FOK!forum / Showbizz, Celebs en Gossip / [Barbiegate #37] en daar is Tangel weer met zijn angel
Maracawoensdag 18 september 2019 @ 09:49
Na het legendarische OH OH CHERSO was haar naam voorgoed gevestigd en maakte Haagse realityster BARBIE samen met haar MICHAEL een tv-carrière op eigen benen. Jarenlang volgden honderdduizenden RTL-kijkers hun bizarre leven, dat door hun scheiding nu compleet op zijn kop staat…

Samantha+Michael+uit+elkaar.JPG
o
’Tot de dood ons scheidt’ lijkt iets korter uit te pakken voor realitysterren SAMANTHA DE JONG (27) en MICHAEL VAN DER PLAS (35). Van hun prille geluk mocht in 2012 heel Nederland meegenieten, geluk dat nog oplaaide na de geboorte van hun twee kinderen ANGELINA (5) en de pas éénjarige MILANO.

Maar nu is alles over en uit, zo bevestigt manager JAKE HAMPEL gisteren een bericht daarover in Weekblad Privé .

,,De bom is gebarsten’’, zegt Jake en Barbie staat op het punt daar zelf haar verhaal over te gaan doen.

http://www.telegraaf.nl/p(...)hael_voorbij___.html

hqdefault.jpg

Het Laatste nieuws (April 2019): Barbie is van 1 hoog gesprongen:
https://www.gids.tv/video(...)ns-haar-ex-vriendjes

SPOILER
[q]Barbie: ’RTL behandelde me als hoer’

Realityster Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, beweert dat ze acht jaar lang is vernederd en misbruikt door haar zogenaamde vrienden, manager Jake en de mensen van RTL en Warner Bros. Nu leeft ze van een bijstandsuitkering, heeft ze schulden en moet haar huis uit.

Na jarenlang naar de pijpen te hebben gedanst van de mensen om haar heen, zegt de Haagse blondine dat ze er helemaal klaar mee is. Ze stopt per direct met alles wat haar in de publiciteit brengt, ondanks de eerste aflevering van haar nieuwe televisieprogramma Samantha & Michael scheiden ermee uit deze week werd uitgezonden. „Ik hoop eerlijk gezegd dat er helemaal niemand naar gaat kijken. Wat je daar te zien krijgt, is verlakkerij. Allemaal in scène gezet.”

In het interview met Story zegt Samantha dat ze helemaal niets meer met „die nepwereld” te maken wil hebben. „Mijn leven is een ravage. Er was maar één ding belangrijk: de kijkcijfers. Ik heb nu voor mezelf gekozen. Het wordt hoog tijd dat de waarheid boven water komt. Ik voelde me net een pop. Ze hebben me jarenlang als een hoer behandeld. Ik zeg wat ik denk. Dat hebben RTL en productiemaatschappij Warner Bros aan zichzelf te danken.”

Vertrouwen

Jaren geleden had ze al willen stoppen, maar ze zat vast aan een contract en nam de mensen om haar heen keer op keer weer in vertrouwen. „Vooral van dit laatste seizoen heb ik spijt. Maar ze hadden me wijsgemaakt dat ik een winkeltje kreeg als ik deze serie tot een goed einde zou brengen. Die winkel heb ik dus mooi niet gekregen. Ik heb niets gekregen. Ja, schulden.”

Jake

Ook haar relatie met pornoster Rolf werd volgens Samantha moedwillig kapot gemaakt. „Mijn voormalig manager Jake regelt al jaren de boekingen van Michael en mij. Daar verdiende hij aan. Dus hij had er belang bij dat wij bij elkaar bleven. Toen ik met Rolf samen was, bazuinde hij overal rond dat het maar een kwestie van tijd zou zijn voordat Michael bij me terug zou komen, en ik Rolf alleen maar nodig had voor de seks. Hij maakte het helemáál bont en beweerde dat Rolf ook de hele dag met andere wijven lag te naaien. Hij had zelfs gehoord Rolf zich via het internet zou verhuren! Ik dacht: zoiets verzin je toch niet? Ik had ook helemaal geen reden om Jake te wantrouwen. Toen ik toch bleef doorgaan met Rolf, heeft Jake me teruggepakt. Hij zette van de ene op de andere dag de boekingen stop. Die komt er bij mij nooit meer in.”

Bijstand

Inmiddels stelt Barbie dat „alle bloedhonden het zinkende schip hebben verlaten”. De realityster, die ooit bekendheid vergaarde met Oh Oh Cherso, zit nu met torenhoge vaste lasten en een lease-auto opgescheept die ze niet meer kan betalen. „Het is dat ik mijn familie en vrienden heb, die me helpen. Anders was ik er financieel allang onderdoor gegaan. Ik had kennelijk op mijn voorhoofd staan dat profiteurs bij mij aan het juiste adres zijn. Je zou eens moeten weten wat ik in de afgelopen jaren allemaal wel niet heb weggegeven aan die zogenaamde vrienden. Het was kennelijk doodnormaal dat iedereen me kaalplukte.”

Ze besluit het interview met dat ze „het wel gaat redden”, ondanks ze haar huis uit moet. „Al is het alleen maar omdat ik mijn twee schatten van kinderen niet wil opzadelen met een moeder die de weg kwijt is. Het klinkt misschien gek uit de mond van iemand die geen cent te makken heeft en beroofd is van het vertrouwen in alles en iedereen, maar ik voel me bevrijd. Ik heb mijn lesje geleerd. Geef mij maar een wereld zonder types die je elke dag geestelijk verkrachten.”
[/q]
Bron: https://www.telegraaf.nl/(...)n-stopt-met-showbizz
26.07.2018
SPOILER
Barbie Update: Het Laatste Nieuws
Sterren Woensdag 22:53

Ook woensdag is realityster Samantha de Jong na de vermeende zelfmoordpoging een dag geleden, nog steeds het gesprek van de dag. Hamvraag is natuurlijk: hoe is het nu met Barbie?

Samantha’s woordvoerder zegt tegen Shownieuws dat ze een psychose heeft gekregen van de warmte in combinatie met haar medicatie. Er zouden absoluut geen drugs in het spel zijn geweest. Ook wil hij benadrukken dat de realityster – in tegenstelling tot verklaringen van omstanders – uit het raam is gevallen en niet gesprongen.

Uit het ziekenhuis
Het goede nieuws is dat Barbie volgens haar woordvoerder ontslagen is uit het ziekenhuis. Naar zijn zeggen: omdat er in het ziekenhuis alsnog veel pottenkijkers en vervelende mensen kwamen.

De woordvoerder zegt dat het naar omstandigheden goed met haar gaat. Na een scan blijkt dat Samantha lichamelijks niets aan het voorval heeft overgehouden. Ze verblijft nu in een kliniek “waar ze tot rust komt”, maar de woordvoerder wil er niet op ingaan wat voor kliniek dat is. Hij benadrukt wel dat het zeker geen instelling is voor drugs- of alcoholverslavingsproblematiek.

Politieonderzoek
Van verschillende bronnen, waaronder de woordvoerder, hebben we begrepen dat er een politieonderzoek zou lopen. De politie wil dit tegenover Shownieuws echter bevestigen noch ontkennen. Het enige wat ze willen zeggen is dat “een persoon met verwondingen is aangetroffen en is overgedragen aan het zorgkader”.

Afstand nemen
Samantha’s woordvoerder benadrukt tegenover Shownieuws dat zij haar rust moet nemen en afstand moet bewaren van negatieve mensen om haar heen. Daar gaat de familie zich naar zijn zeggen de komende tijd op richten – zij heeft het beste met Samantha voor. En er mag momenteel ook alleen familie bij haar komen, zo vertelt de woordvoerder die nog toevoegt dat Barbie’s ouders een forse klap hebben gehad en heel erg inzitten over de toestand van hun dochter.

Update van 2 augustus 2018:
Rechter wijst kinderen Barbie toe aan hun vader Michael
De kinderrechter wijst Angelina (6) en Milano (3), de kinderen van realityster Samantha 'Barbie' de Jong (29) en haar ex-man Michael van der Plas, voorlopig aan hun vader toe. Dat besluit is vandaag achter gesloten deuren genomen nadat Samantha eind vorige maand gedrogeerd uit het raam van haar woning in Scheveningen viel. Met de uitspraak volgt de rechter het advies van de kinderbescherming.
De gemaakte afspraak geldt voor drie maanden en in eerste instantie tot 24 oktober dit jaar. Daarna wordt door de Raad voor de Kinderbescherming gekeken naar het welzijn van Angelina en Milano op dat moment en de langere termijn. Michael, die in Spanje samenwoont met zijn vriendin Naomi, heeft opgelucht gereageerd op de uitspraak. Hij vindt dat de kinderen momenteel beter af zijn bij hem en nam, om dat doel te bereiken, onlangs een advocaat in de arm. ,,Het is niet mijn bedoeling de kinderen van Samantha af te pakken. Het voornaamste is dat de kinderen rust en harmonie krijgen'', reageerde hij vandaag.

Michael en zijn vriendin blijven vanaf nu in Nederland, omdat ze vinden dat de kinderen in Scheveningen horen. Zijn uitgaansgelegenheid in Spanje zal hij voorlopig door iemand anders laten runnen. Wat Samantha de Jong vindt van de uitspraak is vooralsnog onduidelijk. Haar vriend Jeffrey reageerde vandaag kort: ,,Het belangrijkste is nu het regelen van het verblijf van Samantha in een herstelkliniek in Schotland.'' Volgens manager Jake Hampel, die momenteel de woordvoering doet voor Van der Plas, zal Barbie zich de komende maanden in de kliniek moeten bewijzen. ,,Anders kan ze, in het ergste geval, haar kinderen kwijtraken.''

Michael liet eerder weten dat hij zijn ex-vrouw, van wie hij twee jaar geleden scheidde, 'niet per se' een slechte moeder vindt, maar dat ze een gevaar voor de kinderen is als ze zichzelf niet in de hand kan houden. ,,Als je ontoerekeningsvatbaar bent, kun je gekke dingen doen. Nu springt ze alleen uit het raam, maar de volgende keer doet ze dat met haar kind'', zei hij. En: ,,Ik wil de kinderen helemaal niet bij hun moeder weghalen, maar we zitten nu op een punt 'tot hier en niet verder'. Een vuist op tafel, laat Samantha zich maar bewijzen dat ze beter wil worden. Ze moet écht aan zichzelf gaan werken.''
Schotland
Vorige week dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat Samantha uit het raam van haar huis zou zijn gesprongen. Vooralsnog is niet duidelijk wat er daadwerkelijk is gebeurd. Volgens een overbuurman had ze zichzelf uit het raam van haar woning aan de Korbootstraat laten vallen, haar woordvoerder spreekt van een verkeerde mix van medicijnen die haar had bedwelmd.

De blondine verblijft momenteel in een Haagse kliniek voor mensen met psychische en verslavingsproblemen om tot rust te komen. Nadat de Haagse realityster in januari een zelfmoordpoging deed, verbleef ze enkele weken binnen de muren van een verslavingskliniek. Het advies om zich te laten behandelen in een gerenommeerde instelling in Zuid-Afrika sloeg ze in de wind. Ze zou zich op korte termijn laten opnemen in een kliniek in Schotland.

Gisteren bedankte Samantha haar Rijswijkse vriend Jeffrey van der Meer (32), die als zanger optreedt onder de naam Jeffrey Lake. ,,Heb nu eindelijk iemand gevonden met wie ik kan lachen huilen en mee kan praten als het even niet meer gaat'', liet ze haar fans weten.

Volgens Jeffrey had Samantha de nacht voordat ze uit het raam viel of gleed bezoek van twee onbekende mannen. Een daarvan zou een verdovend middel in haar frisdrank hebben gedaan. Althans, dat heeft Barbie tegen hem gezegd. Of dat echt zo is? Jeffrey gelooft Samantha op haar woord. ,,Ik ken haar al een tijd en ze was erg goed bezig. Ze zorgde goed voor zichzelf en haar kinderen. Medisch en wat verslavingen betreft, had ze zich met die medicijnen goed onder controle. Een terugval in een oude gewoonte? Zo is ze niet. Ze kijkt na het incident eerder dit jaar juist weer positief richting toekomst.''
===================================================================

De diverse instagrams:

Samantha: https://www.instagram.com/samantha_de_jong29/
Michael: https://www.instagram.com/michaelvanderplas/

Michaels vriendin Naomi: https://www.instagram.com/naomicollinda/
Samantha's Vriendje van dienst
Maron Hill: https://instagram.com/maronhillofficial/

https://www.show.nl/rubri(...)-heeft-haar-rust-nu/

Update laatste nieuws. 19 April 2019
Samantha de Jong (29), beter bekend als de Haagse realityster Barbie, blijkt afgelopen woensdag haar bekken en pols te hebben gebroken. Ze is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen. De Jong schreef op Instagram dat het weer wat beter met haar gaat.


Eerder probeerde de realityster er een einde aan te maken door van 1 hoog te springen.
Al eerder is Barbie op de grond terecht gekomen, toen zou er sprake zijn geweest van een valpartij.

V-kini update: https://www.instagram.com/p/Bypa75do18-/

En halve top: https://www.instagram.com/p/ByawDr3otde/

---------------------------------

Augustus 2019

En weer zwanger: https://www.instagram.com/p/B0RAkzToOqi/

samantha.jpg

En niet meer zwanger https://www.instagram.com/p/B1RwbatowGL/

------------------------------------------------
quote:
De ex-manager van Barbie Big Jake (Jake Hampel) dreigt ten onder te gaan aan de roddels en geruchten over zijn voormalige zakelijke relatie met de reality-ster Samantha de Jong.


In weekblad Privé doet Jake zijn beklag. De manager, die inmiddels gescheiden is en grote privéproblemen ondervindt, heeft overwogen om al zijn kennis over Barbie op straat te gooien. Volgens de man heeft Barbie beweert dat hij een oplichter is.

Uit respect voor de ex van Barbie, Michael van der Plas, zag Hampel er vanaf.

,,Er is veel wat de mensen niet weten over Samantha. De roddels over mij gingen zo ver, dat mijn vrouw op een gegeven moment in Scheveningen hoorde dat ik met Samantha in bed zou hebben gelegen", aldus de voormalig Barbie-manager, die inmiddels gescheiden is en 50 kilo is afgevallen, in Privé.

Volgens Hampel, die vreest voor een amputatie van zijn onderbeen, heeft Barbie 'een aanslag op zijn privéleven' gepleegd.

Bron ; ditjes & datjes

Uit respect voor Michael zag hij er vanaf :')
Bron: Ditjes en Datjes
praadjewoensdag 18 september 2019 @ 09:51
Fipo. Goede TT _O_
Fokkie83woensdag 18 september 2019 @ 09:52
Prachtige TT. _O-

Je was er trouwens snel bij Maraca. :9

Ben benieuwd of Tangel er aan het einde van dit topic nog steeds bij is :s)
soapiewoensdag 18 september 2019 @ 10:00
quote:
1s.gif Op woensdag 18 september 2019 09:52 schreef Fokkie83 het volgende:
Prachtige TT. _O-

Je was er trouwens snel bij Maraca. :9

Ben benieuwd of Tangel er aan het einde van dit topic nog steeds bij is :s)
Tuurlijk, die komt altijd weer terug, net een boemerang......
praadjewoensdag 18 september 2019 @ 11:38
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 10:00 schreef soapie het volgende:

[..]

Tuurlijk, die komt altijd weer terug, net een boemerang......
Yep, die komt altijd terug. Leuk om zijn relatie naar de klote te helpen. :(

https://www.instagram.com/p/B2ge5_VIGeh/
soapiewoensdag 18 september 2019 @ 12:19
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 11:38 schreef praadje het volgende:

[..]

Yep, die komt altijd terug. Leuk om zijn relatie naar de klote te helpen. :(

https://www.instagram.com/p/B2ge5_VIGeh/
Sjezus, Barbie is daar bijna onherkenbaar.....
mailywoensdag 18 september 2019 @ 12:19
quote:
1s.gif Op woensdag 18 september 2019 09:52 schreef Fokkie83 het volgende:
Prachtige TT. _O-

Je was er trouwens snel bij Maraca. :9

Ben benieuwd of Tangel er aan het einde van dit topic nog steeds bij is :s)
Die trekken we eruit, want giftig :D
Fokkie83woensdag 18 september 2019 @ 12:25
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:19 schreef soapie het volgende:

[..]

Sjezus, Barbie is daar bijna onherkenbaar.....
Geen make up. ( behalve wat botox / fillers en permanente wenkbrauwen en pruik )
Ook al staat ze met haar ogen dicht, ik vind haar er zo veel beter uitzien.
IriYewoensdag 18 september 2019 @ 12:38
Tangel zal zichzelf wel flink aan zijn angel getrokken hebben nu hij weer als hoofdpersoon in het leven van Babs genoemd mag worden EN als hoofditem in deze nieuwe topic.

Trouwens, wie zegt dat hij nog met dat andere mokkel samen is?
Dit soort figuren zijn niet in staat om een langdurige relatie te hebben.
Fokkie83woensdag 18 september 2019 @ 12:58
Zag net dat laatste filmpje op haar insta.
Ze praat alsof ze tegen zwakbegaafde aan het kletsen is. Zou ze soms weer gebruiken? Ik heb al eerder mijn twijfels gehad daarover ( toen ze met Maron ging ) In dat boodschappen filmpje gister praatte ze ook al zo " apart " .

Ome Rolf noemt indd nergens meer de naam van zijn vriendin wat hij voorheen wel deed ( zag ik ) Het is alleen ik als hij over de baby praat.
Hij heeft ook elke keer een andere griet. Dat Grietje had hem al moeten dumpen toen bleek dat zijn andere scharrel ook zwanger was.
Fokkie83woensdag 18 september 2019 @ 12:59
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:19 schreef maily het volgende:

[..]

Die trekken we eruit, want giftig :D
Trekken jullie maar, ik wil hem met geen vinger aanraken :+
Annaghwoensdag 18 september 2019 @ 13:07
quote:
1s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:58 schreef Fokkie83 het volgende:
Zag net dat laatste filmpje op haar insta.
Ze praat alsof ze tegen zwakbegaafde aan het kletsen is. Zou ze soms weer gebruiken? Ik heb al eerder mijn twijfels gehad daarover ( toen ze met Maron ging ) In dat boodschappen filmpje gister praatte ze ook al zo " apart " .

Ome Rolf noemt indd nergens meer de naam van zijn vriendin wat hij voorheen wel deed ( zag ik ) Het is alleen ik als hij over de baby praat.
Hij heeft ook elke keer een andere griet. Dat Grietje had hem al moeten dumpen toen bleek dat zijn andere scharrel ook zwanger was.
Het is toch niet Samantha's stem in het filmpje met de bananenshake?
praadjewoensdag 18 september 2019 @ 13:08
quote:
1s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:59 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Trekken jullie maar, ik wil hem met geen vinger aanraken :+
Lekker solidair ben jij zeg. :D
mailywoensdag 18 september 2019 @ 13:09
quote:
1s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:59 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Trekken jullie maar, ik wil hem met geen vinger aanraken :+
Pincet meneertje, pincet!
Annaghwoensdag 18 september 2019 @ 13:10
quote:
1s.gif Op woensdag 18 september 2019 12:59 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Trekken jullie maar, ik wil hem met geen vinger aanraken :+
Is een tang een optie?
praadjewoensdag 18 september 2019 @ 13:12
Huh, ik zit nog even dat filmpje te kijken van de boodschappen en van die shake. Haar nagels zijn eraf :?
mailywoensdag 18 september 2019 @ 13:16
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:12 schreef praadje het volgende:
Huh, ik zit nog even dat filmpje te kijken van de boodschappen en van die shake. Haar nagels zijn eraf :?
Niet geklikt, maar dan was ze waarschijnlijk onderweg naar de nagelplaksalon?
Annaghwoensdag 18 september 2019 @ 13:17
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:12 schreef praadje het volgende:
Huh, ik zit nog even dat filmpje te kijken van de boodschappen en van die shake. Haar nagels zijn eraf :?
Ik vraag me af of het Samantha wel is. De stem klinkt niet zo mieperig en zeurderig met van die lange rare uithalen zoals gebruikelijk bij haar. Foto's waarop ze zonder make-up staat (daar ziet ze er imho tien keer beter op uit dan met die gekke wimpers en andere zooi), en dan nu zonder nepnagels? Watskebeurd?
praadjewoensdag 18 september 2019 @ 13:21
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:17 schreef Annagh het volgende:

[..]

Ik vraag me af of het Samantha wel is. De stem klinkt niet zo mieperig en zeurderig met van die lange rare uithalen zoals gebruikelijk bij haar. Foto's waarop ze zonder make-up staat (daar ziet ze er imho tien keer beter op uit dan met die gekke wimpers en andere zooi), en dan nu zonder nepnagels? Watskebeurd?
Filmpje gepikt van een andere insta en haar stem eronder gezet?
quirinawoensdag 18 september 2019 @ 13:23
:')
Fokkie83woensdag 18 september 2019 @ 13:27
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:07 schreef Annagh het volgende:

[..]

Het is toch niet Samantha's stem in het filmpje met de bananenshake?
Jawel
IriYewoensdag 18 september 2019 @ 13:28
quote:
Niet geklikt, alleen de tekst is genoeg. ''Beter haal je het weg, meid'', had ze beter ook op zichzelf kunnen toepassen. :X
Fokkie83woensdag 18 september 2019 @ 13:47
quote:
Wat een respectloze kneus is het.
Ik heb het nooit op hem gehad, maar hoe hij hier praat over vrouwen :r
Hij toont niet eens respect voor de moeders van zijn kinderen maar wel uithalen naar Michael, en zichzelf goed voor proberen te doen op FB.
Joh, 100% zeker dat hij zijn ding alweer in Samantha heeft gestoken.
Wat zien vrouwen in hem? Al was het de laatste man op aarde :r :r
Messinawoensdag 18 september 2019 @ 13:57
quote:
389 weergaven

Echt nobody cares. :')
Maracawoensdag 18 september 2019 @ 14:36
Alle eer naar quirina voor de TT :)
IriYewoensdag 18 september 2019 @ 14:42
quote:
1s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:47 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Wat een respectloze kneus is het.
Ik heb het nooit op hem gehad, maar hoe hij hier praat over vrouwen :r
Hij toont niet eens respect voor de moeders van zijn kinderen maar wel uithalen naar Michael, en zichzelf goed voor proberen te doen op FB.
Joh, 100% zeker dat hij zijn ding alweer in Samantha heeft gestoken.
Wat zien vrouwen in hem? Al was het de laatste man op aarde :r :r
Ik durf er zelfs voor te wedden dat Samant het gif uit zijn angel heeft gezogen toen het even uit was met Marijn.
Deze twee narcistische mafklappers zijn voor elkaar gemaakt. Samant is de vrouwelijke Tangel en andersom is Tangel de mannelijke Samant. Het is wachten op de volgende verzonnen zwangerschap.
ChipsZak.woensdag 18 september 2019 @ 15:19
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:07 schreef Annagh het volgende:

[..]

Het is toch niet Samantha's stem in het filmpje met de bananenshake?
Volgens mij wel, hoor. Ik hoor niks geks, :).
bloempjuhwoensdag 18 september 2019 @ 15:44
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 13:12 schreef praadje het volgende:
Huh, ik zit nog even dat filmpje te kijken van de boodschappen en van die shake. Haar nagels zijn eraf :?
Klinkt eerder als Bianca van de Voom Voom :o
girlnextdoor.woensdag 18 september 2019 @ 21:25
Jeetje, dat laatste filmpje.. die lippen..

En ik heb alweer een nieuwe topictitel: #healty (check dr # )
mailywoensdag 18 september 2019 @ 21:26
quote:
1s.gif Op woensdag 18 september 2019 21:25 schreef girlnextdoor. het volgende:
Jeetje, dat laatste filmpje.. die lippen..

En ik heb alweer een nieuwe topictitel: #healty (check dr # )
Zorg dat je volgende week ( :+ ) de laatste post hebt :D
Fokkie83woensdag 18 september 2019 @ 22:02
quote:
1s.gif Op woensdag 18 september 2019 21:25 schreef girlnextdoor. het volgende:
Jeetje, dat laatste filmpje.. die lippen..


Het viel mij ook gelijk op :+

Ze post ook echt vage filmpjes hoor de laatste dagen. Ik weet dat ze iedereen wilt overtuigen hoe goed ze wel niet bezig is, alleen is het niet geloofwaardig.

En wat heeft vrijgezel zijn met haar voeding en sport te maken? Aangezien ze schrijft vrijgezelzijniszoslechtniet.
#ANONIEMwoensdag 18 september 2019 @ 22:07
quote:
1s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:02 schreef Fokkie83 het volgende:
En wat heeft vrijgezel zijn met haar voeding en sport te maken? Aangezien ze schrijft vrijgezelzijniszoslechtniet.
3x daags zaad slikken is ook aardig wat calorieën, dat hoeft nu niet meer.

[ Bericht 21% gewijzigd door #ANONIEM op 18-09-2019 22:08:54 ]
Fokkie83woensdag 18 september 2019 @ 22:11
quote:
1s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:07 schreef Cyanide- het volgende:

[..]

3x daags zaad slikken is ook aardig wat calorieën, dat hoeft nu niet meer.
:D
Vergeet Rolf niet he ;) :s)
Olewoensdag 18 september 2019 @ 22:13
Niet bij te houden :D
mailywoensdag 18 september 2019 @ 22:17
quote:
0s.gif Op woensdag 18 september 2019 22:13 schreef Ole het volgende:
Niet bij te houden :D
Ennnnnnndooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
#ANONIEMwoensdag 18 september 2019 @ 22:21
quote:
1s.gif Op woensdag 18 september 2019 21:25 schreef girlnextdoor. het volgende:
Jeetje, dat laatste filmpje.. die lippen..

En ik heb alweer een nieuwe topictitel: #healty (check dr # )
wmocksh8cs.jpeg
mailywoensdag 18 september 2019 @ 22:24
quote:
8)7
quirinawoensdag 18 september 2019 @ 22:36
Healty is de nieuwe trend.
Vergeet healthy maar.
Healty is het.
TaksiZonderSuikerdonderdag 19 september 2019 @ 11:24
Waar blijft die realitysoap van Maik, Naoom, Lies en Jef? Die had toch allang online moeten staan?
praadjedonderdag 19 september 2019 @ 11:37
https://www.instagram.com/p/B2j4FERouDx/

Fijne avond allemaal !! Ik krijg zoveel lieve berichten van heel veel lieve mensen zo wel op insta als op facebook ik wil jullie daarvoor echt heel erg bedanken het zat laaste tijd niet mee,, maar ik heb me leven weer opgepakt en het gaat al een stuk beter lieve mensen dank voor jullie steun en zeker ook van me familie vrienden en @rolftangel 🥰

Even apart Tangel bedanken :r
atodonderdag 19 september 2019 @ 11:49
Nooit een dull moment met Samantha :P
Messinadonderdag 19 september 2019 @ 11:59
quote:
Zo zonde, dat gezicht is echt nergens meer natuurlijk...
Klaploperdonderdag 19 september 2019 @ 12:00
Samantha heeft een keertje fruit gekocht, snel, geef die kinderen terug!
Leandradonderdag 19 september 2019 @ 12:06
quote:
0s.gif Op donderdag 19 september 2019 11:59 schreef Messina het volgende:

[..]

Zo zonde, dat gezicht is echt nergens meer natuurlijk...
Ze ziet er dan ook gelijk uit als een vijftiger die heeft laten sleutelen om nog jong te lijken.

Bizar is dat altijd; die versleutelde vrouwen hebben allemaal zo'n "je lijkt 45 look" ongeacht hoe oud ze zijn. En niet dat ze werkelijk 45 lijken, maar ze zien eruit alsof ze voor 45 willen doorgaan.
Mrmimedonderdag 19 september 2019 @ 12:15
Door me shakes voel ik me echt healty O+ Beautifull O+
Mrmimedonderdag 19 september 2019 @ 12:15
quote:
2s.gif Op donderdag 19 september 2019 12:00 schreef Klaploper het volgende:
Samantha heeft een keertje fruit gekocht, snel, geef die kinderen terug!
Ja dat filmpje, met een paar doodgewone boodschappen in het mandje :')
saparmurat_niyazovdonderdag 19 september 2019 @ 12:22
quote:
0s.gif Op donderdag 19 september 2019 11:24 schreef TaksiZonderSuiker het volgende:
Waar blijft die realitysoap van Maik, Naoom, Lies en Jef? Die had toch allang online moeten staan?
Ja, de eerste aflevering had vorige week al online moeten staan op het kanaal van Michael en Naomi. Nou, ik zie daar niets...
mailydonderdag 19 september 2019 @ 12:24
quote:
2s.gif Op donderdag 19 september 2019 12:00 schreef Klaploper het volgende:
Samantha heeft een keertje fruit gekocht, snel, geef die kinderen terug!
_O_
mascara-klodderdonderdag 19 september 2019 @ 12:27
quote:
Crisis! Drinkt ze daar wodka met verse munt ofzo, wat een bezopen kop :X
Fokkie83donderdag 19 september 2019 @ 12:39
quote:
0s.gif Op donderdag 19 september 2019 12:27 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Crisis! Drinkt ze daar wodka met verse munt ofzo, wat een bezopen kop :X
:D
Echt, ik schreef het al eerder..Het zou me niks verbazen als ze weer aan de shit zit.
Het slaat allemaal nergens op en het gaat nergens over.
Fokkie83donderdag 19 september 2019 @ 12:43
quote:
0s.gif Op donderdag 19 september 2019 11:37 schreef praadje het volgende:
https://www.instagram.com/p/B2j4FERouDx/

Fijne avond allemaal !! Ik krijg zoveel lieve berichten van heel veel lieve mensen zo wel op insta als op facebook ik wil jullie daarvoor echt heel erg bedanken het zat laaste tijd niet mee,, maar ik heb me leven weer opgepakt en het gaat al een stuk beter lieve mensen dank voor jullie steun en zeker ook van me familie vrienden en @:rolftangel 🥰

Even apart Tangel bedanken :r
Omdat Tangel haar natuurlijk alle hoeken van de kamer heeft laten zien en dat had ze echt even nodig. :r
Die vele lieve berichten krijgt ze dan privé want haar reacties op insta kan ze niet aanzetten omdat ze dan allemaal shit over haar heen krijgt.

En wat zat er niet mee? De " verzonnen " zwangerschap / miskraam of dat er nu eens een man is ( maron/ Marijn) die haar gedrag uiteindelijk toch niet pikt?
Fokkie83donderdag 19 september 2019 @ 12:49
quote:
0s.gif Op donderdag 19 september 2019 11:59 schreef Messina het volgende:

[..]

Zo zonde, dat gezicht is echt nergens meer natuurlijk...
Ik hoop dat ze ooit op een punt komt dat ze stopt met haar lippen op te laten spuiten, die scheve nep wimpers eraf laat, stopt met botox/ fillers en die pruik van haar hoofd laat. Daar zal ze zeker weten van opknappen.
TheVulturedonderdag 19 september 2019 @ 12:53
quote:
WTF
#ANONIEMdonderdag 19 september 2019 @ 13:04
quote:
Gesmolten E.T. :r
Annaghdonderdag 19 september 2019 @ 13:24
quote:
0s.gif Op donderdag 19 september 2019 12:15 schreef Mrmime het volgende:

[..]

Ja dat filmpje, met een paar doodgewone boodschappen in het mandje :')
Waarschijnlijk is ze er nog niet zo lang geleden achter gekomen dat je bananen ook kunt eten.
Annaghdonderdag 19 september 2019 @ 13:25
quote:
0s.gif Op donderdag 19 september 2019 12:06 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ze ziet er dan ook gelijk uit als een vijftiger die heeft laten sleutelen om nog jong te lijken.

Bizar is dat altijd; die versleutelde vrouwen hebben allemaal zo'n "je lijkt 45 look" ongeacht hoe oud ze zijn. En niet dat ze werkelijk 45 lijken, maar ze zien eruit alsof ze voor 45 willen doorgaan.
Ze gaat steeds meer op Mary Borsato lijken. :{
ChipsZak.donderdag 19 september 2019 @ 14:42
quote:
1s.gif Op donderdag 19 september 2019 12:43 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Omdat Tangel haar natuurlijk alle hoeken van de kamer heeft laten zien en dat had ze echt even nodig. :r
Die vele lieve berichten krijgt ze dan privé want haar reacties op insta kan ze niet aanzetten omdat ze dan allemaal shit over haar heen krijgt.

En wat zat er niet mee? De " verzonnen " zwangerschap / miskraam of dat er nu eens een man is ( maron/ Marijn) die haar gedrag uiteindelijk toch niet pikt?
Nou, dit kan ik haar niet kwalijk nemen. Ik zou ook geen zin hebben in die shitstorm, :') :+.
Fokkie83donderdag 19 september 2019 @ 15:11
Die nieuwe filmpjes :D
Die tante van haar is echt een eerste klas tokkie. Jeetje.. Wat simpel.
Lullig voor haar moeder dat ze haar tante elke keer moeder noemt. :')
Haar moeder Cora is een stuk netter.
Doedezemaardonderdag 19 september 2019 @ 15:16
Welkom in de wereld van Barbie, waar je je tante moeder noemt, je neef een nicht is en je altijd weer bij die vieze Rolf uitkomt
Leandradonderdag 19 september 2019 @ 16:19
Het is toch gewoon haar moeder op die fimpjes?
Fokkie83donderdag 19 september 2019 @ 17:41
quote:
0s.gif Op donderdag 19 september 2019 16:19 schreef Leandra het volgende:
Het is toch gewoon haar moeder op die fimpjes?
Nee dat is haar tante.
Waarschijnlijk een zus van haar moeder want ze lijkt er wel op maar Cora is een stuk netter.

In 21 uur van een healty life , fruit, shakes en pillen en ooo wat is ze gezond, naar een broodje kapsalon.
praadjedonderdag 19 september 2019 @ 17:47
quote:
0s.gif Op donderdag 19 september 2019 16:19 schreef Leandra het volgende:
Het is toch gewoon haar moeder op die fimpjes?
Volgens mij niet hoor maar dat had idee had ik al bij eerdere filmpjes die ze plaatste sinds dat ze geen contact meer met haar familie had. Volgens mij een tante ofzo.

Die filmpjes zijn volgens mij ook oude meuk. Kijk maar naar haar nagels bij het boodschappen doen, dan haar nagels bij die muntthee en nu weer haar nagels bij het bakken van het vlees.
Die zit zichzelf gewoon voor de gek te houden om maar in een goed blaadje te komen bij Jeugdzorg en haar "vijanden'. Zo van kijk eens hoe goed ik bezig ben. Nou ja, de meeste fans komen ook niet hoger uit dan het IQ van hun schoenmaat dus die zullen het allemaal wel geloven.
Fokkie83donderdag 19 september 2019 @ 18:19
quote:
0s.gif Op donderdag 19 september 2019 17:47 schreef praadje het volgende:

[..]


Die filmpjes zijn volgens mij ook oude meuk. Kijk maar naar haar nagels bij het boodschappen doen, dan haar nagels bij die muntthee en nu weer haar nagels bij het bakken van het vlees.
Die zit zichzelf gewoon voor de gek te houden om maar in een goed blaadje te komen bij Jeugdzorg en haar "vijanden'. Zo van kijk eens hoe goed ik bezig ben. Nou ja, de meeste fans komen ook niet hoger uit dan het IQ van hun schoenmaat dus die zullen het allemaal wel geloven.
Dat vlees is haar moeder aan het bakken. Geloof dat dit wel echt Cora is, aan haar stem te horen.
Ze zal die nagels gister dan wel weer hebben gedaan of laten doen.
Over die fans _O_ _O-
Het is inderdaad wel zo dat het vrij simpele mensen zijn die fan van haar zijn.

Moet zeggen dat ik toch wel moet lachen om Samantha hoe ze op die scooter zit, hoe ze praat en haar gezichtsuitdrukking. Alleen lijkt het alsof ze een masker op heeft, continu vraag ik me af wat er met haar gezicht is gebeurd..Hebben ze die botox / fillers er verkeerd ingespoten ofzo? Ze heeft rare rimpels, het klopt niet..
Leandradonderdag 19 september 2019 @ 18:22
quote:
1s.gif Op donderdag 19 september 2019 18:19 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Dat vlees is haar moeder aan het bakken. Geloof dat dit wel echt Cora is, aan haar stem te horen.
Ze zal die nagels gister dan wel weer hebben gedaan of laten doen.
Over die fans _O_ _O-
Het is inderdaad wel zo dat het vrij simpele mensen zijn die fan van haar zijn.

Moet zeggen dat ik toch wel moet lachen om Samantha hoe ze op die scooter zit, hoe ze praat en haar gezichtsuitdrukking. Alleen lijkt het alsof ze een masker op heeft, continu vraag ik me af wat er met haar gezicht is gebeurd..Hebben ze die botox / fillers er verkeerd ingespoten ofzo? Ze heeft rare rimpels, het klopt niet..
Alsof haar huid geschaafd is.
Samhaindonderdag 19 september 2019 @ 18:25
quote:
1s.gif Op donderdag 19 september 2019 15:16 schreef Doedezemaar het volgende:
Welkom in de wereld van Barbie, waar je je tante moeder noemt, je neef een nicht is en je altijd weer bij die vieze Rolf uitkomt
Dát vind ik een goede tt!
praadjedonderdag 19 september 2019 @ 18:27
quote:
0s.gif Op donderdag 19 september 2019 18:25 schreef Samhain het volgende:

[..]

Dát vind ik een goede tt!
:Y
Fokkie83donderdag 19 september 2019 @ 18:40
.

[ Bericht 99% gewijzigd door Fokkie83 op 19-09-2019 18:43:05 ]
Fokkie83donderdag 19 september 2019 @ 18:42
Oké nu ben ik officieel een stalker geloof ik :') maar ik zat even een rondje insta te doen..Samantha heeft net onder een nieuwe foto van Maron/Marijn gepost " Heerlijkheidje ben je ❤ " en " knapperd ❤ "
Schiet mij maar lek.
Zal hij toch weer verder gaan met haar? :s)
Fokkie83donderdag 19 september 2019 @ 18:42
.
praadjedonderdag 19 september 2019 @ 18:42
quote:
1s.gif Op donderdag 19 september 2019 18:40 schreef Fokkie83 het volgende:
Oké nu ben ik officieel een stalker geloof ik :') maar ik zat even een rondje insta te doen..Samantha heeft net onder een nieuwe foto van Maron/Marijn gepost " Heerlijkheidje ben je ❤ "
Schiet mij maar lek.
Zal hij toch weer verder gaan met haar? :s)
:X

Tangel, Maron. Het maakt haar allemaal geen fuck uit.
HaverMoutKoekjedonderdag 19 september 2019 @ 18:43
quote:
0s.gif Op donderdag 19 september 2019 18:42 schreef praadje het volgende:

[..]

:X

Tangel, Maron. Het maakt haar allemaal geen fuck uit.
Daar moet een piemel in
praadjedonderdag 19 september 2019 @ 18:44
quote:
1s.gif Op donderdag 19 september 2019 18:43 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

Daar moet een piemel in
:Y
saparmurat_niyazovdonderdag 19 september 2019 @ 18:52
quote:
0s.gif Op donderdag 19 september 2019 18:42 schreef praadje het volgende:

[..]

:X

Tangel, Maron. Het maakt haar allemaal geen fuck uit.
Of DJ Jean, want ook daar reageert ze met "❤️❤️❤️"...
praadjedonderdag 19 september 2019 @ 18:59
quote:
10s.gif Op donderdag 19 september 2019 18:52 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Of DJ Jean, want ook daar reageert ze met "❤️❤️❤️"...
:X
quirinadonderdag 19 september 2019 @ 19:49
DJ Jean vind alles met een gat wel lekker.
Die steekt zn lul nog in een donut.
praadjedonderdag 19 september 2019 @ 20:41
quote:
1s.gif Op donderdag 19 september 2019 19:49 schreef quirina het volgende:
DJ Jean vind alles met een gat wel lekker.
Die steekt zn lul nog in een donut.
_O-
Annaghdonderdag 19 september 2019 @ 20:58
quote:
1s.gif Op donderdag 19 september 2019 17:41 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Nee dat is haar tante.
Waarschijnlijk een zus van haar moeder want ze lijkt er wel op maar Cora is een stuk netter.

In 21 uur van een healty life , fruit, shakes en pillen en ooo wat is ze gezond, naar een broodje kapsalon.
Dat is tante Bollie Breugom.
praadjedonderdag 19 september 2019 @ 21:06
quote:
0s.gif Op donderdag 19 september 2019 20:58 schreef Annagh het volgende:

[..]

Dat is tante Bollie Breugom.
Ja, ik dacht al dat ze in die kip/viswinkel haar Bollie hoorde zeggen.
Marsenaldonderdag 19 september 2019 @ 21:06
Tante Bollie Breugom, je verzint het niet.
Fokkie83donderdag 19 september 2019 @ 21:17
Ach, volgend nieuw filmpje.
Zwelg maar weer in je zelfmedelijden.
Hoe ze het ook uitspreekt en ffies extra benadrukken.
Annaghdonderdag 19 september 2019 @ 21:17
quote:
14s.gif Op donderdag 19 september 2019 21:06 schreef Marsenal het volgende:
Tante Bollie Breugom, je verzint het niet.
Vast de moeder van Ida.
Fokkie83donderdag 19 september 2019 @ 21:22
quote:
0s.gif Op donderdag 19 september 2019 20:58 schreef Annagh het volgende:

[..]

Dat is tante Bollie Breugom.
Ik verstond niet goed hoe Sam haar noemde..
Oké tante Bollie bus :')
Maar dat is indd voor zover ik weet de moeder van haar nichtje Ida.
Tante Bollie stond ook maanden geleden als een tokkie te dansen met Sam in haar video's.
Annaghdonderdag 19 september 2019 @ 21:48
quote:
1s.gif Op donderdag 19 september 2019 21:22 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Ik verstond niet goed hoe Sam haar noemde..
Oké tante Bollie bus :')
Maar dat is indd voor zover ik weet de moeder van haar nichtje Ida.
Tante Bollie stond ook maanden geleden als een tokkie te dansen met Sam in haar video's.
Oh ja, toen zag tante er zo charmant uit :D
Annaghdonderdag 19 september 2019 @ 21:56
quote:
1s.gif Op donderdag 19 september 2019 21:17 schreef Fokkie83 het volgende:
Ach, volgend nieuw filmpje.
Zwelg maar weer in je zelfmedelijden.
Hoe ze het ook uitspreekt en ffies extra benadrukken.
Laten zien waar we kome te leggah. Allemaal bloemetjes zijn er neergelegen?? :o
Michael zei een tijd terug ook zoiets tegen Naomi toen ze bij een of andere sportschool waren waar ook een schoonheidssalon in hetzelfde pand aanwezig was.
'Ik ga sporten en jij wordt lekkah in de watte gelege.'
Manman wat een enorme klaplippen heeft Samantha nu. Geen wonder dat ze zo slist.
amarantadonderdag 19 september 2019 @ 22:02
Die vlog van Mèèk en Leek laat op zich wachten
Annaghdonderdag 19 september 2019 @ 22:08
quote:
1s.gif Op donderdag 19 september 2019 22:02 schreef amaranta het volgende:
Die vlog van Mèèk en Leek laat op zich wachten
Mèèk en Leek! _O- :D
soapievrijdag 20 september 2019 @ 20:32
quote:
0s.gif Op donderdag 19 september 2019 21:56 schreef Annagh het volgende:

[..]

...neergelegen?? :o
... gelege.'
Niet om aan te horen, maar dat is typisch Schevenings!
Pippivrijdag 20 september 2019 @ 20:36
20190920-203211.png
20190920-203304.png
Bron: Telegraaf
mailyvrijdag 20 september 2019 @ 20:44
quote:
En wat vond Maron daar dan weer van?
:|W
mailyvrijdag 20 september 2019 @ 20:57
Sumant, iet joor hart out
quote:
DTE7Pyc.jpg
Al 15 cosmetische ingrepen heeft de 22-jarige Bulgaarse studente Andrea Emilova Ivanova ondergaan. Dit allemaal om maar de grootste lippen ter wereld te creëren.
Naar eigen zeggen is Andrea een stuk tevredener met zichzelf door haar nieuwe uiterlijk. ,,Ik hou nu meer van mijn lippen dan voorheen en ik voel me erg goed en gelukkig. Met mijn grotere lippen zie ik er mooier uit en in mijn land is dit nu mode", vertelt de studente Duitse filologie aan Daily Star.
Verschillende soorten lipfillers en meerdere klinieken passeerde de afgelopen tijd de revue. ,,Het geld voor deze procedures heb ik niet bij elkaar opgeteld. Precies weet ik dus niet hoeveel ik aan mijn lippen heb uitgegeven. Maar één milliliter hyaluronzuur kost 300 Bulgaarse lev, omgerekend 153 euro."

Huwelijksverzoeken
De twintiger krijgt via sociale media zowel negatieve en positieve reacties binnen. Ook ontving ze verschillende huwelijksverzoeken. Haar selfies zijn inmiddels goed voor ruim 157.000 volgers. ,,De mening van anderen is niet relevant. Alleen de mijne telt."


[ Bericht 78% gewijzigd door maily op 20-09-2019 22:41:16 ]
hierissieweervrijdag 20 september 2019 @ 22:19
quote:
Dat het nieuws is hè?
mailyvrijdag 20 september 2019 @ 22:27
Pater 6788
PNv9wr6.jpg
Pippivrijdag 20 september 2019 @ 22:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 september 2019 22:19 schreef hierissieweer het volgende:
Dat het nieuws is hè?
Bizar hè. En het is niet eens komkommertijd.
Fokkie83zaterdag 21 september 2019 @ 07:44
quote:
Ze heeft haar reacties op hem alweer verwijderd.
Maron reageerde zeker niet :')
Heeft de telegraaf trouwens niks beters te melden dan wat over Samantha? Genoeg ellende in de wereld. Dit is toch geen nieuws!
Fokkie83zaterdag 21 september 2019 @ 07:45
quote:
_O-
Ik zag dit artikel gister ook en moest gelijk aan Sam denken :D
Fokkie83zaterdag 21 september 2019 @ 07:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 september 2019 22:27 schreef maily het volgende:
Pater 6788
[ afbeelding ]
Wel een klote opmerking hoor. Schrijf dan gewoon niks.
Het viel mij net al op dat er alleen maar positieve reacties stonden, maar de erge of niet leuke worden dus direct verwijderd.
Fokkie83zaterdag 21 september 2019 @ 18:04
Ze is voor het eerst puur natuur. ( zoals ze zelf schrijft ) Leest ze hier mee ofzo? :s)
Nu nog even het spul uit de lippen laten verwijderen en die pruik af.

Wat een irritante rot filter heeft ze bij dat filmpje.
mailyzaterdag 21 september 2019 @ 18:06
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 september 2019 18:04 schreef Fokkie83 het volgende:
Ze is voor het eerst puur natuur. ( zoals ze zelf schrijft ) Leest ze hier mee ofzo? :s)
Nu nog even het spul uit de lippen laten verwijderen en die pruik af.

Wat een irritante rot filter heeft ze bij dat filmpje.
Puur natuur? Met die afschuwelijke nude lippenstift. En pruik.
praadjezaterdag 21 september 2019 @ 20:45
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 september 2019 18:04 schreef Fokkie83 het volgende:
Ze is voor het eerst puur natuur. ( zoals ze zelf schrijft ) Leest ze hier mee ofzo? :s)
Nu nog even het spul uit de lippen laten verwijderen en die pruik af.

Wat een irritante rot filter heeft ze bij dat filmpje.
Zeker en vast leest ze hier mee. We hadden het over dat ze geen contact meer had met haar ouders en tadaaa, een foto (vast uit de oude doos) met haar ouders.
Fokkie83zaterdag 21 september 2019 @ 21:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 september 2019 20:45 schreef praadje het volgende:

[..]

Zeker en vast leest ze hier mee. We hadden het over dat ze geen contact meer had met haar ouders en tadaaa, een foto (vast uit de oude doos) met haar ouders.
Dat is waar.
We hebben het ook gehad over hoe ze zichzelf toetakelt.

Lijkt me toch beter voor haar welzijn als ze niet mee leest :D

Vanaaf zijn we weer lekker huiselijk ( jeugdzorg he ;) )
Griep en een " dikke keelontsteking" hebben en toch nog poseren voor een foto.
Echt Sam, geef mij wat van je bijzondere gave. :s) *O*

Ik ben blij met mijn eigen figuur, maar zij heeft toch écht wel een bijna perfect figuurtje, ze moet alleen niet nog meer afvallen...Het blijft alleen jammer dat die te grote jetsers erop zitten.

[ Bericht 4% gewijzigd door Fokkie83 op 21-09-2019 21:21:01 ]
Marsenalzaterdag 21 september 2019 @ 21:23
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 september 2019 21:08 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Dat is waar.
We hebben het ook gehad over hoe ze zichzelf toetakelt.

Lijkt me toch beter voor haar welzijn als ze niet mee leest :D

Vanaaf zijn we weer lekker huiselijk ( jeugdzorg he ;) )
Griep en een " dikke keelontsteking" hebben en toch nog poseren voor een foto.
Echt Sam, geef mij wat van je bijzondere gave. :s) *O*

Ik ben blij met mijn eigen figuur, maar zij heeft toch écht wel een bijna perfect figuurtje, ze moet alleen niet nog meer afvallen...Het blijft alleen jammer dat die te grote jetsers erop zitten.
Ik wil niet als een lompe boerelul klinken maar ik kan me herinneren dat ze echt een platte kont had.
Annaghzaterdag 21 september 2019 @ 22:40
Wat ziet Cora er oud uit voor iemand van net 60. Het aantal zonuren en al die toestanden met Samantha hebben hun sporen wel nagelaten op haar gezicht.
tessssssssszaterdag 21 september 2019 @ 22:53
Ik wil niet stoken, maar ---> https://www.instagram.com/p/B2r9mSIo_-4/
Doedezemaarzaterdag 21 september 2019 @ 22:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 september 2019 22:53 schreef tesssssssss het volgende:
Ik wil niet stoken, maar ---> https://www.instagram.com/p/B2r9mSIo_-4/
Goh, verrassend
mailyzaterdag 21 september 2019 @ 23:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 september 2019 22:53 schreef tesssssssss het volgende:
Ik wil niet stoken, maar ---> https://www.instagram.com/p/B2r9mSIo_-4/
Ik zie wel een Tangel maar geen angel?
SPOILER
godzijdank
tessssssssszaterdag 21 september 2019 @ 23:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 september 2019 23:03 schreef maily het volgende:

[..]

Ik zie wel een Tangel maar geen angel?
SPOILER
godzijdank
Ik heb een beetje het gevoel dat dat niet zo heel lang meer gaat duren.
mailyzaterdag 21 september 2019 @ 23:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 september 2019 23:04 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Ik heb een beetje het gevoel dat dat niet zo heel lang meer gaat duren.
Meenjeniet?
girlnextdoor.zaterdag 21 september 2019 @ 23:20
Lekker voor zijn vriendin.
IriYezondag 22 september 2019 @ 00:11
:')
Wraak zal er zijn.
Marijn heeft blijkbaar niet gehapt op de mindfuck van Samant. Nu gaat ze helemaal los om jaloezie proberen op te wekken. Hoe voorspelbaar. :Z
IriYezondag 22 september 2019 @ 00:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 september 2019 23:03 schreef maily het volgende:

[..]

Ik zie wel een Tangel maar geen angel?

Ik wil je geheugen nog wel even opfrissen, hoor.. _O-
Fokkie83zondag 22 september 2019 @ 07:15
Van huiselijk RTL 4 kijken naar een verjaardag en feesten.

En dat allemaal met een dikke keelontsteking en griep.
Die heeft gister gewoon gebruikt en / of gezopen..Al die foto s en een ode aan die gore Tangel ( idd zo voorspelbaar, ik zou haar hard uitlachen als ik Marijn zou zijn. Tangel heeft nou ook niet bepaald iets waar iemand jaloers op zou moeten worden. Kut karakter, kut kop, zijn leven is toch wel een puinhoop ) , haar broer staat er ineens weer . Tjah van drank kan je sentimenteel worden he :')
Jeetje, wat spreekt zij zichzelf tegen op Instagram :')

[ Bericht 9% gewijzigd door Fokkie83 op 22-09-2019 07:27:41 ]
Fokkie83zondag 22 september 2019 @ 07:17
quote:
6s.gif Op zondag 22 september 2019 00:13 schreef IriYe het volgende:

[..]

Ik wil je geheugen nog wel even opfrissen, hoor.. _O-
Doe maar gewoon niet :*
Fokkie83zondag 22 september 2019 @ 07:22
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 september 2019 23:20 schreef girlnextdoor. het volgende:
Lekker voor zijn vriendin.
Die zou hem zo snel mogelijk moeten dumpen, als ze dat niet al gedaan heeft.
Je bent ook wel dom als je met iemand blijft gaan die pakt wat hij pakken kan en gelijk op een ander duikt als het een weekendje over is om vervolgens op de radio ook nog eens ontzettend respectloos over je te praten :r

[ Bericht 6% gewijzigd door Fokkie83 op 22-09-2019 07:28:37 ]
Fokkie83zondag 22 september 2019 @ 07:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 september 2019 22:53 schreef tesssssssss het volgende:
Ik wil niet stoken, maar ---> https://www.instagram.com/p/B2r9mSIo_-4/
Wat stond hier? Pagina doet het niet meer..
quirinazondag 22 september 2019 @ 07:27
quote:
1s.gif Op zondag 22 september 2019 07:22 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Die zou hem zo snel mogelijk moeten dumpen, als ze dat niet al gedaan heeft.
Je bent ook wel dom als je met iemand blijft gaan die pakt wat hij pakken kan en gelijk op een ander duikt als het een weekendje over is om vervolgens op de radio ook nog eens ontzettend respectloos over je te praten en even verteld aan iedereen ( lachend ) hoe hij je heeft verteld dat er nog iemand zwanger was van hem :r
Is mein bestûh maatjûh hoorlrlllll :')
quirinazondag 22 september 2019 @ 07:28
quote:
1s.gif Op zondag 22 september 2019 07:26 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Wat stond hier? Pagina doet het niet meer..
Tangel die zijn angel verborg onder een handdoekje.
Fokkie83zondag 22 september 2019 @ 07:29
quote:
1s.gif Op zondag 22 september 2019 07:28 schreef quirina het volgende:

[..]

Tangel die zijn angel verborg onder een handdoekje.
Echt? Met Sam erbij?
quirinazondag 22 september 2019 @ 07:31
Ze heeft nog meer weggehaald op instagram. Zoals het dronken gezang op het feestje. Ja daar zal jeugdzorg niet blij mee zijn. Je moet wel netjes lijken.
quirinazondag 22 september 2019 @ 07:31
quote:
1s.gif Op zondag 22 september 2019 07:29 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Echt? Met Sam erbij?
Nee hij stond alleen, denk dat Sam de foto maakte haha.
Fokkie83zondag 22 september 2019 @ 07:40
quote:
1s.gif Op zondag 22 september 2019 07:31 schreef quirina het volgende:
Ze heeft nog meer weggehaald op instagram. Zoals het dronken gezang op het feestje. Ja daar zal jeugdzorg niet blij mee zijn. Je moet wel netjes lijken.
Hoe voorspelbaar.
Gelukkig is het beeld van Tangel met alleen een handdoekje om , mij bespaard gebleven :')
Die is allang flink uitgewoond door hem, daarom denkt ze weer voor héél even dat ze alles weer aan kan.
tessssssssszondag 22 september 2019 @ 08:49
quote:
1s.gif Op zondag 22 september 2019 07:26 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Wat stond hier? Pagina doet het niet meer..
Er stond een foto van Rolf Tangel, voor de badkamerspiegel met een bloot bovenlijf.

Owh, het stond er al.
tessssssssszondag 22 september 2019 @ 08:53
Ik weet niet of het allemaal zo goed gaat hoor? https://www.instagram.com/p/B2sEWV_lksU/
Haagszondag 22 september 2019 @ 08:54
quote:
0s.gif Op zondag 22 september 2019 08:53 schreef tesssssssss het volgende:
Ik weet niet of het allemaal zo goed gaat hoor? https://www.instagram.com/p/B2sEWV_lksU/
Die hond ziet er beter uit momenteel.
Fokkie83maandag 23 september 2019 @ 10:04
Waarschijnlijk is ze tot het besef gekomen dat de foto's en filmpjes niet zo handig zijn en heeft haar Instagram maar weer opgeschoond.
Leandramaandag 23 september 2019 @ 10:06
quote:
1s.gif Op maandag 23 september 2019 10:04 schreef Fokkie83 het volgende:
Waarschijnlijk is ze tot het besef gekomen dat de foto's en filmpjes niet zo handig zijn en heeft haar Instagram maar weer opgeschoond.
Of ze is gewoon boos op Tangel.
Die kans acht ik groter dan een besef dat iets verstandiger is.
Fokkie83maandag 23 september 2019 @ 10:16
quote:
0s.gif Op maandag 23 september 2019 10:06 schreef Leandra het volgende:

[..]

Of ze is gewoon boos op Tangel.
Die kans acht ik groter dan een besef dat iets verstandiger is.
Niet alleen Tangel is verwijderd..Ook dat " dwaze " filmpje met die hond. En daarvoor las ik ( hier ) dat er ook al dingen verwijderd waren.
Maar ik snap je punt :') :+
TaksiZonderSuikermaandag 23 september 2019 @ 12:58
Of de oorlog is uitgebroken met de vriendin van Tangel. Kan me zomaar voorstellen (of eigenlijk niet bij Rolf) dat zij dat niet zo leuk vindt.
Pippimaandag 23 september 2019 @ 13:03
quote:
0s.gif Op zondag 22 september 2019 08:53 schreef tesssssssss het volgende:
Ik weet niet of het allemaal zo goed gaat hoor? https://www.instagram.com/p/B2sEWV_lksU/
Jammer dat je geen screenshot gepost hebt. Haar instagram zit nu weer op slot.
praadjemaandag 23 september 2019 @ 13:38
quote:
0s.gif Op maandag 23 september 2019 13:03 schreef Pippi het volgende:

[..]

Jammer dat je geen screenshot gepost hebt. Haar instagram zit nu weer op slot.
En weer open :)
IriYemaandag 23 september 2019 @ 14:14
Die mongool heeft ook echt niks beters te doen dan met haar Instagram te spelen. Kleuter.
bloempjuhmaandag 23 september 2019 @ 14:46
Piepels, screenshots! Ik kijk niet tachtig keer per dag op Samantha's socials om bij te houden wat ze allemaal uitspookt.
IriYemaandag 23 september 2019 @ 14:52
quote:
0s.gif Op maandag 23 september 2019 14:46 schreef bloempjuh het volgende:
Piepels, screenshots! Ik kijk niet tachtig keer per dag op Samantha's socials om bij te houden wat ze allemaal uitspookt.
Dit. Ik wil zo min mogelijk moeten kijken. Elke klik is er 1 teveel.
DKUpmaandag 23 september 2019 @ 14:55
“Deze pagina is niet beschikbaar.”
renamaandag 23 september 2019 @ 16:31
quote:
0s.gif Op maandag 23 september 2019 14:46 schreef bloempjuh het volgende:
Piepels, screenshots! Ik kijk niet tachtig keer per dag op Samantha's socials om bij te houden wat ze allemaal uitspookt.
En om te voorkomen dat ze iets smeuïgs verwijdert haar kennende :')
Slacentrifugemaandag 23 september 2019 @ 16:57
quote:
0s.gif Op maandag 23 september 2019 16:31 schreef rena het volgende:

[..]

En om te voorkomen dat ze iets smeuïgs verwijdert haar kennende :')
Dat vooral inderdaad!
Vlindermaandag 23 september 2019 @ 17:48
Ik zit mobiel dus snap er niks van
Maar ze zit echt verschrikkelijk te stoken in dat huwelijk van Tangel.
Ik heb hem op screenshot. Bij de foto stond eerst
" 🥰@rolftangel was blij je te zien net xkus"
Vlindermaandag 23 september 2019 @ 17:49
Te veel details 😅

[ Bericht 55% gewijzigd door Vlinder op 23-09-2019 18:54:31 ]
Fokkie83maandag 23 september 2019 @ 17:58
Ja de onderste werkt. Wanneer was dat??? Zaterdagavond of vandaag?

Edit/ zie dat ze het net geplaatst heeft.
Triest.

[ Bericht 26% gewijzigd door Fokkie83 op 23-09-2019 21:58:29 ]
IriYemaandag 23 september 2019 @ 18:01
quote:
1s.gif Op maandag 23 september 2019 17:49 schreef Vlindur het volgende:
[ ]

Werkt dat?

Ik zie de naam van eigenaar...ben jij dat? Zoja, dan zou ik het maar weghalen. Dalijk komt Barbie ook nog bij jou steuken. :D
Fokkie83maandag 23 september 2019 @ 18:03
quote:
11s.gif Op maandag 23 september 2019 18:01 schreef IriYe het volgende:

[..]

Ik zie de naam van eigenaar...ben jij dat? Zoja, dan zou ik het maar weghalen. Dalijk komt Barbie ook nog bij jou steuken. :D
Oei ja, zie het nu ook...Zal je link even verwijderen uit mijn qoute Vlindur.
Vlindermaandag 23 september 2019 @ 18:53
Oh thnx 😅
quirinamaandag 23 september 2019 @ 18:55
Oh oh oh wat een zielig zooitje is dat toch bijelkaar.
Twee moeders die binnenkort op bevallen staan en beide belazerd zijn door tangeltje en Suhmantah is helemaal in love.
Dit is nog beroerder dan GTST!
tesssssssssmaandag 23 september 2019 @ 18:57
quote:
0s.gif Op maandag 23 september 2019 14:46 schreef bloempjuh het volgende:
Piepels, screenshots! Ik kijk niet tachtig keer per dag op Samantha's socials om bij te houden wat ze allemaal uitspookt.
Ja, ik snap de subtiele hint, maar ik moet nog even uitzoeken hoe ik die hier naartoe moet uploaden. :Y

Of even.

Waarschijnlijk best lang.
Vlindermaandag 23 september 2019 @ 18:59
Oh echt dit. Ik volg voor de grap nu Tangel en Samantha reageert bij een van z'n foto's dat het nu niet lang meer duurt voor ze weer officieel zijn :o
quirinamaandag 23 september 2019 @ 19:04
https://imgurinc.com/
Kan je je screenshots uploaden.
En vanaf imgur hiernaartoe linken.
Vlindermaandag 23 september 2019 @ 19:11
WOWptrL_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium
Vlindermaandag 23 september 2019 @ 19:12
Ed5FcOA_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium
ChipsZak.maandag 23 september 2019 @ 19:20
quote:
1s.gif Op maandag 23 september 2019 18:03 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Oei ja, zie het nu ook...Zal je link even verwijderen uit mijn qoute Vlindur.
Doe dan ook even de foto uit de link verwijderen, :+. Daar staat heur naam ook, :).
tesssssssssmaandag 23 september 2019 @ 19:20
quote:
1s.gif Op maandag 23 september 2019 19:04 schreef quirina het volgende:
https://imgurinc.com/
Kan je je screenshots uploaden.
En vanaf imgur hiernaartoe linken.
Ooooowwwwhhhh.

Dank je wel.
ChipsZak.maandag 23 september 2019 @ 19:21
quote:
:{w wtf is dit, :'). Ik had gehoopt dat ze in elk geval enkele maandjes single zou blijven.
tesssssssssmaandag 23 september 2019 @ 19:30
quote:
11s.gif Op maandag 23 september 2019 19:21 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

:{w wtf is dit, :'). Ik had gehoopt dat ze in elk geval enkele maandjes single zou blijven.
Ze walst ook volledig over de gevoelens van de zwangere vriendin van Rolf heen.

Zonder blikken of blozen.
#ANONIEMmaandag 23 september 2019 @ 19:44
quote:
11s.gif Op maandag 23 september 2019 19:21 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

:{w wtf is dit, :'). Ik had gehoopt dat ze in elk geval enkele maandjes single zou blijven.
Scheur moet gekit
mailymaandag 23 september 2019 @ 20:01
quote:
0s.gif Op maandag 23 september 2019 19:30 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Ze walst ook volledig over de gevoelens van de zwangere vriendin van Rolf heen.

Zonder blikken of blozen.
Hij heeft twee zwangere vriendinnen, toch?
quirinamaandag 23 september 2019 @ 20:06
quote:
0s.gif Op maandag 23 september 2019 19:30 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Ze walst ook volledig over de gevoelens van de zwangere vriendin van Rolf heen.

Zonder blikken of blozen.
Als ze überhaupt nog bijelkaar waren.
Misschien heeft zij hem wel de deur uitgeschopt omdat hij die andere ook bezwangerd heeft.
Ik denk dat ze allemaal niet sporen.
Echt wat een zooitje, net een slechte soap.
mailymaandag 23 september 2019 @ 20:07
quote:
1s.gif Op maandag 23 september 2019 20:06 schreef quirina het volgende:

[..]

Als ze überhaupt nog bijelkaar waren.
Misschien heeft zij hem wel de deur uitgeschopt omdat hij die andere ook bezwangerd heeft.
Ik denk dat ze allemaal niet sporen.
Echt wat een zooitje, net een slechte soap.
O wacht maar Rolf was toch dakloos?
quirinamaandag 23 september 2019 @ 20:28
quote:
1s.gif Op maandag 23 september 2019 20:07 schreef maily het volgende:

[..]

O wacht maar Rolf was toch dakloos?
Hij kan zo bij sumanth intrekken.
Lief17maandag 23 september 2019 @ 20:31
Man man man.... |:(
mailymaandag 23 september 2019 @ 20:34
Voor zolang het duurt :+

qdOpQaA.jpg

[ Bericht 44% gewijzigd door maily op 23-09-2019 20:40:32 ]
hierissieweermaandag 23 september 2019 @ 20:54
quote:
1s.gif Op maandag 23 september 2019 18:53 schreef Vlindur het volgende:
Oh thnx 😅
De afbeelding linkt nog steeds naar je account.
hierissieweermaandag 23 september 2019 @ 20:55
quote:
1s.gif Op maandag 23 september 2019 17:58 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Ja de onderste werkt. Wanneer was dat??? Zaterdagavond of vandaag?

Edit/ zie dat ze het net geplaatst heeft.
Triest.
In deze qoute
mailymaandag 23 september 2019 @ 20:56
quote:
11s.gif Op maandag 23 september 2019 19:21 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

:{w wtf is dit, :'). Ik had gehoopt dat ze in elk geval enkele maandjes single zou blijven.
Nee nee, ze laat hem nooit meer gaan!!

Alweer ....
IriYemaandag 23 september 2019 @ 21:10
#TRAPERNIETIN

Gewoon het zoveelste spelletje, want waarom wachten als het echte liefde is? *;

grab-03_medium.png
:')
Rijstebuiltjemaandag 23 september 2019 @ 21:11
quote:
1s.gif Op maandag 23 september 2019 20:01 schreef maily het volgende:

[..]

Hij heeft twee zwangere vriendinnen, toch?
Had, 1 ervan heeft een miskraam gehad.
https://www.shownieuws.nl(...)erdriet-na-miskraam/
Leandramaandag 23 september 2019 @ 21:16
quote:
1s.gif Op maandag 23 september 2019 20:28 schreef quirina het volgende:

[..]

Hij kan zo bij sumanth intrekken.
Het zou me niet eens verbazen als hij het daarom weer met haar aanhaalt.
Laten we eerlijk zijn; hij kan het waarschijnlijk met iedereen doen, dus een beetje liegen dat hij het lekker vindt zal geen probleem zijn.

Vervolgens Rolf weer terug in de porno en Samantha mee.
saparmurat_niyazovmaandag 23 september 2019 @ 21:32
Wat een ontwikkelingen weer :') Terug op Rolf's tang(el)....
quirinamaandag 23 september 2019 @ 21:53
Dat ze niet bang zijn voor seksueel overdraagbare aandoeningen.
8)7
tesssssssssmaandag 23 september 2019 @ 21:54
quote:
1s.gif Op maandag 23 september 2019 20:07 schreef maily het volgende:

[..]

O wacht maar Rolf was toch dakloos?
Ik kan er ook even geen touw meer aan vastknopen.
Fokkie83maandag 23 september 2019 @ 21:56
quote:
17s.gif Op maandag 23 september 2019 19:20 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

Doe dan ook even de foto uit de link verwijderen, :+. Daar staat heur naam ook, :).
O had excuus, dat had ik over het hoofd gezien. Is verwijderd.
mailymaandag 23 september 2019 @ 21:56
quote:
1s.gif Op maandag 23 september 2019 21:53 schreef quirina het volgende:
Dat ze niet bang zijn voor seksueel overdraagbare aandoeningen.
8)7
Nee joh gekkie. Die worden om de haverklap getest. Zou ik denken.
hierissieweermaandag 23 september 2019 @ 22:01
quote:
Bedoelt ze met dat officieel dat ze zwanger van hem gaat worden?
quirinamaandag 23 september 2019 @ 22:07
quote:
0s.gif Op maandag 23 september 2019 22:01 schreef hierissieweer het volgende:

[..]

Bedoelt ze met dat officieel dat ze zwanger van hem gaat worden?
Als ze dat al misschien niet is.
Het is tenslotte mooi zonnig weer geweest, en hij schiet toch altijd raak buiten? :')
Fokkie83maandag 23 september 2019 @ 22:10
quote:
Respectloos gedrag van Samantha.
Wat een zooitje is het daar. Nog nooit zo'n hele groep zieke , aandachtsgeile mensen bij elkaar gezien die zo n puinhoop overal van maken en compleet over de gevoelens van hun bloedeigen kinderen walsen. :r
quirinamaandag 23 september 2019 @ 22:12

Op 3:10 :r
Fokkie83maandag 23 september 2019 @ 22:13
quote:
1s.gif Op maandag 23 september 2019 22:07 schreef quirina het volgende:

[..]

Als ze dat al misschien niet is.
Het is tenslotte mooi zonnig weer geweest, en hij schiet toch altijd raak buiten? :')
O zou er niet eens van opkijken.
Indd mooi weer geweest :')
Hij pakt ze bij hun keel en doet doggystyle, zo was het toch en zo zijn de andere vrouwtjes toch zwanger gemaakt ? ( het verkrachtingsstandje ofzo? )
Ik trek het niet om het nog een keer te moeten aanhoren :X
tesssssssssmaandag 23 september 2019 @ 22:16
https://www.facebook.com/(...)21954&type=3&theater

Nou, 16 augustus was het nog "aan" tussen Rolf en de moeder van zijn dochter.

In ieder geval.
Fokkie83maandag 23 september 2019 @ 22:17
quote:
2s.gif Op maandag 23 september 2019 21:10 schreef IriYe het volgende:
#TRAPERNIETIN

Gewoon het zoveelste spelletje, want waarom wachten als het echte liefde is? *;

[ afbeelding ]
:')
Bedankt hè, krijg gelijk weer flashbacks. ;(
mailymaandag 23 september 2019 @ 22:17
quote:
0s.gif Op maandag 23 september 2019 22:01 schreef hierissieweer het volgende:

[..]

Bedoelt ze met dat officieel dat ze zwanger van hem gaat worden is?
Fokkie83maandag 23 september 2019 @ 22:26
Van Lvj xx naar Mkijj?
mailymaandag 23 september 2019 @ 22:28
quote:
1s.gif Op maandag 23 september 2019 22:26 schreef Fokkie83 het volgende:
Van Lvj xx naar Mkijj?
Wablief?
Fokkie83maandag 23 september 2019 @ 22:34
quote:
0s.gif Op maandag 23 september 2019 22:16 schreef tesssssssss het volgende:
https://www.facebook.com/(...)21954&type=3&theater

Nou, 16 augustus was het nog "aan" tussen Rolf en de moeder van zijn dochter.

In ieder geval.
We zijn alweer een dikke maand verder. Daar is niks stabiel. :s)
Fokkie83maandag 23 september 2019 @ 22:36
quote:
@maily . Dat schrijft Samantha hier onder zijn foto.
praadjemaandag 23 september 2019 @ 22:45
Wat een meedogenloze trut dat ze gewoon voor heel Nederland die Tangel zijn relatie verkloot. Dit heeft ze echt bewust gedaan maar goed, Tangel is geen haar beter. Ze verdienen elkaar maar och och, die arme kindjes. Van haar en van Tangel en van wie weet Tangel er nog meer heeft rondlopen. Als je denkt dat een mens niet dieper kan zinken blijkt nog steeds de bodem niet in zicht. Hoe ronduit asociaal tokkievolk.
Ik hou best van sensatie (that's my middle name) maar je kunt toch niet anders dan nu een bloedhekel aan haar hebben.
mailymaandag 23 september 2019 @ 22:55
quote:
0s.gif Op maandag 23 september 2019 22:45 schreef praadje het volgende:
Wat een meedogenloze trut dat ze gewoon voor heel Nederland die Tangel zijn relatie verkloot. Dit heeft ze echt bewust gedaan maar goed, Tangel is geen haar beter. Ze verdienen elkaar maar och och, die arme kindjes. Van haar en van Tangel en van wie weet Tangel er nog meer heeft rondlopen. Als je denkt dat een mens niet dieper kan zinken blijkt nog steeds de bodem niet in zicht. Hoe ronduit asociaal tokkievolk.
Ik hou best van sensatie (that's my middle name) maar je kunt toch niet anders dan nu een bloedhekel aan haar hebben.
Voor zolang als het weer duurt he.
Fokkie83maandag 23 september 2019 @ 22:59
quote:
0s.gif Op maandag 23 september 2019 22:45 schreef praadje het volgende:
Wat een meedogenloze trut dat ze gewoon voor heel Nederland die Tangel zijn relatie verkloot. Dit heeft ze echt bewust gedaan maar goed, Tangel is geen haar beter. Ze verdienen elkaar maar och och, die arme kindjes. Van haar en van Tangel en van wie weet Tangel er nog meer heeft rondlopen. Als je denkt dat een mens niet dieper kan zinken blijkt nog steeds de bodem niet in zicht. Hoe ronduit asociaal tokkievolk.
Ik hou best van sensatie (that's my middle name) maar je kunt toch niet anders dan nu een bloedhekel aan haar hebben.
Eens.
Al weet ik niet in hoeverre je een hekel aan iemand kan hebben die heel ziek in haar hoofd is.
Al is haar ziekte geen excuus om zo te werk te gaan en overal mee weg te komen. Ze laat zich nu echt van haar slechtste kant zien, heeft maling aan jeugdzorg en haar kinderen.
Dat jochie van Tangel heeft ook al tientallen verschillende moeders gehad.
ChilllayDmaandag 23 september 2019 @ 23:28
Wat een soap. Wat een wijf.

Ik ben echt speechless
Messinadinsdag 24 september 2019 @ 08:03
quote:
quote:
Wat heb jij voor obsessie met dat filmpje?
Noekdinsdag 24 september 2019 @ 09:58
Oh echt, dat hoofd van haar. Dat is echt vaker aangevallen dan area 51. Kan er uuuuren naar blijven kijken.
Ze is dus weer samen met Rolf. Die zag natuurlijk haar filmpje van home sweet home op insta en dacht, daar moet een piemel in. Daarmee bedoelde hij het huisje maar Samant kan altijd wel een piemel gebruiken om op te huilen dus twee plus twee is 382 en ze leefden nog lang en gelukkig.
The End.
*stil*
Mooi! O+
TheVulturedinsdag 24 september 2019 @ 10:08
Het is net een ernstig auto-ongeluk waar je toch naar blijft kijken terwijl je eigenlijk weg moet lopen :')
Annaghdinsdag 24 september 2019 @ 10:25
quote:
10s.gif Op dinsdag 24 september 2019 09:58 schreef Noek het volgende:
Oh echt, dat hoofd van haar. Dat is echt vaker aangevallen dan area 51. Kan er uuuuren naar blijven kijken.
Ze is dus weer samen met Rolf. Die zag natuurlijk haar filmpje van home sweet home op insta en dacht, daar moet een piemel in. Daarmee bedoelde hij het huisje maar Samant kan altijd wel een piemel gebruiken om op te huilen dus twee plus twee is 382 en ze leefden nog lang en gelukkig.
The End.
*stil*
Mooi! O+
Ik schiet helemaal vol. Dit is echt ware liefde. O+
IriYedinsdag 24 september 2019 @ 10:33
Jullie geloven toch niet echt dat Tangel in haar kruiphok gaat wonen met zijn kind? Dat kan zomaar niet met haar uitkering en bemoeienis van Jeugdzorg. Sowieso zat zij altijd bij haar kerels [Jordi, Jeffrey, Marijn]. Haar kruiphok is alleen een toevluchtsoord voor als het weer eens uit is met haar echte liefdes.
Annaghdinsdag 24 september 2019 @ 11:04
quote:
7s.gif Op dinsdag 24 september 2019 10:33 schreef IriYe het volgende:
Jullie geloven toch niet echt dat Tangel in haar kruiphok gaat wonen met zijn kind? Dat kan zomaar niet met haar uitkering en bemoeienis van Jeugdzorg. Sowieso zat zij altijd bij haar kerels [Jordi, Jeffrey, Marijn]. Haar kruiphok is alleen een toevluchtsoord voor als het weer eens uit is met haar echte liefdes.
Een WAO-uitkering heeft geen invloed op hokken in haar kruiphok.
IriYedinsdag 24 september 2019 @ 11:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 september 2019 11:04 schreef Annagh het volgende:

[..]

Een WAO-uitkering heeft geen invloed op hokken in haar kruiphok.
Ok. Dan blijft het gezeik met Jeugdzorg over. Niet dat ze zich daar wat van aantrekt..maar ik zie die 2 echt niet samenwonen. :N
Annaghdinsdag 24 september 2019 @ 11:36
quote:
7s.gif Op dinsdag 24 september 2019 11:24 schreef IriYe het volgende:

[..]

Ok. Dan blijft het gezeik met Jeugdzorg over. Niet dat ze zich daar wat van aantrekt..maar ik zie die 2 echt niet samenwonen. :N
Hooguit tijdelijke opvang als Tangel z'n kot uit wordt geschopt, en ze die opvang officieel noemt in de hoop dat de bladen het oppikken en ze weer in de Story en Privé e.d. staat. Grote koppen met 'Samantha de Jong opnieuw relatie met parttime pornoacteur' .
Ze weet van gekkigheid niet wat ze moet verzinnen om aandacht te krijgen.
atodinsdag 24 september 2019 @ 12:09
Tangel en Samantha, amen
mailydinsdag 24 september 2019 @ 12:49
quote:
7s.gif Op dinsdag 24 september 2019 11:24 schreef IriYe het volgende:

[..]

Ok. Dan blijft het gezeik met Jeugdzorg over. Niet dat ze zich daar wat van aantrekt..maar ik zie die 2 echt niet samenwonen. :N
Nee ik ook niet, hij moet tzt ook parttime voor zijn kind zorgen (als hij niet samenblijft met de moeder) en dat kan niet bij Sumant.
Fokkie83dinsdag 24 september 2019 @ 13:57
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 september 2019 12:49 schreef maily het volgende:

[..]

Nee ik ook niet, hij moet tzt ook parttime voor zijn kind zorgen (als hij niet samenblijft met de moeder) en dat kan niet bij Sumant.
Sam heeft nog 2 kinderkamertjes over voor een jongen en een meisje, komt dat even goed uit.
En dat de kinderen niet bij haar mogen verblijven van jeugdzorg betekent niet automatisch dat een vent met 2 kinderen daar niet in mag trekken. Mag hopen dat de moeder van zijn ongeboren kind een goed ouderschapsplan vast laat leggen. Die kneus komt met mensen in aanraking waar je je kind niet bij wilt hebben ( maar goed, ze heeft zich zelf ook vol laten stoppen door die kneus ) .
Mrmimedinsdag 24 september 2019 @ 14:46
Als je hier een script van maakt word je voor gek versleten. Veels te ongeloofwaardig. :')

Maarreh, serieus. Wat voor niveau is dit joh? Die mag je nog nieteens het gras laten maaien.
mailydinsdag 24 september 2019 @ 14:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 september 2019 14:46 schreef Mrmime het volgende:
Als je hier een script van maakt word je voor gek versleten. Veels te ongeloofwaardig. :')

Maarreh, serieus. Wat voor niveau is dit joh? Die mag je nog nieteens het gras laten maaien.
GTST is er niks bij.
IriYedinsdag 24 september 2019 @ 16:32
En Story heeft weer een item. Precies waar ze op gehoopt hadden.

SAMANTHA DE JONG HERENIGD MET EX ROLF TANGEL

Samantha 'Barbie' de Jong heeft de afgelopen jaren een aantal relaties zien stranden. Ze kan niet met elke ex door één deur. Maar met voormalig geliefde Rolf Tangel heeft ze nog altijd een ijzersterke band.

Samantha en Rolf zijn weer herenigd. Gisteren hebben ze even samen doorgebracht, en dat was erg geslaagd. 'Was blij je te zien net,' laat de blondine weten via Instagram. Het was zo gezellig, dat ze de hereniging hebben vastgelegd.

Moeilijke tijd
De voormalig realityster gaat door een moeilijke tijd :') . Haar relatie met Maron Hill is onlangs op de klippen gelopen. Kort voor de breuk kreeg Barbie een miskraam en verloren ze hun kindje. Rolf nam het toen op voor zijn ex, die negatieve reacties kreeg op het verlies. 'Ruim 2 jaar terug was mijn inbox vol toen Sam in het ziekenhuis lag. Hele Facebookgroepen werden er opgericht om Barbie te steunen na alles wat dat meisje hebt meegemaakt. En kijk nu… Jullie jagen haar nog net die dood in met jullie veelal negatieve reacties. WALG ERVAN!', schreef hij destijds.

Breuk
Barbie en Rolf hadden enkele maanden een relatie. In september 2017 gingen ze uit elkaar.

:')
praadjedinsdag 24 september 2019 @ 18:04
En dit schreef ze 6 dagen geleden op haar FB,

Samantha de Jong, Ja leuk toch hoe kom je er op ik blijf wel lekker VRIJGEZEL
mailydinsdag 24 september 2019 @ 18:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 september 2019 18:04 schreef praadje het volgende:
En dit schreef ze 6 dagen geleden op haar FB,

Samantha de Jong, Ja leuk toch hoe kom je er op ik blijf wel lekker VRIJGEZEL
Dat staat er over 3 weken weer :D
praadjedinsdag 24 september 2019 @ 18:18
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 september 2019 18:18 schreef maily het volgende:

[..]

Dat staat er over 3 weken weer :D
Dan pas??? :D
mailydinsdag 24 september 2019 @ 18:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 september 2019 18:18 schreef praadje het volgende:

[..]

Dan pas??? :D
Zullen we daar een poll over maken?
praadjedinsdag 24 september 2019 @ 19:01
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 september 2019 18:22 schreef maily het volgende:

[..]

Zullen we daar een poll over maken?
:Y
praadjedinsdag 24 september 2019 @ 19:03
Ik begin, vul maar aan met je naam en de dagen. Vandaag telt mee.

Praadje 11 dagen/ 4 oktober
mailydinsdag 24 september 2019 @ 19:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 september 2019 19:03 schreef praadje het volgende:
Ik begin, vul maar aan met je naam en de dagen. Vandaag telt mee.

Praadje 11 dagen/ 4 oktober
maily 21 dagen / 14 oktober
Maracadinsdag 24 september 2019 @ 19:24
Maar... maar.. zondag postte ze dit nog -O-

8IkjRtl.jpg
praadjedinsdag 24 september 2019 @ 19:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 september 2019 19:24 schreef Maraca het volgende:
Maar... maar.. zondag postte ze dit nog -O-

[ afbeelding ]
Gaat snel hey :Y
ChipsZak.woensdag 25 september 2019 @ 11:18
Volgens Insta is ze gisteren ook met Tangel naar de sportschool geweest. Spanning ende sensatie.
soapiewoensdag 25 september 2019 @ 11:22
Allemachtig, het is niet meer bij te houden..... :X :X :X
Doedezemaarwoensdag 25 september 2019 @ 12:31
quote:
17s.gif Op woensdag 25 september 2019 11:18 schreef ChipsZak. het volgende:
Volgens Insta is ze gisteren ook met Tangel naar de sportschool geweest. Spanning ende sensatie.
Ondernemend type is het toch he?
mailywoensdag 25 september 2019 @ 12:33
quote:
17s.gif Op woensdag 25 september 2019 11:18 schreef ChipsZak. het volgende:
Volgens Insta is ze gisteren ook met Tangel naar de sportschool geweest. Spanning ende sensatie.
Die mensen daar zullen ook niet meer bijgekomen zijn denk ik _O-
Ericrwoensdag 25 september 2019 @ 14:10
quote:
0s.gif Op woensdag 25 september 2019 12:33 schreef maily het volgende:

[..]

Die mensen daar zullen ook niet meer bijgekomen zijn denk ik _O-
Kneets waarschijnlijk, dan zijn ze wel wat gewend.
IriYewoensdag 25 september 2019 @ 14:11
Naar de sportschool = op zoek naar een nieuw slachtoffer. Want als ze een vent heeft is de sportschool gelijk verleden tijd. :')

Ik zie ook precies voor me hoe dat dan gaat in de sportschool. Het enige dat ze omhoog probeert te krikken is haar ego, door constant de aandacht te vragen, direct en indirect, de hele tijd om zich heen kijken, seksistische opmerkingen maken, standjes met Tangel uitproberen op de drukbank etc. etc.
We hebben al eerder gezien dat ze bij de kluisjes zich enorm aan het aanstellen was en dat moest dan een squattraining voorstellen. Een andere keer stond ze met een zwabber te oefenen.
Kortom, dat mens zal met alles bezig zijn behalve sport.
Fokkie83donderdag 26 september 2019 @ 14:06
Mike en Naomi hun profiel staat open..
Promotiefilmpje voor die troep die ze gaan uitzenden met die lake op YouTube ..

Aanstaande vrijdag 25 september :')
Ze zijn zelfs te dom om een datum goed neer te zetten :') :') :X
ChipsZak.donderdag 26 september 2019 @ 14:08
Vandaag weer met Tangel in de gym!
Mrmimedonderdag 26 september 2019 @ 14:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 september 2019 19:06 schreef maily het volgende:

[..]

MrMime 25 dagen 18 oktober
saparmurat_niyazovdonderdag 26 september 2019 @ 15:54
quote:
1s.gif Op donderdag 26 september 2019 14:06 schreef Fokkie83 het volgende:
Mike en Naomi hun profiel staat open..
Promotiefilmpje voor die troep die ze gaan uitzenden met die lake op YouTube ..

Aanstaande vrijdag 25 september :')
Ze zijn zelfs te dom om een datum goed neer te zetten :') :') :X
Ook op de insta van Jeff. Eerste filmpje had er de 13e al moeten zijn, maar ach beter laat dan nooit zullen ze allicht denken...
Messinadonderdag 26 september 2019 @ 16:50
quote:
1s.gif Op donderdag 26 september 2019 14:06 schreef Fokkie83 het volgende:
Mike en Naomi hun profiel staat open..
Promotiefilmpje voor die troep die ze gaan uitzenden met die lake op YouTube ..

Aanstaande vrijdag 25 september :')
Ze zijn zelfs te dom om een datum goed neer te zetten :') :') :X
Ze hebben per ongeluk in de kalender van 2020 gekeken ;)
praadjedonderdag 26 september 2019 @ 17:06
Ik begin, vul maar aan met je naam en de dagen. Vandaag telt mee.

Praadje 11 dagen/ 4 oktober
maily 21 dagen / 14 oktober
MrMime 25 dagen 18 oktober
aquawomandonderdag 26 september 2019 @ 17:23
in de Party staat deze week alweer een heel interview met Rolf waar hij lekker alle details van Samantha's zelfmoordpoging uit de doeken doet: https://weekbladparty.nl/hoe-een-waslijn-barbies-leven-redde/
mailydonderdag 26 september 2019 @ 17:25
quote:
0s.gif Op donderdag 26 september 2019 17:23 schreef aquawoman het volgende:
in de Party staat deze week alweer een heel interview met Rolf waar hij lekker alle details van Samantha's zelfmoordpoging uit de doeken doet: https://weekbladparty.nl/hoe-een-waslijn-barbies-leven-redde/
Hahaha haar ex-vriend _O-
praadjedonderdag 26 september 2019 @ 17:47
quote:
0s.gif Op donderdag 26 september 2019 17:23 schreef aquawoman het volgende:
in de Party staat deze week alweer een heel interview met Rolf waar hij lekker alle details van Samantha's zelfmoordpoging uit de doeken doet: https://weekbladparty.nl/hoe-een-waslijn-barbies-leven-redde/
_O- Sorry maar ze maken er ook wel een hele show van zeg.
quirinadonderdag 26 september 2019 @ 19:14
quote:
0s.gif Op donderdag 26 september 2019 17:06 schreef praadje het volgende:
Ik begin, vul maar aan met je naam en de dagen. Vandaag telt mee.

Praadje 11 dagen/ 4 oktober
maily 21 dagen / 14 oktober
MrMime 25 dagen 18 oktober
Volgens Jeffrey Lake morgen!
Leandradonderdag 26 september 2019 @ 19:17
Oh, die voorspellingen zijn over de eerste uitzending van het illustere kwartet.

Ik dacht dat het een voorspelling over de verkering van Samantha en Rolf was :')
praadjedonderdag 26 september 2019 @ 19:21
quote:
0s.gif Op donderdag 26 september 2019 19:17 schreef Leandra het volgende:
Oh, die voorspellingen zijn over de eerste uitzending van het illustere kwartet.

Ik dacht dat het een voorspelling over de verkering van Samantha en Rolf was :')
Haha ik ook.
Mrmimedonderdag 26 september 2019 @ 19:55
quote:
0s.gif Op donderdag 26 september 2019 19:17 schreef Leandra het volgende:
Oh, die voorspellingen zijn over de eerste uitzending van het illustere kwartet.

Ik dacht dat het een voorspelling over de verkering van Samantha en Rolf was :')
Ik ook :')
mailydonderdag 26 september 2019 @ 19:56
Ondernemend typje is het toch.
En wie betaalt dat allemaal?
HiQxZXo.jpg
V9O4JAp.jpg
Lekker wezen shoppen ..... voel me weer zoooooo happy!
ytxatZk.jpg
soapiedonderdag 26 september 2019 @ 20:11
quote:
0s.gif Op donderdag 26 september 2019 19:56 schreef maily het volgende:
Ondernemend typje is het toch.
En wie betaalt dat allemaal?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Lekker wezen shoppen ..... voel me weer zoooooo happy!
[ afbeelding ]
Ben ook wel beneiuwd waar ze dat van doet....
Fokkie83donderdag 26 september 2019 @ 20:17
quote:
0s.gif Op donderdag 26 september 2019 17:23 schreef aquawoman het volgende:
in de Party staat deze week alweer een heel interview met Rolf waar hij lekker alle details van Samantha's zelfmoordpoging uit de doeken doet: https://weekbladparty.nl/hoe-een-waslijn-barbies-leven-redde/
Wat een walgelijke lul is het ook.
Ik snap echt niet dat ze dit pikt van hem , wéér aandacht over haar rug heen en nog met zulke gevoelige informatie.
Dat ze dit niet doorheeft laat echt wel zien dat ze gewoon écht dom is.
Wie laat zich in vredesnaam nou zo gebruiken? |:(
Fokkie83donderdag 26 september 2019 @ 20:20
quote:
0s.gif Op donderdag 26 september 2019 19:56 schreef maily het volgende:
Ondernemend typje is het toch.
En wie betaalt dat allemaal?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Lekker wezen shoppen ..... voel me weer zoooooo happy!
[ afbeelding ]
Tjah..Ze krijgt veel aandacht en maakt vervolgens dan reclame voor die mensen.
De vraag is of je deze aandacht moet willen voor je winkel / salon :')
Leandradonderdag 26 september 2019 @ 20:23
Iedereen is benieuwd waar ze het van betaalt en Tangel is een lul omdat hij een interview geeft.

Ik weet niet hoor maar 1+1=?
Fokkie83donderdag 26 september 2019 @ 22:20
Ze doet alsof alles zo goed gaat ( misschien denkt ze dat ook wel echt ) , alleen is ze compleet in haar oude gedrag teruggevallen.
Nu ook weer met die gekke petertje.. Binnenkort te zien bij meiden van Holland?
girlnextdoor.donderdag 26 september 2019 @ 22:53
Dat ze zo "happy" wordt van shoppen geeft aan hoe leeg ze is. Materieelke. Natuurlijk moet ze doen waar ze blij van word, maar shoppen terwijl je geen werk hebt? En ook niet van de ww, want ze heeft geen werkervaring. Rolf heeft neem ik aan ook geen geldboom in de tuin staan, gezien hij zijn woning wordt uitgezet. Dus die 1+1 ben ik niet zo zeker van.

Ik vind het triest en knap tegelijk.
Fokkie83vrijdag 27 september 2019 @ 09:33
quote:
1s.gif Op donderdag 26 september 2019 22:53 schreef girlnextdoor. het volgende:
Dat ze zo "happy" wordt van shoppen geeft aan hoe leeg ze is. Materieelke. Natuurlijk moet ze doen waar ze blij van word, maar shoppen terwijl je geen werk hebt? En ook niet van de ww, want ze heeft geen werkervaring. Rolf heeft neem ik aan ook geen geldboom in de tuin staan, gezien hij zijn woning wordt uitgezet. Dus die 1+1 ben ik niet zo zeker van.

Ik vind het triest en knap tegelijk.
Van een uitkering kan je wel nieuwe kleding kopen enzo..maar de hoeveelheid waarin zij het doet , kan niet. Dus zal ze het gratis krijgen of met flinke korting in ruil voor reclame. Kan niet anders.
Messinavrijdag 27 september 2019 @ 09:55
quote:
1s.gif Op donderdag 26 september 2019 22:53 schreef girlnextdoor. het volgende:
Dat ze zo "happy" wordt van shoppen geeft aan hoe leeg ze is. Materieelke. Natuurlijk moet ze doen waar ze blij van word, maar shoppen terwijl je geen werk hebt? En ook niet van de ww, want ze heeft geen werkervaring. Rolf heeft neem ik aan ook geen geldboom in de tuin staan, gezien hij zijn woning wordt uitgezet. Dus die 1+1 ben ik niet zo zeker van.

Ik vind het triest en knap tegelijk.
Meh, toen ik door diepe DIEPE dalen ging werd ik ook (tijdelijk) blij van dingen kopen. Geeft tijdelijk een goed gevoel, en dan ga je het steeds vaker doen ;)
Nu zitten wij in een financieel goede positie, maar er ligt hier wel voor hondenden, misschien wel duizenden euro's aan kinderspeelgoed waar nauwelijks naar wordt omgekeken (en ja, dat ga ik binnenkort eens uitzoeken en schenken aan mensen die het goed kunnen gebruiken). Als ik een uitkering had gehad had ik dat écht niet kunnen betalen. :N
girlnextdoor.vrijdag 27 september 2019 @ 10:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 09:55 schreef Messina het volgende:

[..]

Meh, toen ik door diepe DIEPE dalen ging werd ik ook (tijdelijk) blij van dingen kopen. Geeft tijdelijk een goed gevoel, en dan ga je het steeds vaker doen ;)
Nu zitten wij in een financieel goede positie, maar er ligt hier wel voor hondenden, misschien wel duizenden euro's aan kinderspeelgoed waar nauwelijks naar wordt omgekeken (en ja, dat ga ik binnenkort eens uitzoeken en schenken aan mensen die het goed kunnen gebruiken). Als ik een uitkering had gehad had ik dat écht niet kunnen betalen. :N
Maar, riep jij dan ook zo snel tegen iedereen dat je happy was, na zo'n shoprondje? Of kon jij dat relativeren, dat dat shoppen op lange termijn niet de oplossing is?

En had jij het inzicht dat je ipv shoppen beter aan je psyche kon werken?

Puur interessevragen dit, ik weet wel wat het is om door een diep dal te gaan, maar ik heb nooit echt iets gedaan om me in zo'n periode tijdelijk happy te laten voelen.
Mrmimevrijdag 27 september 2019 @ 10:09
quote:
15s.gif Op vrijdag 27 september 2019 10:07 schreef van_Lamehuizen het volgende:

[..]

Het staat nog in mijn active topics zo nu en dan komt mijn cursor over de laatste post en lees ik iets dermate tenenkrommends dat ik me niet van reageren kan weerhouden.

Die uiteenzetting van girlnextdoor over hoe leeg Samantha wel niet zou zijn bijvoorbeeld. :') |:( 8)7
Ga jij lekker verder in het Temptation Island topic, daar ben je goed van op de hoogte van de karakters van de deelnemers lees ik. Dat is pas niveau ^O^

Blijven wij hier, en kun je dit topic verwijderen uit je AT :*
Messinavrijdag 27 september 2019 @ 11:43
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 september 2019 10:02 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Maar, riep jij dan ook zo snel tegen iedereen dat je happy was, na zo'n shoprondje? Of kon jij dat relativeren, dat dat shoppen op lange termijn niet de oplossing is?

En had jij het inzicht dat je ipv shoppen beter aan je psyche kon werken?

Puur interessevragen dit, ik weet wel wat het is om door een diep dal te gaan, maar ik heb nooit echt iets gedaan om me in zo'n periode tijdelijk happy te laten voelen.
Nee, absoluut niet, maar ik sta (en stond) ook niet constant in de spotlight. Ja, dat doet ze óók zelf natuurlijk, maar denk dat dat echt niet goed is voor een mens, zeker niet voor een mens met een laag IQ en weet ik veel wat voor stoornissen naast d'r depressie. En als zij de spotlight niet opzoekt doen Michael en Tangel het wel voor haar, over haar. :N

Ik had eigenlijk pas LATER door dat ik dingen kopen gebruikte om even happy te zijn, op dat moment niet zo. Ik had eigenlijk ook niet door hoe ernstig mijn depressie eigenlijk was, en vond ook dat ik geen reet had om depressief over te zijn.
praadjevrijdag 27 september 2019 @ 14:23
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 september 2019 13:11 schreef maily het volgende:

[..]

Inderdaad, waarom helpt niemand haar eigenlijk?
Het is een volwassen vrouw die niet geholpen wil worden.
Negeren werkt het beste. Geen voer geven.
mascara-kloddervrijdag 27 september 2019 @ 15:10
Deel 37 alweer. Ik word oud geloof ik dat ik heel die Samanta niet meer begrijpt
mascara-kloddervrijdag 27 september 2019 @ 15:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 09:55 schreef Messina het volgende:

[..]

Meh, toen ik door diepe DIEPE dalen ging werd ik ook (tijdelijk) blij van dingen kopen. Geeft tijdelijk een goed gevoel, en dan ga je het steeds vaker doen ;)
Nu zitten wij in een financieel goede positie, maar er ligt hier wel voor hondenden, misschien wel duizenden euro's aan kinderspeelgoed waar nauwelijks naar wordt omgekeken (en ja, dat ga ik binnenkort eens uitzoeken en schenken aan mensen die het goed kunnen gebruiken). Als ik een uitkering had gehad had ik dat écht niet kunnen betalen. :N
Ik heb met die diepe dalen wel eens een lippenstift gekocht van ¤1. Ik werd er gelukkig van en ik gebruik ondanks mijn ouderdom nieteens make-up _O-

Maar hoe betaalt dat meisje al die cosmetische shit zoals haar lippen?[/quote][quote]
Messinavrijdag 27 september 2019 @ 15:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 15:18 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Ik heb met die diepe dalen wel eens een lippenstift gekocht van ¤1. Ik werd er gelukkig van en ik gebruik ondanks mijn ouderdom nieteens make-up _O-

Maar hoe betaalt dat meisje al die cosmetische shit zoals haar lippen?
Ondanks mijn ouderdom, haha! :P
Ik gebruik helemaal geen make up, nooit gedaan ;) Ik werd (en word) heel blij om dingen voor de kinderen te kopen. Maar wel minder inmiddels, zeker de jongste moet geen verwend etterbakje worden en denken dat hij alles maar krijgt ;)

Tsja, ze verkoopt natuurlijk zo nu en dan d'r verhaaltjes aan de Story. En ze heeft altijd iemand naast zich (kuch, echte liefde) die d'r ook wel geld toe zal schuiven.
supernigervrijdag 27 september 2019 @ 15:59
Wisten jullie al dat dit deel 37 is?
Noekvrijdag 27 september 2019 @ 16:09
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 september 2019 15:59 schreef superniger het volgende:
Wisten jullie al dat dit deel 37 is?
Ja, op naar de 137!! *O*
Noekvrijdag 27 september 2019 @ 16:23
/intensivecare
amarantavrijdag 27 september 2019 @ 17:16
Zijn de instab*tches al online?
Fokkie83vrijdag 27 september 2019 @ 17:43
Ze is Alweer wezen shoppen vandaag. :D
3e keer in één week..
Wel leuk rokje trouwens. Bovenstukje vind ik ordinair, maar zal wel komen omdat die siliconen er bijna uitvallen.

Naomi haar ordinaire kledinglijn bestaat niet meer?? Kijk ik verkeerd of is ze er nu al weer klaar mee :s)
Hilzillahvrijdag 27 september 2019 @ 18:01
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 september 2019 17:43 schreef Fokkie83 het volgende:
Ze is Alweer wezen shoppen vandaag. :D
3e keer in één week..
Wel leuk rokje trouwens. Bovenstukje vind ik ordinair, maar zal wel komen omdat die siliconen er bijna uitvallen.

Naomi haar ordinaire kledinglijn bestaat niet meer?? Kijk ik verkeerd of is ze er nu al weer klaar mee :s)
Ze heeft niet binnen een week 20.000 euro verdiend, dan vind ze het waarschijnlijk niet lonend genoeg.
mailyvrijdag 27 september 2019 @ 18:30
Met wie staat ze nou toch in hemelsnaam op de foto, naast gekke Petertje. :@ :? O-)
ChipsZak.vrijdag 27 september 2019 @ 19:32
Ze heeft ook een nieuwe tattoo laten zetten, :). Een vlindertje, :+.

Ik denk overigens dat ze de cosm. behandelingen gewoon gratis of tegen sterk gereduceerd tarief krijgt. Kleding zal wel uit van die goedkope zelfbenoemde 'modezaken' ( :') ) komen.
Fokkie83vrijdag 27 september 2019 @ 20:33
quote:
17s.gif Op vrijdag 27 september 2019 19:32 schreef ChipsZak. het volgende:
Ze heeft ook een nieuwe tattoo laten zetten, :). Een vlindertje, :+.

Ik denk overigens dat ze de cosm. behandelingen gewoon gratis of tegen sterk gereduceerd tarief krijgt. Kleding zal wel uit van die goedkope zelfbenoemde 'modezaken' ( :') ) komen.
Volgens mij stond de naam van Jeffrey daar eerst.
Dus hij is eindelijk gecoverd met een vlinder, groot gelijk.
Fokkie83vrijdag 27 september 2019 @ 20:35
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 september 2019 18:30 schreef maily het volgende:
Met wie staat ze nou toch in hemelsnaam op de foto, naast gekke Petertje. :@ :? O-)
Ik ben al zo ver dat ik me dat niet eens meer afvraag. :)
mailyvrijdag 27 september 2019 @ 20:35
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 september 2019 20:33 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Volgens mij stond de naam van Jeffrey daar eerst.
Dus hij is eindelijk gecoverd met een vlinder, groot gelijk.
Fly away .... far away ....
Fokkie83vrijdag 27 september 2019 @ 20:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 20:35 schreef maily het volgende:

[..]

Fly away .... far away ....
:D
ChipsZak.vrijdag 27 september 2019 @ 20:37
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 september 2019 20:33 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Volgens mij stond de naam van Jeffrey daar eerst.
Dus hij is eindelijk gecoverd met een vlinder, groot gelijk.
Oeh, goed gespot. Dat kan kloppen idd!
Messinavrijdag 27 september 2019 @ 20:46
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 september 2019 18:30 schreef maily het volgende:
Met wie staat ze nou toch in hemelsnaam op de foto, naast gekke Petertje. :@ :? O-)
Dat is zijn moeder ;)
mailyvrijdag 27 september 2019 @ 20:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 20:46 schreef Messina het volgende:

[..]

Dat is zijn moeder ;)
Oke ....
saparmurat_niyazovvrijdag 27 september 2019 @ 20:54

Edit: gaat echt nergens over, en de maniertjes en stemmen van beide dames irriteren me mateloos.
mascara-kloddervrijdag 27 september 2019 @ 21:14
quote:
9s.gif Op vrijdag 27 september 2019 20:54 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

Edit: gaat echt nergens over, en de maniertjes en stemmen van beide dames irriteren me mateloos.
Mijn hont heeft na bijna 2 minuten een ander filmpje opgezet _O-

mailyvrijdag 27 september 2019 @ 21:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 21:14 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Mijn hont heeft na bijna 2 minuten een ander filmpje opgezet _O-

Kudo's voor jouw hont O+ ^O^
praadjevrijdag 27 september 2019 @ 21:50
quote:
9s.gif Op vrijdag 27 september 2019 20:54 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

Edit: gaat echt nergens over, en de maniertjes en stemmen van beide dames irriteren me mateloos.
:r
Cynix ®vrijdag 27 september 2019 @ 22:19
Gezien en het gaat inderdaad nergens over. En dat moet een wekelijkse serie worden? :o
amarantavrijdag 27 september 2019 @ 22:27
quote:
9s.gif Op vrijdag 27 september 2019 20:54 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

Edit: gaat echt nergens over, en de maniertjes en stemmen van beide dames irriteren me mateloos.
Maar wat hebben ze toch mooie borsten he...
quirinavrijdag 27 september 2019 @ 22:44
Sillicone Kitty’s.
mascara-kloddervrijdag 27 september 2019 @ 22:49
Ik ben zo erg blij met mijn ouderdomstietjes _O_
amarantavrijdag 27 september 2019 @ 23:04
Die villa waar ze vanavond in slaapt is hier heel vlakbij.
Is het huis van Johan Vleminckx
mascara-kloddervrijdag 27 september 2019 @ 23:12
Die villa is best leuk als je van wansmaak houdt.
Olevrijdag 27 september 2019 @ 23:14
Waren daar geen geesten?
mailyvrijdag 27 september 2019 @ 23:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 23:12 schreef mascara-klodder het volgende:
Die villa is best leuk als je van wansmaak houdt.
Ja :D SHO / ""Koninklijke"" fotoshoot bij Johan Vlemmix
girlnextdoor.zaterdag 28 september 2019 @ 00:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 23:14 schreef Ole het volgende:
Waren daar geen geesten?
Oh ja. Dat talent had ze ook nog.
Fokkie83zaterdag 28 september 2019 @ 06:47
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 september 2019 00:03 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Oh ja. Dat talent had ze ook nog.
:')
Dan had ze die gave weleens mogen gebruiken voor alle verkeerde mensen met wie ze omgaat.
Messinazaterdag 28 september 2019 @ 09:15
Ze zijn helemaal niet interessant, zeker die wijven niet. Kansloos.
amarantazaterdag 28 september 2019 @ 09:21
Het was heel vreemd. Op basis van wát hebben Jeffrey en Lisa een relatie?
Hij vindt haar blijkbaar lelijk. En ik weet, uiterlijk is niet relevant. Maar in die kringen wel. En toch als je net met iemand gaat daten zal er toch wel ook iets van fysieke aantrekkingskracht moeten zijn?
Ze schelen 11 jaar. Dus welke andere raakvlakken hebben zij?
Leandrazaterdag 28 september 2019 @ 09:26
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 september 2019 09:21 schreef amaranta het volgende:
Het was heel vreemd. Op basis van wát hebben Jeffrey en Lisa een relatie?
Hij vindt haar blijkbaar lelijk. En ik weet, uiterlijk is niet relevant. Maar in die kringen wel. En toch als je net met iemand gaat daten zal er toch wel ook iets van fysieke aantrekkingskracht moeten zijn?
Ze schelen 11 jaar. Dus welke andere raakvlakken hebben zij?
Zij is gewoon de volgende TV-poes die hem publiciteit moet brengen.
atozaterdag 28 september 2019 @ 09:57
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 september 2019 09:21 schreef amaranta het volgende:
Het was heel vreemd. Op basis van wát hebben Jeffrey en Lisa een relatie?
Hij vindt haar blijkbaar lelijk. En ik weet, uiterlijk is niet relevant. Maar in die kringen wel. En toch als je net met iemand gaat daten zal er toch wel ook iets van fysieke aantrekkingskracht moeten zijn?
Ze schelen 11 jaar. Dus welke andere raakvlakken hebben zij?
Ik heb het idee dat zij niets met elkaar hebben.
amarantazaterdag 28 september 2019 @ 10:00
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 september 2019 09:57 schreef ato het volgende:

[..]

Ik heb het idee dat zij niets met elkaar hebben.
Hij bracht het alsof hij aan het kijkrn of ze geschikt is om de moeder van zijn kinderen te worden.
quirinazaterdag 28 september 2019 @ 10:36
Jeffrey Lakkie met zijn rare haartjes :')
Fokkie83zaterdag 28 september 2019 @ 11:26
Had gezegd niet te gaan kijken maar de nieuwsgierigheid heeft het tóch gewonnen voor een keer.

Wat een in scène gezette boel.
Die Lisa is een eng mens maar die Jeffrey spoort ook totaal niet. Die hebben niks met elkaar, kan niet anders. Of het is één grote narcist. Je kraak je vriendin niet zo ontzettend af voor volgers op YouTube.
Vreselijk kinderachtig gedrag hebben Naomi en Lisa. Hoe kan je het als dertiger daar mee vol houden? Michael is zelfs eind 30.
Het is zelfs nog triester dan ik verwacht had :X
Fokkie83zaterdag 28 september 2019 @ 11:30
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 september 2019 09:21 schreef amaranta het volgende:
Het was heel vreemd. Op basis van wát hebben Jeffrey en Lisa een relatie?
Hij vindt haar blijkbaar lelijk. En ik weet, uiterlijk is niet relevant. Maar in die kringen wel. En toch als je net met iemand gaat daten zal er toch wel ook iets van fysieke aantrekkingskracht moeten zijn?
Ze schelen 11 jaar. Dus welke andere raakvlakken hebben zij?
Hij noemde eigenlijk allemaal dingen op die Sam wel heeft :') .. Samant is blond, zonnebank bruin, kookt altijd voor haar vriendjes, doet het huishouden..
Behalve het jaloerse dan..
Messinazaterdag 28 september 2019 @ 11:33
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 september 2019 11:26 schreef Fokkie83 het volgende:

Vreselijk kinderachtig gedrag hebben Naomi en Lisa.
Ze is dan ook pas 24, Naomi.

Lisa, ziet eruit als 40.. Dus zal ook wel in de 20 zijn.
amarantazaterdag 28 september 2019 @ 11:58
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 september 2019 11:30 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Hij noemde eigenlijk allemaal dingen op die Sam wel heeft :') .. Samant is blond, zonnebank bruin, kookt altijd voor haar vriendjes, doet het huishouden..
Behalve het jaloerse dan..
Volgens mij is Sam gruwelijk jaloers juist.
amarantazaterdag 28 september 2019 @ 11:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2019 11:33 schreef Messina het volgende:

[..]

Ze is dan ook pas 24, Naomi.

Lisa, ziet eruit als 40.. Dus zal ook wel in de 20 zijn.
22
praadjezaterdag 28 september 2019 @ 12:02
Die Michael gaat volgens mij alleen maar met Jeffrey om omdat hij denkt dat hij de juiste mensen kent in de showbizz en zo hoopt door te breken als zanger. Al met al gebruikt iedereen uit deze soap elkaar voor hun eigen gewin.
mailyzaterdag 28 september 2019 @ 12:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2019 12:02 schreef praadje het volgende:
Die Michael gaat volgens mij alleen maar met Jeffrey om omdat hij denkt dat hij de juiste mensen kent in de showbizz en zo hoopt door te breken als zanger. Al met al gebruikt iedereen uit deze soap elkaar voor hun eigen gewin.
En maar klagen straks dat ze verhoerd zijn _O-
Messinazaterdag 28 september 2019 @ 12:20
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 september 2019 11:58 schreef amaranta het volgende:

[..]

22
Damn. :{

quote:
1s.gif Op zaterdag 28 september 2019 12:19 schreef maily het volgende:

[..]

En maar klagen straks dat ze verhoerd zijn _O-
Ach, zij gebruiken Michael ook weer als opstapje, toch? Gebruik en laat gebruiken. _O-
Leandrazaterdag 28 september 2019 @ 12:22
Ze denken dus van elkaar dat de ander een opstapje naar faam kan zijn?
:D _O-
vencodarkzaterdag 28 september 2019 @ 13:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2019 12:22 schreef Leandra het volgende:
Ze denken dus van elkaar dat de ander een opstapje naar faam kan zijn?
:D _O-
:D
mailyzaterdag 28 september 2019 @ 13:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2019 12:22 schreef Leandra het volgende:
Ze denken dus van elkaar dat de ander een opstapje naar faam kan zijn?
:D _O-
Esscher heeft daar mooie tekeningen van gemaakt :D
Neverending opstapjes :D
Leandrazaterdag 28 september 2019 @ 13:49
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 september 2019 13:30 schreef maily het volgende:

[..]

Esscher heeft daar mooie tekeningen van gemaakt :D
Neverending opstapjes :D
Ja, die hangt hier op de overloop.
praadjezaterdag 28 september 2019 @ 14:58
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 september 2019 13:30 schreef maily het volgende:

[..]

Esscher heeft daar mooie tekeningen van gemaakt :D
Neverending opstapjes :D
:D
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2019 12:22 schreef Leandra het volgende:
Ze denken dus van elkaar dat de ander een opstapje naar faam kan zijn?
:D _O-
:D
praadjezaterdag 28 september 2019 @ 15:01
En Tangel gebruikt Samant om in de picture te staan en Story gebruikt Samant voor de sappige verhalen dus schrijven ze nooit slecht over haar en Samant maakt weer drama zodat ze weer centjes krijgt van de Story.

En zo is de cirkel weer rond.

lvj xx
mailyzaterdag 28 september 2019 @ 15:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2019 15:01 schreef praadje het volgende:
En Tangel gebruikt Samant om in de picture te staan en Story gebruikt Samant voor de sappige verhalen dus schrijven ze nooit slecht over haar en Samant maakt weer drama zodat ze weer centjes krijgt van de Story.

En zo is de cirkel weer rond.

lvj xx
Neverending circulerende opstapjes :D
Fokkie83zaterdag 28 september 2019 @ 17:00
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 september 2019 11:58 schreef amaranta het volgende:

[..]

Volgens mij is Sam gruwelijk jaloers juist.
Dat bedoelde ik ook maar het staat er wat onduidelijk zie ik nu :)

Begin 20 zijn ze allebei, maar voor begin 20 vind ik ze nog kinderachtig. Vooral als je bedenkt dat Naomi als het aan haar had gelegen het liefst al een huis vol met kinderen had gehad.
Daarom begrijp ik niet dat iemand van eind 30 het uithoudt met zulk kinderlijk gedrag.

Optreden van Jeffrey was ook kansloos..Die paar mensen die er stonden :')

En inderdaad, ze gebruiken elkaar allemaal. :s)
Souryzaterdag 28 september 2019 @ 17:03
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 september 2019 11:58 schreef amaranta het volgende:

[..]

Volgens mij is Sam gruwelijk jaloers juist.
Nou als je appies stuurt naar je vriendje en hij reageert niet binnen de Samanta tijd (En hij is aan het werk). Is hij gelijk afgeschreven. Doei .........
mascara-klodderzaterdag 28 september 2019 @ 17:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2019 15:18 schreef maily het volgende:

[..]

Neverending circulerende opstapjes :D
Oneindige vicieuze cirkel _O_
mascara-klodderzaterdag 28 september 2019 @ 17:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2019 13:49 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja, die hangt hier op de overloop.
En bij elke tandarts.
Fokkie83zaterdag 28 september 2019 @ 18:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2019 17:03 schreef Soury het volgende:

[..]

Nou als je appies stuurt naar je vriendje en hij reageert niet binnen de Samanta tijd (En hij is aan het werk). Is hij gelijk afgeschreven. Doei .........
En dat nog niet eens persoonlijk maar via Instagram :') :s)
tessssssssszondag 29 september 2019 @ 00:10
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 september 2019 11:58 schreef amaranta het volgende:

[..]

Volgens mij is Sam gruwelijk jaloers juist.
Die Lisa is ook een partij jaloers hoor? Bij "ex on the beach" zag je dat ook.

Maar dan ook echt ziekelijk jaloers.
hierissieweerzondag 29 september 2019 @ 11:20
Verbaast mij eigenlijk dat Maron nogniet uit de school is geklapt over de relatie met Samantha. Je zou bijna denken dat hij integer is...
mailyzondag 29 september 2019 @ 11:27
En vol.