abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_189013258
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
In Buitenveldert is vanmorgen even na half acht een man doodgeschoten.

De man is neergeschoten in de straat Imstenrade. De schutter is te voet gevlucht. De politie doet op dit moment onderzoek en heeft de omgeving afgezet.

Het lijkt op een liquidatie. Over het slachtoffer is een laken gelegd. Volgens De Telegraaf is het slachtoffer advocaat Derk Wiersem.

Via Burgernet is inmiddels een melding verspreid om uit te kijken naar een man tussen de 16 en 20 jaar in de omgeving van het incident. De man heeft een slank postuur, is ongeveer 1 meter 75 lang, was in het zwart gekleed en had een hoodie aan.
https://www.at5.nl/artike(...)ten-in-buitenveldert
Politie_Adam twitterde op woensdag 18-09-2019 om 08:18:19 Zojuist schietincident op Imstenrade waarbij 1 persoon neergeschoten is. Schutter te voet gevlucht. Politie doet onderzoek. reageer retweet
Politie_Adam twitterde op woensdag 18-09-2019 om 08:40:12 Update: slachtoffer van het schietincident aan de Imstenrade is aan zijn verwondingen overleden. reageer retweet
quote:
‘Advocaat kroongetuige geliquideerd’ (UPDATE3)

Een man die woensdagochtend is doodgeschoten in Amsterdam is de advocaat Derk Wiersum, zo heeft de politie inmiddels bevestigd. Deze advocaat staat Nabil B. bij, de kroongetuige in het liquidatieproces Marengo tegen Ridouan Taghi en medeverdachten.

De schutter was volgens getuigen een tiener. Hij is voortvluchtig.
De schietpartij vond plaats even voor 07.30 plaats aan de Imstenrade in Amsterdam-Buitenveldert. De schutter vluchtte te voet weg in de richting van de Van Boshuizenstraat. Via Burgernet is een melding verspreid om uit te kijken naar een man tussen de 16 en 20 jaar in de omgeving van het incident. De man heeft een slank postuur, is ongeveer 1 meter 75 lang, was in het zwart gekleed en met een hoodie aan.
Bedreigd
Volgens het AD werd Wiersum al eerder bedreigd en sprak hij met collega’s over de noodzaak van beveiliging. Tot vorige week werd de advocaat in elk geval niet beveiligd. Wiersum had signalen ontvangen dat hij als advocaat van de kroongetuige het doelwit zou worden. In dat kader is er ook gesproken over zijn beveiliging. Tot vorige week had hij die in elk geval nog niet. Wel surveilleerde de politie vaker dan gebruikelijk in zijn buurt in Amsterdam, zo schrijft de krant.
Opdrachtgever
Vorig jaar maart werd ook al de onschuldige broer van kroongetuige Nabil B. geliquideerd. Dat gebeurde in diens kantoor in Amsterdam-Noord, vlak na de presentatie van de kroongetuige. Voor die liquidatie is Shurandy S. veroordeeld tot 20 jaar cel. Hij heeft bekend in opdracht te hebben gehandeld van een ander, maar heeft nooit de naam van die opdrachtgever verteld. Na de liquidatie van de broer van de kroongetuige werden andere familieleden in allerijl elders ondergebracht.
Uit het vak
De 44-jarige Wiersum laat onder andere 2 jonge kinderen en een vrouw achter. Aanvankelijk stond hij Nabil B. bij samen met zijn collega-advocaat Bart Stapert. Die besloot uit het vak te stappen nadat de broer van de kroongetuige was doodgeschoten. Tegen de Volkskrant zei hij daarover: ‘ De moord was een wake-up call. Iedereen kon opeens een doelwit worden. ‘
Marengo
Mede op basis van de verklaringen van Nabil B. aan justitie zijn verschillende verdachten opgepakt. Zij staan terecht in het zogenaamde Marengo-proces. Volgende week is in de beveiligde rechtbank op Schiphol een inleidende zitting gepland in die zaak. Nabil B. zou overigens een deel van zijn kroongetuige-contract met justitie hebben opgezegd.

https://www.crimesite.nl/advocaat-kroongetuige-geliquideerd/
quote:
Premier Rutte reageert op liquidatie advocaat: 'Dit is zeer verontrustend'

Er wordt vol ongeloof gereageerd op de liquidatie van strafrechtadvocaat Derk Wiersum. Hij werd vanochtend rond 7.30 uur neergeschoten in Amsterdam. "Dit zijn zeer verontrustende berichten", reageert premier Mark Rutte.

Wiersum was de advocaat van kroongetuige Nabil B in de grote liquidatiezaak Marengo. Hoofdverdachten Ridouan Taghi en Said Razzouki in die zaak gelden als de meest gezochte criminelen van Nederland. Vorig jaar werd de onschuldige broer van de kroongetuige doodgeschoten.

Politici zijn vandaag bij de Tweede Kamer aanwezig voor de Algemene Beschouwingen. "Politie en het Openbaar Ministerie zijn natuurlijk volop bezig met het onderzoek", zegt Rutte. "Ferd Grapperhaus had ik net aan de lijn, die zal zijn aanwezigheid bij een deel van het debat ook schrappen. Die is nu op het ministerie om ook zelf zich op de hoogte te stellen van wat er gebeurd is. En zodra iets naar buiten kan worden gebracht, zal dat gebeuren." Ook minister Dekker van Rechtsbescherming noemt de zaak "verontrustend".

Fractieleider Jetten van D66 heeft veel vragen over de liquidatie. Hij wil nog tijdens de beschouwingen over de zaak praten. "Schokkende moordaanslag. Dit is een poging van de onderwereld om te intimideren, om de rechtstaat te ondermijnen. Dat is volstrekt onacceptabel, hier moeten we keihard tegen optreden."

"Afgrijselijk. Advocaten zijn essentieel voor onze rechtsstaat", zegt Lodewijk Asscher, partijleider van de PvdA. "Als criminelen advocaten gaan aanvallen, vallen ze ons allemaal aan."

"Dit is erger dan erg", zegt CDA-Kamerlid Chris van Dam op Twitter. "Een nieuw hoofdstuk in de brutaliteit van de drugsmaffia." De nieuwe liquidatie doet zijn VVD-collega Dilan Yesilgz denken aan "Italiaanse maffiapraktijken". "Zeer schokkend dit. Dit tast het fundament van onze rechtsstaat aan en zou niet mogen gebeuren in Nederland."

Advocaten: 'Verschrikkelijk'
De Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten reageert "geschokt" op het nieuws. "Als dit te maken te maken heeft met het proces, waar het alle schijn van heeft, zou dit de zoveelste stap zijn in de geweldspiraal die kleeft aan dit proces. Het is echt verschrikkelijk." Ook de Nederlandse Orde van Advocaten zegt "zeer geschokt" te zijn. "We leven erg mee met nabestaanden. En volgen het onderzoek op de voet."

Strafrechtadvocatenkantoor Ficq & Partners reageert op Twitter met "grote ontsteltenis en afschuw". "Onze gedachten gaan uit naar zijn jonge gezin en andere dierbaren." "De liquidatie van advocaat Derk Wiersum is een tragedie voor zijn nabestaanden n voor de rechtsstaat", twittert advocaat Peter Plasman. "Onvoorstelbaar dat dit in dit land kan gebeuren."

Met grote ontsteltenis en afschuw hebben wij kennis genomen van het gewelddadig overlijden van onze gewaardeerde collega Derk Wiersum. Onze gedachten gaan uit naar zijn jonge gezin en andere dierbaren.

1 uur geleden
Ook in de woonwijk Buitenveldert, waar de moord plaatsvond, is er geschrokken gereageerd. "Uit mijn raam kan ik allemaal politie zien", zegt een meisje dat in de buurt woont tegen AT5. "Mijn moeder maakte me wakker om kwart voor acht en zei dat er geschoten was. Nu is mijn huis omsingeld door politielinten."

Een andere vrouw spreekt van "gigaveel lawaai". "Ik ben geschrokken. Het wordt steeds erger, het is een grote poppenkast geworden in Nederland."
Zie ook
Advocaat kroongetuige Nabil B. doodgeschoten in Amsterdam

[modbreak] Laten we geneuzel over de schuld van links en/of rechts, de zaak van de zoon van Halsema er maar gewoon buiten laten. Persoonlijke sneren naar elkaar kunnen ook achterwege blijven. Komt het topic niet ten goede. Alvast bedankt! [/modbreak]
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_189013286
quote:
1s.gif Op woensdag 18 september 2019 20:48 schreef Hyperdude het volgende:

[..]

Follow the money.
Behalve als het crypto is ..... lang leve onze digitale tijdperk
pi_189013316
Straks Peter r de Vries en tante Saskia Bellemans bij Jinek.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  woensdag 18 september 2019 @ 22:18:29 #4
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_189013347
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:17 schreef superniger het volgende:
Straks Peter r de Vries en tante Saskia Bellemans bij Jinek.
Ik weet nu al wat de reakties gaan zijn; ze zijn echt allemaal meer van hetzelfde.
pi_189013378
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:18 schreef Tengano het volgende:

[..]

Ik weet nu al wat de reakties gaan zijn; ze zijn echt allemaal meer van hetzelfde.
Volgens mij is Peter toch fan van Taghi na hun persoonlijk contact.
Die voelde zich helemaal veilig...
pi_189013443
Nu bij Nieuwsuur trouwens.

Subklacht: de stem van de voice-over van Nieuwsuur, is dat een man of een vrouw?
  woensdag 18 september 2019 @ 22:22:30 #7
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189013459
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Zwaargewonde bij schietpartij in Amsterdam: ‘Vooralsnog geen link met moord op advocaat’

Bij een schietpartij op de Langbroekdreef in Amsterdam Zuidoost is volgens de politie vanavond een zwaargewonde gevallen. Over de identiteit van het slachtoffer is niets bekendgemaakt, maar de politie gaat niet uit van een link met de moord op advocaat Derk Wiersum.
Binnenlandredactie 18-09-19, 21:26 Laatste update: 22:02

Het slachtoffer zou in een auto hebben gezeten die beschoten werd door twee personen op een motorscooter. Het voertuig is, na te zijn beschoten, terechtgekomen tegen de gevel van een brandweerkazerne. In de kazerne zijn geen gewonden gevallen. Hulpdiensten en politie zijn massaal ter plaatse.

De politie vraagt via Burgernet uit te kijken naar een zwarte scooter met drie wielen met daarop twee in donker geklede personen. Getuigen krijgen de waarschuwing niet zelf te handelen. Vooralsnog gaat de politie er vanuit dat het incident losstaat van de moord op advocaat Derk Wiersum.

Wiersum werd vanochtend, op weg naar zijn auto, doodgeschoten in Amsterdam Buitenveldert. Wiersum was de raadsman van kroongetuige Nabil B. in het liquidatieproces rond de Marokkaanse topcrimineel Ridouan Taghi. De politie maakt jacht op de dader van de moordaanslag.
https://www.ad.nl/binnenl(...)p-advocaat~a1161551/
pi_189013585
Bij nieuwsuur een half uur gelul over dat er beter beveiligd moet worden :') Symptoombestrijding.

Geen woord over het verklaren van de oorlog aan de Marokkaanse terreurjeugd in Utrecht of de drugskartels. De eerste reactie is gelijk weer een defensieve. Walgelijk slap land is dit.
pi_189013603
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:22 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

maar uiteraard hebben de autoriteiten alles onder controle en gaat het allemaal prima. Oh en waag het niet bijvoorbeeld 5minuten te lang open te blijven als cafe of kachels op je terras te hebben, daar handhaaft men wel.
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
  woensdag 18 september 2019 @ 22:29:02 #10
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_189013648
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:26 schreef Harlon het volgende:

[..]

maar uiteraard hebben de autoriteiten alles onder controle en gaat het allemaal prima. Oh en waag het niet bijvoorbeeld 5minuten te lang open te blijven als cafe of kachels op je terras te hebben, daar handhaaft men wel.
:o Of stel voor dat iemand op het strand gaat slapen! :o :X
pi_189013678
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:29 schreef Tengano het volgende:

[..]

:o Of stel voor dat iemand op het strand gaat slapen! :o :X
of in het park. Of nog erger, gaat bbq'n in het park! dat soort gespuis moet hard aangepakt worden, we kunnen immers niet bijzonder veel tegen de echte criminelen. Die hebben vrij spel zo blijkt maar weer
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
pi_189013683
Waarom naef. Nou:


Gebrek aan beveiliging
Er is veel discussie over de vraag waarom Wiersum nauwelijks werd beveiligd. Volgens collega en goede kennis Jillis Roelse wilde hij dat zelf niet. ‘Derk wilde geen Schwarzenegger-type in zijn buurt. Hij zei: ik ben niet alleen advocaat, ik ben ook mens. Hij wilde gewoon door de stad kunnen fietsen.’ Maar betrokkenen bij het strafproces rond de kroongetuige menen dat het Openbaar Ministerie (OM) Wiersum van de noodzaak van beveiliging had moeten doordringen.

Logisch maar met Mocro Maffia absoluut naef.
Love is in the air!
pi_189013732
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:30 schreef Landgeld het volgende:
Waarom naef. Nou:

Gebrek aan beveiliging
Er is veel discussie over de vraag waarom Wiersum nauwelijks werd beveiligd. Volgens collega en goede kennis Jillis Roelse wilde hij dat zelf niet. ‘Derk wilde geen Schwarzenegger-type in zijn buurt. Hij zei: ik ben niet alleen advocaat, ik ben ook mens. Hij wilde gewoon door de stad kunnen fietsen.’ Maar betrokkenen bij het strafproces rond de kroongetuige menen dat het Openbaar Ministerie (OM) Wiersum van de noodzaak van beveiliging had moeten doordringen.

Logisch maar met Mocro Maffia absoluut naef.
En, moet hij dan 24 uur per dag beveiligd worden zoals een Wilders? Die mensen hebben honderden miljoenen euro's ter beschikking. Als ze hem dood willen gaat die dood. Althans, zolang ze niet harder worden aangepakt of achter tralies komen te zitten.
  woensdag 18 september 2019 @ 22:34:57 #14
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189013795
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 20:50 schreef p078 het volgende:

[..]

Maar hoe komt het dat de Nederlandse politie bestaande uit producten van zaaddonors dit niet onder controle weet te houden. Inferieure fysiek van de Nederlandse politie?
De politie wil wel, maar wet- en regelgeving en het tekort aan pecunia's belemmert de mogelijkheden.
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
  woensdag 18 september 2019 @ 22:38:55 #15
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189013906
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:30 schreef Landgeld het volgende:
Waarom naef. Nou:

Gebrek aan beveiliging
Er is veel discussie over de vraag waarom Wiersum nauwelijks werd beveiligd. Volgens collega en goede kennis Jillis Roelse wilde hij dat zelf niet. ‘Derk wilde geen Schwarzenegger-type in zijn buurt. Hij zei: ik ben niet alleen advocaat, ik ben ook mens. Hij wilde gewoon door de stad kunnen fietsen.’ Maar betrokkenen bij het strafproces rond de kroongetuige menen dat het Openbaar Ministerie (OM) Wiersum van de noodzaak van beveiliging had moeten doordringen.

Logisch maar met Mocro Maffia absoluut naef.
Naief zou geweest zijn als ie niet al voor de zomer over beveiliging gepraat en nagedacht had.. Dat deed hij wel dus van naiviteit is geen sprake
pi_189014134
Nederland is zo soft. Daar wordt nu hardhandig misbruik van gemaakt.
pi_189014372
quote:
3s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:34 schreef ACT-F het volgende:

[..]

De politie wil wel, maar wet- en regelgeving en het tekort aan pecunia's belemmert de mogelijkheden.
Taste of your own ACT-F medicine.

ACT-F tekst aangepast met zijn bevolkingsgroep. hahahha

[ Bericht 4% gewijzigd door p078 op 19-09-2019 00:02:19 ]
  woensdag 18 september 2019 @ 22:55:08 #18
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189014404
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:53 schreef p078 het volgende:

[..]

Ik denk dat je vooral in fysieke kracht moet zoeken, of beter gezegd, het gebrek eraan. Gemeenschappen in ontwikkelde gebieden zijn veelal producten van een zaaddonor waardoor er zwakke fysieke verschijning ontstaat. Het mag algemeen bekend zijn wat daaruit voortvloeit. Als je uitgerekend deze mensen bij de politie hebt.......
Ik zou zeggen: meld je aan bij de politie en sla erop los!
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
  woensdag 18 september 2019 @ 22:56:04 #19
463823 Rodgrod
Lekker met vanillekwark
pi_189014427
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:22 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ik kan me niet voorstellen dat dit niet gelinkt is aan elkaar. Misschien gevalletje oorspronkelijke schutter laten zwijgen?
❤️🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤❤️
  woensdag 18 september 2019 @ 22:56:39 #20
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_189014435
quote:
16s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:53 schreef p078 het volgende:

[..]

Ik denk dat je vooral in fysieke kracht moet zoeken, of beter gezegd, het gebrek eraan. Gemeenschappen in ontwikkelde gebieden zijn veelal producten van een zaaddonor waardoor er zwakke fysieke verschijning ontstaat. Het mag algemeen bekend zijn wat daaruit voortvloeit. Als je uitgerekend deze mensen bij de politie hebt.......

Jij zou eens een middagje moeten gaan stoeien met een paar van die jochies van het AT team ;)
pi_189014444
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:56 schreef Rodgrod het volgende:

[..]

Ik kan me niet voorstellen dat dit niet gelinkt is aan elkaar. Misschien gevalletje oorspronkelijke schutter laten zwijgen?
Dacht ik ook aan.
  woensdag 18 september 2019 @ 22:57:32 #22
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189014457
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:56 schreef Rodgrod het volgende:

[..]

Ik kan me niet voorstellen dat dit niet gelinkt is aan elkaar. Misschien gevalletje oorspronkelijke schutter laten zwijgen?
En dan twee nieuwe schutters daarvoor in de plaats?
  woensdag 18 september 2019 @ 22:58:43 #23
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_189014503
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:46 schreef MadJackthePirate het volgende:
Nederland is zo soft. Daar wordt nu hardhandig misbruik van gemaakt.
Nee, Femke is weer soft. Arrestatie's verricht vandaag? Kom op zeg, alsof ze echt geen idee hebben in welke hoek te zoeken... Man man
pi_189014518
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:57 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

En dan twee nieuwe schutters daarvoor in de plaats?
Ja die gaan morgen, net zolang tot de oorspronkelijke bron uit het zicht is.
  woensdag 18 september 2019 @ 23:00:47 #26
463823 Rodgrod
Lekker met vanillekwark
pi_189014525
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:57 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

En dan twee nieuwe schutters daarvoor in de plaats?
Ja. Immers heb je dan geen directe link naar de opdrachtgever van de moord op de advocaat.
❤️🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤❤️
  woensdag 18 september 2019 @ 23:00:47 #27
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189014526
quote:
Je bedoeld dit?
Politie_Adam twitterde op woensdag 18-09-2019 om 22:34:22 Het slachtoffer van het schietincident op de Langbroekdreef is aan zijn verwondingen overleden. Recherche en Forensische Opsporing zijn bezig op de plaats delict met het onderzoek. reageer retweet
pi_189014529
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:59 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Nee, Femke is weer soft. Arrestatie's verricht vandaag? Kom op zeg, alsof ze echt geen idee hebben in welke hoek te zoeken... Man man
Alsof ze persoonlijk de leiding heeft over het politiekorps daar. Maar er mag inderdaad wel flink harder opgetreden worden daar. Ja boehoe dan worden er misschien maar wat mensen aangehouden die wellicht een paar uur later vrijgelaten worden. Shit happens.
  woensdag 18 september 2019 @ 23:01:12 #29
214643 Nober
#Altijdtegenons
pi_189014536
mickvanwely twitterde op woensdag 18-09-2019 om 22:16:59 Hoofdofficier Westerbeke zegt bij Nieuwsuur over de moord op Wiersum, dat 'als ze geweten hadden dat.. ' Maar ze wisten het!!!! De kroongetuige gaf het aan, en de moord op zijn broer maakte het gevaar helemaal duidelijk reageer retweet
Ja hadden ze het maar geweten... maar dan kan je alsnog niets zolang die advocaat nog leeft.
  woensdag 18 september 2019 @ 23:01:33 #30
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189014544
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:00 schreef Rodgrod het volgende:

[..]

Ja. Immers heb je dan geen directe link naar de opdrachtgever van de moord op de advocaat.
Die is er nu ook niet.. dat gaat over heleboel schijven..
  woensdag 18 september 2019 @ 23:02:32 #31
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189014559
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:00 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Alsof ze persoonlijk de leiding heeft over het politiekorps daar. Maar er mag inderdaad wel flink harder opgetreden worden daar. Ja boehoe dan worden er misschien maar wat mensen aangehouden die wellicht een paar uur later vrijgelaten worden. Shit happens.
Er word al sinds 1970 elk jaar harder opgetreden..
Misschien he..? Misschien... helpt het wel niets?
pi_189014572
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:02 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Er word al sinds 1970 elk jaar harder opgetreden..
Misschien he..? Misschien... helpt het wel niets?
Hard? Mijn moeder trad nog harder op toen ik 6 was tegen mij _O-
pi_189014579
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:00 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Alsof ze persoonlijk de leiding heeft over het politiekorps daar. Maar er mag inderdaad wel flink harder opgetreden worden daar. Ja boehoe dan worden er misschien maar wat mensen aangehouden die wellicht een paar uur later vrijgelaten worden. Shit happens.
Ach rare gedachtegang, zogenaamd een terreur team erop zetten...

Was een mooie gelegenheid om alle straatschoffies eens op het bureau te roepen.
Boek opentrekken en oppakken. Met de hulp van de overige grote steden.
pi_189014636
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:01 schreef Nober het volgende:
mickvanwely twitterde op woensdag 18-09-2019 om 22:16:59 Hoofdofficier Westerbeke zegt bij Nieuwsuur over de moord op Wiersum, dat 'als ze geweten hadden dat.. ' Maar ze wisten het!!!! De kroongetuige gaf het aan, en de moord op zijn broer maakte het gevaar helemaal duidelijk reageer retweet
Ja hadden ze het maar geweten... maar dan kan je alsnog niets zolang die advocaat nog leeft.
Je kan van alles en zeker nu een noodverordening uitzetten als bestuur. Maar nee, ff de thee bestelling van vandaag afwachten.

En thuis de champagne open omdat Femke zich niet heeft moeten verantwoorden voor verboden wapenbezit in de ambtswoning. Je zou het bijna vergeten.
  woensdag 18 september 2019 @ 23:06:27 #35
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189014646
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:03 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Hard? Mijn moeder trad nog harder op toen ik 6 was tegen mij _O-
De processen tegen de vorige garde zijn nog niet eens afgesloten..
Wat maakt dat je denkt dat harder optreden de vraag zal verminderen?

Elke dag 4,5 kg coke door de neuzen in amsterdam.. Dat is het vaste gegeven..
Je kan optreden tot je blind op de kop trompet kunt spelen.. Het maakt niet uit..
pi_189014647
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:56 schreef Tengano het volgende:

[..]

Jij zou eens een middagje moeten gaan stoeien met een paar van die jochies van het AT team ;)
Ik heb 20 jaar gebokst op internationaal niveau. Geloof me dat gaan ze niet overleven. Heb boks training gegeven aan de politie. Die gasten bakken er geen reet van. De hele Nederlandse politie moet gewoon vervangen worden.
pi_189014692
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:06 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

De processen tegen de vorige garde zijn nog niet eens afgesloten..
Wat maakt dat je denkt dat harder optreden de vraag zal verminderen?

Elke dag 4,5 kg coke door de neuzen in amsterdam.. Dat is het vaste gegeven..
Je kan optreden tot je blind op de kop trompet kunt spelen.. Het maakt niet uit..
Bedoelde met betrekking tot de moordenaar vinden. Dat hele coke verhaal is een geval apart waar je inderdaad niet zo 1,2,3 een oplossing voor kan vinden. Zet je hier de duimschroeven erop komt het wel via Antwerpen.
pi_189014697
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:06 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

De processen tegen de vorige garde zijn nog niet eens afgesloten..
Wat maakt dat je denkt dat harder optreden de vraag zal verminderen?

Elke dag 4,5 kg coke door de neuzen in amsterdam.. Dat is het vaste gegeven..
Je kan optreden tot je blind op de kop trompet kunt spelen.. Het maakt niet uit..
Nou da's duidelijk, die coke komt dagelijks Amsterdam in, hup alle aanvoerswegen controleren en morgen plastesten op de Zuidas en in het centrum.

Ja is het nu allemaal zo moeilijk?
  woensdag 18 september 2019 @ 23:09:13 #39
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189014707
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:08 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Bedoelde met betrekking tot de moordenaar vinden. Dat hele coke verhaal is een geval apart waar je inderdaad niet zo 1,2,3 een oplossing voor kan vinden. Zet je hier de duimschroeven erop komt het wel via Antwerpen.
Maar wat heb je aan een schuttertje van 16.. wou je hem adopteren?
Die weet nul..
pi_189014715
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:06 schreef p078 het volgende:

[..]

Ik heb 20 jaar gebokst op internationaal niveau. Geloof me dat gaan ze niet overleven. Heb boks training gegeven aan de politie. Die gasten bakken er geen reet van. De hele Nederlandse politie moet gewoon vervangen worden.
Uhhu, net als die Franse bokser bij dat gele hesjes verhaal die daarna door het stof moest. En tis dat het Nederland is, anders kon je meteen een rubberen kogel in je gezicht vangen.
pi_189014729
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:09 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Maar wat heb je aan een schuttertje van 16.. wou je hem adopteren?
Die weet nul..
De echte daders zijn toch al een soort van bekend? Volgens mij gezocht al zelfs. Schuttertje van 16 zal voor de familie van het slachtoffer denk ik toch wel belangrijk zijn.
  woensdag 18 september 2019 @ 23:11:24 #42
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189014743
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:08 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Nou da's duidelijk, die coke komt dagelijks Amsterdam in, hup alle aanvoerswegen controleren en morgen plaatsten op de Zuidas en in het centrum.

Ja is het nu allemaal zo moeilijk?
Ja want dat helpt de vraag niet verminderen..
De vraag is er, dus word het geleverd.. door welke groep en op welke manier is niet van belang
pi_189014756
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:08 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Bedoelde met betrekking tot de moordenaar vinden. Dat hele coke verhaal is een geval apart waar je inderdaad niet zo 1,2,3 een oplossing voor kan vinden. Zet je hier de duimschroeven erop komt het wel via Antwerpen.
Even met Antwerpen bellen en met Brussel natuurlijk, we zitten tenslotte niet voor niets in de EU.
  woensdag 18 september 2019 @ 23:12:29 #44
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189014774
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:10 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

De echte daders zijn toch al een soort van bekend? Volgens mij gezocht al zelfs. Schuttertje van 16 zal voor de familie van het slachtoffer denk ik toch wel belangrijk zijn.
Sterker als je ze vind krijg je een ton.. (al moord je dan wel je familie uit..)

Officieel is er nog niets bekend natuurlijk
  Moderator / Redactie FP + Sport woensdag 18 september 2019 @ 23:12:53 #45
408813 crew  trein2000
Klein gemeen ettertje
pi_189014780
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:05 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Je kan van alles en zeker nu een noodverordening uitzetten als bestuur. Maar nee, ff de thee bestelling van vandaag afwachten.

En thuis de champagne open omdat Femke zich niet heeft moeten verantwoorden voor verboden wapenbezit in de ambtswoning. Je zou het bijna vergeten.
Waar heb je een noodverordening voor nodig dan?
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  woensdag 18 september 2019 @ 23:14:29 #46
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_189014806
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:06 schreef p078 het volgende:

[..]

Ik heb 20 jaar gebokst op internationaal niveau. Geloof me dat gaan ze niet overleven. Heb boks training gegeven aan de politie. Die gasten bakken er geen reet van. De hele Nederlandse politie moet gewoon vervangen worden.
Beetje ridicuul, al die agenten vervangen omdat het geen getrainde vechtmachines zijn.

En stel ze zijn wel kloons van jou, dan lijken ze weer kneusjes t.o.v. professionele sluipschutters. Dus kunnen die kloons weer ontslagen worden.
pi_189014810
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:11 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Even met Antwerpen bellen en met Brussel natuurlijk, we zitten tenslotte niet voor niets in de EU.
Vrij verkeer... In n auto kan je zo tientallen kilo's coke verbergen en er rijden er zoveel van en naar NL. Dat ga je nooit vinden.
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:12 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Sterker als je ze vind krijg je een ton.. (al moord je dan wel je familie uit..)

Officieel is er nog niets bekend natuurlijk
Natuurlijk, zo is het inderdaad helaas. Maar voor de schutter zal niemand opkomen, dus hopelijk snel pakken en keihard berechten.
pi_189014834
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:11 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ja want dat helpt de vraag niet verminderen..
De vraag is er, dus word het geleverd.. door welke groep en op welke manier is niet van belang
Het in kaart brengen en beboeten is een. Aangezien die vraag zo groot is zal het aanpakken en in rekening brengen zich snel terug betalen.

Sigaretten en suiker zijn not done in onze maatschappij maar die shit wel. Omdat de 20-30 ers niet zonder kunnen?
  woensdag 18 september 2019 @ 23:16:17 #49
21153 RAVW
Alleen maar feiten
pi_189014836
quote:
Natuurlijk, zo is het inderdaad helaas. Maar voor de schutter zal niemand opkomen, dus hopelijk snel pakken en keihard berechten.
ja of we vinden hem binnen kort wel ergens dood , want die kan natuurlijk ook wel een kogel krijgen omdat hij weet wie de opdracht heeft gegeven ..
"Ik ben nooit getrouwd geweest omdat vrouwen het niet lang volhouden bij me, ik doorzie hun leugens te snel."
pi_189014846
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:14 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Vrij verkeer... In n auto kan je zo tientallen kilo's coke verbergen en er rijden er zoveel van en naar NL. Dat ga je nooit vinden.
[..]

Natuurlijk, zo is het inderdaad helaas. Maar voor de schutter zal niemand opkomen, dus hopelijk snel pakken en keihard berechten.
Wel eens de grenscontrole van Denemarken gezien?
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')