abonnement Unibet Coolblue
pi_193324687
quote:
Ik vind diepvrieserwten geweldig. Zo makkelijk om ergens even een hamd door te gooien.
Ik vond erwten echt zo erg vies, die gerimpelde dingen uit een potje Tot ik die uit diepvries ontdekte O+
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_193324752
Ik ben geen moeilijke eter, maar erwten :r Rode bieten zijn ook kotswaardig.
pi_193324768
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 mei 2020 18:52 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

:9

(Mini) quiches zijn ook lekker als avondeten :)
Inderdaad ook fijn om restjes in te verwerken. Tip voor @DJMO koop een mini-springvorm, heb er eentje van volgens mij 10-12 cm doorsnede, prima voor 1 persoon.
Ook als je bijv 's avonds trek hebt in cake ofzo, beslag is zo gemaakt en hoeft maar kort de oven in :@
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  dinsdag 26 mei 2020 @ 18:59:03 #104
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_193324779
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 mei 2020 18:55 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Ik vond erwten echt zo erg vies, die gerimpelde dingen uit een potje Tot ik die uit diepvries ontdekte O+
Avsoluut. Die ranzige grijze dingen uit een pot of blik komen er hier echt niet in :{w
Spoilers!
  Frontpage Koningin/Leukste user IRL dinsdag 26 mei 2020 @ 18:59:28 #105
147316 crew  DJMO
#trut
pi_193324788
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 mei 2020 18:39 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Hier ga ik even op wachten :D Heb speciaal voor dit topic mijn laptop aangeslingerd want dat typt wat makkelijker :D
Nou goed dan. Wat vind ik echt lekker en wat lust ik absoluut niet:

Ik varieer graag met pasta (spaghetti / macaroni, andere soorten liever niet), Bami, Rijst eigenlijk alleen bij een rijst met kip kerrie of nasi goreng met satesaus of risotto.

groenten: ben gek op rode bietjes, bloemkool, stamppot rauwe andijvie, haricot verts uit pot, spinazie a la creme en witlof (uit de oven). Ook wel oké zijn: doperwtjes met worteltjes, broccoli, bruine bonen, zuurkool, komkommer. Als 'bij groente of doorheen groente' lust ik ook paprika, prei, champignons, tauge, wortel en tomaat.

Met Courgette, aubergine en spruitjes en dingen als linzen hoef je bij mij niet aan te komen.

Vlees: vrijwel alles, met uitzondering van lever :r

gekookte aardappels vind ik op z'n tijd wel lekker mits niet drooggekookt. Ook als topping op een ovenschotel heb ik er geen moeite mee.

Ben ik lastig? Ja, ik ben lastig :P

-edit- ik vind het ook leuk om te experimenteren met koken met cola, rode of witte wijn of bier. Dat geeft vaak een hele andere, intense smaak, aan je gerechten.

[ Bericht 2% gewijzigd door DJMO op 26-05-2020 19:06:36 ]
Ik heb er één en ik ben er trots op
"Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren" "The needs of the many outweigh the needs of the crew"

Terugblik op tachtig kilometer lopen - Westerborkpad
- My 5 minutes of fame - Heldin
DTS - Foto's en verslagen
pi_193324816
Heb je wel al eens linzen gegeten?
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  Frontpage Koningin/Leukste user IRL dinsdag 26 mei 2020 @ 19:02:56 #107
147316 crew  DJMO
#trut
pi_193324847
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 mei 2020 19:01 schreef mascara-klodder het volgende:
Heb je wel al eens linzen gegeten?
Niet dat ik me kan heugen. Geen idee ook waar ze naar zouden moeten smaken.
Ik heb er één en ik ben er trots op
"Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren" "The needs of the many outweigh the needs of the crew"

Terugblik op tachtig kilometer lopen - Westerborkpad
- My 5 minutes of fame - Heldin
DTS - Foto's en verslagen
  Frontpage Koningin/Leukste user IRL dinsdag 26 mei 2020 @ 19:04:43 #108
147316 crew  DJMO
#trut
pi_193324881
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 mei 2020 18:58 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik ben geen moeilijke eter, maar erwten :r Rode bieten zijn ook kotswaardig.
Ha! _O- die zijn als je ze vers haalt, zelf kookt en raspt zó ontzettend lekker .. dat eet ik het liefst elke week wel een keer _O_

Grappig wel om te zien hoe smaken zo onwijs kunnen verschillen :)
Ik heb er één en ik ben er trots op
"Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren" "The needs of the many outweigh the needs of the crew"

Terugblik op tachtig kilometer lopen - Westerborkpad
- My 5 minutes of fame - Heldin
DTS - Foto's en verslagen
  dinsdag 26 mei 2020 @ 19:06:44 #109
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_193324930
Kazen? Naans? Vis? Zwarte/witte/kidneybonen?
Spoilers!
pi_193324933
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 mei 2020 18:59 schreef DJMO het volgende:

[..]

Nou goed dan. Wat vind ik echt lekker en wat lust ik absoluut niet:

Ik varieer graag met pasta (spaghetti / macaroni, andere soorten liever niet), Bami, Rijst eigenlijk alleen bij een rijst met kip kerrie of nasi goreng met satesaus of risotto.

groenten: ben gek op rode bietjes, bloemkool, stamppot rauwe andijvie, haricot verts uit pot, spinazie a la creme en witlof (uit de oven). Ook wel oké zijn: doperwtjes met worteltjes, broccoli, bruine bonen, zuurkool. Als 'bij groente of doorheen groente' lust ik ook paprika, prei, champignons, tauge, wortel.

Met Courgette, aubergine en spruitjes en dingen als linzen hoef je bij mij niet aan te komen.

Vlees: vrijwel alles, met uitzondering van lever :r

gekookte aardappels vind ik op z'n tijd wel lekker mits niet drooggekookt. Ook als topping op een ovenschotel heb ik er geen moeite mee.

Ben ik lastig? Ja, ik ben lastig :P
Je bent al iets minder lastig nu ;) :*

Haricot verts haal ik altijd uit de vriezer omwikkeld met spek, 2 van die pakketjes zijn voldoende voor mij. Lekkerder dan die slappe zooi uit pot m.i.

Lust je pompoen? Daar kun je ook eindeloos mee variëren nl. Bijv pompoen, rode ui, bloemkool, hele tenen knoflook, aardappeltjes in de schil en wat kipdrumsticks op een plaat de oven in.

Pompoensoep.

Risotto met pompoen.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  dinsdag 26 mei 2020 @ 19:08:13 #111
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_193324961
Zoete aardappel?
Spoilers!
pi_193325010
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 mei 2020 19:02 schreef DJMO het volgende:

[..]

Niet dat ik me kan heugen. Geen idee ook waar ze naar zouden moeten smaken.
Maar waarom probeer je dat niet eens een keer dan. Ze zijn ook nog eens supergezond en met de restjes en een beetje rijst erbij gekookt heb je gewoon een volwaardige maaltijd. Ze hebben verder ook niet echt een uitgesproken smaak.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_193325196
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 mei 2020 19:02 schreef DJMO het volgende:

[..]

Niet dat ik me kan heugen. Geen idee ook waar ze naar zouden moeten smaken.
Linzen moet je smaak geven met kruiden, specerijen en andere smaakmakers want van zichzelf hebben ze niet heel veel smaak. Knoflook, gember, ui, tomaat, komijn bijv, en langzaam laten gaarstoven. Maar dat geldt ook voor heel veel groente. Heel veel mensen die zeggen dat ze veel groente niet lusten, weten volgens mij vaak niet hoe ze lekker klaar te maken. Sufgekookt zonder kruiden is bijna alles vies.
pi_193325233
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 mei 2020 19:18 schreef Farenji het volgende:

[..]

Linzen moet je smaak geven met kruiden, specerijen en andere smaakmakers want van zichzelf hebben ze niet heel veel smaak. Knoflook, gember, ui, tomaat, komijn bijv, en langzaam laten gaarstoven. Maar dat geldt ook voor heel veel groente. Heel veel mensen die zeggen dat ze veel groente niet lusten, weten volgens mij vaak niet hoe ze lekker klaar te maken. Sufgekookt zonder kruiden is bijna alles vies.
Sufgekookt met kruiden is ook niet echt lekker :D

Maar mooie toevoeging dit ook.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  Frontpage Koningin/Leukste user IRL dinsdag 26 mei 2020 @ 19:25:21 #115
147316 crew  DJMO
#trut
pi_193325361
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 mei 2020 19:06 schreef Lucky_Strike het volgende:
Kazen? Naans? Vis? Zwarte/witte/kidneybonen?
wat is naans?

Kaas vind ik wel lekker, als het geen schimmelkaas of mozzarella is. Bonen staan me tegen door de structuur (ook de reden dat ik geen fruit eet)

vis: verse kabeljauw in bierbslag gefrituurd eet ik wel, net als vissticks en gerookte zalm, en daar houd m'n visliefhebberij wel op :P
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 mei 2020 19:06 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Je bent al iets minder lastig nu ;) :*

Haricot verts haal ik altijd uit de vriezer omwikkeld met spek, 2 van die pakketjes zijn voldoende voor mij. Lekkerder dan die slappe zooi uit pot m.i.

Lust je pompoen? Daar kun je ook eindeloos mee variëren nl. Bijv pompoen, rode ui, bloemkool, hele tenen knoflook, aardappeltjes in de schil en wat kipdrumsticks op een plaat de oven in.

Pompoensoep.

Risotto met pompoen.
Nee, de structuur van pompoen staat me tegen. Ook andere fruitsoorten lust ik simpelweg niet om die reden.
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 mei 2020 19:08 schreef Lucky_Strike het volgende:
Zoete aardappel?
Eigenlijk nooit geprobeerd.
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 mei 2020 19:18 schreef Farenji het volgende:

[..]

Linzen moet je smaak geven met kruiden, specerijen en andere smaakmakers want van zichzelf hebben ze niet heel veel smaak. Knoflook, gember, ui, tomaat, komijn bijv, en langzaam laten gaarstoven. Maar dat geldt ook voor heel veel groente. Heel veel mensen die zeggen dat ze veel groente niet lusten, weten volgens mij vaak niet hoe ze lekker klaar te maken. Sufgekookt zonder kruiden is bijna alles vies.
Voor mijn gevoel vallen linzen onder de categorie: bonen (met uitzondering van bruine bonen and somehow: grauwe erwten :P ) in de categorie: structuur die ik niet wegkrijg qua kauwen en doorslikken.
Ik heb er één en ik ben er trots op
"Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren" "The needs of the many outweigh the needs of the crew"

Terugblik op tachtig kilometer lopen - Westerborkpad
- My 5 minutes of fame - Heldin
DTS - Foto's en verslagen
pi_193325374
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 mei 2020 18:59 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Avsoluut. Die ranzige grijze dingen uit een pot of blik komen er hier echt niet in :{w
Echt he, en dan samen met van die mierzoete snotterige worteltjes in een potje :r

Wat ik wel ongeveer 1x in de 2 jaar koop ofzo is een potje snijbonen met witte bonen :@

En van die dingen die je pas jaren later begrepen hebt: gedroogde mais. Ik dacht dat je daar alleen maar popcorn van kon maken. Maar ook die kun je weken en dan gewoon koken tot normale mais korrels :D

Neem ik trouwens niet de moeite voor, mais uit blik is prima, heb ik over dan gaat het de vriezer in voor een volgende keer dat ik een beetje nodig heb.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  dinsdag 26 mei 2020 @ 19:34:48 #117
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_193325561
Deze site heeft heel vaak leuke recepten die ook makkelijk als 1 persoons portie te maken zijn:

https://www.lekkerensimpel.com/
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
pi_193326244
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 mei 2020 19:20 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Sufgekookt met kruiden is ook niet echt lekker :D

Maar mooie toevoeging dit ook.
Rode linzen vind ik juist wel lekker als je ze sufkookt, tot ze helemaal opgelost zijn tot een smeuige saus.
pi_193326380
Ik doe weleens voorgekookte linzen in een koude salade :9 Wat ook heerlijk is, is rauwe andijvie in een salade verwerken.

Salades O+
pi_193326803
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 mei 2020 20:03 schreef Farenji het volgende:

[..]

Rode linzen vind ik juist wel lekker als je ze sufkookt, tot ze helemaal opgelost zijn tot een smeuige saus.
Gooi ik idd vaak bij de pompoensoep, wortel-gembersoep en tomaten met geroosterde paprika-soep.

Ook in die soepen verwerk ik trouwens dat halve uitje, stukje paprika, paar cherry-tomaatjes, stengel bleekselderij, bosuitje

De basis is sowieso ui en knoflook fruiten en dan groenten erbij en dan de bouillon.

Ook fijn is dat voor jezelf koken een kom soep met een broodje gewoon een volwaardige maaltijd is.

Toen ik nog samenwoonde kwam ik daar echt niet mee weg :D
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_193327470
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 mei 2020 20:26 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Gooi ik idd vaak bij de pompoensoep, wortel-gembersoep en tomaten met geroosterde paprika-soep.

Ook in die soepen verwerk ik trouwens dat halve uitje, stukje paprika, paar cherry-tomaatjes, stengel bleekselderij, bosuitje

De basis is sowieso ui en knoflook fruiten en dan groenten erbij en dan de bouillon.

Ook fijn is dat voor jezelf koken een kom soep met een broodje gewoon een volwaardige maaltijd is.

Toen ik nog samenwoonde kwam ik daar echt niet mee weg :D
Was hij ook zo moeilijk dan? Klinkt gewoon als een prima maaltijd hoor.
pi_193327643
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 mei 2020 20:57 schreef Farenji het volgende:

[..]

Was hij ook zo moeilijk dan? Klinkt gewoon als een prima maaltijd hoor.
Ohneeeeee, maar wel een bouwvakker ;) Hele dagen slopen. Werd weleens gefilmd, echt bizar hoe sterk die gasten zijn en dat ze echt achter elkaar door zo aan het beesten zijn.

Als er iemand een dankbare eter was dan is hij het wel. Maar had gewoon ietwat meer voedsel nodig dan dat ik dat heb. Ik verbruik niet zoveel energie. Ben ook maar 1m70 en weeg een kilootje of 52 ;)
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  Frontpage Koningin/Leukste user IRL woensdag 27 mei 2020 @ 19:22:33 #123
147316 crew  DJMO
#trut
pi_193341389
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 mei 2020 18:53 schreef Lucky_Strike het volgende:
an de dingen die je lust zijn vaak zo veel meer combinaties mogelijk dan je denkt.
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 mei 2020 18:58 schreef Sunshine1982 het volgende:
Rode bieten zijn ook kotswaardig.
Terwijl ik onderweg naar huis aan het wandelen was, en ik even dit topic aan het teruglezen was, met in gedachten ook de ovenschotel die in de planning stond voor vanavond, kwam er ineens bij het teruglezen van deze twee posts een leuke combinatie in me op die ik morgen ga uit proberen. :+

Mini calzone pizza met mosterd, rode bietjes, uitje en spekjes . Ik laat morgen wel weten of het geslaagd is _O-
Ik heb er één en ik ben er trots op
"Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren" "The needs of the many outweigh the needs of the crew"

Terugblik op tachtig kilometer lopen - Westerborkpad
- My 5 minutes of fame - Heldin
DTS - Foto's en verslagen
  woensdag 27 mei 2020 @ 19:54:01 #124
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_193342043
quote:
0s.gif Op woensdag 27 mei 2020 19:22 schreef DJMO het volgende:

[..]


[..]

Terwijl ik onderweg naar huis aan het wandelen was, en ik even dit topic aan het teruglezen was, met in gedachten ook de ovenschotel die in de planning stond voor vanavond, kwam er ineens bij het teruglezen van deze twee posts een leuke combinatie in me op die ik morgen ga uit proberen. :+

Mini calzone pizza met mosterd, rode bietjes, uitje en spekjes . Ik laat morgen wel weten of het geslaagd is _O-
Als je het geslaagd vindt, weet eenieder iig dat hier reageren met ideeën niet meer nodig is ^O^
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  Frontpage Koningin/Leukste user IRL woensdag 27 mei 2020 @ 20:05:36 #125
147316 crew  DJMO
#trut
pi_193342286
quote:
1s.gif Op woensdag 27 mei 2020 19:54 schreef Molo het volgende:

[..]

Als je het geslaagd vindt, weet eenieder iig dat hier reageren met ideeën niet meer nodig is ^O^
In dat geval kan ik mijn ideeën nog delen ter inspiratie voor anderen :7
Ik heb er één en ik ben er trots op
"Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren" "The needs of the many outweigh the needs of the crew"

Terugblik op tachtig kilometer lopen - Westerborkpad
- My 5 minutes of fame - Heldin
DTS - Foto's en verslagen
pi_193342481
quote:
0s.gif Op woensdag 27 mei 2020 19:22 schreef DJMO het volgende:

[..]


[..]

Terwijl ik onderweg naar huis aan het wandelen was, en ik even dit topic aan het teruglezen was, met in gedachten ook de ovenschotel die in de planning stond voor vanavond, kwam er ineens bij het teruglezen van deze twee posts een leuke combinatie in me op die ik morgen ga uit proberen. :+

Mini calzone pizza met mosterd, rode bietjes, uitje en spekjes . Ik laat morgen wel weten of het geslaagd is _O-
Ben benieuwd! Denk dat de mosterd er niet lekker bij is, maar ik kan het mis hebben :)
  Frontpage Koningin/Leukste user IRL woensdag 27 mei 2020 @ 20:20:14 #127
147316 crew  DJMO
#trut
pi_193342558
quote:
0s.gif Op woensdag 27 mei 2020 20:15 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Ben benieuwd! Denk dat de mosterd er niet lekker bij is, maar ik kan het mis hebben :)
bietjes =/= mosterd. Het zurige van de mosterd moet de aardsmaak van de bietjes neutraliseren en het zachter van smaak maken. Sommigen gebruiken ook wel azijn ipv mosterd, maar dat lijkt me met pizzadeeg geen goede combi. Veel mensen blieven de ui niet, want te overheersend in smaak. Ik twijfel nog over bijpassende kruiden, maar goed, dat komt morgen wel.
Ik heb er één en ik ben er trots op
"Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren" "The needs of the many outweigh the needs of the crew"

Terugblik op tachtig kilometer lopen - Westerborkpad
- My 5 minutes of fame - Heldin
DTS - Foto's en verslagen
  donderdag 28 mei 2020 @ 13:37:15 #128
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_193352944
:Y) :Y) :Y) :Y) :Y) :Y)

-Wok !!
-Slowcooker (zie elders in dit forum). Veel lekkerder en oh zo makkelijk.
-(ouderwetse emaille) rijststomer, daar kun je ook andere gerechten in stomen zoals vis of cake., - - en / of een simpele electrische rijststomer
-goede braadpan
-Ketels

Er zijn veel gerechten die lekkerder zijn als ze na klaargemaakt te zijn een dag staan, zoals soepen (er zijn honderden soepen), en rundvlees gerechten.
Ook een ei kan bij nagenoeg alles, daar kun je zoveel mee, op zoveel verschillende manieren klaargemaakt. ...
Rijst. Restjes rijst worden met wat er verder nog over is aan vlees vis of groenten gebakken.
Aardappel, rest gekookte aardappels stampen, citroen, wat mayonaise, restjes groenten erdoor, augurkje eventueel, hardgekookt eitje (eiersnijder kopen paar euro) , mini tomaatjes super lekker fris in de zomer en heerlijk als lunch mee naar je werk. Nog een plak zoete iets zure Sauerbraten op kamertemperatuur erbij.

Jij moet gewoon eens twee weken bij mijn vrouw en ik komen eten, dan leren we jou de geheimen, nl. veel doen (koken) en vooral eens wat durven, iets uitproberen. Doe eens wat geks. Mijn specialiteit was vet spek heel zoet en heel lang gekookt (niet gebakken). Als ik een vouw had uitgenodigd om te komen eten konden ze zich vaak niet beheersen en bleven eten, zodat ik ze na het eten zo het bed in kon rollen :)
Ook heerlijk met rijst is een wok loempiavulling maken en dan met rijst eten ipv wrappen en in het vet.

Het mooiste van mijn single tijd was dat ik fijn kon koken en alles kon uitproberen. Mijn specialiteit was Aziatisch. Nu mag ik niet meer, wij kunnen helaas niet samen in den keuken. Dan wordt het oorlog!

Verder de duitse invloed, Sauerbraten, zoet iets zuur Rundvlees.
Hou je van zoet? Je kunt heel veel "warm" eten zoet maken. Limburgs zuurvlees, Sauerbraten (rindvlees). In de Filipijnen is heel veel zoet, zoals zoete frieten, zoals het ontbijt van gebakken rijst met warme zoete braadworstjes met knoflook en een spiegelei.

Rijst Kip Kerrie Cocos met hardgekookt ei .... (of kwartel eitjes, blikje in de toko shop). My favorit.
Wij gebruiken veel gember in soepen, en vlees. En olie ipv boter of harde vetten. Geen boter, dan nog liever wat mayonaise, want olie.
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_193408711
quote:
0s.gif Op woensdag 27 mei 2020 20:20 schreef DJMO het volgende:

[..]

bietjes =/= mosterd. Het zurige van de mosterd moet de aardsmaak van de bietjes neutraliseren en het zachter van smaak maken. Sommigen gebruiken ook wel azijn ipv mosterd, maar dat lijkt me met pizzadeeg geen goede combi. Veel mensen blieven de ui niet, want te overheersend in smaak. Ik twijfel nog over bijpassende kruiden, maar goed, dat komt morgen wel.
Hoe smaakte het?
  Frontpage Koningin/Leukste user IRL maandag 1 juni 2020 @ 09:11:25 #130
147316 crew  DJMO
#trut
pi_193414502
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2020 22:01 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Hoe smaakte het?
Een beetje mwoah. Geen herhaling dus ;)
Ik heb er één en ik ben er trots op
"Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren" "The needs of the many outweigh the needs of the crew"

Terugblik op tachtig kilometer lopen - Westerborkpad
- My 5 minutes of fame - Heldin
DTS - Foto's en verslagen
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')