abonnement Unibet Coolblue
pi_188588624
Naar Azië rena O+ O+
pi_188588642
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 14:21 schreef Aure het volgende:
Naar Azië rena O+ O+
Jaloers! 1 land of meerdere landen? Ik heb ooit stage gelopen in Indonesië, dat blijft mijn favoriet O+
pi_188588682
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 14:21 schreef Aure het volgende:
Naar Azië rena O+ O+
Gaaf!! Zou ik ook nog wel eens heen willen O+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_188588733
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 14:23 schreef LaBelleFleur27 het volgende:

[..]

Jaloers! 1 land of meerdere landen? Ik heb ooit stage gelopen in Indonesië, dat blijft mijn favoriet O+
Ja indonesie O+ en cambodja O+ ook awesome.

Thailand vond ik dan weer muh :@
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_188588797
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_188589272
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 09:41 schreef Aure het volgende:
:D

Volgens mij is Jip al te zwaar voor een babybedje van KLM zit nog in dubio of ik het toch ga vragen en voor die plekken met extra beenruimte ga of dat ik gewoon een rijtje van 3 aan de zijkant reserveer :P daar past dat opblaasding dan wel weer ideaal tussen en dan kan Jip daar gewoon op tukken.
Wij zijn naar Thailand gevlogen met M van 10 maanden en hij paste qua gewicht nog wel in het mandje, maar qua lengte kon het net (niet) meer. Alleen tijdens de nachtvlucht heeft hij er in geslapen. Voor de rest diende het vooral als opslagplek voor alle spullen. Wij wilden niet elk half uur de koffer uit het bagagerek hoeven halen.
De plekken tegenover een muurtje zijn wel echt een aanrader om die te boeken! Manlief en ik zaten af en toe een beetje schuin met onze benen zodat M op de grond kon spelen. Dat was maar 1m2, maar genoeg om zich een half uur te vermaken. En verder lekker wandelen en rond laten kruipen in het vliegtuig. En wat Malteser ook al voorstelde: echt even afwisselen met het opletten/vermaken van de kleine. De ander kon zo even dommelen/film kijken. Wij vlogen met de KLM en zij waren ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Vliegen met een kleine is me 100% meegevallen.
pi_188589684
Ohja op de grote stukken hebben we nachtvluchten dus ik hoop eigenlijk dat hij dan het grootste deel van de tijd slaapt :+
pi_188590968
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 14:38 schreef Aure het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vet! Fingers crossed dat hij lekker gaat slapen idd (ook voor de medereizigers :+)
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_188592856
Het is Kijkduin geworden vandaag en dat was prima! Een heel stuk verhard pad en Juul heeft 45 minuten in de wagen geslapen. (thuis slaapt ze naar een KDV dag tussen de 3 en 4 uur, maar ach) Dus aanrader voor de kinderwagenmama's en papa's. Wij zijn bij Hudson Beach gaan zitten, prima, niet echt druk en wc gratis. (ja dat vind ik belangrijk als ik ergens drink en eet, ga ik niet voor de wc betalen)

Ze vond het geweldig op het strand, wel 3 keer van outfit moeten veranderen vanwege doorlekpoep, neerploffen in de golfen omdat mama net even niet oplette (ik had haar vast terwijl ze aan het trappelen was in het water, ze schopte water naar B en ineens plofte ze met haar billen in het water. Hilarisch vond ze het) en een ijsje.

Het was gewoon echt een topdag, B was in zijn nopjes en Juul zat van top tot teen onder het zand en bleef lachen.

Wat een stoere ouders hier met vliegen. Ik ben wat dat betreft echt een softie. Voordat B en Juul er waren hebben we best wel wat verre reizen gemaakt. Namibie, 3x Amerika, Thailand, Zuid Afrika etc. Maar ik moet er nu niet aan denken. Ik vind vliegen vreselijk, geen vliegangst, ik vind het gewoon enorm stom. Ik heb het dan al druk genoeg met mezelf zeg maar.
pi_188593291
Dat klinkt heerlijk, Exode! Fijn dat jullie zo hebben genoten :)

En zo stoer zijn wij ook niet hoor. We hebben dit jaar een keer gevlogen met twee kinderen, en dat was omdat we uitgenodigd waren door vrienden die op Malta wonen. Andere vakanties doen we met de auto, bij voorkeur naar een kindvriendelijk vakantiepark :’) Dat had ik tien jaar geleden niet gedacht :D
  vrijdag 23 augustus 2019 @ 20:54:23 #86
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_188593529
Klinkt als een fijne dag, Exode!
Wij waren ook naar het strand, maar dat is dan ook op loopafstand voor ons. Mie eet de hele tijd zand :{ om gek van te worden. Ik hoop niet dat het kwaad kan. En hij vindt de zee niet zo leuk, lijkt wel of hij het eng vind, ook de svinnetjes.

Ik vlieg nooit. Ik heb echt een ongegronde angst voor vliegen :'(. Ik zou willen dat ik het niet had, maar ik heb echt het gevoel dat ik mezelf en mijn gezin de dood injaag als we een vliegtuig instappen. En ja, ik ken de statistieken en autorijden is gevaarlijker, etc etc. We hebben ook meestal niet het budget om te gaan vliegen met zo'n groot gezin, dus ik kom steeds goed weg :') .
Ik heb wel besloten dat ik niet de vakantie van de rest van het gezin ga verpesten als we wel zouden kunnen gaan vliegen. Zeg ik nu :@ .
Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
pi_188593579
Schaamteloze spam. Kijk dit nou. Mooier wordt het niet. Ik kan wel huilen van geluk, mijn mannetjes. O+ O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_188594017
@D.U.M.A.N. Wauw, goede sportwijze gevonden! Groot genot voor U zeker ook met de snelheid en het uitzicht!

@LaBelleFleur27
Stilte is ineens niet meer goed na een bepaalde leeftijd hé.. :9 <3
Vlakbij Duitsland ook? Noord, midden of zuid Nederland?
Goed gevonden al wel, die choco vlokken! :')

@DevilsAndDust Dapper, 23 uur enkele reis! Ik zie al open tegen een paar uur en het houdt me daarmee al tegen, maar als ik dit zo lees... :9
Gaaf ook wel zo de foto's, ziet er heerlijk ontspannen uit! <3

@minilot
Yay, minilot ontbijtjes! Ik denk dat ik maar gewoon 'ns langs moet komen op een ochtend en dan met jullie mee doe! 't oogt ook gewoon alleen al leuk! (en lekker!)

@Malteser
Wat heerlijk! Rijkdom! <3

--

Verder bijgelezen, maar dus (nog) geen reiservaringen met de baby. Één keer weekend weg met het hele ouderlijke gezin+aanhang, maar die 2 dagen is ook alles. Dat schrok al zo af dat we nog niet weer op vakantie zijn geweest sindsdien. Komt wel weer!

Spannend voor morgen wel.. Eerste keer logeren! Keertje oefenen. :+
pi_188598037
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 08:32 schreef DevilsAndDust het volgende:
Wij hebben er net 23 uur vliegen met een kleuter en een dreumes op zitten (en dat keer twee dus eigenlijk, want we moesten eerst er ook naartoe :+). De dreumes heeft:

- Peppa Pig gekeken op het schermpje van het entertainmentsysteem
- Geslapen
- Gegeten.

We hadden een kinderrugzak vol met stickers en dat soort dingen mee en daar is vrijwel niet naar omgekeken. Met een schermpje, eten (wij kregen kindermaaltijden, maar op zo'n korte vlucht neem ik aan van niet), en zakje met luiers/doekjes/schone kleding (wij kregen luiers, maar dat zal ook wel alleen voor langere vluchten zijn), en een zuigflesje melk om uit te laten drinken tijdens het opstijgen komt het allemaal goed. Vooral niet te druk om maken.

Goede reis alvast!
Oh ja, ik las eerder dat je op weg bent naar Australie? Ik was stiekem al aan het wachten op je tips ;) Fijn dat het goed is gegaan!

Lees hier verder over mooie en verre vakanties O+

Wij vliegen in april naar New York of Boston, voor familiebezoek. Het is een vlucht van 'maar' acht uur, toch vind ik het heel spannend. We hebben twee keer eerder gevlogen met Toto, beiden een vlucht van een uurtje. De eerste keer was toen hij zes maanden was, dat was echt appeltje, eitje. De tweede keer was vorige maand, toen was hij rond de 15 maanden. We hadden nog de eerste keer in ons hoofd zitten, maar ja het is natuurlijk dan een heel ander kind. Daarnaast had ik per ongeluk geen raamplaats voor ons geboekt op de heenreis.

Dus de heenreis vond ik echt hard werken. Vooral dat we bij de gate in het vliegtuig heel lang aan het wachten waren voor vertrek. HIj wilde heel graag kruipen en klimmen en werd boos als dat niet goed lukte. We waren continu met hem in de weer. Daarnaast trok hij aan haren van zijn medepassagiers :D Gelukkig heeft hij niet gehuild.

Na de heenreis dacht ik: nooooit meer, Maar terug ging het een stuk beter met een raamplaats voor entertainment met het uitzicht, en het luikje wat open en dicht kan.

Voor de volgende reis boeken we wel een stoel voor hem, dan heeft hij wat ruimte om te klimmen en een plek om hopelijk op te slapen.

MIjn tips als chaotische stresskip:
- pak alles goed in, weet waar je wat kan vinden;
- stap als laatste in bij het boarden ook al heb je priority. Kan je kind nog even spelen. De tijd tussen het boarden en opstijgen is sowieso lang.

Twee tips _O_

Oh ja van deze site heb ik heel veel nuttige info gehaald.
pi_188598057
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 07:06 schreef DorothyGale het volgende:

[..]

Daarnaast trok hij aan haren van zijn medepassagiers :D
En er dan ook gewoon om lachen hè :X

Niet echt normaal dat je zoiets goed of leuk vindt.
Je kind kan er niks aan doen, maar jij als ouder wel.

Iets anders dan domweg het grappig vinden. Of je er nu iets aan hebt gedaan of niet, deze reactie laat zien dat je het stiekem wel tof gedrag vond. :r

En als je kind niet stil kan zitten, vlieg dan niet.
Ook het klimmen in de stoel en het raampje continu open en dicht doen is ontzettend irritant voor je medepassagiers. Maarja, wat zou het hè?!

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 24-08-2019 07:32:13 ]
  zaterdag 24 augustus 2019 @ 07:32:58 #91
149959 SQ
snelle trees
pi_188598073
Moest je weer even ventileren, mop?
disclaimer
pi_188598163
Ben het er wel een beetje mee eens zoals het in getypte tekst overkomt.
pi_188598168
Misschien vonden de medepassagiers het zelf wel grappig? :P
  zaterdag 24 augustus 2019 @ 08:22:31 #94
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_188598175
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 08:19 schreef Aure het volgende:
Misschien vonden de medepassagiers het zelf wel grappig? :P
dan nog. Heb je kind gvd onder controle :X
  zaterdag 24 augustus 2019 @ 08:23:15 #95
149959 SQ
snelle trees
pi_188598177
Ennn daar gaan we weer ;(
disclaimer
pi_188598184
En sterkte vandaag NJ ;) ik vond de eerste keer logeren van Jip zowel spannend als heel erg leuk :D
pi_188598207
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 08:19 schreef Aure het volgende:
Misschien vonden de medepassagiers het zelf wel grappig? :P
Zou jij het grappig vinden dat een wildvreemd kind in een vliegtuig aan jouw haren trekt?
pi_188598210
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 08:30 schreef Cryptocoryne het volgende:

[..]

Zou jij het grappig vinden dat een wildvreemd kind in een vliegtuig aan jouw haren trekt?
Hangt een beetje van de situatie af :) zomaar uit het niets, nee dan niet echt. Maar als ik al contact heb met het kind dan zou ik er wel om kunnen lachen ja.
pi_188598248
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2019 08:31 schreef Aure het volgende:

[..]

Hangt een beetje van de situatie af :) zomaar uit het niets, nee dan niet echt. Maar als ik al contact heb met het kind dan zou ik er wel om kunnen lachen ja.
Niet iedereen in een vliegtuig zit te wachten op contact met een vreemd kind.
pi_188598258
Zucht,... ik zal het wel even toelichten. Deze dame die voor ons zat had inderdaad een heel leuk contact met ons kind, zowel voor als tijdens de vlucht. We letten 1 momentje niet goed op en voor ik het wist trok hij even aan de haren. Nee, dat vond ze niet leuk.

Overleefde ze de vlucht :Y
Had ze een trauma opgelopen :N
Liep ze vrolijk het vliegtuig uit :Y

En achteraf moesten wij erom lachen.. OHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wat verschrikkelijk zeg.. nou nou poeh poeh...
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')