abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_194442710
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 augustus 2020 08:37 schreef qajariaq het volgende:

[..]

Ik mis in dit plaatje de kolomtitels, de datum en de bron van het plaatje. Beide vind ik wel handig om te kunnen beoordelen of dit hele of halve informatie is.
Het was een tijdsstempel van dat moment. Dus pakweg een minuut of 5 voor de reactie werd geplaatst op https://www.worldometers.info/coronavirus/
pi_194442958
quote:
Waarom eigenlijk dan?
pi_194443074
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 augustus 2020 13:14 schreef sjorsie1982 het volgende:

[..]

Waarom eigenlijk dan?
Dat zeiden ze er niet bij. Kan alleen speculeren dat ze 23 mensen met covid 19 die in quarantaine zitten in NZ een gevaar vinden. Ook al komen Amerikanen er nu helemaal niet in daar.
pi_194443151
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 augustus 2020 13:14 schreef sjorsie1982 het volgende:

[..]

Waarom eigenlijk dan?
Gewoon, lekker kinderachtig doen. We hebben het wel over de VS anno 2020 onder het Trump-regime he.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_194443269
quote:
Curve vlakte af, maar bleef hoog
Met krap 5 procent van de wereldbevolking tellen de VS na een half jaar pandemie een kwart van het mondiale aantal vastgestelde coronagevallen. Gevraagd naar deze statistiek stelde de Amerikaanse topimmunoloog Anthony Fauci woensdag op CNN: „Het is getalsmatig zoals het is. En de cijfers liegen niet.” Dat de president daar anders over denkt, suggereerde Fauci diplomatiek, komt waarschijnlijk „doordat hij iemand is die zaken van de zonnige kant ziet”.

De lockdowns van het voorjaar wisten de Amerikaanse curves alleen te bevriezen, nooit tot een laag genoeg niveau terug te dringen, aldus Fauci. Ondanks waarschuwingen van experts versoepelden staten vanaf mei de maatregelen. Vanaf dit hoge plateau kon de uitbraak verder groeien, vooral in de zogenoemde Sun Belt, de strook zuidelijke staten van CaliforniŽ tot Florida. Gouverneurs zagen zich de afgelopen weken genoodzaakt versoepelingen terug te draaien, tot chagrijn van inwoners.
https://www.nrc.nl/nieuws(...)campagne-vs-a4008132
pi_194444042
quote:
Dinsdag 4 augustus 2020:

Trump: "It is what it is."

Woensdag 5 augustus 2020:

Fauci: "Het is getalsmatig zoals het is."

:D

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_194446048
quote:
VRIJDAG 7 AUGUSTUS 2020, 13:59
DEEL DIT ARTIKEL:

Kiki Bertens meldt zich af voor US Open: 'De situatie rond corona is zorgwekkend'

Kiki Bertens in actie | Foto: ANPKiki Bertens in actie | Foto: ANP
WATERINGEN - Kiki Bertens doet dit jaar niet mee aan tennistoernooien van Cincinnati en de US Open. 'De situatie rond COVID-19 is nog dusdanig zorgwekkend dat de gezondheid van iedereen voorop staat en de controle over dit virus uiteraard prioriteit heeft', schrijft de Wateringse op haar Instagram-pagina.
https://www.omroepwest.nl(...)orona-is-zorgwekkend
pi_194446414
quote:
Nu lijkt level 2 wel ongeveer het laagste niveau wat een land kan hebben op het moment. Er zijn niet veel landen met level 1 lijkt het. Alleen Svalbart en de US zelf lijken lichter van kleur :).
pi_194446721
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 augustus 2020 16:50 schreef DrParsifal het volgende:

[..]

Nu lijkt level 2 wel ongeveer het laagste niveau wat een land kan hebben op het moment. Er zijn niet veel landen met level 1 lijkt het. Alleen Svalbart en de US zelf lijken lichter van kleur :).
Ik zie (in de lijst) maar twee met level 1 (Macau en Taiwan), en 9 met level 2 ( Antarctica, Brunei, Fiji, Frans PolinesiŽ, Hong Kong, New Caledonia, New Zealand, Mauritius, Thailand).
Experiencing minor difficulties. Have positive up-angle and attempting to blow. Will keep you informed.
pi_194450988
quote:
CoŲrdinator Deborah Birx van het coronateam van het Witte Huis waarschuwt dat het in de Amerikaanse steden Boston, Chicago, Detroit en Washington de verkeerde kant op gaat met het coronavirus. Steeds meer testen blijken daar positief. Vrijdag steeg het totale dodental in de Verenigde Staten als gevolg van het virus tot boven de 160.000. De laatste tienduizend doden vielen in de afgelopen negen dagen. De meeste sterfgevallen waren in de staten CaliforniŽ, Florida en Texas. Veel leraren, ouders en scholieren maken zich zorgen over de geplande heropening van de scholen in de VS.
https://www.nrc.nl/nieuws(...)-7-augustus-a4008126
pi_194464525
quote:
……N UUR GELEDEN
250.000 bezoekers verwacht op Amerikaans motorevenement

De corona-epidemie houdt Amerikaanse motorliefhebbers niet weg van het de Sturgis Motorcycle Rally in de staat South Dakota. De organisatie van het tien dagen durende evenement verwacht 250.000 bezoekers uit alle delen van de VS. Dat zijn er wel minder dan vorig jaar, toen het evenement 500.000 bezoekers trok.

In South Dakota is het dragen van mondkapjes niet verplicht en veel bezoekers zijn dat ook niet van plan. Gezondheidsdeskundigen zijn bang dat het virus zich door dit evenement nog verder zal verspreiden. "Van afstand houden zal niet veel terechtkomen. Er wordt veel alcohol gedronken", zei de gemeenteraadsvoorzitter van een stad in de buurt tegen CNN. "Ze kunnen onze inheemse bevolking besmetten en ook ons politiekorps, ons horecapersoneel en onze toeristische attracties."

In de VS zijn sinds het begin van de pandemie al bijna 5 miljoen besmettingen geteld. Meer dan 160.000 Amerikanen zijn aan de gevolgen overleden. Alles wijst erop dat het er veel meer zullen worden.


Duizenden motoren in de hoofdstraat van Sturgis AFP
https://nos.nl/liveblog/2(...)-motorevenement.html
pi_194465924
Deze kan hier ook wel eigenlijk. Over Vincent Munster, een Nederlander die een lab leidt in Hamilton, Montana, en veel aan de frontlinie bij virusonderzoek betrokken is (ebola, mers) en ook nu weer. De dierproeven van het Oxford vaccin heeft zijn groep bijvoorbeeld uitgevoerd.

https://www.ad.nl/binnenland/in-amerika-waakt-een-nederlandse-viroloog-over-ons-vaccin-het-ziet-er-goed-uit~a19bc30f/
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')