abonnement Unibet Coolblue
pi_190115973
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 21:05 schreef PrayingMantis het volgende:
Begrijp ik het nu goed dat de "blanken" (om in termen van de TT te blijven spreken) een meisje hadden aangerand, en dat de "Marokkanen" toen daarvoor wraak wilde nemen en dat beide groepen toen afgesproken hadden om met elkaar te vechten? Zo ja, dan is me dat toch een plottwist :D.

Zal vast niet meer zo storm(front)lopen dit topic als het eerste deeltje.
Ik weet niet, maar de strekking van de ophef wordt een beetje mis begrepen volgens mij.
Het gaat om een hele reeks van aanvallen op autochtonen door allochtonen, niet alleen die in Gorinchem.
Ik heb geen zin er nog een 100+ voorbeelden aan toe te voegen maar dat is wel makkelijk te doen.
shift-knop defekt
  maandag 25 november 2019 @ 18:37:14 #202
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190120665
Nog niemand aangehouden volgens mij. Ik kan maar weinig echt gerelateerds terugvinden }:|

https://www.dagjeweg.nl/tip/468/Piratenland-Gorinchem
pi_190120737
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2019 08:52 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Dat snap ik wel... en niemand moet iets natuurlijk.
Niet geloven is ook prima en discussie voeren ook, maar ik vind de reacties van FC beetje apart.

Maar ik wil niet te veel afdwalen van het onderwerp.
Ik reageer apart doordat je deze walgelijke mishandeling goed praat op basis van iets wat nul onderbouwing heeft.


Tja koekoek. :W
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_190120811
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2019 18:37 schreef Tengano het volgende:
Nog niemand aangehouden volgens mij. Ik kan maar weinig echt gerelateerds terugvinden }:|

https://www.dagjeweg.nl/tip/468/Piratenland-Gorinchem
Daders zijn bekend maar politie doet er duidelijk niks mee. Ze hopen dat dit gewoon dood gaat bloeden daarom ook het verzoek de filmpjes offline te halen. Kunnen ze weer over gaan op bekeuringen uitschrijven en dingen die echt belangrijk zijn.
Land of the free. Home of the brave.
  maandag 25 november 2019 @ 18:46:26 #205
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190120855
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2019 18:44 schreef Scarface88 het volgende:

[..]

Daders zijn bekend maar politie doet er duidelijk niks mee.
Ik denk zelf dat ze nog KEIHARD :O bezig zijn om de beelden te analyseren om zodoende tot doeltreffende maatregelen te komen :z

Daarnaast zijn die jongens al gestraft doordat ze van hun school al geschorst zijn wat hun carrieremogelijkheden zal schaden en hebben ze ook op het gebied van hun privacy schade geleden doordat de hele media als hyena's op dit groepje jongeren is gesprongen en daarbij ook nog eens die filmpjes te pas en te onpas zijn vertoond. Over stigmatiseren gesproken. Die jongeren zijn door de media direct al als dader aangemerkt zonder dat ze uberhaupt zijn aangehouden of verhoord.

[ Bericht 7% gewijzigd door Tengano op 25-11-2019 19:00:38 ]
  maandag 25 november 2019 @ 19:43:59 #206
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190121964
quote:
Het ‘jongerenprobleem’ van Gorinchem: ‘Niemand durft er iets van te zeggen’

Gorinchem heeft al jaren hardnekkige problemen met groepen hangjongeren. Tieners en jonge twintigers zorgen al jaren voor overlast. Vorige week liep het uit de hand.

Het verbaast Gorinchemmer Bertus van der Pot niet wat er vorige week gebeurde in zijn stad. Filmpjes van grote groepen jongeren die andere tieners belagen, slaan en schoppen werden gedeeld op sociale media, de Tweede Kamer bemoeide zich ermee en bij de politie kwamen, na een zoektocht naar het slachtoffer dat op een van de filmpjes te zien is, vijf aangiftes binnen van mishandeling.

“De gemeente had hier eerder iets aan kunnen doen. Dit is hun eigen schuld”, zegt Van der Pot in zijn woning aan de oostkant van de stad. Twee husky's met staalblauwe ogen en een klein zwart-wit hondje dat duidelijk de baas is, worden ondertussen door zijn vrouw meegenomen uit wandelen.

Van de mishandelingen waar half Nederland de afgelopen week mee bezig was, weet Van der Pot niets. Wel weet hij dat hij al drie jaar bij de gemeente aanklopt om iets te doen tegen de overlast van jongeren in Gorinchem.

Jongeren moeten kunnen experimenteren met onwenselijk gedrag
Hij is niet de enige. In september ondertekenden zeventig mensen zijn verzoek om de overlast op de agenda van de gemeenteraad te krijgen. In de Facebookgroep die hij oprichtte, zitten meer dan zevenhonderd mensen. Hoe kan het, vragen bewoners in die groep zich af, dat de burgemeester en politie nu ineens zeggen dat er een probleem is in Gorinchem, terwijl zij daar al een paar jaar op wijzen?

Want Gorinchem heeft een ‘jongerenprobleem’, zei burgemeester Reinie Melissant (CDA) vrijdag. Daarbij nam ze ook nadrukkelijk afstand van de racistische uitingen, met name op sociale media, van mensen die zeiden dat de daders allemaal Marokkaanse of Turkse Nederlanders zouden zijn. Volgens haar is er sprake van een gemêleerde groep “die denkt dat ze van alles kunnen maken in de openbare ruimte. Die gaan we aanpakken.”

Zo klonk het vier weken geleden nog niet in Gorinchem. Van der Pot laat de brief zien die hij begin deze maand kreeg als reactie op zijn verzoek om ‘het jongerenprobleem’ op de agenda te krijgen van de gemeenteraad. Jongeren moeten kunnen experimenteren met onwenselijk gedrag, staat er onder meer in die brief, en hangplekken zouden regelmatig gecontroleerd worden. Het onderwerp komt niet op de raadsagenda.

‘Ik ben ook jong geweest hoor’
Van der Pot heeft een aantal zinnen uit die brief geel gemarkeerd. “Experimenteren met onwenselijk gedrag? Ik ben ook jong geweest hoor, maar als ik me niet aan de regels hield, kreeg ik een pak op m'n lazer.” Dat er regelmatig gecontroleerd wordt is volgens hem ook niet waar. “En dat snap ik wel, want die jongens bij de politie kunnen ook niet 24 uur per dag hier zijn. Daarom wil ook dat de gemeenteraad hier over gaat praten. Die moet tegen de politie zeggen dat ze vaker moeten surveilleren.”

In het park bij zijn huis, keurig aangelegd met een speeltuin en een basketbalveldje, laat hij een bankje zien dat in de fik werd gestoken en een ander waar met een mes in is gekerfd. Hij wijst naar de seniorenwoningen aan de rand van het park. “Die mensen moeten soms tot half 3 's nachts naar de muziek luisteren van hangjongeren, de tuinsets worden gewoon uit de tuin gestolen. En niemand durft er iets van te zeggen.” In zijn woonkamer laat hij de foto's zien die hij naar de gemeente stuurde: van opgeblazen afvalbakken, een kapotte lantaarnpaal en hopen redbullverpakkingen en lachgaspatronen.

Gekneusde rug, ribben en kaak
In dat andere park, waar de jongens op de filmpjes anderhalve week geleden in elkaar werden geslagen, is het ondertussen waterkoud en rustig. Door de gemeente ingehuurde beveiligers lopen rond met een politiehond en een puppy die moet worden ingewerkt. Wanneer een groepje van drie jongens langsloopt, kijken de beveiligers naar de vorm van de tas van een van hen: langwerpig en smal. De jongens lopen door, zeggen dat ze op weg zijn naar het zwembad.

Wat er aan de mishandelingen voorafging wordt nog door de politie onderzocht maar er gaan alvast verschillende verhalen rond. Een van de slachtoffers zou een meisje hebben betast, of juist niet maar dat verhaal ging rond. Er zou iets zijn voorgevallen op de kermis, of een van de slachtoffers zou eerder een vechtpartij gewonnen hebben van een van de daders. Er zou een opstootje aan vooraf zijn gegaan op school, of de mishandelingen zouden willekeurig zijn. Wel duidelijk is dat een van de slachtoffers een gekneusde rug, ribben en kaak aan de aanval overhield.

De politie heeft een aantal verdachten in beeld.

https://www.trouw.nl/binn(...)-te-zeggen~baa2092e/
pi_190122061
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2019 19:43 schreef Tengano het volgende:

[..]

Kortom er zal niks aan worden gedaan.
Land of the free. Home of the brave.
  maandag 25 november 2019 @ 19:50:26 #208
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190122140
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2019 19:47 schreef Scarface88 het volgende:

[..]

Kortom er zal niks aan worden gedaan.
Zelfs in de Gorinchemse krant is er helemaal NIETS van terug te vinden, behalve de artikelen van een week oud dan.

Eerst moord en brand schreeuwen, zeggen dat je uitermate geschokt bent, roepen dat je het alle aandacht zult geven en dat je constant op de hoogte wordt gebracht, suggereren dat er de hoogste mate van een sense of urgency is en dan.....

een oorverdovende stilte..........

ongelofelijk :{

https://www.gorcumsecourant.nl/
  maandag 25 november 2019 @ 20:05:49 #209
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_190122485
Volgens mij zijn ze het idd bewust onder het tapijt aan het schuiven. Ze hebben een verwijzing naar een twitteraccount Gorkums nieuws waar je zou verwachten dat je dan alle wetenswaardigheden van Gorinchem terug zou kunnen vinden. En over het kopschopincident vind je alleen deze tweet met een link erbij dit hij bij mij iig niet doet.

gpburo twitterde op vrijdag 22-11-2019 om 08:54:56 Burgemeester Gorinchem: "mishandelingen onacceptabel"https://t.co/kkievQZHyE https://t.co/M0cmfCWbwI reageer retweet
Tweet is van 1 week terug en daarna dus ook niets meer vernomen of vermeld. Dat is volgens mij echt niet toevallig.
pi_190123579
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2019 20:05 schreef Tengano het volgende:
Volgens mij zijn ze het idd bewust onder het tapijt aan het schuiven. Ze hebben een verwijzing naar een twitteraccount Gorkums nieuws waar je zou verwachten dat je dan alle wetenswaardigheden van Gorinchem terug zou kunnen vinden. En over het kopschopincident vind je alleen deze tweet met een link erbij dit hij bij mij iig niet doet.

gpburo twitterde op vrijdag 22-11-2019 om 08:54:56 Burgemeester Gorinchem: "mishandelingen onacceptabel"https://t.co/kkievQZHyE https://t.co/M0cmfCWbwI[ afbeelding ] reageer retweet
Tweet is van 1 week terug en daarna dus ook niets meer vernomen of vermeld. Dat is volgens mij echt niet toevallig.
Ja hier gaan we wederom niets meer van horen denk ik.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_190124837
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2019 09:33 schreef RealistAtheist het volgende:

[..]

Is wel weer duidelijk uit welke hoek jij komt, aan je racistische taalgebruik in je reacties te zien. En dan jezelf Fries1956 noemen. :')
Wat ben jij toch realistisch, idioot. Ik ben een Fries, en een geboren Nederlander. Al zoveel generaties. Ik heb zelfs joodse voorouders...

Dus als jij nou eens niet zo bevooroordeeld bent dan hoef je de termen racistisch ook niet te verzinnen. Want als er 1 niet racistisch is ben ik het wel. Maar dat weet alleen mijn omgeving, niet idioten op een fok forum.
pi_190124924
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2019 13:57 schreef TomLuny het volgende:

[..]

Ik weet niet, maar de strekking van de ophef wordt een beetje mis begrepen volgens mij.
Het gaat om een hele reeks van aanvallen op autochtonen door allochtonen, niet alleen die in Gorinchem.
Ik heb geen zin er nog een 100+ voorbeelden aan toe te voegen maar dat is wel makkelijk te doen.
Neen hoor, de ophef gaat over dat blanke jongen bij Beau gaat zitten huilen dat hij in elkaar geslagen is. Terwijl de getuigen het hebben over twee groepen die al tijden met elkaar ruzie hebben. Dat er een meisje bij betrokken was. En dat een gesprek tussen de twee groepen uit de hand is gelopen...
En dat Beau en zijn reactie niet aan wederhoor hebben gedaan maar die jongen op zijn blonde haren en blauwe ogen geloofden.

En dat mensen alhier al voordat ze ook maar enige informatie hadden riepen "zie je wel, die domme Turken en Marokkanen"... En dan mij las niet racist voor racist uitmaken :X
pi_190124983
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2019 21:42 schreef Fries1956 het volgende:

[..]

Neen hoor, de ophef gaat over dat blanke jongen bij Beau gaat zitten huilen dat hij in elkaar geslagen is. Terwijl de getuigen het hebben over twee groepen die al tijden met elkaar ruzie hebben. Dat er een meisje bij betrokken was. En dat een gesprek tussen de twee groepen uit de hand is gelopen...
En dat Beau en zijn reactie niet aan wederhoor hebben gedaan maar die jongen op zijn blonde haren en blauwe ogen geloofden.

En dat mensen alhier al voordat ze ook maar enige informatie hadden riepen "zie je wel, die domme Turken en Marokkanen"... En dan mij las niet racist voor racist uitmaken :X
Jij staat ook regelmatig op hoofden van andere mensen te stampen?
  maandag 25 november 2019 @ 21:47:46 #214
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_190125017
quote:
16s.gif Op maandag 25 november 2019 18:40 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Ik reageer apart doordat je deze walgelijke mishandeling goed praat op basis van iets wat nul onderbouwing heeft.

Tja koekoek. :W
Doe ik niet, maar als jij dat wel zo interpreteert mij best.
Maar dan is het alsnog niet nodig om over stijve piemels te praten :D

Zoals ik al eerder zei, ik begrijp ook niet dat de jongens nog niet zijn opgepakt.
Ze zijn allang geschorst, dus ze weten heus wel wie ze moeten hebben.
pi_190125028
Zijn deze anti-Nederlandse, anti-Blanke en anti-Westerse racisten al opgepakt en uitgezet?

edit: blijkbaar niet dus. Ik heb de politie gisteren ook even gebeld, zij wilden 'konden' het me niet vertellen.
pi_190125324
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2019 21:47 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Doe ik niet, maar als jij dat wel zo interpreteert mij best.
Maar dan is het alsnog niet nodig om over stijve piemels te praten :D

Zoals ik al eerder zei, ik begrijp ook niet dat de jongens nog niet zijn opgepakt.
Ze zijn allang geschorst, dus ze weten heus wel wie ze moeten hebben.
Jij maakt niet uit wel of niet nodig is papoea, en dat deed je wel. De oude bekende ik keur het niet goed maar...


Zoals ik al schreef, jij bent af. :)
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_190127737
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2019 21:42 schreef Fries1956 het volgende:

Neen hoor, de ophef gaat over dat blanke jongen bij Beau gaat zitten huilen dat hij in elkaar geslagen is. Terwijl de getuigen het hebben over twee groepen die al tijden met elkaar ruzie hebben. Dat er een meisje bij betrokken was. En dat een gesprek tussen de twee groepen uit de hand is gelopen...
En dat Beau en zijn reactie niet aan wederhoor hebben gedaan maar die jongen op zijn blonde haren en blauwe ogen geloofden.

En dat mensen alhier al voordat ze ook maar enige informatie hadden riepen "zie je wel, die domme Turken en Marokkanen"... En dan mij als niet racist voor racist uitmaken :X
De informatie was toch een duidelijk filmpje met daarop Südliche Types die in straatbende-verband op één persoon stonden in te slaan ende te schoppen ?
shift-knop defekt
  dinsdag 26 november 2019 @ 08:18:48 #218
486544 RealistAtheist
Realistische Atheist
pi_190129094
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2019 00:47 schreef TomLuny het volgende:

[..]

De informatie was toch een duidelijk filmpje met daarop Südliche Types die in straatbende-verband op één persoon stonden in te slaan ende te schoppen ?
Laat maar joh, met die gek valt niet te praten. Blanken zijn mietjes en Zwarten komen tenminste voor hun matties op was zijn eerdere uitspraak, maar meneer is volbloed Fries van vele generaties en absoluut geen racist hoor.

Ik denk dat meneer niet snapt dat als je negatieve kenmerken aan een hele bevolkingsgroep ophangt (Blanken zijn mietjes) dat je dan gewoon een 100% racistische uitspraak doet. :') :') :')
  dinsdag 26 november 2019 @ 08:26:06 #219
425882 Lothiriel
Altijd optimistisch!
pi_190129155
Ik ben wel fan van deze culturele verrijking, jullie toch ook?

Wet van de sterkste, die vuile blanke witte honden moeten gewoon hun plaats kennen.
Political correctness is tyranny with manners
- Charlton Heston
  dinsdag 26 november 2019 @ 08:35:39 #220
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_190129208
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2019 08:26 schreef Lothiriel het volgende:
Ik ben wel fan van deze culturele verrijking, jullie toch ook?

Wet van de sterkste, die vuile blanke witte honden moeten gewoon hun plaats kennen.
Feitelijk gewoon een vorm van evolutie, daar valt niet tegen te vechten.
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
  dinsdag 26 november 2019 @ 12:57:56 #221
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_190132223
De eerste drie jongens zijn aangehouden en zitten vast voor zover ik begrijp, mooi begin.
Benieuwd of het daar bij blijft.
pi_190132374
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2019 19:50 schreef Tengano het volgende:

[..]

Zelfs in de Gorinchemse krant is er helemaal NIETS van terug te vinden, behalve de artikelen van een week oud dan.

Eerst moord en brand schreeuwen, zeggen dat je uitermate geschokt bent, roepen dat je het alle aandacht zult geven en dat je constant op de hoogte wordt gebracht, suggereren dat er de hoogste mate van een sense of urgency is en dan.....

een oorverdovende stilte..........

ongelofelijk :{

https://www.gorcumsecourant.nl/
Het moord en brand schreeuwen is al om te kotsen, ze draaien er alsnog teveel omheen en schreeuwen alleen moord en brand bij een filmpje, er zijn al zoveel mensen in Nederland geweest die dit zelf hebben mogen meemaken waar geen filmpje van was en die gewoon weggezet worden als racist of niet geloofd. Zelf alleen al twee situaties gehad waarin ik (we) werd belaagd, achteraf gewoon afliegen en de politie "hun woord tegen dat van jullie", ondanks de vele camera's en getuigen waar ze geen moeite voor doen. En dat tuig heeft natuurlijk ook altijd tientallen getuigen uit dezelfde kring, mensen die er totaal niet bij waren maar wel mee liegen. :r
pi_190133052
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2019 12:57 schreef SacreCoeur het volgende:
De eerste drie jongens zijn aangehouden en zitten vast voor zover ik begrijp, mooi begin.
Benieuwd of het daar bij blijft.
Klopt

Politie houdt drie ‘jongens’ (14 en 15 jaar) aan voor mishandeling Gorinchem
https://tpo.nl/2019/11/26(...)handeling-gorinchem/

Mogen naar buro Kalt (stellen)
shift-knop defekt
pi_190133328
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2019 08:26 schreef Lothiriel het volgende:
Ik ben wel fan van deze culturele verrijking, jullie toch ook?

Wet van de sterkste, die vuile blanke witte honden moeten gewoon hun plaats kennen.
zo. als dat zo was, kunnen ouderen en jonge meisjes niet meer zelfstandig over straat.
wacht :')
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
  dinsdag 26 november 2019 @ 14:55:11 #225
373754 mossad_agent
Ha-Mossad le-Modiin ule-Tafkid
pi_190133619
Ik ben geen racist, maar discrimineer wel.
Zo heb ik geen probleem met Chinezen, Zuid Amerikanen, Duitsers, etc.

Wel met Marokkanen en Turken, uitzonderingen daargelaten.
  dinsdag 26 november 2019 @ 15:38:18 #226
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_190134060
Ach, beetje kopschoppen hoort er nu eenmaal bij in een grote stad tegenwoordig, toch?
pi_190136176
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2019 21:42 schreef Fries1956 het volgende:

[..]

Neen hoor, de ophef gaat over dat blanke jongen bij Beau gaat zitten huilen dat hij in elkaar geslagen is. Terwijl de getuigen het hebben over twee groepen die al tijden met elkaar ruzie hebben. Dat er een meisje bij betrokken was. En dat een gesprek tussen de twee groepen uit de hand is gelopen...
En dat Beau en zijn reactie niet aan wederhoor hebben gedaan maar die jongen op zijn blonde haren en blauwe ogen geloofden.

En dat mensen alhier al voordat ze ook maar enige informatie hadden riepen "zie je wel, die domme Turken en Marokkanen"... En dan mij las niet racist voor racist uitmaken :X
Wil je nu suggereren dat deze specifieke Marokkanen GEEN verachtelijke laffe stukjes varkensstront zijn ?
pi_190136238
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2019 13:10 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Het moord en brand schreeuwen is al om te kotsen, ze draaien er alsnog teveel omheen en schreeuwen alleen moord en brand bij een filmpje, er zijn al zoveel mensen in Nederland geweest die dit zelf hebben mogen meemaken waar geen filmpje van was en die gewoon weggezet worden als racist of niet geloofd. Zelf alleen al twee situaties gehad waarin ik (we) werd belaagd, achteraf gewoon afliegen en de politie "hun woord tegen dat van jullie", ondanks de vele camera's en getuigen waar ze geen moeite voor doen. En dat tuig heeft natuurlijk ook altijd tientallen getuigen uit dezelfde kring, mensen die er totaal niet bij waren maar wel mee liegen. :r
Diep triest inderdaad.
Land of the free. Home of the brave.
  dinsdag 26 november 2019 @ 18:06:48 #229
66444 Lord_Vetinari
Si non confectus non reficiat
pi_190136346
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2019 13:10 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Het moord en brand schreeuwen is al om te kotsen, ze draaien er alsnog teveel omheen en schreeuwen alleen moord en brand bij een filmpje, er zijn al zoveel mensen in Nederland geweest die dit zelf hebben mogen meemaken waar geen filmpje van was en die gewoon weggezet worden als racist of niet geloofd. Zelf alleen al twee situaties gehad waarin ik (we) werd belaagd, achteraf gewoon afliegen en de politie "hun woord tegen dat van jullie", ondanks de vele camera's en getuigen waar ze geen moeite voor doen. En dat tuig heeft natuurlijk ook altijd tientallen getuigen uit dezelfde kring, mensen die er totaal niet bij waren maar wel mee liegen. :r
Gelukkig komt er nu een omroep die dat allemaal gaat vertellen.... _O-
En morgen pleurt men in Wuhan
Nog een vleermuis in een pan
pi_190136377
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2019 18:06 schreef Lord_Vetinari het volgende:

[..]

Gelukkig komt er nu een omroep die dat allemaal gaat vertellen.... _O-
Heb jij al inhoudelijk gereageerd in dit topic eigenlijk?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  dinsdag 26 november 2019 @ 18:16:51 #231
66444 Lord_Vetinari
Si non confectus non reficiat
pi_190136541
quote:
16s.gif Op dinsdag 26 november 2019 18:08 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Heb jij al inhoudelijk gereageerd in dit topic eigenlijk?
Mag ik niet. Ik ben een deugmensch, zegt men.
En morgen pleurt men in Wuhan
Nog een vleermuis in een pan
pi_190137017
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2019 18:16 schreef Lord_Vetinari het volgende:

[..]

Mag ik niet. Ik ben een deugmensch, zegt men.
Nuja ik zie zo nu en dan reacties van je maar eigenlijk nooit over de OP.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  dinsdag 26 november 2019 @ 18:45:06 #233
66444 Lord_Vetinari
Si non confectus non reficiat
pi_190137062
quote:
16s.gif Op dinsdag 26 november 2019 18:42 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Nuja ik zie zo nu en dan reacties van je maar eigenlijk nooit over de OP.
Je mag in een discussie op andere gebruikers reageren, hoor.
En morgen pleurt men in Wuhan
Nog een vleermuis in een pan
pi_190137082
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2019 18:45 schreef Lord_Vetinari het volgende:

[..]

Je mag in een discussie op andere gebruikers reageren, hoor.
Ik beweer ook niet anders, valt mij gewoon op bij jou en nog wat users.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_190137221
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2019 08:35 schreef Tyr80 het volgende:

[..]

Feitelijk gewoon een vorm van evolutie, daar valt niet tegen te vechten.
Precies. De genetisch sterke tak overleeft en de foute (genetisch inferieure) mutaties sterven uit. Fijn om te weten. De natuur is mooi in haar eenvoud, maar ook streng en rechtvaardig.
pi_190137327
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2019 18:45 schreef Lord_Vetinari het volgende:

[..]

Je mag in een discussie op andere gebruikers reageren, hoor.
Je mag, naast je mening over anderen, ook een mening over de stelling in de OP hebben. Zelfs in dezelfde OP-discussie.

Na de inleiding stelt TS:
"Doelbewuste racistische actie van de Marokkaanse jongens tegen blanke. Waar is de ophef van politici en media nu? De kranten en media stonden vol over racisme deze week vanwege die voetballer bij FC Den Bosch. Jetten en Klaver wisten niet hoe snel ze moesten tweeten. Ze zijn nu verdacht stil natuurlijk. "

Wat is jouw mening over onderliggende stelling in de OP.
pi_190137486
Je kan zeggen wat je wilt, maar deze jongens faalden wel op 3 punten: 1) iemand uit de eigen groep verdedigen die ongevraagd aan een meisje heeft gezeten, 2) daarin zover gaan om met de andere groep af te spreken te gaan vechten, 3) geen rekening gehouden met dat de anderen met een grotere groep kunnen komen opdagen, .... en 4) zielig verhaal ophangen en liegen op TV. Het enige, en meteen het zwaarste, wat je de andere groep kan aanrekening is dat ze buitensporig geweld hebben gebruikt, wat een grote faal is, waarvoor ze wat mij betreft ook gestraft mogen worden. Voor de rest heffen de debiele falen van beide groepen elkaar mooi op. Geen winnaars, geen slachtoffers, alleen verliezers en daders hier.
pi_190139733
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2019 00:47 schreef TomLuny het volgende:

[..]

De informatie was toch een duidelijk filmpje met daarop Südliche Types die in straatbende-verband op één persoon stonden in te slaan ende te schoppen ?
Serieus? Je bent niet goed bij je paasei als je af gaat op 1 filmpje... Kopschoppen is niet goed en moet afgestraft worden. Maar de mensen die weten, ooggetuigen zeg maar, weten dat het gaat om een strijd tussen twee groepen. En een van die groepen kiest er duidelijk voor om slachtoffer te spelen. En maar doen alsof "ze even een peukie gingen doen in een park". Bij Beau langsgaan met moeders. Huilen...

Terwijl het gewoon twee groepen waren die ruzie hadden....

quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2019 08:18 schreef RealistAtheist het volgende:

[..]

Laat maar joh, met die gek valt niet te praten. Blanken zijn mietjes en Zwarten komen tenminste voor hun matties op was zijn eerdere uitspraak, maar meneer is volbloed Fries van vele generaties en absoluut geen racist hoor.

Ik denk dat meneer niet snapt dat als je negatieve kenmerken aan een hele bevolkingsgroep ophangt (Blanken zijn mietjes) dat je dan gewoon een 100% racistische uitspraak doet. :') :') :')
Kerel jij leest niet. Je leest vrij slecht voor iemand die zichzelf realist noemt.
Ik zei dat blankeren vaak schijterig zijn. Wel een grote mond maar als het op vechten aankomt dan geven ze niet thuis...
En ja, ik ben blank. Heb blauwe ogen, blond haar en kom oorspronkelijk uit Drenthe. Heb je daar problemen mee? Mogen blanken niet negatief zijn over andere blanken? Komt dat niet voor in jouw buurt? Moeten alle blanken hun cultuur superieur vinden op alle vlakken?

En je kan ook overdrijven met "dat is racistisch".. Dan zouden bepaalde cabaretiers ook racistisch zijn.
pi_190139791
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2019 19:02 schreef PrayingMantis het volgende:
Je kan zeggen wat je wilt, maar deze jongens faalden wel op 3 punten: 1) iemand uit de eigen groep verdedigen die ongevraagd aan een meisje heeft gezeten, 2) daarin zover gaan om met de andere groep af te spreken te gaan vechten, 3) geen rekening gehouden met dat de anderen met een grotere groep kunnen komen opdagen, .... en 4) zielig verhaal ophangen en liegen op TV. Het enige, en meteen het zwaarste, wat je de andere groep kan aanrekening is dat ze buitensporig geweld hebben gebruikt, wat een grote faal is, waarvoor ze wat mij betreft ook gestraft mogen worden. Voor de rest heffen de debiele falen van beide groepen elkaar mooi op. Geen winnaars, geen slachtoffers, alleen verliezers en daders hier.
^O^

En dan heb je op tv van die debiele popi jopi's (lees:baudet) die oordelen over zaken waar ze niks van wisten en dit misbruiken om "grenzen dicht" te roepen...
Jammer ook dat Beau en zijn mensen niet netjes hoor en wederhoor hebben gedaan.
pi_190139944
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2019 17:57 schreef Kassamiep het volgende:

[..]

Wil je nu suggereren dat deze specifieke Marokkanen GEEN verachtelijke laffe stukjes varkensstront zijn ?
Deze Marokkanen zijn wel slecht ja. Ik heb die mensen ook nooit verdedigd. Want mensen met veel anderen aanvallen is slecht, vechten is slecht. MAAR die lui die hun tegenstanders waren zijn ook erg slecht bezig. Die liegen zelfs op TV. En proberen met moeders goede sier te maken..
En veel mensen hier waren ook slecht bezig, of ene Thierry Baudet. Die dit misbruiken om ALLE immigranten maar te weigeren en de grenzen dicht te gooien..Typisch rechts geleuter.

De daders aanpakken en wel doorhebben dat dit jeugdige mensen zijn.
pi_190140136
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2019 19:02 schreef PrayingMantis het volgende:
Je kan zeggen wat je wilt, maar deze jongens faalden wel op 3 punten: 1) iemand uit de eigen groep verdedigen die ongevraagd aan een meisje heeft gezeten
Waren het niet de moslims die aan een meisje hadden gezeten ?
  dinsdag 26 november 2019 @ 21:22:18 #242
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_190140433
Ook een veelzeggend plaatje:

Vreemd genoeg is het in de rijkste landen het onveiligst. Want dat zijn ook de landen die de meeste migranten hebben ontvangen.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  dinsdag 26 november 2019 @ 21:32:21 #243
444624 Walterwhite64
alle hoeren zijn vrouwen.
pi_190140674
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2019 21:22 schreef LXIV het volgende:
Ook een veelzeggend plaatje:
[ afbeelding ]
Vreemd genoeg is het in de rijkste landen het onveiligst. Want dat zijn ook de landen die de meeste migranten hebben ontvangen.
IJsland 62? Dit kan niet kloppen toch?
Neem het leven niet te serieus, je overleeft het toch niet.
  dinsdag 26 november 2019 @ 21:33:26 #244
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_190140699
Whoa IJsland :D nooit gedacht.
pi_190141611
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2019 21:10 schreef Kassamiep het volgende:

[..]

Waren het niet de moslims die aan een meisje hadden gezeten ?
Waarom bestempel je ze opeens als "moslims", wat heeft het geloof ermee te maken? Worden de anderen hier neergezet als "christenen" of "atheisten"? Waarom dit soort tactieken gebruiken? Volgens de nieuwsberichten was het een vriend van de autochtone Nederlanders die ongevraagd aan de billen van een meisje had gezeten.
pi_190141824
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2019 20:52 schreef Fries1956 het volgende:
ik ben blank. Heb blauwe ogen, blond haar
Veel kinderen maken dan voor het Nederlandsche Rijk ^O^
pi_190144668
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2019 20:52 schreef Fries1956 het volgende:

[..]

Serieus? Je bent niet goed bij je paasei als je af gaat op 1 filmpje... Kopschoppen is niet goed en moet afgestraft worden. Maar de mensen die weten, ooggetuigen zeg maar, weten dat het gaat om een strijd tussen twee groepen. En een van die groepen kiest er duidelijk voor om slachtoffer te spelen. En maar doen alsof "ze even een peukie gingen doen in een park". Bij Beau langsgaan met moeders. Huilen...

Terwijl het gewoon twee groepen waren die ruzie hadden....
[..]

Het zal erop uitdraaien dat de opgepakten nooit in beeld komen.
Ten eerste omdat zij minderjarig zijn en ten tweede omdat men 'geen koren op Wilders molen wil gooien'.
Neem bijvoorbeeld de slachter van Megan in Breda van een maand of drie geleden
Die blijft nog steeds hardnekkig een grote onbekende.
shift-knop defekt
pi_190144775
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2019 21:22 schreef LXIV het volgende:
Ook een veelzeggend plaatje:
[ afbeelding ]
Vreemd genoeg is het in de rijkste landen het onveiligst. Want dat zijn ook de landen die de meeste migranten hebben ontvangen.
De VK en Zweden verbaast me niks maar Ijsland? Damn. Dacht dat Ijsland nog wel een puur land was. Jammer om te zien dat Noord-Europa het hardst getroffen wordt.
Land of the free. Home of the brave.
pi_190144792
quote:
1s.gif Op woensdag 27 november 2019 01:52 schreef Scarface88 het volgende:

[..]

De VK en Zweden verbaast me niks maar Ijsland? Damn. Dacht dat Ijsland nog wel een puur land was. Jammer om te zien dat Noord-Europa het hardst getroffen wordt.
IJsland is het veiligste land ter wereld las ik laatst.

Waar is het nou écht veilig om naartoe te reizen? We begrijpen dat dat belangrijk is voor veel mensen. Daarom zoekt ieder jaar het Amerikaanse Instute of Economcs and peace dat uit.
Naar aanleiding daarvan publiceren ze de 'Global Peace Index', aldus GVA.

Waar het instituut op let? Er zijn 24 factoren waar het instituut onderzoek naar doet, waaronder veiligheid, criminaliteit, politieke stabiliteit en zakenhandel.

Deze top 10 is er uit het onderzoek gekomen van dit jaar:

1. IJsland

https://www.gva.be/cnt/dmf20160618_02345666?pid=5635410

https://www.cosmopolitan.(...)e-landen-ter-wereld/

Maar ja, met een bevolking van 10 en 1 verkrachting heb je al gauw dat 20% van de vrouwen is verkracht.

In Frankrijk wordt er 1 verkrachting per 6 minuten gepleegd. < Niet meer terug te vinden.

Wel deze :

Zineb El Razhoui, a journalist who used to write for the French satirical magazine Charlie Hebdo, has said that all French women, including non-Muslim women, are now threatened.
She went on to document the explosion of the number of sexual assaults in France: 235,000 complaints for rape or attempted rape were filed in 2018 -- 62,000 more than in 2016.
In 2005, 9,993 complaints of rape or attempted rape were filed, a figure at the time considered alarming.

The result is that El Razhoui has received thousands of death threats, in both Arabic and French.

> https://www.gatestoneinst(...)nverted-colonization


235.000 per 525.600 minuten in een jaar = 1 per 2.25 minuten.

Zineb is de dame waarvan Grappenhaus het verbood dat zij Franse poitieagenten mee mocht nemen naar Nederland ter beveiliging.

https://www.parool.nl/ams(...)sproblemen~b952e037/


Elk jaar melden in Frankrijk 112.800 vrouwen het slachtoffer van verkrachting of poging tot verkrachting.
Elk om de zes minuten.
In 90% van de gevallen kent de prooi zijn agressor. Tegelijkertijd zijn niet minder dan 235.000 vrouwen of bijvrouwen slachtoffer van fysiek en / of seksueel geweld binnen het koppel. Vorig jaar werden ongeveer 1 miljoen vrouwen minstens één keer geconfronteerd met een situatie van seksuele intimidatie op het werk of in de openbare ruimte. Uiteindelijk verloren 109 van hen het leven in 2017 onder de klappen van hun partners of ex-partners, een "feminicide" om de drie dagen.

> https://www.lefigaro.fr/a(...)lences-sexuelles.php


Gisteren was daar een demonstratie tegen die golf van terreur.
Werd neergeslagen door feministen als zijnde racist.

via fenixx
http://www.informationliberation.com/?id=60968

[ Bericht 6% gewijzigd door TomLuny op 27-11-2019 02:33:06 ]
shift-knop defekt
pi_190144820
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2019 21:22 schreef LXIV het volgende:
Ook een veelzeggend plaatje:
[ afbeelding ]
Vreemd genoeg is het in de rijkste landen het onveiligst. Want dat zijn ook de landen die de meeste migranten hebben ontvangen.
Altijd uitkijken met statistiek!

Vraag 1. Zijn dit werkelijke verkrachtingen of alleen de geregistreerde verkrachtingen?

Vraag 2. Hoe groot is de bereidheid om aangifte te doen per land?

Vraag 3. Hoe groot is de bereidheid om de aangifte op te nemen en te registreren?

Vraag 4. Hoe groot is de bereidheid om de onderzoekers de juiste gegevens te verstrekken?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')