abonnement Unibet Coolblue
pi_195405925
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 oktober 2020 10:56 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Ja hij riep om een lockdown van twee weken, terwijl op dat moment kristalhelder was dat dat langer moest duren.
Hoezo was dat kristalhelder? Het was kritstalhelder dat die eerder had moet beginnnen, dat wel. Testen, testen, testen was wel Baudets credo, en De Jonge beweert dat binnenkort, zo'n half jaar later, voor mekaar te hebben.

quote:
Vanaf dat moment verloor hij het, met als triest dieptepunt dat hij onder invloed van Trump vragen ging stellen over hydroxycholoroquine.
Wereldwijd is HCQ een veelgebruikt onderdeel van de behandeling. In Nederland was het verboden door de omhooggevallen onderwijzer die zelfs een huisarts met tig jaar ervaring een kwakzalver noemde Sowieso is het natuurlijk een beetje vreemd dat in grootste gezondheidscrisis sinds de Spaanse Griep mensen zich massaal verkneukelen om het feit dat een middel niet zou werken, naar aanleiding van een frauduleus onderzoek dat er razendsnel was en nog wat andere onderzoekjes die zich richtten op behandeling in een laat stadium waarvan het succes helemaal niet geclaimd werd. Terechte vragen dus, inmiddels is het gebruik stilletjes weer toegestaan in Nederland.

We hebben nou eenmaal te maken met een tunnelvisie waarbij de gezondheidscrisis alleen maar aangepakt kan worden door ongrondwettige vrijheidsbeperkingen, meer macht voor de minister, meer geld en macht naar de EU en een vaccin van grote Westerse farmaceuten. Voor de rest is er niets aan te doen. Grenzen dicht helpt niet, de anderhalve meter is heilig, ook in de buitenlucht maar niet in het vliegtuig. In combinatie met het teststraatfiasco op de luchthavens zou je bijna gaan denken dat het de bedoeling was dat het virus weer werd geimporteerd om zich door Nederland te verspreiden.

[quoteHet enige wat Baudet goed heeft gedaan, is dit artikel lezen (en het bijna begrijpen) in maart: https://medium.com/@:toma(...)ill-die-f4d3d9cd99ca
[/quote]Dan heeft hij al meer goed gedaan dan De Jonge en Rutte.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')