Ja, allemaal warm bezorgd. De bistro zit op 5 minuten van ons huis.quote:Op dinsdag 21 april 2020 20:28 schreef Smallish het volgende:
Hoe gaat dat dan met die frieten, Golfer? En dat broodje burger? Wordt dat warm bezorgd? Vragen, vragen....
Ziet er idd lekker uit. Ik zou dan wel weer een beetje gehaast het voorgerecht naar binnen werken, zodat de rest niet koud wordt. Maar goed.quote:Op dinsdag 21 april 2020 20:29 schreef golfer het volgende:
[..]
Ja, allemaal warm bezorgd. De bistro zit op 5 minuten van ons huis.
Dat had ik ook wel idd.quote:Op dinsdag 21 april 2020 20:49 schreef Smallish het volgende:
[..]
Ziet er idd lekker uit. Ik zou dan wel weer een beetje gehaast het voorgerecht naar binnen werken, zodat de rest niet koud wordt. Maar goed.
Leuk topic btw!
Ja, da’s een nadeeltje, maar jullie genieten er ook echt van! Leuk om te lezen.quote:Op dinsdag 21 april 2020 21:48 schreef Blues het volgende:
[..]
Dat had ik ook wel idd.
Vooral met de heerlijke friet vond ik het jammer dat het dan al wat afgekoeld was.
Bovendien zaten er 2 stokbroodjes bij die ook warm waren.. al met al best veel ook
We zeiden al tegen elkaar: " Gelukkig waait het niet hard, want anders was het zo allemaal van het bord geblazen".quote:Op zondag 26 april 2020 18:40 schreef Ole het volgende:
Beetje skeer wel.. Jammer. Alleen al beetje meer soep of zo.. Lekker brood erbij. Zou al schelen!
Ziet er prachtig en heerlijk uit.quote:Op zondag 26 april 2020 18:32 schreef golfer het volgende:
Wij hebben vandaag laten koken(...) door restaurant Fris uit Haarlem.
3-gangen menu voor 30 euro pp.
Alles netjes afgeleverd met uitgebreide gebruiksaanwijzing erbij hoe het zelf te bereiden, cq op het bord te krijgen.
[ link | afbeelding ]
We schrokken een beetje en controleerden nog maar een keer of dit echt 3 gangen voor 2 personen moest zijn.
Enfin. Het voorgerecht, zelf opwarmen en assembleren:
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Een bisque van strandkrabben met tomaatjes, citroengras, Argentijnse gamba's en crème van hazelnoot met druppeltjes bieslook-olie:
[ link | afbeelding ]
Heerlijk. Maar 100cc per persoon was wel erg weinig.
Het hoofdgerecht.
Sucade (zelf gebakken) met knolselderij, gezouten citroen, duchesse aardappeltjes, crème van knolselderij, bieslook en knoflookjus:
[ link | afbeelding ]
Alweer erg lekker, maar veel te weinig.
Tenslotte het dessert.
Rijstepap met amarena kersen, crumble, rijstkrokantjes en sabayon met PX:
[ link | afbeelding ]
Ook weer erg smakelijk en weinig.
Conclusie: prima smaken, minimale porties (en dan zijn wij nog erg kleine eters) en wat ons betreft veel te duur voor 30 euro pp.
Niet voor herhaling vatbaar.
Wat een contrast met de vorige die je hier plaatste. Nouja volgende keer weer lekker elders.quote:Op zondag 26 april 2020 18:46 schreef golfer het volgende:
[..]
We zeiden al tegen elkaar: " Gelukkig waait het niet hard, want anders was het zo allemaal van het bord geblazen".
Nouveau cuisine 3.0 uit de jaren 80.
quote:Op zondag 26 april 2020 18:46 schreef golfer het volgende:
[..]
We zeiden al tegen elkaar: " Gelukkig waait het niet hard, want anders was het zo allemaal van het bord geblazen".
Nouveau cuisine 3.0 uit de jaren 80.
Op hun site: gesloten 26 april Koningsdag ....quote:Op zondag 26 april 2020 18:32 schreef golfer het volgende:
Wij hebben vandaag laten koken(...) door restaurant Fris uit Haarlem.
3-gangen menu voor 30 euro pp.
Alles netjes afgeleverd met uitgebreide gebruiksaanwijzing erbij hoe het zelf te bereiden, cq op het bord te krijgen.
[ link | afbeelding ]
We schrokken een beetje en controleerden nog maar een keer of dit echt 3 gangen voor 2 personen moest zijn.
Enfin. Het voorgerecht, zelf opwarmen en assembleren:
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Een bisque van strandkrabben met tomaatjes, citroengras, Argentijnse gamba's en crème van hazelnoot met druppeltjes bieslook-olie:
[ link | afbeelding ]
Heerlijk. Maar 100cc per persoon was wel erg weinig.
Het hoofdgerecht.
Sucade (zelf gebakken) met knolselderij, gezouten citroen, duchesse aardappeltjes, crème van knolselderij, bieslook en knoflookjus:
[ link | afbeelding ]
Alweer erg lekker, maar veel te weinig.
Tenslotte het dessert.
Rijstepap met amarena kersen, crumble, rijstkrokantjes en sabayon met PX:
[ link | afbeelding ]
Ook weer erg smakelijk en weinig.
Conclusie: prima smaken, minimale porties (en dan zijn wij nog erg kleine eters) en wat ons betreft veel te duur voor 30 euro pp.
Niet voor herhaling vatbaar.
Ook wel genoemd: Je bek voor de gek houdenquote:Op zondag 26 april 2020 18:46 schreef golfer het volgende:
[..]
We zeiden al tegen elkaar: " Gelukkig waait het niet hard, want anders was het zo allemaal van het bord geblazen".
Nouveau cuisine 3.0 uit de jaren 80.
Die taart is zo lekkerquote:Op dinsdag 21 april 2020 18:53 schreef golfer het volgende:
Vandaag hebben we voor ons laten koken door Bistro Nieuw Vreeburg, https://nieuwvreeburg.nl, uit ons dorp Bloemendaal.
Vooraf voor mij gamba’s Pil Pil:
[ afbeelding ]
Vooraf voor Blues champignons gegratineerd met gruyère:
[ afbeelding ]
Hoofdgerecht voor Blues Vreeburger met sla, tomaat, augurk, bacon, kaas en burgersaus en patat:
[ afbeelding ]
Voor mij saté van kippendij met patat en mayonaise en currysaus
[ afbeelding ]
Dessert voor ons allebei huisgemaakte citroentaart:
[ afbeelding ]
Allemaal erg smakelijk. Totale kosten 44 euro.
9/10
Mooie gerechten!quote:Op zondag 26 april 2020 20:13 schreef gcjoel het volgende:
Gister ook weer thuis uit eten.
Dit keer Vesters uit Nijmegen. Wederom een menu dat je zelf afmaakt zodat we lekker de tijd konden nemen.
[ afbeelding ]
Amuse: aspergesoep met peterselie pesto. Gewoon erg lekker.
[ afbeelding ]
Voorgerecht: pork pie, met kalfszwezerik en mierikswortelmayonaise. Super lekker, structuur van het vlees beetje frikandel achtig.
[ afbeelding ]
Hoofd: zeebaars met bietjes, venkel en shitake.
[ afbeelding ]
Dessert: rabarber bouillon met yoghurt cremeux, tonic gel en aardbeien. Super lekker
Prijs: 63 voor 2 incl bezorgen
Meer dan waard echt heel lekker gegeten en zeer duidelijke omschrijvingen om de boel af te maken ook. Dikke 9!
Dat is niet aardig voor de lokale horeca. Die steun je niet op deze manier.quote:Op dinsdag 28 april 2020 19:08 schreef Sigaartje het volgende:
Enorme borden.
Oorlogsporties
Nou ik kook zelf wel.
Ik bestel helemaal niks zie ik wel.
Nette prijs.quote:Op woensdag 29 april 2020 20:57 schreef MevrouwPuff het volgende:
Wij zijn thuis uit eten geweest bij ‘t Amsterdammertje. Bezorgd op het werk, ze komen niet bij ons thuis in Utrecht.
[ afbeelding ]
Hoe het tasje bezorgd werd
[ afbeelding ]
Het menu: Tom ka kai en bami met sukade
[ afbeelding ]
Soep! Lekker met grote stukken kippendij
[ afbeelding ]
En de bami. Ook goed! Ik ben wat pittiger gewend, dat hoeft natuurlijk niet altijd.
[ afbeelding ]
Niet erbij gekregen: zelfgebrouwen gemberbier
We hebben lekker gegeten, het was een goede hoeveelheid. De menu’s zijn wat minder complex dan het normaal is. De bami zou je misschien ook bij een goed Chinees-Indonesisch restaurant kunnen krijgen, maar die bij ons in de buurt is in elk geval niet zo goed.
Prijs 17,50 per persoon, 3,50 voor bezorging. Samen een goede prijspretverhouding, score 7,5/10
Of ik er nog eens zou bestellen? Afhankelijk van wat ze aanbieden.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |