abonnement Unibet Coolblue
  maandag 29 juli 2019 @ 00:22:18 #1
177711 ThunderBitch
"You know I Can"
pi_188182121


Welkom in het Commentaar op Streams topic.

De beelden zijn te zien op: http://www.utopiatv.nl/live

Offtopic geklets mag in de Slow Chat
Caps van blote borsten mogen alleen in de daarvoor bestemde topicreeks
Voor meer info over Utopia 2 op FOK!: zie UTO / [EEN NIEUWE START] Welkom in Utopia 2 !!!

Inwoners:

Tijdelijke inwoner voor onbepaalde tijd:
Ikbal



Maandag 19 augustus 2019 - Paspoorthouders kunnen stemmen
Dinsdag 20 augustus 2019 - Nominatie inwoners
Woensdag 21 augustus 2019 - 2 visumhouders komen binnen
Zondag 25 augustus 2019 - 1 Nieuwe visumhouder gaat weg
Maandag 26 augustus 2019 - 1 Genomineerde inwoner naar huis
[b]"It's me Bitches..!!! "[/b]
*********************************************************************
[b]Every Need Has An Ego To Feed[/b]..............
pi_188182125
quote:
3s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:20 schreef Paco55 het volgende:

[..]

Hij weet nu wel ongeveer hoe Kay en hij genaaid zijn vanaf het begin.
Ja zijn oogjes gaan open, meer en meer.
  maandag 29 juli 2019 @ 00:22:36 #3
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188182128
Dagsluiting.

In geen geval accuraat en beslist subjectief en soms per ongeluk relevant.

And now by popular demand: Mijn kijk op Utopia 2. Een wereld vol liefde, conflict en drama.


Half elf gisteravond. Ons bereikt het heuglijke nieuws dat Hiske van 42 naar 36 is gegaan. Het zal wel haar kledingmaat zijn neem ik aan. Voeten krimpen niet als je ouder wordt dus schoenmaat zal het niet zijn.

Voor de rest één groot fiasco. Streams met echt niks noemenswaardig te zien. Dat toch eigenlijk waarom we inloggen. Dus een echte teleurstelling. Ik nok ook vroeg af. Morgen weer een dag.

Half een. Ik val erin wanneer Andreas bezoek moet het terrein verlaten. Bezoek door het hek en Andrea huilt. Lexy en Mylene vangen haar op. De familie vindt dat ze het goed doet en dat ze zichzelf blijft.

Merel haalt vast een paar flessen witte wijn uit het voorraadhok en stopt ze in een vriezer achter de caravan.

De wespenplaag houdt ook niet op. Shelley vraagt zich af waarom ze haar moeten hebben. Ze stinkt natuurlijk een uur in de wind naar parfum en zooi.

Brandon is weer lekker positief bezig met het verbouwen van het huisje van Lexy, Jordy en Ikbal.

Gerrit en Jessie zitten in het atelier over hun hitje te praten. Jessie weet dat de camera op hem staat en wordt steeds onzekerder.

Waardeloze streams weer Brandon en Lexy in het huisje en Gerrit en Jessie in het atelier.

Een uur. Accuwissel dus eindelijk een beetje beweging op het terrein. Hiske komt bij Jessie met een plannetje. Ze heeft hulp nodig van Jessie. Jessie zegt dat hij en Gerrit willen helpen. Angel staat weer te dansen terwijl haar moeder toekijkt.

Het is weer een waardeloze streamdag. Er gebeurd werkelijk niets. Misschien overdrijf ik want ik zie nu Hiske, de mode sensatie, in een ander jurkje en weer met haar lange wollen onderbroek aan.

Kwart over een. Dylan druk bezig met de reparatie van die rugtattoo. Hij heeft de stoel naar het raam verplaatst. Naar waar Franny haar nagels deed. Hij heeft nu aanzienlijk meer licht op zijn werk en dat kan de kwaliteit alleen maar verbeteren.

Maris en His zijn samen aan het bouwen. Ze vinden allebei dat hout lekker ruikt. De schroeftol werkt niet zo goed omdat de accu vrijwel leeg is.

Kwart voor twee. Merel is in haar huisje. Shelley zit op een bankje en Lexy komt erbij. Shelley denkt dat Jessie in het geheim haar leuk vindt maar hij vindt het zielig voor Merel.

Lexy ruimt het visparadijs op. Ze lijkt wel de opper schoonmaakster daar. Nou ja kan ze zich ook nuttig voelen.

Twee uur. Jens is weer volop aan het straten in zijn eentje. Terwijl Maris op de achtergrond haar zoek gaatje laat luchten.

In de salon wordt de tattoo reparatie lekker in het vet gezet door Dylan. Die meneer gaat ieder geval niet roesten. Hij komt de 18e augustus weer terug voor het vervolg. Of meneer even 250 euro wil aftikken. Meneer zijn bankpas ligt nog in de auto. Dus dat komt later wel.

Kwart over twee. Jordy en Brandon zijn nog met de renovatie van het huisje bezig. Merel laat haar nagels doen door Franny onze gecertificeerde nagelstyliste. Ze heeft wel een schurft aan haar maar ja de diva nagels moeten er goed uitzien. Er lijkt een probleem met de gel. Er komen bubbels op.

Half drie. De nagelbehandeling gaat nog steeds door.

Er is een nieuwe beat binnen gekomen voor Jessie en Gerrit. We gaan hem zo horen neem ik aan. Ben benieuwd.

Drie uur. Dylan en Andrea staan leuk met elkaar te praten in de salon. Het gaat over de stemmingen enzo. Andrea heeft goede reviews over Dyl, Brandon, Lexy etc. de positieve groep.

Kwart over drie. Merel in het badhuis. Moest zeker pissen of ze maakt ruimte voor haar flessen koude witte wijn uit de vriezer

Half vier. Lexy zit in haar eentje te studeren. Merel doet net alsof Franny haar beste vriendin is. Samen vals zingen gaat ze goed af.

Jens en Mylene liggen in de hangmat. Ze zoenen. Voor de caravan ligt Franny haar wimpers te weken met olijfolie.

Kwart voor vier. Jessie en Merel zijn in gesprek. Jessie moet leuk doen met Merel anders gaat zijn verjaardagsfeestje morgen niet door. En SL. Jessie zet haar klem. Maar Merel geeft niet op. Ze durven geen van tweeën om het uit te maken. Als ze zo door gaan kan er morgen weer voor zestig euro chinees besteld worden. Mijn conclusie was te snel. Jessie pakt gelijk Merel weer helemaal in. Ze glijdt er op dat hij zegt hoe verliefd hij is op haar.

Half vijf. Jessie gaat zo douchen want hij heeft zo een laser peeling klant. Hiske maakt ook aanstalten te gaan douchen. Ze ziet er verrot uit. Andrea gaat nog even Katie krabben.

Merels moeder komt over drie weken. Leuk he zegt ze tegen Jessie. Hij lijkt niet veel animo te hebben.

Vijf uur. Shelley moet Jessie helpen bij de carbon laser behandeling.

Ik ben afgepeigerd. Even mijn ogen wat anders gunnen. Even Battlebots kijken.

Half zeven. Maris heeft eindelijk haar foto met Jessie om aan Cees te sturen. Cees die als een vader is voor haar. Het schaamteloze misbruik van terminalen neemt toe.

De renovatie vordert gestaag. Brandon, Mylene, Dyl bouwen rustig door. Positieve ploeg. Ze zingen lekker door tijdens het werk. Jordy helpt ook mee. Ik blijf nog maar even naar deze aflevering van House Rules kijken. Dan gebeurd er tenminste nog iets positiefs daar. Want dat gekonkel over de stemmingen geeft me toch alleen maar hogebloeddruk.

Acht uur. Maris pakt nu Lexy helemaal in. Ze weekt haar los van de jeugd. Ze deelt haar grote plan met Lexy. Lexy jankerig en Maris begint gelijk weer over een wijntje drinken. We weten hoe dat afliep afgelopen vrijdag. Mag Jordy later weer de ellende oplossen.

Half negen. Jessie gaat eten bestellen. Hij wil een broodje shoarma. Gerrit wil een kapsalon. Franny broodje kalfs iets zonder uien, tomaten etc. Andrea wil een RB'tje. Maris wil ook een kapsalon met extra saus. Maar het moet nu ineens van het zakgeld. Niemand vraagt trouwens de bouwers of ze ook ergens trek in hebben. Typisch weer.

Kwart voor negen. Te veel licht in het huisje niets waar haar kleren kunnen hangen en Frankie kan ze niet boven het bed hangen, hoe oud is die Lex eigenlijk? Komt nog wel zegt Brandon, ze kan toch zien dat ze hun best doen. Nu valt ze Jordy weer aan die gewoon vraagt of ze haar tafeltje anders kan neerzetten zodat hij ook spulletjes kan neer zetten, dat moet maar onder zijn bed zegt ze. Ze loopt nu rond in het huisje alsof het van haar is met de air van een beledigde majesteit. Zeiken om het zeiken. Simpeler kan ik het niet uitleggen.

Sinds die Maris er is om de boel te verkankeren beginnen wel de kaarten te verschuiven. De zwakste schakel eerst. Lexy dus. De simpele ziel laat zich inpakken door die uitgenaste Maris. Zo spijtig. Ik vraag me af wie de volgende is die voor schut gaat.

Negen uur. Jordy schroeft zijn naambordje op de martelkamer of hoe dat hok ook heet. Nu voelt hij zich een echte inwoner. Franny en Andrea zingen een welkomslied. Maar als ze behang willen moet het van het zakgeld. Weer zo'n typische Febo actie.

Gerrit probeert een wig te drijven tussen Franny en Adriaan. Jens, Adriaan en Andrea zijn erg negatief en niet meer leuk vindt Gerrit.

Kwart over negen. Franny en Merel zitten vlaams te klappen. Ze lachen zich gek. Een filmpje van DGK kan dit vangen. Met typen valt dat niet te doen. Ik moet er ieder geval om lachen.

Tien uur. De vlaamse act begint een beetje eentonig te worden. Misschien wil Merel morgen wel de volgende Tineke Schouten worden zo leuk vindt zij zichzelf.

Kwart over tien. Ik ga er mee nokken voor vandaag. Te weinig aktie om er iets van te maken.

Morgenochtend om 9 uur vergadering. Ik ben blij dat ik dan nog slaap.

Ook vandaag zijn er weer plenty DGK filmpjes online gekomen. UTO / Streamverslagen UTO2 #1 Geniet er van.

Ik wens, zoals gebruikelijk, iedereen hier een goede nacht en welterusten.
De nachtploeg wens ik een fijne nacht en fijne wacht.

Eventuele bedankjes en complimenten mogen, maar alleen in het daarvoor bestemde topic; UTO / Reacties en bedankjes, Utopia streamverslagen en updates.
Reacties op de inhoud van de tekst mogen wel in de cos maar hierbij mag de volledige tekst van de dagafsluiting niet gequote worden, dit i.v.m. de leesbaarheid van de cos.
Dank jullie bij voorbaat voor je medewerking!
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
pi_188182135
Valt me mee dat ze niet met een duim in haar mond staat te stampvoeten
Je kunt iedereen belazeren behalve jezelf
  maandag 29 juli 2019 @ 00:24:05 #5
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188182142
quote:
0s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:23 schreef schizolientje het volgende:
Valt me mee dat ze niet met een duim in haar mond staat te stampvoeten
Ze doet dit voor haarzelf en niet voor Jessie. Zij wil dat feestje.
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
pi_188182144
quote:
0s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:23 schreef schizolientje het volgende:
Valt me mee dat ze niet met een duim in haar mond staat te stampvoeten
Ik moet ineens aan de ui van iemand denken met een stampvoetende Shelley erop, in dat groene jurkje.
pi_188182148
quote:
3s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:24 schreef Paco55 het volgende:

[..]

Ze doet dit voor haarzelf en niet voor Jessie. Zij wil dat feestje.
ja, daarom. Wat een k... komedie
Je kunt iedereen belazeren behalve jezelf
pi_188182149
quote:
3s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:24 schreef Paco55 het volgende:

[..]

Ze doet dit voor haarzelf en niet voor Jessie. Zij wil dat feestje.
Reken maar van yes. Helemaal voor door het stof gekropen...
  maandag 29 juli 2019 @ 00:24:55 #9
424254 zodeju
ennogmeer.
pi_188182150
quote:
0s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:24 schreef Maria44 het volgende:

[..]

Ik moet ineens aan de ui van iemand denken met een stampvoetende Shelley erop, in dat groene jurkje.
Die was grandioos.....waarom deed ze dat ook al weer.
pi_188182156
quote:
0s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:24 schreef zodeju het volgende:

[..]

Die was grandioos.....waarom deed ze dat ook al weer.
Weet het echt niet meer. Ze zal vast iets gewult hebben.
  maandag 29 juli 2019 @ 00:26:57 #11
167977 DGK_Tegengas
Filmpjes, moet geen uren duren
pi_188182166

Jessie en Merel praten het uit - deel 1.
x7elcp3
.
pi_188182172
pi_188182173
Jessie zou nu lachend voor het raam moeten zitten
Je kunt iedereen belazeren behalve jezelf
  maandag 29 juli 2019 @ 00:28:43 #14
424254 zodeju
ennogmeer.
pi_188182182
Vindt die gekleurde lampjes wel erg leuk staan als het zo donker is.
pi_188182194
Hij gaat dit zo niet leuk vinden en er dus ook geen groot compliment voor geven richting Merel waardoor Merel pissed is omdat ze dat wel verwacht en eist. Daar kan je vergif op innemen op dat scenario. Allebei 2 vreselijk moeilijke mensen waar gewoon niet mee samen te leven valt lijkt me.
pi_188182202
Ligt Shelly nu bij Gerrit op de kamer?
pi_188182210
quote:
0s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:30 schreef mijntjexx het volgende:
Ligt Shelly nu bij Gerrit op de kamer?
Shelley ligt met Andrea, Gerrit gewoon in de yurt.
pi_188182230
Leipe shit ouwe
pi_188182233
Happy Birdday :B
Leipe shit ouwe
pi_188182236
Gezellig kletsen

  maandag 29 juli 2019 @ 00:34:18 #21
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188182243
quote:
0s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:33 schreef Geenfrietmaarpatat het volgende:
Happy Birdday :B
_O_
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
  maandag 29 juli 2019 @ 00:34:33 #22
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
  maandag 29 juli 2019 @ 00:34:56 #23
424254 zodeju
ennogmeer.
pi_188182248
quote:
0s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:34 schreef Flow3r het volgende:
Kost geen drol al die versiering :N
Zakgeld zat......
  maandag 29 juli 2019 @ 00:38:15 #24
177711 ThunderBitch
"You know I Can"
pi_188182298
quote:
0s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:24 schreef Maria44 het volgende:

[..]

Reken maar van yes. Helemaal voor door het stof gekropen...
Walgelijk. Ik wist het.
[b]"It's me Bitches..!!! "[/b]
*********************************************************************
[b]Every Need Has An Ego To Feed[/b]..............
pi_188182304
Komt ze straks natuurlijk terug van een uur lang "pissen" en dan wordt Jessie natuurlijk weer wakker. Dan is hij geheid nog pissiger dan hij net al was.
  maandag 29 juli 2019 @ 00:39:24 #26
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188182314
quote:
0s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:38 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Walgelijk. Ik wist het.
En dan durven zeggen dat Franny geen gevoel van eigenwaarde heeft.
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
pi_188182318
quote:
14s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:26 schreef DGK_Tegengas het volgende:
[ afbeelding ]
Jessie en Merel praten het uit - deel 1.
x7elcp3
Is de vertrekkende belangrijke speler Jens?
pi_188182320
Het jarige Jobje

pi_188182327
quote:
0s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:34 schreef zodeju het volgende:

[..]

Zakgeld zat......
Oneindig veel. :Y
Mylene geeft Merel raad hoe ze de ballonnen moet ophangen. :D
pi_188182329
quote:
0s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:38 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Walgelijk. Ik wist het.
Er is een filmpje van.
  maandag 29 juli 2019 @ 00:42:36 #31
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188182345
quote:
0s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:40 schreef Sambalbaai het volgende:

[..]

Oneindig veel. :Y
Mylene geeft Merel raad hoe ze de ballonnen moet ophangen. :D
Mylene die alles is wat Merel graag zou zijn helpt haar nog. Terwijl ze Mylene haat.
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
  maandag 29 juli 2019 @ 00:42:54 #32
177711 ThunderBitch
"You know I Can"
pi_188182350
quote:
3s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:39 schreef Paco55 het volgende:

[..]

En dan durven zeggen dat Franny geen gevoel van eigenwaarde heeft.
Franny vind ik ook wel ranzig, maar zij, zij is uitgekookter. She want the whole enchilada.
Hetzelfde min of meer, maar in een andere verpakkiing en een 'betere strategie' waarvan ze hoopt dat het resultaat heeft. Ze investeert in haar toekomst. _O-
[b]"It's me Bitches..!!! "[/b]
*********************************************************************
[b]Every Need Has An Ego To Feed[/b]..............
pi_188182351
quote:
3s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:39 schreef Paco55 het volgende:

[..]

En dan durven zeggen dat Franny geen gevoel van eigenwaarde heeft.
Wie zei dat dan? Volgens mij heeft Franny eerder te veel gevoel voor eigenwaarde.
pi_188182355
quote:
3s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:39 schreef Paco55 het volgende:

[..]

En dan durven zeggen dat Franny geen gevoel van eigenwaarde heeft.
^O^
  maandag 29 juli 2019 @ 00:43:45 #35
177711 ThunderBitch
"You know I Can"
pi_188182359
quote:
0s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:40 schreef Maria44 het volgende:

[..]

Er is een filmpje van.
Waarvan? :N Daar is geen filmpje van.
[b]"It's me Bitches..!!! "[/b]
*********************************************************************
[b]Every Need Has An Ego To Feed[/b]..............
pi_188182365
quote:
0s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:40 schreef Sambalbaai het volgende:

[..]

Oneindig veel. :Y
Mylene geeft Merel raad hoe ze de ballonnen moet ophangen. :D
Ja dat zijn twee goede vriendinnen tegenwoordig hoor.
pi_188182378
quote:
0s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:44 schreef Maria44 het volgende:

[..]

Ja dat zijn twee goede vriendinnen tegenwoordig hoor.
Ja doeg he? :{w
pi_188182381
quote:
0s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:43 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Waarvan? :N Daar is geen filmpje van.
Je bedoelt toch het ´goedmaakgesprek´ van vanmiddag?
pi_188182382
quote:
0s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:39 schreef Maria44 het volgende:
Het jarige Jobje

[ afbeelding ]
w/ w/ w/ O+
pi_188182398
Nou ja, morgen komen papa en mama aan het hek en vragen Jessie om naar huis te gaan. *O* Dat den k ik zomaar. *O*

Dan kan hij zonder gezichtsverlies *kuchderkuch* naar huis. ^O^

[ Bericht 2% gewijzigd door Sambalbaai op 29-07-2019 01:00:29 ]
pi_188182399
quote:
0s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:45 schreef Sambalbaai het volgende:

[..]

Ja doeg he? :{w
Let maar eens op Merel, die doet heel vriendelijk tegen Mylene. Lachen, grapjes maken etc.
Hier werd al geschreven dat er wat in haar post stond. Maar het kan ook de stemmingen zijn. Ook vanmiddag helemaal opkomen voor Franny etc.
pi_188182409
quote:
0s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:47 schreef Maria44 het volgende:

[..]

Let maar eens op Merel, die doet heel vriendelijk tegen Mylene. Lachen, grapjes maken etc.
Hier werd al geschreven dat er wat in haar post stond. Maar het kan ook de stemmingen zijn. Ook vanmiddag helemaal opkomen voor Franny etc.
In ieder geval damage control nav haar post. Daar geloof ik wel in. Maar vervolgens gaat ze los op een stel anderen. :)
pi_188182424
Ik kijk filmpjes: die bolle nixnut in haar te korte, kleine jukjes met te kleine BH. _O- _O-
  maandag 29 juli 2019 @ 00:50:04 #44
177711 ThunderBitch
"You know I Can"
pi_188182425
quote:
0s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:46 schreef Maria44 het volgende:

[..]

Je bedoelt toch het ´goedmaakgesprek´ van vanmiddag?
Nee, ik heb ze gezien. ik bedoel zoals ik haar vanaf het begin (en ook de relatie met Jessie) ingeschat heb. Daarom zei ik dat ik weet dat zulke vrouwen bestaan, die alles slikken van een man en slaafs met een bord voor de kop doorgaan.
Dan maar zonder man, ik ben lief maar niet gek.
[b]"It's me Bitches..!!! "[/b]
*********************************************************************
[b]Every Need Has An Ego To Feed[/b]..............
pi_188182426
Feestcomité
  maandag 29 juli 2019 @ 00:50:42 #46
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188182432
quote:
0s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:48 schreef Sambalbaai het volgende:

[..]

In ieder geval damage control nav haar post. Daar geloof ik wel in. Maar vervolgens gaat ze los op een stel anderen. :)
Ze moet haar kwaadaardigheid toch ergens kwijt. Ik doe dat hier en Merel doet het daar *) *)
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
  maandag 29 juli 2019 @ 00:51:22 #47
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_188182439
quote:
0s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:50 schreef cobain1994 het volgende:
Feestcomité
[ afbeelding ]
Die broekjes van de Panter worden steeds royaler ..
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_188182441
quote:
3s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:50 schreef Paco55 het volgende:

[..]

Ze moet haar kwaadaardigheid toch ergens kwijt. Ik doe dat hier en Merel doet het daar *) *)
Merel is daar heel sterk in. :Y
  maandag 29 juli 2019 @ 00:52:42 #49
177711 ThunderBitch
"You know I Can"
pi_188182451
Ik vind het bijna zielig dit.
[b]"It's me Bitches..!!! "[/b]
*********************************************************************
[b]Every Need Has An Ego To Feed[/b]..............
  maandag 29 juli 2019 @ 00:52:54 #50
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188182452
quote:
0s.gif Op maandag 29 juli 2019 00:51 schreef Sambalbaai het volgende:

[..]

Merel is daar heel sterk in. :Y
Maar ik dus niet...
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')