abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_187426293
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 juni 2019 22:07 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Evaluatie qua koken of qua topics maken?
Beide
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_187426359
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juni 2019 22:08 schreef marc0871 het volgende:

[..]

;)
Je moet het zo zien: ik ben een supergewone doodgewone vent zonder poespas. Ik kan niks. Het enige dat ik kan is het doorgronden van bedrijven, daar ben ik goed in en dat is mijn werk ook. Voor de rest ben ik een pummel.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  vrijdag 14 juni 2019 @ 22:15:54 #53
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_187426439
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juni 2019 22:08 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Beide
Nou, qua topics maken doe je het prima. Daar is niets op aan te merken.

Qua koken, tja. Jouw charme is wel een beetje dat je je eigen methodes hebt voor veel dingen, zoals je hamburgerpersdekseltjes.
En er zijn zo veel methodes alleen al om een burger te maken. Iedereen heeft op zijn eigen manier gelijk.

Als ik een ding zou mogen veranderen aan je gerecht van vanavond is het je kruidenmix. Als je je eigen kruiden samenstelt, weet je wat je eet en kan je meer varieren. O en dat paneermeel is nergens voor nodig wat mij betreft.
Spoilers!
pi_187426445
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juni 2019 22:11 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Je moet het zo zien: ik ben een supergewone doodgewone vent zonder poespas. Ik kan niks. Het enige dat ik kan is het doorgronden van bedrijven, daar ben ik goed in en dat is mijn werk ook. Voor de rest ben ik een pummel.


burgers zien er goed uit.
Ik hoop dat ze minstens zo goed smaakten.
pi_187426490
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 juni 2019 22:15 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Nou, qua topics maken doe je het prima. Daar is niets op aan te merken.

Qua koken, tja. Jouw charme is wel een beetje dat je je eigen methodes hebt voor veel dingen, zoals je hamburgerpersdekseltjes.
En er zijn zo veel methodes alleen al om een burger te maken. Iedereen heeft op zijn eigen manier gelijk.

Als ik een ding zou mogen veranderen aan je gerecht van vanavond is het je kruidenmix. Als je je eigen kruiden samenstelt, weet je wat je eet en kan je meer varieren. O en dat paneermeel is nergens voor nodig wat mij betreft.
Dank je!! Daar kan ik iets mee. Bedenk wel dat ik nooit heb leren koken. Ik pruts maar wat.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  vrijdag 14 juni 2019 @ 22:21:49 #56
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_187426537
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juni 2019 22:18 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Dank je!! Daar kan ik iets mee. Bedenk wel dat ik nooit heb leren koken. Ik pruts maar wat.
Daarom is het des te leuker dat je het wel probeert. Dat wordt zeer gewaardeerd hier.
Spoilers!
pi_187426548
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juni 2019 22:16 schreef marc0871 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

burgers zien er goed uit.
Ik hoop dat ze minstens zo goed smaakten.
Ja, maar ik moet wel zeggen dat de sauscombinatie en het groenvoer de burger maakten. Ik ben het eens met Lucky trouwens.

Ik ben geen ster, maar wat ik probeer te doen is laten zien dat je ook kunt koken zonder chef te zijn.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_187426584
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 juni 2019 22:15 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Nou, qua topics maken doe je het prima. Daar is niets op aan te merken.

Qua koken, tja. Jouw charme is wel een beetje dat je je eigen methodes hebt voor veel dingen, zoals je hamburgerpersdekseltjes.
En er zijn zo veel methodes alleen al om een burger te maken. Iedereen heeft op zijn eigen manier gelijk.

Als ik een ding zou mogen veranderen aan je gerecht van vanavond is het je kruidenmix. Als je je eigen kruiden samenstelt, weet je wat je eet en kan je meer varieren. O en dat paneermeel is nergens voor nodig wat mij betreft.
o ja, dat paneermeel 'om te binden'.

Binden doe je met een eitje.
Het paneermeel (of gewoon een beschuitje verkruimelen) gebruik je om het vocht van het ei op te nemen. Tegen de zompigheid.
pi_187426631
Ik zie tv-series met blinkende dure keukens met mooie kookdames die dingen in elkaar zetten alsof het allemaal vanzelf gaat. Als je dan zelf begint zakt je de moed je in de schoenen.
Die misses knallen zelfgemaakte pizza's in elkaar in een kwartier en alles is perfect, zelfs de keuken. Tja, dan voel je je nietig.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_187426638
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juni 2019 22:22 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Ja, maar ik moet wel zeggen dat de sauscombinatie en het groenvoer de burger maakten. Ik ben het eens met Lucky trouwens.

Ik ben geen ster, maar wat ik probeer te doen is laten zien dat je ook kunt koken zonder chef te zijn.
He, ik ook niet.
Maar gaandeweg pik je wat skills op.
Bovendien vind ik koken leuk.
Ik kijk alles over koken.
pi_187426651
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juni 2019 22:24 schreef marc0871 het volgende:

[..]

o ja, dat paneermeel 'om te binden'.

Binden doe je met een eitje.
Het paneermeel (of gewoon een beschuitje verkruimelen) gebruik je om het vocht van het ei op te nemen. Tegen de zompigheid.
Weer wat geleerd! :)
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_187426667
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juni 2019 22:26 schreef Sigaartje het volgende:
Ik zie tv-series met blinkende dure keukens met mooie kookdames die dingen in elkaar zetten alsof het allemaal vanzelf gaat. Als je dan zelf begint zakt je de moed je in de schoenen.
Die misses knallen zelfgemaakte pizza's in elkaar in een kwartier en alles is perfect, zelfs de keuken. Tja, dan voel je je nietig.
Haha, ja.
Maar wij zien de eerste tig takes niet, he ;)

En wij worden niet gesponsord door Siemens of weet ik welke keukenapparatuurfabrikant.

[ Bericht 5% gewijzigd door marc0871 op 14-06-2019 22:36:12 ]
  zaterdag 15 juni 2019 @ 09:14:55 #63
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_187431537
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juni 2019 22:04 schreef Sigaartje het volgende:
Is het mogelijk dat ik een evaluatie krijg op mijn CUL topics, zodat ik weet wat ik anders moet doen?
Waarom niet een sigaartje kookt topic waar je iedere keer je recepten in zet i.p.v. iedere keer een nieuw topic? Dat volgt makkelijker en leest lekker terug naar je vorige recepten


Verder doe ik nooit paneermeel en/of ei in burgers, köfte of Ćevapčići, alleen in gehaktballen
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_187431569
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 juni 2019 09:14 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Waarom niet een sigaartje kookt topic waar je iedere keer je recepten in zet i.p.v. iedere keer een nieuw topic? Dat volgt makkelijker en leest lekker terug naar je vorige recepten

Ik moet de topics nog steeds reeksen. Aparte topics zijn leuker vanwege de fototopic wedstrijd.
Spoilers!
pi_187431572
Sigaartje kooktopic O+ Ik hou ervan. De eenvoud van de manier van koken maakt je topics zo ontzettend leuk. Blijf vooral doorgaan!

Bij het zelf maken van hamburgers zou ik inderdaad een eitje toevoegen voor het binden. Zelf vind ik het ook lekker om een gesnipperd uitje in het gehakt te mengen. Dit geeft een extra zoetje.

Ga vooral zo door! :s)
pi_187431597
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 juni 2019 09:14 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Waarom niet een sigaartje kookt topic waar je iedere keer je recepten in zet i.p.v. iedere keer een nieuw topic? Dat volgt makkelijker en leest lekker terug naar je vorige recepten


Verder doe ik nooit paneermeel en/of ei in burgers, köfte of Ćevapčići, alleen in gehaktballen
Dat is op verzoek van de mods een tijdje geleden. En het is overzichtelijker als je iets zoekt. Weet je dat ik er zelf ook gebruik van maak? Maar laatst wilde ik weer pizza maken en dacht, hoe deed ik dat ook alweer? Ik kon het topic nergens meer vinden.
Maar heb wel veel filmpjes bekeken over kneedtechnieken...
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_187431611
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 juni 2019 09:18 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Ik moet de topics nog steeds reeksen. Aparte topics zijn leuker vanwege de fototopic wedstrijd.
Ja!! *; Niet mee wachten zou ik zeggen :9
pi_187439310
Dat reeksen zou idd fijn zijn, dat volgt wat makkelijker. :)

Leuke topics, Sigaartje, ga hier vooral mee door! ^O^
Is dat zo?
pi_187439673
Wat een bazenreeks _O_ _O_

Sigaartje wordt de opvolger van Iwanius als CUL god _O_
pindazakje
  Moderator / Miss SHO zaterdag 15 juni 2019 @ 18:58:17 #70
22592 crew  Ole
pi_187439953
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 juni 2019 18:36 schreef Hyaenidae het volgende:
Wat een bazenreeks _O_ _O_

Sigaartje wordt de opvolger van Iwanius als CUL god _O_
Sigaartje _O_

Enige overeenkomst met Iwanius is de sigaar :7
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_187440098
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 juni 2019 18:58 schreef Ole het volgende:

[..]

Sigaartje _O_

Enige overeenkomst met Iwanius is de sigaar :7
En de passie voor vreten ^O^
pindazakje
pi_187441509
Spoilers!
  Moderator / Miss SHO zaterdag 15 juni 2019 @ 20:29:20 #73
22592 crew  Ole
pi_187441515
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 juni 2019 19:08 schreef Hyaenidae het volgende:

[..]

En de passie voor vreten ^O^
Maar gelukkig niet die arrogante houding
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Moderator / Miss SHO zaterdag 15 juni 2019 @ 20:30:05 #74
22592 crew  Ole
pi_187441532
quote:
O+ Je bent geweldig!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_187441657
quote:
Leesvoer!!! Thnx! *)
pi_187442066
Godverdomme wat ben jij cringy
pi_187449357
Dank jullie wel voor alle complimenten en de serie! _O_
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_187451080
O fijn, een reeks! ^O^ *O*
Is dat zo?
  zondag 16 juni 2019 @ 11:20:08 #79
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_187451124
quote:
Leuk, dank je wel :)
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_187458365
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juni 2019 22:11 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Je moet het zo zien: ik ben een supergewone doodgewone vent zonder poespas. Ik kan niks. Het enige dat ik kan is het doorgronden van bedrijven, daar ben ik goed in en dat is mijn werk ook. Voor de rest ben ik een pummel.
Ik ben zelf geen goede kok, daarom vind ik topics als deze luist zo leuk omdat het makkelijk na te maken is :Y
  Miss 200.000.000! zondag 16 juni 2019 @ 19:57:49 #81
367000 roos94
pi_187458402
Ik vind broodjes hamburger lekker maar ga er altijd van aan de schijt
pi_187462850
@Sigaartje, waarom bak je niet alles tegelijk? Nu waren de aardappeltjes toch niet lekker warm meer? Viel me ook al op bij je zuurkool topic. Dat je eerst de stamppot maakt en dan pas de spekjes en het vlees gaat bakken. Stamppot en het vlees zag er trouwens lekker uit ^O^

Just curieus.
pi_187464725
quote:
0s.gif Op maandag 17 juni 2019 00:01 schreef praadje het volgende:
@:Sigaartje, waarom bak je niet alles tegelijk? Nu waren de aardappeltjes toch niet lekker warm meer? Viel me ook al op bij je zuurkool topic. Dat je eerst de stamppot maakt en dan pas de spekjes en het vlees gaat bakken. Stamppot en het vlees zag er trouwens lekker uit ^O^

Just curieus.
Hoi Praadje,
Eigenlijk niet bij nagedacht, alhoewel, ik heb maar een goede koekenpan.
Bij de zuurkool viel het trouwens erg mee. De spekjes gaan supersnel, je moet niet te hoog vuur hebben, er in gooien, bij blijven draaien met zo'n houten ding waar je mee bakt (hoe heet zo'n ding, ik ben de naam kwijt), het is echt 1 a 2 minuten, anders worden het kaantjes. De filetlapjes gingen ook snel. Pas op met hoog vuur, eerst beetje hoog, daarna onder middel om te garen. Testen met vork, ik was verrast hoe snel die dingen gaar waren, was 5 a 7 minuten of zo? Ik sneed er eentje even open om te kijken of hij niet rauw was. De zuurkool liet ik even in de pan met de deksel erop, die bleef gewoon warm. Het meerendeel ging trouwens in bakjes met drie gebakken filetlapjes de vriezer in voor latere consumptie.

De gebakken aardappels zijn inderdaad een ander verhaal. De hamburgers doen er 20 minuten over om te garen. Maar het was een flinke voorraad aardappelschijfjes, ook voor later gebruik en er bleef een hamburger over, hop ook de vriezer in. De aardappelschijfes kun je daarna even opwarmen als alles klaar is. In de oven gaat dat goed, tijdens het voorverwarmen al naar 200 graden en bij de ping zijn ze al zo'n beetje warm.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_187464728
quote:
0s.gif Op zondag 16 juni 2019 19:57 schreef roos94 het volgende:
Ik vind broodjes hamburger lekker maar ga er altijd van aan de schijt
Dat is vreemd. Gebruik je wel vers vlees? Het beste is natuurlijk altijd direct na aankoop bereiden.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_187464760
quote:
0s.gif Op zondag 16 juni 2019 19:55 schreef JeugdVanTegenwoordig het volgende:

[..]

Ik ben zelf geen goede kok, daarom vind ik topics als deze luist zo leuk omdat het makkelijk na te maken is :Y
Ja, ik klooi maar wat aan. Ik lees wel veel, niet zozeer in kookboeken, maar in kookrubrieken van bijvoorbeeld Metro, of tijdschriften. Youtubefilmpjes zijn ook heel informatief, verder zijn er sites waar dames hun recepten laten zien. Dat laatste heeft als voordeel dat je ziet hoe verschillende mensen een recept verschillend bereiden, maar er zijn veel overeenkomsten.
De Allerhande is ook wel goed, maar het nadeel van de Allerhande is dat ze bepaalde producten proberen te slijten en ze tegenwoordig veel op de vegetarische toer zijn. Niks mis mee, maar ik krijg niet echt nieuwe vegetarische ideeen. Maar in de laatste allerhande kom ik in zo'n beetje elke recept Japanse paneermeel tegen. Allemaal aardig, maar het begint soms een beetje irritant te worden.

Verder: kookschriftje bijhouden van je successen. Als iets goed slaagt, gelijk opschrijven, je krijgt er later spijt van dat je het niet hebt gedaan, want vergeten doe je het zeker. In het kookschrif houd ik ook gekochte producten bij. Daarbij hou ik op bladzijden twee lijstjes bij: Nooit meer kopen en Zeker weer kopen. :)
Heel handig! En het werkt!
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_187465536
Als er een xenos bij je in de buurt is die verkopen japans paneermeel (panko) breadcrumbs heet het daar. en een stuk goedkoper als bij de appie.
pi_187465607
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juni 2019 20:33 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Dit werkt veel beter. Ik heb een hamburgerpers ook, en dat werkt voor geen meter.
Dit gaat stukken beter. Je bent gelijk klaar.
Mwoah, als ik jou was zou ik een open metalen versie ergens op de kop tikken. Het voordeel daarvan is dat je vervolgens ook een eitje er bij kan bakken die exact de vorm van je hamburger heeft. Werkt ideaal :)
pi_187465726
quote:
0s.gif Op maandag 17 juni 2019 09:47 schreef Mutsaers__78 het volgende:

[..]

Mwoah, als ik jou was zou ik een open metalen versie ergens op de kop tikken. Het voordeel daarvan is dat je vervolgens ook een eitje er bij kan bakken die exact de vorm van je hamburger heeft. Werkt ideaal :)
Dat eitje ben ik met je eens. Maar waarom zou ik een metalen versie kopen als dit ook goed werkt? Ik had een plastic pers en dan blijft de hele boel hangen. Weggegooid geld. Maar ik las de tip ergens anders over de twee plastic dekseltjes en verdomd, het werkt fantastisch, dat ik daar niet eerder aan heb gedacht. Zo gaat het ook prima. En goed hergebruik. Ik koop vaak soep bij de slager (daar komen de dekseltjes van). Alleen groentesoep maak ik nog zelf.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_187465755
quote:
0s.gif Op maandag 17 juni 2019 09:43 schreef Sorella het volgende:
Als er een xenos bij je in de buurt is die verkopen japans paneermeel (panko) breadcrumbs heet het daar. en een stuk goedkoper als bij de appie.
Ik wil die kaasballetjes nog wel eens proberen met panko die in de Allerhande staan. Leuk voor als je bezoek krijgt als hapje.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_187466016
quote:
0s.gif Op maandag 17 juni 2019 09:57 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Dat eitje ben ik met je eens. Maar waarom zou ik een metalen versie kopen als dit ook goed werkt? Ik had een plastic pers en dan blijft de hele boel hangen. Weggegooid geld. Maar ik las de tip ergens anders over de twee plastic dekseltjes en verdomd, het werkt fantastisch, dat ik daar niet eerder aan heb gedacht. Zo gaat het ook prima. En goed hergebruik. Ik koop vaak soep bij de slager (daar komen de dekseltjes van). Alleen groentesoep maak ik nog zelf.
Omdat je de metalen versie in de pan kan doen zodat je gebakken eitje precies de ronde vorm van je hamburger krijgt.

Plastic in de pan wordt uhmmmm...nogal vies ;)
pi_187466047
quote:
0s.gif Op maandag 17 juni 2019 10:15 schreef Mutsaers__78 het volgende:

[..]

Omdat je de metalen versie in de pan kan doen zodat je gebakken eitje precies de ronde vorm van je hamburger krijgt.

Plastic in de pan wordt uhmmmm...nogal vies ;)
Oh op die manier!
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_187466478
quote:
0s.gif Op maandag 17 juni 2019 08:15 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Hoi Praadje,
Eigenlijk niet bij nagedacht, alhoewel, ik heb maar een goede koekenpan.
Bij de zuurkool viel het trouwens erg mee. De spekjes gaan supersnel, je moet niet te hoog vuur hebben, er in gooien, bij blijven draaien met zo'n houten ding waar je mee bakt (hoe heet zo'n ding, ik ben de naam kwijt), het is echt 1 a 2 minuten, anders worden het kaantjes. De filetlapjes gingen ook snel. Pas op met hoog vuur, eerst beetje hoog, daarna onder middel om te garen. Testen met vork, ik was verrast hoe snel die dingen gaar waren, was 5 a 7 minuten of zo? Ik sneed er eentje even open om te kijken of hij niet rauw was. De zuurkool liet ik even in de pan met de deksel erop, die bleef gewoon warm. Het meerendeel ging trouwens in bakjes met drie gebakken filetlapjes de vriezer in voor latere consumptie.

De gebakken aardappels zijn inderdaad een ander verhaal. De hamburgers doen er 20 minuten over om te garen. Maar het was een flinke voorraad aardappelschijfjes, ook voor later gebruik en er bleef een hamburger over, hop ook de vriezer in. De aardappelschijfes kun je daarna even opwarmen als alles klaar is. In de oven gaat dat goed, tijdens het voorverwarmen al naar 200 graden en bij de ping zijn ze al zo'n beetje warm.
Dankjewel voor je uitgebreide antwoord. Ik vroeg het me gewoon af. Lekker doorgaan met kokkerelen, ik lees het graag. ^O^
En zo'n houten ding heet een spatel trouwens.
pi_187478908
quote:
0s.gif Op zondag 16 juni 2019 19:57 schreef roos94 het volgende:
Ik vind broodjes hamburger lekker maar ga er altijd van aan de schijt
Alleen met die van de Mac.
Het was daar altijd laden én lossen.
Kom er ook niet meer.
pi_187483885
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juni 2019 22:04 schreef Sigaartje het volgende:
Is het mogelijk dat ik een evaluatie krijg op mijn CUL topics, zodat ik weet wat ik anders moet doen?
Je topics zijn echt leuk maar je bent zo kleinzerig. Als iemand iets zegt schiet je gelijk helemaal in de verdediging of ben je superverontschuldigend, terwijl het gewoon deel is van de harde fokcultuur en geen persoonlijke aanval op jou. Je kunt ook niet iedereen pleasen Ook dit topic weer:

quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juni 2019 19:47 schreef Sigaartje het volgende:
Helaas was ik te laat voor de slager, dus moet ik het doen met AH-gehakt.
Kom op man, er is niks mis mee je gehakt bij de supermarkt te halen zoals 99% van alle mensen daar hoef je je echt niet voor te excuseren omdat een culisnob daar een keer kritiek op heeft geuit (en je hoeft er ook geen smoesjes voor te verzinnen)

Iedereen loopt op zijn tenen hierdoor omdat ze bang zijn jou te kwetsen en je dan geen leuke topics meer maakt, maar je zou er zelf ook wat nuchterder in kunnen staan
pi_187483973
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juni 2019 13:08 schreef No239SquadronRAF het volgende:

[..]

Je topics zijn echt leuk maar je bent zo kleinzerig. Als iemand iets zegt schiet je gelijk helemaal in de verdediging of ben je superverontschuldigend, terwijl het gewoon deel is van de harde fokcultuur en geen persoonlijke aanval op jou. Je kunt ook niet iedereen pleasen Ook dit topic weer:
[..]

Kom op man, er is niks mis mee je gehakt bij de supermarkt te halen zoals 99% van alle mensen daar hoef je je echt niet voor te excuseren omdat een culisnob daar een keer kritiek op heeft geuit (en je hoeft er ook geen smoesjes voor te verzinnen)

Iedereen loopt op zijn tenen hierdoor omdat ze bang zijn jou te kwetsen en je dan geen leuke topics meer maakt, maar je zou er zelf ook wat nuchterder in kunnen staan
Klopt helemaal!!!!!
Dit vind ik een goede evaluatie.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_187484358
Waarom gebruik je gehakt en geen tartaar?
  dinsdag 18 juni 2019 @ 13:39:57 #97
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_187484422
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juni 2019 13:34 schreef Cryptocoryne het volgende:
Waarom gebruik je gehakt en geen tartaar?
Omdat vet lekker is?
Spoilers!
pi_187485416
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juni 2019 13:34 schreef Cryptocoryne het volgende:
Waarom gebruik je gehakt en geen tartaar?
Ja hoor, hamburgers van tartaar 8)7 Scheer je weg barbaar.
pi_187485595
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juni 2019 14:48 schreef Antonov89 het volgende:

[..]

Ja hoor, hamburgers van tartaar 8)7 Scheer je weg barbaar.
Doe ik altijd, wat is daar mis mee?
  dinsdag 18 juni 2019 @ 15:05:20 #100
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_187485665
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juni 2019 15:01 schreef Cryptocoryne het volgende:

[..]

Doe ik altijd, wat is daar mis mee?
Dat is heel droog en weinig smaakvol omdat er zeer weinig vet in zit. Het kan hoor. Best een aardige optie als je aan de lijn bent, al kan je dan beter het broodje weglaten ;)
Spoilers!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')