quote:
Op zaterdag 13 april 2019 23:54 schreef uniekhoorn het volgende:Pizza met garnalen, reuze garnalen, knoflook, citroen en verse tomaten
[..]
Owww, dat wil ik
Bruine bonen, uitgebakken vetspek, ui, mosterd, augurk, zilverui, speklap MET zwoerd en een potje appelmoes
als ik chili maak, bak ik eerst wat varkenspekreepjes krokant, dan blijft er een hoop vet over, waar ik dan rundergehakt in rul
het lijkt allemaal extreem vet
en dat is het ook, maar
er gaan zoveel bonen en andere groenten doorheen, dat het vanzelf niet meer vet is
op het laatst doe ik er de paprika en courgette in stukjes er doorheen, die zijn dan een beetje knapperig en geven wat verkoeling en luchtigheid
al met al, moet het eigenlijk dan 1 dag in de koelkast staan en opnieuw opgewarmd worden, anders pakken die kruiden zoals komijn en kaneel enzo niet goed