FOK!forum / Blockchain Technology & Cryptocurrencies / [SC] Cryptocurrencies #1000 RIP Zith
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 10:01
image?span=6m&size=medium&currency= USD&exchange=coinbase image?span=24h&size=medium&currency=USD&exchange=coinbase

Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

tenor.gif?itemid=8410476
groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen @Kyran via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen

Preev simple bitcoin price
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.



Be fearful when Tether crashes.
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 10:01
Nummertje 1000 voor Zithgod
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 10:05
1000 alweer, wow
KapBakzaterdag 22 juni 2019 @ 10:09
Zith :( blijft godverdomme kut.

Wel mooi dat de 1000 is aangetikt, toffe reeks :)

En leuk je weer even terug te zien Typisch :W
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 10:13
Je hebt hier dus nog steeds mensen die nu blij zijn als hun alts in eurootjes een beetje zijn gestegen terwijl ze in sats hebben verloren. _O-

Dan ben je niet goed bij je paasei.
KapBakzaterdag 22 juni 2019 @ 10:21
quote:
14s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 10:13 schreef aTypisch het volgende:
Je hebt hier dus nog steeds mensen die nu blij zijn als hun alts in eurootjes een beetje zijn gestegen terwijl ze in sats hebben verloren. _O-

Dan ben je niet goed bij je paasei.
Is het voor jou voor te stellen dat iemand op de termijn waarop hij of zij in crypto zit niet in Bitcoin gelooft? Dus dat bijvoorbeeld ETH/XRP/EOS #1 overneemt.

Want als dat de thesis is waarmee je investeert moet je niet naar sats kijken (ik geloof hier overigens niet in).
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 10:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 10:21 schreef KapBak het volgende:

[..]

Is het voor jou voor te stellen dat iemand op de termijn waarop hij of zij in crypto zit niet in Bitcoin gelooft? Dus dat bijvoorbeeld ETH/XRP/EOS #1 overneemt.

Want als dat de thesis is waarmee je investeert moet je niet naar sats kijken (ik geloof hier overigens niet in).
Dan heb je nog een lange weg te gaan en begrijp je nog niet echt waarom bitcoin überhaupt waarde heeft.
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 10:28
quote:
10s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 10:25 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Dan heb je nog een lange weg te gaan en begrijp je nog niet echt waarom bitcoin überhaupt waarde heeft.
Eindelijk weer eens iemand die het begrijpt _O_
KapBakzaterdag 22 juni 2019 @ 10:29
quote:
10s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 10:25 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Dan heb je nog een lange weg te gaan en begrijp je nog niet echt waarom bitcoin überhaupt waarde heeft.
Dat was de vraag toch niet joh gek _O-

Kan je je voorstellen dat er mensen zijn die dat geloven? Want voor mensen met die overtuiging is rekenen in sats niet aantrekkelijk.
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 10:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 10:29 schreef KapBak het volgende:

[..]

Dat was de vraag toch niet joh gek _O-

Kan je je voorstellen dat er mensen zijn die dat geloven? Want voor mensen met die overtuiging is rekenen in sats niet aantrekkelijk.
Dat kan ik prima geloven ja. Vind het ook best, meer bitcoin voor ons. :D

Van de week weer een keertje The Bitcoin Standard geluisterd. Echt genot.
fathankzaterdag 22 juni 2019 @ 10:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 10:21 schreef KapBak het volgende:

[..]

Is het voor jou voor te stellen dat iemand op de termijn waarop hij of zij in crypto zit niet in Bitcoin gelooft? Dus dat bijvoorbeeld ETH/XRP/EOS #1 overneemt.

Want als dat de thesis is waarmee je investeert moet je niet naar sats kijken (ik geloof hier overigens niet in).
Enige die dat zou kunnen is DOGE.
KapBakzaterdag 22 juni 2019 @ 10:38
quote:
14s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 10:33 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Dat kan ik prima geloven ja. Vind het ook best, meer bitcoin voor ons. :D

Van de week weer een keertje The Bitcoin Standard geluisterd. Echt genot.
Dat boek van die clown die roept dat CO2 alleen maar goed is voor de aarde en hoe meer hoe beter? :P

Dat lijkt me inderdaad de thot leaders die we moeten volgen :D

Doe mij dan maar Demeester, Andreas of Lopp. Meer nuance, minder hysterie en veeeel meer inhoud.
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 10:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 10:38 schreef KapBak het volgende:

[..]

Dat boek van die clown die roept dat CO2 alleen maar goed is voor de aarde en hoe meer hoe beter? :P

Dat lijkt me inderdaad de thot leaders die we moeten volgen :D

Doe mij dan maar Demeester, Andreas of Lopp. Meer nuance, minder hysterie en veeeel meer inhoud.
Je kunt iemand op andere gebieden toch minder serieus nemen? Hoop leuke inzichten uit zijn boek gehaald.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 22-06-2019 10:53:36 ]
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 10:54
Next stop 13k?

Heb zojuist de stop loss triggers maar even omhoog gezet. Al met al een prima eerste Bitmex trade :+

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 22-06-2019 10:54:38 ]
Nattekatzaterdag 22 juni 2019 @ 11:07
#1000 :o
leolinedancezaterdag 22 juni 2019 @ 11:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 03:48 schreef illusions het volgende:

[..]

Wat rook jij dan? Geef mij wat. :+

Ik (en de meerderheid hier en de rest van de wereld) zeg juist altijd dat alts van BTC afhankelijk zijn waar jij elke keer religieus tegenin gaat. Je haalt nu 2 dingen door elkaar vlugge Japie. :D

(Geeft niet hoor, zijn we aan gewend. :P)
Praat nou eens voor jezelf :D Misschien imponeert dat in Spanje nog, maar hier maak je weinig indruk met 'de meerderheid' en 'rest van de wereld', 'zijn we gewend' kleuterniveau _O-

quote:
0s.gif Op donderdag 20 juni 2019 14:44 schreef poebz het volgende:

[..]

Jij begrijpt niet dat als BTC moon gaat veel mensen hun alts omruilen naar BTC en alts niet alleen in sats, maar ook in euros dalen?
Hoe zit het nou?

[ Bericht 1% gewijzigd door leolinedance op 22-06-2019 11:22:16 ]
leolinedancezaterdag 22 juni 2019 @ 11:13
quote:
14s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 02:14 schreef fathank het volgende:

[..]

Vet gaat lekker door het putje...
Ik zie het. Gelukkig zit ik vooral in BNB _O_
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 12:04
Wat vinden jullie van Libra jongons?
Ronald-Koemanzaterdag 22 juni 2019 @ 12:04
ik mag die aTypisch wel :)
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 12:12
Libra de enterprise blockchain killer
TheFreshPrincezaterdag 22 juni 2019 @ 12:13
BeanCash / Bitbean _O_

Nee grapje, ook een kutcoin.

Heb er een miljoen gekocht om te sprouten (4% per maand)
Oscar.zaterdag 22 juni 2019 @ 12:27
quote:
14s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 10:13 schreef aTypisch het volgende:
Je hebt hier dus nog steeds mensen die nu blij zijn als hun alts in eurootjes een beetje zijn gestegen terwijl ze in sats hebben verloren. _O-

Dan ben je niet goed bij je paasei.
o no not this shit again
illusionszaterdag 22 juni 2019 @ 12:28
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 11:10 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Praat nou eens voor jezelf :D Misschien imponeert dat in Spanje nog, maar hier maak je weinig indruk met 'de meerderheid' en 'rest van de wereld', 'zijn we gewend' kleuterniveau _O-
[..]

Hoe zit het nou?
Uhm, je ziet ook niet dat je iemand anders quote? :D
illusionszaterdag 22 juni 2019 @ 12:32
quote:
14s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 10:13 schreef aTypisch het volgende:
Je hebt hier dus nog steeds mensen die nu blij zijn als hun alts in eurootjes een beetje zijn gestegen terwijl ze in sats hebben verloren. _O-

Dan ben je niet goed bij je paasei.
Als je vandaag gaat uitcashen mag je er blij mee zijn, anders heb je het inderdaad niet begrepen. :P
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 12:44
nvm

[ Bericht 99% gewijzigd door #ANONIEM op 22-06-2019 12:45:35 ]
Oscar.zaterdag 22 juni 2019 @ 12:53
Dit voelt toch goed
2ljgv13.png
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 13:17
D9h2FQMXkAESkjQ.jpg:large
Nattekatzaterdag 22 juni 2019 @ 13:21
quote:
4s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 12:53 schreef Oscar. het volgende:
Dit voelt toch goed
[ afbeelding ]
Geld :~
TheFreshPrincezaterdag 22 juni 2019 @ 13:45
Heb nu 5 stakende coins op m'n stake servertje:

- PIVX
- Phore
- NAV
- Nexus
- BeanCash (BITB)

Het zijn coins die ondanks de inflatie alle 5 redelijk stabiel zijn in ¤ prijs over het laatste halve jaar.
Door te spreiden dek ik de risico's wat af en als er 1 moon gaat is dat mooi meegenomen ;)
Chaeszaterdag 22 juni 2019 @ 13:57
Ik weet dat niemand hier een glazenbol heeft maar is het handig om de alts nu even om te zetten naar BTC totdat de alts gaan pumpen? _O-
leolinedancezaterdag 22 juni 2019 @ 14:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 12:28 schreef illusions het volgende:

[..]

Uhm, je ziet ook niet dat je iemand anders quote? :D
Dat zien we ja, was ook de bedoeling :D zonnesteekje opgelopen in Spanje?
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 14:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 13:57 schreef Chaes het volgende:
Ik weet dat niemand hier een glazenbol heeft maar is het handig om de alts nu even om te zetten naar BTC totdat de alts gaan pumpen? _O-
Je velies nemen is nooit te laat imo.
poebzzaterdag 22 juni 2019 @ 14:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 13:57 schreef Chaes het volgende:
Ik weet dat niemand hier een glazenbol heeft maar is het handig om de alts nu even om te zetten naar BTC totdat de alts gaan pumpen? _O-
Lastig te zeggen. Zul je net zien dat alts opeens keihard pumpen.
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 14:06
$11k!
Heeinzzaterdag 22 juni 2019 @ 14:12
2119 BTC sell wall bij 11k op binance
LXIVzaterdag 22 juni 2019 @ 14:14
Wow! Boven de 10K. Nooit, echt nooit gedacht dat ik die BTC-koers nog ooit op de borden zou zien.

Ik geef toe, ik had het fout, jullie hadden het goed. Respect!

Zijn jullie nog allemaal aan het hodlen?
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 14:14
quote:
10s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 14:12 schreef Heeinz het volgende:
2119 BTC sell wall bij 11k op binance
Snel kopen dan, prijs is al 11.1 :p
Jed1Gamzaterdag 22 juni 2019 @ 14:14
Gaat hard, 11K in zicht
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 14:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 14:14 schreef LXIV het volgende:
Wow! Boven de 10K. Nooit, echt nooit gedacht dat ik die BTC-koers nog ooit op de borden zou zien.

Ik geef toe, ik had het fout, jullie hadden het goed. Respect!

Zijn jullie nog allemaal aan het hodlen?
Heb vanaf 6k naar beneden weer bijgekocht tot 6k omhoog. Maar niet veel, ben geen magneet helaas

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 22-06-2019 14:15:01 ]
Chaeszaterdag 22 juni 2019 @ 14:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 14:05 schreef poebz het volgende:

[..]

Lastig te zeggen. Zul je net zien dat alts opeens keihard pumpen.
Klopt, maar dan kan ik de BTC snel genoeg verkopen als ik de markt gewoon blijf volgen haha.
Heeinzzaterdag 22 juni 2019 @ 14:15
Er werd net in één order 53 BTC gekocht
KapBakzaterdag 22 juni 2019 @ 14:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 14:14 schreef LXIV het volgende:
Wow! Boven de 10K. Nooit, echt nooit gedacht dat ik die BTC-koers nog ooit op de borden zou zien.

Ik geef toe, ik had het fout, jullie hadden het goed. Respect!

Zijn jullie nog allemaal aan het hodlen?
Nooit verkocht nooit bijgekocht.
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 14:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 14:14 schreef LXIV het volgende:
Wow! Boven de 10K. Nooit, echt nooit gedacht dat ik die BTC-koers nog ooit op de borden zou zien.

Ik geef toe, ik had het fout, jullie hadden het goed. Respect!

Zijn jullie nog allemaal aan het hodlen?
Leer/lees waarom je fout zat/zit en je kan nog genoeg verdienen. Dit is pas het begin.
LXIVzaterdag 22 juni 2019 @ 14:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 14:18 schreef Piva het volgende:

[..]

Leer/lees waarom je fout zat/zit en je kan nog genoeg verdienen. Dit is pas het begin.
Ik heb er al genoeg over gelezen, begrijp de techniek wel maar snap de marketcap van BTC nog steeds niet. Dus beter blijf ik er vanaf en handel ik in assets die ik wel begrijp. Dit jaar 28% gepakt op de traditionele beurzen en voor mij is dat prima.
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 14:22
quote:
14s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 14:20 schreef LXIV het volgende:
Ik heb er al genoeg over gelezen, begrijp de techniek wel maar snap de marketcap van BTC nog steeds niet.
Het gaat niet zozeer om de techniek zelf maar wat je ermee kan bereiken. Ik zou je aanraden om het boek "the bitcoin standard" te lezen.

Maar fair enough, de waarde ervan is heel lastig in de schatten en super speculatief nog steeds. Maar dat maakt het ook zo interessant om life changing returns binnen te halen.

Het zou mij eigenlijk helemaal niet verbazen als we x5 gaan in de komende 12 maanden.
LXIVzaterdag 22 juni 2019 @ 14:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 14:22 schreef Piva het volgende:

[..]

Het gaat niet zozeer om de techniek zelf maar wat je ermee kan bereiken. Ik zou je aanraden om het boek "the bitcoin standard" te lezen.

Maar fair enough, de waarde ervan is heel lastig in de schatten en super speculatief nog steeds. Maar dat maakt het ook zo interessant om life changing returns binnen te halen.

Het zou mij eigenlijk helemaal niet verbazen als we x5 gaan in de komende 12 maanden.
Mij ook niet meer. Maar dat de koers door 10 gaat net zo min.
KapBakzaterdag 22 juni 2019 @ 14:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 14:22 schreef Piva het volgende:
Ik zou je aanraden om het boek "the bitcoin standard" te lezen.

Ik zou je nog eerder aanraden om van een gebouw te springen. Lees lekker de boeken van Andreas of gewoon de whitepaper.
KapBakzaterdag 22 juni 2019 @ 14:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 14:23 schreef LXIV het volgende:

[..]

Mij ook niet meer. Maar dat de koers door 10 gaat net zo min.
Tuurlijk, maar ook toen alles naar de tering ging qua koers is er hier altijd gezegd dat het ongelooflijk speculatief is. Dat is nu nog steeds zo.

Ik verwacht dat Bitcoin goud in gaat halen qua market cap overigens, maar het kan net zo goed niet gebeuren. Geen enkele serieuze bitcoin dev beweert dat het geen experiment is :P
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 14:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 14:24 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik zou je nog eerder aanraden om van een gebouw te springen. Lees lekker de boeken van Andreas of gewoon de whitepaper.
De whitepaper gaat vooral over de techniek natuurlijk. Het monetaire idee achter bitcoin is prima omschreven door Saifedean.

Misschien word het wel eens tijd om Andreas boek te lezen ja, is er een audiobook? :+

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 22-06-2019 14:28:33 ]
dimmakzaterdag 22 juni 2019 @ 14:35
Mooie TT voor deze prachtige jubileum met 10k! Op naar ongekende hoogten heren.
Lospedrosazaterdag 22 juni 2019 @ 14:37
11K inmiddels :P
KapBakzaterdag 22 juni 2019 @ 14:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 14:27 schreef Piva het volgende:
Het monetaire idee achter bitcoin is prima omschreven door Saifedean.
Die daarbij een paar persoonlijke aanvallen op Keynes niet links laat liggen. Als ik het mij goed herinner noemt hij hem ergens een pedofiel.

Een hoe kan je iemand die zon zin zonder enige gene kan opschrijven serieus nemen:

quote:
As government money has replaced sound money, patrons with low time preference and refined tastes have been replaced by government bureaucrats with political agendas as crude as their artistic taste.
Ja want "sound money" zorgt ervoor dat "artistieke smaak" toe of afneemt :') :') :')
woxxelzaterdag 22 juni 2019 @ 14:42
Waarom gaat btc zo hard
Heeinzzaterdag 22 juni 2019 @ 14:42
GENOT
KapBakzaterdag 22 juni 2019 @ 14:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 14:42 schreef woxxel het volgende:
Waarom gaat btc zo hard
WHALES ZIJN AAN HET SPELEN EN AZIE WORDT WAKKER
KapBakzaterdag 22 juni 2019 @ 14:43
Wall street bonussen + chineese maan staat goed, dat trekt koers omhoog :D
Oscar.zaterdag 22 juni 2019 @ 14:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 14:42 schreef woxxel het volgende:
Waarom gaat btc zo hard
Zodat hij straks lekker in kan kakken
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 14:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 14:37 schreef KapBak het volgende:

[..]

Die daarbij een paar persoonlijke aanvallen op Keynes niet links laat liggen. Als ik het mij goed herinner noemt hij hem ergens een pedofiel.

Een hoe kan je iemand die zon zin zonder enige gene kan opschrijven serieus nemen:
[..]

Ja want "sound money" zorgt ervoor dat "artistieke smaak" toe of afneemt :') :') :')
Ik lees over dit soort dingen gewoon heen.
Chaeszaterdag 22 juni 2019 @ 14:52
Zometeen alweer $11.2k. Gaat wel erg rap.
KapBakzaterdag 22 juni 2019 @ 15:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 14:52 schreef Chaes het volgende:
Zometeen alweer $11.2k. Gaat wel erg rap.
Komt ook heus wel weer een correctie hoor :P
Chaeszaterdag 22 juni 2019 @ 15:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 15:01 schreef KapBak het volgende:

[..]

Komt ook heus wel weer een correctie hoor :P
Hoop het ook ja, kan ik bijkopen :P.
KapBakzaterdag 22 juni 2019 @ 15:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 15:05 schreef Chaes het volgende:

[..]

Hoop het ook ja, kan ik bijkopen :P.
Kijk dit is het optimisme wat we willen zien in topic nummer 1000! :)
Syphixxzaterdag 22 juni 2019 @ 15:30
knallen met die ballen *O*

SPOILER
enkel beetje kut dat ik geen BTC heb :')
Maikuuulzaterdag 22 juni 2019 @ 15:42
Toch weer mooi om de portfolio dagelijks weer enkele honderdjes/duizend te zien groeien :D goede oude tijd

[ Bericht 5% gewijzigd door Maikuuul op 22-06-2019 16:22:26 ]
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 16:04
2017 praktijken dit.
Roces18zaterdag 22 juni 2019 @ 16:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 15:05 schreef Chaes het volgende:

[..]

Hoop het ook ja, kan ik bijkopen :P.
fomo much
illusionszaterdag 22 juni 2019 @ 17:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 14:00 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Dat zien we ja, was ook de bedoeling :D zonnesteekje opgelopen in Spanje?
Nou, je attributeert de stelling aan mij. Existentiële crisis vermoed ik.
illusionszaterdag 22 juni 2019 @ 17:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 15:01 schreef KapBak het volgende:

[..]

Komt ook heus wel weer een correctie hoor :P
Nu is de kunst om voor de correctie net even alles weg te doen, pak je nog wat extra's. :9
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 17:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 14:37 schreef KapBak het volgende:

[..]

Die daarbij een paar persoonlijke aanvallen op Keynes niet links laat liggen. Als ik het mij goed herinner noemt hij hem ergens een pedofiel.

Een hoe kan je iemand die zon zin zonder enige gene kan opschrijven serieus nemen:
[..]

Ja want "sound money" zorgt ervoor dat "artistieke smaak" toe of afneemt :') :') :')
Nog nooit een boek van Nassim Taleb gelezen zeker?

Dat een auteur soms onzin praat of een heel erg uitgesproken mening heeft betekend voor mij nog niet per se dat alles van die schrijvers maar afgeschreven moet worden. Zoals aTypich al zei, gewoon overheen lezen.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 22-06-2019 17:23:28 ]
illusionszaterdag 22 juni 2019 @ 17:31
11k+ gaat blijkbaar nog evenrtjes niet houden.b :{
Oscar.zaterdag 22 juni 2019 @ 17:36
Heerlijk zo flashdump. _O_ Dan slaat mijn cryptobotje helemaal op hol :Y
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 17:42
quote:
4s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 17:36 schreef Oscar. het volgende:
Heerlijk zo flashdump. _O_ Dan slaat mijn cryptobotje helemaal op hol :Y
Zelfs Bitmex sloeg helemaal op hol haha.

Wat voor bot draai je?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 22-06-2019 17:42:37 ]
Oscar.zaterdag 22 juni 2019 @ 17:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 17:42 schreef Piva het volgende:

[..]

Zelfs Bitmex slaat dan helemaal op hol.

Wat voor bot draai je?
Gekko en Zenbot
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 18:01

Wel mooi om te zien dat Willem ook wel echt om is. Langzaam aan zien ze het licht.

De hoeveelheid onwetendheid tijdens zo'n show is wel erg eigenlijk. Kunnen ze tijdens zulke shows niet beter iemand inhuren die er ook echt verstand van heeft?
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 18:02
quote:
4s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 17:43 schreef Oscar. het volgende:

[..]

Gekko en Zenbot
Thanks, ik ga er naar kijken! Draai je ze al een tijdje?

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 22-06-2019 18:02:43 ]
Oscar.zaterdag 22 juni 2019 @ 18:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 18:02 schreef Piva het volgende:

[..]

Thanks, ik ga er naar kijken! Draai je ze al een tijdje?
een jaartje
chroestjovzaterdag 22 juni 2019 @ 18:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 13:57 schreef Chaes het volgende:
Ik weet dat niemand hier een glazenbol heeft maar is het handig om de alts nu even om te zetten naar BTC totdat de alts gaan pumpen? _O-
Neen, als je een dergelijke gok wil uitvoeren, moet je die gok veel eerder wagen en niet wanneer ze op een ATL staan t.o.v. de BTC.
illusionszaterdag 22 juni 2019 @ 18:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 18:33 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Neen, als je een dergelijke gok wil uitvoeren, moet je die gok veel eerder wagen en niet wanneer ze op een ATL staan t.o.v. de BTC.
Inderdaad. Het zal al snel gaan bijtrekken, en dan voel je je kut als je je altcoins duurder terug moet kopen. Tenzij je zo iemand bent die gelooft dat de altcoin koersen geen moer met Bitcoin te maken hebt, dan ga je gang.
Chaeszaterdag 22 juni 2019 @ 18:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 18:33 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Neen, als je een dergelijke gok wil uitvoeren, moet je die gok veel eerder wagen en niet wanneer ze op een ATL staan t.o.v. de BTC.
Ja eens.Heb toch atm voor het grootste gedeelte ETH, dus niet echt nodig om te switchen.
Chaeszaterdag 22 juni 2019 @ 18:47
Heeft iemand hier nog Enjin (ENJ)?
Heb deze al heel lang, gebeurt alleen weinig mee.
Lospedrosazaterdag 22 juni 2019 @ 18:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 18:35 schreef illusions het volgende:

[..]

. Tenzij je zo iemand bent die gelooft dat de altcoin koersen geen moer met Bitcoin te maken hebt, dan ga je gang.
:D _O-
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 19:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 18:47 schreef Chaes het volgende:
Heeft iemand hier nog Enjin (ENJ)?
Heb deze al heel lang, gebeurt alleen weinig mee.
Heel lang? Al zeker 2 maanden zeker...
Menderzaterdag 22 juni 2019 @ 19:01
Zo ik ben weer werkloos :D

Neem nu denk ik 3 maandjes ofzo vrij voordat ik aan mijn volgende job begin. Afgelopen maanden ook weer mooi wat extra geld in bitcoin gestopt. Het leven is goed. B:)B
Jed1Gamzaterdag 22 juni 2019 @ 19:14
Neo Moon, had dat muntje al afgeschreven eigenlijk ;)
Chaeszaterdag 22 juni 2019 @ 19:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 19:00 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Heel lang? Al zeker 2 maanden zeker...
Anderhalf jaar....
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 19:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 19:01 schreef Mender het volgende:
Zo ik ben weer werkloos :D

Neem nu denk ik 3 maandjes ofzo vrij voordat ik aan mijn volgende job begin. Afgelopen maanden ook weer mooi wat extra geld in bitcoin gestopt. Het leven is goed. B:)B
Lekker. Wat zeg je dan straks bij je toekomstige sollicitaties? Ja heb thuis ff lekker gechilled?
Lospedrosazaterdag 22 juni 2019 @ 19:29
Tuurlijk niet, gewoon de einddatum vd vorige werkgever wat aanpassen. Weekje vakantie gehad. :P
Menderzaterdag 22 juni 2019 @ 19:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 19:28 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Lekker. Wat zeg je dan straks bij je toekomstige sollicitaties? Ja heb thuis ff lekker gechilled?
Ja zoiets. Dat ik even tijd voor mezelf nodig had ofzo. Bij deze laatste werkgever had ik dat ook gewoon gezegd bij het sollicitatiegesprek en daar maakte ze geen punt van.
Oscar.zaterdag 22 juni 2019 @ 19:59
VEN op 7 euro :D
#ANONIEMzaterdag 22 juni 2019 @ 20:04
quote:
4s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 19:59 schreef Oscar. het volgende:
VEN op 7 euro :D
:')
Volvo340GLSuperDeluxe5Bakzaterdag 22 juni 2019 @ 21:47
De alts gaan ook lekker omhoog vandaag :P
kthxbyezondag 23 juni 2019 @ 00:19
#ANONIEMzondag 23 juni 2019 @ 08:45
-

[ Bericht 100% gewijzigd door #ANONIEM op 23-06-2019 09:56:26 ]
illusionszondag 23 juni 2019 @ 10:14
quote:
Dit blijft een geniaal nummer. Niet te evenaren.

Hoewel, de schreeuwende cowboy komt dichtbij.
illusionszondag 23 juni 2019 @ 10:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 21:47 schreef Volvo340GLSuperDeluxe5Bak het volgende:
De alts gaan ook lekker omhoog vandaag :P
Heel apart ja, vraag me af waar dat door komt.

SPOILER
Jij ook, @leolinedance? :D

Ok, ik word best irritant, maar kon het even niet laten. :P

#ANONIEMzondag 23 juni 2019 @ 12:19
We gaan allemaal REKT!

leolinedancezondag 23 juni 2019 @ 12:27
Djk2oVSX4AADoKm.jpg
TheFreshPrincezondag 23 juni 2019 @ 12:51
train-wreck-67775_960_720.jpg
Wereldgozerzondag 23 juni 2019 @ 12:51
Alts gaan beginnen
Blikzondag 23 juni 2019 @ 12:55
Vechain krabbelt weer mooi op
#ANONIEMzondag 23 juni 2019 @ 13:08
quote:
0s.gif Op zondag 23 juni 2019 12:51 schreef MaGNeT het volgende:
[ afbeelding ]
Dit ja
WaikikiWimzondag 23 juni 2019 @ 13:12
quote:
0s.gif Op zondag 23 juni 2019 13:08 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Dit ja
glas-zuiver-water-op-lichtgrijze-achtergrond-30160212.jpg
#ANONIEMzondag 23 juni 2019 @ 13:19
quote:
0s.gif Op zondag 23 juni 2019 13:12 schreef nickhguitar het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Dat glas is te groot voor de hoeveelheid water.
Jed1Gamzondag 23 juni 2019 @ 16:02
quote:
0s.gif Op zondag 23 juni 2019 12:51 schreef MaGNeT het volgende:
[ afbeelding ]
:') :')
TheFreshPrincezondag 23 juni 2019 @ 16:15
quote:
0s.gif Op zondag 23 juni 2019 16:02 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

:') :')
Geef toe, je gniffelde
Blikzondag 23 juni 2019 @ 17:16
quote:
0s.gif Op zondag 23 juni 2019 16:15 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Geef toe, je gniffelde
Ik wel in ieder geval :D
Oscar.zondag 23 juni 2019 @ 18:53
quote:
0s.gif Op zondag 23 juni 2019 18:51 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

tijdelijke opleving
Onze razende reporter heeft gesproken over BTC

_O_
klaasweetalleszondag 23 juni 2019 @ 18:57
quote:
4s.gif Op zondag 23 juni 2019 18:53 schreef Oscar. het volgende:

[..]

Onze razende reporter heeft gesproken over BTC

_O_
Mister Harvard voor jou

Dit is een tijdelijke hype door wat vage berichten van zogenaamde investeringen.

De wereld heeft helemaal geen crypto nodig

we hebben dollars yen euroos pond

we hebben visa mastercard

we hebben apple wallet

Mensen gaan alleen betalen met betrouwbare munteenheden die overal geaccepteerd worden

crypto zal nooit geaccepteerd worden

ik kan crypto kapoet maken als ik wil
JeSuisDroppiezondag 23 juni 2019 @ 19:01
KLAASDEBIEL _O_ NIEUWE ATH CONFIRMED
Oscar.zondag 23 juni 2019 @ 19:02
quote:
0s.gif Op zondag 23 juni 2019 18:57 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

Mister Harvard voor jou

Dit is een tijdelijke hype door wat vage berichten van zogenaamde investeringen.

De wereld heeft helemaal geen crypto nodig

we hebben dollars yen euroos pond

we hebben visa mastercard

we hebben apple wallet

Mensen gaan alleen betalen met betrouwbare munteenheden die overal geaccepteerd worden

crypto zal nooit geaccepteerd worden

ik kan crypto kapoet maken als ik wil
Ik zou bijna 25 euro neerleggen om je een nickname change te geven _O_
chroestjovzondag 23 juni 2019 @ 19:04
quote:
0s.gif Op zondag 23 juni 2019 18:57 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

Mister Harvard voor jou

Dit is een tijdelijke hype door wat vage berichten van zogenaamde investeringen.

De wereld heeft helemaal geen crypto nodig

we hebben dollars yen euroos pond

we hebben visa mastercard

we hebben apple wallet

Mensen gaan alleen betalen met betrouwbare munteenheden die overal geaccepteerd worden

crypto zal nooit geaccepteerd worden

ik kan crypto kapoet maken als ik wil
1385.gif
Lospedrosazondag 23 juni 2019 @ 19:54
Klaas is of dronken of het is minder tijdelijk. :')
BadVladzondag 23 juni 2019 @ 21:17
quote:
4s.gif Op zondag 23 juni 2019 19:02 schreef Oscar. het volgende:

[..]

Ik zou bijna 25 euro neerleggen om je een nickname change te geven _O_
Kan dat? :o
BadVladzondag 23 juni 2019 @ 21:18
klaas zit all-in in TRON hoorde ik.
#ANONIEMzondag 23 juni 2019 @ 21:19
Bitcoin heeft even rust gehad, we gaan weer verder omhoog!

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 23-06-2019 21:19:20 ]
Nattekatzondag 23 juni 2019 @ 21:21
quote:
10s.gif Op zondag 23 juni 2019 21:17 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Kan dat? :o
Gemiddeld om de 4 jaar.
Oscar.zondag 23 juni 2019 @ 22:05
quote:
0s.gif Op zondag 23 juni 2019 21:21 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Gemiddeld om de 4 jaar.
Als Danny niet meer boos is over de vorige ronde. :D
BadVladzondag 23 juni 2019 @ 22:05
Universa ook lekker volume.
Oscar.zondag 23 juni 2019 @ 22:17
dogecoin_devs twitterde op zaterdag 22-06-2019 om 17:07:42 To everyone who ever said we weren't coding, we've finally moved 1.14 into the master branch: https://t.co/yeTgjDXf6HPlease note 1.17 work continues in branches in the background reageer retweet
BadVladzondag 23 juni 2019 @ 23:26
quote:
0s.gif Op zondag 23 juni 2019 21:21 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Gemiddeld om de 4 jaar.
Wanneer kan ik dan de naam van klaas veranderen?
Mijkzondag 23 juni 2019 @ 23:28
https://www.tradingview.c(...)BTCUSD-Bull-is-back/
#ANONIEMzondag 23 juni 2019 @ 23:30
quote:
Eng!
#ANONIEMzondag 23 juni 2019 @ 23:41
¤10k. Gratz guys
#ANONIEMzondag 23 juni 2019 @ 23:43
Lekkere stop loss manipulatie weer, -700$ in 1 minuut..
TheFreshPrincemaandag 24 juni 2019 @ 01:47
GvDPksn.jpg
chroestjovmaandag 24 juni 2019 @ 04:36

Bull market definitief confirmed.
dimmakmaandag 24 juni 2019 @ 16:57
Te warm om te posten?
NatteBevermaandag 24 juni 2019 @ 18:39
quote:
0s.gif Op maandag 24 juni 2019 16:57 schreef dimmak het volgende:
Te warm om te posten?
Ssst. We houden even een dagje pauze.
fathankmaandag 24 juni 2019 @ 19:45
Iedereen is druk met extra koeling voor z'n mining rigs
BadVladmaandag 24 juni 2019 @ 19:45
quote:
0s.gif Op maandag 24 juni 2019 16:57 schreef dimmak het volgende:
Te warm om te posten?
Ja man, al mijn dukaten glijden van mijn chest af.
#ANONIEMmaandag 24 juni 2019 @ 19:53
Ben te druk met meisjes posten
BadVladmaandag 24 juni 2019 @ 19:54
quote:
0s.gif Op maandag 24 juni 2019 19:53 schreef Dimachaerus het volgende:
Ben te druk met meisjes posten
Bah. Afschuwelijk.

Waar doe je dat soort dingen precies?
Mijkmaandag 24 juni 2019 @ 20:23
quote:
0s.gif Op maandag 24 juni 2019 19:54 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Bah. Afschuwelijk.

Waar doe je dat soort dingen precies?
myrussianbride.com
#ANONIEMdinsdag 25 juni 2019 @ 01:28
De nieuwe RPi is aangekondigd. Kan mooi dienen als stakebox @MaGNeT
https://tweakers.net/nieu(...)-ram-verschijnt.html

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-06-2019 01:29:00 ]
fathankdinsdag 25 juni 2019 @ 05:57
Walmart China dus live op Vechain _O_

https://walmart-trace.vet(...)10000919067888862973

[ Bericht 20% gewijzigd door fathank op 25-06-2019 06:20:13 ]
KapBakdinsdag 25 juni 2019 @ 07:09
quote:
6s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 01:28 schreef Gehrman het volgende:
De nieuwe RPi is aangekondigd. Kan mooi dienen als stakebox @:magnet
https://tweakers.net/nieu(...)-ram-verschijnt.html
Ethereum 2.0 onderzoeker vertelde dat je hier prima mee kan staken (voor Ethereum 2.0).
Oscar.dinsdag 25 juni 2019 @ 07:33
quote:
6s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 01:28 schreef Gehrman het volgende:
De nieuwe RPi is aangekondigd. Kan mooi dienen als stakebox @:magnet
https://tweakers.net/nieu(...)-ram-verschijnt.html
gisteren besteld 8-)
Oscar.dinsdag 25 juni 2019 @ 07:36
quote:
14s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 05:57 schreef fathank het volgende:
Walmart China dus live op Vechain _O_

https://walmart-trace.vet(...)10000919067888862973
vandaar de pump van 40 procent
#ANONIEMdinsdag 25 juni 2019 @ 08:03
quote:
14s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 05:57 schreef fathank het volgende:
Walmart China dus live op Vechain _O_

https://walmart-trace.vet(...)10000919067888862973
Lol partnerships

Kan iemand ook weer es van die die geinige blocks van de vechain blockchainnexplorer hier plakken

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-06-2019 08:05:42 ]
TheFreshPrincedinsdag 25 juni 2019 @ 08:03
quote:
6s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 01:28 schreef Gehrman het volgende:
De nieuwe RPi is aangekondigd. Kan mooi dienen als stakebox @:magnet
https://tweakers.net/nieu(...)-ram-verschijnt.html
Ik denk dat heel wat mensen daar prima op kunnen browsen en werken, mooie specs.

Voor het staken heb ik al een leuke stakebox :P

En hopelijk komen m'n i9 9900k en RTX2080ti vandaag binnen, dan gaat F1 2019 ook fijn in 4k :7
JeSuisDroppiedinsdag 25 juni 2019 @ 08:08
quote:
10s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 08:03 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Lol partnerships

Kan iemand ook weer es van die die geinige blocks van de vechain blockchainnexplorer hier plakken
Die met tig miljoen transacties toch
m.kdinsdag 25 juni 2019 @ 08:11
Dit is prima wakker worden weer ^O^
illusionsdinsdag 25 juni 2019 @ 08:14
quote:
10s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 08:03 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Lol partnerships

Kan iemand ook weer es van die die geinige blocks van de vechain blockchainnexplorer hier plakken
Ik snap dat bipolaire gedrag niet zo. De ene keer is VeChain het einde, de andere keer pure schijt en heeft niks zin meer. :+ Wat is 't nou? :D
#ANONIEMdinsdag 25 juni 2019 @ 08:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 08:14 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik snap dat bipolaire gedrag niet zo. De ene keer is VeChain het einde, de andere keer pure schijt en heeft niks zin meer. :+ Wat is 't nou? :D
Investeren op basis van emoties _O_
KapBakdinsdag 25 juni 2019 @ 08:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 08:51 schreef Piva het volgende:

[..]

Investeren op basis van emoties _O_
"Investeren"
#ANONIEMdinsdag 25 juni 2019 @ 08:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 08:51 schreef KapBak het volgende:

[..]

"Investeren"
Voor slechts 1 cent koop je een shitload aan partnerships. En verliezen in Satoshi zijn niet echt dus, prima keus!
TheFreshPrincedinsdag 25 juni 2019 @ 08:55
BeanCash (BITB) staken komt ook eindelijk op gang, coins moesten eerst "maturen" maar nu toch 3 blocks in 2 dagen, ieder goed voor 1000 coins (dus totaal 3x ¤1,20).

Die rente krijg je bij de bank niet meer :P
#ANONIEMdinsdag 25 juni 2019 @ 08:57

lekker praatje van andreas, ruim 3 jaar geleden
wat een baas
leolinedancedinsdag 25 juni 2019 @ 09:04
Dit is lekker wakker worden :)
KapBakdinsdag 25 juni 2019 @ 09:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 08:11 schreef m.k het volgende:
Dit is prima wakker worden weer ^O^
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 09:04 schreef leolinedance het volgende:
Dit is lekker wakker worden :)
Ik vond het anders godverdomme warm vanochtend. Maar fijn dat jullie zo goed geslapen hebben he.
m.kdinsdag 25 juni 2019 @ 09:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 09:06 schreef KapBak het volgende:

[..]


[..]

Ik vond het anders godverdomme warm vanochtend. Maar fijn dat jullie zo goed geslapen hebben he.
Ik heb een hoop ramen die ik tegenover elkaar open kan zetten, uitstekende lucht circulatie snachts ^O^
#ANONIEMdinsdag 25 juni 2019 @ 09:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 09:08 schreef m.k het volgende:

[..]

Ik heb een hoop ramen die ik tegenover elkaar open kan zetten, uitstekende lucht circulatie snachts ^O^
ik faal altijd in het op tijd dichtdoen van de ramen

nu is het alweer net zo warm als buiten binnen
#ANONIEMdinsdag 25 juni 2019 @ 09:19
2017


Lol
quote:
There still seem to be much bigger things in the dark regarding IBM :

.4. Technically, cross-chain protocol between VeChain and the other is done. And we are ready to future model, I quote from someone from IBM “hybrid model is the future”


[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 25-06-2019 09:20:53 ]
#ANONIEMdinsdag 25 juni 2019 @ 09:43
Eerste keer dat we rond de $11.3K zaten:

https://coinmarketcap.com/historical/20171203/

Best random eigenlijk hoe sommige coins het beter gedaan hebben en andere slechter.
BTG _O-

Maar het sentiment is wel heel anders dan in december '17, toen was iedereen hyped AF. Best grappig om te zien hoe market cycles werken en dat in slechts 18 maanden tijd.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 25-06-2019 09:43:59 ]
KapBakdinsdag 25 juni 2019 @ 09:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 09:43 schreef Piva het volgende:
Eerste keer dat we rond de $11.3K zaten:

https://coinmarketcap.com/historical/20171203/

Best random eigenlijk hoe sommige coins het beter gedaan hebben en andere slechter.
BTG _O-

Maar het sentiment is wel heel anders dan in december '17, toen was iedereen hyped AF. Best grappig om te zien hoe market cycles werken en dat in slechts 18 maanden tijd.
Monero, vind het een hele toffe coin maar doet het niet super :(

Ethereum heeft het van alle alts nog vrij aardig gedaan maar moet ook nog flink goedmaken.

Denk vooral dat het tot nu toe komt omdat deze rally (nog) niet echt van retail komt.

Tevens heeft Litecoin BTC flink outperformed, BNB en LINK ook _O_
leolinedancedinsdag 25 juni 2019 @ 09:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 09:43 schreef Piva het volgende:
Eerste keer dat we rond de $11.3K zaten:

https://coinmarketcap.com/historical/20171203/

Best random eigenlijk hoe sommige coins het beter gedaan hebben en andere slechter.
BTG _O-

Maar het sentiment is wel heel anders dan in december '17, toen was iedereen hyped AF. Best grappig om te zien hoe market cycles werken en dat in slechts 18 maanden tijd.
Dat is niet random, het komt allemaal door BTC!!1!
KapBakdinsdag 25 juni 2019 @ 09:46
BitConnect op #16 ook bij die snapshot _O- _O- _O-
KapBakdinsdag 25 juni 2019 @ 09:48
EOS heeft het ook echt heeel goed gedaan, staat gewoon op x2 t.o.v vorige keer dat BTC op deze prijs stond.
#ANONIEMdinsdag 25 juni 2019 @ 09:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 09:45 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Dat is niet random, het komt allemaal door BTC!!1!
Bitcoin is zeker degene die de hele crypto markt laat bewegen, dat jij dat niet wilt inzien is jou gebrek.

Maar kies vooral een aantal random coins uit en vergelijk je resultaten vervolgens niet met bitcoin.
#ANONIEMdinsdag 25 juni 2019 @ 09:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 09:46 schreef KapBak het volgende:
BitConnect op #16 ook bij die snapshot _O- _O- _O-
Wasu wasu!

Dash is ook aardig rekt.

Monero vond ik ook tof, gelukkig nooit echt geld ingestopt though :+ (ik heb er 1 volgens mij). Waarschijnlijk ook niet meer zo interessant nu veel meer mensen Wasabi coinjoin gebruiken.
KapBakdinsdag 25 juni 2019 @ 09:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 09:51 schreef Piva het volgende:

[..]

Bitcoin is zeker degene die de hele crypto markt laat bewegen, dat jij dat niet wilt inzien is jou gebrek.

Maar kies vooral een aantal random coins uit en vergelijk je resultaten vervolgens niet met bitcoin.
Ik heb echt in 1 minuut in die lijst kijken al 4 coins gevonden die het beter gedaan hebben dan bitcoin :P En dan tel ik equity/ICO deals nog niet eens mee.

EOS, LINK, BNB, LTC. Dus vooral lekker blijven volhouden dat je bitcoin nooit kan outperformen :+
KapBakdinsdag 25 juni 2019 @ 09:56
Dogecoin heeft Bitcoin ook outperformed :D
KapBakdinsdag 25 juni 2019 @ 09:57
0x ook :D
#ANONIEMdinsdag 25 juni 2019 @ 09:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 09:55 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik heb echt in 1 minuut in die lijst kijken al 4 coins gevonden die het beter gedaan hebben dan bitcoin :P En dan tel ik equity/ICO deals nog niet eens mee.

EOS, LINK, BNB, LTC. Dus vooral lekker blijven volhouden dat je bitcoin nooit kan outperformen :+
Ik denk niet dat er iemand is die ooit geclaimed heeft dat bitcoin het altijd het beste doet in een random periode.

Dat is ook onmogelijk aangezien de hoeveelheid domme mensen. Zie Bitconnecttttttt

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 25-06-2019 09:58:51 ]
KapBakdinsdag 25 juni 2019 @ 10:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 09:58 schreef Piva het volgende:

[..]

Ik denk niet dat er iemand is die ooit geclaimed heeft dat bitcoin het altijd het beste doet in een random periode.

Dat is ook onmogelijk aangezien de hoeveelheid domme mensen. Zie Bitconnecttttttt
Ik weet wel zeker dat er iemand is die dat ooit heeft geclaimed. Maar meer op je punt, er wordt wel vaak beweerd dat je altijd maar sats moet stacken, daarom ook het hele punt van "OZLANG JE MAAR IN SATS EROP VOORUIT GAAT!1!!". Terwijl je het afgelopen jaar bijvoorbeeld beter BNB had kunnen stacken.

Uiteindelijk gaat het om je eigen geloof op de lange termijn van welk asset je veel wil verkrijgen.
Jed1Gamdinsdag 25 juni 2019 @ 10:13
quote:
0s.gif Op zondag 23 juni 2019 16:15 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Geef toe, je gniffelde
Koffie op m'n toetsenbord. :P
Ronald-Koemandinsdag 25 juni 2019 @ 10:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 09:55 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik heb echt in 1 minuut in die lijst kijken al 4 coins gevonden die het beter gedaan hebben dan bitcoin :P En dan tel ik equity/ICO deals nog niet eens mee.

EOS, LINK, BNB, LTC. Dus vooral lekker blijven volhouden dat je bitcoin nooit kan outperformen :+
Uiteindelijk gaat het allemaal om het instap- en uitstapmoment natuurlijk als je gaat voor winstmaximalisatie en kortere termijn. Voordeel van BTC is dat het al meerdere malen bewezen heeft op te kunnen staan uit de dood. Veel andere coins hebben dat nog niet meegemaakt of hebben zich niet zo goed kunnen herstellen als BTC. Dus als je niet van plan bent op korte termijn uit te cashen is BTC de veiligste en meest rendementvolle bet.
WaikikiWimdinsdag 25 juni 2019 @ 11:21
Voor de HODL-ers onder ons: Wanner verkopen jullie? Ik neem aan dat de meesten bij een plotselinge opleving niet de boel ineens verkopen en bij een dipje idem dito. Hebben jullie een bedrag/percentage in gedachten, waarvan je denkt: daarboven verkoop ik meteen alles of hebben jullie een ander systeem?
#ANONIEMdinsdag 25 juni 2019 @ 11:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 11:21 schreef nickhguitar het volgende:
Voor de HODL-ers onder ons: Wanner verkopen jullie? Ik neem aan dat de meesten bij een plotselinge opleving niet de boel ineens verkopen en bij een dipje idem dito. Hebben jullie een bedrag/percentage in gedachten, waarvan je denkt: daarboven verkoop ik meteen alles of hebben jullie een ander systeem?
Ik wil toch op zo'n minst weer een nier kunnen terugkopen
WaikikiWimdinsdag 25 juni 2019 @ 11:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 11:31 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Ik wil toch op zo'n minst weer een nier kunnen terugkopen
Dus je investering eruit halen :P
KapBakdinsdag 25 juni 2019 @ 11:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 10:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Uiteindelijk gaat het allemaal om het instap- en uitstapmoment natuurlijk als je gaat voor winstmaximalisatie en kortere termijn. Voordeel van BTC is dat het al meerdere malen bewezen heeft op te kunnen staan uit de dood. Veel andere coins hebben dat nog niet meegemaakt of hebben zich niet zo goed kunnen herstellen als BTC. Dus als je niet van plan bent op korte termijn uit te cashen is BTC de veiligste en meest rendementvolle bet.
Iets met verleden en garantie voor toekomst. Verder eens dat bitcoin minst risicovol is hoor.
KapBakdinsdag 25 juni 2019 @ 11:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 11:21 schreef nickhguitar het volgende:
Voor de HODL-ers onder ons: Wanner verkopen jullie? Ik neem aan dat de meesten bij een plotselinge opleving niet de boel ineens verkopen en bij een dipje idem dito. Hebben jullie een bedrag/percentage in gedachten, waarvan je denkt: daarboven verkoop ik meteen alles of hebben jullie een ander systeem?
Ik heb geen target stap louter uit als ik het ooit echt nodig heb.
Wereldgozerdinsdag 25 juni 2019 @ 11:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 11:21 schreef nickhguitar het volgende:
Voor de HODL-ers onder ons: Wanner verkopen jullie? Ik neem aan dat de meesten bij een plotselinge opleving niet de boel ineens verkopen en bij een dipje idem dito. Hebben jullie een bedrag/percentage in gedachten, waarvan je denkt: daarboven verkoop ik meteen alles of hebben jullie een ander systeem?
Vechain node pakken en rentenieren van de vtho
Maikuuuldinsdag 25 juni 2019 @ 12:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 11:21 schreef nickhguitar het volgende:
Voor de HODL-ers onder ons: Wanner verkopen jullie? Ik neem aan dat de meesten bij een plotselinge opleving niet de boel ineens verkopen en bij een dipje idem dito. Hebben jullie een bedrag/percentage in gedachten, waarvan je denkt: daarboven verkoop ik meteen alles of hebben jullie een ander systeem?
Ik ga dit keer proberen om zodra mijn portfolio 25k aantikt er 10k van te verkopen.

Kan ik verder spelen met die 15k en weer een mooi zakcentje op de bank. Maar blijft toch lastig om het ook daadwerkelijk te doen. Gezien 70% van mijn portfolio uit btc bestaat, lange termijn is dit de veiligste optie
NeeOfTochJAdinsdag 25 juni 2019 @ 12:17
er zijn toch maar 6 walmarts in china? schiet niet echt op.
illusionsdinsdag 25 juni 2019 @ 12:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 10:01 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik weet wel zeker dat er iemand is die dat ooit heeft geclaimed. Maar meer op je punt, er wordt wel vaak beweerd dat je altijd maar sats moet stacken, daarom ook het hele punt van "OZLANG JE MAAR IN SATS EROP VOORUIT GAAT!1!!". Terwijl je het afgelopen jaar bijvoorbeeld beter BNB had kunnen stacken.

Uiteindelijk gaat het om je eigen geloof op de lange termijn van welk asset je veel wil verkrijgen.
Ik ga niet weer de discussie aan, maar bedenk maar eens welke coin over 3 jaar nog steeds stijgt en/of een hoge positie heeft. Dan durf ik m'n geld niet te zetten op een EOS, of VET for that matter. Kans van 90% dat dat gewoon BTC is. Maargoed, dat vertaalt dus ook wel in dat BTC minder risico is ja.
illusionsdinsdag 25 juni 2019 @ 12:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 12:17 schreef NeeOfTochJA het volgende:
er zijn toch maar 6 walmarts in china? schiet niet echt op.
Maar misschien vinden ze het geil omdat het zou kunnen betekenen dat ze bij een goeie pilot ook gaan uitbreiden naar andere Walmarts.
Lospedrosadinsdag 25 juni 2019 @ 12:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 12:17 schreef NeeOfTochJA het volgende:
er zijn toch maar 6 walmarts in china? schiet niet echt op.
_O-
#ANONIEMdinsdag 25 juni 2019 @ 12:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 12:17 schreef NeeOfTochJA het volgende:
er zijn toch maar 6 walmarts in china? schiet niet echt op.
top 5 retailer 400+ winkels

kthxbye

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 25-06-2019 12:34:54 ]
#ANONIEMdinsdag 25 juni 2019 @ 12:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 12:27 schreef illusions het volgende:

[..]

Maar misschien vinden ze het geil omdat het zou kunnen betekenen dat ze bij een goeie pilot ook gaan uitbreiden naar andere Walmarts.
het is geen pilot

23 producten zijn live

vandaag zijn er 637k transacties geweest

komende half jaar komen daar nog 100+ producten bij

in 2k20 50% van al het verkochte vlees komt er nog bij

eind van het jaar draait vechain dus een veelvoud van het huidige dagelijkse transacties van btc
illusionsdinsdag 25 juni 2019 @ 12:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 12:29 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

het is geen pilot

23 producten zijn live

vandaag zijn er 637k transacties geweest

komende half jaar komen daar nog 100+ producten bij

in 2k20 50% van al het verkochte vlees komt er nog bij

eind van het jaar draait vechain dus een veelvoud van het huidige dagelijkse transacties van btc
Pilots gebeuren ook live. :+

Dat bipolaire speelt weer op he? :P Gister was het nog kut.
#ANONIEMdinsdag 25 juni 2019 @ 12:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 12:30 schreef illusions het volgende:

[..]

Pilots gebeuren ook live. :+

Dat bipolaire speelt weer op he? :P Gister was het nog kut.
dit is een pilot
quote:


[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 25-06-2019 12:32:09 ]
illusionsdinsdag 25 juni 2019 @ 12:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 12:31 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

dit is een pilot
[..]

Ze hebben het over de IBM pilot die nog moet plaatsvinden.

Misschien is dit wel de VeChain pilot die aan het plaatsvinden is. Als dit bijv. redelijk snel tits up gaat, zullen ze het zeker een pilot noemen. :P
#ANONIEMdinsdag 25 juni 2019 @ 12:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 12:36 schreef illusions het volgende:

[..]

Ze hebben het over de IBM pilot die nog moet plaatsvinden.

Misschien is dit wel de VeChain pilot die aan het plaatsvinden is. Als dit bijv. redelijk snel tits up gaat, zullen ze het zeker een pilot noemen. :P
DOEI
illusionsdinsdag 25 juni 2019 @ 12:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 12:39 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

DOEI
tenor.gif?itemid=10147261

IK HOEF NIET TE TANKEN SCHAT
KapBakdinsdag 25 juni 2019 @ 12:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 12:26 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik ga niet weer de discussie aan, maar bedenk maar eens welke coin over 3 jaar nog steeds stijgt en/of een hoge positie heeft. Dan durf ik m'n geld niet te zetten op een EOS, of VET for that matter. Kans van 90% dat dat gewoon BTC is. Maargoed, dat vertaalt dus ook wel in dat BTC minder risico is ja.
Ik ben er vrij zeker van dat er over 3 jaar een asset is dat BTC heeft outperformed :P

Dogecoin _O_ _O_

Verder zijn we het volgens mij gewoon eens :)
#ANONIEMdinsdag 25 juni 2019 @ 12:48
quote:
The announcement of the Walmart China Blockchain Traceability Platform came with the introduction to the first batch of 23 product lines that have been tested and launched on the Platform. The Platform is expected to scale by another 100 product lines by the end of the year covering more than 10 product categories including fresh meat product, rice, mushrooms, cooking oil, etc. It is expected that the Walmart China’s traceability system will see traceable fresh meat account for 50% of the total sales of packaged fresh meat, traceable vegetables will account for 40% of the total sales of packaged vegetables, traceable seafood will account for 12.5% of the total sales of seafood by the end of 2020.
al die kneuzen hier die walmart downplayen :')

dit is gewoon fucking adoptie

dit is goed voor bitcion
illusionsdinsdag 25 juni 2019 @ 12:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 12:44 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik ben er vrij zeker van dat er over 3 jaar een asset is dat BTC heeft outperformed :P
Oh, vast wel, maar zie die van tevoren maar eens te identificeren. ;)

quote:
Dogecoin _O_ _O_

Verder zijn we het volgens mij gewoon eens :)
Inderdaad. :P
Ronald-Koemandinsdag 25 juni 2019 @ 12:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 11:21 schreef nickhguitar het volgende:
Voor de HODL-ers onder ons: Wanner verkopen jullie? Ik neem aan dat de meesten bij een plotselinge opleving niet de boel ineens verkopen en bij een dipje idem dito. Hebben jullie een bedrag/percentage in gedachten, waarvan je denkt: daarboven verkoop ik meteen alles of hebben jullie een ander systeem?
Ik ben er van overtuigd dat BTC minimaal $100.000 gaat halen tussen nu en 5 jaar (waarschijnlijk al eerder) Dus ben van plan om net iets voor dat bedrag een deel uit te cashen. Sowieso wel nog een deel aanhouden voor de nog langere termijn.
illusionsdinsdag 25 juni 2019 @ 12:51
Dima pro-VeChain:

quote:
14s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 12:48 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

al die kneuzen hier die walmart downplayen :')

dit is gewoon fucking adoptie

dit is goed voor bitcion
Dima vanochtend, VeChain partnerships aan het downplayen:

quote:
10s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 08:03 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Lol partnerships

Kan iemand ook weer es van die die geinige blocks van de vechain blockchainnexplorer hier plakken
:D :D :D
KapBakdinsdag 25 juni 2019 @ 12:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 12:51 schreef illusions het volgende:
Dima pro-VeChain:
[..]

Dima vanochtend, VeChain partnerships aan het downplayen:
[..]

:D :D :D
Gewoon geen aandacht aan besteden :)
#ANONIEMdinsdag 25 juni 2019 @ 12:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 12:51 schreef illusions het volgende:
Dima pro-VeChain:
[..]

Dima vanochtend, VeChain partnerships aan het downplayen:
[..]

:D :D :D
dat laatste was sarcasme bruh

dr was hier zo'n lolbroek die telkens lege vechain blocks deed posten

vechain draait op dit moment 70% van daily transacties btc :)
Oscar.dinsdag 25 juni 2019 @ 12:55
10K in euro's heren _O_
illusionsdinsdag 25 juni 2019 @ 12:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 12:51 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Ik ben er van overtuigd dat BTC minimaal $100.000 gaat halen tussen nu en 5 jaar (waarschijnlijk al eerder) Dus ben van plan om net iets voor dat bedrag een deel uit te cashen. Sowieso wel nog een deel aanhouden voor de nog langere termijn.
Ik ga er voor elke mijlpaal wel wat uithalen, te beginnen bij 25k, dan 50k, dan 75k, etc.
Maikuuuldinsdag 25 juni 2019 @ 13:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 12:55 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik ga er voor elke mijlpaal wel wat uithalen, te beginnen bij 25k, dan 50k, dan 75k, etc.
Maar hoeveel haal je eruit? En koop je ook weer bij als het flink dipt (met deze profit?)
illusionsdinsdag 25 juni 2019 @ 13:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 13:04 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Maar hoeveel haal je eruit? En koop je ook weer bij als het flink dipt (met deze profit?)
Ligt eraan, heb ik niet echt structuur in. Het is iets wat ik van plan ben, heb er tot nu toe nog niet veel uit gehaald, misschien 10k alles bij elkaar. Denk dat ik er bij 25k zo'n 25% uit haal, maar het ligt er natuurlijk ook aan of ik dan nog steeds verwacht dat hij nog 3x gaat stijgen.
KapBakdinsdag 25 juni 2019 @ 13:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 13:11 schreef illusions het volgende:

[..]

Ligt eraan, heb ik niet echt structuur in. Het is iets wat ik van plan ben, heb er tot nu toe nog niet veel uit gehaald, misschien 10k alles bij elkaar. Denk dat ik er bij 25k zo'n 25% uit haal, maar het ligt er natuurlijk ook aan of ik dan nog steeds verwacht dat hij nog 3x gaat stijgen.
Ik neem aan (gokje hoor) dat het er ook aan ligt hoe het sentiment dan is etc :P

Als er gigantische spreads zijn en exchanges sluiten hun deuren weer voor nieuwe klanten dan kan je best wat eruit halen en gokken dat je de top called.
metallicelmodinsdag 25 juni 2019 @ 13:15
Bitcoin heeft dan misschien minder transacties per seconde dan de meeste nieuwe projecten maar waarom zou je er zoveel nodig hebben als Bitcoin toch een store-of-value is geworden? Alsof mensen de hele dag goud heen en weer sturen. Goud wordt ook gekocht en dat blijft vaak jaren liggen. Ik zou het aantal transacties niet als graadmeter gebruiken
KapBakdinsdag 25 juni 2019 @ 13:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 13:15 schreef metallicelmo het volgende:
Ik zou het aantal transacties niet als graadmeter gebruiken
Metric waar ik wel naar kijk is tx fees per dag + mining reward.
#ANONIEMdinsdag 25 juni 2019 @ 13:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 13:15 schreef metallicelmo het volgende:
Ik zou het aantal transacties niet als graadmeter gebruiken
lol
#ANONIEMdinsdag 25 juni 2019 @ 13:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 13:15 schreef metallicelmo het volgende:
Bitcoin heeft dan misschien minder transacties per seconde dan de meeste nieuwe projecten maar waarom zou je er zoveel nodig hebben als Bitcoin toch een store-of-value is geworden? Alsof mensen de hele dag goud heen en weer sturen. Goud wordt ook gekocht en dat blijft vaak jaren liggen. Ik zou het aantal transacties niet als graadmeter gebruiken
Ik kan gewoon razendsnel betalen met bitcoin via de mobiele Lightning App hoor?
TwztIddinsdag 25 juni 2019 @ 13:24
Ben al een flinke tijd niet meer geweest hier, is Klaas alweer terug om te zeggen dat we de 20k nooit meer gaan zien ? :')
#ANONIEMdinsdag 25 juni 2019 @ 13:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 13:15 schreef KapBak het volgende:

[..]

Metric waar ik wel naar kijk is tx fees per dag + mining reward.
Dan blijft er weinig over :p
KapBakdinsdag 25 juni 2019 @ 13:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 13:35 schreef Piva het volgende:

[..]

Dan blijft er weinig over :p
Er zijn dan ook weinig serieuze projecten imo.
illusionsdinsdag 25 juni 2019 @ 13:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 13:14 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik neem aan (gokje hoor) dat het er ook aan ligt hoe het sentiment dan is etc :P

Als er gigantische spreads zijn en exchanges sluiten hun deuren weer voor nieuwe klanten dan kan je best wat eruit halen en gokken dat je de top called.
Dat zeg ik dan ook in de laatste zin. :P Ik denk overigens niet dat er weer momenten komen dat de exchanges het niet aan kunnen. Als ze dicht gaan is het dit keer om een minder rooskleurige reden is mijn vermoeden.
chroestjovdinsdag 25 juni 2019 @ 14:07
https://www.reddit.com/r/(...)_in_my_country_feat/


Hey hey heeeeeeeeeey... Hey hey heeeeeeeeeey... Hey hey heeeeeeeeeey.
KapBakdinsdag 25 juni 2019 @ 14:11
quote:
_O- _O- _O-
illusionsdinsdag 25 juni 2019 @ 14:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 14:07 schreef chroestjov het volgende:
https://www.reddit.com/r/(...)_in_my_country_feat/


Hey hey heeeeeeeeeey... Hey hey heeeeeeeeeey... Hey hey heeeeeeeeeey.
Die Albanezen zijn echt niet goed snik. :P
NeeOfTochJAdinsdag 25 juni 2019 @ 14:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 12:29 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

het is geen pilot

23 producten zijn live

vandaag zijn er 637k transacties geweest

komende half jaar komen daar nog 100+ producten bij

in 2k20 50% van al het verkochte vlees komt er nog bij

eind van het jaar draait vechain dus een veelvoud van het huidige dagelijkse transacties van btc
ik ga ook maar eens balls deep in VET.
Mijkdinsdag 25 juni 2019 @ 14:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 12:29 schreef Dimachaerus het volgende:
het is geen pilot

23 producten zijn live
Dat is een pilot.
leolinedancedinsdag 25 juni 2019 @ 15:03
Btc stijgt en de alts zakken, was ist los?!
Mijkdinsdag 25 juni 2019 @ 15:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 15:03 schreef leolinedance het volgende:
Btc stijgt en de alts zakken, was ist los?!
Zo gaat het toch al weken? :P
leolinedancedinsdag 25 juni 2019 @ 15:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 15:05 schreef Mijk het volgende:

[..]

Zo gaat het toch al weken? :P
Maar de groei van alts is toch juist afhankelijk van een stijgende btc? Of moet BTC juist dalen om de alts te laten stijgen?
Mijkdinsdag 25 juni 2019 @ 15:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 15:10 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Maar de groei van alts is toch juist afhankelijk van een stijgende btc? Of moet BTC juist dalen om de alts te laten stijgen?
Meestal wordt met diezelfde btc alts gekocht en zie je bij BTC een retrace waarna t volume de alts in stroomt. BTC gaat dan gecontroleerd down of blijft stabiel. Dat is de altseason.
onlogischdinsdag 25 juni 2019 @ 15:18
#1000 hier moet ik gepost hebben.

@Zith ;(
KapBakdinsdag 25 juni 2019 @ 15:29
quote:
15s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 15:18 schreef onlogisch het volgende:
#1000 hier moet ik gepost hebben.

@:Zith ;(
:'(
metallicelmodinsdag 25 juni 2019 @ 16:32
Wat ik bedoelde te zeggen is dat een netwerk zoals Bitcoin misschien niet de meeste transacties per seconde heeft momenteel. Het aantal transacties per seconde zegt volgens mij helemaal niets over de waarde van de coin/token.

XRP heeft per 24 uur veel meer transacties dan Bitcoin maar XRP is nog steeds maar $0,46 waard terwijl Bitcoin boven $11000 staat. En ja XRP heeft ongeveer 2400x meer coins maar als je dat naar elkaar toe zou brengen dan is Bitcoin nog steeds 10x zoveel waard.
Of denk ik nou veel te simpel?

Ander raar voorbeeld, de hoeveelheid zilver die we op aarde hebben (boven gronds) is minder dan goud en toch is goud 92x zoveel waard ten opzichte van zilver terwijl je in het dagelijks leven er niet zoveel mee kan.

Dus wat zegt het aantal transacties per seconde precies over de waardering van een project / coin?
chroestjovdinsdag 25 juni 2019 @ 17:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 14:13 schreef illusions het volgende:

[..]

Die Albanezen zijn echt niet goed snik. :P
Ja, de maffia is daar het enige wat goed is georganiseerd.
KapBakdinsdag 25 juni 2019 @ 17:27
https://www.theblockcrypt(...)res-and-swaps-in-us/

Nice :)
Ronald-Koemandinsdag 25 juni 2019 @ 17:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 16:32 schreef metallicelmo het volgende:
Dus wat zegt het aantal transacties per seconde precies over de waardering van een project / coin?
In theorie zou het iets kunnen zeggen over adoptie. Maar in de praktijk is het véél ingewikkelder en genuanceerder dan dat. De ene transactie is de andere niet, transacties kunnen geautomatiseerd worden en je weet niet hoeveel mensen verantwoordelijk zijn voor al die transacties.
Roces18dinsdag 25 juni 2019 @ 17:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 16:32 schreef metallicelmo het volgende:
Wat ik bedoelde te zeggen is dat een netwerk zoals Bitcoin misschien niet de meeste transacties per seconde heeft momenteel. Het aantal transacties per seconde zegt volgens mij helemaal niets over de waarde van de coin/token.

XRP heeft per 24 uur veel meer transacties dan Bitcoin maar XRP is nog steeds maar $0,46 waard terwijl Bitcoin boven $11000 staat. En ja XRP heeft ongeveer 2400x meer coins maar als je dat naar elkaar toe zou brengen dan is Bitcoin nog steeds 10x zoveel waard.
Of denk ik nou veel te simpel?

Ander raar voorbeeld, de hoeveelheid zilver die we op aarde hebben (boven gronds) is minder dan goud en toch is goud 92x zoveel waard ten opzichte van zilver terwijl je in het dagelijks leven er niet zoveel mee kan.

Dus wat zegt het aantal transacties per seconde precies over de waardering van een project / coin?
Heeft denk ik vooral te maken dat bitcoin nummer 1 was en dat het 'als digitaal goud' wordt gebruikt. Zeker door de eerste te zijn heeft het gewoon een voorsprong op de rest. Als ethereum de eerste was zou dat wel bovenaan staan.
Lospedrosadinsdag 25 juni 2019 @ 17:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 17:34 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

In theorie zou het iets kunnen zeggen over adoptie. Maar in de praktijk is het véél ingewikkelder en genuanceerder dan dat. De ene transactie is de andere niet, transacties kunnen geautomatiseerd worden en je weet niet hoeveel mensen verantwoordelijk zijn voor al die transacties.
Jij bent een vd weinigen hier die het echt snapt.
Denk ik. :P :P
Oscar.dinsdag 25 juni 2019 @ 18:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 16:32 schreef metallicelmo het volgende:

Dus wat zegt het aantal transacties per seconde precies over de waardering van een project / coin?
Nou, meer dan 42K and counting onconfirmed transactions
https://www.blockchain.com/btc/unconfirmed-transactions
KapBakdinsdag 25 juni 2019 @ 18:28
Het gaaat om fees.

Dat is de uitdrukking van het nut dat mensen uit een transactie halen.
KapBakdinsdag 25 juni 2019 @ 18:30
Daarnaast is het een van de metrics die het minst gegamed kan worden om een chain er goed uit te laten zien.
illusionsdinsdag 25 juni 2019 @ 18:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 15:10 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Maar de groei van alts is toch juist afhankelijk van een stijgende btc? Of moet BTC juist dalen om de alts te laten stijgen?
Je snapt het nog steeds niet. :')

Het is natuurlijk niet zo dat altcoins 100% synchroon lopen, maarja misschien als je er nog een jaartje over nadenkt dat het verstand komt te dagen. :D
KapBakdinsdag 25 juni 2019 @ 18:59
Bitfinex gaat dus x100 margin aanbieden :P

What could possibly go wrong.
illusionsdinsdag 25 juni 2019 @ 19:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 18:59 schreef KapBak het volgende:
Bitfinex gaat dus x100 margin aanbieden :P

What could possibly go wrong.
Holy shit. Kan voor een leuke opleving zorgen. :D
#ANONIEMdinsdag 25 juni 2019 @ 19:04
hb2tt1j.png

Mcafee krijgt toch gewoon gelijk _O- _O_
Lospedrosadinsdag 25 juni 2019 @ 19:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 19:04 schreef Piva het volgende:
[ afbeelding ]

Mcafee krijgt toch gewoon gelijk _O- _O_
Het staat nu vast ja?
Ronald-Koemandinsdag 25 juni 2019 @ 19:09
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 17:45 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Jij bent een vd weinigen hier die het echt snapt.
Denk ik. :P :P
Thanks. Mag ook wel na bijna 6 jaar :P . Maar het blijft ongelofelijk complex.
illusionsdinsdag 25 juni 2019 @ 19:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 19:09 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Thanks. Mag ook wel na bijna 6 jaar :P . Maar het blijft ongelofelijk complex.
Om dit soort redenen komen er dus ook geen coins op CMC die gratis te traden zijn. Anders blijven ze net als transactieaantallen, de boel gewoon faken.
Lospedrosadinsdag 25 juni 2019 @ 19:17
Waarom is VET gestegen dan van 70 naar 100 sat binnen het uur?
Toch niet van dat onzinnige Walmart nieuws.
Ze kunnen niet eens de RRRR uitspreken . _O-
leolinedancedinsdag 25 juni 2019 @ 19:30
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 19:17 schreef Lospedrosa het volgende:
Waarom is VET gestegen dan van 70 naar 100 sat binnen het uur?
Toch niet van dat onzinnige Walmart nieuws.
Ze kunnen niet eens de RRRR uitspreken . _O-
Dit is pas het begin. $0,12 eoy
#ANONIEMdinsdag 25 juni 2019 @ 19:46

Wow, zo'n duidelijke uitleg heb ik volgens mij nog nooit gezien in slechts 15 minuten :o

Dit is overigens waarom ik er 100% van overtuigd dat bitcoin veel hoger gaat. Al weten veel mensen wel dat dit systeem verkeerd is, we blijven er toch mee door gaan. Dus het is nu gewoon wachten op de volgende bubbel in de financiele wereld.
Oscar.dinsdag 25 juni 2019 @ 20:09
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 19:17 schreef Lospedrosa het volgende:
Waarom is VET gestegen dan van 70 naar 100 sat binnen het uur?
Toch niet van dat onzinnige Walmart nieuws.
Ze kunnen niet eens de RRRR uitspreken . _O-
zodat klaas het weer kan laten zakken
KapBakdinsdag 25 juni 2019 @ 20:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 19:46 schreef Piva het volgende:

Wow, zo'n duidelijke uitleg heb ik volgens mij nog nooit gezien in slechts 15 minuten :o

Dit is overigens waarom ik er 100% van overtuigd dat bitcoin veel hoger gaat. Al weten veel mensen wel dat dit systeem verkeerd is, we blijven er toch mee door gaan. Dus het is nu gewoon wachten op de volgende bubbel in de financiele wereld.
Waarin gaat Bitcoin dan hoger? Dollar waarde of koopkracht?
Oscar.dinsdag 25 juni 2019 @ 20:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 20:45 schreef KapBak het volgende:

[..]

Waarin gaat Bitcoin dan hoger? Dollar waarde of koopkracht?
Libra
fathankdinsdag 25 juni 2019 @ 21:20
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 19:17 schreef Lospedrosa het volgende:
Waarom is VET gestegen dan van 70 naar 100 sat binnen het uur?
Toch niet van dat onzinnige Walmart nieuws.
Ze kunnen niet eens de RRRR uitspreken . _O-
Jij bent echt kankeldom
Xrenitydinsdag 25 juni 2019 @ 21:27
Topic #1000 en Bitcoin ¤10.000, mooi man.
leolinedancedinsdag 25 juni 2019 @ 22:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 21:27 schreef Xrenity het volgende:
Topic #1000 en Bitcoin ¤10.000, mooi man.
VET straks op $0,01. Mooi man
Lospedrosadinsdag 25 juni 2019 @ 22:25
quote:
10s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 21:20 schreef fathank het volgende:

[..]

Jij bent echt kankeldom
giphy.gif?cid=19f5b51a5d1282fc552e5a6777cd2d72&rid=giphy.gif
edceterawoensdag 26 juni 2019 @ 00:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 19:01 schreef illusions het volgende:

[..]

Holy shit. Kan voor een leuke opleving zorgen. :D
Nog meer Youtube suckers, die aan marging trading gaan doen :'(

Erger me ziek aan die gasten, die mensen willen overhalen op op Bitfinex en Binance en #1 rule for beginners niet respecteren: Do not leverage trade on crypto: It is already leverage trading on crypto!! WAAROM begrijpen mensen dat niet :?
#ANONIEMwoensdag 26 juni 2019 @ 00:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 20:45 schreef KapBak het volgende:

[..]

Waarin gaat Bitcoin dan hoger? Dollar waarde of koopkracht?
Beide.
edceterawoensdag 26 juni 2019 @ 00:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 21:27 schreef Xrenity het volgende:
Topic #1000 en Bitcoin ¤10.000, mooi man.
Ther we go *O*
#ANONIEMwoensdag 26 juni 2019 @ 04:12
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juni 2019 00:36 schreef edcetera het volgende:

[..]

Nog meer Youtube suckers, die aan marging trading gaan doen :'(

Erger me ziek aan die gasten, die mensen willen overhalen op op Bitfinex en Binance en #1 rule for beginners niet respecteren: Do not leverage trade on crypto: It is already leverage trading on crypto!! WAAROM begrijpen mensen dat niet :?
Helemaal mee eens!
fathankwoensdag 26 juni 2019 @ 05:43
12k alweer
Maikuuulwoensdag 26 juni 2019 @ 07:01
15k dit weekend of krijgen we een correctie terug naar 11k?

Gaat wel hard zo
Roces18woensdag 26 juni 2019 @ 07:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juni 2019 18:59 schreef KapBak het volgende:
Bitfinex gaat dus x100 margin aanbieden :P

What could possibly go wrong.
Was 2 jaar geleden ofzo toch op een andere exchange ook margin trading. En door een dipje stonden wat mensen al gauw in het rood en die zijn toen failliet gegaan. Paar dagen later zouden ze weer in het groen staan :') maar je mocht maar zoveel in de min staan volgens de exchange
KapBakwoensdag 26 juni 2019 @ 07:16
Gas op die lolly.
Apekoekwoensdag 26 juni 2019 @ 07:21
En wanneer gaan mn fucking shitcoins omhoog dan?!?
Maikuuulwoensdag 26 juni 2019 @ 07:21
Geen btc hebben :')
illusionswoensdag 26 juni 2019 @ 08:42
Gvd alweer bijna 13
TheFreshPrincewoensdag 26 juni 2019 @ 08:58
Binnenkort weer de reacties dat het een piramidespel is en dat alleen de early adopters kans hadden om geld te verdienen :7
#ANONIEMwoensdag 26 juni 2019 @ 09:01
pfff wat een genot
illusionswoensdag 26 juni 2019 @ 09:07
Bestel die Lambo's maar weer.
#ANONIEMwoensdag 26 juni 2019 @ 09:27
* ..-._---_-.- Skoda Fabia configurator aanslingert
KapBakwoensdag 26 juni 2019 @ 09:40
Heel langzaam begin ik ook weer vrienden/kennissen te krijgen die vragen of ze crypto moeten kopen :P
TheFreshPrincewoensdag 26 juni 2019 @ 09:40
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juni 2019 09:40 schreef KapBak het volgende:
Heel langzaam begin ik ook weer vrienden/kennissen te krijgen die vragen of ze crypto moeten kopen :P
Bull confirmed.
TheFreshPrincewoensdag 26 juni 2019 @ 09:43
Mijn voorspelling *:

Bitcoin eind december op $35.000
Alt season begint begin november.

Voor januari weer uitstappen, dan zakt alles weer wat in.

Dan richting mei/juni 2020 opnieuw een stijging vanwege de halving.

* dit komt volledig uit mijn duim, geen rechten aan te ontlenen, bla bla
KapBakwoensdag 26 juni 2019 @ 09:44
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juni 2019 09:43 schreef MaGNeT het volgende:
Mijn voorspelling *:

Bitcoin eind december op $35.000
Alt season begint begin november.

Voor januari weer uitstappen, dan zakt alles weer wat in.

Dan richting mei 2020 opnieuw een stijging vanwege de halving.

* dit komt volledig uit mijn duim, geen rechten aan te ontlenen, bla bla
Kan mij hier wel in vinden.
Maikuuulwoensdag 26 juni 2019 @ 09:51
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juni 2019 09:40 schreef KapBak het volgende:
Heel langzaam begin ik ook weer vrienden/kennissen te krijgen die vragen of ze crypto moeten kopen :P
Toch altijd apart dat die vragen nooit komen toen hij terugzakte naar 3300$. Waarschijnlijk dacht men "HA sukkels die in dat piramidespel zijn getrapt zijn mooi genaaid".

En dan nu hij weer 4x zo hoog staat opeens in willen stappen :D

En eens met MagneT. Hopelijk dit keer wel tijdig uitstappen.
KapBakwoensdag 26 juni 2019 @ 09:52
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juni 2019 09:51 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Toch altijd apart dat die vragen nooit komen toen hij terugzakte naar 3300$. Waarschijnlijk dacht men "HA sukkels die in dat piramidespel zijn getrapt zijn mooi genaaid".

En dan nu hij weer 4x zo hoog staat opeens in willen stappen :D
Ik ga ze geen Verge aanraden hoor :P
#ANONIEMwoensdag 26 juni 2019 @ 09:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 10:54 schreef Piva het volgende:
Next stop 13k?

Waarom ben ik niet eerder begonnen met leverage trading :') |:(
Maikuuulwoensdag 26 juni 2019 @ 09:55
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juni 2019 09:52 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik ga ze geen Verge aanraden hoor :P
Ik heb nog een aardige zak Verge die ik gewoon aanhoudt (waarde in $ is afgelopen maanden hetzelfde gebleven, jammer genoeg niet gestegen).

Mochten mensen willen instappen gewoon btc or eth als ze safe willen spelen.
#ANONIEMwoensdag 26 juni 2019 @ 09:55
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juni 2019 09:43 schreef MaGNeT het volgende:
Mijn voorspelling *:

Bitcoin eind december op $35.000
Alt season begint begin november.

Voor januari weer uitstappen, dan zakt alles weer wat in.

Dan richting mei/juni 2020 opnieuw een stijging vanwege de halving.

* dit komt volledig uit mijn duim, geen rechten aan te ontlenen, bla bla
Halving wordt nu echt een big deal weer. _O_

Je hebt veel partijen die BTC in kas willen hebben, meer dan ooit. Al die beurzen, brokers e.d.

De CashApp schijnt ongeveer 10% van de nieuw gemijnde bitcoin te verkopen per dag. :') Dat is dus 20% na een halving zonder groei van het klantenbestand.

Dat is één retailer. _O-
#ANONIEMwoensdag 26 juni 2019 @ 10:09
PeterLBrandt twitterde op dinsdag 25-06-2019 om 17:54:20 One thing I have learned over 45 years of trading:-Be long the strongest member of a category -Be short the weakest member of a categoryBuying the laggard in hopes of playing catch-up usually does not work$GC_F v $SI_F$BTC v altcoins reageer retweet
metallicelmowoensdag 26 juni 2019 @ 10:40
H O D L
KapBakwoensdag 26 juni 2019 @ 10:48
Dogecoin op -0,48% :(
#ANONIEMwoensdag 26 juni 2019 @ 14:00
Ik de vorige bullrun bubbel deden we meerdere reeksen per dag hier, nu niet, duidelijk dat het niet (nog) zo groot is als vorige keer.
dimmakwoensdag 26 juni 2019 @ 14:14
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juni 2019 09:43 schreef MaGNeT het volgende:
Mijn voorspelling *:

Bitcoin eind december op $35.000
Alt season begint begin november.

Voor januari weer uitstappen, dan zakt alles weer wat in.

Dan richting mei/juni 2020 opnieuw een stijging vanwege de halving.

* dit komt volledig uit mijn duim, geen rechten aan te ontlenen, bla bla
Ik teken ervoor.
noobcryptowoensdag 26 juni 2019 @ 15:38
love it
KapBakwoensdag 26 juni 2019 @ 15:51
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juni 2019 14:00 schreef ZetaOS het volgende:
Ik de vorige bullrun bubbel deden we meerdere reeksen per dag hier, nu niet, duidelijk dat het niet (nog) zo groot is als vorige keer.
Je vergeet dat toen ook de hele ICO hype gaande was.
illusionswoensdag 26 juni 2019 @ 16:02
Ook wel logisch dat het niet zo hard als vorige keer gaat, er zitten nu een stuk minder mensen die er vanaf hele lage koersen in zitten - nu begint de hype pas weer rustig aan bij $12k+, terwijl vorige keer bij $2000 iedereen al in z'n handjes zat te knijpen. Het nieuwe is er ook wel af.
#ANONIEMwoensdag 26 juni 2019 @ 16:05
qYuste9.png

Vooral alts blijven holden. :')

Daarnaast enkel BSV en Bitfinex coin die het beter doen. _O_

Respect dat jullie het (nog) wel aandurven.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 26-06-2019 16:05:27 ]
noobcryptowoensdag 26 juni 2019 @ 16:09
Zit met zoveel alts nog in het rood dus ja dan hodl ik gewoon ;d
KapBakwoensdag 26 juni 2019 @ 16:09
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juni 2019 16:05 schreef Piva het volgende:
[ afbeelding ]

Vooral alts blijven holden. :')

Daarnaast enkel BSV en Bitfinex coin die het beter doen. _O_

Respect dat jullie het (nog) wel aandurven.
Deze discussie is de afgelopen dagen pas 20 keer voorbij gekomen.
fathankwoensdag 26 juni 2019 @ 16:22
Lekker boeiend

1 Doge = 1 Doge
Rossdalewoensdag 26 juni 2019 @ 16:56
Heerlijk deze altcoins dumps. Ik heb nu van meerdere coins nodes.

Ik voel me net een Magnet Jr. :@

Alleen dan met minder geld en wonend aan de normale kant van het land :D
metallicelmowoensdag 26 juni 2019 @ 16:57
Ik heb nog steeds diverse masternodes, kost me verder niets meer, wie weet worden ze nog eens veel waard zoals in 2017 maarja die kans is niet zo groot omdat er 100x meer coins zijn bijgekomen...
Volvo340GLSuperDeluxe5Bakwoensdag 26 juni 2019 @ 17:22
Fidelity je weet zelluf _O_ ^O^
Volvo340GLSuperDeluxe5Bakwoensdag 26 juni 2019 @ 17:24
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juni 2019 16:05 schreef Piva het volgende:
[ afbeelding ]

Vooral alts blijven holden. :')

Daarnaast enkel BSV en Bitfinex coin die het beter doen. _O_

Respect dat jullie het (nog) wel aandurven.
Je moet laag kopen en hoog verkopen, niet andersom. Jouw screenshot laat zien dat alts nu juist in de aanbieding zijn. Wat doe je bij de supermarkt als iets in de aanbieding is? Juist.
metallicelmowoensdag 26 juni 2019 @ 17:28
Ja je kan wel alle coins gaan meten met Bitcoin maar daar ben ik mee gestopt. Dat deed ook iedereen in 2017 en dat pakte niet altijd goed uit. Kijk gewoon naar wat je in euros in een coin stopt en wat je eruit wil halen om winst te maken. Ik zou compleet de weg kwijt raken als ik al die kleine shitcoins steeds maar moet Bitcoin moet meten
BigShaqwoensdag 26 juni 2019 @ 17:31
Met pijn in het hart mijn zakje ZRX maar omgezet in BTC. Ik kon het niet meer aanzien. Op naar de 20k :7
Oscar.woensdag 26 juni 2019 @ 17:31
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juni 2019 17:24 schreef Volvo340GLSuperDeluxe5Bak het volgende:

[..]

Je moet laag kopen en hoog verkopen, niet andersom. Jouw screenshot laat zien dat alts nu juist in de aanbieding zijn. Wat doe je bij de supermarkt als iets in de aanbieding is? Juist.
Niet kopen, want shit dat tegen de datum aanloopt kun je thuis meteen weggooien.
fathankwoensdag 26 juni 2019 @ 17:44
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juni 2019 17:31 schreef Oscar. het volgende:

[..]

Niet kopen, want shit dat tegen de datum aanloopt kun je thuis meteen weggooien.
Wat een kul lekker voedselverspillen :')
Oscar.woensdag 26 juni 2019 @ 17:52
quote:
14s.gif Op woensdag 26 juni 2019 17:44 schreef fathank het volgende:

[..]

Wat een kul lekker voedselverspillen :')
Weet je wat ook vaak in de aanbieding is? Shit die niemand wilt :P
fathankwoensdag 26 juni 2019 @ 18:00
quote:
4s.gif Op woensdag 26 juni 2019 17:52 schreef Oscar. het volgende:

[..]

Weet je wat ook vaak in de aanbieding is? Shit die niemand wilt :P
Doe mij maar die -35% stickers :D
Lospedrosawoensdag 26 juni 2019 @ 18:20
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juni 2019 17:24 schreef Volvo340GLSuperDeluxe5Bak het volgende:

[..]

Je moet laag kopen en hoog verkopen, niet andersom. Jouw screenshot laat zien dat alts nu juist in de aanbieding zijn. Wat doe je bij de supermarkt als iets in de aanbieding is? Juist.
Je vrouw op pad sturen met 2 lege kratjes?
Chaeswoensdag 26 juni 2019 @ 18:28
13k$
Oscar.woensdag 26 juni 2019 @ 18:29
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juni 2019 18:28 schreef Chaes het volgende:
[ afbeelding ]

Jaaa
ja?
noobcryptowoensdag 26 juni 2019 @ 18:54
Het gaat hard hoor love it
Menderwoensdag 26 juni 2019 @ 18:56
Genieten dit
m.kwoensdag 26 juni 2019 @ 18:57
In 2017 hadden we het over 2 traps raketten, hoeveel traps heeft deze raket ondertussen? :o
TheFreshPrincewoensdag 26 juni 2019 @ 19:02
Ik heb m’n BTC van nu omgezet naar BTC van 2014 want die waren in satoshi meer waard dan nu in Dollars.
#ANONIEMwoensdag 26 juni 2019 @ 19:09
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juni 2019 16:05 schreef Piva het volgende:
[ afbeelding ]

Vooral alts blijven holden. :')

Daarnaast enkel BSV en Bitfinex coin die het beter doen. _O_

Respect dat jullie het (nog) wel aandurven.
Je moet tegen dollar of euro vergelijken. N00bs vergelijken tegen btc
fathankwoensdag 26 juni 2019 @ 19:55
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juni 2019 19:02 schreef MaGNeT het volgende:
Ik heb m’n BTC van nu omgezet naar BTC van 2014 want die waren in satoshi meer waard dan nu in Dollars.
Daar zitten nog de BCH's in dus die zijn sowieso meer waard.
LXIVwoensdag 26 juni 2019 @ 20:07
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juni 2019 17:31 schreef BigShaq het volgende:
Met pijn in het hart mijn zakje ZRX maar omgezet in BTC. Ik kon het niet meer aanzien. Op naar de 20k :7
Dit is een self-fulfilling profecy. Als iedereen al zijn coins omzet naat BTC dan komt die 20K vanzelf.
#ANONIEMwoensdag 26 juni 2019 @ 20:21
zitten we in een bullmarket
D.woensdag 26 juni 2019 @ 20:25
Ik heb net na meer dan een jaar weer eens naar mijn Bittrex gekeken en zie dat VRM er niet meer verhandeld wordt.
Heb er maar een paar, maar valt dar nog iets mee te doen?
illusionswoensdag 26 juni 2019 @ 20:26
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juni 2019 20:21 schreef Dimachaerus het volgende:
zitten we in een bullmarket
Al maanden, heb je 't door?

Ik heb m'n crypto-vermogen vervijfvoudigd sinds de winter hoor, en denk velen met mij.