abonnement bol.com Unibet Coolblue
  Moderator zondag 19 mei 2019 @ 04:34:56 #1
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186957151
Tappa 9: Riccione - San Marino, 34,8 km (ITT)

Nou, dat viel niet mee. Op de tweede zaterdag van de Giro van 2019 kregen we te maken met een regelrechte flopetappe. In het begin van de rit reden er maar drie renners weg en een van die drie besefte al snel dat het een vrij zinloze onderneming was waardoor we urenlang mochten kijken naar twee koplopers. Marco Frapporti en Damiano Cima waren de vogels voor de kat van dienst. Vrij vroeg werden de koplopers ingerekend en het leek er lang op dat we in gesloten rangorde naar de streep zouden rijden. Op het geaccidenteerde terrein in de slotfase zagen we ineens Louis Vervaeke in de aanval gaan. Hij kreeg Giulio Ciccone met zich mee en even later sloot ook Francois Bidard aan. Ciccone ging eigenlijk alleen mee voor de bergpunten, maar aangezien ze een aardige voorsprong kregen reed hij toch maar door. Even leek het wat te worden, maar het peloton had alles onder controle. Ruim op tijd werden ze weer ingerekend en zodoende gingen we in gestrekte draf verder richting Pesaro. Het sprintje richting de laatste afdaling van de dag was eigenlijk het meest interessante van de rit. Omdat het zo goed als droog bleef viel de afdaling wel mee en kwam iedereen veilig beneden. Eenmaal in de straten van Pesaro leek het erop dat Bora-Hansgrohe de zaakjes prima op orde had. In de laatste kilometer kwamen we nog twee lastige bochten tegen, na die laatste bocht op 200 meter van het eind zat Ackermann keurig in tweede wiel achter ploeggenoot Rudiger Selig die de sprint weer eens keurig aantrok. Ackermann kwam uit het wiel en versnelde, maar de versnelling viel een beetje tegen. Zodoende kon Ewan hem nog remonteren. Een overwinning voor de kleine Australiër. Logisch, een waardeloze etappe verdient een waardeloze winnaar. Laten we deze dramatische dag snel vergeten. Op naar de volgende rit, de laatste van de eerste week. We eindigen deze eerste week zoals we 'm begonnen, met een tijdrit. Een tijdrit die qua profiel een beetje vergelijkbaar is met de tijdrit in Bologna. Het zal eerst namelijk een tijd vlak zijn, waarna er nog een stevig stuk geklommen moet worden. Deze tijdrit richting San Marino is alleen wel een stukje langer. Met bijna 35 kilometer tikken we een afstand aan die er nog net mee door kan.




De tijdrit gaat van start in Riccione, een plaats aan de Adriatische kust met 35.000 inwoners. We bevinden ons in de regio Emilia-Romagna, provincie Rimini, eigenlijk niet eens heel erg ver van de finishplaats van de vorige rit. Een kleine verplaatsing, wel eens fijn voor de renners. Riccione beschikt naar het schijnt over een zes kilometer lang zandstrand. Daarnaast hebben ze hier een jachthaven, te gek. Net buiten Riccione komen we een kasteeltje tegen, Castello degli Aglolanti. Niet het mooiste kasteel ooit, maar wel een kasteel. Daarnaast zou er nog een ander kasteel moeten zijn volgens het roadbook, maar van de zogenaamde Tomba Bianca is geen spoor te bekennen. In dit kasteel zou het Museo del Territorio zitten. Dit museum bestaat wel, maar zit in een spuuglelijk modern gebouw. Als je geen zin hebt om op het strand te liggen kun je altijd nog over de Viale Ceccarini lopen, dat de is promenade waar alle winkeltjes zitten. Er is ook nog een galerij voor moderne kunst in een best fraaie villa. Villa's hebben ze sowieso behoorlijk veel in Riccione. Er is ook een Villa Mussolini, jawel. Tussen 1934 en 1943 was dit een van de buitenverblijven van Benito Mussolini. Aan de rand van Rimini komen we ook nog Oltremare tegen, een soort van dolfinarium. Als je hier bent blijf je uiteindelijk toch het beste in de buurt van het strand. Dat ziet er hier prima uit en waar het zand verdwijnt verschijnen er allerlei opvallende bouwwerken. Op de promenade komen we bijvoorbeeld een aantal bankjes tegen die samen een boot vormen, creatief wel. Voorbij de promenade kom je dan weer gigantisch veel hotels tegen, het is hier buitengewoon toeristisch. Een van de bekendste badplaatsen van Italië, zeggen ze. In deze buitengewoon toeristische plaats is de Giro al een tijd niet meer geweest voor een vertrek of een aankomst. We zijn hier nog wel een aantal keer gepasseerd, vorig jaar bijvoorbeeld nog. Laatste aankomst was in 1967, dat is een eeuwigheid geleden. De voor mij onbekende Belg Georges Vandenberghe won toen. Ook in 1952 was er een aankomst in Riccione, toen won er een bekendere Belg. Rik van Steenbergen is toch een man met een aardige erelijst. In de jaren van Mussolini zagen we in Riccione Fernand Cornez en Giuseppe Olmo winnen. Tot zover de geschiedenis van Riccione. In het heden zien we dat ze in deze toeristische trekpleister kosten noch moeite hebben gespaard. Het lokale fietspad langs het strand hebben ze overigens voor de gelegenheid roze gemaakt, blijkbaar. Ook de promenade is voorzien van allerlei roze balonnen en meer van dat soort dingen. Ook met parasols kan je blijkbaar heel wat bereiken.




De start van een tijdrit schijnt vaak te moeten worden voorzien van een gimmick. Ergens gewoon midden op de straat starten is vaak niet meer genoeg, er moet een speciaal tintje aan worden toegevoegd. Het speciale tintje van deze tijdrit is dat we langs het strand starten, op het fietspad. Het fietspad dat dus voor de gelegenheid roze is gemaakt. Helemaal te gek. Heeft wel tot gevolg dat we vrij snel met een paar vervelende bochten te maken krijgen. Na een paar meter fietsen komen we namelijk uit in de haven en daar kunnen we niet rechtdoor. We nemen een scherpe en smalle bocht naar links en direct daarna een bocht naar rechts. We rijden over een brug, zien links en rechts wat plezierjachten liggen en kachelen daarna een kilometer rechtdoor over een vlakke weg. Aan het eind van deze kilometer komen we een rotonde tegen, daar zal er even gestuurd moeten worden. Het gaat na deze rotonde een tijd rechtdoor, tot we de buitenkant van Riccione bereiken. 1,5 kilometer zonder bocht, met daarna een scherpe bocht naar links. Het gaat nu maar 400 meter rechtdoor, we rijden dan onder een viaduct door en komen bij een rotonde uit, waar het naar links gaat. Direct na deze rotonde komen we de volgende rotonde tegen, waar het weer naar links gaat. 400 meter rechtdoor, bocht naar rechts, 200 meter rechtdoor, bocht naar links. Het is toch vrij technisch in Riccione, ook nu gaat het maar kort rechtdoor. Paar hectometer in rechte lijn, met daarna in licht dalende lijn een scherpe bocht naar rechts onder een viaduct door. Vervolgens komen we uit bij een rotonde, waar we rechtdoor moeten. Na deze rotonde gaat het een kilometer min of meer rechtdoor, richting de volgende rotonde. Bij deze rotonde moeten we links aanhouden, om vervolgens 500 meter rechtdoor te gaan. Bocht naar rechts, meteen weer een bocht naar links en dan verder rechtdoor. 500 meter tot aan de volgende rotonde, ook daar gaan we rechtdoor. Via een viaduct rijden we verder richting Osteria del Fiume, een meter of 600 zo goed als rechtdoor. In Osteria krijgen we te maken met een soort van chicane, kort achter elkaar eerst naar rechts en meteen weer naar links. We gaan vervolgens een aantal kilometer fietsen over een wat smallere weg die een aantal flauwe bochten kent. De meeste bochten vereisen weinig stuurmanskust, pas anderhalve kilometer verderop in San Salvatore moet er een keer of drie gestuurd worden. Na de bochten in San Salvatore gaat het 900 meter rechtdoor. We slaan dan linksaf en komen op een bredere weg terecht, die dwars door Ospedaletto, waar na 11,7 kilometer de eerste tussentijd wordt opgemeten.



Vlak voor we aan het eerste tussenpunt passeren komen we nog een rotonde tegen, waar de renners links moeten aanhouden. Daarna gaat het een kilometer vooral rechtdoor, waarna er een bocht naar rechts volgt. Na deze bocht rijden we anderhalve kilometer volledig rechtdoor dwars door een open veld. Het is overigens voorlopig nog steeds zo goed als vlak, de minieme hoogteverschillen die we tegenkomen stellen voor de renners met hun gigantische verzetten niets voor. Na het lange stuk rechtdoor gaat het flauw naar rechts en daarna weer een kilometer rechtdoor, nu door een bos. We bevinden ons blijkbaar in het Parco naturale del Marano, maar daar merken de renners niet veel van. In de buurt van Vecciano krijgen we kort achter elkaar wat meer flauwe bochten en ook loopt de weg hier wat vals plat omhoog. Dat is eigenlijk continu het verhaal als we richting het einde van Italië fietsen. Een kilometer of drie vooral rechtdoor met ondertussen wat flauwe bochten waar je niet eens hoeft te remmen over een weg die vals plat omhoog loopt. Dat brengt ons na 19,7 kilometer voor het eerst in het buitenland. Tot nu toe zijn we steeds in Italië geweest, maar we laten dat land nu achter ons en rijden San Marino binnen. Eenmaal in San Marino blijft het tot aan het tweede tussenpunt hetzelfde verhaal. 2,5 kilometer zo goed als rechtdoor vals plat omhoog over een brede weg. Een van de eerste bochten in San Marino is wat scherper, maar verder hoeft er niet geremd te worden. Dat komt pas weer vlak voor het tweede tussenpunt, in Faetano ligt er een lange en lopende bocht naar rechts in stijgende lijn. Vlak na deze bocht wordt de tussentijd opgenomen. Na 22,2 kilometer sluiten we het vlakke deel van deze tijdrit af, het echte werk gaat nu beginnen.



Het is nog iets meer dan 12 kilometer fietsen tot aan de finish en in deze laatste kilometers van de tijdrit gaat de weg vooral omhoog. Na het tussenpunt gaat het even rechtdoor, waarna er een rotonde overwonnen moet worden. Na de rotonde loopt de weg direct steil omhoog, het feest gaat dan echt beginnen. De renners worden getrakteerd op een eerste kilometer omhoog aan 8,5%, met een zwaar stuk richting de 10%. Vooral de drie haarspeldbochten die elkaar opvolgen zijn vrij steil. Daarna gaat het een kilometer omhoog aan 7%, nog steeds behoorlijk steil. Het blijft ook nog even bochtig, zodra de bochten verdwijnen zwakt de klim in de derde kilometer omhoog ook wat af. Het gaat in deze kilometer aan 4,5% omhoog, maar daarna volgt wel meteen het steilste stuk van de klim. We rijden Montegiardino binnen, waar het weer heel bochtig is. Een van die bochten is nog vrij lastig omdat het heel kort een paar meter naar beneden gaat. Na deze bocht gaat het direct weer omhoog en worden we geconfronteerd met een halve kilometer aan 8% en in deze halve kilometer een strook aan 11%. Als deze steile strook achter de rug is gaat het een kilometer verder omhoog aan 5%, het blijft pittig in San Marino. Dit wordt bevestigd in de volgende 500 meter, het gaat nog eens aan 7% omhoog. We bereiken nu wel bijna het einde van het eerste deel van de klim. In de laatste 500 meter gaat het nog maar aan 4% omhoog. We hebben dan 5,6 kilometer aan 6,2% gemiddeld geklommen. Best pittig voor een tijdrit. Aan het eind van dit stuk in stijgende lijn slaan we rechtsaf, waarna het een kilometer lang in licht dalende lijn ongeveer rechtdoor gaat richting Fiorentino. Wel nog een wat scherpere bocht naar rechts, maar iedereen zou zonder kleerscheuren het niet zo fraaie Fiorentino moeten kunnen bereiken. Vanaf dit moment is het nog 6,5 kilometer fietsen tot de finish.




Aan het eind van Fiorentino komen we een rotonde tegen, waar het schuin rechtdoor gaat. Het vlakke deel is even voorbij, we gaan weer omhoog. Een kilometer aan 3,5% gemiddeld moet overwonnen worden. Er zit een wat zwaardere strook in deze kilometer, maar het gemiddelde is laag omdat het ook vrij snel weer wat vlakker wordt. Via een brede weg met wat bochten rijden we van Fiorentino naar Murata. In Murata volgt er een bocht naar links waarna er een lopende bocht naar rechts volgt. Richting Murata loopt het nog kort even omhoog, maar daarna gaat het een kleine twee kilometer naar beneden over de brede Via Gamella. Een afdaling zonder gevaar. Het gaat niet heel steil naar beneden, de weg is breed en de aanwezige bochten zijn niet lastig. Wel een keer een bocht naar rechts en direct eentje naar links kort achter elkaar, maar ik verwacht niet dat men daar echt problemen mee gaat hebben. Aan het eind van de afdaling begint de weg automatisch omhoog te lopen. We gaan nog eens iets meer dan twee kilometer klimmen. Aanvankelijk loopt de weg vrij bescheiden omhoog, maar na de eerste bocht begint het feest. We gaan ons via een stuk of vijf haarspeldbochten omhoog hijsen naar de stad San Marino. Het gaat 2,2 kilometer omhoog aan 6,4% gemiddeld en het is eigenlijk continu steil. Vooral de eerste kilometer van deze klim is steil met een heel stuk aan 8% en een steilste strook van 10%. In de laatste kilometer wordt het iets makkelijker, het gaat aan 5,5% omhoog. In de laatste meters van de rit vlakt het af. Al bij al wel een zwaar klimmetje, zeker na alles wat eraan vooraf is gegaan. In totaal gaat het in de laatste 12 kilometer van de tijdrit aan 4% omhoog, maar dat gemiddelde wordt dus naar beneden gehaald door enkele vlakke stukken en korte afdalinkjes. Zodra het omhoog gaat is het meestal ook meteen lastig. Een tijdrit die vooral bedacht lijkt te zijn voor de klassementsrenners.



Na 35 kilometer komen we boven in San Marino, de kleine staat met 33.000 inwoners. Dit kleine staatje is volledig omringd door Italië, wat algemeen bekend mag worden verondersteld. Het zal daarnaast ook geen verrassing zijn dat San Marino de kleinste bevolkingsomvang heeft van alle leden van de Raad van Europa. San Marino is de oudste nog bestaande constitutionele republiek van de wereld, dat is misschien nog wel een verrassend feitje. Daarnaast hebben ze hier de oudste nog van kracht zijnde grondwet van de wereld. Vastgelegd in 1600, dat is wel oud dan inderdaad. De nationale economie van San Marino steunt vooral op financiën, industrie, diensten en toerisme. Ze hebben hier de zaakjes verder prima op aarde. Een van de rijkste landen van de wereld, naar het schijnt. Daarnaast is de economie stabiel, zijn de werkloosheidcijfers laag en is er een overschot op de begroting. In de stad San Marino zelf wonen ongeveer 4000 mensen. De stad is gebouwd op de Monte Titano, de hoogste berg van San Marino. Het historische centrum van San Marino staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en dat niet zonder reden. Er valt genoeg moois te zien, de Porta San Francesco is bijvoorbeeld al de moeite waard. Dit is de toegangspoort van het fraaie historische centrum. In dit centrum is er een mooi pleintje, met een palazzo en een basiliekje. Ook heeft San Marino nogal wat kasteelmuren. Tussen die muren door komen we drie torens tegen, die drie torens vormen samen het symbool van San Marino. Het ziet er wel gruwelijk mooi uit allemaal, zou bezoeken. De Cava dei Balestrieri is ook nog de moeite waard, een kleine groeve midden in de stad. De stenen die men hier weg heeft gehakt zijn gebruikt om de rest van de stad van te bouwen. Tegenwoordig is het een mooi klein parkje. Buiten dat kom je in alle straten wel iets tegen. Zo is er ook nog een Museo della Tortura, voor de mensen die graag willen zien hoe mensen vroeger gemarteld werden. Ik boek m'n vakantie alvast.



Tevens is San Marino natuurlijk het land dat met Serhat de beste deelnemer leverde aan het Eurovisiesongfestival. Helaas heeft San Marino geheel ten onrechte niet gewonnen. In tegenstelling tot het slaapverwekkende Arcade kwam Serhat tenminste met een echte knaller. Say Na Na Na! Topnummer. Helaas is Europa een smakeloos continent. Na na na na na na. Niks mis mee, is toch heerlijk man. Dat San Marino de moeite waard is weet de organisatie ook maar al te goed, daarom zijn we hier in het verleden vaak genoeg geweest. Al dateert de laatste passage ondertussen alweer van 21 jaar geleden. In de Giro van 1998 kwam er een rit in lijn aan in San Marino. Een lastige rit, waar de klimmers hun ding konden doen. De oude krijger die toen nog een jonge krijger was won toen zijn enige rit in de Giro. Ik heb het dan natuurlijk over Andrea Noè, hij versloeg in San Marino met Marco Pantani en Pavel Tonkov niet de minsten. Vooral niet omdat Tonkov een jaar eerder nog in San Marino won. Dat was toen ook in een tijdrit, al was die tijdrit maar 18 kilometer lang. In een verder verleden wonnen er behoorlijk veel grote namen in San Marino. Onder meer Charly Gaul, Felice Gimondi, Franco Bitossi, Eddy Merckx en Giuseppe Saronni. Merckx en Bitossi wonnen in hetzelfde jaar, 1969. Bitossi won eerst een rit in lijn richting San Marino, waarna Merckx een dag later een tijdrit van 49 kilometer won. Tijdritten in San Marino zijn dus een vaker terugkerend fenomeen. Ook in 1979, toen Giuseppe Saronni won, werd er een tijdrit verreden in San Marino. Toen Roberto Visentini in 1987 won in San Marino deed hij dat ook na 48 kilometer tegen de klok te hebben gereden. 1968 met Gimondi was ook een tijdrit, hetzelfde geldt voor 1958 met Gaul. Twee jaar eerder nam men ook een tijdrit op in het parcours met aankomst in San Marino. Die tijdrit werd verrassend gewonnen door de Nederlander Jan Nolten, hij versloeg Bahamontes. De eerste aankomst in San Marino maakten we mee in 1951, de mij niet geheel bekende Giancarlo Asrua won toen. Was dat een tijdrit? Jazeker.



In startplaats Riccione wordt het overdag 17 graden. Gedurende de dag is er veel kans op regen. Vooral vroeg in de middag wordt er regen verwacht, de kans op regen zou afnemen richting het eind van de middag. Veel wind lijkt er niet te staan, wel zou er iets meer tegenwind komen later op de dag, maar dat lijkt maar een vrij miniem verschil te zijn. In San Marino is het iets frisser, boven op de Monte Titano wordt het 12 graden. Ook daar 's middags veel kans op regen. Richting het eind van de dag neemt de kans op regen af, maar het is wel de vraag in hoeverre het echt verschil gaat maken. Buitengewoon technisch mogen we het parcours niet noemen. Als het weerbericht wat ik zie klopt gaat het weer niet veel verschil maken. De tijdrit begint trouwens om 12:50. Nico Denz draagt de virtuele maglia nera en mag er als eerste vandoor. Victor Campenaerts is niet veel later aan de beurt, om 13:19. Tegen die tijd is Eurosport er op tv niet bij. Op Eurosport 1 zenden ze namelijk MotoGP uit, hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. Dat wordt dus de PLAYER aanslingeren, want die gaat om 13:05 live. Tegen 15:00 kunt u inschakelen op Eurosport 1, maar dan zijn we al een heel eind opgeschoten. Tegen die tijd gaat Tao Geoghegan Hart van start. Even later gaat Bob Jungels er vandoor en om 15:40 vertrekt de grote favoriet, Primoz Roglic. Daarna vertrekken er nog wel wat renners, maar dat boeit minder. Sam Oomen gaat er om 15:46 vandoor, maar zou het wat uitmaken? Om 16:13 vertrekt Valerio Conti als laatste, hij mag gaan proberen de schade te beperken. Overigens moet u ook zeker niet vergeten om even in te schakelen bij het mountainbiken. Het is inmiddels een kleine maand geleden dat Mathieu van der Poel op een fenomenale wijze de Amstel Gold Race won. Nu gaat hij het weer eens proberen op een andere fiets. Vanaf 14:30 ofzo zijn de successupporters van Ziggo van de partij, maar u kunt ook genieten van de expertise en het onfeilbare Engels van Bart Brentjens, online bij Red Bull tv.

Goed, een lastige tijdrit. 22 kilometer vlak en daarna 12 kilometer vooral omhoog. Je moet toch al snel aan een inspanning van een minuut of 50 denken. Een tijdrit waarbij de indeling belangrijk is, omdat je in het vlakke stuk van 22 kilometer niet voluit kan gaan. Je moet nog wat energie bewaren voor de lastige klim naar San Marino. Door die lange klim zijn de klassementsrenners en klimmers wel behoorlijk in het voordeel. Eigenlijk verwacht ik een uitslag zoals in Bologna. Het is een beetje vergelijkbaar, al is deze tijdrit natuurlijk een stuk langer. Voor pure specialisten als Van Emden en Campenaerts is deze tijdrit waarschijnlijk toch wel weer te zwaar, al verwacht ik desondanks wel dat Campenaerts vrij kort gaat zijn. In dat vlakke stuk van 22 kilometer kan hij ten opzichte van de klimmers een aardige voorsprong bij elkaar fietsen. Buiten hem zie ik eigenlijk geen echte tijdrijder vooraan eindigen, tenzij het tot een uur of drie volledig droog is en er daarna enorme plensbuien over de renners uitgestort worden. De klim naar San Marino is echt lastig. In het verleden waren het ook vooral de gevleugelde klimmers die tijdritten met aankomst in San Marino wonnen. Dat zal nu niets anders zijn.
1. Roglic. De grote favoriet. In Bologna reed hij iedereen naar huis en zonder ongelukken gaat hij dat nu ook doen. Het is eigenlijk alleen de vraag hoeveel tijd hij gaat pakken. Als we Bologna als maatstaf nemen gaat dat in de minuten lopen, maar dat is misschien wat te ambitieus. Als hij überhaupt aan een minuut komt zou dat al een grote prestatie en een flinke opsteker zijn. Nu hij onderweg De Plus is verloren heeft hij minder steun in de bergen, dan kan je maar beter met een grotere voorsprong aan die lastige tweede en derde week beginnen.
2. Yates. Ik respecteer de uitslag van Bologna. Daar kwam Yates het dichtste bij Roglic in de buurt. Als Simon de Giro wil winnen zal hij nu ook dicht moeten zijn. Voor hem is het van levensbelang om hier niet meer dan een minuut te verliezen. Alles minder dan dat lijkt me eigenlijk wel een opsteker voor hem. Aangezien hij dit jaar behoorlijk kan tijdrijden en bergop waarschijnlijk niet veel verliest lijkt het me geen onmogelijke opgave om in het spoor van Roglic te blijven.
3. Nibali. Vincenzo lijkt heel erg goed te zijn. Voorafgaand aan de Giro zei zijn trainer dat ook en toen deed ik daar wat smalend over, maar de kans is aanwezig dat ik die woorden moet inslikken. In Bologna reed Nibali een vreselijk sterke tijdrit. Sindsdien heeft hij nog weinig hoeven te ondernemen, maar om een of andere reden vind ik hem gewoon sterk ogen. Ik verwacht dat hij net als in Bologna ook nu weer derde kan worden.
4. Jungels. Bob viel me een beetje tegen in Bologna, maar deze tijdrit zou hem wel wat beter moeten liggen. Een stuk langer, dat scheelt. Bob zal het hier ook wel goed moeten doen, anders wordt een mooi klassement een lastig verhaal.
5. Conti. In de leiderstrui zijn renners tot veel meer in staat dan normaal. Het gaat Valerio lukken om zijn roze trui nog een paar dagen langer te houden, het wordt een prachtige uitslag voor hem.

Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 19 mei 2019 @ 09:49:01 #2
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186958564
Goed stuk, maar je vergeet Serhat
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  zondag 19 mei 2019 @ 10:13:34 #3
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_186958964
quote:
1s.gif Op zondag 19 mei 2019 09:49 schreef Fretwork het volgende:
Goed stuk, maar je vergeet Serhat
quote:
Tevens is San Marino natuurlijk het land dat met Serhat de beste deelnemer leverde aan het Eurovisiesongfestival. Helaas heeft San Marino geheel ten onrechte niet gewonnen. In tegenstelling tot het slaapverwekkende Arcade kwam Serhat tenminste met een echte knaller. Say Na Na Na! Topnummer. Helaas is Europa een smakeloos continent. Na na na na na na. Niks mis mee, is toch heerlijk man.
:P
  zondag 19 mei 2019 @ 10:46:11 #4
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186959629
quote:
1s.gif Op zondag 19 mei 2019 10:13 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]


[..]

:P
Oh shit, my bad.

Fall I a while through the basket
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_186960103
Zouden er straks renners buiten tijd binnen komen? Je mag veel verliezen in een tijdrit maar het is lastig en als je aan het begin van de klim opblaast kan het snel gaan.
  zondag 19 mei 2019 @ 12:20:55 #6
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186961493
Het giet (video in de tweet).

JumboVismaRoad twitterde op zondag 19-05-2019 om 12:12:13 ??#Giro It's going to be another wet day in the Giro. Therefore it is crucial to do one final recon to study all the crucial points on the course. https://t.co/wWVnWJxDcl reageer retweet
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 19 mei 2019 @ 12:28:18 #7
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_186961618
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 11:09 schreef Faraday01 het volgende:
Zouden er straks renners buiten tijd binnen komen? Je mag veel verliezen in een tijdrit maar het is lastig en als je aan het begin van de klim opblaast kan het snel gaan.
Het lijkt me sterk dat renners een kwartier verliezen. Daarvoor is het niet lastig genoeg.
  zondag 19 mei 2019 @ 13:06:22 #8
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186962395
13:06. Waar blijft die Player???
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 19 mei 2019 @ 13:07:47 #9
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186962417
Hoera.

[ Bericht 59% gewijzigd door Koffieplanter op 19-05-2019 13:13:58 ]
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 19 mei 2019 @ 13:16:20 #10
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186962587
Geen druppel meer te zien. 15.gif
Put these foolish ambitions to rest.
pi_186962666
Scott Davies schroeit op zijn wondermachine.
  zondag 19 mei 2019 @ 13:21:19 #12
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_186962701
Vandaag heeft de Player commentaar. ^O^
pi_186962730
Als Vocsnor droog rijdt en de klassementsrenners niet dreigt een strontpot.
pi_186962761
Wel geweldig waardeloos om een tussenpunt te hebben tussen start - inizio salita en geen op de klim zelf.
  zondag 19 mei 2019 @ 13:29:48 #15
268045 Boezeidekoe
Ik ben een tong80 fan,jij ook?
pi_186962888
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 12:28 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Het lijkt me sterk dat renners een kwartier verliezen. Daarvoor is het niet lastig genoeg.
Mareczko
pi_186963086
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 13:21 schreef Van_Poppel het volgende:
Vandaag heeft de Player commentaar. ^O^
Hele Giro al.
  zondag 19 mei 2019 @ 13:44:51 #17
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_186963218
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 13:39 schreef showtimer het volgende:

[..]

Hele Giro al.
Ok, goede zaak. ^O^

Dit is de eerste Giro-rit die ik via de Player volg...bij andere koersen die niet live op TV worden uitgezonden is er vaak geen commentaar aanwezig.
pi_186963256
Mareczko al op ruim 5 minuten van Campenaerts bij punt 2 en dan moet de klim nog beginnen. OTL op komst?
pi_186963277
Vocsnor rijdt droog, Jos zit al in de regen.
  zondag 19 mei 2019 @ 13:48:39 #20
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186963280
Regen.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_186963322
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 13:44 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Ok, goede zaak. ^O^

Dit is de eerste Giro-rit die ik via de Player volg...bij andere koersen die niet live op TV worden uitgezonden is er vaak geen commentaar aanwezig.
Dit is Eurosport International. Commentatoren zitten aan de finish en er zit zelfs een omkaderingsshow bij. Snap alleen niet hoe zij dat dan met de reclames doen.
pi_186963326
Een tussentijd na 13 minuten, eentje na 26 minuten en aan de streep zitten we net onder het uur.
  zondag 19 mei 2019 @ 13:51:06 #23
194695 franklop
Fran knock
pi_186963342
Djos gaat niet winnen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 19 mei 2019 @ 13:57:16 #24
194695 franklop
Fran knock
pi_186963430
Nu al 7 minuten verschillen tussen de eerste en laatste aan de meet. Klein kwartier mag er verloren worden. Gaat krap worden voor een aantal
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 19 mei 2019 @ 13:58:34 #25
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_186963454
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 13:57 schreef franklop het volgende:
Nu al 7 minuten verschillen tussen de eerste en laatste aan de meet. Klein kwartier mag er verloren worden. Gaat krap worden voor een aantal
Is de tijdslimiet 25%? Bij de proloog was het geloof ik 30%.
  zondag 19 mei 2019 @ 13:59:51 #26
194695 franklop
Fran knock
pi_186963483
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 13:58 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Is de tijdslimiet 25%? Bij de proloog was het geloof ik 30%.
Ik had ergens 25% gelezen geloof ik, maar zou ook 30 kunnen zijn hoor. Weet iemand anders vast wel.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_186963488
Davies heeft geschroeid bergop.
pi_186963497
quote:
14s.gif Op zondag 19 mei 2019 13:59 schreef franklop het volgende:

[..]

Ik had ergens 25% gelezen geloof ik, maar zou ook 30 kunnen zijn hoor. Weet iemand anders vast wel.
30.
  zondag 19 mei 2019 @ 14:01:14 #30
194695 franklop
Fran knock
pi_186963514
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 14:00 schreef showtimer het volgende:

[..]

30.
Dan is het nu ruim 16 minuten :+
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_186963524
De commentator bij het intens saaie brommertje rijden schreeuwt bij een eerste bocht nog harder dan Jantje Smit toen Nederland een keer 12 punten kreeg.
  Redactie Sport zondag 19 mei 2019 @ 14:02:55 #32
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_186963546
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 14:01 schreef wimderon het volgende:
De commentator bij het intens saaie brommertje rijden schreeuwt bij een eerste bocht nog harder dan Jantje Smit toen Nederland een keer 12 punten kreeg.
Nou inderdaad zeg. :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_186963548
Kuba op 10:29
  zondag 19 mei 2019 @ 14:02:59 #34
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_186963555
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 14:01 schreef wimderon het volgende:
De commentator bij het intens saaie brommertje rijden schreeuwt bij een eerste bocht nog harder dan Jantje Smit toen Nederland een keer 12 punten kreeg.
Duurt nog een uur, bespaar je de stroom.
  zondag 19 mei 2019 @ 14:04:00 #36
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_186963563
Ook Campenaerts rijdt dus op een nat parcours.
  zondag 19 mei 2019 @ 14:06:05 #37
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_186963605
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 11:09 schreef Faraday01 het volgende:
Zouden er straks renners buiten tijd binnen komen? Je mag veel verliezen in een tijdrit maar het is lastig en als je aan het begin van de klim opblaast kan het snel gaan.
Hangt er vanaf hoeveel Japanners er nog meerijden.
pi_186963607
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 14:02 schreef wimderon het volgende:
Kuba op 10:29
Je zou verwachten dat we hem kwijt zijn.
  zondag 19 mei 2019 @ 14:06:11 #39
194695 franklop
Fran knock
pi_186963608
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 14:02 schreef wimderon het volgende:
Kuba op 10:29
Die gaat het normaal gesproken wel redden dus
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 19 mei 2019 @ 14:07:08 #40
194695 franklop
Fran knock
pi_186963627
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 14:06 schreef showtimer het volgende:

[..]

Je zou verwachten dat we hem kwijt zijn.
Dan moeten ze onder de 50 minuten rijden. Lijkt me niet.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 19 mei 2019 @ 14:07:50 #41
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186963643
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 14:07 schreef franklop het volgende:

[..]

Dan moeten ze onder de 50 minuten rijden. Lijkt me niet.
Dat wordt een ingewikkeld verhaal inderdaad.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 19 mei 2019 @ 14:07:59 #42
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_186963647
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 14:01 schreef wimderon het volgende:
De commentator bij het intens saaie brommertje rijden schreeuwt bij een eerste bocht nog harder dan Jantje Smit toen Nederland een keer 12 punten kreeg.
Brabbelt net zo als Snoeks als er een kans is.
  Moderator zondag 19 mei 2019 @ 14:08:53 #43
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186963662
AwetGod net onder het uur. _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186963689
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 14:07 schreef franklop het volgende:

[..]

Dan moeten ze onder de 50 minuten rijden. Lijkt me niet.
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 14:07 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dat wordt een ingewikkeld verhaal inderdaad.
Jullie onderschatten Rogla.
  zondag 19 mei 2019 @ 14:10:25 #45
194695 franklop
Fran knock
pi_186963691
Ewan en Ackermann gaan zo sprinten
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_186963698
Vocsnor lek
pi_186963710
Dit is niet leuk.
  zondag 19 mei 2019 @ 14:11:23 #48
194695 franklop
Fran knock
pi_186963719
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 14:10 schreef wimderon het volgende:
Dit is niet leuk.
Ben ik het niet mee eens
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_186963728
40,1 gemiddeld. Pittige tijdrit toch wel.
  zondag 19 mei 2019 @ 14:15:03 #50
194695 franklop
Fran knock
pi_186963786
Dat ging niet helemaal soepel
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_186963801
Campenaerts ook nog onnodig tijd verloren bij het opstappen.
  Moderator zondag 19 mei 2019 @ 14:15:44 #52
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186963807
Prima beurt van die supporter wel.

Mecanicien krijgt daarentegen zijn ontslag.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 19 mei 2019 @ 14:17:20 #53
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_186963860
quote:
1s.gif Op zondag 19 mei 2019 14:17 schreef Slobeend het volgende:
Bauer vergeet hoe Chaves heet? :')
Niet zijn naam, zijn bestaan.
  zondag 19 mei 2019 @ 14:18:52 #55
194695 franklop
Fran knock
pi_186963873
quote:
10s.gif Op zondag 19 mei 2019 14:15 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Prima beurt van die supporter wel.

Mecanicien krijgt daarentegen zijn ontslag.
Vocsnor had zelf ook gewoon op zijn fiets moeten stappen direct en niet eerst nog op zijn Froomes gaan rennen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_186963875
Een goede tijd van Tjet is ook niet leuk.
  Moderator zondag 19 mei 2019 @ 14:19:43 #57
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_186963883
quote:
10s.gif Op zondag 19 mei 2019 14:18 schreef showtimer het volgende:

[..]

Niet zijn naam, zijn bestaan.
Dat bedoel ik ja. Lekkere ploegmaat.
  zondag 19 mei 2019 @ 14:47:26 #58
194695 franklop
Fran knock
pi_186964260
Ion start 'voorzichtig'
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_186964413
Kletsnat
  zondag 19 mei 2019 @ 14:59:38 #60
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186964423
God, wat is de Giro livetiming toch ieder jaar weer een gigantische ergernis.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 19 mei 2019 @ 15:00:13 #61
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_186964433
Brommer rijden is gelukkig bijna klaar
  zondag 19 mei 2019 @ 15:03:58 #62
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_186964493
Home of cycling
leuk
pi_186964563
Het is een ideale klim voor Primoz Roglic, voor Simon Yates, voor Lopez.

Dat zijn teksten, Sander.
pi_186964589
Vic was boos
pi_186964601
Ik denk zomaar dat dit hem geen minuut gekost heeft, Bobbie.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 19 mei 2019 @ 15:09:33 #66
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_186964602
Hahaha wat amateuristisch :')
pi_186964604
"Kost hem gewoon een minuut" :')
  zondag 19 mei 2019 @ 15:09:40 #68
194695 franklop
Fran knock
pi_186964605
Ik denk dat een minuut verlies wel een tikkeltje overdreven is
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 19 mei 2019 @ 15:09:53 #69
194695 franklop
Fran knock
pi_186964608
30% heren, niet 25%
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 19 mei 2019 @ 15:09:55 #70
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_186964610
30% tijdslimiet, Sander
  Redactie Sport zondag 19 mei 2019 @ 15:10:41 #71
451829 crew  H.Vviv
pi_186964622
Wat een slechte voorbereiding weer van Eurosport, zoals verwacht.
pi_186964653
Godverdomme geen Karsten.
  zondag 19 mei 2019 @ 15:13:28 #73
194695 franklop
Fran knock
pi_186964675
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 15:12 schreef Ginettaccio_ het volgende:
Godverdomme geen Karsten.
Verdomme
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 19 mei 2019 @ 15:15:11 #74
194695 franklop
Fran knock
pi_186964709
En dat was de reactie van Koen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 19 mei 2019 @ 15:16:15 #75
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_186964722
Waar is Karsten? :(
pi_186964749
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 15:16 schreef noodgang het volgende:
Waar is Karsten? :(
pi_186964876
Landa al op 1'40 bij punt 1 :')
pi_186964881
Zakarin is 'voorzichtig' gestart
  zondag 19 mei 2019 @ 15:27:18 #79
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_186964925
Haga :')
leuk
  zondag 19 mei 2019 @ 15:28:23 #80
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186964939
Nibali dacht even twee seconden te smokkelen.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_186964943
Hup Nibali
pi_186964954
Dat moet harder Tanel
  Redactie Sport / Supervogel zondag 19 mei 2019 @ 15:29:25 #83
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_186964955
Vocsnor, goed interview :')
  zondag 19 mei 2019 @ 15:29:30 #84
194695 franklop
Fran knock
pi_186964957
parkoer
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 19 mei 2019 @ 15:29:53 #85
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_186964964
TiTi parcours
pi_186964971
Je zou niet zeggen dat Campeanaerts een Belg is he
pi_186964973
quote:
10s.gif Op zondag 19 mei 2019 15:29 schreef Pino112 het volgende:
Vocsnor, goed interview :')
Schaamteloos.
  zondag 19 mei 2019 @ 15:31:37 #88
194695 franklop
Fran knock
pi_186964990
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
KARSteN
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport / Supervogel zondag 19 mei 2019 @ 15:31:38 #89
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_186964992
JAAA KARSTEN
  zondag 19 mei 2019 @ 15:31:39 #90
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_186964993
Karsten _O_
pi_186964994
Jaaa Karsten.
  Redactie Sport zondag 19 mei 2019 @ 15:31:43 #92
451829 crew  H.Vviv
pi_186964996
Karsten is er weer.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 19 mei 2019 @ 15:32:17 #93
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_186965006
TaJo Keegan Hart slecht
pi_186965025
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 15:31 schreef franklop het volgende:
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
KARSteN
  zondag 19 mei 2019 @ 15:34:22 #95
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186965046
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 15:33 schreef wimderon het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Nee, dit kan niet. Dit gifje moet ze vernietigen.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 19 mei 2019 @ 15:34:53 #96
194695 franklop
Fran knock
pi_186965050
Campenaerts gaat winnen of 2e worden.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_186965061
Vindt het wel prima van Mollema eigenlijk
  zondag 19 mei 2019 @ 15:36:24 #98
194695 franklop
Fran knock
pi_186965076
Jeroen heeft wel door dat het 30% is.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 19 mei 2019 @ 15:37:34 #99
333483 Aguero
oooooooo
pi_186965100
Free Landa
Citius, Altius, Fortius.
pi_186965109
Landa had hier gewonnen als.
pi_186965110
Landani moet maar weer gaan vliegen in de bergen.
  zondag 19 mei 2019 @ 15:38:07 #102
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_186965112
Majka :')
pi_186965117
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 15:33 schreef wimderon het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_186965143
quote:
10s.gif Op zondag 19 mei 2019 15:32 schreef Pino112 het volgende:
TaJo Keegan Hart slecht
Slechter dan Mollema? Ik vind het lastig te volgen maar heb een weddenschap geplaatst dat Mollema hoger eindigt als Keegan Hart.
  zondag 19 mei 2019 @ 15:40:10 #105
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_186965146
Primosgod
leuk
pi_186965165
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 15:40 schreef Thezeurminator het volgende:

[..]

Slechter dan Mollema? Ik vind het lastig te volgen maar heb een weddenschap geplaatst dat Mollema hoger eindigt als Keegan Hart.
Bij punt 1 is Mollema 15 seconden sneller.
pi_186965166
MAL zit met een groot probleem.
  zondag 19 mei 2019 @ 15:41:04 #108
194695 franklop
Fran knock
pi_186965169
Zonde van de regen.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_186965170
Dit is niet best van Lopez.
pi_186965185
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 15:40 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Bij punt 1 is Mollema 15 seconden sneller.
Danku welke sites gebruiken jullie om die live trackers te volgen? Ik ben wat aan het googlen maar kan niet echt iets vinden.
  zondag 19 mei 2019 @ 15:42:05 #111
333483 Aguero
oooooooo
pi_186965190
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 15:41 schreef Dale__Cooper het volgende:
Dit is niet best van Lopez.
Na die proloog had ik op meer gehoopt.
Citius, Altius, Fortius.
pi_186965196
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 15:41 schreef Thezeurminator het volgende:

[..]

Danku welke sites gebruiken jullie om die live trackers te volgen? Ik ben wat aan het googlen maar kan niet echt iets vinden.
http://www.giroditalia.it/eng/live/live-stage-9-2019/
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 19 mei 2019 @ 15:43:29 #113
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186965209
Meewind, heerlijk dubieus _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_186965211
Nibali 14'42
pi_186965215
Had iets beter gehoopt van Nibali.
pi_186965236
Home of cycling moet nu natuurlijk een gigantische hoeveelheid reclames inhalen ;(
  zondag 19 mei 2019 @ 15:44:47 #117
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_186965240
Is Foliforov al binnen?
  Redactie Sport zondag 19 mei 2019 @ 15:45:00 #118
451829 crew  H.Vviv
pi_186965248
Mollema niet slecht.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 19 mei 2019 @ 15:45:06 #119
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_186965250
Mollema 9e, prima toch.
pi_186965252
MAL lek
  zondag 19 mei 2019 @ 15:45:15 #121
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_186965253
Campenaerts heeft wel echt geschroeid op het vlakke stuk.
  zondag 19 mei 2019 @ 15:45:29 #122
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_186965258
Denk dat Jungels en Mollema nog wel in de buurt van Campenaerts kunnen komen.
pi_186965278
Mollema sluipt aardig mee vooralsnog.
pi_186965289
Bauke vierdes?
pi_186965322
Wat een teksten van Sam. Denk dat die daar een boete voor gaat krijgen.
pi_186965325
Sam vindt de Cervelo niet zo leuk
pi_186965360
Vind het maar een gek verhaal dat die Campenaerts zo snel die berg op is gegaan met een debiel slechte fietswissel.
pi_186965370
Gallopin bijna laatste bij het eerste tussenpunt.
pi_186965376
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 15:45 schreef Chiappucci het volgende:
Campenaerts heeft wel echt geschroeid op het vlakke stuk.
Te hard geschroeid zelfs, hij had een fietswissel op 1500 meter van de streep
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_186965378
Yates sneller dan Nibali
pi_186965388
Majka ook veel verloren
  Redactie Sport / Supervogel zondag 19 mei 2019 @ 15:52:40 #132
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_186965397
Rogliek
pi_186965411
Roogliek.
pi_186965418
Victor zijn klimtijd is er eindelijk aan.
pi_186965421
Kangert heeft op de klim maar een halve minuut goed gemaakt op Campenaert, terwijl die laatste dus een fietswissel had
pi_186965423
Victor is echt alleen maar bezig met Verona
  zondag 19 mei 2019 @ 15:55:13 #137
194695 franklop
Fran knock
pi_186965431
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 15:54 schreef Max23 het volgende:
Kangert heeft op de klim maar een halve minuut goed gemaakt op Campenaert, terwijl die laatste dus een fietswissel had
Dan hebben ze ongeveer gelijk gereden
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 19 mei 2019 @ 15:55:15 #138
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_186965432
Prima tussentijd van Roglik
  zondag 19 mei 2019 @ 15:56:17 #139
330914 Sherlock_Holmes
2de plaats WIDM prono 2020
pi_186965441
Tanelgod _O_
´ Just remember, there's a thin line between being a hero and being a memory´
pi_186965442
Lopez +3' al
  zondag 19 mei 2019 @ 15:56:20 #141
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186965443
Als ik Roglic zo ontspannen horizontaal zie met z'n rug kan ik me best voorstellen dat hij voordeel heeft van zijn schansspringachtergrond
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_186965444
waarom zijn er in vredesnaam maar twee tussenpunten. Er zou nog makkelijk een derde tussenpunt tussen de finish en meetpunt twee moeten komen.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 19 mei 2019 @ 15:56:40 #143
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_186965449
Vocsnor had een droge start natuurlijk, dat zal ook wel uitmaken.
  zondag 19 mei 2019 @ 15:57:01 #144
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186965453
Kangert in m'n selectie :)
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_186965463
Omstandigheden zien er weer een stuk beter uit, de renners die nu net binnen zijn hebben echt pech gehad.
pi_186965479
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 15:58 schreef wimderon het volgende:
Omstandigheden zien er weer een stuk beter uit, de renners die nu net binnen zijn hebben echt pech gehad.
Liggen ook relatief weinig plassen. Roglic gaat het pakken.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:00:26 #147
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_186965501
UAE dat weer eens schroeit in een tijdrit, dat wordt top 10 voor Conti
pi_186965516
Valt toch wat tegen van Ilnoer van Katjoesja.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:00:58 #149
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186965517
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:00 schreef hhh38 het volgende:
UAE dat weer eens schroeit in een tijdrit, dat wordt top 10 voor Conti
Conti wint de Giro man
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  Redactie Sport zondag 19 mei 2019 @ 16:01:16 #150
451829 crew  H.Vviv
pi_186965525
Yates op 1.39 op het tweede tussenpunt.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:01:58 #151
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186965534
d
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:01 schreef H.Vviv het volgende:
Yates op 1.39 op het tweede tussenpunt.
Wij kijken ook.
Put these foolish ambitions to rest.
  Redactie Sport zondag 19 mei 2019 @ 16:02:03 #152
451829 crew  H.Vviv
pi_186965535
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:00 schreef wimderon het volgende:
Valt toch wat tegen van Ilnoer van Katjoesja.
Vind ik wel meevallen in vergelijking met de andere klassementsmannen.
pi_186965542
Yates relatief matig dan in deel twee.
pi_186965555
Richie 4e, snelste klimtijd
pi_186965562
Carapaz heeft weer uitstekende benen.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:04:45 #156
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186965572
Wat zijn dit voor lachwekkende taferelen.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:06:05 #157
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186965599
Die CCC not steeds bij Jungels, al 30 minuten.

Genot
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_186965601
Big Hugh heeft geschroeid op de klim.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:06:20 #159
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_186965605
Heel veel tijd heeft Jungels niet gepakt op de klim.
pi_186965612
Haga heeft toch ook wel sterk gereden.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:07:07 #161
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186965623
Boh Formolo toch
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_186965630
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:06 schreef Fretwork het volgende:
Die CCC not steeds bij Jungels, al 30 minuten.

Genot
Parte zelfs met een snellere klimtijd :)
  Moderator zondag 19 mei 2019 @ 16:07:52 #163
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_186965635
ik kijk nu ook
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 19 mei 2019 @ 16:08:25 #164
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186965647
De Roog gaat de rest opvegen.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zondag 19 mei 2019 @ 16:08:33 #165
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_186965651
Roglic op de brommer w/
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 19 mei 2019 @ 16:08:33 #166
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_186965652
Roglic pakt heel veel op Yates
  zondag 19 mei 2019 @ 16:08:46 #167
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186965657
Mollema lekker aan het vlammen
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  zondag 19 mei 2019 @ 16:08:46 #168
194695 franklop
Fran knock
pi_186965658
Dit gaat kantje boord worden. Denk dat Roglic hem net kan pakken
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_186965668
Materiaalpech gaat Campenaerts de winst kosten denk ik.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:09:02 #170
194695 franklop
Fran knock
pi_186965670
Bokkema sterk
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 19 mei 2019 @ 16:09:06 #171
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_186965672
Doorharken!
leuk
  Moderator zondag 19 mei 2019 @ 16:09:11 #172
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_186965675
Bauke _O_
  zondag 19 mei 2019 @ 16:09:18 #173
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186965680
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:08 schreef franklop het volgende:
Dit gaat kantje boord worden. Denk dat Roglic hem net kan pakken
Kangert pakte al een halve minuut, dan smijt Roglic met minuten.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:09:21 #174
333483 Aguero
oooooooo
pi_186965684
Lekker Bauke.
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:09:23 #175
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_186965687
Goed geharkt, Mollema
  Redactie Sport / Supervogel zondag 19 mei 2019 @ 16:09:24 #176
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_186965688
SOOOOOW
  Moderator zondag 19 mei 2019 @ 16:09:26 #177
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_186965691
Regent het niet meer?
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 19 mei 2019 @ 16:09:26 #178
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_186965693
BAUKE _O_
pi_186965694
Sterk van Bauke
  Moderator zondag 19 mei 2019 @ 16:09:46 #180
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_186965700
knap hoor!
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 19 mei 2019 @ 16:09:49 #181
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186965702
Sander en Bobbie? Doe maar niet?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 19 mei 2019 @ 16:10:00 #182
194695 franklop
Fran knock
pi_186965708
Goede bijdrage
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 19 mei 2019 @ 16:10:18 #183
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186965710
Bedankt Sander en Bobbie.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zondag 19 mei 2019 @ 16:10:22 #184
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_186965714
juist ja
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_186965716
Aan Mollema's bijdrage valt ook weinig toe te voegen.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_186965755
Reclame :{
  Moderator zondag 19 mei 2019 @ 16:12:16 #187
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_186965758
Nog maar een keer reclame
  Moderator zondag 19 mei 2019 @ 16:13:05 #188
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_186965776
over naar de Playerrrr
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_186965794
Conti probeert ook wat seconden bij de start te pakken.
pi_186965797
In de vorm waarin Tom stak in de eerste tijdrit had die hier ook niks te zoeken. Kan niet zo hard schroeien als Campenaerts en kan klimmend ook niet met de beste mee.
pi_186965816
"Home of ad-breaks"
pi_186965823
Ik ga nooit een euro uitgeven aan meewind. wat een tyfus reclame zeg.
pi_186965827
Conti is al minutenlang weg. Foppers.
pi_186965835
Die Conti reed 2 secondes eerder weg.
pi_186965849
Karsten die het nu al heeft over een eindpodium voor Mollema
pi_186965860
Oomen als 90ste is niet denderend haha.
pi_186965877
Campenaerts :')
  zondag 19 mei 2019 @ 16:19:35 #198
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186965888
Campenaerts is een sympathieke jongen.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_186965895
Nibali gaat Superman inhalen
  zondag 19 mei 2019 @ 16:20:04 #200
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_186965896
Nibali rond de tijd van Mollema
pi_186965908
Dat MAL zo belabberd rijdt is ook slecht nieuws voor Roglic. Astana moet gek gaan doen in de bergen.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:21:29 #202
333483 Aguero
oooooooo
pi_186965925
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:20 schreef wimderon het volgende:
Dat MAL zo belabberd rijdt is ook slecht nieuws voor Roglic. Astana moet gek gaan doen in de bergen.
Goed voor de koers.
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:21:44 #203
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_186965933
Lekker weertje hoor.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_186965937
De regie is echt mensonterend door aankomst van MAL niet in beeld te nemen.
pi_186965941
Lopez Moreno heeft een halve minuut langzamer geklommen dan Vocsnor.
pi_186965950
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:20 schreef Van_Poppel het volgende:
Nibali rond de tijd van Mollema
Nibali en Jungels waren echt mega traag vanaf het moment dat ze in beeld kwamen leek of zichzelf hadden opgeblazen.
pi_186965960
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:21 schreef WAvanBuren het volgende:
De regie is echt mensonterend door aankomst van MAL niet in beeld te nemen.
Ze konden het trage tempo niet bijbenen.
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:23:28 #208
333483 Aguero
oooooooo
pi_186965966
TENNIS!?
Citius, Altius, Fortius.
pi_186965967
Giovanni zit niet op tijdrijden.
pi_186965968
fifteen love
Ik doe het ff rustig aan.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 19 mei 2019 @ 16:23:37 #211
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_186965972
Tennis :')
pi_186965976
chalk dust
Ik doe het ff rustig aan.
pi_186965977
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:20 schreef wimderon het volgende:
Dat MAL zo belabberd rijdt is ook slecht nieuws voor Roglic. Astana moet gek gaan doen in de bergen.
Moet het niet aan die knie liggen, want er was weer fanatiek getaped.
pi_186965982
Yates zou er toch bijna moeten zijn, anders valt het tegen.
pi_186965987
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:24 schreef wimderon het volgende:
Yates zou er toch bijna moeten zijn, anders valt het tegen.
Het valt voor zijn doen sowieso tegen.
pi_186965992
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:24 schreef wimderon het volgende:
Yates zou er toch bijna moeten zijn, anders valt het tegen.
Ik vond Yates wat onrustig op de fiets.
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:24:57 #217
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_186965995
Oei Yates
  zondag 19 mei 2019 @ 16:25:01 #218
194695 franklop
Fran knock
pi_186965997
Dit zou vies tegenvallen zeg.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 19 mei 2019 @ 16:25:03 #219
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_186965998
RIP Yates
pi_186965999
Yates zakt er helemaal doorheen?
Ik doe het ff rustig aan.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 19 mei 2019 @ 16:25:13 #221
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_186966004
Huh?
  Redactie Sport zondag 19 mei 2019 @ 16:25:14 #222
451829 crew  H.Vviv
pi_186966005
Zeer slecht van Yates
pi_186966006
Nou stop maar na vandaag. De Roog wint de Djiero.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:25:16 #224
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186966007
Het was een leuke Giro.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_186966009
Met Wait heeft broddelwerk afgeleverd.
pi_186966012
Muntjes voor Yates
  zondag 19 mei 2019 @ 16:25:38 #227
333483 Aguero
oooooooo
pi_186966015
Hier word ik niet ongelukkig van.
Citius, Altius, Fortius.
pi_186966019
Het viel me een minuut of 10 geleden op dat Yates erg moeizaam klom... onrustig, veel uit het zadel... dus gewoon een hele slechte dag?
Ik doe het ff rustig aan.
pi_186966021
Daar moet toch wel wat gebeurd zijn.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:26:07 #230
194695 franklop
Fran knock
pi_186966025
Ik durf te zeggen dat Yates niet in dezelfde vorm als vorig jaar steekt.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_186966030
Muntjes, gevallen of pech zeg het maar
pi_186966031
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:25 schreef Dale__Cooper het volgende:
Daar moet toch wel wat gebeurd zijn.
Ik denk toch een hele slechte dag.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_186966034
Ziet er niet uit
pi_186966035
De strijd Bernal-Roglic-Dumoulin-Yates komt lekker uit de verf zo :')
Demain, on roule
  zondag 19 mei 2019 @ 16:26:45 #235
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_186966037
Blessure misschien? Ziek?
pi_186966038
Tijd om Adam in te vliegen.
  Moderator zondag 19 mei 2019 @ 16:27:04 #237
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_186966042
Nou, Roglic gaat de giro winnen.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 19 mei 2019 @ 16:27:06 #238
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186966043
Yates langzamer dan Landa
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_186966044
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:26 schreef wimderon het volgende:
Tijd om Adam in te vliegen.
Ja. Niemand ziet het verschil. Go Yatess.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_186966049
quote:
14s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:27 schreef naatje_1 het volgende:
Nou, Roglic gaat de giro winnen.
Nibali zijn voodoo is in topvorm hoor.
pi_186966050
quote:
14s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:27 schreef naatje_1 het volgende:
Nou, Roglic gaat de giro winnen.
Bauke!
Ik doe het ff rustig aan.
  FOK!fotograaf zondag 19 mei 2019 @ 16:27:40 #242
842 Zorro
Z
pi_186966054
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:26 schreef Mykonos het volgende:
De strijd Bernal-Roglic-Dumoulin-Yates komt lekker uit de verf zo :')
Zonder val had Tom deze Giro achterstevoren gewonnen.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  zondag 19 mei 2019 @ 16:28:24 #243
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_186966069
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:25 schreef WAvanBuren het volgende:
Nou stop maar na vandaag. De Roog wint de Djiero.
Nja, zonder De Plus heeft hij een matige ploeg...
pi_186966071
De Roog lijkt niet te ademen.
pi_186966072
quote:
6s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:27 schreef Zorro het volgende:

[..]

Zonder val had Tom deze Giro achterstevoren gewonnen.
Mag dat volgens de regels?
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:28:54 #246
194695 franklop
Fran knock
pi_186966079
quote:
6s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:27 schreef Zorro het volgende:

[..]

Zonder val had Tom deze Giro achterstevoren gewonnen.
Zo goed oogde hij anders nog niet in de eerste TT
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 19 mei 2019 @ 16:29:08 #247
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186966085
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:26 schreef Mykonos het volgende:
De strijd Bernal-Roglic-Dumoulin-Yates komt lekker uit de verf zo :')
Bernal doet mee?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 19 mei 2019 @ 16:29:14 #248
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186966088
Gallopin kan er geen klote meer van.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:29:22 #249
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_186966090
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:28 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Nja, zonder De Plus heeft hij een matige ploeg...
Kuss, Bouwman en Tolhoek in topvorm zijn best aardig. De vraag is of ze dat zijn
  zondag 19 mei 2019 @ 16:29:32 #250
333483 Aguero
oooooooo
pi_186966094
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:28 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Nja, zonder De Plus heeft hij een matige ploeg...
Astana en Mitchelton moeten oorlog maken en dan kan Nibali wellicht profiteren.
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:29:38 #251
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_186966096
quote:
1s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:29 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Bernal doet mee?
Dat is het punt Hans
pi_186966098
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:28 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Nja, zonder De Plus heeft hij een matige ploeg...
Tom won ook de Djiero met een matige ploeg. En incl. schijtpauze onderweg.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:30:12 #253
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186966109
Egan de Grote was al vanaf oktober bezig met deze tijdrit. We zijn andermaal bestolen van een voorstelling.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:30:12 #254
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186966110
Ag2r :')
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  FOK!fotograaf zondag 19 mei 2019 @ 16:30:43 #255
842 Zorro
Z
pi_186966119
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:28 schreef franklop het volgende:

[..]

Zo goed oogde hij anders nog niet in de eerste TT
Fout bij de indeling, dat was wel goed gekomen.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_186966122
Alsof Gallopin ooit klassements ambities had..
  zondag 19 mei 2019 @ 16:30:59 #257
333483 Aguero
oooooooo
pi_186966125
Primoz op de brommer
Citius, Altius, Fortius.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 19 mei 2019 @ 16:31:11 #258
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_186966128
KOM AAN HE
  zondag 19 mei 2019 @ 16:31:41 #259
194695 franklop
Fran knock
pi_186966138
Op zijn Toms in 2017
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_186966149
Campenaerts heeft geweldig geschroeid. Respect.
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:32:10 #261
333483 Aguero
oooooooo
pi_186966150
Zonder pech wint Victor, pijnlijk.
Citius, Altius, Fortius.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 19 mei 2019 @ 16:32:15 #262
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_186966154
Toch de pech voor Victor dus.
pi_186966156
Poah!
pi_186966159
Mollema verliest maar 1 minuut. Die heeft echt fantastisch gereden
pi_186966160
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:32 schreef Aguero het volgende:
Zonder pech wint Victor, pijnlijk.
Wel veel betere omstandigheden gehad.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:32:41 #267
66110 Ambrosius
SportFreak
pi_186966162
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:32 schreef Aguero het volgende:
Zonder pech wint Victor, pijnlijk.
Zonder regen is het verschil een halve minuut..
sig verwijderd door FA
  Moderator zondag 19 mei 2019 @ 16:32:46 #268
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_186966163
NEtjes _O_
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_186966167
Victor ziedend.
pi_186966169
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:32 schreef Aguero het volgende:
Zonder pech wint Victor, pijnlijk.
Zonder regen wint hij niet.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 19 mei 2019 @ 16:33:05 #271
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186966170
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:29 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Dat is het punt Hans
Ja weet ik veel, met die drie andere namen ging ik er in elk geval vanuit dat ze allemaal van de partij waren.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_186966171
Denk dat Nibali en Mollema wel content zijn met 1 minuut op Roglic.
pi_186966172
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:32 schreef Max23 het volgende:
Mollema verliest maar 1 minuut. Die heeft echt fantastisch gereden
Voor mij zonder meer de grote verrassing. Potdome zeg.
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:33:11 #274
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_186966173
Hoe is die Mollema 3e geworden :')
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 19 mei 2019 @ 16:33:44 #275
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186966181
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:33 schreef Dagoduck het volgende:
Hoe is die Mollema 3e geworden :')
Sneller rijden dan iedereen op twee na?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_186966186
MAL 4 minuten :').
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 19 mei 2019 @ 16:34:04 #277
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186966188
Njaahaaa
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_186966191
Mollema maar 16 seconden langzamer geklommen dan Roglic.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:34:19 #279
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_186966192
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:33 schreef Dagoduck het volgende:
Hoe is die Mollema 3e geworden :')
Geprofiteerd van de Groningse omstandigheden :P
pi_186966194
Verschil met Nibs en Bauke is niet extreem groot, maar over wie zegt dat iets?
  zondag 19 mei 2019 @ 16:34:31 #281
62913 Blik
The one and Only!
pi_186966195
Verrassende uitslag zo met Mollema die het zo goed doet en een Landa en Yates die er toch redelijk doorheen zakken
pi_186966199
Veel klimmers zullen vuurwerk moeten gaan afsteken om nog een kans(je) te houden... dat is het mooie van deze uitslag.

#AltijdPositiefBlijven
Ik doe het ff rustig aan.
pi_186966201
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:34 schreef Faraday01 het volgende:
Verschil met Nibs en Bauke is niet extreem groot, maar over wie zegt dat iets?
De ploegarts?
pi_186966210
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:34 schreef Faraday01 het volgende:
Verschil met Nibs en Bauke is niet extreem groot, maar over wie zegt dat iets?
Bauke. Nibali heeft gewoon een prima tijdrit gereden. Roglic is gewoon van een andere orde.
pi_186966213
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:34 schreef Toby56 het volgende:
Veel klimmers zullen vuurwerk moeten gaan afsteken om nog een kans(je) te houden... dat is het mooie van deze uitslag.

#AltijdPositiefBlijven
De bergen liggen vol met sneeuw.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:35:41 #286
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_186966223
Saaie Giro is saai
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_186966229
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:34 schreef WAvanBuren het volgende:

[..]

De ploegarts?
Dat moet Maagdendans uit Grootegast zijn.
Beroemde dokter uit het Groningse. Opereerde de boeren zelf. Operaties geslaagd. Patiënt overleden.
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:36:12 #288
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_186966231
Nog 35km in Duinkerke overigens.
pi_186966235
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:35 schreef showtimer het volgende:

[..]

De bergen liggen vol met sneeuw.
Mooi zo.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_186966257
Bilbo nieuwe kopman
pi_186966276
Praat maar lekker verder Karsten. Nu kan het nog.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_186966300
Gefeliciteerd met Matteo Pelukkie allen!
pi_186966307
Karsten die Mollema nu al aan het ophypen... Alsof Molllema met zijn explosiviteit ooit tijd gaat pakken op Roglic.
pi_186966320
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:39 schreef Thezeurminator het volgende:
Karsten die Mollema nu al aan het ophypen... Alsof Molllema met zijn explosiviteit ooit tijd gaat pakken op Roglic.
Dromen is toegestaan... en soms komen ze uit.
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:40:31 #295
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_186966327
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:39 schreef Thezeurminator het volgende:
Karsten die Mollema nu al aan het ophypen... Alsof Molllema met zijn explosiviteit ooit tijd gaat pakken op Roglic.
Alleen als Roglic er compleet doorheen zakt in de 3e week
pi_186966336
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:40 schreef Toby56 het volgende:

[..]

Dromen is toegestaan... en soms komen ze uit.
Dromen over een podiumplek okee. Maar giro winst slaat nergens op. Roglic steekt er zo ver boven uit.
pi_186966338
Fausto houdt aardig stand.
pi_186966345
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:40 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Alleen als Roglic er compleet doorheen zakt in de 3e week
Wat gezien zijn lange vormpeil ook weer niet ondenkbaar zou zijn.... Bij normale renners dan....
pi_186966349
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:40 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Alleen als Roglic er compleet doorheen zakt in de 3e week
Helaas is dat nou juist vaak Mollema's zwakkere punt. Maar misschien is hij eindelijk volwassen geworden, nu-ie meer in de schaduw mag opereren.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_186966359
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2019 16:39 schreef Thezeurminator het volgende:
Karsten die Mollema nu al aan het ophypen... Alsof Molllema met zijn explosiviteit ooit tijd gaat pakken op Roglic.
Kan ook andersom, Roglic die tijd verliest.

Mollema die de giro wint, dan zijn er wel een paar lichtjes mad hier.
  zondag 19 mei 2019 @ 16:42:10 #301
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186966366
Sam Oomen gaat nooit meer een koers winnen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')