abonnement Unibet Coolblue
pi_194973372
Mega ballen *O*

Hier gaat de placenta waarschijnlijk weer bij het chemisch afval.

Is er een risico aan strippen? Op het opwekken van de bevalling na dan?
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_194973497
Ik vind het er ook wel interessant uit zien die placenta! Die van ons gaat de vriezer in tot we weten wat we ermee willen :+ Die van M. hebben we onder een boom gedaan in de tuin.

@Smart_ass Het ene moment gaat het beter dan het andere moment. Vooral 's ochtends en 's avonds last van en schrijven gaat ook lastig :P Hoe gaat het met jouw handen?
Ik heb trouwens weer een soort van enkels! Nog geen voeten tho :+

Leuk een jongetje LTC! Vind je het jammer dat je het nu weet?

Volgens mij niet echt risico's aan strippen. Mijn man is meer van "laat de baby komen wanneer hij klaar is" en dus meer afwachtend. Stiekem wil hij gewoon ook de 17e :') (Dan is zijn moeder jarig)
  woensdag 9 september 2020 @ 16:57:04 #203
149959 SQ
snelle trees
pi_194973504
Mag gewoon bij het gft hoor Wolken :P
disclaimer
pi_194973927
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:56 schreef Miezziej het volgende:
Ik vind het er ook wel interessant uit zien die placenta! Die van ons gaat de vriezer in tot we weten wat we ermee willen :+ Die van M. hebben we onder een boom gedaan in de tuin.

@:Smart_ass Het ene moment gaat het beter dan het andere moment. Vooral 's ochtends en 's avonds last van en schrijven gaat ook lastig :P Hoe gaat het met jouw handen?
Ik heb trouwens weer een soort van enkels! Nog geen voeten tho :+

Leuk een jongetje LTC! Vind je het jammer dat je het nu weet?

Volgens mij niet echt risico's aan strippen. Mijn man is meer van "laat de baby komen wanneer hij klaar is" en dus meer afwachtend. Stiekem wil hij gewoon ook de 17e :') (Dan is zijn moeder jarig)
Ik heb gelukkig nog wel enkels en voeten haha maar mijn handen zijn wel vervelend hoor. Word ‘s ochtends wakker met echt verkrampte handen en begin ook meer last te krijgen van mijn pols. Wordt gedurende de dag gelukkig wel minder maar alsnog niet heel chill.

Zie jij zelf strippen wel zitten of wacht je ook liever nog even af? Morgen ud toch?
Ik kijk al op tegen evt toucheren, laat staan strippen :')
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:30:42 #205
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_194974140
quote:
0s.gif Op maandag 7 september 2020 12:30 schreef LittleTeaCup het volgende:

[..]

Nou, ik heb echt zó lekker gelezen in een nieuw boek en heerlijk films gekeken en tijd doorgebracht met m’n vriend en kastjes in elkaar gezet, het was eigenlijk wel lekker voor een weekendje! ☺
Dat klinkt wel echt heerlijk O+ Ik wil ook weer wat meer gaan lezen, ik hang nu steeds wat lusteloos achter mijn laptop :') De laatste weken wel weer aan het lezen voor het slapen, ik merk dat ik dan echt stukken makkelijker in slaap val!

quote:
0s.gif Op maandag 7 september 2020 16:38 schreef NicolasJoy het volgende:

[..]

Thanks! :*

Komende dagen maar even Netflix uitspelen. :* Sterkte!
[..]

Bah bah, snap dat je schrikt... Gelukkig alles dan toch goed. O+
Hoe gaat het nu met jullie? Al een beetje een ritme gevonden als gezinnetje van 4? O+

quote:
0s.gif Op maandag 7 september 2020 17:16 schreef Bienelientjee het volgende:
Baby is helemaal goedgekeurd, maar was super eigenwijs! :D :')

Ze had er wat moeite mee, hij bleef maar bewegen. Ene moment lag hij van rechts naar links, volgende moment van links naar rechts, opkrullen, handen/armen voor zijn gezicht en lichaam elke keer dat ze probeerde hoofd/hart goed te onderzoeken. Ledematen vlogen in de rondte! _O- Soms zat ie laag, moment later zat ie ter hoogte van mijn navel! _O-
Haha, heerlijk die eigenwijsjes O+ Gelukkig was alles goed!

quote:
1s.gif Op dinsdag 8 september 2020 11:39 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
6,3 na 2 uur. Volgens mij een prima waarde, maar als ik @:donna zo hoor moet ik niet veel waarde hechten aan de uitslag nu. :@

Baby is verder heel erg gemiddeld gelukkig. Er was geen andere indicatie dan m’n afkomst.
Wat fijn zeg, keurige waardes ^O^ Hoe gaat het bij jou nu met de maagzuur? Bij mij was het ook meteen na dat suikerdrankje :X

quote:
1s.gif Op dinsdag 8 september 2020 13:11 schreef SQ het volgende:
Nou, kind ligt bijna goed. Diagonaal, maar met het hoofd naar het zuidoosten. We zien het maar als iets positiefs! :')
Dat gaat in ieder geval de goede kant op :P

quote:
0s.gif Op dinsdag 8 september 2020 14:45 schreef Wolken het volgende:

[..]

Mocht je als uitslag krijgen dat de NIPT dus positief is bevonden komt er als het goed is een heel team in werking die jullie uitgebreid voor gaan lichten over de voor- en nadelen enz. Daarna zou ik pas een beslissing maken.

Ik had gisteren een lunch curve test waarbij ik om 11:30 een afspraak had om nuchter te prikken. Had ik echt 20 wachtenden voor mij. Dat hele op afspraak prikken werkt nog niet zo heel goed. Maar, uiteindelijk 14 buisjes verder en 3 x prikken was de uitslag 4 - 6,4 - 4 . Dus ik mag dan wel dik en oud zijn, ik heb geen suiker *O* .
Ik gnorfde wel even _O-

quote:
0s.gif Op dinsdag 8 september 2020 17:56 schreef Maria2.0 het volgende:
Moeders voor moeders kwam de kratjes omruilen en de buurvrouw appte prompt 'gefeliciteerd!' :') :D
Het valt niet echt te verbergen met die kratten _O-

quote:
11s.gif Op dinsdag 8 september 2020 21:48 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
Ik kwam net dit tegen. Wauw, wat ontzettend bijzonder!
https://m.facebook.com/uniekeplacenta/

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ik ben niet zo van al die placenta dingen maar dit is wel op recht gaaf zeg O+

Mijn ouders hebben de placenta aan de hond gevoerd zodat die binding met de baby (mijn zus) zou krijgen. Ik blijf het toch wel raar vinden. Zouden we er voor Noa ook een lekkere maaltijd van kunnen maken? :Y)
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 08:28 schreef Tink89 het volgende:
Ik vind het wel fascinerend, maar niet echt mooi ofzo. Maar ik ben ook niet van de bellyprints en andere dingen die je fysiek in huis moet zetten. Ik houd wel van foto's O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zeker de huisarts bellen! Bij mij hielp lijnzaadolie en verse jus. Die laatste is nu geen optie meer (gok ook niet voor jou) dus dan zouden vezels waarschijnlijk goed helpen.

quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 08:48 schreef Maria2.0 het volgende:

[..]

Ik hou van glitters en eenhoorns en hoewel ik ook van dragqueens hou lijkt het me toch fijner voor ons kind als het een meisje is :D
Ik heb overigens sterk het gevoel dat het een jongen is, hoewel alleen mijn vader dat samen met mij denkt. De rest van de mensen die het weten denken dat ik een meisje krijg, inclusief man.

Ah well, je weet het toch niet en het boeit me eigenlijk ook niet, ik vind alles leuk want mijn kind :P
Ik heb ontdekt dat eigen voorgevoel veelzeggend is. Iedereen dacht bij ons meisje, ik had het voorgevoel dat het een jongetje zou worden. De rest van de wereld had ongelijk ;)

Eerst wilde ik ook meisje want leukere kleertjes maar nu kan ik me daar niets meer bij voorstellen. Ik vind jongenskleertjes zelfs leuker inmiddels :D

quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 09:34 schreef MiNi1981 het volgende:
ik kom heeeeel voorzichtig om het hoekje gluren. Dan kan ik eventuele zorgen om de eerste maanden hopelijk een beetje ventileren. Want ik vind het nu al spannend en eng....
Jaaaa daar ben je *O* Het is ook ontzettend spannend en eng die eerste weken/maanden. Schrijf dat vooral van je af, dat heeft mij echt geholpen :*

quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 14:28 schreef Miezziej het volgende:
Gefeliciteerd en welkom Mini1981! De eerste maanden zijn echt vervelend, hopelijk vliegen ze voorbij voor je!

Succes met de echo Framblij!

Nog geen baby :+ Geen eiwitten in urine dus dat is mooi. De verloskundige heeft aangeboden om eventueel vrijdag inwendig onderzoek te doen om te kijken of ik te strippen ben, maar man vindt het nog te vroeg. Hij denkt natuurlijk dat strippen meteen effect heeft :+ Dus twijfel nog een beetje. Het ene moment voel ik me best prima en het volgende moment als een slap vaatdoekje ofzo :')
Fijn dat de urine in ieder geval schoon was! Wel vervelend dat je je af en toe zo rot voelt. Hopelijk dient de baby zich snel spontaan aan :*

quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:21 schreef LittleTeaCup het volgende:

[..]

Wij wilde het niet weten maar die ballen waren niet te missen op de echo... we krijgen een zoon!
Volgens mij hebben alle jongetjes hier grote piemels en ballen _O- Gefeliciteerd!
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 17:34:51 #206
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_194974204
Met mij gaat het inmiddels stukken beter. Ik heb een aantal dingen ontdekt waardoor de maagzuur te handelen valt: biscuitjes en melk. Zodra ik er last van krijg neem ik gelijk een paar biscuitjes en wat melk en dan gaat het weer even liggen. Ook heb ik ontdekt dat houding echt belangrijk is. Zodra ik ga hangen op de bank is het er meteen, dus rechtop zitten en het zakt weer. En echt geen zoetigheden helaas -O-

Verder is man weer verder gegaan met de babykamer. Kast en commode staan nu, die kan ik lekker gaan opvullen met spul. Dan nog de muur verven en bestickeren, ledikantje in elkaar zetten, matras halen bij IKEA en klaar!

Zelf druk bezig met het geboortekaartje momenteel. En uitzoeken wat we nog missen. Ik merk wel dat ik echt nesteldrang krijg. Laatst kon ik niet slapen omdat we nog geen (wasbare) luiers in huis hebben en toen ben ik 's nachts uit bed gegaan om dit uit te zoeken :@ Ik had al een heel bestelmandje vol maar bedacht toen dat man ook wel mee moet beslissen. Dus alles weer verwijderd :') Ik ben er nog steeds niet uit qua wasbare luiers dus tips zijn welkom! Ik zal ook even in het desbetreffende topic posten.
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
  woensdag 9 september 2020 @ 17:35:11 #207
277627 Seven.
We are Borg.
pi_194974212
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:21 schreef LittleTeaCup het volgende:

[..]

Wij wilde het niet weten maar die ballen waren niet te missen op de echo... we krijgen een zoon!
Leuk! Gefeliciteerd *O*.
Resistance is futile.
  woensdag 9 september 2020 @ 17:38:35 #208
277627 Seven.
We are Borg.
pi_194974271
quote:
1s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:57 schreef SQ het volgende:
Mag gewoon bij het gft hoor Wolken :P
Echt? :o
Resistance is futile.
pi_194974290
quote:
1s.gif Op woensdag 9 september 2020 16:57 schreef SQ het volgende:
Mag gewoon bij het gft hoor Wolken :P
Ik denk dat het ziekenhuis geen groene container heeft ? Ik weet alleen dat het in een wit emmertje zat en even bij het voeteneinde heeft gestaan en dat het daarna weg was...

MaJo, ik moet er niet aan denken het aan de honden te geven. De koeien eten het vaak zelf op, misschien ook nog een idee? ;) En bija alles wat je nu nog niet in huis hebt valt online vaak heel simpel en snel te bestellen he, dus wees niet bang dat je iets bent vergeten. Vooral op het begin heb je eigenlijk heel weinig nodig.

Het meest gave cadeau wat we toen bij de geboorte van Bikkel hebben gehad was een stek van een eik met een super lieve kaart erbij dat hij maar zo groot en sterk mag groeien als een eik. Dan zou het wel tof zijn geweest om de placenta onder die boom te begraven.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_194974374
Wat leuk van die eik!

Ik probeer bij mijn tweejarige zo nu en dan te vertellen dat er in een baby in mijn buik zit. Gaat echt goed :')

"Jip, wat zit er in mama's buik?"
"Navel!"

:') *;
  woensdag 9 september 2020 @ 17:43:37 #211
149959 SQ
snelle trees
pi_194974384
quote:
10s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:38 schreef Seven. het volgende:

[..]

Echt? :o
Is toch gewoon organisch afval. Ik zou niet weten waarom je vleesafval bij gft zou mogen gooien en een placenta niet :P
disclaimer
  woensdag 9 september 2020 @ 17:45:13 #212
149959 SQ
snelle trees
pi_194974425
quote:
1s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:43 schreef Aure het volgende:
Wat leuk van die eik!

Ik probeer bij mijn tweejarige zo nu en dan te vertellen dat er in een baby in mijn buik zit. Gaat echt goed :')

"Jip, wat zit er in mama's buik?"
"Navel!"

:') *;
Heeft ook echt helemaal nog geen zin, en bij jongens al helemaal niet :D
Vier weken van tevoren was hier een prima termijn om daar serieus mee aan de slag te gaan _O-
disclaimer
pi_194974554
quote:
1s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:45 schreef SQ het volgende:

[..]

Heeft ook echt helemaal nog geen zin, en bij jongens al helemaal niet :D
Vier weken van tevoren was hier een prima termijn om daar serieus mee aan de slag te gaan _O-
Ja, weet ik ook wel, maar het lijkt mij zo schattig als ie een keer met 'baby' antwoord :P :D :') vooralsnog doen we het gewoon met 'navel' :+
  woensdag 9 september 2020 @ 17:50:50 #214
277627 Seven.
We are Borg.
pi_194974555
quote:
1s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:43 schreef SQ het volgende:

[..]

Is toch gewoon organisch afval. Ik zou niet weten waarom je vleesafval bij gft zou mogen gooien en een placenta niet :P
Ik had er gewoon nog niet over nagedacht. Beter niet op de composthoop :+ .
Resistance is futile.
pi_194974646
quote:
1s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:43 schreef Aure het volgende:
Wat leuk van die eik!

Ik probeer bij mijn tweejarige zo nu en dan te vertellen dat er in een baby in mijn buik zit. Gaat echt goed :')

"Jip, wat zit er in mama's buik?"
"Navel!"

:') *;
Ik pies in mijn boek als hij zou antwoorden; "vet!""
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
  woensdag 9 september 2020 @ 17:57:29 #216
149959 SQ
snelle trees
pi_194974680
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:55 schreef Wolken het volgende:

[..]

Ik pies in mijn boek als hij zou antwoorden; "vet!""
Mijn zoon antwoordde met "hele grote poep" :')
disclaimer
  woensdag 9 september 2020 @ 18:00:01 #217
319308 Tink89
To live is to dance
pi_194974726
quote:
1s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:43 schreef Aure het volgende:
Wat leuk van die eik!

Ik probeer bij mijn tweejarige zo nu en dan te vertellen dat er in een baby in mijn buik zit. Gaat echt goed :')

"Jip, wat zit er in mama's buik?"
"Navel!"

:') *;
Mijn 20-maanden roept wel fanatiek baby en gaat dan in m'n navel prikken. Ze zegt ook 'mama dikke buik'. Ik weet het schat, ik weet het...
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_194975314
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 18:00 schreef Tink89 het volgende:

[..]

Mijn 20-maanden roept wel fanatiek baby en gaat dan in m'n navel prikken. Ze zegt ook 'mama dikke buik'. Ik weet het schat, ik weet het...
Hoe gaat het met je misselijkheid?
pi_194975368
De echo was helemaal goed O+ Geen afwijkingen gevonden alles zit op de juiste plek, groeit goed! *O* en het is nog steeds overduidelijk een jongen haha.


Voetje O+
  Moderator woensdag 9 september 2020 @ 18:49:33 #220
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_194975492
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:39 schreef Wolken het volgende:

[..]

Ik denk dat het ziekenhuis geen groene container heeft ? Ik weet alleen dat het in een wit emmertje zat en even bij het voeteneinde heeft gestaan en dat het daarna weg was...

MaJo, ik moet er niet aan denken het aan de honden te geven. De koeien eten het vaak zelf op, misschien ook nog een idee? ;) En bija alles wat je nu nog niet in huis hebt valt online vaak heel simpel en snel te bestellen he, dus wees niet bang dat je iets bent vergeten. Vooral op het begin heb je eigenlijk heel weinig nodig.

Het meest gave cadeau wat we toen bij de geboorte van Bikkel hebben gehad was een stek van een eik met een super lieve kaart erbij dat hij maar zo groot en sterk mag groeien als een eik. Dan zou het wel tof zijn geweest om de placenta onder die boom te begraven.
Noem je me nou een koe :{w

Je hebt ook gelijk, online is het zo in huis. Maar ik wil het zo graag af hebben allemaal :')

H
quote:
1s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:43 schreef Aure het volgende:
Wat leuk van die eik!

Ik probeer bij mijn tweejarige zo nu en dan te vertellen dat er in een baby in mijn buik zit. Gaat echt goed :')

"Jip, wat zit er in mama's buik?"
"Navel!"

:') *;
Haha! Het is ook zoiets abstracts voor zo'n kleintje, die snapt dat echt nog niet. Maar het antwoord klopt natuurlijk wel gewoon _O-

quote:
1s.gif Op woensdag 9 september 2020 17:57 schreef SQ het volgende:

[..]

Mijn zoon antwoordde met "hele grote poep" :')
:')

quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 18:41 schreef Framblij89 het volgende:
De echo was helemaal goed O+ Geen afwijkingen gevonden alles zit op de juiste plek, groeit goed! *O* en het is nog steeds overduidelijk een jongen haha.

[ afbeelding ]
Voetje O+
Wat fijn! En lief hè die kleine onderdelen van de baby O+
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
  woensdag 9 september 2020 @ 19:04:52 #221
319308 Tink89
To live is to dance
pi_194975725
Wat fijn framblij! En majo fijn van de biscuitjes met melk zeg!

quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 18:37 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Hoe gaat het met je misselijkheid?
Wisselend. Van de hele dag kotsen tot drie keer per dag ofzo. Niet poepen helpt iig niet tegen de misselijkheid, dus morgen even bij de gyn vragen. Was vergeten dat ik toch al daarheen moest.
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_194977244
Hier weer de oude vertrouwde “eet iets en ren een half uur later naar de plee” darmen. Had ik bij M ook. :7

Helaas nog steeds veel misselijker dan bij M, en ik voel me een beetje bezwaard als ik erover “klaag” want ik spuug immers niet... maar ik ben al zo moe en dan de hele dag dat kutgevoel... eten helpt ook niet momenteel, dus ik heb moeite met genoeg eten. Niet dat afvallen erg is voor mij maar ik zie mezelf langzaam grijsbleek worden. :')

Nog een paar weken, dan voel ik me vast beter.
Kwak
  woensdag 9 september 2020 @ 21:22:24 #223
277627 Seven.
We are Borg.
pi_194977860
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 18:41 schreef Framblij89 het volgende:
De echo was helemaal goed O+ Geen afwijkingen gevonden alles zit op de juiste plek, groeit goed! *O* en het is nog steeds overduidelijk een jongen haha.

[ afbeelding ]
Voetje O+
Oh, wat fijn O+
Resistance is futile.
pi_194977917
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 20:41 schreef kwakz0r het volgende:
Hier weer de oude vertrouwde “eet iets en ren een half uur later naar de plee” darmen. Had ik bij M ook. :7

Helaas nog steeds veel misselijker dan bij M, en ik voel me een beetje bezwaard als ik erover “klaag” want ik spuug immers niet... maar ik ben al zo moe en dan de hele dag dat kutgevoel... eten helpt ook niet momenteel, dus ik heb moeite met genoeg eten. Niet dat afvallen erg is voor mij maar ik zie mezelf langzaam grijsbleek worden. :')

Nog een paar weken, dan voel ik me vast beter.
Dat gevoel is anders echt a relaxt dus daar mag je prima over klagen.

Ik had dat in het begin ook }:| dat ging later over in daadwerkelijk spugen (vaak) en nu wordt het minder en spuug ik soms dagen niet *O*
pi_194977938
quote:
0s.gif Op woensdag 9 september 2020 18:41 schreef Framblij89 het volgende:
De echo was helemaal goed O+ Geen afwijkingen gevonden alles zit op de juiste plek, groeit goed! *O* en het is nog steeds overduidelijk een jongen haha.

[ afbeelding ]
Voetje O+
Fijn!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')