abonnement Unibet Coolblue
pi_186433737
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 april 2019 09:18 schreef Tink89 het volgende:

[..]

Serieus, expres extra hard praten? Die had ik buiten gegooid. En voor mij helpt het om standaardzinnetjes in m'n hoofd klaar te hebben staan, zegmaar. Dus dat ik nu al bedenk 'als er iemand ongevraagd aan Prul zit, zeg ik....'. Dat voorkomt dat ik met m'n bek vol tanden sta of juist te kortaf reageer. Mensen bedoelen het niet rot, maar denken er gewoon niet bij na.

Prul is (weer/nogsteeds) ziek, dus ik heb de huisarts gebeld voor overleg. Die wil haar toch nog even zien voor het weekend, vooral omdat ze echt veel slechter drinkt dan anders... Ik vind het lastig, ze komt 's nachts ieder uur krijsend, eet dan twee slokken of niks en is niet te troosten. Ze is doodmoe en ik ook. Man heeft een klus voor de zaak waarvoor hij de hele dag weg is en ik zit nu dus een poging te doen tot 1/2 dag thuiswerken terwijl ik na elke zin die ik typ een rondje loop zodat prul nog even in de draagzak blijft slapen. Ik heb een deadline, dus vrij nemen kan niet en ik moet poepen, maar dat is sowieso te lang stil zitten, dus dat kan niet...
Ja het waren mijn schoonvader en schoonstiefmoeder(?) hoe zeg je dat haha.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Is wel een goede tip overigens, die zinnetjes klaar hebben staan. Ik ga er wel ff op hameren.

Hoe laat heb je de afspraak met de huisarts? Heeft ze nog redelijk wat plasluiers of worden die ook minder? Goed dat hij haar nog even wil zien, zeker omdat je inderdaad het weekend in gaat. En heeft ze ook diarree of was dat minder geworden?
Weet niet hoe dat zit met deadlines maar zou je geen calamiteitenverlof kunnen opnemen of zeg ik iets heel stoms (hier ook weinig slaap dus ben zelf ook redelijk out of order :’))

[ Bericht 2% gewijzigd door Framblij89 op 26-04-2019 10:53:15 ]
pi_186435332
Goed dat je even naar de huisarts gaat Tink! Hopelijk is het niks ernstigs :)

Jip zit in zijn babypuberteit denk ik, opeens weigert ie te eten :') Soms wil ie het nog wel als ik het even kort pureer, maar vaak spuugt ie het weer uit en dan gaat ie ook echt de hele tijd zijn tong uitsteken :P En zijn flessen krijgen we er ook met moeite in, zelfs de borst weigert ie soms :') Nouja, de afgelopen weken at en dronk ie als een bootwerker dus het komt wel weer goed. Hij is ook steeds héél druk met spelen :D En vannacht sliep ie gewoon vanaf een uurtje of 8 tot 5, met eventjes tussendoor wakker, maar binnen 5 minuten zelf weer in slaap gevallen. En na het voeden om 5 sliep ie nog door tot 7 O+ O+ Hij kan het echt wel O+ O+
  vrijdag 26 april 2019 @ 13:05:23 #128
319308 Tink89
To live is to dance
pi_186436198
Prul heeft nog steeds oorontsteking, hij is zelfs erger geworden. Nu antibiotica, omdat ze er echt nog ziek van is. Arm ding... Als het medio volgende week niet beter gaat, weer terug. Wel complimenten van de huisarts voor het volgen van m'n moedergevoel O+
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 vrijdag 26 april 2019 @ 13:51:51 #129
74056 crew  ToT
pi_186437042
Dat extra hard praten is echt debiel. Waarom zou je als bezoek een slapende baby expres wakker willen maken? :X Hopen dat het schattig is als de baby wakker is? Het enige wat je kunt verwachten is dat de kleine een flinke keel op gaat zetten. Dat zouden ze hier niet moeten flikken!

Speaking of which; mini-ToT ligt weer lekker in de gang te slapen! :) Vaak als ik merk dat hij wat humeurig begint te worden ga ik met hem wandelen (meestal boodschappen doen of een bepaald mooi park in gaan hier) en als hij dan nog steeds slaapt als ik thuis kom, laat ik hem in de wandelwagen liggen en doe de deur dicht.
In de gang hoor je wel wat geluiden van buiten, maar daar slaapt hij prima doorheen. Onverwachte geluiden hier in huis zelf wordt hij sneller wakker door. En ik durf hem ook nooit echt uit de wandelwagen te halen om hem in zijn bedje te leggen als hij slaapt! :@

De afgelopen 2 dagen of zo eet en drinkt hij vrij slecht. -O-
Ach ja, iedereen heeft wel eens verminderde eetlust. Gisteren was hij ook iets meer huilerig dan normaal, maar hij had ook genoeg vrolijke momenten. :) Hij is dus niet ziek of zo.

Edit: en handen wassen voor ik mini-ToT aanraak of te eten geef; dat doe ik alleen als ik rauw vlees heb aangeraakt, heb zitten tuinieren of naar de wc ben geweest en dat soort dingen, verder niet.

[ Bericht 5% gewijzigd door ToT op 26-04-2019 14:23:43 ]
pi_186438114
Grr, hele post getypt, verkeerd knopje weg post :'(

Tink beterschap met prul, hopenlijk slaat de ab snel aan!

Tot wat heerlijk dat hij in de wagen verder slaapt, hier altijd wel een van de twee wakker zodra we thuis zijn.

Framblij wat erg van het hard praten! Gelukkig is ze daarna niet meer geweest haha!

Gister een heerlijk moment in huize aapieannie. Voor het eerst met alle kinderen aan tafel O+



En vanmorgen weer bij mn beste vriendin geweest, haar kleintjes zijn sinds maandag thuis! Wat een verschil met die beren van ons al!
pi_186439585
@Framblij89 wat stom zeg van je schoonvader en zijn vrouw. En dan zijn ze zogenaamd volwassen mensen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Veel beterschap @Tink89 Goedenacht dat je naar de huisarts bent gegaan inderdaad! Mijn huisarts zegt ook altijd dat ik beter onnodig kan langskomen dan dat ik 'te laat' ga.

@aapieannie wat een leuke kindjes! O+ Ik herinner me nog een foto van de jongens van toen ze pas geboren waren in het zwangerschapstopic.. Wat een verschil met nu!

Ik voelde me vannacht een faalmoeder.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 vrijdag 26 april 2019 @ 16:22:53 #132
74056 crew  ToT
pi_186439651

_O- Ik krijg gvd pijnlijke vingers van het steeds opwinden van dit speeldoosje! :D Hij is écht aan dat ding verslaafd! _O-



Oh en @ dat in de gang slapen; zul je altijd zien dat er iemand aanbelt! :X
Vreemd genoeg sliep hij net door de eerste keer heen, maar bij de 2e persoon die aanbelde werd hij wel wakker.
Tijd voor een draadloze deurbel die ik dan niet in de gang neerzet.
pi_186439692
En over aanraken.. Ik heb liever ook niet dat mensen M aanraken. En dan vooral onbekenden en kinderen. Ik weet alleen niet zo goed hoe ik dat moet zeggen zonder mensen aan te vallen.

Er worden steeds meer kinderen niet gevaccineerd, dus ik probeer haar zo veel mogelijk weg te houden van kinderen, totdat ze haar vaccinaties heeft gehad.

Iedereen die op kraambezoek kwam, kreeg zo'n antibacterieel goedje voordat ze M mochten aanraken. Sommige mensen keken heel raar, maar dat boeit mij verder niet :P
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 vrijdag 26 april 2019 @ 16:31:29 #134
74056 crew  ToT
pi_186439819
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 april 2019 16:25 schreef CaVaBien het volgende:
En over aanraken.. Ik heb liever ook niet dat mensen M aanraken. En dan vooral onbekenden en kinderen. Ik weet alleen niet zo goed hoe ik dat moet zeggen zonder mensen aan te vallen.

Er worden steeds meer kinderen niet gevaccineerd, dus ik probeer haar zo veel mogelijk weg te houden van kinderen, totdat ze haar vaccinaties heeft gehad.

Iedereen die op kraambezoek kwam, kreeg zo'n antibacterieel goedje voordat ze M mochten aanraken. Sommige mensen keken heel raar, maar dat boeit mij verder niet :P
Zelf gaan we er gewoon van uit dat het bezoek geen enge ziektes heeft. :)
De buren vertellen hun eigen kinderen zelf wel de handen te laten wassen voor ze mini-ToT mogen aanraken. Ook pakken ze zijn speentje op als die op de grond valt en wassen het vervolgens onder de kraan af. Zelf doen we dat onderhand niet meer (althans niet in ons eigen huis). We lopen hier niet/nauwelijks met schoenen aan door de kamer, het speentje valt door het gewicht vrijwel altijd met de achterkant op de grond en mevrouw ToT zit hier dagelijks wel te vegen en de mop gaat er ook regelmatig overheen.
Wel veeg ik het speentje meestal wel voor de zekerheid wat af met mijn vingers als ik hem weer opgeraapt heb. Mocht het speentje onder het bureau of de bank vallen waar het wat stoffiger is, dan spoel ik hem natuurlijk wel even af voor ik het weer aan hem geef. Als het speentje buiten of in de gang valt, wordt hij grondiger gereinigd.

Ook het uitkoken van speentjes en flessen gebeurt nu een stuk minder dan in het begin.
Hij is echt nooit ziek; dat immuunsysteem van hem is volgens mij echt wel heel goed! :D
Overigens nog steeds geen enkele zwelling van de TBC-vaccinatie. Ik had hem die prik bijna niet laten geven vanwege de horrorverhalen er over! _O- Maar het was gewoon TÉ belangrijk om het niet te doen aangezien vrijwel iedereen in de woonomgeving van mijn vrouw d'r familie die ziekte heeft.
pi_186440139
Ik heb flessen enzo in totaal maar 2 x uitgekookt geloof ik :@

Handen wassen door t kraambezoek hebben we ook niet laten doen, sommigen deden dat uit zichzelf wel maar ik heb er nooit echt bij stil gestaan.
  vrijdag 26 april 2019 @ 16:55:45 #136
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_186440231
Handen wassen heb ik door sommige stinkende shag rokers wel laten doen en dat was na een maand ofzo, want kraambezoek mocht hem helemaal niet vasthouden :@ ik denk dat ik iedereen al goed van te voren had geïnstrueerd want niemand heeft het durven vragen. :')

Uitkoken doe ik nu nog steeds, wanneer ik zin heb en het nodig is.
pi_186440389
@aapieannie hahaha kijk ze zitten dan <3 wat een leuke foto dit!

@CaVaBien ja volgens mij worden die 2 nooit volwassen...
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb het trouwens welgeteld 1 maand volgehouden om die flesjes en speentjes uit te koken. :’) als ik nieuwe speentjes heb gekocht doe ik het wel, maar dat is ook meer voor het idee. Ik kook dan wel nog steeds het water, al begin ik dat nu ook wel zat te worden.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 2% gewijzigd door Framblij89 op 26-04-2019 17:12:00 ]
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 vrijdag 26 april 2019 @ 17:36:10 #138
74056 crew  ToT
pi_186440808
Ja nieuwe speentjes koken we wel uit i.v.m. eventuele chemicaliën die er op kunnen zitten.
Water koken voor melk hebben we echt nooit gedaan; eerst deden we lauw water uit de kraan en dat mengen met melkpoeder maar ondanks dat dit huis uit 2004 is heb ik gelezen dat dat geen absolute garantie kan zijn dat er geen schadelijke stoffen vrij kunnen komen bij gebruik van lauw water.
Koud water is wel gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen dus gebruiken we dat en warmen we de melk 13 seconden op in de magnetron. :)
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 vrijdag 26 april 2019 @ 19:25:49 #139
74056 crew  ToT
pi_186442620
@Framblij89:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
;)

[ Bericht 15% gewijzigd door ToT op 26-04-2019 19:31:04 ]
  vrijdag 26 april 2019 @ 19:41:33 #140
319308 Tink89
To live is to dance
pi_186442952
Wij gebruiken geen warm kraanwater en de magnetron alleen voor hapjes. De rest gaat rechtstreeks uit de borst, au bain marie (bv) of 1/3 kokend, 2/3 koud (kv).

En prul voelt zich met paracetamol en een halve dag antibiotica al heel wat beter geloof ik, ze dronk net een fles van 120+4, toen nog eentje van 45+1,5 en toen nog 30+1 en toen vond ik het wel genoeg geweest, maar bleef ze zoeken, dus heeft ze ook beide borsten nog gedronken. Nu is manlief met haar bezig, ze wilde liever situps doen dan slapen :z
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_186443999
@ToT jaaaaaaaa genius! Zijn gezichtsuitdrukking er ook bij, past perfect _O_ ik heb helaas nog geen tijd gehad om te shoppen.. morgen echt vet vroeg op voor werk, hopen dat frummel een beetje redelijk slaapt vanavond *fingers crossed*
Fokwet wees lief voor mij :9

Blij dat Prul zich wat beter voelt al @Tink89! Sit-ups is ook weer een goed teken ;)

Frummel eet trouwens de afgelopen 2 dagen amper vast voedsel, elke keer maar halve boterhammen en een paar happen van de prutjes, waardoor ze dus wel giga veel melk nog steeds drinkt. Ze komt net niet boven de 1liter uit gelukkig, maar hoop wel dat het de komende dagen weer beter gaat want dit is irritant. :’)
pi_186444145
Ik heb hier in ieder geval ontdekt wat de reden is van Jip zijn slechte eetgedrag (vandaag gaat dat overigens wel weer iets beter), tand 7 en 8 komen echt door :) dat vermoeden had ik al 2 weken en nu zie ik de puntjes door het tandvlees komen. Al die tanden, hij wordt zo groot O+
pi_186445259
Wanneer zijn jullie begonnen met brood of broodkorstje geven trouwens?
Mijn olijke duo is maandag 6 maanden en waar ik 2 weken geleden nog dacht nou dat doen ze nooit uit het knuistje eten verdwijnt nu alles wat ik ze aangeef in hun mond.
Vincent was vanavond gewoon boos toen ik de lepel afpakte omdat hij hem elke keer achter in zn keel stak _O-

Ohja tanden hebben ze nog niet, die zijn onderweg vanuit china ofzo, al weken vingers kluiven en kwijlen maar doorkomen ho.maar.
pi_186445679
quote:
6s.gif Op vrijdag 26 april 2019 21:24 schreef aapieannie het volgende:
Wanneer zijn jullie begonnen met brood of broodkorstje geven trouwens?
Mijn olijke duo is maandag 6 maanden en waar ik 2 weken geleden nog dacht nou dat doen ze nooit uit het knuistje eten verdwijnt nu alles wat ik ze aangeef in hun mond.
Vincent was vanavond gewoon boos toen ik de lepel afpakte omdat hij hem elke keer achter in zn keel stak _O-

Ohja tanden hebben ze nog niet, die zijn onderweg vanuit china ofzo, al weken vingers kluiven en kwijlen maar doorkomen ho.maar.
Met 6 maanden waren wij begonnen, CB zei al dat we eerder konden beginnen dus toen gaf ik een broodkorst (toen was ze 5.5 mnd ofzo) en toen verdween er een mega stuk brood in d’r mond. Dus ik gelijk uit schrik met alle macht dat stuk er weer uitgehaald haha. Toen 2 weken gewacht en weer gegeven (deze keer zonder korst).
  vrijdag 26 april 2019 @ 21:44:07 #145
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_186445773
Met 6 maanden denk ik? weet t niet meer, maar hij gooit het meestal op de grond :D
Ze gaven hier het advies het een nachtje op het aanrecht te leggen zodat het lekker oud werd, leek me vies dus niet gedaan.
pi_186447173
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 april 2019 21:44 schreef SacreCoeur het volgende:
Met 6 maanden denk ik? weet t niet meer, maar hij gooit het meestal op de grond :D
Ze gaven hier het advies het een nachtje op het aanrecht te leggen zodat het lekker oud werd, leek me vies dus niet gedaan.
Wat een vreemd advies :/
pi_186447276
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 april 2019 21:44 schreef SacreCoeur het volgende:
Met 6 maanden denk ik? weet t niet meer, maar hij gooit het meestal op de grond :D
Ze gaven hier het advies het een nachtje op het aanrecht te leggen zodat het lekker oud werd, leek me vies dus niet gedaan.
Huuuuh oud brood :X als het dan wat taaier moet dan kan het toch beter ff in de broodrooster _O-

Maar helder, zondag eens kijken of de heren een korstje lusten!
  zaterdag 27 april 2019 @ 00:13:48 #148
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_186449559
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 april 2019 22:30 schreef Framblij89 het volgende:

[..]

Wat een vreemd advies :/
Ze heeft wel uitgelegd waarom :P
Het is zodat het beter korrelt in het mondje van je baby en ze het zo beter kunnen 'eten' en slikken.
Roosteren geeft weer een andere structuur denk ik.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zaterdag 27 april 2019 @ 08:32:20 #149
74056 crew  ToT
pi_186452315
quote:
6s.gif Op vrijdag 26 april 2019 21:24 schreef aapieannie het volgende:
Wanneer zijn jullie begonnen met brood of broodkorstje geven trouwens?
Mijn olijke duo is maandag 6 maanden en waar ik 2 weken geleden nog dacht nou dat doen ze nooit uit het knuistje eten verdwijnt nu alles wat ik ze aangeef in hun mond.
Vincent was vanavond gewoon boos toen ik de lepel afpakte omdat hij hem elke keer achter in zn keel stak _O-

Ohja tanden hebben ze nog niet, die zijn onderweg vanuit china ofzo, al weken vingers kluiven en kwijlen maar doorkomen ho.maar.
Ik heb 2 of 3 dagen geleden geprobeerd mini-ToT een korstje brood te laten eten, maar hij trok een heel vies gezicht toen hij het proefde en duwde mijn hand weg! _O- :')

@ boos zijn; daar hadden mijn vrouw en ik het NET over vlak voor ik deze post las; als ik dat speeldoosje opwind en het is afgelopen, dan trekt hij best een boos koppie en gaat hij huilen als ik hem niet weer opwind. En mijn vrouw vertelde me net dat mini-ToT op de kabel van de babyfoon aan het kauwen was en toen ze de kabel van hem afpakte, kreeg ze ook een boze reactie van hem! _O-
pi_186452543
Haha aapie ik wou net hetzelfde vragen. Ik heb hier gisteren een boterham met boter gemaakt; zonder korstjes en in stukjes gegeven; nou hij vond het heerlijk! Maar probeer ik vanmiddag eens een korstje. Benieuwd wat ie er mee doet :)
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')