Ook bij de Plusquote:Op maandag 8 maart 2021 14:24 schreef FutureFairytale het volgende:
Inslaan komende woensdag bij Hoogvliet. Alle Vivera 1 euro per pak. Wil de beemster schnitzels eens proberen.
Ja, die ken ik wel. Onwijs lekker. Maar die hebben ze natuurlijk altijd wel. Zoek meer naar acties die speciaal voor deze week zijn. Beetje het gevoel dat vanwege corona nu niemand meedoet.quote:Op maandag 8 maart 2021 14:20 schreef Candaasje het volgende:
De BurgerKing heeft de plantbased burger. (Nog niet op, dus geen idee hoe 'ie smaakt).![]()
Dat van de AH zag ik ook toen ik de bonussen aan het bekijken was. Om eerlijk te zijn wist ik niet eens dat het de week van zonder vlees was.quote:Op maandag 8 maart 2021 14:20 schreef Candaasje het volgende:
[..]
De BurgerKing heeft de plantbased burger. (Nog niet op, dus geen idee hoe 'ie smaakt).![]()
Veel supermarkten hebben nu wel grote aanbiedingen op vleesvervangers (AH, COOP in elk geval)
Die moet ik dan toch eens proberen! Ik had al besteld bij de smullers (ja zeg maar niks) en toen zag ik opeens de BK . Het werd dan een beetje veel van het goede.quote:Op maandag 8 maart 2021 14:30 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ja, die ken ik wel. Onwijs lekker. Maar die hebben ze natuurlijk altijd wel. Zoek meer naar acties die speciaal voor deze week zijn. Beetje het gevoel dat vanwege corona nu niemand meedoet.
Volgens mij ons filiaal niet. Ik heb het in elk geval nog nooit kunnen vinden.quote:Op maandag 8 maart 2021 19:25 schreef Myraela het volgende:
Jumbo heeft vegan zalm en tonijn voor sushi/sashimi, mocht je echt een vis-alternatief zoeken.
Ik vul het altijd met gemarineerde tofu en avocado, bij elkaar.quote:Op maandag 8 maart 2021 19:23 schreef Bleie het volgende:
Mijn dochter wil komend weekend sushi maken. Heeft iemand tips voor lekkere vega(n) vulling? We hebben een amazing oriental in de buurt, maar verder eigenlijk niks van toko’s of zo.
Mijn winkel ook niet, maar eens in de zoveel tijd bestel ik de wat lastiger te verkrijgen dingen gewoon en haal het dan af in de winkel. Ideaal.quote:Op maandag 8 maart 2021 21:05 schreef Bleie het volgende:
Volgens mij ons filiaal niet. Ik heb het in elk geval nog nooit kunnen vinden.
Marineer je de tofu zelf? Ik ben nog opzoek naar lekkere gemarineerde tofu. Of een recept daarvoorquote:Op maandag 8 maart 2021 21:07 schreef kuolema het volgende:
[..]
Ik vul het altijd met gemarineerde tofu en avocado, bij elkaar.
Ik marineer tofu nooit, dat spul neemt ongebakken toch niet of nauwelijks marinade op. Als het gebakken is gooi ik er een saus overheen en dat wordt dan bijna als een spons opgezogen.quote:Op dinsdag 9 maart 2021 09:58 schreef Morrigan het volgende:
[..]
Marineer je de tofu zelf? Ik ben nog opzoek naar lekkere gemarineerde tofu. Of een recept daarvoor
Heb je nog tips voor sausjes? Recepten?quote:Op dinsdag 9 maart 2021 10:14 schreef Farenji het volgende:
[..]
Ik marineer tofu nooit, dat spul neemt ongebakken toch niet of nauwelijks marinade op. Als het gebakken is gooi ik er een saus overheen en dat wordt dan bijna als een spons opgezogen.
Pindasaus, altijd lekker, van die blokken uit de indonesische toko.quote:Op dinsdag 9 maart 2021 10:37 schreef Morrigan het volgende:
[..]
Heb je nog tips voor sausjes? Recepten?
Bedankt, ga ik de volgende keer proberen.quote:Op dinsdag 9 maart 2021 10:57 schreef Farenji het volgende:
[..]
Pindasaus, altijd lekker, van die blokken uit de indonesische toko.
Een combi van hoisin en oestersaus met wat water (ik weet, oestersaus is niet echt vegetarisch, maar je kan dat ook vervangen door de vega variant, of chinese paddenstoelen/sojasaus ofzo)
Of een indiase "masala" saus op basis van oa gecaramelliseerde uien, knoflook, gember, en tomaten.
Ja. Eerst het vocht eruit persen. Dan in een marinade van sojasaus, citroensap, knoflook en gember leggen. Eventueel ahornsiroop o.i.d. erbij.quote:Op dinsdag 9 maart 2021 09:58 schreef Morrigan het volgende:
[..]
Marineer je de tofu zelf? Ik ben nog opzoek naar lekkere gemarineerde tofu. Of een recept daarvoor
Ik heb eerlijk gezegd geen idee waarom je het niet zou kunnen invriezen, maar je zou het eens via een socialmediakanaal (vaak snelste reactie) kunnen vragen aan een fabrikant of merk.quote:Op woensdag 31 maart 2021 07:42 schreef Luchtbel het volgende:
Sorry als dit een domme vraag is maar nog even over het vegetarische broodbeleg. En dan vooral de nagemaakte vleeswaren zeg maar, weet niet hoe ik het anders moet zeggen. Hoe weet je wat daarvan geschikt is om in te vriezen? Het staat nergens op? Op de meeste vleesvervangers die je als avondeten kunt gebruiken zeg maar staat het wel?
Het is voor mij een luxeproduct en ik kom eigenlijk nooit in de winkel. Alleen soms even als mijn dochter ook komt lunchen. Ik eet ook niet elke dag iets waar je beleg bij eet. En soms liggen er ook wel in de winkel met 50 procent korting plakkers. Zou om meerdere reden fijn zijn om te weten dus...
Ja ik weet zelf ook niet goed waarom. Maar dat gaat zo in mijnhoofd als het op het ene ding wel staat en op het andere niet? Ik ga het eens navragen, dank je.quote:Op woensdag 21 april 2021 19:02 schreef pinquit het volgende:
[..]
Ik heb eerlijk gezegd geen idee waarom je het niet zou kunnen invriezen, maar je zou het eens via een socialmediakanaal (vaak snelste reactie) kunnen vragen aan een fabrikant of merk.
Meestal is 't ook wel lang houdbaar volgens mij
Het is geen goede eiwit vervanger, maar de draderige structuur doet het wel erg goed in pulled 'pork' of in stoofpotjes.quote:Op zaterdag 24 april 2021 11:43 schreef LPFAN het volgende:
Ik zie de laatste tijd allemaal jackfruit recepten voorbij komen. Nu heb ik dat nog nooit gehad. Is dat wat?
Als ik een kookboek koop komt het eigenlijk neer op de volgende dingen:quote:Op zaterdag 14 augustus 2021 12:33 schreef kuolema het volgende:
Ik heb het al in het kookboekentopic gevraagd maar ook nog even hier: wat vinden jullie een goed kookboek voor vegetariėrs? Ik wil iemand er een cadeau doen.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |