Dat is gewoon niet hetzelfde.quote:Op maandag 13 mei 2019 19:05 schreef cafca het volgende:
[..]
Dat went ook wel, gewoon meer andere kruiden gebruiken
Currypasta's bij de supermarkten zijn trouwens wel minder zout. Het is wel een lekkere en handige manier van scherp. Halve lepel bij de olie waar je de kip in bakt en je hoeft verder nauwelijks wat toe te voegen. Later doe ik dan nog een lepel bij het kookvocht. Verder alleen een scheutje vissaus en een drupje sesamolie.quote:
Ik wel per ongelukquote:Op maandag 13 mei 2019 19:05 schreef FANN het volgende:
[..]
ja, dat denk ik ook... nooit geprobeerd eigenlijk
Dat klinkt lekker en handig. Ik ga toch eens bij de Jumbo zoeken. Voor de afwisseling.quote:Op maandag 13 mei 2019 19:06 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Currypasta's bij de supermarkten zijn trouwens wel minder zout. Het is wel een lekkere en handige manier van scherp. Halve lepel bij de olie waar je de kip in bakt en je hoeft verder nauwelijks wat toe te voegen. Later doe ik dan nog een lepel bij het kookvocht. Verder alleen een scheutje vissaus en een drupje sesamolie.
Ja, was pittig klusje, met name door de grindtegels, maar nu komt het makkelijke gedeelte, hoop ik.quote:
mwoah, ik krijg mijn pasta/rijst/groentegerechten best op smaak zonder zout, hoor. Brood niet inderdaad.quote:
Ik weet niet meer waardoor ik het weet, maar het smaakt dus naar karton en is niet weg te kauwen.quote:
Wat je noemt kan inderdaad met uitsluitend kruiden. Vlees en aardappelen vind ik een andere zaak.quote:Op maandag 13 mei 2019 19:08 schreef cafca het volgende:
[..]
mwoah, ik krijg mijn pasta/rijst/groentegerechten best op smaak zonder zout, hoor. Brood niet inderdaad.
ja ik denk het...quote:Op maandag 13 mei 2019 19:05 schreef cafca het volgende:
[..]
Dat went ook wel, gewoon meer andere kruiden gebruiken
Aardappelen eet ik nauwelijks, als ik ze eet meestal gebakken.quote:Op maandag 13 mei 2019 19:09 schreef Disana het volgende:
[..]
Wat je noemt kan inderdaad met uitsluitend kruiden. Vlees en aardappelen vind ik een andere zaak.
ja, overall aan en gaanquote:Op maandag 13 mei 2019 19:07 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Ja, was pittig klusje, met name door de grindtegels, maar nu komt het makkelijke gedeelte, hoop ik.![]()
Ervaring mee?
pikante viskip van de Jumbo... dat verklaard ook de co-sponsor bij het wielerteamquote:Op maandag 13 mei 2019 19:06 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Currypasta's bij de supermarkten zijn trouwens wel minder zout. Het is wel een lekkere en handige manier van scherp. Halve lepel bij de olie waar je de kip in bakt en je hoeft verder nauwelijks wat toe te voegen. Later doe ik dan nog een lepel bij het kookvocht. Verder alleen een scheutje vissaus en een drupje sesamolie.
Ik heb ooit oliebollen gebakken zonder zout, die waren echt niet te vretenquote:Op maandag 13 mei 2019 19:08 schreef Disana het volgende:
[..]
Ik weet niet meer waardoor ik het weet, maar het smaakt dus naar karton en is niet weg te kauwen.
quote:
En dan hopen dat aardstralenzwagert ze niet rechtop zet, omdat dat beter zou zijn voor de korstmossies.quote:
Schreeuw naar Googelquote:
De luie prinses op de krent,quote:
Zou zo maar kunnen.quote:
Ik probeer zo min mogelijk zout te eten, in brood doe ik wel wat minder, maar helemaal niks is niet lekker. Bij het koken probeer het dus zoveel mogelijk te beperken.quote:Op maandag 13 mei 2019 19:11 schreef FANN het volgende:
[..]
ja ik denk het...
moet jij ook zoutloos eten dan?
ik zou niet weten welke kruiden ik dan moet gebruiken, jk ben niet zo'n keukenprinses![]()
meer een prinses op een erwt of liever nog een krent want erwtjes vind ik niet zo écht lekker eigenlijk
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |