FOK!forum / Showbizz, Celebs en Gossip / [HAZES #17][LULGATE] Laat de kinderen erbuiten
#ANONIEMwoensdag 13 november 2019 @ 18:46
andre-hazes-en-monique-westenberg-elkaar.jpg


April 2018

André Hazes en Monique Westenberg zijn uit elkaar
SPOILER
André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg zijn uit elkaar. Dat hebben ze zondagavond bekendgemaakt.
Geruchten dat het koppel uit elkaar is, gingen al langer. De 24-jarige Hazes en 40-jarige Westenberg waren bijna vier jaar samen en werden in 2016 de ouders van zoon André.

Verschillende entertainmentbladen, waaronder Story en Privé, meldden afgelopen week dat de relatie voorbij is. Hazes zou in een villa in Nieuwersluis zou wonen, terwijl Westenberg nog op het woonwagenterrein in Rotterdam woont.

Hazes bevestigde de geruchten zondagavond aan Shownieuws en zei dat het "niet zo lekker gaat" tussen de twee. "Dat vinden we allebei heel kut, maar dat is nu eenmaal zo. Ik denk dat er gewoon te veel is gebeurd. We hebben zoveel meegemaakt in korte tijd. En ik ben misschien ook een beetje verdwaald geraakt in deze wereld. Ik vind mijn werkleven gewoon heel erg leuk."

"Dat botst gewoon. Ik heb dingen verpest", aldus de zanger, die verder niet op details ingaat.

Drukke schema
Volgens Westenberg is de breuk vooral te wijten aan het drukke schema van Hazes. "Ik merk aan hem dat hij die druk niet zo aan kan, ik denk niet dat hij dat zelf doorheeft." Het stel zou het afgelopen jaar al gekampt hebben met veel spanning.

"Hij heeft weinig tijd voor het gezin", aldus Westenberg. "De situatie is nu dat André ervoor gekozen heeft ergens anders te gaan wonen. Ik denk dat het eigenlijk allemaal een beetje te veel aan het worden is. Zijn agenda is ontzettend volgepropt. Hij heeft nauwelijks tijd voor zichzelf, laat staan voor zijn gezin."

"Normaal neem je pauze van je werk als je die druk hebt. Alleen in Andrés geval is het onmogelijk om pauze van zijn werk te nemen en kiest hij ervoor pauze van zijn gezin te nemen."

Hazes en Westenberg zijn wekelijks te zien in een realitysoap bij SBS6, die eerder is opgenomen. In de aflevering van 2 mei komt de breuk voorbij, laat SBS aan NU.nl weten. Het stel is ook te zien in een reclame van een energieleverancier. Of die nu wordt geschrapt, is niet bekend.
9 november 2019

André Hazes bevestigt breuk met Monique
SPOILER
Met verdriet bevestigt André Hazes dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn. Dat laat zijn management middels een statement aan Shownieuws weten.

De breuk dateert al van enige maanden geleden. ”Zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan. Dat mocht helaas alleen niet zo zijn. Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit.”

De twee gaan nog altijd goed door één deur. ”Houden van is er nog genoeg en zal er altijd blijven. Hun voornaamste levensdoel is het geluk van André Hazes Jr. en daar zal alles om blijven draaien.”


De geruchten over relatieproblemen tussen het stel doen al enkele weken de ronde, waarna André in september bevestigde dat er spanningen zijn en dat hij en Monique niet meer samenwonen. Hierover vertelde André destijds aan Shownieuws. ”Ik woon echt, als ik een steen zou pakken en heel hard zou gooien, dan zou ik hem door de ruit gooien. Ik ben gewoon in de buurt en ik moet daar ook zo snel mogelijk kunnen zijn. Dat gaat super.”

Maar zijn liefde voor Monique is nog altijd dik aanwezig. Het is vooral zijn werk wat het soms lastig maakt. “Ik ben wel veranderd sinds het succes. En dat is deels positief, maar voor mijn gezinsleven negatief. Want ik kan me focussen op mijn werk, daar ben ik goed in. Maar dan vergeet ik soms wel even thuis.” André weet niet of hij en Monique nog weer bij elkaar gaan komen.

André is zich er van bewust dat hij niet altijd even makkelijk in de omgang is. “Ik ben gek op mijn leven. En ik ben blij dat ik dat met haar mag delen. Maar af en toe ben ik een lul. Ik ben niet de makkelijkste om mee te leven“, sluit hij af.

Toch besloten de twee eind september samen op gezinsvakantie te gaan met zoontje Andre Jr. In Bonaire beleefden ze een prachtige tijd en adopteerden ze zelfs hondje Frenkie.


Ook was de hele familie Westenberg vorige maand aanwezig bij de Ahoy-concerten van André. ”Zo genoten gisteravond met deze mensen waar ik van hou. Kijk oma’tje genieten van haar “kleinzoon”. En de trots die op papa’s gezicht staat als hij naar zijn schoonzoon kijkt, maar kijk ook in de ogen van de andere vader… die kijkt naar een zaal vol mensen, mensen die daar voor één persoon zijn gekomen. Zijn ZOON,” schreef Monique vol trots bij de foto’s op Instagram.

Zo genoten gister avond met deze mensen waar ik van hou. Kijk oma’tje genieten van haar “kleinzoon”. En de trots die op papa’s gezicht staat (foto 8) als hij naar zijn schoonzoon kijkt, maar kijk ook in de ogen van de andere vader… die kijkt naar een zaal vol mensen, mensen die daar voor één persoon zijn gekomen. Zijn ZOON ????

Het is niet de eerste keer dat de twee hun relatie verbreken. In april vorig jaar waren de twee ook kort uit elkaar. Reden voor de breuk was toen Andrés drukke werkleven. Na een vakantie samen besloten ze er toch weer voor te gaan en verruilden ze het Rotterdamse woonwagenkamp voor een riante villa in Berkel en Rodenrijs.

André en Monique leerden elkaar in 2014 via Facebook kennen. In eerste instantie moest de 16 jaar oudere Monique niks van ‘jochie’ André weten, maar de zanger gaf niet op. Uiteindelijk besloot ze hem toch een kans te geven en ging ze met hem uiteten. De vonk sloeg over en de twee kregen in juni van dat jaar een relatie.

Anderhalf jaar later werd bekendgemaakt dat Monique in blijde verwachting is. Op 25 oktober 2016 werd hun liefde bekroond met de geboorte van zoon André Jr.
Bericht van Monique op haar Instagram
SPOILER
Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij.
Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben.
De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen.
Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker.
Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken.
Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.
10 november 2019

quote:
‘Bridget is nieuwe liefde André Hazes!’

BRIDGET MAASLAND, afgelopen zaterdag 45 geworden, is de nieuwe liefde van ANDRÉ HAZES (25). Aan PRIVÉ wordt dat nieuws bevestigd door een bron rond de zanger, een van de weinige insiders die van dit grote geheim op de hoogte is.

André liet afgelopen weekend middels een persbericht weten dat het, na enkele onstuimige maanden, nu echt over en uit is tussen hem en MONIQUE WESTENBERG – de moeder van zijn zoon ANDRÉ. Wie de vrouw is voor wie hij nu gevoelens heeft, bevestigt hij tegenover RTL Boulevard; wat niet verwonderlijk is, aangezien dit hún presentatrice BRIDGET MAASLAND is.

Monique leek van deze ingrijpende verandering in haar leven, op dat moment, nog maar nauwelijks op de hoogte. Monique plaatste op social media een foto van Dré met daarbij een hartje. Een deel van Nederland had toen echter al kennisgenomen van het nieuws dat namens André met zijn fans werd gedeeld: dat de relatie na bijna vijf jaar nu echt over was.

Hierbij lijkt Bridget dus een grote rol te spelen.

André en zij kennen elkaar al jaren. Zij is een verklaard fan van André en zijn muziek. Dat hij en zij eerder de gelegenheid te baat namen om elkaar beter te leren kennen, is een hardnekkig gerucht dat in de showbizz al langer de ronde deed.
quote:
Bridget Maasland bevestigt relatie André Hazes

Bridget Maasland en André Hazes zijn inderdaad een setje. Het management van de presentatrice bevestigt dat de twee een beginnende relatie hebben en elkaar ’meer dan gewoon leuk vinden’.

De 45-jarige Bridget en de twintig jaar jongere André kennen elkaar ’nog maar net’, volgens Bridgets manager, hoewel er in de showbizz ook een hardnekkig gerucht gaat dat hij en zij eerder de gelegenheid te baat namen om elkaar beter te leren kennen. Volgens de manager nemen de twee de komende periode rustig de tijd om te kijken hoe de relatie zich ontwikkelt.

Een insider bevestigde eerder op de zondag aan Privé dat Bridget Maasland André’s nieuwe liefde is. Dit beaamde hij zelf in een verklaring aan RTL Boulevard. „Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen”, zo stelde hij. „Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.”

17d7dd48-03c9-11ea-a374-02d2fb1aa1d7.png

Zaterdag werd bekend dat de relatie tussen André en zijn ex Monique Westenberg (41) definitief op de klippen was gelopen. De zanger sprak van „een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan.” De twee hebben zoontje André Jr. (3), voor wie ze samen blijven zorgen.

Monique liet zaterdag al doorschemeren dat André gevoelens heeft voor een andere vrouw ’waar hij een tijdje contact mee heeft’. „Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker”, stelde ze.
uqiBWCx.png

hJnRDLq.jpg

giphy.gif


De covers deze week:

f74fc107f8aab6de4ed7cdaa5c8606c9.png

1gcVWSQ.jpg

9c0ad9e0736192816a0bbfe2b75bbf79.jpg

Cover201946.jpg

Met dank aan rubbereend:
https://frontpage.fok.nl/(...)ndre-hazes-soap.html

[ Bericht 0% gewijzigd door Ole op 13-11-2019 20:29:16 ]
Niznowoensdag 13 november 2019 @ 18:47
quote:
1s.gif Op woensdag 13 november 2019 18:44 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Ja zo staat het er ook..Maar André deelde het vandaag op zijn insta storie, dus dacht dat het vandaag was.
vandaag gedeeld maar blijkbaar was dat gisteren ;)
#ANONIEMwoensdag 13 november 2019 @ 18:48
quote:


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 13-11-2019 18:54:31 ]
Fokkie83woensdag 13 november 2019 @ 18:51
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 18:48 schreef sjampoeh het volgende:

[..]

:D :D
#ANONIEMwoensdag 13 november 2019 @ 18:55
pff lapo, ik mot nog bij lezen
-river-woensdag 13 november 2019 @ 19:00
Mooie OP :Y
Toverhekswoensdag 13 november 2019 @ 19:06
Ach de genotsknots met zijn We houden nog veel van mekaar, nou dan draai je de moeder van je kotter niet zo een loer, als ik Mo was had ik gezegd, uurtje kleien en dan weer lekker opsodemieteren
Sunshine1982woensdag 13 november 2019 @ 19:24
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 19:06 schreef Toverheks het volgende:
Ach de genotsknots met zijn We houden nog veel van mekaar, nou dan draai je de moeder van je kotter niet zo een loer, als ik Mo was had ik gezegd, uurtje kleien en dan weer lekker opsodemieteren
Dat dus ja. Een respectloze genotsknots.
Haaibaaikewoensdag 13 november 2019 @ 19:39
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 19:00 schreef -river- het volgende:
Mooie OP :Y
VEM2012woensdag 13 november 2019 @ 19:42
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 17:23 schreef totebel het volgende: [..] Oftewel, drammen en pressen?
Nee. Dat vind ik ook geen normaal gedrag als je iemand wil versieren, maar goed. Iedereen is anders.
Sunshine1982woensdag 13 november 2019 @ 19:47
André heeft vandaag papa-dag en brengt tijd door met zoontje André. Zijn nieuwe vlam Bridget maakte ook een selfie, met zoon Pepijn.

Het AD moet duidelijk nog even wat huiswerk doen.
Leandrawoensdag 13 november 2019 @ 19:48
quote:
99s.gif Op woensdag 13 november 2019 18:47 schreef Nizno het volgende:

[..]

vandaag gedeeld maar blijkbaar was dat gisteren ;)
Ah, Dré had papadag terwijl Mo naar de winkel van Nicolette van Dam was, of was dat alweer eergisteren?
CherryLipswoensdag 13 november 2019 @ 19:52
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 19:47 schreef Sunshine1982 het volgende:
André heeft vandaag papa-dag en brengt tijd door met zoontje André. Zijn nieuwe vlam Bridget maakte ook een selfie, met zoon Pepijn.

Het AD moet duidelijk nog even wat huiswerk doen.
Arme Mees.
Niznowoensdag 13 november 2019 @ 19:52
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 19:52 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Arme Mees.
_O-
Fokkie83woensdag 13 november 2019 @ 19:53
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 19:48 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ah, Dré had papadag terwijl Mo naar de winkel van Nicolette van Dam was, of was dat alweer eergisteren?
Maar gister had André toch een interview/ fotoshoot ofzo?
Of was dat dan eergisteren?
Het werd genoemd bij Boulevard, met de uitspraak erbij dat hij er verliefd uit zag.
Jee waarom weet ik dit allemaal? :')
Niznowoensdag 13 november 2019 @ 19:54
quote:
1s.gif Op woensdag 13 november 2019 19:53 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Maar gister had André toch een interview/ fotoshoot ofzo?
Of was dat dan eergisteren?
Het werd genoemd bij Boulevard, met de uitspraak erbij dat hij er verliefd uit zag.
Jee waarom weet ik dit allemaal? :')
wie kan mij vertellen wat ik gister heb gedaan.......?
Fokkie83woensdag 13 november 2019 @ 19:56
quote:
99s.gif Op woensdag 13 november 2019 19:54 schreef Nizno het volgende:

[..]

wie kan mij vertellen wat ik gister heb gedaan.......?
:D _O-
Fokkie83woensdag 13 november 2019 @ 19:56
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 19:52 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Arme Mees.
_O- _O-
Toverhekswoensdag 13 november 2019 @ 19:57
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 19:48 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ah, Dré had papadag terwijl Mo naar de winkel van Nicolette van Dam was, of was dat alweer eergisteren?
geen papadag hij mocht een uurtje kleien en vanavond mocht ie hem een kusje brengen, stond in een bericht vorig topic
Sunshine1982woensdag 13 november 2019 @ 19:59
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 19:57 schreef Toverheks het volgende:

[..]

geen papadag hij mocht een uurtje kleien en vanavond mocht ie hem een kusje brengen, stond in een bericht vorig topic
Ik heb zo'n vermoeden dat we het woord kleien nog veel in deze topicreeks zullen tegenkomen :D
rubbereendwoensdag 13 november 2019 @ 19:59
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 14:11 schreef rubbereend het volgende:
even jullie expertise gebruiken voor een stukje op de FP, wat vinden jullie te meest toepasselijke liedjes van Hazes op deze gate. Ik zag ze in het begin voorbij vliegen hier _O-
quote:
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 14:13 schreef Puala het volgende:

[..]

Later komt de spijt
quote:
1s.gif Op woensdag 13 november 2019 14:15 schreef maily het volgende:

[..]

Een Breetje verliefd.
Kleine jongen.
Eenzame Kerst.
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 14:16 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Het hele repertoire van André senior is wel van toepassing.
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 14:25 schreef Ole het volgende:
Wie kan mij vertellen wat ik gisteren heb gedaan ?
quote:
99s.gif Op woensdag 13 november 2019 14:25 schreef Nizno het volgende:

[..]

ja dat dekt de lading denk ik wel....

Leef alsof het je laatste dag is... en Pak alles wat je kan... eigenlijk ook
quote:
dank _O_
Olewoensdag 13 november 2019 @ 20:00
Rubber :D O+
Haaibaaikewoensdag 13 november 2019 @ 20:03
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 19:48 schreef Leandra het volgende:


Ah, Dré had papadag terwijl Mo naar de winkel van Nicolette van Dam was, of was dat alweer eergisteren?
Dat was gisteren bij Nicolette van Dam.
Fokkie83woensdag 13 november 2019 @ 20:08
Oud bericht hoor maar dit verhaal lijkt erg op wat er zich nu afspeelt.

Sinds Bridget in december van haar vriend Pepijn Padberg af ging, heeft ze gezwegen over de reden van haar breuk. Woensdag komt weekblad Weekend met de ware reden naar buiten: Pepijn had een ander.

Ad

Bridget laat RTL Boulevard weten: "We hadden een time-out en in die periode heeft hij haar ontmoet. Dus de time-out werd een definitieve breuk. Meer wil ik er niet over zeggen." Pepijn Padberg, de ex van Bridget Maasland, zou nu een relatie hebben met Nathalie Hoop (33). Nathalie werkt als de assistente van Hans Klok en heeft ooit verkering gehad met Johnny de Mol.
Bronnen rondom Nathalie en Pepijn laten weten dat ze elkaar al in augustus op Ibiza hebben ontmoet.
Pepijn ontkent een relatie met Nathalie te hebben of te hebben gehad. Hij denkt dat de media en ook Bridget ‘interessant willen doen’. Hij zegt dat Nathalie en hij vrienden zijn. Ook beweert hij Nathalie pas ontmoet te hebben toen Bridget en hij al uit elkaar waren.
Op 28 oktober 2009 maakte Bridget bekend dat ze tijdelijk van haar vriend af is om rust te krijgen. De presentatrice vertelde toen: “De vele ruzies tussen mij en Pepijn zorgde voor een onaangename sfeer en dit was ook voor kleine Mees niet goed.” In december liet Bridget weten dat ze definitief uit elkaar gaan.
mailywoensdag 13 november 2019 @ 20:10
quote:
1s.gif Op woensdag 13 november 2019 20:08 schreef Fokkie83 het volgende:
Oud bericht hoor maar dit verhaal lijkt erg op wat er zich nu afspeelt.

Sinds Bridget in december van haar vriend Pepijn Padberg af ging, heeft ze gezwegen over de reden van haar breuk. Woensdag komt weekblad Weekend met de ware reden naar buiten: Pepijn had een ander.

Ad

Bridget laat RTL Boulevard weten: "We hadden een time-out en in die periode heeft hij haar ontmoet. Dus de time-out werd een definitieve breuk. Meer wil ik er niet over zeggen." Pepijn Padberg, de ex van Bridget Maasland, zou nu een relatie hebben met Nathalie Hoop (33). Nathalie werkt als de assistente van Hans Klok en heeft ooit verkering gehad met Johnny de Mol.
Bronnen rondom Nathalie en Pepijn laten weten dat ze elkaar al in augustus op Ibiza hebben ontmoet.
Pepijn ontkent een relatie met Nathalie te hebben of te hebben gehad. Hij denkt dat de media en ook Bridget ‘interessant willen doen’. Hij zegt dat Nathalie en hij vrienden zijn. Ook beweert hij Nathalie pas ontmoet te hebben toen Bridget en hij al uit elkaar waren.
Op 28 oktober 2009 maakte Bridget bekend dat ze tijdelijk van haar vriend af is om rust te krijgen. De presentatrice vertelde toen: “De vele ruzies tussen mij en Pepijn zorgde voor een onaangename sfeer en dit was ook voor kleine Mees niet goed.” In december liet Bridget weten dat ze definitief uit elkaar gaan.
Zie, nog meer neverending opstapjes :D
rubbereendwoensdag 13 november 2019 @ 20:11
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 20:00 schreef Ole het volgende:
Rubber :D O+
wacht nog maar even :P
rubbereendwoensdag 13 november 2019 @ 20:23
De meest toepasselijke liedjes bij de André Hazes-soap

dank voor de bijdrages, er zal vast nog wel een deel twee komen :')
Olewoensdag 13 november 2019 @ 20:29
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 20:23 schreef rubbereend het volgende:
De meest toepasselijke liedjes bij de André Hazes-soap

dank voor de bijdrages, er zal vast nog wel een deel twee komen :')
toegevoegd aan OP *O*
Niznowoensdag 13 november 2019 @ 20:38
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 20:23 schreef rubbereend het volgende:
De meest toepasselijke liedjes bij de André Hazes-soap

dank voor de bijdrages, er zal vast nog wel een deel twee komen :')
je hebt nergens staan dat het hazessongs moesten zijn he.
nu krijg je allemaal nummers die niet van hazes zijn er onder
rubbereendwoensdag 13 november 2019 @ 20:40
quote:
99s.gif Op woensdag 13 november 2019 20:38 schreef Nizno het volgende:

[..]

je hebt nergens staan dat het hazessongs moesten zijn he.
nu krijg je allemaal nummers die niet van hazes zijn er onder
op het einde nog even toegevoegd
yvonnewoensdag 13 november 2019 @ 20:46
Ik loop gewoon een heel topic achter :o
mailywoensdag 13 november 2019 @ 20:47
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 20:46 schreef yvonne het volgende:
Ik loop gewoon een heel topic achter :o
Dit gaat bekanst nog harder dan UTO ... bijna niet bij te houden dus.
Sunshine1982woensdag 13 november 2019 @ 20:47
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 20:46 schreef yvonne het volgende:
Ik loop gewoon een heel topic achter :o
Ja joh. Bridget is ondertussen bij wijze van al zwanger.
Niznowoensdag 13 november 2019 @ 20:49
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 20:40 schreef rubbereend het volgende:

[..]

op het einde nog even toegevoegd
;)
mailywoensdag 13 november 2019 @ 20:49
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 20:47 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Ja joh. Bridget is ondertussen bij wijze van al zwanger.
Oke.

Meisjesnaam?
Jongensnaam?
CherryLipswoensdag 13 november 2019 @ 20:50
quote:
1s.gif Op woensdag 13 november 2019 20:49 schreef maily het volgende:

[..]

Oke.

Meisjesnaam?
Jongensnaam?
André IV
Doedezemaarwoensdag 13 november 2019 @ 20:50
quote:
1s.gif Op woensdag 13 november 2019 20:49 schreef maily het volgende:

[..]

Oke.

Meisjesnaam?
Jongensnaam?
Friedel, voor beide soorten
DustinHendersonwoensdag 13 november 2019 @ 20:51
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 20:23 schreef rubbereend het volgende:
De meest toepasselijke liedjes bij de André Hazes-soap

dank voor de bijdrages, er zal vast nog wel een deel twee komen :')
Ik ging er 2 aanklikken omdat ik serieus dacht dat dit verzonnen nummers waren. Ze kloppen echt té goed
Messinawoensdag 13 november 2019 @ 20:54
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 20:23 schreef rubbereend het volgende:
De meest toepasselijke liedjes bij de André Hazes-soap

dank voor de bijdrages, er zal vast nog wel een deel twee komen :')
Waarom ziet dit er zo uit?
En ja, ik heb ABP uit staan op Fok

SPOILER
bWxk0hk.jpg
Niznowoensdag 13 november 2019 @ 20:56
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 20:54 schreef Messina het volgende:

[..]

Waarom ziet dit er zo uit?
En ja, ik heb ABP uit staan op Fok

SPOILER
heb je alle koekjes geaccepteerd?
Toverhekswoensdag 13 november 2019 @ 20:58
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 19:57 schreef Toverheks het volgende:

[..]

geen papadag hij mocht een uurtje kleien en vanavond mocht ie hem een kusje brengen, stond in een bericht vorig topic
Dre jr mag kleien en Bridget mag kluiven, die Andre zit geramd :X
totebelwoensdag 13 november 2019 @ 20:59
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 20:58 schreef Toverheks het volgende:

[..]

Dre jr mag kleien en Bridget mag kluiven, die Andre zit geramd :X
Ik krijg hier nu wel beelden EN vragen bij he? 😂😂😂

Zoals: waarop zit ie geramd?
Toverhekswoensdag 13 november 2019 @ 21:02
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 20:59 schreef totebel het volgende:

[..]

Ik krijg hier nu wel beelden EN vragen bij he? 😂😂😂

Zoals: waarop zit ie geramd?
geramd is amsterdamse uitdrukking, van hij zit er lekker bij, ofzo, ja geen moeilijke vragen aan mij hoor _O-
Andromachewoensdag 13 november 2019 @ 21:04
Johnny de Mol komt overal terug :o
Messinawoensdag 13 november 2019 @ 21:04
quote:
99s.gif Op woensdag 13 november 2019 20:56 schreef Nizno het volgende:

[..]

heb je alle koekjes geaccepteerd?
Ja, maar het ligt aan mij, ik heb in de CSS van Youtube lopen kloten omdat ik niet die enorme icons wilde ( :') ), incognito werkt het wel! ^O^
Niznowoensdag 13 november 2019 @ 21:05
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 21:04 schreef Messina het volgende:

[..]

Ja, maar het ligt aan mij, ik heb in de CSS van Youtube lopen kloten omdat ik niet die enorme icons wilde ( :') ), incognito werkt het wel! ^O^
eerst roepen en dan pas bij jezelf zoeken ;)
Niznowoensdag 13 november 2019 @ 21:07
Telegraaf:
André Hazes heeft woensdagavond gereageerd op zijn breuk met Monique Westenberg en alle gevolgen van dien. In een exclusief interview met Shownieuws vertelt hij dat dat de afgelopen week vreselijk voor hem en Bridget is geweest.

„Het waren hele heftige dagen”, vertelt André zichtbaar aangedaan voor de camera van Shownieuws. „Vooral omdat het heel negatief is opgepakt, wat ik heel goed begrijp. Als er iets uitkomt en het wordt gebracht alsof ik bij mijn vrouw en mijn kind weg ben gegaan voor een andere vrouw, snap ik dat heel Nederland je gaat haten. Maar als dat dus niet het geval is, en dat wordt wel zomaar over je gezegd, dan is echt je leven een hel een week lang.”

Hij geeft aan zelfs niet gewoon over straat te gaan. „Ik ging gisteren boodschappen doen en ik durfde mijn capuchon niet af te doen. Ik dacht: deze mensen denken allemaal dat ik mijn gezin heb verlaten voor een andere vrouw. Dat is verschrikkelijk voor mij, maar ook voor Bridget. Haar zoon krijgt berichten die helemaal nergens over gaan, over zijn moeder. En dat terwijl wij het allemaal zo netjes willen doen. Maar het is bij mensen helemaal verkeerd binnengekomen.”

Ook vertelt de zanger over het afgelopen jaar met Monique. „We zaten al maanden te kwakkelen en misschien nog wel langer”, zo verklaart hij. „We bleven het maar proberen. Op een gegeven moment wisten wij ook: de koek is op. Na een tijdje kwam ik Bridget tegen en heb ik een berichtje gestuurd. Ik had de mazzel dat ik iemand vond met wie ik zo’n klik had.”

Toch geeft hij wel toe altijd van Monique te blijven houden. „Al zijn Monique en ik uit elkaar, we houden wel veel van elkaar. Ze is mijn eerste liefde en dat zal altijd zo blijven”, vervolgt hij. „Gistermiddag ging ik naar ze toe en dan kan ik een uur kleien met mijn zoon. En straks rij ik ook naar ze toe en dan kan ik mijn kind ook een kus geven. Dus ik hoop dat we altijd zo met elkaar verder kunnen.”
Messinawoensdag 13 november 2019 @ 21:07
quote:
99s.gif Op woensdag 13 november 2019 21:05 schreef Nizno het volgende:

[..]

eerst roepen en dan pas bij jezelf zoeken ;)
Ik beschuldigde sowieso niemand O-) :*
Maar ga mezelf vanavond spanken.

OT: Net als Bridget onze Dré vanavond gaat spanken.
Toverhekswoensdag 13 november 2019 @ 21:12

Het is te laat, ja ook straks voor Dre die in een keurslijf moet lopen naast Bridget, lekker sjoppen in Amsterdamse PC, op sjieke feestjes waar Dre zijn best doet om op nivo met gasten te kletsen, nee Andre zal straks met hangende pootjes aan het belletje trekken bij Mo, maar dan roept zei, HET IS TE LAAT
mailywoensdag 13 november 2019 @ 21:14
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 20:58 schreef Toverheks het volgende:

[..]

Dre jr mag kleien en Bridget mag kluiven, die Andre zit geramd :X
_O-
totebelwoensdag 13 november 2019 @ 21:14
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 21:02 schreef Toverheks het volgende:

[..]

geramd is amsterdamse uitdrukking, van hij zit er lekker bij, ofzo, ja geen moeilijke vragen aan mij hoor _O-
Ik ben gewoon HEEL visueel ingesteld:) ik zie dat dan gewoon letterlijk voor me ( en ik ken de uitdrukking hoor, alleen neem ik m in dit geval nogal letterlijk 😉)
Toverhekswoensdag 13 november 2019 @ 21:15
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 21:14 schreef totebel het volgende:

[..]

Ik ben gewoon HEEL visueel ingesteld:) ik zie dat dan gewoon letterlijk voor me ( en ik ken de uitdrukking hoor, alleen neem ik m in dit geval nogal letterlijk 😉)
Is al goed hoor moppie, maar zet het wel van je netvlies af he dat gekluif van Bridget. >:)
girlnextdoor.woensdag 13 november 2019 @ 21:16
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 20:46 schreef yvonne het volgende:
Ik loop gewoon een heel topic achter :o
Dit gaat idd zo snel, dat ik daar ook steeds last van heb :D
mailywoensdag 13 november 2019 @ 21:17
quote:
99s.gif Op woensdag 13 november 2019 21:07 schreef Nizno het volgende:
Telegraaf:
André Hazes heeft woensdagavond gereageerd op zijn breuk met Monique Westenberg en alle gevolgen van dien. In een exclusief interview met Shownieuws vertelt hij dat dat de afgelopen week vreselijk voor hem en Bridget is geweest.

„Het waren hele heftige dagen”, vertelt André zichtbaar aangedaan voor de camera van Shownieuws. „Vooral omdat het heel negatief is opgepakt, wat ik heel goed begrijp. Als er iets uitkomt en het wordt gebracht alsof ik bij mijn vrouw en mijn kind weg ben gegaan voor een andere vrouw, snap ik dat heel Nederland je gaat haten. Maar als dat dus niet het geval is, en dat wordt wel zomaar over je gezegd, dan is echt je leven een hel een week lang.”

Hij geeft aan zelfs niet gewoon over straat te gaan. „Ik ging gisteren boodschappen doen en ik durfde mijn capuchon niet af te doen. Ik dacht: deze mensen denken allemaal dat ik mijn gezin heb verlaten voor een andere vrouw. Dat is verschrikkelijk voor mij, maar ook voor Bridget. Haar zoon krijgt berichten die helemaal nergens over gaan, over zijn moeder. En dat terwijl wij het allemaal zo netjes willen doen. Maar het is bij mensen helemaal verkeerd binnengekomen.”

Ook vertelt de zanger over het afgelopen jaar met Monique. „We zaten al maanden te kwakkelen en misschien nog wel langer”, zo verklaart hij. „We bleven het maar proberen. Op een gegeven moment wisten wij ook: de koek is op. Na een tijdje kwam ik Bridget tegen en heb ik een berichtje gestuurd. Ik had de mazzel dat ik iemand vond met wie ik zo’n klik had.”

Toch geeft hij wel toe altijd van Monique te blijven houden. „Al zijn Monique en ik uit elkaar, we houden wel veel van elkaar. Ze is mijn eerste liefde en dat zal altijd zo blijven”, vervolgt hij. „Gistermiddag ging ik naar ze toe en dan kan ik een uur kleien met mijn zoon. En straks rij ik ook naar ze toe en dan kan ik mijn kind ook een kus geven. Dus ik hoop dat we altijd zo met elkaar verder kunnen.”
Wat een hel zeg ... en niet gewoon over straat durven maar wel met je zwartgelakte nageltjes en je G.uccisjaal op restaurant gaan. :X _O-
Toverhekswoensdag 13 november 2019 @ 21:25
Toch geeft hij wel toe altijd van Monique te blijven houden. „Al zijn Monique en ik uit elkaar, we houden wel veel van elkaar.

Vooral het zinnetje we houden nog heel veel van elkaar, wie houd hij nou voor gek, Mo zal wel denken als ze dit leest, houden, houden ik veeg me reet ermee af, niks meer van elkaar houden
Sunshine1982woensdag 13 november 2019 @ 21:28
quote:
99s.gif Op woensdag 13 november 2019 21:07 schreef Nizno het volgende:
Telegraaf:
André Hazes heeft woensdagavond gereageerd op zijn breuk met Monique Westenberg en alle gevolgen van dien. In een exclusief interview met Shownieuws vertelt hij dat dat de afgelopen week vreselijk voor hem en Bridget is geweest.

„Het waren hele heftige dagen”, vertelt André zichtbaar aangedaan voor de camera van Shownieuws. „Vooral omdat het heel negatief is opgepakt, wat ik heel goed begrijp. Als er iets uitkomt en het wordt gebracht alsof ik bij mijn vrouw en mijn kind weg ben gegaan voor een andere vrouw, snap ik dat heel Nederland je gaat haten. Maar als dat dus niet het geval is, en dat wordt wel zomaar over je gezegd, dan is echt je leven een hel een week lang.”

Hij geeft aan zelfs niet gewoon over straat te gaan. „Ik ging gisteren boodschappen doen en ik durfde mijn capuchon niet af te doen. Ik dacht: deze mensen denken allemaal dat ik mijn gezin heb verlaten voor een andere vrouw. Dat is verschrikkelijk voor mij, maar ook voor Bridget. Haar zoon krijgt berichten die helemaal nergens over gaan, over zijn moeder. En dat terwijl wij het allemaal zo netjes willen doen. Maar het is bij mensen helemaal verkeerd binnengekomen.”

Ook vertelt de zanger over het afgelopen jaar met Monique. „We zaten al maanden te kwakkelen en misschien nog wel langer”, zo verklaart hij. „We bleven het maar proberen. Op een gegeven moment wisten wij ook: de koek is op. Na een tijdje kwam ik Bridget tegen en heb ik een berichtje gestuurd. Ik had de mazzel dat ik iemand vond met wie ik zo’n klik had.”

Toch geeft hij wel toe altijd van Monique te blijven houden. „Al zijn Monique en ik uit elkaar, we houden wel veel van elkaar. Ze is mijn eerste liefde en dat zal altijd zo blijven”, vervolgt hij. „Gistermiddag ging ik naar ze toe en dan kan ik een uur kleien met mijn zoon. En straks rij ik ook naar ze toe en dan kan ik mijn kind ook een kus geven. Dus ik hoop dat we altijd zo met elkaar verder kunnen.”
Mag ik ff kotsen :r Wat een wijf is André joh. Huilie huilie ik ben zo verschrikkelijk zielig :') :')
Marsenalwoensdag 13 november 2019 @ 21:29
Niet verwacht dat dit topic zo snel zou gaan, ik dacht dat deze mensen niet relevant genoeg waren voor SHO.

PJR en Versjien moeten gauw weer een winkeltje openen ofzo.
Olewoensdag 13 november 2019 @ 21:32
quote:
14s.gif Op woensdag 13 november 2019 21:29 schreef Marsenal het volgende:
Niet verwacht dat dit topic zo snel zou gaan, ik dacht dat deze mensen niet relevant genoeg waren voor SHO.

PJR en Versjien moeten gauw weer een winkeltje openen ofzo.
Juist wel! *O*
Marsenalwoensdag 13 november 2019 @ 21:35
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 21:32 schreef Ole het volgende:

[..]

Juist wel! *O*
Ja lelijk in vergist. Het is wel het juiste recept uiteindelijk, twee relatief succesvolle bn-ers die niet heel likeable zijn, een verlaten milfje, wat kinderen in de mix, leeftijdsverschil, sociale media erbij, prima gate-je natuurlijk.

Uiteindelijk prima winterseizoen voor SHO. Zelfs Sylvie kan dit jaar nog een verloving verbreken.
roos94woensdag 13 november 2019 @ 21:39
Lig doodziek op bed dus dit topic is zo'n heerlijke afleiding :@
Haaibaaikewoensdag 13 november 2019 @ 21:45
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 21:39 schreef roos94 het volgende:
Lig doodziek op bed dus dit topic is zo'n heerlijke afleiding :@
Beterschap .
Lavenderrwoensdag 13 november 2019 @ 21:49
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 21:28 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Mag ik ff kotsen :r Wat een wijf is André joh. Huilie huilie ik ben zo verschrikkelijk zielig :') :')
Hij doet een 'kleine jongen'.
roos94woensdag 13 november 2019 @ 21:50
quote:
7s.gif Op woensdag 13 november 2019 21:45 schreef Haaibaaike het volgende:

[..]

Beterschap .
Merci :)
Fokkie83woensdag 13 november 2019 @ 21:53
quote:
1s.gif Op woensdag 13 november 2019 21:17 schreef maily het volgende:

[..]

Wat een hel zeg ... en niet gewoon over straat durven maar wel met je zwartgelakte nageltjes en je G.uccisjaal op restaurant gaan. :X _O-
Hij denkt dat de mensen hier nog intrappen? Al zullen er best nog fans zijn die hem op zijn woord geloven
rubbereendwoensdag 13 november 2019 @ 21:54
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 20:51 schreef Poppejans het volgende:

[..]

Ik ging er 2 aanklikken omdat ik serieus dacht dat dit verzonnen nummers waren. Ze kloppen echt té goed
:D
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 21:12 schreef Toverheks het volgende:

Het is te laat, ja ook straks voor Dre die in een keurslijf moet lopen naast Bridget, lekker sjoppen in Amsterdamse PC, op sjieke feestjes waar Dre zijn best doet om op nivo met gasten te kletsen, nee Andre zal straks met hangende pootjes aan het belletje trekken bij Mo, maar dan roept zei, HET IS TE LAAT
even bewaren deze, voor deel twee van het bericht
Andromachewoensdag 13 november 2019 @ 21:58
Wat is Dré toch een vreselijke aansteller. Dat vond ik al, maar nu na dit interview helemaal. Een heeeeeel zwaaaaar leeevuuuuuuuuh
Fokkie83woensdag 13 november 2019 @ 21:59
Hoe zit het nou eigenlijk met " de zwangerschap van Mo " waar de Story mee is gekomen?
Heeft iemand dit gelezen?
Niet dat ik het geloof maar ben wel benieuwd hoe ze het zo verzinnen. :D
totebelwoensdag 13 november 2019 @ 22:00
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 21:15 schreef Toverheks het volgende:

[..]

Is al goed hoor moppie, maar zet het wel van je netvlies af he dat gekluif van Bridget. >:)
Nou...op de een of andere manier zie ik daar iets voor me zoals mijn kat tussen zn voetzooltjes kluift als ie net van de bak afkomt...🤪
roos94woensdag 13 november 2019 @ 22:01
quote:
1s.gif Op woensdag 13 november 2019 21:58 schreef Andromache het volgende:
Wat is Dré toch een vreselijke aansteller. Dat vond ik al, maar nu na dit interview helemaal. Een heeeeeel zwaaaaar leeevuuuuuuuuh
Heel zwaar, moeilijk moeilijk moeilijk moeilijk
Andromachewoensdag 13 november 2019 @ 22:02
Dat kan helemaal niet. Ze heeft geen eileiders en is dus aangewezen op IVF/ICSI. Daar begin je niet opnieuw aan als je zo kwakkelt met je relatie, lijkt mij.
totebelwoensdag 13 november 2019 @ 22:03
quote:
1s.gif Op woensdag 13 november 2019 21:58 schreef Andromache het volgende:
Wat is Dré toch een vreselijke aansteller. Dat vond ik al, maar nu na dit interview helemaal. Een heeeeeel zwaaaaar leeevuuuuuuuuh
Dat menneke heeft gewoon niet geleerd wanneer ie zn mond nu beter wel en niet open kan doen...misschien had ie toch zn eindexamen moeten herkansen en dit keer wel halen (of was dat nu Rox? Ze hebben geen van beiden het buskruit uitgevonden)
Leandrawoensdag 13 november 2019 @ 22:04
Dat niemand nog "Diep in mijn hart, wist ik: Jij bent te jong voor mij" heeft geroepen...
Olewoensdag 13 november 2019 @ 22:05
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 22:04 schreef Leandra het volgende:
Dat niemand nog "Diep in mijn hart, wist ik: Jij bent te jong voor mij" heeft geroepen...
:o
@rubbereend
Leandrawoensdag 13 november 2019 @ 22:05
letmehearyouscreamwoensdag 13 november 2019 @ 22:06
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 20:58 schreef Toverheks het volgende:

[..]

Dre jr mag kleien en Bridget mag kluiven, die Andre zit geramd :X
Klidget.
rubbereendwoensdag 13 november 2019 @ 22:07
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 22:04 schreef Leandra het volgende:
Dat niemand nog "Diep in mijn hart, wist ik: Jij bent te jong voor mij" heeft geroepen...
omg
_O_ dit is goud
letmehearyouscreamwoensdag 13 november 2019 @ 22:08
André komt wel super egocentrisch over zeg. Vind het vooral kut voor zichzelf en o wat hebben ze het netjes gedaan. Die verwijzingen naar Hazesliedjes zijn natuurlijk toeval :')
Marsenalwoensdag 13 november 2019 @ 22:11
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 22:04 schreef Leandra het volgende:
Dat niemand nog "Diep in mijn hart, wist ik: Jij bent te jong voor mij" heeft geroepen...
wow gemiste kansen inderdaad _O-
Magicawoensdag 13 november 2019 @ 22:12
quote:
1s.gif Op woensdag 13 november 2019 21:59 schreef Fokkie83 het volgende:
Hoe zit het nou eigenlijk met " de zwangerschap van Mo " waar de Story mee is gekomen?
Heeft iemand dit gelezen?
Niet dat ik het geloof maar ben wel benieuwd hoe ze het zo verzinnen. :D
Zo rolt de story. Er staat: zwangerschap Monique verandert alles.
En dan krijg je een heel verhaal hoe een eventuele zwangerschap van Monique alles zou veranderen
Fokkie83woensdag 13 november 2019 @ 22:16
quote:
1s.gif Op woensdag 13 november 2019 22:12 schreef Magica het volgende:

[..]

Zo rolt de story. Er staat: zwangerschap Monique verandert alles.
En dan krijg je een heel verhaal hoe een eventuele zwangerschap van Monique alles zou veranderen
Oh echt.. :')
Fokkie83woensdag 13 november 2019 @ 22:23
quote:
1s.gif Op woensdag 13 november 2019 22:02 schreef Andromache het volgende:
Dat kan helemaal niet. Ze heeft geen eileiders en is dus aangewezen op IVF/ICSI. Daar begin je niet opnieuw aan als je zo kwakkelt met je relatie, lijkt mij.
Nee voor jou / mij is dat logisch maar André sprak ook nog over trouwen.
Hoeveel stellen zijn er wel niet die dan toch nog denken dat een " nieuwe " baby erbij de oplossing is.
Ze spraken in ieder geval wel over een tweede en ik kan mij herinneren dat ik ooit gehoord / gelezen heb dat er een poging was mislukt.
Lavenderrwoensdag 13 november 2019 @ 22:23
"Zo heb ik het nooit bedoeld' .
"Ik dacht dat het uit was".
Magicawoensdag 13 november 2019 @ 22:24
quote:
1s.gif Op woensdag 13 november 2019 22:16 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Oh echt.. :')
Ja :D
totebelwoensdag 13 november 2019 @ 22:28
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 22:08 schreef letmehearyouscream het volgende:
André komt wel super egocentrisch over zeg. Vind het vooral kut voor zichzelf en o wat hebben ze het netjes gedaan. Die verwijzingen naar Hazesliedjes zijn natuurlijk toeval :')
Nu je dat zegt, idd ja. Heb je gelijk in.

Als ik heel eerlijk mag zijn...zn lijf mag dan 25 zijn...Maar qua geest komt 15 dichter in de buurt.
yvonnewoensdag 13 november 2019 @ 22:28
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 22:04 schreef Leandra het volgende:
Dat niemand nog "Diep in mijn hart, wist ik: Jij bent te jong voor mij" heeft geroepen...
:D
quirinawoensdag 13 november 2019 @ 22:42
Dat riep ik al een paar topics terug })
quirinawoensdag 13 november 2019 @ 22:45
Nog een keertje dan!
Greyswoensdag 13 november 2019 @ 22:54
Apart ja, niet over straat durven maar wel lekker in het openbaar uit eten gaan? :') Dan viel het wel mee dus.

En HET IS ALLEMAAL ZO ERRAG VOOR MAIII EN BRITZJ.
Voor Monique niet natuurlijk.

Hij doet echt alsof het al maanden uit was en hij 'na een tijdje' iemand tegenkwam. Kerel, je riep eind oktober nog dat je met Monique wilde trouwen. _O-
roos94woensdag 13 november 2019 @ 22:56
Ventje staat al jaren in de spotlights en die roem stijgt sommigen naar het hoofd.
quirinawoensdag 13 november 2019 @ 22:59

Italiaanse Ristorante muziek.
Incawoensdag 13 november 2019 @ 23:07
Zijn nieuwe nummer

Laysawoensdag 13 november 2019 @ 23:16
Overheen gelezen dat hij Bridget als eerste een berichtje heeft gestuur? Net als bij monique.
Zo rolt deze hazes sr.
Toverhekswoensdag 13 november 2019 @ 23:39
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 23:16 schreef Laysa het volgende:
Overheen gelezen dat hij Bridget als eerste een berichtje heeft gestuur? Net als bij monique.
Zo rolt deze hazes sr.
Zag net ff sjownieuws, wat een patsertje is het toch, zal zijn mams Bridget goedkeuren, denk het wel want anders wordt zij ook aangepakt in RTL boel, want die vallen het verliefde stel niet af.
en ach ach hij durfde niet over straat, wel naar een concert en restasurant, die gozer stikt straks nog in zijn leugens
RipCitydonderdag 14 november 2019 @ 00:03
https://www.instagram.com/p/B4zj2fjAo15/?igshid=1fl3zdb57qw62

Lol die reacties. Kunnen BN’ers niet praten ofzo? Elk bericht tegenwoordig alleen maar hartjes.
Pleun2011donderdag 14 november 2019 @ 00:19
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 00:03 schreef RipCity het volgende:
https://www.instagram.com/p/B4zj2fjAo15/?igshid=1fl3zdb57qw62

Lol die reacties. Kunnen BN’ers niet praten ofzo? Elk bericht tegenwoordig alleen maar hartjes.
Ik vind dat kind nu al een tokkiekop hebben als ik eerlijk ben
Annaghdonderdag 14 november 2019 @ 00:48
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 00:19 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Ik vind dat kind nu al een tokkiekop hebben als ik eerlijk ben
Oh echt? Ik vind het zo'n leuk en mooi mannetje. Hij lijkt sprekend op Monique en op het dochtertje van haar broer.
girlnextdoor.donderdag 14 november 2019 @ 01:06
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 00:03 schreef RipCity het volgende:
https://www.instagram.com/p/B4zj2fjAo15/?igshid=1fl3zdb57qw62

Lol die reacties. Kunnen BN’ers niet praten ofzo? Elk bericht tegenwoordig alleen maar hartjes.
Met als toppunt Nicolette van Dam en Bas Smit. Die hebben hartjes versturen tot kunst verheven.
#ANONIEMdonderdag 14 november 2019 @ 02:32
quote:
1s.gif Op donderdag 14 november 2019 01:06 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Met als toppunt Nicolette van Dam en Bas Smit. Die hebben hartjes versturen tot kunst verheven.
Denk dat dat t veiligst is, 'medeleven' tonen, wel een reactie en geen tekst. Met tekst kan het weer tegen je gebruikt worden ? Zoiets ?
Poezewoesdonderdag 14 november 2019 @ 05:27
SPOILER
André Hazes: ’Mijn leven is nu een hel’

2950a5d2fe29ebdc57d665ff2790d411.png
André Hazes heeft woensdagavond gereageerd op zijn breuk met Monique Westenberg en alle gevolgen van dien. In een exclusief interview met Shownieuws vertelt hij dat de afgelopen week vreselijk is geweest voor hem en Bridget.
„Het waren hele heftige dagen”, vertelt André zichtbaar aangedaan voor de camera van Shownieuws. „Vooral omdat het heel negatief is opgepakt, wat ik heel goed begrijp. Als er iets uitkomt en het wordt gebracht alsof ik bij mijn vrouw en mijn kind weg ben gegaan voor een andere vrouw, snap ik dat heel Nederland je gaat haten. Maar als dat dus niet het geval is, en dat wordt wel zomaar over je gezegd, dan is echt je leven een hel een week lang.”
Hij geeft aan zelfs niet gewoon over straat te gaan. „Ik ging gisteren boodschappen doen en ik durfde mijn capuchon niet af te doen. Ik dacht: deze mensen denken allemaal dat ik mijn gezin heb verlaten voor een andere vrouw. Dat is verschrikkelijk voor mij, maar ook voor Bridget. Haar zoon krijgt berichten die helemaal nergens over gaan, over zijn moeder. En dat terwijl wij het allemaal zo netjes willen doen. Maar het is bij mensen helemaal verkeerd binnengekomen.”

Ook vertelt de zanger over het afgelopen jaar met Monique. „We zaten al maanden te kwakkelen en misschien nog wel langer”, zo verklaart hij. „We bleven het maar proberen. Op een gegeven moment wisten wij ook: de koek is op. Na een tijdje kwam ik Bridget tegen en heb ik een berichtje gestuurd. Ik had de mazzel dat ik iemand vond met wie ik zo’n klik had.”

Toch geeft hij wel toe altijd van Monique te blijven houden. „Al zijn Monique en ik uit elkaar, we houden wel veel van elkaar. En ik denk dat dit ook altijd wel zo zal blijven, omdat zij in zo’n belangrijke fase in mijn leven is geweest. Ze is mijn eerste grote liefde en dat zal altijd zo blijven.”, vervolgt hij. „Gistermiddag ging ik naar ze toe en dan kan ik een uur kleien met mijn zoon. En straks rij ik ook naar ze toe en dan kan ik mijn kind ook een kus geven. Dus ik hoop dat we altijd zo met elkaar verder kunnen.”
Hoewel hij er vreselijk van baalt dat alles is uitgepakt zoals dat nu het geval is, heeft hij alles naar eigen zeggen goed bedoeld. Wel is hij blij dat het grote nieuws nu naar buiten is. „Ik vind het leuk om nu over Bridget te kunnen vertellen. (...) Het is wel fijn om nu met haar over straat te kunnen”, vertelt hij met een glimlach op zijn gezicht. „Ik kan oprecht zeggen dat het een van de tofste wijven is die ik ooit heb ontmoet, maar dat had ik ook wel verwacht. We zijn een beetje hetzelfde... Maar het is eigenlijk nog helemaal niets. Ik heb gisterenavond pas voor het eerst écht met haar gegeten. We zijn echt aan het onderzoeken wat het is. Maar het is in zo’n stroomversnelling gegaan. We zijn al zowat getrouwd volgens sommige mensen.”

Telegraaf
Je zou er medelijden mee krijgen, ach gossie......Bijna dan he _O-
Clavisdonderdag 14 november 2019 @ 05:40
Het zijn wel allemaal ‘wijven’ waar hij op valt hè?
quirinadonderdag 14 november 2019 @ 06:43
Jee hij heeft wel een zwaar leven.
Moeilijk, moeilijk, moeilijk.
Kan niet eens zonder capuchon de supermarkt in. Al die boze mevrouwen in de supermarkt. Denk je eens in. Allemaal bewapend met paraplu!
vencodarkdonderdag 14 november 2019 @ 07:47
Zo zie je gelijk weer hoe ‘jong’ hij nog van geest is. :') Totaal geen perspectief over wat werkelijk zo zwaar is en of dat allemaal wel zo terecht is.
Ik begrijp best dat je even niet fluitend door de straten wandelt en je even gegeneerd bent maar laat hij nou niet doen alsof hij een zware crimineel is waardoor iedereen je met de nek aankijkt.

Tjonge, jonge, jonge. _O-
Leandradonderdag 14 november 2019 @ 07:51
Echt hè een granaat droppen op een ander en dan klagen dat je zo'n pijn hebt in je handen door het verwijderen van de pin...

Arme arme jongen.
DKUpdonderdag 14 november 2019 @ 07:54
Gelukkig hebben alleen Dreetje en Bridget het ontzettend zwaar in deze situatie :') :D _O-
Fokkie83donderdag 14 november 2019 @ 07:56
Zal Mo nu ook weer met een reactie komen?
Wil haar kant van het verhaal wel horen hierop.
Fokkie83donderdag 14 november 2019 @ 07:57
quote:
10s.gif Op donderdag 14 november 2019 07:54 schreef DKUp het volgende:
Gelukkig hebben alleen Dreetje en Bridget het ontzettend zwaar in deze situatie :') :D _O-
Het is een rasechte egoïst !
letmehearyouscreamdonderdag 14 november 2019 @ 08:03
Wel bijzonder dat hij zegt dat Klitget en hij hun affairette zelf naar buiten hebben gebracht. Het was Monique die over een ander begon, waarna de roddelprogramma's op onderzoek gingen. Pas daarna reageerden ze.

[ Bericht 0% gewijzigd door letmehearyouscream op 14-11-2019 08:29:01 ]
Fokkie83donderdag 14 november 2019 @ 08:03
Hij zegt in dat interview dat hij dacht dat hij het zo goed deed en het netjes wilde doen maar hij is zelf pas over Bridget begonnen omdat Monique schreef dat er een ander was. Zo netjes is het niet als je iets over je ex en jou naar buiten laat brengen zonder je ex daarover in te lichten.
Als hij het goed had willen doen had hij een persbericht vanuit hun samen de wereld in kunnen gooien.

Eerst stoer op Insta " haat mij vooral "
Nu bij een interview gaat hij zielig doen.
Fokkie83donderdag 14 november 2019 @ 08:04
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 08:03 schreef letmehearyouscream het volgende:
Wel bijzonder dat hij zegt dat Klitget en hun affairette zelf naar buiten hebben gebracht. Het was Monique die over een ander begon, waarna de roddelprogramma's op onderzoek gingen. Pas daarna reageerden ze.
Dit dus ;)
SEMTEXdonderdag 14 november 2019 @ 08:42
quote:
1s.gif Op donderdag 14 november 2019 07:47 schreef vencodark het volgende:
Zo zie je gelijk weer hoe ‘jong’ hij nog van geest is. :') Totaal geen perspectief over wat werkelijk zo zwaar is en of dat allemaal wel zo terecht is.
Ik begrijp best dat je even niet fluitend door de straten wandelt en je even gegeneerd bent maar laat hij nou niet doen alsof hij een zware crimineel is waardoor iedereen je met de nek aankijkt.

Tjonge, jonge, jonge. _O-
Ik vond het wel tekenend ja. In dat stukje geen woord over Monique of de impact voor zijn zoontje. Mega ego.
TjjWesterdonderdag 14 november 2019 @ 08:59
quote:
1s.gif Op donderdag 14 november 2019 07:47 schreef vencodark het volgende:
Zo zie je gelijk weer hoe ‘jong’ hij nog van geest is. :') Totaal geen perspectief over wat werkelijk zo zwaar is en of dat allemaal wel zo terecht is.
Ik begrijp best dat je even niet fluitend door de straten wandelt en je even gegeneerd bent maar laat hij nou niet doen alsof hij een zware crimineel is waardoor iedereen je met de nek aankijkt.

Tjonge, jonge, jonge. _O-
Die haat berichten zowel op social media als in rl gaan je niet in de koude kleren zitten, ongeacht of het terecht is.
totebeldonderdag 14 november 2019 @ 09:10
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 08:59 schreef TjjWester het volgende:

[..]

Die haat berichten zowel op social media als in rl gaan je niet in de koude kleren zitten, ongeacht of het terecht is.
Dat zal ongetwijfeld, maar intussen is elk bericht wat er nu naar buiten wordt gebracht door Dre of Bridget steeds opnieuw wel een trap naar Monique.

Daarbij, waarom die behoefte om maar steeds te herhalen hoe vreselijk netjes ze zijn geweest?

En: je gooit je hele leven te grabbel in een RL soap, zoekt werkelijk non stop de aandacht van de media als er iets verkocht moet worden...en nu is het dan even minder leuk en is dat de schuld van diezelfde media? En zijn geweten is zo schoon als pasgewassen babybilletjes? Kom op nou zeg, zo werkt het ook niet.
vencodarkdonderdag 14 november 2019 @ 09:17
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 08:59 schreef TjjWester het volgende:

[..]

Die haat berichten zowel op social media als in rl gaan je niet in de koude kleren zitten, ongeacht of het terecht is.
Dat zal vast niet maar je zou zeggen dat die gast wel wat gewend is met zijn achternaam en afkomst. Die zou toch wel een wat gladdere rug gekweekt moeten hebben.
Kamoverdonderdag 14 november 2019 @ 09:37
quote:
1s.gif Op donderdag 14 november 2019 07:56 schreef Fokkie83 het volgende:
Zal Mo nu ook weer met een reactie komen?
Wil haar kant van het verhaal wel horen hierop.
Hier komt een aparte driedelige boekenreeks over. De filmrechten zijn al verkocht aan Disney, hoofdrollen worden gespeeld door Macaulay Culkin (André) en Cameron Diaz (Monique). Ze zijn nog aan het casten voor kleine dre
Sunshine1982donderdag 14 november 2019 @ 09:49
quote:
1s.gif Op donderdag 14 november 2019 09:37 schreef Kamover het volgende:

[..]

Hier komt een aparte driedelige boekenreeks over. De filmrechten zijn al verkocht aan Disney, hoofdrollen worden gespeeld door Macaulay Culkin (André) en Cameron Diaz (Monique). Ze zijn nog aan het casten voor kleine dre
Wie speelt Britsjet?
Toverheksdonderdag 14 november 2019 @ 09:52
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 09:49 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Wie speelt Britsjet?
Marijke Helwege al vind ik haar best leuk en beetje gek
totebeldonderdag 14 november 2019 @ 09:53
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 09:49 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Wie speelt Britsjet?
Daar zou ik nu Cameron Diaz voor casten...en Jennifer Lawrence voor Monique
Messinadonderdag 14 november 2019 @ 09:54
Oké, er is echt geen nieuws meer, he? :P
CherryLipsdonderdag 14 november 2019 @ 09:55
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 09:49 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Wie speelt Britsjet?
Joanna Lumley *O*
Chanel5donderdag 14 november 2019 @ 10:06
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 09:55 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Joanna Lumley *O*
Ik vind zo'n wrekers rol dan meer iets voor Monique.
letmehearyouscreamdonderdag 14 november 2019 @ 10:14
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 09:54 schreef Messina het volgende:
Oké, er is echt geen nieuws meer, he? :P
Het is wachten op een reactie vanuit kamp Monique. Maar misschien zijn die wel te netjes. Mijn handen zouden in ieder geval jeuken als de ander evidente onwaarheden en sneren uitdeelt.
Nine.donderdag 14 november 2019 @ 10:18
quote:
1s.gif Op donderdag 14 november 2019 09:37 schreef Kamover het volgende:
Hier komt een aparte driedelige boekenreeks over. De filmrechten zijn al verkocht aan Disney, hoofdrollen worden gespeeld door Macaulay Culkin (André) en Cameron Diaz (Monique). Ze zijn nog aan het casten voor kleine dre
Leonardo DiCaprio lijkt me meer geschikt voor die rol.

[ Bericht 1% gewijzigd door Nine. op 14-11-2019 10:33:10 ]
TjjWesterdonderdag 14 november 2019 @ 10:31
quote:
1s.gif Op donderdag 14 november 2019 09:17 schreef vencodark het volgende:

[..]

Dat zal vast niet maar je zou zeggen dat die gast wel wat gewend is met zijn achternaam en afkomst. Die zou toch wel een wat gladdere rug gekweekt moeten hebben.
Ik kan me zo voorstellen dat kritiek op je werk/naam/afkomst heel wat makkelijker te verteren is dan dit soort persoonlijke haat, waar ook kinderen bij betrokken zijn.

Uiteindelijk hebben 17 miljoen mensen een mening op basis van wat riooljournalistiek, intervieuws, instagram en aangevuld met hun eigen fantasie. Maar niemand was er bij.........

Persoonlijk kan ik me ook niet voorstellen dat een minnaar verwijzingen naar hazes songs gaat posten, terwijl het geheim moet blijven.
totebeldonderdag 14 november 2019 @ 10:41
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 10:31 schreef TjjWester het volgende:

[..]

Ik kan me zo voorstellen dat kritiek op je werk/naam/afkomst heel wat makkelijker te verteren is dan dit soort persoonlijke haat, waar ook kinderen bij betrokken zijn.

Uiteindelijk hebben 17 miljoen mensen een mening op basis van wat riooljournalistiek, intervieuws, instagram en aangevuld met hun eigen fantasie. Maar niemand was er bij.........

Persoonlijk kan ik me ook niet voorstellen dat een minnaar verwijzingen naar hazes songs gaat posten, terwijl het geheim moet blijven.
Maar die verwijzingen zijn er wel geweest... dus van wie moest het geheim blijven en wie heeft zitten duwen om het naar buiten te brengen? Als het net een week en nog in de verkennende fase zit, zou ik persoonlijk niet naar buiten brengen dat ik iets moois met iemand heb,maar met vriendinnen elk woord en elke handeling analyseren
JaneDoedonderdag 14 november 2019 @ 10:44
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 10:18 schreef Nine. het volgende:

[..]

Leonardo DiCaprio lijkt me meer geschikt voor die rol.
Die is veel te oud joh.
Aaron Carter als Dré!
Sunshine1982donderdag 14 november 2019 @ 10:46
quote:
1s.gif Op donderdag 14 november 2019 10:44 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

Die is veel te oud joh.
Aaron Carter als Dré!
Met dat verlepte drugshoofd... Nee, da's zielig voor kleine Dré.

Ik zeg Roel van Velzen.
Toverheksdonderdag 14 november 2019 @ 10:51
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 09:55 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Joanna Lumley *O*
_O- geweldig
JaneDoedonderdag 14 november 2019 @ 11:00
quote:
1s.gif Op donderdag 14 november 2019 10:46 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Met dat verlepte drugshoofd... Nee, da's zielig voor kleine Dré.

Ik zeg Roel van Velzen.
Alsof 'de echte' er zo florissant bij loopt :D
Sunshine1982donderdag 14 november 2019 @ 11:02
quote:
1s.gif Op donderdag 14 november 2019 11:00 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

Alsof 'de echte' er zo florissant bij loopt :D
Ik dacht dat je de allerkleinste bedoelde :') Fucking irritant al die André's
CherryLipsdonderdag 14 november 2019 @ 11:04
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 11:02 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Ik dacht dat je de allerkleinste bedoelde :') Fucking irritant al die André's
Kunnen we ze niet gewoon nummeren? A1, A2 en A3?
JaneDoedonderdag 14 november 2019 @ 11:10
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 11:02 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Ik dacht dat je de allerkleinste bedoelde :') Fucking irritant al die André's
Inderdaad, maar nu je het zegt wie speelt de allerkleinste Dré? ?
Poezewoesdonderdag 14 november 2019 @ 11:10
https://www.mediacourant.(...)club-op-leidseplein/

https://www.mediacourant.(...)agen-voor-pedofilie/

Het gevecht gaat verder, nu tussen Weekblad privé en RTL boulevard
Nine.donderdag 14 november 2019 @ 11:21
quote:
1s.gif Op donderdag 14 november 2019 10:44 schreef JaneDoe het volgende:
Die is veel te oud joh.
Aaron Carter als Dré!
Uh? Niet kleine Dré. Ik had het nog wel bold gemaakt Macaulay Culkin (André). Hem vervangen dus door Leonardo DiCaprio.
Nine.donderdag 14 november 2019 @ 11:22
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 11:04 schreef CherryLips het volgende:
Kunnen we ze niet gewoon nummeren? A1, A2 en A3?
Goed plan. :7
totebeldonderdag 14 november 2019 @ 11:23
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 11:10 schreef Poezewoes het volgende:
https://www.mediacourant.(...)club-op-leidseplein/

https://www.mediacourant.(...)agen-voor-pedofilie/

Het gevecht gaat verder, nu tussen Weekblad privé en RTL boulevard
Het is natuurlijk wel een erg op effect berekende cover...Maar laten we eerlijk zijn, daar hebben de ouders zelf mbt reclames geen probleem mee.

Ik vind de cover wel heel erg op het randje en vooral getuigen van een niet al te beste smaak...Maar Eddepet weet blijkbaar niet wat pedofilie betekent en nog minder dat dat wat in Engeland stand houdt voor een rechter, niet per definitie ook hier standhoudt
Arizonadonderdag 14 november 2019 @ 11:26
Toepasselijk, ik lees dit topic en Leef wordt gedraaid op radio 2.
Nine.donderdag 14 november 2019 @ 11:27
quote:
1s.gif Op donderdag 14 november 2019 11:10 schreef JaneDoe het volgende:
Inderdaad, maar nu je het zegt wie speelt de allerkleinste Dré? ?
Finn Wolfhard of Millie Bobbie Brown? Hoewel die met 14 jaar ook al te oud zijn.
CherryLipsdonderdag 14 november 2019 @ 11:28
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 11:27 schreef Nine. het volgende:

[..]

Finn Wolfhard of Millie Bobbie Brown? Hoewel die met 14 jaar ook al te oud zijn.
Millie is een meisje?
Niznodonderdag 14 november 2019 @ 11:28
Ik denk wel dat het kans maakt om het te gooien op winst maken over de rug van het kind door de Privé, Pedofilie zal geen stand houden.
Zowel Mo als Dré2 zetten het kind veelvuldig op insta en waar dan ook, daar heeft Eevert gelijk in, maar dat is wel wat anders dan de Privé die met Dré3 op de cover gewoon alleen maar geld wil verdienen.
Arizonadonderdag 14 november 2019 @ 11:29
"Pak alles wat je kan en ga ha ha ha"
:')
Niznodonderdag 14 november 2019 @ 11:29
quote:
10s.gif Op donderdag 14 november 2019 11:26 schreef Arizona het volgende:
Toepasselijk, ik lees dit topic en Leef wordt gedraaid op radio 2.
PAK ALLES WAT JE KAHAHAN
Nine.donderdag 14 november 2019 @ 11:30
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 11:28 schreef CherryLips het volgende:
Millie is een meisje?
Dat maakt toch niet uit? :P
CherryLipsdonderdag 14 november 2019 @ 11:30
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 11:30 schreef Nine. het volgende:

[..]

Dat maakt toch niet uit? :P
Er kan veel tegenwoordig, maar een meisje van 14 een jochie van 3 laten spelen, gaat wat ver.
Nine.donderdag 14 november 2019 @ 11:33
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 11:30 schreef CherryLips het volgende:
Er kan veel tegenwoordig, maar een meisje van 14 een jochie van 3 laten spelen, gaat wat ver.
Het was maar een suggestie. Andere opties?
letmehearyouscreamdonderdag 14 november 2019 @ 11:35
Weet Eddy wat pedofilie is? Geen smakelijke cover nee maar ze draven wel erg door. Die comments op Mees' insta waren walgelijk en wanstantelijk, maar dat maakt het nog niet jutidisch strafbaar. Waar wil je je op beroepen als mensen op een openbaar profiel teksten als "gefeliciteerd met je nieuwe stiefpapa" achterlaten? Hoe verwerpelijk dat ook is...
letmehearyouscreamdonderdag 14 november 2019 @ 11:36
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 11:23 schreef totebel het volgende:

[..]

Het is natuurlijk wel een erg op effect berekende cover...Maar laten we eerlijk zijn, daar hebben de ouders zelf mbt reclames geen probleem mee.

Ik vind de cover wel heel erg op het randje en vooral getuigen van een niet al te beste smaak...Maar Eddepet weet blijkbaar niet wat pedofilie betekent en nog minder dat dat wat in Engeland stand houdt voor een rechter, niet per definitie ook hier standhoudt
Nou dat dus!
Fokkie83donderdag 14 november 2019 @ 11:49
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 11:35 schreef letmehearyouscream het volgende:
Weet Eddy wat pedofilie is? Geen smakelijke cover nee maar ze draven wel erg door. Die comments op Mees' insta waren walgelijk en wanstantelijk, maar dat maakt het nog niet jutidisch strafbaar. Waar wil je je op beroepen als mensen op een openbaar profiel teksten als "gefeliciteerd met je nieuwe stiefpapa" achterlaten? Hoe verwerpelijk dat ook is...
Ik denk dat de politie alleen adviseert om het kind zijn account op privé te zetten. ( wat uiteindelijk gedaan is )
Als het account eerder op privé had gestaan had het jochie waarschijnlijk ook niet zulke teksten op zijn insta gekregen.
CherryLipsdonderdag 14 november 2019 @ 11:56
quote:
1s.gif Op donderdag 14 november 2019 11:49 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Ik denk dat de politie alleen adviseert om het kind zijn account op privé te zetten. ( wat uiteindelijk gedaan is )
Als het account eerder op privé had gestaan had het jochie waarschijnlijk ook niet zulke teksten op zijn insta gekregen.
Snap überhaupt niet dat die account niet altijd op privé heeft gestaan.
Labradoodledonderdag 14 november 2019 @ 12:03
Hij zegt dat de media en de mensen met een mening zijn gezin kapot maken . Waar hij nog af en toe naar toe gaat . Hij is of stoned of bezopen geweest met het filmpje maken. Hij heeft zelf zijn gezin kapot gemaakt hij wilde artiest zijn en het gezin kwam op de 2 plaats. En hij heeft niet Monique gebeld maar een whatsapp gestuurd met dat hij een nw liefde heeft.
totebeldonderdag 14 november 2019 @ 12:06
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 11:56 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Snap überhaupt niet dat die account niet altijd op privé heeft gestaan.
Dit dus...vooral ook omdat ie eigenlijk te jong is voor sociale media en er genoeg gekken zijn die dingen doen met de foto's van jouw kind waar je als ouder niet blij van wordt.

Sowieso vind ik dat gekoketteer met je kinderen op social media drie keer niks. Een kind heeft ook gewoon recht op privacy, dan moet je als ouders niet overal foto's gaan rondspammen.

Ik heb zo'n nicht die minstens 30 foto's van haar jongste per dag post. Ja, I get it, je bent trots op je kind, maar behalve opa en oma zit de rest van de wereld echt niet op een met kinderen volgekotste tijdlijn te wachten.

Maar op privacy schending kunnen ze het wat privé betreft echt niet gooien, als je zelf je kind al overal voor inzet
CherryLipsdonderdag 14 november 2019 @ 12:13
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 12:06 schreef totebel het volgende:

[..]

Dit dus...vooral ook omdat ie eigenlijk te jong is voor sociale media en er genoeg gekken zijn die dingen doen met de foto's van jouw kind waar je als ouder niet blij van wordt.

Sowieso vind ik dat gekoketteer met je kinderen op social media drie keer niks. Een kind heeft ook gewoon recht op privacy, dan moet je als ouders niet overal foto's gaan rondspammen.

Ik heb zo'n nicht die minstens 30 foto's van haar jongste per dag post. Ja, I get it, je bent trots op je kind, maar behalve opa en oma zit de rest van de wereld echt niet op een met kinderen volgekotste tijdlijn te wachten.

Maar op privacy schending kunnen ze het wat privé betreft echt niet gooien, als je zelf je kind al overal voor inzet
Af en toe een vakantiekiekje waar een kind op staat, dat snap ik nog wel. En een kind met een eigen account is één ding, daar kan ik vanaf een bepaalde leeftijd nog inkomen, maar die account op openbaar laten staan is dan weer een stap te ver, VOORAL bij kinderen met bekende ouders. Daarvan weet je gewoon dat er meer interesse is van vreemden.
Messinadonderdag 14 november 2019 @ 12:20
Ik vind het bizar dat een ander beslist om een foto van jouw kind te gebruiken.
Ouders kunnen die beslissing maken voor hun eigen kind. Maar goed, wie ben ik :P
yvonnedonderdag 14 november 2019 @ 12:43
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 11:10 schreef Poezewoes het volgende:

https://www.mediacourant.(...)agen-voor-pedofilie/

Het gevecht gaat verder, nu tussen Weekblad privé en RTL boulevard
Ja hoor, Wat een belediging voor pedofilie slachtoffers.
Sunshine1982donderdag 14 november 2019 @ 12:47
Tegenwoordig draaft iedereen maar op in Boulevard. Waar is de tijd dat Albert en Beau het presenteerde.... Nu is het een samengeraapt zooitje.
Haaibaaikedonderdag 14 november 2019 @ 13:25
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 12:47 schreef Sunshine1982 het volgende:
Tegenwoordig draaft iedereen maar op in Boulevard. Waar is de tijd dat Albert en Beau het presenteerde.... Nu is het een samengeraapt zooitje.
En boulevard raar vinden dat ze weinig kijkcijfers hebben.
JaneDoedonderdag 14 november 2019 @ 13:30
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 11:21 schreef Nine. het volgende:

[..]

Uh? Niet kleine Dré. Ik had het nog wel bold gemaakt Macaulay Culkin (André). Hem vervangen dus door Leonardo DiCaprio.
Leo is toch veel te oud om een 25 jarige te spelen
Nine.donderdag 14 november 2019 @ 13:31
quote:
1s.gif Op donderdag 14 november 2019 13:30 schreef JaneDoe het volgende:
Leo is toch veel te oud om een 25 jarige te spelen
Macaulay Culkin is ook al 40 ofzo?
Sunshine1982donderdag 14 november 2019 @ 13:34
Wegens geen nieuws: Dreetje heeft lekker zijn baardje laten trimmen bij Hakim Barber.
JaneDoedonderdag 14 november 2019 @ 13:37
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 13:31 schreef Nine. het volgende:

[..]

Macaulay Culkin is ook al 40 ofzo?
Ja die ook, beiden te oud voor de rol van A2
Nine.donderdag 14 november 2019 @ 13:37
quote:
1s.gif Op donderdag 14 november 2019 13:37 schreef JaneDoe het volgende:
Ja die ook, beiden te oud voor de rol van A2
Dan schrappen we ze beide. :7
Sunshine1982donderdag 14 november 2019 @ 13:38
quote:
1s.gif Op donderdag 14 november 2019 13:37 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

Ja die ook, beiden te oud voor de rol van A2
Jij zei toch Aaron Carter? Die vind ik wel een goeie :)
JaneDoedonderdag 14 november 2019 @ 13:39
quote:
17s.gif Op donderdag 14 november 2019 12:43 schreef yvonne het volgende:

[..]

Ja hoor, Wat een belediging voor pedofilie slachtoffers.
En dit ja, schandalige vergelijking.
In de zelfde categorie als A2 die zegt in een hel geleefd te hebben omdat hij niet zonder capuchon de Appie in durfde maar wel diezelfde avond nog is gaan eten bij één van de hipste tenten van Amsterdam met z'n nieuwe koelkast.
Toverheksdonderdag 14 november 2019 @ 13:41
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 12:47 schreef Sunshine1982 het volgende:
Tegenwoordig draaft iedereen maar op in Boulevard. Waar is de tijd dat Albert en Beau het presenteerde.... Nu is het een samengeraapt zooitje.
Albert :{w dat was toch de relnicht van Boel. echt wat een stumper vond/vind ik dat.
totebeldonderdag 14 november 2019 @ 13:42
quote:
1s.gif Op donderdag 14 november 2019 13:39 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

En dit ja, schandalige vergelijking.
In de zelfde categorie als A2 die zegt in een hel geleefd te hebben omdat hij niet zonder capuchon de Appie in durfde maar wel diezelfde avond nog is gaan eten bij één van de hipste tenten van Amsterdam met z'n nieuwe koelkast.
Ben ik wel met je eens. Dat joch heeft een leven als een luis op een zeer hoofd. En natuurlijk is het naar om op heel jonge leeftijd een ouder te verliezen, maar daar is ie niet bepaald de enige in he?
Toverheksdonderdag 14 november 2019 @ 13:44
En Andre had pas klasse als hij eerst met Mo ff alles recht trok, en daarna de wereld inslingerde dat hij met Bridget ging, en een appie sturen, net of je het uitmaakt per sms. nee klasse heeft die gozer niet. Een appie sturen, gewoon walgelijk dus ik geeft Mo 100 procent gelijk dat ze het op deze manier naar buiten bracht
Sunshine1982donderdag 14 november 2019 @ 13:46
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 13:41 schreef Toverheks het volgende:

[..]

Albert :{w dat was toch de relnicht van Boel. echt wat een stumper vond/vind ik dat.
Relnicht ja, maar hij wist wel wat de grenzen waren vind ik.

RTL boulevard van nu is vriendjespolitiek 2.0. Wat Vivienne van Assem daar doet is me een compleet raadsel. Die kan echt wel wat beters.
Messinadonderdag 14 november 2019 @ 14:00
quote:
1s.gif Op donderdag 14 november 2019 13:34 schreef Sunshine1982 het volgende:
Wegens geen nieuws: Dreetje heeft lekker zijn baardje laten trimmen bij Hakim Barber.
Wat? Hij is naar buiten geweest zonder capuchon en paraplu? In de boze, enge buitenwereld?!
#ANONIEMdonderdag 14 november 2019 @ 14:01
Repost omdat ie zo leuk is
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 20:43 schreef sjampoeh het volgende:
c4e2c35761fe917b7a19cc9a56ca63aa.png
Sorry ik moest lachen :@
Nine.donderdag 14 november 2019 @ 14:05
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 13:46 schreef Sunshine1982 het volgende:
RTL boulevard van nu is vriendjespolitiek 2.0. Wat Vivienne van Assem daar doet is me een compleet raadsel. Die kan echt wel wat beters.
Ik snap soberso niks meer van dat programma, ze hebben steeds andere presentatoren.
roos94donderdag 14 november 2019 @ 14:09
USqcuJM.jpg
Rapper sjors kan er ook wel een trucje op
Poezewoesdonderdag 14 november 2019 @ 15:03
https://www.mediacourant.(...)ia-leven-is-een-hel/

quote:
Het contact met Westenberg en hun zoontje is op dit moment nog goed, aldus Hazes. “Straks rij ik ook even naar ze toe en dan kan ik mijn kind ook een kus geven. Dus ik hoop dat we gewoon altijd zo met elkaar verder kunnen. Daarom vind ik het ook irritant als er stukken komen die het eigenlijk kapot willen maken, weet je wel. Dan maak je gewoon een gezin kapot.”
Andrë Hazes.
Zeg André heb je dat niet gewoon aan jezelf te danken, je gezin kapot maken? 8)7
JaneDoedonderdag 14 november 2019 @ 15:15
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 14:09 schreef roos94 het volgende:
[ afbeelding ]
Rapper sjors kan er ook wel een trucje op
Rapper Sjors is wel iemand die met recht kan zeggen dat z'n leven een hel is.
vencodarkdonderdag 14 november 2019 @ 15:34
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 15:03 schreef Poezewoes het volgende:
https://www.mediacourant.(...)ia-leven-is-een-hel/
[..]

Zeg André heb je dat niet gewoon aan jezelf te danken, je gezin kapot maken? 8)7
Ooohja. De media maakt zíj́n leven kapot. _O-
Jumparounddonderdag 14 november 2019 @ 15:55
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 15:03 schreef Poezewoes het volgende:
https://www.mediacourant.(...)ia-leven-is-een-hel/
[..]

Zeg André heb je dat niet gewoon aan jezelf te danken, je gezin kapot maken? 8)7
ja maar mn vrouw was moe van het zorgen voor ons kind omdat ik altijd weg ben weetjewel en ik zocht gewoon een vochtig grotje om mn genotsknots in te douwen weetje wel, maar dat wil ik niet zeggen dus schuif het af op de media. Die maken mn gezin kappot. Ikzelf heb daar niets mee te maken. Weetjewel
Poezewoesdonderdag 14 november 2019 @ 17:54
Vreemd hoor!
Andromachedonderdag 14 november 2019 @ 18:05
André, the gift that keeps on giving (dirt). Wat een zelfingenomen kolder komt uit de mond van dat joch. Wil zo graag volwassen doen, maar mentaal is hij nog 16.
quirinadonderdag 14 november 2019 @ 18:14
Aardje naar zijn vaartje.
Zijn pa keek ook niet meer om naar Nathalie en Melvin. Zo’n lot zal die ukkepuk ook wel krijgen.
Uurtje kleien en af en toe een kus. Zielig.
Clavisdonderdag 14 november 2019 @ 18:41
Ik zie dat Bridget een foto met haar hond heeft geplaatst (sneer naar Monique!!!😉) maar wat heeft zij vreemde wenkbrauwen? Is dat getatoeëerd ofzo? Kan helaas geen foto plakken maar het staat op haar instagram.
Sunshine1982donderdag 14 november 2019 @ 18:43
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 18:41 schreef Clavis het volgende:
Ik zie dat Bridget een foto met haar hond heeft geplaatst (sneer naar Monique!!!😉) maar wat heeft zij vreemde wenkbrauwen? Is dat getatoeëerd ofzo? Kan helaas geen foto plakken maar het staat op haar instagram.
Waarom is dat een sneer naar Monique?
Clavisdonderdag 14 november 2019 @ 18:44
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 18:43 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Waarom is dat een sneer naar Monique?
Was een grapje. Werd toch gesuggereerd ergens dat ze ‘vriendinnen’ waren omdat ze allebei van honden hielden.
#ANONIEMdonderdag 14 november 2019 @ 18:44
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 18:41 schreef Clavis het volgende:
Ik zie dat Bridget een foto met haar hond heeft geplaatst (sneer naar Monique!!!😉) maar wat heeft zij vreemde wenkbrauwen? Is dat getatoeëerd ofzo? Kan helaas geen foto plakken maar het staat op haar instagram.
60421313c6f631d4ac1632a1ec9431c8.png
Lavenderrdonderdag 14 november 2019 @ 18:46
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 18:44 schreef sjampoeh het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Het beestje lijkt wel wat op Dré.
Fokkie83donderdag 14 november 2019 @ 18:46
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 18:41 schreef Clavis het volgende:
Ik zie dat Bridget een foto met haar hond heeft geplaatst (sneer naar Monique!!!😉) maar wat heeft zij vreemde wenkbrauwen? Is dat getatoeëerd ofzo? Kan helaas geen foto plakken maar het staat op haar instagram.
Of het is sneer is denk ik niet maar het viel me wel op dat Mo daarvoor een Instagram story had geplaatst. Een van de honden had flink huisgehouden in haar woonkamer :s)

En Bridget haar wenkbrauwen zijn inderdaad getatoeëerd. Dat zie je gelijk. Alleen is het niet mooi gedaan ( vind ik ) .

Edit/ zie nu dat ze ook een foto heeft geplaatst..Eerst stond er alleen een filmpje op haar Insta story.
Haaibaaikedonderdag 14 november 2019 @ 18:47
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 18:41 schreef Clavis het volgende:
Ik zie dat Bridget een foto met haar hond heeft geplaatst (sneer naar Monique!!!😉) maar wat heeft zij vreemde wenkbrauwen? Is dat getatoeëerd ofzo? Kan helaas geen foto plakken maar het staat op haar instagram.
Bridget houd ook van honden niet alleen Monique.
Clavisdonderdag 14 november 2019 @ 18:47
Trouwens, zag vandaag op de Instastory van Monique dat ze ‘boos’ was op haar honden omdat ze iets van meubels hadden kapot gebeten in huis. Nu zet Bridget bij een foto van háár hond “altijd lief”. 😈
Clavisdonderdag 14 november 2019 @ 18:48
quote:
11s.gif Op donderdag 14 november 2019 18:47 schreef Haaibaaike het volgende:

[..]

Bridget houd ook van honden niet alleen Monique.
Weet ik ook wel hoor, het was gewoon goed zoeken om weer een verwijzing van Bridget te vinden 😉 zal vast gewoon een post met haar hond zijn.
Annaghdonderdag 14 november 2019 @ 18:50
quote:
1s.gif Op donderdag 14 november 2019 18:46 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Of het is sneer is denk ik niet maar het viel me wel op dat Mo daarvoor een Instagram story had geplaatst. Een van de honden had flink huisgehouden in haar woonkamer :s)

En Bridget haar wenkbrauwen zijn inderdaad getatoeëerd. Dat zie je gelijk. Alleen is het niet mooi gedaan ( vind ik ) .

Edit/ zie nu dat ze ook een foto heeft geplaatst..Eerst stond er alleen een filmpje op haar Instagram storie.
Ze heeft in mei weer extra haartjes bij laten plaatsen. De vorige wenkbrauwtransplantatie is iets van 14 jaar geleden.
Fokkie83donderdag 14 november 2019 @ 18:52
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 18:50 schreef Annagh het volgende:

[..]

Ze heeft in mei weer extra haartjes bij laten plaatsen. De vorige wenkbrauwtransplantatie is iets van 14 jaar geleden.
Ik dit dus echt niet mooi.
https://www.instagram.com/p/B3MA-rHIFE4/?igshid=eivtgiqujfd2
Annaghdonderdag 14 november 2019 @ 18:55
quote:
Ik vind het spuuglelijk. Het lijkt of ze er wenkbrauwpoeder overheen heeft gesmeerd en de kleur klopt niet. Toen ze nog amper wenkbrauwen had zag het er ook niet uit want toen had ze een blotekontenkop.
quirinadonderdag 14 november 2019 @ 18:59
:+
Leandradonderdag 14 november 2019 @ 19:01
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 18:47 schreef Clavis het volgende:
Trouwens, zag vandaag op de Instastory van Monique dat ze ‘boos’ was op haar honden omdat ze iets van meubels hadden kapot gebeten in huis. Nu zet Bridget bij een foto van háár hond “altijd lief”. 😈
Zou wel heel laag zijn als die "altijd lief" post daar een reactie op is.

Als dat zo is dan is ze behoorlijk gestoord, en al die Hazeshints waren dat wat mij betreft al.
Kamoverdonderdag 14 november 2019 @ 19:02
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 18:55 schreef Annagh het volgende:

[..]

Ik vind het spuuglelijk. Het lijkt of ze er wenkbrauwpoeder overheen heeft gesmeerd en de kleur klopt niet. Toen ze nog amper wenkbrauwen had zag het er ook niet uit want toen had ze een blotekontenkop.
Zit er heel onnatuurlijk uit
Sunshine1982donderdag 14 november 2019 @ 19:04
quote:
Iemand heeft ook het woord doodskop erbij geschreven... Ik vind het echt schrikbarend bij kwesties zoals deze hoeveel asociale en hersenloze mensen er rondlopen.
CherryLipsdonderdag 14 november 2019 @ 19:05
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 18:55 schreef Annagh het volgende:

[..]

Ik vind het spuuglelijk. Het lijkt of ze er wenkbrauwpoeder overheen heeft gesmeerd en de kleur klopt niet. Toen ze nog amper wenkbrauwen had zag het er ook niet uit want toen had ze een blotekontenkop.
Ik heb ook amper wenkbrauwen, het is nooit goed :D
praadjedonderdag 14 november 2019 @ 19:05
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 19:01 schreef Leandra het volgende:

[..]

Zou wel heel laag zijn als die "altijd lief" post daar een reactie op is.

Als dat zo is dan is ze behoorlijk gestoord, en al die Hazeshints waren dat wat mij betreft al.
Ik zie Fridget daar wel voor aan.
Kamoverdonderdag 14 november 2019 @ 19:06
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 19:04 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Iemand heeft ook het woord doodskop erbij geschreven... Ik vind het echt schrikbarend bij kwesties zoals deze hoeveel asociale en hersenloze mensen er rondlopen.
Die BN ers zoeken het ook een beetje op. Ze kan haar profiel ook afschermen
Sunshine1982donderdag 14 november 2019 @ 19:07
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 19:06 schreef Kamover het volgende:

[..]

Die BN ers zoeken het ook een beetje op. Ze kan haar profiel ook afschermen
Eens, maar toch. Ik zou het bijvoorbeeld niet eens in mijn hoofd halen om zoiets te gaan doen. Snap ook het nut totaal niet.
Kamoverdonderdag 14 november 2019 @ 19:08
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 19:07 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Eens, maar toch. Ik zou het bijvoorbeeld niet eens in mijn hoofd halen om zoiets te gaan doen. Snap ook het nut totaal niet.
Klopt zijn malloten zonder een greintje empathisch vermogen.
Phoebsterdonderdag 14 november 2019 @ 19:13
Zie ik het goed dat het profiel van Mees helemaal weg is? Ze heeft hem getagd als Mees_Kingston maar die link gaat nergens heen. Van de week wel nog.
Zou ik verstandig vinden!
mailydonderdag 14 november 2019 @ 19:13
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 19:01 schreef Leandra het volgende:

[..]

Zou wel heel laag zijn als die "altijd lief" post daar een reactie op is.

Als dat zo is dan is ze behoorlijk gestoord, en al die Hazeshints waren dat wat mij betreft al.
Link naar het filmpje? En/of de tijden waarop dat filmpje en de foto van Bridget geplaatst zijn?
Annaghdonderdag 14 november 2019 @ 19:14
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 19:05 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Ik heb ook amper wenkbrauwen, het is nooit goed :D
Hahaha, Hier nog een hoor. Ik heb vroeger teveel geplukt en bij mij kwamen de haartjes op een gegeven moment niet meer terug.
Phoebsterdonderdag 14 november 2019 @ 19:15
VGkTR1P
Wehehehe.
Kamoverdonderdag 14 november 2019 @ 19:15
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 19:14 schreef Annagh het volgende:

[..]

Hahaha, Hier nog een hoor. Ik heb vroeger teveel geplukt en bij mij kwamen de haartjes op een gegeven moment niet meer terug.
En wat doe je nu?
mailydonderdag 14 november 2019 @ 19:16
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 19:15 schreef Kamover het volgende:

[..]

En wat doe je nu?
Overkammen :D
Annaghdonderdag 14 november 2019 @ 19:17
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 19:15 schreef Kamover het volgende:

[..]

En wat doe je nu?
Ik heb 6 jaar geleden gekozen voor hairstrokes die tussen de haartjes die nog over waren zijn gezet.
Annaghdonderdag 14 november 2019 @ 19:18
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 19:16 schreef maily het volgende:

[..]

Overkammen :D
:D
Annaghdonderdag 14 november 2019 @ 19:19
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 19:13 schreef maily het volgende:

[..]

Link naar het filmpje? En/of de tijden waarop dat filmpje en de foto van Bridget geplaatst zijn?
Monique 4 uur geleden, Bridget 55 minuten geleden.
mailydonderdag 14 november 2019 @ 19:20
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 19:19 schreef Annagh het volgende:

[..]

Monique 4 uur geleden, Bridget 55 minuten geleden.
Dank je.

Vuile valse sneer dus.
Annaghdonderdag 14 november 2019 @ 19:21
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 19:20 schreef maily het volgende:

[..]

Dank je.

Vuile valse sneer dus.
Of ze had het over zichzelf :)
mailydonderdag 14 november 2019 @ 19:22
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 19:21 schreef Annagh het volgende:

[..]

Of ze had het over zichzelf :)
Daar geloof ik niks van.
Kamoverdonderdag 14 november 2019 @ 19:27
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 19:16 schreef maily het volgende:

[..]

Overkammen :D
Dat is altijd een goede oplossing
Fokkie83donderdag 14 november 2019 @ 19:30
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 19:13 schreef Phoebster het volgende:
Zie ik het goed dat het profiel van Mees helemaal weg is? Ze heeft hem getagd als Mees_Kingston maar die link gaat nergens heen. Van de week wel nog.
Zou ik verstandig vinden!
Profiel bestaat nog maar de naam is veranderd.
Fokkie83donderdag 14 november 2019 @ 19:32
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 19:20 schreef maily het volgende:

[..]

Dank je.

Vuile valse sneer dus.
Zou Bridget echt zo laag zijn?
Leandradonderdag 14 november 2019 @ 19:40
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 19:21 schreef Annagh het volgende:

[..]

Of ze had het over zichzelf :)
Dat zou sowieso een leugen zijn.
Annaghdonderdag 14 november 2019 @ 19:46
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 19:40 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat zou sowieso een leugen zijn.
Oh, een leugentje meer of minder maakt haar niks uit. Ze past wat dat betreft prima bij A2, die is ook door de eerste leugen niet gebarsten. Die twee verdienen elkaar.
Phoebsterdonderdag 14 november 2019 @ 19:51
quote:
1s.gif Op donderdag 14 november 2019 19:30 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Profiel bestaat nog maar de naam is veranderd.
Ah ok. Thanks.
totebeldonderdag 14 november 2019 @ 19:56
quote:
1s.gif Op donderdag 14 november 2019 19:32 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Zou Bridget echt zo laag zijn?
Ze heeft in elk geval de schijn tegen zich
letmehearyouscreamdonderdag 14 november 2019 @ 20:03
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 19:13 schreef Phoebster het volgende:
Zie ik het goed dat het profiel van Mees helemaal weg is? Ze heeft hem getagd als Mees_Kingston maar die link gaat nergens heen. Van de week wel nog.
Zou ik verstandig vinden!
Nee hij heeft een andere naam nu en 2 besloten profielen.
letmehearyouscreamdonderdag 14 november 2019 @ 20:04
https://www.telegraaf.nl/(...)t-oordeel-over-hazes

Dit programma nog nooit gezien maar het komt heel slecht over.
totebeldonderdag 14 november 2019 @ 20:07
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 20:04 schreef letmehearyouscream het volgende:
https://www.telegraaf.nl/(...)t-oordeel-over-hazes

Dit programma nog nooit gezien maar het komt heel slecht over.
Nou, Olcay vind ik sowieso al iemand die nogal last heeft baan vooroordelen jegens anderen. Vind haar niet heel sympathiek overkomen
#ANONIEMdonderdag 14 november 2019 @ 20:31
Dat Dré vrouwen aanduidt met wijven blijf ik toch iets opmerkelijks vinden. Eerst bij Mo, nu nij Bridget.
girlnextdoor.donderdag 14 november 2019 @ 20:36
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 02:32 schreef sjampoeh het volgende:

[..]

Denk dat dat t veiligst is, 'medeleven' tonen, wel een reactie en geen tekst. Met tekst kan het weer tegen je gebruikt worden ? Zoiets ?
Nahh. Met dat in de reet kruiperij van Nicolette en Bas kunnen ze met woorden bijna niet fout gaan.
Haaibaaikedonderdag 14 november 2019 @ 20:43
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 20:31 schreef An_0_Niem het volgende:
Dat Dré vrouwen aanduidt met wijven blijf ik toch iets opmerkelijks vinden. Eerst bij Mo, nu nij Bridget.
Ja vreselijk hè . :X Echt wel ordinair |:(
Fascinationdonderdag 14 november 2019 @ 20:44
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 20:31 schreef An_0_Niem het volgende:
Dat Dré vrouwen aanduidt met wijven blijf ik toch iets opmerkelijks vinden. Eerst bij Mo, nu nij Bridget.
Ja, valt mij ook op. Het klinkt erg lomp.
totebeldonderdag 14 november 2019 @ 20:55
quote:
1s.gif Op donderdag 14 november 2019 20:44 schreef Fascination het volgende:

[..]

Ja, valt mij ook op. Het klinkt erg lomp.
Idd, puberaal en a la holbewoner (pun intended)
quirinadonderdag 14 november 2019 @ 20:56
Olcay zegt wel wat ze denkt, maar dat hoeft niet perse waar te zijn.
Bridget is een bestie van haar. Besties vertel je toch altijd over je dates? Of Hazes heeft Bridget expliciet op haar hart gedrukt alles stil te houden vanwege zijn imago als leuke jongen. Dat kan ook natuurlijk.
totebeldonderdag 14 november 2019 @ 20:57
quote:
1s.gif Op donderdag 14 november 2019 20:56 schreef quirina het volgende:
Olcay zegt wel wat ze denkt, maar dat hoeft niet perse waar te zijn.
Bridget is een bestie van haar. Besties vertel je toch altijd over je dates? Of Hazes heeft Bridget expliciet op haar hart gedrukt alles stil te houden vanwege zijn imago als leuke jongen. Dat kan ook natuurlijk.
Kan, maar welke vrouw houdt zich daaraan tegenover haar bestie?
letmehearyouscreamdonderdag 14 november 2019 @ 21:18
Het is soms een wat oppervlakkiger wereldje waarin ze elkaar al snel goede vriendin noemen, denk ik.
letmehearyouscreamdonderdag 14 november 2019 @ 21:19
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 20:07 schreef totebel het volgende:

[..]

Nou, Olcay vind ik sowieso al iemand die nogal last heeft baan vooroordelen jegens anderen. Vind haar niet heel sympathiek overkomen
Ze passen wel bij elkaar denk ik; komen allebei op me over als berekenend en niet zo toegankelijk.
mailydonderdag 14 november 2019 @ 21:24
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 21:19 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Ze passen wel bij elkaar denk ik; komen allebei op me over als berekenend en niet zo toegankelijk.
Wel voor Ruud de Wild ~O>
Annaghdonderdag 14 november 2019 @ 21:32
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 21:18 schreef letmehearyouscream het volgende:
Het is soms een wat oppervlakkiger wereldje waarin ze elkaar al snel goede vriendin noemen, denk ik.
Ach, het stelt geen zak voor. Ze noemen elkaar goede vriendin, lieverd, schat en meer van dat geslijm. Olcay is zo'n bestie van Bridget dat ze vervolgens op de Insta van Monique 'Lieverd veel sterkte, ik denk aan je' schrijft.
mailydonderdag 14 november 2019 @ 21:35
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 21:32 schreef Annagh het volgende:

[..]

Ach, het stelt geen zak voor. Ze noemen elkaar goede vriendin, lieverd, schat en meer van dat geslijm. Olcay is zo'n bestie van Bridget dat ze vervolgens op de Insta van Monique 'Lieverd veel sterkte, ik denk aan je' schrijft.
_O-
Clavisdonderdag 14 november 2019 @ 21:40
Ik kan me daar zo over verbazen dat “schat” en “lieverd” onder die BN’ers. Ik zeg dat echt nooit tegen mijn vriendinnen, ze zien me aankomen 😂
Nine.donderdag 14 november 2019 @ 21:46
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 20:31 schreef An_0_Niem het volgende:
Dat Dré vrouwen aanduidt met wijven blijf ik toch iets opmerkelijks vinden. Eerst bij Mo, nu nij Bridget.
Tja, je kunt een kamper wel uit het kamp halen, maar je krijgt het kamp niet uit de kamper.
Annaghdonderdag 14 november 2019 @ 22:09
quote:
1s.gif Op donderdag 14 november 2019 21:46 schreef Nine. het volgende:

[..]

Tja, je kunt een kamper wel uit het kamp halen, maar je krijgt het kamp niet uit de kamper.
A2 is toch geen kamper? Monique komt uit een woonwagenkamp maar vind ik geen Tokkie. A1, A2 en Rachel vind ik goedkoop, wat nog extra benadrukt wordt door die wanstaltige gouden sieraden.
Mekedonderdag 14 november 2019 @ 22:18
Wel een gemiste kans dat A1, A2 en A3 terwijl André hier de perfecte naam voor is: Andréén, Antwee en Andrie :+
Annaghdonderdag 14 november 2019 @ 22:20
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 22:18 schreef Meke het volgende:
Wel een gemiste kans dat A1, A2 en A3 terwijl André hier de perfecte naam voor is: Andréén, Antwee en Andrie :+
:D _O-
praadjedonderdag 14 november 2019 @ 22:21
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 22:18 schreef Meke het volgende:
Wel een gemiste kans dat A1, A2 en A3 terwijl André hier de perfecte naam voor is: Andréén, Antwee en Andrie :+
:D
mailydonderdag 14 november 2019 @ 22:24
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 22:18 schreef Meke het volgende:
Wel een gemiste kans dat A1, A2 en A3 terwijl André hier de perfecte naam voor is: Andréén, Antwee en Andrie :+
Mooie TT voor het volgende deel _O_ _O-
Chanel5donderdag 14 november 2019 @ 23:07
André Hazes: "Mijn leven is in een hel veranderd"
quirinadonderdag 14 november 2019 @ 23:09
Andre Hazes komt met een kersthit las ik ergens.
totebeldonderdag 14 november 2019 @ 23:09
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 23:07 schreef Chanel5 het volgende:
André Hazes: "Mijn leven is in een hel veranderd"
Kan ie met een prisma woordenboek wel een liedje van maken..
quirinadonderdag 14 november 2019 @ 23:13
https://hollandsehitsforum.nl/andre-hazes-samen-met-jou-kerst/


Jingle Bel jingle Bel
Me leven is een hel
mailydonderdag 14 november 2019 @ 23:13
quote:
1s.gif Op donderdag 14 november 2019 23:09 schreef quirina het volgende:
Andre Hazes komt met een kersthit las ik ergens.
quote:
Ik zit hier heel alleen een kerstbal te kleien
De kleine jongen gaf ik al een kus

lalalalaaaa (insert gejank)
lalalaaaaa (insert gejank)

Want ik vier nu Kerstmis met een ander.
Zoiets?
Chanel5donderdag 14 november 2019 @ 23:14
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 23:09 schreef totebel het volgende:

[..]

Kan ie met een prisma woordenboek wel een liedje van maken..
Ik moet zeggen dat hij lef heeft.
mailydonderdag 14 november 2019 @ 23:15
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 23:14 schreef Chanel5 het volgende:

[..]

Ik moet zeggen dat hij lef heeft.
Je bedoelt "leef" ?
Chanel5donderdag 14 november 2019 @ 23:16
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 23:15 schreef maily het volgende:

[..]

Je bedoelt "leef" ?
Oeps, voutje!
CherryLipsdonderdag 14 november 2019 @ 23:16
Bij 'kerstbal kleien' denk ik echt aan heel andere dingen.
quirinadonderdag 14 november 2019 @ 23:17
Alles wat Andre Hazes jr maakt lijkt op “Leef”
mailydonderdag 14 november 2019 @ 23:21
@KleineDreetje :o
Toverheksdonderdag 14 november 2019 @ 23:25
quote:
Ik trok weer bij Mo aan het belletje
Maar ze riep door de intercom, je hebt al een nieuw bankstelletje.
Zit daar maar lekker op, en nu voor mijn deurtje weg, anders grijp ik je naar je strot.....
Jingle Bel jingle bel Jou leven is nu een HEL.
Dus pas nu maar heel erg op, en ga naar je nieuwe *pop*
#ANONIEMdonderdag 14 november 2019 @ 23:27
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 23:21 schreef maily het volgende:
@:KleineDreetje :o
Ik ben onschuldig.

giphy.gif
Toverheksdonderdag 14 november 2019 @ 23:29
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 23:27 schreef KleineDreetje het volgende:

[..]

Ik ben onschuldig.

[ afbeelding ]
En heb een nieuw overhempje aan gemaakt van mijn oma haar gordijn......ppfffttt oma vergat er wel een merkje op te naaien :P
Annaghdonderdag 14 november 2019 @ 23:43

;(
quirinadonderdag 14 november 2019 @ 23:58
quote:

Kerst is voor iedereen!
yvonnevrijdag 15 november 2019 @ 00:28
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 23:25 schreef Toverheks het volgende:

[..]

Ik trok weer bij Mo aan het belletje
Maar ze riep door de intercom, je hebt al een nieuw bankstelletje.
Zit daar maar lekker op, en nu voor mijn deurtje weg, anders grijp ik je naar je strot.....
Jingle Bel jingle bel Jou leven is nu een HEL.
Dus pas nu maar heel erg op, en ga naar je nieuwe *pop*
_O-
atovrijdag 15 november 2019 @ 02:40
Ik vind André en Bridget niet bij elkaar passen, maar wie ben ik.

Ik vind dit wel een mooi nummer van dreetje
Poezewoesvrijdag 15 november 2019 @ 06:24
quote:
Gezellig onder de kerstboom, samen met Brit -O-
Poezewoesvrijdag 15 november 2019 @ 07:06
https://www.shownieuws.nl(...)p2w6GyXJr7FFdbH3m7GU

Nou Ik zal die plaat niet kopen -O-
-river-vrijdag 15 november 2019 @ 07:21
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 23:27 schreef KleineDreetje het volgende:

[..]

Ik ben onschuldig.

[ afbeelding ]
_O-
Fokkie83vrijdag 15 november 2019 @ 07:30
Dre is zo bij de ochtendshow van Frank Dane.
roos94vrijdag 15 november 2019 @ 07:35
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 november 2019 07:30 schreef Fokkie83 het volgende:
Dre is zo bij de ochtendshow van Frank Dane.
Weer een voorspelbaar gesprekkie.

Ja gefeliciteerd met Brid!
Dank je, kreeg wel een hele storm over mij heen. Heel vervelend voor alle betrokkenen. Ik heb Mo niet belazerd , ze is de moeder van mijn kind en ik hou nog steeds van haar.
Het is nog pril met Bridget en we willen dat rustig uitzoeken. Trouwens, ik heb een nieuwe kerstsingle
Fokkie83vrijdag 15 november 2019 @ 07:38
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 november 2019 07:35 schreef roos94 het volgende:

[..]

Weer een voorspelbaar gesprekkie.

Ja gefeliciteerd met Brid!
Dank je, kreeg wel een hele storm over mij heen. Heel vervelend voor alle betrokkenen. Ik heb Mo niet belazerd , ze is de moeder van mijn kind en ik hou nog steeds van haar.
Het is nog pril met Bridget en we willen dat rustig uitzoeken. Trouwens, ik heb een nieuwe kerstsingle
Zoiets zal het gaan worden ja :Y
Mekevrijdag 15 november 2019 @ 08:09
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 november 2019 07:35 schreef roos94 het volgende:

[..]

Weer een voorspelbaar gesprekkie.

Ja gefeliciteerd met Brid!
Dank je, kreeg wel een hele storm over mij heen. Heel vervelend voor alle betrokkenen. Ik heb Mo niet belazerd , ze is de moeder van mijn kind en ik hou nog steeds van haar.
Het is nog pril met Bridget en we willen dat rustig uitzoeken. Trouwens, ik heb een nieuwe kerstsingle
Ja dat denk ik ook _O-
Nine.vrijdag 15 november 2019 @ 08:17
quote:
1s.gif Op donderdag 14 november 2019 23:09 schreef quirina het volgende:
Andre Hazes komt met een kersthit las ik ergens.
Kersthit of kerstshit? O-)
Nine.vrijdag 15 november 2019 @ 08:21
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 22:09 schreef Annagh het volgende:
A2 is toch geen kamper? Monique komt uit een woonwagenkamp maar vind ik geen Tokkie. A1, A2 en Rachel vind ik goedkoop, wat nog extra benadrukt wordt door die wanstaltige gouden sieraden.
It's just a figure of speech.
Doedezemaarvrijdag 15 november 2019 @ 08:24
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 22:18 schreef Meke het volgende:
Wel een gemiste kans dat A1, A2 en A3 terwijl André hier de perfecte naam voor is: Andréén, Antwee en Andrie :+
Doordat jij het zo uitschreef kwam ik meteen op de naam van de liefdesbaby: Andrelon!
Sunshine1982vrijdag 15 november 2019 @ 08:56
Net Antwee eventjes op radio 538 gehoord. Hij is verliefd, hij moet lachen om de foto's die over die twee rond gaan, hij wil alles met respect benaderen en oplossen en hij vindt Bridget een tof wijf. Even een samenvatting van wak gehoord heb.

Ik krijg jeuk van zijn gewijf. Bij Monique hoorde je ook constant wat voor een geweldig en tof wijf ze wel niet was. En nu is Bridget een tof wijf. Ga weg met je wijf, je bent zelf een wijf.
Duderinnetjevrijdag 15 november 2019 @ 09:18
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 november 2019 08:24 schreef Doedezemaar het volgende:

[..]

Doordat jij het zo uitschreef kwam ik meteen op de naam van de liefdesbaby: Andrelon!
:D
Poezewoesvrijdag 15 november 2019 @ 09:21
https://www.linda.nl/nieu(...)mWydwkLg5e_FFjvF3t44

Interview van andré
roos94vrijdag 15 november 2019 @ 09:35
Bridget vroeg aan Andre 10 gratis kaarten voor ahoy :? Heeft ze zelf niet al genoeg geld? Moet ze echt bedelen?
Nine.vrijdag 15 november 2019 @ 09:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2019 09:35 schreef roos94 het volgende:
Bridget vroeg aan Andre 10 gratis kaarten voor ahoy :? Heeft ze zelf niet al genoeg geld? Moet ze echt bedelen?
Mensen met geld zijn vaak de grootste vrekken.
CherryLipsvrijdag 15 november 2019 @ 09:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2019 09:35 schreef roos94 het volgende:
Bridget vroeg aan Andre 10 gratis kaarten voor ahoy :? Heeft ze zelf niet al genoeg geld? Moet ze echt bedelen?
Kon ze hem niet gewoon bellen of appen?
#ANONIEMvrijdag 15 november 2019 @ 09:43
André Hazes woest om Privé-cover met foto van zijn kleine Dré Beuze André >:)

André tot over zijn oren verliefd: 'Bij haar ben ik heel blij' Dreetje de kleuter weer blij :+

Die enge wenkbrauwen van Bridget jagen me trouwens de stuipen op het lijf |:)

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 15-11-2019 09:49:19 ]
Greysvrijdag 15 november 2019 @ 09:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2019 09:41 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Kon ze hem niet gewoon bellen of appen?
Ze heeft toch geappt?

quote:
“Ik kreeg een appje van Bridget of ze tien kaarten mocht voor Ahoy. Na de show hebben we heel rustig contact gehad.”
JaneDoevrijdag 15 november 2019 @ 09:47
quote:
Oh nu is het ineens Bridget die het eerste contact maakte?
CherryLipsvrijdag 15 november 2019 @ 09:50
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 november 2019 09:46 schreef Greys het volgende:

[..]

Ze heeft toch geappt?
[..]

O op die fiets, dacht dat ik weer een bericht op social media had gemist waarin ze gewoon via Insta om tien kaartjes schooide :')
JaneDoevrijdag 15 november 2019 @ 09:56
Was deze hier al gedeeld?

3YSC6n3.jpg
roos94vrijdag 15 november 2019 @ 10:03
Wat lijkt Mo oud op die foto
CherryLipsvrijdag 15 november 2019 @ 10:03
Ik krijg zulke jeuk van die berichten. Met al die fucking puntjes. Ik heb ook iemand op FB die steeds zulke teksten plaatst.

Leandravrijdag 15 november 2019 @ 10:04
Als je haar acties even goed beschouwt, dan komt ze met die Hazeshints op insta en filmpjes, en nu weer die "altijd lief" sneer op insta behoorlijk in de buurt van de categorie "Friedelgestoord" die ook niet kom wachten tot Ellen zo over de kling was dat ze opgenomen moest worden en Friedel dat met "Zo, die Ellen is opgeruimd" afdeed en haar minderjarige dochter weer op Sr. douwde.
Sunshine1982vrijdag 15 november 2019 @ 10:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2019 10:03 schreef roos94 het volgende:
Wat lijkt Mo oud op die foto
Oud? Ik vind ze er eigenlijk wel goed uitzien.
Leandravrijdag 15 november 2019 @ 10:11
10 kaartjes ook gewoon... dan speelde er al wat, anders vraag je niet voor je hele entourage kaartjes.
Pisces29vrijdag 15 november 2019 @ 10:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2019 10:05 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Oud? Ik vind ze er eigenlijk wel goed uitzien.
Ik ook :Y
Pisces29vrijdag 15 november 2019 @ 10:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2019 10:11 schreef Leandra het volgende:
10 kaartjes ook gewoon... dan speelde er al wat, anders vraag je niet voor je hele entourage kaartjes.
Maar hoezo dan? Als je elkaar al jaren kent kun je dat toch vragen?
Leandravrijdag 15 november 2019 @ 10:12
Voor iemand die net zo'n klap heeft gehad ziet ze er uitstekend uit.
Leandravrijdag 15 november 2019 @ 10:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2019 10:12 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Maar hoezo dan? Als je elkaar al jaren kent kun je dat toch vragen?
10 kaartjes? Werkelijk?
Sunshine1982vrijdag 15 november 2019 @ 10:14
Ze wilde gewoon 10 André kettingen.
Greysvrijdag 15 november 2019 @ 10:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2019 10:11 schreef Leandra het volgende:
10 kaartjes ook gewoon... dan speelde er al wat, anders vraag je niet voor je hele entourage kaartjes.
"Hoi hoi met Briiiiidge, ik heb je ooit eens geïnterviewd dus mag ik even tien kaarten voor je concert? Ja nee tien ja. Oké thanks doeiii."

Nah nee daar geloof ik ook niet helemaal in inderdaad. Twee, oké, maar tien?
Greysvrijdag 15 november 2019 @ 10:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2019 10:14 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ze wilde gewoon 10 André kettingen.
_O-
Leandravrijdag 15 november 2019 @ 10:17
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 november 2019 10:14 schreef Greys het volgende:

[..]

"Hoi hoi met Briiiiidge, ik heb je ooit eens geïnterviewd dus mag ik even tien kaarten voor je concert? Ja nee tien ja. Oké thanks doeiii."

Nah nee daar geloof ik ook niet helemaal in inderdaad. Twee, oké, maar tien?
Als half BN-Nederland zo kaartjes uitdeelt dan staat 70% van de zaal vol met mensen die er niet voor betaald hebben.
Haaibaaikevrijdag 15 november 2019 @ 10:19
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 22:18 schreef Meke het volgende:
Wel een gemiste kans dat A1, A2 en A3 terwijl André hier de perfecte naam voor is: Andréén, Antwee en Andrie :+
_O-
letmehearyouscreamvrijdag 15 november 2019 @ 10:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2019 10:03 schreef roos94 het volgende:
Wat lijkt Mo oud op die foto
Ze is de linker hè.
CherryLipsvrijdag 15 november 2019 @ 10:29
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 november 2019 10:14 schreef Greys het volgende:

[..]

"Hoi hoi met Briiiiidge, ik heb je ooit eens geïnterviewd dus mag ik even tien kaarten voor je concert? Ja nee tien ja. Oké thanks doeiii."

Nah nee daar geloof ik ook niet helemaal in inderdaad. Twee, oké, maar tien?
En dan bij hem zelf en niet via het management. Waarom had ze überhaupt z'n nummer :{w
Pisces29vrijdag 15 november 2019 @ 10:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2019 10:13 schreef Leandra het volgende:

[..]

10 kaartjes? Werkelijk?
Ik geloof dat bekende mensen idd niet zo snel om twee kaartjes vragen, wat ik dan van festivals en feestjes weet. Geen idee of dat met concerten anders is.
letmehearyouscreamvrijdag 15 november 2019 @ 10:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2019 10:04 schreef Leandra het volgende:
Als je haar acties even goed beschouwt, dan komt ze met die Hazeshints op insta en filmpjes, en nu weer die "altijd lief" sneer op insta behoorlijk in de buurt van de categorie "Friedelgestoord" die ook niet kom wachten tot Ellen zo over de kling was dat ze opgenomen moest worden en Friedel dat met "Zo, die Ellen is opgeruimd" afdeed en haar minderjarige dochter weer op Sr. douwde.
Ik snap dat nooit zo goed. Als je toch kijkt naar het volk dat bijvoorbeeld bij die herdenking in de Arena was, lijken me dat juist ook van die mensen die gaan staan schreeuwen voor de deur van een vermeende pedofiel. Maar voor hun held André hebben ze een blinde vlek ofzo. Hoe stappen mensen zo makkelijk heen over het gegeven dat zo'n man zich laat pijpen door een 13-jarige? Haar ouders haar zo'n beetje op de knakworst van zo'n oude verlepte alcoholist duwen?

Er gaat ook nog een verhaal dat Friedel zelf een keer naar Ellen heeft gebeld om te zeggen dat op dat moment met haar vent (dus André) in bed lag.
Greysvrijdag 15 november 2019 @ 10:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2019 10:29 schreef CherryLips het volgende:

[..]

En dan bij hem zelf en niet via het management. Waarom had ze überhaupt z'n nummer :{w
Dat ze z'n nummer had is niet zo heel gek. Als ze het zelf al niet had, zat ie vast wel in de digitale kaartenbak van Boulevard. :P
Toverheksvrijdag 15 november 2019 @ 10:44
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 november 2019 08:56 schreef Sunshine1982 het volgende:
Net Antwee eventjes op radio 538 gehoord. Hij is verliefd, hij moet lachen om de foto's die over die twee rond gaan, hij wil alles met respect benaderen en oplossen en hij vindt Bridget een tof wijf. Even een samenvatting van wak gehoord heb.

Ik krijg jeuk van zijn gewijf. Bij Monique hoorde je ook constant wat voor een geweldig en tof wijf ze wel niet was. En nu is Bridget een tof wijf. Ga weg met je wijf, je bent zelf een wijf.
_O-
Leandravrijdag 15 november 2019 @ 10:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2019 10:33 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Ik snap dat nooit zo goed. Als je toch kijkt naar het volk dat bijvoorbeeld bij die herdenking in de Arena was, lijken me dat juist ook van die mensen die gaan staan schreeuwen voor de deur van een vermeende pedofiel. Maar voor hun held André hebben ze een blinde vlek ofzo. Hoe stappen mensen zo makkelijk heen over het gegeven dat zo'n man zich laat pijpen door een 13-jarige? Haar ouders haar zo'n beetje op de knakworst van zo'n oude verlepte alcoholist duwen?

Er gaat ook nog een verhaal dat Friedel zelf een keer naar Ellen heeft gebeld om te zeggen dat op dat moment met haar vent (dus André) in bed lag.
Ja idd, Friedel zou Ellen gebeld hebben dat Rachel haar man deed...
Toverheksvrijdag 15 november 2019 @ 10:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2019 10:33 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Ik snap dat nooit zo goed. Als je toch kijkt naar het volk dat bijvoorbeeld bij die herdenking in de Arena was, lijken me dat juist ook van die mensen die gaan staan schreeuwen voor de deur van een vermeende pedofiel. Maar voor hun held André hebben ze een blinde vlek ofzo. Hoe stappen mensen zo makkelijk heen over het gegeven dat zo'n man zich laat pijpen door een 13-jarige? Haar ouders haar zo'n beetje op de knakworst van zo'n oude verlepte alcoholist duwen?

Er gaat ook nog een verhaal dat Friedel zelf een keer naar Ellen heeft gebeld om te zeggen dat op dat moment met haar vent (dus André) in bed lag.
Die ouders waren groot fan van oude Andre, en ze was 12 dat er al wat speelde. Melvin en zijn zus Danielle dacht dat ze zo heet, willen toch niets met dat zooitje te maken hebben.
Leandravrijdag 15 november 2019 @ 10:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 november 2019 10:50 schreef Toverheks het volgende:

[..]

Die ouders waren groot fan van oude Andre, en ze was 12 dat er al wat speelde. Melvin en zijn zus Danielle dacht dat ze zo heet, willen toch niets met dat zooitje te maken hebben.
Nathalie.
Maar ik denk wel dat Sr de kinderen in eerste instantie enorm heeft laten stikken en dat ze daarna geen behoefte meer hadden aan contact.
Maar ik kan me ook zomaar voorstellen dat zijn 21-jarige bruidje zijn kinderen als stront behandeld heeft als er wel contact was.