quote:Op dinsdag 16 april 2019 19:16 schreef Recce het volgende:
Volgens mij maakte mijn moeder altijd aspergesoep de dag nadat we asperges hadden gegeten. Vroeger waren ze veel houtiger en moest je er veel af snijden en van die stukken kon je mooi soep maken.
Ja, op die manier.quote:Op dinsdag 16 april 2019 19:18 schreef Soury het volgende:
[..]
Doe ik nog steeds ik bewaar de konten ook
Kan ik ook wel eens doen, anders gooi ik het toch maar weg.quote:Op dinsdag 16 april 2019 19:16 schreef Recce het volgende:
Volgens mij maakte mijn moeder altijd aspergesoep de dag nadat we asperges hadden gegeten. Vroeger waren ze veel houtiger en moest je er veel af snijden en van die stukken kon je mooi soep maken.
Lekker hoor, beetje bieslook erdoor.quote:Op dinsdag 16 april 2019 19:20 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Kan ik ook wel eens doen, anders gooi ik het toch maar weg.
Lekkerquote:Op dinsdag 16 april 2019 19:20 schreef chufi het volgende:
[..]
aardappel, ui, knoflook, groene asperges , jamon serrano, ei peper en zout
Klinkt goed weer!quote:Op dinsdag 16 april 2019 19:20 schreef chufi het volgende:
[..]
aardappel, ui, knoflook, groene asperges , jamon serrano, ei peper en zout
Wel lang koken en door de blenderquote:Op dinsdag 16 april 2019 19:20 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Kan ik ook wel eens doen, anders gooi ik het toch maar weg.
Eten is hier een favoriet onderwerp.quote:Op dinsdag 16 april 2019 19:21 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Lekker hoor, beetje bieslook erdoor.
Komt dat houterige ook niet door te laat oogsten?quote:Op dinsdag 16 april 2019 19:22 schreef Recce het volgende:
Vroeger had je best vaak asperges waar je op moest zuigen omdat ze zo houterig waren. Dat hebben ze er gelukkig uit weten te krijgen.
Anders zit je met van die slierten in je soepkom.quote:
Volgens mij wel ja.quote:Op dinsdag 16 april 2019 19:23 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Komt dat houterige ook niet door te laat oogsten?
geen idee...binnenkort wel denk ik...heb er wel veel zin inquote:
Jaquote:Op dinsdag 16 april 2019 19:23 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Anders zit je met van die slierten in je soepkom.
Geen idee. Misschien dat ze tegenwoordig het zo kunnen regelen dat je het hele seizoen asperges hebt door op verschillende tijden in te zaaien.quote:Op dinsdag 16 april 2019 19:23 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Komt dat houterige ook niet door te laat oogsten?
Ik ookquote:Op dinsdag 16 april 2019 19:23 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Ja, ik lust dan ook vrijwel alles.
Hoe kan ik nou toevallig aanbellen als je aspergesoep hebt gemaakt als ik niet weet wanneer je dat gaat maken?quote:Op dinsdag 16 april 2019 19:24 schreef Prisha het volgende:
[..]
geen idee...binnenkort wel denk ik...heb er wel veel zin in
Ik schiet wel een raketje af...als je de lucht in de gaten houdt dan weet je t welquote:Op dinsdag 16 april 2019 19:26 schreef Recce het volgende:
[..]
Hoe kan ik nou toevallig aanbellen als je aspergesoep hebt gemaakt als ik niet weet wanneer je dat gaat maken?![]()
Hoe was het aflammeren?
quote:Op dinsdag 16 april 2019 19:23 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Ja, ik lust dan ook vrijwel alles.
Ik ook wel.quote:
Onzin gewoon als kleuter er spruiten in proppen.quote:
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |