Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 19:47 |
Na een lange week hard werken, lezen op het FOK!forum, veel topics aanmaken, kritische noten zetten op topicopeners en uithalen naar platte users dan krijg je best wel veel honger op een vrijdagavond zonder voetbal. Vanavond gaan we aan de hamburgers, Nederlands met een American twist met opgebakken aardappelschijfes ![]() Helaas was ik te laat voor de slager, dus moet ik het doen met AH-gehakt. Ok, ben benieuwd. Ik had nog gekookte aardappels over, dit zijn vastkokende aardappels. Let op de sauzen: De middelste pot is geimporteerd uit de USA, dat is de echte echte Hellmanns, en die is superlekker, met plastic dop. Hij is totaal niet te vergelijken met de pot ernaast, die krijg je bij AH. De Amerikaanse versie kreeg jaren geleden een 10 van de koks. De Horney mama-saus komt uit Duitsland, die is erg lekker. Gelukkig ga ik binnenkort weer naar de Oosterburen, dan sla ik een paar flacons in. | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 19:49 |
De horney mama past precies in dit forum. ![]() Hup, weer een note te pakken. ![]() | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 19:53 |
En ik ga eerst de gekookte aardappels aan plakjes snijden.![]() | |
Filosoofert | vrijdag 14 juni 2019 @ 19:57 |
Ben benieuwd ![]() | |
Lucky_Strike | vrijdag 14 juni 2019 @ 20:06 |
Lekker bezig. Ik ben wel benieuwd naar het tijger-aspect. En naar dat ronde dekseltje. | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 20:10 |
Klontje echte boter in de pan voor de aardappelschijfjes![]() En terwijl je die aan het bakken bent kan ik het gehakt kruiden Dat is chilipoeder, Amerikaanse hamburgerkruiden van Stegeman en paneermaal om de boel bij elkaar te houden ![]() | |
Kaneelstokje | vrijdag 14 juni 2019 @ 20:11 |
Leuk Sigaartje. Maar waarom eet je altijd zo laat? | |
Sardu | vrijdag 14 juni 2019 @ 20:15 |
Deksel zal vast de grootte van zijn burger bepalen. ![]() | |
Lucky_Strike | vrijdag 14 juni 2019 @ 20:23 |
Dat gok ik ook maar je weet nooit wat Sigaartje nu weer voor culinaire verrassing uit zijn hoge hoed tovert. | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 20:23 |
Omdat ik dat fijn vind | |
nogeenoudebekende | vrijdag 14 juni 2019 @ 20:25 |
| |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 20:26 |
Aardappeltjes zijn klaar, die gaan in een bakje![]() En na al het gekneed van de gehakt (300 gram), maar ik 2 ballen van 150 gram ![]() | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 20:29 |
En dan ga ik de hamburgers vormen. Inderdaad, ik heb twee ronde dekseltjes, die zijn afkomstig van emmertjes soep van de slager. Bewaren van die emmertjes kan geen kwaad. Je legt het eerste ronde dekseltje gewoon met de onderkant naar beneden, Dan doe je de bal erop en je doet het andere deksteltje ondersteboven, zodat de rand naar beneden is. Dan drukken ![]() Niet al te hard, maar wel stevig. En de randen bijvormen met een mes. | |
Sardu | vrijdag 14 juni 2019 @ 20:30 |
Daar moet ik je gelijk geven. Zou zomaar kunnen dat dit ter aanvulling is voor de plastic (cheddar) kaas. ![]() | |
nogeenoudebekende | vrijdag 14 juni 2019 @ 20:30 |
Godver ik heb hier een apparaat van 25 euro voor. Geniaal weer sigaartje! | |
nogeenoudebekende | vrijdag 14 juni 2019 @ 20:31 |
Dat spul is geen kaas en al helemaal geen cheddar. ![]() Maar wel lekker op een burger. ![]() | |
Kaneelstokje | vrijdag 14 juni 2019 @ 20:32 |
"American cheese" | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 20:33 |
Ja, jeetje, kan ik er wat aan doen? Het is te koop bij AH, ik vind het wel lekker. Trouwens, een plakje belegen goudse is ook heel lekker. | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 20:33 |
Dit werkt veel beter. Ik heb een hamburgerpers ook, en dat werkt voor geen meter. Dit gaat stukken beter. Je bent gelijk klaar. | |
Sardu | vrijdag 14 juni 2019 @ 20:36 |
Ik geef 't altijd aan vegetariers omdat er geen stremsel in zit. ![]() | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 20:37 |
Ondertussen heb ik de koekenpan helemaal afgewassen en afgedroogd en hij gaat nu voor de burgers. Ik warm de pan op op middelhoog vuur, 2 minuten opwarmen. Geen boter, geen olie. (dat idee heb ik van een menukaart van AH, ben benieuwd of het werken. Als de pan warm is de burgers erin, die moeten heeeeel zacht sissen. heel zacht ![]() | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 20:38 |
Na twee minuten omkeren en dan 20 minuten laten garen, als de andere kant ook bruin is, kun je beter het gas laag draaien om de boel te laten garen en toch niet aan te laten branden. | |
Sorella | vrijdag 14 juni 2019 @ 20:42 |
Grappig ik w8 altijd tot mijn pan loeiheet is en flikker de hamburgers er dan in, na 1 minuut omkeren en daarna gaat de inductie wat lager en 10 min. later is het klaar. Ik ga jouw manier de volgende keer proberen ![]() | |
Lucky_Strike | vrijdag 14 juni 2019 @ 20:42 |
Oh ja ![]() | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 20:42 |
Maar ik heb gas. | |
Sorella | vrijdag 14 juni 2019 @ 20:44 |
Gas, inductie het principe is hetzelfde alleen warmt het op een andere manier op. | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 20:46 |
Ondertussen Japaleno snijden met bordje ![]() ![]() ![]() En nu moet het niet gekker worden: ![]() Dit is bruin zat. Vuur op laag, zodat het van binnen gaart. | |
Lucky_Strike | vrijdag 14 juni 2019 @ 20:52 |
Over de bereiding zo'n simpel gerecht als een hamburger kunnen de meningen zo enorm uiteenlopen. Mooi is dat ![]() | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 20:56 |
Nou, ik moet eerlijk zeggen dat ik dat vroeger ook deed en dan kreeg ik verbrande hamburgers. Haal het receptenkaartje van AH, even kijken, waar heb ik hem, eh...oh ja, Vaderdag burger met Vlaamse friet. Ok, ik heb er mijn eigen draai aan gegeven, want ik ben niet zo van de augurk. Maar daar heb ik het idee van middelmatig bakken zonder boter Eh waar waren we, goed de kaas, of de weet ik veel er op en de japalenooitjes erbij. ![]() | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 20:56 |
Ik moet eerlijk zeggen, belegen kaas ziet er beter uit. ![]() | |
Lucky_Strike | vrijdag 14 juni 2019 @ 20:58 |
Waar heb je rode jalapeno gekocht? | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 20:59 |
AH, ligt naast die andere kleur. | |
Lucky_Strike | vrijdag 14 juni 2019 @ 21:01 |
Nooit gezien, nooit gegeten. Ik ga er op letten. Ik ken alleen de groene. Ik heb wel een potje met rode staan. | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 21:02 |
Na de hamburgers het broodje even aangrillen (het is een tijgerbolletje dat je niet in een zak krijgt, maar uit de plastic bakken van AH, bij de kaiserbroodjes)![]() | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 21:03 |
Nee, ligt bij de verse pepertjes, op de groenteafdeling, afd. vers | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 21:08 |
En dan burger op het broodje, japaleno erop, horney mama een paar scheutjes, wat mayo en sla en tadaaa! ![]() | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 21:08 |
Zo even proeven.... ![]() | |
Lucky_Strike | vrijdag 14 juni 2019 @ 21:09 |
Ja ik weet waar de groene liggen ![]() Eet smakelijk! | |
#ANONIEM | vrijdag 14 juni 2019 @ 21:11 |
Eet smakelijk chef! ![]() | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 21:12 |
Dit is mwerkelijk (praat met volle mond), wmjum, toen ik de hamburger even alleen proefde, dacht ik tja, maar de japaleno's en de saus maakt het goed en de sla maakt het af. mjum, precies goed gegaard. Veurtreffelijk! Al zeg ik het zelf.![]() De aardappeltjes zijn wat minder, maar goed, kan er mee door. | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 21:13 |
Dank je! | |
#ANONIEM | vrijdag 14 juni 2019 @ 21:17 |
Het is (veel) meer werk. Maar als je zoveel aardappels in de pan doet, dat de bodem bedekt is, en je blijft ze om de paar minuten draaien (stuk voor stuk), krijg je echt ZALIGE gebakken aardappels. | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 21:24 |
Ah, dat ga ik onthouden. De volgende keer ga ik sliptongetjes maken met eigen gemaakte (oven)friet | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 21:27 |
Normaal zou ik sesambolletjes nemen, maar die waren op. Dus dan maar tijgerbolletjes, niet zachte. Het bleek een goede keus, hij was heerlijk knapperig. | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 21:29 |
Volgende keer maak ik een foto bij AH. Daar is het altijd afwachten wat voor verse pepers ze in huis hebben. Die rode pepers vind ik maar niks. Die smaken nergens naar. | |
marc0871 | vrijdag 14 juni 2019 @ 22:04 |
Ja, ja. Stil maar hoor. Wat jij wil. Ik probeerde alleen maar een tip te geven. sjeez. | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 22:04 |
Is het mogelijk dat ik een evaluatie krijg op mijn CUL topics, zodat ik weet wat ik anders moet doen? | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 22:05 |
Was maar een grapje ![]() | |
Lucky_Strike | vrijdag 14 juni 2019 @ 22:07 |
Evaluatie qua koken of qua topics maken? | |
marc0871 | vrijdag 14 juni 2019 @ 22:08 |
![]() | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 22:08 |
Beide | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 22:11 |
Je moet het zo zien: ik ben een supergewone doodgewone vent zonder poespas. Ik kan niks. Het enige dat ik kan is het doorgronden van bedrijven, daar ben ik goed in en dat is mijn werk ook. Voor de rest ben ik een pummel. | |
Lucky_Strike | vrijdag 14 juni 2019 @ 22:15 |
Nou, qua topics maken doe je het prima. Daar is niets op aan te merken. Qua koken, tja. Jouw charme is wel een beetje dat je je eigen methodes hebt voor veel dingen, zoals je hamburgerpersdekseltjes. En er zijn zo veel methodes alleen al om een burger te maken. Iedereen heeft op zijn eigen manier gelijk. Als ik een ding zou mogen veranderen aan je gerecht van vanavond is het je kruidenmix. Als je je eigen kruiden samenstelt, weet je wat je eet en kan je meer varieren. O en dat paneermeel is nergens voor nodig wat mij betreft. | |
marc0871 | vrijdag 14 juni 2019 @ 22:16 |
![]() burgers zien er goed uit. Ik hoop dat ze minstens zo goed smaakten. | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 22:18 |
Dank je!! Daar kan ik iets mee. Bedenk wel dat ik nooit heb leren koken. Ik pruts maar wat. | |
Lucky_Strike | vrijdag 14 juni 2019 @ 22:21 |
Daarom is het des te leuker dat je het wel probeert. Dat wordt zeer gewaardeerd hier. | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 22:22 |
Ja, maar ik moet wel zeggen dat de sauscombinatie en het groenvoer de burger maakten. Ik ben het eens met Lucky trouwens. Ik ben geen ster, maar wat ik probeer te doen is laten zien dat je ook kunt koken zonder chef te zijn. | |
marc0871 | vrijdag 14 juni 2019 @ 22:24 |
o ja, dat paneermeel 'om te binden'. Binden doe je met een eitje. Het paneermeel (of gewoon een beschuitje verkruimelen) gebruik je om het vocht van het ei op te nemen. Tegen de zompigheid. | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 22:26 |
Ik zie tv-series met blinkende dure keukens met mooie kookdames die dingen in elkaar zetten alsof het allemaal vanzelf gaat. Als je dan zelf begint zakt je de moed je in de schoenen. Die misses knallen zelfgemaakte pizza's in elkaar in een kwartier en alles is perfect, zelfs de keuken. Tja, dan voel je je nietig. | |
marc0871 | vrijdag 14 juni 2019 @ 22:26 |
He, ik ook niet. Maar gaandeweg pik je wat skills op. Bovendien vind ik koken leuk. Ik kijk alles over koken. | |
Sigaartje | vrijdag 14 juni 2019 @ 22:27 |
Weer wat geleerd! ![]() | |
marc0871 | vrijdag 14 juni 2019 @ 22:27 |
Haha, ja. Maar wij zien de eerste tig takes niet, he ![]() En wij worden niet gesponsord door Siemens of weet ik welke keukenapparatuurfabrikant. [ Bericht 5% gewijzigd door marc0871 op 14-06-2019 22:36:12 ] | |
Pietverdriet | zaterdag 15 juni 2019 @ 09:14 |
Waarom niet een sigaartje kookt topic waar je iedere keer je recepten in zet i.p.v. iedere keer een nieuw topic? Dat volgt makkelijker en leest lekker terug naar je vorige recepten Verder doe ik nooit paneermeel en/of ei in burgers, köfte of Ćevapčići, alleen in gehaktballen | |
Lucky_Strike | zaterdag 15 juni 2019 @ 09:18 |
Ik moet de topics nog steeds reeksen. Aparte topics zijn leuker vanwege de fototopic wedstrijd. | |
cofi | zaterdag 15 juni 2019 @ 09:19 |
Sigaartje kooktopic ![]() Bij het zelf maken van hamburgers zou ik inderdaad een eitje toevoegen voor het binden. Zelf vind ik het ook lekker om een gesnipperd uitje in het gehakt te mengen. Dit geeft een extra zoetje. Ga vooral zo door! ![]() | |
Sigaartje | zaterdag 15 juni 2019 @ 09:22 |
Dat is op verzoek van de mods een tijdje geleden. En het is overzichtelijker als je iets zoekt. Weet je dat ik er zelf ook gebruik van maak? Maar laatst wilde ik weer pizza maken en dacht, hoe deed ik dat ook alweer? Ik kon het topic nergens meer vinden. Maar heb wel veel filmpjes bekeken over kneedtechnieken... | |
cofi | zaterdag 15 juni 2019 @ 09:23 |
Ja!! ![]() ![]() | |
Smallish | zaterdag 15 juni 2019 @ 18:07 |
Dat reeksen zou idd fijn zijn, dat volgt wat makkelijker. ![]() Leuke topics, Sigaartje, ga hier vooral mee door! ![]() | |
Hyaenidae | zaterdag 15 juni 2019 @ 18:36 |
Wat een bazenreeks ![]() ![]() Sigaartje wordt de opvolger van Iwanius als CUL god ![]() | |
Ole | zaterdag 15 juni 2019 @ 18:58 |
Sigaartje ![]() Enige overeenkomst met Iwanius is de sigaar ![]() | |
Hyaenidae | zaterdag 15 juni 2019 @ 19:08 |
En de passie voor vreten ![]() | |
Lucky_Strike | zaterdag 15 juni 2019 @ 20:28 |
Kijk eens: Topicreeks: Sigaartjes Creaties | |
Ole | zaterdag 15 juni 2019 @ 20:29 |
Maar gelukkig niet die arrogante houding | |
Ole | zaterdag 15 juni 2019 @ 20:30 |
![]() | |
cofi | zaterdag 15 juni 2019 @ 20:36 |
Leesvoer!!! Thnx! ![]() | |
emmyemmy2 | zaterdag 15 juni 2019 @ 21:00 |
Godverdomme wat ben jij cringy | |
Sigaartje | zondag 16 juni 2019 @ 09:01 |
Dank jullie wel voor alle complimenten en de serie! ![]() | |
Smallish | zondag 16 juni 2019 @ 11:18 |
O fijn, een reeks! ![]() ![]() | |
Kaneelstokje | zondag 16 juni 2019 @ 11:20 |
Leuk, dank je wel ![]() | |
JeugdVanTegenwoordig | zondag 16 juni 2019 @ 19:55 |
Ik ben zelf geen goede kok, daarom vind ik topics als deze luist zo leuk omdat het makkelijk na te maken is ![]() | |
roos94 | zondag 16 juni 2019 @ 19:57 |
Ik vind broodjes hamburger lekker maar ga er altijd van aan de schijt | |
praadje | maandag 17 juni 2019 @ 00:01 |
@Sigaartje, waarom bak je niet alles tegelijk? Nu waren de aardappeltjes toch niet lekker warm meer? Viel me ook al op bij je zuurkool topic. Dat je eerst de stamppot maakt en dan pas de spekjes en het vlees gaat bakken. Stamppot en het vlees zag er trouwens lekker uit ![]() Just curieus. | |
Sigaartje | maandag 17 juni 2019 @ 08:15 |
Hoi Praadje, Eigenlijk niet bij nagedacht, alhoewel, ik heb maar een goede koekenpan. Bij de zuurkool viel het trouwens erg mee. De spekjes gaan supersnel, je moet niet te hoog vuur hebben, er in gooien, bij blijven draaien met zo'n houten ding waar je mee bakt (hoe heet zo'n ding, ik ben de naam kwijt), het is echt 1 a 2 minuten, anders worden het kaantjes. De filetlapjes gingen ook snel. Pas op met hoog vuur, eerst beetje hoog, daarna onder middel om te garen. Testen met vork, ik was verrast hoe snel die dingen gaar waren, was 5 a 7 minuten of zo? Ik sneed er eentje even open om te kijken of hij niet rauw was. De zuurkool liet ik even in de pan met de deksel erop, die bleef gewoon warm. Het meerendeel ging trouwens in bakjes met drie gebakken filetlapjes de vriezer in voor latere consumptie. De gebakken aardappels zijn inderdaad een ander verhaal. De hamburgers doen er 20 minuten over om te garen. Maar het was een flinke voorraad aardappelschijfjes, ook voor later gebruik en er bleef een hamburger over, hop ook de vriezer in. De aardappelschijfes kun je daarna even opwarmen als alles klaar is. In de oven gaat dat goed, tijdens het voorverwarmen al naar 200 graden en bij de ping zijn ze al zo'n beetje warm. | |
Sigaartje | maandag 17 juni 2019 @ 08:16 |
Dat is vreemd. Gebruik je wel vers vlees? Het beste is natuurlijk altijd direct na aankoop bereiden. | |
Sigaartje | maandag 17 juni 2019 @ 08:21 |
Ja, ik klooi maar wat aan. Ik lees wel veel, niet zozeer in kookboeken, maar in kookrubrieken van bijvoorbeeld Metro, of tijdschriften. Youtubefilmpjes zijn ook heel informatief, verder zijn er sites waar dames hun recepten laten zien. Dat laatste heeft als voordeel dat je ziet hoe verschillende mensen een recept verschillend bereiden, maar er zijn veel overeenkomsten. De Allerhande is ook wel goed, maar het nadeel van de Allerhande is dat ze bepaalde producten proberen te slijten en ze tegenwoordig veel op de vegetarische toer zijn. Niks mis mee, maar ik krijg niet echt nieuwe vegetarische ideeen. Maar in de laatste allerhande kom ik in zo'n beetje elke recept Japanse paneermeel tegen. Allemaal aardig, maar het begint soms een beetje irritant te worden. Verder: kookschriftje bijhouden van je successen. Als iets goed slaagt, gelijk opschrijven, je krijgt er later spijt van dat je het niet hebt gedaan, want vergeten doe je het zeker. In het kookschrif houd ik ook gekochte producten bij. Daarbij hou ik op bladzijden twee lijstjes bij: Nooit meer kopen en Zeker weer kopen. ![]() Heel handig! En het werkt! | |
Sorella | maandag 17 juni 2019 @ 09:43 |
Als er een xenos bij je in de buurt is die verkopen japans paneermeel (panko) breadcrumbs heet het daar. en een stuk goedkoper als bij de appie. | |
Mutsaers__78 | maandag 17 juni 2019 @ 09:47 |
Mwoah, als ik jou was zou ik een open metalen versie ergens op de kop tikken. Het voordeel daarvan is dat je vervolgens ook een eitje er bij kan bakken die exact de vorm van je hamburger heeft. Werkt ideaal ![]() | |
Sigaartje | maandag 17 juni 2019 @ 09:57 |
Dat eitje ben ik met je eens. Maar waarom zou ik een metalen versie kopen als dit ook goed werkt? Ik had een plastic pers en dan blijft de hele boel hangen. Weggegooid geld. Maar ik las de tip ergens anders over de twee plastic dekseltjes en verdomd, het werkt fantastisch, dat ik daar niet eerder aan heb gedacht. Zo gaat het ook prima. En goed hergebruik. Ik koop vaak soep bij de slager (daar komen de dekseltjes van). Alleen groentesoep maak ik nog zelf. | |
Sigaartje | maandag 17 juni 2019 @ 09:58 |
Ik wil die kaasballetjes nog wel eens proberen met panko die in de Allerhande staan. Leuk voor als je bezoek krijgt als hapje. | |
Mutsaers__78 | maandag 17 juni 2019 @ 10:15 |
Omdat je de metalen versie in de pan kan doen zodat je gebakken eitje precies de ronde vorm van je hamburger krijgt. Plastic in de pan wordt uhmmmm...nogal vies ![]() | |
Sigaartje | maandag 17 juni 2019 @ 10:18 |
Oh op die manier! | |
praadje | maandag 17 juni 2019 @ 10:58 |
Dankjewel voor je uitgebreide antwoord. Ik vroeg het me gewoon af. Lekker doorgaan met kokkerelen, ik lees het graag. ![]() En zo'n houten ding heet een spatel trouwens. | |
marc0871 | dinsdag 18 juni 2019 @ 00:29 |
Alleen met die van de Mac. Het was daar altijd laden én lossen. Kom er ook niet meer. | |
No239SquadronRAF | dinsdag 18 juni 2019 @ 13:08 |
Je topics zijn echt leuk maar je bent zo kleinzerig. Als iemand iets zegt schiet je gelijk helemaal in de verdediging of ben je superverontschuldigend, terwijl het gewoon deel is van de harde fokcultuur en geen persoonlijke aanval op jou. Je kunt ook niet iedereen pleasen Ook dit topic weer: Kom op man, er is niks mis mee je gehakt bij de supermarkt te halen zoals 99% van alle mensen daar hoef je je echt niet voor te excuseren omdat een culisnob daar een keer kritiek op heeft geuit (en je hoeft er ook geen smoesjes voor te verzinnen) Iedereen loopt op zijn tenen hierdoor omdat ze bang zijn jou te kwetsen en je dan geen leuke topics meer maakt, maar je zou er zelf ook wat nuchterder in kunnen staan | |
Sigaartje | dinsdag 18 juni 2019 @ 13:13 |
Klopt helemaal!!!!! Dit vind ik een goede evaluatie. | |
Cryptocoryne | dinsdag 18 juni 2019 @ 13:34 |
Waarom gebruik je gehakt en geen tartaar? | |
Lucky_Strike | dinsdag 18 juni 2019 @ 13:39 |
Omdat vet lekker is? | |
#ANONIEM | dinsdag 18 juni 2019 @ 14:48 |
Ja hoor, hamburgers van tartaar ![]() | |
Cryptocoryne | dinsdag 18 juni 2019 @ 15:01 |
Doe ik altijd, wat is daar mis mee? | |
Lucky_Strike | dinsdag 18 juni 2019 @ 15:05 |
Dat is heel droog en weinig smaakvol omdat er zeer weinig vet in zit. Het kan hoor. Best een aardige optie als je aan de lijn bent, al kan je dan beter het broodje weglaten ![]() | |
Cryptocoryne | dinsdag 18 juni 2019 @ 15:07 |
Om het nog erger te maken, ik gooi bij de tartaar een zakje hamburgerkruiden van Verstege oid. Ik vind gehakt altijd zo vet | |
golfer | dinsdag 18 juni 2019 @ 15:08 |
Droge meuk met vieze kruiden. ![]() | |
Lucky_Strike | dinsdag 18 juni 2019 @ 15:08 |
Dan gewoon lekker je tartaar eten ![]() ![]() | |
Cryptocoryne | dinsdag 18 juni 2019 @ 15:33 |
Ik vind ze ook niet verkeerd smaken. | |
Sigaartje | woensdag 19 juni 2019 @ 10:36 |
Als er geen verschil was in smaak, zouden we in een supersaaie wereld leven. | |
Hojdhopper | woensdag 19 juni 2019 @ 10:54 |
Nederlanders eten gewoon super vroeg... Ziet er lekker uit Sigaar! | |
ijs_beer | woensdag 19 juni 2019 @ 21:31 |
![]() | |
Maikuuul | dinsdag 25 juni 2019 @ 05:06 |
Leuke topicreeks Sigaartje! Smakelijk burgertje ook | |
VeX- | dinsdag 25 juni 2019 @ 18:13 |
Chill topic. Ziet er prima uit ook, maar ik kan er zelf nooit tegen als er niet heel veel saus op een hamburger zit. Het moet er bijna vanaf druipen. | |
Piles | dinsdag 25 juni 2019 @ 18:19 |
Dat heb ik juist andersom ![]() Ik bestel geen broodje saus, maar een broodje lekker vlees. |