Ah af en toe maar even mee naar buiten nemen hoe reageert ze op jou?quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 12:34 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Ik zag het, sort of, op tijd. Dus ik tilde dr op (beter op het laminaat dan op de bank en misschien knijpt ze wel af.)
She did not. Ken je die filmpjes van plassende baby's die opgetild worden en dat het dan overal heen sproeit? Juist.
Op Schiphol heeft ze ook al ENORM geplast. Heb nog nooit zoveel vloeistof uit een klein hondje zien komen.
Paar druppels dus op het kleedje van de bank. Kleed eraf, bank schoongemaakt met azijn, kleed in de was. Opgelost.
Lief! Spelen! Knuffels! Ze wil alleen maar heel dichtbij zijn.quote:
Ahw. Blij dat ze wil spelen iig. Dat is een goed teken.quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 12:37 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Lief! Spelen! Knuffels! Ze wil alleen maar heel dichtbij zijn.
We kwamen net van buiten.quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 12:37 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
[..]
Ah af en toe maar even mee naar buiten nemen hoe reageert ze op jou?
Maken we ook geen ruzie om het laatste glas...wij gunnen elkaar ietsquote:Op vrijdag 11 oktober 2019 12:37 schreef Barreltje het volgende:
[..]
Ja nee.. wij worden geen thee buddies vermoed ik.. rooibos en hibiscus
ahhh.. liefquote:Op vrijdag 11 oktober 2019 12:38 schreef Lonaa het volgende:
[..]
We kwamen net van buiten.
Naja, zindelijk worden is gewoon zo'n ding. Kan gebeuren, niet erg.
ze is heel lief. Wil alleen maar dichtbij liggen/ op schoot/ knuffelen.
Lekker man!quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 12:33 schreef dezomervoorbij het volgende:
Vraagje!
Ik heb onlangs een beenham gekregen. Nu eet ik dit eigenlijk nooit en heb ik het ook nog nooit klaar gemaakt. Het is een flinke unit en ik denk niet dat ik deze even in m'n eentje opeet.
Voor welke gelegenheden maken jullie deze klaar? Wat serveer je hier bij?
Ik wil hem denk ik in de oven bereiden om zo een malse beenham over te houden. Of is braden een betere optie?
Dat zindelijk worden komt wel. Beestje is ook nog vrij jong toch?quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 12:38 schreef Lonaa het volgende:
[..]
We kwamen net van buiten.
Naja, zindelijk worden is gewoon zo'n ding. Kan gebeuren, niet erg.
ze is heel lief. Wil alleen maar dichtbij liggen/ op schoot/ knuffelen.
Het knuffeltje is trouwens SUPERGAAF.quote:
Ja, nog geen 5 maand.quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 12:40 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
[..]
Dat zindelijk worden komt wel. Beestje is ook nog vrij jong toch?
Ben benieuwd naar haar avonturen in ieder geval. Over avonturen gesproken... Loebes is mij aan het aanstaren dus ik denk dat ik geacht wordt om naar het bos te gaan.quote:
foto!!!! en Instadoraquote:Op vrijdag 11 oktober 2019 12:40 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Het knuffeltje is trouwens SUPERGAAF.
Ahwwquote:Op vrijdag 11 oktober 2019 12:37 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Lief! Spelen! Knuffels! Ze wil alleen maar heel dichtbij zijn.
Foto?quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 12:40 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Het knuffeltje is trouwens SUPERGAAF.
Lekker!quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 12:33 schreef dezomervoorbij het volgende:
Vraagje!
Ik heb onlangs een beenham gekregen. Nu eet ik dit eigenlijk nooit en heb ik het ook nog nooit klaar gemaakt. Het is een flinke unit en ik denk niet dat ik deze even in m'n eentje opeet.
Voor welke gelegenheden maken jullie deze klaar? Wat serveer je hier bij?
Ik wil hem denk ik in de oven bereiden om zo een malse beenham over te houden. Of is braden een betere optie?
Slaap lekkerquote:Op vrijdag 11 oktober 2019 12:48 schreef Lonaa het volgende:
Foto's straks. Eerst even dutje. Met zn alle.
IK WIL DIT NU!quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 12:48 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Lekker!
Bij ons gaat een beenham met marinade of rub in de oven of op de barbecue op 160 graden tot een kerntemperatuur van 62 graden. Tijdens het rusten klimt de temperatuur nog op tot 65 graden en dat is prima. Het is het zeker waard om voor dit soort dingen een simpele kernthermometer bij de Blokker of AH ofzo te kopen.
Qua marinade of rub kan je van alles doen. Honing tijm mosterd. Provençaalse kruiden met olie. Griekse kruiden met knoflook, olie en citroensap. Jamaicaanse jerk.
Restjes kan je invriezen, op brood eten of de dagen daarna gewoon bij je avondeten eten.
Ik ook wel. Maar ja, er is al vlees voor vanavond uit, morgen eten we niet thuis en voor zondag heb ik een hele kip in de koelkast liggen. Zwaar leven.quote:
Voor een planning, hoe lang ongeveer in de oven (komt niet op een uur aan)quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 12:48 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Lekker!
Bij ons gaat een beenham met marinade of rub in de oven of op de barbecue op 160 graden tot een kerntemperatuur van 62 graden. Tijdens het rusten klimt de temperatuur nog op tot 65 graden en dat is prima. Het is het zeker waard om voor dit soort dingen een simpele kernthermometer bij de Blokker of AH ofzo te kopen.
Qua marinade of rub kan je van alles doen. Honing tijm mosterd. Provençaalse kruiden met olie. Griekse kruiden met knoflook, olie en citroensap. Jamaicaanse jerk.
Restjes kan je invriezen, op brood eten of de dagen daarna gewoon bij je avondeten eten.
Pizza.quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 12:56 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
Ik wilde vanavond eigenlijk een pizza maken. Maar beenham
Afhankelijk van het formaat 45 minuten tot 1,5 uur. Vandaar dus de kernthermometerquote:Op vrijdag 11 oktober 2019 12:57 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Voor een planning, hoe lang ongeveer in de oven (komt niet op een uur aan)
Dank, zo'n thermometer heb ik (heerlijk) maar ik had geen idee hoe lang het zou duren. Dus hoef 'm niet 's morgens al in de oven te zetten.quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 13:00 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Afhankelijk van het formaat 45 minuten tot 1,5 uur. Vandaar dus de kernthermometer
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |