abonnement Unibet Coolblue
pi_196758328
twitter
  woensdag 16 december 2020 @ 11:04:55 #202
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_196760498
quote:
0s.gif Op maandag 26 oktober 2020 19:19 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Het zou dus kunnen dat Uijtdebroeks nog een transfer maakt naar een ander programma voor 2021. Er zijn een aantal buitenlandse ploegen geïnteresseerd, namelijk. Verder geeft hij aan recent gesproken te hebben met Lefevere en andere ploegen voor een profcontract per 2022. Dat laatste was al wel duidelijk, maar het geeft nu ook zijn intenties aan.
Dit is dus realiteit geworden. Uijtdebroeks stapt voor volgend seizoen over van Acrog naar Auto Eder Bayern, de juniorenploeg van BORA, om daar per 2022 prof te worden. En de coup. De coup van Ralph Denk. Dat wordt de zoveelste die de beloftencategorie overslaat. Steeds meer en meer ploegen liggen hijgerig op de loer, bang een talent mis te lopen. Voorspelling: de volgende zijn Le Huitouze en Poole.

https://www.bora-hansgroh(...)hansgrohe-/458057410

[ Bericht 51% gewijzigd door Koffieplanter op 16-12-2020 11:10:14 ]
Put these foolish ambitions to rest.
  woensdag 16 december 2020 @ 11:35:09 #203
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_196761115
Dit is toch schandalig jongens.
twitter
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 16 december 2020 @ 12:55:57 #204
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_196762597
twitter
quote:
0s.gif Op maandag 14 december 2020 19:40 schreef Koffieplanter het volgende:
@:cabg1989 heeft een nieuwe ploeg.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_196762607
quote:
De profcarrière van Laurens De Vreese lijkt er nog niet op te zitten. Het Laatste Nieuws schrijft namelijk dat de 32-jarige Belg zijn carrìere voort zal zetten bij Alpecin-Fenix.

...
https://www.wielerflits.b(...)g-naar-alpecin-fenix
  Moderator woensdag 16 december 2020 @ 12:58:55 #206
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_196762664
quote:
0s.gif Op woensdag 16 december 2020 11:04 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Dit is dus realiteit geworden. Uijtdebroeks stapt voor volgend seizoen over van Acrog naar Auto Eder Bayern, de juniorenploeg van BORA, om daar per 2022 prof te worden. En de coup. De coup van Ralph Denk. Dat wordt de zoveelste die de beloftencategorie overslaat. Steeds meer en meer ploegen liggen hijgerig op de loer, bang een talent mis te lopen. Voorspelling: de volgende zijn Le Huitouze en Poole.

https://www.bora-hansgroh(...)hansgrohe-/458057410
Dat snorretje was altijd al verdacht, maar Ralph Denk is nu officieel een kinderlokker.

Loopt wel een beetje uit de hand, deze trend.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator woensdag 16 december 2020 @ 13:03:19 #207
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_196762764
twitter


Na Rebellin en Sevilla blijft ook Mancebo nog een jaartje langer onder ons.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator woensdag 16 december 2020 @ 13:09:21 #208
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_196762914
Ach, Knees gaat met pensioen. Weer een wegkapitein minder in het peloton.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_196764934
Taco blijft in de WT bij Hilaire. Geen BEAT dus.
pi_196765528
quote:
0s.gif Op woensdag 16 december 2020 14:27 schreef Dale__Cooper het volgende:
Taco blijft in de WT bij Hilaire. Geen BEAT dus.
*O* *O* *O*
  woensdag 16 december 2020 @ 14:55:30 #211
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_196765581
In de korte tijd die nog resteert, gaat de wegploeg van BEAT Cycling op zoek naar een vervanger.

Zou Mihkel van baanwielrennen houden?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_196765752
quote:
Cian Uijtdebroeks over zijn toptransfer naar BORA: “Bakelants, Benoot en Vervaeke hebben mij geholpen met tips”

Maandag legde hij zijn laatste kerstexamen af, vanaf vandaag mag hij zich toekomstig ploegmaat noemen van Peter Sagan. Cian - je spreekt uit als Kian - Uijtdebroeks tekent op zijn zeventiende een vierjarig contract bij BORA-hansgrohe en zal zo hetzelfde traject volgen als Remco Evenepoel: “Ik heb het met Remco over mijn keuze gehad, maar het is niet mijn bedoeling om zijn traject honderd procent te kopiëren. Zeker niet.”
Proficiat met je profcontract.

“Dankjewel. Ik vind het ook een hele eer. Toen ik begon met fietsen, was het een droom om ooit profrenner te worden. Als het dan al zo snel gebeurt, is het inderdaad zeer mooi. De voorbije twee weken had ik examens en besefte ik het nog niet goed, maar nu komt het wel binnen wat er is gebeurd.”

Heb je ook zelf aan de onderhandelingstafel gezeten?

“Ja. Ik heb alle gesprekken met alle ploegen mee gevolgd. Ik vond het zeer belangrijk dat ik de mensen kon leren inschatten en wat mijn gevoel bij die mensen was. Mijn ouders en ik werkten ook zonder makelaar. We hebben alles zelf gedaan, omdat het voor mij belangrijk was dat ik mij goed voelde bij die mensen en ik het wereldje zelf wou ontdekken.”

Met welke mensen van BORA-hansgrohe zat je dan samen aan tafel?

“Ploegmanager Ralph Denk, ploegleider Christian Schrot en Performance Manager Dan Lorang.”

Wanneer pik je een eerste keer aan bij je nieuwe ploeg?

“Tenzij corona het nog in de war stuurt, trek ik eind december al op langlauf-stage met de juniorenafdeling van de ploeg. Bij BORA-hansgrohe geloven ze dat langlaufen een positief effect heeft op het wielrennen. Ik ben benieuwd. De trainingskampen nadien zullen wel gewoon samen met de profrenners zijn.”

Je zal de beloften overslaan en in 2022 meteen prof worden. Dit is een enorme stap. Heb je niet getwijfeld om toch maar - als was het maar één jaartje - even bij de beloften mee te doen?

“Ik heb daar zeker en vast aan gedacht. Voor de aanbiedingen van de profploegen kwamen, was het ook altijd al de werkwijze die ik voor ogen had: eerst junior, dan belofte en nadien prof... Maar opeens kwamen die aanbiedingen van de profploegen binnen en is alles in een stroomversnelling geraakt. Als je de stap naar de profs kan maken, is het ook moeilijk om er neen tegen te zeggen. Ik ben ervan overtuigd dat ze mij bij BORA-hansgrohe prima gaan begeleiden om die stap goed te kunnen maken en zonder helemaal kapot gereden te worden. Het is niet dat ik vanaf jaar één een wedstrijdprogramma als dat van Primoz Roglic zal moeten rijden. De ploeg ziet het als een leerproces. Ik moet nog niet meteen top zijn, maar krijg een programma waardoor ik rustig zal kunnen groeien. Het zal allemaal stap voor stap gaan, maar wel als WorldTour-renner. ”

Hoe ziet jouw programma er uit voor de komende jaren?

“Er moet nog een programma worden opgemaakt. Normaliter wordt Kuurne-Brussel-Kuurne mijn eerste koers in 2021 voor de juniorenploeg. De rest van het programma van 2021 zal in samenspraak gemaakt worden met de Belgische nationale ploeg.”

Voor 2022, 2023 en 2024 is nog geen traject uitgestippeld?

“Nog niet. Het doel is wel om richting ronderenner te evolueren, maar ik ben nog jong. Er kan nog heel wat veranderen in mijn evolutie. Stel dat ik opeens breder word en dus geen klimmerstype meer ben, zullen ze mij misschien anders laten ontwikkelen. Het eerste profjaar zal ik vooral veel moeten ontdekken en in verschillende rollen. Nadien zal de focus liggen op de kleine rittenkoersen, maar er ligt nog geen specifiek programma vast. Veel zal afhangen van mijn ontwikkeling. Gebeurt dat snel, zullen ze niet aarzelen om mij op te stellen in de grotere koersen. Gebeurt dat trager, zal het traject iets rustiger zijn. Alles hangt af van hoe mijn lichaam zich zal aanpassen aan deze stap.”

Het is niet dat er in 2024 al een grote ronde op het programma staat?

“Dat is nog niet bepaald. Er wordt geen druk op gezet. Stel dat ik volgend jaar opeens enorm veel progressie maak en dezelfde vermogens kan trappen als een Primoz Roglic, zou een grote ronde misschien wel al in mijn eerste profjaar kunnen, maar dat zijn zorgen voor dan.”

Ben jij eigenlijk al volgroeid of verwacht je nog een groeischeut?

“Goeie vraag. De voorbije zes maanden ben ik wel nog twee centimeter gegroeid, wat vrij aanzienlijk is. Ik was dus nog niet volledig ontwikkeld. Ik meet nu 1m83. Ik denk dat ik mijn laatste scheut heb gehad.”

Er waren ook andere ploegen in jou geïnteresseerd zoals Jumbo-Visma, DSM, Deceuninck - Quick-Step en Israël - Start-Up Nation. Waarom koos je voor BORA-hansgrohe?

“Het was een zeer moeilijke beslissing, want ik had ook bij die andere ploegen een zeer goed gevoel. Al die ploegen zijn ook top, maar bij BORA-hansgrohe was ik vanaf het eerste gesprek overtuigd. Zeker met de Performance Manager Dan Loran was er meteen een klik. Dat heeft voor mij de doorslag gegeven. Hij wordt ook mijn trainer.”

Je werd al een tijdje vergeleken met Remco Evenepoel. Dat zal er niet aan veranderen nu je hetzelfde traject als hem zal volgen door de beloften over te slaan. Heb je met Remco contact gehad tijdens het maken van je keuze?

“Niet direct. In juli ben ik wel op stage geweest met Deceuninck - Quick -Step en ik heb toen met Remco over mijn plannen gesproken, maar ik heb niet per se om raad gevraagd. Ik volg liever mijn eigen traject. Het is niet de bedoeling dat ik zijn traject honderd procent wil kopiëren. Zeker niet.”

Heb je aan andere profrenners dan raad gevraagd?

“Ja. Ik heb er wel een aantal gebeld zoals Tiesj Benoot, Jan Bakelants en ook Christoph Pfingsten, die lang bij BORA-hansgrohe heeft gekoerst. Ik ga ook vaak samen trainen met Louis Vervaeke. Ik wou zoveel mogelijk meningen hebben om een bredere kijk op die ploegen te bemachtigen.”

Je wordt in 2020 prof en gaat al vrij goed geld verdienen. Dat wordt wel een groot verschil met je leeftijdsgenoten die vakantiejobs zullen moeten doen in de Colruyt om rond te komen.

“Daar had ik nog niet over nagedacht. Anderzijds heb je ook jongeren die op hun achttiende gaan werken en al geld verdienen. Ik zie mijn situatie als een luxe en word betaald om te doen wat ik heel graag doe: fietsen.”

Rijden de junioren bij BORA-hansgrohe met hetzelfde materiaal als de profs?

“Ja, dat is identiek. Het materiaal en omkadering voor de profs en de acht junioren is dezelfde. We hebben ook dezelfde mecaniciens en verzorgers.”

Ben jij de enige buitenlander in die juniorenploeg?

“Er zijn naast jonge Duitsers ook enkele Oostenrijkers, maar dus wel allemaal Duitstalig.”

Je volgt Latijn in het zesde middelbaar dus je hebt wel een talenknobbel. Hoe is uw Duits?

“Duits is een vak op school. Het begrijpen lukt wel, maar mijn spreken is nog niet top. Ik denk wel dat ze mij al zullen verstaan. Het begint te beteren en sowieso zal ik na Nieuwjaar op school extra mijn best doen tijdens de Duitse lesuren... Gelukkig is de voertaal in de ploeg wel Engels.”

Je gaat sowieso je school afmaken?

“Ja. En ik ben van plan om ook volgend jaar verder te studeren, maar wel gespreid zoals Tiesj Benoot en andere profrenners dat hebben gedaan.”

Heb je uw rapport al?

“Nog niet. Dat is pas voor vrijdag, maar ik had het gevoel dat alles goed verlopen was.”

En Duits was uw beste examen?

“Goh, het was zeker niet het gemakkelijkste, maar schrijf maar op dat het mijn beste examen was. Mijn ouders zullen het graag lezen.”
  Moderator woensdag 16 december 2020 @ 15:15:20 #213
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_196765972
quote:
0s.gif Op woensdag 16 december 2020 14:27 schreef Dale__Cooper het volgende:
Taco blijft in de WT bij Hilaire. Geen BEAT dus.
Leuk. ^O^
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_196767558
quote:
0s.gif Op woensdag 16 december 2020 14:27 schreef Dale__Cooper het volgende:
Taco blijft in de WT bij Hilaire. Geen BEAT dus.
Mooi nieuws! Niet meer dan terecht.
  Moderator woensdag 16 december 2020 @ 18:09:09 #215
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_196769592
quote:
1s.gif Op zondag 13 december 2020 19:34 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Weet je ook waarom Polanc geen contract heeft?
twitter


Ook weer opgelost.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 16 december 2020 @ 18:51:35 #216
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_196770311
quote:
0s.gif Op woensdag 16 december 2020 14:27 schreef Dale__Cooper het volgende:
Taco blijft in de WT bij Hilaire. Geen BEAT dus.
@De-Boswachter
  woensdag 16 december 2020 @ 18:52:32 #217
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_196770332
quote:
0s.gif Op woensdag 16 december 2020 14:55 schreef Mani89 het volgende:
In de korte tijd die nog resteert, gaat de wegploeg van BEAT Cycling op zoek naar een vervanger.

Zou Mihkel van baanwielrennen houden?
Eerlijk gezegd zou dit een heel mooi team zijn voor Rain. Hopelijk redden ze Havik ook nog. Dan wordt het leuk.
  Moderator woensdag 16 december 2020 @ 20:51:16 #218
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_196773193
twitter


Stront Strontpot. :{
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator woensdag 16 december 2020 @ 20:52:39 #219
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_196773221
EF Education-NIPPO

Jawel!
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_196776846
quote:
0s.gif Op woensdag 16 december 2020 20:52 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
EF Education-NIPPO

Jawel!
Vaughters regelt het toch maar weer.
pi_196776957
quote:
0s.gif Op woensdag 16 december 2020 23:14 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Vaughters regelt het toch maar weer.
Vohters de koekoek. Had je gelezen dat hij ook heeft staan kwijlen bij de Alpecin bazen? _O-

twitter


[ Bericht 50% gewijzigd door showtimer op 17-12-2020 00:05:05 ]
  Moderator woensdag 16 december 2020 @ 23:36:33 #222
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_196777168
quote:
0s.gif Op woensdag 16 december 2020 23:14 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Vaughters regelt het toch maar weer.
Mwah, Hunter eerder. Staat wel een flinke portie narigheid tegenover:

quote:
“We hope that the Japanese athletes and technical staff, from mechanics, to soigneurs who join the team, will gain more experience and contribute to the development of Japanese cycling,” Daimon said. “We can’t wait to race as EF Education-NIPPO in 2021.”
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 17 december 2020 @ 09:28:33 #223
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_196779364
In de koers is van ons podcast van Het Nieuwsblad gaf Naesen, voordat hij verlengde bij Lavenu, toe dat hij gepoogd heeft zichzelf naar binnen te likken bij Quick-Step door meerdere e-mails en WhatsApp-berichten te versturen naar Lefevere. Nooit überhaupt een reactie ontvangen (lol).
Put these foolish ambitions to rest.
pi_196779700
quote:
0s.gif Op donderdag 17 december 2020 09:28 schreef Koffieplanter het volgende:
In de koers is van ons podcast van Het Nieuwsblad gaf Naesen, voordat hij verlengde bij Lavenu, toe dat hij gepoogd heeft zichzelf naar binnen te likken bij Quick-Step door meerdere e-mails en WhatsApp-berichten te versturen naar Lefevere. Nooit überhaupt een reactie ontvangen (lol).
Wat heeft dat met likken te maken? We hebben het over de periode dat Pat bezopen voor zijn webcam hing met armageddon theorieën.
  donderdag 17 december 2020 @ 10:02:39 #225
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_196779826
quote:
0s.gif Op donderdag 17 december 2020 09:55 schreef showtimer het volgende:

[..]

Wat heeft dat met likken te maken? We hebben het over de periode dat Pat bezopen voor zijn webcam hing met armageddon theorieën.
Deze post volg ik voor geen meter.
Put these foolish ambitions to rest.
  donderdag 17 december 2020 @ 10:14:31 #226
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_196779981
quote:
0s.gif Op woensdag 16 december 2020 15:04 schreef wimderon het volgende:
Het is niet dat er in 2024 al een grote ronde op het programma staat?

“Dat is nog niet bepaald
Dat valt dan eigenlijk weer tegen ...
pi_196792094
De Vreese naar Alpecin-Fenix.
  donderdag 17 december 2020 @ 23:31:28 #228
47400 De-Boswachter
Spritz mich im mund....
pi_196795741
quote:
10s.gif Op woensdag 16 december 2020 18:51 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

@:de-boswachter
Je moet waarschijnlijk een andere Boswachter hebben....
In het bos daar zijn de ..........
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 18 december 2020 @ 06:51:45 #230
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_196797327
quote:
14s.gif Op vrijdag 18 december 2020 06:51 schreef Pino112 het volgende:
@:de_boswachter
Leuk voor onze Taco. Kan ie bidonnetjes gaan halen voor Rein Taaramae.
U MAD?
pi_196803349
quote:
AG2R-Citroën hoopt Julian Alaphilippe af te snoepen van Deceuninck-Quick Step: “Zullen niet nalaten onze kans te gaan”

Julian Alaphilippe mag dan wel nog onder contract liggen tot eind 2021 bij Deceuninck-Quick Step, zijn landgenoten van AG2R-Citroën maken er nu al geen geheim van dat ze voluit voor zijn handtekening zullen gaan zodra hij weer op de markt is. “Hij is een aantrekkelijke coureur”, zegt ploegleider Vincent Lavenu, die met het aantrekken van een grote sponsor als Citroën op extra slagkracht rekent.

Eerder haalde de Franse wielerformatie ook al olympisch kampioen Greg Van Avermaet en Bob Jungels binnen, waardoor het in combinatie met Oliver Naesen al een paar sterke kopmannen heeft voor de Vlaamse klassiekers. Maar AG2R-Citroën wil uiteraard ook scoren op het hoogste podium, in eigen land in de Le Tour de France. En daar zou Alaphilippe in beeld komen.

“We staan altijd open voor opportuniteiten”, zegt Lavenu tegenover het regionale dagblad Sud Ouest als zij de naam van hun landgenoot laten vallen. “We moeten eerst en vooral zeker zijn dat hij wel degelijk op de markt is. Maar als dat het geval is, zullen we het niet nalaten onze kans te gaan. Hij is een aantrekkelijke coureur, één van de besten ter wereld, en nu we een sponsor hebben als Citroën is er geen enkele reden om het niet te proberen. Maar daar zijn vooraf afgesproken tijdstippen voor.”

Alaphilippe verraste in de Ronde van Frankrijk 2019 door twee weken in het geel te rijden. Pas in de laatste dagen van de Tour moest hij zijn meerdere erkennen. Ook afgelopen jaar reed hij even in het geel rond nadat zijn ritzege in de tweede etappe. Daarna won hij ook goud op het prestigieuze WK wielrennen.
Ik wil Juul graag zien zonder Patbonus.
  vrijdag 18 december 2020 @ 16:35:44 #233
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_196804791
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 december 2020 15:15 schreef wimderon het volgende:

[..]

Ik wil Juul graag zien zonder Patbonus.
Je houdt van Voeckler?
  vrijdag 18 december 2020 @ 20:10:23 #234
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_196809037
quote:
Team Jumbo Visma heeft goede hoop dat het binnen enkele weken het contract met Wout van Aert kan verlengen. Inmiddels is echter ook duidelijk dat INEOS Grenadiers in de markt is om Wout van Aert na 2021 over te nemen. De Britse ploeg heeft tijdens de afgelopen Tour de France een eerste gesprek met het management van Van Aert gehad. Sir Dave Brailsford reageerde enthousiast op de mogelijkheid om de Belgische superster in te lijven. Aan WielerFlits is bevestigd dat INEOS Grenadiers en Van Aert nog steeds met elkaar in gesprek zijn.
In het kader van de naar buiten gekomen, lopende gesprekken tussen van Aert en Jumbo zou dit ook een poging kunnen zijn de prijs nog wat verder op te schroeven, maar een interessante ontwikkeling desalniettemin. Zelf vind ik die budgetdiscussie niet zo interessant in deze. Van Aert zou zomaar eens de belangrijkste renner kunnen zijn voor de sponsor Jumbo, als het moet willen die ongetwijfeld nog wel een la opentrekken.

[ Bericht 12% gewijzigd door Koffieplanter op 18-12-2020 20:15:28 ]
Put these foolish ambitions to rest.
pi_196809759
Snap wel dat van Aert naar een ploeg wil waar hij overal kopman is waar hij start en daarom eventueel vertrekt bij Jumbo, maar dan ga je toch niet naar de enige ploeg waar je juist meer moet knechten dan bij Jumbo?
  Moderator vrijdag 18 december 2020 @ 20:55:55 #236
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_196810065
Neem aan dat dit tactics zijn om meer te verdienen, schijnbaar had Wout ook niet een geweldig contract getekend qua geld in eerste instantie. Hij maakt zijn geld wel waar zo. Daar INEOS gaan lijkt mij een domme move.
pi_196810179
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 december 2020 20:55 schreef Momo het volgende:
Neem aan dat dit tactics zijn om meer te verdienen, schijnbaar had Wout ook niet een geweldig contract getekend qua geld in eerste instantie. Hij maakt zijn geld wel waar zo. Daar INEOS gaan lijkt mij een domme move.
Was ook wel een vreemde situatie toen ze hem binnenhaalden natuurlijk.
  Moderator zaterdag 19 december 2020 @ 11:18:06 #238
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_196817988
quote:
0s.gif Op woensdag 16 december 2020 11:04 schreef Koffieplanter het volgende:
Voorspelling: de volgende zijn Le Huitouze en Poole.
twitter


Le Huitouze ligt ook al vast, maar in eerste instantie wel bij de continentale ploeg van FDJ.

Le Turnier gaat dan weer naar Delko, voor zover het wat uitmaakt.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 19 december 2020 @ 11:54:18 #239
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_196818442
twitter


Ach, Ligthart.

Yours sincerally
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_196819003
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 december 2020 11:54 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
[ twitter ]

Ach, Ligthart.

Yours sincerally
Hij zal niet gemist worden. Maar leek aan het begin van zijn carrière toch meer potentie te hebben dan er uiteindelijk is uitgekomen.
  Moderator zaterdag 19 december 2020 @ 22:21:10 #241
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_196830516
twitter


Tja, Zwift.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_196830864
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 december 2020 22:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
[ twitter ]

Tja, Zwift.
Arme Vujasin.
Citius, Altius, Fortius.
  Moderator zaterdag 19 december 2020 @ 22:37:41 #243
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_196831067
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 december 2020 22:31 schreef Aguero het volgende:

[..]

Arme Vujasin.
31 en geen ervaring op de weg, snap wel dat je daar als ploeg niet aan begint. Van de finalisten leek deze Vine mij ook wel het meest geschikt. Ik blijf het alleen waanzinnig vinden dat je op basis van Zwift een contract kunt krijgen. Bij NTT was het niet echt een doorslaand succes, om het voorzichtig uit te drukken.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 20 december 2020 @ 12:09:14 #244
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_196838279
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 december 2020 22:37 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

31 en geen ervaring op de weg, snap wel dat je daar als ploeg niet aan begint. Van de finalisten leek deze Vine mij ook wel het meest geschikt. Ik blijf het alleen waanzinnig vinden dat je op basis van Zwift een contract kunt krijgen. Bij NTT was het niet echt een doorslaand succes, om het voorzichtig uit te drukken.
Gelukkig geeft Vine wel goede resultaten in de paar wedstrijden die hij reed. Hij zal dus ongetwijfeld wel mee kunnen komen.
pi_196853642
quote:
Vermote heeft een verleden van twee jaar bij de WorldTourploeg uit Zuid-Afrika. Het voorbije seizoen verdedigde hij de kleuren van Cofidis. Bij de Franse ploeg zat een verlenging er niet in. “Even werd er een opening gelaten”, verduidelijkt de inwoner van Kortrijk. “Uiteindelijk is het niets geworden. Van dan af besefte ik dat het lang zou duren. Ik denk dat ik mag zeggen dat het straf zou zijn indien ik geen contract meer in de wacht sleep. Ik begrijp niet dat ik zo lang moet wachten. Intussen doe ik gewoon mijn job.”
Begrijpen jullie wel waarom het zo lang moet duren?
  maandag 21 december 2020 @ 16:12:44 #246
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_196863503
quote:
0s.gif Op maandag 21 december 2020 00:19 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Begrijpen jullie wel waarom het zo lang moet duren?
Als je zelfs niet voldoet als CofidisBelg kan je er écht helemaal niks van. Pat zal genieten.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 21 december 2020 @ 16:17:15 #247
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_196863602
Piotr Havik en Martijn Budding mogen terug naar opvanghuis Beatpot. Waar ze "de bezem er hebben doorgehaald", wat in de praktijk betekent dat ze die 2 DNF negers in de zak naar Spanje hebben teruggestuurd haha.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_196863734


Definitief einde tijdperk Real Thing.
  maandag 21 december 2020 @ 16:29:37 #249
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_196863824
quote:
0s.gif Op maandag 21 december 2020 16:23 schreef wimderon het volgende:
[ afbeelding ]

Definitief einde tijdperk Real Thing.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 21 december 2020 @ 16:34:33 #250
14505 OProg
A Life in Music
pi_196863925
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')