abonnement Unibet Coolblue
pi_187173433
Oké ik was in lichaamslengte aan het denken met even lang uit als in de buik. :') Kwartje is gevallen. Gefeliciteerd NJ en Loj.

Hier gisteren 1 maand gevierd. Vriend kwam thuis met een 1 ballon. Vet cute. En sinds gisteren hapt buggie ineens aan. Zomaar. Dus vandaag meteen naar de lactatiekundige geweest. Ze kan mijn tepel nog iets verder naar binnen zuigen, maar zoals het nu gaat is het op zich goed. En ze is door 4 weken fles een luie drinker geworden. Dus ze wacht op mijn toeschietreflex, neemt dan een paar slokken en wacht dan op de volgende. Ze moet nog even doorkrijgen dat als je gewoon doorzuigt er ook melk komt.

Maar boy moeten mijn tepels nu echt even wennen aan dat aanhapgeweld. Ze moet een paar keer happen en die tepel in en uit is geen feest. Als hij eenmaal zit is het prima. Tepeleelt is een ding right? Ik groei vanzelf harde bonkies als tepels right?
Disclaimer: Posts van deze user met een korrel zout nemen.
  donderdag 30 mei 2019 @ 20:55:46 #127
346653 Ceviche
Human wreckage that you love
pi_187173600
Wat fijn dat Buggie het nu op lijkt te pakken, Rebubbled!
pi_187173846
Nog O+ voor alle te leuke babyfoto's die ik langs zag komen.

Aure en Schanu :o Jullie kleine guppies bijna 1 jaar, wat een mijlpaal. Ik ga jullie hier missen! Heel veel plezier met de festiviteiten.
En super knap & leuk die kroon. Ik doe het je niet na.

Wolken, wat ontzettend fijn dat er een plan is! En een hele dikke :* voor jou. Wat ontzettend zwaar zeg! Dat je nog overeind staat :* Hopelijk knapt je mannetje dan snel op!

NJ :D dan toch echt de goede datum voor even lang uit de buik, als in de buik! En Spookje die gaat staan, knapperd!
En Loj ook!
Die van ons komt er ook al bijna aan *slik*

Wat fijn Rebubbled dat buggie het ineens (meer) lijkt te begrijpen. En ja hoor, daar wennen je tepels aan. Ik had echt mega gevoelige tepels, begin van elke voeding deed echt pijn. Dat aanhappen ja :X De tsr heeft ook lange tijd onprettig gevoeld, maar dat is maar heel kort natuurlijk.
Inmiddels bijna 9 maanden O+
pi_187178720
Schanu! Gefeliciteerd met Vlokje O+ wanneer vieren jullie het met familie? Ik zie je morgen in het dreumestopic 8-)


Komt goed met je tepels hoor Rebubbled! Ik duim dat kleine buggie nog lang aan je borst mag!

Hoe gaat het met jullie fuchs? Ook alweer 9 maanden joh.. Wow!
pi_187178762
Oké, net voor de 4e ochtend op een rij uit bed geplukt door vriendlief om een lekkende monsterpoepluier op te lossen samen. Aka, bed verschoond, baby gedoucht en verkleed, mezelf gedoucht, baby in opperste actiestand weer tot slaapstand brengen. Niet dat ik dit niet echt fantaaaaastisch vind of iets, maar zijn er luiers die dit wel aankunnen? Betekent dit wellicht dat we een maat omhoog moeten?
Disclaimer: Posts van deze user met een korrel zout nemen.
pi_187178854
Ik zou zeker een maatje groter nemen dan, ja :Y Welke luiers gebruik je? Ik heb met Pampers en de Lidl-luiers nog nooit zulke horror gehad, gelukkig :P

Phi heeft gisteravond uuuuuuren gespookt en wilde níet slapen. Ze leek wel een Duracell-konijn, ongekend. Uiteindelijk sliep ze pas om 22.00 Ze is dan wel weer zo dat ze de nacht verder doortrekt :z Ik denk dat ze een beetje té moe was, ze had ‘s ochtends tot 12.30 wel goed 1,5 uur getukt, maar daarna niet meer.

Vandaag gaan we haar nieuwe ledikant opzetten. Ze is zo bewegelijk dat ze in dit ledikant steeds klem komt te liggen en dan wakker wordt en 2 uur entertainment vereist. We hebben nog een groter ledikant (70x140) staan van haar broer, dus dat schroef ik straks maar in elkaar. Kan meteen de bodem naar beneden, want tijdens haar Duracell-episode van gisteren, zag ik haar ineens op d’r knietjes zitten met haar handen op de rand van haar bed, klaar voor de duik :X Dus voor ik ‘baby valt head first uit ledikant door nalatigheid ouderpaar’ aan m’n loedermoederlijst kan toevoegen, even aanpassen maar :P

[ Bericht 51% gewijzigd door Jentin op 31-05-2019 07:39:45 ]
  vrijdag 31 mei 2019 @ 07:37:30 #132
327807 Mariposas
יה&#14
pi_187178877
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 mei 2019 07:18 schreef Rebubbled het volgende:
Oké, net voor de 4e ochtend op een rij uit bed geplukt door vriendlief om een lekkende monsterpoepluier op te lossen samen. Aka, bed verschoond, baby gedoucht en verkleed, mezelf gedoucht, baby in opperste actiestand weer tot slaapstand brengen. Niet dat ik dit niet echt fantaaaaastisch vind of iets, maar zijn er luiers die dit wel aankunnen? Betekent dit wellicht dat we een maat omhoog moeten?
Welke maat luiers zit je? Wij hebben 1 pak maat 1 gebruikt, daarna over op maat 2.
En we gebruiken Pampers (pure protection), die vind ik het beste absorberen en aansluiten.
Baby lekte in het begin steeds door maar dat kwam omdat wij luie verschoners zijn met plasluiers. Moest echt weer wennen aan dat je een luier om de zoveel uur moet verschonen. :')
No hay mal que dure cien años ni cuerpo que lo aguante
pi_187178906
@ToT Ik zag gister in de appie een dubbelganger van mini tot!! :D

Hangt er wat in de lucht ofzo? Frum is gewoon elk uur wakker geworden, omdat ze haar speen kwijt was denk ik? Normaal heeft ze daar nooit zo’n last van. Ze ging ook elke keer met haar speen spelen en gooide ze m uit bed om vervolgens weer te miepen, zo’n 20 keer. Ik heb liters koffie nodig :O

@Rebubbled idd maatje groter proberen? Wij hebben de Etos luiers (woezel en pip) en ik vind die serieus zo chill. een echte poep explosie kan geen luier tegenop overigens.

@Jentin moet wel heel erg lachen om de Duracell konijn vergelijking _O-
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 vrijdag 31 mei 2019 @ 08:03:49 #134
74056 crew  ToT
pi_187179030
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 mei 2019 07:42 schreef Framblij89 het volgende:
@:ToT Ik zag gister in de appie een dubbelganger van mini tot!! :D

Hangt er wat in de lucht ofzo? Frum is gewoon elk uur wakker geworden, omdat ze haar speen kwijt was denk ik? Normaal heeft ze daar nooit zo’n last van. Ze ging ook elke keer met haar speen spelen en gooide ze m uit bed om vervolgens weer te miepen, zo’n 20 keer. Ik heb liters koffie nodig :O

@:Rebubbled idd maatje groter proberen? Wij hebben de Etos luiers (woezel en pip) en ik vind die serieus zo chill. een echte poep explosie kan geen luier tegenop overigens.

@:jentin moet wel heel erg lachen om de Duracell konijn vergelijking _O-

Whaha, leuk! :D

Mini-ToT was gisternacht continu wakker omdat hij veel te vroeg was gaan slapen. Vannacht ging het een stuk beter. 1x gehuild en 1x heel vrolijk liggen lachen enzo! :')
pi_187179392
Rebub, dat klinkt inderdaad als tijd voor een maatje groter. Ik dacht een paar maanden geleden ook even dat ik een slechte moeder was die Welpje te weinig verschoonde omdat hij telkens doorlekte - tot ik op de volgende maat overstapte 8)7

Oh, en tepel-eelt is absoluut een ding! Het wordt beter :*

Jammer van de avond Jentin, maar fijn dat Phi daarna lekker doorsliep!

De afgelopen 2 nachten gingen hier gelukkig veel beter. Welpje snottert overdag nog steeds wat af, maar heeft er bij het slapen gelukkig niet echt meer last van.
pi_187180269
Ja hoera Vlokje 1 jaar! *O* Gefeliciteerd Schanu :* Tot over ruim 3 maanden :W

quote:
0s.gif Op vrijdag 31 mei 2019 07:12 schreef Aure het volgende:
Hoe gaat het met jullie fuchs? Ook alweer 9 maanden joh.. Wow!
Bijna hè O-) Nog een week :+
Gaat heel goed hier op vakantie. De autoritten gingen echt perfect met afwisseling tussen slaapjes, stoppen, spelen, eten/drinken en in nood Nijntje op de tablet 2x 15 minuten (van de 3 dagen reizen).
Ik geniet er nu zo van dat hij nu lekker in de kinderstoel aan tafel erbij zit bij het ontbijt/terras e.d. O+ O+ We voeren hem van alles, maar brood blijft de grote favoriet.

Ben jij klaar voor het grote feest morgen?

En luiers. Hier verschonen ik nog steeds meestal midden in de nacht 1x. Als hij elk uur of anderhalf drinkt, moet dat er ook weer uit en met een buikslaper is dat niet te stoppen.
Ivm fokwet zeg ik niks over afgelopen nacht :P

Gelukkig zag je het op tijd Jentin! Hopelijk gaat het beter in het grotere ledikant.
En die Duracell konijntjes hè :') Draakje kan er ook wat van.

c_/ voor Framblij. Waardeloos zijn die nachten.

Fijn van het betere slapen Luna! Hopelijk is het snot overdag ook snel weg.
pi_187180554
Hiep hiep hoera voor vlokje! Gefeliciteerd Schanu! *O*

Sofie sluit zich aan bij de Duracell baby van jentin. Het is al een hele week dat we haar niet voor 23.00 op bed krijgen. Een enkele keer slaapt ze eerder op de avond 1 cyclus en dan wordt ze gillend wakker. Dromen, verkouden, tanden (nu dan toch eindelijk?) of een sprongetje? Er zit in ieder geval ook overdag van alles dwars maar we houden maar aan: het is een fase ;)
pi_187180938
Ik kreeg vanochtend ook een poepexplosie cadeau van M.

Ze zat volledig onder de poep. Ook haar wiegje en verschoonkussen konden verschoond worden :P

Dat is dan fijn wakker worden, maar niet heus. En mijn man was helaas al naar werk, dus mocht ik alles in mijn eentje doen :P

Wij gebruiken trouwens lidl/ kruidvat en pampers luiers door elkaar. Lijkt mij ook hoog tijd voor ons om over te stappen naar maat 2.
  vrijdag 31 mei 2019 @ 13:09:50 #139
346653 Ceviche
Human wreckage that you love
pi_187182364
Hier maar 1 keer doorgelekt (poep) met juist zo'n etos-woezel en pip luier :P
Er zijn al 3 pakken kruidvat nummer 1 doorheen gegaan en een klein pak 0 (vriend had de verkeerde gekocht maar hij bleek 0 ook nog te passen). Heb wel al maat 2 staan maar dat duurt nog wel even denk ik. Pampers 1 was dan weer te groot nog. Ik verschoon sowieso na elke voeding en soms extra als ik hem hoor poepen, ik wil van de schimmel af en de huisarts zei dat we hem het beste zsm kunnen verschonen. Dus dat doen we maar. Sowieso gaat hij niet slapen met een vieze luier :P

Al heeft Koert wel een regeldag/regeldagen dus misschien is hij morgen ineens uit nr 1 gegroeid ofzo :P
Vriend is vandaag thuis dus ik ben voor het eerst sinds maanden alleen naar de stad geweest *O*

Wat gaat de tijd snel, Fuchs! We zaten samen in het zwanger topic, ik was nog geen 2 maanden zwanger toen jij beviel maar het voelt alsof we heel lang tegelijk daar zaten (die eerste weken duurden erg lang denk ik :+)
Leuk om te lezen hoeveel hij al kan/doet/begrijpt :)
pi_187182415
Oké overstappen dus. Balen want we hebben net een nieuw pak pampers aangeschaft. Ach mooi cadeau voor de volgende zwangere. :') Ik dacht dat je over zou stappen als haar buikje niet goed meer past, maar dat is dus niet waaraan je het merkt?

Fijn he Cava. Gelukkig is het hier altijd rond de 5/6 uur voeding die vriendlief doet. Minder gelukkig dat hij me altijd hysterisch wakker maakt en ik van slaap naar instant actie moet gaan.

Schanu, is er vandaag iemand jarig? Gefeliciteerd!

Balen van de duracell baby's! Hier een die na elke 5 slokken 10 minuten in slaap valt en dan wakker schrikt en zich bedenkt dat ze honger heeft. Super productief.
Disclaimer: Posts van deze user met een korrel zout nemen.
pi_187182831
@Rebubbled: een dicht pak luiers mag je vaak gewoon ruilen met de bon. Soms ook zonder bon, als t een huismerk is.

@Schanu, gefeliciteerd! *O* *O* *O* Zal je missen hier, dus ben blij dat ik ook gauw over mag naar de dreumesen!
pi_187183045
@Rebubbled, regelmatig doorlekken is hier wel een indicatie dat de luier een maatje groter mag. De maten overlappen elkaar ook qua kg's. Ruilen kan met een dicht pak, bij kruidvat ook zonder bon. Tenminste hier wel.

@Schanu hieperdepiep hoera! Gefeliciteerd met vlokje *O*
  vrijdag 31 mei 2019 @ 14:34:02 #143
319308 Tink89
To live is to dance
pi_187183493
Doorlekken is hier soms ook een teken dat de romper een maatje groter mag. Dan is de luier prima, maar kan hij niet uitzetten.
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_187184065
Even zonder verdere bijlees, namens Vlokje dankjulliewel voor de felicitaties O+

Ze was bijzonder onder de indruk van de verjaardagversiering. Iets minder onder de indruk maar wel erg blij met haar cadeaus volgens mij. Al wist peuter er ook wel raad mee :')

Nu gewoon weer een dreumes in huis, wat is het onmogelijk snel gegaan en was is Vlokje gegroeid (letterlijk en figuurlijk) het afgelopen jaar. Veel van jullie zie ik gelukkig terug in het dreumestopic dus: tot snel! O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  vrijdag 31 mei 2019 @ 15:31:26 #145
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_187184195
Schanu, gefeliciteerd met Vlokje O+. Tot in het volgende topic!

NJ, wat handig dat jullie wasbare hoezen hebben! Dat lijkt me ook wel heel handig met een baby. En wat gaat ze goed, die dame van jullie :D.

Rebubbled, worden vanzelf wat meer bestand tegen aanhapgeweld! Duurt soms alleen wel even. Ook een goede tip van Tink wat rompers betreft. Dat was hier een keer de boosdoener :').

Ben het verder weer vergeten :').

Op hoeveel slaapjes zitten de baby's rond 8 a 9 maanden? I. doet 3 slaapjes overdag. Soms 2. Ik vind hem best snel moe de laatste dagen maar ja, tandjes en verkouden... dat is toch ook wat.
pi_187185010
Phi zat toen op 2 slaapjes, eentje rond 10.00 en eentje rond 15.00. Tegenwoordig al op een. Ik vind het weinig, maar ik weiger ‘s middags een uur de strijd aan te gaan voor een tukkie van 40 minuten. Dan maar niet.
pi_187185098
Onze 7 maanders doen ook nog 3 slaapjes.. ik kan me dat van kleuter helemaal niet meer herinneren. Maar bij haar hoefden we verder ook niks natuurlijk, nu moeten we elke dag optijd op voor school, en in de middag ook weer naar school voor het ophalen.
pi_187185813
Gefeliciteerd met Vlokje @Schanu!! *O* tot snel in het dreumestopic.

Hier verschilt het per dag, in de ochtend meestal 1.5u, dan in de middag 2 u en heel soms namiddag 45 min.. heb alleen geen vaste tijden ofzo maar vaak dus 2 slaapjes :) en hier dus ook sinds ze 7/8 maanden is heel snel moe.
pi_187186149
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 mei 2019 15:31 schreef Helsinki het volgende:
Schanu, gefeliciteerd met Vlokje O+. Tot in het volgende topic!

NJ, wat handig dat jullie wasbare hoezen hebben! Dat lijkt me ook wel heel handig met een baby. En wat gaat ze goed, die dame van jullie :D.

Rebubbled, worden vanzelf wat meer bestand tegen aanhapgeweld! Duurt soms alleen wel even. Ook een goede tip van Tink wat rompers betreft. Dat was hier een keer de boosdoener :').

Ben het verder weer vergeten :').

Op hoeveel slaapjes zitten de baby's rond 8 a 9 maanden? I. doet 3 slaapjes overdag. Soms 2. Ik vind hem best snel moe de laatste dagen maar ja, tandjes en verkouden... dat is toch ook wat.
M zit nu op twee slaapjes op een dag. In de ochtend ongeveer 2/2,5 uur en in de middag nog 1/1,5 uur. Het is ook afhankelijk van hoe laat hij wakker is 's morgens.
En M zit nu in een sprong. Je merkt aan hem dat hij mentaal aan het groeien is en hij slaap nu ook vaker, langer, makkelijker in en veel dieper.

Wij hebben net de wandelwagenbak omgewisseld voor het zitje. Wel bijna helemaal plat nog, maar we hadden een heel trots jongentje O+

En even een vraag over een fiets. M is pogingen aan het doen om zelfstandig te gaan zitten. Als hij hem zelf zittend wegzetten blijft hij gerust een kwartier zelf zitten en het lukt ook weer uit zit naar lig te komen. Dus het moment dat we op de fiets kunnen is niet heel ver weg meer.
Ik ben enorm geschrokken van de prijs van de moederfietsen! Ik heb een prima gewone fiets die echt nog wel wat jaren mee kan. Maar in hoeverre is afstand zitje-stuur een ding? En zo'n dubbele standaard? Ik gebruik de fiets alleen voor uitstapjes naar de kinderboerderij of naar opa & oma. Incidenteel dus. De rest zit allemaal op loopafstand.
  vrijdag 31 mei 2019 @ 18:13:23 #150
327807 Mariposas
יה&#14
pi_187186863
@Peacefull
Bij mijn niet-moederfiets past een voorzitje echt prima. Maar ik heb volgens mij een redelijk ruim frame voor mijn lengte. Een dubbele standaard vind ik wel echt een must. Het staat gewoon veel stabieler. Of je staat ontzettend te hannesen met je fiets vasthouden en tegelijkertijd je kindje vastmaken of iets pakken. Bij de fietsenmaker kunnen ze je gewone standaard vervangen voor een dubbele standaard, koste bij fiets van mijn man iets van ¤70,-. Wel dan echt een goede stevige dubbele standaard erop laten zetten!
No hay mal que dure cien años ni cuerpo que lo aguante
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')