abonnement Unibet Coolblue
pi_197728749
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 januari 2021 00:04 schreef Molo het volgende:
Vanavond afgehaald bij Hanno Groots café in Delft.
Damnnnnn dát is een aanrader

Die verzorgen een hele avond, met een wekelijks wisselend landenthema.
Deze week Brazilië 🇧🇷

Spotify playlist erbij voor de bijpassende muziek, placemats, versiering, spelletjes om te doen (ja echt), bijpassende drankjes, mooie menukaart met uitleg en alles fantastisch netjes gepresenteerd ookal is het afhaal (of bezorgen in de buurt, dan schijnen ze al sambadansend voor de deur te staan bij dit thema _O- )

En het eten?

Het driegangenmenu was echt waanzinnig lekker, echt enorm genoten ervan.
Heerlijke gerechten, goed verzorgd, goede ingrediënten, fijne smaken en zalig klaargemaakt.

Ik zou bijna morgen weer afhalen want ik weet niet wat volgende thema wordt en dit was zo verschrikkelijk lekker :9~

Díkke aanrader _O_
Wat had je allemaal? :)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_197728862
@golfer; ooh zie het nu. Al klaar. Ziet er allemaal nog lekkerder uit dan beschreven :9
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zaterdag 30 januari 2021 @ 20:22:01 #28
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_197730254
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 januari 2021 19:17 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Wat had je allemaal? :)
Limonade van gecondenseerde melk en limoen
Yerba mate ijsthee
(Zelf nog rozenlimonade en gemberlimonade extra bij besteld)

Vooraf:
Kokossoep met tomaatjes erin, dendé-olie en witvis

Snackjes voor tussendoor:
Cassavechips met drie verschillende molho's (dipsausjes), knoflook, pimento en chimichurri

Pao de Queijo (Braziliaanse kaasbroodjes)

Popcorn

Hoofd:
Aardappelsalade met wortel, boontjes en groene olijven

Pintobonen stoof met laurier

Pompoenstoof met kokos, gember en munt

Houtskool gegrilde kip met knoflook en citroen

Rijst met geroosterde kokos, knoflook en ui

Nagerecht:
Maracuja mousse met koffiesiroop en chocolade crumble

Zeer de moeite waard. Morgen laatste dag Brazilië, daarna weer een ander land aan de beurt
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_197732402
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 januari 2021 20:22 schreef Molo het volgende:

[..]

Limonade van gecondenseerde melk en limoen
Yerba mate ijsthee
(Zelf nog rozenlimonade en gemberlimonade extra bij besteld)

Vooraf:
Kokossoep met tomaatjes erin, dendé-olie en witvis

Snackjes voor tussendoor:
Cassavechips met drie verschillende molho's (dipsausjes), knoflook, pimento en chimichurri

Pao de Queijo (Braziliaanse kaasbroodjes)

Popcorn

Hoofd:
Aardappelsalade met wortel, boontjes en groene olijven

Pintobonen stoof met laurier

Pompoenstoof met kokos, gember en munt

Houtskool gegrilde kip met knoflook en citroen

Rijst met geroosterde kokos, knoflook en ui

Nagerecht:
Maracuja mousse met koffiesiroop en chocolade crumble

Zeer de moeite waard. Morgen laatste dag Brazilië, daarna weer een ander land aan de beurt
Dat is nog eens iets anders, 'avontuurlijk' eten :)
Dus je hebt morgen nog een kans :P
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zondag 31 januari 2021 @ 00:06:37 #30
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_197736870
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 januari 2021 23:59 schreef Molo het volgende:

Ik doe niet meer aan dingen waar ik zelf werk aan heb tenzij ik stoofpot moet opwarmen oid. Anders kook ik zelf wel.

Tevens geen zin restaurantprijzen te betalen voor bakken afhaalvoer.
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 januari 2021 00:04 schreef Molo het volgende:
Vanavond afgehaald bij Hanno Groots café in Delft.
Damnnnnn dát is een aanrader

Die verzorgen een hele avond, met een wekelijks wisselend landenthema.
Deze week Brazilië 🇧🇷

Spotify playlist erbij voor de bijpassende muziek, placemats, versiering, spelletjes om te doen (ja echt), bijpassende drankjes, mooie menukaart met uitleg en alles fantastisch netjes gepresenteerd ookal is het afhaal (of bezorgen in de buurt, dan schijnen ze al sambadansend voor de deur te staan bij dit thema _O- )

En het eten?

Het driegangenmenu was echt waanzinnig lekker, echt enorm genoten ervan.
Heerlijke gerechten, goed verzorgd, goede ingrediënten, fijne smaken en zalig klaargemaakt.

Ik zou bijna morgen weer afhalen want ik weet niet wat volgende thema wordt en dit was zo verschrikkelijk lekker :9~

Díkke aanrader _O_
O-)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_197736891
quote:
81s.gif Op zondag 31 januari 2021 00:06 schreef golfer het volgende:

[..]


[..]

O-)
Ja waarschijnlijk was dit puur afhalen en opeten en dus niet veel werk? :P
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  zondag 31 januari 2021 @ 00:24:03 #32
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_197737093
quote:
81s.gif Op zondag 31 januari 2021 00:06 schreef golfer het volgende:

[..]


[..]

O-)
Zeg, zure paardenlul, waar heb je het over

Dit was allemaal klaargemaakt en gewoon warm :')
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_197737509
quote:
1s.gif Op zondag 31 januari 2021 00:24 schreef Molo het volgende:

[..]

Zeg, zure paardenlul, waar heb je het over

Dit was allemaal klaargemaakt en gewoon warm :')
Even gegoogled want kende het niet. Maar het zit op het Doelenplein en daar kom ik eigenlijk nooit want ik woon aan de andere kant van binnenstad.

Leuke kaart hebben ze! Van de zomer als de maatregelen hopelijk zijn opgeheven daar eens een keer een terrasje pakken :)
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_197738991
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 januari 2021 23:06 schreef AnneX het volgende:

[..]

Zijn doodshoofjes in chocola ook een signature Toet van hun, naast het zilte?
Het ziet er fantastisch uit, goed dat het ook zo smaakte.

Op je vraag: morgenmiddag komt Ruby Rose’ box.
Eerder gehad en beviel goed. https://www.thuisuiteten.nl/bestellen/ruby-rose
Daar zat toen ook een spotify linkje bij met oude jazz muziek. Dat was ook een verrassing.
Wow dit is een leuke voor Valentijnsdag O+

Ik kan me alleen niet voorstellen dat het voor 2 personen 80 euro is? :o is dat niet pp?

[ Bericht 0% gewijzigd door tombolafan op 31-01-2021 23:52:40 ]
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_197741507
Inclusief roos!
Té laat aan foto’s gedacht, dus er is al van gegeten en niet mooi opgemaakt.



Makreel in blaadje lof, parelgerst, steak tartaar. Heb ik op éen bord gedaan, anders blijf ik na twee happen naar de keuken lopen en opscheppen. Zo ook met de warme gerechten.
Bietenrisotto met geitenkaas apart in hetzelfde doosje!
Bloemkool, Ibericowang in de oven. Had wel de knapperige slablaadjes apart moeten houden, die waren verbrand.;). Suf.
Trouwens dit vertelde de qr code: https://rubyrose-utrecht.nl/bereiden/

Het was de RubysRose keus”compleet”. Gebracht door een jongeman in brigade tenue.
Alles paste in een papieren draagtas inclusief de roos. Op een kaartje staat een qr code voor de instructies van bereiden. De warm maakgerechten heb ik in een schaaltje met bakpapier in de oven gedaan. De bisque en risotto in een pannetje.
Behalve de soep zijn de warme gerechten op een groot bord gegaan, en lijkt het weinig.
Charcuterie en kaas én toet bewaard voor bij de borrel vandaag en na de maaltijd.
Het was ruim voldoende dus en verrassende smaakjes.
Dit was de tweede keer voor ons. Het menu wisselt per aantal weken.
Begin december stond het met viltstift geschreven, nu plakkertjes met de volgorde op de deksels.
Totaal ¤ 59,00 + ¤ 5, brengen. Dat kost de P garage ook, als het wordt gehaald in hartje Utrecht. Via mail/wa komt een berichtje met de link hóe laat wordt bezorgd, en waar de auto rijdt. Heel kinderlijk vind ik het laatste zó leuk! Zie ik hem zo komen aanrijden over de dijk🤪

[ Bericht 8% gewijzigd door AnneX op 31-01-2021 13:35:47 ]
pi_197743045
Leuke verslagen van lekker eten weer ^O^
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_197857896
Vanavond eten besteld bij Eethuis Moushmoush, een Syrisch restaurant in Arnhem. Heerlijk eten en prima verzorgd.
5 koude mezze (oa baba ganoush, labne, shanklish en muhammara, de 5e mezze, geen idee maar erg lekker ook) van de grill had ik lamsvlees gekozen en dit alles voor 25 euro



We have far more in common than that which devides us..
pi_197858375
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 februari 2021 19:45 schreef Kaatje1 het volgende:
Vanavond eten besteld bij Eethuis Moushmoush, een Syrisch restaurant in Arnhem. Heerlijk eten en prima verzorgd.
5 koude mezze (oa baba ganoush, labne, shanklish en muhammara, de 5e mezze, geen idee maar erg lekker ook) van de grill had ik lamsvlees gekozen en dit alles voor 25 euro

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
:9
Spoilers!
pi_197858421
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 februari 2021 20:04 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

:9
Ik zou dit iedere dag wel kunnen eten. Zo jammer dat, toen ik in Syrie was, dit niet zo kon waarderen als nu, toen was ik na 3 weken zoooo blij met de grote gele M
We have far more in common than that which devides us..
  zaterdag 6 februari 2021 @ 20:23:30 #40
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_197858818
Wij hebben Restaurant Ratatouille uit Haarlem weer een keer voor ons laten koken en thuisbezorgen.
Dit keer geen foto's van gemaakt.
Marbré Polderhoen · Eendenlever · Popcorn · Mais
Tarbot, Buikspek van de BBQ · Bloemkool Romanesco · Kencursaus
Winter dessert.

3-gangen Michelinster-eten met brood en friandises voor 29,50 pp was zeer de moeite waard. :9
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 6 februari 2021 @ 20:50:29 #41
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_197859517
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 februari 2021 20:06 schreef Kaatje1 het volgende:

[..]

Ik zou dit iedere dag wel kunnen eten. Zo jammer dat, toen ik in Syrie was, dit niet zo kon waarderen als nu, toen was ik na 3 weken zoooo blij met de grote gele M
Waarom waardeerde je het toen niet? :o
Voor mijn gevoel is dit een keuken die werkelijk iedereen wel waardeert, mits je dieren eet.
Mjam!

Hier gisteren hipsterstyle bij onze boshut een pokebowl laten bezorgen, was debiel veel naar erg lekker en veel groenten, want ook weleens goed :')
Pokehuys in Oisterwijk, prima prima.

En vandaag spareribs en brisket laten bezorgen met salades erbij.
Van Café Koosje in Oisterwijk
Jeeeeezus wat was dat lekker. 16 uur op de BBQ geweest, godsamme heer-lijk gegeten zeg.
Aanrader!
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_197860790
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 februari 2021 20:50 schreef Molo het volgende:

[..]

Waarom waardeerde je het toen niet? :o
Voor mijn gevoel is dit een keuken die werkelijk iedereen wel waardeert, mits je dieren eet.
Mjam!

Hier gisteren hipsterstyle bij onze boshut een pokebowl laten bezorgen, was debiel veel naar erg lekker en veel groenten, want ook weleens goed :')
Pokehuys in Oisterwijk, prima prima.

En vandaag spareribs en brisket laten bezorgen met salades erbij.
Van Café Koosje in Oisterwijk
Jeeeeezus wat was dat lekker. 16 uur op de BBQ geweest, godsamme heer-lijk gegeten zeg.
Aanrader!
Ik kende de keuken (en wijze van eten) niet. Verder een groepsrondreis waarbij mensen sneller waren dan ik dus ik at sowieso erg weinig, voornamelijk platbrood (wist ik veel dat je het moest vullen met baba ganoush etc) en het vlees was meestal op voordat ik in de buurt kwam.
We have far more in common than that which devides us..
  zaterdag 6 februari 2021 @ 21:35:41 #43
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_197860843
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 februari 2021 21:34 schreef Kaatje1 het volgende:

[..]

Ik kende de keuken (en wijze van eten) niet. Verder een groepsrondreis waarbij mensen sneller waren dan ik dus ik at sowieso erg weinig, voornamelijk platbrood (wist ik veel dat je het moest vullen met baba ganoush etc) en het vlees was meestal op voordat ik in de buurt kwam.
Dat klinkt wel als een matige vakantie :o

Maar goed, nu van genieten dus
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_197860918
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 februari 2021 21:35 schreef Molo het volgende:

[..]

Dat klinkt wel als een matige vakantie :o

Maar goed, nu van genieten dus
De reis was geweldig, prachtige dingen gezien. Maar in alle jaren groepsvakanties (en ik heb er heel wat gedaan) nog nooit zo'n afschuwelijke groep meegemaakt. Op het laatst hadden ze nog het lef om mijn adres te vragen voor een reunie, toen ben ik even losgegaan en heb op schiphol m'n koffer gepakt en ben zonder afscheid vertrokken (en zo ben ik helemaal niet)
We have far more in common than that which devides us..
  zaterdag 13 februari 2021 @ 20:54:26 #45
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_197989514
Wij hebben vandaag van Restaurant Specktakel uit Haarlem een box laten komen met daarin 8 van hun gerechten.
Specktakel hanteert een 'wereldse' keuken, dus gerechten en smaken van over de hele wereld.
De box gaf dat gelijk al aan:

In de box, behalve allemaal verschillende gerechten ook een half flesje Cava, Mini “Sparkling” Chardonnay
Anna de Codorníu, Penedčs, Spain, een fles wittte wijn Oldenburg ‘CL’, Chenin/Chardonnay, Stellenbosch, South Africa en een fles rode wijn Oldenburg ‘CL’, Red Blend, Stellenbosch, South Africa.

En een hele duidelijke beschrijving van alle gerechten:


We begonnen met het meegeleverde maisstokbrood met hummus en za'athar dipper (Marokko), met daarbij een glas Cava:


1e gerecht:

Vietnamese pittige garnalenloempia met chili nam pla en een crumble van cashew en knoflook.

2e gerecht:

Tonijn Tataki (Japan) met wasabi zeewier salade, sojaboontjes en ponzu soya.

3e gerecht:

Steak tartare van kangoeroe (Australië) met een kwarteleitje en venkel-mirte mayonaise.

4e gerecht:

Tom Yam Koeng, een Thaise pittige kreeftensoep met garnaaltjes en inktvis en een garnalen dumpling.

5e gerecht:

Een 48 uur in witte miso en saké gemarineerde zalm, geroosterd in de oven en met een Koreaanse kimchi salade.

6e gerecht:

Runderrolletjes met porcini en Parmezaan met truffelpuree en groene groenten. (Ttalië)

7e gerecht:

Een frisse spoom, Scroppino van bloedsinaasappelijs, wodka en rosé Prosecco.

8e gerecht:

Red velvet aardbeien fondant met vers fruit, merengue en een vruchten custard.

Wij vonden alle gerechten lekker smakelijk en prima qua portionering.
Inclusief de flessen wijn (we hebben alleen de Cava gedronken en de andere flessen hebben we bewaard voor andere gelegenheden) waren we 50 euro pp kwijt.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Spellchecker zondag 14 februari 2021 @ 12:23:27 #46
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_197998084
quote:
14s.gif Op zaterdag 13 februari 2021 20:54 schreef golfer het volgende:
Wij hebben vandaag van Restaurant Specktakel uit Haarlem een box laten komen met daarin 8 van hun gerechten.
Specktakel hanteert een 'wereldse' keuken, dus gerechten en smaken van over de hele wereld.
De box gaf dat gelijk al aan:
[ link | afbeelding ]
In de box, behalve allemaal verschillende gerechten ook een half flesje Cava, Mini “Sparkling” Chardonnay
Anna de Codorníu, Penedčs, Spain, een fles wittte wijn Oldenburg ‘CL’, Chenin/Chardonnay, Stellenbosch, South Africa en een fles rode wijn Oldenburg ‘CL’, Red Blend, Stellenbosch, South Africa.
[ link | afbeelding ]
En een hele duidelijke beschrijving van alle gerechten:
[ link | afbeelding ]

We begonnen met het meegeleverde maisstokbrood met hummus en za'athar dipper (Marokko), met daarbij een glas Cava:
[ link | afbeelding ]

1e gerecht:
[ link | afbeelding ]
Vietnamese pittige garnalenloempia met chili nam pla en een crumble van cashew en knoflook.

2e gerecht:
[ link | afbeelding ]
Tonijn Tataki (Japan) met wasabi zeewier salade, sojaboontjes en ponzu soya.

3e gerecht:
[ link | afbeelding ]
Steak tartare van kangoeroe (Australië) met een kwarteleitje en venkel-mirte mayonaise.

4e gerecht:
[ link | afbeelding ]
Tom Yam Koeng, een Thaise pittige kreeftensoep met garnaaltjes en inktvis en een garnalen dumpling.

5e gerecht:
[ link | afbeelding ]
Een 48 uur in witte miso en saké gemarineerde zalm, geroosterd in de oven en met een Koreaanse kimchi salade.

6e gerecht:
[ link | afbeelding ]
Runderrolletjes met porcini en Parmezaan met truffelpuree en groene groenten. (Ttalië)

7e gerecht:
[ link | afbeelding ]
Een frisse spoom, Scroppino van bloedsinaasappelijs, wodka en rosé Prosecco.

8e gerecht:
[ link | afbeelding ]
Red velvet aardbeien fondant met vers fruit, merengue en een vruchten custard.

Wij vonden alle gerechten lekker smakelijk en prima qua portionering.
Inclusief de flessen wijn (we hebben alleen de Cava gedronken en de andere flessen hebben we bewaard voor andere gelegenheden) waren we 50 euro pp kwijt.
Wow! Prachtige uitgebreide en gevarieerde maaltijd!
pi_198001711
Wij hadden de valentijnsbox besteld van Het Gebaar (1 ster, Antwerpen).

De doos:



Eerste hapje en geen foto van was kaviaar op toastjes met zure room, geen foto maar voor ieder (een klein) blikje Gold label kaviaar van Royal Belgian Caviar uit Turnhout hier om de hoek.

Toen de amuse, drie gevulde eitjes pp:
Waldorfsalade met handgepelde Noordzee garnalen
Ganzenlever, gerookte paling en aardappelcrčme
Krabsalade met een mousse van bisque en een zachte curry


Waren super!

Daarna verder met een Knolseldersoep
Gevuld met bloemkoolroosjes en mosseltjes/gerookte paling.

Kwam in een glaasje met het garnituur er al in, puur dus even de soep opwarmen en in een karafje erbij zetten op tafel. Heerlijke soep, mosseltjes vielen beetje weg kwa smaak had best bij alleen gerookte paling en bloemkool mogen blijven maar ach. Textuur van soep was top!



Daarna volgende het eerste hoofdgerecht, de kreeft. Met fijne groente en een heerlijke kreeftensaus, saus was ook weer super net zoals de soep. Deze ook apart in een karafje geserveerd.



Toen het tweede hoofdgerecht de Vol Au Vent, met aardappel gratin en krokantje van aardappel. Met mimosa van ei en truffel. Super gerecht, heerlijke vol au vent, ik dacht eerst dat de aardappel gratin er niet bij zou passen omdat je het normaal met frietjes of aardappel kroketjes eet maar de gratin vermengde zich super met de vol au vent (zit er onder) en was heerlijk.



Daarna nog het dessert, nog met plasticje er om omdat we helemaal uit elkaar knalde. Die eten we zo maar op nog.



Eerste keer take away van het gebaar maar zeker voor herhaling vatbaar. Leuk ook dat al dingen in glaasjes zaten dat scheelt weer over scheppen uit take away schaaltjes en dresseren waarna het er meestal niet meer zo goed uit ziet. Simpel op te warmen/af te werken, echt een menu gericht op weinig tijd in de keuken en veel aan tafel. Smaken super. Kosten waren 85 pp en 10 euro bezorgkosten. Oh ja en marshmellows zaten er ook nog bij maar die ook nog niet op.
pi_198002260
Aardappelgratin met vol au vent en truffel. Ooooh O+
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_198002314
Ziet er heerlijk uit Ann :9
Spoilers!
pi_198005529




Vega valentijnsdag menu van The Streedfood Club

Ronde 1:
Portobello met chimichurri
'Detox bowl' - bloemkoolsalade met sinaasappel
Pittige kokossoep
Krokante tostada met pittige pompoenhummus, mais en popcorn
Springroll met vegan zalm

Ronde 2:
Pita huancaina
Geroosterde zoete aardappel met chipotle-ahorn boter
Veggie gyoza
Pad Krapow met vega kip

Ronde 3:
Brownie met witte chocolade

Zaten ook nog 2 gin-cocktails bij en was voor twee personen inclusief bezorgen 70 euro.

Ik vond het weer erg leuk en lekker. Dit was ons tweede menu van The Streetfood Club. Ik vond het de vorige keer nog net iets beter. Maar ik hou gewoon heel erg van het delen van verschillende gerechtjes. Zoveel vega variatie is erg fijn, dus dit blijft toch wel een favoriet. Ook qua hoeveelheden gewoon fijn.

Toetje was alleen een beetje een tegenvaller. Ze noemen het 'death by chocolate brownie' en dan verwacht je toch wel iets meer dan een klein stukje brownie. En toen ik het witte zag, hoopte ik dat het cheesecake was, maar dat was echt een hard stuk witte chocolade. Proefde dus niets meer van de brownie zelf.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')