abonnement Unibet Coolblue
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 04:33:53 #1
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195758889
Tappa 17: Bassano del Grappa - Madonna di Campiglio, 203 km

De eerste dag na de rustdag was niet zo spannend. Een grote kopgroep van liefst 28 man kreeg vrij spel. In het peloton reed Deceunick-Quick Step de hele dag heel sloom op kop. Pas in de laatste meters van de rit gebeurde er iets. In de steile straten van San Daniele del Friuli perste Almeida er een ferm sprintje uit, hij liep daardoor toch maar mooi twee seconden uit op Kelderman en de rest. Wielco zag er niet echt fris uit, is het grote choken begonnen? Dit alles gebeurde overigens een kwartier nadat Jan Tratnik als winnaar over de streep was gekomen. Jan zat in de kopgroep en begon in de finale aan een solo. Op de laatste beklimming van de steile Monte di Ragogna wist Ben O'Connor nog bij hem aan te sluiten, maar daar bleek Ben toch iets teveel met zijn krachten gesmeten te hebben. In de laatste kilometer zette Tratnik aan en Ben zag hem na de finish pas terug. Weer een overwinning voor Slovenië, het is toch ook fascinerend hè Jeroen. Als zelfs Tratnik begint te winnen loopt het wel heel erg uit de hand. Roglic en Tratnik op dezelfde dag, vraag me echt af hoe ze in Slovenië momenteel naar de koers kijken. Maar goed, vrij nutteloze rit dus uiteindelijk. De strijd tussen Visconti en Guerreiro om de bergtrui was ook nog wel lachen, verder was het eigenlijk gewoon, ja, matig. Misschien dat de volgende dag beter wordt. Een zware bergrit. Vier beklimmingen, 200 kilometer, dit wordt pittig.




Bassano del Grappa is een stad in de Italiaanse regio Veneto. De stad behoort tot de provincie Vicenza. De stad ligt aan de voet van de Vicentijnse Vooralpen nabij de opening van het Valsugana. Dwars door de stad stroomt de rivier de Brenta waarover de monumentale Ponte Vecchio is gebouwd. Bassano del Grappa ligt natuurlijk ook aan de voet van de Monte Grappa, maar daar doen we mooi niets mee vandaag. Bassano del Grappa is de stad van Andrea Pasqualon, Manuele Boaro en Marco Frigo. Die laatste is helaas geen familie van. Boaro is nu in koers, goh, wat leuk Jeroen. Twee maanden geleden werd Ganna hier Italiaans kampioen tijdrijden, ook leuk. In 2014 startte hier een klimtijdrit naar de Monte Grappa, gewonnen door Nairo Quintana. In een verder verleden wisten onder meer Godefroot, Merckx en Bontempi een rit te winnen in Bassano del Grappa. Als je meer over de stad wil weten ga je maar lekker zelf op zoek.



Twee grote rondes combineren blijkt geen optie te zijn. Deze jongen gooit de handdoek in de ring. Zo kort mogelijk: de eerste 40 kilometer rijden we over vlakke wegen. In het begin van de rit rijden we door Marostica, de stad van de Battaglins. Enrico en Giovanni, geen familie. Na het lange vlakke stuk gaan we klimmen, de Forcella Valbona. Eerste categorie, 22 kilometer lang aan 6,6% gemiddeld. Lastig, duh. Redelijk onregelmatig ook wel, uiteindelijk. Paar steilere stroken erbij, paar vlakkere stroken. Nu ben ik net zo oppervlakkig als Karsten Kroon, yes!



Nou, daarna een lange afdaling. Ziet er vrij bochtig uit. Verder, geen idee. Eenmaal beneden is het een paar kilometer vlak in de vallei, daarna beginnen we aan de Monte Bondone. Dan denkt iedereen natuurlijk meteen aan de Giro van 2006. Basso verpulverde hier de tegenstand. Gezien de plaatsing halverwege de rit zal er nu waarschijnlijk niet veel gebeuren, terwijl het wel een topklim is. Met 20 kilometer aan 6,8% lijkt ie vergelijkbaar met de vorige klim, maar deze is nog een stuk onregelmatiger. Heel steil in het begin, vlakker middenstuk en daarna een kilometer of zes aan 9%. Zwaar, jammer van de plaatsing in de rit. Eerste categorie, overigens.



Nou, daarna een kilometer of 20 dalen, en dan nog wat. Bochtig verhaal, zonder meer. Verder, geen idee. Beneden in Sarche hebben ze nog een klein klimmetje verstopt, het gaat iets meer dan twee kilometer aan 7% omhoog. Daarna is het een tijdje vrij vlak, voordat we na de tussensprint in Ponte Arche aan de volgende klim beginnen. Al 155 kilometer gehad, gaat snel zo. De volgende klim is de Passo Durone, ook een lastige. Derde categorie slechts, terwijl ik 10 kilometer aan 6% nu ook weer niet simpel vind ofzo. Weer onregelmatig, laatste stuk richting de top is het lastigst.



Korte afdaling richting Tione del Trento, niet echt heel erg bochtig. Daarna een lang stuk vals plat omhoog. In 20 kilometer komen we 200 meter hoger uit, dat soort werk dus. Na 186 volgt de tweede tussensprint van de dag, in Caderzone Terme. Een paar kilometer later beginnen we aan de slotklim, we gaan naar Madonna di Campiglio. Eerste categorie, 12,5 kilometer aan 5,7% gemiddeld. De minste van de dag, maar na zo'n lange dag met zoveel lastige beklimmingen kun je hier vast alsnog wat voor elkaar krijgen. Het begin is nog wel enigszins lastig, toch een aantal kilometer aan 6,5%. In de slotkilometers is het bijna vlak, beetje vals plat omhoog. Nou, daarna zijn we klaar. Leuk.




In Madonna di Campiglio zijn we twee keer eerder geweest. In 2015, toen won Mikel Landa. Hoera! Dat was wel een andere rit én een andere finale, want we reden toen nog wat verder omhoog in Madonna di Campiglio, richting Patascoss ofzo. Dat waren de twee gekke dagen van Landa, eigenlijk zijn ontbolstering als klimtalent. Hij won eerst in Madonna di Campiglio, waar hij die dekselse Yuri Trofimov net te snel af was, en een dag later wist hij de overwinning te pakken in Aprica. Landa werd daarmee de opvolger van zijn grote voorbeeld, Marco Pantani. Da's 'm dus al twee keer gelukt, nu ik er zo over nadenk, in Piancavallo was het hetzelfde verhaal. Maar goed, Madonna di Campiglio is eigenlijk een beetje een trauma voor de Italiaantjes. Daarover heb ik nog wel een beetje tekst uit 2015, om het geheel toch van wat cachet te voorzien.

quote:
Het wordt de derde keer dat er een rit aankomt in Madonna di Campiglio. Dat heeft een reden. Madonna di Campiglio is een soort van trauma voor veel Italianen en wielerliefhebbers in het algemeen. De eerste keer dat het peloton hier aankwam was in 1999. 1999 was de Giro van Marco Pantani. Hij had al drie ritten gewonnen en reed in de roze trui rond. Onbedreigd ging hij af op de eindoverwinning. Dit onderstreepte hij nog maar eens op deze klim. De dag voor de rit naar Madonna di Campiglio had Pantani al gewonnen op Alpe di Pampeago met een minuut voorsprong op de rest. Hij deed het dunnetjes over, de nummer twee kwam nu na één minuut en zeven seconden pas boven. Er was eigenlijk helemaal geen tegenstand. Alleen tegenstand van de dopingcontroles. Zijn hematocrietwaarde bleek bij een test te hoog te zijn en daarom werd Marco Pantani de dag nadat hij won op Madonna di Campiglio uit koers genomen.

Die dag, 5 juni 1999, stierf Il Pirata eigenlijk al. Hij zou nog een comeback maken, in 2000 zou hij bijvoorbeeld nog twee ritten winnen in de Tour, maar het ging niet meer zoals Pantani het wilde. Hij kreeg van Armstrong de overwinning op de Mont Ventoux, dat deed hem pijn. Zo wilde hij niet winnen. Hij wilde laten zien dat hij het op eigen kracht kon en zocht de dagen daarna de aanval. Dat leverde hem nog een overwinning op, maar toen hij het een paar dagen later nog een keer probeerde met een kamikazeaanval lukte het niet. Teleurgesteld, gedesillusioneerd stapte hij uit de Tour. De uitsluiting in de Giro van 1999 had hem al een depressie bezorgd, maar de mislukking in de Tour van 2000 kon hij er helemaal niet bij hebben. Het was gedaan met Pantani. Hij vereenzaamde, trok zich terug en zocht zijn heil in verdovende middelen. Enkele jaren later, in 2004, kwam hij te overlijden. Eigenlijk als gevolg van die ene dag in 1999. Een zwarte dag voor het Italiaanse wielrennen. Een beklimming die heel veel mensen graag nooit meer hadden gezien, maar die we nu blijkbaar weer om de haverklap krijgen.
Lekker melodramatisch.

Wiki heeft ook weer goede teksten joh:
De plaats ligt op 1522 meter hoogte in de Dolomieten. Het is bij toeristen internationaal vooral bekend vanwege de wintersportgelegenheden die zich in de plaats bevinden. Diverse liften brengen de toeristen boven de 2000 meter grens. In 2007 vond er het Wereldkampioenschap freestyle skiën 2007 plaats. In de zomer trekt het veel wandelaars aan. De belangrijkste economische activiteit in de plaats is toerisme.



In Bassano del Grappa 18 graden, weinig kans op regen en weinig wind. In Pinzolo, in de buurt van de slotklim, 12 graden, weinig kans op regen en niet veel wind. Beetje wind uit het zuiden, dan staat ie mooi in de rug op de slotklim. Vliegen, vliegen. In Madonna di Campiglio zelf houden we 8 graden over, frisjes. De boel begint om 10:20, na een neutralisatie van tien minuten schieten we echt op gang. UNINTERRUPTED begint weer om 12:25, we missen de eerste twee uur, joe. Tegelijkertijd gaat ook het Eurosport 1 schakelkanaal weer open, dat wordt genieten van Jan, Bobbie en de rest. De rit eindigt tussen 16:06 en 16:55. Hieronder een leuke, sfeervolle foto.



Ik hoop klassementsrenners, maar ik sluit ook niet uit dat het weer voor de vluchters gaat zijn. Misschien dat mensen toch wat krachten willen sparen voor de rit naar de Stelvio, ik weet het niet. Mag ik gewoon vijf vluchters noemen en dan naar bed? Dankje.
1. Dennis. Lukte voor de rustdag niet, nu wel.
2. Valter. Ja, hallo, kom op man.
3. Hanninen. Waar ben je Jaakkkoooo?
4. Gebreigzabhier. Ik wil hem toch minstens één keer in actie zien. De valpartij in de eerste week hielp niet mee, maar dat moet nu toch wel verholpen zijn.
5. Geoghegan Hart. Verft z'n haar zwart, doet een snor op en sluipt mee in de vlucht. Om niet op te vallen wordt hij gewoon vijfde. Komt daarna in het roze terecht. Weer geen zege voor Kelderman. Wat een drama misschien.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_195759327
Kort verhaal deze keer, maar begrijpelijk. Vorige maand toevallig zelf de Bondone en Durone gedaan, liggen er prima bij, her en der nieuw asfalt zelfs.
sig verwijderd door FA
pi_195759508
Aardig ritje. Einde tijdperk Wivco incoming.
Jack does it in real time...
pi_195760096
Vandaag gaat het erom spannen! _O_ Wilco _O_
Gaat voor de BHFH-award 2005!
Humanitas est in bestias bonitas.
I am the hole I can't get out of.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 21 oktober 2020 @ 08:47:03 #5
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195760193
Hopelijk rijden ze een beetje door, half vijf ben ik weg. Gas erop dus.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_195760194
Niemand gaat hier tijd pakken
pi_195760397
Don Pat in de Giro aanwezig, dit spel is over en voor Almeida.
Jack does it in real time...
pi_195760659
Slotklim is ideaal voor type Almeida, als de koers niet al te hard is kan hij zelfs tijd pakken. Als de koers wel hard is dan zal Kelderman een knecht nodig hebben om tijd te kunnen pakken.
pi_195760828
twitter
pi_195760869
quote:
10s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 09:05 schreef DeeBee het volgende:
Don Pat in de Giro aanwezig, dit spel is over en voor Almeida.
Hij zal wel een speciaal bidonnetje hebben meegenomen voor z'n boy ...
Gaat voor de BHFH-award 2005!
Humanitas est in bestias bonitas.
I am the hole I can't get out of.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 09:45:13 #11
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195760888
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 09:41 schreef Marcoss het volgende:
[ twitter ]
Alles op donderdag dus
pi_195760910
quote:
10s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 09:05 schreef DeeBee het volgende:
Don Pat in de Giro aanwezig, dit spel is over en voor Almeida.
Of Almeida kopt een motor
  woensdag 21 oktober 2020 @ 09:47:04 #13
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_195760914
Als je naar het parcours kijkt is het jammer dat Trek en Astana zo uitgedund zijn, die willen misschien ook nog oorlog maken op de eerdere bergen. Maar wellicht dat ze bij Ineos nu zin hebben om bij de eerste cols al wat te proberen.
pi_195760957
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 09:47 schreef VoMy het volgende:
Als je naar het parcours kijkt is het jammer dat Trek en Astana zo uitgedund zijn, die willen misschien ook nog oorlog maken op de eerdere bergen. Maar wellicht dat ze bij Ineos nu zin hebben om bij de eerste cols al wat te proberen.
Denk dat Tao zijn podiumplek niet op het spel gaat zetten met een vroege aanval eigenlijk. Fugl lijkt me sowieso niet goed genoeg, alleen Nibali zal vast een alles of niets-poging proberen, maar die heeft dan weer geen ploeg over inderdaad..
  woensdag 21 oktober 2020 @ 09:53:18 #15
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_195761006
Ik zie nu die rit van vrijdag, 253km met amper hoogtemeters. _O-

Was dit altijd al of hebben ze die aangepast?
  woensdag 21 oktober 2020 @ 09:54:27 #16
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_195761026
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 09:50 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Denk dat Tao zijn podiumplek niet op het spel gaat zetten met een vroege aanval eigenlijk. Fugl lijkt me sowieso niet goed genoeg, alleen Nibali zal vast een alles of niets-poging proberen, maar die heeft dan weer geen ploeg over inderdaad..
Het hoeft niet alles of niets te zijn, maar het peloton/de roze trui onder druk zetten kan natuurlijk wel.
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 09:54:43 #17
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195761027
quote:
1s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 09:53 schreef Zwansen het volgende:
Ik zie nu die rit van vrijdag, 253km met amper hoogtemeters. _O-

Was dit altijd al of hebben ze die aangepast?
258 km zelfs nu.
pi_195761048

Is toch nog 1250 hoogtemeters. Geen idee waar ze die vandaan halen
pi_195761062
quote:
1s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 09:53 schreef Zwansen het volgende:
Ik zie nu die rit van vrijdag, 253km met amper hoogtemeters. _O-

Was dit altijd al of hebben ze die aangepast?
De rit is inmiddels aangepast en nu nog 5 km langer ;)
pi_195761181
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 09:56 schreef GlennQuagmire het volgende:
[ afbeelding ]
Is toch nog 1250 hoogtemeters. Geen idee waar ze die vandaan halen
Paar klimmetjes en ze rijden op het vlakke constant van 103 naar 109 naar 104 naar 115 meter boven zee niveau. Het stelt niks voor, maar tikt wel aan.
100km vals plat van 1% is ook 1000 hoogtemeters.

Parijs-Roubaix heeft ook iets van 1100 hoogtemeters
pi_195761832


Indlei gaat schroeien.
pi_195761852
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 10:46 schreef Dale__Cooper het volgende:
[ afbeelding ]

Indlei gaat schroeien.
Hoe zou hij Tao Geoghegan Hart schrijven?
Citius, Altius, Fortius.
pi_195761856


Mogelijk voor zaterdag dus.
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 10:54:33 #24
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195761926

Zelfs sunweb zelf doet mee aan de jinx
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 21 oktober 2020 @ 10:55:01 #25
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195761932
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 10:46 schreef Dale__Cooper het volgende:
[ afbeelding ]

Indlei gaat schroeien.
Wie is deze man eigenlijk?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_195761938
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 10:48 schreef Dale__Cooper het volgende:
[ afbeelding ]

Mogelijk voor zaterdag dus.
Reis dan maar meteen door naar Milaan.
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 10:55:51 #27
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195761960
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 10:48 schreef Dale__Cooper het volgende:
[ afbeelding ]

Mogelijk voor zaterdag dus.
Wat een gedrocht.
leven zoals het leven is
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 21 oktober 2020 @ 10:57:57 #29
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195761968
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 10:48 schreef Dale__Cooper het volgende:
[ afbeelding ]

Mogelijk voor zaterdag dus.
:9
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  woensdag 21 oktober 2020 @ 10:58:30 #30
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195761981
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 10:57 schreef heywoodu het volgende:

[..]

:9
Wat?
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195761999
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 10:55 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Wie is deze man eigenlijk?
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 21 oktober 2020 @ 11:04:24 #32
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195762062
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 10:58 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Wat?
Ik had even niet door dat dat de hele etappe zou zijn dan.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  woensdag 21 oktober 2020 @ 11:09:29 #33
49501 4-elements
Arrectis Auribus
pi_195762111
Gaat Wilco vandaag zijn kansen verspelen? Of pas komend weekend?
That's history. I say history because it happened in the past.
Murray Walker
pi_195762139
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 11:09 schreef 4-elements het volgende:
Gaat Wilco vandaag zijn kansen verspelen? Of pas komend weekend?
Die gaat helemaal zijn kansen niet verspelen _O_
  woensdag 21 oktober 2020 @ 11:14:32 #35
49501 4-elements
Arrectis Auribus
pi_195762155
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 11:13 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Die gaat helemaal zijn kansen niet verspelen _O_
Ik hoop het, maar heb bij Wilco altijd het idee dat hij onder de druk bezwijkt. Hebben we al eerder gezien op het moment dat hij er goed voor stond.
That's history. I say history because it happened in the past.
Murray Walker
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 21 oktober 2020 @ 11:17:07 #36
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195762179
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 11:14 schreef 4-elements het volgende:

[..]

Ik hoop het, maar heb bij Wilco altijd het idee dat hij onder de druk bezwijkt. Hebben we al eerder gezien op het moment dat hij er goed voor stond.
Maar dat valt toch eigenlijk wel mee? Wanneer stond hij er echt goed voor en bezweek hij onder de druk? En met 'er goed voor staan' bedoel ik dus dikke kans hebben op het podium.

Volgens mij is het vaak door lullige pech afgelopen vóór hij er überhaupt goed voor kon staan :@
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 11:17:55 #37
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195762186
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 11:17 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Maar dat valt toch eigenlijk wel mee?

Volgens mij is het vaak door lullige pech afgelopen vóór hij er überhaupt goed voor kon staan :@
Des te ironischer dat hij door pech van anderen nu de kans krijgt om ook werkelijk een grote ronde te winnen.
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 11:18:10 #38
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195762191
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 11:17 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Maar dat valt toch eigenlijk wel mee? Wanneer stond hij er echt goed voor en bezweek hij onder de druk? En met 'er goed voor staan' bedoel ik dus dikke kans hebben op het podium.

Volgens mij is het vaak door lullige pech afgelopen vóór hij er überhaupt goed voor kon staan :@
In de Vuelta waarin hij 4e werd.
pi_195762218
Vuelta 2017 stond hij op een podiumplek voor de laatste bergrit en toen verloor hij daar net teveel (op de Angliru) waardoor hij daar nog buiten viel. Maar weet niet of je dat aan de druk kan wijten.

Verder lag hij meestal op de grond of zat hij al thuis voor hij überhaupt in een goede positie kon komen ja.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 11:21:06 #40
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_195762236
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 11:14 schreef 4-elements het volgende:

[..]

Ik hoop het, maar heb bij Wilco altijd het idee dat hij onder de druk bezwijkt. Hebben we al eerder gezien op het moment dat hij er goed voor stond.
Wilco heeft nog nooit een hele slechte dag gehad in de rondes dat hij een goed klassement reed volgens mij.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 21 oktober 2020 @ 11:21:11 #41
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195762238
quote:
1s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 11:18 schreef Slobeend het volgende:

[..]

In de Vuelta waarin hij 4e werd.
Dat vind ik wel meevallen. Dat je op de Angliru een minuutje op Contador verliest en op een handvol anderen zo'n halve tot driekwart minuut en daardoor twee plekken terugvalt (in een klassement met kleine verschillen) is jammer, maar kan gebeuren. Dat vind ik niet echt 'bezwijken onder de druk'.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  woensdag 21 oktober 2020 @ 11:22:41 #42
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195762258
Caicedo en Cataldo mogen wel vooruit blijven
pi_195762279
In de Giro van 2014 ging de 16e rit over de Gavia en Slevio, daar werd ie wel knap 4e. Een paar dagen later had ie wel een slechte dag in de klimtijdrit en verloor die 5 minuten.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 11:24:53 #44
49501 4-elements
Arrectis Auribus
pi_195762292
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 11:17 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Maar dat valt toch eigenlijk wel mee? Wanneer stond hij er echt goed voor en bezweek hij onder de druk? En met 'er goed voor staan' bedoel ik dus dikke kans hebben op het podium.

Volgens mij is het vaak door lullige pech afgelopen vóór hij er überhaupt goed voor kon staan :@
Vaak heeft hij pech gehad idd. Veel valpartijen. Maar staat mij vooral een Ronde van Zwitserland (of een andere kleinere ronde) bij die hij kon winnen, maar waar hij finaal door het ijs zakte.
That's history. I say history because it happened in the past.
Murray Walker
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 11:36:46 #45
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195762488
twitter
  woensdag 21 oktober 2020 @ 11:37:08 #46
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195762490
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195762507
#Armée2021
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 11:38:11 #48
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195762509
quote:
Herman staat wel een beetje te kort voor veel mannen vermoed ik
pi_195762515
Gaat al flink hard in het peloton, 30 sec achter de kopgroep.
pi_195762523
Beelden bij TIZ trouwens.
pi_195762569
Boer Harm alleen op kop.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 11:41:49 #52
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195762576
Blok erop.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195762588
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 11:36 schreef Momo het volgende:
[ twitter ]
Jaaaaa, nog meer jinxen. _O_
Jack does it in real time...
  Redactie Sport woensdag 21 oktober 2020 @ 11:42:58 #54
274204 crew  Mexicanobakker
pi_195762600
Deze groep is erg onleuk.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_195762638
De érg onsympathieke Rohan Dennis mag wel door zijn wiel zakken.
pi_195762684
Nog 50-60 man in het peloton, jammer dat ze stoppen
  woensdag 21 oktober 2020 @ 11:48:29 #57
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195762720
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 11:42 schreef Mexicanobakker het volgende:
Deze groep is erg onleuk.
Welnee.
pi_195762727
6 man van Taus in het selecte pelotonnetje _O_
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 11:49:32 #59
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195762737
quote:
155 km (GIRO) - Groep roze trui dunt al uit

De vijf koplopers zijn weer bijgehaald en er heeft zich nu een grotere kopgroep van zo'n 18 renners gevormd.

Ondertussen gaat het hard in het peloton, dat al flink uitdunt op de eerste klim. Er zijn nog zo'n 30-35 renners over in de groep met de roze trui.
Dat zou weinig zijn
pi_195762754
Veel NTT's voorop, zou Pozzo nog een poging willen wagen?
  Redactie Sport woensdag 21 oktober 2020 @ 11:50:41 #61
274204 crew  Mexicanobakker
pi_195762764
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 11:48 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Welnee.
Als we kijken naar bepaalde pooltjes wel. Maar dat is natuurlijk erg flauw.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_195762766
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 11:49 schreef Momo het volgende:

[..]

Dat zou weinig zijn
Inmiddels weer wat gegroeid.
pi_195762788
Is Eugenie nu bezig aan een serieuze patattenjacht?
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 21 oktober 2020 @ 11:51:40 #64
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_195762790
quote:
Welke site is dit? Zij noemen Kangert.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 11:52:37 #65
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195762806
quote:
14s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 11:51 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Welke site is dit? Zij noemen Kangert.
Spazio.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195762810
quote:
14s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 11:51 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Welke site is dit? Zij noemen Kangert.
Spaziociclismo
pi_195762843
Ah, Eugenie is er toch bijgekomen.
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 21 oktober 2020 @ 11:55:18 #68
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_195762863
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 11:52 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Spazio.
Bedankt.

Tanel heeft het dus niet gehaald, jammer.
pi_195763012
Openingsfase missen op TV ;(
pi_195763022
Lotto-Soudal weet dat ze niet als enige op kop hoeven te rijden toch?
pi_195763446
Kijk eens om Ruben.
pi_195763453
Ik hoop dat NTT iets gaat proberen. Zal uiteraard mislukken, maar wel leuk.
Visconti is trouwens niet mee. Dat is niet zo handig i.v.m. zijn bergtrui.
pi_195763470
Mooi dat Pernsteiner de boel komt verzieken.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  woensdag 21 oktober 2020 @ 12:21:46 #74
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195763499
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 12:20 schreef El-Stinho het volgende:
Mooi dat Pernsteiner de boel komt verzieken.
Met 4 minuten voorsprong aan de slotklim beginnen is gelukkig ruim voldoende
pi_195763564
Ziet er hier al koud uit.
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 12:27:56 #76
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195763678
Best of Ronnie @heywoodu Je wordt op je wenken bediend!
pi_195763687
Ronnie is wel een baas hoor _O_
leven zoals het leven is
pi_195763716
quote:
14s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 11:55 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Bedankt.

Tanel heeft het dus niet gehaald, jammer.
Verdorie.
Citius, Altius, Fortius.
pi_195763724
Jaaa Home of cycling is live _O_
pi_195763805
Karsten is te enthousiast
pi_195763911
Jeroen gaat voor Harm 11.gif11.gif11.gif
  woensdag 21 oktober 2020 @ 12:50:30 #83
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_195764095
Huh, ik hoor geen Karsten en Jeroen

Laat maar, nu wel
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_195764180
twitter
pi_195764196
quote:
Toetertjes
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 12:56:19 #86
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195764206
Zo overleg, hopelijk is het eerder klaar dan 4 uur...
  woensdag 21 oktober 2020 @ 12:57:17 #87
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195764227
quote:
_O_

Zaterdag is nog niet officieel gewijzigd toch? Dus we kunnen blijven hopen
pi_195764469
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 12:57 schreef hhh38 het volgende:

[..]

_O_

Zaterdag is nog niet officieel gewijzigd toch? Dus we kunnen blijven hopen
twitter
  woensdag 21 oktober 2020 @ 13:16:15 #89
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195764538
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 13:12 schreef Marcoss het volgende:

[..]

[ twitter ]
Jammer.

Finish dan bovenop de Izoard :P
pi_195764576
Vervelende Fransen.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 13:19:03 #91
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_195764591
Heften kunnen wat mij betreft niet vroeg genoeg in handen genomen worden vandaag. Ik heb wel zin in een epische uitputtingsslag.
pi_195764608
quote:
Jaaa, droomplan van ...
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 13:20:13 #93
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195764610
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 13:12 schreef Marcoss het volgende:

[..]

[ twitter ]
Ik heb gisteren met verbazing naar de volle tribune bij Rennes gekeken. Dat kan dan weer wel?
pi_195764613
Mee eens. Ik wil geen bergen muizen zien baren.
pi_195764622
quote:
1s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 13:20 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ik heb gisteren met verbazing naar de volle tribune bij Rennes gekeken. Dat kan dan weer wel?
Andere regio, dan mag het wel

Zeggen ze.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 13:22:55 #96
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195764662
Wat moeten we met Jan?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_195764663
Klimgeit Keisse gaat lekker
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 13:24:10 #98
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195764686
Net in het journaal zei de Sunweb-ploegleider dat ze het liever rustig aan gaan doen vandaag.
leven zoals het leven is
pi_195764709
quote:
1s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 13:24 schreef Jason22 het volgende:
Net in het journaal zei de Sunweb-ploegleider dat ze het liever rustig aan gaan doen vandaag.
Dan blijft alleen de Stelvio over.
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 13:27:21 #101
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195764724
quote:
1s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 13:24 schreef Jason22 het volgende:
Net in het journaal zei de Sunweb-ploegleider dat ze het liever rustig aan gaan doen vandaag.
Krachten sparen voor de tijdrit.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 21 oktober 2020 @ 13:27:36 #102
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195764728
Ik moet zo nog hardlopen :'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  woensdag 21 oktober 2020 @ 13:28:07 #103
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_195764737
Guereiro weer lekker aan het laatste wiel tot we bijna boven zijn
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_195764741
quote:
1s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 13:27 schreef heywoodu het volgende:
Ik moet zo nog hardlopen :'(
Je moet helemaal niks
  woensdag 21 oktober 2020 @ 13:29:33 #105
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195764761
quote:
1s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 13:20 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ik heb gisteren met verbazing naar de volle tribune bij Rennes gekeken. Dat kan dan weer wel?
Dat is al het hele seizoen (als er publiek in mag tenminste), blijkbaar doen ze in Franse stadions niet aan verplicht afstand houden tussen de bezette stoeltjes :')
pi_195764801
quote:
1s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 13:24 schreef Jason22 het volgende:
Net in het journaal zei de Sunweb-ploegleider dat ze het liever rustig aan gaan doen vandaag.
Ik wil het ook liever altijd rustig aan doen, maar het lijkt me toch dat ze Almeida vandaag en morgen wel kapot willen rijden.
pi_195765055
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 13:33 schreef 297534 het volgende:

[..]

Ik wil het ook liever altijd rustig aan doen, maar het lijkt me toch dat ze Almeida vandaag en morgen wel kapot willen rijden.
Bij Sunweb zeiden ze vooral dat de laatste klim daar waarschijnlijk niet lastig genoeg voor is
  woensdag 21 oktober 2020 @ 13:51:16 #108
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_195765121
Nou, dan moet het morgen dus gaan gebeuren.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 13:51:21 #109
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195765122
quote:
1s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 13:27 schreef heywoodu het volgende:
Ik moet zo nog hardlopen :'(
Jij zat toch alleen in je kelder?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_195765167
Het peloton doet het lekker rustig aan. Hermann zit te lachen waarschijnlijk.
pi_195765173
Als ze de koers niet durven hard te maken zal het vertrouwen in Keldermans kunnen niet hoog genoeg zijn. Harde koers vandaag gaat de verschillen morgen alleen maar groter maken. Risico dat je bij een slijtageslag zelf voor de bijl gaat is aanwezig (zie o.a. Yates in 2018) maar gezapig wachten tot de etappes die beslissend zouden moeten zijn is net zo goed een risico.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 13:55:45 #112
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195765192
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 13:54 schreef 297534 het volgende:
Het peloton doet het lekker rustig aan. Hermann zit te lachen waarschijnlijk.
Ach, van die voorsprong blijft maximaal 5 minuten over ofzo en dan staat ie nog steeds niet in de top 10
pi_195765205
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 13:55 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Ach, van die voorsprong blijft maximaal 5 minuten over ofzo en dan staat ie nog steeds niet in de top 10
Ja die voorsprong kunnen ze inderdaad makkelijk inlopen, maar ik ben wel benieuwd welke ploeg er gaat rijden.
pi_195765207
Hup Pernsteiner!
leven zoals het leven is
  woensdag 21 oktober 2020 @ 13:57:06 #115
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_195765209
Oh, Victor De La Parte doet ook mee!
  woensdag 21 oktober 2020 @ 13:59:15 #116
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195765232
Wat een mooie dag vandaag, vind je ook niet? @Mani89
Put these foolish ambitions to rest.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 14:01:50 #117
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195765277
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 13:59 schreef Koffieplanter het volgende:
Wat een mooie dag vandaag, vind je ook niet? @:Mani89
Ik ben zeiknat geregend!
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 14:04:19 #118
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195765313
Karsten _O-
  woensdag 21 oktober 2020 @ 14:04:48 #119
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195765318
Werk maar lekker voor Harm, Thomas
pi_195765333
Hermann naar het virtuele podium jawel
pi_195765338
Agnello gaat niet door zie ik?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 14:07:56 #122
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195765489
Pernsteiner winter de Giro
pi_195765534
quote:
1s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 14:06 schreef franklop het volgende:
Agnello gaat niet door zie ik?
briancon doet moeilijk. Dus weinig reden voor Wielco om zich in te houden vandaag
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_195765543
quote:
1s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 14:07 schreef Slobeend het volgende:
Zappen naar Eén jongens.
bedankt voor de tip!
pi_195765605
Wivco bezwijkt nu al onder de druk van de Prumjur Liek dus zo te lezen...
Jack does it in real time...
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 14:21:21 #127
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195765625
Ik heb anderhalf uur niet kunnen kijken, wat heb ik gemist?
pi_195765748
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 14:21 schreef Momo het volgende:
Ik heb anderhalf uur niet kunnen kijken, wat heb ik gemist?
3 koersen voor de prijs van 1
Het beste adres voor al uw primeurs!
  woensdag 21 oktober 2020 @ 14:29:53 #129
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_195765770
quote:
1s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 14:20 schreef DeeBee het volgende:
Wivco bezwijkt nu al onder de druk van de Prumjur Liek dus zo te lezen...
Het is een complot van PatLef om Almeida in roze te houden
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 14:51:54 #130
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195766241
twitter
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 14:52:33 #131
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195766254
Amanuel mee, dat is toch het betere nieuws.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 14:52:55 #132
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195766261
twitter
  woensdag 21 oktober 2020 @ 15:04:41 #133
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_195766466
Ik juich voor de roze trui van Hermann Pernnsteinner.
pi_195766490
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:04 schreef VoMy het volgende:
Ik juich voor de roze trui van Hermann Pernnsteinner.
Dat dat in deze fase nog kan zegt ook veel over hoe zwak deze giro bezet is nog.
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_195766555
POLL
pi_195766569
Wat een wanstaltige Giro eigenlijk. Geen ploeg die wat kan of durft.
Demain, on roule
  woensdag 21 oktober 2020 @ 15:12:10 #137
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_195766581
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:11 schreef Mykonos het volgende:
Wat een wanstaltige Giro eigenlijk. Geen ploeg die wat kan of durft.
Dit ja. Bewegend behang. Pelotonvulling on parade.
pi_195766591
Karsten houdt van ‘volslanke koeien’.
leven zoals het leven is
pi_195766624
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:11 schreef Mykonos het volgende:
Wat een wanstaltige Giro eigenlijk. Geen ploeg die wat kan of durft.
Sunweb zal zometeen toch nog wel iets proberen?
pi_195766631
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 14:52 schreef Momo het volgende:
[ twitter ]
Moet hij weten.
pi_195766643
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:14 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Sunweb zal zometeen toch nog wel iets proberen?
Vast wel, maar Almeida heeft de hele dag lopen chillen achter Keisse en hoeft alleen maar even een vrij makkelijke klim op te knallen. Als er de hele dag hard gereden is gaat hij er straks hard af, maar nu zal hij niets verliezen.
Demain, on roule
pi_195766645
Verschil loopt alleen maar op
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_195766650
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:14 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Sunweb zal zometeen toch nog wel iets proberen?
Mwah, laatste klim stelt weinig voor
pi_195766653
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:14 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Sunweb zal zometeen toch nog wel iets proberen?
Zal me niets verbazen als Almeida zelf wat probeert.
leven zoals het leven is
  woensdag 21 oktober 2020 @ 15:15:47 #145
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_195766659
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:14 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Sunweb zal zometeen toch nog wel iets proberen?
HAHAHA
nee
  woensdag 21 oktober 2020 @ 15:16:34 #146
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_195766668
Stelling: Sunweb moet alles op alles zetten om Almeida morgen eraf te rijden op Stilfserjoch. Dit geheel in belang van niemand.
pi_195766681
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:16 schreef Frozen-assassin het volgende:
Stelling: Sunweb moet alles op alles zetten om Almeida morgen eraf te rijden op Stilfserjoch. Dit geheel in belang van niemand.
Stelling: Sunweb gaat daarmee al te laat zijn als ze er morgen mee beginnen, gezien de etappe van zaterdag die gewijzigd gaat worden
Het beste adres voor al uw primeurs!
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 15:18:26 #148
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195766695
Kan mij niet voorstellen dat ze echt niks gaan doen vandaag
pi_195766728
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:18 schreef Momo het volgende:
Kan mij niet voorstellen dat ze echt niks gaan doen vandaag
Denk dat als ze nu iets doen, Wilco weer tijd verliest.
leven zoals het leven is
pi_195766738
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:18 schreef Momo het volgende:
Kan mij niet voorstellen dat ze echt niks gaan doen vandaag
Collectief sparen staat in het protocol, net als in de tijdrit vóór Piancavallo.
pi_195766755
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:15 schreef Scorpion_17 het volgende:
Verschil loopt alleen maar op
Het AD sprak vooraf over een zware bergetappe, maar ze maken er een lichte etappe van.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 15:24:00 #152
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195766778
Chasing Group, ga weg
  woensdag 21 oktober 2020 @ 15:33:01 #153
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195766924
Weer met 15 ;(
pi_195766951
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:33 schreef hhh38 het volgende:
Weer met 15 ;(
Wat maakt het uit?
  woensdag 21 oktober 2020 @ 15:35:33 #155
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_195766980
Meintjes en Guereiro eraf, lekker hoor
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  woensdag 21 oktober 2020 @ 15:36:26 #156
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195767008
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:34 schreef showtimer het volgende:

[..]

Wat maakt het uit?
Goede vraag.
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 15:36:51 #157
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195767017
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:35 schreef Fretwork het volgende:
Meintjes en Guereiro eraf, lekker hoor
De buit is binnen voor Roeben.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_195767031
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:35 schreef Fretwork het volgende:
Meintjes en Guereiro eraf, lekker hoor
Bergprijs is de laatste jaren toch al een wassen neus in de grote rondes
Het beste adres voor al uw primeurs!
  woensdag 21 oktober 2020 @ 15:38:12 #159
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_195767047
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:36 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De buit is binnen voor Roeben.
Die zien we morgen weer lekker in de ontsnapping
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  woensdag 21 oktober 2020 @ 15:38:38 #160
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_195767054
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:37 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

Bergprijs is de laatste jaren toch al een wassen neus in de grote rondes
In de Tour niet.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 15:39:09 #161
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_195767064
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:38 schreef VoMy het volgende:

[..]

In de Tour niet.
Lol
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_195767119
De voorsprong loopt wel hard terug zo.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 15:44:32 #163
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_195767164
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:39 schreef Fretwork het volgende:

[..]

Lol
Quintana, Majka, Froome, Barguil, Alaphilippe, Bardet, Pogacar.

Lol
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 15:45:34 #164
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195767189
Meintjes heeft zich terug laten zakken om Pozzovivo te helpen volgens NTT. :D
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_195767206
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:45 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Meintjes heeft zich terug laten zakken om Pozzovivo te helpen volgens NTT. :D
Nobel O+
pi_195767250
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:45 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Meintjes heeft zich terug laten zakken om Pozzovivo te helpen volgens NTT. :D
:D
Helpen waarmee?
  woensdag 21 oktober 2020 @ 15:48:25 #167
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_195767254
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:45 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Meintjes heeft zich terug laten zakken om Pozzovivo te helpen volgens NTT. :D
Nee, dit kan niet
  woensdag 21 oktober 2020 @ 15:49:30 #168
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_195767271
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:44 schreef VoMy het volgende:

[..]

Quintana, Majka, Froome, Barguil, Alaphilippe, Bardet, Pogacar.

Lol
Mwoah, toch vaak een renner die slecht gaat in het klassement en dan dit als doel neemt.

Of een klassementsrenner die hem per ongeluk pakt, terwijl er een non-klimmer in de trui rijdt de halve Tour.
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_195767314
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:45 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Meintjes heeft zich terug laten zakken om Pozzovivo te helpen volgens NTT. :D
Rohan Dennis mag zich ook wel laten uitzakken om Theo Gegen Hart te helpen.
pi_195767327
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:51 schreef wimderon het volgende:

[..]

Rohan Dennis mag zich ook wel laten uitzakken om Theo Gegen Hart te helpen.
Springplank.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 15:52:53 #171
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195767336
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:45 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Meintjes heeft zich terug laten zakken om Pozzovivo te helpen volgens NTT. :D
Ja Ben, jij ook.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 15:53:28 #172
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195767348
Heel Movistar meteen overboord.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 15:53:50 #173
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195767353
Cataldo neeee
pi_195767364
Kan er nu een reeks berggeiten de weg op rennen?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 15:54:45 #175
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195767367
De Gendt op kop voor Boer Harm, dat had ik liever andersom gezien.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 15:55:05 #176
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195767374
Ik vind dat Dennis, Pernsteiner, De Gendt en Zakarin de top vier moet worden, in die volgorde.
Put these foolish ambitions to rest.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 15:55:51 #177
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195767390
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:55 schreef Koffieplanter het volgende:
Ik vind dat Dennis, Pernsteiner, De Gendt en Zakarin de top vier moet worden, in die volgorde.
Nee, jij hoopt dat Harm wint vandaag.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 15:56:22 #178
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195767395
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:55 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Nee, jij hoopt dat Harm wint vandaag.
Dat hoop ik niet.
Put these foolish ambitions to rest.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 15:56:58 #179
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195767408
Eus heeft een gigantisch probleem.
Put these foolish ambitions to rest.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 15:57:09 #180
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195767411
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:56 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Dat hoop ik niet.
Wel, dat is beter voor onz dat zou heel mooi zijn voor zo'n jonge renner.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 15:57:14 #181
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195767416
Jeroen is aan het dromen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_195767427
Ben Okonner mag wel weer winnen.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  woensdag 21 oktober 2020 @ 15:58:08 #183
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195767433
Ja Villella jij mag weg.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_195767440
Nee, Thomas jij niet.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 21 oktober 2020 @ 15:58:30 #185
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_195767441
Ga weg Thomas
pi_195767444
Zag ik daar Trek? NIbali is iets van plan!
  woensdag 21 oktober 2020 @ 15:58:38 #187
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195767448
Kom op Pern en Zak, nu moeten jullie mee.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195767454
Ja Thomas, leuk.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 15:59:03 #189
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195767458
Kamaan Harm
pi_195767460
De Gendt is een vermoeiende vent
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_195767463
Iedereen zit hier duidelijk met voodoopoppen bepaalde renners tegen te werken en aan te moedigen.
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 15:59:14 #192
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195767465
Thomas en Tim samen op kop...
pi_195767467
Amanuel is best in orde.
Citius, Altius, Fortius.
pi_195767468
Weg met je ''Hoi ik ben thomas en ik zit in de vlucht 7.gif''
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  woensdag 21 oktober 2020 @ 15:59:32 #195
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195767472
Deze klim zou Dennis wel gigantisch moeten liggen.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195767476
ZAK
ZAK
ZAK
Citius, Altius, Fortius.
pi_195767483
Toch nog een droomplannetje bij Sunweb.
Citius, Altius, Fortius.
pi_195767484
Imposant tempo van Hemmelten.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_195767487
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:59 schreef Aguero het volgende:
ZAK
ZAK
ZAK
Zak maar door door door
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_195767490
Er gebeurt wat :o
leven zoals het leven is
pi_195767492
De Gendt heeft dus zo'n beetje de hele dag op kop gebeukt en is alsnog veel beter dan Harrem.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 16:00:39 #202
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_195767500
Ach jee, boer Harm moet eraf

Het is wat
pi_195767502
Nee Karsten, als Serry nog kan volgen bergop is het nog geen koers.
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 16:00:43 #204
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195767503
Koersen in het peleton hup
  woensdag 21 oktober 2020 @ 16:00:49 #205
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195767505
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 15:59 schreef Koffieplanter het volgende:
Deze klim zou Dennis wel gigantisch moeten liggen.
Vanhoucke heeft echt een doel gemaakt van deze klim.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_195767506
Hongerklop voor Amanuel?
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 16:00:57 #207
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195767508
Amanuel op de P. :{
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_195767513
Okonner, jawel!
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  woensdag 21 oktober 2020 @ 16:01:13 #209
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_195767516
Ben zoekt nog een contract?
  woensdag 21 oktober 2020 @ 16:01:14 #210
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195767517
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 16:00 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Vanhoucke heeft echt een doel gemaakt van deze klim.
Ik zie het.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 16:01:44 #211
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195767525
Ik zou het erg waarderen als ze Ben niet laten winnen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_195767545
Zakaaaaaarin zal weer tweede worden net als in de Tour :{ .
pi_195767547
Onze Tuseveld _O_
leven zoals het leven is
pi_195767553
Het beste adres voor al uw primeurs!
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 16:03:03 #215
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195767554
Dennis valt tegen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 16:03:11 #216
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195767558
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 16:01 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik zie het.
Die is fantastisch aan het indelen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_195767560
Pozzo heeft een probleem.
Citius, Altius, Fortius.
pi_195767561
Meintjes heeft zich met een groot doel laten uitzakken.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  woensdag 21 oktober 2020 @ 16:03:29 #220
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195767565
quote:
God Kil Moon.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 16:03:55 #221
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195767572
Kijk eens achterom Thomas, Harm is nog niet mee.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_195767575
Geweldige beurt Martijn.
pi_195767576
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 16:03 schreef Mani89 het volgende:

[..]

God Kil Moon.
not so God anymore. https://pitchfork.com/new(...)duct-by-three-women/
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_195767578
Tao is weer goed.
leven zoals het leven is
  woensdag 21 oktober 2020 @ 16:04:17 #225
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_195767580
quote:
Mark Kozelek is de buitenechtelijke tweelingbroer van Luis Leon Sanchez
  woensdag 21 oktober 2020 @ 16:04:23 #226
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195767581
A. Nibali rijdt op kop, kopgroep loopt in een keer een minuut uit.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 16:04:55 #227
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195767592
quote:
Lekker boeiend, ik luister ook nog gewoon naar Lostprophets hahaha.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 16:05:09 #228
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195767599
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  woensdag 21 oktober 2020 @ 16:05:19 #230
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_195767600
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 16:04 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Lekker boeiend, ik luister ook nog gewoon naar Lostprophets hahaha.
En Richard Wagner.
pi_195767608
Sam "zelfs mn scheten doen pijn" Oomen
Het beste adres voor al uw primeurs!
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 16:06:17 #233
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195767619
Daar gaat Pfannenbergsteiner.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 16:06:27 #234
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195767622
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 16:05 schreef AllesKaputt het volgende:

[..]

En Richard Wagner.
Ik zet ook nog gewoon met enige regelmaat een LP op van Johannes Heesters.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_195767629
Dat is niet best Zak
pi_195767633
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 16:06 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ik zet ook nog gewoon met enige regelmaat een LP op van Johannes Heesters.
:').
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 16:07:07 #237
362868 crew  Slobeend
of all places
  woensdag 21 oktober 2020 @ 16:07:08 #238
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_195767643
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 16:05 schreef Scorpion_17 het volgende:
Sam "zelfs mn scheten doen pijn" Oomen
Ja ik moet bekennen dat ik ze bijna nooit zie praten, maar ik vond Oomen meteen als een leuk mens overkomen. Bij Kelderman mis ik wel een beetje een sprankeling.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
pi_195767644
Ben is wel een gevalletje 'als het draait' en het draait behoorlijk nu
pi_195767645
Stijl en shirtje open doen me denken aan een andere Oostenrijker :X .
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 21 oktober 2020 @ 16:07:35 #241
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_195767649
Zakarin lost bij Thomas :')
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 16:07:35 #242
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195767650
O'Connor gaat winnen.

Dit begint een slechte dag te worden.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 16:08:15 #243
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195767661
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 16:07 schreef Dale__Cooper het volgende:
Ben is wel een gevalletje 'als het draait' en het draait behoorlijk nu
We wachten op het moment dat het bij Ben King weer gaat draaien.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_195767662
Thomas de G. zwoegt.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 16:08:37 #245
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195767667
Hindley al op kop
  woensdag 21 oktober 2020 @ 16:08:50 #246
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_195767674
Nog vijf kilometer Thomas, kom aan he
pi_195767675
Ik voel me behoorlijk bedonderd door Zak en Vlasov :{.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 16:08:52 #248
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_195767676
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 16:06 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ik zet ook nog gewoon met enige regelmaat een LP op van Johannes Heesters.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 16:09:00 #249
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_195767679
Almeida vindt dit allemaal prima natuurlijk.
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 16:09:09 #250
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195767681
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 16:08 schreef Mani89 het volgende:

[..]

We wachten op het moment dat het bij Ben King weer gaat draaien.
Ben King ja, dat was me wat.
pi_195767682
De Gendt heeft zo'n vieze Belgen-baard, zo'n pratend kutje, zoals Urbanus ook had
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_195767684
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 16:04 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Lekker boeiend, ik luister ook nog gewoon naar Lostprophets hahaha.
Even gelezen en ik ben tot de conclusie gekomen dat je ook te ver kunt gaan in je seksuele lusten
pi_195767685
quote:
1s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 16:09 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ben King ja, dat was me wat.
En Larry King? Mervyn King?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 16:09:38 #254
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195767688
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 16:08 schreef WAvanBuren het volgende:
Ik voel me behoorlijk bedonderd door Zak en Vlasov :{.
Ja zijn 2 goede lollerrussen normaal
pi_195767694
GO WIELCO
Citius, Altius, Fortius.
pi_195767696
Duo-aanval jawel!
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 21 oktober 2020 @ 16:09:53 #257
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_195767697
Op naar het roze
  woensdag 21 oktober 2020 @ 16:10:00 #258
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_195767700
Jaaaa
pi_195767701
Hahahahaha :') _O-
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 16:10:03 #260
362868 crew  Slobeend
of all places
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 16:10:05 #261
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195767703
Lollerweb
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_195767705
VERSCHROEIENDE AANVAL WILCO
  woensdag 21 oktober 2020 @ 16:10:15 #263
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_195767706
Wat een SUBLIEME aanval
pi_195767707
Goede actie van Kelderman _O_
leven zoals het leven is
pi_195767708
De benen van Peio houden het wonderbaarlijk goed vol.
pi_195767709
Dit is toch niks?
pi_195767712
Tactisch verbluffend Wielco _O_ .
pi_195767713
Hindley dus 6.5 watt per kilo in de laatste 20 minuten vorige klim. Niet onaardig.
pi_195767715
Nu nog een poging Wielco
  woensdag 21 oktober 2020 @ 16:10:32 #270
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_195767717
Dat waren 5 prachtige seconden.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
pi_195767720
Ja, nee, dit was niet de meest handige actie
pi_195767722
Waarom rijd je achte rje ploegmaat aan? Dan gooi je toch je ploegenvoordeel overboord.
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_195767723
Op deze manier was Wilco binnen 3 seconden bij Hindley, dan moet je iets langer wachten :D
  Redactie Sport woensdag 21 oktober 2020 @ 16:10:45 #274
274204 crew  Mexicanobakker
pi_195767724
Niet zwaar genoeg voor grote verschillen dit toch?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 16:10:50 #275
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195767725
wat
  woensdag 21 oktober 2020 @ 16:10:56 #276
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195767730
Knox valt tegen.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 16:10:58 #277
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195767741
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 16:10 schreef Scorpion_17 het volgende:
Waarom rijd je achte rje ploegmaat aan? Dan gooi je toch je ploegenvoordeel overboord.
Als hij Almeida lost, ben je met 2 vooraan. Maar op deze manier was het gat nog niet eens geslagen door Hindley..
  woensdag 21 oktober 2020 @ 16:11:59 #279
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_195767749
Schijtberg
pi_195767750
Almeida zit ook lelijk op de fiets zeg, als een soort Mancebo
pi_195767751
Wilco is tactisch niet het grootste licht natuurlijk.
pi_195767755
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 16:10 schreef Scorpion_17 het volgende:
Waarom rijd je achte rje ploegmaat aan? Dan gooi je toch je ploegenvoordeel overboord.
DQS kan Hindley wel een minuut of 4 geven voordat dat spannend zou worden.
pi_195767762
Mooie bergjes hoor
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 16:12:27 #284
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195767763
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 16:12 schreef Ericr het volgende:
Wilco is niet het grootste licht natuurlijk.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_195767772
Ja, nou ja. Jammer, maar geweldig geprobeerd Wielco.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 16:13:10 #286
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_195767774
Ondanks het matige bergje is dat groepje toch weer flink uitgedund.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
pi_195767779
Stoer hoor op het buitenblad omhoog en lichtste verzet achter
pi_195767780
Tirannosaurus Rex
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_195767784
Kelderman wilt de Sjiero niet eens winnen
pi_195767786
quote:
2s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 16:13 schreef I.R.Baboon het volgende:
Ondanks het matige bergje is dat groepje toch weer flink uitgedund.
Waarom aanklampen?
pi_195767794
Hermann is geen mooie jongen.
Citius, Altius, Fortius.
pi_195767812
quote:
2s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 16:13 schreef I.R.Baboon het volgende:
Ondanks het matige bergje is dat groepje toch weer flink uitgedund.
Er rijden ook wel wat redelijke klimmers voor uiteraard
  woensdag 21 oktober 2020 @ 16:15:23 #293
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195767817
Hermann wordt de nieuwe Totschnig
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 16:15:25 #294
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_195767818
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 16:13 schreef showtimer het volgende:

[..]

Waarom aanklampen?
Ja goed punt. Maar in een beetje tour heb je allerlei zwoegers die hun uiterste best doen voor een 13e plek. Totnutoe zag ik dat alleen bij Samitier.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 21 oktober 2020 @ 16:15:47 #295
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_195767825
Dit ziet er niet uit als 8%.
pi_195767831
Tao, Nibs, iemand?
Demain, on roule
  Moderator woensdag 21 oktober 2020 @ 16:16:06 #297
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195767836
Hats off for @ben_oconnor95 - no matter if he finishes this off or not. Incredible he has the energy and mental strength to quickly turn the page and go on the attack again to seek that big victory.
pi_195767839
Toch de werken van Nibali dat Wielco dat gat dichtrijdt.
  woensdag 21 oktober 2020 @ 16:16:46 #299
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195767849
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 16:09 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Even gelezen en ik ben tot de conclusie gekomen dat je ook te ver kunt gaan in je seksuele lusten
Zo zou je het op zich wel kunnen stellen natuurlijk.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_195767850
quote:
1s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 16:16 schreef Slobeend het volgende:
Hats off for @:ben_oconnor95 - no matter if he finishes this off or not. Incredible he has the energy and mental strength to quickly turn the page and go on the attack again to seek that big victory.
Unreal performance, indeed. Will have tears of joy in my eyes when he crosses the finish line.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_195767854
quote:
1s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 16:16 schreef Slobeend het volgende:
Hats off for @ben_oconnor95 - no matter if he finishes this off or not. Incredible he has the energy and mental strength to quickly turn the page and go on the attack again to seek that big victory.
Goednieuwsshow van Mikkel?
Citius, Altius, Fortius.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')