abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_189357160
5 is beter dan 4
SOONY
  Moderator donderdag 10 oktober 2019 @ 00:31:17 #252
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_189357393
quote:
0s.gif Op woensdag 9 oktober 2019 23:55 schreef KennyPowers het volgende:

[..]

than
ligt eraan in welke zin je t zet, maar beide kan
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
  Eindredactie Games donderdag 10 oktober 2019 @ 00:34:22 #253
104357 crew  2dope
Siempre Peligroso
pi_189357408
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 00:31 schreef Jimbo het volgende:

[..]

ligt eraan in welke zin je t zet, maar beide kan
In jouw zin was het fout :R
Op donderdag 3 maart 2011 19:12 schreef zeross het volgende:
Een Headmax PMX60 Sennheiser Koptelefoon, nieuw in de verpakking, slechts enkele keren gebruikt.
  Moderator donderdag 10 oktober 2019 @ 00:34:39 #254
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_189357411
quote:
2s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 00:34 schreef 2dope het volgende:

[..]

In jouw zin was het fout :R
klopt
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
pi_189381574
Wat uitleg over de nieuwe dingen in de PS5, controller en wat het kan.
SOONY
  Moderator vrijdag 11 oktober 2019 @ 14:33:01 #257
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_189381781
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 oktober 2019 14:17 schreef DKUp het volgende:
Wat uitleg over de nieuwe dingen in de PS5, controller en wat het kan.
idee dat je trigger buttons tegendruk geven is wel tof, dat je harder moet drukken.
Beetje het zelfde als met wapens, sommige triggers kan je al bijna omver blazen waar je bij andere kracht moet zetten. Heel tof dat ze dit in games ook gaan inbrengen.
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
pi_189409071
quote:
Special: Deze studio’s van Sony werken aan PlayStation 5 games

Special: Deze studio’s van Sony werken aan PlayStation 5 games – Sony heeft in de afgelopen jaren verschillende studio’s ingelijfd en die werken allen aan exclusieve games voor het PlayStation platform. Dat was tot pakweg vorig jaar of twee jaar geleden voornamelijk voor de PlayStation 4, maar met de PlayStation 5 op komst zijn sommige studio’s ongetwijfeld bezig met titels voor dat platform. Nu laat die console nog een jaar op zich wachten, maar dat neemt niet weg dat we alvast een beetje vooruit kunnen kijken. We hebben per studio bekeken waar ze mee bezig (kunnen) zijn en tevens onze verwachting erbij gezet, maar of het klopt zal de tijd leren.

Bend Studio
Deze ontwikkelaar bracht ons eerder dit jaar Days Gone, wat hun eerste echte grote Triple-A productie was voor de PlayStation 4. De game kende wat technische issues, maar het merendeel is inmiddels opgelost en dat maakt de game de moeite waard om te spelen. Buiten dat de ontwikkelaar nog updates voor Days Gone uitbrengt, zullen ze ongetwijfeld ook met iets nieuws bezig zijn. Dat kan haast niet anders dan een PlayStation 5 titel worden. Zal het dan Days Gone 2 zijn?

Guerrilla Games
De laatste game die Guerrilla Games uitbracht was Horizon: Zero Dawn in 2017 en sindsdien hebben we weinig van de studio vernomen. Bij de lancering van de PlayStation 4 kwamen ze met Killzone: Shadowfall en naar verwachting heeft Sony deze ontwikkelaar op een launchgame voor de PlayStation 5 gezet. De vraag is of ze werken aan een nieuwe Killzone of dat ze direct met een vervolg op Horizon aan de slag zijn gegaan. Een nieuw IP kan natuurlijk ook, maar wij gokken op een nieuw avontuur met Aloy.

Insomniac Games
De meest recente aanwinst voor Sony is natuurlijk de studio die ons Spider-Man bracht. Waar ze nu mee bezig zijn is niet bekend, maar gezien Spider-Man een monsterlijk succes was, zou het dom zijn om daar niet op voort te borduren. Spider-Man kwam in september 2018 uit en tegen de tijd dat de PlayStation 5 uitkomt, zijn ze ruim twee jaar verder. Het kan dus best zijn dat Insomniac aan een launchgame werkt voor de nieuwe console. Naast een nieuwe Spider-Man zijn andere opties Ratchet & Clank, een nieuw IP of Resistance nieuw leven inblazen, maar die kans achten we klein.

Japan Studio
De grootste games die deze studio in de afgelopen jaren gemaakt heeft, waren Knack, Knack 2 en Astro Bot: Rescue Mission. Verder hebben ze vooral andere ontwikkelaars geholpen bij de ontwikkeling van diverse titels. Denk aan Déraciné, Everybody’s Golf VR, Bloodborne, enzovoort. We moeten echter niet vergeten dat zij ook verantwoordelijk waren voor The Playroom en het zit er natuurlijk dik in dat zij een soortgelijke game aan het maken zijn voor de PlayStation 5. Het is immers een uitstekend middel om de mogelijkheden van het platform te demonstreren, zoals met de PlayStation 4 en PlayStation VR gedaan werd.

London Studio
In Londen heeft Sony ook een ontwikkelstudio en die heeft ons dit jaar zelfs twee games gebracht: Erica en Blood & Truth. De kans dat zij het komende jaar nog een game uitbrengen is dus erg klein. Als we naar hun portfolio kijken zien we dat ze vooral veel partygames hebben gemaakt en als Sony daar op in wil zetten met de PlayStation 5, dan is de kans aanwezig dat ze zo’n soort game aan het maken zijn. Liever zien we overigens dat ze aan Blood & Truth 2 werken, gezien het origineel een uitstekende PlayStation VR game was.

Media Molecule
De studio die ons in het verleden LittleBigPlanet bracht, toonde bij de PlayStation Meeting begin 2013 de game Dreams al. Die is dit jaar (eindelijk) in early access gegaan en de vraag is wanneer de officiële release daar is. Gezien daar nog geen uitspraken over zijn gedaan, verwachten we dat de game pas ergens volgend jaar officieel zal verschijnen. Gezien het een dermate creatieve game is, waarbij het zonde is om die alleen op de PlayStation 4 te laten in z’n laatste jaar, verwachten we dat de game zijn weg naar de PlayStation 5 zal vinden.

Naughty Dog
Dat is een makkelijke, die werkt momenteel nog aan The Last of Us: Part II die in februari moet verschijnen. De eerste The Last of Us verscheen in 2013, een half jaar voor het verschijnen van de PlayStation 4. Later kwam deze titel naar de PlayStation 4 en we verwachten dat Naughty Dog precies hetzelfde met The Last of Us: Part II gaat doen, in de vorm van een geoptimaliseerde uitgave. Gezien zij echter nog niet klaar zijn met het nieuwe avontuur van Ellie, verwachten we niet dat ze ook al bezig zijn met een PlayStation 5 game.

Pixelopus
Dit is een wat kleinere ontwikkelaar die vast een belletje doet rinkelen, gezien ze afgelopen week Concrete Genie hebben uitgebracht. Hun vorige game was Entwined, die in 2014 uitkwam dus deze ontwikkelaar neemt z’n tijd, wat ongetwijfeld te wijten is aan de medewerkerscapaciteit. Gezien hun game letterlijk net uit is, zal het nog even duren voor ze met een nieuwe titel aan de slag gaan. Die zal ongetwijfeld voor de PlayStation 5 zijn, maar door hun beperkte portfolio is een voorspelling doen erg lastig.

Polyphony Digital
Ook deze is gemakkelijk te voorspellen, sterker nog, we weten het zelfs zeker. Kazunori Yamauchi heeft meermaals in interviews aangegeven dat er gewerkt wordt aan een nieuwe Gran Turismo. Nu wil de studio nog weleens een nieuw deel uitbrengen vlak voor de release van een nieuwe console, maar gezien Gran Turismo Sport nog steeds regelmatig updates krijgt, zien we dat niet snel gebeuren met het aankomende deel. Het zal ons in ieder geval verbazen als Gran Turismo 7 op de PlayStation 4 uitkomt, dus we gaan er gemakshalve vanuit dat het een PlayStation 5 game wordt.

San Diego Studio
Deze studio helpt zo nu en dan andere studio’s, maar hun focus ligt sinds 2013 vooral om de MLB The Show games, die met name in Noord-Amerika erg populair zijn. Volgend jaar zullen ze ongetwijfeld een nieuw deel in de reeks uitbrengen voor de PlayStation 4 en het jaar daarop de overstap maken naar de PlayStation 5 met MLB The Show 21. Misschien dat ze momenteel ook nog een andere studio ondersteunen bij het maken van een PlayStation 5 game, maar dat is puur giswerk.

Santa Monica Studio
God of War was één van de toppers die vorig jaar verscheen en terecht won de game de prijs van ‘Game of the Year’. Sinds de release van God of War hebben we echter vrij weinig van deze studio gehoord en gezien ze gemiddeld genomen eens in de drie tot vier jaar een game uitbrengen, kan het niet anders dan dat ze bezig zijn met een game voor de PlayStation 5. Dat het een nieuwe God of War betreft is natuurlijk een no-brainer, gezien dat hun paradepaardje is.

Sucker Punch
Relatief snel na de lancering van de PlayStation 4 kwam inFAMOUS: Second Son uit, wat een prima titel was. Dat was in 2014 en sindsdien heeft deze ontwikkelaar geen game meer uitgebracht, maar wel weten we natuurlijk waar ze aan werken: Ghost of Tsushima. Deze titel zal nog steeds voor de PlayStation 4 uitkomen, zo werd afgelopen week nogmaals bevestigd. We kijken er echter niet raar van op als er een meer geoptimaliseerde versie vrij snel na de release van de PlayStation 5 zal worden uitgebracht, net zoals we dat verwachten met The Last of Us: Part II.

Tot zover een korte blik op waar de studio’s van Sony mee bezig zijn en zouden kunnen zijn. Hieronder vatten we alles nog even kort samen met onze gokken/verwachtingen.
Bend Studio – Days Gone 2 of een nieuw IP (PS5)
Guerrilla Games – Horizon 2 en/of Killzone (PS5)
Insomniac Games – Spider-Man 2, nieuw IP of Ratchet & Clank (PS5)
Japan Studio – The Playroom PS5 en/of Knack 3 (PS5)
London Studio – Partygame en/of Blood & Truth 2 (PS5)
Media Molecule – Dreams (PS4 & PS5)
Naughty Dog – The Last of Us: Part II (PS4 & PS5)
Pixelopus – ????
Polyphony Digital – Gran Turismo 7 (PS5)
San Diego Studio – MLB The Show 20 (PS4)
Santa Monica Studio – God of War (PS5)
Sucker Punch Productions – Ghost of Tsushima (PS4 & PS5)

Natuurlijk is dit alles – op een paar zekerheden na – volledig speculatie. Ben je het er wel mee eens, denk je dat er aan andere titels wordt gewerkt of heb je er een compleet andere kijk op? We laten je hieronder uiteraard graag aan het woord

https://www.psx-sense.nl/(...)playstation-5-games/
Redelijk realistisch lijstje. Ik verwacht nog een paar PS4-exclusives die een Update krijgen voor de PS5 zoals Spider-Man, God of War en eventueel Days Gone.

Exclusieve games:
Party game eind 2020
Knack 3 of Astro Bot eind 2020 :B
Ghost of Tsushima eind 2020
Horizon 2 eind 2020 of 2021
Gran Turismo eind 2020 of 2021
MLB The Show eind 2020
Dreams volledige release eind 2020 of begin 2021
Spider-Man 2 2021, maar als Ratchet & Clank al is verschenen 2022
God of War 2 Ragnarok 2021-2022
Ratchet & Clank is een twijfel geval want volgens de geruchten komt die game wel uit dus misschien eind 2020 of 2021
Days Gone 2 2022 of 2023 (eerder geloof ik niet verwacht misschien nog wel 2024)

Third Party-games tijdens en rond de launch:
EA Sports-Games
NBA2K
WWE
COD Black Ops (5). COD Modern Warfare krijgt een update
Battlefield Bad Company (3) of Battlefield 6
Assassin’s Creed Vikings/Valhalla/Kingdom (team van Black Flag en Origins). Odyssey krijgt misschien een update
Crash Bandicoot 4 of Spyro 4, de drie andere geremasterde bundels krijgen een update
Batman Court Of Owls en eventueel een update als die game niet voor de PS5 uitkomt
Cyberpunk 2077 Update of een ultieme versie voor de PS5
Watch Dogs Legion Update of een ultieme versie voor de PS5
Dying Light 2 Update of een ultieme versie voor de PS5
Tekken 7 zal een nieuwe versie of een update krijgen voor de PS5
No Man’s Sky krijgt een update en eventueel een nieuwe versie voor de PS5
Final Fantasy 7 Remake Part 1 komt ook naar de PS5
Destiny 2 krijgt een update voor de PS5
Meer titels groot en klein
SOONY
  zondag 13 oktober 2019 @ 10:45:58 #259
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_189409195
quote:
0s.gif Op zondag 13 oktober 2019 10:36 schreef DKUp het volgende:

[..]

Redelijk realistisch lijstje. Ik verwacht nog een paar PS4-exclusives die een Update krijgen voor de PS5 zoals Spider-Man, God of War en eventueel Days Gone.

Exclusieve games:
Party game eind 2020
Knack 3 of Astro Bot eind 2020 :B
Ghost of Tsushima eind 2020
Horizon 2 eind 2020 of 2021
Gran Turismo eind 2020 of 2021
MLB The Show eind 2020
Dreams volledige release eind 2020 of begin 2021
Spider-Man 2 2021, maar als Ratchet & Clank al is verschenen 2022
God of War 2 Ragnarok 2021-2022
Ratchet & Clank is een twijfel geval want volgens de geruchten komt die game wel uit dus misschien eind 2020 of 2021
Days Gone 2 2022 of 2023 (eerder geloof ik niet verwacht misschien nog wel 2024)

Third Party-games tijdens en rond de launch:
EA Sports-Games
NBA2K
WWE
COD Black Ops (5). COD Modern Warfare krijgt een update
Battlefield Bad Company (3) of Battlefield 6
Assassin’s Creed Vikings/Valhalla/Kingdom (team van Black Flag en Origins). Odyssey krijgt misschien een update
Crash Bandicoot 4 of Spyro 4, de drie andere geremasterde bundels krijgen een update
Batman Court Of Owls en eventueel een update als die game niet voor de PS5 uitkomt
Cyberpunk 2077 Update of een ultieme versie voor de PS5
Watch Dogs Legion Update of een ultieme versie voor de PS5
Dying Light 2 Update of een ultieme versie voor de PS5
Tekken 7 zal een nieuwe versie of een update krijgen voor de PS5
No Man’s Sky krijgt een update en eventueel een nieuwe versie voor de PS5
Final Fantasy 7 Remake Part 1 komt ook naar de PS5
Destiny 2 krijgt een update voor de PS5
Meer titels groot en klein
Games in ontwikkeling voor PS5, news at eleven
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_189409775
quote:
12s.gif Op zondag 13 oktober 2019 10:45 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Games in ontwikkeling voor PS5, news at eleven
Je verwacht het niet met al die fantastische PS4-games dit jaar ;)
SOONY
  Moderator zondag 13 oktober 2019 @ 11:56:36 #261
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_189410249
Knack 3 gaat 'm toch niet worden? Die game heeft echt amper verkocht.

GOW op de ps5 is toch wel een ding denk ik, en die gaat geweldig worden _O_
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
  zondag 13 oktober 2019 @ 12:09:03 #262
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_189410482
quote:
0s.gif Op zondag 13 oktober 2019 11:56 schreef Jimbo het volgende:
Knack 3 gaat 'm toch niet worden? Die game heeft echt amper verkocht.

GOW op de ps5 is toch wel een ding denk ik, en die gaat geweldig worden _O_
Een nieuwe God of War, Horizon, Ratchet & Clank en Spider-Man staan bovenaan mijn PS5 wish-list _O_ Als die de eerste twee jaar gaan uitkomen, wat moet kunnen, is het vrij zeker dat ik gewoon weer een PlayStation koop.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  Moderator zondag 13 oktober 2019 @ 12:11:22 #263
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_189410521
quote:
17s.gif Op zondag 13 oktober 2019 12:09 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Een nieuwe God of War, Horizon, Ratchet & Clank en Spider-Man staan bovenaan mijn PS5 wish-list _O_ Als die de eerste twee jaar gaan uitkomen, wat moet kunnen, is het vrij zeker dat ik gewoon weer een PlayStation koop.
Hoop vooral dat er al een leuke zooi games bij de launch is, de ps4 launch had echt een bak lauw zaad titels
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
pi_189410558
quote:
0s.gif Op zondag 13 oktober 2019 11:56 schreef Jimbo het volgende:
Knack 3 gaat 'm toch niet worden? Die game heeft echt amper verkocht.

GOW op de ps5 is toch wel een ding denk ik, en die gaat geweldig worden _O_
Dat kan nog een party game of een andere kinder game worden.

2021-2023 zal wel vol zitten met vervolgen van de PlayStation 4 exclusives.
SOONY
  zondag 13 oktober 2019 @ 12:15:54 #265
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_189410613
quote:
0s.gif Op zondag 13 oktober 2019 12:11 schreef Jimbo het volgende:

[..]

Hoop vooral dat er al een leuke zooi games bij de launch is, de ps4 launch had echt een bak lauw zaad titels
Dat gaat ook nu wel weer gebeuren. FIFA, NFS, Assassin's Creed, Knack3d... Hopelijk zit er een pareltje tussen als Resogun. Nadeel wordt wel dat dit een grote console launch is waarbij ik geen reviewgames meer krijg :D Dat was de eerste paar jaar bij PS4 nog wel chill, dan hoef je in ieder geval niet te betalen voor middelmatigheid :P
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  Moderator zondag 13 oktober 2019 @ 12:15:54 #266
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_189410614
quote:
0s.gif Op zondag 13 oktober 2019 12:13 schreef DKUp het volgende:

[..]

Dat kan nog een party game of een andere kinder game worden.

2021-2023 zal wel vol zitten met vervolgen van de PlayStation 4 exclusives.
zinan.

Denk dat gow al een tijdje in ontwikkeling is dus mss hebben we geluk bij de launch.

Nieuwe guerilla game was ook best ver al geloof ik
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
pi_189410633
Ghost of Tsushima komt misschien wel iets eerder uit dan de PS5 dus dan kan een Horizon 2 nog wel gebeuren op de launch. Ik verwacht niet dat Ghost of Tsushima, Horizon 2, Gran Turismo 7 allemaal op dezelfde dag voor de eerste keer uitkomen.

Aan de andere kant dat zou wel een veel betere launch zijn dan van de PS4.
Assassin’s Creed Vikings, FIFA 21, COD Black Ops (5) en Battlefield 6 (Bad Company 3) zullen ook veel verkopen.
SOONY
pi_189410669
quote:
0s.gif Op zondag 13 oktober 2019 12:15 schreef Jimbo het volgende:

[..]

zinan.

Denk dat gow al een tijdje in ontwikkeling is dus mss hebben we geluk bij de launch.

Nieuwe guerilla game was ook best ver al geloof ik
Ze schijnen bezig te zijn met een multiplayer-game of multiplayer mode voor Horizon 2. Horizon 2 komt in ieder geval. Lijkt op een eind 2020 of 2021 game te worden.
SOONY
  Moderator zondag 13 oktober 2019 @ 12:23:51 #269
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_189410750
quote:
0s.gif Op zondag 13 oktober 2019 12:18 schreef DKUp het volgende:

[..]

Ze schijnen bezig te zijn met een multiplayer-game of multiplayer mode voor Horizon 2. Horizon 2 komt in ieder geval. Lijkt op een eind 2020 of 2021 game te worden.
Had het een keer met een dev over, die gaf toen aan dat er iets nieuws kwam (voor hzd) , maar geen idee of dat project er nog is of niet.
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
pi_189410775
Qua race games is het ook nog wel een ding.

Need For Speed komt niet ieder jaar meer uit dus waarschijnlijk pas weer in 2021.
The Crew 2 is twee jaar geleden al uitgekomen en een deel 3 zal te vroeg zijn volgend jaar.
GRID is dit jaar uitgekomen

Dan heeft de nieuwe Xbox Forza Motorsport 8 of Forza Horizon 5 volgend jaar en de nieuwe PlayStation 5 niks, GT en/of eventueel third parties die toch maar een race game uitbrengen voor de nieuwe consoles.
SOONY
  zondag 13 oktober 2019 @ 12:26:26 #271
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_189410792
quote:
0s.gif Op zondag 13 oktober 2019 12:25 schreef DKUp het volgende:
Qua race games is het ook nog wel een ding.

Need For Speed komt niet ieder jaar meer uit dus waarschijnlijk pas weer in 2021.
The Crew 2 is twee jaar geleden al uitgekomen en een deel 3 zal te vroeg zijn volgend jaar.
GRID is dit jaar uitgekomen

Dan heeft de nieuwe Xbox Forza Motorsport 8 of Forza Horizon 5 volgend jaar en de nieuwe PlayStation 5 niks, GT en/of eventueel third parties die toch maar een race game uitbrengen voor de nieuwe consoles.
WipFout?
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  zondag 13 oktober 2019 @ 12:26:51 #272
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_189410798
Of!


*drumroll*
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_189410801
quote:
0s.gif Op zondag 13 oktober 2019 12:23 schreef Jimbo het volgende:

[..]

Had het een keer met een dev over, die gaf toen aan dat er iets nieuws kwam (voor hzd) , maar geen idee of dat project er nog is of niet.
Ik heb een voice actor ook horen zeggen na de dlc dat ze bezig waren met een nieuwe Horizon. Die vorige game was al prachtig dus drie of vier jaar later op een nieuwe console gaat dat helemaal genieten worden.
SOONY
pi_189410817
quote:
19s.gif Op zondag 13 oktober 2019 12:26 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

WipFout?
Dan moet die studio achter de remaster achter die game zitten. Namco Bandai kan ook nog werken aan een Ridge Racer maar dat zal wel kut zijn.
SOONY
  zondag 13 oktober 2019 @ 12:28:21 #275
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_189410822



Riiiiiidge Racer!
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')