Jaquote:Op donderdag 5 augustus 2021 19:26 schreef praadje het volgende:
[..]
Ik blijf gruwelen iedere keer dat ik hier voorbij scroll
quote:Het deegwaar is heel apart, een kruising tussen natte ontbijtkoek en rauw deeg, ongeveer. Zoetig en een beetje kauwgomachtig.
Hou op met me haha, vreselijk.quote:Op donderdag 5 augustus 2021 19:36 schreef TargaFlorio het volgende:
[..]
Jaen ga vervolgens nogmaals over m'n nek als ik onderstaande lees:
[..]
Ja, zoals ik zei vond ik hem erg lekker (bovengemiddeld goed voor diepvriesthuismaaltijd-kwaliteit zeg maar). Ik ben benieuwd wat anderen er van vinden.quote:Op donderdag 5 augustus 2021 17:33 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Heb je het nu wel of niet gegeten?
Idem. Het ziet eruit als een combinatie van (inderdaad) kattenvoer en drilpudding.quote:Op donderdag 5 augustus 2021 19:26 schreef praadje het volgende:
[..]
Ik blijf gruwelen iedere keer dat ik hier voorbij scroll
Ik eet ook weleens zo'n zak 'Spaanse schotel' van de Aldi, een soort paella uit het vriesvak. Dan krijg je dus 750 gram voor minder dan 3 euro, en dan hebben ze de halve Middellandse Zee voor je leeggevist. Mosselen, inktvis, garnalen, koolvis en dan ook chorizo en flink wat kip. .Dat kan toch helemaal niet als je ziet wat een bakje zeevruchten kost?quote:Op donderdag 5 augustus 2021 17:26 schreef Knipoogje het volgende:
Haha, grappig topic! Ik wil eigenlijk deze niet zelf reviewen, want ik vind hem prijs/kwaliteit-technisch helemaal geweldig
De curry lucht is sterk aanwezig en voor de prijs krijg je verrassend veel garnalen. Alleen de maiskolfjes vind ik niet bij het gerecht passen qua smaak.
heerlijk anti CUL snobs! En de reviews zijn geweldig!quote:Op vrijdag 6 augustus 2021 17:15 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Interessant topic! Ik ga het niet na doen, maar ik vermaak mij kostelijk met de reviews hier
Die neem ik ook wel eens, maar als je de mosselen proeft, dan snap ik wel dat het minder dan 3¤ kost. Die chorizo is ook meer zout dan vlees. Maar het geheel is uiteraard prima te doen verder voor die prijs.quote:Op zondag 8 augustus 2021 13:55 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Ik eet ook weleens zo'n zak 'Spaanse schotel' van de Aldi, een soort paella uit het vriesvak. Dan krijg je dus 750 gram voor minder dan 3 euro, en dan hebben ze de halve Middellandse Zee voor je leeggevist. Mosselen, inktvis, garnalen, koolvis en dan ook chorizo en flink wat kip. .Dat kan toch helemaal niet als je ziet wat een bakje zeevruchten kost?
Die had ik toevallig laatst eens geprobeerd. Maar jeetje, dat spul is vooral echt belachelijk zoet.quote:Op dinsdag 10 augustus 2021 16:48 schreef sirdanilot het volgende:
Ik moest kokhalzen bij de foto's !
Lijkt op de spaghetti hoops die heel populair zijn hier in ierland.
[ afbeelding ]
Daar heb je wel gelijk in, maar dat heb ik eigenlijk altijd bij verwerkte mosselen. Ik snap het punt van mosselen niet anders dan meteen als ze net aan gaar zijn opscheppen.quote:Op zondag 8 augustus 2021 20:47 schreef Knipoogje het volgende:
[..]
Die neem ik ook wel eens, maar als je de mosselen proeft, dan snap ik wel dat het minder dan 3¤ kost. Die chorizo is ook meer zout dan vlees. Maar het geheel is uiteraard prima te doen verder voor die prijs.
Ik vraag me altijd af welke mensen zich hieraan wagen, want niets is gemakkelijker te maken dan spaghetti. Daar hoef je geen kok voor te zijn. Je kookt spaghetti, flikkert er wat doorheen, even met een schudbus Italiaanse kruiden er over heen en het is altijd lekker. 10 minuten werk. Ik maak het vaak als ik geen zin heb in koken.quote:Op maandag 9 augustus 2021 13:19 schreef Sicstus het volgende:
Een winkel waar ik eigenlijk zelden of nooit kom, maar die bij hele volksstammen immens populair schijnt te zijn, is de Action. Merkwaardig genoeg verkopen zij ook voedselproducten, en zo kwam het dat mijn oog viel op dit charmante zakje Spaghetti Bolognese:
[ afbeelding ]
'Cucina San Marco', dat klinkt niet verkeerd! De instructies zijn simpel: van boven openscheuren (de fabrikant heeft alvast een inkeping gemaakt om je op weg te helpen) en dan twee minuten op ongeveer 750 Watt in de magnetron, rechtopstaand.
Een sneak peek vooraf:
[ afbeelding ]
En als het eenmaal opgewarmd is laten we het uit het zakje in ons schaaltje glijden:
[ afbeelding ]
Een beetje losschudden met de vork, en het ziet er ineens zowaar eetbaar uit:
[ afbeelding ]
Ik moet zeggen dat ik door de geur tijdens het opwarmen al niet heel enthousiast werd aangezien het een beetje zurig rook. En inderdaad, ook bij het eten proef je dat; de tomatensaus is gewoon te zurig, maar wel minder dan ik gevreesd had. Ook vreesde ik dat de pasta veel te gaar zou zijn, een veel gemaakte fout door amateurkoks en fabrikanten van kant-en-klaarspul, maar tot mijn verrassing is dit toch tamelijk 'al dente'; het eet lekker weg zonder van ellende uit elkaar te vallen.
Als het dat nare zuurtje niet had, zou dit echt prima te doen zijn. Misschien de volgende keer wat geraspte kaas eroverheen, wellicht dat dat voor wat meer balans zorgt.
Verder moet je je er niet teveel van voorstellen, dit gerechtje bestaat letterlijk alleen uit spaghetti (70%) en tomatensaus (30%). En een flintertje basilicum. Maar voor de prijs (1 euro 15) kun je ook niet meer verwachten.
Klopt! Om precies te zijn bevat het gerecht 8.7% kabeljauw, 4.7% garnalen en 4% zalm.quote:Op zaterdag 14 augustus 2021 12:26 schreef -Sigaartje het volgende:
Goeie review! Zie ik daar ook een verdwaald garnaaltje?
Wat grappig, dat verschil tussen de foto op de verpakking en het gerecht in het echt.quote:Op zaterdag 14 augustus 2021 14:31 schreef Sicstus het volgende:
Ik heb ook de Action zak met rijst geprobeerd, maar dat was lang niet zo 'interessant' als de spaghettivariant; het is namelijk gewoon gekookte, opgewarmde rijst. Met wat flintertjes groenten.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Om precies te zijn 84% rijst (=210 gram) en 14% groenten (=35 gram). Ik twijfel er echter aan of die 35 gram ook echt gehaald wordt. In de tweede foto zie je, als je goed kijkt, rechtsboven een maiskorrel, en links een flintertje rode paprika ofzo. Maar het is echt heel schaars.
Bonusfoto: ik heb ook een paar slavinken gebraden voor mijn moeder.
[ afbeelding ]
Wat liefquote:Op zaterdag 14 augustus 2021 14:31 schreef Sicstus het volgende:
Bonusfoto: ik heb ook een paar slavinken gebraden voor mijn moeder.
Waneer komt deze nou?quote:Op donderdag 3 december 2020 16:14 schreef Sicstus het volgende:
Dank voor alle lovende woorden![]()
Binnenkort: de grote haring-in-tomatensaus test! Ik eet dat spul regelmatig, dus ik wil een vergelijkend onderzoek gaan doen welke nou de lekkerste is! Momenteel ontbreekt alleen de John West haring nog, dus die moet ik nog even ergens op de kop tikken.
[ afbeelding ]
Wie eet dit ook weleens? Ben benieuwd.
Oeps! Terechte opmerking! Die was ik helemaal vergeten. Maar uiteraard ga ik mijn belofte inlossen!quote:
Ik heb deze suggestie vanochtend gevolgd, want...ik had TWEE van deze puddingkjes gekocht! Weliswaar in een andere variant ('Just Steak', de eerste was 'Steak & Kidney'), maar hij moet toch een keer op.quote:Op zondag 1 augustus 2021 16:35 schreef -Sigaartje het volgende:
[..]
Ik zou bijna denken, laat het bovenste grijze spul weg en prop het vlees in een broodje. beetje ijsbergsla erbij. De jus ziet er niet slecht uit.
Brrr, ziet eruit als kattenvoer!quote:Op zaterdag 21 augustus 2021 12:32 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Ik heb deze suggestie vanochtend gevolgd, want...ik had TWEE van deze puddingkjes gekocht! Weliswaar in een andere variant ('Just Steak', de eerste was 'Steak & Kidney'), maar hij moet toch een keer op.
Koud opengemaakt ziet het deegwaar er weer even onsma...apart uit:
[ afbeelding ]
Het lijkt wel of er minder vulling in zit dan in de vorige, vergelijk maar eens met de foto's een paar pagina's terug.
[ afbeelding ]
Wellicht omdat 'kidney' een stuk goedkoper is dan steak, en ze er daarom bij de 'Just Steak' variant minder vlees in (kunnen) doen zonder de prijs te moeten verhogen.
Afijn, zo ziet het eruit op een broodje (een tijgerbolletje van de Jumbo):
[ afbeelding ]
Het was geen succes. Het lijkt inderdaad alsof er minder vlees is gebruikt, de rest is een soort slijmerige gelei-achtige substantie. Het smaakt ook niet ergens naar. Ik heb het bij 1 hap gehouden toen maar een normaal ontbijtje gemaakt.
Wel zonde van het broodje.
Thanksquote:Op zaterdag 21 augustus 2021 16:32 schreef praadje het volgende:
Niet heel smakelijk op zijn zachts gezegd maar wel zo ontzettend tof dat je dit doetDit is een van mijn favoriete topics.
Dan had je geen goed begin van de dag. Kan me voorstellen dat je dan terug je bed induikt haha.quote:Op zaterdag 21 augustus 2021 16:38 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Thanks![]()
Sowieso geen goed idee om dit als ontbijt te proberen. En daarna ging het verder bergafwaarts, want ik dacht: ik schraap die rommel van het broodje af, en dan eet ik dat verder op met wat hummus. Na een hap daarvan ging ik voor een tweede keer over mijn nek, want die hummus bleek bedorven te zijn.
Toen heb ik mijn mond maar gespoeld met een blikje cola zero en ben weer voor een paar uur terug naar bed gegaan.
Wauw, leuk!quote:Op zaterdag 21 augustus 2021 12:32 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Ik heb deze suggestie vanochtend gevolgd, want...ik had TWEE van deze puddingkjes gekocht! Weliswaar in een andere variant ('Just Steak', de eerste was 'Steak & Kidney'), maar hij moet toch een keer op.
Koud opengemaakt ziet het deegwaar er weer even onsma...apart uit:
[ afbeelding ]
Het lijkt wel of er minder vulling in zit dan in de vorige, vergelijk maar eens met de foto's een paar pagina's terug.
[ afbeelding ]
Wellicht omdat 'kidney' een stuk goedkoper is dan steak, en ze er daarom bij de 'Just Steak' variant minder vlees in (kunnen) doen zonder de prijs te moeten verhogen.
Afijn, zo ziet het eruit op een broodje (een tijgerbolletje van de Jumbo):
[ afbeelding ]
Het was geen succes. Het lijkt inderdaad alsof er minder vlees is gebruikt, de rest is een soort slijmerige gelei-achtige substantie. Het smaakt ook niet ergens naar. Ik heb het bij 1 hap gehouden toen maar een normaal ontbijtje gemaakt.
Wel zonde van het broodje.
Altijd lekker.quote:Op zaterdag 21 augustus 2021 17:00 schreef potjecreme het volgende:
'Slaatje' of te wel een huzarensalade.
Ik gok iets van lupackquote:Op zaterdag 21 augustus 2021 16:46 schreef Sicstus het volgende:
Mijn volgende review staat ook alweer in de steigers! En wie raadt wat het is, wint...mijn bewondering!
Het gaat om een product wat al tientallen jaren algemeen in de koelschappen van vrijwel alle supermarkten verkrijgbaar is, maar al die tijd in slechts 3 of 4 'klassieke' smaakvarianten. Maar nu zag ik ineens twee nieuwe smaken: 'Kroket' en 'Frikandel', ik geloofde mijn ogen niet.
Wie kan raden om welk product het gaat?
Godver, ik had niet gedacht dat het zo snel geraden zou wordenquote:Op zaterdag 21 augustus 2021 17:00 schreef potjecreme het volgende:
'Slaatje' of te wel een huzarensalade.
Wow, @potjecreme wat goed van jou zegquote:Op zaterdag 21 augustus 2021 17:04 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Godver, ik had niet gedacht dat het zo snel geraden zou worden![]()
Hulde voor potjecreme!
Haten op frikandelquote:Op zaterdag 21 augustus 2021 17:12 schreef -Sigaartje het volgende:
[..]
Tegenwoordig stoppen ze overal frikandel in. Ze moeten die rommel toch ergens kwijt.
Ook kroket slaatje gezien bij de Jumbo.quote:Op zaterdag 21 augustus 2021 17:12 schreef -Sigaartje het volgende:
[..]
Tegenwoordig stoppen ze overal frikandel in. Ze moeten die rommel toch ergens kwijt.
Ik gok dat ze ze zelf ook al gespot heeft of erover gelezen heeftquote:Op zaterdag 21 augustus 2021 17:05 schreef praadje het volgende:
[..]
Wow, @:Potjecreme wat goed van jou zeg
Wat is 'af hespot' ?quote:Op zaterdag 21 augustus 2021 17:20 schreef Whiskers2009 het volgende:
[..]
Ik gok dat ze ze zelf ook al gespot heeft of erover gelezen heeft
Zijn van Westland, dus die zullen inderdaad wel in meer supermarkten te vinden zijnquote:Op zaterdag 21 augustus 2021 17:15 schreef Mylene het volgende:
[..]
Ook kroket slaatje gezien bij de Jumbo.
Ja maar ze vallen niet zo op, het is er in een soort dot-matrix font op geprint, en natuurlijk heel klein op het prijsbordje, dus ik dacht dat er niet veel mensen zouden zijn die het zouden opmerken.quote:Op zaterdag 21 augustus 2021 17:22 schreef Whiskers2009 het volgende:
[..]
Zijn van Westland, dus die zullen inderdaad wel in meer supermarkten te vinden zijn
Snap ikquote:Op zaterdag 21 augustus 2021 17:23 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Ja maar ze vallen niet zo op, het is er in een soort dot-matrix font op geprint, en natuurlijk heel klein op het prijsbordje, dus ik dacht dat er niet veel mensen zouden zijn die het zouden opmerken.
Dat gevoel he, dat opgewonden, uitgelaten gevoel dat je hebt als je denkt dat je iets ontdekt hebt wat nog niemand anders heeft ontdekt, en er dan achter komen dat je gewoon 'late to the party' bent...dat voel ik nu. En het doet pijn. Heel veel pijn.quote:Op zaterdag 21 augustus 2021 17:30 schreef Whiskers2009 het volgende:
[..]
Snap ik
Ik had ze ook nog niet gespot. Maar als je toevallig op zoek bent naar bijv. zo'n bakje maar dan met rundvleessalade oid zou je ze makkelijk kunnen spotten.
Sorryquote:Op zaterdag 21 augustus 2021 17:36 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Dat gevoel he, dat opgewonden, uitgelaten gevoel dat je hebt als je denkt dat je iets ontdekt hebt wat nog niemand anders heeft ontdekt, en er dan achter komen dat je gewoon 'late to the party' bent...dat voel ik nu. En het doet pijn. Heel veel pijn.![]()
![]()
Heeft niks met jou te maken. Is gewoon een zure snee die mij mijn 'winst' niet gunt. Dat zij jou daarbij pijn doet, kan haar niks schelenquote:Op zaterdag 21 augustus 2021 17:36 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Dat gevoel he, dat opgewonden, uitgelaten gevoel dat je hebt als je denkt dat je iets ontdekt hebt wat nog niemand anders heeft ontdekt, en er dan achter komen dat je gewoon 'late to the party' bent...dat voel ik nu. En het doet pijn. Heel veel pijn.![]()
![]()
Schandelijkquote:Op zaterdag 21 augustus 2021 17:39 schreef potjecreme het volgende:
[..]
Heeft niks met jou te maken. Is gewoon een zure snee die mij mijn 'winst' niet gunt. Dat zij jou daarbij pijn doet, kan haar niks schelen
Zaligquote:Op zaterdag 21 augustus 2021 18:01 schreef -Sigaartje het volgende:
Zal ik de kant-en-klaar chips er al vast bijpakken?
Ik had gehoopt dat ik de eerste zou zijn die het zou raden. Ik heb ze beide al op, ben benieuwd naar wat je er van vindt en zal daarna reageren, wil je niet beīnvloeden.quote:Op zaterdag 21 augustus 2021 17:04 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Godver, ik had niet gedacht dat het zo snel geraden zou worden![]()
Hulde voor potjecreme!
Wauw, je zet elke avond de oven aan voor minifrikandellen?quote:Op zaterdag 21 augustus 2021 18:39 schreef praadje het volgende:
[..]
Ik eet iedere avond twee mini-frikandelletjes uit de oven. Oke, soms 3.
quote:Op maandag 23 augustus 2021 09:30 schreef Karstman het volgende:
[..]
Wauw, je zet elke avond de oven aan voor minifrikandellen?
trouwen?quote:
Thanks!quote:Op dinsdag 24 augustus 2021 11:44 schreef Sicstus het volgende:
Tijd voor de frikandel/kroketslaatjestest! Hier gaat het dus om:
[ afbeelding ]
Wat opvalt is dat de kroketvariant inderdaad lijkt op de ragout waar een kroket doorgaans mee gevuld is. De frikandelvariant is vooral geel en doet qua uiterlijk in niets denken aan iets wat ik met een frikandel associeer.
Een paar close-ups:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ik heb een snee speltbrood geroosterd en in stukjes gesneden, dat zal ik gebruiken om de slaatjes mee te consumeren.
[ afbeelding ]
Eerst de kroket. Deze is okee en lijkt inderdaad wat op de ragout in een kroket. Het komt in de buurt. Ik vind echter dat de korst van een kroket een essentieel onderdeel is van de kroketbeleving, en dat mis ik wel
Het frikandelslaatje verbijsterd mij; deze doet op geen enkele manier denken aan de smaak van een frikandel, speciaal of niet. Ik proef voornamelijk kerrie. Dat is wat dit is, een standaardslaatje met kerriesmaak. Zouden ze een fout hebben gemaakt in de fabriek? Ik begrijp absoluut niet waarom ze dit een 'frikandel'-slaatje genoemd hebben. De bedenker hiervan heeft waarschijnlijk nog nooit in zijn/haar leven een frikandel genuttigd.
Kortom, beiden zijn niet vies, maar hebben zo hun gebreken. Bij de kroketvariant mis ik toch wel erg de krokante korst, ik heb het gevoel alsof ik gewoon de kale ragout op een stukje brood aan het eten ben.
Het gebrek van het frikandelslaatje is dat het op geen enkele wijze iets te maken heeft met een frikandel, terwijl dat toch wel essentieel is als je je product als 'frikandelslaatje' in de markt zet.
edit: er zit op deze slaatjes standaard altijd mayonaise, wat op zich wel bij een frikandel past, maar natuurlijk op geen enkele wijze in de buurt van een kroket zou mogen komen.
In de speciaal sausquote:Op dinsdag 24 augustus 2021 14:46 schreef Molo het volgende:
Kerrie in een frikandel??
Wat een wazige producten trouwens man. Een kroket zonder korst is als seks met je hand. Dat is het toch net niet allemaal
Wel toffe reviews, dank![]()
Bevat wel kerriequote:Op dinsdag 24 augustus 2021 16:26 schreef Molo het volgende:
[..]
Currysaus bevat geen kerrie naar mijn weten
Tevens: currysaus
Sorry @:vanyel
Als het alleen naar kerrie smaakt ik ook nietquote:Op dinsdag 24 augustus 2021 16:43 schreef potjecreme het volgende:
[..]
Ja alleen iemand snapte niet wat de kerrie in het slaatje frikandel speciaal deed
Currysaus is genotquote:Op dinsdag 24 augustus 2021 16:26 schreef Molo het volgende:
[..]
Currysaus bevat geen kerrie naar mijn weten
Tevens: currysaus
Sorry @:vanyel
Ik zie het net ja. Weer wat geleerdquote:
Ik zag ze ook liggen maar hoorde via iemand die het geproefd had dat het niet te hachelen wasquote:Op zaterdag 21 augustus 2021 17:04 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Godver, ik had niet gedacht dat het zo snel geraden zou worden![]()
Hulde voor potjecreme!
Nou ik snapte het wel, maar ik vind currysaus niet speciaal naar kerrie smaken, meer naar zoetige tomaat. En de frikandel zelf heeft natuurlijk ook nog een eigen smaak. Maar het slaatje smaakte eigenlijk puur naar aardappels met kerriesaus/poeder, dus meer iets wat je bij de surinamer bij de roti krijgt ofzo. Totaal niet naar frikandel/frikandel speciaal/iets anders met frikandelquote:Op dinsdag 24 augustus 2021 16:43 schreef potjecreme het volgende:
[..]
Ja alleen iemand snapte niet wat de kerrie in het slaatje frikandel speciaal deed
Het recept wat ik ken en gemaakt heb zit iig geen kerrie in:quote:Op dinsdag 24 augustus 2021 16:43 schreef potjecreme het volgende:
[..]
Ja alleen iemand snapte niet wat de kerrie in het slaatje frikandel speciaal deed
De curry die de meesten kopen bevat wel kerrie. Wat jij maakt boeit mij niet.quote:Op dinsdag 24 augustus 2021 18:37 schreef 111210 het volgende:
[..]
Het recept wat ik ken en gemaakt heb zit iig geen kerrie in:
Speklappen
Zout
zwarte peper
uienpoeder
nootmuskaat
foelie
gember
korianderzaad
paneermeel
maizena
ijsgruis
Nee, ze wist niet dat er kerrie zit in curry. Ik kan er ook niks aan doen hčquote:Op dinsdag 24 augustus 2021 18:32 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Nou ik snapte het wel, maar ik vind currysaus niet speciaal naar kerrie smaken, meer naar zoetige tomaat. En de frikandel zelf heeft natuurlijk ook nog een eigen smaak. Maar het slaatje smaakte eigenlijk puur naar aardappels met kerriesaus/poeder, dus meer iets wat je bij de surinamer bij de roti krijgt ofzo. Totaal niet naar frikandel/frikandel speciaal/iets anders met frikandel
Dit ging over je opmerking van kerrie in een frikandel, dat zit er dus niet in. En als het je niet boeit moet je ook niet reagerenquote:Op dinsdag 24 augustus 2021 18:40 schreef potjecreme het volgende:
[..]
De curry die de meesten kopen bevat wel curry. Wat jij maakt boeit mij niet.
Nee hoor dat zeg ik niet. Lezen is voor sommigen moeilijkquote:Op dinsdag 24 augustus 2021 18:43 schreef 111210 het volgende:
[..]
Dit ging over je opmerking van kerrie in een frikandel, dat zit er dus niet in. En als het je niet boeit moet je ook niet reageren
Ze ging er vanuit dat je frikandel altijd met currysaus eet. Van beide wist ik niet dat er kerrie in zat.quote:Op dinsdag 24 augustus 2021 18:43 schreef 111210 het volgende:
[..]
Dit ging over je opmerking van kerrie in een frikandel, dat zit er dus niet in. En als het je niet boeit moet je ook niet reageren
Neeeeeeeeeee al kan je het niet helpen. Het slaatje heet frikandel speciaal.quote:Op dinsdag 24 augustus 2021 19:09 schreef Molo het volgende:
[..]
Ze ging er vanuit dat je frikandel altijd met currysaus eet. Van beide wist ik niet dat er kerrie in zat.
In frikandel is dat ook zo, zit geen kerrie in. In de currysaus blijkbaar wel.
Einde verhaal
Lieve schat, hoe kan ik dat weten? Het staat nergens in de tekst of op de foto'squote:Op dinsdag 24 augustus 2021 19:12 schreef potjecreme het volgende:
[..]
Neeeeeeeeeee al kan je het niet helpen. Het slaatje heet frikandel speciaal.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |