abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 23 juli 2020 @ 02:13:31 #101
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_194216610
Heerlijk dit :D
  Tettenkoning donderdag 23 juli 2020 @ 03:29:44 #102
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_194216723
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juli 2020 22:05 schreef Pleun2011 het volgende:
Zou hij die site echt in zijn eentje runnen? Best knap. Hij heeft overduidelijk geen moderators in dienst want de comments zijn vaak niet zo politiek correct.
De reacties zijn vaak leuker dan de artikelen zelf.
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
  donderdag 23 juli 2020 @ 05:18:56 #103
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_194216951
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juli 2020 22:05 schreef Pleun2011 het volgende:
Zou hij die site echt in zijn eentje runnen? Best knap. Hij heeft overduidelijk geen moderators in dienst want de comments zijn vaak niet zo politiek correct.
Hopelijk leest iemand als Amalia ze niet.
pi_194217459
quote:
10s.gif Op donderdag 23 juli 2020 03:29 schreef Nine. het volgende:

[..]

De reacties zijn vaak leuker dan de artikelen zelf.
Nee de artikelen zijn het mooiste :7
  donderdag 23 juli 2020 @ 10:13:07 #105
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_194218648
https://www.mediacourant.(...)apje-catherine-keyl/

quote:
Catherine Keyl is niet blij met het geluid dat we ook in ons land het mondkapje zouden moeten omarmen. Ze ergert zich aan mondkapjes, omdat haar lippenstift eraan blijft kleven. Dat geeft de tv-dino aan in haar column in De Telegraaf. Catherine was van de week een paar dagen in Alicante, waar men op straat verplicht een mondkapje moet dragen. "Vloeibare make-up kan je vergeten, dat zit na vijf minuten allemaal aan de binnenkant van het kapje, net als je lippenstift", briest ze.

Om een bekeuring te voorkomen hield Catherine zich goed aan de regels. "De agenten nemen hun taak serieus. Iedereen zonder kapje wordt aangesproken en meteen vet bekeurd."

Het is echt een vreselijk gehannes met die mondkapjes, vindt Catherine. "Ik ben in twee dagen zeker drie kapjes kwijtgeraakt. Eén omdat steeds het elastiekje losspringt (...), één omdat ik hem domweg verloren heb en één omdat hij in een plas viel."

Alicante met mensen vol mondkapjes was een treurig gezicht, stelt ze. "Balen dat je nergens monden ziet, je realiseert je nu wat een essentieel onderdeel van je gezicht dat is."

Nee, dit is allemaal niet aan Catherine besteed. "Wat een vermoeiend gedoe. En hoe leg ik nu uit dat wij in Nederland geen kapje op hoeven op straat. Intelligente lockdown? Leg dat maar eens uit aan een kribbige Spaanse agent."

Generatiegenoot Patty Brard pleit wél voor mondkapjes in het Nederlandse straatbeeld. "Ik begrijp niet waarom we niet één regel stellen voor heel Europa, namelijk overal mondkapjes op. Klaar, dan is het duidelijk."
O.k., ergens heeft ze een punt.
pi_194219692
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juli 2020 01:54 schreef Jeanne_Darc het volgende:

[..]

Heerlijke valse site. De reacties zijn om te gieren.
Dat ontken ik ook niet. Maar er staan regelmatig reacties tussen die erg grof zijn..racistisch bijvoorbeeld. Dat die gewoon blijven staan verbaast mij wel eens.
pi_194224509
https://www.mediacourant.(...)-naar-rtl-boulevard/
quote:
Nicolette van Dam kijkt elke dag naar RTL Boulevard. Het showbizzprogramma staat altijd aan tussen half zeven en half acht. Dat vertelt de influencer in Veronica Magazine. Als Nicolette gevraagd wordt naar haar favoriete tv-programma’s, dan kan ze er maar twee noemen. Het gaat in beide gevallen om titels van RTL 4, waar de 35-jarige presentatrice vroeger zelf ook gewerkt heeft. “Met de kinderen volgden we The Voice Kids. En RTL Boulevard staat eigenlijk altijd op de achtergrond aan.”
Zelf komt Nicolette ook regelmatig voorbij in RTL Boulevard, namelijk in de geestdodende socials corner van Luuk Ikink. Nicolette en haar man Bas Smit maken regelmatig schijtlollige filmpjes die de media halen.

Vroeger keek Nicolette overigens veel meer televisie. “Ik had altijd een vast soap-riedeltje. Goudkust, GTST, Onderweg naar Morgen… En daarvoor was ik gek op de Mini-playbackshow en Telekids. Met name Irene Moors vond ik toen al geweldig. Die doet niet alleen haar dingetje voor de camera, zij máákt echt televisie. Inspirerend.”

En waar kijkt Nicolette niet graag naar? “Bij beelden van hele heftige operaties of ongelukken zap ik gelijk door. Dat is aan mij niet besteed.”

Tegenwoordig heeft ze zelf geen eigen programma meer. Op de vraag of ze net als vroeger bij Zoop weer in een serie zou willen spelen, antwoordt Nicolette: “Ik weet niet of ik ooit nog in een dagelijkse serie zou willen spelen. Het is heel leuk, maar het moet wel precies passen. Ik heb nu een gezin en eigen bedrijven. Dus dan moet het wel een geweldige rol zijn.”
Tijdje terug toen de horeca weer open mocht zag ik ineens zo'n filmpje van Nicolette waarbij ze al gooiend serveert. Vond dat al vaag, want er waren al meerdere filmpjes met die 'grap', maar blijkbaar is dat hobby van haar en haar man. _O-
pi_194225979
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juli 2020 11:24 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Dat ontken ik ook niet. Maar er staan regelmatig reacties tussen die erg grof zijn..racistisch bijvoorbeeld. Dat die gewoon blijven staan verbaast mij wel eens.
Dan zal er geen moderator aan te pas komen.
pi_194231045
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juli 2020 11:24 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Dat ontken ik ook niet. Maar er staan regelmatig reacties tussen die erg grof zijn..racistisch bijvoorbeeld. Dat die gewoon blijven staan verbaast mij wel eens.
Deze man runt de site echt alleen denk ik.
pi_194231201
quote:
Door alle corona-ellende en polarisatie in ons land, raakt het showbizznieuws af en te behoorlijk ondergesneeuwd. Toch gebeuren er nog veel opzienbarende dingen in BN’er-land. Zo zijn de billen van Quinty Trustfull in de afgelopen twaalf maanden een maat groter geworden. De kadetten van Quinty staan tegenwoordig behoorlijk op springen. “In het laatste jaar ben ik een maat groter geworden bij mijn billen, waar ik heel blij mee ben“, onthult de 48-jarige Koffietijd-presentatrice op Instagram.
Het is voor Quinty een behoorlijke struggle geweest. “Ik heb namelijk nooit echt billen gehad. Ik weet het, de meeste mensen zijn blij als ze afvallen, maar ik ben juist blij met meer bil.”

Hoe heeft ze haar billen laten groeien? “Goed en gezond gegeten en veel getraind (squattend door het leven). En nog steeds kan het beter, maar ik ben er tevreden mee.”

De billen van Quinty springen er kennelijk behoorlijk uit, want op Instagram krijgt ze er nu complimentjes over. “Dag Quinty, ik heb een vraag. Mijn dochter wil graag Quinty Trustfull-billen, dus ik dacht: ik ben zo vrij je te berichten. Heb je tips voor haar? Fijne avond. Groeten, Toos.”

Gezien haar billenverleden vindt Quinty dit een erg mooi compliment. “Je snapt het, mijn avond kan niet meer stuk.”

Het nieuws dat het Quinty maar liefst een jaar heeft gekost om bilvolume te creëren zal voor gefronste wenkbrauwen zorgen op de studiovloer van Koffietijd. Eén bilmaat groeien is voor Loretta Schrijver immers een reguliere vrijdagavond.
_O-
  donderdag 23 juli 2020 @ 22:59:20 #111
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194231287
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juli 2020 22:54 schreef Aanmodderfakker het volgende:

[..]

_O-
_O_
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_194236064
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juli 2020 09:04 schreef Eightyone het volgende:
https://www.mediacourant.(...)-000-euro-noodsteun/
[..]

Zowel de gedachten 'takkewijf' als 'wat een heerlijk leven als je zo doortrapt bent' spoken door m'n hoofd.
Het is goed dat het UWV de NOW-subsidies bekend heeft gemaakt. Ook in Friesland kun je alles nazien op de site van De Leeuwarder Courant (Hoeveel keerde het rijk aan coronasteun uit aan Friese werkgevers. Bekijk het hier.) Daar verbaasde ik mij ook welke bedrijven steun hebben aangevraagd, waaronder drie van de vier grote bouwbedrijven, terwijl ze het allemaal smoordruk hadden.
pi_194236112
quote:
1s.gif Op donderdag 16 juli 2020 18:10 schreef 18.32 het volgende:

[..]

^O^ ^O^
pi_194254680
quote:
Bart Ettekoven geeft Connie Witteman silent treatment

Societyheks Connie Witteman heeft zich deze week behoorlijk laten kennen. Ze reageerde erg fel op het vrij onschuldige gerucht in de Weekend dat ze ruzie zou hebben met één van haar kinderen, wat in het geval van Connie nou niet bepaald wereldnieuws is. Sterker nog: het is eerder nieuws als een van hen nog wél bij haar over de vloer wil komen. Hoofdredacteur Bart Ettekoven moest het flink ontgelden: zo’n 48 uur lang gooide ze allemaal dirt over Bart in haar Insta-stories.
Connie plaatste allemaal lelijke foto’s van Bart in haar stories. ‘Pinokkio’, schreef ze er dan bij. Of: ‘Etterkoven.’ Op een gegeven moment verspreidde ze privé-informatie over Bart, namelijk dat hij sperma zou hebben gedoneerd aan zijn ex-schoonmoeder.

Helaas voor Connie kent Bart het klappen van de zweep en komt hij niet met de boze reactie waar ze ongetwijfeld op hoopte. Bart geeft Connie de silent treatment.

We zien Bart op Instagram ronddartelen op de studiovloer van Shownieuws, met zijn hond door het bos lopen en zijn bij KLM werkende vriend uitzwaaien. Maar geen Connie. Nergens.

Voor het eerst sinds de Bart-Connie-ruzie zat de Weekend-baas gisteren aan de desk van Shownieuws, maar ook daar werd Connie doodgezwegen.

Jammer voor Connie, maar ook wel een beetje voor de kijker.
pi_194255073
quote:
Cirkel is rond: Molletjes gaan corona-armen helpen

Nu de Molletjes middenin de coronacrisis tientallen werknemers op straat hebben gezet, is het na de zomer weer tijd voor hun weldoenersgezicht. Uitgerekend Talpa gaat in een nieuw amusementsprogramma mensen helpen die door de coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen, bijvoorbeeld omdat ze hun baan hebben verloren. “Het is heel mooi dat er een programma gaat komen dat mensen helpt om uit een heel moeilijke financiële situatie te komen“, meldde Shownieuws gisteren.

Het Talpa van John de Mol vindt het verschrikkelijk dat er mensen in financiële nood zijn gekomen door corona. “Er zijn heel veel mensen financieel in de problemen geraakt door de lockdown die veroorzaakt werd door het coronavirus. SBS 6 schiet deze mensen te hulp in een gloednieuw programma.”

Anouk Smulders mocht gisteren in Shownieuws de primeur voorlezen. “Mensen die in armoede leven, zijn, zeker in deze crisistijd, ontzettend kwetsbaar”, vertelde ze. “En er komen dus alleen maar meer mensen bij. Vaak zitten ze buiten hun eigen schuld om in diepe problemen. Bijvoorbeeld door ziekte, werkloosheid of een ex die een financiële chaos heeft achtergelaten. De constante vraag hoe ze de eindjes aan elkaar te kunnen knopen zorgt voor veel stress en slapeloze nachten.”

Deze mensen kunnen een steuntje in de rug dus heel goed gebruiken. In het nieuwe programma van SBS 6 worden deze gezinnen geholpen. “Vermogende gezinnen gaan hen op een praktische, positieve en vooral structurele manier helpen om hun leven weer op de rit te krijgen. Dus echt hulp voor op de lange termijn! Geen stress en zorgen in de toekomst. Er wordt hen een handvat aangereikt.”

Misschien een leuke presentatieklus voor Linda de Mol, die tijdens de coronacrisis vanuit haar kasteel allerlei medewerkers van haar tijdschrift op straat zette. Zij gaf in april immers nog aan dat ze het leuk vindt dat mensen in crisistijd zo hulpbereid zijn.

Hoe het nieuwe programma gaat heten is nog niet bekend. Naar kandidaten hoeft de zender in elk geval niet lang te zoeken.
Op vrijdag 19 december 2014 13:42 schreef SilentChaos het volgende:
CG O+ Louter kwaliteitsposts _O_
Op dinsdag 8 september 2015 14:08 schreef ieniminimuis het volgende:
Jij bent de allerleukste van dit topic, hiep hé hoera hoezee *O*
  zaterdag 25 juli 2020 @ 16:38:32 #116
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_194255290
Hier zou eigenlijk geen mens met een iq van boven de 80 in moeten trappen.
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie zaterdag 25 juli 2020 @ 18:25:54 #117
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_194256575
Wehehehehe
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
pi_194256607
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juli 2020 11:00 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Het is goed dat het UWV de NOW-subsidies bekend heeft gemaakt. Ook in Friesland kun je alles nazien op de site van De Leeuwarder Courant (Hoeveel keerde het rijk aan coronasteun uit aan Friese werkgevers. Bekijk het hier.) Daar verbaasde ik mij ook welke bedrijven steun hebben aangevraagd, waaronder drie van de vier grote bouwbedrijven, terwijl ze het allemaal smoordruk hadden.
Het bedrijf qaar ik werk heeft het ook aangevraagd en gekregen, maar moet het nu allemaal terug betalen, omdat het te goed ging.

Dat je op die lijst staat betekent dus niet dat je het uitgekeerde geld ook mag houden.
  zaterdag 25 juli 2020 @ 21:00:52 #119
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_194258315
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juli 2020 16:38 schreef Eightyone het volgende:
Hier zou eigenlijk geen mens met een iq van boven de 80 in moeten trappen.
Er kijkt ook geen hond meer naar al die programma's.
  woensdag 29 juli 2020 @ 20:41:41 #120
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_194313167
Tja. Pak eens een spiegel.

https://www.mediacourant.(...)naantrekkelijk-wijf/

quote:
De bekende Vlaamse haatschrijver Herman Brusselmans (62) haalt in zijn Nieuwe Revu-column gemeen hard uit naar Sophie Hilbrand (44), één van de sterren van BNNVARA. Hij noemt haar een ‘lelijk, onaantrekkelijk wijf’. Dat is te lezen in de kiosk. Het is echt bergafwaarts gegaan met Sophie, vindt hij. “Sophie Hilbrand was, toen ze een jaar of twintig was, redelijk om aan te kijken, niet echt een schoonheid, maar je zou haar toch niet meteen in het riool gedumpt hebben.”

Nu is dat volgens Herman wel anders. “Tegenwoordig, nu ze ongeveer 45 is, heeft ze rimpels, zit haar kanis vol chemische producten en als ze glimlacht flapperen haar oorlellen, zodat we haar thans gerust een lelijk, onaantrekkelijk wijf kunnen noemen.”

Herman is totaal geen fan van Sophie en is ook niet onder de indruk van haar carrière. Zo zag hij haar een keer zitten bij Ranking the Stars, waar ze volgens hem probeerde om ‘mooi in beeld te komen’.

Dat lukte echter niet, aldus Herman. “Met vele bewegingen van haar kop probeerde ze haar kapsel achterover te gooien”, schrijft hij. “Maar Sophie Hilbrand is helemaal niet sexy.”

Ze is net zo sexy als een kruising tussen Zwarte Lola en de Zangeres Zonder Naam, bitcht hij. “Over twintig jaar is Sophie Hilbrand 65 jaar en kan ze de weduwe van Toetanchamon vertolken, ongeschminkt.”
pi_194313845
quote:
Heel sneu. Zijn dochter Elle Bandita vind ik heel vermoeiend in Ranking the Stars.
pi_194314756
quote:
1s.gif Op woensdag 29 juli 2020 21:23 schreef potjecreme het volgende:

[..]

Heel sneu. Zijn dochter Elle Bandita vind ik heel vermoeiend in Ranking the Stars.
zijn dochter wat? Herman?
pi_194314979
Oh zo :P
pi_194316141
quote:
Wel spot on over sophie.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')