel?
Van de schrijver van de brief ;)
mascara-kloddervrijdag 26 maart 2021 @ 14:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 14:10 schreef maily het volgende:

[..]

Nou, vind je? .....
[..]

Niet mee eens.
en:
quote:
Monique werd voor het oog van de wereld vernederd, denk aan de vele selfies die jij en Bridget plaatsten.
de hele wereld? :')_!
Olevrijdag 26 maart 2021 @ 14:23
Is er iets? even teruglezen
Olevrijdag 26 maart 2021 @ 14:30
ik ga straks even goed vegen. Nog even aan het werk
letmehearyouscreamvrijdag 26 maart 2021 @ 14:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 14:19 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

en:
[..]

de hele wereld? :')_!
Ja, er gingen zelfs stemmen op om de Amerikaanse verkiezingscampagne stil te leggen. Vooral Trump vond het respectloos hoe André met vrouwen omgaat.
Phoebstervrijdag 26 maart 2021 @ 15:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 14:32 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Ja, er gingen zelfs stemmen op om de Amerikaanse verkiezingscampagne stil te leggen. Vooral Trump vond het respectloos hoe André met vrouwen omgaat.
Daar zeg je me wat. Misschien staat Melania wel open voor onze Twee. >:)
Pisces29vrijdag 26 maart 2021 @ 15:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 13:21 schreef Taiga het volgende:

[..]

Ik bedoel, als ze nu via de spiegel in de lens van haar telefoon kijkt, dan maak je toch een veel leukere foto?

Of ben ik nu gewoon een oud wijf aan het worden... :D
Het gaat vaak om de outfit en dus niet of je een glimlach toont. ;) Zelfde als de camera half voor je gezicht. Je schiet het moment of je outfit, het is geen gewone foto.

Die foto met haar jas vind ik tig keer leuker dan die getuite lippen poserend voor de camera. :)
Olevrijdag 26 maart 2021 @ 16:38
Even grofvuil opgeveegd
sowieso: geen persoonlijke aanvallen, hou het on topic en als je verder nog iets wil zeggen hierover mag dat in SHO FB
en zet een TR indien nodig (en die waren ook gezet gelukkig!)
Olevrijdag 26 maart 2021 @ 16:42
quote:
1s.gif Op donderdag 25 maart 2021 21:13 schreef Andromache het volgende:

[..]

ChipsZak, lieverd, het is hier SHO. We doen hier net als in Den Haag, waarheidsvinding en integriteit zijn van ondergeschikt belang. :7 Het moet hier geen Viva worden waar de mods je een ban geven bij de minste vorm van kritiek op een celeb.
O-)
Woonbootjesvrijdag 26 maart 2021 @ 17:02
Bron Ditjes en Datjes

Open brief aan Andre
https://www.ditjesendatjes.nl/open-brief-aan-andre-hazes/
Olevrijdag 26 maart 2021 @ 17:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 17:02 schreef Woonbootjes het volgende:
Bron Ditjes en Datjes

Open brief aan Andre
https://www.ditjesendatjes.nl/open-brief-aan-andre-hazes/
staat al paar posts boven je :)
Woonbootjesvrijdag 26 maart 2021 @ 17:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 17:16 schreef Ole het volgende:

[..]

staat al paar posts boven je :)
Oh overheen gekeken sorry
Olevrijdag 26 maart 2021 @ 17:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 17:40 schreef Woonbootjes het volgende:

[..]

Oh overheen gekeken sorry
in elk geval on topic ;)
ChipsZak.vrijdag 26 maart 2021 @ 18:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 16:42 schreef Ole het volgende:

[..]

O-)
Houd het ontopic dan
Michelleezaterdag 27 maart 2021 @ 12:33
Of dit jurkje zit enorm strak. Maar zie ik daar een bolling?

http://imgur.com/gallery/WAfQIDA
Phoebsterzaterdag 27 maart 2021 @ 12:55
Erg flatteus is het in elk geval niet :{
Dit jurkje heeft ze ook in haar post op 8 maart aan, in een pose die wel opvalt als je deze foto gezien hebt.Screenshot-20210327-125321-2.jpg
mailyzaterdag 27 maart 2021 @ 13:32
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 maart 2021 12:55 schreef Phoebster het volgende:
Erg flatteus is het in elk geval niet :{
Dit jurkje heeft ze ook in haar post op 8 maart aan, in een pose die wel opvalt als je deze foto gezien hebt.[ afbeelding ]
Wat is de lol van lange mouwen bij een shirt net over je kont? 8)7

En die halsband O-)
-river-zaterdag 27 maart 2021 @ 14:00
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 maart 2021 13:32 schreef maily het volgende:

[..]

Wat is de lol van lange mouwen bij een shirt net over je kont? 8)7

En die halsband O-)
Als amanda balk jouw oufit liked weet je dat hij fout is.
#ANONIEMzaterdag 27 maart 2021 @ 14:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 maart 2021 14:11 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Niet mijn muziek, maar wie dan wel?
Waylon?
Leandrazaterdag 27 maart 2021 @ 14:17
Even wat anders, ik vraag het me al tijden af en ik kom er maar niet uit.
Het gaat om een zin uit het refrein van "Donker om je heen" van Sr.

quote:
Waarom is het zo donker om je heen
Waarom wordt geluk niet meer beloond
Te kort heb jij bij mij gewoond
Nu ben je weg, liet mij alleen
Hoezo zou geluk beloond moeten worden? Geluk is toch al een beloning?
mascara-klodderzaterdag 27 maart 2021 @ 14:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 maart 2021 14:17 schreef Leandra het volgende:
Even wat anders, ik vraag het me al tijden af en ik kom er maar niet uit.
Het gaat om een zin uit het refrein van "Donker om je heen" van Sr.
[..]

Hoezo zou geluk beloond moeten worden? Geluk is toch al een beloning?
Veels te diep dit voor een doorsnee zaterdagmiddag :D
Leandrazaterdag 27 maart 2021 @ 14:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 maart 2021 14:36 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Veels te diep dit voor een doorsnee zaterdagmiddag :D
Ik loop hier al dagen mee en dacht "Okay, nu ga ik het vragen" :D
mascara-klodderzaterdag 27 maart 2021 @ 14:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 maart 2021 14:47 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik loop hier al dagen mee en dacht "Okay, nu ga ik het vragen" :D
_O- helaas zo herkenbaar ook :')
AgnesGruzaterdag 27 maart 2021 @ 15:42
quote:
15s.gif Op zaterdag 27 maart 2021 12:33 schreef Michellee het volgende:
Of dit jurkje zit enorm strak. Maar zie ik daar een bolling?

http://imgur.com/gallery/WAfQIDA
Daar lijkt wel een bolling te zitten inderdaad :{
Duderinnetjezaterdag 27 maart 2021 @ 15:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 maart 2021 14:17 schreef Leandra het volgende:
Even wat anders, ik vraag het me al tijden af en ik kom er maar niet uit.
Het gaat om een zin uit het refrein van "Donker om je heen" van Sr.
[..]

Hoezo zou geluk beloond moeten worden? Geluk is toch al een beloning?
Dat sei het rijmwoorde boek.

*hips*
girlnextdoor.zaterdag 27 maart 2021 @ 16:05
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 maart 2021 15:42 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

Daar lijkt wel een bolling te zitten inderdaad :{
Nee, het zal toch niet..? Dat zou echt heel sneu zijn voor Monique. Als Sarah haar lichaam dat nu zou tonen, betekend dat dat André minimaal een maand na dat huwelijksaanzoek Sarah zwanger heeft gemaakt.. en dan ga ik er vanuit dat haar lichaam het na 2 maanden begint te tonen.

ALS hè mensen :P
vencodarkzaterdag 27 maart 2021 @ 16:10
Zij heeft gewoon standaard zo’n bolling.
Op een foto van 28 november, in een gouden/beide jurkje heeft ze precies zo’n buikje/bolling. :)
Geen idee hoe ik die foto moet plaatsen. :')
Phoebsterzaterdag 27 maart 2021 @ 16:41
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 maart 2021 16:10 schreef vencodark het volgende:
Zij heeft gewoon standaard zo’n bolling.
Op een foto van 28 november, in een gouden/beide jurkje heeft ze precies zo’n buikje/bolling. :)
Geen idee hoe ik die foto moet plaatsen. :')
127973623-130887331917627-8742362004191247127-n-jpg-tp-1-nc-ht-scontent-iad3-1-cdninstagram.jpg
vencodarkzaterdag 27 maart 2021 @ 16:59
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 maart 2021 16:41 schreef Phoebster het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Die ja.
mootiezaterdag 27 maart 2021 @ 17:00
Ze is wel enorm trashy. Ik vermoed dat ze het zelf enorm classy vindt omdat het handenvol geld kost.
DKUpzaterdag 27 maart 2021 @ 17:09
Wat godverdomme ordinair ^O^ _O_ :')
Over een paar jaar ziet ze er niet meer uit in dit tempo....
LagerthaQueenOfKattezaterdag 27 maart 2021 @ 17:19
Wat zal al die bottox op langere termijn gaan doen met je huid. Waarom moet je dit willen. Zo jong heb je dit toch niet nodig.
aeaeaezaterdag 27 maart 2021 @ 18:48
Op foto's gaat het nog wel maar op bewegend beeld is het echt heel erg lelijk. Zie die clip van die ene volkszanger, ben even zijn naam kwijt
ootjekatootjezaterdag 27 maart 2021 @ 19:08
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 maart 2021 16:41 schreef Phoebster het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Wat een vreemd passend jurkje... haar romp bestaat uit drie ballonnen.
girlnextdoor.zaterdag 27 maart 2021 @ 19:13
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 maart 2021 17:00 schreef mootie het volgende:
Ze is wel enorm trashy. Ik vermoed dat ze het zelf enorm classy vindt omdat het handenvol geld kost.
Dat is een fout die veel mensen maken, designer/duur en denken dat het classy is. Terwijl je echt goed moet zoeken voor de echte classic pieces.
Michelleezaterdag 27 maart 2021 @ 19:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 maart 2021 19:08 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Wat een vreemd passend jurkje... haar romp bestaat uit drie ballonnen.
Ik zit hier ook te kijken. Waarom zou je dit aan willen als niet zwangere vrouw
Michelleezaterdag 27 maart 2021 @ 19:47
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 maart 2021 16:05 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Nee, het zal toch niet..? Dat zou echt heel sneu zijn voor Monique. Als Sarah haar lichaam dat nu zou tonen, betekend dat dat André minimaal een maand na dat huwelijksaanzoek Sarah zwanger heeft gemaakt.. en dan ga ik er vanuit dat haar lichaam het na 2 maanden begint te tonen.

ALS hè mensen :P
Ik vind de situatie ansich al sneu voor Monique. Dus dit kan er ook nog wel bij.
Maar een powervrouw slaat zich hier wel doorheen.
Pisces29zaterdag 27 maart 2021 @ 19:48
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 maart 2021 19:13 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Dat is een fout die veel mensen maken, designer/duur en denken dat het classy is. Terwijl je echt goed moet zoeken voor de echte classic pieces.
Wie zegt dat ze classy wil zijn? Daar is toch niet iedereen mee bezig? Ik gok dat ze mikt op ‘lekker wijf’.
vencodarkzaterdag 27 maart 2021 @ 19:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 maart 2021 19:44 schreef Michellee het volgende:

[..]

Ik zit hier ook te kijken. Waarom zou je dit aan willen als niet zwangere vrouw
Dit is van eind november dus was ze sowieso niet zwanger.
girlnextdoor.zaterdag 27 maart 2021 @ 20:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 maart 2021 19:48 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Wie zegt dat ze classy wil zijn? Daar is toch niet iedereen mee bezig? Ik gok dat ze mikt op ‘lekker wijf’.
Dat klopt. Alleen merk ik dat veel mensen duur meteen assiocieren (moe, weet niet hoe ik dit moet spellen :') ) met classy, de stijl die ik momenteel zelf in mijn kledingkast aan het implementeren ben. Duur kan er ook goedkoop uitzien, maar het hangt idd ook af van wat je precies wilt uitstralen met je garderobe. Ik heb hier wat lessen in gehad recent (personal branding), vandaar dat me dat juist sinds die bewustwording opvalt, het is verder geen burn richting Sarah ofzo.
Michelleezondag 28 maart 2021 @ 08:27
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 maart 2021 19:49 schreef vencodark het volgende:

[..]

Dit is van eind november dus was ze sowieso niet zwanger.
Nee dat snap ik, maar wie wil er nu zoiets aan zonder dat je zwanger bent? lekker je buik accentueren.
Michelleezondag 28 maart 2021 @ 08:30
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 maart 2021 20:52 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Dat klopt. Alleen merk ik dat veel mensen duur meteen assiocieren (moe, weet niet hoe ik dit moet spellen :') ) met classy, de stijl die ik momenteel zelf in mijn kledingkast aan het implementeren ben. Duur kan er ook goedkoop uitzien, maar het hangt idd ook af van wat je precies wilt uitstralen met je garderobe. Ik heb hier wat lessen in gehad recent (personal branding), vandaar dat me dat juist sinds die bewustwording opvalt, het is verder geen burn richting Sarah ofzo.
Even geheel off topic, maar ik zie het voornamelijk terug in die jonge meiden die dan bijvoorbeeld willen laten zien dat ze geld hebben (ik denk dat dat erachter zit en niet zo zeer classy) maar dan staat er levensgroot Gucci op je shirt. Ik vind dat persoonlijk oerlelijk.

Ik hou ook wel merkkleding, maar ik hou er niet zo van als het overduidelijk erop staat dan hoef het van mij niet. Ik hou meer van een klein labeltje of als het aan de binnenkant staat o.i.d.
vencodarkzondag 28 maart 2021 @ 09:39
Er zijn mensen die vinden zichzelf classy als het glittery, glanst, duur is en bloot.

Not true. :P
girlnextdoor.zondag 28 maart 2021 @ 13:02
quote:
0s.gif Op zondag 28 maart 2021 08:30 schreef Michellee het volgende:

[..]

Even geheel off topic, maar ik zie het voornamelijk terug in die jonge meiden die dan bijvoorbeeld willen laten zien dat ze geld hebben (ik denk dat dat erachter zit en niet zo zeer classy) maar dan staat er levensgroot Gucci op je shirt. Ik vind dat persoonlijk oerlelijk.

Ik hou ook wel merkkleding, maar ik hou er niet zo van als het overduidelijk erop staat dan hoef het van mij niet. Ik hou meer van een klein labeltje of als het aan de binnenkant staat o.i.d.
Precies dit ben ik dus in mijn kledingkast aan het verwerken. Wel dure, lang meegaande stukken, maar niet met het logo er megagroot op.

OT: ik zag Antwee gisteren de leuke kerel uithangen bij We Want More, toen dacht ik, wat ben jij toch eigenlijk fake. Hij zit daar puur omdat ie het zoontje van is.
LagerthaQueenOfKattezondag 28 maart 2021 @ 16:27
quote:
1s.gif Op zondag 28 maart 2021 13:02 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Precies dit ben ik dus in mijn kledingkast aan het verwerken. Wel dure, lang meegaande stukken, maar niet met het logo er megagroot op.

OT: ik zag Antwee gisteren de leuke kerel uithangen bij We Want More, toen dacht ik, wat ben jij toch eigenlijk fake. Hij zit daar puur omdat ie het zoontje van is.
Ik vind Andre zo walgelijk alles is fake en nep. Maar het ergste zijn leugens en gelijk terug rennen naar mammie :r
mailyzondag 28 maart 2021 @ 17:36
quote:
0s.gif Op zondag 28 maart 2021 08:30 schreef Michellee het volgende:

[..]

Even geheel off topic, maar ik zie het voornamelijk terug in die jonge meiden die dan bijvoorbeeld willen laten zien dat ze geld hebben (ik denk dat dat erachter zit en niet zo zeer classy) maar dan staat er levensgroot Gucci op je shirt. Ik vind dat persoonlijk oerlelijk.

Ik hou ook wel merkkleding, maar ik hou er niet zo van als het overduidelijk erop staat dan hoef het van mij niet. Ik hou meer van een klein labeltje of als het aan de binnenkant staat o.i.d.
Less is more ..... ^O^
Phoebsterzondag 28 maart 2021 @ 17:44
quote:
0s.gif Op zondag 28 maart 2021 16:27 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Ik vind Andre zo walgelijk alles is fake en nep. Maar het ergste zijn leugens en gelijk terug rennen naar mammie :r
Rox doet het stukken beter O+
Olezondag 28 maart 2021 @ 18:02
quote:
1s.gif Op zondag 28 maart 2021 17:44 schreef Phoebster het volgende:

[..]

Rox doet het stukken beter O+
Zeker! Ik denk dat zij het qua relatiekeuze stukken beter gedaan heeft. Ze komt in elk geval stukken stabieler over dan de rest van de familie. Vrijwel nooit negatief in de pers laatste jaren.

[ Bericht 0% gewijzigd door Ole op 28-03-2021 18:12:43 ]
Deisyyzondag 28 maart 2021 @ 18:04
quote:
1s.gif Op zondag 28 maart 2021 17:44 schreef Phoebster het volgende:

[..]

Rox doet het stukken beter O+
Zeker weten. Ik volg haar op Insta, wat een leuke meid en volgens mij heeft ze het ontzettend leuk met haar gezin O+
tong80zondag 28 maart 2021 @ 18:06
quote:
0s.gif Op zondag 28 maart 2021 18:02 schreef Ole het volgende:

[..]

Zeker! Ik denk dat zij het wua relatiekeuze stukken beter gedaan heeft. Ze komy in elk geval stukken stabieler over dan de rest van de familie. Vrijwel nooit negatief in de pers laatste jaren.
Waarom zou de zus van een derderangs zanger, die teert op de naam van zijn vader, in het nieuws moeten komen ? Niet iedereen heeft een artiestenbureau met invloeden bij de Telegraaf. André Jr. al een hondje geaaid vandaag ?

:T
tong80zondag 28 maart 2021 @ 18:08
quote:
0s.gif Op zondag 28 maart 2021 18:04 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Zeker weten. Ik volg haar op Insta, wat een leuke meid en volgens mij heeft ze het ontzettend leuk met haar gezin O+
Hier krijg ik het zo koud van. Echt rillingen. Ik zit hier voor de smeuïge details. En de waanzin van Ron Selling.

:T
LagerthaQueenOfKattezondag 28 maart 2021 @ 18:08
quote:
1s.gif Op zondag 28 maart 2021 17:44 schreef Phoebster het volgende:

[..]

Rox doet het stukken beter O+
Dat zeker mooie sterke vrouw. Maar wil dat goed komen moet Rox weg bij Eric want Raggel mag hem ook niet.
tong80zondag 28 maart 2021 @ 18:10
quote:
0s.gif Op zondag 28 maart 2021 18:08 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Dat zeker mooie sterke vrouw. Maar wil dat goed komen moet Rox weg bij Eric want Raggel mag hem ook niet.
Ik geniet zo van dit soort posts. _O_

:T
Luke83zondag 28 maart 2021 @ 18:56
Ik blijf Antwee zo viezig vinden. Ik krijg de rillingen bij de gedachte dat ik met hem in bed zou liggen :r
LagerthaQueenOfKattezondag 28 maart 2021 @ 19:06
quote:
0s.gif Op zondag 28 maart 2021 18:56 schreef Luke83 het volgende:
Ik blijf Antwee zo viezig vinden. Ik krijg de rillingen bij de gedachte dat ik met hem in bed zou liggen :r
Hij is om te :r
Mrmimezondag 28 maart 2021 @ 22:30
Monique laat wat van zich horen
https://www.instagram.com/p/CM-TZhygupD/?igshid=q1xb6e4db7aw
AgnesGruzondag 28 maart 2021 @ 23:46
quote:
En Rox reageert met ❤❤
-river-maandag 29 maart 2021 @ 00:01
quote:
17s.gif Op zondag 28 maart 2021 23:46 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

En Rox reageert met ❤❤
Die twee blijven denk ik ook contact houden.
mailymaandag 29 maart 2021 @ 07:24
quote:
0s.gif Op maandag 29 maart 2021 00:01 schreef -river- het volgende:

[..]

Die twee blijven denk ik ook contact houden.
Fijn voor die twee kleine jongens ...
Leandramaandag 29 maart 2021 @ 07:25
quote:
0s.gif Op maandag 29 maart 2021 00:01 schreef -river- het volgende:

[..]

Die twee blijven denk ik ook contact houden.
Rachel helemaal ziek worden van de "❤ neefjes ❤" foto's de komende jaren.
Tenzij An2 een volgend kind krijgt met een vrouw die ze wel onder de duim heeft, want ook haar kleinkinderen schrijft ze met het grootste gemak af.
vencodarkmaandag 29 maart 2021 @ 07:55
quote:
17s.gif Op zondag 28 maart 2021 23:46 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

En Rox reageert met ❤❤
Zelfs het Instagram account van de kleine André reageert met hartjes. :')
Met daaronder een fan (waarschijnlijk) die schrijft hoeveel geluk hij met zo’n mamma heeft. :r
ootjekatootjemaandag 29 maart 2021 @ 08:41
quote:
Ook al met Nikes, :7
Ronaldmaandag 29 maart 2021 @ 09:00
quote:
1s.gif Op maandag 29 maart 2021 07:55 schreef vencodark het volgende:

[..]

Zelfs het Instagram account van de kleine André reageert met hartjes. :')
Met daaronder een fan (waarschijnlijk) die schrijft hoeveel geluk hij met zo’n mamma heeft. :r
Wat een walgelijk medium is dat instagram ook, met al die incest BN-ers en dergelijke die elkaar hartjes sturen.
Leandramaandag 29 maart 2021 @ 09:19
quote:
1s.gif Op maandag 29 maart 2021 07:55 schreef vencodark het volgende:

[..]

Zelfs het Instagram account van de kleine André reageert met hartjes. :')
Met daaronder een fan (waarschijnlijk) die schrijft hoeveel geluk hij met zo’n mamma heeft. :r
Dat laatste is natuurlijk wel waar, je zult maar zo'n moeder hebben als zijn vader heeft.
vencodarkmaandag 29 maart 2021 @ 09:53
quote:
0s.gif Op maandag 29 maart 2021 09:19 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat laatste is natuurlijk wel waar, je zult maar zo'n moeder hebben als zijn vader heeft.
Ik vind het vooral apart om op een Instagram reactie uit naam van een 3 jarige te reageren.
En wie onderhoudt dat account eigenlijk?
Mo zelf? Die uit naam van haar eigen zoon hartjes doet bij een foto op het account van Mo.

Vragen, vragen.
SEMTEXmaandag 29 maart 2021 @ 10:41
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 maart 2021 17:00 schreef mootie het volgende:
Ze is wel enorm trashy. Ik vermoed dat ze het zelf enorm classy vindt omdat het handenvol geld kost.
Is dat werkelijk zo? Is het niet van die imitatiemeuk?
ootjekatootjemaandag 29 maart 2021 @ 11:54
quote:
1s.gif Op maandag 29 maart 2021 09:53 schreef vencodark het volgende:

[..]

Ik vind het vooral apart om op een Instagram reactie uit naam van een 3 jarige te reageren.
En wie onderhoudt dat account eigenlijk?
Mo zelf? Die uit naam van haar eigen zoon hartjes doet bij een foto op het account van Mo.

Vragen, vragen.
In het meest positieve geval mocht André zelf de emoji uitzoeken.
LagerthaQueenOfKattemaandag 29 maart 2021 @ 13:36
quote:
0s.gif Op maandag 29 maart 2021 07:25 schreef Leandra het volgende:

[..]

Rachel helemaal ziek worden van de "❤ neefjes ❤" foto's de komende jaren.
Tenzij An2 een volgend kind krijgt met een vrouw die ze wel onder de duim heeft, want ook haar kleinkinderen schrijft ze met het grootste gemak af.
Bizar hé kleinkinderen die er niets mee van doen hebben . Dan heb je geen hart. Maar zoals ik al meerdere keren heb gelezen heeft ze daar gewoon weg niet. Wat zij wilt dat moet gebeuren.
LagerthaQueenOfKattemaandag 29 maart 2021 @ 13:37
quote:
1s.gif Op maandag 29 maart 2021 07:55 schreef vencodark het volgende:

[..]

Zelfs het Instagram account van de kleine André reageert met hartjes. :')
Met daaronder een fan (waarschijnlijk) die schrijft hoeveel geluk hij met zo’n mamma heeft. :r
Dat is een Hazes fan die dat heeft opgezet .
ootjekatootjemaandag 29 maart 2021 @ 15:00
quote:
0s.gif Op maandag 29 maart 2021 13:37 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Dat is een Hazes fan die dat heeft opgezet .
Dan spoor je toch ook niet? Best onbeschoft.
LagerthaQueenOfKattemaandag 29 maart 2021 @ 15:55
quote:
0s.gif Op maandag 29 maart 2021 15:00 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Dan spoor je toch ook niet? Best onbeschoft.
Dan spoor je zeker niet. Snap die adoratie niet zo.
soapiemaandag 29 maart 2021 @ 17:27
quote:
0s.gif Op maandag 29 maart 2021 13:36 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Bizar hé kleinkinderen die er niets mee van doen hebben . Dan heb je geen hart. Maar zoals ik al meerdere keren heb gelezen heeft ze daar gewoon weg niet. Wat zij wilt dat moet gebeuren.
Die heeft toch ook geen hart... Zal ook wel een zeemlerenlap op die plek zitten!
vencodarkmaandag 29 maart 2021 @ 17:37
quote:
0s.gif Op maandag 29 maart 2021 15:55 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Dan spoor je zeker niet. Snap die adoratie niet zo.
Dat je Hazes Sr. adoreert is nog 1 ding.
Maar waarom zou je in hemelsnaam uit eigen beweging een Instagram fanpagina maken voor diens 3 á 4 jarige kleinzoon is beyond me. :')
LagerthaQueenOfKattemaandag 29 maart 2021 @ 18:24
quote:
1s.gif Op maandag 29 maart 2021 17:37 schreef vencodark het volgende:

[..]

Dat je Hazes Sr. adoreert is nog 1 ding.
Maar waarom zou je in hemelsnaam uit eigen beweging een Instagram fanpagina maken voor diens 3 á 4 jarige kleinzoon is beyond me. :')
Ik moet jou het antwoord schuldig blijven ik weet het niet.
AgnesGrumaandag 29 maart 2021 @ 19:37
quote:
'MONIQUE VERLAAT HAZES-VILLA IN BERKEL EN RODENRIJS'
BEETJE BIJBLIJVEN
29.03.2021 | 16:29 UUR | ROWAN PEPERKAMP
De geruchten gaan dat Monique Westenberg het optrekje van haar en haar ex-verloofde André Hazes in Berkel en Rodenrijs binnenkort zal verruilen voor een appartement in Vinkeveen.
En haar buren zijn alles behalve onbekenden.

MONIQUE WESTENBERG
Sinds Monique en André definitief uit elkaar zijn, woont Monique vooralsnog in hun luxe villa in Berkel en Rodenrijs. De volkszanger liet in een interview met Shownieuws weten dat zijn ex-verloofde daar ook vooral moest blijven wonen, omdat hij graag heeft dat hun zoontje André Junior (4) daar opgroeit.

Alle huidige verbouwingen zijn dan ook voor de rekening van André: “Hen mag nooit iets te kort komen. Er gaat voor Dré zo min mogelijk veranderen.”

VINKEVEEN
Maar de geruchtenmachine draait alweer op volle toeren. Monique zou namelijk een huurcontract hebben getekend voor een appartement in Vinkeveen. En dat is geen toeval. Het is namelijk een appartement bóven dat van voormalig schoonzus Roxeanne Hazes. Benieuwd naar het appartement? De foto’s bekijk je hier.

André schijnt eigenaar te zijn van het appartement boven zijn zus en verhuurt dat de komende periode aan Monique. In de tussentijd zouden de twee een besluit nemen over wat er gebeurt met hun Berkelse villa.

FAMILIE VAN SOELEN
André verliet na de breuk direct hun luxe gezinsvilla en vertoefde een tijdje bij de familie van ‘goede vriendin’ Sarah van Soelen. Haar vader zou ondertussen een geschikt onderkomen voor de zanger hebben geregeld, vertelt hij Patty Brard in het interview hieronder.
https://www.linda.nl/nieu(...)berkel-en-rodenrijs/

Dus Antwee heeft blijkbaar een appartement, maar kon daar niet heen? Heel geloofwaardig dat pa eend voor huisvesting moest zorgen :+
Michelleemaandag 29 maart 2021 @ 21:03
quote:
0s.gif Op maandag 29 maart 2021 19:37 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

https://www.linda.nl/nieu(...)berkel-en-rodenrijs/

Dus Antwee heeft blijkbaar een appartement, maar kon daar niet heen? Heel geloofwaardig dat pa eend voor huisvesting moest zorgen :+
Dit is wel erg bijzonder inderdaad.
Pisces29maandag 29 maart 2021 @ 21:10
Ik denk: die vrouw heeft ruggengraat en gaat solo en op eigen benen de toekomst in. Gaat ze van een huis van André naar een appartement van André. :')
Michelleemaandag 29 maart 2021 @ 21:27
quote:
1s.gif Op maandag 29 maart 2021 21:10 schreef Pisces29 het volgende:
Ik denk: die vrouw heeft ruggengraat en gaat solo en op eigen benen de toekomst in. Gaat ze van een huis van André naar een appartement van André. :')
Ja dat dacht ik ook bij het lezen. Ik dacht, he hoe gaat ze het betalen. Oh wacht, weer Andre
Olemaandag 29 maart 2021 @ 21:31
ow.. mij ouders wonen in Vinkeveen. Even navragen!
letmehearyouscreammaandag 29 maart 2021 @ 21:32
quote:
1s.gif Op maandag 29 maart 2021 21:10 schreef Pisces29 het volgende:
Ik denk: die vrouw heeft ruggengraat en gaat solo en op eigen benen de toekomst in. Gaat ze van een huis van André naar een appartement van André. :')
Zij wil die levensstandaard echt niet opgeven. Volgens de Vriendin is ze "succesvol onderneemster" maar wat blijft er over als ze niet meer de partner-van is? Ze kan nu nog een tijdje liften op het verhaal van de verlaten sterke vrouw maar ook dat houdt een keer op.
Uiteindelijk is het een stewardessje met een matige opleiding en voor zover ik weet geen noemenswaardig talent.
AgnesGrumaandag 29 maart 2021 @ 21:39
quote:
0s.gif Op maandag 29 maart 2021 21:31 schreef Ole het volgende:
ow.. mij ouders wonen in Vinkeveen. Even navragen!
*O*