FOK!forum / Eurovisie Songfestival / Dag lieve ato.
Greysdinsdag 30 juni 2020 @ 14:53
HzWj05u.jpg

Tot mijn grote schrik en verdriet is Cor (bij ons al die jaren beter bekend als @ato) vanmorgen overleden. Hij is overleden in het bijzijn van zijn zeer goede vriend en vriendin. Die vriendin - met wie we ook contact hebben gehad over ons gezamenlijke kado voor Cor twee weken geleden - heeft het me laten weten en heeft toestemming gegeven dit hier met jullie te delen. Cor mocht helaas maar 55 jaar worden.

We wisten natuurlijk dat hij ziek was. Maar dit komt toch nog z onverwacht snel. Nog geen twee weken geleden was ik namens ons allemaal bij hem thuis, zaten we heerlijk buiten, was hij heel blij met de prachtige bloemen die hij enkele dagen daarvoor al van jullie had ontvangen en met het kado dat ik hem die dag namens jullie kwam brengen.
Hij vertelde toen dat het de week daarvoor echt heel slecht was gegaan, hij had toen veel pijn en was zo ziek. Maar in de week van dit bezoek zei hij dat hij zich door aangepaste medicatie een stuk beter voelde en daardoor weer zin had om het allemaal zo lang mogelijk te laten duren. Wie weet zou er wel een wonder gebeuren en zou hij het Songfestival in mei gaan halen, zo mijmerden we. In elk geval spraken we af de komende tijd om de twee/drie weken lekker op zijn balkon gaan zitten en gezellig kletsen, want dat was fijn en moest toch echt vaker.

Het heeft niet zo mogen zijn. Het komende Songfestival niet en verdorie zelfs de volgende balkonsessie niet. We namen niet eens echt afscheid twee weken geleden, want dat hoefde immers niet want 'we zien elkaar alweer snel!'.

Lieve Cor, lieve ato, we hadden je nog zo veel meer jaren gegund vol vakanties waar je dan steevast het barpersoneel overhaalde om Eurovisiesongs voor je te draaien (en ons dat dan weer trots hier kwam vertellen dat het je weer gelukt was, soms met een borrel op zodat we af en toe geen touw aan je hypere vakantieberichten konden vastknopen). We hadden je z dat Songfestival in eigen land bijwonen gegund. En natuurlijk het komende Eurovision in Concert in AFAS waar we elkaar dan ongetwijfeld allemaal weer hadden gezien net als vorige keren.

Dankjewel ato voor al die jaren plezier hier. Dat je het hier zo fijn vond en je op je gemak voelde en dat ook altijd liet weten. Dat we om je mateloze enthousiasme mochten lachen en met je zorgen mee mochten leven. Voor je duizenden Songfestivalberichten n persoonlijke gesprekken. Dank je voor alles. We gaan je hier heel erg missen. We zullen voor je vieren en feesten in mei, beloofd. Douze points voor jou. O+

[ Bericht 1% gewijzigd door Greys op 30-06-2020 15:33:37 ]
Luctor.et.Emergodinsdag 30 juni 2020 @ 14:55
;(
GeorgeMdinsdag 30 juni 2020 @ 14:55
Neeeee :'(
Ik moet huilen, lieve ato :'( Kan het niet geloven -O-
Arizonadinsdag 30 juni 2020 @ 14:56
;( Dat is echt heel snel gegaan....
Ik ga je missen lieve ato.
Guanabanadinsdag 30 juni 2020 @ 14:57
Wat is dat inderdaad ontzettend snel gegaan dan nog. Wat erg. ;(

Gecondoleerd voor zijn naasten en iedereen hier op FOK! die hem ook in het echt heeft mogen ontmoeten.

:* O+ :*
H_Tdinsdag 30 juni 2020 @ 14:58
Oh dat is ineens heel snel gegaan dan :'( En zonde dat je geen ESF in eigen land mee hebt kunnen maken.

Vaarwel ato, fijne kerel. Het was goed je gekend te hebben.
Em31dinsdag 30 juni 2020 @ 14:59
Wow, wat is dit vreselijk snel gegaan. Brok in m'n keel hier. Wat erg, ga je echt missen. Nooit meer leuke, enthousiaste berichtjes van Ato. ;(
Fred_Bdinsdag 30 juni 2020 @ 14:59
Wat een treurig nieuws :{

Sterkte aan de nabestaanden als zij dit lezen.
mailydinsdag 30 juni 2020 @ 14:59
Bekende naam op Fok! ....
Ik wist niet dat hij (zo) ziek was ... :{

Heel veel sterkte voor de nabestaanden :*
Momodinsdag 30 juni 2020 @ 15:02
Ai, dit is ineens zo snel gegaan :'(

Bedankt ato voor de gezellige momenten in het echt en op het forum :*
Het was gezellig naast je te zitten bij Het grote songfestivalfeest in december en bij de esf meet in februari nog, wie dacht dat het zo snel zou gaan dan? Je was vrolijk en had nog veel zin in het leven.

Sterkte aan de nabestaanden van Cor.

[ Bericht 7% gewijzigd door Momo op 30-06-2020 15:13:10 ]
Greysdinsdag 30 juni 2020 @ 15:05
We namen niet 'ernstig' afscheid want h, tot over een week of drie. En daarna weer. En daarna weer. Dus een vrolijke zwaai en tot snel was genoeg. Daar zat toen ook echt een man die dat geloofde. Zeker weten. Het ESF in mei betwijfelde hij, maar we gingen in elk geval nog geen afscheid hoeven nemen.

Morgen twee weken geleden was dat.

6irPCPJ.jpg

(Even voor de zekerheid: ato gaf me toen al toestemming voor de foto's op het forum, hij heeft die foto's zelf nog in de SC zien staan en toen ik ze aan de vriendin stuurde vanmiddag - omdat hij er zo leuk op staat - zei ze dat hij ze haar al had laten zien. Hij vond ze zo leuk. Dus ze mogen hier.)
Hamlapjesdinsdag 30 juni 2020 @ 15:09
Potverdikke, dat is snel gegaan ;(
Natuurlijk weet je dat dit bericht een keer gaat komen, maar niet nu al. Ben er even stil van.

Kende ato niet heel goed verder, maar las zijn enthousiaste posts altijd met veel plezier en zal hem daar ook aan herinneren.

Via deze weg ook heel veel sterkte aan de nabestaanden gewenst!
Aoibhindinsdag 30 juni 2020 @ 15:16
Ik heb gewoon een brok in mijn keel en krijg echt even vochtige ogen ;( Wat vreselijk en onverwachts dat het zo snel is gegaan. Had zo gehoopt dat er toch een wonder zou gebeuren en hij het ESF nog mee kon maken.

Had hem een paar dagen geleden nog een kaartje gestuurd. Weet niet eens of hij die wel op tijd gekregen heeft eigenlijk :{

Zo onwerkelijk dat hij er nu echt niet meer is en ook niet meer terugkomt. Gisteren postte hij volgens mij nog.

Lieve Cor,

Bedankt voor al die mooie jaren hier, je aanstekelijke enthousiasme, de gezellige momenten, de meets, en je aanwezigheid.

We gaan je zo missen :'( Bedankt dat we je hebben mogen kennen O+

Sterkte aan de nabestaanden die dit lezen. :* Cor sprak altijd zo liefdevol over zijn vrienden en familie. Wat bofte hij met jullie! O+

Mooie OP ook Greys. Moet voor jou ook wel heel onwerkelijk zijn, denkende dat je elkaar om de twee/drie weken gaat zien, nog niet eens echt afscheid neemt, en dan ineens dit :{
Kaneelstokjedinsdag 30 juni 2020 @ 15:17
Dacht me te herinneren dat hij postte dat hij nog maanden had.
Dat is wel ineens snel gegaan dan.

Veel sterkte aan de nabestaanden.
Ceedinsdag 30 juni 2020 @ 15:18
Verdomme. 55, wat is dat voor leeftijd, wat is dit voor klote-ziekte.

Geen wonder dat de zon vandaag niet schijnt en de wind zo roerig is.

Lieve ato/Cor, wat gaan we je missen.
Je heerlijke anekdotes, je hersenspinsels, je gedachtengangen, de manier waarop je met volle teugen wist te genieten van je veel te korte leven en daarmee doorging ondanks al het onheil dat op je was afgevuurd.
Heel veel sterkte aan de nabestaanden.

Verdomme.
Prishadinsdag 30 juni 2020 @ 15:18
Och lieve ato wat is dat alsnog snel gegaan, het zat eraan te komen maar damn, dit komt toch nog vrij onverwachts :'(
Ik ga je zo enorm missen, mijn ER buddy O+

Rust zacht lieffie en heel veel sterkte aan alle nabestaanden.
Koen66dinsdag 30 juni 2020 @ 15:20
wow, dit is wel heel snel gegaan :{

Rust zacht kerel, sterkte allemaal
vosssdinsdag 30 juni 2020 @ 15:21
RIP aan de nabestaanden ;(
ijs_beerdinsdag 30 juni 2020 @ 15:22
Nee. Nee nee.. :{ ;(
Cinderelladreamerdinsdag 30 juni 2020 @ 15:22
Lieve Ato....... :'(
usagi414dinsdag 30 juni 2020 @ 15:31
Je zal gemist worden. :'(

Heel veel sterkte voor al zijn naasten
Nexumdinsdag 30 juni 2020 @ 15:48
Wat een verdrietig nieuws, ik vond hem echt een hele leuke user. We hadden best wel dezelfde smaak en ik kon echt fijn met hem praten. Hij zal zeker gemist worden hier. Heel veel sterkte aan de nabestaanden, R.I.P.
molloot200dinsdag 30 juni 2020 @ 15:50
Wat een ontzettend naar bericht :'( Heel veel sterkte voor al zijn nabestaanden.
ijs_beerdinsdag 30 juni 2020 @ 15:51
Ato. Wat bracht je vaak een vrolijke noot, soms in de slowchat met je humor of je fantastische anekdotes. Ik zal ook nooit vergeten hoe stellig je in 2015 bleef hopen op een goede uitkomst op het ESF, zelfs tegen je eigen beter weten in. Zo om gelachen :D enorme optimist O+

Maak ook vaak met je gelachen, bijv:
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 22:48 schreef ato het volgende:
Je krijgt het druk straks ijsbeer, beren temmen, tuintjes doen dat allemaal bij FOK. _O-
O+ Wat een hysterisch topic was dat, oa. dankzij jou. O+

En ik heb je kort mogen ontmoeten bij EIC, en je kwam ook daar over als een superaardige vriendelijke man.

Maar ook in de mindere tijden was je daar eerlijk en open over, en fijn dat je ook met ons durfde te delen, dat dat goed voelde om dat hier te doen.

We gaan je missen.
Bennydinsdag 30 juni 2020 @ 15:53
Damn. Dat is snel gegaan.

Rust zacht, ato.
Ceedinsdag 30 juni 2020 @ 15:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 15:51 schreef ijs_beer het volgende:
Ato. Wat bracht je vaak een vrolijke noot, soms in de slowchat met je humor of je fantastische anekdotes. Ik zal ook nooit vergeten hoe stellig je in 2015 bleef hopen op een goede uitkomst op het ESF, zelfs tegen je eigen beter weten in. Zo om gelachen :D enorme optimist O+
Oh ja zijn onverwoestbare optimisme! Zelfs na de Repetitie From Hell 01/05/2018, never forget bleef hij roepen "Waylon gaat voor de winst, top 3, let op!" O+ O+ O+
Redefinedinsdag 30 juni 2020 @ 15:54
:{ Wat is het dan toch zo snel gegaan. Zeker als je merkt dat hij zelf ook dacht dat het toch iig wel een paar maanden nog zou duren, maar nu opeens toch al ;(

Sterkte aan de nabestaanden. Die zullen een zware tijd gehad hebben.

En voor ato zelf nog: Gelukkig heb je vorig jaar dan nog een keer mogen meemaken dat Nederland het festival won. Maar hoe zuur is het dat je niet nog het festival in eigen land hebt kunnen bijwonen. We weten hoe graag je dat nog het gewild.

Je was een goed mens. Heb je nooit kunnen betrappen op nare opmerkingen naar anderen. Of het belachelijk maken van iemand anders. En je stijl van posten was altijd zo herkenbaar. Waar ik ook op Fok mee las kon ik jou altijd herkennen aan je manier van posten. Dat is er nu helaas niet meer ;(

Rust zacht lieve ato.
BEdinsdag 30 juni 2020 @ 15:54
Greys, ik moest aan deze denken toen je zei 'we namen niet eens echt afscheid want dat hoefde nog niet':

uitgezwaaid_a2.png

Sterkte voor jou en iedereen die Ato gaat missen. :*
Aoibhindinsdag 30 juni 2020 @ 15:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 15:54 schreef Cee het volgende:

[..]

Oh ja zijn onverwoestbare optimisme! Zelfs na de Repetitie From Hell 01/05/2018, never forget bleef hij roepen "Waylon gaat voor de winst, top 3, let op!" O+ O+ O+
Jaaa echt zo mooi was dat O+ O+ O+ Bleef altijd het positieve zien
Aoibhindinsdag 30 juni 2020 @ 15:57
quote:
9s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 15:54 schreef BE het volgende:
Greys, ik moest aan deze denken toen je zei 'we namen niet eens echt afscheid want dat hoefde nog niet':

[ afbeelding ]

Sterkte voor jou en iedereen die Ato gaat missen. :*
Mooi gedichtje O+
koffieleukdinsdag 30 juni 2020 @ 15:58
Lieve ato, wat zullen we je missen O+

Jouw passie voor het ESF was hartverwarmend, jouw posts las ik altijd met veel plezier. Wat ontzettend jammer dat je na lange tijd het eerste songfestival op Nederlandse bodem niet meer mee kan maken.

Lieve ato, we wensen je nabestaanden ontzettend veel sterkte toe en we zullen altijd aan jou blijven denken O+
Greysdinsdag 30 juni 2020 @ 15:59
quote:
9s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 15:54 schreef BE het volgende:
Greys, ik moest aan deze denken toen je zei 'we namen niet eens echt afscheid want dat hoefde nog niet':

[ afbeelding ]

Sterkte voor jou en iedereen die Ato gaat missen. :*
Oh die is wel heel toepasselijk bij de zwaaifoto inderdaad en het gevoel dat we daarbij hadden. Morgen pas twee weken geleden. Niet te geloven hoe snel dit ging. Dankjewel voor je mooie bericht. :*
Bennydinsdag 30 juni 2020 @ 16:00
quote:
9s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 15:54 schreef BE het volgende:
Greys, ik moest aan deze denken toen je zei 'we namen niet eens echt afscheid want dat hoefde nog niet':

[ afbeelding ]

Sterkte voor jou en iedereen die Ato gaat missen. :*
Wow. Mooi gedicht
Greysdinsdag 30 juni 2020 @ 16:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 15:54 schreef Cee het volgende:

[..]

Oh ja zijn onverwoestbare optimisme! Zelfs na de Repetitie From Hell 01/05/2018, never forget bleef hij roepen "Waylon gaat voor de winst, top 3, let op!" O+ O+ O+
Moet hierom janken en lachen tegelijk. De Repetitie From Hell, wij waren intens teleurgesteld en zo labiel als de pest en ato bleef maar jubelen. :D O+ ;(
murpdinsdag 30 juni 2020 @ 16:06
Gecondoleerd voor iedereen die m lief had O+
Cyan9dinsdag 30 juni 2020 @ 16:07
Het ga je goed Ato, bedankt voor de mooie tijd hier. We zullen je positiviteit missen.
Arizonadinsdag 30 juni 2020 @ 16:11
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 16:00 schreef Greys het volgende:

[..]

Moet hierom janken en lachen tegelijk. De Repetitie From Hell, wij waren intens teleurgesteld en zo labiel als de pest en ato bleef maar jubelen. :D O+ ;(
Complete mentale breakdown bij iedereen en ato die zei, ik weet zeker dat wij positief verrast worden :D ;(
Aoibhindinsdag 30 juni 2020 @ 16:12
quote:
10s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 16:11 schreef Arizona het volgende:

[..]

Complete mentale breakdown bij iedereen en ato die zei, ik weet zeker dat wij positief verrast worden :D ;(
O+
Knutknuttssondinsdag 30 juni 2020 @ 16:14
Potverdikkie, dit is even slikken zeg.....

ato, topper.
Ceedinsdag 30 juni 2020 @ 16:19
quote:
10s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 16:11 schreef Arizona het volgende:

[..]

Complete mentale breakdown bij iedereen en ato die zei, ik weet zeker dat wij positief verrast worden :D ;(
O+ O+
Em31dinsdag 30 juni 2020 @ 16:21
quote:
10s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 16:11 schreef Arizona het volgende:

[..]

Complete mentale breakdown bij iedereen en ato die zei, ik weet zeker dat wij positief verrast worden :D ;(
Ah ga dit echt missen O+
Momodinsdag 30 juni 2020 @ 16:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 15:54 schreef Cee het volgende:

[..]

Oh ja zijn onverwoestbare optimisme! Zelfs na de Repetitie From Hell 01/05/2018, never forget bleef hij roepen "Waylon gaat voor de winst, top 3, let op!" O+ O+ O+
Ik moet weer even glimlachen hier om, ato was zeker altijd zeer vrolijk en positief. Ook als het tegen zat. O+
Greysdinsdag 30 juni 2020 @ 16:32
ESF_FOK twitterde op dinsdag 30-06-2020 om 15:42:50 Vandaag verloren wij Cor die vele jaren zijn grote liefde voor 't Eurovisie met ons deelde op het Songfestivalforum. Hij was ziek, we hadden hem z gegund er in Rotterdam bij te kunnen zijn. Lieve Cor, we zullen in mei voor je vieren en feesten. Beloofd. Douze points voor jou. ❤️ https://t.co/L4eeyx3yLa reageer retweet
SietseBakker twitterde op dinsdag 30-06-2020 om 16:30:09 @ESF_FOK Veel sterkte voor zijn familie, vrienden en forummers ❤️ reageer retweet
Pisces29dinsdag 30 juni 2020 @ 16:32
Dag lieve ato. ;( Rust zacht.

Mijn condoleances voor de familie en vrienden, en mensen die dichtbij hem stonden. Veel sterkte met het verlies van zo'n leuk, lief, gezellig persoon.

Potver, wat is dit snel gegaan. Je stuurde me een paar dagen terug nog zo een leuk bericht en ik had het gevoel dat er nog maanden tijd was.
Ik ben er helemaal stil van...
Pisces29dinsdag 30 juni 2020 @ 16:34
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 15:05 schreef Greys het volgende:
We namen niet 'ernstig' afscheid want h, tot over een week of drie. En daarna weer. En daarna weer. Dus een vrolijke zwaai en tot snel was genoeg. Daar zat toen ook echt een man die dat geloofde. Zeker weten. Het ESF in mei betwijfelde hij, maar we gingen in elk geval nog geen afscheid hoeven nemen.

Morgen twee weken geleden was dat.

[ afbeelding ]

(Even voor de zekerheid: ato gaf me toen al toestemming voor de foto's op het forum, hij heeft die foto's zelf nog in de SC zien staan en toen ik ze aan de vriendin stuurde vanmiddag - omdat hij er zo leuk op staat - zei ze dat hij ze haar al had laten zien. Hij vond ze zo leuk. Dus ze mogen hier.)
Wat een mooie foto van jullie, Greys. O+ Het straalt zoveel gezelligheid uit
Aoibhindinsdag 30 juni 2020 @ 16:36
quote:
17s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 16:32 schreef Greys het volgende:
ESF_FOK twitterde op dinsdag 30-06-2020 om 15:42:50 Vandaag verloren wij Cor die vele jaren zijn grote liefde voor 't Eurovisie met ons deelde op het Songfestivalforum. Hij was ziek, we hadden hem z gegund er in Rotterdam bij te kunnen zijn. Lieve Cor, we zullen in mei voor je vieren en feesten. Beloofd. Douze points voor jou. ❤️ https://t.co/L4eeyx3yLa reageer retweet
SietseBakker twitterde op dinsdag 30-06-2020 om 16:30:09 @:ESF_FOK Veel sterkte voor zijn familie, vrienden en forummers ❤️ reageer retweet
Wat lief dat Sietse ook antwoord O+ En wat een mooi tekstje namens ons!
RedFever007dinsdag 30 juni 2020 @ 16:39
Godverdomme, 55 slechts...... Tering. :{
Daar zijn geen woorden voor :{

Heel veel sterkte aan alle nabestaanden en mensen die hem gaan missen!

;(
Stranidinsdag 30 juni 2020 @ 16:44
Gecondoleerd iedereen. En mochten mensen uit Cor's directe omgeving dit lezen: Veel sterkte met jullie verlies.
Greysdinsdag 30 juni 2020 @ 16:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 16:34 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Wat een mooie foto van jullie, Greys. O+ Het straalt zoveel gezelligheid uit
Het ws ook echt heel gezellig en behoorlijk positief allemaal die middag. Hij was opgelucht dat hij door een andere combinatie van medicijnen minder pijn had en weer beter kon slapen. Ik bleef ook veel langer dan eigenlijk de bedoeling was, zou 'even' het kado komen brengen namens ESF. Maar we hebben echt heerlijk uitgebreid zitten kletsen en dat was zo fijn dat we het snel weer gingen doen. Was maar half uurtje rijden naar hem toe dus daar gingen we even flink gebruik van maken de komende tijd. En ook al mag die volgende keer er al niet meer van komen, toch fijn dat die middag er in elk geval geweest is. Maar we hadden hem nog zo veel vakanties gegund. En drankjes. En giechelbuien over knappe Griekse exen enzo.
Redefinedinsdag 30 juni 2020 @ 16:47
quote:
17s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 16:32 schreef Greys het volgende:
ESF_FOK twitterde op dinsdag 30-06-2020 om 15:42:50 Vandaag verloren wij Cor die vele jaren zijn grote liefde voor 't Eurovisie met ons deelde op het Songfestivalforum. Hij was ziek, we hadden hem z gegund er in Rotterdam bij te kunnen zijn. Lieve Cor, we zullen in mei voor je vieren en feesten. Beloofd. Douze points voor jou. ❤️ https://t.co/L4eeyx3yLa reageer retweet
SietseBakker twitterde op dinsdag 30-06-2020 om 16:30:09 @:ESF_FOK Veel sterkte voor zijn familie, vrienden en forummers ❤️ reageer retweet
O+
MMF93dinsdag 30 juni 2020 @ 16:53
Potver potver nee toch zo snel -O- .

Lieve ato wat zullen we je missen, een lieve warme vent. Ik had me er ontzettend op verheugd om met jou en grazz naar de juryshow te gaan, het was je zo gegund om het nog mee te mogen maken maar helaas. Heel veel sterkte voor je familie en vrienden en rust zacht lieverd.

[ Bericht 10% gewijzigd door MMF93 op 30-06-2020 16:59:20 ]
Stranidinsdag 30 juni 2020 @ 16:55
Ik vind deze foto van zijn geliefde Gran Canaria mooi nu.

gran-canaria-ventana-del-nublo-t.jpg
MMF93dinsdag 30 juni 2020 @ 16:59
quote:
17s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 16:32 schreef Greys het volgende:
ESF_FOK twitterde op dinsdag 30-06-2020 om 15:42:50 Vandaag verloren wij Cor die vele jaren zijn grote liefde voor 't Eurovisie met ons deelde op het Songfestivalforum. Hij was ziek, we hadden hem z gegund er in Rotterdam bij te kunnen zijn. Lieve Cor, we zullen in mei voor je vieren en feesten. Beloofd. Douze points voor jou. ❤️ https://t.co/L4eeyx3yLa reageer retweet
SietseBakker twitterde op dinsdag 30-06-2020 om 16:30:09 @:ESF_FOK Veel sterkte voor zijn familie, vrienden en forummers ❤️ reageer retweet
Mooi berichtje Greys en schitterende foto's van jullie. Wat gek moet dat voor je zijn dat je weg ging met de gedachte "ik ziet hier over een paar weken toch weer". Maar je hebt wel de kostbare herinnering aan die middag, heel mooi O+
Aoibhindinsdag 30 juni 2020 @ 16:59
Ato's favo ESF nummers:


Sableheartdinsdag 30 juni 2020 @ 17:02
Oef, wat is dat vreselijk snel gegaan. Ik wist dat het er aan zat te komen, maar het raakt me behoorlijk harder dan ik verwacht had.

Ik heb hem slechts 1x mogen ontmoeten helaas. Dat hadden er veel meer moeten zijn. Wel hele goede herinneringen aan die ene keer, die ik zal blijven koesteren.

Heel veel sterkte aan de nabestaanden.
Jason22dinsdag 30 juni 2020 @ 17:24
Ben er stil van...
Heel veel sterkte aan de familie en vrienden.
We gaan je als echte sfeermaker van dit forum ato, rust zacht.
Mandy040986dinsdag 30 juni 2020 @ 17:26
Oh, lieve ato, wat is dat toch snel gegaan ineens.

Ik kende je niet goed, maar ik zag je als een lief, positief mens.

Je hebt nu geen pijn meer.
Rust zacht, lieverd.
Andromachedinsdag 30 juni 2020 @ 17:29
Lieve ato, afgelopen december hadden we nog zo veel lol met elkaar bij het Grote Songfestivalfeest. Ik zag je drie weken geleden nog lopen in onze stad, niet wetende dat je inmiddels al online je onheilstijding had gedeeld. :'( Ik schrik ervan hoe snel het is gegaan. Je was een mooi mens :*
skysherrifdinsdag 30 juni 2020 @ 17:35
Blijf me verbazen over hoe mooi hij op die foto's staat....

Zelf ken ik hem niet zo goed, heb hem nooit kunnen meeten of weinig kunnen spreken hier, maar van de weinige indrukken die ik had kwam hij over als een enorm fijne en warme man.

Enorm veel sterkte aan alle nabestaanden ♥️
Moiradinsdag 30 juni 2020 @ 17:43
Jeetje, wat is dit ineens snel gegaan. Hopelijk is Cor daarmee ook nog meer toekomstige ellende bespaard gebleven. Maar wat een zwaar verlies, op zo'n jonge leeftijd ;(

Dankjewel Greys en alle ESF'ers voor wat jullie voor hem hebben betekend, en dat ik nog betrokken heb mogen zijn bij het cadeau voor hem O+ Dat gelukkig nog heel goed terecht is gekomen! Hele leuke foto van jullie samen Greys!

En dankjewel ato/Cor, voor je aanwezigheid hier op het forum en bij de meets, en eigenlijk ook gewoon voor je aanwezigheid op deze planeet, en alles wat jij daarin voor anderen hebt betekend.
Je was een van de FOK!kers die ik zowel hier in ESF, als in TV voor ER, als in MOL voor WIDM langs zag komen, en ik hou van de gezellige onderlinge sfeer die we met elkaar wisten te bewaren O+ Je gaat hier echt gemist worden!

Ik hoop dat je daarboven alvast een dikke ESF-party opzet. Eerst om vanaf je wolkje te toeteren en hyperen met ons hier beneden, maar dat wij t.z.t. ook bij je feestje daarboven mogen aansluiten omdat jij alles al hebt klaargezet *; w/ :B

Ik wens de nabestaanden van Cor ontzettend veel sterkte met dit ongelooflijke verlies ;( O+

[ Bericht 0% gewijzigd door Moira op 30-06-2020 17:51:32 ]
hole1988dinsdag 30 juni 2020 @ 18:01
-O- Ontzettend triest dat je zo vroeg moet gaan. Sterkte aan de nabestaande.
Dr.Mikeydinsdag 30 juni 2020 @ 18:14
Gecondoleerd ;(
Pisces29dinsdag 30 juni 2020 @ 18:14
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 16:44 schreef Greys het volgende:

[..]

Het ws ook echt heel gezellig en behoorlijk positief allemaal die middag. Hij was opgelucht dat hij door een andere combinatie van medicijnen minder pijn had en weer beter kon slapen. Ik bleef ook veel langer dan eigenlijk de bedoeling was, zou 'even' het kado komen brengen namens ESF. Maar we hebben echt heerlijk uitgebreid zitten kletsen en dat was zo fijn dat we het snel weer gingen doen. Was maar half uurtje rijden naar hem toe dus daar gingen we even flink gebruik van maken de komende tijd. En ook al mag die volgende keer er al niet meer van komen, toch fijn dat die middag er in elk geval geweest is. Maar we hadden hem nog zo veel vakanties gegund. En drankjes. En giechelbuien over knappe Griekse exen enzo.
Mooi dat je laatste moment met hem fijn en gezellig was. O+ De 2 foto's (van hem/jullie) brengen me echt een warm en positief gevoel. Ik ben blij dat ik ze heb kunnen zien.

En om de laatste zin moest ik gniffelen. :D
Aoibhindinsdag 30 juni 2020 @ 18:21
quote:
17s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 17:43 schreef Moira het volgende:

Ik hoop dat je daarboven alvast een dikke ESF-party opzet. Eerst om vanaf je wolkje te toeteren en hyperen met ons hier beneden, maar dat wij t.z.t. ook bij je feestje daarboven mogen aansluiten omdat jij alles al hebt klaargezet *; w/ :B
Dit zeg je zo mooi O+
TheVulturedinsdag 30 juni 2020 @ 18:36
Ah nee wat een verschrikkelijk nieuws... Wat is het ineens snel gegaan :'(:'

Lieve ato, bedankt voor je jarenlange enthousiasme en liefde voor ons en het ESF. We gaan je missen. Rust zacht O+
yvonnedinsdag 30 juni 2020 @ 18:37
Wat een verdrietig bericht, en wat is het toch nog snel gegaan.

Onze condoleances voor zijn naasten en iedereen die hem kende.

ato was toch echt wel iemand die echt bij ESF hoorde.

Wat een mooie foto's @Greys en wat een prachtige woorden.
Pinnenmutskedinsdag 30 juni 2020 @ 18:43
Ato, waak over ons als een ster.
Mekedinsdag 30 juni 2020 @ 18:44
Neeeeeee huh lieve @ato wat doe je nu ;( Ik ben net door een gigantische regenbui gefietst, de hemel huilt om je O+ Heel gekke gewaarwording om dan dit te lezen terwijl ik je nog zoveel tijd gunde. Wat was je een fijne aanwezigheid op dit forum, heerlijk herkenbare berichten over stappen en vakanties.

Ik ga het missen als EurovisionAgain straks weer begint, iedereen op zaterdagavond alle nummers afzeikt en geen kwaliteit ziet en jij op zondagmiddag zo ongeveer de helft opnoemt als favoriet, plus nog een stuk of tien nummers die in de semis blijven steken O+ Je was echt zo ontzettend positief!

Ik dans en drink op jou volgend jaar mei O+ :*
Lonaadinsdag 30 juni 2020 @ 18:57
Rust zacht.

Sterkte aan iedereen die achterblijft en deze man, die zoveel moois bracht, moet missen.

Greys, er spreekt zoveel liefde uit je posts dat ik daar van vol schoot. En wat bizar om te zien dat hij eigenlijk helemaal niet ziek lijkt op die foto's...
Em31dinsdag 30 juni 2020 @ 19:01
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 18:44 schreef Meke het volgende:
Ik ga het missen als EurovisionAgain straks weer begint, iedereen op zaterdagavond alle nummers afzeikt en geen kwaliteit ziet en jij op zondagmiddag zo ongeveer de helft opnoemt als favoriet, plus nog een stuk of tien nummers die in de semis blijven steken O+ Je was echt zo ontzettend positief!
:D O+ Laatst nog zo om moeten lachen, fantastisch. O+ Die positiviteit wordt hier sowieso een groot gemis.
Symphonicdinsdag 30 juni 2020 @ 19:04
Zo’n aardige vent...
Heel veel sterkte voor iedereen die hem kende :*
TheVulturedinsdag 30 juni 2020 @ 19:10
Die heerlijke onsamenhangende posts soms ook waarvoor ie zich dan later excuseerde omdat ie iets teveel gedronken had O+ O+ O+
Stranidinsdag 30 juni 2020 @ 19:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 19:01 schreef Em31 het volgende:

[..]

:D O+ Laatst nog zo om moeten lachen, fantastisch. O+ Die positiviteit wordt hier sowieso een groot gemis.
Misschien moeten we de ato-award maar in het leven roepen, voor degene die als enige het positieve ziet in een liedje, of in alles eigenlijk :)
Aoibhindinsdag 30 juni 2020 @ 19:20
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 19:15 schreef Strani het volgende:

[..]

Misschien moeten we de ato-award maar in het leven roepen, voor degene die als enige het positieve ziet in een liedje, of in alles eigenlijk :)
Dat vind ik wel een mooie eigenlijk O+
Peterdinsdag 30 juni 2020 @ 19:22
Te jong en te snel.
Jammer dat het je niet gegund was om het ESF in Nederland mee te maken, maar ik weet zeker dat je vanaf je wolk mee gaat genieten. Dank voor je gezelligheid online en op de meets!
Isabeaudinsdag 30 juni 2020 @ 19:32
Ach, ato...wat toch nog onverwacht. Mijn condoleances voor zijn familie, vrienden en iedereen die hem een warm hart toedragen.

Lieve Greys, bedankt voor de woorden die hem zo mooi kenmerken.
Lieve BE, bedankt voor het plaatsen van dat zo ware gedicht.
ijs_beerdinsdag 30 juni 2020 @ 19:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 19:10 schreef TheVulture het volgende:
Die heerlijke onsamenhangende posts soms ook waarvoor ie zich dan later excuseerde omdat ie iets teveel gedronken had O+ O+ O+
Op een gegeven moment kwam het soms ook door de chemo, daar werd ie dan soms wat hyper van op een bepaald moment en dan de volgende dag er voor excuseren inderdaad. :o O+
sportfreakdinsdag 30 juni 2020 @ 19:37
Dat is snel gegaan...
Aan de andere kant een troost dat hem een lange lijdensweg bespaard is gebleven.

Gecondoleerd en sterkte aan de nabestaanden.
lashatumbaidinsdag 30 juni 2020 @ 19:44
Dag lieve Ato. Ik ga je missen...
GeorgeMdinsdag 30 juni 2020 @ 19:45
1vtankpm735cd.jpeg

When we look in heaven
All we see is blue
When we look any further
Then we will see you
You were our very dear friend
Now you are our star
We will always love you
Wherever you are

Lieve ato,
Bedankt voor al je leuke, positieve en grappige posts en je gezelligheid. Wij zijn van ongeveer dezelfde leeftijd en ik kan nog veel leren van je positivisme O+
Ik had je z graag op het ESF gezien. Helaas mocht dat niet zo zijn :{
Gelukkig heb je nu geen pijn meer.
Rust zacht, lieve ato :*

Heel veel sterkte voor alle familie en vrienden van ato.
Sunshine1982dinsdag 30 juni 2020 @ 19:57
Jemig, wat schrik ik hiervan :{
TheVulturedinsdag 30 juni 2020 @ 19:58
quote:
9s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 15:54 schreef BE het volgende:
Greys, ik moest aan deze denken toen je zei 'we namen niet eens echt afscheid want dat hoefde nog niet':

[ afbeelding ]

Sterkte voor jou en iedereen die Ato gaat missen. :*
Ik lees deze net... zo mooi O+
Greysdinsdag 30 juni 2020 @ 20:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 19:10 schreef TheVulture het volgende:
Die heerlijke onsamenhangende posts soms ook waarvoor ie zich dan later excuseerde omdat ie iets teveel gedronken had O+ O+ O+
Toegegeven, ik heb best weleens m'n armen in de lucht gegooid en gedacht WAT STT HIER als hij soms van die vage (maar ook dan vrolijke en positieve) berichten postte als hij bv op vakantie net een consumptie te veel op had. _O- Maar dan ging hij het weer geduldig uit zitten leggen. O+
Aoibhindinsdag 30 juni 2020 @ 20:06
@GeorgeM ook zo'n prachtig versje O+
TheVulturedinsdag 30 juni 2020 @ 20:08
quote:
10s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 20:06 schreef Greys het volgende:

[..]

Toegegeven, ik heb best weleens m'n armen in de lucht gegooid en gedacht WAT STT HIER als hij soms van die vage (maar ook dan vrolijke en positieve) berichten postte als hij bv op vakantie net een consumptie te veel op had. _O- Maar dan ging hij het weer geduldig uit zitten leggen. O+
Ja, of dat ie soms max n zin postte en zo 5 berichten kort achter elkaar O+ O+ O+ ... je kon er simpelweg alleen maar om gniffelen O+ O+
praadjedinsdag 30 juni 2020 @ 20:15
Ik kende Ato niet maar van wat ik hier lees was het een heel bijzonder en geliefd mens. Wat had ik jullie graag nog meer tijd met hem gegund.
Heel veel sterkte aan alle Fokkers! die Ato gekend hebben of op een andere manier betrokken waren bij zijn leven.

Tevens sterkte aan zijn nabestaanden.
Ceedinsdag 30 juni 2020 @ 20:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 20:08 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Ja, of dat ie soms max n zin postte en zo 5 berichten kort achter elkaar O+ O+ O+ ... je kon er simpelweg alleen maar om gniffelen O+ O+
Dan ging in de SC het gesprek over (ik noem maar wat) de Zuid-Soedanese regionale verkiezingen en dan zat ato in z’n eentje een ouwe ESF te kijken en zag je tussen de geopolitieke posts door kreten als “Amir is een mooie man” en “Itali had hier moeten winnen”. O+
ijs_beerdinsdag 30 juni 2020 @ 20:18
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 20:17 schreef Cee het volgende:

[..]

Dan ging in de SC het gesprek over (ik noem maar wat) de Zuid-Soedanese regionale verkiezingen en dan zat ato in z’n eentje een ouwe ESF te kijken en zag je tussen de geopolitieke posts door kreten als “Amir is een mooie man” en “Itali had hier moeten winnen”. O+
:D O+
Arizonadinsdag 30 juni 2020 @ 20:19
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 20:17 schreef Cee het volgende:

[..]

Dan ging in de SC het gesprek over (ik noem maar wat) de Zuid-Soedanese regionale verkiezingen en dan zat ato in z’n eentje een ouwe ESF te kijken en zag je tussen de geopolitieke posts door kreten als “Amir is een mooie man” en “Itali had hier moeten winnen”. O+
Jaaaa O+ :D
Zo heerlijk :D
TheVulturedinsdag 30 juni 2020 @ 20:19
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 20:17 schreef Cee het volgende:

[..]

Dan ging in de SC het gesprek over (ik noem maar wat) de Zuid-Soedanese regionale verkiezingen en dan zat ato in z’n eentje een ouwe ESF te kijken en zag je tussen de geopolitieke posts door kreten als “Amir is een mooie man” en “Itali had hier moeten winnen”. O+
O+
usagi414dinsdag 30 juni 2020 @ 20:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 19:01 schreef Em31 het volgende:

[..]

:D O+ Laatst nog zo om moeten lachen, fantastisch. O+ Die positiviteit wordt hier sowieso een groot gemis.
En dat je dan zo`n heel droog commentaar terugkrijgt. :D "nooit moeite met lijstjes gehad" O+
Aoibhindinsdag 30 juni 2020 @ 20:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 20:08 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Ja, of dat ie soms max n zin postte en zo 5 berichten kort achter elkaar O+ O+ O+ ... je kon er simpelweg alleen maar om gniffelen O+ O+
Ja O+ Het had ook gewoon wat aandoenlijks. Met dat excuseren er ook elke keer bij O+
Aoibhindinsdag 30 juni 2020 @ 20:36
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 20:17 schreef Cee het volgende:

[..]

Dan ging in de SC het gesprek over (ik noem maar wat) de Zuid-Soedanese regionale verkiezingen en dan zat ato in z’n eentje een ouwe ESF te kijken en zag je tussen de geopolitieke posts door kreten als “Amir is een mooie man” en “Itali had hier moeten winnen”. O+
:D _O- O+
Mekedinsdag 30 juni 2020 @ 20:39
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 20:17 schreef Cee het volgende:

[..]

Dan ging in de SC het gesprek over (ik noem maar wat) de Zuid-Soedanese regionale verkiezingen en dan zat ato in z’n eentje een ouwe ESF te kijken en zag je tussen de geopolitieke posts door kreten als “Amir is een mooie man” en “Itali had hier moeten winnen”. O+
_O_ O+
Arizonadinsdag 30 juni 2020 @ 20:39
Zijn laatste post richting mij was toen ik in de Efteling was: "Veel plezier schat"
Ik vond het zo leuk als hij Schat zei :D Niemand kon dat zo mooi in een post zetten als hij O+:D
Arizonadinsdag 30 juni 2020 @ 20:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 20:35 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

Ja O+ Het had ook gewoon wat aandoenlijks. Met dat excuseren er ook elke keer bij O+
Hij was gewoon ontzettend lief O+
Greysdinsdag 30 juni 2020 @ 20:40
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 20:17 schreef Cee het volgende:

[..]

Dan ging in de SC het gesprek over (ik noem maar wat) de Zuid-Soedanese regionale verkiezingen en dan zat ato in z’n eentje een ouwe ESF te kijken en zag je tussen de geopolitieke posts door kreten als “Amir is een mooie man” en “Itali had hier moeten winnen”. O+
Jaaaaaaa _O- O+
Onverstoorbaar.
Aoibhindinsdag 30 juni 2020 @ 20:43
quote:
17s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 20:39 schreef Arizona het volgende:
Zijn laatste post richting mij was toen ik in de Efteling was: "Veel plezier schat"
Ik vond het zo leuk als hij Schat zei :D Niemand kon dat zo mooi in een post zetten als hij O+:D
Ja echt zo'n lieverd was hij O+

Hij gaf me een paar maanden terug nog een ESF mok cadeau, die hij was vergeten bij de vorige meet.

Ik hem appen 'Ik kan hem wel even langs komen brengen, of dat we ergens afspreken en ik je hem daar geef'

Hij gelijk 'Lieve schat ik geef hem je CADEAU!'

Nog even ge-emmerd onderling, ik zei dat ik het cht geen punt vond, maar hij stond erop. Met nog 10x lieverd-dit en schat-dat er achteraan.

En nu ga ik nooit meer uit die mok durven drinken, want veel te bang dat ik hem stuk laat vallen _O-
Arizonadinsdag 30 juni 2020 @ 20:48
Ik vind het nog steeds moeilijk te bevatten dat hij er zo plotseling niet meer is. En toch, om nog even in te haken op dat mooie gedichtje van BE, ik ben blij dat we hier op het forum met een komma afscheid van hem hebben kunnen nemen. Hij is hier tot het einde toe zichzelf geweest, zijn lieve grappige positieve zelf.
Fred_Bdinsdag 30 juni 2020 @ 20:49
In de landentopics vond ik het ook altijd wel mooi. Dan had ik een heel verhaal getypt en was de eerst reactie een licht verontwaardigde. Hoe ik iets ogenschijnlijk anoniems als Isral 1979 of Oostenrijk 1984, dat 17e werd op dat ESF, onvermeld had kunnen laten :D
Ceedinsdag 30 juni 2020 @ 20:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 20:43 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

Ja echt zo'n lieverd was hij O+

Hij gaf me een paar maanden terug nog een ESF mok cadeau, die hij was vergeten bij de vorige meet.

Ik hem appen 'Ik kan hem wel even langs komen brengen, of dat we ergens afspreken en ik je hem daar geef'

Hij gelijk 'Lieve schat ik geef hem je CADEAU!'

Nog even ge-emmerd onderling, ik zei dat ik het cht geen punt vond, maar hij stond erop. Met nog 10x lieverd-dit en schat-dat er achteraan.

En nu ga ik nooit meer uit die mok durven drinken, want veel te bang dat ik hem stuk laat vallen _O-
O+

ato zou zeggen “lieve schat, drink er nou gewoon uit anders is het zonde en als het kapot gaat dan koop je volgend jaar een nieuwe, staat er tenminste het juiste jaartal op. Alleen betaal je hem dit keer zelf.” :D
Kreatordinsdag 30 juni 2020 @ 20:55
Goddammit. Dat fucking sucks. ;(.

Heb er een klein beetje van meegekregen maar toch onverwacht.

Sterkte iedereen.
Aoibhindinsdag 30 juni 2020 @ 21:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 20:48 schreef Arizona het volgende:
Ik vind het nog steeds moeilijk te bevatten dat hij er zo plotseling niet meer is. En toch, om nog even in te haken op dat mooie gedichtje van BE, ik ben blij dat we hier op het forum met een komma afscheid van hem hebben kunnen nemen. Hij is hier tot het einde toe zichzelf geweest, zijn lieve grappige positieve zelf.
Ja dat is ergens ook wel een mooi einde van hem hier op het forum. Gewoon tot het einde toe zichzelf O+
Aoibhindinsdag 30 juni 2020 @ 21:01
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 20:52 schreef Cee het volgende:

[..]

O+

ato zou zeggen “lieve schat, drink er nou gewoon uit anders is het zonde en als het kapot gaat dan koop je volgend jaar een nieuwe, staat er tenminste het juiste jaartal op. Alleen betaal je hem dit keer zelf.” :D
O+ _O- _O-

Ok ja, hoor het hem zo zeggen :D
GeorgeMdinsdag 30 juni 2020 @ 21:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 20:06 schreef Aoibhin het volgende:
@:GeorgeM ook zo'n prachtig versje O+
O+
Ik huil alweer.
GeorgeMdinsdag 30 juni 2020 @ 21:06
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 20:17 schreef Cee het volgende:

[..]

Dan ging in de SC het gesprek over (ik noem maar wat) de Zuid-Soedanese regionale verkiezingen en dan zat ato in z’n eentje een ouwe ESF te kijken en zag je tussen de geopolitieke posts door kreten als “Amir is een mooie man” en “Itali had hier moeten winnen”. O+
Dit ja. Heerlijk _O_
GeorgeMdinsdag 30 juni 2020 @ 21:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 20:49 schreef Fred_B het volgende:
In de landentopics vond ik het ook altijd wel mooi. Dan had ik een heel verhaal getypt en was de eerst reactie een licht verontwaardigde. Hoe ik iets ogenschijnlijk anoniems als Isral 1979 of Oostenrijk 1984, dat 17e werd op dat ESF, onvermeld had kunnen laten :D
O+
sportfreakdinsdag 30 juni 2020 @ 21:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 20:49 schreef Fred_B het volgende:
In de landentopics vond ik het ook altijd wel mooi. Dan had ik een heel verhaal getypt en was de eerst reactie een licht verontwaardigde. Hoe ik iets ogenschijnlijk anoniems als Isral 1979 of Oostenrijk 1984, dat 17e werd op dat ESF, onvermeld had kunnen laten :D
Tja, als je Milk&Honey onvermeld laat kan ik me wel voorstellen dat hij daar iets van zei ;)
Ceedinsdag 30 juni 2020 @ 21:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 20:49 schreef Fred_B het volgende:
In de landentopics vond ik het ook altijd wel mooi. Dan had ik een heel verhaal getypt en was de eerst reactie een licht verontwaardigde. Hoe ik iets ogenschijnlijk anoniems als Isral 1979 of Oostenrijk 1984, dat 17e werd op dat ESF, onvermeld had kunnen laten :D
_O- prachtig, prachtig.
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 21:08 schreef sportfreak het volgende:

[..]

Tja, als je Milk&Honey onvermeld laat kan ik me wel voorstellen dat hij daar iets van zei ;)
Verdorie Fred, hier val je door de mand. :D
GeorgeMdinsdag 30 juni 2020 @ 21:09
quote:
9s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 15:54 schreef BE het volgende:
Greys, ik moest aan deze denken toen je zei 'we namen niet eens echt afscheid want dat hoefde nog niet':

[ afbeelding ]

Sterkte voor jou en iedereen die Ato gaat missen. :*
Dit is echt _O_ O+
Aoibhindinsdag 30 juni 2020 @ 21:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 20:49 schreef Fred_B het volgende:
In de landentopics vond ik het ook altijd wel mooi. Dan had ik een heel verhaal getypt en was de eerst reactie een licht verontwaardigde. Hoe ik iets ogenschijnlijk anoniems als Isral 1979 of Oostenrijk 1984, dat 17e werd op dat ESF, onvermeld had kunnen laten :D
_O_
Aoibhindinsdag 30 juni 2020 @ 21:11
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 21:09 schreef Cee het volgende:

Verdorie Fred, hier val je door de mand. :D
Misschien had hij het wel herkend als we dat nummer hadden gegorgeld.
Fred_Bdinsdag 30 juni 2020 @ 21:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 21:08 schreef sportfreak het volgende:

[..]

Tja, als je Milk&Honey onvermeld laat kan ik me wel voorstellen dat hij daar iets van zei ;)
Nou ja, het gaat om het idee h. Ik typte maar even lukraak wat jaartallen :P
ESF1Gamerdinsdag 30 juni 2020 @ 21:13
Veel sterkte aan de familie, vrienden en de forummers.

Ik heb ato nooit in het echt mogen ontmoeten. Ik heb hem ook niet veel meegemaakt in het ESF forum, maar wel tijdens de ER topics.

Rust zacht Cor O+
Em31dinsdag 30 juni 2020 @ 21:28
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 20:17 schreef Cee het volgende:

[..]

Dan ging in de SC het gesprek over (ik noem maar wat) de Zuid-Soedanese regionale verkiezingen en dan zat ato in z’n eentje een ouwe ESF te kijken en zag je tussen de geopolitieke posts door kreten als “Amir is een mooie man” en “Itali had hier moeten winnen”. O+
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 20:49 schreef Fred_B het volgende:
In de landentopics vond ik het ook altijd wel mooi. Dan had ik een heel verhaal getypt en was de eerst reactie een licht verontwaardigde. Hoe ik iets ogenschijnlijk anoniems als Isral 1979 of Oostenrijk 1984, dat 17e werd op dat ESF, onvermeld had kunnen laten :D
:D O+ _O_
BillDauterivedinsdag 30 juni 2020 @ 21:35
Drie of vier weken terug kwam je met het nieuws dat het helemaal niet goed was. Dat was ook op een dinsdag.
We gingen er vanuit dat je nog wel even bij ons zou zijn, maar nu in dezelfde maand is het al gedaan.

FOK! is een van de leukste en vriendelijkste ESFers verloren. Bedankt voor je aanwezigheid, je zal gemist worden.

Condoleerd iedereen.
Evenstardinsdag 30 juni 2020 @ 21:42
Bah -O-

Wat een nare onvoorspelbare ziekte blijft het ook. Ondanks alles is het toch heel plotseling -O-

De altijd vrolijke Ato met heerlijk onsamenhange posts, soms on-topic, soms totaal off-topic. Duurde een tijdje voordat ik snapte dat dat gewoon zijn stijl was _O- De eerste paar weken dat ik in ESF mee zat te posten dacht ik echt heel vaak "wat doe die gast toch gek".

Lieve user, met zijn hart op de juiste plek, een hele grote liefde voor ESF en een positiviteit waar je alleen maar respect voor kon hebben. De wereld kon in vuur en vlam staan, maar Ato wist altijd wel een postief puntje te vinden.

Heel veel sterkte aan de familie en vrienden.

Rust zacht lieve Ato.

[ Bericht 9% gewijzigd door Evenstar op 30-06-2020 21:49:00 ]
Meridiaandinsdag 30 juni 2020 @ 21:53
Ach, wat is het snel gegaan. Wat verdrietig voor iedereen om hem heen. Ik hoop dat hij in de ESF-hemel is, alvast wat inschenkt en proost.

Is er (evt in pm/dm) een adres waar ik een kaartje naar kan sturen?
Davedinsdag 30 juni 2020 @ 22:45
Jeetje, wat is dat uiteindelijk nog snel gegaan, ben er stil van.
ato, wat heb ik vaak gegniffeld om je grappige en onverwachte reacties, genoten van je lieve posts en onder de indruk geweest van je ESF-kennis en helemaal van je persoonlijke berichten. Rust zacht lieve kerel!
Sterkte iedereen!
Redefinedinsdag 30 juni 2020 @ 23:04
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 20:17 schreef Cee het volgende:

[..]

Dan ging in de SC het gesprek over (ik noem maar wat) de Zuid-Soedanese regionale verkiezingen en dan zat ato in z’n eentje een ouwe ESF te kijken en zag je tussen de geopolitieke posts door kreten als “Amir is een mooie man” en “Itali had hier moeten winnen”. O+
Dat was typisch ato ja :Y En dan nog even de hele puntentelling doornemen alsof niemand het ooit gezien had :+
Ceedinsdag 30 juni 2020 @ 23:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 23:04 schreef Redefine het volgende:

[..]

Dat was typisch ato ja :Y En dan nog even de hele puntentelling doornemen alsof niemand het ooit gezien had :+
_O- _O_ O+
FlyingEagledinsdag 30 juni 2020 @ 23:05
Jeetje, hier ben ik wel even stil van. Wist een klein beetje wat er speelde, maar dat het zo erg was had ik niet door.

Ik zal zijn berichten erg missen en zijn humor.

Sterkte aan de nabestaanden.
Aoibhindinsdag 30 juni 2020 @ 23:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 23:04 schreef Redefine het volgende:

[..]

Dat was typisch ato ja :Y En dan nog even de hele puntentelling doornemen alsof niemand het ooit gezien had :+
O+
grazzwoensdag 1 juli 2020 @ 00:05
Niet verwacht dat het zo snel is gegaan. Verschrikkelijk dit.

Ato ik ga je missen. Je stond zo enorm positief in het leven. Ik denk terug aan een lieve man met altijd een glimlach op zijn gezicht. Ik voelde me erg op m'n gemak bij je. Dankjewel dat ik je een beetje heb mogen leren kennen. Hopelijk tot ziens in songfestival heaven. Wat lijkt me dat zalig. Dan gaan we daar dansen op alle foute songfestivalliedjes O+ Veel sterkte aan de nabestaanden als ze dit lezen.

SPOILER
@Greys, dankjewel dat je namens ons bij ato bent langs geweest en hem in die laatste weken wat positiviteit heb mogen brengen. @Momo ook bedankt. Trots op al die lieve mensen hier.


[ Bericht 2% gewijzigd door grazz op 01-07-2020 00:16:33 ]
grazzwoensdag 1 juli 2020 @ 00:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 15:54 schreef Cee het volgende:
Oh ja zijn onverwoestbare optimisme! Zelfs na de Repetitie From Hell 01/05/2018, never forget bleef hij roepen "Waylon gaat voor de winst, top 3, let op!" O+ O+
_O- Oh....ato, je stelt ook nooit teleur. Nu gewoon ook weer lachen.
Moirawoensdag 1 juli 2020 @ 00:38
Ik zit me echt al de hele tijd te bedenken wat een ontzettend fijne user ato op dit forum was. En dan ben ik niet eens zo superactief in ESF dat ik dus ook niet alle persoonlijke verhalen heb meegekregen enzo.
Maar gewoon zo'n user die je overal ziet en altijd fijn mee samen post enzo. Echt fijn.

En dat we dat dan moeten missen.
En dat dat dan zo oppervlakkig is dat ik dat op het forum moet missen, maar dat er ondertussen ook nog een heel fijn mens achter de user zat die al zijn dierbaren moeten missen.

Ik wou eigenlijk dat ik wat meer m'n waardering daarvoor had uitgesproken, maar denk eigenlijk dat hij dit nog wel leest :@ O+
Moirawoensdag 1 juli 2020 @ 00:48
Wat een mooie herinneringen worden hier gepost trouwens O+ traantje weggepinkt om alles O+

ato _O_ ESF _O_
Janewoensdag 1 juli 2020 @ 02:44
Ik lees het nu pas. Ik ben er stil van.
Gecondoleerd allemaal. 55 is echt veel te jong.
Fascinationwoensdag 1 juli 2020 @ 07:20
Pff, wat naar. Gecondoleerd iedereen.
GeorgeMwoensdag 1 juli 2020 @ 07:54
De hemel huilt om ato :'(
Bennywoensdag 1 juli 2020 @ 10:10
quote:
1s.gif Op zondag 28 juni 2020 18:34 schreef ato het volgende:
Cliche,
Maar wel een leuke en vermakelijke film. Ik vond sommige ESF liedjes zo slecht nog niet.
Prima vermaak.
Lapo
Magicawoensdag 1 juli 2020 @ 10:51
Lees het nu pas.
Hij viel altijd op door zijn positieve en aardige posts...
Heel veel sterkte voor familie en vrienden :*
Pisces29woensdag 1 juli 2020 @ 12:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 23:04 schreef Redefine het volgende:

[..]

Dat was typisch ato ja :Y En dan nog even de hele puntentelling doornemen alsof niemand het ooit gezien had :+
Haha _O_
moemoewoensdag 1 juli 2020 @ 20:29
Och jeetje... Wat jong... ;(

Een hele bekende naam voor mij.

Heel veel sterkte voor een ieder die hem lief had. Moge hij rust vinden.
ayla1woensdag 1 juli 2020 @ 20:46
Dag lieve Cor.❤
roos94woensdag 1 juli 2020 @ 20:48
Jeetje wat ontzettend heftig. 😔

Heel veel sterkte gewenst aan de nabestaanden. 🌷
Greyswoensdag 1 juli 2020 @ 23:54
De vriendin die bij hem was toen hij overleed heeft de link van dit topic en liet al weten dat het mooi is om te lezen hoe er hier over Cor/ato wordt gesproken. Dus bedankt voor jullie mooie lieve leuke berichten. O+
Aoibhindonderdag 2 juli 2020 @ 00:00
quote:
1s.gif Op woensdag 1 juli 2020 23:54 schreef Greys het volgende:
De vriendin die bij hem was toen hij overleed heeft de link van dit topic en liet al weten dat het mooi is om te lezen hoe er hier over Cor/ato wordt gesproken. Dus bedankt voor jullie mooie lieve leuke berichten. O+
Fijn dat ze het zo mooi vond om te lezen! O+
Mekedonderdag 2 juli 2020 @ 06:37
quote:
1s.gif Op woensdag 1 juli 2020 23:54 schreef Greys het volgende:
De vriendin die bij hem was toen hij overleed heeft de link van dit topic en liet al weten dat het mooi is om te lezen hoe er hier over Cor/ato wordt gesproken. Dus bedankt voor jullie mooie lieve leuke berichten. O+
O+ O+ O+
Prishadonderdag 2 juli 2020 @ 08:44
quote:
1s.gif Op woensdag 1 juli 2020 23:54 schreef Greys het volgende:
De vriendin die bij hem was toen hij overleed heeft de link van dit topic en liet al weten dat het mooi is om te lezen hoe er hier over Cor/ato wordt gesproken. Dus bedankt voor jullie mooie lieve leuke berichten. O+
O+
Greysdonderdag 2 juli 2020 @ 12:27
Ik ben zaterdag bij de uitvaart van Cor. Zal namens ons allen mooie bloemen meenemen met een DOUZE POINTS kaartje. O+
TheVulturedonderdag 2 juli 2020 @ 12:43
quote:
1s.gif Op donderdag 2 juli 2020 12:27 schreef Greys het volgende:
Ik ben zaterdag bij de uitvaart van Cor. Zal namens ons allen mooie bloemen meenemen met een DOUZE POINTS kaartje. O+
O+
Redefinedonderdag 2 juli 2020 @ 13:09
quote:
1s.gif Op donderdag 2 juli 2020 12:27 schreef Greys het volgende:
Ik ben zaterdag bij de uitvaart van Cor. Zal namens ons allen mooie bloemen meenemen met een DOUZE POINTS kaartje. O+
:)
Knutknuttssondonderdag 2 juli 2020 @ 13:18
quote:
1s.gif Op donderdag 2 juli 2020 12:27 schreef Greys het volgende:
Ik ben zaterdag bij de uitvaart van Cor. Zal namens ons allen mooie bloemen meenemen met een DOUZE POINTS kaartje. O+
O+
GeorgeMdonderdag 2 juli 2020 @ 13:27
quote:
1s.gif Op donderdag 2 juli 2020 12:27 schreef Greys het volgende:
Ik ben zaterdag bij de uitvaart van Cor. Zal namens ons allen mooie bloemen meenemen met een DOUZE POINTS kaartje. O+
O+
grazzdonderdag 2 juli 2020 @ 14:00
quote:
1s.gif Op woensdag 1 juli 2020 23:54 schreef Greys het volgende:
De vriendin die bij hem was toen hij overleed heeft de link van dit topic en liet al weten dat het mooi is om te lezen hoe er hier over Cor/ato wordt gesproken. Dus bedankt voor jullie mooie lieve leuke berichten. O+
O+
grazzdonderdag 2 juli 2020 @ 14:01
quote:
1s.gif Op donderdag 2 juli 2020 12:27 schreef Greys het volgende:
Ik ben zaterdag bij de uitvaart van Cor. Zal namens ons allen mooie bloemen meenemen met een DOUZE POINTS kaartje. O+
Dankjewel :* , stuur anders even een tikkie zodat wie dat wil geld kan overmaken
Arizonadonderdag 2 juli 2020 @ 14:19
quote:
1s.gif Op woensdag 1 juli 2020 23:54 schreef Greys het volgende:
De vriendin die bij hem was toen hij overleed heeft de link van dit topic en liet al weten dat het mooi is om te lezen hoe er hier over Cor/ato wordt gesproken. Dus bedankt voor jullie mooie lieve leuke berichten. O+
O+

Vriendin van ato, mocht je dit ook nog lezen: ato zal altijd een warm plekje houden. Zoals ik in de slowchat ook schreef maar hier nog niet heb gezet, ato was voor mij qua positiviteit een groot voorbeeld. En ook al heb ik hem nooit in het echt ontmoet, hij heeft mijn leven een stukje beter gemaakt :)
Cyan9donderdag 2 juli 2020 @ 14:25
quote:
1s.gif Op donderdag 2 juli 2020 12:27 schreef Greys het volgende:
Ik ben zaterdag bij de uitvaart van Cor. Zal namens ons allen mooie bloemen meenemen met een DOUZE POINTS kaartje. O+
O+ w/
summer52donderdag 2 juli 2020 @ 14:31
"Soms is er zoveel wat we voelen, maar zo weinig dat we weten te zeggen".

Lieve Cor wat heb ik altijd genoten van je berichtjes, rust zacht.
Heel veel sterkte voor de familie en vrienden.
Bennydonderdag 2 juli 2020 @ 16:34
quote:
1s.gif Op donderdag 2 juli 2020 12:27 schreef Greys het volgende:
Ik ben zaterdag bij de uitvaart van Cor. Zal namens ons allen mooie bloemen meenemen met een DOUZE POINTS kaartje. O+
O+
Mekedonderdag 2 juli 2020 @ 18:48
quote:
1s.gif Op donderdag 2 juli 2020 12:27 schreef Greys het volgende:
Ik ben zaterdag bij de uitvaart van Cor. Zal namens ons allen mooie bloemen meenemen met een DOUZE POINTS kaartje. O+
O+ O+
ChipsZak.donderdag 2 juli 2020 @ 19:56
Wat ontzettend sneu, ;( :'(. Ik kende hem niet heel goed, maar een bekende naam op het forum (en zat soms ook in SHO). Kwam altijd aardig over.

Sterkte allen, :* ;(.
Prishavrijdag 3 juli 2020 @ 09:41
quote:
1s.gif Op donderdag 2 juli 2020 12:27 schreef Greys het volgende:
Ik ben zaterdag bij de uitvaart van Cor. Zal namens ons allen mooie bloemen meenemen met een DOUZE POINTS kaartje. O+
O+
Moiravrijdag 3 juli 2020 @ 12:21
quote:
1s.gif Op donderdag 2 juli 2020 12:27 schreef Greys het volgende:
Ik ben zaterdag bij de uitvaart van Cor. Zal namens ons allen mooie bloemen meenemen met een DOUZE POINTS kaartje. O+
O+
Aoibhinvrijdag 3 juli 2020 @ 23:38
quote:
1s.gif Op donderdag 2 juli 2020 12:27 schreef Greys het volgende:
Ik ben zaterdag bij de uitvaart van Cor. Zal namens ons allen mooie bloemen meenemen met een DOUZE POINTS kaartje. O+
O+
mailyvrijdag 3 juli 2020 @ 23:40
quote:
1s.gif Op donderdag 2 juli 2020 12:27 schreef Greys het volgende:
Ik ben zaterdag bij de uitvaart van Cor. Zal namens ons allen mooie bloemen meenemen met een DOUZE POINTS kaartje. O+
Zo verdiend ... sterkte!
summer52zaterdag 4 juli 2020 @ 07:15
Vandaag de uitvaart van Cor, ik kan het nog steeds niet begrijpen.

@Greys veel sterkte vandaag.
Arizonazaterdag 4 juli 2020 @ 08:56
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 07:15 schreef summer52 het volgende:
Vandaag de uitvaart van Cor, ik kan het nog steeds niet begrijpen.

@:Greys veel sterkte vandaag.
Precies dit ;(
Em31zaterdag 4 juli 2020 @ 09:03
Veel sterkte vandaag @Greys :*
Hamlapjeszaterdag 4 juli 2020 @ 10:26
Heel veel sterkte vandaag @Greys :*
Hopelijk wordt het nog mooier dan Cor heeft bedacht O+
Greyszaterdag 4 juli 2020 @ 10:40
Dank jullie. :*

Voor degenen die het in de SC niet hadden gezien en toch fijn vinden om te weten: ik haal zo de bestelde bloemen op. Het zijn twaalf rozen (want hij hield erg van rozen) en twaalf omdat DOUZE POINTS (voor de winnaar) in verschillende kleuren (want niet te statig en lekker een beetje chaotisch en vrolijk zoals Cor hier altijd was).
Mekezaterdag 4 juli 2020 @ 11:00
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 10:40 schreef Greys het volgende:
Dank jullie. :*

Voor degenen die het in de SC niet hadden gezien en toch fijn vinden om te weten: ik haal zo de bestelde bloemen op. Het zijn twaalf rozen (want hij hield erg van rozen) en twaalf omdat DOUZE POINTS (voor de winnaar) in verschillende kleuren (want niet te statig en lekker een beetje chaotisch en vrolijk zoals Cor hier altijd was).
:*

Heel veel sterkte vandaag, maar ik heb er het volste vertrouwen in dat het prachtig wordt O+ Ook een heel fijn idee dat hij er zelf nog nagedacht heeft en de muziek gekozen heeft etcetera
Prishazaterdag 4 juli 2020 @ 11:05
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 10:40 schreef Greys het volgende:
Dank jullie. :*

Voor degenen die het in de SC niet hadden gezien en toch fijn vinden om te weten: ik haal zo de bestelde bloemen op. Het zijn twaalf rozen (want hij hield erg van rozen) en twaalf omdat DOUZE POINTS (voor de winnaar) in verschillende kleuren (want niet te statig en lekker een beetje chaotisch en vrolijk zoals Cor hier altijd was).
Dat is prachtig. Lieve Greys nogmaals heel veel sterkte :*
BEzaterdag 4 juli 2020 @ 11:16
O+
Wat prachtig mooi doordacht Greys!
Sterkte vandaag. :*
Greyszaterdag 4 juli 2020 @ 12:34
FLOmWeI.jpg
Koen66zaterdag 4 juli 2020 @ 12:37
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 12:34 schreef Greys het volgende:
[ afbeelding ]
Wat mooi ;( O+
Kaneelstokjezaterdag 4 juli 2020 @ 12:40
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 12:34 schreef Greys het volgende:
[ afbeelding ]
Ik weet niet hoe het zit met de striktheid in een uitvaartcentrum nu. Paar maanden terug was het erg moeizaam ivm Corona. Dat deed alles erg afstandelijk voelen.
Hopelijk is er nu wel gelegenheid om op een fijne manier afscheid nemen.
koffieleukzaterdag 4 juli 2020 @ 12:43
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 12:34 schreef Greys het volgende:
[ afbeelding ]
Heel mooi O+
Cinderelladreamerzaterdag 4 juli 2020 @ 12:47
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 12:34 schreef Greys het volgende:
[ afbeelding ]
Mooi Greys, sterkte vandaag.... :*
Sunshine1982zaterdag 4 juli 2020 @ 12:54
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 12:34 schreef Greys het volgende:
[ afbeelding ]
Mooi O+
Momozaterdag 4 juli 2020 @ 12:57
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 12:34 schreef Greys het volgende:
[ afbeelding ]
Mooi :)
Meridiaanzaterdag 4 juli 2020 @ 13:16
Mooi, Greys. Succes.
TheFreshPrincezaterdag 4 juli 2020 @ 13:27
Had het bericht van zijn overlijden geheel gemist en schrok net dan ook behoorlijk...

Rust in vrede Ato en sterkte aan iedereen die hem kende...
Pisces29zaterdag 4 juli 2020 @ 13:33
Greys, wat een mooie rozen. O+
Heel veel sterkte vandaag. Ik hoop dat het een mooi afscheid is.
Aoibhinzaterdag 4 juli 2020 @ 13:37
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 10:40 schreef Greys het volgende:
Dank jullie. :*

Voor degenen die het in de SC niet hadden gezien en toch fijn vinden om te weten: ik haal zo de bestelde bloemen op. Het zijn twaalf rozen (want hij hield erg van rozen) en twaalf omdat DOUZE POINTS (voor de winnaar) in verschillende kleuren (want niet te statig en lekker een beetje chaotisch en vrolijk zoals Cor hier altijd was).
Veel sterkte vandaag! :*

Het zal vast een heel mooie uitvaart worden precies zoals Cor het had gewild; mooi dat hij alles nog zelf heeft kunnen regelen O+

En die bloemen passen zo mooi bij hem O+ _O_
TheVulturezaterdag 4 juli 2020 @ 14:10
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 10:40 schreef Greys het volgende:
Dank jullie. :*

Voor degenen die het in de SC niet hadden gezien en toch fijn vinden om te weten: ik haal zo de bestelde bloemen op. Het zijn twaalf rozen (want hij hield erg van rozen) en twaalf omdat DOUZE POINTS (voor de winnaar) in verschillende kleuren (want niet te statig en lekker een beetje chaotisch en vrolijk zoals Cor hier altijd was).
Mooi O+
Leandrazaterdag 4 juli 2020 @ 14:24
Och, wat triest ;(
RIP :*
GeorgeMzaterdag 4 juli 2020 @ 15:24
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 12:34 schreef Greys het volgende:
[ afbeelding ]
Prachtig O+
Bennyzaterdag 4 juli 2020 @ 15:54
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 12:34 schreef Greys het volgende:
[ afbeelding ]
Tof!
Greyszaterdag 4 juli 2020 @ 16:44
quote:
Deze hierboven werden allebei gedraaid.

En deze:


En deze:


En er waren vl foto's en mooie herinneringen en mooie woorden. En veel verdriet. Want wat was het een leuk positief lief mens.
Aoibhinzaterdag 4 juli 2020 @ 16:47
Fijn dat het een mooi afscheid was @Greys! O+
Redefinezaterdag 4 juli 2020 @ 16:54
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 16:44 schreef Greys het volgende:

[..]

Deze hierboven werden allebei gedraaid.

En deze:


En deze:


En er waren vl foto's en mooie herinneringen en mooie woorden. En veel verdriet. Want wat was het een leuk positief lief mens.
O+
Momozaterdag 4 juli 2020 @ 16:55
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 16:44 schreef Greys het volgende:

[..]

Deze hierboven werden allebei gedraaid.

En deze:


En deze:


En er waren vl foto's en mooie herinneringen en mooie woorden. En veel verdriet. Want wat was het een leuk positief lief mens.
Mooi :)
koffieleukzaterdag 4 juli 2020 @ 16:57
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 16:44 schreef Greys het volgende:

[..]

Deze hierboven werden allebei gedraaid.

En deze:


En deze:


En er waren vl foto's en mooie herinneringen en mooie woorden. En veel verdriet. Want wat was het een leuk positief lief mens.
Dat klinkt heel mooi Greys O+
GeorgeMzaterdag 4 juli 2020 @ 17:01
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 16:44 schreef Greys het volgende:

[..]

Deze hierboven werden allebei gedraaid.

En deze:


En deze:


En er waren vl foto's en mooie herinneringen en mooie woorden. En veel verdriet. Want wat was het een leuk positief lief mens.
Oe. Die van Roberta Flack hakt erin. Zo’n emotioneel lied O+ :{
Hoe was het voor jou?
H_Tzaterdag 4 juli 2020 @ 17:07
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 16:44 schreef Greys het volgende:

[..]

Deze hierboven werden allebei gedraaid.

En deze:


En deze:


En er waren vl foto's en mooie herinneringen en mooie woorden. En veel verdriet. Want wat was het een leuk positief lief mens.
Dank je Greys O+
Greyszaterdag 4 juli 2020 @ 17:19
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 17:01 schreef GeorgeM het volgende:

[..]

Oe. Die van Roberta Flack hakt erin. Zo’n emotioneel lied O+ :{
Hoe was het voor jou?
Ja First Time Ever hakte bij mij het hardst, dat lied, want dat is zelf echt n van m'n lievelings. Maar wel pittig qua emotioneel.

En dat lied was meteen aan het begin dus ik geloof dat ik binnen een minuut in de aula al aan het huilen was. Ben achterin gaan zitten, er was voldoende ruimte om afstand te houden. (Want dat moest uiteraard nog). Vlak bij mij op de bank waar ik zat zat nog een mevrouw die daar alleen was, net als ik, en zij had het ook nogal zwaar bij dat eerste lied en ze gaf me heel lief meteen n van haar papieren zakdoekjes.

Ben na afloop wel meteen weg gegaan want ik ben niet zo'n held met in m'n eentje ergens zijn waar ik verder helemaal niemand ken. Er mochten ook geen handen geschud worden, dus ik stuur Cor z'n vriendin vanavond een berichtje om te bedanken dat ik er bij mocht zijn.
Aoibhinzaterdag 4 juli 2020 @ 17:22
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 17:19 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja First Time Ever hakte bij mij het hardst, dat lied, want dat is zelf echt n van m'n lievelings. Maar wel pittig qua emotioneel.

En dat lied was meteen aan het begin dus ik geloof dat ik binnen een minuut in de aula al aan het huilen was. Ben achterin gaan zitten, er was voldoende ruimte om afstand te houden. (Want dat moest uiteraard nog). Vlak bij mij op de bank waar ik zat zat nog een mevrouw die daar alleen was, net als ik, en zij had het ook nogal zwaar bij dat eerste lied en ze gaf me heel lief meteen n van haar papieren zakdoekjes.

Ben na afloop wel meteen weg gegaan want ik ben niet zo'n held met in m'n eentje ergens zijn waar ik verder helemaal niemand ken. Er mochten ook geen handen geschud worden, dus ik stuur Cor z'n vriendin vanavond een berichtje om te bedanken dat ik er bij mocht zijn.
Kan me heel goed voorstellen dat het heel emotioneel was, met die muziek er ook zo bij ;(

En wat lief van die mevrouw O+
GeorgeMzaterdag 4 juli 2020 @ 17:23
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 17:19 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja First Time Ever hakte bij mij het hardst, dat lied, want dat is zelf echt n van m'n lievelings. Maar wel pittig qua emotioneel.

En dat lied was meteen aan het begin dus ik geloof dat ik binnen een minuut in de aula al aan het huilen was. Ben achterin gaan zitten, er was voldoende ruimte om afstand te houden. (Want dat moest uiteraard nog). Vlak bij mij op de bank waar ik zat zat nog een mevrouw die daar alleen was, net als ik, en zij had het ook nogal zwaar bij dat eerste lied en ze gaf me heel lief meteen n van haar papieren zakdoekjes.

Ben na afloop wel meteen weg gegaan want ik ben niet zo'n held met in m'n eentje ergens zijn waar ik verder helemaal niemand ken. Er mochten ook geen handen geschud worden, dus ik stuur Cor z'n vriendin vanavond een berichtje om te bedanken dat ik er bij mocht zijn.
Sjonge...heftig :{

Dat laatste herken ik wel.
Ben altijd helemaal kapot na een uitvaart.
Prishazaterdag 4 juli 2020 @ 17:24
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 17:19 schreef Greys het volgende:

Ja First Time Ever hakte bij mij het hardst, dat lied, want dat is zelf echt n van m'n lievelings. Maar wel pittig qua emotioneel.

En dat lied was meteen aan het begin dus ik geloof dat ik binnen een minuut in de aula al aan het huilen was. Ben achterin gaan zitten, er was voldoende ruimte om afstand te houden. (Want dat moest uiteraard nog). Vlak bij mij op de bank waar ik zat zat nog een mevrouw die daar alleen was, net als ik, en zij had het ook nogal zwaar bij dat eerste lied en ze gaf me heel lief meteen n van haar papieren zakdoekjes.

Ben na afloop wel meteen weg gegaan want ik ben niet zo'n held met in m'n eentje ergens zijn waar ik verder helemaal niemand ken. Er mochten ook geen handen geschud worden, dus ik stuur Cor z'n vriendin vanavond een berichtje om te bedanken dat ik er bij mocht zijn.
zo moeilijk dit....maar toch ook heel fijn dat je erbij kon zijn O+
usagi414zaterdag 4 juli 2020 @ 17:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 17:24 schreef Prisha het volgende:

[..]

zo moeilijk dit....maar toch ook heel fijn dat je erbij kon zijn O+
O+
Greyszaterdag 4 juli 2020 @ 17:48
O+ en :* voor jullie.

(Ik ga de rest van de dag even niks doen - behalve met de honden de regen in - en m'n telefoon aan de kant gooien want zo'n afscheid hakt er nogal in.)
TheVulturezaterdag 4 juli 2020 @ 17:49
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 17:48 schreef Greys het volgende:
O+ en :* voor jullie.

(Ik ga de rest van de dag even niks doen - behalve met de honden de regen in - en m'n telefoon aan de kant gooien want zo'n afscheid hakt er nogal in.)
:* en O+
Aoibhinzaterdag 4 juli 2020 @ 17:56
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 17:48 schreef Greys het volgende:
O+ en :* voor jullie.

(Ik ga de rest van de dag even niks doen - behalve met de honden de regen in - en m'n telefoon aan de kant gooien want zo'n afscheid hakt er nogal in.)
O+ :* voor jou!
Ceezaterdag 4 juli 2020 @ 17:58
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 17:48 schreef Greys het volgende:
O+ en :* voor jullie.

(Ik ga de rest van de dag even niks doen - behalve met de honden de regen in - en m'n telefoon aan de kant gooien want zo'n afscheid hakt er nogal in.)
:* helemaal gelijk heb je. Emotioneel ben je dan echt door de mangel gehaald. Waai goed uit met de B’tjes.
Em31zaterdag 4 juli 2020 @ 17:58
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 17:48 schreef Greys het volgende:
O+ en :* voor jullie.

(Ik ga de rest van de dag even niks doen - behalve met de honden de regen in - en m'n telefoon aan de kant gooien want zo'n afscheid hakt er nogal in.)
:*
summer52zaterdag 4 juli 2020 @ 18:14
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 17:48 schreef Greys het volgende:
O+ en :* voor jullie.

(Ik ga de rest van de dag even niks doen - behalve met de honden de regen in - en m'n telefoon aan de kant gooien want zo'n afscheid hakt er nogal in.)
O+ :*
Kaneelstokjezaterdag 4 juli 2020 @ 18:16
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 17:48 schreef Greys het volgende:
O+ en :* voor jullie.

(Ik ga de rest van de dag even niks doen - behalve met de honden de regen in - en m'n telefoon aan de kant gooien want zo'n afscheid hakt er nogal in.)
Succes.
Bedankt voor je moeite zowel voor de nabestaanden als het op de hoogte houden van ons.
Fred_Bzaterdag 4 juli 2020 @ 19:49
Goed dat je erbij was @Greys :*
Arizonazaterdag 4 juli 2020 @ 19:58
@Greys bedankt voor het delen O+
Pisces29zaterdag 4 juli 2020 @ 21:00
Die liedjes ;( O+

Doe rustig aan Greys. :*
Greyszaterdag 4 juli 2020 @ 22:56
Ik wil iets aan jullie vragen. Kunnen we de komende dagen eens samen op zoek naar leuke of grappige of mooie of opvallende of lieve (of all of the above) posts van Cor uit de afgelopen jaren op het forum? De beste vriendin van Cor leest hier mee en ze zou dat heel fijn vinden. Ze vindt het fijn om hier te lezen over hem en hoe hij was. Dus als je n of meer posts van hem hebt quote die dan ajb in dit topic en zet er eventueel even bij waarom je die post wilt herinneren. O+
GeorgeMzaterdag 4 juli 2020 @ 23:16
quote:
2s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 22:56 schreef Greys het volgende:
Ik wil iets aan jullie vragen. Kunnen we de komende dagen eens samen op zoek naar leuke of grappige of mooie of opvallende of lieve (of all of the above) posts van Cor uit de afgelopen jaren op het forum? De beste vriendin van Cor leest hier mee en ze zou dat heel fijn vinden. Ze vindt het fijn om hier te lezen over hem en hoe hij was. Dus als je n of meer posts van hem hebt quote die dan ajb in dit topic en zet er eventueel even bij waarom je die post wilt herinneren. O+
Ga ik doen!
Heb je nog tips om handig te zoeken? Ik ben een beetje een noob |:)
Em31zaterdag 4 juli 2020 @ 23:18
Sowieso de positiviteit tijdens de repetities. In 2017 en 2018 volgens mij zo ongeveer de enige die positief bleef, dus in die topics kunnen we sowieso even kijken.
grazzzaterdag 4 juli 2020 @ 23:30
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 12:34 schreef Greys het volgende:
[ afbeelding ]
Wat mooi en vooral ook vrolijk, passend bij ato! Dankjewel dat je er namens ons was. :*

quote:
2s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 22:56 schreef Greys het volgende:
Ik wil iets aan jullie vragen. Kunnen we de komende dagen eens samen op zoek naar leuke of grappige of mooie of opvallende of lieve (of all of the above) posts van Cor uit de afgelopen jaren op het forum? De beste vriendin van Cor leest hier mee en ze zou dat heel fijn vinden. Ze vindt het fijn om hier te lezen over hem en hoe hij was. Dus als je n of meer posts van hem hebt quote die dan ajb in dit topic en zet er eventueel even bij waarom je die post wilt herinneren. O+
:Y
H_Tzaterdag 4 juli 2020 @ 23:41
quote:
14s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 23:18 schreef Em31 het volgende:
Sowieso de positiviteit tijdens de repetities. In 2017 en 2018 volgens mij zo ongeveer de enige die positief bleef, dus in die topics kunnen we sowieso even kijken.
Ik heb in een tabblad nog de reeks van 2015 open staan. Dat is ook een kanshebber voor nog wat ato-positiviteit terwijl de rest het hoofd laat hangen :)
grazzzondag 5 juli 2020 @ 00:33
quote:
Ik wordt vrolijk van: ESF, humor, muziek, goede films, mijn vrienden, mijn werk
quote:
Ho/he/bi: ouwe nicht
quote:
Ik vind leuk aan ESF forum: Toch veiligheid, ik kan zijn zoals ik ben ook maak ik aardig wat missers.
terug te vinden in de post waar ato zich voorstelt aan de hand van een vragenlijst: ESF / Die ESF-ers, wie zijn dat?

Uit een ander topic waarin ato antwoord geeft op de vraag waarom hij van het ESF houdt:
quote:
Ik hou van het songfestival vanwege de competitie, puntentelling, de vrolijke sfeer, de spanning wat gaat je favoriet liedje en mijn land doen en komt het goed over op het podium en tv? De diversiteit van liedjes en entertainment.
Ieder jaar verlang ik weer naar het ESF gebeuren en volg alle nieuws. Ik vind het vooral leuk als er in eigen taal wordt gezongen of dat een land iets van hun cultuur in hun liedje brengt.

Dit forum vind ik fijn om mijn ESF hobby te delen met anderen en te kijken wat zij vinden.
Ik voel mij het prettigst en veilig op dit forum, ook omdat ik sommige mensen heb leren kennen tijdens de meetings. Het voelt als een happy ESF family, ook al zijn wij verschillend van elkaar.

Het is een prettige verslaving.


[ Bericht 21% gewijzigd door grazz op 05-07-2020 22:43:22 ]
H_Tzondag 5 juli 2020 @ 00:41
Het is niet een quote, maar ik denk dat deze pagina wel een goed beeld geeft van onze ato :) Lekker positief over de Nederlandse kansen, ook al geeft de rest er geen stuiver meer voor. En: enorm goed op de hoogte :)
usagi414zondag 5 juli 2020 @ 01:26
quote:
2s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 22:56 schreef Greys het volgende:
Ik wil iets aan jullie vragen. Kunnen we de komende dagen eens samen op zoek naar leuke of grappige of mooie of opvallende of lieve (of all of the above) posts van Cor uit de afgelopen jaren op het forum? De beste vriendin van Cor leest hier mee en ze zou dat heel fijn vinden. Ze vindt het fijn om hier te lezen over hem en hoe hij was. Dus als je n of meer posts van hem hebt quote die dan ajb in dit topic en zet er eventueel even bij waarom je die post wilt herinneren. O+
Dit was typisch ato.

We waren Eurovision Again 1991 te kijken en iedereen was aan het zuchten en steunen om een top 10 te maken.

quote:
0s.gif Op zaterdag 30 mei 2020 23:14 schreef koffieleuk het volgende:
Vind het best wel knap dat jullie al een top 10 kunnen maken :D
Meestal stem ik op 3 4 landen, een top 10 is een stuk lastiger.
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 mei 2020 23:16 schreef usagi414 het volgende:

[..]

wees dan maar blij dat je @:ato niet bent :)
De volgende dag kwam ato hier op terug.

quote:
1s.gif Op zondag 31 mei 2020 12:52 schreef ato het volgende:

[..]

Hahaha hoezo?
Ik kon me deze quote nog voor de geest halen en dit was dan ook mijn reactie:

quote:
10s.gif Op donderdag 7 mei 2020 21:36 schreef Strani het volgende:
Ik wanhopig zoeken naar liedjes om op te stemmen terwijl ato net z'n shortlist huilend heeft teruggebracht tot 12 liedjes.
Waarop ato heel droog deze reactie gaf :

quote:
1s.gif Op zondag 31 mei 2020 13:19 schreef ato het volgende:

[..]

Oh zo Hahaha, nooit moeite met lijstjes _O-
Altijd het positieve blijven zien, in elke situatie.

En 1 post daarvoor:

quote:
1s.gif Op zondag 31 mei 2020 13:00 schreef ato het volgende:
Ik heb niet meegekeken maar deze editie staat gegrift in mijn hoofd.
Zweden vond ik dus niets (grappig detail, 1 van de achtergrondzangers heeft nog een affair gehad met een vriend van mij. Is zelf nog naar Nederland gekomen voor hem).

1. Frankrijk
2. Spanje
3. Isral
4. Zwitserland
5. Griekenland
6. Portugal
7. Noorwegen
8. VK
9. Joegoslavi
10 Malta
Whiskers2009zondag 5 juli 2020 @ 02:29
-O- :'(
Greyszondag 5 juli 2020 @ 11:28
Toen we met een hele grote groep van het forum naar de Nationale finale van het Songfestival gingen in 2012 (het jaar dat Joan Franka die Nat. Finale won) was ato daar ook en hij vroeg ons waar we van waren en toen registreerde hij ook z'n account:

quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 11:18 schreef ato het volgende:

[..]

Was Roger ook bij nationale finale in 2012?

Ik zat een vak naast jullie? Zo ben ik ook Fok lid geworden *O*
Geregistreerd op:
maandag 20 februari 2012 @ 13:16
Aantal forumposts: 32.045 (gem. 11 per dag)
Greyszondag 5 juli 2020 @ 12:17
Zowel Kim (de beste vriendin van Cor, heb even gevraagd of ik haar naam mocht noemen) als Rob (heel goede vriend van Cor, hij sprak gisteren tijdens de uitvaart heel mooi over de Songfestivalliefde van Cor en hoe ze hadden gejaagd op de kaartjes) hebben de link van dit topic. Ze vinden het fijn om contact te houden, Songfestival was een belangrijk iets in het leven van Cor.
Em31zondag 5 juli 2020 @ 12:32
quote:
1s.gif Op zondag 8 maart 2020 13:00 schreef ato het volgende:
Mijn intutie zegt dat het nummer van Jeangu hoger gaat eindigen dan men nu denkt.
Ik heb het idee dat het gaat verrassen, hoop ook echt op een mooie startpositie.
Dat iets ging verrassen en we op zijn woorden moesten letten kwam ook vaak voorbij. O+ :D
Arizonazondag 5 juli 2020 @ 12:35
2018. Iedereen al helemaal compleet in de stress om Waylon, voor de rehearsal.
ato, superdroog:
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:57 schreef ato het volgende:
Nog steeds paniek?
Nee gaat goed komen.
Na de rehearsal, ook ato had de Krumpers gezien:
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 19:22 schreef ato het volgende:

[..]

Ja en ik had zo'n goede staging in gedachten, eenvoudig maar wel echt Outlaw .
Wist ik veel dat Waylon fan was van Joan Franka en de 3J's -O-
en ook:
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 01:02 schreef ato het volgende:
Ik nam het over van je Grazz, ook je positiviteit zie titel ^O^
Aoibhinzondag 5 juli 2020 @ 12:39
Die positiviteit van hem altijd O+
Greyszondag 5 juli 2020 @ 12:41
Jaaaa :D
(Zelfs als het soms niet helemaal terecht was _O- O+ )
Aoibhinzondag 5 juli 2020 @ 12:44
Ik kan me ook dit topic nog herinneren uit 2013, toen ato als een van de weinigen hier naar Eurovision In Concert ging en daar ook zo leuk enthousiast over vertelde:

ESF / Eurovision in Concert, Anouk ging niet.

En toen aangeschoten aan die leuke Maltese zingende dokter (Gianluca) ging vragen of hij met hem wilde trouwen :D

quote:
0s.gif Op maandag 15 april 2013 12:20 schreef ato het volgende:
Ik sta nog met Gian Luca van Malta op de foto en aangezien ik wat tipsy was van de drank vroeg ik of hij met mij wilde trouwen. Hij was zo sympathiek en geduldig om te zeggen dat hij al een vriendin had hahahaha
Stond ook nog een foto van hen in het topic, maar die doet het niet meer.
Em31zondag 5 juli 2020 @ 12:50
Zijn eerste reactie na de winst vorig jaar, heel kalm eigenlijk ook nog. :D
quote:
1s.gif Op zondag 19 mei 2019 03:22 schreef ato het volgende:
Geweldig he jongens, wat een spanning. Ik dacht toen Nederland zakte naar een 8e plaats, dat het wel voorbij was. Ik kreeg iets meer hoop toen hij dichtbij de anderen qua punten telling kroop.
En 2e bij televoting en in ieder land toch punten gekregen is knap hoor.

Nederland was echt de beste vanavond, ook leuk voor Macedoni.

En wat zong hij nog prachtig op het laatst en samen let dat team *O*
Greyszondag 5 juli 2020 @ 12:54
Ohhh Em wat goed dat je die gevonden hebt, ik zocht al maar mobiel was dat nogal een opgave. Was benieuwd naar precies dit, de reactie na de winst! En inderdaad, wat kalm! :D
Aoibhinzondag 5 juli 2020 @ 13:07
Ik was benieuwd naar zijn eerste reactie op CATS, toen niemand van ons er haast nog in geloofde. En ja hoor :D

quote:
0s.gif Op donderdag 20 maart 2014 05:54 schreef ato het volgende:
Ik was op vakantie en heb het liedje gehoord met gemengde gevoelens gezien de vele negatieve reacties.

Maar wat een gezeur, ik vind het liedje juist mooi door de eenvoud en wat een pracht tekst.
Wel 1 kanttekening doe wat met het tv optreden, ga niet met dichte ogen zingen en afstandelijk het liedje brengen.
Meer chemie, spelen met de camera, spelen met de lichten etc.
Dan komt het wel goed.

Oh ik lees veel over de bookmakers, maar daar kan je af en toe geen pijl optrekken.
het is stijgen, dalen, stijgen en dalen.
Kijk dat Nederland verleden jaar direct een 10e plek scoorde was natuurlijk een droom.

Maar gezien de bookmakers er wel eens naast zitten..
En toen in de rehearsal week TCL als een malle stegen in de odds, deze reactie van @Greys _O-

quote:
0s.gif Op woensdag 7 mei 2014 15:32 schreef Greys het volgende:
Oh en het moet gezegd:

HEE ATO?
JE HAD GELIJK! :+
Greyszondag 5 juli 2020 @ 14:10
:D

Hij had nog nooit zo'n gelijk gehad. Calm after the storm deed precies wat hij voorspelde. _O_
Aoibhinzondag 5 juli 2020 @ 14:14
Deze pagina is ook mooi. Ato echt tig keer achter elkaar dezelfde reactie over dat Nederland naar de finale gaat en hoog gaat eindigen O+

ESF / [2014] Nederland: The Common Linnets - Op naar de finale!
Arizonazondag 5 juli 2020 @ 14:38
De dag na de shock van de eerste repetitie van Waylon zat ato weer op zijn positiviteitsstoel hoor :D
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 11:13 schreef ato het volgende:

[..]

Toch hoor ik hier en daar bij Europese fans, dat wij inderdaad overdrijven over de act en dat het liedje gewoon goed is. *O*
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 11:24 schreef ato het volgende:

[..]

Kan mij voorstellen, maar komt goed. Net als bij Waylon.
yvonnezondag 5 juli 2020 @ 18:04
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 10:40 schreef Greys het volgende:
Dank jullie. :*

Voor degenen die het in de SC niet hadden gezien en toch fijn vinden om te weten: ik haal zo de bestelde bloemen op. Het zijn twaalf rozen (want hij hield erg van rozen) en twaalf omdat DOUZE POINTS (voor de winnaar) in verschillende kleuren (want niet te statig en lekker een beetje chaotisch en vrolijk zoals Cor hier altijd was).
Prachtig gedaan @greys.
*;
MMF93maandag 6 juli 2020 @ 11:35
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 10:40 schreef Greys het volgende:
Dank jullie. :*

Voor degenen die het in de SC niet hadden gezien en toch fijn vinden om te weten: ik haal zo de bestelde bloemen op. Het zijn twaalf rozen (want hij hield erg van rozen) en twaalf omdat DOUZE POINTS (voor de winnaar) in verschillende kleuren (want niet te statig en lekker een beetje chaotisch en vrolijk zoals Cor hier altijd was).
Zo mooi bedacht O+ . Fijn dat je er bij was Greys!
aarontje112dinsdag 7 juli 2020 @ 10:39
Ik lees buiten het Songfestivalseizoen niet zo intensief mee, dus lees het nu pas. Jemig zeg, schrik er wel van. Gecondoleerd aan alle nabestaanden!
koffieleukdinsdag 7 juli 2020 @ 11:59
Immer positiviteit O+
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 april 2015 21:46 schreef ato het volgende:
Ik ga toch iets positiefs zeggen over onze inzending, zij gaat ons positief verrassen..
Aoibhindinsdag 7 juli 2020 @ 12:04
Dit topic ook O+ Met een echte ato-multiquote

ESF / [2015] Nederland: Trijntje - Walk Along #11

Sorry ik was dronken

Of nog niet wakker

En mijn excuses

O+
Arizonadinsdag 7 juli 2020 @ 12:04
edit, dubbel met @Aoibhin :)
Arizonadinsdag 7 juli 2020 @ 12:10
Ook qua wielrennen hoopte ato op verrassingen O+
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 juni 2019 18:12 schreef ato het volgende:

[..]

Ik ook, hoop zo dat hij ons gaat verrassen of Kruiswijk.
ShippedFromTheNetherlandsdonderdag 9 juli 2020 @ 01:11
Sterkte
miss_dynastiedonderdag 9 juli 2020 @ 11:48
Ach jee.... ik schrik ervan. Dag lieve Ato :*
Veel sterkte voor de mensen die hij achter laat.
Greysdonderdag 9 juli 2020 @ 15:36
quote:
10s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 12:10 schreef Arizona het volgende:
Ook qua wielrennen hoopte ato op verrassingen O+
[..]

O+
Andromachedonderdag 9 juli 2020 @ 19:55
Ato geloofde er altijd in. Altijd. Goud. O+
Aoibhindonderdag 9 juli 2020 @ 20:14
quote:
1s.gif Op donderdag 9 juli 2020 19:55 schreef Andromache het volgende:
Ato geloofde er altijd in. Altijd. Goud. O+
Ik hoop echt wat van zijn optimisme in mijn eigen leven over te kunnen nemen O+
libranlzaterdag 18 juli 2020 @ 19:33
Ooh bah wat een verdrietig nieuws. ;( Wat een gemene, oneerlijke ziekte is het ook.

Wat ik me van ato zal blijven herinneren is zijn liefde voor top-lijstjes en puntentellingen, zijn enthousiasme/ fanatisme en persoonlijk dat hij mij altijd vriendelijk weer welkom heette als ik eens een tijdje niet was geweest of iets had geplaatst. O+ En hoe hij mijn username libranl structureel als librani bleef schrijven :D _O- Niet dat het verder iets uitmaakt, ik wist dat hij mij bedoelde.

quote:
1s.gif Op woensdag 25 maart 2020 09:56 schreef ato het volgende:

[..]

Librani leuk je weer hier te zien, was een tijdje geleden.
Rust zacht ato. Jouw bijdragen hier zullen ontzettend worden gemist. Ik ben blij dat je de Nederlandse winst nog mee hebt kunnen maken. Veel sterkte aan zijn nabestaanden.
Greyszondag 19 juli 2020 @ 09:34
O+
Greysdinsdag 1 december 2020 @ 11:27
Kim, de beste vriendin van ato, heeft een speciale Cor-ballon gedoneerd voor 20 december. Zie hieronder. Voor wie een kleine bijdrage wil leveren, dat kan heel makkelijk via onderstaande link.

Vergeten doen we ato nooit! O+

quote:
Hi! Op 20 december geeft Nederland licht voor mensen die geraakt zijn door kanker. Daarom doneerde ik een lampion speciaal voor Cor. Wil je ook bijdragen aan deze bijzondere lampion? Het is heel makkelijk: klik hier om veilig en anoniem te doneren
https://doneren.kwf.nl/ge(...)2?utm_source=sm-1218.

De opbrengst gaat naar levensveranderend kankeronderzoek. Bedankt voor je steun!

Groetjes, Kim
v4Zy9wj.jpg
Mekedinsdag 1 december 2020 @ 11:30
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 december 2020 11:27 schreef Greys het volgende:
Kim, de beste vriendin van ato, heeft een speciale Cor-ballon gedoneerd voor 20 december. Zie hieronder. Voor wie een kleine bijdrage wil leveren, dat kan heel makkelijk via onderstaande link.

Vergeten doen we ato nooit! O+
[..]

[ afbeelding ]
O+
Redefinedinsdag 1 december 2020 @ 11:33
Dank je voor het melden @Greys Een mooi dat die vriendin dat doet ^O^
Aoibhindinsdag 1 december 2020 @ 11:41
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 december 2020 11:27 schreef Greys het volgende:
Kim, de beste vriendin van ato, heeft een speciale Cor-ballon gedoneerd voor 20 december. Zie hieronder. Voor wie een kleine bijdrage wil leveren, dat kan heel makkelijk via onderstaande link.

Vergeten doen we ato nooit! O+
[..]

[ afbeelding ]
O+

Wat een ontzettend mooi initiatief, en lief tekstje van Kim. Bedankt voor het delen
koffieleukdinsdag 1 december 2020 @ 11:55
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 december 2020 11:27 schreef Greys het volgende:
Kim, de beste vriendin van ato, heeft een speciale Cor-ballon gedoneerd voor 20 december. Zie hieronder. Voor wie een kleine bijdrage wil leveren, dat kan heel makkelijk via onderstaande link.

Vergeten doen we ato nooit! O+
[..]

[ afbeelding ]
O+
summer52dinsdag 1 december 2020 @ 12:00
Ach Ato, wat een gemis. Bedankt @Greys voor de link! O+
Arizonadinsdag 1 december 2020 @ 21:11
Mooi initiatief O+

ato ;( O+
koffieleukwoensdag 2 december 2020 @ 09:41
Deze stond in mijn Spotify top 5 voor dit jaar. ato vond hem ook zo mooi O+
Injettavrijdag 5 maart 2021 @ 21:49
Ach wat vreselijk dat dit helemaal aan mij voorbij is gegaan. Kende Cor al zeker 15 jaar via een ander forum. En we wisselden altijd alles uit over het songfestival. Alles wat hij goed vond, vond ik niks en andersom.
Door de Corona ben ik een tijdje social media moe en ook het songfestival was wat naar de achtergrond.
En nu lees ik dit.
Ik ben er kapot van. Hij was zo optimistisch zo vastberaden om zich er niet onder te laten krijgen. Ook in de periode met echt hele zware behandelingen en operaties. Dan krabbelde hij weer op en ging lekker met vakantie.
Ach... ik vind het zo erg dat hij er echt niet meer is. :'(