abonnement Unibet Coolblue
pi_189013258
quote:
In Buitenveldert is vanmorgen even na half acht een man doodgeschoten.

De man is neergeschoten in de straat Imstenrade. De schutter is te voet gevlucht. De politie doet op dit moment onderzoek en heeft de omgeving afgezet.

Het lijkt op een liquidatie. Over het slachtoffer is een laken gelegd. Volgens De Telegraaf is het slachtoffer advocaat Derk Wiersem.

Via Burgernet is inmiddels een melding verspreid om uit te kijken naar een man tussen de 16 en 20 jaar in de omgeving van het incident. De man heeft een slank postuur, is ongeveer 1 meter 75 lang, was in het zwart gekleed en had een hoodie aan.
https://www.at5.nl/artike(...)ten-in-buitenveldert
Politie_Adam twitterde op woensdag 18-09-2019 om 08:18:19 Zojuist schietincident op Imstenrade waarbij 1 persoon neergeschoten is. Schutter te voet gevlucht. Politie doet onderzoek. reageer retweet
Politie_Adam twitterde op woensdag 18-09-2019 om 08:40:12 Update: slachtoffer van het schietincident aan de Imstenrade is aan zijn verwondingen overleden. reageer retweet
quote:
‘Advocaat kroongetuige geliquideerd’ (UPDATE3)

Een man die woensdagochtend is doodgeschoten in Amsterdam is de advocaat Derk Wiersum, zo heeft de politie inmiddels bevestigd. Deze advocaat staat Nabil B. bij, de kroongetuige in het liquidatieproces Marengo tegen Ridouan Taghi en medeverdachten.

De schutter was volgens getuigen een tiener. Hij is voortvluchtig.
De schietpartij vond plaats even voor 07.30 plaats aan de Imstenrade in Amsterdam-Buitenveldert. De schutter vluchtte te voet weg in de richting van de Van Boshuizenstraat. Via Burgernet is een melding verspreid om uit te kijken naar een man tussen de 16 en 20 jaar in de omgeving van het incident. De man heeft een slank postuur, is ongeveer 1 meter 75 lang, was in het zwart gekleed en met een hoodie aan.
Bedreigd
Volgens het AD werd Wiersum al eerder bedreigd en sprak hij met collega’s over de noodzaak van beveiliging. Tot vorige week werd de advocaat in elk geval niet beveiligd. Wiersum had signalen ontvangen dat hij als advocaat van de kroongetuige het doelwit zou worden. In dat kader is er ook gesproken over zijn beveiliging. Tot vorige week had hij die in elk geval nog niet. Wel surveilleerde de politie vaker dan gebruikelijk in zijn buurt in Amsterdam, zo schrijft de krant.
Opdrachtgever
Vorig jaar maart werd ook al de onschuldige broer van kroongetuige Nabil B. geliquideerd. Dat gebeurde in diens kantoor in Amsterdam-Noord, vlak na de presentatie van de kroongetuige. Voor die liquidatie is Shurandy S. veroordeeld tot 20 jaar cel. Hij heeft bekend in opdracht te hebben gehandeld van een ander, maar heeft nooit de naam van die opdrachtgever verteld. Na de liquidatie van de broer van de kroongetuige werden andere familieleden in allerijl elders ondergebracht.
Uit het vak
De 44-jarige Wiersum laat onder andere 2 jonge kinderen en een vrouw achter. Aanvankelijk stond hij Nabil B. bij samen met zijn collega-advocaat Bart Stapert. Die besloot uit het vak te stappen nadat de broer van de kroongetuige was doodgeschoten. Tegen de Volkskrant zei hij daarover: ‘ De moord was een wake-up call. Iedereen kon opeens een doelwit worden. ‘
Marengo
Mede op basis van de verklaringen van Nabil B. aan justitie zijn verschillende verdachten opgepakt. Zij staan terecht in het zogenaamde Marengo-proces. Volgende week is in de beveiligde rechtbank op Schiphol een inleidende zitting gepland in die zaak. Nabil B. zou overigens een deel van zijn kroongetuige-contract met justitie hebben opgezegd.

https://www.crimesite.nl/advocaat-kroongetuige-geliquideerd/
quote:
Premier Rutte reageert op liquidatie advocaat: 'Dit is zeer verontrustend'

Er wordt vol ongeloof gereageerd op de liquidatie van strafrechtadvocaat Derk Wiersum. Hij werd vanochtend rond 7.30 uur neergeschoten in Amsterdam. "Dit zijn zeer verontrustende berichten", reageert premier Mark Rutte.

Wiersum was de advocaat van kroongetuige Nabil B in de grote liquidatiezaak Marengo. Hoofdverdachten Ridouan Taghi en Said Razzouki in die zaak gelden als de meest gezochte criminelen van Nederland. Vorig jaar werd de onschuldige broer van de kroongetuige doodgeschoten.

Politici zijn vandaag bij de Tweede Kamer aanwezig voor de Algemene Beschouwingen. "Politie en het Openbaar Ministerie zijn natuurlijk volop bezig met het onderzoek", zegt Rutte. "Ferd Grapperhaus had ik net aan de lijn, die zal zijn aanwezigheid bij een deel van het debat ook schrappen. Die is nu op het ministerie om ook zelf zich op de hoogte te stellen van wat er gebeurd is. En zodra iets naar buiten kan worden gebracht, zal dat gebeuren." Ook minister Dekker van Rechtsbescherming noemt de zaak "verontrustend".

Fractieleider Jetten van D66 heeft veel vragen over de liquidatie. Hij wil nog tijdens de beschouwingen over de zaak praten. "Schokkende moordaanslag. Dit is een poging van de onderwereld om te intimideren, om de rechtstaat te ondermijnen. Dat is volstrekt onacceptabel, hier moeten we keihard tegen optreden."

"Afgrijselijk. Advocaten zijn essentieel voor onze rechtsstaat", zegt Lodewijk Asscher, partijleider van de PvdA. "Als criminelen advocaten gaan aanvallen, vallen ze ons allemaal aan."

"Dit is erger dan erg", zegt CDA-Kamerlid Chris van Dam op Twitter. "Een nieuw hoofdstuk in de brutaliteit van de drugsmaffia." De nieuwe liquidatie doet zijn VVD-collega Dilan Yesilgöz denken aan "Italiaanse maffiapraktijken". "Zeer schokkend dit. Dit tast het fundament van onze rechtsstaat aan en zou niet mogen gebeuren in Nederland."

Advocaten: 'Verschrikkelijk'
De Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten reageert "geschokt" op het nieuws. "Als dit te maken te maken heeft met het proces, waar het alle schijn van heeft, zou dit de zoveelste stap zijn in de geweldspiraal die kleeft aan dit proces. Het is echt verschrikkelijk." Ook de Nederlandse Orde van Advocaten zegt "zeer geschokt" te zijn. "We leven erg mee met nabestaanden. En volgen het onderzoek op de voet."

Strafrechtadvocatenkantoor Ficq & Partners reageert op Twitter met "grote ontsteltenis en afschuw". "Onze gedachten gaan uit naar zijn jonge gezin en andere dierbaren." "De liquidatie van advocaat Derk Wiersum is een tragedie voor zijn nabestaanden én voor de rechtsstaat", twittert advocaat Peter Plasman. "Onvoorstelbaar dat dit in dit land kan gebeuren."

Met grote ontsteltenis en afschuw hebben wij kennis genomen van het gewelddadig overlijden van onze gewaardeerde collega Derk Wiersum. Onze gedachten gaan uit naar zijn jonge gezin en andere dierbaren.

1 uur geleden
Ook in de woonwijk Buitenveldert, waar de moord plaatsvond, is er geschrokken gereageerd. "Uit mijn raam kan ik allemaal politie zien", zegt een meisje dat in de buurt woont tegen AT5. "Mijn moeder maakte me wakker om kwart voor acht en zei dat er geschoten was. Nu is mijn huis omsingeld door politielinten."

Een andere vrouw spreekt van "gigaveel lawaai". "Ik ben geschrokken. Het wordt steeds erger, het is een grote poppenkast geworden in Nederland."
Zie ook
Advocaat kroongetuige Nabil B. doodgeschoten in Amsterdam

[modbreak] Laten we geneuzel over de schuld van links en/of rechts, de zaak van de zoon van Halsema er maar gewoon buiten laten. Persoonlijke sneren naar elkaar kunnen ook achterwege blijven. Komt het topic niet ten goede. Alvast bedankt! [/modbreak]
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_189013286
quote:
1s.gif Op woensdag 18 september 2019 20:48 schreef Hyperdude het volgende:

[..]

Follow the money.
Behalve als het crypto is ..... lang leve onze digitale tijdperk
pi_189013316
Straks Peter r de Vries en tante Saskia Bellemans bij Jinek.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  woensdag 18 september 2019 @ 22:18:29 #4
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_189013347
quote:
1s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:17 schreef superniger het volgende:
Straks Peter r de Vries en tante Saskia Bellemans bij Jinek.
Ik weet nu al wat de reakties gaan zijn; ze zijn echt allemaal meer van hetzelfde.
pi_189013378
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:18 schreef Tengano het volgende:

[..]

Ik weet nu al wat de reakties gaan zijn; ze zijn echt allemaal meer van hetzelfde.
Volgens mij is Peter toch fan van Taghi na hun persoonlijk contact.
Die voelde zich helemaal veilig...
pi_189013443
Nu bij Nieuwsuur trouwens.

Subklacht: de stem van de voice-over van Nieuwsuur, is dat een man of een vrouw?
  woensdag 18 september 2019 @ 22:22:30 #7
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189013459
quote:
Zwaargewonde bij schietpartij in Amsterdam: ‘Vooralsnog geen link met moord op advocaat’

Bij een schietpartij op de Langbroekdreef in Amsterdam Zuidoost is volgens de politie vanavond een zwaargewonde gevallen. Over de identiteit van het slachtoffer is niets bekendgemaakt, maar de politie gaat niet uit van een link met de moord op advocaat Derk Wiersum.
Binnenlandredactie 18-09-19, 21:26 Laatste update: 22:02

Het slachtoffer zou in een auto hebben gezeten die beschoten werd door twee personen op een motorscooter. Het voertuig is, na te zijn beschoten, terechtgekomen tegen de gevel van een brandweerkazerne. In de kazerne zijn geen gewonden gevallen. Hulpdiensten en politie zijn massaal ter plaatse.

De politie vraagt via Burgernet uit te kijken naar een zwarte scooter met drie wielen met daarop twee in donker geklede personen. Getuigen krijgen de waarschuwing niet zelf te handelen. Vooralsnog gaat de politie er vanuit dat het incident losstaat van de moord op advocaat Derk Wiersum.

Wiersum werd vanochtend, op weg naar zijn auto, doodgeschoten in Amsterdam Buitenveldert. Wiersum was de raadsman van kroongetuige Nabil B. in het liquidatieproces rond de Marokkaanse topcrimineel Ridouan Taghi. De politie maakt jacht op de dader van de moordaanslag.
https://www.ad.nl/binnenl(...)p-advocaat~a1161551/
pi_189013585
Bij nieuwsuur een half uur gelul over dat er beter beveiligd moet worden :') Symptoombestrijding.

Geen woord over het verklaren van de oorlog aan de Marokkaanse terreurjeugd in Utrecht of de drugskartels. De eerste reactie is gelijk weer een defensieve. Walgelijk slap land is dit.
pi_189013603
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:22 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

maar uiteraard hebben de autoriteiten alles onder controle en gaat het allemaal prima. Oh en waag het niet bijvoorbeeld 5minuten te lang open te blijven als cafe of kachels op je terras te hebben, daar handhaaft men wel.
Hou vol mensen, alleen samen krijgen we de vergrijzing eronder!
  woensdag 18 september 2019 @ 22:29:02 #10
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_189013648
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:26 schreef Harlon het volgende:

[..]

maar uiteraard hebben de autoriteiten alles onder controle en gaat het allemaal prima. Oh en waag het niet bijvoorbeeld 5minuten te lang open te blijven als cafe of kachels op je terras te hebben, daar handhaaft men wel.
:o Of stel voor dat iemand op het strand gaat slapen! :o :X
pi_189013678
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:29 schreef Tengano het volgende:

[..]

:o Of stel voor dat iemand op het strand gaat slapen! :o :X
of in het park. Of nog erger, gaat bbq'n in het park! dat soort gespuis moet hard aangepakt worden, we kunnen immers niet bijzonder veel tegen de echte criminelen. Die hebben vrij spel zo blijkt maar weer
Hou vol mensen, alleen samen krijgen we de vergrijzing eronder!
pi_189013683
Waarom naïef. Nou:


Gebrek aan beveiliging
Er is veel discussie over de vraag waarom Wiersum nauwelijks werd beveiligd. Volgens collega en goede kennis Jillis Roelse wilde hij dat zelf niet. ‘Derk wilde geen Schwarzenegger-type in zijn buurt. Hij zei: ik ben niet alleen advocaat, ik ben ook mens. Hij wilde gewoon door de stad kunnen fietsen.’ Maar betrokkenen bij het strafproces rond de kroongetuige menen dat het Openbaar Ministerie (OM) Wiersum van de noodzaak van beveiliging had moeten doordringen.

Logisch maar met Mocro Maffia absoluut naïef.
Love is in the air!
pi_189013732
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:30 schreef Landgeld het volgende:
Waarom naïef. Nou:

Gebrek aan beveiliging
Er is veel discussie over de vraag waarom Wiersum nauwelijks werd beveiligd. Volgens collega en goede kennis Jillis Roelse wilde hij dat zelf niet. ‘Derk wilde geen Schwarzenegger-type in zijn buurt. Hij zei: ik ben niet alleen advocaat, ik ben ook mens. Hij wilde gewoon door de stad kunnen fietsen.’ Maar betrokkenen bij het strafproces rond de kroongetuige menen dat het Openbaar Ministerie (OM) Wiersum van de noodzaak van beveiliging had moeten doordringen.

Logisch maar met Mocro Maffia absoluut naïef.
En, moet hij dan 24 uur per dag beveiligd worden zoals een Wilders? Die mensen hebben honderden miljoenen euro's ter beschikking. Als ze hem dood willen gaat die dood. Althans, zolang ze niet harder worden aangepakt of achter tralies komen te zitten.
  woensdag 18 september 2019 @ 22:34:57 #14
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189013795
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 20:50 schreef p078 het volgende:

[..]

Maar hoe komt het dat de Nederlandse politie bestaande uit producten van zaaddonors dit niet onder controle weet te houden. Inferieure fysiek van de Nederlandse politie?
De politie wil wel, maar wet- en regelgeving en het tekort aan pecunia's belemmert de mogelijkheden.
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
  woensdag 18 september 2019 @ 22:38:55 #15
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189013906
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:30 schreef Landgeld het volgende:
Waarom naïef. Nou:

Gebrek aan beveiliging
Er is veel discussie over de vraag waarom Wiersum nauwelijks werd beveiligd. Volgens collega en goede kennis Jillis Roelse wilde hij dat zelf niet. ‘Derk wilde geen Schwarzenegger-type in zijn buurt. Hij zei: ik ben niet alleen advocaat, ik ben ook mens. Hij wilde gewoon door de stad kunnen fietsen.’ Maar betrokkenen bij het strafproces rond de kroongetuige menen dat het Openbaar Ministerie (OM) Wiersum van de noodzaak van beveiliging had moeten doordringen.

Logisch maar met Mocro Maffia absoluut naïef.
Naief zou geweest zijn als ie niet al voor de zomer over beveiliging gepraat en nagedacht had.. Dat deed hij wel dus van naiviteit is geen sprake
pi_189014134
Nederland is zo soft. Daar wordt nu hardhandig misbruik van gemaakt.
pi_189014372
quote:
3s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:34 schreef ACT-F het volgende:

[..]

De politie wil wel, maar wet- en regelgeving en het tekort aan pecunia's belemmert de mogelijkheden.
Taste of your own ACT-F medicine.

ACT-F tekst aangepast met zijn bevolkingsgroep. hahahha

[ Bericht 4% gewijzigd door p078 op 19-09-2019 00:02:19 ]
  woensdag 18 september 2019 @ 22:55:08 #18
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189014404
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:53 schreef p078 het volgende:

[..]

Ik denk dat je vooral in fysieke kracht moet zoeken, of beter gezegd, het gebrek eraan. Gemeenschappen in ontwikkelde gebieden zijn veelal producten van een zaaddonor waardoor er zwakke fysieke verschijning ontstaat. Het mag algemeen bekend zijn wat daaruit voortvloeit. Als je uitgerekend deze mensen bij de politie hebt.......
Ik zou zeggen: meld je aan bij de politie en sla erop los!
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
  woensdag 18 september 2019 @ 22:56:04 #19
463823 Rodgrod
Lekker met vanillekwark
pi_189014427
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:22 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ik kan me niet voorstellen dat dit niet gelinkt is aan elkaar. Misschien gevalletje oorspronkelijke schutter laten zwijgen?
❤️🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤❤️
Doet rubber om staven
  woensdag 18 september 2019 @ 22:56:39 #20
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_189014435
quote:
16s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:53 schreef p078 het volgende:

[..]

Ik denk dat je vooral in fysieke kracht moet zoeken, of beter gezegd, het gebrek eraan. Gemeenschappen in ontwikkelde gebieden zijn veelal producten van een zaaddonor waardoor er zwakke fysieke verschijning ontstaat. Het mag algemeen bekend zijn wat daaruit voortvloeit. Als je uitgerekend deze mensen bij de politie hebt.......

Jij zou eens een middagje moeten gaan stoeien met een paar van die jochies van het AT team ;)
pi_189014444
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:56 schreef Rodgrod het volgende:

[..]

Ik kan me niet voorstellen dat dit niet gelinkt is aan elkaar. Misschien gevalletje oorspronkelijke schutter laten zwijgen?
Dacht ik ook aan.
  woensdag 18 september 2019 @ 22:57:32 #22
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189014457
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:56 schreef Rodgrod het volgende:

[..]

Ik kan me niet voorstellen dat dit niet gelinkt is aan elkaar. Misschien gevalletje oorspronkelijke schutter laten zwijgen?
En dan twee nieuwe schutters daarvoor in de plaats?
  woensdag 18 september 2019 @ 22:58:43 #23
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_189014503
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:46 schreef MadJackthePirate het volgende:
Nederland is zo soft. Daar wordt nu hardhandig misbruik van gemaakt.
Nee, Femke is weer soft. Arrestatie's verricht vandaag? Kom op zeg, alsof ze echt geen idee hebben in welke hoek te zoeken... Man man
pi_189014518
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:57 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

En dan twee nieuwe schutters daarvoor in de plaats?
Ja die gaan morgen, net zolang tot de oorspronkelijke bron uit het zicht is.
  woensdag 18 september 2019 @ 23:00:47 #26
463823 Rodgrod
Lekker met vanillekwark
pi_189014525
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:57 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

En dan twee nieuwe schutters daarvoor in de plaats?
Ja. Immers heb je dan geen directe link naar de opdrachtgever van de moord op de advocaat.
❤️🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤❤️
Doet rubber om staven
  woensdag 18 september 2019 @ 23:00:47 #27
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189014526
quote:
Je bedoeld dit?
Politie_Adam twitterde op woensdag 18-09-2019 om 22:34:22 Het slachtoffer van het schietincident op de Langbroekdreef is aan zijn verwondingen overleden. Recherche en Forensische Opsporing zijn bezig op de plaats delict met het onderzoek. reageer retweet
pi_189014529
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:59 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Nee, Femke is weer soft. Arrestatie's verricht vandaag? Kom op zeg, alsof ze echt geen idee hebben in welke hoek te zoeken... Man man
Alsof ze persoonlijk de leiding heeft over het politiekorps daar. Maar er mag inderdaad wel flink harder opgetreden worden daar. Ja boehoe dan worden er misschien maar wat mensen aangehouden die wellicht een paar uur later vrijgelaten worden. Shit happens.
pi_189014536
mickvanwely twitterde op woensdag 18-09-2019 om 22:16:59 Hoofdofficier Westerbeke zegt bij Nieuwsuur over de moord op Wiersum, dat 'als ze geweten hadden dat.. ' Maar ze wisten het!!!! De kroongetuige gaf het aan, en de moord op zijn broer maakte het gevaar helemaal duidelijk reageer retweet
Ja hadden ze het maar geweten... maar dan kan je alsnog niets zolang die advocaat nog leeft.
  woensdag 18 september 2019 @ 23:01:33 #30
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189014544
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:00 schreef Rodgrod het volgende:

[..]

Ja. Immers heb je dan geen directe link naar de opdrachtgever van de moord op de advocaat.
Die is er nu ook niet.. dat gaat over heleboel schijven..
  woensdag 18 september 2019 @ 23:02:32 #31
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189014559
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:00 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Alsof ze persoonlijk de leiding heeft over het politiekorps daar. Maar er mag inderdaad wel flink harder opgetreden worden daar. Ja boehoe dan worden er misschien maar wat mensen aangehouden die wellicht een paar uur later vrijgelaten worden. Shit happens.
Er word al sinds 1970 elk jaar harder opgetreden..
Misschien he..? Misschien... helpt het wel niets?
pi_189014572
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:02 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Er word al sinds 1970 elk jaar harder opgetreden..
Misschien he..? Misschien... helpt het wel niets?
Hard? Mijn moeder trad nog harder op toen ik 6 was tegen mij _O-
pi_189014579
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:00 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Alsof ze persoonlijk de leiding heeft over het politiekorps daar. Maar er mag inderdaad wel flink harder opgetreden worden daar. Ja boehoe dan worden er misschien maar wat mensen aangehouden die wellicht een paar uur later vrijgelaten worden. Shit happens.
Ach rare gedachtegang, zogenaamd een terreur team erop zetten...

Was een mooie gelegenheid om alle straatschoffies eens op het bureau te roepen.
Boek opentrekken en oppakken. Met de hulp van de overige grote steden.
pi_189014636
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:01 schreef Nober het volgende:
mickvanwely twitterde op woensdag 18-09-2019 om 22:16:59 Hoofdofficier Westerbeke zegt bij Nieuwsuur over de moord op Wiersum, dat 'als ze geweten hadden dat.. ' Maar ze wisten het!!!! De kroongetuige gaf het aan, en de moord op zijn broer maakte het gevaar helemaal duidelijk reageer retweet
Ja hadden ze het maar geweten... maar dan kan je alsnog niets zolang die advocaat nog leeft.
Je kan van alles en zeker nu een noodverordening uitzetten als bestuur. Maar nee, ff de thee bestelling van vandaag afwachten.

En thuis de champagne open omdat Femke zich niet heeft moeten verantwoorden voor verboden wapenbezit in de ambtswoning. Je zou het bijna vergeten.
  woensdag 18 september 2019 @ 23:06:27 #35
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189014646
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:03 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Hard? Mijn moeder trad nog harder op toen ik 6 was tegen mij _O-
De processen tegen de vorige garde zijn nog niet eens afgesloten..
Wat maakt dat je denkt dat harder optreden de vraag zal verminderen?

Elke dag 4,5 kg coke door de neuzen in amsterdam.. Dat is het vaste gegeven..
Je kan optreden tot je blind op de kop trompet kunt spelen.. Het maakt niet uit..
pi_189014647
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:56 schreef Tengano het volgende:

[..]

Jij zou eens een middagje moeten gaan stoeien met een paar van die jochies van het AT team ;)
Ik heb 20 jaar gebokst op internationaal niveau. Geloof me dat gaan ze niet overleven. Heb boks training gegeven aan de politie. Die gasten bakken er geen reet van. De hele Nederlandse politie moet gewoon vervangen worden.
pi_189014692
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:06 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

De processen tegen de vorige garde zijn nog niet eens afgesloten..
Wat maakt dat je denkt dat harder optreden de vraag zal verminderen?

Elke dag 4,5 kg coke door de neuzen in amsterdam.. Dat is het vaste gegeven..
Je kan optreden tot je blind op de kop trompet kunt spelen.. Het maakt niet uit..
Bedoelde met betrekking tot de moordenaar vinden. Dat hele coke verhaal is een geval apart waar je inderdaad niet zo 1,2,3 een oplossing voor kan vinden. Zet je hier de duimschroeven erop komt het wel via Antwerpen.
pi_189014697
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:06 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

De processen tegen de vorige garde zijn nog niet eens afgesloten..
Wat maakt dat je denkt dat harder optreden de vraag zal verminderen?

Elke dag 4,5 kg coke door de neuzen in amsterdam.. Dat is het vaste gegeven..
Je kan optreden tot je blind op de kop trompet kunt spelen.. Het maakt niet uit..
Nou da's duidelijk, die coke komt dagelijks Amsterdam in, hup alle aanvoerswegen controleren en morgen plastesten op de Zuidas en in het centrum.

Ja is het nu allemaal zo moeilijk?
  woensdag 18 september 2019 @ 23:09:13 #39
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189014707
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:08 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Bedoelde met betrekking tot de moordenaar vinden. Dat hele coke verhaal is een geval apart waar je inderdaad niet zo 1,2,3 een oplossing voor kan vinden. Zet je hier de duimschroeven erop komt het wel via Antwerpen.
Maar wat heb je aan een schuttertje van 16.. wou je hem adopteren?
Die weet nul..
pi_189014715
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:06 schreef p078 het volgende:

[..]

Ik heb 20 jaar gebokst op internationaal niveau. Geloof me dat gaan ze niet overleven. Heb boks training gegeven aan de politie. Die gasten bakken er geen reet van. De hele Nederlandse politie moet gewoon vervangen worden.
Uhhu, net als die Franse bokser bij dat gele hesjes verhaal die daarna door het stof moest. En tis dat het Nederland is, anders kon je meteen een rubberen kogel in je gezicht vangen.
pi_189014729
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:09 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Maar wat heb je aan een schuttertje van 16.. wou je hem adopteren?
Die weet nul..
De echte daders zijn toch al een soort van bekend? Volgens mij gezocht al zelfs. Schuttertje van 16 zal voor de familie van het slachtoffer denk ik toch wel belangrijk zijn.
  woensdag 18 september 2019 @ 23:11:24 #42
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189014743
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:08 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Nou da's duidelijk, die coke komt dagelijks Amsterdam in, hup alle aanvoerswegen controleren en morgen plaatsten op de Zuidas en in het centrum.

Ja is het nu allemaal zo moeilijk?
Ja want dat helpt de vraag niet verminderen..
De vraag is er, dus word het geleverd.. door welke groep en op welke manier is niet van belang
pi_189014756
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:08 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Bedoelde met betrekking tot de moordenaar vinden. Dat hele coke verhaal is een geval apart waar je inderdaad niet zo 1,2,3 een oplossing voor kan vinden. Zet je hier de duimschroeven erop komt het wel via Antwerpen.
Even met Antwerpen bellen en met Brussel natuurlijk, we zitten tenslotte niet voor niets in de EU.
  woensdag 18 september 2019 @ 23:12:29 #44
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189014774
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:10 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

De echte daders zijn toch al een soort van bekend? Volgens mij gezocht al zelfs. Schuttertje van 16 zal voor de familie van het slachtoffer denk ik toch wel belangrijk zijn.
Sterker als je ze vind krijg je een ton.. (al moord je dan wel je familie uit..)

Officieel is er nog niets bekend natuurlijk
  Moderator / Redactie FP + Sport woensdag 18 september 2019 @ 23:12:53 #45
408813 crew  trein2000
pi_189014780
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:05 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Je kan van alles en zeker nu een noodverordening uitzetten als bestuur. Maar nee, ff de thee bestelling van vandaag afwachten.

En thuis de champagne open omdat Femke zich niet heeft moeten verantwoorden voor verboden wapenbezit in de ambtswoning. Je zou het bijna vergeten.
Waar heb je een noodverordening voor nodig dan?
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_189014806
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:06 schreef p078 het volgende:

[..]

Ik heb 20 jaar gebokst op internationaal niveau. Geloof me dat gaan ze niet overleven. Heb boks training gegeven aan de politie. Die gasten bakken er geen reet van. De hele Nederlandse politie moet gewoon vervangen worden.
Beetje ridicuul, al die agenten vervangen omdat het geen getrainde vechtmachines zijn.

En stel ze zijn wel kloons van jou, dan lijken ze weer kneusjes t.o.v. professionele sluipschutters. Dus kunnen die kloons weer ontslagen worden.
pi_189014810
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:11 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Even met Antwerpen bellen en met Brussel natuurlijk, we zitten tenslotte niet voor niets in de EU.
Vrij verkeer... In één auto kan je zo tientallen kilo's coke verbergen en er rijden er zoveel van en naar NL. Dat ga je nooit vinden.
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:12 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Sterker als je ze vind krijg je een ton.. (al moord je dan wel je familie uit..)

Officieel is er nog niets bekend natuurlijk
Natuurlijk, zo is het inderdaad helaas. Maar voor de schutter zal niemand opkomen, dus hopelijk snel pakken en keihard berechten.
pi_189014834
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:11 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ja want dat helpt de vraag niet verminderen..
De vraag is er, dus word het geleverd.. door welke groep en op welke manier is niet van belang
Het in kaart brengen en beboeten is een. Aangezien die vraag zo groot is zal het aanpakken en in rekening brengen zich snel terug betalen.

Sigaretten en suiker zijn not done in onze maatschappij maar die shit wel. Omdat de 20-30 ers niet zonder kunnen?
  woensdag 18 september 2019 @ 23:16:17 #49
21153 RAVW
Alleen maar feiten
pi_189014836
quote:
Natuurlijk, zo is het inderdaad helaas. Maar voor de schutter zal niemand opkomen, dus hopelijk snel pakken en keihard berechten.
ja of we vinden hem binnen kort wel ergens dood , want die kan natuurlijk ook wel een kogel krijgen omdat hij weet wie de opdracht heeft gegeven ..
Ik stijg als een vogel, maar kom never in nesten…!
pi_189014846
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:14 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Vrij verkeer... In één auto kan je zo tientallen kilo's coke verbergen en er rijden er zoveel van en naar NL. Dat ga je nooit vinden.
[..]

Natuurlijk, zo is het inderdaad helaas. Maar voor de schutter zal niemand opkomen, dus hopelijk snel pakken en keihard berechten.
Wel eens de grenscontrole van Denemarken gezien?
pi_189014857
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:12 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Waar heb je een noodverordening voor nodig dan?
Om vandaag op te treden tegen die gasten.
pi_189014888
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:09 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Uhhu, net als die Franse bokser bij dat gele hesjes verhaal die daarna door het stof moest. En tis dat het Nederland is, anders kon je meteen een rubberen kogel in je gezicht vangen.
Fransman, daar ga je meteen al in de mist.

[ Bericht 3% gewijzigd door p078 op 19-09-2019 00:05:47 ]
  Moderator / Redactie FP + Sport woensdag 18 september 2019 @ 23:18:46 #53
408813 crew  trein2000
pi_189014890
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:17 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Om vandaag op te treden tegen die gasten.
Want? Moord is niet strafbaar ofzo?
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_189014894
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:16 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Wel eens de grenscontrole van Denemarken gezien?
Nee, maar ik kan me niet voorstellen dat ze bij elke auto onder de bekleding gaan kijken en bij het reservewiel e.d.. En geloof me, er is een hoop loze ruimte waar je pakketjes kan verstoppen in een auto zonder dat je het in de achterbak gooit.
  woensdag 18 september 2019 @ 23:19:16 #55
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189014898
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:16 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Het in kaart brengen en beboeten is een. Aangezien die vraag zo groot is zal het aanpakken en in rekening brengen zich snel terug betalen.

Sigaretten en suiker zijn not done in onze maatschappij maar die shit wel. Omdat de 20-30 ers niet zonder kunnen?
Nou morgen de hele zuidas dicht.. inval.. economie op zn gat etc..
En je neemt nog steeds de vraag niet weg..
pi_189014970
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:19 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Nee, maar ik kan me niet voorstellen dat ze bij elke auto onder de bekleding gaan kijken en bij het reservewiel e.d.. En geloof me, er is een hoop loze ruimte waar je pakketjes kan verstoppen in een auto zonder dat je het in de achterbak gooit.
Ze trekken 24/7 de verdachte voertuigen ertussen uit. Niet alleen op de hoofdwegen maar ook op de N wegen. En tijdens de vakantie periode staat elke auto op de camera. Als getint persoon rij jij niet die grenzen over.
pi_189015006
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:19 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Nou morgen de hele zuidas dicht.. inval.. economie op zn gat etc..
En je neemt nog steeds de vraag niet weg..
Ach ach, de Zuidas dicht? Want die lui plassen overdag niet of in een luier?

Het lijkt hier wel of elke gerichte politieactie ongewenst is.
pi_189015009
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:21 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Ze trekken 24/7 de verdachte voertuigen ertussen uit. Niet alleen op de hoofdwegen maar ook op de N wegen. En tijdens de vakantie periode staat elke auto op de camera. Als getint persoon rij jij niet die grenzen over.
Wat een onzin _O- Dus een nette werkende Turk zou niet met zijn gezin naar Denemarken kunnen rijden zonder van de weg gehaald te worden. En dan komen er meteen drugshonden bij, sure. Drugssmokkel over land is zo makkelijk, dat is gewoon niet tegen te houden. Leer het accepteren.
pi_189015014
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:18 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Want? Moord is niet strafbaar ofzo?
Wat bedoel je?
  Moderator / Redactie FP + Sport woensdag 18 september 2019 @ 23:24:18 #60
408813 crew  trein2000
pi_189015040
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:23 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Wat bedoel je?
Ik zie niet waar je een noodverordening voor nodig hebt.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_189015047
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:23 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Wat een onzin _O- Dus een nette werkende Turk zou niet met zijn gezin naar Denemarken kunnen rijden zonder van de weg gehaald te worden. En dan komen er meteen drugshonden bij, sure. Drugssmokkel over land is zo makkelijk, dat is gewoon niet tegen te houden. Leer het accepteren.
Euh ja, en die drugshonden fantaseer je erbij.
  woensdag 18 september 2019 @ 23:25:46 #62
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189015079
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:23 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Ach ach, de Zuidas dicht? Want die lui plassen overdag niet of in een luier?

Het lijkt hier wel of elke gerichte politieactie ongewenst is.
Waar is die actie dan op gericht?
Jij en ik en iedereen in NL heeft binnen vijf minuten een snuif geregeld.. en ook een pilsje.. of een joint..
Wat is het verschil? het ene is niet legaal..
pi_189015087
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:24 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Ik zie niet waar je een noodverordening voor nodig hebt.
Ga jij ervan uit dat deze aanslag uit het niets kwam? Dat de politie niemand op de korrel heeft? Ze afwachten tot ze een telefoontje krijgen uit zuid Afrika, Dubai of Colombia dat ze die twee hebben opgepakt?

Ik mag toch hopen dat het niet zo erg gesteld is met onze opsporingsdiensten.
pi_189015136
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:25 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Waar is die actie dan op gericht?
Jij en ik en iedereen in NL heeft binnen vijf minuten een snuif geregeld.. en ook een pilsje.. of een joint..
Wat is het verschil? het ene is niet legaal..
Je hebt vraag en aanbod, zag hier vanmiddag een filmpje voorbij komen van ene Anna op de Zuidas, ken ook advocaten van de "Zuidas" die gebruiken veel en van alles.

Ff de boel flink doorlichten als overheidsinstelling kan geen kwaad.
pi_189015138
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:24 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Euh ja, en die drugshonden fantaseer je erbij.
Je kan zo een paar kilo in de bekleding van de stoelen naaien. Zonder drugshonden ga je die niet vinden. Kijk er zijn waterdichte methodes zoals met drugshonden (en zelfs dat...), maar die kan je never uitvoeren op elke grensoverschrijding over land.
  woensdag 18 september 2019 @ 23:29:15 #66
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189015154
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:28 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Je hebt vraag en aanbod, zag hier vanmiddag een filmpje voorbij komen van ene Anna op de Zuidas, ken ook advocaten van de "Zuidas" die gebruiken veel en van alles.

Ff de boel flink doorlichten aan overheidsinstelling kan geen kwaad.
Nou volgens mij kan het best kwaad naar we vandaag gezien hebben..
pi_189015187
quote:
10s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:55 schreef ACT-F het volgende:

[..]

Ik zou zeggen: meld je aan bij de politie en sla erop los!
Nederlandse politie ahahhahahahahahahahahahha.

[ Bericht 8% gewijzigd door p078 op 19-09-2019 00:05:09 ]
pi_189015188
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:28 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Je kan zo een paar kilo in de bekleding van de stoelen naaien. Zonder drugshonden ga je die niet vinden. Kijk er zijn waterdichte methodes zoals met drugshonden (en zelfs dat...), maar die kan je never uitvoeren op elke grensoverschrijding over land.
Ik weet niet of ze drugshonden hebben aangezien wij tot op heden altijd mogen doorrijden, nadat ze een blik in onze auto werpen.
pi_189015215
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:29 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Nou volgens mij kan het best kwaad naar we vandaag gezien hebben..
Dus pappen en nathouden is je advies?
  woensdag 18 september 2019 @ 23:33:44 #70
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189015251
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:32 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Dus pappen en nathouden is je advies?
Nee legaliseren.. Laat mensen zelf maar bepalen of ze zich lamzuipen, snuiven of blowen
  woensdag 18 september 2019 @ 23:36:17 #71
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_189015309
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:00 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Je bedoeld dit?
Politie_Adam twitterde op woensdag 18-09-2019 om 22:34:22 Het slachtoffer van het schietincident op de Langbroekdreef is aan zijn verwondingen overleden. Recherche en Forensische Opsporing zijn bezig op de plaats delict met het onderzoek. reageer retweet
Nee, ik vond die TT nogal respectloos
pi_189015311
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:33 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Nee legaliseren.. Laat mensen zelf maar bepalen of ze zich lamzuipen, snuiven of blowen
Ok een goede optie.
  woensdag 18 september 2019 @ 23:37:54 #73
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189015340
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:36 schreef Tengano het volgende:

[..]

Nee, ik vond die TT nogal respectloos
Oh.. tja dat is wel vaker op FOK!
  woensdag 18 september 2019 @ 23:38:31 #74
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189015349
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:36 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Ok een goed optie.
Kan alle opbrengst zo naar de minderheden..
pi_189015385
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:38 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Kan alle opbrengst zo naar de minderheden..
Of meteen de cocaïne...
  woensdag 18 september 2019 @ 23:41:38 #76
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189015420
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:40 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Of meteen de cocaïne...
Gebeurd al nu.. bij legalisatie komt enkel de poen bij de maatschappij
pi_189015421
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:38 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Kan alle opbrengst zo naar de minderheden..
Dat er een advocaat is doodgeschoten tot daaraan toe, maar dit gaat te ver
  woensdag 18 september 2019 @ 23:42:11 #78
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189015430
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:41 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Dat er een advocaat is doodgeschoten tot daaraan toe, maar dit gaat te ver
Heb je een betere oplossing?
pi_189015448
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:42 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Heb je een betere oplossing?
Opbrengst naar de VVD

Nee hoor grapje, legaliseren en opbrengst van de belasting gewoon bij de schatkist toevoegen lijkt me prima. Iets groter buffertje opbouwen
  woensdag 18 september 2019 @ 23:43:16 #80
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189015450
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:42 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Opbrengst naar de VVD
En wat lost dat op?

Oh het was een grol..
of grap.. daar ben ik nog niet over uit.. :7
pi_189015524
De meeste coke komt toch via Rotterdam (en Antwerpen?) het land binnen?
Is dat niet een van de redenen dat de drugscriminaliteit hier zo groot is, dat het de grootste Europese aankomsthaven is en dat het daarna dus doorgevoerd moet worden naar de rest van Europa?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_189015529
Maar zonder dollen, ze zijn al 12 uur met een groot team aan het zoeken. En nog niets... Amsterdam hangt vol camera's
pi_189015536
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:46 schreef Leandra het volgende:
De meeste coke komt toch via Rotterdam (en Antwerpen?) het land binnen?
Is dat niet een van de redenen dat de drugscriminaliteit hier zo groot is, dat het de grootste Europese aankomsthaven is en dat het daarna dus doorgevoerd moet worden naar de rest van Europa?
Goed zo! En nu?
  woensdag 18 september 2019 @ 23:48:21 #84
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189015552
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:47 schreef ootjekatootje het volgende:
Maar zonder dollen, ze zijn al 12 uur met een groot team aan het zoeken. En nog niets... Amsterdam hangt vol camera's
Ja ze zoeken iemand met een zwarte hoodie.. Daar hebben ze vast al een paar van gevonden _O-
pi_189015562
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:47 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Goed zo! En nu?
Als dat zo is dan mag Rotterdam dat ook wel eens gaan aanpakken lijkt me.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_189015568
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:46 schreef Leandra het volgende:
De meeste coke komt toch via Rotterdam (en Antwerpen?) het land binnen?
Is dat niet een van de redenen dat de drugscriminaliteit hier zo groot is, dat het de grootste Europese aankomsthaven is en dat het daarna dus doorgevoerd moet worden naar de rest van Europa?
Dergelijke criminaliteit beperkt zich niet tot landsgrenzen. Daar worden echt wel mensen omgekocht en dergelijke. Wat men in de zuidas in de neus duwt is gewoon via een 'low-level' dealertje gekocht. Die echte groten moven tientallen kilo's per keer naar verschillende steden en die kopers daar zoeken het verder maar uit qua distributie verwacht ik.
pi_189015581
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:48 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ja ze zoeken iemand met een zwarte hoodie.. Daar hebben ze vast al een paar van gevonden _O-
Ik vermoed wel wat meer als een paar, maar woont dat joch daar om de hoek? Nee waarschijnlijk niet. Dus dat kan men toch berekenen? Of zit iedereen in Amsterdam aan de snuif?
pi_189015584
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:49 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Dergelijke criminaliteit beperkt zich niet tot landsgrenzen. Daar worden echt wel mensen omgekocht en dergelijke. Wat men in de zuidas in de neus duwt is gewoon via een 'low-level' dealertje gekocht. Die echte groten moven tientallen kilo's per keer naar verschillende steden en die kopers daar zoeken het verder maar uit qua distributie denk ik.
Nee dat klopt, maar het moet wel ergens het land binnenkomen, en wat dat betreft is het waarschijnlijk makkelijker het naar Rotterdam te transporteren dan naar Wenen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 18 september 2019 @ 23:50:17 #89
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189015585
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:46 schreef Leandra het volgende:
De meeste coke komt toch via Rotterdam (en Antwerpen?) het land binnen?
Is dat niet een van de redenen dat de drugscriminaliteit hier zo groot is, dat het de grootste Europese aankomsthaven is en dat het daarna dus doorgevoerd moet worden naar de rest van Europa?
Nee de reden is dat het illegaal is..

Als dat niet zo was kwamen toeristen het wel halen en verdwijnt een groot deel van de markt..
pi_189015591
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:49 schreef Leandra het volgende:

[..]

Als dat zo is dan mag Rotterdam dat ook wel eens gaan aanpakken lijkt me.
Ben ik ernstig met je eens
  woensdag 18 september 2019 @ 23:51:21 #91
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189015604
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:50 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Ik vermoed wel wat meer als een paar, maar woont dat joch daar om de hoek? Nee waarschijnlijk niet. Dus dat kan men toch berekenen? Of zit iedereen in Amsterdam aan de snuif?
je hebt het over de schutter toch?
  woensdag 18 september 2019 @ 23:52:18 #92
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_189015623
ik weet het ook niet meer :{
pi_189015640
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:50 schreef Leandra het volgende:

[..]

Nee dat klopt, maar het moet wel ergens het land binnenkomen, en wat dat betreft is het waarschijnlijk makkelijker het naar Rotterdam te transporteren dan naar Wenen.
Ja wellicht worden mensen omgekocht of wordt het gewoon goed verstopt. Zeg nou zelf, wie zou er nou niet voor 20.000 even de andere kant opkijken? Veel havenarbeiders iig wel gok ik. Als het eenmaal aan land is is het een koud kunstje om het door Europa te verspreiden.
pi_189015641
Dus controles op de Zuidas en boetes uitdelen, en dat geld naar extra controle in de Rotterdamse haven. En daarnaast om het drugstoerisme terug te dringen extra touristenbelasting heffen, wat de druk op Amsterdamse inwoners ook verlaagd.
pi_189015646
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:50 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Nee de reden is dat het illegaal is..

Als dat niet zo was kwamen toeristen het wel halen en verdwijnt een groot deel van de markt..
Ik zocht naar de reden dat de drugscriminaliteit in NL een zoveel groter probleem is dan in (veel) andere landen in Europa, en dat is mogelijk wel gekoppeld aan het feit dat het via NL binnenkomt in Europa.
De eerste verkoper op Europese bodem kan het meest verdienen, kan zelfs min of meer de prijs bepalen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_189015669
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:53 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Ja wellicht worden mensen omgekocht of wordt het gewoon goed verstopt. Zeg nou zelf, wie zou er nou niet voor 20.000 even de andere kant opkijken? Veel havenarbeiders iig wel gok ik. Als het eenmaal aan land is is het een koud kunstje om het door Europa te verspreiden.
Het probleem is dus vooral de haven van Rotterdam, in die zin dat het daar niet tegengehouden wordt.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_189015673
quote:
14s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:51 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

je hebt het over de schutter toch?
Ja die schutter rende weg, dus twee straten verderop in een auto of achterop een scooter. Radius berekenen en oppakken.
  woensdag 18 september 2019 @ 23:55:36 #98
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189015694
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:53 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik zocht naar de reden dat de drugscriminaliteit in NL een zoveel groter probleem is dan in (veel) andere landen in Europa, en dat is mogelijk wel gekoppeld aan het feit dat het via NL binnenkomt in Europa.
De eerste verkoper op Europese bodem kan het meest verdienen, kan zelfs min of meer de prijs bepalen.
Absoluut zijn wij een grote doorvoerhaven.. maar er is in andere landen ook wel een probleem qua criminaliteit omtrent drugs..
pi_189015697
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:54 schreef Leandra het volgende:

[..]

Het probleem is dus vooral de haven van Rotterdam, in die zin dat het daar niet tegengehouden wordt.
Ja, maar ik ga geen cent meer betalen voor die cokesnuivers van de Zuidas. Daarin steun ik de gemeente Rotterdam ook.
pi_189015702
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 23:54 schreef Leandra het volgende:

[..]

Het probleem is dus vooral de haven van Rotterdam, in die zin dat het daar niet tegengehouden wordt.
Dat zeg jij. Ik heb zo het idee dat het in België ook niet vlekkeloos verloopt. Kuch kuch Charleroi enz...

Maar het zal er altijd wel zijn. Er zijn zelfs nog steeds mensen zo gek om met drugs het vliegtuig op te stappen, dus op zo'n containerschip moet wel een piece of cake zijn in vergelijking.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')