abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_193434458
http://www.mediacourant.nl/

quote:
Wie in medialand op de hoogte wil blijven, checkt geregeld Mediacourant.nl. De site wordt gerund door Bob Willer. Wie?

In de werkkamer van Erland Galjaard, omroepman van het jaar 2010, staat een scherm open met daarop - voor een mediajournalist - onmiskenbaar de gedateerde lay-out van Mediacourant.nl, de website die als vergaarbak en doorgeefluik van Hilversum dient. Als de programmadirecteur van RTL op de site wordt gewezen, zegt hij lachend: 'Je moet toch een beetje op de hoogte blijven, hè.'

Lachend op de hoogte blijven, dat doe je als medialiefhebber al een decennium bij Mediacourant.
Het hele bericht staat hier

Deel in dit topic de leukste berichten. Ik lach bijna dagelijks om de schrijfstijl van de (nietszeggende) berichten.
  woensdag 3 juni 2020 @ 22:23:29 #2
363374 Regilio_
De neug rakken
pi_193461383
quote:
Dam-BN’ers niet in quarantaine, vanavond nog een in M

Geplaatst op wo 03 jun 2020 om 17:00
De bekende Nederlanders die maandag samen met duizenden andere mensen op een volgepakte Dam in Amsterdam stonden te demonstreren, houden zich niet aan de oproep van de initiatiefnemers om de komende twee weken zoveel mogelijk thuis te blijven. De talkshow M heeft voor de tweede dag op rij zelfs wéér zo’n Dam-BN’er in de studio. Na Sylvana Simons gisteren, is het vanavond de beurt aan Famke Louise. Zij gaat voor het eerst in haar carrière een liedje zingen zonder autotune.

Het activistische collectief Kick Out Zwarte Piet, een van de initiatiefnemers van de anti-racismebetoging, roept alle Dam-protesteerders op ‘om de komende twee weken zoveel mogelijk thuis te blijven’. “We roepen de aanwezige mensen tevens op om, wanneer er zorgen zijn dat je mogelijk besmet bent, je te laten testen via de nieuwe corona-hulplijn.”

Daar houden de BN’ers zich niet aan, zo is te zien op Instagram. Humberto Tan laat bijvoorbeeld zien hoe hij er lekker op uit trekt en een Audi-dealer bezoekt. En Famke Louise zit vanavond dus bij M.

Famke vertelt op Instagram best gespannen te zijn: “Voor mij is het best wel belangrijk, want dit is de eerste keer dat ik ga optreden zonder autotune. Als ik een foutje maak, neem me niet kwalijk, want ik ben zenuwachtig.”

De zangeres heeft alle reden om extra gespannen te zijn, want M zal vanavond weer een miljoenenpubliek weten te bemoeien. Ze staat immers weer direct na de veel bekeken persconferentie van Mark Rutte, die zich voor het eerst op camera zal uitlaten over het omstreden Dam-protest.

Georgina Verbaan en Halina Reijn houden zich vooralsnog wél goed aan het verzoek om thuis te blijven. Zij zijn al de hele dag druk bezig om op Twitter iedereen voor seksist en racist uit te maken.
pi_193462277
Mediacourant is het VI van het internet.
Love it!
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_193526077
quote:
Connie Witteman zou het fijn vinden als er parkeerplaatsen zouden zijn voor de elite, zodat ze niet zo lang naar een vrije plek hoeft te zoeken. Dat geeft ze aan in een story op Instagram. Connie denkt sinds enige tijd dat haar leven – beetje lunchen hier, dineren daar en tussendoor de nagels lakken – interessant genoeg is om de hele dag door uit te venten op de socials. Die aandachttrekkerij verklapt niet alleen haar eenzaamheid, maar ook dat ze zich verheven voelt boven gewone Nederlanders.
Terwijl ze in haar explosief dure auto belangrijke verkeersregels aan haar laars lapt – ze rijdt al vloggend over de snelweg – vertelt ze haar volgers onderweg te zijn naar Den Haag. “Gezellig naar mijn vriendin. We hebben samengewerkt in mijn kliniek toen. Even gezellig babbelen, lunchen, vrouwenpower.”

Ze wordt een beetje emo tijdens de rit. “Heel raar hoor. Als ik zo langs Wassenaar rij, ik heb het altijd, dan denk ik: jeeeemie, waar is die tijd gebleven waarin Hans en ik onze vier kinderen hebben opgevoed en alle emoties hebben gedeeld en Free Record Shop verder hebben uitgebouwd.”

Eenmaal aangekomen in de Frederikstraat laat Connie zien dat er geen enkele plek vrij is. “Niet normaal. Nergens een plekje te krijgen. Vinden jullie het divagedrag als er gewoon parkeerplaatsen zouden zijn voor bekende Nederlanders?”

Eenmaal aangekomen zadelt Connie haar vriendin ook op met haar Instagram-verslaving. Alles zal en moet op beeld worden vastgelegd om te pronken met de pracht en praal waarin ze leeft. Pijnlijk genoeg heeft deze vriendin, die geen Instagram heeft, overduidelijk geen zin in die aandachttrekkerij.

Na de lunch neemt Connie haar volgers weer mee terug naar Amsterdam, waar ze gaat dineren in haar favoriete restaurant Bellavista. Onderweg deelt ze nog een flinke sneer uit naar het kantorengebouw De Schoen naast de A10. “Dat vind ik zo’n lelijk gebouw. Iedereen vindt het mooi, maar ik vind het echt lelijk.”
O+
  vrijdag 12 juni 2020 @ 19:53:17 #5
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_193605531
Angela's column over Akwasi ontploft in haar gezicht.

https://www.mediacourant.(...)over-angela-de-jong/

quote:
De sneer is om te snijden op de redactie van het AD. De grote ster van de krant, Angela de Jong, wordt na haar Akwasi-column verketterd door haar collega’s: nóg twee journalisten staan op tegen de opiniediva. Dat is te lezen op Twitter. Angela heeft een kritisch stuk geschreven over het onredelijke schreeuwoptreden van Akwasi in de talkshow van Beau van Erven Dorens. Hoewel ze enorm veel steun heeft gekregen van ‘de gewone man’, vinden collega’s haar nu een soort PVV-engerd.

Niet alleen had Angela het over Akwasi en zijn ‘uitpuilende ogen’, maar ook legde ze volgens critici te snel de link tussen zwarte mannen en Zwarte Piet. “Beau had vier zwarte mannen aan tafel, onder wie Akwasi. Ah gezellig, benieuwd of het nog over Zwarte Piet zou gaan“, schreef ze in haar stuk.

Het was echter een andere passage die de meeste weerstand opwekte, namelijk: “Laten we een ding niet vergeten: racisme zit in elk mens. (…) Ik voel me bijvoorbeeld als autochtone Nederlander al twee weken net een Marokkaan, zo wordt er in stereotypen en algemeenheden over mij en mijn buren gepraat.”

De woorden Akwasi, Marokkaan en Zwarte Piet in één column is sowieso al een gevaarlijke cocktail en die ontploft nu in het gezicht van Angela, die zelf overigens meent geen PVV’er, maar een VVD’er te zijn.

Op de redactie van het AD wordt Angela uitgespuugd. Na haar collega Christian Born, coördinator van AD Tech, keren nu ook sterjournalisten Thijs Zonneveld en Nynke de Jong zich tegen La Jong.

De tweet van Christian Born luidde als volgt: “Misselijkmakend en ontzettend frustrerend dat dit gepubliceerd wordt op de site waar ik dagelijks voor werk.”

Sportjournalist Thijs Zonneveld denkt daar hetzelfde over. “Waar kun je hier afstand van nemen? (Ik vraag dit niet voor een vriend)“, zegt hij.

En Nynke de Jong daarop: “May I join you? Blij dat mijn nieuwe column lekker over Obama-heimwee gaat. Voor het evenwicht.”

Angela merkte afgelopen weekend al op dat veel van haar AD-collega’s wat linksig zijn. “Ik ben wat meer rechts van het midden dan andere columnisten van ons, dus dat geluid mis je dan af en toe en dat probeer ik dan een beetje in te vullen.”

Nou, dat is goed gelukt.
pi_193605783
Thijsje Zonneveld
pi_193636802
quote:
Ronald houdt ‘ik weet niks van shownieuws’-trucje vol

Ronald Molendijk blijft het uitermate interessant vinden om in Shownieuws net te doen alsof hij geen enkele affiniteit heeft met entertaimentnieuws. Hij vroeg zich zondagavond tot vermoeienis van de overige deskundigen af of Martien Meiland ook in Frankrijk bekend is. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. De midlife-dj probeert zich zó nadrukkelijk te distantiëren van de ditjes en datjes in Shownieuws, dat hij kennelijk denkt een imago als geloofwaardig artiest te moeten beschermen.

Het ging dit keer over Chateau Meiland. “Weten mensen in Frankrijk eigenlijk ook van het bestaan van dat Chateau Meiland qua televisie?“, vroeg Molendijk aan zijn collega’s.

Het trucje van Molendijk werkt echter niet meer bij zijn collega’s. “Wat denk jij?“, kaatste Airen Mylene enigszins verveeld terug.

Molendijk: “Ik heb werkelijk geen idee, maar als je het wil verkopen is dat toch een mooie.”

De uitzending werd snel maar weer hervat door Guido den Aantrekker, die zijn werk als deskundige wél serieus neemt.

De Nieuwe Revu denkt dat Molendijk ‘stoer wil doen met de houding dat hij alleen de allerbekendste artiesten kent en de realityserie-pulp vanzelfsprekend aan hem voorbijgaat’.

Het tijdschrift wijst erop dat er maar één reden is dat hij aan de Shownieuws-desk zit. “Toen Galjaard programmadirecteur bij RTL was, dook Molendijk ineens overal op in RTL-programma’s“, schrijft het blad. “In november stapte Molendijk over naar Talpa Network, kwispelend als een kwijlend hondje achter Galjaard aan.
O+
pi_193636852
De midlife-dj

_O- _O-
  maandag 15 juni 2020 @ 12:11:32 #9
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_193638341
Aandachtsgeil mannetje, die Roland :')
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
pi_193638345
quote:
Jim ‘shirtless’ Bakkum klaagt over oppervlakkig Insta

Jim Bakkum heeft een beetje wat Jan Versteegh ook heeft. Ze zijn allebei behoorlijk doorsnee papa’s geworden in het dagelijks leven, maar de ijdelheid blijft toch aan hen trekken: de heren posten maar al te graag nietsverhullende foto’s van zichzelf. Jan postte vorige week een foto waarin hij zwoel in zijn onderbroek aan een boom hangt (“ook zo toe aan zomer?”), terwijl Jim zelfs een hele filmcarrière om zijn shirtless verschijning heen heeft gebouwd. Nu klaagt Jim over oppervlakkigheid.
Jim, bekend van de stripperfilm Onze Jongens in Miami, vindt dat Instagram soms heel erg oppervlakkig is. “Instagram vind ik echt de leukste app op het gebied van social media, maar heel soms ben ik ineens zo klaar met alle oppervlakkigheid waar ik naar zit te kijken.”

Instagram is het zien-en-gezien-worden van de moderne tijd. Des te meer kleren je uittrekt, des te meer likes je krijgt. Soms stuit het Jim een beetje tegen de ontblote borst. “Ik wil échte levens, échte foto’s, échte situaties zien.”

Hij vervolgt: “Natuurlijk geniet ik ook van mooie plaatjes, om te kijken en om te posten, maar heel soms besef ik ineens; waar zit ik nou de hele tijd naar te kijken?”

Naar een hoop gebakken lucht dus. Waar komt deze tirade eigenlijk vandaan? “Gewoon even een openbare gedachte die ik wilde delen.”

pi_193652520
quote:
Geen crisis voor Wendy, shopt erop los in de P.C.

Veel mensen hebben het lastig in deze coronacrisis, maar gelukkig geldt dat niet voor iedereen. Wendy van Dijk was één van de heldinnen die gewoon doorwerkte tijdens de lockdown: ze maakte een hele serie specials van Hart in Aktie, waarin ze mensen een hart onder de riem stak. Gelukkig kan de presentatrice nu even uitpuffen en haar eerlijk verdiende Talpa-tonnen laten rollen. Na deze zware tijd heeft de tv-ster zichzelf even lekker verwend in de peperdure P.C. Hooftstraat in Amsterdam.
Een fotograaf van tijdschrift Weekend zag Wendy samen met haar moeder en dochter gezellig winkelen in de straat van de Gucci’s en de Prada’s, waar een halfuur shoppen ongeveer gelijkstaat aan een modaal maandsalaris.

Het leek erop dat Wendy haar coronazorgen even goed kon vergeten. “De presentatrice was naarstig op zoek naar leuke zomerjurkjes. Niet alleen voor zichzelf, maar óók voor haar moeder en dochter.”

Wendy heeft het als geen ander verdiend. “Voor Wendy ging het werk de afgelopen maanden, als een van de weinigen in Hilversum gewoon door.”

Wat ze precies heeft gekocht is niet duidelijk, maar: “Getuige de tasjes was de shopmiddag van de dames geslaagd.”

Hopelijk is Wendy ook nog even langsgelopen bij de Kruidvat voor wat dozen Kleenex. Die kunnen haar ontslagen Talpa-collega’s goed gebruiken.
O+
  Moderator / Miss SHO dinsdag 16 juni 2020 @ 21:45:47 #12
22592 crew  Ole
pi_193662229
‘Ronald Molendijk vindt zichzelf te cool’ – Mediacourant.nl
Rick Romijn: ‘Ronald Molendijk vindt zichzelf te cool’
Geplaatst op di 16 jun 2020 om 15:30

Ronald Molendijk acteert zo vaak dat hij geen enkel idee heeft waar alle items in Shownieuws over gaan, omdat hij zichzelf te cool vindt. Dat zegt Rick Romijn, sidekick op Radio Veronica, in de Nieuwe Revu. Door nadrukkelijk aan te geven dat hij niets weet over de personen die besproken worden, probeert Molendijk zijn credibility als artiest te bewaken. “Dat hij sommige artiesten niet kent, vind ik niet kunnen. Als je aan die desk staat, moet je William Spaaij natuurlijk wel kennen.“

William Spaaij is één van de bekendste musicalartiesten van het land. Molendijk wilde tijdens een van de uitzendingen nadrukkelijk laten weten dat hij geen idee heeft wie het is. “Molendijk vindt zichzelf waarschijnlijk te cool om tegelijk dj te zijn én te weten wie een grote rol speelde in de musical over Annie M.G. Schmidt.”

Ergert Romijn zich eraan? “Ik vind het niet storend wat hij doet, maar als hij over bepaalde nieuwe muziek zegt dat hij het niet goed vindt, krab ik weleens achter mijn oren. Kijk, hij heeft één keer in zijn leven een klein Top 40-hitje gehad met De Rode Schoentjes. Ik vind hem een aardige gozer, maar Molendijk heeft niet de statuur om muziek van anderen te bekritiseren.”

Molendijk is bij de tv terechtgekomen door zijn goede band met tv-bobo Erland Galjaard. “Zelf heeft hij niet veel successen op zijn palmares staan. Hij was een ontzettend goede dj, voelde prima de sfeer aan en heeft Nighttown in Rotterdam groot gemaakt. Ik kwam er vroeger geregeld, hij draaide daar echt geweldig. Maar ja, die tent is al jaren failliet.”

“Hij is nu entertainmentdeskundige en dan denk ik met alle respect: wat heeft hij gedaan in de showbizz?”
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  dinsdag 16 juni 2020 @ 21:52:01 #13
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_193662327
Het is lastig die man niet vervelend te vinden. Gelukkig krijgt hij er op mediacourant.nl echt regelmatig van langs >:)
  Moderator / Miss SHO dinsdag 16 juni 2020 @ 22:08:36 #14
22592 crew  Ole
pi_193662560
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juni 2020 21:52 schreef BasEnAad het volgende:
Het is lastig die man niet vervelend te vinden. Gelukkig krijgt hij er op mediacourant.nl echt regelmatig van langs >:)
O+
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Moderator / Miss SHO dinsdag 16 juni 2020 @ 22:11:35 #15
22592 crew  Ole
pi_193662616
Felle kritiek op teennagels Caroline Tensen – Mediacourant.nl
Felle kritiek op teennagels Caroline Tensen
Geplaatst op di 16 jun 2020 om 14:30

Door alle ophef over racisme en corona zou je bijna vergeten dat er ook nog belangrijk shównieuws te bespreken is. Eén van de grotere presentatrices van ons land, Caroline Tensen, wordt deze week in Story namelijk hard afgerekend op haar teennagels. Dat is te lezen in de kiosk. Het wordt als onkies gezien om dames met een respectabele carrière af te vallen over hun uiterlijk, maar couturier Paul Schulten heeft daar lak aan. Hij wijst de lezers van Story op Caroline’s teennagelblunder.

Schulten bespreekt een glamoureuze foto van Caroline, waarop ze poseert in een jurkje met bijpassende pumps. Haar teennagels komen door die pumps heen. Dat is in principe geen probleem, maar wel als die nagels behoorlijk afsteken bij de rest van het geheel.

Wat is precies het probleem? “Jammer dat Caroline op haar vingernagels een naturel, basic nagellak heeft en op haar teennagels een donkere lak. Dat is niet mooi. Je moet er altijd voor zorgen dat al je nagels, zowel op je handen als op je voeten, dezelfde tint hebben“, bitcht de couturier.

De pupil van Leco van Zadelhoff krijgt hier dus een flinke glamourreprimande. En daar blijft het niet bij. Schulten vindt namelijk dat Caroline geen korte jurkjes meer moet dragen. “Voor haar 56 jaar ziet Caroline er nog fantastisch uit, maar zulke korte lengtes moet ze niet meer doen.”

Gelukkig zit het met de visagie, het terrein van Leco, wél goed. “Caroline weet hoe het moet: als je geen panty draagt, dan moet je je benen in de make-up zetten. En dat heeft ze keurig gedaan. Haar benen zien er zo écht goed verzorgd uit.”

De teennagels van Caroline Tensen kunt u bekijken in de nieuwste editie van Story. Deze ligt alleen vandaag nog in de winkels. Op = op.
_O-
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Moderator / Miss SHO dinsdag 16 juni 2020 @ 22:13:17 #16
22592 crew  Ole
pi_193662645
Ik verwachtte vieze schimmelnagels if zo :+
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_193664058
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juni 2020 22:13 schreef Ole het volgende:
Ik verwachtte vieze schimmelnagels if zo :+
Haha ik ook
Proud owner of post 200.000.000
COR / Hoe is het in 'jouw' supermarkt? #18
pi_193666212
quote:
De Telegraaf ontpopt zich een beetje tot de Ab Osterhaus onder de kranten.
:D
https://www.mediacourant.(...)veel-bners-kritisch/
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie donderdag 18 juni 2020 @ 16:50:30 #20
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_193686436
quote:
:D.

'Menselijke fout', :')!
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
pi_193749392
quote:
Geen nieuwe coronadoden, Ab in paniek bij Op1

Er komt opeens opvallend goed nieuws vanuit het RIVM: niet alleen werden er gisteren voor het eerst geen nieuwe doden geregistreerd, ook gaf het instituut aan dat de kans op een tweede golf erg klein is. Het goede nieuws werd gisteren in Op1 ‘gevierd’ met Ab Osterhaus. De tv-viroloog was behoorlijk in paniek, want het goede nieuws strookt niet met zijn doemscenario’s en voor je het weet krijgt hij geen uitnodigingen meer om zijn rode wijntje te komen drinken aan de talkshowtafel.
Ab besloot dan ook zijn paniekboodschap voort te zetten. “Het is maar wat je een tweede golf noemt. Ik denk dat je daar heel voorzichtig mee moet zijn. Als je nu kijkt wat er in Duitsland gebeurt, dan zie je uitbraken op verschillende plaatsen. We moeten kijken of we dat in Duitsland binnen de perken kunnen houden.”

Volgens Ab komt er wel een tweede golf. “Ik denk dat er een reëele kans is dat hij er wel komt, tenzij men inderdaad al die maatregelen goed evalueert en kijkt wat daarvan nog in stand moet blijven. Als je nu tegen de mensen gaat zeggen dat die tweede golf er niet gaat komen, dan neem je toch risico. Ik denk juist dat je de druk erop moet houden.”

Presentatrice Willemijn Veenhoven: “Dat maakt het toch een beetje verwarrend. Het RIVM zegt dat de kans klein is en jij zegt hier aan tafel: ‘Hou er toch maar wel rekening mee.’”

Ab: “De kans is reëel aanwezig. Als we nu verder versoepelen en niet de touwtjes aan blijven trekken, dan krijg je een tweede golf, daar hoef je echt niet aan te twijfelen. We zien ook wat er in Zuid-Amerika en in Noord-Amerika gebeurt. Ik denk echt dat dit een heel serieuze situatie is.”

Erik Dijkstra: “Ik was eigenlijk wel blij met die mededeling van het RIVM dat die tweede golf er waarschijnlijk niet komt. Maar nu kom jij hier eigenlijk toch weer met een onheilstijding.”

Ab: “Het is geen onheilstijding, maar van: jongens, pas op, als we de touwtjes laten vieren, anders kan het nog fout gaan.”

In dit geval kun je niet anders dan begrip hebben voor Maurice de Hond. “Ab Osterhaus bij Op1 gisteravond zorgde ervoor dat ik beide schoenen naar de tv wierp“, zegt hij.

De Hond wordt doodmoe van Ab. “Onsamenhangend en inconsequente uitspraken, waar je in de praktijk weinig mee kan. Ook de indruk dat hij de meest recente studies niet kent.”

Op1 verdedigt Ab

Hoofdredacteur Herman Meijer van Op1 moet zich regelmatig verweren tegen de keuze om paniekviroloog Ab Osterhaus aan tafel te zetten. Met name tijdens het hoogtepunt van de crisis zat Ab bijna elke avond aan tafel.

Herman is juist trots dat Op1 deze ‘becommentariërende viroloog’ zo vaak aan tafel had, zegt hij in NRC. “Osterhaus heeft toch een paar keer vooruitgelopen: met meer testen, meer dit, meer dat. Dat is ook de taak, voor ons, dat je meedenkt met wat iedereen denkt en daar het commentaar en verhaal bij zoekt.”
:D
  dinsdag 23 juni 2020 @ 13:21:50 #23
14505 OProg
A Life in Music
pi_193751273
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 11:06 schreef Aanmodderfakker het volgende:

[..]

:D
:D _O_
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  dinsdag 23 juni 2020 @ 13:24:46 #24
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_193751318
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 11:06 schreef Aanmodderfakker het volgende:

[..]

:D
Genot
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_193766806
Deze is ook weer leuk

Dit is de nieuwe bril van RTL Boulevard-ster Luuk Ikink

Luuk Ikink, een van de bekendste brillendragers van de Nederlandse tv, heeft een nieuw montuur uitgekozen. Hij is er vanavond voor het eerst mee te zien in zijn RTL Boulevard. Dat kondigt de 37-jarige presentator aan op Instagram. De afgelopen periode was Luuk al te zien met een nieuw montuur, namelijk één van Alexander McQueen, maar daar voelde hij zich toch niet helemaal content over. Nu heeft de tv-grootheid gekozen voor een minimalistisch design van Mykita Lessrim.

Het montuur ziet er inderdaad heel minimalistisch uit: de bril bestaat uit veel glas en weinig montuur. De designer van dienst had kennelijk een nonchalante bui.

Gelukkig is Luuk er blij mee. “Nieuwe bril! Ik had al een nieuwe (Alexander McQueen), maar die beviel uiteindelijk toch niet. Dat heb je soms. Gelukkig wilde Jasper Brildesign hem wel weer innemen. (geen spon trouwens, gewoon mooie service!) Deze keer gegaan voor super-minimal. De Mykita Lessrim Haru. Blij mee!”

Veel mensen reageren positief. “Staat je goed Luuk 👍“, zegt de een. En de ander: “Vind hem top!”

Link: https://www.mediacourant.(...)ard-ster-luuk-ikink/
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie woensdag 24 juni 2020 @ 13:31:12 #26
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_193767552
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juni 2020 12:28 schreef Choco115 het volgende:
Deze is ook weer leuk

Dit is de nieuwe bril van RTL Boulevard-ster Luuk Ikink

Luuk Ikink, een van de bekendste brillendragers van de Nederlandse tv, heeft een nieuw montuur uitgekozen. Hij is er vanavond voor het eerst mee te zien in zijn RTL Boulevard. Dat kondigt de 37-jarige presentator aan op Instagram. De afgelopen periode was Luuk al te zien met een nieuw montuur, namelijk één van Alexander McQueen, maar daar voelde hij zich toch niet helemaal content over. Nu heeft de tv-grootheid gekozen voor een minimalistisch design van Mykita Lessrim.

Het montuur ziet er inderdaad heel minimalistisch uit: de bril bestaat uit veel glas en weinig montuur. De designer van dienst had kennelijk een nonchalante bui.

Gelukkig is Luuk er blij mee. “Nieuwe bril! Ik had al een nieuwe (Alexander McQueen), maar die beviel uiteindelijk toch niet. Dat heb je soms. Gelukkig wilde Jasper Brildesign hem wel weer innemen. (geen spon trouwens, gewoon mooie service!) Deze keer gegaan voor super-minimal. De Mykita Lessrim Haru. Blij mee!”

Veel mensen reageren positief. “Staat je goed Luuk 👍“, zegt de een. En de ander: “Vind hem top!”

Link: https://www.mediacourant.(...)ard-ster-luuk-ikink/
:D.

Wat een vreselijke, ouwelijke bril trouwens, :@. Ik heb dat nooit mooi gevonden, zo’n bril ‘zonder’ montuur. Alsof je wil verstoppen dat je een bril draagt, :').
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 24 juni 2020 @ 13:34:37 #27
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_193767605
quote:
17s.gif Op woensdag 24 juni 2020 13:31 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

:D.

Wat een vreselijke, ouwelijke bril trouwens, :@. Ik heb dat nooit mooi gevonden, zo’n bril ‘zonder’ montuur. Alsof je wil verstoppen dat je een bril draagt, :').
Een beetje een matige tegenstelling van zo'n eveneens verschrikkelijk grote, lelijke bril met een enorme montuur, alsof je juist tegen iedereen in z'n gezicht wilt roepen "KIJK IK HEB EEN BRIL, HEY, HEY, HEY, IK HEB EEN BRIL! HEY!".
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_193767924
Ja Luuk is nog zo'n favoriet van de Mediacourant schrijver.
pi_193768022
quote:
17s.gif Op woensdag 24 juni 2020 13:31 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

:D.

Wat een vreselijke, ouwelijke bril trouwens, :@. Ik heb dat nooit mooi gevonden, zo’n bril ‘zonder’ montuur. Alsof je wil verstoppen dat je een bril draagt, :').
Net Calimero nu!
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie woensdag 24 juni 2020 @ 14:38:03 #30
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_193768391
quote:
9s.gif Op woensdag 24 juni 2020 13:34 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Een beetje een matige tegenstelling van zo'n eveneens verschrikkelijk grote, lelijke bril met een enorme montuur, alsof je juist tegen iedereen in z'n gezicht wilt roepen "KIJK IK HEB EEN BRIL, HEY, HEY, HEY, IK HEB EEN BRIL! HEY!".
Daar is die uitgerangeerde ‘stylist’ zo goed in, Bastiaan van Schaaik. Bij hem heb ik altijd het idee dat ‘ie het erom doet. En zichzelf dan heel stoer vindt.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  woensdag 24 juni 2020 @ 15:35:55 #31
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_193769095
quote:
17s.gif Op woensdag 24 juni 2020 14:38 schreef ChipsZak. het volgende:
Bastiaan van Schaik
Ik moest hem Googlen. Had ik dat nu maar niet gedaan... -O-
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
  woensdag 24 juni 2020 @ 15:45:57 #32
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_193769225
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juni 2020 15:35 schreef Nine. het volgende:

[..]

Ik moest hem Googlen. Had ik dat nu maar niet gedaan... -O-
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dat gewicht is 'ie inmiddels al lang kwijt.

Dit lijkt me nogal een oude foto.

Niet dat het me een aangenaam persoon lijkt, maar toch.
  woensdag 24 juni 2020 @ 15:49:40 #33
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_193769271
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juni 2020 15:45 schreef Eightyone het volgende:
Dat gewicht is 'ie inmiddels al lang kwijt.

Dit lijkt me nogal een oude foto.

Niet dat het me een aangenaam persoon lijkt, maar toch.
Geen idee, die foto kwam als eerste naar boven na een Google search.

Zou hij alle overtollige huid ook kwijt zijn? Want dat is meestal ook nog wel een dingetje.
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
pi_193769673
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juni 2020 15:35 schreef Nine. het volgende:

[..]

Ik moest hem Googlen. Had ik dat nu maar niet gedaan... -O-
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dit verhaal hebben we hier niet besproken
  zaterdag 27 juni 2020 @ 09:32:25 #35
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_193812378
https://www.mediacourant.(...)ijven-with-the-stars

quote:
Er wordt in de tv-wereld volop gewerkt om Nederland in het tv-seizoen 2020/2021 weer bomvolle televisiegidsen te bezorgen. Nog altijd bedienen NPO, RTL en SBS een groot lineair publiek en het is wel de bedoeling dat deze lucratieve kijkersgroep voor de buis blijft hangen. Daarom zitten er dagelijks creatieve koppen bij elkaar om te bedenken waar Nederland straks weer naar kan kijken. De nieuwste hersenspinsel uit Hilversum is het kakelverse format Schapendrijven with the Stars.

Er is een partij die in Hilversum die er wel wat in ziet om bekende Nederlanders op te gaan voeren als schaapherders. Eén van de sterren die een uitnodiging heeft gekregen is Jim Bakkum.

De tv-makers hebben aan het management van Jim laten weten: “Graag wil ik Jim Bakkum uitnodigen als deelnemer van één aflevering van een nieuw televisieprogramma, waarin hij samen met een andere prominente Nederlander (nader te bepalen) in twee dagen tijd een kudde schapen van A naar B zou brengen.”

Het lijkt erop dat Jim hier niet zo voor warmloopt. “Net als je dacht dat het niet gekker kon“, zegt hij. “Bringing Sheeps From A to B wis de Stars.”
Het lijkt niet eens een grap. _O- _O- _O-
pi_193873752
quote:
Monique Westenberg heeft net als zo’n beetje elke BN’er-vrouw een eigen kledinglijn en daar vertelde ze gisteren over in Shownieuws. Het was haar eerste tv-interview in anderhalf jaar tijd. Dat meldde deskundige Bart Ettekoven na het item op SBS 6. Het interview had helaas geen ophef-gehalte: niets over Rachel, niets over Bridget, niets over haar ordinaire vriend. Ze babbelde alleen maar wat over die nieuwe kledinglijn en daar kijken we natuurlijk niet voor naar Shownieuws.
Achter de desk waren ze wel lyrisch. “Het is zo cliché om te zeggen, maar ze straalt!“, meldde Dyantha Brooks, een van de grootste rising stars van SBS 6.

Bart ‘de spleet’ Ettekoven: “Ja, en we hebben haar echt anderhalf jaar niet gezien op televisie. Althans, ze heeft nooit een interview gegeven. Eigenlijk alleen in de LINDA., waarin ze wel het één en ander heeft gezegd, ook over de affaire met Bridget met haar man. Dat heeft wel veel stof doen opwaaien, maar verder heeft ze zich altijd keurig gehouden.”

Het is gewoon een vrouw met klasse, vindt Bart. “Ze heeft nooit de vuile was buiten gehangen, ook niet toen hij er op een gegeven moment met Bridget vandoor ging. Nergens interviews gegeven. Pas daarna heeft ze dat gedaan. Het is goed om te zien dat ze nu zo goed in haar vel zit.”

Dyantha: “Denk je dat Nederland iets meer van haar is gaan houden omdat ze zo chic is geweest?”

Bart: “Ik denk dat absoluut. Ik denk dat het zeker meespeelt dat zij zich zo op de achtergrond heeft gehouden. Ze heeft nooit de vuile was buitenbehangen en kwaad gesproken over André. Ik vind dat ze dat heel verstandig heeft gedaan.”
:')
pi_193874842
Een BN-grietje met een eigen kledinglijn..origineel wel
  Moderator / Miss SHO woensdag 1 juli 2020 @ 16:07:17 #38
22592 crew  Ole
pi_193875433
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juli 2020 15:21 schreef Pleun2011 het volgende:
Een BN-grietje met een eigen kledinglijn..origineel wel
Is ze al betrapt op plagiaat?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  donderdag 2 juli 2020 @ 11:21:30 #39
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_193886692
https://www.mediacourant.(...)der-dan-rijksmuseum/

quote:
Anna Nooshin (33) en haar hersenloze aanhang hebben vanaf morgen een eigen clubhuis: The Upside Down, haar nieuwe Instagram-museum tegenover de RAI in Amsterdam. Wie dit ‘grootste interactieve Insta-museum van Europa’ wil bezoeken, moet wel diep in de buidel tasten, want de ticketprijzen zijn hoger dan die van het Rijksmuseum: 25 euro versus 19 euro. Niet geheel verbazingwekkend loopt het vooralsnog niet echt storm: voor de hele openingsdag zijn nog ‘volop’ kaarten te verkrijgen.

Mensen die de hele dag door hun leegheid etaleren op de socials, krijgen vaak ook veel kritiek te verduren, maar dat is tegen het zere been. Een speciaal hoekje in het museum is daarom ingericht voor haatreacties. “Ik wil duidelijk maken dat woorden effect hebben“, zegt ze in het AD.

Nee, Anna en haar vriendinnen willen alleen maar hosanna horen. Na het haathoekje, komt daarom snel de liefde. “Uiteindelijk kom je uit bij liefde, want dat helpt je er doorheen.”

Anna denkt werkelijk dat ze met haar Insta-museum (bedoeld voor tienermeisjes die Insta-foto’s van zichzelf willen maken) iets bijdraagt aan een betere wereld. “Ik vind het belangrijk om naast entertainment ook stil te staan bij educatie. Ik vind dat een plicht voor iemand in mijn positie. Dus zo vraag ik met die kinderkamer aandacht voor stichting Het Vergeten Kind.”

Ziet ze zelf ook niet in dat ze afschrikwekkend eendimensionaal is? “Dat is vooral een aanname van mensen. Dat ik dit nu doe, is geen bewijsdrang. Ik ben hier al twee jaar mee bezig. Ik word ook gewoon ouder en ontwikkel me. Dit is wat mij nu bezighoudt.”

Tickets voor Anna Nooshin Insta-paleisje kunt u hier kopen
Nee, dank je.
pi_193886746
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juli 2020 11:21 schreef Eightyone het volgende:
Anna Nooshin (33) en haar hersenloze aanhang


Mensen die de hele dag door hun leegheid etaleren op de socials

:') _O_
pi_193887121
quote:
Alles waarin "Anna Nooshin" voorkomt is op voorhand al tenenkrommend en klachtwaardig. Steeds als je denkt dat het niet erger kan, doet ze er nog een schepje bovenop.
Proud owner of post 200.000.000
COR / Hoe is het in 'jouw' supermarkt? #18
  donderdag 2 juli 2020 @ 11:56:30 #42
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_193887274
Ik zag het een paar dagen terug al in Shownieuws (Shownieuws - ja, ik weet het. Zó veel is er momenteel niet op tv.).

Het is gewoon een aanschakeling van felgekleurde, psychedelische ruimtes waar je lollige plaatjes in kunt schieten. De naam 'museum' is het iig niet waardig.
pi_193921547
Is het heel erg als ik niet eens weet wie het is? Geloof niet dat ik heel veel mis trouwens!
pi_193922374
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 12:12 schreef soapie het volgende:
Is het heel erg als ik niet eens weet wie het is? Geloof niet dat ik heel veel mis trouwens!
Instagram aandachtssletje
SOONY
pi_193925628
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 13:14 schreef DKUp het volgende:

[..]

Instagram aandachtssletje
:r
pi_193954096
quote:
Arie Boomsma: ‘NSB-verwijt kwam van bange mensen’

Sportschoolgriezel Arie Boomsma, die adverteerders opriep om Veronica Inside te boycotten en daarna schijnheilig riep dat het programma van hem niet van de buis hoeft, denkt dat mensen die hem een NSB’er noemen – zoals Fidan Ekiz – vooral heel bange mensen zijn die niet tegen verandering kunnen. “Mensen die bang zijn voor verandering reageren extreem fel. Zo’n relativering helpt“, zegt de alleswetende Arie, die buiten de hoofdstedelijke bubbel behoorlijk wordt uitgekotst, op Instagram.
Af en toe staan BN’ers toe dat gewone mensen hen vragen stellen op Instagram en ook Arie hield gisteren zo’n Q&A-sessie. “Hoe zorg je ervoor dat de negatieve energie vanuit de media geen effect heeft op jouw leven?“, vroeg een van zijn volgers.

Daarop gaf Arie aan niet immuun te zijn voor alle negativiteit die op hem afkomt. “Het heeft altijd een beetje effect hoor. Die vorm van negativiteit is ruis. Een paar dingen helpen; als je er niet naar kijkt, bestaat het niet.”

Arie heeft het daarna over de VI-rel. “Ik heb nu net een relletje meegemaakt nadat ik kritiek had op een populaire talkshow. Dat werd breed uitgemeten in allerlei media. Dan helpt het ook goed naar de feiten te blijven kijken.”

Hij vervolgt: “In dit geval had ik een kritische vraag gesteld die ik al twee keer eerder heb gesteld afgelopen jaren (moet je als adverteerder, kijker, zender een programma ogelijk willen maken dat vaak racistisch is en discriminerend ten opzichte van transgenders en homo’s?). De reden dat de reacties nu feller waren dan voorheen is dat de tijd explosief is.”

“Een mondiaal protest blaast wind in de zeilen van verandering. Mensen die bang zijn voor verandering reageren extreem fel. Zo’n relativering helpt. En daarnaast; concentreer je op positieve dingen. Op zaken waar je (wel) invloed op hebt. Laat je nooit leiden door lof óf kritiek.”
:D
  Moderator / Redactie FP dinsdag 7 juli 2020 @ 14:37:04 #47
3795 crew  ChatGirl
pi_193974706
Gisteren:

quote:
Shownieuws pakt groot uit: exclusief interview Gordon
Het SBS 6-programma Shownieuws pakt vanavond groot uit met een exclusief interview met Gordon. Het is de redactie gelukt om de man die zichzelf bijna nooit in de media laat zien éindelijk voor de camera te krijgen. In een Amerikaanse setting heeft Dyantha Brooks een ‘one-on-one’ opgenomen met de SBS-ster, die uitvoerig zal worden becommentarieerd in de studio. Voor deze special is gekozen voor een speciale opstelling: Evert Santegoeds en Albert Verlinde worden naast elkaar gezet.
Vandaag:

quote:
Presidentieel interview Gordon is geen kijkcijferhit
Het uiterst chique Concertgebouw was gisteren het decor van het ‘exclusieve’ een-op-een-interview dat Shownieuws had geregeld met SBS 6-collega Gordon. De kijker zag hem voorafgaand aan het gesprek als royalty de zaal in lopen, richting gastvrouw Dyantha Brooks, die volgens hem een groot televisietalent is. Met haar sprak Gordon uitgebreid over al het Gordon-leed. Heel fijn voor de narcistische entertainer, maar de kijker thuis had er aanzienlijk minder behoefte aan.
De Shownieuws-special, waarin beelden van het Gordon-interview werden afgewisseld met commentaren uit de studio, moest genoegen nemen met een magere score van 376.000 kijkers (13 procent).
:D
Op vrijdag 19 december 2014 13:42 schreef SilentChaos het volgende:
CG O+ Louter kwaliteitsposts _O_
Op dinsdag 8 september 2015 14:08 schreef ieniminimuis het volgende:
Jij bent de allerleukste van dit topic, hiep hé hoera hoezee *O*
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie dinsdag 7 juli 2020 @ 14:47:39 #48
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_193974801
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 14:37 schreef ChatGirl het volgende:
Gisteren:
[..]

Vandaag:
[..]

:D
Wehehe, :')
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
pi_194002719
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juli 2020 11:47 schreef roos94 het volgende:

[..]

Alles waarin "Anna Nooshin" voorkomt is op voorhand al tenenkrommend en klachtwaardig. Steeds als je denkt dat het niet erger kan, doet ze er nog een schepje bovenop.
https://www.mediacourant.(...)ul-geen-kritiek-aub/

Anna Nooshin :') :|W
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 9 juli 2020 @ 10:14:46 #50
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_194003474
Insta-millennial, maar met alle respect, ze lijkt op die bovenste foto mínstens 30-35...dan ben je toch geen millennial? :+
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')