abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 24 december 2020 @ 12:09:02 #1
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_196921750

Jaa, het komt er weer aan hoor: de Premier League of Darts! Vorig jaar moest de PL midden in maart onderbroken worden door de pandemie waar we inmiddels allen gewend aan zijn geraakt. In september werd de Premier League in een lege zaal afgewerkt waarbij alle speelrondes in dagen na elkaar werden gespeeld, wat uiteindelijk een redelijk intense strijd opleverde voor de bovenste plekken. Er waren ook weer negen contenders, maar dit was niet zo'n groot succes als afgelopen jaar dus laten we het daar niet over hebben. Meervoudig winnaar en titelverdediger van Gerwen eindigde na een giga vormdip op de zesde plek, en de andere titelfavoriet Price eindigde slechts vijfde. Smith, Gurney en Cross eindigden op de onderste drie plekken en speelden nauwelijks een rol van betekenis. De bovenste vier plekken gingen enigszins verrassend naar respectievelijk Durrant, Wright, Aspinall en Anderson, waarbij debutanten Durrant en Aspinall de finale mochten spelen, die gewonnen werd door Durrant. Duzza, die in de reguliere competitie na Taylor en vGerwen als derde speler aller tijden bovenaan was geëindigd, mag dus dit jaar zijn titel gaan verdedigen.

Ook dit jaar wordt het toernooiverloop beïnvloed door de aanhoudende pandemie, zeker als het toernooi wordt gespeeld in het land van de gevreesde Britse mutatie. Gelukkig heeft hun Boris een duidelijke stip aan de horizon gegeven en gaan zij in juni de economie weer volledig open gooien, maar in april zullen de eerste negen speelrondes nog wel zonder publiek gespeeld gaan worden. De tweede fase is nog onduidelijk wat hiermee gedaan gaat worden, ik verwacht wel op zeker dat de finale met publiek gespeeld gaat worden dit jaar.

Wie doen er mee?

Gerwyn Price
Het voelt ergens vreemd aan om van Gerwen niet meer als de nummer 1 van de wereld aan te stippen, maar inmiddels is de ranglijst veranderd en is Price de nieuwe koploper. Gerwyn won afgelopen seizoen de Grand Prix, de World Series of Darts Finals en niet onbelangrijk het WK en is nu de onbetwiste wereldkampioen en aanvoerder van de Order of Merit. Het afgelopen WK kreeg ik ondanks zijn eindwinst toch het idee dat Price niet optimaal gooide, Dolan en Gurney kwamen zelfs tot een beslissende leg tegen hem die Price mocht beginnen, dat maakte in beide partijen het verschil. The Iceman is natuurlijk wel één van de beste spelers van de wereld, alhoewel hij dit nog niet in een Premier League heeft laten zien. Price heeft ook wel toegegeven dat de intensiteit van de toernooivorm hem vaak zwaar valt. Na kansloze degradatie in zijn debuutjaar eindigde hij afgelopen twee seizoenen als vijfde, dit jaar zal Price met niets minder genoegen moeten nemen dan met de eindwinst.

Glen Durrant
Ook titelverdediger van de Premier League is van Gerwen inmiddels niet meer: dat is Glen Durrant. Durrant heeft zich sinds zijn overstap van de BDO twee jaar geleden buitengewoon ontwikkeld en bekroonde dit afgelopen seizoen met een winst in de Premier League. Hij was de eerste speler na Taylor en van Gerwen die bovenaan eindigde in de reguliere competitie, overleefde in de play-offs matchdarts van Anderson en versloeg vervolgens in de finale Aspinall om zijn eerste majorwinst bij te kunnen schrijven. Durrant keert dit jaar uiteraard terug maar de verwachtingen zijn niet bepaald hoog gespannen. Kort na zijn PL-winst kreeg Durrant te maken met het coronavirus en zijn herstel is sindsdien stroef verlopen. In de afgelopen majors kwam dat steeds op een vroege uitschakeling te staan voor Duzza, met vaak lage gemiddeldes. Het is te hopen dat Durrant zijn niveau weet op te krikken anders is hij dit jaar een absolute favoriet om te degraderen.

Michael van Gerwen
Drievoudig wereldkampioen, vijfvoudig Premier League winnaar, en bijna zeven jaar de onbetwiste nummer 1 van de wereld, maar afgelopen jaar veranderde alles. ‘Mighty’ Michael van Gerwen won ‘maar’ twee majors, verloor zijn nummer 1 plek aan Price (en zal dit jaar naar alle verwachting ook ingehaald gaan worden door Peter Wright) en de Premier League werd een debacle. Na maar liefst zeven jaar op een rij in de reguliere competitie bovenaan te eindigen, vertoonde vGerwen vorig jaar een dramatische vorm wat hem op een zesde plek kwam te staan.Ook het WK werd een teleurstelling, na een 0-5 nederlaag in de kwartfinale tegen een ontketende Chisnall. De groene sloopkogel gaat op jacht naar eerherstel, en de Premier League lijkt de ideale plek hiervoor. Net als afgelopen jaar is van Gerwen de enige Nederlander die meedoet aan het toernooi.

Nathan Aspinall
Aspinall heeft de afgelopen jaren onze harten veroverd met zijn fanatisme en liet afgelopen seizoen zien zich te kunnen meten met de grootste spelers, waardoor hij zelfs de finale van de Premier League wist te halen waarin hij tekort kwam. Verder had the Asp echter een matig seizoen. Vaak werd hij al uitgeschakeld in één van de eerste rondes op de ranked majors, met als hoogtepunt maar één kwartfinale op de Grand Slam of Darts. Het WK was ook geen succes, waar Vincent van der Voort te sterk bleek in ronde drie. De gemiddelden van Aspinall zijn nooit laag geweest maar zijn algemene niveau moet wel omhoog om ook dit jaar een kanshebber te zijn voor de play-offs.

Peter Wright
Terwijl vorig jaar zijn jaar had moeten worden als wereldkampioen, veranderde veel door de pandemie. Het begon nog goed met winst op de Masters, maar daarna had Peter Wright die leeft voor het publiek het ontzettend zwaar. Zijn algemene niveau lag over het algemeen hoog, maar in lege zalen had Wright het moeilijk om zich absoluut op te pompen. Hij wist nog wel succes te boeken door het EK te winnen (ook het enige toernooi in de pandemie wat nog met publiek werd gespeeld) maar op het WK wist Gabriel Clemens hem al in de derde ronde in een beslissende leg te verslaan. In de Premier League strandde Wright in de halve finales tegen Aspinall afgelopen seizoen. Ook dit jaar is de verwachting dat Snakebite in de Premier League bovenin zal meespelen maar hij zal dan echt nog een periode zonder publiek het beste uit zichzelf moeten halen.

Gary Anderson
Prijzen wist Gary afgelopen seizoen niet te winnen, maar succes had de Schotsman wel afgelopen halfjaar op de belangrijkste majors. Zijn terugkeer in de Premier League werd afgesloten met een vierde plek en de finales van de World Matchplay en zelfs het WK werden gehaald. Wel moet gezegd worden dat veel van Andersons tegenstanders vaak niet hun hoogste niveau haalden op die toernooien, waardoor Anderson soms zelfs tot zijn eigen verbazing doorstroomde naar de latere fases. In de finales waren respectievelijk vdBergh en Price dan ook veel te sterk. Anderson gooit bij vlagen nog steeds bijzonder goed en is als hij pijnvrij blijft in staat om vrij consistent gemiddelden rond de 100 te halen, wat voor de Premier League uitstekend is. Minimaal een play-off plek zal het doel moeten zijn.

Rob Cross
Cross zal 2020 als dartsjaar snel willen vergeten. Het jaar verliep dramatisch voor Voltage, met vroege uitschakelingen op alle ranked majors. Alleen de World Series of Darts Finals en de World Cup met Michael Smith verliepen nog goed, Cross haalde op beide toernooien een finaleplek, verder was het weinig soeps. Op het WK afgelopen jaar was Dirk van Duijvenbode in de eerste ronde te sterk. De Premier League liep ook niet goed, en in de eerste fase eindigde Cross zelfs onderaan met slechts zes punten, waardoor hij degradeerde. De enige reden dat Cross nog meedoet aan de Premier League is zijn prijzengeld van 2019, waardoor hij nu nog vierde staat op de Order of Merit en dus een vrijstelling krijgt. Cross zal een veel beter jaar moeten draaien, in de Premier League om niet te degraderen en in het reguliere seizoen om geen vrije val te maken naar beneden.

Dimitri van den Bergh
Onze favoriete dansende Belg heeft zijn definitieve doorbraak beleefd in 2020. Hij had een buitengewoon goed seizoen en wist op ontzettend veel majors minimaal de kwartfinale te halen. Terwijl Dimitri zich nog op het nippertje plaatste voor de World Matchplay afgelopen zomer (waar hij debuteerde) wist hij daar Aspinall, Cullen, Lewis, Durrant en Anderson aan de zegekar te binden waardoor hij met zijn eerste major naar huis ging. In het restant van het jaar bleef Dimitri bijzonder goed gooien, met name op de Grand Slam waar James Wade in de halve finale zijn opmars stuitte. Het WK werd echter een teleurstelling voor de Dreammaker, aangezien Chisnall bij de laatste 16 hem met een wereldpartij wist te verschalken. Gemiddeld genomen gooide Dimitri nog steeds bijna al zijn wedstrijden boven de 100, waardoor ik hem normaal gesproken als één van de favorieten voor de play-offs zou beschouwen op zijn Premier League debuut, ware het niet dat Dimitri afgelopen seizoen zijn kruisband scheurde, waar hij onlangs aan is geopereerd. Het is nog maar de vraag in hoeverre Dimitri is hersteld aankomende april als hij zijn debuut mag maken.

Jose de Sousa
Debutant nummer twee is Jose de Sousa. Al langer getipt door de kenners als één van de spelers die wel eens op de ranglijst zou kunnen gaan opklimmen, maar dat het zo snel zou gaan met The Special One had niemand verwacht. De enige Portugees op de Pro Tour verraste iedereen al door een Euro Tour te winnen, maar hij bekroonde een fantastisch seizoen zelfs met winst op de Grand Slam of Darts, waar hij in de finale veel te sterk was voor James Wade. Hierdoor is er ook een plekje vrijgemaakt voor Jose in de Premier League. Het is nog afwachten of Jose zich ook op dit niveau kan meten met de absolute top van het darten, maar ik (net als @DutchSuomiFan1992 ) heb er zeker vertrouwen in dat hij ook hier hoge ogen kan gooien.

Johnny Clayton
Toen de tiende plek na het WK nog niet werd bekendgemaakt werden veel namen genoemd voor die plek. Smith en Gurney die vorig jaar nog meededen aan de Premier League, Chisnall en Bunting die op het WK ijzersterk presteerden, Wade en King die vorig jaar finales haalden op ranked majors, allemaal waardige kandidaten. Uiteindelijk werd gewacht tot na de Masters, waaraan dit jaar acht spelers meer dan normaal mee mochten doen, en Clayton was één van die acht. Met waanzinnig hoge gemiddeldes gooide Clayton het toernooi van zijn leven en zo staat hij na zijn eerste majorwinst (tweede als je de World Cup van vorig jaar meetelt) ineens in de Premier League. Dat was óók weer niet de bedoeling eigenlijk, maar goed. Clayton is al jaren een behoorlijke speler op de vloer alhoewel de Welshman nooit echt onze harten heeft gestolen. Hij zal het zwaar gaan krijgen op de Premier League en vermoedelijk al blij zijn als hij de eerste shifting weet te overleven, alhoewel daar met de matige vorm van Cross en Durrant zeker kansen voor liggen.


Speeldagen
De eerste fase spelen we zonder publiek in twee weken tijd. Dat worden weer heerlijke intense weken dus heb er best wel zin in.



@:El-Stinho en @:wimderon boycotten normaal gesproken dit toernooi dus verwacht geen denderende activiteit hier.

Het gaat weer een feestje worden.

[ Bericht 37% gewijzigd door Tagliano op 24-02-2021 18:34:39 ]
Makkelijk tweede.
pi_196921808
Geen cross aub
Nathan lag er ook al bijna uit, gewoon de volgende rondes afwachten.
  donderdag 24 december 2020 @ 23:45:52 #3
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_196933180
Duzza verdient het eigenlijk niet. Er staan er nu ook een paar te speren die gewoon 10 punten hoger halen.

1. MvG
2. Wright
3. Price
4. De Sousa
5. Dimi
6. Wade
7. M. Smith
8. Anderson
9. Aspinall
10. Duzza

Dus Cross en Gurney out.
pi_196943617
Doe maar geen Cross, Smith en White, slecht WK dus op de strafbank!

De top 4 doet sowieso mee:
Van Gerwen
Wright
Price
Aspinall (Cross voorbij als hij de halve finale haalt)

Even afwachten hoe het WK verder verloopt.

Huidige OoM:
https://www.dartsrankings.com/postwch

  vrijdag 25 december 2020 @ 13:11:49 #5
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_196948367
Ben zomaar eens bang dat Cross gewoon premier league gaat spelen. Zie Aspinall met ook Price en de Sousa in zijn kwart niet echt halve finale halen
KLB en DRT is een topcombinatie
  zondag 3 januari 2021 @ 14:48:08 #7
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197189146
Definitief geen challengers aankomend jaar
Makkelijk tweede.
pi_197190498
Chizzy komt er sowieso wel in nu.
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
  zondag 3 januari 2021 @ 20:11:23 #9
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_197194824
Prumjur Liek.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_197195115
Peter, Gerwen, Price, Durrant, vd Bergh, Anderson, Chisnall, Wade, Dirk en Gurney en knallen maar!

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 03-01-2021 20:25:23 ]
pi_197197454
quote:
1s.gif Op zondag 3 januari 2021 20:24 schreef scrupuleus het volgende:
Peter, Gerwen, Price, Durrant, vd Bergh, Anderson, Chisnall, Wade, Dirk en Gurney en knallen maar!
Dirk sowieso niet.
Gaat anders gewoon weigeren.
KLB en DRT is een topcombinatie
pi_197197483
quote:
0s.gif Op zondag 3 januari 2021 21:40 schreef spleeh het volgende:

[..]

Dirk sowieso niet.
Gaat anders gewoon weigeren.
Cross ipv Dirk.
pi_197197517
quote:
1s.gif Op zondag 3 januari 2021 21:41 schreef scrupuleus het volgende:

[..]

Cross ipv Dirk.
Jose waarschijnlijk
KLB en DRT is een topcombinatie
pi_197197595
quote:
0s.gif Op zondag 3 januari 2021 21:42 schreef spleeh het volgende:

[..]

Jose waarschijnlijk
Crossie sowieso toch ivm plek 4?

Jose moet je dat niet aandoen, laat hem lekker gooien in de luwte.
pi_197197658
quote:
1s.gif Op zondag 3 januari 2021 21:44 schreef scrupuleus het volgende:

[..]

Crossie sowieso toch ivm plek 4?

Jose moet je dat niet aandoen, laat hem lekker gooien in de luwte.
Ga er nu wel van uit dat Cross inderdaad Premier League gaat spelen.
Moet je hem eigenlijk niet aan doen
KLB en DRT is een topcombinatie
pi_197197742
quote:
0s.gif Op zondag 3 januari 2021 21:46 schreef spleeh het volgende:

[..]

Ga er nu wel van uit dat Cross inderdaad Premier League gaat spelen.
Moet je hem eigenlijk niet aan doen
Cross en Jose vs Dirk en Gurney
pi_197197901
quote:
1s.gif Op zondag 3 januari 2021 21:49 schreef scrupuleus het volgende:

[..]

Cross en Jose vs Dirk en Gurney
Gurney speelde een goed WK maar was onzichtbaar de rest van het jaar
KLB en DRT is een topcombinatie
pi_197197950
quote:
0s.gif Op zondag 3 januari 2021 21:53 schreef spleeh het volgende:

[..]

Gurney speelde een goed WK maar was onzichtbaar de rest van het jaar
Maar wel een groot talent.
Maar zal er inderdaad niet bij zijn.
Was voor mij nr 10 ook.
pi_197199712
Domme vraag weer
pi_197199876
Jose and aspinall :')

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 03-01-2021 22:56:21 ]
  Moderator zondag 3 januari 2021 @ 23:02:19 #21
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_197200023
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 3 januari 2021 @ 23:03:24 #22
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_197200045
Sousa gaat vernietigd worden door de PL, zoals diverse spelers voor hem. U mag deze post quoten.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_197200165
Roland Scholten als speler no. 10 JAAAA _O_
  zondag 3 januari 2021 @ 23:21:57 #24
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_197200401
quote:
0s.gif Op zondag 3 januari 2021 23:03 schreef Szura het volgende:
Sousa gaat vernietigd worden door de PL, zoals diverse spelers voor hem. U mag deze post quoten.
Zie dat niet gebeuren. Als er iemand als een patatje gaat gooien is het Dimi. Schrijf dat maar op.
pi_197202295
quote:
0s.gif Op zondag 3 januari 2021 23:03 schreef Szura het volgende:
Sousa gaat vernietigd worden door de PL, zoals diverse spelers voor hem. U mag deze post quoten.
pi_197207057
Asp en Cross :') Geen nummerbordgod :')
U MAD?
  zondag 31 januari 2021 @ 19:54:16 #27
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_197751330
Wie wordt het? Murf?
pi_197752900
King made his professional debut as a 28-year-old in the 1994 World Masters _O_
  zondag 31 januari 2021 @ 23:28:22 #29
416657 SlechteWoordgrappen
Voormalig keelgrijper A Lewis
pi_197755574
10e naam: Jonny Clayton
Ik had toch even het idee, het valt lekker, het valt goed. Ja en daarna, gaan ze zoals altijd bovenaards gooien tegen mij en dan missen ze gewoon niks meer.
  zondag 31 januari 2021 @ 23:35:22 #30
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_197755704
:')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 31 januari 2021 @ 23:36:35 #31
419487 Wertha
Friendly, but fierce.
pi_197755725
Met een beetje geluk heb je een Premier League met spelers die niet in vorm zijn.

Dimi is het even kwijt. Aspinall met nieuwe pijlen aan het pielen. MvG is het kwijt. Durrant is post-corona. Cross... tsja. De Sousa heeft zijn piek gehad. Clayton kan ook zomaar weer stront zijn.

Lekker hoor.
pi_197757027
quote:
0s.gif Op zondag 31 januari 2021 23:36 schreef Vriezzer het volgende:
Met een beetje geluk heb je een Premier League met spelers die niet in vorm zijn.

Dimi is het even kwijt. Aspinall met nieuwe pijlen aan het pielen. MvG is het kwijt. Durrant is post-corona. Cross... tsja. De Sousa heeft zijn piek gehad. Clayton kan ook zomaar weer stront zijn.

Lekker hoor.
Belachelijke line-up inderdaad
  maandag 1 februari 2021 @ 10:03:19 #33
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197758387
Clayton :')

Dat is toch wel een backfire van die 8 extra deelnemers aan de Masters.
Makkelijk tweede.
  Moderator maandag 1 februari 2021 @ 21:30:39 #34
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_197769784
Ik sla iedere pot van Clayton in de PL over

Dan weten jullie dat
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator maandag 1 februari 2021 @ 21:30:52 #35
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_197769791
Zou wel extra genot zijn als ie nu niet doorgaat
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  maandag 1 februari 2021 @ 21:34:59 #36
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_197769863
quote:
80s.gif Op maandag 1 februari 2021 21:30 schreef Tagliano het volgende:
Ik sla iedere pot van Clayton in de PL over

Dan weten jullie dat
Ik ook. En de rest van de potten ook.
  maandag 1 februari 2021 @ 21:35:56 #37
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_197769885
quote:
0s.gif Op maandag 1 februari 2021 10:03 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Clayton :')

Dat is toch wel een backfire van die 8 extra deelnemers aan de Masters.
Ik snap nog steeds niet dat ze gingen kiezen na de Masters en dat Dirkie als serieuze kandidaat voor de PL werd genoemd :')
  maandag 22 februari 2021 @ 13:10:09 #38
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_198145220
twitter
  Redactie Sport / Supervogel maandag 22 februari 2021 @ 13:21:15 #39
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_198145389
twitter


2022 ook maar meteen.
  maandag 22 februari 2021 @ 13:43:04 #40
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198145782
quote:
0s.gif Op maandag 22 februari 2021 13:10 schreef maxi-mus het volgende:
[ twitter ]
Jammer. Maar denk dat de tweede fase met publiek wel gaat lukken.
Makkelijk tweede.
pi_198153326
quote:
0s.gif Op maandag 22 februari 2021 13:43 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Jammer. Maar denk dat de tweede fase met publiek wel gaat lukken.
Als ze die na de zomer doen wellicht anders niet. Sportevenement staan acheraan de verlossingsrij in Engeland. Pas half mei op zn vroegst en dan moet alles mee zitten.
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_198153421
Foutje

[ Bericht 99% gewijzigd door Scorpion_17 op 22-02-2021 21:31:16 ]
Het beste adres voor al uw primeurs!
  maandag 22 februari 2021 @ 21:50:38 #43
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198154265
Ik schrijf morgen of overmorgen een nieuwe OP :)
Makkelijk tweede.
  woensdag 24 februari 2021 @ 10:21:52 #44
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198178015
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 0% gewijzigd door GurneyIsBestOke op 25-02-2021 09:59:20 ]
Makkelijk tweede.
  woensdag 24 februari 2021 @ 21:39:24 #45
419487 Wertha
Friendly, but fierce.
pi_198188166
Al eerder laten doorschemeren... toch niet echt een deelnemersveld om warm van te worden.
  donderdag 25 februari 2021 @ 10:01:14 #46
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198193529
quote:
0s.gif Op woensdag 24 februari 2021 21:39 schreef Vriezzer het volgende:
Al eerder laten doorschemeren... toch niet echt een deelnemersveld om warm van te worden.
Mee eens, beetje jammer dit jaar. Cross en Durrant die de afgelopen tijd gewoon echt niet goed zijn, Aspinall in niet beste vorm, vdBergh die net terugkomt van een blessure, de Sousa die het op dit niveau ook nog maar moet laten zien en Clayton... waarom gewoon. Je mist een beetje de vastigheid die Chisnall, Wade, Gurney of Smith op dit niveau wat meer laten zien.
Makkelijk tweede.
pi_198194977
Hopen een spoedig einde van de professionele carriere van Clayton.
KLB en DRT is een topcombinatie
  donderdag 11 maart 2021 @ 15:35:35 #48
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_198446192
twitter
  Moderator donderdag 11 maart 2021 @ 18:17:07 #49
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198448602
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 15:35 schreef maxi-mus het volgende:
[ twitter ]
Doen ze dit nu weer een week lang elke dag ofzo?
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  donderdag 11 maart 2021 @ 18:19:05 #50
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_198448638
quote:
80s.gif Op donderdag 11 maart 2021 18:17 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Doen ze dit nu weer een week lang elke dag ofzo?
Dat heb je zelf in de OP gezet/kopie joh panlap.
  Moderator donderdag 11 maart 2021 @ 18:20:56 #51
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198448667
quote:
10s.gif Op donderdag 11 maart 2021 18:19 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Dat heb je zelf in de OP gezet/kopie joh panlap.


Dank, ik ga toch niet zo'n lap zitten te lezen als ik het kopieer joh
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  donderdag 11 maart 2021 @ 21:23:12 #52
419487 Wertha
Friendly, but fierce.
pi_198452439


  Moderator donderdag 11 maart 2021 @ 22:22:17 #53
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198453619
quote:
Tactisch vrij slim van de PDC om Clayton vrijwel nooit de avond te laten beginnen of eindigen
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator / KerstCrewQuizWinner maandag 22 maart 2021 @ 16:16:51 #54
39237 crew  H_T
2733
pi_198635538
Hele Premier League achter gesloten deuren, in mei is het allemaal klaar

twitter
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  dinsdag 30 maart 2021 @ 10:51:33 #55
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_198761736
DATUM TOERNOOI TIJD ZENDER TIJD LIVESTREAM
5 april Premier League 20:00 RTL 7 20:00 Videoland
6 april Premier League 20:00 RTL 7 20:00 Videoland
7 april Premier League 20:00 RTL 7 20:00 Videoland
8 april Premier League 20:00 RTL Z 20:00 Videoland
9 april Premier League 20:00 RTL 7 20:00 Videoland
19 april Premier League 20:00 RTL 7 20:00 Videoland
20 april Premier League 20:00 RTL 7 20:00 Videoland
21 april Premier League 20:00 RTL 7 20:00 Videoland
22 april Premier League 20:00 RTL 7 20:00 Videoland
5 mei Premier League 20:00 RTL 7 20:00 Videoland
6 mei Premier League 20:00 RTL Z 20:00 Videoland
7 mei Premier League 20:00 RTL 7 20:00 Videoland
24 mei Premier League 20:00 RTL 7 20:00 Videoland
25 mei Premier League 20:00 RTL 7 20:00 Videoland
26 mei Premier League 20:00 RTL Z 20:00 Videoland
27 mei Premier League 20:00 RTL 7 20:00 Videoland
28 mei Premier League 20:00 RTL 7 20:00 Videoland
  maandag 5 april 2021 @ 11:15:53 #56
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_198861745
twitter
  maandag 5 april 2021 @ 11:16:32 #57
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_198861760
Nu overweeg ik te gaan kijken
@Wereldgozer
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport / Supervogel maandag 5 april 2021 @ 11:42:46 #58
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_198862096
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 11:15 schreef maxi-mus het volgende:
[ twitter ]
Meteen de hele PL eruit :o

Dat ze dat zo maar doen met de nr1 en wereldkampioen
pi_198862150
Sow, geen halve maatregelen.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_198862371
quote:
14s.gif Op maandag 5 april 2021 11:42 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Meteen de hele PL eruit :o

Dat ze dat zo maar doen met de nr1 en wereldkampioen
Hij zou waarschijnlijk deze hele week niet mee mogen doen dan? Dan moet je het hele schema omgooien om hem alsnog mee te laten doen :o
pi_198862393
Toch nog nummerbordgodgenot
KLB en DRT is een topcombinatie
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 12:12:10 #62
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198862429
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 11:15 schreef maxi-mus het volgende:
[ twitter ]
Erg leuk

Nu nog Clayton eruit en, tja het maakt me niet zo uit wie ervoor terugkomt
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_198862487
Zonde. Wel leuk voor zjeems
Het beste adres voor al uw primeurs!
  maandag 5 april 2021 @ 12:18:48 #64
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_198862493
Van Gerwen is de beste volgens Van Gerwen.
Price is de beste volgens Price.

Iemand liegt hier.
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 12:21:38 #65
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198862536
quote:
1s.gif Op maandag 5 april 2021 12:18 schreef Immerdebestebob het volgende:
Van Gerwen is de beste volgens Van Gerwen.
Price is de beste volgens Price.

Iemand liegt hier.
Of ze hebben er allebei geen actieve herinnering aan en dan is het allemaal prima
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_198862862
Nu Klompvoet nog.
  maandag 5 april 2021 @ 13:12:49 #67
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_198863179
Wadegenot _O_
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  maandag 5 april 2021 @ 13:34:33 #68
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198863511
Haha wtf
Makkelijk tweede.
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 13:49:30 #69
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198863756
quote:
80s.gif Op maandag 5 april 2021 12:12 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Erg leuk

Nu nog Clayton eruit en, tja het maakt me niet zo uit wie ervoor terugkomt
Merv King O+
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 13:50:02 #70
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198863769
Tevensch hoi ik ben er ook weer bij :Y

Frituurgenot en pretcilinders allen *O* B:)B
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_198864451
Mardle is toch ook ooit ziek geweest. Toen hebben ze eerst wat aangemodderd. Price mist eigenlijk maar 5 wedstrijden
KLB en DRT is een topcombinatie
  Moderator / KerstCrewQuizWinner maandag 5 april 2021 @ 14:38:46 #72
39237 crew  H_T
2733
pi_198864473
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 14:36 schreef spleeh het volgende:
Mardle is toch ook ooit ziek geweest. Toen hebben ze eerst wat aangemodderd. Price mist eigenlijk maar 5 wedstrijden
Price zou dan vier avonden op rij dubbel moeten spelen en dan mist hij nog steeds een wedstrijd, als hij weer op tijd mee kan doen. Niet heel handig dus
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 14:46:01 #73
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198864564
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 14:38 schreef H_T het volgende:

[..]

Price zou dan vier avonden op rij dubbel moeten spelen en dan mist hij nog steeds een wedstrijd, als hij weer op tijd mee kan doen. Niet heel handig dus
Sowieso, wat rukt het? Hij heeft poen zat, en de Premmeliek telt toch niet mee voor de OoM.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator / KerstCrewQuizWinner maandag 5 april 2021 @ 14:47:13 #74
39237 crew  H_T
2733
pi_198864580
quote:
14s.gif Op maandag 5 april 2021 14:46 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Sowieso, wat rukt het? Hij heeft poen zat, en de Premmeliek telt toch niet mee voor de OoM.
Voor de competitie wel leuk als de wereldkampioen en nummer 1 van de wereld erbij is. Plus ik vind Price leuker om naar te kijken dan Wade
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 14:49:24 #75
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198864608
Ja nou ja, dat mag zo zijn. Maar als Wade net zo goed is als op de UK Open vind ik dat ook prima om naar te kijken hoor _O_ Ik zie het niet als een gemankeerde competitie hierdoor of zo.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_198865598
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 11:16 schreef Szura het volgende:
Nu overweeg ik te gaan kijken
@:wereldgozer
Gerechtigheid
  maandag 5 april 2021 @ 18:57:33 #77
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_198868481
Unpopular opinion: Zonde voor het toernooi dat Price eruit is.
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 19:01:16 #78
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198868541
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 18:57 schreef Frozen-assassin het volgende:
Unpopular opinion: Zonde voor het toernooi dat Price eruit is.
Komt volgend jaar wel weer *O*
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  maandag 5 april 2021 @ 19:24:42 #79
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198869053
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 18:57 schreef Frozen-assassin het volgende:
Unpopular opinion: Zonde voor het toernooi dat Price eruit is.
Mee eens

Maar ik gun het Wade absoluut om mee te doen
Makkelijk tweede.
  Redactie Sport / Supervogel maandag 5 april 2021 @ 19:44:56 #80
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_198869587
twitter


Wat zal er op dat scherm bij de waterflesjes te zien zijn? :?
  maandag 5 april 2021 @ 19:50:13 #81
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_198869729
Les Gold

Hardcore Pawngoden
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 19:54:39 #82
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198869829
Thanks, ik wacht nog even :')
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_198869846
:r
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 19:55:27 #84
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198869851
Ik ben haast blij Marzel te zien
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  maandag 5 april 2021 @ 19:55:29 #85
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198869852
Maijer -O-
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 19:55:57 #86
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198869861
Gerwyn vermoedt een complot
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  maandag 5 april 2021 @ 19:56:02 #87
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_198869863
Een brandbare fakkel met vrachtwagen sturen

Eindresultaat; vernietigd

Wat een ranzige domme familie is het ook. Kon zomaar familie zijn van Marcelaids
pi_198869867
Nee, dit trek ik niet. Ik ga wat anders doen.
pi_198869868
Maijer :r
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  maandag 5 april 2021 @ 19:56:19 #90
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198869872
Verschrikkelijk nieuws
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 19:56:22 #91
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198869875
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 19:56 schreef Frozen-assassin het volgende:
Een brandbare fakkel met vrachtwagen sturen

Eindresultaat; vernietigd

Wat een ranzige domme familie is het ook. Kon zomaar familie zijn van Marcelaids
Is die hele shitshow niet gestaged
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 19:56:30 #92
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198869877
Ennn de reclame _O_
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 19:56:41 #93
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198869886
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 19:56 schreef T3hTommay het volgende:
Nee, dit trek ik niet. Ik ga wat anders doen.
Erg jammer
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  maandag 5 april 2021 @ 19:56:58 #94
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198869892
Begonnen voordat ie überhaupt begonnen is
  maandag 5 april 2021 @ 19:57:28 #95
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198869906
quote:
80s.gif Op maandag 5 april 2021 19:56 schreef Tagliano het volgende:
Ennn de reclame _O_
Ja, Barney moest gereanimeerd worden.
  maandag 5 april 2021 @ 19:58:29 #96
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_198869941
quote:
80s.gif Op maandag 5 april 2021 19:56 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Is die hele shitshow niet gestaged
Zou me echt niets verbazen. Zo'n mongool die al woedend binnenkomt en 150 dollar eist en dan net zo woedend deur uit loopt omdat ie niets krijgt

Kan me niet voorstellen dat dit echt is
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 19:59:50 #97
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198869971
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 19:58 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Zou me echt niets verbazen. Zo'n mongool die al woedend binnenkomt en 150 dollar eist en dan net zo woedend deur uit loopt omdat ie niets krijgt

Kan me niet voorstellen dat dit echt is
Toevallig zijn alle camera's ook steeds net op tijd aanwezig om het leuke stukje mee te pakken
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_198870041
twitter


Price voelt zich getrickt
Het beste adres voor al uw primeurs!
  maandag 5 april 2021 @ 20:04:51 #99
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_198870087
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 20:02 schreef Scorpion_17 het volgende:
[ twitter ]

Price voelt zich getrickt
Moet ie lekker klagen bij PDC
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 20:04:51 #100
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198870088
Raya voelt dat Maajk goed is.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  maandag 5 april 2021 @ 20:06:14 #101
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_198870130
Er kan nog 30 kilo eraf in gezicht van The Feather
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 20:06:14 #102
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198870131
The Feather lijkt wel wat kilootjes kwijt of niet
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 20:06:56 #103
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198870151
drie plusjes en game over.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  maandag 5 april 2021 @ 20:08:59 #104
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_198870203
quote:
80s.gif Op maandag 5 april 2021 19:55 schreef Tagliano het volgende:
Ik ben haast blij Marzel te zien
:D Je kunt het ook overdrijven.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  maandag 5 april 2021 @ 20:09:21 #105
66110 Ambrosius
SportFreak
pi_198870211
quote:
80s.gif Op maandag 5 april 2021 20:06 schreef Tagliano het volgende:
The Feather lijkt wel wat kilootjes kwijt of niet
5 kg op 200 zie je niet lijkt me.
sig verwijderd door FA
pi_198870225
Barney met zijn vreemde schedelrand.
pi_198870261
quote:
80s.gif Op maandag 5 april 2021 20:06 schreef Tagliano het volgende:
The Feather lijkt wel wat kilootjes kwijt of niet
@Coco wil graag van zijn ban af in ESF. Kan dit geregeld worden? Warm bad hier zonder te mailen.

@De_Kraam @fetX @GGMM
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 20:11:36 #108
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198870263
Gopkgos is niet in grootste vorm
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 20:12:00 #109
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198870269
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 20:11 schreef Zipportal het volgende:

[..]

@:Coco wil graag van zijn ban af in ESF. Kan dit geregeld worden? Warm bad hier zonder te mailen.

@:de_kraam @:fetx @:GGMM
Dat moet ie @GGMM maar even vragen
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_198870271
Iemand al een flesje wijn besteld?
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 20:12:13 #111
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198870275
quote:
10s.gif Op maandag 5 april 2021 20:08 schreef AFCNiels het volgende:

[..]

:D Je kunt het ook overdrijven.
Haast he
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 20:12:41 #112
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198870285
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 20:12 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Iemand al een flesje wijn besteld?
Nee

Maar eigenlijk heb ik wel weer een keertje trek in een flesje wijn
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  maandag 5 april 2021 @ 20:13:11 #113
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_198870296
Er zijn wel eens maandagen geweest met minder leuke sport. :)
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 20:13:28 #114
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198870307
Wat weer een gelul :O
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 20:14:24 #115
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198870333
Hey, Raybar zegt geen espainall meer
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 20:15:29 #116
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198870351
"Iedereen kan van iedereen winnen"

Bal is rond, ellef tege ellef.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_198870355
Raybar heeft een strak overhemdje aan.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  maandag 5 april 2021 @ 20:16:06 #118
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198870370
Het relaxte van de Prumjer Liek
pi_198870383
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 20:15 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Raybar heeft een strak overhemdje aan.


@Szura @Caland @de_boswachter
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 20:16:39 #120
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198870384
quote:
5s.gif Op maandag 5 april 2021 20:16 schreef Kopiko het volgende:
Het relaxte van de Prumjer Liek
Nooit druk :{w :N :P
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 20:17:30 #121
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198870403
Wat leuk dat ze wel de danseresjes hebben uitgenodigd
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 20:17:33 #122
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198870406
oh bij allebei die tafeltjes staat zo'n schermpje.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  maandag 5 april 2021 @ 20:17:36 #123
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_198870408
Is de Hookers-recensie-act nog bezig ja?
pi_198870413
Meezing genot
pi_198870419
Zin in een lekker potje vogelenpik
Het beste adres voor al uw primeurs!
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 20:18:06 #126
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198870424
En mr Brightsidegenot

Boh dit wordt een avondje
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_198870428
De ipad van Sylvana.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 20:18:20 #128
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198870435
quote:
80s.gif Op maandag 5 april 2021 20:17 schreef Tagliano het volgende:
Wat leuk dat ze wel de danseresjes hebben uitgenodigd
Niet meer die met die tatt zo te zien...
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_198870443
ik verwacht van beide heren niet veel
Het beste adres voor al uw primeurs!
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 20:18:52 #130
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198870451
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 20:18 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Niet meer die met die tatt zo te zien...
Mooi

tattoos :r
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  maandag 5 april 2021 @ 20:19:30 #131
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_198870464
Ipad zodat je weet welk tafeltje je hebt :')

Dit kan niet
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 20:19:48 #132
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198870468
quote:
80s.gif Op maandag 5 april 2021 20:18 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Mooi

tattoos :r
Van mij hoeft het ook niet, maar wel een beetje hypocriet aangezien de heren spelers over het algemeen helemaal onder zitten.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  maandag 5 april 2021 @ 20:20:05 #133
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_198870474
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 20:17 schreef Frozen-assassin het volgende:
Is de Hookers-recensie-act nog bezig ja?
Stukje pzc
VBL SC influencer
Left, right, behind
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 20:20:13 #134
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198870477
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 20:19 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ipad zodat je weet welk tafeltje je hebt :')

Dit kan niet
Ook echt alleen maar daarvoor gewoon _O-
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 20:20:59 #135
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198870495
Ik heb trouwens hetzelfde pijlenmapje als Duzza _O_ *)
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  maandag 5 april 2021 @ 20:21:07 #136
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_198870500
quote:
1s.gif Op maandag 5 april 2021 20:20 schreef Caland het volgende:

[..]

Stukje pzc
pzc :?
pi_198870501
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 20:19 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ipad zodat je weet welk tafeltje je hebt :')

Dit kan niet
Dirk speelt niet eens vanavond :D
pi_198870505
quote:
6s.gif Op maandag 5 april 2021 20:20 schreef Dr_Flash het volgende:
Ik heb trouwens hetzelfde pijlenmapje als Duzza _O_ *)
Mag ik je aanraken?
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_198870515
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 20:21 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:

[..]

Dirk speelt niet eens vanavond :D
Is vooral voor die mafklapper de Sousa
Het beste adres voor al uw primeurs!
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 20:22:03 #140
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198870530
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 20:21 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

Mag ik je aanraken?
Naah doe maar niet :@
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 20:22:30 #141
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198870534
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 20:21 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

Is vooral voor die mafklapper de Sousa
Komt er dan ook een groot scherm naast het bord met welke dubbel hij moet?
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_198870535
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 20:21 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

Is vooral voor die mafklapper de Sousa
Oh staat er ook een calculator app op de ipad?
  maandag 5 april 2021 @ 20:22:34 #143
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198870536
Durona
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 20:23:32 #144
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198870553
_O_
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 20:24:01 #145
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198870556
Hakim is aanwezig
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 20:24:44 #146
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198870578
scorebord heeft ook weer de hik. 2 legs onderweg :')
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_198870581
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 20:22 schreef T3hTommay het volgende:

[..]

Oh staat er ook een calculator app op de ipad?
Waarom heb ik het gevoel dat CoolBlue hier sluikreclame maakt
Het beste adres voor al uw primeurs!
  maandag 5 april 2021 @ 20:26:12 #148
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_198870610
Lekker Neten :')
pi_198870639
twitter
pi_198870657
Tijd voor VI.
pi_198870661
Duzza ziet er weer uit of hij een kratje bier soldaat heeft gemaakt.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 20:29:41 #152
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198870666
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 20:29 schreef Zipportal het volgende:
Tijd voor VI.
Nepfan
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 20:30:00 #153
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198870673
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 20:29 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Duzza ziet er weer uit of hij een kratje bier soldaat heeft gemaakt.
Oh ja dat ging ik doen :P
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  maandag 5 april 2021 @ 20:30:37 #154
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_198870686
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 20:28 schreef Zipportal het volgende:
[ twitter ]
Blinde gespot
  maandag 5 april 2021 @ 20:30:39 #155
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198870687
quote:
10s.gif Op maandag 5 april 2021 20:30 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Oh ja dat ging ik doen :P
Dr_Fles doet zijn naam weer eer aan _O_
  maandag 5 april 2021 @ 20:32:09 #156
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_198870714
18000000
  maandag 5 april 2021 @ 20:37:06 #157
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198870821
Terraspinall naar 5-2.
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 20:38:10 #158
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198870840
Lekker toostje franse kaas allen :9
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  maandag 5 april 2021 @ 20:38:42 #159
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_198870855
Boh
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 20:38:49 #160
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198870857
Asp is goed hoor
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  maandag 5 april 2021 @ 20:44:43 #161
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198870978
quote:
80s.gif Op maandag 5 april 2021 20:38 schreef Tagliano het volgende:
Asp is goed hoor
En Dur was tamelijk bedroevend.
  maandag 5 april 2021 @ 20:45:27 #162
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198870992
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 20:38 schreef Dr_Flash het volgende:
Lekker toostje franse kaas allen :9
Had je daar ineens Boursin in?
pi_198871011
7-3 is nog altijd beter dan 7-2, dat is me na vanmiddag wel duidelijk.
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 20:49:20 #164
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198871071
Hij heb wel zelfspot Raya
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 20:50:32 #165
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198871090
Ze hebben wel de ultieme expert op mentale ellende uitgenodigd
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 20:52:08 #166
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198871116
Gosse de Sossa jawel
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator / KerstCrewQuizWinner maandag 5 april 2021 @ 20:52:08 #167
39237 crew  H_T
2733
pi_198871117
Gosé
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  maandag 5 april 2021 @ 20:52:16 #168
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198871120
Gossé _O-
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 20:54:17 #169
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198871152
Hey poes!
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 20:57:31 #170
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198871228
wabkwass.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  maandag 5 april 2021 @ 20:57:48 #171
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198871232
De geluidstechnici hebben corona, aids en longkanker?
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 20:57:53 #172
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198871237
wat heeft die toch een schijtnummer :{
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 20:57:58 #173
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198871239
Jozee nu wel gelijk bij het goede tafeltje
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 20:58:19 #174
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198871250
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 20:57 schreef AllesKaputt het volgende:
De geluidstechnici hebben corona, aids en longkanker?
Nee, dat is gewoon het opkomstnummer van Cross
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 20:58:37 #175
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198871254
quote:
80s.gif Op maandag 5 april 2021 20:57 schreef Tagliano het volgende:
Jozee nu wel gelijk bij het goede tafeltje
iPad zijn gewicht in goud waard
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  maandag 5 april 2021 @ 21:00:22 #176
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_198871305
quote:
80s.gif Op maandag 5 april 2021 20:57 schreef Tagliano het volgende:
Jozee nu wel gelijk bij het goede tafeltje
Ze hebben de hele dag geoefend met hem ;(
  maandag 5 april 2021 @ 21:01:34 #177
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_198871342
Ik kijk nu ook mee :)

@Zipportal
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 21:01:59 #178
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198871348
hehe werd tijd :P
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  maandag 5 april 2021 @ 21:02:09 #179
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198871356
quote:
80s.gif Op maandag 5 april 2021 20:58 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Nee, dat is gewoon het opkomstnummer van Cross
Opkomstnummers worden afgekapt, caller klinkt als een verkouden zeekoe.
  maandag 5 april 2021 @ 21:02:12 #180
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198871360
micro-analyse
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 21:02:52 #181
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198871375
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 21:02 schreef AllesKaputt het volgende:

[..]

Opkomstnummers worden afgekapt, caller klinkt als een verkouden zeekoe.
niks nieuws toch
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  maandag 5 april 2021 @ 21:02:54 #182
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_198871378
Wat een gruwelijk lelijke pijlen van Cross. Is dit al besproken?
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 21:03:13 #183
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198871390
hahahaha jozeegod straft Zjaks keihard af
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  maandag 5 april 2021 @ 21:03:19 #184
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_198871392
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 21:02 schreef AllesKaputt het volgende:

[..]

Opkomstnummers worden afgekapt, caller klinkt als een verkouden zeekoe.
Coronacaller.
  maandag 5 april 2021 @ 21:03:26 #185
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198871395
Gossé _O- _O-
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 21:03:40 #186
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198871402
Wat nou niet te geloven. Hij gooit het toch _O-
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 21:03:48 #187
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198871404
Dit zijn wel momenten dat ik Zjak ook zou willen zien ja
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  maandag 5 april 2021 @ 21:04:40 #188
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198871421
quote:
80s.gif Op maandag 5 april 2021 21:03 schreef Tagliano het volgende:
Dit zijn wel momenten dat ik Zjak ook zou willen zien ja
Zjak's microfoon heeft een schuimkap.
pi_198871539
Zouden er vrouwen op de wereld zijn die Rob Cross een half uurtje willen verwennen?
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  maandag 5 april 2021 @ 21:11:25 #190
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_198871550
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 21:11 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Zouden er vrouwen op de wereld zijn die Rob Cross een half uurtje willen verwennen?
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 21:13:12 #191
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198871585
krossje moet gewoon lekker met zijn gravertje door de tuin gaan toeren :D
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 21:16:29 #192
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198871650
ploeterdarts zeg.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  maandag 5 april 2021 @ 21:17:39 #193
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198871677
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 21:16 schreef Dr_Flash het volgende:
ploeterdarts zeg.
Goelag archipel darts
pi_198871786
Veel puddingbeurten.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  maandag 5 april 2021 @ 21:24:03 #195
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_198871800
We wachten op een nieuwe reeks 100+ averages van Cross. Dit is niet best
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 21:25:07 #196
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198871824
puntje voor Sossa alvast :)
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  maandag 5 april 2021 @ 21:25:11 #197
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198871825
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 21:11 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
En zo te zien is hij wederom zwanger.
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 21:29:05 #198
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198871880
wat een zaadpot
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator / KerstCrewQuizWinner maandag 5 april 2021 @ 21:29:12 #199
39237 crew  H_T
2733
pi_198871884
Voorspelling: Marcel gaat het gewoon weer over Gossé hebben
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  maandag 5 april 2021 @ 21:30:10 #200
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_198871903
Rob peurt er nog een puntje uit.
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 21:30:31 #201
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198871906
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 21:29 schreef H_T het volgende:
Voorspelling: Marcel gaat het gewoon weer over Gossé hebben
Als je hierop wil betten moet je geld bijleggen vrees ik
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator / KerstCrewQuizWinner maandag 5 april 2021 @ 21:32:42 #202
39237 crew  H_T
2733
pi_198871934
Called it :7
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  maandag 5 april 2021 @ 21:32:49 #203
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198871939
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 21:29 schreef H_T het volgende:
Voorspelling: Marcel gaat het gewoon weer over Gossé hebben
_O_
  maandag 5 april 2021 @ 21:35:12 #204
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198871986
Barney over Portugees Jozee: "Hij hep dat Spaanse joh..."
  maandag 5 april 2021 @ 21:35:58 #205
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198872004
I make break
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 21:36:41 #206
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198872016
Feather gaat moeilijke vragen stellen
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 21:37:51 #207
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198872042
pieduwwaijt tegen djonniekleeten
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 21:41:06 #208
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198872111
Ah kijk aan, keurig te laat
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  maandag 5 april 2021 @ 21:48:04 #209
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_198872244
Ernstig saaie Kleetun :r
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 21:49:45 #210
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198872288
Maar even een viandelletje in de pan :9
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  maandag 5 april 2021 @ 21:51:36 #211
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_198872327
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 21:49 schreef Dr_Flash het volgende:
Maar even een viandelletje in de pan :9
Viesdik.
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 21:53:32 #212
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198872361
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 21:51 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Viesdik.
Darterspostuur
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 21:58:19 #213
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198872446
:D
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 21:58:59 #214
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198872458
wright heeft er zin in _O_
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  maandag 5 april 2021 @ 22:00:03 #215
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198872472
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 21:53 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Darterspostuur
Dr_Feather
pi_198872490
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 20:16 schreef Zipportal het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

@:Szura @:Caland @:de_boswachter
Lekker wandelen, lekker. Zes paaseieren gehad. Zak als een skippybal.
U MAD?
  maandag 5 april 2021 @ 22:02:05 #217
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198872512
Frank wrijft het nog even in bij Marcel maar die heeft dat natuurlijk niet door.
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 22:05:18 #218
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198872565
vertel nouwwwwww wie die koning van die gelijke spelen is -O- Taylor?
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 22:06:22 #219
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198872590
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 22:05 schreef Dr_Flash het volgende:
vertel nouwwwwww wie die koning van die gelijke spelen is -O- Taylor?
Ze zeiden dat die op een meter of vijf van ze zat

Iets zegt me dat het niet Maijer is
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 22:06:55 #220
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198872605
quote:
80s.gif Op maandag 5 april 2021 22:06 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Ze zeiden dat die op een meter of vijf van ze zat

Iets zegt me dat het niet Maijer is
Oh dat verstond ik niet
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Heeft over alles een mening 2022 maandag 5 april 2021 @ 22:13:35 #221
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198872728
duurt llemaal veel te lang dit. Truste allen :W morgen vroeg op.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  maandag 5 april 2021 @ 22:22:56 #222
57068 Bomenverzameling
Can come an end
pi_198872900
Hup Gerrie
"Geef me een joint", zei de goudvis, "Dan word ik haai"
pi_198872912
quote:
1s.gif Op maandag 5 april 2021 22:00 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Lekker wandelen, lekker. Zes paaseieren gehad. Zak als een skippybal.
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 22:23:51 #224
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198872917
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 22:13 schreef Dr_Flash het volgende:
duurt llemaal veel te lang dit. Truste allen :W morgen vroeg op.
En dat nadat je nog geen halfuur geleden een vijandelletje naar binnen hebt gewerkt

Ongekend
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  maandag 5 april 2021 @ 22:27:09 #225
419487 Wertha
Friendly, but fierce.
pi_198872966
Viandel is ongekend lekker.
  maandag 5 april 2021 @ 22:32:24 #226
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_198873054
quote:
80s.gif Op maandag 5 april 2021 22:23 schreef Tagliano het volgende:

[..]

En dat nadat je nog geen halfuur geleden een vijandelletje naar binnen hebt gewerkt

Ongekend
Lekker ruften in bed ;(
pi_198873110
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 22:23 schreef Zipportal het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:')
U MAD?
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 22:42:17 #228
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198873223
Heerlijke partij wel
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  maandag 5 april 2021 @ 22:43:25 #229
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_198873251
Topshowtje dit.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 22:46:40 #230
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198873307
hahahaha kolere _O_
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  maandag 5 april 2021 @ 22:46:42 #231
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_198873309
koekoek
pi_198873317
Hopelijk straks een Yannick tweet. *O*
  maandag 5 april 2021 @ 22:47:40 #233
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_198873325
Tering wat een finish. Nu even snel het einde van Barcelona-Valladolid kijken.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  maandag 5 april 2021 @ 22:51:05 #234
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_198873385
quote:
10s.gif Op maandag 5 april 2021 22:47 schreef AFCNiels het volgende:
Tering wat een finish. Nu even snel het einde van Barcelona-Valladolid kijken.
Dan schakel je mooi op tijd in.
  Moderator / KerstCrewQuizWinner maandag 5 april 2021 @ 22:51:55 #235
39237 crew  H_T
2733
pi_198873405
Wat is usedSoft nou weer voor sponsor?
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  maandag 5 april 2021 @ 22:52:31 #236
489162 Pvt.Webster
101st Airborne Division
pi_198873421
MvG is best bruin. Zonnetje gepakt?
"He was there to do his duty, and he did it — he never let a buddy down in combat, in France, Holland, or Germany — but he never volunteered for anything and he spurned promotion."
  maandag 5 april 2021 @ 22:52:53 #237
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_198873430
quote:
14s.gif Op maandag 5 april 2021 22:51 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Dan schakel je mooi op tijd in.
Ja, perfecte timing. Ik heb vaker dat het precies andersom is, dan zit ik de hele tijd te schakelen en mis ik alle doelpunten.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  maandag 5 april 2021 @ 22:53:50 #238
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198873445
Hij ziet er minstens net zo lilluk uut als altijd
pi_198873455
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 22:52 schreef Pvt.Webster het volgende:
MvG is best bruin. Zonnetje gepakt?
In de stront gelegen.
  maandag 5 april 2021 @ 22:59:32 #240
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198873537
Frans Bauer. Overtuigend bewijs van het bestaan van Satan.
pi_198873607
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 22:52 schreef Pvt.Webster het volgende:
MvG is best bruin. Zonnetje gepakt?
Mooiboy Mike
U MAD?
pi_198873629
Dimitri heeft weer mentale problemen.
U MAD?
  maandag 5 april 2021 @ 23:07:19 #243
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_198873643
Waarom zegt er niemand tegen Dimietrie dat zo'n pot gel in je haar gooien en het dan achterover kammen ontzettend lelijk is.
  maandag 5 april 2021 @ 23:08:56 #244
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198873664
BUWAH
pi_198873675
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 23:07 schreef maxi-mus het volgende:
Waarom zegt er niemand tegen Dimietrie dat zo'n pot gel in je haar gooien en het dan achterover kammen ontzettend lelijk is.
Omdat er geen homo tussenloopt die het iets interesseert.
pi_198873679
Erg jammer.
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 23:10:28 #247
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198873687
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 23:09 schreef Nober het volgende:

[..]

Omdat er geen homo tussenloopt die het iets interesseert.
Nou nou nou

Wij van DRT zijn tegen homofobie en vooroordelen
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  maandag 5 april 2021 @ 23:14:42 #248
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_198873745
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 23:09 schreef Nober het volgende:

[..]

Omdat er geen homo tussenloopt die het iets interesseert.
Jij ontkent het bestaan van Danny Noppert?
  maandag 5 april 2021 @ 23:16:58 #249
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_198873774
Dit is ook nog wel een vermakelijk partijtje.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  maandag 5 april 2021 @ 23:23:00 #250
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198873846
Dr staat toch gewoon Dmitri van den Bergh?
pi_198873865
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 23:23 schreef AllesKaputt het volgende:
Dr staat toch gewoon Dmitri van den Bergh?
Klompvoet is een rasmongool met stamboom.
pi_198873875
ERG MOOI.
pi_198873882
De tijden dat MvG alles uitgooiden _O_
  maandag 5 april 2021 @ 23:26:49 #254
489162 Pvt.Webster
101st Airborne Division
pi_198873891
MikeLul
"He was there to do his duty, and he did it — he never let a buddy down in combat, in France, Holland, or Germany — but he never volunteered for anything and he spurned promotion."
  maandag 5 april 2021 @ 23:27:39 #255
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_198873901
Verrassend.
pi_198873903
Pleur een eind op.
  maandag 5 april 2021 @ 23:27:45 #257
489162 Pvt.Webster
101st Airborne Division
pi_198873905
6-6, nog netjes.
"He was there to do his duty, and he did it — he never let a buddy down in combat, in France, Holland, or Germany — but he never volunteered for anything and he spurned promotion."
  Redactie Sport / Supervogel maandag 5 april 2021 @ 23:27:54 #258
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_198873906
Jammer.
  Moderator maandag 5 april 2021 @ 23:28:13 #259
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198873910
Leuk potje

Tot morgen dartsvrienden
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  maandag 5 april 2021 @ 23:28:28 #260
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198873914
Toch wel goed begin dit
Makkelijk tweede.
  maandag 5 april 2021 @ 23:31:21 #261
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198873936
Mijn conclusie na vandaag: Durrant gaat kansloos onderaan eindigen. Verder kan het alle kanten op!
Makkelijk tweede.
  maandag 5 april 2021 @ 23:32:59 #262
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_198873952
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 23:31 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Mijn conclusie na vandaag: Durrant gaat kansloos onderaan eindigen. Verder kan het alle kanten op!
Ja, die speelt echt al tijden als een patatje.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  Moderator / KerstCrewQuizWinner maandag 5 april 2021 @ 23:36:39 #263
39237 crew  H_T
2733
pi_198873988
Je kan beter winnen dan gelijk spelen. Dank je, Ray.
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  maandag 5 april 2021 @ 23:41:05 #264
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_198874022
Viroloog Van Gerwen.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
pi_198874600
quote:
0s.gif Op maandag 5 april 2021 23:36 schreef H_T het volgende:
Je kan beter winnen dan gelijk spelen. Dank je, Ray.
Ging het nog over dat onwel worden?
You're Fucking Out, I'm Fucking In
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 6 april 2021 @ 08:19:39 #266
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198875424
Heb ik nog wat gemist? Bijna alles 6-6 geworden zie ik :O
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  dinsdag 6 april 2021 @ 08:22:18 #267
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198875434
quote:
15s.gif Op dinsdag 6 april 2021 08:19 schreef Dr_Flash het volgende:
Heb ik nog wat gemist? Bijna alles 6-6 geworden zie ik :O
Van Gerwen pakte dat punt - onder behoorlijke druk - met een 101-finish.
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 6 april 2021 @ 08:24:38 #268
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198875443
kunnen we weer gaan mekkeren over "gestolen punt" en zo dus? :{

Nou ja, gelukkig vanavond weer nieuwe kansen *O*
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator / KerstCrewQuizWinner dinsdag 6 april 2021 @ 10:22:25 #269
39237 crew  H_T
2733
pi_198876798
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 april 2021 01:07 schreef KennyPowers het volgende:

[..]

Ging het nog over dat onwel worden?
Daar heb ik geen actieve herinnering aan. Denk het niet, maar het zou kunnen dat ik op dat moment niet op zat te letten
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 6 april 2021 @ 17:12:47 #270
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198883849
Positie @H_T: functie elders :{w *)
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  dinsdag 6 april 2021 @ 19:56:47 #271
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198887038
Vinnie heeft weer een extra onderkinnetje erbij gekweekt.
pi_198887048
FatVinnie alert. @de_boswachter
pi_198887117


Gore pukkelige vetzak.
  dinsdag 6 april 2021 @ 20:04:43 #274
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_198887261
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 april 2021 19:59 schreef Zipportal het volgende:
[ afbeelding ]

Gore pukkelige vetzak.
Ranzige vetklep
  Moderator dinsdag 6 april 2021 @ 20:04:53 #275
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198887265
Van den Bergh ziet er aanzienlijk gezonder uit dan een paar maanden geleden
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  dinsdag 6 april 2021 @ 20:06:37 #276
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_198887302
quote:
80s.gif Op dinsdag 6 april 2021 20:04 schreef Tagliano het volgende:
Van den Bergh ziet er aanzienlijk gezonder uit dan een paar maanden geleden
Hij komt in dit interview ook wel normaal over.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  dinsdag 6 april 2021 @ 20:07:10 #277
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_198887317
quote:
10s.gif Op dinsdag 6 april 2021 20:06 schreef AFCNiels het volgende:

[..]

Hij komt in dit interview ook wel normaal over.
Woont niet meer in die open inrichting.
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 6 april 2021 @ 20:09:54 #278
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198887390
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 april 2021 19:59 schreef Zipportal het volgende:
[ afbeelding ]

Gore pukkelige vetzak.
Nou nou nou
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_198887423
Marcel heeft weer wat in de reet zitten met ze piepstem
  dinsdag 6 april 2021 @ 20:13:02 #280
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198887471
Het G-woord is alweer tweemaal gevallen _O-
  dinsdag 6 april 2021 @ 20:13:30 #281
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198887482
quote:
5s.gif Op dinsdag 6 april 2021 20:13 schreef Kopiko het volgende:
Het G-woord is alweer tweemaal gevallen _O-
Sorry: drie _O- _O-
pi_198887508
Al die refs die tegelijk hun duim opstaken :D
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 6 april 2021 @ 20:15:13 #283
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198887533
quote:
5s.gif Op dinsdag 6 april 2021 20:13 schreef Kopiko het volgende:
Het G-woord is alweer tweemaal gevallen _O-
Gossee de Gossa? :?
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  dinsdag 6 april 2021 @ 20:19:04 #284
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_198887629
Is er iemand die een streampie in mijn DM wil sliden? Goudenpijltjes is stuk en het Twitch-kanaal is ook offline
Makkelijk tweede.
  Moderator dinsdag 6 april 2021 @ 20:19:49 #285
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198887641
Dit potje levert _O_
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 6 april 2021 @ 20:20:06 #286
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198887647
Gaaf, KPN live geeft ook geen sjoege
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator dinsdag 6 april 2021 @ 20:20:49 #287
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198887655
KOEKOEK ZO
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 6 april 2021 @ 20:22:15 #288
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198887686
oke wat doet het WEL? Dit schiet niet op zo
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  dinsdag 6 april 2021 @ 20:22:43 #289
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_198887701
T20 en dan voor T10 gaan :?

Wat
pi_198887719
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 april 2021 20:22 schreef Frozen-assassin het volgende:
T20 en dan voor T10 gaan :?

Wat
Gary heeft de lagere school niet afgemaakt.
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
  Heeft over alles een mening 2022 dinsdag 6 april 2021 @ 20:23:50 #291
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_198887724
GA heeft iets wat "BDO British Open" heet WTF? :')
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator / KerstCrewQuizWinner dinsdag 6 april 2021 @ 20:25:49 #292
39237 crew  H_T
2733
pi_198887776
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 april 2021 20:22 schreef Dr_Flash het volgende:
oke wat doet het WEL? Dit schiet niet op zo
RTL 7 doet het prima
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  Moderator dinsdag 6 april 2021 @ 20:27:42 #293
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198887820
Gerrie lijkt heel veel beter dan zijn gemiddelde doet vermoeden
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  dinsdag 6 april 2021 @ 20:30:29 #294
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_198887863
quote:
80s.gif Op dinsdag 6 april 2021 20:27 schreef Tagliano het volgende:
Gerrie lijkt heel veel beter dan zijn gemiddelde doet vermoeden
Dat komt door zijn Godstalent.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  dinsdag 6 april 2021 @ 20:31:46 #295
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198887883
Gossé waggelt naar de aansluiting.
  dinsdag 6 april 2021 @ 20:32:49 #296
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_198887905
Heerlijk hoe Gary 180'ers smijt
pi_198887906
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 april 2021 19:57 schreef Zipportal het volgende:
FatVinnie alert. @:de_boswachter
had je mijn PM gelezen viespeuk
U MAD?
pi_198887914
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 april 2021 19:59 schreef Zipportal het volgende:
[ afbeelding ]

Gore pukkelige vetzak.
goor
U MAD?
  Moderator dinsdag 6 april 2021 @ 20:35:40 #299
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_198887959
Boh _O_
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  dinsdag 6 april 2021 @ 20:36:01 #300
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198887966
Lekker Gossé _O_
  dinsdag 6 april 2021 @ 20:38:47 #301
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_198888021
Weer gelijk?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')