abonnement bol.com Unibet Coolblue
  maandag 6 januari 2020 @ 10:11:13 #101
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_190901731
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 januari 2020 04:26 schreef wimderon het volgende:
VvdV180 twitterde op vrijdag 03-01-2020 om 18:34:36 Delighted to have started a new chapter and signed with @:Winmau 💙💙 https://t.co/nLdq8GAkLn reageer retweet
[ afbeelding ]

Dit zag helemaal niemand aankomen.
Ik persoonlijk wel eigenlijk, maar ik heb dan ook vanuit een betrouwbare bron vernomen dat vdVoort een heel close band heeft met vGerwen.
Makkelijk eerste.
pi_191027511

Vincent heb het laten verslonzen. Terwijl voor het WK het verhaal toch was dat hij er alles aan deed?
pi_191086960
quote:
Silvia van Barneveld: Ik raakte zwaar verslaafd aan de drank

Ze ligt in scheiding met darter Raymond van Barneveld (52), werd overvallen in haar huis en belandde vanwege een alcoholverslaving meerdere malen in een kliniek. Silvia van Barneveld (54) heeft geen makkelijke tijd achter de rug, maar durft langzaam weer vooruit te kijken.

Het afgelopen jaar was zwaar, loodzwaar. Het ging al langer niet goed tussen Raymond en mij, maar we konden elkaar niet loslaten. Vooral ik niet. Ik was ervan overtuigd dat mijn leven voorbij zou zijn zonder Raymond. Ik klampte mij aan hem vast in de hoop dat het goed zou komen tussen ons, terwijl ik diep in mijn hart wist dat het over was. Pas toen zijn vriendin Julia in beeld kwam, werd ik gedwongen hem te laten gaan. De manier waarop heeft mij ontzettend veel pijn gedaan, toch ben ik hem dankbaar. Door onze breuk heb ik mezelf weer teruggevonden, ben ik voor het eerst in mijn leven weer cht gelukkig.

In verwachting
Raymond en ik leerden elkaar 25 jaar geleden kennen in de snackbar waar ik werkte. Ik had net een lange relatie achter de rug, twee kleine kindjes en mijn hoofd totaal niet staan naar mannen. Toch vond ik Raymond interessant. We hadden de grootste schik en konden goed met elkaar praten. Daarnaast was hij ontiegelijk lief en zorgzaam. Ik weet nog dat hij na n van onze eerste dates een kinderwagen kocht voor mijn dochtertje, omdat ik daar als alleenstaande moeder geen geld voor had. Dat vond ik z bijzonder.

We werden smoorverliefd en zeven maanden later was ik al in verwachting van onze dochter. Niet snel daarna brak Raymond door als darter en belandde ons leven in een stroomversnelling. We reisden de wereld rond, hadden geen geldzorgen meer en stonden in het middelpunt van de belangstelling. Achteraf gezien denk ik dat die roem voor ons t snel kwam: we werden geleefd en hebben nooit echt kunnen genieten van een rustig gezinsleven. Het was een achtbaan die eigenlijk nooit meer is gestopt.

Slippertjes
Vanaf dat moment stond alles in ons leven in het teken van darten. Raymond wilde zijn grote droom najagen en uit liefde voor hem ging ik achter hem staan. Ik stopte met werken, zorgde voor de kinderen en probeerde hem zoveel mogelijk te ontlasten. Tijd voor mezelf had ik niet. Achteraf gezien ging het daar al fout: Raymond had alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen, maar ik stond stil. Mijn leven stond in het teken van hem.

Dat deed ik helemaal zelf, maar we zijn elkaar daardoor wel langzaam kwijtgeraakt. Raymond was vaak op reis en als hij thuis was, wilde hij rust. We leefden langs elkaar heen en echte gesprekken hadden we niet meer. De verhalen die rondgingen over de slippertjes van Raymond legden ng meer druk op onze relatie. Ik draaide mijn hoofd steevast weg voor al die geruchten. Achteraf denk ik dat ik diep in mijn hart wel wist dat er iets niet klopte, maar ik wilde het niet zien.

Sekstape
Ik was al een keer verlaten door een man en wilde niet ook Raymond nog kwijtraken. Ik hield van hem, we hadden een gezin. Meestal trok ik een fles wijn open als er weer zo’n verhaal naar buiten kwam. Dan hoefde ik even nergens aan te denken. Eigenlijk pas toen we werden afgeperst, ging het cht mis. Een jongen dreigde een sekstape van Raymond met een andere vrouw openbaar te maken. Raymond ontkende alles, maar ik wist niet meer wat ik moest geloven. Ik raakte zwaar verslaafd aan de drank. Elke ochtend als ik opstond dacht ik: ’Wat, wanneer en hoeveel kan ik drinken vandaag?’

Vaak begon het met een fles wijn, maar daarna maakte het niet meer uit wat ik dronk. Het kon mij niks meer schelen. Maandenlang goot ik mezelf vol om maar niet na te denken over wat er gaande was. Ik had veel steun aan mijn goede vriend Mario, maar uiteindelijk zijn mijn kinderen mijn redding geweest. Zij smeekten om me te laten opnemen in een afkickkliniek. Dat was pijnlijk, maar ik wist dat ik niet anders kon.

Overvallen
Precies op het moment dat ik mijn leven weer op de rit had, goed in mijn vel zat en weer zin had in het leven, werd ik overvallen in mijn eigen huis. Raymond was voor een dartwedstrijd in het buitenland en ik was alleen thuis toen middenin de nacht plots het alarm afging. Dat gebeurde wel vaker, dus ik ging ietwat gerriteerd naar beneden en zag ineens drie mannen op de trap staan.

Ik verstijfde van schrik. Aan mijn haren trokken ze mij de trap af. Ze sloegen me en duwden een pistool tegen mijn hoofd. ’Als je nu niet zegt waar de kluissleutel ligt, schieten we je dood’, zei n van de mannen. Ik stond doodsangsten uit, maar schoot ook in een soort overlevingsmodus. ’Laat ze maar dreigen, laat ze maar slaan: als ik hier maar levend uitkom’, schoot continu door mijn hoofd. Uiteindelijk lukte het me om via de voordeur te ontsnappen toen de overvallers mij vroegen het alarm uit te zetten.

Uit elkaar
Daarna ging alles op de automatische piloot. Het enige wat ik nog weet, is dat ik ben gaan rennen. Keihard. En vervolgens totaal overstuur bij een vriendin ben beland. Het was een nachtmerrie. Ook de weken daarna. Ik sliep amper en was ontzettend bang. Alleen zijn durfde ik niet meer. Raymond wist zich totaal geen raad met mijn verdriet. Ik kon er met hem niet over praten en steun kreeg ik nauwelijks. We besloten een tijdje uit elkaar te gaan. Zo kon ik even op adem komen op een voor mij veilige plek en hadden we allebei tijd om na te denken over onze toekomst met elkaar.

Ik miste Raymond enorm maar wist dat het beter was om elkaar even los te laten. Even de tijd te nemen om na te denken. Al had ik al die tijd wel de hoop dat het nog goed zou komen. We waren al 25 jaar samen, hadden al zoveel obstakels overwonnen. Maar die hoop vervloog abrupt toen ik een video van Raymond met zijn nieuwe vriendin Julia op tv zag.

23 jaar jongere vrouw
Ik zat thuis op de bank toen ik zag hoe Raymond een 23 jaar jongere vrouw kuste in de lobby van een hotel. Ik dacht echt dat ik kapot ging, zo’n pijn. Ik kon gewoon niet geloven wat ik zag. Net als mijn kinderen die ook niet wisten van het bestaan van Julia. Meteen greep ik weer naar de drank. Dagenlang liet ik mezelf vollopen om maar niets te hoeven voelen. Het lukte mij ook niet om mezelf te herpakken. Ik was kapot van verdriet. Op een gegeven moment was het zo erg dat het voor mij allemaal niet meer hoefde.

Ik maakte Raymond niet gelukkig, mijn kinderen niet en mezelf al helemaal niet. ’Mijn tijd is klaar, ik heb er geen zin meer in, het is goed zo’, is wat ik mijn moeder en mijn zus in tranen opbiechtte. Ze wisten dat het slecht met mij ging, maar schrokken enorm van mijn bekentenis. Ze hebben diezelfde avond de huisarts gebeld en een paar dagen later ben ik opnieuw opgenomen in een kliniek. Nog nooit had ik z diep aan de grond gezeten.

Kliniek
Ik had niet gedacht dat ik er ooit nog bovenop zou komen, maar dat bewijst maar weer dat ik krachtiger ben dan ik denk. Dat het nooit te laat is om terug te vechten. De opname in de kliniek heeft mij enorm geholpen, maar uiteindelijk is het geloof mijn chte redding geweest. Een aantal maanden geleden had ik helemaal niets met de kerk, maar op advies van mijn goede vriend Ricky ging ik met hem mee naar Lord and Savior, een kerk in Capelle aan den IJssel.

Daar kwam zo’n enorme rust over mij heen. Alsof ik eindelijk weer kon zijn wie ik altijd was geweest. Door de gesprekken met pastoor Tim werd het weer rustig in mijn hoofd en kreeg ik langzaam de zin in het leven weer terug. Het heeft ervoor gezorgd dat de woede en het verdriet plaats hebben gemaakt voor vergeving: ik kan oprecht zeggen dat ik Raymond en Julia heb vergeven.

Kleinkinderen
Ik kan wel boos op ze blijven, maar wat heb ik eraan? Ik gun ze het beste en hoop dat ze samen heel gelukkig worden. Ik heb het losgelaten. Ik wil niet meer in het verleden blijven hangen, maar vooruitkijken. Ik heb mezelf jarenlang weggecijferd, nu is het mijn tijd. Tijd om te genieten van mijn kinderen en kleinkinderen.

Hoe fijn is het dat ze na al die jaren weer een stralende moeder en oma hebben die lacht en grapjes maakt? Natuurlijk had ik al die ellende liever niet gehad, maar het heeft mij wel gevormd tot wie ik nu ben. Ik ben alleen maar heel dankbaar dat ik mezelf weer heb gevonden.”

Raymond heeft het interview gelezen, maar wilde geen commentaar geven.
Silvia is een drinker. Maar tegenwoordig is ze in de here.
pi_191087035
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2020 14:10 schreef wimderon het volgende:

[..]

Silvia is een drinker. Maar tegenwoordig is ze in de here.
Overloop onderschuimen. @de_boswachter
pi_191088249
Ze ziet er wel lekker uit, dat moet gezegd worden
U MAD?
pi_191179857


Zal Van der Voort Sherrock een handje hebben gegeven?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_191186847
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 januari 2020 20:29 schreef El-Stinho het volgende:
[ afbeelding ]

Zal Van der Voort Sherrock een handje hebben gegeven?
Groepje bejaarden bij elkaar hoor. De helft is gestopt of staat op t punt van stoppen _O-
Het beste adres voor al uw primeurs!
  zaterdag 25 januari 2020 @ 11:58:13 #108
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191187184
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2020 11:29 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

Groepje bejaarden bij elkaar hoor. De helft is gestopt of staat op t punt van stoppen _O-
En waarom de dikste gasten vooraan?
pi_191188765
Van Barneveld haalt uit: 'Niet eens een sms'je gehad'

https://www.telegraaf.nl/(...)ens-een-sms-je-gehad

ALTIJD TEGEN MIJ

:')
pi_191188789
quote:
9s.gif Op zaterdag 25 januari 2020 14:16 schreef Poepz0r het volgende:
Van Barneveld haalt uit: 'Niet eens een sms'je gehad'

https://www.telegraaf.nl/(...)ens-een-sms-je-gehad

ALTIJD TEGEN MIJ

:')
De babbelbox vraagt aan u: van wie heeft u altijd al een smsje willen ontvangen?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  zaterdag 25 januari 2020 @ 14:25:10 #111
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191188869
quote:
9s.gif Op zaterdag 25 januari 2020 14:16 schreef Poepz0r het volgende:
Van Barneveld haalt uit: 'Niet eens een sms'je gehad'

https://www.telegraaf.nl/(...)ens-een-sms-je-gehad

ALTIJD TEGEN MIJ

:')
Arme man ;(
pi_191214296
Barney wint van Sherrock, ik hoef de Brienenoord niet in de gaten te houden.

@franklop @El-Stinho @Mani89 @Zipportal @Poepz0r
pi_191214578
Lekker
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_191243079
quote:
9s.gif Op zaterdag 25 januari 2020 14:16 schreef Poepz0r het volgende:
Van Barneveld haalt uit: 'Niet eens een sms'je gehad'

https://www.telegraaf.nl/(...)ens-een-sms-je-gehad

ALTIJD TEGEN MIJ

:')
Filmpje werkt hier niet :{

Maar even iets anders, weet iemand of Arjan van der Giessen z’n hartoperatie heeft overleefd?
  donderdag 30 januari 2020 @ 07:13:32 #116
342627 tja77
Proud member of the tittycrew.
pi_191258948
Heel trots vertellen met de handjes in z’n zij dat hij 8 kilo kwijt is. Volgens mij kan er nog wel een kilo of 20 af, want ik zie er geen zak van met z’n dikke krokettenkop.
pi_191259201
Die rug moet nu nog maar 132 kilo ondersteunen ja.
Jack does it in real time...
  donderdag 30 januari 2020 @ 08:09:42 #118
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_191259269
Alleen zijn onderkin weegt al 40 kilo
  donderdag 30 januari 2020 @ 08:40:14 #119
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_191259513
MvG tipt jullie om geld te graaien wanneer het kan. Sherrock loopt stad en land af voor demonstraties.

quote:
Van Gerwen heeft in ieder geval een tip voor haar: ze moet de vruchten plukken nu het kan. "Je weet natuurlijk nooit hoe lang haar succes gaat duren, ik vind dat ze nu gewoon lekker moet cashen."
pi_191259871
quote:
1s.gif Op donderdag 30 januari 2020 07:13 schreef tja77 het volgende:
Heel trots vertellen met de handjes in z’n zij dat hij 8 kilo kwijt is. Volgens mij kan er nog wel een kilo of 20 af, want ik zie er geen zak van met z’n dikke krokettenkop.
MAD
U MAD?
  donderdag 30 januari 2020 @ 09:31:35 #122
342627 tja77
Proud member of the tittycrew.
pi_191259962
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2020 09:21 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

MAD
Ja viesmad!
  donderdag 30 januari 2020 @ 19:45:56 #123
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191268080
Wij verwelkomen, Midnight Murnan.

Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_191268141
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2020 19:45 schreef Mani89 het volgende:
Wij verwelkomen, Midnight Murnan.

[ afbeelding ]
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')