En en en?quote:Op maandag 24 februari 2020 15:29 schreef mascara-klodder het volgende:
Heb er straks ook weer eentje voor dit topic
Kan het vergelijken met een ander merk omdat ik die ookal een paar keer gegeten had.
Ben benieuwd naar het verschil.
Eerder had ik deze:
[ afbeelding ]
Nu van een ander merk. Maak vnv wel een nieuwe post met de details en foto.
Vanavond had ik deze:quote:
quote:Op maandag 24 februari 2020 23:12 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Vanavond had ik deze:
[ afbeelding ]
¤2,89 voor 550gr.
Had het in de bonus gekocht. Was nu maar ¤1,45 per zak.
Het was netals die van Bonduelle een dikke prima.
Van Bonduelle had ik trouwens van Scoupy voor ¤1 de zak.
Ik kook er wat rijst bij en voor mij is het een prima maaltje.
Verder zal ik het nooit kopen als het niet zo erg in de aanbieding is. De zak van HAKis 550 gram en daar eet ik dus 3x van.
Heb zelf in de regel altijd linzen en bonen in huis en alle kruiden/specerijen ook. Als je dan gaat uitrekenen dan ben je nog veel goedkoper uit en ook met ietwat meer groenten.
Speciaal voor @:Lucky_Strike mijn weegschaal van de LidlRijst had ik ookal voor morgen gekookt.
[ afbeelding ]
Ben verder dus een kleine eter. Dit was voor mij meer dan voldoende
[ afbeelding ]
Net als van bonduelle is het dus gewoon prima gekruid.quote:Op dinsdag 25 februari 2020 15:25 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]![]()
Voor jou hartstikke goedkoop dus. ¤ 1,45 voor een zak waar je 3x mee doet
Mij lijkt het een beetje smaakloos. Of is de saus smaakvol genoeg?
Ik heb Bonduelle ook nooit gehad. Dacht eigenlijk dat HAK hiermee was begonnen.quote:Op dinsdag 25 februari 2020 16:34 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Net als van bonduelle is het dus gewoon prima gekruid.
Had weleens de dahl gehad van volgens mij Conimex en dat rook best ook oké maar was totaal smakeloos
Dit ruikt als een dikke prima en smaakt ook echt zo
En voor mij inderdaad een koopje als het zo in de aanbieding is. Zo’n zak is normaal voor 2-3 personen en dat klopt ook wel ja.
Goed bezig! Sterkte met de verzorging van je moeder.quote:Op zondag 1 maart 2020 15:46 schreef Sicstus het volgende:
Voor mijn fans die zich afvragen waar mijn recensies blijven: mijn moeder heeft begin februari een nieuwe schouder gekregen en ik logeer sindsdien bij haar om te mantelzorgen! Dus even geen mogelijkheden om blikvoer en andere zooi te maken
Maar zij hoeft die blikken toch niet open te draaien met die schouder? Dat kan je toch wel zelf?quote:Op zondag 1 maart 2020 15:46 schreef Sicstus het volgende:
Voor mijn fans die zich afvragen waar mijn recensies blijven: mijn moeder heeft begin februari een nieuwe schouder gekregen en ik logeer sindsdien bij haar om te mantelzorgen! Dus even geen mogelijkheden om blikvoer en andere zooi te maken
quote:Op zondag 1 maart 2020 16:22 schreef golfer het volgende:
[..]
Maar zij hoeft die blikken toch niet open te draaien met die schouder? Dat kan je toch wel zelf?
quote:Op zondag 1 maart 2020 16:22 schreef golfer het volgende:
[..]
Maar zij hoeft die blikken toch niet open te draaien met die schouder? Dat kan je toch wel zelf?
Wel eens gehaald dit. Ik vond er niks aan. Echt een miskoop. Een blik bruinebonensoep is een stuk lekkerder.quote:Op dinsdag 25 februari 2020 15:25 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]![]()
Voor jou hartstikke goedkoop dus. ¤ 1,45 voor een zak waar je 3x mee doet
Mij lijkt het een beetje smaakloos. Of is de saus smaakvol genoeg?
Werkt ook uitstekend met wat sla en tomaat in een wrap.quote:Op woensdag 25 maart 2020 16:32 schreef Sicstus het volgende:
Vandaag valt de keuze op een klassiek Tex-Mex gerecht:
[ afbeelding ]
Chili con carne! Deze is volgens mij afkomstig van de Lidl, tijdens 1 van de buitenlandse weken. Maar ik weet het niet meer zeker.
quote:Op woensdag 25 maart 2020 18:22 schreef Näsenbar het volgende:
[..]
Werkt ook uitstekend met wat sla en tomaat in een wrap.
Die hoef je dan ook niet op te eten.quote:Op donderdag 26 maart 2020 10:39 schreef Myraela het volgende:
Ik vind het blik er niet zo lekker uitzien.
Alleen jammer dat de inhoud van dat blik niets met Chili Con Carne te maken heeft.quote:Op woensdag 25 maart 2020 16:32 schreef Sicstus het volgende:
Quarantine! Bij uitstek de gelegenheid voor blikvoer om te shinen! Vandaar dat jullie Sicstus ook zo min mogelijk naar buiten gaat en dat is dus een perfecte gelegenheid om zijn voorraad blikvoer eens te gaan aanspreken.
Vandaag valt de keuze op een klassiek Tex-Mex gerecht:
Hey! Thnx! Ja met m'n moeder gaat het beter, ze kan weer min of meer voor zichzelf zorgen. Ze heeft alleen wel nog steeds pijn aan haar schouder, waarschijnlijk aan een ontsteking. Maar door dat coronavirus is haar afspraak met de arts afgezegd, ze heeft blijkbaar geen recht meer op zorg.quote:Op donderdag 26 maart 2020 20:01 schreef Yinny het volgende:
Joepie! Sicstus is terug!
Hoe gaat het nu met je moeder?
Doe niet zo flauw man. Je ging ff over een grens. Post is weg. Geen note, geen ban. Niks aan de hand verder hoor.quote:Op donderdag 26 maart 2020 20:36 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Hey! Thnx! Ja met m'n moeder gaat het beter, ze kan weer min of meer voor zichzelf zorgen. Ze heeft alleen wel nog steeds pijn aan haar schouder, waarschijnlijk aan een ontsteking. Maar door dat coronavirus is haar afspraak met de arts afgezegd, ze heeft blijkbaar geen recht meer op zorg.
Anyway, ik zie dat de moderators posts van mij aan het verwijderen zijn, dus ik hou ermee op. Dit topic mag dichtBedankt voor alle belangstelling in dit deel en het vorige deel!
Die is niet van hem natuurlijkquote:Op donderdag 26 maart 2020 15:59 schreef Nine. het volgende:
[..]
Alleen jammer dat de inhoud van dat blik niets met Chili Con Carne te maken heeft.
[ afbeelding ]
Als je echte Chili wil eten, probeer dan dit recept van wijlen @:MaximusTG eens uit.
Als je niet tegen reacties/commentaar kan moet je überhaupt niet op een openbaar forum (willen) posten.quote:Op donderdag 26 maart 2020 20:36 schreef Sicstus het volgende:
Anyway, ik zie dat de moderators posts van mij aan het verwijderen zijn, dus ik hou ermee op. Dit topic mag dichtBedankt voor alle belangstelling in dit deel en het vorige deel!
Op FOK! en Tweakers staat dit bekend als de chili van Maximus. Vandaar.quote:Op donderdag 26 maart 2020 21:14 schreef Whiskers2009 het volgende:
Die is niet van hem natuurlijk
Het kaartje met dat recept heb ik 25 a 30 jaar geleden van mijn moeder gekregen. En ik vermoed dat het kaartje uit de jaren '70 stamt.
Een recept als dit en deze ingrediënten in de jaren 70??quote:Op donderdag 26 maart 2020 21:14 schreef Whiskers2009 het volgende:
[..]
Die is niet van hem natuurlijk
Het kaartje met dat recept heb ik 25 a 30 jaar geleden van mijn moeder gekregen. En ik vermoed dat het kaartje uit de jaren '70 stamt.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |