abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 14 mei 2020 @ 11:08:07 #51
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_193119049
Ik vind autorijden echt èèn van de allerleukste dingen.
Al vanaf de eerste keer lessen :D

Ik heb wel de neiging om op plekken waar ik vaak kom wat te hard te rijden.
Sowieso heb ik de auto iedere dag nodig voor werk en daarnaast in het weekend of op vrije dagen zit ik er eigenlijk ook altijd wel in.

Heb èèn keer een fietser aangereden die aan de verkeerde kant zat in een bocht, ik kon hem dus niet zien (hij had niets en beloofde voortaan aan de juiste kant te fietsen :') ). En ben èèn keer van achter aangereden door een suv :')
pi_193119093
Boetes... 2 x voor fout parkeren.
Verder niet. *) Ik heb alleen weleens inschattingsfouten gemaakt maar dat hebben we allemaal weleens gedaan.

De foto van Duman Met dat verkeer is trouwens echt een nachtmerrie.
Ik heb regelmatig dromen dat ik een auto ongeluk krijg. -O-
pi_193119159
Wij hebben hier langs onze wijk een weg waar je 50 mag, maar die uitnodigt tot harder rijden. Heel vaak heb je daar van die mannen met enorme auto's in je achterbak hangen. Daar heb ik echt een schufthekel aan. En dan zodra je afslaat nog even extra gas geven om je te laten zien hoe sloom je wel niet reed... Tja.

Ik ben echt geen heilige en rijd ook wel eens wat te hard hoor O-) .
Parkeren doe ik bij voorkeur achteruit, rijdt een stuk makkelijker weg. En met mijn autootje gaat dat prima, die trek ik aan als het ware.
De grote auto heb ik dat gevoel wat minder mee, maar daar rijd ik ook veel minder in.

Ik heb mijn rijbewijs sinds 1997, wel 3x examen gedaan. Het was maar goed dat ik de 1e keer niet slaagde, het lukte me niet om uit te voegen op de snelweg. Ik denk dat ik nooit meer was gaan rijden, in elk geval niet op de snelweg :') .
Ik rijd liever niet echt lange stukken, maar het is niet dat ik het vermijd ofzo.
Mama van 2 lieve meiden :)
pi_193119199
Ik durfde pas op mijn 26e rijlessen te nemen, omdat ik het altijd veel te eng vond, maar sinds ik mijn rijbewijs heb (in één keer geslaagd, ondanks dat het me tijdens het afrijden niet lukte om te fileparkeren :D), vind ik autorijden heerlijk. Links rijden in Australië vond ik ook geen probleem, daar ben je na 200 meter aan gewend. Alleen was onze huurauto daar ENORM, dat vond ik enger. :+.

Nul boetes, hoewel ik buiten de bebouwde kom eigenlijk standaard te hard rijd. :@ .
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_193119251
Rectificatie: 6 boetes op mijn naam. Allemaal van mijn vriendin :D

- Duitsland, ondanks verwoed roepen van mij 'Flitspaaaaal!' bleef mijn vriendin 140 rijden ipv 130. Het is een runnig gag in mijn vriendengroep aangezien de auto volgeladen was met vrienden voor een weekend Keulen. Als iemand een flitspaal ziet, roepen ze standaard 'Flitspaaaaal!'
- Op de stoep parkeren in Lombok (Utrecht), iedereen staat er op de stoep, maar onze Nissan uit 1986 viel op tussen de patserbakken blijkbaar.
- Aangehouden in Utrecht centrum met 60 ipv 50 km.
- Zonder tolkastje op een tolweg in Noorwegen rijden.
- 110 op de rondweg Parijs.
- Deze was heel naar: met 130 op de A27 waar je 100 mocht als een gek naar het ziekenhuis rijden voor mijn vader. Middenin de nacht ook nog. We hebben hem aangevochten kan ik me herinneren.
pi_193119280
quote:
0s.gif Op donderdag 14 mei 2020 09:58 schreef Clubsoda het volgende:

[..]

Gek genoeg heeft het me misschien wel rustiger gemaakt. Ik weet nu wat er gebeurt als je een harde klap maakt, als de airbags open gaan, hoe goed een goede auto je beschermt en dat autostoeltjes doen wat ze moeten doen. Ik vind het nog bijzonder dat mijn baby en ik met nauwelijks een schrammetje (ik had alleen wat brandwonden) uit een total loss wrak kwamen. En ik weet een beetje hoe angst werkt dus ik ben echt meteen weer gaan rijden, dat scheelt een hoop. Mijn nekharen gaan alleen nog rechtop staan als ik zo'n doffe klap van metaal op metaal hoor, huuh.
Wat heftig zeg. Maar wel fijn dat je er meteen weer in bent gaan stappen.

Ik heb 2 keer een kleine aanrijding meegemaakt, maar dat geluid en dat gevoel, brrrr.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_193119304
boetes: 3. Allemaal voor 5-10 km te hard. Waaronder 1 om 5 uur s ochtends op een totaal uitgestorven stuk utrecht waar het overging van 70 naar 50 km/uur..

Geen rijangst hier, vind het wel leuk.. Doe het alleen niet vaak want kan vrijwel overal op de fiets heen.. Zuid-Afrika was wel even wennen.. In kaapstad van het vliegveld een achtbaans snelweg op, links rijden en dat er dan ineens mensen wandelend oversteken.. totale chaos.. Maar op een gegeven moment was ik zelfs gewend dat je op een 2-baansweg 5 auto s naast elkaar op je af ziet komen.. Komt goed, iedereen voegt op tijd weer i n..Maar heb daar wel eens de afslag verkeerd genomen..
ongelukken: 2
1e een te grote verhuisbus meegekregen van de verhuur en die achteruit tegen een paaltje geparkeerd en 2e iets te enthousiast de bocht genomen na een wijnproeverij in Z-A en toen de bumper geschaafd langs een hoge stoeprand.. Sindsdien rijd ik ook niet meer met 1 glaasje alcohol..
pi_193119488
oh en mijn moeder rijdt overal zó naar toe, buitenland ook. Ze heeft altijd veel gereden voor haar werk. Ook een stuk of 3 ongelukken gehad waarbij de auto total-loss was. Niet haar schuld, máár ze zegt wel dat ze t had kunnen voorkomen als ze niet zo veeel te moe was geweest (alleenstaand ouder en ze leefde op koffie).. Ook 1 naar ongeluk gehad waarbij een vrachtauto door haar heen probeerde in te voegen op een 2 baansweg.. 3 maal over de kop met het steeds fijnere geruis van het servies van opa en oma dat ze aan t verhuizen was..
Maar ze rijdt nog steeds prima (78 nu en niet meer zo moe als toen 😀)
pi_193119848
0 boetes :D .

Mijn moeder heeft al jaren niet meer gereden en mag ook niet vanwege haar medicatie. Maar ze heeft zo af en toe een bevlieging dat ze denkt dat ze wel op een zondag op een industrieterrein kan gaan oefenen en het dan zo weer kan. Gelukkig mag ze niet van haar vriend :X. Laat ik het er maar op houden dat ze niet durft te fietsen en lopend oversteekt zonder te kijken.
  donderdag 14 mei 2020 @ 11:55:40 #60
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_193120023
quote:
1s.gif Op woensdag 13 mei 2020 22:47 schreef Burdie het volgende:

[..]

Nee, nee, nee. Deze logica heb ik nooit begrepen. Zeker in smalle parkeervakken wil ik kunnen zien waar ik ruimte heb, dus die doe ik vooruit.
Tenzij 4-wiel besturing hebt (dat je achterwielen dus ook links en rechts draaien) heb je veel meer ruimte nodig om een auto vooruit een parkeervak in te krijgen.

Maar los daarvan vind ik veiligheid een belangrijker argument.
Zeker toen ik in een kinderrijke buurt woonde waar een hoop vaders een werkbus hadden, als dat naast je auto staat heb je aan die kant pas zicht op het verkeer als je auto voor meer dan de helft op de weg staat als je vooruit ingeparkeerd hebt en dus achteruit uit moet rijden.

Fileparkeren is links noch rechts een probleem, maar zo te zien wordt onze toekomstige straat 1 richting met parkeervlakken links van de weg, en dat vind ik, wederom op basis van veiligheid, een bizar domme combinatie.
Had de rijrichting dan omgedraaid, dan zouden de parkeervlakken rechts liggen en kun je veiliger wegrijden.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_193120077
2 boetes, voor snelheid. Beide keren was ik moe:
- net voor 7u. De weg na een afrit ging snel van 90-70-50-flitspaal. Ik reed nog 56 ofzo.
- op vakantie in Duitsland op de terugweg van een hele dag wandelen. Ook waar je 50 mocht, en reed ook rond de 56.
De eerste heeft mij 70 gekost en de tweede 10 _O-

1 keer een klein ongelukje (zelf de spiegel eraf gereden). Wel een paar keer bijna iemand achter tegen gehad die dacht mee door oranje/rood te rijden. Ik stop altijd voor oranje.
  donderdag 14 mei 2020 @ 12:08:38 #62
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_193120321
quote:
0s.gif Op donderdag 14 mei 2020 09:16 schreef SQ het volgende:
Was trouwens wel dé manier om te leren autorijden voor mij, paar maanden na behalen rijbewijs gewoon naar Parijs rijden :')
Daarna was de randweg Eindhoven niet meer zo indrukwekkend :P
Dit idd, in mijn geval niet een paar maanden na het halen van mijn rijbewijs maar toen ik op mijn 21ste een maand mijn eerste eigen auto had (een 3 jaar oude Civic) dwars door Parijs gereden :D

Overigens had ik er toen al 2 jaar rijden in de VS op zitten, waaronder met een jaren 70 Chevrolet Caprice en toen ik in de binnenstad van Philadelphia woonde een Volvo 264 :D
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 14 mei 2020 @ 12:11:34 #63
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_193120362
quote:
0s.gif Op donderdag 14 mei 2020 11:08 schreef SacreCoeur het volgende:
Ik vind autorijden echt èèn van de allerleukste dingen.
Al vanaf de eerste keer lessen :D
Check! :Y Ik vind het echt heel leuk!
Neig wel naar 'sportief rijden' zoals ze dat dan noemen. :@ Boetes zijn me daarom niet vreemd. Goddank is mijn eigen auto'tje niet zo heel snel, daarentegen moet ik dan weer enorm uitkijken als ik eens in de bak van F. stap.
Lancia Ypsilon vs Volvo V70, is ook bijna 2x zo groot. Goddank zitten er parkeersensoren op de Volvo. :@ :D

Hellingen, drukke steden, mij maak je niet gek. :N Ik durf wel iets meer met de Volvo trouwens. Die duw je niet zo makkelijk weg. :7
Ooit tijdens mijn stage in Engeland een Amerikaans vriendinnetje uit de brand geholpen die een schakel-bak helemaal niet gewend was en derhalve echt niet weg kwam van een heuvel. :D _O-

[ Bericht 2% gewijzigd door BE op 14-05-2020 12:19:08 ]
***
  donderdag 14 mei 2020 @ 12:13:38 #64
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_193120412
De Périphérique vind ik trouwens geen probleem, je moet je alleen realiseren dat de rechterbaan eigenlijk alleen op- en afrit is.
De ring van Amsterdam rij ik ook gewoon zo; zolang ik er niet af hoef blijf ik op de volgende baan zitten.

En ik ben verder extreem van het rechts houden, nooit bang er niet tussen te kunnen komen, vluchtstrook als spitsstrook open betekent 99 van de 100 keer ook dat ik daar rijd, maar bij de Périphérique en de ring van Amsterdam niet, daar zie ik de rechterbaan echt als de baan voor in- en uitvoegend verkeer.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Moderator donderdag 14 mei 2020 @ 12:14:36 #65
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_193120435
quote:
0s.gif Op donderdag 14 mei 2020 09:21 schreef exode het volgende:

[..]

Weet je wat leuk is? Die rondweg met een vouwwagen, echt niemand laat je er dan tussen. Maar goed, wij zijn ook meestal zo slim om er in de spits te gaan rijden.

Ik bedenk me nu ineens dat ik jaren geleden in SF heb gereden, wonderbaarlijk dat ik daar nergens een heuvel af ben gerold.
Dan reed je waarschijnlijk in een automaat, die rollen niet naar beneden ;)

Bizar dat zoveel van jullie rijden blijkbaar niet leuk/zo eng vinden :o Ik vind het heerlijk! Ik heb heel Europa rond gereden, Engeland ook geen enkel probleem, en natuurlijk meerdere keren in de VS. Maar als ergens rijden makkelijk is dan is het daar wel :D

Mijn moeder heeft me altijd aangemoedigd om zoveel mogelijk te rijden en ook in verschillende auto’s. Zo gebeurde het dat ik in een grote bestelbus mijn zus verhuisde die ook een rijbewijs heeft maar dat echt niet durfde. En in Engeland rij ik in plaats van mijn man omdat hij dat niet durft. Die foto van Duman beangstigt me ook helemaal niet :D

Rijden O+
quote:
0s.gif Op donderdag 14 mei 2020 10:55 schreef ViviRAWRS het volgende:

[..]

Wel rijangst hier. w/
Zo ingewikkeld is dat niet hoor, ik wil gewoon nog niet dood. :) Ik vind het heel eng dat mijn lot voor een deel in de handen van een ander ligt, die een voor mij fatale fout kan maken door vermoeidheid, alcohol, roekeloosheid, etc. En daarom rij ik niet of nauwelijks, en leer ik niet optimaal te anticiperen/reageren op andermans fouten, en wordt het er dus alleen maar riskanter op, en wordt de drempel nog hoger.

Mijn wereld is gelukkig wel heel groot, omdat mijn man juist enorm van autorijden houdt en er heel goed in is. Keuze tussen een bergpas of een tunnel? Bergpas it is! Hij zoekt zelfs op https://www.dangerousroads.org/ naar de meest onmogelijke weggetjes om te rijden op vakantie. :D Met hem aan het stuur ben ik nergens bang voor.
Als je bang bent voor anderen in het verkeer ben je dan niet sowieso bang in de auto? Je man kan het ook niet voorkomen als iemand moe/dronken etc is.
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
  donderdag 14 mei 2020 @ 12:21:49 #66
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_193120552
quote:
0s.gif Op donderdag 14 mei 2020 09:33 schreef Clubsoda het volgende:

[..]

Dan zou ik Duitsland eens proberen :Y Daar rijden ze weliswaar op sommige stukken heel hard (maar dat zijn er ook steeds minder) maar alles is wel heel duidelijk opgezet en georganiseerd.

Ik vind autorijden niet bijzonder leuk maar ook niet spannend. Ik reed een paar weken na mijn rijexamen naar Duitsland en een half jaar later met de tent naar Spanje. Een aantal jaar geleden heb ik een heel heftig auto-ongeluk gehad en de ochtend erna stapte ik wel met bibberende benen in de auto, maar gelukkig nooit rijangst ontwikkeld.
Aan de andere kant vraag ik me wel af hoe mensen met zo'n ecohokje daar veilig kunnen invoegen want de invoegstroken zijn in Duitsland wel erg kort en nou is dat met mijn 200 pk geen probleem maar ik zie met zo'n autootje dat 20 seconden nodig heeft om op de 100 te komen niet hoe je daar veilig zou kunnen invoegen, hoewel andere bestuurders daar wellicht wel eerder ruimte voor maken, wat hier in NL officieel niet mag en onder "onnodig links rijden" zou vallen. Terwijl het verkeer zoveel prettiger is als je een ander ook gewoon de ruimte gunt, je moet het toch met z'n allen op dezelfde weg doen en wat win je ermee als je stug op je baan blijft en een ander daardoor niet veilig kan invoegen?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Licht Ontvlambaar donderdag 14 mei 2020 @ 12:22:38 #67
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_193120575
quote:
0s.gif Op donderdag 14 mei 2020 09:59 schreef exode het volgende:

[..]

Heb je wel eens met de vouwwagen straatje gekeerd? Ik kom dan zo'n beetje letterlijk in de knoop. Mijn vriendin doet het zonder nadenken. Straten die er breed genoeg voor zijn dan he. Ik vind dat zo knap als je dat kan.

Antwerpen vind ik ook niet echt een issue eigenlijk, toen ik net mijn rijbewijs had, reden we met vrienden vaak naar de bios in Antwerpen.

Wow Clubsoda dat klinkt wel heftig hoor!
Keren ja, alleen was ik vergeten dat we een fietsenrek op de dissel hadden. Dus dat resulteerde in een mooie deuk in de bumper :')
Maar onze vouwwagen is zo licht dat ik de optie om ‘m even af te koppelen en met de hand te verplaatsen altijd in mijn hoofd achter de hand heb :P
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
pi_193120735
oh vergeet ik nog dat ik een keer stilstond op een bospad in een file (tje). Er wilde van een andere kant een busje langs en die deden heel moeilijk.. dus de camper voor mij ging behulpzaam achteruit.. ik toeteren! Maar evengoed zat ie er wel op (en ik kon niet achteruit, want dan zou ik ook botsen)..
wordt die bestuurder van t busje toch boos op mij omdat ik toeter! Wat ongelooflijk asociaal van mij..
(hij heeft niet gezien dat mijn motorkap een stuk korter was denk ik)
pi_193120873
Ik begon op mijn 23e met rijlessen en haalde mijn examen de 2e keer, ruim een jaar later. Dan waren we wel zo’n 75 lessen á 45 min. verder. :P
Ik vond lessen trouwens vreselijk want eigenlijk klikte het gewoon niet met de instructeur.
Ben bepaald geen natuurtalent ofzo.
pi_193120951
Ik heb 1x schade gehad. Net m'n eerste auto, nog maar weinig km's gehad. Ik reed achteruit een parkeervak uit en precies op dat moment ging de taxi die daar al lang stilstond zonder alarmlichten uit te zetten ook ineens achteruit rijden. Ik kon in de stress de toeter niet vinden om hem te waarschuwen en was nog niet zo snel dat ik weer vooruit het vak in kon. :( Zou me nu niet meer op die manier overkomen, ervaring maakt dat je echt sneller kunt handelen.

Geen boetes, ik ben een ontzettende Brave Hendrik op de weg.
pi_193120967
quote:
0s.gif Op donderdag 14 mei 2020 12:21 schreef Leandra het volgende:

[..]

Aan de andere kant vraag ik me wel af hoe mensen met zo'n ecohokje daar veilig kunnen invoegen want de invoegstroken zijn in Duitsland wel erg kort en nou is dat met mijn 200 pk geen probleem maar ik zie met zo'n autootje dat 20 seconden nodig heeft om op de 100 te komen niet hoe je daar veilig zou kunnen invoegen, hoewel andere bestuurders daar wellicht wel eerder ruimte voor maken, wat hier in NL officieel niet mag en onder "onnodig links rijden" zou vallen. Terwijl het verkeer zoveel prettiger is als je een ander ook gewoon de ruimte gunt, je moet het toch met z'n allen op dezelfde weg doen en wat win je ermee als je stug op je baan blijft en een ander daardoor niet veilig kan invoegen?
Daar wordt idd veel ruimte gegeven. Wij komen zelf ook altijd hoffelijker terug van vakantie :)
Daar wordt ook vaak ruimte gegeven zodat je naar links kan zodat je niet achter een vrachtwagen blijft hangen.
Wij hebben geen 200pk auto (ook geen super slome) maar nooit een probleem gehad.
Ik wist niet dat het officieel niet zou mogen om naar links te gaan om iemand te laten invoegen. Maar ik doe het zelf wel. Ik heb zo ook leren rijden. Je gaat toch maar heel kort naar links en alleen als je niemand hindert, als iemand daar een boete voor geeft zou ik het heel flauw vinden.
  donderdag 14 mei 2020 @ 12:45:42 #72
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_193121134
quote:
0s.gif Op donderdag 14 mei 2020 10:35 schreef Declan-Harp het volgende:
Nieuw lijstje; hoeveel verkeersboetes hebben jullie gehad? })

Hier 2, beide voor niet betalen bij een parkeerautomaat.
4.
Eerste in 1989 op Singer Island in Florida omdat ik "tegen de richting in" op een schuine parkeerplaats geparkeerd stond. Met een Honda Civic overigens, die je qua formaat bijna overdwars op een Amerikaans parkeervak kunt zetten. Argument: ik had achteruit moeten rijden om de auto zo te parkeren en dat mag niet op een éénrichting parkeerplaats (dat je bij "normaal parkeren" ook achteruit moet rijden om het parkeervak te verlaten deed er niet toe :'))
Tweede in juni 1991 toen ik zwanger was van mijn oudste, met mijn vaders auto, mijn ouders waren er ook bij maar we hadden geen van drieën gezien dat het betaald parkeren was, sterker nog; we waren oa naar Ede gegaan omdat we daar een paar maanden eerder gratis konden parkeren en we dat nog nagevraagd hadden bij het naastgelegen politiebureau :D
Derde in Barneveld voorjaar 1998, parkeertijd vergeten, ik was een kwartiertje te laat bij de auto.
Vierde was begin deze eeuw; een tweebaansweg die altijd 100 was geweest was 80 geworden en dat had ik gemist, want gewoonte maar reed niet vaak op dat deel van de weg, geflitst dus, waarbij ik mazzel had dat ik vol in de ankers moest voor een vrachtwagen op mijn weghelft, anders was de boete veel hoger geweest :X nu maar iets van 5 km te hard ofzo, na correctie.

Stats:
Amerikaans rijbewijs juni 1985
NL rijbewijs juni 1987 (afgereden, niet omgewisseld).

Edit: ik vergeet een parkeerboete trouwens in 2010 toen ik zwanger was van de jongste; verloskundige was net naar een andere locatie gegaan en daar was het parkeerbeleid wat onduidelijk, ik geloof dat ik zelfs wel betaald had maar op een plek voor vergunninghouders stond, zoiets was het iig.

Best bijzonder dat beide zwangerschappen een parkeerboete opgeleverd hebben :') :D
Het moge duidelijk zijn dat ik ze niet verzamel zeg maar ;)

[ Bericht 13% gewijzigd door Leandra op 14-05-2020 12:56:22 ]
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 donderdag 14 mei 2020 @ 12:49:11 #73
269689 crew  Viv
pi_193121211
quote:
1s.gif Op donderdag 14 mei 2020 12:14 schreef MaJo het volgende:
en natuurlijk meerdere keren in de VS. Maar als ergens rijden makkelijk is dan is het daar wel :D
Ik heb daar op de Route 66 gereden! *O*
quote:
Als je bang bent voor anderen in het verkeer ben je dan niet sowieso bang in de auto? Je man kan het ook niet voorkomen als iemand moe/dronken etc is.
Nee. Zoals gezegd is mijn man er heel erg goed in. Denkt als een meesterschaker 20 stappen vooruit, anticipeert continu op eventuele domme acties van anderen, etc. Daarmee wordt de kans op een fatale afloop niet nul, maar voor mij wel acceptabel.

Dat hij er zo goed in is en er zo'n plezier in heeft, houdt mijn niet/nauwelijks-rijden ook wel in stand natuurlijk. :@ Er is nu geen noodzaak voor mij om die stap te zetten. Op vakantie rijden we door heel Europa/Amerika. Mijn woonplaats en mijn werk is goed bereikbaar met het OV.

Maar indirect beperkt het mij wel wat hoor. Zo zag ik gisteren een vacature in Leusden: 45 minuten met de auto, 136 minuten met het OV (dus 3 uur extra reistijd per werkdag). De kans is op dit moment bijna nul dat ik op zoiets zou solliciteren.
pi_193121343
Ik ging een keer naar het bos, dacht de kortste route te nemen, maar het was wat drassig en toen kwam ik vast te staan ergens achteraf, naast een weiland met een bijna lege telefoon en ik moest weer op tijd bij school staan.
Uiteindelijk heeft mijn man vanaf zijn werk wat belletjes gedaan en was iemand van de verderop gelegen manege zo lief om mij te komen redden ;). Moeder van een klasgenootje wilde de kinderen wel uit school halen.
Ben later mijn redder nog een doos chocolade gaan brengen.

En we hebben een keer een aanrijding gehad in Duitsland. We reden een file in en ik remde wat laat en dus aardig hard, de duitser achter ons reed achterop. Zijn auto lag behoorlijk in de kreukels. Wij hadden toen een cabrio en die was blijkbaar behoorlijk stevig.
Mama van 2 lieve meiden :)
pi_193121368
Ik heb drie keer schade gereden. De eerste keer ongeveer twee weken na mijn rijbewijs, ik was alleen en er was een stressige situatie met iemand ophalen van het station wat opeens veranderde en ik wilde te gehaast wegrijden uit het parkeervak, draaide te vroeg en raakte de auto naast mij. Paar kleine krasjes. Daarna jaaaaren later toen ik, wederom gestresst, in onze volle straat wilde fileparkeren en heel zachtjes de caravan van een buurman raakte. Was het een auto met bumper geweest dan was er niets aan de hand geweest maar nu zat er een barst in. En tot slot dus een 1,5 jaar oude stationwagon total loss gereden. De man van het autoschadeherstelbedrijf vond dat een prestatie. Alles overigens netjes afgehandeld met verzekering.
I'm not troubled or sad, I'm just ready for bed.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')