Mikeytt | zaterdag 4 juli 2020 @ 18:44 |
Vandaag voor het eerst gemaakt. Volkoren stokbrood, gemarineerde tofu, wortel, komkommer en bosuitjes. Stokbrood beleggen met mayo en sriracha saus, en dan alle ingrediënten erin. (Mayo gemixt met zelfgemaakte knoflookpasta) Wortels in dunne staafjes snijden en dan minimaal 24 uur in een mix van azijn, sojasaus en tomatensaus laten marineren. Tofu 10 uur in een mix van sojasaus, kipkruiden en sesamolie marineren en de komkommers gewoon heel dun snijden. (Heb zo'n mandolin gebruikt) Ook lekker met varkenshaas of kalkoenfilet i.p.v. tofu | |
Hyaenidae | zaterdag 4 juli 2020 @ 18:47 |
Ziet er weer vet ingewikkeld uit, teveel tijd en moeite voor mij. | |
engine | zaterdag 4 juli 2020 @ 18:51 |
Al zijn de ingrediënten overal anders. Met tofu ken ik niet eigenlijk. | |
harrievankempen | zaterdag 4 juli 2020 @ 18:52 |
Wat is er mis met een ouderwets Hollands broodje gezond . Zeker niet ‘hip’ genoeg. | |
rosalinde93 | zaterdag 4 juli 2020 @ 18:55 |
Lekker bekrompen dit. | |
engine | zaterdag 4 juli 2020 @ 18:55 |
In welke eeuw ben jij geboren dan als een stokbrood al te hip voor je is. | |
Fernweh | zaterdag 4 juli 2020 @ 18:58 |
Nu is glutenvrij juist de bom. Bakken met amandelmeel etc. | |
Mikeytt | zaterdag 4 juli 2020 @ 18:58 |
Zag een Youtuber tofu gebruiken, dus ook maar geprobeerd. was best lekker | |
Mikeytt | zaterdag 4 juli 2020 @ 19:00 |
? | |
Mikeytt | zaterdag 4 juli 2020 @ 19:01 |
Amandelmeel is wel nice tbh. Heeft een stuk meer kcal, dus goed als je aan wil komen | |
Fernweh | zaterdag 4 juli 2020 @ 19:04 |
Als je wil aankomen moet je gewoon wat meer koolhydraten eten. Een teveel aan glycogeen wordt omgezet in vet, wanneer je lichaam er te veel van maakt. Verder veel eten waar je insuline van omhoog gaat, zolang er insuline is ga je vet opslaan. | |
Mikeytt | zaterdag 4 juli 2020 @ 19:08 |
Tried it, 2400kcal aan koolhydraten (600eiwit/900vet) didn't work Nu gewoon met begeleiding van diëtist. | |
Fernweh | zaterdag 4 juli 2020 @ 19:13 |
Beetje veel eiwit wel 150 gram per dag. Qua koolhydraten zou ik ook niet weten hoeveel je dan zit te eten... Tik je meer dan een halve kilo rijst per dag weg, of hoe... | |
Mikeytt | zaterdag 4 juli 2020 @ 19:15 |
Veel brood, bonen en pasta Mja, zit nu wel op de goede weg. Bijna 83kilo | |
Fernweh | zaterdag 4 juli 2020 @ 19:16 |
Als je onder de 2 meter bent en je bent geen bonk spieren, zou ik wel langzaam die koolhydraten gaan terugdraaien. | |
Rodgrod | zaterdag 4 juli 2020 @ 21:44 |
Lekker | |
GoCanucksGo | zaterdag 4 juli 2020 @ 22:03 |
+1 voor dit detail. | |
Mikeytt | zaterdag 4 juli 2020 @ 22:53 |
Wit brood sowieso nooit aan beginnen. | |
lighted | zondag 5 juli 2020 @ 09:06 |
dit is dus geen bahn mi.. | |
Terrex | zondag 5 juli 2020 @ 16:37 |
Ik mis de echte french roll, crispy van buiten zacht van binnen, De pate, of eendenlever pate de roast pork of char sui. koriander en echte pickels (wortel komkommer) | |
MevrouwPuff | zondag 5 juli 2020 @ 16:45 |
Zo ken ik m ook. Van kimmade | |
Mansjester | vrijdag 10 juli 2020 @ 13:44 |
Het verschilt nogal in Vietnam per kraampje, ik kreeg hem op heel veel verschillende manieren | |
Terrex | zondag 12 juli 2020 @ 17:37 |
natuurlijk zijn er meer varianten dat geloof ik graag, maar ik heb begrepen dat de pathe echt wel esentieel is. En het heerlijke franse broodje | |
SebSwe2.0 | zondag 12 juli 2020 @ 17:38 |
| |
marsan | zondag 12 juli 2020 @ 17:59 |
Oudhollandse idd. De geschiedenisboeken staan vol met de Oudhollandse broodjes gezond. Bij de Batavieren, de watergeuzen, t Leids ontzet, de hongerwinter en al de Hollandse meesters. Als er 1 ding nergens ontbrak was het het Oudhollandse broodjes gezond. | |
MissGiraffe | maandag 13 juli 2020 @ 14:59 |
Bánh betekent al brood | |
SacreCoeur | dinsdag 14 juli 2020 @ 09:43 |
Ik haal dit dus standaard als ik naar Alexandrium Rotterdam ga bij Viet Foods. Daar doen ze er maggi, sambal en zoetzure saus over en dat is wat mij betreft echt de beste combinatie ever. Het heet daar trouwens tofu special. | |
leeell | dinsdag 14 juli 2020 @ 09:44 |
| |
Sunshine1982 | dinsdag 14 juli 2020 @ 09:45 |
Goed dat je het zegt. Ga het onthouden als ik daar naartoe ga. Waar zittie ergens? | |
SacreCoeur | dinsdag 14 juli 2020 @ 09:45 |
Schuin tegenover Laplace. Zelfde rijtje als Bruna en Cinnabon. | |
Sunshine1982 | dinsdag 14 juli 2020 @ 09:46 |
Oh daar op het hoekje zeker, waar ze ook loempia's verkopen | |
SacreCoeur | dinsdag 14 juli 2020 @ 09:47 |
Ja, alles wat ze daar hebben is lekker. | |
111210 | woensdag 15 juli 2020 @ 00:12 |
Maak ze ook vaak, heb nu standaard een pot met wortels en retich op azijn in de koelkast staan. Kan je zo een paar weken bewaren. Hier wat goede tips als je in Rotterdam bent: http://www.elize010.nl/hi(...)anh-mi-in-rotterdam/ Heb ze allemaal geproefd inmiddels en ze zijn allemaal erg lekker en ook weer heel anders van elkaar. Maar de lekkerste die ik ken haal ik in Den haag, bij Vietstreet. |