abonnement Unibet Coolblue
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 03:25:57 #1
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188148141
Etappe 20: Albertville - Val Thorens, 130 59 km

Wat leek het een mooie dag te worden. De negentiende rit kende in het begin een kort klimmetje en daar ging het tempo meteen de hoogte in. Er ontstond meteen een chaotische situatie, met talloze aanvalspogingen en overal over de weg renners. Na een tijdje zagen we een kopgroepje van vier ontstaan, met daarin Bilbao, Nibali, Herrada en Dan Martin. Deze jongens kregen een voorsprong van een halve minuut, maar onderweg naar de volgende klim van de dag zagen we toch weer een hoop andere renners in de aanval gaan. Op de volgende klim, die naar het dorp Saint-André, zagen we in het peloton een hoop jongens lossen. Onder meer Kwiatkowski kende weer eens een slechte dag. De renners die wel een goede dag kenden reden weg op de klim, waardoor er na een tijd een grote kopgroep ontstond. Jongens die kort in het klassement stonden zoals Uran, Valverde en Barguil vonden we plotseling terug in de kopgroep, een minuut voor de op dat moment kleine groep der favorieten. In die groep der favorieten zagen we plotseling dat Thibaut Pinot in paniek was. Hij snelde naar de wagen van de dokter, waar hij kort behandeld werd. Het ging niet goed met Thibaut, dat werd vrij snel duidelijk. Na de behandeling van de dokter ging hij steeds minder hard vooruit, er was serieus iets aan de hand. Het bleek dat hij aan het eind van de vorige rit al een spierblessure had opgelopen, stappen ging moeilijk en ook fietsen viel dus niet mee. Hij moest de groep laten rijden en zakte steeds verder naar achteren. Hij werd voorbijgereden door een aantal ploeggenoten, die wisten blijkbaar al hoe laat het was. Pinot reed nog wel een tijd door, maar zijn achterstand werd alleen maar groter. Toen hij op een minuut of vijf van de kop van de koers reed besefte hij dat het voorbij was. Huilend stapte hij van de fiets. Een trieste aftocht voor de renner die beter reed dan ooit tevoren. Hij had minstens een plaats op het podium verdiend, maar het hoort ook wel weer bij de carrière van Pinot dat er op zo'n manier een einde komt aan zijn Tour. Je wist op voorhand al dat hij niet ging winnen, er zou hem vast wel weer iets overkomen. Treurig, maar waar. Laten we in ieder geval hopen dat hij deze klap te boven komt, toch weer een stevige kras op de carosserie van een niet altijd even stabiele renner.

De koers ging ondertussen gewoon door, nog wel. De groep der favorieten werd wat groter en enkele mannen die vanuit de achtergrond aansloten probeerden meteen naar voren te rijden. Het was chaotisch en overzichtelijk, maar na een tijd werd alles duidelijk. Ineos nam de controle in het peloton, eindelijk een keer vertrouwde beelden. De kopgroep, met daarin ook nog jongens als Yates en vooruitgeschoven post De Plus, liep uit naar een voorsprong van twee minuten toen we aan de andere Col de la Madeleine begonnen. In de kopgroep zat ook Damiano Caruso en hij begon een gevaar te vormen voor de bergtrui van Bardet, dus zagen we Mathias Frank hard op kop sleuren van het peloton om het gat toch maar wat kleiner te maken. Daardoor begon de kopgroep met een voorsprong van ongeveer anderhalve minuut aan de beklimming van de Col de l'Iseran. Op deze beklimming nam Ineos weer haar verantwoordelijkheid, de sterke Van Baarle reed lang op kop en wist de voorsprong van de koplopers terug te brengen tot een minuut. De groep dunde stevig uit, Mas en Bennett moesten er bijvoorbeeld af. Toen Wout Poels overnam van Van Baarle lag het tempo nog wat hoger, de voorsprong van de koplopers liep nog verder terug. Op een kilometer of zes van de top zagen we plotseling Thomas versnellen. De ijzersterke Mühlberger reed het gat meteen dicht, in dienst van Buchmann. Even later zagen we iets heel opmerkelijks, een versnelling van Steven Kruijswijk! Het lukte hem niet om weg te rijden van Thomas en Buchmann, maar Alaphilippe moest wel lossen. Bernal keek het even aan in het wiel van Alaphilippe, maar toen duidelijk werd dat de Fransoos niet harder kon reed hij simpel naar voren. Niet veel later ging Bernal zelf maar eens in de aanval en Kruijswijk sprong mee op het wiel. Bij het volgende beeld dat we zagen zat Kruijswijk niet meer in het wiel, Bernal was vertrokken. Vooruitgeschoven post De Plus zakte terug tot bij Kruijswijk en mocht op kop gaan rijden. De voorsprong van Bernal, die een voor een de vroegere koplopers opraapte, bleef lang stabiel. Op een paar kilometer van de top begon de voorsprong plotseling spectaculair op te lopen, De Plus kon het tempo van de Colombiaan niet meer bijbenen. Aanvankelijk had Bernal nog een paar zandzakken in z'n wiel zitten, maar die moesten er stuk voor stuk af. Eerst Nibali, daarna Uran, even later Barguil en richting de top kraakte ook de wieltjeszuigende Simon Yates. De groep Kruijswijk maakte zich verder niet zo druk, na de top van de Iseran zou er nog een lange afdaling volgen, een stuk door de vallei en dan nog een slotklim. Voldoende tijd om nog orde op zaken te stellen. Bernal kwam als eerste boven op de top van de Iseran, een paar seconden voor Yates. De groep van Kruijswijk kwam boven op iets minder dan een minuut, vrij ontspannen. Alaphilippe deed er alles aan om de schade te beperken, maar op de top gaf hij twee minuten toe.

De afdaling begon en tijdens deze afdaling zagen we Yates terugkeren bij Bernal. We zagen in de groep daarachter dat Landa inmiddels weer was aangesloten en dat ook Mühlberger onderweg was naar die groep. Het beloofde een spannend slot van de rit te worden, maar toen sijpelden de eerste berichten door dat er ellende op komst was. Dat er slecht weer was voorspeld in deze regio wisten we, maar dat er een enorme stortbui langs zou komen zagen we niet direct aankomen. Deze bui had flinke gevolgen. In eerste instantie leek het vooral om de hagel te gaan, maar naderhand werd duidelijk dat de straten blank kwamen te staan en dat er op sommige punten flinke modderstromen over de weg liepen. Halverwege de afdaling werd er dus een drastische beslissing genomen, neutraliseren. Een beslissing die op weinig begrip van de renners kon rekenen, gezien alle boze gebaren. Vooral Uran was niet echt vrolijk, hij vond het maar niks. In principe wel te begrijpen, op het moment dat de boodschap aan de renners werd gegeven reden ze nog over droge wegen en leek er niets aan de hand te zijn. Na het zien van de beelden zullen alle renners ondertussen wel begrijpen dat doorrijden geen optie was, alleen over de afhandeling van de situatie zullen ze niet allemaal te spreken zijn.

Ik ben er zelf ook niet echt over te spreken, ik vind het een regelrechte aanfluiting. We zijn bestolen, bedonderd en beflikkerd. Ten eerste bestolen van een mooie koers, ondanks het feit dat we al genoeg mooie dingen hadden gezien moest de koers nog steeds tot volle ontbranding komen. Men spreekt van een onvoorziene omstandigheid, maar ik vind dat we de lat toch wat hoger mogen leggen. Het is niet zo dat de Iseran een makkelijke klim is, het heeft een reden dat de Tour hier bijna nooit komt. Zo werd er in 1996 een keer een rit die over de Iseran zou gaan ingekort vanwege hevige sneeuwval. Het is altijd iets op deze klim. Tot een paar dagen geleden lag er ook nog sneeuw, dus we hadden kunnen weten dat fietsen hier niet ideaal was. Natuurlijk is zo'n enorme stortbui wat anders dan langdurige sneeuwval, toch was het goed geweest als men op voorhand een Plan B had gehad. Van een zogenaamd professionele organisatie als de ASO mogen we dat verwachten. De weersvoorspellingen beloofden niet veel goeds, het lag in de lijn der verwachting dat het tussen de Iseran en Tignes zou gaan regenen. Men had in overleg met de lokale autoriteiten eerder een beslissing kunnen nemen, ook al was die beslissing dan misschien prematuur geweest. Het zal waarschijnlijk niet de eerste keer zijn geweest dat de straten hier blank staan en dat er sprake is van modderstromen, de lokale bevolking zal van die mogelijkheid op de hoogte zijn geweest. In dat kader had men anders in kunnen spelen op de weersverwachting en dan maar aan de voet van de Iseran al moeten besluiten om de rit boven te laten eindigen. Nu heeft men gegokt en gehoopt dat het goed af zou lopen, nogal een blunder. De Tour zou een van de grootste sportevenementen ter wereld moeten zijn, op zo'n manier een rit moeten neutraliseren past niet bij een groot sportevenement.

Het is in ieder geval goed dat men de beslissing nam om te stoppen voor we bij het slechte deel van het parcours aankwamen, maar de beslissing had eigenlijk nog eerder genomen moeten worden. Dan hadden we met z'n allen beter kunnen leven met de uitkomst. De oplossing waar men nu voor heeft gekozen is eigenlijk geen oplossing. Er is een fictie ontstaan die voor niemand gunstig is. Iedereen reed naar de top van de Iseran met het idee dat er nog een afdaling en een slotklim zou volgen. Daar paste men de tactiek dan ook op aan. Bernal reed wel op waarde weg van de rest, maar het gat dat daarna ontstond was niet in overeenstemming met de reële verhoudingen. De Plus mocht het tempo bepalen in de groep van Kruijswijk, daardoor liep Bernal snel uit. In de afdaling bleef het gat ongeveer gelijk, in het stuk na de afdaling had die groep waarschijnlijk nog wel kunnen inlopen op Bernal. Wat er dan vervolgens op de slotklim was gebeurd zullen we nooit weten, maar de kans is natuurlijk aanwezig dat Bernal daar eventueel nog was ingestort en de kans was ook aanwezig dat iemand als Kruijswijk daar nog was gaan versnellen. Van de andere kant had het ook gekund dat men in de groep daarachter na het verdwijnen van de laatste knechten ging pokeren op de klim waardoor Bernal alleen nog maar verder was uitgelopen. Het had allebei gekund en juist het feit dat we dat nu niet weten maakt de zaak zo lastig. Het verschil van een minuut op de Iseran is in ieder geval niet reëel. Als Kruijswijk en co hadden geweten dat daar de finish lag waren ze nooit een minuut achter Bernal geëindigd en dus is het opnemen van het tijdsverschil op de top een kwalijke zaak, het is zonder enige twijfel koersvervalsing. Mijns inziens had je dan nog beter de hele rit kunnen schrappen, dan zijn de omstandigheden voor iedereen in ieder geval hetzelfde. Nu is er een verschil ontstaan dat niet had hoeven ontstaan, willekeur dus. Er was natuurlijk altijd kritiek geweest, welke beslissing men ook had genomen. Desondanks heb ik nog steeds wel wat moeite met deze beslissing. Een mooie Tour eindigt op deze manier toch met een zure nasmaak.

Wat de zaken nog erger maakt is dat op het laatste moment de volgende rit ook overhoop is gegooid. Niet alleen in de buurt van Tignes heeft het hard geregend, ook een paar kilometer verderop in de omgeving van Albertville hebben de weergoden een grote boos gehad. Er zijn ook flinke modderstromen ontstaan op Cormet de Roselend, wat de eerste beklimming van rit 20 had moeten zijn. Die klim wordt dus ook geschrapt. De volgende klim van de dag sloot aan op deze klim, daar kunnen we nu dus ook niet meer naartoe. Twee van de drie beklimmingen van de laatste rit in de Alpen zijn dus geschrapt, alleen de slotklim naar Val Thorens blijft over. In de omgeving van Albertville liggen nog veel meer beklimmingen, maar blijkbaar zijn die allemaal niet begaanbaar, is het organisatorisch niet meer te regelen of wil de organisatie geen risico nemen. We gaan van Albertville rechtdoor naar het zuiden, dwars door de vallei. Alle beklimmingen negeren we, het gaat rechtdoor naar Val Thorens. Van een toch al korte rit van 130 kilometer blijft nog minder over, we houden 59 kilometer over. De laatste dagen in de Alpen hadden spectaculair moeten zijn, hier had alles moeten gebeuren. Renners hebben gepiekt naar de derde week. Renners hebben wekenlang iets achter de hand gehouden voor deze dagen. En dan wordt de helft simpelweg geschrapt. Als ze dit op voorhand hadden geweten hadden ze in de dagen voordien anders gekoerst. Ondanks het feit dat we met onvoorziene omstandigheden te maken hebben is dit toch een enorme smet op de koers. Het opnemen van de tijdsverschillen op de Iseran was al koersvervalsing, dit is een extra nagel aan de doodskist van veel renners. Iemand als Kruijswijk is gisteren al benadeeld en ziet nu een mooie rit veranderen in een extreem korte explosieve rit met weinig mogelijkheden om het verschil te maken. Het is zonde dat de Tour op deze manier moet eindigen. Het zorgt voor een nogal onbevredigend gevoel, we zullen nooit weten hoe het anders gelopen was. De winnaar van de Tour zal vooral herinnerd worden vanwege de farce van gisteren, niet dankzij een epische solo en een prachtige overwinning. Eeuwig zonde. Maar goed, ondanks het inkorten van de rit kan er nog steeds genoeg gebeuren. De strijd om de gele trui is helaas beslist, maar daarachter staat nog niets vast. Door het ontbreken van de slotklim staat Alaphilippe nog tussen de mensen, Thomas, Kruijswijk en Buchmann gaan er hun handen aan vol hebben om hem tijdens deze korte rit een flinke achterstand aan te smeren. Het zal het kijken waard zijn, maar de wat als-vraag blijft sluimeren op de achtergrond.



Dit had het moeten zijn:


Dit is het geworden:


Ondanks de aanpassing van het parcours gaan we nog steeds wel van start in Albertville, een stad die we de afgelopen jaren veel te vaak hebben gezien in de Tour. Het is pas de vijfde keer dat we hier zijn, maar sinds 2012 wel de vierde keer. Deze plaats, in de vallei van de rivieren L'Arly en de Isère herbergt 20.000 inwoners en maakt deel uit van het departement Savoie. In Albertville werden in 1992 de winterspelen georganiseerd. Veel van de evenmenten vonden plaats in de bergen in de omgeving, maar het Olympisch park en het Olympisch huis stonden wel in Albertville. De Tour komt best vaak voorbij Albertville, aangezien de plaats strategisch gezien best lekker tussen de bergen ligt. Desondanks kwam hier slechts één keer kwam een rit aan, in de fameuze Tour van 1998. De zestiende rit van de 'Tour de Dopage' die gewonnen werd door Jan Ullrich eindigde in de stad. De volgende dag zou men vanuit Albertville vertrekken richting Aix-les-Bains, maar dat kwam er niet helemaal van. Festina was inmiddels al uit de Tour gegooid en ook TVM lag nog steeds onder vuur. In Albertville viel de politie binnen in het hotel waar TVM verbleef en in het peloton vond men dat het ondertussen verdacht veel op een heksenjacht begon te lijken. Dus ging men staken. Ploegen als ONCE, Banesto en Riso Scotti gingen zelfs naar huis. In 33 kilometer tijd stopte men twee keer met fietsen en na die tweede staking reed men met een slakkengangetje richting de finish. Tegenwoordig hebben we geen staking meer nodig om de boel te ontregelen, aan een beetje regen hebben we genoeg. Na 1998 ontweek de Tourorganisatie de stad een tijd, maar in 2012 keerde de Tour terug naar deze stad. De elfde rit van die Tour bracht de renners van Albertville naar La Toussuire en Pierre Rolland won. Daarna kwam de Tour in 2016 ook nog eens langs in Albertville. De 19e rit van die Tour begon hier en eindigde in Saint-Gervais Mont-Blanc. De winst ging naar Romain Bardet. Ook vorig jaar ging er hier een rit van start, dat was de elfde rit van die Tour. Een aankomst boven op La Rosière, waar de meesterknecht van Egan Bernal de koers naar zijn hand zette. Geraint Thomas won, voor Dumoulin en Froome. Hij veroverde de gele trui en zou die trui niet meer uit handen geven. Een jaar later zijn we weer terug, en dat blijkt dus niet zo'n goed idee te zijn. We hadden beter ergens anders in de Alpen van start kunnen gaan, misschien dat daar minder modderstromen waren. Enfin, Albertville dus. Net als vorig jaar gaan de renners van start voor de deuren van het lokale hotel de ville.



Tijdens deze parodie op een rit gaan we lang door de vallei rijden, over de grote doorgaande weg. Je vraagt je toch echt ernstig af of er geen andere mogelijkheid was. Blijkbaar had de organisatie ook nu geen Plan B, een ernstige tekortkoming. De Franse miskraammanagers zijn slecht voorbereid, blijkt eens te meer. In Albertville kan je echt alle kanten op, maar het lijkt er niet op dat men überhaupt naar andere mogelijkheden gekeken. Nee, we rijden gewoon rechtdoor naar het zuiden over de snelweg. Het is om te huilen, een hemeltergende ontknoping van een zinderende Tour. Blijkbaar rijden we eerst ook nog een tijd geneutraliseerd, maar daarna gaat het los hoor, op de snelweg! We rijden een kilometer of 20 doodleuk rechtdoor, niks aan de hand. We zien heel veel bergen, links en rechts. Die negeren we alleen dus, vanwege een beetje modder. In de eerste 20 kilometer van de wedstrijd komen we 150 meter hoger uit, je kan dus moeilijk beweren dat het een lastige aanloop is. Ik heb geen idee wat ploegen hier moeten ondernemen. Je kan hier best hard rijden, maar daar schiet je geen ene donder mee op. Tot de voet van de klim gaan we gewoon naar helemaal niets zitten te kijken, het is niet te doen. We zien in de eerste kilometers ongetwijfeld weer de onvermijdelijke Thomas De Gendt op kop beuken, zo'n aanloop is het. Ergens in de buurt van Feissons-sur-Isère, na een kilometer of 12, gaat het een tijdje wat meer dan vals plat omhoog, dat is het eerste stukje van de rit met serieus hoogteverschil. Daarna gaat het wel weer vrolijk een stuk naar beneden, dus we schieten er weinig mee op. Na dit stukje in dalende lijn gaat het nog een aantal kilometer vals plat omhoog richting Aigueblanche, waar we na een kilometer of 20 passeren. Vervolgens wordt het weer wat meer vlak en krijgen we ook nog een paar meter in dalende lijn tot we na 23 kilometer uitkomen in Moûtiers. Hier slaan we bij een rotonde rechtsaf en dan bevinden we ons op de weg naar Val Thorens, terug op de oorspronkelijke route.



Na de rotonde in Moûtiers is het nog een kilometer of drie zo goed als vlak. Het gaat ondertussen een keer een halve kilometer vals plat omhoog, maar verder maken we nog niet veel mee. Tot we na een tijd scherp linksaf slaan, we verlaten dan de grote weg en rijden over een wat smallere weg met bijzonder matig asfalt. Deze weg is nog een paar meter vlak, maar daarna beginnen we aan de klim naar Val Thorens. De eerste kilometers van de klim gaat het meteen vrij pittg omhoog. We beginnen met een kilometer aan 6,8%, waarna het een kilometer aan 7,3% omhoog gaat. Vervolgens zwakt het iets af naar 6,5%, maar daarna gaat het omhoog aan 9,5%. Dit is toch wel het stuk van de klim waar meteen een miljoen knuppels in dat hoenderhok gesmeten moeten worden. Hier moet je meteen alle knechten in het ravijn kieperen, klaar. Na een redelijk recht begin van de klim zitten we hier in de fase van de haarspeldbochten, het is flink draaien en keren. Een aantal van die bochten zijn dus echt steil, daar moeten de jongens die nog wat willen hun voordeel mee doen. Na de steile kilometer gaat het twee kilometer aan 7% omhoog, waarna er een kilometer aan 6% volgt. Als deze kilometer achter de rug is gaat het heel kort een paar meter naar beneden, zonder dat de renners een lastige bocht tegenkomen. Het is vervolgens een paar meter redelijk vlak, waarna het nog eens omhoog gaat aan 7%. We rijden door het gehucht Planvillard en hier komen we ook nog wat bochten tegen. Het is hier wel minder steil, na een tijd gaat het verder aan 6%. Daarna gaat het een kilometer verder aan 6,5%, terwijl we richting het gehucht Les Varcins rijden. Als we hier doorheen fietsen hebben we ondertussen 11 kilometer geklommen, eenderde van Val Thorens gehad dus. Gemiddeld gaat de klim naar Val Thorens aan 5,4% omhoog, maar dit eerste deel van de klim laat zien dat het toch wel wat lastiger is dan dat. Het zijn vooral de kleine afdalinkjes tussendoor die het gemiddelde naar beneden halen.



In Les Varcins gaat het ook weer kort naar beneden, nog zo'n afdalinkje die de klim makkelijker laat lijken dan ie eigenlijk is. Richting Les Varcins komen we al een scherp bochtje naar links tegen in licht dalende lijn, daarna een bochtje naar rechts en dan gaat het nog een paar hectometer verder naar beneden. Na nog een halve kilometer die vrij vlak is beginnen we weer aan een nieuw deel in stijgende lijn. We bevinden ons inmiddels op de hoofdweg naar Val Thorens en dus is de weg een stuk breder geworden. Na een kilometer aan 6,5% gaat het twee kilometer omhoog aan 7,2%, tot in Saint-Martin-de-Belleville. Hier verlaten we de doorgaande weg weer even voor een rondje door het dorp. Dit rondje in het dorp is wel pittig, het gaat aan 8% omhoog. Ook buiten het dorp is het nog even steil, maar zodra we de doorgaande weg weer bereiken wordt het een aantal kilometer wat vlakker. Ook hier weer een klein knikje naar beneden, waardoor we aan een kilometer aan 2% gemiddeld komen. Vervolgens gaat het voorbij het gehucht Saint-Marcel aan 3,6% omhoog, ook niet heel indrukwekkend. We zitten nu halverwege de klim en dit is wel de fase waar eventueel ontstane gaten weer gedicht kunnen worden. Het gaat wat langer rechtdoor hier, je bent dus niet zo snel uit het zicht. Dat de volgende kilometer aan 2% omhoog gaat zal ook zeker niet helpen, dit is allemaal niet zo best. Gelukkig gaat het na dit makkelijke stuk van drie kilometer vervolgens weer drie kilometer wat steviger omhoog. Twee kilometer aan 7% en daarna een kilometer aan 7,3%, dat is een stuk gunstiger. We komen uit in Les Ménuires, waar we bij een rotonde rechtdoor gaan. In dit skidorpje is het een kilometer zo goed als vlak, we zijn weer terug bij af. In Les Ménuires, waar heel veel appartementencomplexen staan, hebben we 23 kilometer geklommen. Het is dus nog een kilometer of 10 fietsen tot de finish, hoera.



Tijdens onze tocht door Les Ménuires komen we na een bocht naar rechts een rotonde tegen, waar we rechtdoor gaan. Na deze rotonde volgt er een afdaling van een kilometer over een brede en goed geasfalteerde weg. Tijdens deze korte afdaling komen we wel twee haarspeldbochten tegen, levensgevaarlijke praktijken. Of nouja, dat valt wel mee. De weg is zo breed dat er genoeg uitwijkmogelijkheden zijn. Na nog een bocht naar links botsen we op een rotonde, waar het schuin naar links gaat. We zijn nu opnieuw terug op de doorgaande weg richting Val Thorens en deze weg is een aantal meter vlak voor we weer gaan klimmen. Het slot van de beklimming is redelijk pittig, zo gaat het meteen weer een kilometer aan 7% omhoog. Daarna gaat het twee kilometer omhoog aan 6,5%, terwijl we ons over een bochtige weg naar boven hijsen. Aan het eind van dit bochtige stuk gaat het een tijd rechtdoor en dan is er op zich een behoorlijk prima uitzicht over de omgeving, maakt deze waardeloze rit toch net een tikkie minder waardeloos. We gaan vervolgens een kilometer aan 7,6% omhoog, ook wat minder waardeloos. Daarna volgt er zelfs een kilometer aan 8,8%, tjeempie. Gaat het dan toch nog ergens op lijken? Valt redelijk mee, een paar haarspeldbochten later gaat het verder aan 7%. We bevinden ons inmiddels op iets meer dan drie kilometer van het eind en we rijden momenteel langs de eerste gebouwen van Val Thorens. De komende twee kilometer gaat het aan 6% omhoog, wachten tot de laatste kilometers van de klim lijkt me niet zo'n goed idee. Als we na een kort tunneltje Val Thorens definitief betreden begint de klim wat af te zwakken. Op anderhalve kilometer van het eind volgt er zelfs een korte afdaling van 500 meter, door de straten van het skidorpje. We pakken een paar bochten mee kort achter elkaar, tussen de chaletjes door. De weg is wel breed, dus dit mag verder weinig problemen opleveren. We rijden daarna Val Thorens weer uit over een weg die kort geleden nog niet geasfalteerd was. Speciaal voor de Tour hebben ze er nu wel een nieuwe laag asfalt neergelegd, wel zo makkelijk. In de laatste kilometer gaat het over deze nieuwe weg aan 8% omhoog tot de finish. We finishen langs een restaurant waar de mensen normaal op ski's voorbij komen geraasd. De weg waar we finishen ligt normaal bedolven onder de sneeuw, vandaag ligt er als het weer het toelaat een mooie zwarte laag asfalt en komen er een aantal debielen op een fiets voorbij. Na 33,4 kilometer klimmen aan 5,4% gemiddeld komen we dan boven op deze beklimming van de buitencategorie, de laatste beklimming van de Tour.




Voor de tweede keer in de geschiedenis komen we aan in Val Thorens. In 1994 kwam de Tour hier voor het eerst aan, de overwinning ging toen naar de Colombiaan Nelson Rodríguez. 'Cacaíto', dat was zijn bijnaam. Hij reed voor ZG Mobili, de ploeg van Gianni Savio. In de sprint versloeg hij Piotr Ugrumov, die toen in dienst van het illustere Gewiss-Ballan een wonderjaar beleefde. Ik heb de oude beelden even opgezocht en het was volgens de commentatoren geen al te mooie overwinning van Rodríguez. Hij zat lang in het wiel van Ugrumov en kwam er pas in de laatste 50 meter uit, de commentatoren reageerden net als Ugrumov zelf viesmad. Op zich hadden ze gelijk, vriend Nelson had inderdaad wel wat vaker over kunnen nemen. Gelukkig heeft Savio met Bernal een Colombiaantje afgeleverd die wel op kop durft te rijden. Enfin, achter de koplopers zagen we vooral een verschroeiende aanval van Marco Pantani. Tijdens die rit in 1994 ging hij vroeg op de dag onderuit, maar hij keerde terug in het peloton. Op de slotklim ging hij vervolgens in de aanval en niemand was in staat om hem te volgen. Remmen in de bochten, dat soort werk. Hij reed anderhalve minuut weg van Virenque, Indurain en Zülle, een prestatie van formaat. Niet dat Indurain een reet gaf, hij won de Tour uiteindelijk toch wel met een minuut of vijf voorsprong op Ugrumov en zeven op Indurain, andere tijden. We zoeken dus een opvolger voor wieltjesplakker Rodríguez in het hoogste skistation van Europa, waar buiten het seizoen slechts 300 mensen wonen. Val Thorens ligt op 2300 meter hoogte, het is dus weer een stevige aankomst. We bevinden ons in een kom aan het einde van de vallei van Belleville. Val Thorens is blijkbaar pas ronde 1971 een ding geworden en maakt tegenwoordig deel uit van het gigantische skigebied Les Trois Vallées. Samen met Les Menuires, Saint-Martin de Belleville, Meribel, La Tania en Courchevel wordt een van de grootste aaneengesloten skigebieden van de wereld gevormd. Het complete gebied bestaat uit meer dan 650 kilometer geprepareerde pistes, waardoor zowel beginnende als gevorderde skiërs er terechtkunnen. Val Thorens is beroemd en berucht. Altijd sneeuwzeker, altijd druk en niet goedkoop. Volgens Wikipedia ook vooral een skiresort waar veel studenten naartoe gaan, maar ik heb me nooit zo met wintersport bezig gehouden dus ik heb geen idee of dat klopt. Er lopen in ieder geval verschillende pistes door het dorp. De liften rondom Val Thorens zouden tot de meest efficiënte ter wereld moeten behoren, ze brengen hier naar eigen zeggen een ongekende hoeveelheid wintersporters per uur omhoog. Het gebied is mokergroot dus daarom zou er niet echt sprake zijn van topdrukte op de pistes. Tijdens een weekje wintersport in Val Thorens hoef je het dorp niet uit, in een poging het gebied een beetje onderscheidend te maken hebben ze hier allerlei zooi neer laten zetten zoals een zwembad, een bowlingbaan en een bioscoop. Eind april wordt hier het wintersportseizoen afgesloten met de zogeheten "Dutch Week". Ik heb dus zo'n donkerbruin vermoeden dat we dit gebied moeten ontlopen, voor je het weet gaat het weer VAN LINKS. NAAR RECHTS. TUDUDUDUDUDUDUDU. Hemeltergend. Mensonterend. Past wel perfect bij dit verfomfaaide einde van de Tour dus.



In startplaats Albertville zal het 's middags een graad of 26 worden. Er is enorm veel kans op neerslag, het heeft er alle schijn van dat het de hele dag gaat regenen. Beetje onweer erbij, lekker man. Gewoon aflasten die hele rit, veel te gevaarlijk. Wind is er overigens niet veel, toch nog iets. Onderweg blijft het natuurlijk regenen, we leggen vandaag immers maar een paar kilometer af. Een nieuwelingenafstand, genieten. Gaandeweg de klim wordt het natuurlijk wel een stuk frisser. Ergens halverwege de klim rijden we door Saint-Martin-de-Belleville en daar is het nog maar 19 graden. Richting de top wordt het alleen maar frisser. Boven in Val Thorens houden we amper 9 graden over, da's gewoon koud man. En het blijft regenen he, niet te zuinig. Wind lijkt er richting de top iets meer te zijn, maar nog steeds niet gek veel. Deze blamage van een rit begint om 14:30. Ik heb het idee dat ze daardoor vrij vroeg gaan aankomen. Anderhalf uur voor die slotklim ofzo, half uurtje in de vallei. Kan zomaar al een finish voor vijf zijn, maar daar komen we vanzelf wel achter. De uitzending van de verschillende zenders begint in ieder geval ook gewoon om 14:30. Lijkt me logisch. Verder zal het allemaal wel.



Ja, dit is niet zo goed he. Een anti-climax, zo mogen we het rustig noemen. Zonder die modderstromen was dit best een leuke rit geworden, nu heb ik er een hard hoofd in. Er zal waarschijnlijk heel hard richting de voet van de klim gereden worden en dan is het de vraag of er ploegen zijn die er meteen op 30 kilometer van het eind aan willen beginnen. Ineos zal het liefste met een relatief rustig tempo naar boven rijden, als we nog krakende renners willen zien zal het van andere ploegen moeten komen. In principe kan het wel, want de klim is lastig genoeg. Door het gemiddelde stijgingspercentage denk je dat het wel meevalt, maar het gaat gewoon 30 kilometer omhoog. Dat op zichzelf is al lastig genoeg, maar we komen dus ook heel wat kilometers tegen aan 7 à 8%. In de laatste tien kilometer gaat het aan 6,5% omhoog ofzo, dat is uiteindelijk wel lastig genoeg om toch voor wat verschillen te zorgen. Tel daar nog bij op dat het de hele dag regen en dat het vrij koud is, dan heb je eigenlijk nog wel genoeg ingrediënten om er iets van te maken. Maar we blijven alsnog afhankelijk van de renners. Ze moeten er meteen tijdens de eerste steile stroken aan beginnen, dan wordt het leuk. Anders wordt het echt een flopshow van jewelste. We kijken naar de mannen van Jumbo, je moet toch eigenlijk gewoon zo snel mogelijk De Plus en Bennett op kop laten boren en dan maar kijken waar het schip strandt. Ik heb niet het idee dat Kruijswijk veel te verliezen heeft, al zal hij daar zelf anders over denken. Je moet toch eerst van Alaphilippe af, wat er daarna met de andere concurrenten gaat gebeuren valt toch niet te voorspellen. Laten we hopen dat de renners ons ondanks alles nog een mooi einde van de Tour willen bieden. Zoals Ayolt Kloosterboer zou zeggen: HELP ONS.
1. Bernal. Omdat je de Tour natuurlijk niet op zo'n lullige manier wil winnen. Hij moet hier toch gewoon even in de aanval gaan en met drie minuten voorsprong winnen ofzo, weet je wel. Dan weten we zeker dat hij de terechte winnaar is van deze Tour. In principe is hij dat sowieso omdat hij een aantal keer bergop de sterkste was, maar we weten natuurlijk niet hoe de vorige rit anders was afgelopen. De kans was er altijd dat hij nog wat tijd had verloren, om dat soort speculaties de mond te snoeren moet hij hier gewoon even iedereen naar huis fietsen. Dan hebben de Colombiaantjes eindelijk hun eerste Tourwinnaar en dan heeft Nelson Rodriguez een Colombiaanse opvolger in ValTho, zoals je het in hippe kringen schijnt te moeten noemen.
2. Buchmann. Ik ga wat geks zeggen: de onzichtbare Emoe gaat in Parijs op het podium staan. Daar zit niemand op te wachten en we dringen er ook niet op aan, maar dat is juist de grootste reden waarom het gaat gebeuren. De Suiveur van Ravensburg op het podium, wen er maar vast aan.
3. Thomas. Het is Dzjie niet gelukt om de Tour voor de tweede keer op rij te winnen en dat is goed nieuws voor iedereen. Was na zijn jaar behoorlijk belachelijk geweest, al is een podiumplaats alsnog volkomen lachwekkend. Maar goed, Ineos he. Kan je wel vergelijken met die modderstroom in Val d'Isère. Ze rijden allebei onze karretjes in de poep.
4. Landa. Mikel is een beetje op, lijkt het wel. Niet gek, na een zware Giro. Desalniettemin verwacht ik vandaag nog wel een goede prestatie. In het Baskenland regent het immers ook altijd, dit lijkt me topweer voor Landa. Het is te hopen dat hij net zulke mooie dingen kan laten zien als zijn grote voorbeeld Pantani in 1994, al wordt de kans met de dag kleiner. Enfin, we geven niet op.
5. Kruijswijk. Ik zal 'm toch nog maar een keer noemen. Zoals zijn hele carrière al het geval is zal Steven ook vandaag weer buiten de boot vallen. Hij zal weer naast de prijzen grijpen. Er wordt weer achter het net gevist. Kruijswijk kan best een aardig eindje fietsen, maar het is net allemaal helemaal niets. Kruijswijk wint nooit meer iets, dat geef ik je op een briefje.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_188148159
fipo
pi_188148162
Wtf 59km?!!!
  Redactie Frontpage / Sport zaterdag 27 juli 2019 @ 05:53:24 #4
426493 crew  PippenScottie
pi_188148221
Die OP lezen duurt langer dan de etappe kijken.
pi_188148258
Laten we hopen dat de renners van deze flopshow nog een topshow kunnen maken.
pi_188148405
Kruijswijck gaat hier het geel pakken, let op mijn woorden!
Gaat voor de BHFH-award 2005!
Humanitas est in bestias bonitas.
I am the hole I can't get out of.
pi_188148445
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 07:33 schreef JohnDDD het volgende:
Kruijswijck gaat hier het geel pakken, let op mijn woorden!
Heeft 'ie een tweelingbroer die nog fris is en vandaag ingezet wordt?
in a crowd you lose humanity
pi_188148501
Kruijswijk voor t podium in Parijs, wat op zich best bijzonder zou zijn om 2 jaar achter elkaar een Nederlander daar te zien.

Verder een anticlimax.
"You can call me Susan if it makes you happy"
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 27 juli 2019 @ 07:55:33 #9
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_188148513
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 07:33 schreef JohnDDD het volgende:
Kruijswijck gaat hier het geel pakken, let op mijn woorden!
Kruijswijck bestaat niet.
pi_188148554
Het afstappen van Pinot deed mijn hart gisteren huilen :'(
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_188148765
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 07:41 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Heeft 'ie een tweelingbroer die nog fris is en vandaag ingezet wordt?
Ik denk dat Kruijswijk nog wel fris is hoor. Hij heeft er zelf nooit in geloofd dat hij zou kunnen winnen, maar vandaag gaat het gebeuren. Bernal heeft een slechte dag en verliest 2 minuten op Kruijswijk. Thomas komt net te kort en komt door de boni's net achter Kruisje in het klassement te staan. Alaphilippe doet het goed maar komt ook net te kort. Stand na vandaag:

1. Kruijswijk
2. Alaphilippe op 5 seconden
3. Thomas op 6 seconden
4. Bernal op 10 seconden
5. Buchmann op 20 seconden
Gaat voor de BHFH-award 2005!
Humanitas est in bestias bonitas.
I am the hole I can't get out of.
pi_188148771
quote:
14s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 07:55 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Kruijswijck bestaat niet.
Belachelijke naam ook
Kruiswijk lijkt me beter
Gaat voor de BHFH-award 2005!
Humanitas est in bestias bonitas.
I am the hole I can't get out of.
pi_188148781
Er gaat sowieso keihard op kop gebeukt worden door Lotto-Jumbo
Kruijsbaas wint na een solo van 25 km de etappe _O_
Gaat voor de BHFH-award 2005!
Humanitas est in bestias bonitas.
I am the hole I can't get out of.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 27 juli 2019 @ 08:48:10 #14
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_188148818
Als iemand het op 30km gelijk probeert hoop ik dat hij wint, wie het ook is :Y
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zaterdag 27 juli 2019 @ 08:51:53 #15
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_188148849
Wie heeft het gisteren nog gewaagd om een bloedzakje te nemen om de Tour te winnen?
pi_188148856
Tja hadden ze gister maar niet zo afwachtend moeten rijden of de hele tour. Nu zijn de renners te laat.
pi_188148862
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 08:48 schreef heywoodu het volgende:
Als iemand het op 30km gelijk probeert hoop ik dat hij wint, wie het ook is :Y
Ik verwacht de vluchters daarvoor al, al zal dat lastig worden in een half uur.
sig verwijderd door FA
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 08:59:45 #18
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188148911
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 08:41 schreef JohnDDD het volgende:

[..]

Belachelijke naam ook
Kruiswijk lijkt me beter
Het is Kruijswijk flapdrol
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 27 juli 2019 @ 09:05:31 #19
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_188148962
Het regent alvast lichtjes richting Val Thorens.

DirettaCiclismo twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 09:01:24 #TDF2019 condizioni al limite a Val Thorens in questo momento #meteo #tdf https://t.co/NNwNZlZQgq reageer retweet
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_188149033
Wat een wijven zeg die wielrenners. Kunnen niet eens tegen regen. Gewoon door die modderstromen rijden. Zet zo'n mannetje erbij die ook bij wegversmallingen staan zodat ze wat meer op moeten letten. Als er water ligt kunnen ze ook prima erdoor heen lopen of fietsen. Als er onverantwoorde risico's worden gelopen ligt dat niet bij de wedstrijdleiding maar bij de risico's die de renners in de koers leggen. Van een verschrikkelijk neppe tour had je een heroische tour kunnen maken.
  zaterdag 27 juli 2019 @ 09:14:32 #21
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_188149037
Ik hoop op een complete explosie aan de voet of een halve ploegentijdrit naar de voet (RIP Tony Martin)
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_188149039
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 05:53 schreef PippenScottie het volgende:
Die OP lezen duurt langer dan de etappe kijken.
:Y Maar wel een goede OP ^O^
Ik denk dat de renners vandaag moeite zullen hebben om dit niveau ook te halen.
  zaterdag 27 juli 2019 @ 09:15:28 #23
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_188149043
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 09:14 schreef SuperFokker het volgende:
Wat een wijven zeg die wielrenners. Kunnen niet eens tegen regen. Gewoon door die modderstromen rijden. Zet zo'n mannetje erbij die ook bij wegversmallingen staan zodat ze wat meer op moeten letten. Als er water ligt kunnen ze ook prima erdoor heen lopen of fietsen. Als er onverantwoorde risico's worden gelopen ligt dat niet bij de wedstrijdleiding maar bij de risico's die de renners in de koers leggen. Van een verschrikkelijk neppe tour had je een heroische tour kunnen maken.
Laffe mietjes zijn het. Continu gaan liggen bij de kleinste tikjes. :r
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 27 juli 2019 @ 09:17:41 #24
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_188149062
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 09:14 schreef SuperFokker het volgende:
Wat een wijven zeg die wielrenners. Kunnen niet eens tegen regen. Gewoon door die modderstromen rijden. Zet zo'n mannetje erbij die ook bij wegversmallingen staan zodat ze wat meer op moeten letten. Als er water ligt kunnen ze ook prima erdoor heen lopen of fietsen. Als er onverantwoorde risico's worden gelopen ligt dat niet bij de wedstrijdleiding maar bij de risico's die de renners in de koers leggen. Van een verschrikkelijk neppe tour had je een heroische tour kunnen maken.
We noteren dit even en doen er verder niks mee.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_188149069
Hoe laat starten ze nu? 15:00?
  zaterdag 27 juli 2019 @ 09:18:51 #26
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_188149071
Behrijp niet waarom er in de OP gesproken wordt om de iseran in de toekomst te mijden. De problemen waren juist in de slotklim.
Net efkes anges
pi_188149084
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 09:14 schreef SuperFokker het volgende:
Wat een wijven zeg die wielrenners. Kunnen niet eens tegen regen. Gewoon door die modderstromen rijden. Zet zo'n mannetje erbij die ook bij wegversmallingen staan zodat ze wat meer op moeten letten. Als er water ligt kunnen ze ook prima erdoor heen lopen of fietsen. Als er onverantwoorde risico's worden gelopen ligt dat niet bij de wedstrijdleiding maar bij de risico's die de renners in de koers leggen. Van een verschrikkelijk neppe tour had je een heroische tour kunnen maken.
Ik zou je gelijk geven als het bergop is. Zet er maar mannetjes neer die waarschuwen.Maar in de afdaling is zoiets onverantwoord.
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 09:26:48 #28
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188149110
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 09:05 schreef heywoodu het volgende:
Het regent alvast lichtjes richting Val Thorens.

DirettaCiclismo twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 09:01:24 #TDF2019 condizioni al limite a Val Thorens in questo momento #meteo #tdf https://t.co/NNwNZlZQgq reageer retweet
Oud Hollands teringweer, kat in een bakkie voor Kruijswijk :)
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 09:29:15 #29
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188149117
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 09:14 schreef SuperFokker het volgende:
Wat een wijven zeg die wielrenners. Kunnen niet eens tegen regen. Gewoon door die modderstromen rijden. Zet zo'n mannetje erbij die ook bij wegversmallingen staan zodat ze wat meer op moeten letten. Als er water ligt kunnen ze ook prima erdoor heen lopen of fietsen. Als er onverantwoorde risico's worden gelopen ligt dat niet bij de wedstrijdleiding maar bij de risico's die de renners in de koers leggen. Van een verschrikkelijk neppe tour had je een heroische tour kunnen maken.

Ja toch hier gewoon over heen met je carbonfietsje met dunne wielen.
  FOK!fotograaf zaterdag 27 juli 2019 @ 09:44:52 #30
842 Zorro
Z
pi_188149218
quote:
14s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 07:55 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Kruijswijck bestaat niet.
Klopt. Het is Kruijswijckx.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  FOK!fotograaf zaterdag 27 juli 2019 @ 09:47:09 #31
842 Zorro
Z
pi_188149237
quote:
9s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 09:29 schreef Momo... het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ja toch hier gewoon over heen met je carbonfietsje met dunne wielen.
Als van Aert niet gevallen was had ie hier met afstand de tour gewonnen.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  zaterdag 27 juli 2019 @ 09:48:34 #32
268045 Boezeidekoe
Ik ben een tong80 fan,jij ook?
pi_188149245
Kruiswijk gaat netjes 4e worden.
pi_188149300
quote:
9s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 09:29 schreef Momo... het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ja toch hier gewoon over heen met je carbonfietsje met dunne wielen.
Je kan toch je fiets pakken en er overheen lopen? Daar links kan je ook een stuk door de struiken lopen. Het hoeft toch niet altijd makkelijk te zijn.
pi_188149312
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 09:26 schreef Momo... het volgende:

[..]

Oud Hollands teringweer, kat in een bakkie voor Kruijswijk :)
Nou, volgens mij houdt hij niet zo van regen en kou....
Dit was een maand geleden in de Dauphiné, waar hij er doorheen zakte:
quote:
'Het was niet mijn beste dag. De kou en de regen op de laatste klim maakten het voor mij erg zwaar. Ik heb gestreden voor wat ik waard was, maar meer zat er vandaag niet in helaas.'

Ploegleider Grischa Niermann wijst ook naar de kou op de slotklim: 'Het is jammer dat Stevie door de kou bevangen werd en niet met de besten mee kon. De zware regenval maakte het niet gemakkelijk.
leven zoals het leven is
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 09:59:23 #35
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188149330
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 09:56 schreef SuperFokker het volgende:

[..]

Je kan toch je fiets pakken en er overheen lopen? Daar links kan je ook een stuk door de struiken lopen. Het hoeft toch niet altijd makkelijk te zijn.
Misschien dat we een lichtgewicht klimmer kwijt raken in een de nog stromende keien stroom, maar ach alles voor de kijkcijfers.
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 10:00:15 #36
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188149344
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 09:57 schreef Jason22 het volgende:

[..]

Nou, volgens mij houdt hij niet zo van regen en kou....
Dit was een maand geleden in de Dauphiné, waar hij er doorheen zakte:
[..]

Ojee :{
8 graden is toch niet zo koud?
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 10:04:24 #37
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188149397
thijszonneveld twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 09:42:00 "Vincenzo wil niet praten over Kruijswijk. Hij mag hem niet." https://t.co/ClzaVukOJq reageer retweet
_O-

De Jumbo trein van Dumoulin, Roglic en Kruijswijk gaan volgend jaar de haai SLOPEN
  zaterdag 27 juli 2019 @ 10:05:19 #38
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188149409
Ik heb opeens zo'n gevoel dat dit ONZE dag wordt.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 10:07:12 #39
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188149425
Dumoulin had deze tour gewonnen
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zaterdag 27 juli 2019 @ 10:07:31 #40
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188149430
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 10:04 schreef Momo... het volgende:
thijszonneveld twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 09:42:00 "Vincenzo wil niet praten over Kruijswijk. Hij mag hem niet." https://t.co/ClzaVukOJq reageer retweet
_O-

De Jumbo trein van Dumoulin, Roglic en Kruijswijk gaan volgend jaar de haai SLOPEN
Die zijn dus serieus langs allerlei coureurs geweest om te vragen wat ze van Steven Kruijswijk vinden? Hahahahaha. Dat kán toch niet, Johan.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 10:07:45 #41
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188149433
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 10:05 schreef Koffieplanter het volgende:
Ik heb opeens zo'n gevoel dat dit ONZE dag wordt.
Ons zijnde Colombia?
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_188149446
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 10:04 schreef Momo... het volgende:
thijszonneveld twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 09:42:00 "Vincenzo wil niet praten over Kruijswijk. Hij mag hem niet." https://t.co/ClzaVukOJq reageer retweet
_O-

De Jumbo trein van Dumoulin, Roglic en Kruijswijk gaan volgend jaar de haai SLOPEN
Waar komt die rivaliteit vandaan?
  zaterdag 27 juli 2019 @ 10:10:32 #43
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_188149472
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 10:00 schreef Momo... het volgende:

[..]

Ojee :{
8 graden is toch niet zo koud?
Zo’n korte etappe is er geen enkel probleem. Lekker warm de fiets op en na dik 2 uurtjes al de finish.
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 10:28:00 #44
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_188149613
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 10:08 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Waar komt die rivaliteit vandaan?
De Giro winst van 2016 die misschien niet voor vol werd aangezien door iedereen?
  zaterdag 27 juli 2019 @ 10:29:48 #45
330914 Sherlock_Holmes
2de plaats WIDM prono 2020
pi_188149625
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 10:28 schreef Slobeend het volgende:

[..]

De Giro winst van 2016 die misschien niet voor vol werd aangezien door iedereen?
Dat gedoe in de Giro met Roglic zal hem nog wel meer een hekel aan die hele ploeg hebben laten krijgen.
´ Just remember, there's a thin line between being a hero and being a memory´
pi_188149754
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 08:48 schreef heywoodu het volgende:
Als iemand het op 30km gelijk probeert hoop ik dat hij wint, wie het ook is :Y
Nu Sky-Ineos gaat controleren zul je eerst dat treintje op moeten roken want anders heeft het weinig nut. Nou ja behalve als je Bernal heet _O-

Er zijn maar 2 ploegen die de Ineos trein snel kunnen slopen en dat zijn Movistar en Jumbo Visma. Dus als die er meteen aan beginnen dat zouden ze misschien op 25k van de finish een kopman kunnen laten aangaan. Als ze Ineos de controle laten dan zal het in de laatste 5-10k te doen zijn.
pi_188149765
FLOPSHOW
U MAD?
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 27 juli 2019 @ 10:49:44 #48
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_188149818
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 10:44 schreef Faraday01 het volgende:

[..]

Nu Sky-Ineos gaat controleren zul je eerst dat treintje op moeten roken want anders heeft het weinig nut. Nou ja behalve als je Bernal heet _O-

Er zijn maar 2 ploegen die de Ineos trein snel kunnen slopen en dat zijn Movistar en Jumbo Visma. Dus als die er meteen aan beginnen dat zouden ze misschien op 25k van de finish een kopman kunnen laten aangaan. Als ze Ineos de controle laten dan zal het in de laatste 5-10k te doen zijn.
Gewoon op de steile stukken gaan dan, waar een treintje geen fuck uit maakt behalve in je hoofd :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_188149852
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 10:49 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Gewoon op de steile stukken gaan dan, waar een treintje geen fuck uit maakt behalve in je hoofd :+
Ik zie het graag gebeuren maar met een aantal vlakke stroken in de beklimming zal dat afschrikken. Als er mannetjes voor rijden kan dat opgelost worden :Y
pi_188149855
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 10:44 schreef Faraday01 het volgende:

[..]

Nu Sky-Ineos gaat controleren zul je eerst dat treintje op moeten roken want anders heeft het weinig nut. Nou ja behalve als je Bernal heet _O-

Er zijn maar 2 ploegen die de Ineos trein snel kunnen slopen en dat zijn Movistar en Jumbo Visma. Dus als die er meteen aan beginnen dat zouden ze misschien op 25k van de finish een kopman kunnen laten aangaan. Als ze Ineos de controle laten dan zal het in de laatste 5-10k te doen zijn.
Bora zal ook moeten en die hebben wel een aardige ploeg, lekker Sagan het eerste stuk van die klim op kop laten beuken.
Citius, Altius, Fortius.
pi_188149856
Krachthonk is zo mad na gisteren en wint. (U las het goed)

quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 00:03 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Je krijgt van mij 1000 euro als Kruijswijk wint, je mag de rest van mijn tijd op FOK! mijn UI bepalen en ik sluit iedere volgende voorbeschouwing af met een ode aan Arie Slob.
Genot.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 27 juli 2019 @ 10:56:05 #52
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_188149884
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 10:53 schreef Aguero het volgende:

[..]

Bora zal ook moeten en die hebben wel een aardige ploeg, lekker Sagan het eerste stuk van die klim op kop laten beuken.
Bora gaat helemaal niks doen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_188149892
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 10:53 schreef Aguero het volgende:

[..]

Bora zal ook moeten en die hebben wel een aardige ploeg, lekker Sagan het eerste stuk van die klim op kop laten beuken.
Oss en Muhlberger kunnen misschien nog iets doen, voor de rest lijken de knechten bij Bora er doorheen te zitten.
pi_188149893
Kruijswijk gaat als eerst lossen.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  zaterdag 27 juli 2019 @ 11:02:10 #55
271695 EP3
Curiouser and curiouser!
pi_188149942
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 09:18 schreef J.Caesar het volgende:
Hoe laat starten ze nu? 15:00?
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 03:25 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Etappe 20: Albertville - Val Thorens, 130 59 km

Deze blamage van een rit begint om 14:30.
"Now which way do we go?" - Dorothy Gale
  zaterdag 27 juli 2019 @ 11:07:07 #56
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188149992
Ik zou zeggen, zet Groenendaal en Teunissen op kop en rammen tot aan voet van Val Thorens en dan Bennett en Pluske erop. Gaan met die banaan.

Vrees er bijna voor dat Bernal laf in wiel blijft hangen en pas laatste km's wat onderneemt.
pi_188150013
De Fransen doen alles om Allaflipper naar t podium te helpen :(

https://nos.nl/tour/artik(...)-van-kruijswijk.html
"You can call me Susan if it makes you happy"
  zaterdag 27 juli 2019 @ 11:10:25 #58
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_188150020
Dit wordt gigantisch schroeien. Denk niet dat de vluchters gaan winnen.
pi_188150056
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 08:42 schreef JohnDDD het volgende:
Er gaat sowieso keihard op kop gebeukt worden door Lotto-Jumbo
Kruijsbaas wint na een solo van 25 km de etappe _O_
Ik meende dat kruiswijk vorig jaar in de Alpen wel tijd verloor op de achtervolgers in de slotklim.
Ik stond mij bij dat hij zijn voorsprong daarvoor al gemaakt had.
pi_188150081
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 11:12 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Ik meende dat kruiswijk vorig jaar in de Alpen wel tijd verloor op de achtervolgers in de slotklim.
Ik stond mij bij dat hij zijn voorsprong daarvoor al gemaakt had.
Joh..
pi_188150087
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 11:09 schreef TLC het volgende:
De Fransen doen alles om Allaflipper naar t podium te helpen :(

https://nos.nl/tour/artik(...)-van-kruijswijk.html
Als ze echt tempo gaan rijden bergop dan wordt Flipheld toch wel gelost helaas, dus dan maken die paar seconden weinig meer uit.
pi_188150102
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 11:07 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ik zou zeggen, zet Groenendaal en Teunissen op kop en rammen tot aan voet van Val Thorens en dan Bennett en Pluske erop. Gaan met die banaan.

Vrees er bijna voor dat Bernal laf in wiel blijft hangen en pas laatste km's wat onderneemt.
Waar wordt Groenendaal opeens vandaan getoverd? ;)
  zaterdag 27 juli 2019 @ 11:18:54 #63
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188150132
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 11:16 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Waar wordt Groenendaal opeens vandaan getoverd? ;)
  zaterdag 27 juli 2019 @ 11:20:30 #64
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188150154
Overigens nog een protest van Jumbo-Visma over tijdverschillen gisteren. Met beelden van NOS beweert Jumbo dat Kruijswijk op 58 seconden na Bernal over Iseran ging en niet na 1.03.
  Redactie Frontpage / Sport zaterdag 27 juli 2019 @ 11:22:19 #65
426493 crew  PippenScottie
pi_188150186
Ik denk eigenlijk dat het voor grote rondes helemaal geen slecht idee zou zijn om meer etappes van 60 tot 120 km te hebben.

Ik ben een groot sportliefhebber, maar ik trek het al jaren niet meer om een hele dag naar een etappe te kijken. Het spektakel zit toch in de slotklim, of het begin en einde van een vlakke of heuvelrit. Kap gewoon met die 200 km etappes.

De etappe van vanmiddag ga ik zeker helemaal zien en daar kijk ik ook echt naar uit.
pi_188150188
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 11:20 schreef Frozen-assassin het volgende:
Overigens nog een protest van Jumbo-Visma over tijdverschillen gisteren. Met beelden van NOS beweert Jumbo dat Kruijswijk op 58 seconden na Bernal over Iseran ging en niet na 1.03.
Alaphilippe heeft trouwens ook drie seconden meer aan z'n broek gekregen ten opzichte van de tv-beelden als ik goed getakt heb.
Citius, Altius, Fortius.
pi_188150266
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 11:22 schreef Aguero het volgende:

[..]

Alaphilippe heeft trouwens ook drie seconden meer aan z'n broek gekregen ten opzichte van de tv-beelden als ik goed getakt heb.
Ja, bijzonder hoe ze dat berekend hebben.. te hopen dat de verschillen voor het podium na vandaag niet heel minimaal zijn, anders gaat daar nog wel iets gebeuren.
pi_188150278
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 11:09 schreef TLC het volgende:
De Fransen doen alles om Allaflipper naar t podium te helpen :(

https://nos.nl/tour/artik(...)-van-kruijswijk.html
Alaphillipe heeft ook meer tijd gekregen, dus het is vooral Bernal/Ineos die er mee geholpen wordt.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zaterdag 27 juli 2019 @ 11:30:38 #69
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188150283
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 11:28 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Ja, bijzonder hoe ze dat berekend hebben.. te hopen dat de verschillen voor het podium na vandaag niet heel minimaal zijn, anders gaat daar nog wel iets gebeuren.
Vrees dat podiumkandidaten sowieso een sluier van onrecht over zich heen krijgen. Wat R_R ook al zegt, Kruijswijk kiest bewust ervoor om op tempo van De Plus te rijden. Anders hadden ze evt Flip meer minuten aan broek kunnen smeren op Iseran en was Bernal wellicht harder gaan fietsen...

Beetje een deceptie zo.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 27 juli 2019 @ 11:33:10 #70
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_188150311
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 11:22 schreef PippenScottie het volgende:
Ik denk eigenlijk dat het voor grote rondes helemaal geen slecht idee zou zijn om meer etappes van 60 tot 120 km te hebben.

Ik ben een groot sportliefhebber, maar ik trek het al jaren niet meer om een hele dag naar een etappe te kijken. Het spektakel zit toch in de slotklim, of het begin en einde van een vlakke of heuvelrit. Kap gewoon met die 200 km etappes.

De etappe van vanmiddag ga ik zeker helemaal zien en daar kijk ik ook echt naar uit.
We hoeven er ook niet 200 kilometer naar te kijken he. Het is op zich wel de bedoeling dat ze een beetje afgemat aan de beslissende fases beginnen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_188150332
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 11:22 schreef PippenScottie het volgende:
Ik denk eigenlijk dat het voor grote rondes helemaal geen slecht idee zou zijn om meer etappes van 60 tot 120 km te hebben.

Ik ben een groot sportliefhebber, maar ik trek het al jaren niet meer om een hele dag naar een etappe te kijken. Het spektakel zit toch in de slotklim, of het begin en einde van een vlakke of heuvelrit. Kap gewoon met die 200 km etappes.

De etappe van vanmiddag ga ik zeker helemaal zien en daar kijk ik ook echt naar uit.
Ja goed plan, laten we een duursport aanpassen omdat meneer niet de hele dag voor de tv wilt zitten. :’) x1000.

Etappes van 200+ is onderdeel van de zwaarte van de sport, en zorgt er mede voor dat een incidentele korte etappe leuker wordt. Het is een kwaliteit om te presteren na 200+, het is zelfs de essentie van de sport. Dan kijk je toch lekker niet joh.
pi_188150378
De essentie van de sport is als eerste over de finish rijden. Etappes zijn al een stuk korter dan vroeger. Je kan daarin heus wel meer variatie aanbrengen, zoals nu gelukkig ook gebeurd.
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 11:44:23 #73
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188150463
faustocoppi60 twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 11:41:57 Big news from Hungary! They're making a Hungarian Pro Continental team which will likely receive a wild-card for the 2020 Giro d'Italia. Wait for the best part. The team is called Epowers Factory Team and Davide Rebellin will ride for them. 😅 (via Tuttobici) reageer retweet
  zaterdag 27 juli 2019 @ 11:47:59 #74
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_188150503
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 11:09 schreef TLC het volgende:
De Fransen doen alles om Allaflipper naar t podium te helpen :(

https://nos.nl/tour/artik(...)-van-kruijswijk.html
Zou de doorkomst van Bernal misschien met vertraging zijn uitgezonden omdat ze te laat schakelden en toch de doorkomst wilde tonen?
Géén kloon van tvlxd!
  zaterdag 27 juli 2019 @ 11:50:29 #75
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_188150535
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 11:09 schreef TLC het volgende:
De Fransen doen alles om Allaflipper naar t podium te helpen :(

https://nos.nl/tour/artik(...)-van-kruijswijk.html
Heb zelf ook even getimed en ze hebben gelijk bij jumbo58 en een halve seconde verschil
  Redactie Sport zaterdag 27 juli 2019 @ 11:53:16 #76
451829 crew  H.Vviv
pi_188150570
laflammerouge16 twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 11:49:13 Heavy rain on Val Thorens, there is risk that stage will be canceled at all. According to people on place final decision should arrive in the next 30' #TDF2019 reageer retweet
  zaterdag 27 juli 2019 @ 11:53:20 #77
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_188150571
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 11:44 schreef Momo... het volgende:
faustocoppi60 twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 11:41:57 Big news from Hungary! They're making a Hungarian Pro Continental team which will likely receive a wild-card for the 2020 Giro d'Italia. Wait for the best part. The team is called Epowers Factory Team and Davide Rebellin will ride for them. 😅 (via Tuttobici) reageer retweet
:D
pi_188150574
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 11:53 schreef H.Vviv het volgende:
laflammerouge16 twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 11:49:13 Heavy rain on Val Thorens, there is risk that stage will be canceled at all. According to people on place final decision should arrive in the next 30' #TDF2019 reageer retweet
Nee, nee, nee, nee. :{
Citius, Altius, Fortius.
pi_188150596
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 11:53 schreef H.Vviv het volgende:
laflammerouge16 twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 11:49:13 Heavy rain on Val Thorens, there is risk that stage will be canceled at all. According to people on place final decision should arrive in the next 30' #TDF2019 reageer retweet
Dat zou wel passen bij deze 2 dagen
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  zaterdag 27 juli 2019 @ 11:56:06 #80
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_188150612
Schuif het dan een dag op en schrap dat kutcriterium in Parijs
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_188150637
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 11:56 schreef Szura het volgende:
Schuif het dan een dag op en schrap dat kutcriterium in Parijs
Dit en als de hele Alpen onbegaanbaar zijn gaan ze desnoods maar terug naar de Pyreneeën.
Citius, Altius, Fortius.
  zaterdag 27 juli 2019 @ 11:57:52 #82
479054 Bugno2
Campeone del Mondo
pi_188150643
Ik zeg: het wordt een onverwacht epische explosie. Met een steeds wisselend beeld op de slotklim, waar Jody uiteindelijk nog maar nipt aan het langste eind gaat trekken en de podiumplekken heen en weer geslingerd worden.
  zaterdag 27 juli 2019 @ 11:59:21 #83
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_188150666
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 10:04 schreef Momo... het volgende:
thijszonneveld twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 09:42:00 "Vincenzo wil niet praten over Kruijswijk. Hij mag hem niet." https://t.co/ClzaVukOJq reageer retweet
_O-

De Jumbo trein van Dumoulin, Roglic en Kruijswijk gaan volgend jaar de haai SLOPEN
Beetje belachelijke kritiek op nibali van de journalist. Toen toonde vooral jumbo zich een slechte verliezer en niet vv.

https://www.hln.be/sport/(...)koers-plat~aa2e9dd1/
pi_188150750
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 11:59 schreef Beregd het volgende:

[..]

Beetje belachelijke kritiek op nibali van de journalist. Toen toonde vooral jumbo zich een slechte verliezer en niet vv.

https://www.hln.be/sport/(...)koers-plat~aa2e9dd1/
Die commentaren achteraf sloegen nergens op inderdaad, maar volgens mij heeft Kruijswijk daar nooit iets over gezegd (in ieder geval niet negatief richting Nibali)
pi_188150772
friebos twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 11:51:35 There have been rumours today that stage 20 could be cancelled due to threat of conditions like yesterday’s. Christian Prudhomme has just confirmed to me that, as things stand, race will go ahead on modified route released last night. reageer retweet
  zaterdag 27 juli 2019 @ 12:10:09 #86
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188150807
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 11:53 schreef H.Vviv het volgende:
laflammerouge16 twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 11:49:13 Heavy rain on Val Thorens, there is risk that stage will be canceled at all. According to people on place final decision should arrive in the next 30' #TDF2019 reageer retweet
Nee dit kan niet
  zaterdag 27 juli 2019 @ 12:10:13 #87
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_188150809
Wellicht keert Pinot vandaag terug _O_
  zaterdag 27 juli 2019 @ 12:11:10 #88
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_188150824
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 11:53 schreef H.Vviv het volgende:
laflammerouge16 twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 11:49:13 Heavy rain on Val Thorens, there is risk that stage will be canceled at all. According to people on place final decision should arrive in the next 30' #TDF2019 reageer retweet
Gewoon 20 km door de vallei en Daan afsprinten dus...
pi_188150846
Als deze etappe ook nog eens wordt geschrapt. *schuddend hoofd*
pi_188150852
hoe laat finisht de etappe ongeveer denken we?
Het beste adres voor al uw primeurs!
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 12:14:04 #91
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188150872
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:12 schreef Maver24 het volgende:
Als deze etappe ook nog eens wordt geschrapt. *schuddend hoofd*
Dat zou zo lullig zijn voor Kruijswijk :{
pi_188150876
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:13 schreef Scorpion_17 het volgende:
hoe laat finisht de etappe ongeveer denken we?
16.27.
sig verwijderd door FA
pi_188150882
Laflamme heeft tweet verwijderd en Prudhomme heet bevestigd dat we gewoon gaan rijden
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_188150889
Ze kunnen toch wel in de regen een berg op rijden ??
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_188150896
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:14 schreef Ambrosius het volgende:

[..]

16.27.
Zit tot 14.30 uur in een escape room en daarna willen ze nog drankjes gaan drinken. Ga fietsen :{w
Het beste adres voor al uw primeurs!
  zaterdag 27 juli 2019 @ 12:15:23 #96
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188150899
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:14 schreef TLC het volgende:
Ze kunnen toch wel in de regen een berg op rijden ??
Miljoenen bergen in omgeving :D

Maar ja lastig om hele circus opeens ergens anders op te zetten
pi_188150923
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:14 schreef Momo... het volgende:

[..]

Dat zou zo lullig zijn voor Kruijswijk :{
Niet alleen voor Kruijswijk natuurlijk.
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:14 schreef TLC het volgende:
Ze kunnen toch wel in de regen een berg op rijden ??
Behalve als er weer modderstromen komen, zoals gisteren.
  FOK!fotograaf zaterdag 27 juli 2019 @ 12:17:13 #98
842 Zorro
Z
pi_188150931
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:15 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Miljoenen bergen in omgeving :D

Maar ja lastig om hele circus opeens ergens anders op te zetten
Ze hebben toch een andere route gekozen nu? Dan had die andere route ook over een andere berg gekund.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_188150939
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:16 schreef Vinniiee het volgende:

Behalve als er weer modderstromen komen, zoals gisteren.
VDP lacht erom
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_188150968
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 11:20 schreef Frozen-assassin het volgende:
Overigens nog een protest van Jumbo-Visma over tijdverschillen gisteren. Met beelden van NOS beweert Jumbo dat Kruijswijk op 58 seconden na Bernal over Iseran ging en niet na 1.03.
hendriksmj twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 12:17:44 📣📣📣 Het algemeen klassement is zojuist aangepast. Achterstand van Kruijswijk op Bernal is vijf seconden minder dan gisteravond. 1.23 in plaats van 1.28, aldus de officiële Tour-site. Verschil met Alaphilippe is ook minder geworden: was 0.40 en is nu 0.38. https://t.co/GgBFsBSXMn reageer retweet
Citius, Altius, Fortius.
pi_188150986
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:19 schreef Aguero het volgende:

[..]

hendriksmj twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 12:17:44 📣📣📣 Het algemeen klassement is zojuist aangepast. Achterstand van Kruijswijk op Bernal is vijf seconden minder dan gisteravond. 1.23 in plaats van 1.28, aldus de officiële Tour-site. Verschil met Alaphilippe is ook minder geworden: was 0.40 en is nu 0.38. https://t.co/GgBFsBSXMn reageer retweet
Is het zo een dag?

w/
pi_188150987
AK-tijden zijn aangepast, protest van Jumbo succes gehad dus
pi_188150992
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:19 schreef Aguero het volgende:

[..]

hendriksmj twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 12:17:44 📣📣📣 Het algemeen klassement is zojuist aangepast. Achterstand van Kruijswijk op Bernal is vijf seconden minder dan gisteravond. 1.23 in plaats van 1.28, aldus de officiële Tour-site. Verschil met Alaphilippe is ook minder geworden: was 0.40 en is nu 0.38. https://t.co/GgBFsBSXMn reageer retweet
Lekker voor professor Zonneveld die beweerde dat televisietimingen onzin waren. Kan ie weer gaan schelden op twitter
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_188151006
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:17 schreef TLC het volgende:

[..]

VDP lacht erom
Echt goed begaanbaar inderdaad.
NOSsport twitterde op vrijdag 26-07-2019 om 22:22:34 Door deze modderstroom wordt de Cormet de Roselend morgen uit het parcours gehaald → https://t.co/yB5WLTXnxV https://t.co/LwY8QL71sE reageer retweet
  FOK!fotograaf zaterdag 27 juli 2019 @ 12:21:27 #105
842 Zorro
Z
pi_188151008
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:20 schreef Marcoss het volgende:
AK-tijden zijn aangepast, protest van Jumbo succes gehad dus
Het is toch godvergeten triest dat iets wat zo duidelijk is op TV beelden pas wordt overgenomen na protest? Dachten ze echt hiermee weg te komen?

Walgelijke organisatie.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  zaterdag 27 juli 2019 @ 12:22:21 #106
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188151022
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:19 schreef Aguero het volgende:

[..]

hendriksmj twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 12:17:44 📣📣📣 Het algemeen klassement is zojuist aangepast. Achterstand van Kruijswijk op Bernal is vijf seconden minder dan gisteravond. 1.23 in plaats van 1.28, aldus de officiële Tour-site. Verschil met Alaphilippe is ook minder geworden: was 0.40 en is nu 0.38. https://t.co/GgBFsBSXMn reageer retweet
Kruijswijk gaat vandaag winnen met 1.24 verschil _O_ w/ w/
  zaterdag 27 juli 2019 @ 12:23:02 #107
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188151028
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:19 schreef Aguero het volgende:

[..]

hendriksmj twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 12:17:44 📣📣📣 Het algemeen klassement is zojuist aangepast. Achterstand van Kruijswijk op Bernal is vijf seconden minder dan gisteravond. 1.23 in plaats van 1.28, aldus de officiële Tour-site. Verschil met Alaphilippe is ook minder geworden: was 0.40 en is nu 0.38. https://t.co/GgBFsBSXMn reageer retweet
En dan wordt heel die rit eruit gegooid en heb je voor niets lopen sjouwen en zwaaien met papiertjes.
Put these foolish ambitions to rest.
  zaterdag 27 juli 2019 @ 12:23:23 #108
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_188151036
Zomegnan lacht met deze organisatie.
pi_188151046
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:14 schreef Scorpion_17 het volgende:
Laflamme heeft tweet verwijderd en Prudhomme heet bevestigd dat we gewoon gaan rijden
Ja "as things stand". Kan dus nog veranderen
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 12:25:28 #110
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188151063
Schuifwagens staan al klaar
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 12:25:33 #111
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188151065
De ASO is een amateuristische baggerorganisatue.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 27 juli 2019 @ 12:26:37 #112
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188151076
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:25 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
De ASO is een amateuristische baggerorganisatue.
Zolang er maar dividend wordt uitgekeerd _O_
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 12:28:03 #113
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188151098
Zijn er nog bergen in de buurt van de Champs Elysee?
pi_188151113
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:25 schreef Momo... het volgende:
Schuifwagens staan al klaar
Ja wtf, ziet er echt niet goed uit
pi_188151118
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:28 schreef Momo... het volgende:
Zijn er nog bergen in de buurt van de Champs Elysee?
De Eifeltoren
pi_188151121
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:24 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Ja "as things stand". Kan dus nog veranderen
Ja betekent dus dat de huidige situatie niet tot verstoring leidt en alleen als het slechter wordt mogelijk geannuleerd wordt. 90 procent kans dat we gewoon rijden
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_188151124
Mag toch aannemen dat die standaard laatste optocht ditmaal gewoon een race voor het podium is?
pi_188151133
Bergop verwacht ik toch minder problemen, tenzij er echt ineens een halve lawine komt. Maar een afdaling is natuurlijk een ander verhaal. En die hebben we vandaag niet :)
  zaterdag 27 juli 2019 @ 12:30:10 #119
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188151134
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:29 schreef Houtenbeen het volgende:

[..]

De Eifeltoren
Froome wint ;(
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 12:30:41 #120
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188151140
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:29 schreef Houtenbeen het volgende:

[..]

De Eifeltoren
Sagan zou met de fiets bovenkomen :P
pi_188151167
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:29 schreef byah het volgende:
Mag toch aannemen dat die standaard laatste optocht ditmaal gewoon een race voor het podium is?
Nee joh
pi_188151173
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:29 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

Ja betekent dus dat de huidige situatie niet tot verstoring leidt en alleen als het slechter wordt mogelijk geannuleerd wordt. 90 procent kans dat we gewoon rijden
Het probleem: het schijnt dus wel slechter te worden
pi_188151189
robhatchtv twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 12:19:06 Also some understandable chat about helicopters not wanting to fly in this. #tdf2019 reageer retweet
pi_188151196
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:25 schreef Momo... het volgende:
Schuifwagens staan al klaar
Wellens wint vandaag en pakt alsnog de bollen.
Citius, Altius, Fortius.
  Redactie Sport zaterdag 27 juli 2019 @ 12:34:32 #125
451829 crew  H.Vviv
pi_188151204
Ziet er niet goed uit voor de etappe. Wat een drama -O-
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 12:34:35 #126
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188151205
Deze gif staat alvast klaar

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_188151214
Flopshow of fapshow vandaag?
"The man who never alters his opinion is like standing water, and breeds reptiles of the mind." - William Blake, The Marriage of Heaven and Hell.
pi_188151230
Ik snap ook niet dat de laatste etappe altijd zo'n parade optocht moet zijn, je wil toch spanning tot aan het laatste moment hebben ? Maak er dan weer een tijdrit van of zo.
"You can call me Susan if it makes you happy"
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 12:36:18 #129
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188151231
quote:
Revalidatie Wout van Aert lijkt langer te duren

De revalidatie van Wout van Aert lijkt meer tijd in beslag te nemen dan aanvankelijk gedacht. De renner van Jumbo-Visma hoopte aanvankelijk over twee maanden zijn rentree te maken, maar Van Aert werd afgelopen week voor een tweede keer geopereerd. Hierdoor zal zijn herstel waarschijnlijk langer duren.

Van Aert kwam op vrijdag 19 juli zwaar ten val tijdens de individuele tijdrit in de Tour, nadat hij met zijn been bleef haken aan een hek. De Belg liep daarbij een diepe vleeswond op, waardoor hij een operatie moest ondergaan. Er werd na de ingreep gesproken over een revalidatieperiode van ongeveer twee maanden.

De 24-jarige Van Aert moest onlangs nog een keer onder het mes, aangezien een pees moest worden gehecht. De ritwinnaar in Albi kan nu echt beginnen aan zijn revalidatie, zo liet hij zien op Instagram, maar het is de vraag wanneer de renner weer een rugnummer kan opspelden.

Als we de Belgische media mogen geloven, dan zien we Van Aert mogelijk pas in december weer in het veld. De renner van Jumbo-Visma verblijft overigens al weer enkele dagen in België, waar hij zijn revalidatie is begonnen.

pi_188151234
Citius, Altius, Fortius.
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 12:37:03 #131
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188151246
quote:
15s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:36 schreef Aguero het volgende:
laflammerouge16 twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 12:31:18 #TDF2019 - According to @:Eurosport_FR no stage today. reageer retweet
pi_188151247
jenthe_m twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 12:32:33 Water stroomt over de straten. Benieuwd wat dit gaat geven. #TDF2019 #ValThorens @sporza_koers https://t.co/v3V0Qogqg8 reageer retweet
Dit ziet er niet goed uit met nog meer regen op komst
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 12:37:21 #133
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_188151252
;(
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_188151263
:( !
pi_188151266
Maar zou deze etappe dan echt vervallen of verschuift ie gewoon naar morgen? Je kan toch niet zeggen, ok, dit was de Tour dit jaar _O-. Stel je voor dat FlipGod nu nog het geel zou hebben :D
pi_188151267
Wordt een epische rit vandaag vandaag zonder helicopter beelden, chaos alom, overal renners die niet weten waar de andere renners zitten, onweer, hagel, veel regen, vallende stenen en uiteindelijk blijkt dat Kruijswijk als eerste boven is met 3.12 voorsprong op Bernal en de rest.
  zaterdag 27 juli 2019 @ 12:39:11 #137
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188151273
Ik accepteer geen afgelasting.
pi_188151274
Dit is niet leuk.
  Redactie Sport zaterdag 27 juli 2019 @ 12:39:26 #139
451829 crew  H.Vviv
pi_188151275
friebos twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 12:38:12 Thierry Gouvenou (race director) also says race will start.**Again, as things stand reageer retweet
  zaterdag 27 juli 2019 @ 12:39:27 #140
40566 Ericr
Livewrong
pi_188151276
Steven en sneeuw en ijs. Geen goede combo. Dit gezeik kost hem het podium
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 12:39:34 #141
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188151280
Ik voel me nu al beflikkerd
pi_188151282
friebos twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 12:38:12 Thierry Gouvenou (race director) also says race will start.**Again, as things stand reageer retweet
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 27 juli 2019 @ 12:39:47 #143
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_188151288
Dit wordt terrasje pakken.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_188151290
Misschien voor de kat zijn viool maar de Jumbo's hebben gelijk gekregen en de tijd van Steven is aangepast
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_188151295
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:38 schreef Dejannn het volgende:
Maar zou deze etappe dan echt vervallen of verschuift ie gewoon naar morgen? Je kan toch niet zeggen, ok, dit was de Tour dit jaar _O-. Stel je voor dat FlipGod nu nog het geel zou hebben :D
Dan vervalt deze etappe gewoon ja
pi_188151301
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:39 schreef baggerbaas het volgende:
friebos twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 12:38:12 Thierry Gouvenou (race director) also says race will start.**Again, as things stand reageer retweet
Laflamme kan hun tweet weer weghalen hoor. Wat een paniekzaaiers
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_188151302
ThibautPinot twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 09:55:43 2/2 Je ne sais pas ce que la suite de la saison me réserve mais c’est avec certitude que je serai au départ du Tour en 2020. https://t.co/vulMQwYmp4 reageer retweet
Thibo gaat volgend jaar sowieso op herkansing.
pi_188151312
Heerlijke drama, wordt nog wat vanmiddag
  zaterdag 27 juli 2019 @ 12:41:52 #149
40566 Ericr
Livewrong
pi_188151313
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:40 schreef TLC het volgende:
Misschien voor de kat zijn viool maar de Jumbo's hebben gelijk gekregen en de tijd van Steven is aangepast
Bijna drie weken hebben ze voor de kat zijn kut gereden als dit ook wordt afgelast. Dit AK mogen ze met dezelfde pen schrijven als 1999-2005
pi_188151319
Wie van de vijf?

pi_188151324
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:42 schreef Nober het volgende:
Wie van de vijf?

[ afbeelding ]
Geen enkele verandering.
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_188151325
Jezus, neem gewoon een besluit dat staat. Dit is zo verwarrend.
pi_188151330
Ik zie ze ook nog wel de etappe van gisteren nog annuleren en dat de winnaar van de TDF diegene is die donderdag het geel droeg :')
"You can call me Susan if it makes you happy"
  zaterdag 27 juli 2019 @ 12:43:53 #154
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188151332
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:43 schreef Maver24 het volgende:
Jezus, neem gewoon een besluit dat staat. Dit is zo verwarrend.
Waarom maak je je zo druk, zoals je elk jaar roept boeide het je toch allemaal niet meer?
Put these foolish ambitions to rest.
pi_188151336
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:43 schreef Maver24 het volgende:
Jezus, neem gewoon een besluit dat staat. Dit is zo verwarrend.
Ze hebben het besluit volgens mij niet veranderd? Dit is een gerucht de wereld ingeholpen door Eurosport Frankrijk.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_188151341
In twee uur kan nog een hoop veranderen.
pi_188151342
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:43 schreef TLC het volgende:
Ik zie ze ook nog wel de etappe van gisteren nog annuleren en dat de winnaar van de TDF diegene is die donderdag het geel droeg :')
Dat zou episch zijn _O_ FlipGod verdiend het ook maximaal, fuck die bergen, hij heeft niet eens hoogtestages gedaan :{w
pi_188151346
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:43 schreef Maver24 het volgende:
Jezus, neem gewoon een besluit dat staat. Dit is zo verwarrend.
Als de omstandigheden blijven wisselen, kun je op dit moment ook nog geen beslissing nemen. Ja, de rit annuleren, maar dat willen ze vast zo lang mogelijk uitstellen.
  zaterdag 27 juli 2019 @ 12:45:12 #159
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188151347
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:43 schreef Maver24 het volgende:
Jezus, neem gewoon een besluit dat staat. Dit is zo verwarrend.
Jij gaat toch leuke dingen doen met de vrouw?
  zaterdag 27 juli 2019 @ 12:45:14 #160
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188151349
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:44 schreef Dejannn het volgende:

[..]

Dat zou episch zijn _O_ FlipGod verdiend het ook maximaal, fuck die bergen, hij heeft niet eens hoogtestages gedaan :{w
Maar hij heeft wel hoogtestages gedaan.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_188151350
Besluit: gewoon rijden. Beetje regen is niet ernstig. Het zijn profs, goddomme. Ze hebben in hun leven al gereden bij 40 graden, bij 45 graden, in sneeuw, ijs en hagel.

Alleen bij zeer reeele kans op lawines en modderstromen kan je afgelasten, maar verder: op naar een epische rit!
"The man who never alters his opinion is like standing water, and breeds reptiles of the mind." - William Blake, The Marriage of Heaven and Hell.
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 12:45:24 #162
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188151351
quote:
2s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:44 schreef Vinniiee het volgende:
In twee uur kan nog een hoop veranderen.
Zo, dat zijn teksten.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_188151355
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:42 schreef Nober het volgende:
Wie van de vijf?

[ afbeelding ]
Sky gaat die etappe sowieso helemaal kapot controleren ... als we dus inderdaad gaan koersen vandaag.

1. Bernal/Thomas (blijf er toch bij dat ik Thomas nog een aanval zie plaatsen)
2. Thomas/Bernal
3. Kruiswijk
pi_188151358
Als de etappe gewoon doorgaat, maar zonder camerabeelden omdat de helikopters niet kunnen/willen vliegen, kan je wel oude tijden doen herleven met de grootste verhalen.
  zaterdag 27 juli 2019 @ 12:46:00 #165
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188151362
Dagjesaids.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_188151368
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:44 schreef Dejannn het volgende:

[..]

Dat zou episch zijn _O_ FlipGod verdiend het ook maximaal, fuck die bergen, hij heeft niet eens hoogtestages gedaan :{w
Hij heeft juist wel alle bergetappes verkend! Dat wist ik ook geeneens tot een paar dagen terug. Ik stond ook verbaasd. :D
"The man who never alters his opinion is like standing water, and breeds reptiles of the mind." - William Blake, The Marriage of Heaven and Hell.
pi_188151372
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:45 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Zo, dat zijn teksten.
Beter dan dat gezanik over het besluit van gisteren.
pi_188151373
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:46 schreef Salina het volgende:

[..]

Hij heeft juist wel alle bergetappes verkend! Dat wist ik ook geeneens tot een paar dagen terug. Ik stond ook verbaasd. :D
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:45 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Maar hij heeft wel hoogtestages gedaan.
Oh? Ik dacht dat er werd gezegd van niet, nou ja bij de NOS zeggen ze wel meer dus ik geloof het. Hij zal zich in elk geval niet hebben gefocust op het klassement dus de voorbereiding was anders dan die van de klassementsrenners.

[ Bericht 16% gewijzigd door #ANONIEM op 27-07-2019 12:47:18 ]
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 12:47:09 #169
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188151382
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:45 schreef Dejannn het volgende:

[..]

Sky gaat die etappe sowieso helemaal kapot controleren ... als we dus inderdaad gaan koersen vandaag.

1. Bernal/Thomas (blijf er toch bij dat ik Thomas nog een aanval zie plaatsen)
2. Thomas/Bernal
3. Kruiswijk
Als Thomas alsnog wint door aanval dan hij zijn leven niet meer zeker met al die Colombianen aanwezig
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 12:47:41 #170
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188151385
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:46 schreef Vinniiee het volgende:

[..]

Beter dan dat gezanik over het besluit van gisteren.
(lol)
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_188151393
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:47 schreef Momo... het volgende:

[..]

Als Thomas alsnog wint door aanval dan hij zijn leven niet meer zeker met al die Colombianen aanwezig
Dat zou ook wel leuk zijn, Thomas die in een rubberbootje op een modderstroom terug naar het dal moet gevolgd door een horde woedende Colombianen. Zou goede tv opleveren :7
pi_188151437
quote:
Zeg zeurpiet ga ergens anders paniekzaaien
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_188151447
maduc twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 12:33:19 Gelukkig doet dochterlief mijn tweets. Ik meende oprecht wat ik zei vanuit het renner-perspectief. Toen de feiten anders kwamen te liggen koos ik voor de geveinsde tegenspraak met Herbert. reageer retweet
maduc twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 12:33:19 Die ironie is blijkbaar veel mensen ontgaan. Ik vind het jammer dat ik hun TV genot daarmee heb verpest. Dat was niet mijn bedoeling. #tourdefrance2019 reageer retweet
pi_188151454
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:51 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

Zeg zeurpiet ga ergens anders paniekzaaien
Ik doe niks, twitter doet het.
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 12:52:49 #176
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188151456
dnelissen twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 12:42:32 Noodweer in de Alpen. Reclame caravaan mag niet omhoog! reageer retweet
  zaterdag 27 juli 2019 @ 12:53:01 #177
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188151460
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:52 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Ik doe niks, twitter doet het.
HEP OP FEESBOEK GESTAAN!!!
pi_188151463
wcsbike twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 12:48:40 Current situation in Val Thorens at the finish line of stage 20 of 🇫🇷@LeTour. Stage starts at 14:30 CET.. for now.. #TDF #TDF2019 (📺@ESPCyclingQueen) https://t.co/hPMmac4SA8 reageer retweet
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 12:53:16 #179
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188151464
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:52 schreef Marcoss het volgende:
maduc twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 12:33:19 Gelukkig doet dochterlief mijn tweets. Ik meende oprecht wat ik zei vanuit het renner-perspectief. Toen de feiten anders kwamen te liggen koos ik voor de geveinsde tegenspraak met Herbert. reageer retweet
maduc twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 12:33:19 Die ironie is blijkbaar veel mensen ontgaan. Ik vind het jammer dat ik hun TV genot daarmee heb verpest. Dat was niet mijn bedoeling. #tourdefrance2019 reageer retweet
Mensen verpesten toch echt hun eigen tv-genot door naar de NOS te kijken. Excuses lijken me niet op z'n plaats.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 27 juli 2019 @ 12:53:53 #180
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_188151474
Dit wordt hem niet, jongens ;(
pi_188151497
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:53 schreef Dejannn het volgende:
wcsbike twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 12:48:40 Current situation in Val Thorens at the finish line of stage 20 of 🇫🇷@:LeTour. Stage starts at 14:30 CET.. for now.. #TDF #TDF2019 (📺@:ESPCyclingQueen) https://t.co/hPMmac4SA8 reageer retweet
Modderpoel op de weg.
pi_188151498
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:45 schreef kilon het volgende:
Als de etappe gewoon doorgaat, maar zonder camerabeelden omdat de helikopters niet kunnen/willen vliegen, kan je wel oude tijden doen herleven met de grootste verhalen.
Hele dag geen beelden of iets, zie je vlak voor de finish ineens Krachtwijk opdoemen in zijn eentje :D

en daarachter helemaal niks te zien !!!

Goed item voor Andere Tijden Sport in het jaar 2045 of zo
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_188151499
Ik stel voor dat we deze laatste 2 ritten volgend jaar gewoon over doen voorafgaand aan de tour van 2020. Of volgend jaar gewoon 23 etappes van maken.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 27 juli 2019 @ 12:54:55 #184
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_188151502
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:15 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

Zit tot 14.30 uur in een escape room en daarna willen ze nog drankjes gaan drinken. Ga fietsen :{w
Zorg dan dat je er om 14u uit bent en ga naar huis.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 12:55:03 #185
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188151506
Twitteraccount twittert nog wel..
pi_188151508
De geveinsde tegenspraak.
pi_188151513
SportsOrla twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 12:50:39 ASO say we have a race. We have a race ladies and gentlemen. reageer retweet
pi_188151518
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:54 schreef kilon het volgende:
Ik stel voor dat we deze laatste 2 ritten volgend jaar gewoon over doen voorafgaand aan de tour van 2020. Of volgend jaar gewoon 23 etappes van maken.
Of dat we volgend jaar gewoon weer normale bergen opnemen ipv in een race naar sensatie dit soort oorden opzoeken waarvan de kans bestaat dat er zulke omstandigheden zijn
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_188151520
Gewoon rijden, regen op een klim is niet dodelijk.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 27 juli 2019 @ 12:56:13 #190
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_188151527
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:25 schreef Momo... het volgende:
Schuifwagens staan al klaar
Pistenbully's _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_188151535
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:54 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Modderpoel op de weg.
Je zou bijna denken dat ze het expres doen, modder precies op de eindstreep.
  zaterdag 27 juli 2019 @ 12:57:27 #192
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188151552
De Tour wacht op niemand, ook niet op de regen of modderstromen. WE GAAN FIETSEN
  FOK!fotograaf zaterdag 27 juli 2019 @ 12:58:10 #193
842 Zorro
Z
pi_188151563
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:45 schreef kilon het volgende:
Als de etappe gewoon doorgaat, maar zonder camerabeelden omdat de helikopters niet kunnen/willen vliegen, kan je wel oude tijden doen herleven met de grootste verhalen.
Gewoon motoren mee met opnameapparatuur en dan 's avonds uitzenden _O_
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  zaterdag 27 juli 2019 @ 12:58:18 #194
279824 Mansjester
City>United
pi_188151566
Denk dat dit wordt gecanceld. En als het doorgaat hebben we waarschijnlijk geen beelden ;(

Zie het niet zo best in eerlijk gezegd
pi_188151568
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:19 schreef Aguero het volgende:

[..]

hendriksmj twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 12:17:44 📣📣📣 Het algemeen klassement is zojuist aangepast. Achterstand van Kruijswijk op Bernal is vijf seconden minder dan gisteravond. 1.23 in plaats van 1.28, aldus de officiële Tour-site. Verschil met Alaphilippe is ook minder geworden: was 0.40 en is nu 0.38. https://t.co/GgBFsBSXMn reageer retweet
Dus de ASO is uren bezig geweest met het opmaken van de tijden en dan nog gaat het fout bij de nummers 2 en 4 van het klassement

Hoe krijg je dat voor elkaar?
pi_188151577
Als ze starten en de klim wordt er alsnog uitgehaald, krijgen we dan een sprintje tussen Dylan en Klep aan de voet voor de ritzege?
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 12:59:37 #197
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188151584
Ouderwets via de radio luisteren genot :+
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_188151585
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:45 schreef kilon het volgende:
Als de etappe gewoon doorgaat, maar zonder camerabeelden omdat de helikopters niet kunnen/willen vliegen, kan je wel oude tijden doen herleven met de grootste verhalen.

Zo iets.
Citius, Altius, Fortius.
pi_188151587
Zijn er wat ziekenwagens..heli's en lijkwagens paraat? Oke..dan kunnen we rijden.
  zaterdag 27 juli 2019 @ 12:59:57 #200
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_188151594
Beklimming ook schrappen, dus rit van 25 km
pi_188151598
Dus idd waarschijnlijk geen tv coverage

https://twitter.com/lafla(...)069177293692929?s=19
pi_188151602
quote:
9s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:59 schreef Marcoss het volgende:
Als ze starten en de klim wordt er alsnog uitgehaald, krijgen we dan een sprintje tussen Dylan en Klep aan de voet voor de ritzege?
Kan Groenenwegen wel mooi zeggen dat hij een bergrit in de Tour gewonnen heeft
"You can call me Susan if it makes you happy"
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 27 juli 2019 @ 13:00:28 #203
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_188151610
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:45 schreef Salina het volgende:
Besluit: gewoon rijden. Beetje regen is niet ernstig. Het zijn profs, goddomme. Ze hebben in hun leven al gereden bij 40 graden, bij 45 graden, in sneeuw, ijs en hagel.

Alleen bij zeer reeele kans op lawines en modderstromen kan je afgelasten, maar verder: op naar een epische rit!
Ja wat denk je dat het probleem is? Dat er mogelijk sprake is van mogelijk, eventueel afgelasten is echt niet omdat er gewoon wat druppels vallen en de renners niet nat willen worden.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 27 juli 2019 @ 13:01:19 #204
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_188151626
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:53 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Mensen verpesten toch echt hun eigen tv-genot door naar de NOS te kijken. Excuses lijken me niet op z'n plaats.
Uitstekend van genoten eigenlijk, dat gemekker van Ducrot. Zat er tenminste nog wat leven in het wachten.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_188151644
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:00 schreef Maver24 het volgende:
Dus idd waarschijnlijk geen tv coverage

https://twitter.com/lafla(...)069177293692929?s=19
Tweet is alweer weggehaald? Er kunnen toch sowieso gewoon motoren rijden? Dat ze geen heli's gaan gebruiken, ok, maar daar komen niet alle beelden van.
pi_188151653
Of je verplaatst die rit van gisteren en vandaag naar de volgende week, of hebben alle wielrenners dan vakantieplannen of zo ? als voetbalwedstrijden verzet kunnen worden kan dit toch ook wel :+
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_188151656
Anticlimaxgenot
  zaterdag 27 juli 2019 @ 13:02:46 #208
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_188151660
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:02 schreef Dejannn het volgende:

[..]

Tweet is alweer weggehaald? Er kunnen toch sowieso gewoon motoren rijden? Dat ze geen heli's gaan gebruiken, ok, maar daar komen niet alle beelden van.
Die verzorgen dat de beelden vanaf de motoren overkomen volgens mij
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 13:02:53 #209
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188151663
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:02 schreef Dejannn het volgende:

[..]

Tweet is alweer weggehaald? Er kunnen toch sowieso gewoon motoren rijden? Dat ze geen heli's gaan gebruiken, ok, maar daar komen niet alle beelden van.
Helicopters zijn ook nodig voor ontvangst van camera's van motoren.
pi_188151665
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 08:59 schreef Momo... het volgende:

[..]

Het is Kruijswijk flapdrol
Kruijswijckx natuurlijk, muts
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  zaterdag 27 juli 2019 @ 13:03:19 #211
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188151669
Waarom worden de altijd vervelende jongens van LFR nog steeds als bron gebruikt? Die gasten weten niks en moeten het lekker bij profielen laten.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_188151672
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:02 schreef TLC het volgende:
Of je verplaatst die rit van gisteren en vandaag naar de volgende week, of hebben alle wielrenners dan vakantieplannen of zo ? als voetbalwedstrijden verzet kunnen worden kan dit toch ook wel :+
Parijs even een extra dagje stilleggen ja ;)
pi_188151674
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:02 schreef Fretwork het volgende:

[..]

Die verzorgen dat de beelden vanaf de motoren overkomen volgens mij
Oh dat is wel heel erg vervelend dan :{
pi_188151676
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:02 schreef Dejannn het volgende:

[..]

Tweet is alweer weggehaald? Er kunnen toch sowieso gewoon motoren rijden? Dat ze geen heli's gaan gebruiken, ok, maar daar komen niet alle beelden van.
robhatchtv twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 13:00:37 @s_martinello @laflammerouge16 For the moment they say there will be a broadcast, but just with moto images. I image that there will be a plane to transmit. reageer retweet
Citius, Altius, Fortius.
  zaterdag 27 juli 2019 @ 13:03:42 #215
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_188151677
Gewoon wat verlengsnoeren gebruiken vanaf de motor.
Géén kloon van tvlxd!
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 27 juli 2019 @ 13:03:43 #216
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_188151678
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:02 schreef Dejannn het volgende:

[..]

Tweet is alweer weggehaald?
Laflamme nemen we dan ook niet zo serieus, die gooit alles de wereld in wat ergens als gerucht genoemd wordt.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_188151686
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:03 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Parijs even een extra dagje stilleggen ja ;)
Nee Parijs gaat nog steeds door, maar als een gewone etappe, de Tour eindigt dan eens een keer in de Alpen.
"You can call me Susan if it makes you happy"
  zaterdag 27 juli 2019 @ 13:05:10 #218
56724 Wombcat
rent wiel
pi_188151701
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:04 schreef TLC het volgende:

[..]

Nee Parijs gaat nog steeds door, maar als een gewone etappe, de Tour eindigt dan eens een keer in de Alpen.
Volgend weekend is San Sebastian-San Sebastian.
in a crowd you lose humanity
pi_188151739
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:05 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Volgend weekend is San Sebastian-San Sebastian.
Gunstig voor Alaphillipe als ze dit als vervanger nemen.
pi_188151747
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:03 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Parijs even een extra dagje stilleggen ja ;)
Die gele hesjes hebben die straten ook heel veel weken bezet. Dat moet geen probleem zijn.
pi_188151759
Het weer schijnt op te klaren daar !! *O* *O*
"You can call me Susan if it makes you happy"
  FOK!fotograaf zaterdag 27 juli 2019 @ 13:08:33 #222
842 Zorro
Z
pi_188151762
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:05 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Volgend weekend is San Sebastian-San Sebastian.
Er zijn wel vaker meer wedstrijden tegelijk. Niet iedereen hoeft daaraan mee te doen.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  zaterdag 27 juli 2019 @ 13:08:57 #223
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_188151769
De organisatie bevestigt dat het geen sinecure zal zijn om de wedstrijd in beeld te brengen. De vliegtuigen en helikopters die instaan voor de verbindingen, zullen normaal wel worden ingezet. Maar door de onweersbuien zal het signaal wellicht zeer onstabiel zijn.
  zaterdag 27 juli 2019 @ 13:09:05 #224
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_188151770
Iemand met overzicht van de situatie die evevn kan opsommen waar we staan?

Etappe gaat wel/niet door?
De klim naar Val Thorens blijft behouden in het parcours?
Wel/geen tv-beelden?
Start gewoon om 14:30?

Wat is bekend, wat is onzeker?
  zaterdag 27 juli 2019 @ 13:09:44 #225
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188151778
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:09 schreef VoMy het volgende:
Iemand met overzicht van de situatie die evevn kan opsommen waar we staan?

Etappe gaat wel/niet door?
De klim naar Val Thorens blijft behouden in het parcours?
Wel/geen tv-beelden?
Start gewoon om 14:30?

Wat is bekend, wat is onzeker?
Gaat door
Naar Val Thorens
Met TV-beelden
En start om 14.30
pi_188151784
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:09 schreef VoMy het volgende:
Iemand met overzicht van de situatie die evevn kan opsommen waar we staan?

Etappe gaat wel/niet door?
De klim naar Val Thorens blijft behouden in het parcours?
Wel/geen tv-beelden?
Start gewoon om 14:30?

Wat is bekend, wat is onzeker?
wel
ja
wel
ja
pi_188151787
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:09 schreef VoMy het volgende:
Iemand met overzicht van de situatie die evevn kan opsommen waar we staan?

Etappe gaat wel/niet door?
De klim naar Val Thorens blijft behouden in het parcours?
Wel/geen tv-beelden?
Start gewoon om 14:30?

Wat is bekend, wat is onzeker?
Alles is onzeker en dat blijft het voor nog zeker twee uur.
Logisch want het weer in de bergen is bijzonder rustig te voorspellen
pi_188151790
En een belg wint.
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 13:10:30 #229
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188151792
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:09 schreef VoMy het volgende:
Iemand met overzicht van de situatie die evevn kan opsommen waar we staan?

Etappe gaat wel/niet door?
De klim naar Val Thorens blijft behouden in het parcours?
Wel/geen tv-beelden?
Start gewoon om 14:30?

Wat is bekend, wat is onzeker?
Start gewoon om 14.30, eventueel wordt net als gisteren tijdens de etappe besloten de koers te neutraliseren maar in principe gaat de klim door. TV beelden waarschijnlijk met een slecht signaal.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_188151795
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:09 schreef VoMy het volgende:
Iemand met overzicht van de situatie die evevn kan opsommen waar we staan?

Etappe gaat wel/niet door?
De klim naar Val Thorens blijft behouden in het parcours?
Wel/geen tv-beelden?
Start gewoon om 14:30?

Wat is bekend, wat is onzeker?
Voorlopig is alleen 3 onzeker, rest onveranderd
pi_188151803
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:10 schreef Adrie072 het volgende:
En een belg wint.
wint de Tour.
De rest wordt meegesleurd door een modderstroom
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 13:14:16 #232
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_188151846
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 12:52 schreef Marcoss het volgende:
maduc twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 12:33:19 Gelukkig doet dochterlief mijn tweets. Ik meende oprecht wat ik zei vanuit het renner-perspectief. Toen de feiten anders kwamen te liggen koos ik voor de geveinsde tegenspraak met Herbert. reageer retweet
maduc twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 12:33:19 Die ironie is blijkbaar veel mensen ontgaan. Ik vind het jammer dat ik hun TV genot daarmee heb verpest. Dat was niet mijn bedoeling. #tourdefrance2019 reageer retweet
:').
pi_188151901
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:14 schreef Slobeend het volgende:

[..]

:').
Ducrot is een fokker.
Domme uitspraken gooien op 'maar het was ironie'
pi_188151915
Je roept dit soort taferelen wel op je af natuurlijk als je de tour laat eindigen in een dorp die het meest betaald. Je weet dat je daar teringzooi kan verwachten.

Gewoon eindigen op de Mont Ventoux.
  zaterdag 27 juli 2019 @ 13:19:20 #235
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188151917
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:18 schreef Luppie0110 het volgende:
Je roept dit soort taferelen wel op je af natuurlijk als je de tour laat eindigen in een dorp die het meest betaald. Je weet dat je daar teringzooi kan verwachten.

Gewoon eindigen op de Mont Ventoux.
Wat?
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 13:19:47 #236
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188151931
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:18 schreef Luppie0110 het volgende:
Je roept dit soort taferelen wel op je af natuurlijk als je de tour laat eindigen in een dorp die het meest betaald. Je weet dat je daar teringzooi kan verwachten.

Gewoon eindigen op de Mont Ventoux.
Dat ging de laatste keer ook zo goed ja.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  FOK!fotograaf zaterdag 27 juli 2019 @ 13:20:09 #237
842 Zorro
Z
pi_188151934
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:10 schreef Adrie072 het volgende:
En een belg wint.
Ik las berg
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_188151943
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:18 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Ducrot is een fokker.
Domme uitspraken gooien op 'maar het was ironie'
Met een beetje intelligentie had je ook wel door dat het ironie was. Ducrot had meermaals gezegd dat hij het wel begreep, “maar stel je niet aan, gewoon fietsen”.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 27 juli 2019 @ 13:21:30 #239
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_188151949
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:18 schreef Luppie0110 het volgende:
Je roept dit soort taferelen wel op je af natuurlijk als je de tour laat eindigen in een dorp die het meest betaald. Je weet dat je daar teringzooi kan verwachten.

Gewoon eindigen op de Mont Ventoux.
Helemaal mee eens, dorpen die veel betalen hebben altijd kutweer erbij. Ofzo.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zaterdag 27 juli 2019 @ 13:22:44 #240
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188151963
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:18 schreef Luppie0110 het volgende:
Je roept dit soort taferelen wel op je af natuurlijk als je de tour laat eindigen in een dorp die het meest betaald. Je weet dat je daar teringzooi kan verwachten.

Gewoon eindigen op de Mont Ventoux.
Ben jij een zware drinker?
pi_188151964
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:21 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Helemaal mee eens, dorpen die veel betalen hebben altijd kutweer erbij. Ofzo.
Daarom woon ik in de Bijlmer. Altijd lekker weer.
pi_188152004
De grootste verliezer van het noodweer van gister en vandaag zijn de Tours van de komende jaren. No way dat ze volgend jaar weer zon parcour gaan uittekenen met veel klimmen boven 2000 meter.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_188152031
Gewoon 5 keer Alpe d'Huez op, niks mis mee
"You can call me Susan if it makes you happy"
  zaterdag 27 juli 2019 @ 13:27:47 #244
40566 Ericr
Livewrong
pi_188152033
Ze gaan nu Tours uittekenen waar Ala de meeste kans maakt. 3 weken muurtjes en tijdritten
pi_188152042
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:25 schreef Steven184 het volgende:
De grootste verliezer van het noodweer van gister en vandaag zijn de Tours van de komende jaren. No way dat ze volgend jaar weer zon parcour gaan uittekenen met veel klimmen boven 2000 meter.
De beklimming van de Iseran was het probleem niet gisteren ;)
pi_188152051
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:27 schreef Ericr het volgende:
Ze gaan nu Tours uittekenen waar Ala de meeste kans maakt. 3 weken muurtjes en tijdritten
Maar dan gaat Mathieu ze allemaal winnen.
pi_188152066
Gewoon 21 vlakke etappes _O_
pi_188152072
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:25 schreef Steven184 het volgende:
De grootste verliezer van het noodweer van gister en vandaag zijn de Tours van de komende jaren. No way dat ze volgend jaar weer zon parcour gaan uittekenen met veel klimmen boven 2000 meter.
De problemen van vandaag zijn ruim onder de 2000m, die van gisteren waren daar ook onder.
sig verwijderd door FA
pi_188152075
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:28 schreef Marcoss het volgende:

[..]

De beklimming van de Iseran was het probleem niet gisteren ;)
Risicoafweging, volgen jaar kunnen ze zich dit niet veroorloven
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  zaterdag 27 juli 2019 @ 13:32:14 #250
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188152093
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:31 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Risicoafweging, volgen jaar kunnen ze zich dit niet veroorloven
Dit valt toch niet te voorspellen? Anders moet je enkel vlakke etappes gaan uittekenen
pi_188152098
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:27 schreef Ericr het volgende:
Ze gaan nu Tours uittekenen waar Ala de meeste kans maakt. 3 weken muurtjes en tijdritten
Dat gezegd hebbende, ik zie Flip nooit de Tour winnen, maar de Vuelta zou eventueel wel kunnen als je naar de parcoursen kijkt van afgelopen jaren
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_188152100
thijszonneveld twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 13:19:13 Val Thorens af en op gefietst. Wat een beest van een klim. Holy shit hé. Het weer is vooralsnog redelijk. Regen, maar bergop is het niet koud. reageer retweet
thijszonneveld twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 13:22:28 Eerste tien kilometers zijn heel zwaar. Smal weggetje, slecht asfalt. Daar moet Kruijswijk Alaphilippe eigenlijk al ver in het rood duwen. Van km 20 tot 10 is het makkelijker en staat de wind schuin tegen. Slotkilometers zijn weer zwaar. reageer retweet
pi_188152110
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:32 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Dit valt toch niet te voorspellen? Anders moet je enkel vlakke etappes gaan uittekenen
Teunissen wint de tour
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 13:34:11 #254
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188152122
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:32 schreef Marcoss het volgende:
thijszonneveld twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 13:19:13 Val Thorens af en op gefietst. Wat een beest van een klim. Holy shit hé. Het weer is vooralsnog redelijk. Regen, maar bergop is het niet koud. reageer retweet
thijszonneveld twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 13:22:28 Eerste tien kilometers zijn heel zwaar. Smal weggetje, slecht asfalt. Daar moet Kruijswijk Alaphilippe eigenlijk al ver in het rood duwen. Van km 20 tot 10 is het makkelijker en staat de wind schuin tegen. Slotkilometers zijn weer zwaar. reageer retweet
Weer een nieuwe KOM voor Thijs. _O_ @johanbruyneel
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_188152126
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:32 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Dat gezegd hebbende, ik zie Flip nooit de Tour winnen, maar de Vuelta zou eventueel wel kunnen als je naar de parcoursen kijkt van afgelopen jaren
Vueltawinst zal hem vast niet zoveel boeien, daarvoor gaat hij z’n hele programma niet omgooien
  zaterdag 27 juli 2019 @ 13:34:27 #256
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_188152132
Ik ga zometeen mijn broekje uit doen. Korte etappe, schroeiend naar boven. Genot.

Zouden de sprinters nog problemen krijgen met zo’n korte etappe?
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 27 juli 2019 @ 13:34:34 #257
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_188152136
Han_Kock twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 13:33:48 ‘We benaderen de rit als een tijdrit. Kruijswijk vanmorgen als los gereden. De sprinters racen met Kruijswijk naar de voet vd klim en dan is het alles of niks’. #TDF2019 reageer retweet
Dit wordt genot _O_
  zaterdag 27 juli 2019 @ 13:35:28 #258
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188152147
quote:
10s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:34 schreef Pino112 het volgende:
Han_Kock twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 13:33:48 ‘We benaderen de rit als een tijdrit. Kruijswijk vanmorgen als los gereden. De sprinters racen met Kruijswijk naar de voet vd klim en dan is het alles of niks’. #TDF2019 reageer retweet
Dit wordt genot _O_
Met zestig per uur naar boven genot
pi_188152176
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:34 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Vueltawinst zal hem vast niet zoveel boeien, daarvoor gaat hij z’n hele programma niet omgooien
Eens
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_188152181
Dat worden Beltran-taferelen _O_
pi_188152186
quote:
10s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:34 schreef Pino112 het volgende:
Han_Kock twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 13:33:48 ‘We benaderen de rit als een tijdrit. Kruijswijk vanmorgen als los gereden. De sprinters racen met Kruijswijk naar de voet vd klim en dan is het alles of niks’. #TDF2019 reageer retweet
Dit wordt genot _O_
Ik mis een USPostal filmpje in deze post
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  zaterdag 27 juli 2019 @ 13:38:16 #262
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_188152191
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:25 schreef Steven184 het volgende:
De grootste verliezer van het noodweer van gister en vandaag zijn de Tours van de komende jaren. No way dat ze volgend jaar weer zon parcour gaan uittekenen met veel klimmen boven 2000 meter.
Zijn toch zat serieuze opties.
pi_188152192
Schroeigenot!

Geen flopshow maar een fapshow straks! :Y) ^O^
"The man who never alters his opinion is like standing water, and breeds reptiles of the mind." - William Blake, The Marriage of Heaven and Hell.
pi_188152201
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:38 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Ik mis een USPostal filmpje in deze post

Ik was hem al aan het kijken.
Citius, Altius, Fortius.
pi_188152206
Gewoon aangaan met 25k te gaan en dan valt iedereen op zijn plaats
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 13:39:23 #266
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188152214
Start is nou om 14:00 of 14:30?
pi_188152224
Plugge kan wel blij zijn met 5 seconden maar die lul was wel vergeten dat Steven die 2e plek moest pakken en niet de Plus bergop.
AJ
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 13:40:00 #268
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188152225
quote:
10s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:34 schreef Pino112 het volgende:
Han_Kock twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 13:33:48 ‘We benaderen de rit als een tijdrit. Kruijswijk vanmorgen als los gereden. De sprinters racen met Kruijswijk naar de voet vd klim en dan is het alles of niks’. #TDF2019 reageer retweet
Dit wordt genot _O_
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 27 juli 2019 @ 13:41:02 #269
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_188152241
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:39 schreef Kun-Aguero het volgende:
Plugge kan wel blij zijn met 5 seconden maar die lul was wel vergeten dat Steven die 2e plek moest pakken en niet de Plus bergop.
Neeheeeee. Man man man.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_188152244
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:39 schreef Momo... het volgende:
Start is nou om 14:00 of 14:30?
14.30 nog steeds?
"The man who never alters his opinion is like standing water, and breeds reptiles of the mind." - William Blake, The Marriage of Heaven and Hell.
  zaterdag 27 juli 2019 @ 13:41:11 #271
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188152245
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:39 schreef Kun-Aguero het volgende:
Plugge kan wel blij zijn met 5 seconden maar die lul was wel vergeten dat Steven die 2e plek moest pakken en niet de Plus bergop.
Maar De Plus werd 4e.
Put these foolish ambitions to rest.
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 27 juli 2019 @ 13:41:19 #272
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_188152248
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:39 schreef Kun-Aguero het volgende:
Plugge kan wel blij zijn met 5 seconden maar die lul was wel vergeten dat Steven die 2e plek moest pakken en niet de Plus bergop.
Wat?
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 13:41:20 #273
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188152249
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:39 schreef Momo... het volgende:
Start is nou om 14:00 of 14:30?
Nee, 14.30
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 27 juli 2019 @ 13:41:42 #274
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_188152259
Al die dagjesmensen in dit topic die geen flauw idee hebben :')
pi_188152260
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:38 schreef Aguero het volgende:

[..]


Ik was hem al aan het kijken.
Genot
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_188152263
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:32 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Dat gezegd hebbende, ik zie Flip nooit de Tour winnen, maar de Vuelta zou eventueel wel kunnen als je naar de parcoursen kijkt van afgelopen jaren
Als je de Vuelta kan winnen, kan je ook de Tour winnen. Flip kan behoorlijk tijdrijden.
AJ
pi_188152267
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:39 schreef Kun-Aguero het volgende:
Plugge kan wel blij zijn met 5 seconden maar die lul was wel vergeten dat Steven die 2e plek moest pakken en niet de Plus bergop.
Ik dacht dat jij niet meer zou posten na vrijdag?
pi_188152272
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:39 schreef Kun-Aguero het volgende:
Plugge kan wel blij zijn met 5 seconden maar die lul was wel vergeten dat Steven die 2e plek moest pakken en niet de Plus bergop.
Je hebt Simon en Warren gemist?
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 13:42:24 #279
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188152273
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:39 schreef Kun-Aguero het volgende:
Plugge kan wel blij zijn met 5 seconden maar die lul was wel vergeten dat Steven die 2e plek moest pakken en niet de Plus bergop.
lol er zaten nog Aids en Barkiel tussen.
pi_188152275
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:41 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Maar De Plus werd 4e.
Ik snap er geen reet van, waar komen die 5 seconden dan vandaan?
AJ
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 13:42:58 #281
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188152282
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:42 schreef Kun-Aguero het volgende:

[..]

Ik snap er geen reet van, waar komen die 5 seconden dan vandaan?
Ja dat weten wij niet hoe je daar bij komt
pi_188152283
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:41 schreef Kun-Aguero het volgende:

[..]

Als je de Vuelta kan winnen, kan je ook de Tour winnen. Flip kan behoorlijk tijdrijden.
Gaat niet om tijdrijden, gaat om de type bergritten
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_188152298
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:42 schreef Momo... het volgende:

[..]

Ja dat weten wij niet hoe je daar bij komt
Ik dacht dat het om die bonis ging en Herbert en Ducrot brachten het ook zo.
AJ
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 27 juli 2019 @ 13:44:07 #284
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_188152300
Han_Kock twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 13:40:30 Kruijswijk: ‘De insteek is podium en daar hoort geel ook bij. Ik ga volle bak’ #TDF2019 reageer retweet
:~

Jumbo Postal _O_
  zaterdag 27 juli 2019 @ 13:44:20 #285
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188152302
quote:
14s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:41 schreef Pino112 het volgende:
Al die dagjesmensen in dit topic die geen flauw idee hebben :')
Misschien moeten er maar topic pointers worden gemaakt voor hun ;(
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 13:44:28 #286
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188152304
JAAAAAAAAAAAAA
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_188152305
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:43 schreef Kun-Aguero het volgende:

[..]

Ik dacht dat het om die bonis ging en Herbert en Ducrot brachten het ook zo.
Die hebben geen kennis van zaken. Volgend keer naar Traksel luisteren
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 13:44:40 #288
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188152308
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:43 schreef Kun-Aguero het volgende:

[..]

Ik dacht dat het om die bonis ging en Herbert en Ducrot brachten het ook zo.
Nooit geloven wat die 2 zeggen
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 13:44:40 #289
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188152309
Krachtgod die gaat schroeien, daar heb ik zin in _O_
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 13:44:56 #290
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188152312
quote:
14s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:44 schreef Pino112 het volgende:
Han_Kock twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 13:40:30 Kruijswijk: ‘De insteek is podium en daar hoort geel ook bij. Ik ga volle bak’ #TDF2019 reageer retweet
:~

Jumbo Postal _O_
:B
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 13:44:56 #291
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188152313
quote:
14s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:44 schreef Pino112 het volgende:
Han_Kock twitterde op zaterdag 27-07-2019 om 13:40:30 Kruijswijk: ‘De insteek is podium en daar hoort geel ook bij. Ik ga volle bak’ #TDF2019 reageer retweet
:~

Jumbo Postal _O_
Hier trapt niemand in.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 27 juli 2019 @ 13:45:19 #292
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188152328
Egan gaat hem verorberen als ontbijt.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 13:45:28 #293
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188152329
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:44 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Die hebben geen kennis van zaken. Volgend keer naar Traksel luisteren
Jammer dat de Player hebben niet betekent dat je zonder reclame naar ze kan luisteren, je kan wel reclamevrije stream opzetten maar dan heb je het commentaar niet
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_188152332
Waarschijnlijk voelt Kruijsgod zich goed.
AJ
pi_188152343
quote:
9s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:45 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Jammer dat de Player hebben niet betekent dat je zonder reclame naar ze kan luisteren, je kan wel reclamevrije stream opzetten maar dan heb je het commentaar niet
Ik vind die Vlaamse commentatoren ook geen goed alternatief.
AJ
pi_188152390
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:46 schreef Kun-Aguero het volgende:

[..]

Ik vind die Vlaamse commentatoren ook geen goed alternatief.
Bobbie Traksel en Jan Hermsen zijn dat wel?
Citius, Altius, Fortius.
pi_188152395
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:41 schreef Kun-Aguero het volgende:

[..]

Als je de Vuelta kan winnen, kan je ook de Tour winnen. Flip kan behoorlijk tijdrijden.
Daar zijn een aantal Vueita-winnaars het niet helemaal mee eens
pi_188152397
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:45 schreef Kun-Aguero het volgende:
Waarschijnlijk voelt Kruijsgod zich goed.
Of totaal niet en is het bluf.
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 13:49:57 #299
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188152408
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:49 schreef Aguero het volgende:

[..]

Bobbie Traksel en Jan Hermsen zijn dat wel?
ik luister liever naar Traksel & Hermsen dan naar Clement & Dijkstra, maar zodra Ducrot er zit ga ik naar NPO
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zaterdag 27 juli 2019 @ 13:50:44 #300
260839 vuvuzela
pwèèèèèp
pi_188152420
Morgen is toch ook nog een wedstrijd? Met de huidige minimale verschillen kunnen ze dan toch ook nog van alles proberen? :P
  Moderator zaterdag 27 juli 2019 @ 13:52:49 #301
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188152446
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juli 2019 13:50 schreef vuvuzela het volgende:
Morgen is toch ook nog een wedstrijd? Met de huidige minimale verschillen kunnen ze dan toch ook nog van alles proberen? :P
Ongeschreven regel dat er dan niets gebeurt... Zou wel leuk zijn als lollerflip wel in de aanval gaat...
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')