abonnement Unibet Coolblue
  Moderator dinsdag 4 juni 2019 @ 19:58:26 #51
54278 crew  Tijger_m
42
pi_187261331
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 juni 2019 19:29 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Wat Rutte in dat geval zou doen is overlopen. Nederland en de EU hebben dikwijls tegengestelde belangen waarbij de premier moet opkomen voor het Nederlands belang. Als je dan wil overlopen is de vraag of je het Nederlands belang nog wel verdedigt of dat je aan je eigen toekomst werkt. Als een premierskandidaat zegt te zullen overlopen naar de EU zou ik hem niet meer als premier willen. Als hij zegt het niet te doen maar het wel doet dan zijn we door hem belazerd, dat zou niet voor het eerst zijn overigens.

Cliteur stapt niet over naar een andere fractie of zo. Je moet echt wel een belachelijk simpele ziel zijn om die vergelijking serieus te nemen, hoe graag je ook iets wel hebben om het FvD af te branden. Het begint echt zielig te worden.
Je liegt, de EU en Nederland hebben helemaal geen tegengestelde belangen,
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
pi_187261573
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 juni 2019 19:58 schreef Tijger_m het volgende:

[..]

Je liegt, de EU en Nederland hebben helemaal geen tegengestelde belangen,
Je liegt!!!
pi_187261576
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 juni 2019 19:18 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Verschil is dat dat niet waar is. Bij jou is het standaard een goed stuk als het maar flink negatief is.
Nee hoor, dat is het verschil niet, want jouw idee dat ik elk artikel dat negatief is goed vind slaat kant nog wal.

quote:
Ik ben wel fan de Groene omdat ze doorgaans een eigen perspectief hebben en van voren af aan beginnen met nadenken wat ze willen zeggen ipv maar een beetje mee te huilen met de waan van de dag. In het geval van het FvD is dat blijkbaar te veel gevraagd.
Precies daarom was dit een goed artikel. Niet meegaan met de waan van de dag van populistische nonsense. Hieruit kun je ook goed zien dat het gewoon klopt dat je elke kritiek op de FvD automatisch diskwalificeert.

quote:
Economisch zijn ze rechts, daar hoeven we niet moeilijk over te doen en ze huichelen daar zelf ook niet over. Ik steun ze dan ook niet. Maar er zit tenminste nog het idee achter dat dat goed voor Nederland zou zijn, waar VVD en D66 bij buitenlandse speculanten lopen te leuren met de Nederlandse sociale woningvoorraad. Dat zijn een soort pooiers van Nederland, het maakt niet uit wie er aan Nederland en de Nederlanders verdient. Buitenlandse speculanten, buitenlandse werknemers, kom binnen en sla je slag!
Tja, hier sla je de plank volledig mis. Geeft niet hoor. Doen alsof Nederlandse ondernemers andere doelen hebben dan buitenlandse ondernemers getuigd wel van grote naïviteit.

quote:
Onzin.
Dat jij dat niet inziet kan ik me voorstellen je hebt je kop zover in het zand als Chinees en Aardbei.

quote:
Nee hoor, het zijn vooral onrijpe geesten onder de zichzelf progressief noemenden die zich door goedkoop sentiment laten leiden. 'Ik voel me zo'n onbegrensde wereldburger dus grenzen doen er niet toe'. Tot je een fietspad wil aanleggen of een sociaal stelsel wil behouden.
Tja je hebt er nogal een handje van om je tegenstanders als te dom om te poepen te generaliseren. Ik ook wel, in die zin lijken we op elkaar maar je snapt zelf ook wel dat dit niet bepaald is hoe het gaat.

quote:
Stom van me, natuurlijk trap jij in dat fabeltje dat je via de action ook van de globalisering profiteert. Die paar prullen voor een paar tientjes wat je daar jaarlijks uitgeeft maken echt het verschil. Daar is het immers voor verzonnen door degenen die wel profiteren.
Het sarcasme van de action als het voordeel van een vrije maatschappij niet herkennen. :') Alsof ik ooit iets bij de Action koop dat soort massaconsumisme vind ik afschuwelijk. Maargoed prima dan draai je globalisering terug, lekker alle internet en telefoonkabels doorknippen. Dat zal vooruitgang brengen. Misschien moeten we het dan ook verboden maken over landsgrenzen te gaan. Kunnen we lekker bouwen aan dat prachtige Nederland van je waar de ondernemers niet voor winst gaan maar voor toegevoegde waarde aan de maatschappij :')

quote:
Vroeger, toen progressieven nog niet van die makkelijk stuurbare weekdieren waren was links nog tegen globalisering. Er werd zelfs tegen gedemonstreerd, niet eens zo heel lang geleden. Uiteraard werd daarop geantwoord met keiharde repressie om de grote financiele belangen te beschermen.
Tegen globalisering zijn slaat gewoon nergens op. Dat is man schreeuwt tegen wolk activisme je gaat toch ook geen demonstratie doen dat de aarde weer plat moet. Je kan wel tegen de gevolgen van globalisering demonstreren of wat doen aan bijvoorbeeld sprinkhanen als airbnb. Partijen als SP proberen dat onsuccesvol, FvD vind dat type ondernemen juist geweldig. Natuurlijk sommige oprichters doen het tenslotte. Het vroeger was alles is beter idee, is natuurlijk altijd een dom verhaal. De G8 in Hamburg ging er ook niet rustig aan toe. Je kritiek op progressieven is duidelijk vooral gebaseerd op onwetendheid. Vrijwel zeker ook op projectie, het is overduidelijk dat jij je heel makkelijk laat overtuigen van een narratief.

quote:
Het gaat niet om stoppen of doorgaan met de gaswinning, het gaat om beginnen met het betalen van schadevergoeding en die provincie reanimeren. Shell en Exxon moeten daar uiteindelijk voor opdraaien maar om die vrij te houden wordt er geschermd met het dichtdraaien van de kraan. Dan gaan de aardbevingen niet alleen door, het vergroot ook de afhankelijkheid van het grote boze Rusland.
Okay man, natuurlijk is het voor iemand als jou weer een complot.
pi_187262173
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 juni 2019 19:29 schreef Weltschmerz het volgende:
Wat Rutte in dat geval zou doen is overlopen. Nederland en de EU hebben dikwijls tegengestelde belangen waarbij de premier moet opkomen voor het Nederlands belang. Als je dan wil overlopen is de vraag of je het Nederlands belang nog wel verdedigt of dat je aan je eigen toekomst werkt. Als een premierskandidaat zegt te zullen overlopen naar de EU zou ik hem niet meer als premier willen.
Welnee man. Overstappen van de gemeente naar de provincie of van de provincie naar het parlement is toch ook geen 'overlopen'? Het Nederlands belang staat niet haaks op het EU-belang. En als Rutte aangeeft naar de EU te gaan, dan is hij ook al heel snel geen premier meer, dus maak je maar niet druk verder.

Anderzijds heeft Rutte zo vaak en zo expliciet aangegeven niet naar de EU te gaan dat het wel een flinke verzuchting zal worden als hij het ineens tóch doet.
  Moderator woensdag 5 juni 2019 @ 00:06:15 #55
236264 crew  capricia
pi_187267076
PGKroeger twitterde op dinsdag 04-06-2019 om 14:58:56 Forum zit mis. De nieuwe @EersteKamer stelt namelijk 18 juni een profielschets van de toekomstige voorzitter vast. Een week later stemt men dan over de mensen die vanuit de Senaat op grond daarvan zijn voorgedragen. Zomaar een onervaren generaal aanwijzen is dus dom. reageer retweet
Dit is, denk ik, dus ook net waarin Forum te weinig ervaring heeft. Je regelt een voorzitter niet via een post op je partij-website.

De nieuwe Eerste Kamerleden zijn overigens nog niet eens beëdigd.
Definitely not CIA
  Moderator / Redactie Sport / Weblog woensdag 5 juni 2019 @ 00:28:48 #56
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_187267368
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 juni 2019 17:59 schreef Oostwoud het volgende:

[..]

Dit is je argument:
Hans gaat vandaag naar de sportschool.
Hans bedenkt zich, het zonnetje schijnt zo mooi, dus hij besluit een wijntje te nippen in z'n tuin.
Hans bedenkt zich, dus hij is vergelijkbaar met Rutte die zich bedenkt en de EU-post accepteert.

Het doet er niet zoveel doet hoe vaak Cliteur t.o.v. Rutte heeft gezegd de functie niet te ambiëren. Als Rutte vertrekt, valt de regering, laat hij z'n eigen land achter voor z'n eigen politieke ambities.

Cliteur bedenkt zich en accepteert juist een functie in landsbelang.

De vergelijking gaat niet op, nog niet in het minste. Alleen als je het dusdanig veralgemeniseerd dat iedere vorm van bedenken of terugkomen op een besluit gelijk is aan Rutte die naar de EU gaat.
daar heb je voor een deel wel een punt, landsbelang is echter nogal groot gemaakt
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  Moderator / Redactie FP + Sport woensdag 5 juni 2019 @ 00:47:07 #57
408813 crew  trein2000
pi_187267602
quote:
1s.gif Op woensdag 5 juni 2019 00:06 schreef capricia het volgende:
PGKroeger twitterde op dinsdag 04-06-2019 om 14:58:56 Forum zit mis. De nieuwe @:EersteKamer stelt namelijk 18 juni een profielschets van de toekomstige voorzitter vast. Een week later stemt men dan over de mensen die vanuit de Senaat op grond daarvan zijn voorgedragen. Zomaar een onervaren generaal aanwijzen is dus dom. reageer retweet
Dit is, denk ik, dus ook net waarin Forum te weinig ervaring heeft. Je regelt een voorzitter niet via een post op je partij-website.

De nieuwe Eerste Kamerleden zijn overigens nog niet eens beëdigd.
Nee je snapt het niet, groot aankondigen dat ze recht hebben op die positie. En dan wordt hij het niet door diezelfde aankondiging, kunnen ze janken over het partijkartel.

Lijkt mij gewoon een vooropgezet plan.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  woensdag 5 juni 2019 @ 12:39:12 #58
217808 gniffie
Ven der Vurt is baas!
pi_187271999
Besprekingen in Zuid-Holland met Forum voor Democratie lopen stuk
https://www.nrc.nl/nieuws(...)-lopen-stuk-a3962651

Geen college in Zuid Holland terwijl de FVD een zetel heeft weggegeven.
"Plausibel zeg ik gewoon. Ik zeg gewoon eerlijk, plausibel"
  Moderator / Redactie Sport / Weblog woensdag 5 juni 2019 @ 13:04:12 #59
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_187272318
quote:
0s.gif Op woensdag 5 juni 2019 12:39 schreef gniffie het volgende:
Besprekingen in Zuid-Holland met Forum voor Democratie lopen stuk
https://www.nrc.nl/nieuws(...)-lopen-stuk-a3962651

Geen college in Zuid Holland terwijl de FVD een zetel heeft weggegeven.
hoezo hebben ze een zetel weggegeven?
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  woensdag 5 juni 2019 @ 13:11:28 #60
217808 gniffie
Ven der Vurt is baas!
pi_187272421
quote:
0s.gif Op woensdag 5 juni 2019 13:04 schreef rubbereend het volgende:

[..]

hoezo hebben ze een zetel weggegeven?
Statenlid Forum voor Democratie stemt op SGP

https://www.omroepwest.nl(...)ocratie-stemt-op-SGP

quote:
Tien van de elf FvD-Statenleden brachten hun stem uit op lijstduwer Theo Hiddema. Het elfde Statenlid dat niet op de eigen partij stemde, stemde dus op de SGP. En dat is volgens de Zuid-Hollandse FvD-voorman Rob Roos geen toeval: 'We hadden wat zetels over. Daar wordt over onderhandeld, zoals elke partij doet', zegt hij tegen Omroep West. 'We steunen in ieder geval de SGP in de Eerste Kamer en dan hebben we in ieder geval wat steun aan de rechterkant. We hebben overal over nagedacht.'
Mss is weggegeven niet geheel juist gekozen.
"Plausibel zeg ik gewoon. Ik zeg gewoon eerlijk, plausibel"
  Moderator / Redactie Sport / Weblog woensdag 5 juni 2019 @ 13:14:53 #61
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_187272462
quote:
0s.gif Op woensdag 5 juni 2019 13:11 schreef gniffie het volgende:

[..]

Statenlid Forum voor Democratie stemt op SGP

https://www.omroepwest.nl(...)ocratie-stemt-op-SGP
[..]

Mss is weggegeven niet geheel juist gekozen.
dat is inderdaad niet echt weggeven, gewoon versterking van het rechts conservatieve christelijke blok
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  Moderator woensdag 5 juni 2019 @ 13:16:13 #62
54278 crew  Tijger_m
42
pi_187272483
quote:
0s.gif Op woensdag 5 juni 2019 13:11 schreef gniffie het volgende:

[..]

Statenlid Forum voor Democratie stemt op SGP

https://www.omroepwest.nl(...)ocratie-stemt-op-SGP
[..]

Mss is weggegeven niet geheel juist gekozen.
Is dat niet een beetje erg "kartel-achtig"?
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
pi_187273481
quote:
0s.gif Op woensdag 5 juni 2019 00:28 schreef rubbereend het volgende:

[..]

daar heb je voor een deel wel een punt, landsbelang is echter nogal groot gemaakt
Als senator zit je in het hart van de nationale democratie dus dien je het landsbelang.
Ik ben blank en dus ben ik niet wit.
  woensdag 5 juni 2019 @ 16:21:54 #64
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_187274563
HAHAHA janken bij de ChristenUnie! :D

djeppink twitterde op woensdag 05-06-2019 om 16:04:06 .@fvdemocratie is zojuist toegelaten tot de @ecrgroup in het Europees Parlement. Bij acclamatie! Alleen @christenunie was tegen en verliet de zaal. De honden blaffen maar de karavaan trekt verder! https://t.co/6yh1Gx1Rl9 reageer retweet
  woensdag 5 juni 2019 @ 16:23:24 #65
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_187274581
quote:
0s.gif Op woensdag 5 juni 2019 00:47 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Nee je snapt het niet, groot aankondigen dat ze recht hebben op die positie. En dan wordt hij het niet door diezelfde aankondiging, kunnen ze janken over het partijkartel.

Lijkt mij gewoon een vooropgezet plan.
Zeik toch niet zo man, iedere politieke partij zal zeggen dat de eigen mensen het meest gekwalificeerd zijn. :|W Het zou mij verbazen als iemand zou zeggen ''Nee hoor, doe die ene van onze aartsrivalen maar. Die met die kekke bril en brede grijns.''
  woensdag 5 juni 2019 @ 16:24:55 #66
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_187274597
quote:
0s.gif Op woensdag 5 juni 2019 00:28 schreef rubbereend het volgende:

[..]

daar heb je voor een deel wel een punt, landsbelang is echter nogal groot gemaakt
Wat moet FVD dan zeggen, het is puur voor ons eigen zielige beperkte belangetjes? :O
pi_187274639
quote:
0s.gif Op woensdag 5 juni 2019 16:21 schreef Vader_Aardbei het volgende:
HAHAHA janken bij de ChristenUnie! :D

djeppink twitterde op woensdag 05-06-2019 om 16:04:06 .@:fvdemocratie is zojuist toegelaten tot de @:ecrgroup in het Europees Parlement. Bij acclamatie! Alleen @:christenunie was tegen en verliet de zaal. De honden blaffen maar de karavaan trekt verder! https://t.co/6yh1Gx1Rl9 reageer retweet
Mooi, nu in de PS Zuid-Holland nog even de PVV erbij halen en er kan nogmaals een bloemetje naar bijwielpartij CU.
Ik ben blank en dus ben ik niet wit.
pi_187274772
quote:
0s.gif Op woensdag 5 juni 2019 16:23 schreef Vader_Aardbei het volgende:

[..]

Zeik toch niet zo man, iedere politieke partij zal zeggen dat de eigen mensen het meest gekwalificeerd zijn. :|W Het zou mij verbazen als iemand zou zeggen ''Nee hoor, doe die ene van onze aartsrivalen maar. Die met die kekke bril en brede grijns.''
Zoals Arib in de TK bedoel je?
pi_187274993
quote:
0s.gif Op woensdag 5 juni 2019 16:21 schreef Vader_Aardbei het volgende:
HAHAHA janken bij de ChristenUnie! :D

djeppink twitterde op woensdag 05-06-2019 om 16:04:06 .@:fvdemocratie is zojuist toegelaten tot de @:ecrgroup in het Europees Parlement. Bij acclamatie! Alleen @:christenunie was tegen en verliet de zaal. De honden blaffen maar de karavaan trekt verder! https://t.co/6yh1Gx1Rl9 reageer retweet
Ik ben vandaag enorm trots CU lid te zijn. Dit is de juiste keus. Ben benieuwd waar ze zich aansluiten. En of de SGP doet wat ze beloofd hebben: mee gaan met de CU. Want dat zeiden ze wel voor de verkiezingen.
Misschien is er geen gevoel dat groter geluk geeft dan dat men voor andere mensen iets kan betekenen (Dietrich Bonhoeffer )
  Moderator woensdag 5 juni 2019 @ 16:56:22 #70
236264 crew  capricia
pi_187275062
quote:
0s.gif Op woensdag 5 juni 2019 16:21 schreef Vader_Aardbei het volgende:
HAHAHA janken bij de ChristenUnie! :D

djeppink twitterde op woensdag 05-06-2019 om 16:04:06 .@:fvdemocratie is zojuist toegelaten tot de @:ecrgroup in het Europees Parlement. Bij acclamatie! Alleen @:christenunie was tegen en verliet de zaal. De honden blaffen maar de karavaan trekt verder! https://t.co/6yh1Gx1Rl9 reageer retweet
ECR opgericht door de Britse conservatieven. Die nu zo goed als weggevaagd zijn.
De PiS is de grootste binnen die fractie.
En het Spaanse Vox wil ook toetreden.

Conservatieve pro-gezin groepje. Dat ECR.
Definitely not CIA
  Moderator woensdag 5 juni 2019 @ 17:00:19 #71
54278 crew  Tijger_m
42
pi_187275129
quote:
1s.gif Op woensdag 5 juni 2019 16:56 schreef capricia het volgende:

[..]

ECR opgericht door de Britse conservatieven. Die nu zo goed als weggevaagd zijn.
De PiS is de grootste binnen die fractie.
En het Spaanse Vox wil ook toetreden.

Conservatieve pro-gezin groepje. Dat ECR.
De honden blaffen? Oh, het is de PVV....
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
pi_187275270
quote:
0s.gif Op woensdag 5 juni 2019 16:52 schreef Hanca het volgende:

[..]

Ik ben vandaag enorm trots CU lid te zijn. Dit is de juiste keus. Ben benieuwd waar ze zich aansluiten. En of de SGP doet wat ze beloofd hebben: mee gaan met de CU. Want dat zeiden ze wel voor de verkiezingen.
SGP volgt de CU: https://nos.nl/artikel/22(...)oetreding-forum.html
Misschien is er geen gevoel dat groter geluk geeft dan dat men voor andere mensen iets kan betekenen (Dietrich Bonhoeffer )
  Moderator woensdag 5 juni 2019 @ 17:11:34 #73
236264 crew  capricia
pi_187275290
quote:
Benieuwd waar zij heen gaan.
Definitely not CIA
pi_187275322
quote:
1s.gif Op woensdag 5 juni 2019 17:11 schreef capricia het volgende:

[..]

Benieuwd waar zij heen gaan.
Ik gok gewoon naar de fractie van het CDA. Minder eurosceptisch, maar wel meer christelijk. Maar ik ben ook wel benieuwd.
Misschien is er geen gevoel dat groter geluk geeft dan dat men voor andere mensen iets kan betekenen (Dietrich Bonhoeffer )
  Moderator woensdag 5 juni 2019 @ 17:15:11 #75
236264 crew  capricia
pi_187275338
quote:
1s.gif Op woensdag 5 juni 2019 17:14 schreef Hanca het volgende:

[..]

Ik gok gewoon naar de fractie van het CDA. Minder eurosceptisch, maar wel meer christelijk. Maar ik ben ook wel benieuwd.
Dat zou wel logisch zijn.
Definitely not CIA
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')