Zo zag hij er uit toen wij 10 jaar geleden bij hem waren in Alkmaar:quote:Op vrijdag 8 mei 2020 15:56 schreef Oceanonix het volgende:
Ik ga voor scotch eggs van Wullie. Wullie is eigenaar van een schots restaurant in Alkmaar. Had zijn recept al heel lang liggen.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
Die heb ik ook nog in de vriezerquote:Op vrijdag 8 mei 2020 15:58 schreef golfer het volgende:
Zullen wel weer de ballen van de Librije worden dan. Misschien verzin ik iets anders. Of helemaal niets.
Geen probleem hoor. Ik heb nog wel ergens een oud-lijk liggen die in de gehaktmolen vermalen kan worden.quote:Op vrijdag 8 mei 2020 17:51 schreef Farenji het volgende:
Ik vind wel dat gehakt maken betekent dat je het ook zelf moet hakken. Anders is het toch een beetje valsspelen.
Niet eens bij nagedacht om zelf te draaien. Maar woensdag ook werklui over de vloer om de airco te installeren en die moeten ook in de keuken zijn. Dat lijkt me niet handigquote:Op vrijdag 8 mei 2020 22:06 schreef Sorella het volgende:
Ik ga het gehakt zelf draaien en denk dat het salisbury steak wordt of gehakt brood.
Lijkt mij ook niet, er zal wel geboord moeten worden ?quote:Op vrijdag 8 mei 2020 22:17 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Niet eens bij nagedacht om zelf te draaien. Maar woensdag ook werklui over de vloer om de airco te installeren en die moeten ook in de keuken zijn. Dat lijkt me niet handig
Veel (en ik heb daar zo’n bloedhekel aan)quote:Op vrijdag 8 mei 2020 22:20 schreef Sorella het volgende:
[..]
Lijkt mij ook niet, er zal wel geboord moeten worden ?
Stof door je huis dat is nog het ergste, 2 weken later vind je dat nog terug.quote:Op vrijdag 8 mei 2020 22:21 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Veel (en ik heb daar zo’n bloedhekel aan)
Ik zet de stofzuiger klaar.quote:Op zaterdag 9 mei 2020 10:56 schreef Sorella het volgende:
[..]
Stof door je huis dat is nog het ergste, 2 weken later vind je dat nog terug.
Geen grote verbouwingen meer hierzo maar als dat wel zo was had ik ook schoonmaaksters ingehuurd, beste idee everquote:Op zaterdag 9 mei 2020 11:02 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ik zet de stofzuiger klaar.
6 jaar geleden hier een grote verbouwing gehad. Toen had ik 2 schoonmaaksters ingehuurd die als specialisatie “verbouwingsschoonmaak” hadden. In 3 uur was alles spik en span en daarna viel het eigenlijk best mee met stof. Beste 120 euro ooit uitgegeven
Mijn moeders keukenmachine heeft een gehaktmolenmodule.quote:Op vrijdag 8 mei 2020 17:56 schreef DJMO het volgende:
https://dekeukenvankniede(...)6/zelf-gehakt-maken/
En nou wil ik een gehaktmolen hebben. Gewoon. Omdat het kán.
Ik lees dan ook verschillende tips om het zelf te maken. Het zou, als je het goed aanpakt, ook in de blender kunnen (die heb ik wel staan) maar dat schijnt nog een van de lastigste manieren te zijn. Aan de andere kant: vers gedraaid (half om half) is zoveel smaakvoller en lekkerder dan gehakt uit de fabriek.quote:Op zaterdag 9 mei 2020 15:41 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Mijn moeders keukenmachine heeft een gehaktmolenmodule.
Daar heeft ze denk ik 2 keer met veel geëtter gehakt mee proberen te draaien.
Wel een paar keer gebruikt voor zult.
De laatste keer dat ik het zag, waren die plaatjes vuil en verroest.
Moet nog ergens in de voorraadkast liggen.
Hoho, er staat niet 'maak gehakt', er staat 'maak iets met gehakt'.quote:Op vrijdag 8 mei 2020 17:51 schreef Farenji het volgende:
Ik vind wel dat gehakt maken betekent dat je het ook zelf moet hakken. Anders is het toch een beetje valsspelen.
Het wordt een kruisingquote:Op vrijdag 8 mei 2020 16:46 schreef DJMO het volgende:
Ik krijg flashbacks ....
Ik denk er over om deze te maken: https://www.keukenliefde.(...)verrassende-vulling/
of deze: https://www.ah.nl/allerha(...)-met-kaas-en-mosterd
of een kruising tussen die twee
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |