Nope, ik in ieder geval niet op basis van dit recept.quote:Op maandag 15 juli 2019 21:37 schreef flipsen het volgende:
[..]
Zag dat het een familierecept was. Hebben of zijn wij toevallig dezelfde familie? Dit recept ken ik van mijn tante uit Zuid-Limburg
Ik toch maar welquote:Op maandag 15 juli 2019 22:45 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Was ook niet van plan morgen naar de markt te gaan want wilde hont meenemen naar werk maar plannen veranderd.
Oppas van hont gaat mee naar de markt en dan ga ik daarna door naar werk en hont en boodschappen terug naar huis met de oppas
Dus geen sjouwwerk
Zo even lijstje maken
Staat saoto op het menu Eieren en lontong alvast vanavond gekookt
Naar de markt?quote:
Jups... had me vergist.quote:
Roerbakken dusquote:
Yup, lekker makkelijk, lekker saai, weinig moeite.quote:Op dinsdag 16 juli 2019 14:39 schreef Prego het volgende:
[..]
Roerbakken dus
OT: koude groene thee met een klein beetje citroensap
Ojee hebro saté nietwaar?quote:Op dinsdag 16 juli 2019 18:45 schreef Sigaartje het volgende:
Sate met brood en sambal oelek-ei
[ afbeelding ]
AH-merk. Ik had hard gewerkt, geen zin om iets te verzinnen.quote:Op dinsdag 16 juli 2019 19:11 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ojee hebro saté nietwaar?
Ik had net heerlijk twister friet, kaassouffle en een nasischijf. Met een glas orangina.
Wtf Ik had nog een bloemkool liggen en het is niet echt mijn favoriete groente, dus maar even recepten gegoogled. Kom ik inderdaad iets tegen over bloemkool in schijven snijden en zo hup, de oven in met wat olijfolie erop en zout en peper. En krijg nou niets, het was LEKKER! Grappig dat je dezelfde ingeving hadquote:Op dinsdag 16 juli 2019 17:17 schreef golfer het volgende:
Straks: geroosterde bloemkool uit de oven en in geklaarde boter gebakken tongscharfilets.
Ik heb het al vaker gemaakt.quote:Op dinsdag 16 juli 2019 19:15 schreef flipsen het volgende:
Ik had nog een bloemkool liggen en het is niet echt mijn favoriete groente, dus maar even recepten gegoogled. Kom ik inderdaad iets tegen over bloemkool in schijven snijden en zo hup, de oven in met wat olijfolie erop en zout en peper. En krijg nou niets, het was LEKKER! Grappig dat je dezelfde ingeving had
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |