abonnement Unibet Coolblue
pi_189736549
OP deel I

quote:
2s.gif Op vrijdag 18 oktober 2019 16:57 schreef Bocaj het volgende:
Laat migratie niet aan radicaal-rechts.
[..]

[ afbeelding ]
Migranten van Afghanistan komen in oktober dit jaar aan in Griekenland.
[..]

Bestaat er zoiets als een Europese identiteit? Is er iets ontastbaars dat de verschillende volkeren van Europa met elkaar verbindt, bovenop de vele instituties, verdragen en samenwerkingsverbanden? Progressieve intellectuelen zijn doorgaans allergisch voor die gedachte, zeker wanneer ze in verband wordt gebracht met migratie. Dat bleek bijvoorbeeld vorige maand, toen de nieuwe Europese Commissievoorzitter Ursula von der Leyen de beruchte nieuwe portefeuille 'Commissaris voor de bescherming van onze Europese levenswijze' bekendmaakte.

Mijn academische collega's ter linkerzijde schoten meteen in de bekende kramp: een Europese Commissievoorzitter die zich inlaat met de Europese levenswijze, hoe bestaat het! Toen Von der Leyen ter verduidelijking over migratie begon, stond hun diagnose vast: een staaltje radicaal-rechtse xenofobie in de hoogste regionen van de Europese macht. ,,De populistische framing van migratie als een bedreiging [is] nu blijkbaar tot de bovenste etages van het Berlaymontgebouw doorgedrongen", reageerde historicus Leo Lucassen in NRC.

De sociale wetenschapper Heleen Touquet, ironisch genoeg de houder van de leerstoel Europese Waarden van de Universiteit Antwerpen, schreef in De Standaard dat Von der Leyen het ,,taalgebruik van extreem-rechts overneemt". In De Morgen noemde populisme-expert Cas Mudde het commissariaat ,,een perfect voorbeeld van hoe radicaal-rechts mainstream is geworden".

Deze houding is bijzonder schadelijk. Als linkse intellectuelen de denkoefening over Europese identiteit in tijden van migratie met morele banvloeken overladen, dan is het niet verwonderlijk dat rechtse populisten ermee aan de haal gaan. Laten we het even concreet maken. Een tijdje geleden ging ik in gesprek met medewerkers van het Vlaams Agentschap voor Inburgering en Integratie, dat cursussen maatschappelijke oriëntatie organiseert voor nieuwkomers. Geen abstracte discussies over normen en waarden, wel concrete probleemgevallen.

Wat doe je met een cursist die in de les openlijk zegt dat ze 'alle homo's tegen de muur moesten zetten'? Hoe ga je om met jonge mannen die geloven dat kortgerokte vrouwen allemaal 'hoeren' zijn? Wat met een ex-moslim die bij aankomst in een Europees asielzoekerscentrum al opnieuw bedreigd wordt door precies dezelfde heethoofden als waarvoor hij gevlucht is?

Neem die homohaat. In West-Europese landen hebben we de laatste decennia belangrijke rechten verworven voor lhbt-minderheden. We vinden het normaal dat mensen vrij kunnen kiezen om samen te leven met wie ze willen, en dat ze hun seksuele geaardheid ook openlijk kunnen beleven, bijvoorbeeld door hand in hand te lopen of elkaar te kussen op straat. Noem het een Europese 'levensstijl'.

Stel nu - bij wijze van gedachtenexperiment, dat uiteraard niets uitstaande heeft met de werkelijkheid - dat Europa een groep nieuwkomers ontvangt uit landen waar 90 procent van de bevolking homoseksualiteit onaanvaardbaar vindt, en waar homoseksuele handelingen zwaar bestraft worden. Is het dan vergezocht dat, naarmate die nieuwkomers in getal toenemen, bepaalde verworvenheden bij ons onder druk komen te staan, al is het maar in bepaalde wijken waar die nieuwkomers gaan samenwonen en de meerderheid uitmaken?

Dat wil uiteraard niet zeggen - en nu terug naar de werkelijkheid - dat de huidige migratiegolven een existentiële bedreiging vormen voor Europa, of dat we moeten vrezen dat homoseksualiteit binnenkort weer verboden wordt. Dat wil ook niet zeggen dat elke inheemse Europeaan homo's een warm hart toedraagt. Deze hele discussie is een kwestie van getallen: van statistieken, peilingen, waarschijnlijkheden.

Of neem het heikele onderwerp van verkrachting. De stelling dat migranten of vluchtelingen vaker seksueel geweld plegen is ,,zonder enige moeite statistisch onderuit te halen", blufte Heleen Touquet in haar opiniestuk, zonder enige bron. De schaarse beschikbare cijfers spreken haar tegen. Uit een rapport van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken uit 2018 blijkt dat 12,2 procent van de verdachten bij zedendelicten migranten en vluchtelingen zijn, terwijl zij slechts 2 procent van de totale bevolking uitmaken. Een Zweeds politierapport uit 2016 wijst uit dat, van alle gevallen van aanranding in publieke zwembaden, 80 procent van de daders een vreemde origine hadden (een deel van de verklaring is dat migranten overwegend jonge mannen zijn).

Al decennia worden democratische politici die een verband durven leggen tussen migratie enerzijds en samenlevingsproblemen anderzijds (jihadisme, homohaat, antisemitisme, eremoorden) door weldenkende academici voor 'extreem-rechts' versleten, of het liefst gewoon 'racistisch'. Het gevolg is dat niemand zijn mond meer durft open te doen over migratie, behalve natuurlijk de extreem-rechtse brulboeien die zich niks van morele intimidaties aantrekken.

Waarop kiezers vervolgens massaal op hen gaan stemmen, omdat zij de 'zaken durven benoemen'. Dat mijn academische collega's de extreem-rechtse complottheorieën willen bestrijden over omvolking en Eurabia (het doembeeld van een Europa onder de knoet van de islamitische sharia), is volkomen terecht. Maar de juiste manier om dat te doen is niet door zelf je kop in het zand te steken, en van Europese politici te eisen dat ze hetzelfde doen. Precies die struisvogelpolitiek heeft radicaal-rechts grootgemaakt. Wanneer zullen ze dat eindelijk eens leren?


Bron: NRC
=================================================
Goed stuk!
Post 282 e.v. Deel I >>

NWS / Laat migratie niet aan radicaal-rechts

quote:
7s.gif Op vrijdag 1 november 2019 20:29 schreef Linkse_Boomknuffelaar het volgende:

Ik ga naar de webverwijzing kijken betreffende censuur, interessante materie.

Ben best benieuwd wat nu jouw motivatie is om de censuur van de white-flight video goed te keuren.
Je weet dat de meeste beelden (zonder bloed overigens) uit een film komen ?

En zelfs al zat er wel bloed in, dat zien we iedere avond op TV.

Dus wat zou nu precies het verschil zijn met deze video ?


Na een minuut of 8 kan de rest wel over geslagen worden.

Of moet die ook de gesloten kast in ?

[ Bericht 5% gewijzigd door TomLuny op 01-11-2019 21:39:43 ]
shift-knop defekt
pi_189782110
Op een aantal plekken heb ik in andere (niet zo snel meer terug te vinden posts in andere topics) de opmerking gezien van 'wie zegt dat ik ook voor massa-immigratie ben ?'.

Ok, maar toen ging ik redeneren

Er is een kelder, de waterleiding klapt wat te doen ?
1. Sluit de toevoerkraan.
2. Pomp de kelder leeg.

Welke van de zogenaamd niet-voorstanders van massa-immigratie zijn daartoe bereid ?
En zo niet bereid daartoe, hoe kunnen zij dan volhouden toch tegen massa-immigratie te zijn ?
shift-knop defekt
  maandag 4 november 2019 @ 16:14:14 #3
66444 Lord_Vetinari
Si non confectus non reficiat
pi_189782240
Is dat sprookje van massa-imigratie niet jaren geleden al debunked?
En morgen pleurt men in Wuhan
Nog een vleermuis in een pan
pi_189782307
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 16:14 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Is dat sprookje van massa-imigratie niet jaren geleden al debunked?
zeg jij het maar.
dacht dat er getalsmatig toch van een tsunami toename sprake was.
shift-knop defekt
  maandag 4 november 2019 @ 16:21:28 #5
66444 Lord_Vetinari
Si non confectus non reficiat
pi_189782344
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 16:18 schreef TomLuny het volgende:

[..]

zeg jij het maar.
dacht dat er getalsmatig toch van een tsunami toename sprake was.
In ieder geval was het geen links beleid:

quote:
De migratiegolf van de jaren zestig was geen links, maar juist rechts beleid. Die geschiedenis dreigt zich te herhalen met Oost-Europeanen, stelt PvdA-Kamerlid Martijn van Dam vandaag in een opiniestuk in de Volkskrant.

De PVV is er volgens hem de afgelopen jaren in geslaagd links de ‘schuld’ van de massa-immigratie te geven. Die aantijging is volgens hem te lang onweersproken gelaten, zo meldt Novum.
https://www.nrc.nl/nieuws(...)-van-rechts-a1451937
En morgen pleurt men in Wuhan
Nog een vleermuis in een pan
  maandag 4 november 2019 @ 16:23:30 #6
36038 Shaman
retro-progressief
pi_189782358
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 16:05 schreef TomLuny het volgende:

Er is een kelder, de waterleiding klapt wat te doen ?
1. Sluit de toevoerkraan.
Ik denk dat punt 1 veel ruimte voor interpretatie laat. Gooi je rücksichtlos de grens dicht los je de oorzaak in het land van herkomst op?
pi_189782742
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 16:21 schreef Lord_Vetinari het volgende:

In ieder geval was het geen links beleid:
[..]

https://www.nrc.nl/nieuws(...)-van-rechts-a1451937
welnu, dat ben ik met je eens
de 020x2 agenda komt van rechts
de spekking vanwege de asielindustrie komt van links

en ja, je ziet soms ook de vergelijking dat het in de jaren 90 ook heftig was.
maar dat betekent dus enkel dat de hoofdkraan nog steeds open staat.
shift-knop defekt
pi_189782756
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 16:23 schreef Shaman het volgende:

Ik denk dat punt 1 veel ruimte voor interpretatie laat. Gooi je rücksichtlos de grens dicht los je de oorzaak in het land van herkomst op?
Nee, misschien niet.
Maar in hoeverre is dat ons probleem ?
shift-knop defekt
  maandag 4 november 2019 @ 17:06:20 #9
484383 Eendenkooi
homeopathisch onverdund
pi_189783008
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 16:14 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Is dat sprookje van massa-imigratie niet jaren geleden al debunked?
Waarom blijf jij ontkennen dat er massa-migratie is of geweest is?
  maandag 4 november 2019 @ 18:43:15 #10
182233 thedeedster
IWAB: Ik Weet Alles Beter...
pi_189784483
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 16:14 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Is dat sprookje van massa-imigratie niet jaren geleden al debunked?
Vorige week nog. In de Fabeltjeskrant. :Y
Als mijn post niet duidelijk is, moet je misschien even je sarcasmeradar aanzetten.
  maandag 4 november 2019 @ 18:53:04 #11
36038 Shaman
retro-progressief
pi_189784634
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 16:49 schreef TomLuny het volgende:

[..]

Nee, misschien niet.
Maar in hoeverre is dat ons probleem ?
Ik maak me wel zorgen over de impact die migratie in de toekomst op onze samenleving zal hebben. Door klimaatverandering zullen in 2050 vele malen meer mensen op de vlucht zijn dan nu.

De rijkste 10% van de wereld produceert 49% van de wereldwijde CO2 uitstoot, de rijkste 50% van de wereld produceert 90% hiervan. Ik snap niet waarom dat geen prioriteit is bij de meer rechts geörienteerde partijen. Tot nu toe stoten we elk jaar weer meer CO2 uit.

Zelfs als je de grenzen dicht gooit zal de vluchtelingendruk uiteindelijk onhoudbaar worden als we zo door gaan...
pi_189784958
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 18:53 schreef Shaman het volgende:

Ik maak me wel zorgen over de impact die migratie in de toekomst op onze samenleving zal hebben. Door klimaatverandering zullen in 2050 vele malen meer mensen op de vlucht zijn dan nu.

De rijkste 10% van de wereld produceert 49% van de wereldwijde CO2 uitstoot, de rijkste 50% van de wereld produceert 90% hiervan. Ik snap niet waarom dat geen prioriteit is bij de meer rechts geörienteerde partijen. Tot nu toe stoten we elk jaar weer meer CO2 uit.

Zelfs als je de grenzen dicht gooit zal de vluchtelingendruk uiteindelijk onhoudbaar worden als we zo door gaan...
Persoonlijk hecht ik minder waarde aan het klimaat onheil scenario, maar ja, dat zal mede komen omdat ik toch geen lange termijn vooruitzichten meer heb. Bovendien is daar een apart topic over geopend.

Om op immigratie terug te komen, de wat ze vluchtelingen noemen, en merk op dat de nos zelfs die term niet meer gebruikt maar het enkel nog over migranten heeft, bezwemmen zeeën, beklimmen bergen, tijgeren door prikkeldraad en lopen dagmarsen van 50 kilometer. Dat zijn dus niet de zwakkeren. De zwakkeren creperen daar nog steeds. En het is een mathematisch feit, voor iedere immigrant die ze hier opvangen kan je er daar een stuk of 20 in leven mee houden.

En dan heb je nog het bevolkings vraagstuk.
Grote aantallen nageslacht doen zij zelf, zoals het nu gaat wordt ons land hier afgenomen omdat wij hier niet als konijnen fokken.
Dus als men dat blijft faciliteren dan is dat slechts uitstel van executie.
Tenminste, als je de stelling aanneemt dat de toename van de wereldpopulatie bijdraagt aan de klimaatverandering.
shift-knop defekt
pi_189791563
De ouderen onder ons zullen er nog slechts zijdelings mee te maken krijgen, de jongeren echter moeten zich op een andere, nieuwe samenleving instellen, die niets meer met het Duitsland van hun grootouders en ouders te maken heeft:

journalistenwatch

In 20 jaar zou één op de drie mensen in Duitsland een immigrant kunnen zijn. Dat bericht de “Welt” onder verwijzing naar prognoses van Herbert Brücker, die het onderzoeksterrein Migratie in het Federaal Instituut voor Arbeidsmarkt- en Beroepsonderzoek (IAB) leidt. In grote steden zoals Frankfurt am Main zou volgens hem het aandeel migranten zelfs tot 70% kunnen stijgen.

De econoom is er van overtuigd: om de behoefte aan arbeidskrachten te dekken, moet Duitsland zich in de toekomst openstellen voor vele nationaliteiten. “Duitsland zal bonter worden”, zei Brücker tegen de krant. “Op dit moment heeft ongeveer één op de vier mensen in Duitsland een migratieachtergrond. Over 20 jaar zal dat minstens 35%, maar ook over de 40% kunnen zijn.” Frankfurt am Main zou een goed voorbeeld zijn. “Daar heeft nu al één op de twee inwoners een migratieachtergrond. In Berlijn is dit ongeveer 35%. Wat we op dit moment in de grote steden zien, is in het vervolg voor het land als geheel normaal. En in een stad zoals Frankfurt zal het aandeel immigranten tussen de 65% en 70% bedragen.”

>
https://www.journalistenw(...)rungsaustausch-bald/

„Was wir in den Großstädten sehen, ist künftig für das Land normal“
https://www.welt.de/wirts(...)itte-Zuwanderer.html

vertaling te lezen op ejbron
https://ejbron.wordpress.(...)-een-immigrant-zijn/
shift-knop defekt
  dinsdag 5 november 2019 @ 09:17:22 #14
484383 Eendenkooi
homeopathisch onverdund
pi_189792084
Er is altijd behoefte aan arbeidskrachten, dat betekent dat je tot in lengte van dagen je grens zal moeten open stellen voor migranten met het resultaat dat je land compleet onherkenbaar wordt. Is het dat Duitsland echt waard? Krijgen die migranten dan ook stemrecht? Dat vind ik ook zo’n belachelijk iets aan migratie, hoe makkelijk migranten na toelating stemrecht krijgen. Daar moet echt paal en perk aan gesteld worden, desnoods met terugwerkende kracht.
  dinsdag 5 november 2019 @ 09:28:20 #15
484383 Eendenkooi
homeopathisch onverdund
pi_189792169
Het blijft toch bijzonder hoe makkelijk we toegeven aan de roep om migratie en hoe open en bloot we in al dat soort drogredenen trappen. Hoe hoger de impact van een maatregel hoe beter je er over moet nadenken, bij migratie is dat compleet uit balans.

En nog steeds mijn open vraag uit het vorige topic:
Waarom zou dit niet aan radicaal rechts overgelaten moeten worden, wat voor erge dingen gebeuren er dan?
pi_189818254
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 november 2019 09:28 schreef Eendenkooi het volgende:
Het blijft toch bijzonder hoe makkelijk we toegeven aan de roep om migratie en hoe open en bloot we in al dat soort drogredenen trappen. Hoe hoger de impact van een maatregel hoe beter je er over moet nadenken, bij migratie is dat compleet uit balans.

En nog steeds mijn open vraag uit het vorige topic:
Waarom zou dit niet aan radicaal rechts overgelaten moeten worden, wat voor erge dingen gebeuren er dan?
Geen
Kan er enkel op vooruitgaan als je zo kijkt naar wat het femi-linkse beleid oplevert


.
“Explosions have become so normalised in Sweden that SVT, Sweden’s equivalent of the BBC, did not even mention the three explosions in the country’s capital on its national news programme that evening.

A new report from the Swedish Defence University warns that clan structures in some immigrant areas are putting the Swedish justice system under ‘severe stress’

Sweden had 45 fatal shootings in so-called criminal environments last year — a tenfold increase in one generation.

According to the newspaper Dagens Nyheter, nine out of ten perpetrators of Sweden’s gang shootings are either first- or second-generation immigrants.

Now the Danes are starting to worry too. After two recent bombings in Copenhagen, both linked to gangs in the south of Sweden, the Danish government has declared that it will introduce checks at the border next month.

Gang violence is intimately tied to the issue of immigration and failed integration.”

https://www.spectator.co.(...)art-of-swedish-life/

shift-knop defekt
pi_189818335
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2019 16:34 schreef TomLuny het volgende:

[..]

Geen
Kan er enkel op vooruitgaan als je zo kijkt naar wat het femi-linkse beleid oplevert


.
“Explosions have become so normalised in Sweden that SVT, Sweden’s equivalent of the BBC, did not even mention the three explosions in the country’s capital on its national news programme that evening.

A new report from the Swedish Defence University warns that clan structures in some immigrant areas are putting the Swedish justice system under ‘severe stress’

Sweden had 45 fatal shootings in so-called criminal environments last year — a tenfold increase in one generation.

According to the newspaper Dagens Nyheter, nine out of ten perpetrators of Sweden’s gang shootings are either first- or second-generation immigrants.

Now the Danes are starting to worry too. After two recent bombings in Copenhagen, both linked to gangs in the south of Sweden, the Danish government has declared that it will introduce checks at the border next month.

Gang violence is intimately tied to the issue of immigration and failed integration.”

https://www.spectator.co.(...)art-of-swedish-life/

[ afbeelding ]
Zweden is een perfect voorbeeld voor de wereld wat er gebeurt als linkse SJW het voor het zeggen hebben. Hele land binnen een generatie kapot gemaakt. Zweden is verloren. Grenzen sluiten rondom Zweden aub.
Land of the free. Home of the brave.
pi_189818367
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2019 16:42 schreef Scarface88 het volgende:

Zweden is een perfect voorbeeld voor de wereld wat er gebeurt als linkse SJW het voor het zeggen hebben. Hele land binnen een generatie kapot gemaakt. Zweden is verloren. Grenzen sluiten rondom Zweden aub.
Men hoort de kanonnen nog niet dus blijven ontkennen.

shift-knop defekt
pi_189823861
weer zo'n blank feestje



De 460 miljoen extra voor het onderwijs is volgens docenten en bonden niet voldoende.

Ze vinden dat er veel meer geld nodig is op structurele basis.
De miljoenen die vorige week zijn beloofd, waren eenmalig.

Onderwijsbond Leraren in Actie noemde het beloofde bedrag vorige week een zoethoudertje.
"Want als je accepteert dat er een noodpakket komt, moet je dat koppelen aan een toezegging voor de miljarden die op korte termijn nodig zijn

Volgens de onderwijsbonden is er jaarlijks 423,5 miljoen euro nodig.
Het grootste gedeelte van dat geld, ruim 241 miljoen euro, moet volgens hen naar het basisonderwijs.
Met dat geld kan de werkdruk worden verlaagd

https://nos.nl/artikel/23(...)aarom-eigenlijk.html

Door wiens kinderen ontstaan die enorme kosten en die enorme werkdruk dan eigenlijk ?
shift-knop defekt
pi_189824899
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2019 21:43 schreef TomLuny het volgende:
weer zo'n blank feestje

[ afbeelding ]

De 460 miljoen extra voor het onderwijs is volgens docenten en bonden niet voldoende.

Ze vinden dat er veel meer geld nodig is op structurele basis.
De miljoenen die vorige week zijn beloofd, waren eenmalig.

Onderwijsbond Leraren in Actie noemde het beloofde bedrag vorige week een zoethoudertje.
"Want als je accepteert dat er een noodpakket komt, moet je dat koppelen aan een toezegging voor de miljarden die op korte termijn nodig zijn

Volgens de onderwijsbonden is er jaarlijks 423,5 miljoen euro nodig.
Het grootste gedeelte van dat geld, ruim 241 miljoen euro, moet volgens hen naar het basisonderwijs.
Met dat geld kan de werkdruk worden verlaagd

https://nos.nl/artikel/23(...)aarom-eigenlijk.html

Door wiens kinderen ontstaan die enorme kosten en die enorme werkdruk dan eigenlijk ?
Vraag me eerder af wat er allemaal belangrijker is dan onderwijs..
pi_189827715
quote:
1s.gif Op woensdag 6 november 2019 22:42 schreef rareman1 het volgende:

Vraag me eerder af wat er allemaal belangrijker is dan onderwijs..
Je zou het ook als een eigen verantwoording voor de ouders kunnen zien of voor de lokale gemeenschap.
In deze tijd heeft de Staat het overgenomen en met een reden.

Maar het valt me wel eens op, vaak hebben ze het over een afspiegeling zijn van de demografische samenstelling maar bij onderwijs- en milieuprotesten zie ik daar eigenlijk helemaal niks van terug.
shift-knop defekt
pi_189867173
Volgens mij had ik al eerder - in een niet terug te vinden post - erop gewezen om bij deze meneer op te passen voor een wolf in schaapskleren.


.
Om wat aandacht te trekken voor zijn nieuwe boek Grote verwachtingen in Europa gaf Mak een interview aan De Telegraaf waarin hij de verweesde samenleving van Pim Fortuyn plotseling waardeert. Mak ontdekt ruim anderhalf decennium na de moord op Pim Fortuyn alsnog de juistheid van diens analyse. Maar hij ontdekt plotseling nog meer: ‘Europa als honingval voor vluchtelingen.’

Hadden Pim Fortuyn of Rita Verdonk deze uitspraken gedaan, dan zouden ze door Mak en zijn geestverwanten als harteloze, naar racisme neigende mensen zijn bestempeld. Over streng immigratiebeleid en links zegt hij nu tegen De Telegraaf:

>
https://ejbron.wordpress.(...)-is-ongeloofwaardig/
shift-knop defekt
pi_189867211
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2019 16:42 schreef Scarface88 het volgende:

[..]

Zweden is een perfect voorbeeld voor de wereld wat er gebeurt als linkse SJW het voor het zeggen hebben. Hele land binnen een generatie kapot gemaakt. Zweden is verloren. Grenzen sluiten rondom Zweden aub.
CIDI_nieuws twitterde op dinsdag 05-11-2019 om 12:30:49 Het aantal antisemitische haatmisdrijven gedurende 2018 in Zweden is met 53% toegenomen ten opzichte van 2016. Dat blijkt uit cijfers van de Zweedse Nationale Raad voor Misdaadpreventie. https://t.co/TgLeRSyjcv reageer retweet
Zweden is verloren.
pi_189868297
In de Bondsdagresolutie 13/4445 van 23.4.1996 veroordeelt de Bondsrepubliek het Chinese immigratiebeleid in Tibet, omdat daarmee de Tibetaanse identiteit “vernietigd” wordt:

“Gezien het feit dat de Tibetanen in de loop van de geschiedenis hun eigen etnische, culturele en religieuze identiteit hebben behouden, veroordeelt de Bondsdag het beleid van de Chinese autoriteiten, dat heeft geleid tot de vernietiging van de Tibetaanse identiteit ten aanzien van Tibet, met name door de vestiging en immigratie van grote aantallen Chinezen, gedwongen abortussen, politieke, religieuze en culturele vervolging en de onderwerping van het land aan een door China gecontroleerd bestuur.

Het document gaat verder:

“De federale regering dringt er bij de Chinese regering op aan zich meer in te spannen om een einde te maken aan elk beleid dat kan leiden tot de vernietiging van de Tibetaanse cultuur, zoals de systematische vestiging van grote aantallen Chinezen om de Tibetaanse bevolking te onderdrukken en de vervolging van vertegenwoordigers van de Tibetaanse cultuur.

>
https://dipbt.bundestag.de/dip21/btd/13/044/1304445.asc
via postbode fenixx.news
VN: Merkel’s asielbeleid
shift-knop defekt
pi_189868360
Ze weten het wel.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')