abonnement Unibet Coolblue
pi_191940776
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2020 23:41 schreef Japepk het volgende:

[..]

Dat bedoel ik met het bed in duiken. Ik vond dat tussen die 2 wel leuk toen. Was dat ook met het huwelijk van Lucas & Menno? Of was dat later? Ik vond het gewoon sterk dat Stefano altijd achterdocht tegen Maxime heeft gehad, bijvoorbeeld.
Dat was dezelfde periode. Alleen vond ik het zo out of character voor Stefano dat hij het plannetje van Lorena om hem geld afhandig te maken niet doorzag, simpelweg omdat hij haar mocht aanduwen :')

quote:
Ik vind het wel mooi hoe GTST nu in een soort van 'reset' zit. Een lichting rond Rik/Julian die dominant is. Ludo die weer een dikke villa gaat betrekken (al denk ik dat Janine de boot gaat afhouden). Dokterspraktijken die centraal staan en een spannend verhaal rond een schilderij waar op den duur de halve cast bij betrokken gaat raken denk ik. Ik krijg er een beetje seizoen 8/9 vibes bij en dat bevalt me prima.

En achter de schermen natuurlijk de dramatischere muziek en de stockshots. Ik vind de 'leader' ook een stuk minder storend nu alles gewoon met dezelfde muziek aan elkaar wordt gebreid. Zelfs de 'Dik Trom' achtige stadsomgeving is langzaamaan weer aan het veranderen in een iets landelijkere setting.
Er zijn zeker aardige vorderingen gemaakt, helemaal wat de muziek betreft. Alleen voelt het qua inhoud nog net wat teveel aan alsof ik naar drogende verf zit te kijken. Iets minder gepraat, iets meer actie zou al veel helpen. En een waardige tegenstander voor Ludo op zakelijk vlak zou meer dan welkom zijn. Al zullen ze dat na het hele Billy-debacle niet heel snel met een nieuwe bitch op de proppen komen. Jammer, want het is net die scherpte die de serie nog altijd mist.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_191941189
quote:
Tja, ik weet het niet goed met dit besluit. Aan de ene kant voelt het als goed: Sjors was als personage toch wel wat uitgespeeld en aan de interpretatie van Melissa in de rol heb ik nooit echt kunnen zeggen 'dat is Sjors', ze leek meer een heel nieuw personage met dezelfde naam. Deze Sjors had ook niet de bagage met Martine, 'Frits', Jack en Wiet, of haar lange romance met Bing. Ze zat vooral in haar eigen wereldje met Amir en Lana, en dat was het wel.

Anderzijds: we hebben het hier wel over Sjors Langeveld. Een personage dat 17 jaar lang front and center was in talloze verhaallijnen, zoveel heeft meegemaakt door de jaren heen, gezichtsbepalend was van tijd tot tijd. De dochter van Frits en Martine, het ultieme schurkenkoppel uit de serie. En hoe laten de schrijvers haar vertrekken? Grienend in een taxi naar Berlijn, tussen de soep en de patatten door. :{ :|W

Laat me niet misverstaan: Sjors was al jaren een vrij zouteloos karakter geworden. Na de bizarre relatie met Nick ging ze enkel nog door fases waarin ze 'kindsjes' wilde, relaties en huwelijken aaneenreeg alsof ze in de AH Bonus waren, en zoveel thee leuten dat ze in d'r eentje hele theeplantages overeind hield. Ik kan werkelijk niks noemenswaardig bedenken rond die periode, totdat ze samen met Martine terug ten tonele verscheen en wraak wilde op wat Ludo haar had aangedaan. Eindelijk, eindelijk leek er weer pit te zitten in het personage Sjors. Totdat dat hele plan in het water viel met Martine erbij en Sjors weer terug d'r saaie zelf was. En toen moest Inge Schrama ook nog noodgedwongen stoppen door die burn-out ;(

Eigenlijk was het personage daar ook wel klaar, en hadden de schrijvers moeten besluiten de rol te staken na de hele Martine-lijn. Helaas besloten ze anders en heeft Melissa de afgelopen jaren alleen maar geëmmer mogen spelen met Amir en 'Laaaaaaan'. Nu Sjors eindelijk weer als advocaat aan de slag mocht leek er een nieuw elan te komen rond haar rol, maar het wordt natuurlijk weer de kop ingedrukt door de schrijvers die deze potentie niet lijken te zien en een legacyrol na 17 jaar afserveren met een exit die zelfs onwaardig is voor een figurantenrol. Zonde, want Sjors verdiende beter, en Melissa ook wel.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  Hardste schreeuwer 2022 dinsdag 10 maart 2020 @ 16:02:21 #229
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_191942054
mooi klaar er mee.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  Hardste schreeuwer 2022 dinsdag 10 maart 2020 @ 16:03:47 #230
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_191942081
Stefano die op Tiffy duikt _O-
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_191942100
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2020 16:03 schreef Dr.Mikey het volgende:
Stefano die op Tiffy duikt _O-
you'll never know ;)
  Hardste schreeuwer 2022 dinsdag 10 maart 2020 @ 16:12:43 #232
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_191942326
quote:
17s.gif Op dinsdag 10 maart 2020 16:04 schreef Cinderelladreamer het volgende:

[..]

you'll never know ;)
laat ze Stefano behandelen zo als Nick dat het ook opeens alleen maar een badguy is.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_191942421
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2020 16:12 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

laat ze Stefano behandelen zo als Nick dat het ook opeens alleen maar een badguy is.
Zou ook leuk zijn :Y
  dinsdag 10 maart 2020 @ 17:04:15 #234
35154 James1988
Schommelbotenlover
pi_191943594
Maar als Sjors vertrekt, wat betekent dat dat voor de Nina-en-Bing verhaallijn?
  dinsdag 10 maart 2020 @ 18:26:51 #235
433862 Mr.Pomtip
Voor u ist menéér Pomtip!
pi_191944886
Laat het maar aan de schrijvers over om een 17 jarige rol om zeep te helpen en de bijhorende actrices allebei de laan uit te sturen zonder waardig afscheid. Melissa krijgt overigens meer afscheid dan Inge, wat ik overigens ook raar en zelfs best vervelend vindt. De rol verdwijnt alsof er een bijrol of vrij nieuw personage verdwijnt. Misschien was het beter geweest als de rol van Sjors ook ten einde was gekomen nadat Martine was 'verslagen'. Dan had Inge de kans gehad haar rol netjes te beëindigen en de burn-out mogelijk voorgebleven. Zoiets gebeurd niet ineens, dus waarschijnlijk merkte Inge al langer dat het op dat moment niet zo lekker ging met haar gezondheid.

Voor mij was Inge de enige Sjors. Ook een reden om veel van het matige schrijfwerk te vergeven. Inge speelde die rol overtuigend, zelfs als er weinig bijzonders was om mee te werken. De schrijvers vielen uit de toon, Inge zelden. Zelfs als het personage een dieptepunt bereikte, had ze iets waardoor het haar toch te vergeven viel.

Melissa heeft haar best gedaan en deed het niet slecht, maar dat kan niet op tegen 15 jaar Sjors door Inge. Dat de schrijvers het personage na Inge's vertrek volledig hebben veranderd, was aan de ene kant noodzakelijk, maar tegelijk een harde breuk ten opzichte van eerder. Het leek juist te gaan, maar uiteindelijk was het vooral veel klagen om Amir's domme acties, klagen om wat Lana allemaal fout deed, ruziën met hen en erom huilen. In mijn ogen was Melissa's Sjors een nogal verbitterd en streng personage, waarbij er zelden een lachje afkon. Een beetje stijfjes, al kon natuurlijk ook niet verwacht worden dat Melissa meteen 1:1 de rol over zou nemen met het grootste gemak. Het was best een aanzienlijke rol, maar alle connecties waardoor de rol zo is gegroeid ontbraken na de recasting.

En zo verdwijnt de rol. Inge weg, Melissa weg, Sjors weg. Gelukkig begint de reeks weer wat op te krabbelen. Misschien is het tijd dat Sjors er als personage voorlopig uit verdwijnt. Ik weet zeker dat er nog genoeg te doen was met het personage, maar niet de versie die er nu is. Daar zat volgens mij weinig smaak of geur aan. Niet Melissa's fout. Die heeft echt gedaan wat ze kon. Ze moest maar werken met wat er werd getypt voor haar.

Ik hoop dat er misschien ooit interesse ontstaat om, na een aantal jaar, Sjors nog eens te laten terugkeren uit Berlijn. Momenteel lijkt ze haar Tv-carrière te hebben beëindigd, maar mocht er ooit een terugkeer komen, dan zou ik graag Inge terugzien in de rol. Dit is vast wishful thinking, maar ik vind nog steeds dat Inge's afscheid schandalig stil en beperkt was en deze exit is ook een slechte voor zo'n langlopend personage. Zonder Inge liever geen Sjors meer. Ik was achteraf gezien echt fan van dat personage, voor het grootste deel dat de rol in de serie zat. Misschien meer fan van Inge, maar dan nog: zij was de echte Sjors. Hoop dat ze nog eens terugkeert, als de schrijvers echt een sterk verhaal hebben bedacht. Mogelijk gebeurd het nooit, maar als bijv. Stefano en Julian terug kunnen keren, dan misschien Sjors ook ooit.

Maar voor nu is de rol helaas op. Ben het met je eens, Peterkelder.

[ Bericht 1% gewijzigd door Mr.Pomtip op 10-03-2020 18:37:03 ]
  dinsdag 10 maart 2020 @ 19:08:54 #236
147457 Devil010
Dance with the Devil
pi_191945791
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 maart 2020 17:04 schreef James1988 het volgende:
Maar als Sjors vertrekt, wat betekent dat dat voor de Nina-en-Bing verhaallijn?
Bing krijgt een nieuwe advocaat en door.
Niets is sterker dan dat ene woord: Feyenoord.
pi_191946148
Lol.
Stefano net bij RTL Boulevard
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_191948764
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2020 18:26 schreef Mr.Pomtip het volgende:
Laat het maar aan de schrijvers over om een 17 jarige rol om zeep te helpen en de bijhorende actrices allebei de laan uit te sturen zonder waardig afscheid. Melissa krijgt overigens meer afscheid dan Inge, wat ik overigens ook raar en zelfs best vervelend vindt. De rol verdwijnt alsof er een bijrol of vrij nieuw personage verdwijnt. Misschien was het beter geweest als de rol van Sjors ook ten einde was gekomen nadat Martine was 'verslagen'. Dan had Inge de kans gehad haar rol netjes te beëindigen en de burn-out mogelijk voorgebleven. Zoiets gebeurd niet ineens, dus waarschijnlijk merkte Inge al langer dat het op dat moment niet zo lekker ging met haar gezondheid.
Het is inderdaad jammer hoe het gegaan is. Ik had sowieso al het idee dat de schrijvers de laatste twee jaar niet zo goed wisten wat ze met Sjors aanmoesten. Lana verouderen was echt de verkeerde keuze denk ik. De verhaallijnen van Sjors gingen daarna alleen nog over de moeilijke relatie met haar rebelse tienerdochter. Hierdoor kwam de Sjors die Melissa heeft neergezet ver van het oorspronkelijke personage af te staan. Hopelijk komt Inge in de toekomst nog een keertje terug (al is het maar voor even) om de rol toch nog op een waardige manier af te sluiten.
  woensdag 11 maart 2020 @ 01:00:30 #239
323349 LetsGame
NANANA NANA NANANA
pi_191951998
Sjors neemt niet eens afscheid van Janine. Wtf :')
Tegenslag werpt schaduw op geluk.
  donderdag 12 maart 2020 @ 12:02:35 #240
179002 GwaiLow
Malo accepto stultus sapit
pi_191977787
quote:
0s.gif Op woensdag 11 maart 2020 01:00 schreef LetsGame het volgende:
Sjors neemt niet eens afscheid van Janine. Wtf :')
Waardeloos !

Leuk om Stefano weer te zien. Hoop dat hij wat langer blijft, met een beetje schimmige rol. Of gaat hij alleen de bemoeiende vader spelen en even Janine bijstaan tijdens deze moeilijke periode.
pi_191979368
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2020 12:02 schreef GwaiLow het volgende:

[..]

Waardeloos !

Leuk om Stefano weer te zien. Hoop dat hij wat langer blijft, met een beetje schimmige rol. Of gaat hij alleen de bemoeiende vader spelen en even Janine bijstaan tijdens deze moeilijke periode.
Bij RTL Bullshit zei hij al dat hij een kort bezoek aan Meerdijk zou brengen.
"Although the world is full of suffering, it is also full of overcoming it."
  donderdag 12 maart 2020 @ 13:48:14 #242
179002 GwaiLow
Malo accepto stultus sapit
pi_191979768
quote:
1s.gif Op donderdag 12 maart 2020 13:29 schreef ConqueringChaos het volgende:

[..]

Bij RTL Bullshit zei hij al dat hij een kort bezoek aan Meerdijk zou brengen.
Jammer, net zoals toen hij Lucas ging trouwen dus.
pi_191986009
Hij blijft 3 weken geloof ik, maar hij zou ook 'geen lieverdje' meer zijn. Ben benieuwd...
't Echte en 't ware!
  donderdag 12 maart 2020 @ 19:38:49 #244
147457 Devil010
Dance with the Devil
pi_191988620
Zo te merken gaat Stefano Puck batsen, misschien neemt ie haar wel mee naar New York en zijn we weer een nietszeggend karakter kwijt 👍
Niets is sterker dan dat ene woord: Feyenoord.
pi_191988674
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2020 19:38 schreef Devil010 het volgende:
Zo te merken gaat Stefano Puck batsen, misschien neemt ie haar wel mee naar New York en zijn we weer een nietszeggend karakter kwijt 👍
goed plan ^O^
pi_191989598
Kan Bing ajb afgeschoten worden? :{
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 12 maart 2020 @ 23:04:21 #247
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_191993932
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2020 19:38 schreef Devil010 het volgende:
Zo te merken gaat Stefano Puck batsen, misschien neemt ie haar wel mee naar New York en zijn we weer een nietszeggend karakter kwijt 👍
ik dacht Tiffy hij doet nu enkel wat Anton deed maar vanuit ander perspectief niet echt boeiend nog.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  donderdag 12 maart 2020 @ 23:55:47 #248
323349 LetsGame
NANANA NANA NANANA
pi_191995112
Stel dat Stefano tegen Puck zegt "Je doet me denken aan mn overleden ex vrouw, Yasmin"

:')
Tegenslag werpt schaduw op geluk.
  vrijdag 13 maart 2020 @ 00:15:18 #249
147457 Devil010
Dance with the Devil
pi_191995437
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2020 23:04 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

ik dacht Tiffy hij doet nu enkel wat Anton deed maar vanuit ander perspectief niet echt boeiend nog.
Puck zat al geil naar Stefano te kijken en zeker omdat ze vroeg dat hij in NY woont, mode etc etc... die gaat keihard golddiggen in Stefano's armen :P
Niets is sterker dan dat ene woord: Feyenoord.
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 13 maart 2020 @ 00:22:58 #250
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_191995550
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 maart 2020 00:15 schreef Devil010 het volgende:

[..]

Puck zat al geil naar Stefano te kijken en zeker omdat ze vroeg dat hij in NY woont, mode etc etc... die gaat keihard golddiggen in Stefano's armen :P
dat is precied wat Lorena bij zijn vorige comeback heeft gedaan.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')